Copywriting. Václav Hejna Kdosi napsal: Nemám zapotřebí se tu chlubit, stačí se podívat na reference a články si u mě objednat.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Copywriting. Václav Hejna 2013-2014. Kdosi napsal: Nemám zapotřebí se tu chlubit, stačí se podívat na reference a články si u mě objednat."

Transkript

1 Copywriting Václav Hejna Kdosi napsal: Nemám zapotřebí se tu chlubit, stačí se podívat na reference a články si u mě objednat.

2 Tyto články již nelze objednat, ani jinak použít. Jedna se pouze o reference a již prodané texty z roku Václav Hejna

3 Mé pohledy na copywriting Copywritingové řádění a ten češtin Tak ono nefunguje hned všechno, jak by mělo. Dokonce i odmítnutí nabídky, která by mi mohla udělat ostudu. Trápit se článkem bez řádných informací o výrobku, problému aj- To je asi jako kdyby měl laik popisovat způsob operace mozku na pět normostran. Tak do toho bych se nepouštěl, ovšem cena za podobné články a NS bývá několikanásobně vyšší, než popis jak líbat slečnu. Ovšem dnes to bylo o něčem jiném. Odmítnutí čtyř článků na téma bílkovinná dieta složená z několika druhů jídla. Třeba bílkovinná polévka od Oriflame. Jen jsem se ráno zamyslel a říkám si, ne, moudřejší ustoupí. Rozum na to, a co ta pětistovka za deset stránek?, za deset stránek? Vždyť i ta jedna za padesátku mi dala zabrat. Nedal jsem dohromady ani ten čas s pádem a podstatnými jmény, slovesy, zájmeny a citoslovci Ya. Ovšem článek není jen tak o tom copywritingování, ale o tom,jak jsem se v redakci Public 24 snažili, aby vše fungovalo. Nejhorší bylo se stavit ten náš inzertní systém pro vkládání poptávek a nabídek na textování. Je vidět, že nám to češtinování taky moc nejde. Dnes bych dal na radu i malého Bubiho, který říká, tedy štěká, že raději lehnout na balkón. A zkuset podle zásad SEO napsat dneska 300 slov minimálně. Nene, je pátek třináctého. Není to špatný nápad pustit si Billyho Idola a už toho nechat. Film Pátek třináctého by asi také nebyl k zahození.

4 Copywriting, to není PR... Vypůjčil jsem si skladbu od skupiny Krucipüsk, Rokenrol to není prdel., ona to fakt není legrace (poněkud slušněji vyjádřeno) ani copywriting, ani rokenrol. Rokenrol neumím ani zahrát, ani tancovat, ani zpívat. A už vůbec ne, že pod strojem je zasranej vosí roj. Budiž, copywriting je jen psaní. A poslední dobou o Bubim, to je maskot Public 24 a vlastně i maskot Copywriting 24 a jïných projektů 24, kromě ČT24, to je veřejnoprávní televize a s ní nemáme nic společného. Jen tu 24, snad. Moje Public24 vzniklo dřív než ČT24 a to v roce Fakt. Ale o tom není článek. Článek je o psaní samotném. Psaní na zakázku a psaní jen tak. Jak přitáhnou lidi, jednoduchým textem o tom, jak pejsci s páníčkama, panem doktorem Radoslavem a kolegou Nebeským poletíme na nějakou planetu pojmenovanou po pejskovi Anieka. No, napadlo by vás to jméno? Mimochodem, píšu stále povídky. Taky píšu o levném plynu, o voňavkách, psím žrádle, o ústředním topení, úklidových službách a naposledy o nějakém počítačovém programu, který mi zrovna nesedí. Za peníze napíšete optimistický článek i o neodolatelné vůni hovna ležícího na chodníku na pravém místě, kam jste šlápli. Hlavně pozitivní text, za padesát korun za stránku. Copywriting opravdu není PR. (Public relations. aby to nebyla prdel). Napište článek v 1. osobě množného čísla, aby to dávalo smysl, pokud to smysl nedává napište tam zájmena s přídavnými jmény a citoslovci ve druhé osobě obojetného čísla. Náš zákazník, náš pán. Bubi se chytá za čenich a nevěří vlastním brýlím. Pardon, skafandru. Cvičí dlouhou cestu na planetu Anieka 458. A teď tam zkuste narvat dalších asi 45 slov, aby jich bylo tři sta. Potřebuji to kvůli SEO analýze, jinak mi zase bude svítit jiné světýlko, než zelené. Bubi se na mě pobaveně dívá, jak tu po pokoji honím slova a opakuji do zblbnutí to slovo copywriting, pardon kopywrajting, Ani anglicky to neumí, prohlásil a zakousl svou poslední granulku. Lepší než mě samotného. A máme 309 slov. Splněno, text mohu odevzdat. To určitě za pajsku? Takhle jsem se na tom nadřel. Copywriting to není PR.

5 Copywriting není lhaní o produktech Dnes jsem se musel zasmát spolu s kolegy. Zkus prodávat ten vynikající chleba, ale upozorňuj zákazníky pekařství, že v něm může být i zapečený šváb. Ti se v naší pekárně občas objeví. Zajímalo by mě, kolik těch chlebů prodám a nebo prostě vyhodím. V lepším případě prodám po koruně jako krmení pro prasata. To nás v redakci, včetně pejska Bubiho, Paetra Peterssona či Stáníka dovedlo k nápadu, že bychom mohli prodávat články s upozorněním, VÁŽENÝ ZÁKAZNÍKU, OBČAS SI MUSÍTE ČLÁNEK OPRAVIT, prohlásil jsem a sklidil bouřlivý smích, až se zastavila výroba obědů v rodinách. Napište prodejní článek, ale zní část zadání, ale nesmíte o výrobku napsat, že bez dodatku to prostě nefunguje. Podle zásad AdWords nesmíme přechválit náš výrobek, který by vedl ke zdravotním problémům. Mimochodem, ty zásady jsem nečetl. Já asi zřejmě také působím ujmu na zdravotním stavu zákazníků. Jednou jsem dokonce způsobil psychický šok. Vlastně včera, k úplnému vymazání komentářů. Pár tisíc za seminář, přednášky na vysokých školách a jak ze sebe udělat borce. Dokonalá služba, která z vás na sto procent promění ve značku. Co to tady mele, dělám to už skoro patnáct let, tisíce a tisíce zájemců. Při pohledu na šedesát komentářů a položených hloupých (pitomých a debilních) otázek, jako by to psala jedna osoba. Začínám pochybovat o těch tísících a tisících množících se otázek, na které bych stíhal odpovídat, protože omílání své dokonalosti už postačilo. Jsem ve svém oboru jednička Předběhl jsem i ty jedničky, které díky mě jsou dvojky, béčka. Copywriting a jednička v oboru. Napsal jsem snad 200 stránek svých vlastních příběhů, které si přečtou tisíce a tisíce (deset) čtenářů a zájemců o můj psychokurz, jak být borec. On to ten Arnold Schwarzenneger neměl opravdu lehké. On to neměl lehké nikdo, kdo se chtěl stát jedničkou. Tak odpovídám sám na jednu otázku. Už je smazaná. Neptejte se na to, co byste měla dělat, udělejte to, hned, jiná možnost stejně není. V copywritingu neplatí, že můj článek za nějakou sumu není dokonalý. MILÝ ZÁKAZNÍKU, MUSÍŠ SI HO OPRAVIT PODLE TVÉHO VKUSU. Od čeho je tu copywriter, který není jen pisálek. To by asi nestačilo.

6 . a nyní samotné články

7 Recenze na Aludisky.cz Psát o automobilech a podobně není pro mě legrace... jako technický antitalent. No, posuďte sami... Proč vlastně aludisky Tak hlavně z frajeřiny. Moje auto bylo takové nijaké. Ale dnes, když vyrazím za kamarády na víkend na Šumavu, ptají se mě, zda nemám nové. Nejen to, že vypadá lépe, ale má také lepší vlastnosti. Kola jsou lehčí a montáž se mi zdá snazší. Já jako motorista to dokážu ocenit. Tak probíráme to i v práci, mezi řidiči. Jsem i profesionál. Kde vybrat aludisky Hledal jsem různě. Kamarádi radili. Ovšem nejlepší možnost jsem našel na internetu. Na stránkách Mohl jsem si vybrat podle značky mého auta. Mám A 4 Avanta. Samozřejmě, že jsem našel některá kola. Překvapil mě i další výběr. Kamarádi z práce mají také zájem. Opravdu nikdo si nestěžoval, že by svého miláčka na čtyřech kolech nenašel. Výběr disků od patnáctek až po devatenáctky mě také mile překvapil. Tady jsem prostě našel všechno. A slušné ceny k tomu. Uvažuji, že si skutečně zkrášlím své auto. Už jsem to dokonce probíral i se svým šéfem. Byl opravdu spokojený s výběrem na stránkách Proč na aludisky.net... snadná obsluha při hledání Když jsem stránky navštívil, tak jako první mě překvapila jednoduchost, žádné zbytečné řeči a rady. Jak sami uvádí, znají potřebné parametry a já nemusím už nic jiného řešit. Rovnou jsem si mohl vybrat značku svého auta. A samozřejmě ihned našel. Vše je srovnané pěkně podle abecedy. Navíc mě to po zadání nahoře nabídlo možnost poslat výběr kol kamarádovi na . A samozřejmě výběr podle roku výroby, velikost kol. Prostě všechno, co potřebuji. Poslal jsem to i známému z autoservisu. Taky říkal, že je to dobrá stránka. Můžu si vybrat podle designu, velikosti kol... Snadný nákup Tak hlavně, že nikam nemusím jezdit. Všechno si objednám doma a nechám si aludisky přivézt. Minule jsem byl opravdu spokojený. Kamarádům jsem poradil stránky

