IG SERVICE s.r.o. Čáslavská 328, Chrudim, tel.: , fax: ,

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "IG SERVICE s.r.o. Čáslavská 328, 537 01 Chrudim, tel.: +420 469 689 199, fax: +420 469 685 220, igservice@igservice.cz, www.igservice."

Transkript

1 ,

2 mobilní digitální panely Společnost IG SERVICE s.r.o. Vám přináší mobilní digitální panely, které s využitím technologie LED zobrazování umožňují dokonalé a plnohodnotné reklamní sdělení během sportovních nebo kulturních událostí. Tyto panely, které se chovají obdobně jako barevné obrazovky, zobrazí nejen měnící se statický obraz, ale především dynamicky se měnící pohyblivé reklamní spoty a video ukázky. BEZ PROSTOROVÉHO A ČASOVÉHO OMEZENÍ ZNÁSOBENÝ VIZUÁLNÍ ÚČINEK MOBILNÍ DIGITÁLNÍ PANELY BEZ PROSTOROVÉHO A ČASOVÉHO OMEZENÍ Díky možnosti sestavování panelů do téměř libovolných tvarů a velikostí je výsledný efekt reklamního sdělení mnohem větší než u standardních jednorázových reklamních ploch. A to také především díky tomu, že se zobrazovaná reklamní smyčka může neustále opakovat, během vysílání může adaptivně v závislosti na vnějších událostech měnit své složení, svou rychlost zobrazování, případně vkládat zcela nové prvky. To vše v reálném čase. ZNÁSOBENÝ ÚČINEK Moderní technologie mobilních panelů společně s jednoduchým ovládáním a úžasnými vizuálními efekty znásobí účinek reklamního sdělení a dokáže oslovit pozorovatele na velké ploše. Společnost IG SERVICE s.r.o. je certifikována podle ISO 9001:2009, ISO 14001:2005, OHSAS 18001:2008.

3 UMÍSTĚNÍ PANELŮ Stavební jednotkou je obrazový panel o velikosti 1 x 1 m. Z těchto jednotek zapojených vedle sebe lze sestavit MANTINEL, digitální obrazovou reklamní plochu o libovolné délce a výšce 1m. Obrazové jednotky lze jednoduše napojovat jak vedle sebe, tak i nad sebe, a vytvořit tak OBRAZOVKU o rozměrech např. 5x3 m. MANTINEL hlavní strana hřiště délka 44 m OBRAZOVKA v rohu hřiště rozměr 4 x 3 m OBRAZOVKA naproti hlavní tribuně rozměr 6 x 4 m MANTINEL boční strana hřiště délka 24 m MANTINEL hlavní strana hřiště délka 44 m MOŽNOSTI UMÍSTĚNÍ po obvodu sportovních hřišť venkovních i halových (futsal, basketbal, volejbal, házená, florbal, fotbal, tenis, hokej apod.) plochy uprostřed sportovních oválů (dráhová cyklistika, atletika, dostihy apod.) dojezdový prostor, cílový prostor, prostor měření mezičasu nebo jinak divácky atraktivní plochy během sportovního klání konstrukce pro zvláštní vizuální efekty při kulturních nebo hudebních událostech UKÁZKA REALIZACE FUTSALOVÉHO HŘIŠTĚ Mantinely podél hlavní strany hřiště 2 x 44 m Mantinely podél boční strany hřiště 2 x 24 m Obrazovka proti hlavní tribuně 6 x 4 m Obrazovka v rohu hřiště 4 x 3 m VYSOKÁ ODOLNOST Panely jsou díky své konstrukci odolné proti jakýmkoliv klimatickým podmínkám: proti mrazu proti dešti proti slunci proti větru

4 VYUŽITÍ koncerty hudební a filmové festivaly sportovní utkání automobilové, motocyklové závody informační a reklamní mantinely pro různé akce ŽIVÁ PROJEKCE SPORTOVNÍCH PŘENOSŮ HUDEBNÍ A FILMOVÉ FESTIVALY FIREMNÍ PREZENTACE ON-LINE PŘENOS STREAMING Díky profesionálnímu kamerovému vybavení, streamovacím serverům a encodérům, přenášíme také živé přenosy ze sportovních utkání, automobilových závodů i kulturních akcí. Co můžete na obrazovkách sledovat? živou projekci sportovních přenosů firemní prezentace speciální efekty, např. při gólech, souboje fanoušků, kiss me reklamy opakované záběry Společnost IG SERVICE s.r.o. je certifikována podle ISO 9001:2009, ISO 14001:2005, OHSAS 18001:2008.