8

9 Autobaterie Typy autobaterií Standardní autobaterie Hodí se hlavně pro starší typy vozidel. Pro osobní, nákladní automobily. Ale i autobusy a zemědělskou techniku. Dnes se často vyrábí jako hybridní se sníženou potřebou údržby. Bezúdržbové autobaterie Hlavní výhodou je vyšší výkon při startu. Má prodlouženou životností. Jsou zcela uzavřené, bez možností kontroly hladiny elektrolytu. Vyrábí se pro osobní i nákladní vozidla. Trakční baterie Jsou určeny k napájení stejnosměrných proudem různých zařízení. Využívají se pro lodě, obytné přívěsy, chaty, invalidní vozíky, golfové vozíky, zvedací zařízení a jiné. Životnost je několik set vybíjecích a nabíjecích cyklů. Skladovat se musí při plném nabití. Údržba autobaterií Autobaterii prospívá časté používání. Pokud ji dlouho nepoužíváme, na elektrodách dojde k zatvrdnutí (sulfataci). Nabíjíme je zdrojem stejnosměrného proudu stejným napětím, jaké má baterie, o velikosti jedné desetiny kapacity baterie. Pokud se nejedná o bezúdržbovou baterii, je vhodné občas zkontrolovat hladinu elektrolytu Případně dolít destilovanou vodou. Vývody baterie by měly být čisté, svorky dobře utažené a s vývody nakonzervované. Dobíjení autobaterií Za normálních okolností má nabíjení na starosti alternátor vozidla. Pokud motor běží, spotřebiče ve voze a motor odebírá energii z alternátoru, nikoliv z autobaterie. Autobaterie se zároveň dobíjí. V ideálním případě není téměř potřeba baterii dodatečně nabíjet. Při krátkých jízdách ve městě, při velkému odběru spotřebičů v pohotovostním režimu. Při častému startování či poruše se autobaterie nestihne zcela dobít, proto je ji nutné ještě dobíjet pomocí nabíječky. I baterie, která není v provozu se samovolně vybíjí. I když auto stojí, je doporučeno udržovat autobaterii v plně nabitém stavu. Nabíječky autobaterií Klasické nabíječky U těchto nabíječek nabíjíme autobaterii maximálně jednou desetinou celkové kapacity autobaterie. Tedy nabíjecí proud u autobaterie kapacity 44Ah bude 4.4A. Baterii budeme nabíjet 10 (4.4A * 10h = 44Ah kapacity)hodin, poté ji nabíjet přestaneme, aby nedošlo k přebití. U klasických údržbových autobaterií nezapomeneme uvolnit víka autobaterie. Nabíjením a reakcemi uvnitř baterie dochází k tvorbě vodíku. Pokud by zůstala víka uzavřena neměl by kam odcházet a hrozila by exploze autobaterie. Při nabíjení

10 nemanipulujte s otevřeným ohněm. Nabíjejte vždy v dobře větrané místnosti. Po nabití před montáží ponechte autobaterii dvě hodiny v klidu. Klasické nabíječky jsou vhodné pro autobaterie starší konstrukce. Automatické nabíječky U automatických nabíječek není nutné počítat dobu nabíjení nebo nabíjecí proud. Nabíječky samy analyzují stav autobaterie. Nedojde ani k přebití baterie. Obsahují též ochranu proti přepólování či přetížení. Jsou vhodné pro všechny druhy autobaterií i pro baterie na motorky. Nabíjení baterií typu AGM/GEL Vždy se přesvědčte, zda nabíječka podporuje režim pro nabíjení akumulátorů AGM/GEL. Pro nabíjení těchto akumulátorů nepoužívejte klasické nabíječky.

11 Autorské právo a unikátnost Zabývat se originalitou textu či jakéhokoliv díla je spíše záminkou pro piráty. Jsem proti pirátům, z jednoduchého hlediska, sám jsem autorem několika originálních textů. Nestojím o to, aby mi někdo mé texty kradl. Ani nyní či v budoucnu. Pokud budu autorem hudby, budu bojovat proti jakémukoliv nelegálnímu stahování, byť se mu těžko ubráním, pokud bude mé dílo uveřejněno na internetu. Jsem pro placené články. Můj čas jsou peníze. Nedávno jsem psal několik článků, kdy jsem musel použít mnohé informace, např. jiné weby zabývající se problematikou služby či zboží, o kterém musím ve svém textu psát. Originálnost díla samotného o nabídce restaurace nemůže být čistě originální... PR článek o restauraci má svá i nepsaná pravidla. Nemohu knedlíky zaměnit za jiné slovo, jelikož by vyhledávače zaregistrovaly originalitu slova pro zákazníka vyhledávající pojem, vepřové, zelí, knedlíky. Autorské právo na internetu Internet je médium, kde najdu stejné či podobné texty, jako bych koupil jinou formu... Při koupi klasických novin platím jistě spotřební materiál, tedy papír, náklady na tisk, distribuci aj. V případě online zpravodajství mám k dispozici okamžité informace za minimální náklady a to i pro redakci samotnou. Balíček zpravodajství, které nemá k dispozici konkrétní deník se platí mediální společnosti či tiskové agentuře. Stojí řádově několik tisíc za měsíc. Fotografie k článku okolo Kč. Jsem proti používání agenturních fotografií od redaktorů, které byly vytvořeny kdesi ve válečné zóně. Stála je skoro život. Unikátnost originálního díla Jsem pro, abych si mohl informace, které autor chce zpeněžit zůstaly ke komerčnímu užití. Stejně jako hudba či filmy. Pokud autor svolí k stahování filmu ve free zóně, je to jeho rozhodnutí. Většinou ale autor nevystupuje sám, má své agentury, které si nechávají za distribuci platit. Jsem pro stejná práva pro mě, ale i ty, pro které tvořím. Kdo chce může číst mé originální texty. Někdo je zakoupí, vydá a nechává k dispozici. Stejně tak jaký je osud originálních skladeb či filmů. Jistě bych byl nerad, kdyby se můj článek objevil duplicitně jinde bez mého souhlasu, případně proplacení. Dělám to sám a zadarmo Občas čtu nebo dokonce slyším, že mnoho autorů tvoří zcela zadarmo... budiž, je to chvályhodné. Ale nerad od těch samých slyším, že podporují tzv. Pirátství, protože oni také sami nic za své výtvory nechtějí.

12 Nic totiž není zadarmo, ani dobré srdce...

13 Produkt pro omlazení a regeneraci pleti, Bio Lab Mask Bio Lab Mask slouží jako maska na obličej i tělo. Poradí si jak s vráskami, tak pomůže i při celulitidě či akné. ReCell pomáhá vytvořit novou tkáň ReCell pracuje tak, že využívá vrozené schopnosti těla regenerovat a znovu vytvářet novou tkáň. Kombinuje nejaktivnější látky pro posílení přirozené pevnosti a má na pleť regenerační účinky. Stimuluje produkci nových stavebních proteinů a oživuje stávající buňky. Dále zahrnuje hlemýždí sliz či rostlinné buňky např. z dubových kořenů, extrakt z kaviáru či ovčí placentu a vodu z Mrtvého moře. Bio Lab Mask osvěží a omladí Bio Lab Mask je řešení pro vaší pleť, počínaje suchou a citlivou pokožkou, ale poradí si i s mastnou pletí. Odstraní tmavé kruhy, váčky pod očima a sníží množství vrásek v jejich okolí. Dále vás zbaví jizev, rozšířených pórů a obnoví pleť. Již se nebudete bát vrásek a jiných problémů s pletí. Maska Bio Lab Mask slouží nejen k hlubokému čištění pórů, důkladně ji také vyčistí, zbaví nečistot a make-upu. Odstaní vrásky, nerovnoměrnou pigmentací a mnohé další problémy. Vše bez ohledu na váš věk, typ pleti či pohlaví. Pomůže proti 99% problémů s pletí u mužů i žen. Stimuluje produkci kolagenu a pokožku okamžitě osvěží. Reguluje funkce vaší pleti díky vyvážené úrovni ph, jehož hodnota je důležitá pro vznik akné či vrásek. Snižuje výskyt váčků pod očima. Zpevňuje pleť a brání stárnutí všech typů pleti. Působí proti poškození sluncem. Otevírá uzavřené póry a odstraňuje mrtvé buňky. Póry jsou poté pevné a pleť viditelně hladší. Výsledkem je svěží, hladká a mladší pleť. Stimuluje cirkulaci krve a zrychluje vstřebávání aktivních látek hluboko do vaší pleti. Už po prvním použití masky bude vaše tvář čistší. Zpevňuje pleť na krku a obličeji. Bio Lab Mask zlepšuje elasticitu a strukturu pleti, zajišťuje celodenní hydrataci. Pleť poté vypadá zářivěji a je odolněji. Masku Bio Lab Mask využijte tehdy, pokud hledáte intenzivní způsob jak bojovat proti vráskám. Dále rozšířeným, špinavým pórům a akné na obličeji či těle. Při celulitidě či jiných povrchovým poškozeních. Dále například jizvy od odřenin, popálenin nebo jiných zranění. Také podráždění po holení, vyvolaném alergiemi aj. Jak použít Bilo Lab Mask Omyjte a osušte obličej. Naneste tenkou vrstvu Bio Lab Mask na obličej nebo krk. Na jizvy či na tělo do oblastí poranění aj. Naneste kruhovým pohybem pleť masírujte. Vyhněte se okolí očí. Poté nechte masku

14 20 minut působit. Kromě všech výhod pro vaši pleť je použití masky možností uvolnit se. Zatímco maska pracuje vy máte čas na relaxaci. To vám pomůže bojovat se stresem a vy se potom budete cítit lépe a vypadat mladě. Nakonec opláchněte vlažnou vodou. Po použití masky se budete cítit skvěle a neodolatelným se stane pocit omládnutí. Vaše pleť bude obrazem mládí a svěžesti.

15 Biostimulační laser Chcete se zbavit vrásek, akné či oparů? Trpíte poruchami pigmentace, špatně se vám zhojily jizvy? Neustále vás zlobí nehty. Máte jizvy po popáleninách, omrzlinách. Nebo vám vypadávají vlasy? Potřebujete zklidnit pleť po čištění či epilaci voskem? K tomu všemu vám pomůže biostimulační laser. Laser je světlo, které má specifické vlastnosti. Živočišná buňka není přizpůsobena využít a zpracovat denní světlo, ovšem dokáže velmi dobře zužitkovat světlo laseru. Laser povzbuzuje energetický metabolismus buňky. Zde se přeměňuje z energie světelné na energii buněčnou, to vede k jejich lepší výživě, tak i lepšímu fungování. K čemu se používá Laser pomocí svého světla usnadňuje fungování buněk, urychluje jejich dělení a buňky vyživuje. Při pravidelném používání laseru přispívá ke zlepšení kondice pokožky, větší pružnosti a elasticitě. Pleť se zklidní a zlepší se její vzhled. Také se vypne, vyhladí a tím se dosáhne odstranění drobných defektů. Omlazení a zpevnění pleti obličeje či dekoltu ocení hlavně klientky ve věku nad 30 let. Laser tak zpomaluje proces stárnutí velmi výrazně. Pomocí laseru je možné ošetřit i větší plochu pokožky. Například celý obličej a krk. Léčba akné Akné ovlivňují mnohé faktory. Třeba genetická dispozice, zvýšená produkce mazu, hormonální změny či bakterie na kůži. Zhoršovat akné může i neustálé tření kůže či vymačkávání. Přispívat může i užívání některých léků, používání příliš mastných krémů. Léčba biostimulačním laserem je velmi úspěšná. Pleť reaguje na léčbu laserem rychle a s viditelnými výsledky již po několika aplikacích. Léčba je bezbolestná. Další možnosti využití biostimulačního laseru Léčí se jim dále vrásky, poruchy pigmentu, popraskané žilky, opary, jizvy, hematomy, opruzeniny. Regeneruje růst vlasů. Dále pomáhá při zlepšení vzhledu nehtů. Regeneruje podkoží a pomáhá po depilaci. Cena procedury biostiulačním laserem se pohybuje okolo Kč. Vše trvá pouze 20 minut. Dále nezapomeňte, že k dosažení co nejlepšího výsledku je nutno dodržet veškerá doporučení odborníka i co se týče životního stylu a životosprávy.

16 Nepříjemná bolest v krku Co způsobuje bolest v krku Může jít o nachlazení, například pobyt v průvanu. Rychlá jízda na motorce, kdy se špatně obléknete. Příliš studené pivo v horkém letním dni. Ale častou příčinou může být předzvěst chřipky. Jaké jsou příznaky? Máte potíže při polykání. Škrábání a nebo bolesti. Ochraptělost a bolet při mluvení. Vyschlo v krku a máte stále chuť na něco horkého, co vám tento nepříjemný pocit zažene. Jak jednoduše se bolestí v krku zbavit? Pokud vyléčíte nachlazení, například pití horkých nápojů, např s citronem, pak odezní i tato bolest. Hlavně nedat na babské a chlapské řeči. Mohli byste si uškodit jinak. Zbavíte se sice bolestí v krku, ovšem přijde další problém. Budete muset léčit bolesti hlavy či žaludku. Jaké jsou prostředky, při větších obtížích? Mnohdy nepomohou horké nápoje, čaje, bylinky. Nepomůže ani opěvovaný grog. Musíte navštívit lékárnu. Dobrý přípravek a i doporučovaný je Neo-angin. Každé dvě hodiny cucat, jak doporučuje výrobce a váš lékárník. Můžete zakoupit i sprej. Je účinnější. Typy na samoléčbu Sliznice udržujte vlhké, pijte. Dezinfikovat krk, například výše uvedeným přípravkem Neo-angin. Bylinkové čaje, kloktání aj. Používat přípravky, které tlumí bolest. Po třech dnech k lékaři Nepodceňujte své zdraví a jděte k lékaři. Nehrajte si na hrdiny. Může jít o vážnější onemocnění, než se sami domníváte. Může se dostavit horečka, zánět mandlí. Bolesti se stále zhoršují. Pokud máte obtíže s dýcháním. A vzhůru, bez bolesti Pokud se zbavíte této nepříjemné bolesti v krku, můžete dále žít aktivně. Sportovat, zajít s kamarády na jedno. Nastartovat svého miláčka na dvou kolech a užívat si rychlost. Jít s milou na procházku.

17 Byty Jinočany Chcete bydlet v krásném kraji nedaleko Českého krasu? Jezdit na víkendy do okolí Karlštejna. Zažít dobrodružství na Velké Americe nedaleko vesničky Mořina? Užívat si volný čas na Berounce s přáteli? A mít to kousek domů? Zajet si do Svatého Jana pod Skalou. Nové byty nedaleko Prahy Tvoří je tři nízkopodlažní bytové domy. Zde je k dispozici bytů. Vybrat si můžete byty o velikosti 2+kk či 3+kk. A to od 39,1 m2 až po luxusní 92,42 m2. Ve výstavbě je také viladům, kde bude pouze 6 bytových jednotek 4+kk a přízemní byty mají prostorné oplocené předzahrádky. Obec Jinočany Jinočany se nachází nedaleko hlavního města Prahy. Najdete zde velmi dobré dopravní spojení s metropolí. Například rychlostní komunikaci R1 a nájezd na dálnici D5. Stanice metra Zličín je vzdálená pouze tři kilometry. Odtud vás dopraví autobusy MHD (Pražské integrované dopravy). Snadno a rychle se tedy dostanete do centra Prahy. V obci je kompletní občanská vybavenost. Mateřská a základní škola, zdravotní středisko (zubař, praktický lékař, lékárna), pošta, restaurace, knihovna, fotbalové hřiště a jiné. Na nákupy nebo za zábavou můžete využít obchodního a zábavního centra Zličín. Zde naleznete velkou možnost obchodů, ale i multikino, kavárny, restaurace, ale i fitness. Další sportovní vyžití jako je tenis, squash, fitness, sauna, solárium atd. Naleznete i v nedaleké Rudné u Prahy. Vybavenost bytů V bytech naleznete koupelnu a toaletu. Ty jsou vybaveny keramickými dlaždicemi. Dále umyvadlo včetně plastových zápachových uzávěrů s nerez růžicí. Baterie včetně propojovacích hadic, vana 160/70. Vanovou baterií s ruční sprchou. V některých bytech naleznete i sprchovou vaničku se zástěnou. Ventil a sifon pro automatickou pračku. V obývacím a dalších obytných místnostech je plovoucí podlaha lamino v barvě dřeva. V kuchyni je zděř pro napojení digestoře, kterou si dodá sám majitel bytu spolu s kuchyňskou linkou. Kontaktujte nás Pokud se nám naše nabídka zalíbila. Chcete si užívat volného času v přírodě. Možnost trvalého bydlení, kde se i vaše děti budou cítit dobře. Neváhejte a kontaktujte nás na telefonním čísle nebo na info@bytyjinocany.cz. Těšíme se na vaše další dotazy, na které vám rádi odpovíme. Poskytneme vám informace o cenách či možnosti financování.

18 Účinný krém proti celulitidě Active PPC Cream. Domácí hubnutí za levné peníze. Pomocí zahřívacího efektu napomáhá redukci tukové vrstvy a celulitidy na konkrétních problémových partiích. Jeho účinky byly potvrzeny certifikací KDFA. Po natření na pokožku působí zevnitř. Jedná se bezpečnou a neinvazivní metodu péče o tělo. Bezbolestně a snadno zpevníte svoji postavu díky asijskému unikátnímu krému PPC. Neinvazivní metoda pomocí krému, je mnohem šetrnější k pokožce, než injekční aplikace. Nová generace krémů PPC Active obsahuje aktivní nano-částice, které snadněji proniknou do pokožky. Proč Active PPC Cream Celulitida je estetický neduh projevující se hrbolatou pokožkou především v oblasti hýždí a stehen. Při celulitidě dochází k zvětšení objemu podkožních tukových buněk. Ty jsou vytlačovány proti povrchu kůže, a vytváří tak na ní nevzhledné ďolíčky, připomínající právě strukturu pomerančové kůry. Krém Active PPC Cream pomáhá účinně proti těmto nežádoucím projevům. V podstatě díky své účinnosti redukuje projevy celulitidy. Dále zeštíhluje problematické partie. Vyhlazuje pokožku. Vyživuje a regeneruje. Účinky Active PPC Cream Zlepšuje elasticitu pokožky Aktivně působí na celulitidu. Nemá žádné vedlejší účinky. Revitalizuje pokožku, brání předčasnému stárnutí. Zrychluje metabolismus Urychluje získávání energie ze stravy. Pozitivně ovlivňuje průběh spalovacích biorytmů v těle a dosahuje se tak nejlepších výsledků. Zaručeně zhubnete Hubnutí, je mnohdy drastická metoda pomocí diet. Odstranění celulitidy je také příliš nákladné a ne příliš příjemné. Nemáte dostatek času. V případě použití Active PPC Cream můžete provádět v klidu domova. Objednejte si náš krém Je zaručeně bezpečný a účinný. Pomůže vám zhubnout. Objednávejte na