5 TVARY A ROZMĚRY Současným zapojením jednotlivých panelů o velikosti 1 x 1 m nad sebe i vedle sebe lze vytvořit plochu panelů OBRAZOVKU. Formát obrazovky může mít nespočet variant, mezi nejběžnější a nejpoužívanější patří rozměry 3 x 2 metry, 4 x 3 metry, 5 x 3 metry, 6 x 4 metry. Z jednotkových panelů o velikosti 1 x 1 m lze zapojením vedle sebe sestavit dlouhý pás panelů MANTINEL. Také délka mantinelu je libovolná a záleží na prostorových možnostech nebo na zobrazované grafice. Nejpoužívanější jsou mantinely o délce 3 metry, 10 metrů nebo 25 metrů. Mantinely se většinou umísťují přímo na zem. Pouze ve výjimečných a technicky zvládnutelných případech lze sestavu instalovat také do výšky. Jedná se o krátké mantinely do délky 7 metrů. KOMBINACE Zajímavou nabídkou je také velkoplošná LED obrazovka v kombinaci s mantinely. Obrazovka bývá většinou umístěna uprostřed, zatímco mantinely stojí po stranách. Opět je zde možná téměř neomezená variabilita sestav. PORTÁLOVÁ BRÁNA Obrazovku i mantinel lze položit na zem nebo umístit do výšky až 7,5 metru díky speciální konstrukci - PORTÁLOVÉ BRÁNĚ. Panely upevněné v konstrukci portálu mohou tvořit souvislou, ale i divácky velice atraktivní nesouvislou plochu. Tato brána otevírá další rozměr v možnosti vizuálního zpestření vaší show či akce.

6 PŘÍKLADY POUŽITÍ Mantinel podél hlavní plochy hřiště při sportovním utkání. Použití mantinelů kolem celého hřiště v kombinaci s velkoplošnými obrazovkami v rohu hřiště a naproti hlavní tribuně. Praktická ukázka kombinace velké obrazovky a mantinelu při zahájení UEFA Futsal Cup. Využití mantinelů na hřišti, kde je divácká tribuna pouze z jedné strany hřiště. Navíc jsou přidány boční mantinely pouze v krátké variantě pokrývající jen část od rohu hřiště k brance. Kombinace velkoplošné obrazovky uprostřed a mantinelů po stranách naproti hlavní tribuně. Společnost IG SERVICE s.r.o. je certifikována podle ISO 9001:2009, ISO 14001:2005, OHSAS 18001:2008.

7 PLAYLIST Sestava panelů je napojena na centrální počítač, který ovládá pomocí profesionálního softwaru chod jednotlivých reklamních spotů. Pořadí a frekvence spotů jsou nastaveny v tzv. PLAYLISTU. Tento seznam umožňuje téměř neomezený počet a opakování jednotlivých reklamních sdělení. panel A panel B panel C panel D Každý panel může mít svůj vlastní playlist nezávislý na dalších panelech. panel A playlist 1 panel B playlist 2 panel C playlist 3 panel D playlist 4 playlist 1 playlist 2 playlist 3 playlist 4 panel A panel B panel C panel D Jeden playlist se může opakovat pro několik panelů. panel A playlist 1 panel B playlist 2 panel C playlist 1 panel D playlist 2 playlist 1 playlist 2 panel A panel B panel C panel D Jediný playlist je společný pro všechny panely v sestavě. panel A playlist 1 panel B playlist 1 panel C playlist 1 panel D playlist 1 playlist 1

8 TECHNICKÉ PARAMETRY Konfigurace LED 1R1G1B Obrazové body 9216 Skutečná hustota obrazových bodů 10,000 bodů/m2 Teplota barev K Nastavení světlosti (brightness) 100 stupňů nastavení pomocí software Pozorovací úhel 110 horizontálně, 70 vertikálně Nejlepší pozorovací vzdálenost >6 m Obnovovací frekvence >=300 Hz Vstupy DVI, VGA,HDMI, CVBS (PAL), SDI Pracovní teplota od -20 C do +60 C Pracovní vlhkost vzduchu 10 95% relativní vlhkosti Spotřeba energie max W/m2, průměr >=600 W/m2 Společnost IG SERVICE s.r.o. je certifikována podle ISO 9001:2009, ISO 14001:2005, OHSAS 18001:2008.