19 Celolepy aut Praha Společnost Autofolie Praha s.r.o. je největší společenství profesionálů v oboru v České republice. Provádíme tónování autoskel a celopolepy aut. Například klasické SunTek tónovací autofolie, bezpečnostní autofolie nebo kombinované tónovací a bezpečnostní autofolie. Na naší pobočce v Praze- Zličíně máme nové prostory, kde provádíme celolepy vozidel rychle, kvalitně a dle vašeho přání. Najdete nás v ulici Na Radosti 65/ 46 nedaleko Rozvadovské spojky, před začátkem dálnice D5 směrem na Plzeň. Též blízko Letiště Václava Havla a výpadovky na Karlovy Vary. Nákupní centrum Zličín je od pobočky vzdáleno pouhých 500 metrů. Metro či MHD jen 400 metrů. Nabízíme celopolepy aut, které patří mezi moderní způsob. Ten umožňuje oproti celolaku či částečnému lakování změnit celkový vzhled vozu. A to mnohem levněji. Proč polepovat svá vozidla? Automobil může tak mít jinou barvu nebo originální vzhled. Výhodou je, možnost výběru ze široké palety barev. Splníte si své představy o barvě vašeho vozu. Navíc ochráníte váš lak před opotřebením. Fólii můžete snadno odstranit a uvést tak vůz do původního stavu bez porušení. Autofólie používané naší firmou jsou vyrobené špičkovou technologií. Použít lze na všechny typy a značky vozidel. Dají se použít jako ochrana proti poškrábání a vlivům počasí. Montáž celopolepu netrvá déle než 48 hodin. Nemusíte čekat před dílnou, jak tomu mnohdy bývá u konkurence! Můžete využít komfortní čekárnu s TV, Wifi, a automaty na teplé a studené nápoje a to zcela zdarma. Také vás odvezeme domů a zpět pro již polepené vozidlo. Samozřejmě zdarma. Navštivte naší pobočku, kde si můžete s pomocí našich profesionálně vyškolených specialistů vybrat autofolii, která naprosto změní vaše vozidlo. Zjistíte tak i jejich cenu a další možnosti. Před samotnou návštěvou nás můžete kontaktovat na telefonním čísle Navštívit naše internetové stránky

20 Clinique Repairwear Uplifting Cream Very Dry Skin, produkt pro omlazení a regeneraci pleti Poslední dobou jsem nebyla schopna najít dobrý krém proti stárnutí. Ale nakonec mě oslovil Clinique Repairwear Uplifting Cream Very Dry Skin. Po použití tohoto skvělého krému jsem zjistila že vrásky z mého čela či rýha okolo rtů mizí. Velmi mě potěšilo, že Clinique Repairwear Uplifting Cream Very Dry Skin hydratuje mou pokožku celý den. To dodává mé kůži krásný lesk. Tento krém od firmy Clinique zcela očividně omladil mou tvář a já se nyní cítím sebevědomá. Jistě že mohu doporučit všem, kterým záleží na kráse pleti a chtějí omládnout. Používám velmi malé množství na obličej a na krk a přesto skvěle funguje. Moje dcery si po čtrnácti dnech všimly, že zmizely mé vrásky okolo očí. Pracuji jako sezónní prodavačka během Vánočních akcí během studia na vysoké škole. Tehdy jsem začala používat přípravky Clinique. Začala jsem být právě na tomto krému ve svém věku závislá. Všimla jsem si linek od smíchu a vrásek pod očima. Clinique Repairwear Uplifting Cream Very Dry Skin je prostě kouzelný. Vypadám o deset let mladší. Vlastnosti Clinique Clinique Repairwear Uplifting Cream Very Dry Skin Mnoho žen touží po kráse. Nejen přitáhnout muže vašich snů, ale i práci, která vás baví. Která z vás by nechtěla být třeba redaktorkou v módním časopise. Úspěšnou manažerkou a nebo jen krásnou milenkou pro svého partnera. Krásná tvář je stále považována za nejpřitažlivější, nejen pro básníky a malíře. Clinique Clinique Repairwear Uplifting Cream Very Dry Skin je zpevňující krém pro velmi suchou pokožku. Poskytuje základní výživu buněk. Posiluje přirozený výskyt elastinu a posiluje syntézu kolagenu vaší pleti. Výrazně vyhlazuje jemné vrásky. Použití: Aplikujte ráno a večer na vyčištěnou pleť a krk. Tento krém je určen výhradně pro ženy. Účinky Clinique Clinique Repairwear Uplifting Cream Very Dry Skin Poskytuje základní výživu buněk. Navrací pleti mladistvý vzhled. Aplikujte ráno a večer na pleť a krk.

21 Daft Punk je vrcholem elektroniky V hudbě jsem měl vždy zmatek. Vnímat jsem jí začal vlastně až v roce 1968, když mi bylo pět let. Tehdy jsem se zeptal svého dědečka, proč vlastně přestali hrát Karla Gotta a Martu Kubišovou. Přijely okupační tanky. Od Poděbrad se táhly kolony, nekonečné množství tanků. To už je dávno. Začátky poslechu elektronické hudby. Nebylo snadné se dostat ke kvalitní hudbě za časů normalizace, ale měl jsem možnost sledovat západoněmeckou a rakouskou televizi. První byla skupina Kraftwerk se skladbou Das Model. Zřejmě v pořadu Musikladen. Kraftwerk: Kraftwerk, německá elektronická skupina, která pro mě osobně začala písní Das Model z roku 1978 z alba Die Mensch Maschine. Po dlouhé době, kdy jsem Kraftwerk poslouchal díky zakoupenému CD Tour De France. Po letech jsem začal vyhledávat další skladby a albumy této německé kapely. Zalíbilo se mi hned několik skladeb. Hlavně, Autobahn, Trans-Euro-Express. Pozdější Das Robot, Computer World a Electric Café. Ovšem přišla další mě neznámá kapela z Francie. Daft Punk: Skupina francouzských hudebníků Guy-Manuela de Homem-Christa a Thomase Bangaltera. Duo je považováno za jeden z nejúspěšnějších elektronických projektů současnosti, Daft Punk jsou také ceněni za své skladby, které měly velký vliv na francouzskou hausovou scénu. V roce 2013 se vydali song s názvem Get Lucky. Během dvou dnů se prodalo 50,000 kopií této skladby. Elektronika, techno a rockerový fanda: Jistě by mnozí fandové čistého rocku či hardrocku namítli cosi o úletu. Fanda AC//DC poslouchá toto. Však samotná skladba Robot Rock si nezadá s mnohými rockovými skladbami. Kytary zde nezanikají v elektronických zvucích kapely, jak je zvykem. Další skladba, která mě vlastně k poslechu Daft Punk přivedla, byl vynikající klip a hudba znázorňující stroj či koloběh života. Around The World. Dobrá hudba má vždy přednost: Jak sám říkám, dobrá hudba je ta, která nám pohne srdcem. Co nás naplní nápady a vytváří pohodu, pro mě je tato kapela dalším impulsem pokračovat a zbavit se občasných depresí. Samozřejmě, že existuje mnoho dalších skupin a žánrů, co si při odpočinku dopřeji.

K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ.

K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ. K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ. SET PRO PÉČI A OCHRANU PLETI SPF 15 obsahuje: 1170,-kč sprchový micerální olej, 100 ml pro všechny typy pleti, odstraňuje nečistoty vč. make upu, obsahuje pečující oleje,

Více

Detoxikační a obnovující kůra pro obličej a krk

Detoxikační a obnovující kůra pro obličej a krk Detoxikační a obnovující kůra pro obličej a krk Záznam přednášky Autor Soňa Navrátilová www.tiandeservis.cz Smysl a cíl : Hlavním cílem této kůry je obnovení funkci pokožky a příprava na letní sezónu.

Více

Kolekce pro péči o tělo

Kolekce pro péči o tělo Kolekce pro péči o tělo Co je kolekce Triumph of Orchids? Triumph of Orchids je kolekce vysoce kvalitních produktů zaměřených na péči o obličej a tělo, které mimo jiné obsahují vzácnou složku výtažek z

Více

Belleza Salone www.bellezasalone.cz

Belleza Salone www.bellezasalone.cz Belleza Salone www.bellezasalone.cz PŘÍSTROJOVÁ OŠETŘENÍ Veškeré ceny jsou uvedeny s DPH a určeny dle spotřeby materiálu a náročnosti provedení. Cenu Vám rádi spočítáme na přání ještě před provedením úkonu.

Více

Jak vyzrát na sedavé zaměstnání překladatele a tlumočníka Jeronýmovy dny (podzim 2014)

Jak vyzrát na sedavé zaměstnání překladatele a tlumočníka Jeronýmovy dny (podzim 2014) Jak vyzrát na sedavé zaměstnání překladatele a tlumočníka Jeronýmovy dny (podzim 2014) Správným jídlem lze pozitivně ovlivnit schopnost koncentrace, duševní schopnosti a odolnost vůči stresu. Ing. Tereza

Více

Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu.

Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu. Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu. OŠETŘENÍ VŠECH TYPŮ PLETI TERAPIE LASEREM MIKROMASÁŽ OČNÍHO

Více

- bohatá čistící emulze s AHA kyselinami Charakteristika: Použití doma: Vyhněte se kontaktu s očima. Poté opláchněte velkým množstvím vody.

- bohatá čistící emulze s AHA kyselinami Charakteristika: Použití doma: Vyhněte se kontaktu s očima. Poté opláchněte velkým množstvím vody. - bohatá čistící emulze s AHA kyselinami Bohatá čistící emulze s koncentrovanou přírodní ovocnou kyselinou, kyselinou salicylovou a hydratační složkou. Odstraňuje make-up, nečistoty, pot a maz, vhodná

Více

ZAPRACOVÁNÍ VÝŽIVNÝCH LÁTEK

ZAPRACOVÁNÍ VÝŽIVNÝCH LÁTEK ZAPRACOVÁNÍ VÝŽIVNÝCH LÁTEK Zvyšte co nejvíce účinky Vašich produktů péče o pleť MULTIFUNKČNÍ KOSMETICKÉ PŘÍSTROJE ULTRAZVUKOVÁ TERAPIE vhodná pro všechny druhy pleti. Péče vede k regeneraci buněk a lymfatické

Více

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Kosmetika LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Francouzská kosmetická značka PAYOT nabízí produkty pro každodenní komplexní péči o pleť. Značku založila lékařka Nadia Payot v roce 1920. Kombinovala své

Více

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Francouzská kosmetická značka PAYOT nabízí produkty pro každodenní komplexní péči o pleť. Značku založila lékařka Nadia Payot v roce 1920. Kombinovala své odborné

Více

Správná životospráva školáka

Správná životospráva školáka Správná životospráva školáka Co je správná životospráva Správná životospráva zahrnuje dostatečnou pohybovou aktivitu a vyvážený pestrý jídelníček. Kvalitní strava je v dětském věku velice důležitá k zajištění

Více

Představujeme rituál péče o pleť Ecollagen. Viditelně mladší pleť již ve 4 krocích

Představujeme rituál péče o pleť Ecollagen. Viditelně mladší pleť již ve 4 krocích Představujeme rituál péče o pleť Ecollagen Viditelně mladší pleť již ve 4 krocích 35 + Pro každý typ pleti Alain Mavon, PhD, Ředitel Institutu výzkumu pleti Oriflame O fenoménu rostlinných kmenových buněk

Více

KAVITAČNÍ PŘÍSTROJ PH-1 intenzivní fotonová sprcha

KAVITAČNÍ PŘÍSTROJ PH-1 intenzivní fotonová sprcha Technologie krásy KAVITAČNÍ PŘÍSTROJ PH-1 intenzivní fotonová sprcha - Děkujeme, že jste si zakoupili kavitační přístroj PH-1 na fotonové omlazení pleti. - Postupujte podle návodu v této příručce a respektujte

Více

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO!

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Uvolnění i výživa pokožky Hloubkové čištění pokožky při současném zvyšování hladiny hydratace a prodyšnosti Zklidnění unavených svalů Oživení metabolismu pokožky

Více

ŽENY KAŽDÝ DEN VĚNUJÍ POZORNOST SVÉMU VZHLEDU VĚDOMĚ NEBO NEVĚDOMĚ

ŽENY KAŽDÝ DEN VĚNUJÍ POZORNOST SVÉMU VZHLEDU VĚDOMĚ NEBO NEVĚDOMĚ NOVÝ PRODUKT 2019 ŽENY KAŽDÝ DEN VĚNUJÍ POZORNOST SVÉMU VZHLEDU VĚDOMĚ NEBO NEVĚDOMĚ ŽENY POVAŽUJÍ ATRAKTIVNÍ VZHLED ZA VELMI DŮLEŽITÝ před šatníkem nebo v koupelně. na cestě do práce. u kávy nebo při

Více

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO!

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Uvolnění i výživa pokožky Hloubkové čištění pokožky při současném zvyšování hladiny hydratace a prodyšnosti Zklidnění unavených svalů Oživení metabolismu pokožky

Více

CO JÍST PŘED POSILOVÁNÍM

CO JÍST PŘED POSILOVÁNÍM Autor: MUDr. Marie Skalská, Pro Fit Institut STRAVA PŘED CVIČENÍM A PO CVIČENÍ VÝZNAMNĚ OVLIVŇUJE VÝKON, RYCHLOST REGENERACE, PÁLENÍ TUKŮ, ZOTAVENÍ PO VÝKONU, NÁRŮST SVALOVÉ HMOTY, A TAKÉ TŘEBA TO, JESTLI

Více

ceník sluzeb Aplikacní ˇ centrum kosmetických

ceník sluzeb Aplikacní ˇ centrum kosmetických ceník sluzeb Aplikacní ˇ centrum kosmetických prípravku ˇ a biomateriálu Hydratacní ˇ ošetrení ˇ Hydratace patří k jednomu z nejvíce ověřených prostředků, jak zabránit tvorbě vrásek, nebo jejich vznik

Více

PŘÍRODNÍ NÁPOJ NATURAL BALANCE

PŘÍRODNÍ NÁPOJ NATURAL BALANCE CO BYSTE MĚLI VĚDĚT O PŘÍRODNÍ NÁPOJ NATURAL BALANCE Chutný, zdravý nápoj pro energii, soustředění a úpravu hmotnosti Obsahuje uhlohydráty s pomalým uvolňováním, díky tomu má nízký glykemický index a udržuje

Více

CELLULITIS účinně proti celulitidě konečně!!! gel

CELLULITIS účinně proti celulitidě konečně!!! gel Herbamedicus, s.r.o. CELLULITIS účinně proti celulitidě konečně!!! gel unikátní masážní přípravek pro účinné odbourávání podkožního tuku, zvýšení pevnosti a pružnosti pokožky a proti klinickým projevům

Více

EYE ZONE Unikátní oční péče. Jedinecná ˇ inspirace. PHYRIS Skin Care Concept. PHYRIS je pro každého, kdo ocení výjimečnou a individuální péči o pleť.

EYE ZONE Unikátní oční péče. Jedinecná ˇ inspirace. PHYRIS Skin Care Concept. PHYRIS je pro každého, kdo ocení výjimečnou a individuální péči o pleť. Jedinecná ˇ inspirace PHYRIS je pro každého, kdo ocení výjimečnou a individuální péči o pleť. PHYRIS jedinečná inspirace, maximální výsledky. PHYRIS Skin Care Concept Fáze 1 ČIŠTĚNÍ Fáze 2 AKTIVACE Fáze

Více

6 NEJDŮLEŽITĚJŠÍCH ELEMENTŮ TVÉ STRAVY

6 NEJDŮLEŽITĚJŠÍCH ELEMENTŮ TVÉ STRAVY 6 NEJDŮLEŽITĚJŠÍCH ELEMENTŮ TVÉ STRAVY VODA // ODKYSELENÍ TĚLA (UDRŽENÍ SPRÁVNÝCH HODNOT PH V TĚLE) // BÍLKOVINY SACHARIDY TUKY VLÁKNINA MIKRO-ŽIVINY (VITAMÍNY, MINERÁLY, ENZYMY ) VODA NAPROSTO ZÁSADNÍ

Více

Sérum lifting définition paupiéres Uplifting serum eyelids definition

Sérum lifting définition paupiéres Uplifting serum eyelids definition Sérum lifting définition paupiéres Uplifting serum eyelids definition Oči jsou okna do duše. CO ŽENY ZNEPOKOJUJE MEZI VŠEMI PROBLÉMY NAŠÍ PLETI, JSOU 2, KTERÉ PŘICHÁZEJÍ NEJDŘÍVE* A TO PROBLÉMY V OKOLÍ

Více

ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek:

ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek: www.citoplast.cz ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek: a phytokomplexem ze sedmi přírodních extraktů. Navštivte náš e-shop na : Hyaluronový noční krém Hydratační noční krém s kyselinou hyaluronovou a phytokomplexem

Více

CENÍK COLOSTRUM. Colostrum ESSENS. Cena: 695,00 Kč. Sprchový gel s colostrem 200 ml. Cena: 120,00 Kč

CENÍK COLOSTRUM. Colostrum ESSENS. Cena: 695,00 Kč. Sprchový gel s colostrem 200 ml. Cena: 120,00 Kč CENÍK COLOSTRUM Colostrum ESSENS Charakteristika: Doplněk stravy COLOSTRUM obsahuje bovinní colostrum. Bovinní colostrum (mlezivo) je první mléko produkované mléčnými žlázami po porodu. Colostrum je cenné

Více

Přesnídáv. houska- celozrnná, pomazánka zeleninová se sýrem, mrkev, čaj / bílá káva obsahuje alergeny: 01,03,07,09,10

Přesnídáv. houska- celozrnná, pomazánka zeleninová se sýrem, mrkev, čaj / bílá káva obsahuje alergeny: 01,03,07,09,10 Pondělí 2.1.2017 Přesnídáv. kaše rýžová se skořicí, kompot ovocný - příloha, čaj Polévka zelňačka s cizrnou Oběd 1 kuřecí stehno pečené, dušená rýže s kukuřicí Svačina chléb s máslem, vejce vařené, jablka

Více

Mezoroller TianDe: krása si víc nevyžaduje obětí!

Mezoroller TianDe: krása si víc nevyžaduje obětí! Mezoroller TianDe: krása si víc nevyžaduje obětí! «Zřídka, trochu a na potřebné místo!» (Dr. Michel Pistor, zakladatel metody mezoterapie.) Domácí alternativa mezoterapie: Cena mezorolleru < cena 1 sezení

Více

1.DETOXIKACE BUNĚČNÉHO PROSTŘEDÍ

1.DETOXIKACE BUNĚČNÉHO PROSTŘEDÍ DOKONALÉ OČI A RTY 1.DETOXIKACE BUNĚČNÉHO PROSTŘEDÍ V pokožce se hromadí škodlivé látky (pocházející od znečištění, nevhodné stravy, volných radikálů, kouření,..), což má za důsledek rychlejší projevy

Více

Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová

Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová pleťové masky obsah Co je to kosmeceutika proč používat masky Proč má tiande tolik masek Členění masek Jak je správně používat Co je to kosmeceutika? Spojuje

Více

BIOS LIFE SLIM PROČ BIOS LIFE SLIM DŮLEŢITÉ INFORMACE O BIOS LIFE SLIM

BIOS LIFE SLIM PROČ BIOS LIFE SLIM DŮLEŢITÉ INFORMACE O BIOS LIFE SLIM BIOS LIFE SLIM PROČ BIOS LIFE SLIM Je prvním klinicky prověřeným produktem na světě, který byl vyvinut, aby odbourával uložený tuk a k podpoře zdravých hladin cholesterolu. Je vyroben z přírodních ingrediencí.

Více

Pro ženy, které si chtějí zachovat svoji krásu bez zásahu skalpelu a zpomalit stárnuti.

Pro ženy, které si chtějí zachovat svoji krásu bez zásahu skalpelu a zpomalit stárnuti. Pro ženy, které si chtějí zachovat svoji krásu bez zásahu skalpelu a zpomalit stárnuti. Být mladá a krásná tak dlouho, jak je to možné - sen a touha každé ženy. Bohužel ani mládí nezaručuje dobrý vzhled.