9 OVLÁDÁNÍ VSTUPŮ Formátem zobrazovaných souborů mohou být jakékoliv multimediální soubory typu JPEG, GIF, BMP, TIFF, animace Macromedia Flash, video formáty AVI, WMV, MPEG nebo prezentace PDF či PowerPoint. VIZUÁLNÍ EFEKTY A VSTUPY odbočení ze standardního playlistu Promítaná sekvence díky vizuálním efektům a pohyblivým obrázkům přináší mnohem efektivnější reklamní sdělení než klasická tištěná či jiná statická reklama. playlist spot pro povzbuzení APLAUS sekvence reklam pro SPONZORY návrat ke standardnímu playlistu Dalšími technologickými výhodami jsou: sestavení playlistu z libovolného počtu reklamních spotů pro mantinel: GÓÓÓL pro obrazovku: OPAKOVÁNÍ určení pořadí, délky zobrazení či frekvence jednotlivých spotů vytvoření několika samostatných playlistů (např. pro hlavní vysílací čas, pro hlavní a vedlejší sponzory) možnost pohotového zásahu do běžícího playlistu: opakované záběry při gólové situaci spot pro povzbuzení obecenstva KISS ME opakování záběru, např. při gólu, při faulu, při významných herních sitaucích padne-li gól, spustí se oslavný spot spot pro povzbuzení diváků: aplaus nebo kiss me určovaní priorit mezi playlisty, např. padne-li gól, zahájení hry, apod. textové a vizuální pokyny pro obecenstvo: Góóóól

10 PRONÁJEM LED STĚNA PH-10T RGB LED 10mm Společnost IG SERVICE s.r.o. se zabývá také provozem a pronájmem LED obrazovek špičkových parametrů. Součástí služeb je profesionální odbavení HDV kamerami. Disponujeme video režiemi a grafickými servery pro vkládání animací a textů do obrazu. PORTÁLOVÁ BRÁNA QTP-7x7,5m Hliníkový support pro stavbu obrazovek do hmotnosti 2 tun. Výška věží je 7,5 metru a šířka 7 metrů. Brána je vybavena dvěma motory o nosnosti 2 tun. Konstrukce vyhovuje nejpřísnějším evropským normám. Statická část je zpracována renomovanou německou firmou Expo Engineering. Ať se jedná o sportovní, kulturní či jinou společenskou událost, nabídneme Vám řešení přímo na míru s důrazem na maximální kvalitu. Naší doménou jsou akce pořádané venku i uvnitř. Disponujeme vybavením, se kterým jsme schopni odbavit akci za jakýchkoli klimatických podmínek. Naši techniku jste mohli vidět při domácích zápasech UEFA Futsal Cup, při prvoligových zápasech ve futsalu, při Mistrovství Evropy v Rallycross na autodromu v Sosnové, Rally Bohemia nebo Setkání mistrů. Na Vaše přání kompletně zajistíme akci dopravíme, nainstalujeme a obsloužíme obrazovku či mantinel. PRONÁJEM LED STĚNY INSTALACE PORTÁLOVÉ BRÁNY DOPRAVA, INSTALACE, OBSLUHA Společnost IG SERVICE s.r.o. je certifikována podle ISO 9001:2009, ISO 14001:2005, OHSAS 18001:2008.

11 PRODEJ V naší nabídce naleznete obrazovky jak pro použití ve vnitřních prostorách INDOOR, tak ve venkovních OUTDOOR. Mobilní panely splňují nejpřísnější požadavky na kvalitu dílenského zpracování i věrného podání zobrazovaného obsahu. V ucelené modelové řadě naleznete obrazovky v roztečích od 4 mm do 60 mm. Použité technologie jsou LED RGB a LED SMD. PRODEJ LED OBRAZOVEK A PŘÍSLUŠENSTVÍ KOMPLETNÍ TECHNICKÁ I SOFTWARE PODPORA OBSLUHY ZAŠKOLENÍ Společnost IG SERVICE s.r.o. dodává tyto obrazovky vždy jako řešení na klíč, tedy včetně všech potřebných zařízení pro bezproblémový provoz a jejich ovládání. Samozřejmostí je nadstandardní servis, o který se stará tým vyškolených specialistů.