Více

Jídelní lístek 1. - 5. 6. 2015

Jídelní lístek 1. - 5. 6. 2015 1. - 5. 6. 2015 Pondělí Chléb s pomazánkou z olejovek, čaj (1,4,7) Polévka rychlá (1,3,9) Kynuté knedlíky s tvarohem a jahodami, bílá káva (čaj), (1,3,7) Rohlík s pomazánkovým máslem s pažitkou, mléko

Více

Dotazník k určení metabolického typu

Dotazník k určení metabolického typu 1 Dotazník k určení metabolického typu dle Billa Wolcotta U každé otázky si vyberte pouze jednu odpověď, která vám nejvíce vyhovuje. Pokud na vás neodpovídá ani jedna z nabízených odpovědí, na otázku neodpovídejte.

Více

COSMETIC COCKTAILS 1

COSMETIC COCKTAILS 1 COSMETIC COCKTAILS 1 BIO BEAUTY COCKTAIL BIO BEAUTY COCKTAIL je novinkou mezi KOSMETICKÝMI PRODUKTY obsahující JEDNODUCHÉ INGREDIENCE darované zemí pro zlepšení krásy a zdraví těla BEAUTY BOUTIQUE GREEN

Více

Týdenní jídelníček pro hubnutí

Týdenní jídelníček pro hubnutí Týdenní jídelníček pro hubnutí Vždy platí, že pokud bude výdej energie vyšší než její příjem, tak bude docházet k hubnutí. Na začátku je proto třeba stanovit správný poměr příjmů/výdeje. Ideálně vám to

Více

Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola Horní Česká 15, Znojmo. EU peníze školám. Inovace výuky v PrŠ Horní Česká

Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola Horní Česká 15, Znojmo. EU peníze školám. Inovace výuky v PrŠ Horní Česká Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola Horní Česká 15, Znojmo EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.1044 Název projektu: Šablona číslo/název: Zpracoval: Předmět: Název

Více

Časté dotazy pro řadu TRUVIVITY BY NUTRILITE

Časté dotazy pro řadu TRUVIVITY BY NUTRILITE Časté dotazy pro řadu TRUVIVITY BY NUTRILITE 1. Co je nutrikosmetika? Nutrikosmetika jsou nutriční výrobky, které mohou pomoci zlepšit strukturu a funkci pleti a napomoci jejímu zdraví a vzhledu. Nutrikosmetika

Více

Detox pleti erborian krása ve třech krocích

Detox pleti erborian krása ve třech krocích Detox pleti erborian krása ve třech krocích Jeden, dva, tři. Přesně tolik kroků nám bude stačit k dokonalému pleťovému detoxu s korejskou kosmetikou e r b o r i a n. Jednička pleť řádně vyčistí, dvojka

Více

QUICK! prodluž si svůj den

QUICK! prodluž si svůj den QUICK! prodluž si svůj den = LAHODNÝ POVRCH ŽVÝKACÍ ČÁST JÁDRO S ENERGIÍ O PRODUKTU Každý den řešíme mnoho různých úkolů najednou. V rytmu moderního života je těžko udržet svou aktivitu po dobu celého

Více

Průvodce dietami. Chcete zhubnout? Udržet si postavu? Přitom si nezničit zdraví a vyhnout se častému jo-jo efektu?

Průvodce dietami. Chcete zhubnout? Udržet si postavu? Přitom si nezničit zdraví a vyhnout se častému jo-jo efektu? 2 Průvodce dietami Chcete zhubnout? Udržet si postavu? Přitom si nezničit zdraví a vyhnout se častému jo-jo efektu? Nové a zaručené diety se objevují s železnou pravidelností. Při podrobnějším pohledu

Více

veka, pomazánka z tuňáka, jablko, kakao, čaj ovocný krůtí prsíčko s ratatouille, kuskus, čaj ovocný

veka, pomazánka z tuňáka, jablko, kakao, čaj ovocný krůtí prsíčko s ratatouille, kuskus, čaj ovocný veka, pomazánka z tuňáka, jablko, kakao, čaj ovocný polévka z míchaných luštěnin krůtí prsíčko s ratatouille, kuskus, čaj ovocný chléb kyjevský žitný, pomazánka vaječná, rajče, mléko, čaj ovocný polévka

Více

do Pátek

do Pátek Pátek 1.6.2018 Přesnídávka Rohlík s pomazánkou z taveného sýra, mléko (A: 01,07) Polévka Z červené čočky se zeleninou (A: 09) Oběd Sekaná pečeně, nové brambory, okurkový salát, nápoj lesní směs (A: Svačina

Více

Řasenky. COATING SEALER Lashcare. Ochranná řasenka / báze - průhledná

Řasenky. COATING SEALER Lashcare. Ochranná řasenka / báze - průhledná Řasenky COATING SEALER Lashcare Ochranná řasenka / báze - průhledná Speciální ochranná báze JB Cosmetics na Prodloužené řasy. Ochraňuje Prodloužené řasy a adhesivum před vlhkem, mastnotou a nečistotami.

Více

NEUSTÁLE NAPLNO S NABÍJEČKOU EXIDE NOVÁ NABÍJEČKA OD SVĚTOVÉHO LÍDRA EXIDE

NEUSTÁLE NAPLNO S NABÍJEČKOU EXIDE NOVÁ NABÍJEČKA OD SVĚTOVÉHO LÍDRA EXIDE NEUSTÁLE NAPLNO S NABÍJEČKOU EXIDE NOVÁ NABÍJEČKA OD SVĚTOVÉHO LÍDRA EXIDE STÁLE POD KONTROLOU S nabíječkou EXIDE se nebudete muset nikdy obávat, zda váš vůz nastartuje, nebo zda je vaše motocyklová baterie

Více

Golden Skin:luxusní řada se zlatem a kaviárem

Golden Skin:luxusní řada se zlatem a kaviárem Golden Skin:luxusní řada se zlatem a em Firma Etre Belle přináší po několikaletém výzkumu jedinečnou a novou kosmetickou řadu výrobků GOLDEN SKIN CAVIAR, kterou bychom Vám rádi představili. Nová GOLDEN

Více

Přesnídáv. rohlík, jogurt - příloha, jablka - příloha, čaj, vždy tác sezonní zeleniny a ovoce obsahuje alergeny: 01,07

Přesnídáv. rohlík, jogurt - příloha, jablka - příloha, čaj, vždy tác sezonní zeleniny a ovoce obsahuje alergeny: 01,07 Čtvrtek 1.2.2018 rohlík, jogurt - příloha, jablka - příloha, čaj, vždy tác sezonní zeleniny a polévka hrstková,09 bulgurové rizoto s kuřecím masem a zeleninou, strouhaný sýr, řepa červená slunečnicový

Více

od 01.10.2015 do 02.10.2015 Čtvrtek 1.10.2015 Pátek 2.10.2015

od 01.10.2015 do 02.10.2015 Čtvrtek 1.10.2015 Pátek 2.10.2015 od..25 do..25 Čtvrtek 1..25 Pátek 2..25 Veka chlebíčková, Medové máslo, Bílá káva, Čaj ovocný (A:,) krakonošská česnečka (A:,,,,,,) Holandský řízek, Brambory maštěné, Salát rajčatový, Nápoj ovocný (A:,,)

Více

do Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek

do Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Pondělí 2.10.2017 Přesnídávka Celozrnné pečivo s pomazánkou z karotky, kakao (A: 01,03,07,11) Polévka Rýžová s vejcem (A: 03,09) Oběd Milánské špagety se sýrem, nápoj granátové jablko (koktejl), hroznové

Více

P R O D U C T C A T A L O G U E

P R O D U C T C A T A L O G U E P R O D U C T CATALOGUE 2018 NAŠE PŘÍRODNÍ KOSMETICKÉ PRODUKTY Bio-Konopný plětovy krém Konopná mast - Propolis- Olivový Olej Bio ma st z Bambuckého másla Bio Tělovy Olej BioKonopný pleťový krém ULTRA

Více

Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství.

Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství. Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství. Používání placenty se začalo zadlouho před vědeckými objevy v Číně se placentě říkalo člun na fialové řece Metoda placentárního

Více

Jídelní lístek

Jídelní lístek 1. - 4. 3. 2016 Úterý Rohlík s máslem a džemem, kakao (1,7) Polévka z červené čočky (1,7,9) Zapečené rybí filé se sýrem, bramborová kaše, třešňový kompot, rybízový čaj (1,4,7) Toustový chléb s ledovým

Více

do Pátek

do Pátek Pátek 1.9.2017 Přesnídávka Loupák, bílá káva (A: 01,03,07) Polévka Hovězí nudlová (A: 01,07,09) Oběd Přírní vepřový řízek, bramborová kaše, červená řepa, čaj (A: 07) Svačina Houska s ramou a okurka, čaj

Více

B O D Y C A R E P É Č E O C E L É T Ě L O

B O D Y C A R E P É Č E O C E L É T Ě L O B O D Y C A R E P É Č E O C E L É T Ě L O L O T U S S I Z E P É Č E O T Ě L O Základem obsahu Lotus Size Body Care od Catherine je Shea butter a vysoce kvalitní přírodní oleje především z kokosu, proteiny

Více

od 01.09.2015 do 04.09.2015 Úterý 1.9.2015 Středa 2.9.2015 Čtvrtek 3.9.2015 Pátek 4.9.2015

od 01.09.2015 do 04.09.2015 Úterý 1.9.2015 Středa 2.9.2015 Čtvrtek 3.9.2015 Pátek 4.9.2015 ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA ROUDNICE N. L., ŠKOLNÍ 18 od..25 do..25 Úterý 1.9.25 Středa 2.9.25 Čtvrtek 3.9.25 Pátek 4.9.25 Buchty s mákem, Malkao, Čaj se sirupem (A:,,) hovězí s játrovou zavářkou (A:,,,,,,)

Více

od do Středa Čtvrtek Pátek

od do Středa Čtvrtek Pátek ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA ROUDNICE N. L., ŠKOLNÍ 18 od..26 do..26 Středa 1.6.26 Čtvrtek 2.6.26 Pátek 3.6.26 Kaiserka, Máslo, Džem, Bílá káva, Čaj ovocný (A:,,,,) drůbková jemná s nudlemi (A:,,,)

Více

Jídelní lístek 2. - 6. 3. 2015

Jídelní lístek 2. - 6. 3. 2015 2. - 6. 3. 2015 Pondělí Houska s máslem a džemem, kakao (1,7) Polévka rajská s rýží (1) Zapečené těstoviny se šunkou, okurka, čaj s citrónem, pomeranč (1,3,7) Chléb se sádlem, čaj (1) Úterý Chléb s pomazánkou

Více

Nejsilnější vitamín C i pro citlivý žaludek. Využijte maximum díky pufrování

Nejsilnější vitamín C i pro citlivý žaludek. Využijte maximum díky pufrování Nejsilnější vitamín C i pro citlivý žaludek Využijte maximum díky pufrování Pure Encapsulations Společnost Pure Encapsulations byla založena v roce 1991 v USA. Synonymem pro produkty PURE je pojem kvalita.

Více

www.allness.cz 2015 Alena Strouhalová

www.allness.cz 2015 Alena Strouhalová www.allness.cz 2015 Alena Strouhalová Co Vás vedlo k rozhodnutí? Byla to to hlavně fotografie z roku 2011, kdy mě kamarádka vyfotila na jedné akci a já s hrůzou koukala na obézní starou osobu. K tomu,

Více

OČISTA PODLE ANTONIE MAČINGOVÉ

OČISTA PODLE ANTONIE MAČINGOVÉ 2014 WWW.CITITSEDOBRE.CZ OČISTA PODLE ANTONIE MAČINGOVÉ Detoxikační program a návrh jídelníčku MVDr. Zuzana Neřádová Antónia Mačingová - očista 28 dní Očista spočívá v konzumaci předepsaného jídla dle

Více

Střední odborné učiliště Domažlice. Použití olejů v kosmetice. Vytvořeno dne 16. 11. 2013

Střední odborné učiliště Domažlice. Použití olejů v kosmetice. Vytvořeno dne 16. 11. 2013 Číslo projektu Číslo materiálu Název školy Ročník Vzdělávací oblast Vzdělávací obor Tématický okruh Téma Jméno autora CZ.1.07./1.5.00/34.0639 VY_52_INOVACE_04.12 Střední odborné učiliště Domažlice 2. ročník

Více

CLEANSING čištění a peeling pokožky

CLEANSING čištění a peeling pokožky CLEANSING čištění a peeling pokožky CLEANSING čištění a peeling pokožky DOKONALE ODSTRANÍ VEŠKERÉ NEČISTOTY A ZAJISTÍ PLETI SPRÁVNOU OBNOVU Důkladné, každodenní čištění a správně zvolené čistící produkty

Více

Na Kuthence 18, 160 00 Praha 6 - Hanspaulka tel.: +420 737 076 617, info@ ibtechnology.eu, www.ibtechnology.eu

Na Kuthence 18, 160 00 Praha 6 - Hanspaulka tel.: +420 737 076 617, info@ ibtechnology.eu, www.ibtechnology.eu Na Kuthence 18, 160 00 Praha 6 - Hanspaulka tel.: +420 737 076 617, info@ ibtechnology.eu, www.ibtechnology.eu Tato technologie byla koncipována Skinexians ve Francii před 20 lety na uvolnění pojivové

Více

Leden týden 6.1. až 12.1.

Leden týden 6.1. až 12.1. týden 6.1. až 12.1. pondělí 6.1.2014 polévka zeleninová s bramborami čočka na kyselo, vejce, chléb, okurek, čaj chléb, medové máslo, ovoce, sirup úterý 7.1.2014 Přesnídávka: chléb, játrová pomazánka, okurek,

Více

škola- květen do Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek

škola- květen do Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Pondělí 2.5.2016 Úterý 3.5.2016 Středa 4.5.2016 Čtvrtek 5.5.2016 Pátek 6.5.2016 chléb, pomazánka vaječná, paprika - zelenina příloha, mléko, čaj polévka zeleninová s celozrnným kuskusem,09 lečo s vejci,

Více

YIT bezplatná zákaznická linka: 800 200 666

YIT bezplatná zákaznická linka: 800 200 666 YIT bezplatná zákaznická linka: 800 200 666 YIT STAVO Hradčanská Office Center Milady Horákové 116/109 160 00 Praha 6 domov@yit.cz www.yit.cz Hyacint Modřany A (II. fáze) Váš domov rozkvétá v Modřanech

Více

Dietní režim. Vítejte na našem dialyzačním středisku

Dietní režim. Vítejte na našem dialyzačním středisku Dietní režim Vítejte na našem dialyzačním středisku Proč potřebuji dodržovat speciální dietu? I když se pomocí dialýzy z těla odstraní mnoho odpadních látek, musíte být při stravování stále opatrní, abyste

Více

Jídelní lístek Ovocný talíř, voda

Jídelní lístek Ovocný talíř, voda 3. - 7. 10. 2016 Pondělí Chléb s vaječnou pomazánkou, mléko (1,3,7) Polévka se sýrovým kapáním (1,3,7,9) Džuveč z vepřového masa, rohlík, ibiškový čaj s citrónem (1,3,7) Ovocný talíř, voda Úterý Houska

Více

snídaně Chléb (100 g) se sýrem, šunkou, zeleninová obloha, hrnek čaje

snídaně Chléb (100 g) se sýrem, šunkou, zeleninová obloha, hrnek čaje Atlas p rcí Právě se vám do rukou dostává brožurka nazvaná Atlas porcí. Jde o soubor fotografií jídel normálních porcí, které konzumuje průměrný zdravý člověk. K vytvoření této brožurky nás vedlo zjištění,

Více

9. OBRÁZKY. Obrázek č. 1 Potravinová pyramida

9. OBRÁZKY. Obrázek č. 1 Potravinová pyramida 9. OBRÁZKY Obrázek č. 1 Potravinová pyramida zdroj: http://www.fzv.cz/pro-media/publikace/informacni-materialy/pyramidazdrave-vyzivy/115-pyramida-zdrave-vyzivy.aspx Obrázek č. 2 Pohybová pyramida zdroj:

Více

Škola- březen do Čtvrtek Pátek

Škola- březen do Čtvrtek Pátek Čtvrtek 1.3.2018 Pátek 2.3.2018 kaše jáhlová, jablka - příloha, čaj, vždy tác sezonní zeleniny a ovoce polévka hrstková hovězí guláš s žampionovou vložkou, houskové knedlíky (kynuté)- se špaldou houska-

Více

Škola- prosinec do Pátek

Škola- prosinec do Pátek Pátek 1.12.2017 slunečnicový chléb, pomazánka tvarohová s pažitkou, paprika - zelenina příloha, čaj / bílá káva, vždy polévka bramboračka,09 zapečené těstoviny se šunkou, zeleninová obloha,03,06,07 houska,

Více

DODATEK K PROGRAMOVÉMU PRŮVODCI TR90

DODATEK K PROGRAMOVÉMU PRŮVODCI TR90 DODATEK K PROGRAMOVÉMU PRŮVODCI TR90 Následující stránky Vás vybaví informacemi, které Vám pomohou úspěšně si zvolit správnou stravu za účelem získání kontroly nad svým životem i vzhledem. Tento dodatek

Více

Škola- září do Čtvrtek Pátek

Škola- září do Čtvrtek Pátek Čtvrtek 1.9.2016 Přesnídáv. toustový chléb- celozrnný, pomazánka z tuňáka a zeleniny, mrkev, čaj,04,07,09 Polévka polévka čočková s kroupami a zeleninou Oběd 1 kuře pečené, dušená rýže, paprika - zelenina

Více

VITA = = DIVINA. Představuje NOVINKU. Made in Italy. Výrobky zakoupíte na prodejnách u obchodních zástupců nebo na e-shopu

VITA = = DIVINA. Představuje NOVINKU. Made in Italy. Výrobky zakoupíte na prodejnách u obchodních zástupců nebo na e-shopu = = VITA DIVINA Představuje NOVINKU Made in Italy BYOTEA představuje novou řadu S obsahem VITAMÍNU C Zabraňuje vzniku skvrn a barevných nerovnoměrností Pleť vyhlazuje, zlepšuje elasticitu a sjednocuje

Více

CZE. Výsledky používání

CZE. Výsledky používání CZE Výsledky používání Gel RENU 28 je šetrný, ale účinný přípravek, který pomáhá přirozeným způsobem zmírňovat projevy stárnutí, zklidňuje pokožku a zlepšuje její celkový stav. Není jen dalším z řady běžných

Více

Hroznovy olej - TO NEJLEPŠÍ Z VINIC -

Hroznovy olej - TO NEJLEPŠÍ Z VINIC - Hroznovy olej WELLNESS KOSMETIKA KULINÁŘSTVÍ DOPLŇKY STRAVY - TO NEJLEPŠÍ Z VINIC - Naše filozofie Při výrobě hroznového oleje zúročujeme dlouholetou praxi z výroby kvalitních vín, kdy se snažíme přenést

Více

Zdravá výživa & tipy na svačiny. Pavlína Skrčená

Zdravá výživa & tipy na svačiny. Pavlína Skrčená Zdravá výživa & tipy na svačiny Pavlína Skrčená Zdravá výživa - Neznamená úplnou změnu vašeho stravování - Přidáním zdravějších surovin do jídelníčku Dodržovat: pitný režim pravidelně se stravovat a nepřejídat

Více

do Středa Čtvrtek Pátek

do Středa Čtvrtek Pátek Středa 3.1.2018 Přesnídávka Chléb s pomazánkou z tuňáka, čaj (A: 01,04,07) Polévka Bramborová (A: 01,07,09) Oběd Zeleninové rizoto s kuřecím masem, strouhaný sýr, okurka, čaj (A: 07,09) Svačina Houska