12 Společnost IG SERVICE s.r.o. je certifikována podle ISO 9001:2009, ISO 14001:2005, OHSAS 18001:2008. IG SERVICE s.r.o. Čáslavská 328, Chrudim, tel.: , fax: ,

IG SERVICE s.r.o. Čáslavská 328, 537 01 Chrudim, tel.: +420 469 689 199, fax: +420 469 685 220, igservice@igservice.cz, www.igservice.

IG SERVICE s.r.o. Čáslavská 328, 537 01 Chrudim, tel.: +420 469 689 199, fax: +420 469 685 220, igservice@igservice.cz, www.igservice. , Pořádání sportovních a kulturních akcí Společnost IG SERVICE s.r.o. se ve svém sportovním odvětví také zaměřila na pořádání sportovních a kulturních akcí. Za několik let naší činnosti v tomto odvětví

Více

HI-TECH MEDIA SOLUTIONS PROVIDER

HI-TECH MEDIA SOLUTIONS PROVIDER HI-TECH MEDIA SOLUTIONS PROVIDER HI-TECH MEDIA SOLUTIONS PROVIDER STAND-BY Europe představuje: VELKOFORMÁTOVÉ LED OBRAZOVKY MULTIMEDIÁLNÍ LCD KIOSKY VELKOFORMÁTOVÉ LED OBRAZOVKY BUDOUCNOST VENKOVNÍ REKLAMY

Více

JEDEN DRUHY SPORTŮ! UNIVERZÁLNÍ VÝSLEDKOVÉ TABULE SCOREBOARD PRO VŠECHNY. od 39000 Kč

JEDEN DRUHY SPORTŮ! UNIVERZÁLNÍ VÝSLEDKOVÉ TABULE SCOREBOARD PRO VŠECHNY. od 39000 Kč UNIVERZÁLNÍ VÝSLEDKOVÉ TABULE JEDEN SCOREBOARD PRO VŠECHNY DRUHY SPORTŮ! od 39000 Kč - výhradní distributor MNOHO MOŽNOSTÍ KRASOBRUSENÍ RAGBY TANCE HOKEJ NOHEJBAL FOTBAL FLORBAL FUTSAL BASKETBAL TENIS

Více

výsledkové tabule SPORT LEDstudio.cz

výsledkové tabule SPORT LEDstudio.cz výsledkové tabule SPORT reklama Váš dodavatel multimediálních řešení Proč právě my: působíme více jak 18 let na trhu zábavní a multimediální techniky máme více než 70 stálých a kvalifikovaných zaměstnanců

Více

PROVOZOVÁNÍ PRONÁJEM VÝROBA ÚPRAVA INSTALACE SERVIS VELKOPLOŠNÝCH SVĚTELNÝCH OBRAZOVEK A SPORTOVNÍCH ČASOMÍR

PROVOZOVÁNÍ PRONÁJEM VÝROBA ÚPRAVA INSTALACE SERVIS VELKOPLOŠNÝCH SVĚTELNÝCH OBRAZOVEK A SPORTOVNÍCH ČASOMÍR Ostrava PROVOZOVÁNÍ PRONÁJEM VÝROBA ÚPRAVA INSTALACE SERVIS VELKOPLOŠNÝC SVĚTELNÝC OBRAZOVEK A SPORTOVNÍC ČASOMÍR ZŠ Bystřice nad Olší RPL electronic s.r.o. 739 22 Soběšovice 194, okr: Frýdek - Místek

Více

TECHNICKÉ ZAJIŠTĚNÍ. Nabídka 2018 Firemní akce a prezentace, VIP večírky, plesy, galavečery, obchodní centra, městské akce, festivaly a další

TECHNICKÉ ZAJIŠTĚNÍ. Nabídka 2018 Firemní akce a prezentace, VIP večírky, plesy, galavečery, obchodní centra, městské akce, festivaly a další Nabídka 2018 Firemní akce a prezentace, VIP večírky, plesy, galavečery, obchodní centra, městské akce, festivaly a další 1 2 OZVUČENÍ Zvuk pro eventy Disponujeme ozvučovací technikou uznávaných a preferovaných

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA TECHNICKÁ SPECIFIKACE/TECHNICKÁ ZPRÁVA MULTIMEDIÁLNÍ SVĚTELNÁ OBRAZOVKA MĚSTSKÉHO STADIONU - Slezský fotbalový club Opava a.s. Řešení multimediální výsledkové tabule pro Slezský FC Opava. Umístění tabule

Více

SOFTWARE NAVIGAČNÍ SYSTÉMY. Využití a vlastnosti

SOFTWARE NAVIGAČNÍ SYSTÉMY. Využití a vlastnosti SOFTWARE NAVIGAČNÍ SYSTÉMY Využití a vlastnosti - Seznam objektů dělený do kategorií - Půdorys objektu - Systém trasování - Zvukové komentáře - Jazykové mutace - Propojení s virtuálními prohlídkami - Virtuální

Více

Reklama na portálu Jídelny.cz

Reklama na portálu Jídelny.cz Reklama na portálu Jídelny.cz 081 Logo sponzora portálu 120 x 60 px 091 Horní banner 728 x 90 px 092 Spodní banner 728 x 90 px Logo sponzora portálu na stránkách Jídelny.cz Na stránky umístíme Vaše logo

Více

Digital Signage. co je to Digital Signage. instalace systému InfoPanels. letiště Leoše Janáčka Ostrava. hotel InterContintental Praha

Digital Signage. co je to Digital Signage. instalace systému InfoPanels. letiště Leoše Janáčka Ostrava. hotel InterContintental Praha Digital Signage reklama a informace všude kolem nás František Honajzer Digital Signage co je to Digital Signage instalace systému InfoPanels letiště Leoše Janáčka Ostrava hotel InterContintental Praha

Více

Reklama na portálu Jídelny.cz

Reklama na portálu Jídelny.cz Reklama na portálu Jídelny.cz 081 Logo sponzora portálu 120 x 60 px 091 Horní banner 728 x 90 px 092 Spodní banner 728 x 90 px Logo sponzora portálu na stránkách Jídelny.cz Na stránky umístíme Vaše logo

Více

Ceník V Jídelny.cz, s.r.o., Farského 638/14, Plzeň Tel.: , Website:

Ceník V Jídelny.cz, s.r.o., Farského 638/14, Plzeň Tel.: ,   Website: Ceník V.07112017 Obsah: Reklama na portálu Jídelny.cz 4 Logo sponzora portálu na stránkách Jídelny.cz 4 Reklama v podobě banneru 4 Sponzoring článků 4 Odkaz na vlastní www stránku v sekci dodavatelů 5

Více

dynamické reklamní kampaně na pevných a mobilních velkoplošných LED obrazovkách

dynamické reklamní kampaně na pevných a mobilních velkoplošných LED obrazovkách dynamické reklamní kampaně na pevných a mobilních velkoplošných LED obrazovkách Když chcete, aby se o Vás vědělo Když chcete, aby Vás lidé nepřehlédli Dynamické reklamní presentační plochy mobilní velkoplošné

Více

Reklama na portálu Jídelny.cz

Reklama na portálu Jídelny.cz Reklama na portálu Jídelny.cz Odkaz na vlastní www stránku v sekci dodavatelů Na portálu zveřejňujeme v jednotlivých oborových sekcích odkazy na stránky dodavatelů pro hromadné stravování. Zároveň adresu

Více

LED digiboardy. Fixní instalace. 10. července 2012

LED digiboardy. Fixní instalace. 10. července 2012 LED digiboardy Fixní instalace 10. července 2012 STAND-BY Europe, s.r.o. U Albrechtova vrchu 20 155 00, Praha 5 Česká republika tel. +420 251 553 223 info@standby-europe.com STAND-BY Europe, s.r.l. Piazza

Více

Staňte se nepřehlednutelní díky našim velkoplošným stěnám.

Staňte se nepřehlednutelní díky našim velkoplošným stěnám. LED panely Představení společnosti Představení společnosti Naše společnost Vám nabízí nový a poměrně nerozšířený druh prezentace jak pro vnitřní, tak pro venkovní využití. Jedná se o nový fenomén, který

Více

PŘEDSTAVENÍ KLUBU HC MOUNTFIELD

PŘEDSTAVENÍ KLUBU HC MOUNTFIELD PŘEDSTAVENÍ KLUBU HC MOUNTFIELD České Budějovice je hokejový klub, který byl a je pravidelným účastníkem nejvyšší hokejové soutěže (nyní Extraliga ledního hokeje) v České Republice. Datum založení 10.