Více

Stravování sestry v třísměnném a nepřetržitém provozu. Danuše Hrbková nutriční terapeutka

Stravování sestry v třísměnném a nepřetržitém provozu. Danuše Hrbková nutriční terapeutka Stravování sestry v třísměnném a nepřetržitém provozu Danuše Hrbková nutriční terapeutka Směnný provoz narušení cirkadiánního rytmu dopad na zdraví člověka vyšší riziko koronárního postižení nárůst hladiny

Více

METROPOLE PRAHA 5 ZLIČÍN POSLEDNÍ DOKONČENÝ BYT U METRA ZLIČÍN

METROPOLE PRAHA 5 ZLIČÍN POSLEDNÍ DOKONČENÝ BYT U METRA ZLIČÍN METROPOLE PRAHA 5 ZLIČÍN POSLEDNÍ DOKONČENÝ BYT U METRA ZLIČÍN NEJPRODÁVANĚJŠÍ BYTY V PRAZE Dlouhodobě nejprodávanější bytová lokalita v hlavním městě. To je Metropole na pražském Zličíně. Jeden z nejrozsáhlejších

Více

Tel: , Martina Kučerová DiS. Nutriční terapeutka

Tel: , Martina Kučerová DiS. Nutriční terapeutka Je to jako v pohádce Obušku z pytle ven, kde vykutálený hostinský servíruje jitrnici, jakou svět neviděl. Všichni o ní mluvili a nikdo ji okem nezahlédl. S pestrou stravou se to má podle odborníků následovně.

Více

Obnovená pokožka s pocitem větší pevnosti

Obnovená pokožka s pocitem větší pevnosti Předprodejní letáček pro země: Česká republika () Řešení pro omlazení pokožky Svěží a zdravá pokožka Pevnější pokožka Použití na mokré i suché pokožce S každodenním i běžným nástavcem SC6250/01 Obnovená

Více

3 kroky, aby vaše pokožka kvetla

3 kroky, aby vaše pokožka kvetla 3 kroky, aby vaše pokožka kvetla květiny a byliny severského léta MÁDARA přichází z Lotyšska, malé země v severní Evropě, z oblasti Baltu, regionu kterému se podařilo zachovat si mnoho neposkvrněných a

Více

veka, pomazánka ze sardinek, jablko, mléko jahodové, čaj ovocný polévka pórková s vejci

veka, pomazánka ze sardinek, jablko, mléko jahodové, čaj ovocný polévka pórková s vejci s t á t n í s v á t e k veka, pomazánka ze sardinek, jablko, mléko jahodové, čaj ovocný 01,04,06, polévka pórková s vejci vepřová kýta na česneku, bramborová kaše, rajče, čaj ovocný chléb, máslo, ředkvičky,

Více

Masáže. Klasická hloubková masáž 30 minut 525 Kč 60 minut 1050 Kč 90 minut 1500 Kč

Masáže. Klasická hloubková masáž 30 minut 525 Kč 60 minut 1050 Kč 90 minut 1500 Kč Nechte se u nás hýčkat... Stačí si vybrat a zarezervovat termín na recepci hotelu, tel. číslo 555, rezervace je doporučená den dopředu nebo minimálně dvě hodiny předem Masáže Druh masáže Délka procedury

Více

VSTUPNÍ DOTAZNÍK. petra.cupcova@atlas.cz ČUPCOVÁ 774 958 288. Základní informace o klientovi. Jméno a příjmení. Telefonní kontakt.

VSTUPNÍ DOTAZNÍK. petra.cupcova@atlas.cz ČUPCOVÁ 774 958 288. Základní informace o klientovi. Jméno a příjmení. Telefonní kontakt. VSTUPNÍ DOTAZNÍK Jméno a příjmení Telefonní kontakt E-mail Povolání, popř. směnnost Základní informace o klientovi Doplňující informace o klientovi Věk Výška Váha BMI Vyplňte prosím dotazník co nejpečlivěji

Více

od do Čtvrtek Pátek

od do Čtvrtek Pátek Čtvrtek 1.9.2016 Pátek 2.9.2016 Chléb s rybí pomazánkou, mléko, paprika,04,07 Bramboračka, kuřecí nudličky na pórku, dušená rýže, zeleninová obloha, mírně slazený čaj, voda,09 Rohlík s máslem a plátkovým

Více

Rezerva = 1. zadní vrátka

Rezerva = 1. zadní vrátka Rezerva = 1. zadní vrátka Mnoha lidmi podceňovaná, mnoha přeceňovaná, ale všeobecně se ví, že je potřebná. Rezerva. Troufám si říct, že bez kvalitně vybudované rezervy není možné tvořit mnohem větší a

Více

Vánoční balíčky Kosmetika.

Vánoční balíčky Kosmetika. Vánoční balíčky Kosmetika. Proměňte své vlasy s pomocí šampónu, a kondicionéru který posiluje vlasová vlákna a zanechává vlasy jemnější a hebké již po prvním použití. Obsahuje recepturu zachovávající barvu.

Více

do Středa Čtvrtek Pátek Oběd Státní svátek

do Středa Čtvrtek Pátek Oběd Státní svátek Středa 1.5.2019 Oběd Státní svátek Čtvrtek 2.5.2019 Přesnídávka Krupicová kaše s broskvemi, čaj (A: 01,07) Polévka Zelná (A: 01,07) Oběd Zapečené těstoviny se šunkou, červená řepa, rybízový čaj (koktejl)

Více

Jídelní lístek Chléb s pomazánkou z nivy, mléko. Rohlík s broskvovou přesnídávkou, čaj. Houska s mrkvovou pomazánkou, bílá káva

Jídelní lístek Chléb s pomazánkou z nivy, mléko. Rohlík s broskvovou přesnídávkou, čaj. Houska s mrkvovou pomazánkou, bílá káva 1. 5. 9. 2014 Chléb s pomazánkou z nivy, mléko Polévka bramborová Rizoto z kuřecího masa s kuskusem, červená řepa, jahodový nápoj Rohlík s broskvovou přesnídávkou, čaj Houska s mrkvovou pomazánkou, bílá

Více

EU PENÍZE ŠKOLÁM NÁZEV PROJEKTU : MÁME RÁDI TECHNIKU REGISTRAČNÍ ČÍSLO PROJEKTU :CZ.1.07/1.4.00/21.0663

EU PENÍZE ŠKOLÁM NÁZEV PROJEKTU : MÁME RÁDI TECHNIKU REGISTRAČNÍ ČÍSLO PROJEKTU :CZ.1.07/1.4.00/21.0663 EU PENÍZE ŠKOLÁM NÁZEV PROJEKTU : MÁME RÁDI TECHNIKU REGISTRAČNÍ ČÍSLO PROJEKTU :CZ.1.07/1.4.00/21.0663 Speciální základní škola a Praktická škola Trmice Fűgnerova 22 400 04 1 Identifikátor materiálu:

Více

Návod k použití Iontový nástroj krásy

Návod k použití Iontový nástroj krásy Návod k použití Iontový nástroj krásy NY-E022 (ULTRABEAUTY) Velice Vám děkujeme, že jste si pořídili náš výrobek. Produkt, který jste zakoupili, byl přísně testován v souladu s technickými standardy. Bez

Více

Škola- listopad do Čtvrtek Pátek

Škola- listopad do Čtvrtek Pátek Čtvrtek 1.11.2018 kaše jáhlová, hrušky - ovoce příloha, čaj polévka fazolková s jáhly segedínský guláš, houskové knedlíky (kynuté)- se špaldou chléb, pomazánkové máslo, okurka - zelenina příloha, čaj Pátek

Více

do Čtvrtek Pátek

do Čtvrtek Pátek Čtvrtek 1.6.2017 Přesnídávka Rohlík s pomazánkou s kapií, mléko (A: Polévka Pórková (A: Oběd Krůtí prsíčka, sýrová omáčka, spatzle, mangový nápoj (A: Svačina Směs ovoce, čaj Pátek 2.6.2017 Přesnídávka

Více

Obědy - ZŠ a MŠ Dětenice

Obědy - ZŠ a MŠ Dětenice Pondělí 4.1.2016 Přesnídáv. houska ks, pomazánka vitamínová, paprika - zelenina příloha, čaj Polévka polévka bramborová s krupkami Oběd 1 těstoviny zapékané se sýrem a vejcem obsahuje alergeny: 03,07 Svačina

Více

DĚLENÁ STRAVA. Bc. Jana Fuchsová

DĚLENÁ STRAVA. Bc. Jana Fuchsová DĚLENÁ STRAVA Bc. Jana Fuchsová Dělená strava životní styl základní kocepce - 30. léta americký lékař a spisovatel William Howard Hay (1866 1940) několik způsobů rozdělení potravin základ - oddělení bílkovin

Více

MŠ a ZŠ do Pátek

MŠ a ZŠ do Pátek Pátek 1.4.2016 Přesnídáv. chléb s pomazánkovým máslem, paprika - zelenina příloha, čaj Polévka polévka vločková s brambory a zeleninou Oběd 1 kuřecí řízek smažený, brambory m.m., salát zeleninový s jablky,03,07,09

Více

Kloubní výživa Ecce Vita s hydrolizovaným Kolagenem

Kloubní výživa Ecce Vita s hydrolizovaným Kolagenem Kloubní výživa Ecce Vita s hydrolizovaným Kolagenem Tento produkt byl vyvinut ve spolupráci Mudr. Davida Freje, Ing. Ivety Jecmik Skuherské a odborníků z Japonska. Funkční a dobře vstřebatelná kombinace

Více

Škola- říjen do Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek 6.10.

Škola- říjen do Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek 6.10. Pondělí 2.10.2017 houska, pomazánka vaječná, paprika - zelenina příloha, čaj / bílá káva polévka bramborová s ovesnými vločkami těstoviny zapečené se zeleninou a sýrem, jablka - příloha chléb, máslo, šunka,

Více