Více

multimediální řešení LEDstudio.cz

multimediální řešení LEDstudio.cz multimediální řešení Reklama Sport Zábava LED Digitální zobrazovače Proč elite Vision: - česká společnost - široká nabídka rozlišení a provedení - LED čipy: GENELITE Japan - spolehlivý bezúdržbový provoz:

Více

Reklama na portálu Jídelny.cz

Reklama na portálu Jídelny.cz Reklama na portálu Jídelny.cz Odkaz na vlastní www stránku v sekci dodavatelů Na portálu zveřejňujeme v jednotlivých oborových sekcích odkazy na stránky dodavatelů pro hromadné stravování. Zároveň adresu

Více

bezpečnost přenášená vzduchem

bezpečnost přenášená vzduchem CAMIBOX je profesionální stavebnicové Plug&Play řešení systému bezdrátového přenosu obrazu z IP CCTV kamer, v bezlicenčním pásmu, určené pro venkovní použití. ABOUT > Systém dokáže přenést data z mnoha

Více

Základy informatiky část 10

Základy informatiky část 10 Základy informatiky část 10 Ing. Vladimír Beneš vedoucí K-101 MSIT 4. patro, místnost č. 414 e-mail: vbenes@bivs.cz Ing. Bohuslav Růžička, CSc. tajemník K-108 MSIT 2. patro, místnost č. 215 e-mail: bruzicka@bivs.cz

Více

Logo sponzora portálu na stránkách Jídelny.cz 4 Reklama v podobě banneru 4 Sponzoring článků 4 Odkaz na vlastní www stránku v sekci dodavatelů 5

Logo sponzora portálu na stránkách Jídelny.cz 4 Reklama v podobě banneru 4 Sponzoring článků 4 Odkaz na vlastní www stránku v sekci dodavatelů 5 Ceník V.03122018 Obsah: Reklama na portálu Jídelny.cz 3 Logo sponzora portálu na stránkách Jídelny.cz 4 Reklama v podobě banneru 4 Sponzoring článků 4 Odkaz na vlastní www stránku v sekci dodavatelů 5

Více

Multimediální systémy. 07 Animace

Multimediální systémy. 07 Animace Multimediální systémy 07 Animace Michal Kačmařík Institut geoinformatiky, VŠB-TUO Osnova přednášky Animace historie, současnost Formáty, přístupy Sprite animace Warping, morphing Animace Vytváření iluze

Více

GSO.39, GSO.59 GRAFICKÉ INFORMAČNÍ PANELY

GSO.39, GSO.59 GRAFICKÉ INFORMAČNÍ PANELY GSO.39, GSO.59 GRAFICKÉ INFORMAČNÍ PANELY Grafické LED informační panely poskytují flexibilní řešení v informačních systémech pro cestující podávají cestujícím informace o odjezdech a příjezdech mohou

Více

MS POWERPOINT. MS PowerPoint 2007 1

MS POWERPOINT. MS PowerPoint 2007 1 MS PowerPoint 2007 1 MS POWERPOINT Gymnázium Jiřího Wolkera v Prostějově Výukové materiály z informatiky pro gymnázia Autoři projektu Student na prahu 21. století - využití ICT ve vyučování matematiky

Více

RGB16 PLNOBAREVNÉ OBRAZOVKY S VLASTNÍ PAMĚTÍ (RASTR 16mm) Nabídka platná od 01.01.2012

RGB16 PLNOBAREVNÉ OBRAZOVKY S VLASTNÍ PAMĚTÍ (RASTR 16mm) Nabídka platná od 01.01.2012 RGB16 PLNOBAREVNÉ OBRAZOVKY S VLASTNÍ PAMĚTÍ (RASTR 16mm) Nabídka platná od 01.01.2012 A8led je oficiální distributor panelů LED technologie (diody SMD super jasné, s širokým úhlem záření/ OUTDOOR LONG

Více

Mediální informace. TV FORUM Nová Karolina. Nákupní a zábavní centrum FORUM Nová Karolina Ostrava

Mediální informace. TV FORUM Nová Karolina. Nákupní a zábavní centrum FORUM Nová Karolina Ostrava Mediální informace TV FORUM Nová Karolina Nákupní a zábavní centrum FORUM Nová Karolina Ostrava TV FORUM Nová Karolina Mediální informace Nákupní a zábavní centrum FORUM Nová Karolina Ostrava je nejvýraznější

Více

TJ Pátek. Marketingová prezentace co získáte spoluprací s naším klubem

TJ Pátek. Marketingová prezentace co získáte spoluprací s naším klubem TJ Pátek Marketingová prezentace co získáte spoluprací s naším klubem O fotbalovém oddílu TJ Pátek TJ Pátek byl založen v roce 1934. V dnešní podobě tělovýchovná jednota podporuje a na spravovaných prostorech

Více

Počítačová prezentace. Základní pojmy. MS PowerPoint

Počítačová prezentace. Základní pojmy. MS PowerPoint Počítačová prezentace Základní pojmy Počítačová prezentace využití elektronického systému pro předávání informací jednoduché zpracování textu, grafiky, zvuku a animací vysoká účinnost prezentace - přehledná

Více

Strojírenský průmysl. REFERENCE Červenec 2017

Strojírenský průmysl. REFERENCE Červenec 2017 Strojírenský průmysl REFERENCE Červenec 2017 www.myscada.org myscada Technologies s.r.o. 2017 ÚVOD Tato reference popisuje reálný projekt, ve kterém se spojily firmy TOSHULIN a.s., která je mezinárodním

Více

buďte vidět na každém kroku Duben 2015 reklamní služby

buďte vidět na každém kroku Duben 2015 reklamní služby buďte vidět na každém kroku Duben 2015 reklamní služby Chcete, aby vaši reklamu viděly tisíce lidí? uvádíte na trh nové výrobky, Produkty nebo služby? PřiCHÁZíte v PrŮběHu roku se ZaJímavÝmi ProdeJními

Více

Střední škola aplikované kybernetiky s.r.o.: Maturitní okruhy z odborných předmětů 2010

Střední škola aplikované kybernetiky s.r.o.: Maturitní okruhy z odborných předmětů 2010 NAW WEBOVÉ STRÁNKY 1 Barevné modely (nejen v oblasti webdesignu), fyzikální podstata barvy 2 Zacházení s barvou v oblasti webdesignu a její účinek na psychiku 3 Tvar vizuálních prvků webdesignu, vliv na

Více

LED zobrazovače e pro. Průhonice honice 4.11.2010

LED zobrazovače e pro. Průhonice honice 4.11.2010 LED zobrazovače e pro INFORMAČNÍ SYSTÉMY Průhonice honice 4.11.2010 Obsah prezentace Proč využívat LED technologii? Kde lze použít LED panely. Provedení LED panelů. Nejčastěji používané LED panely. Ukázky

Více

Rozšíření multimediálního systému haly Polárka

Rozšíření multimediálního systému haly Polárka Rozšíření multimediálního systému haly Polárka SOUČASNÝ STAV Stávající multimediální systém haly Polárka obsahuje audio a videosystém, který se podílí na realizaci sportovních událostí, především však

Více

Použití prezentací. K heslovitému sdělení informací. Oživení obrázky, schématy, tabulkami, Nevhodné pro dlouhé texty. Doprovodná pomůcka při výkladu

Použití prezentací. K heslovitému sdělení informací. Oživení obrázky, schématy, tabulkami, Nevhodné pro dlouhé texty. Doprovodná pomůcka při výkladu PowerPoint 2007 Osnova Koncept a použití prezentací Seznámení s pracovním prostředím MS Word 2007 Režimy zobrazení Užitečná nastavení Základní práce s dokumenty Práce s textem a objekty Šablony a jejich

Více

nečekaný moment překvapení

nečekaný moment překvapení nečekaný moment překvapení Co je magic mirror Vzpomeňte si, kdy jste se naposledy podívali do zrcadla. Nechte nás hádat bylo to dnes. Většina z nás používá zrcadlo dennodenně, ale málokoho z nás by nenapadlo,

Více

Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0185. Název projektu: Moderní škola 21. století. Zařazení materiálu: Ověření materiálu ve výuce:

Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0185. Název projektu: Moderní škola 21. století. Zařazení materiálu: Ověření materiálu ve výuce: STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ NERATOVICE Školní 664, 277 11 Neratovice, tel.: 315 682 314, IČO: 683 834 95, IZO: 110 450 639 Ředitelství školy: Spojovací 632, 277 11 Neratovice tel.:

Více

VPCO - video pult centrální ochrany

VPCO - video pult centrální ochrany VPCO - video pult centrální ochrany VPCO Video Pult Centrální Ochrany 1. Úvod 2. 4-monitorový systém 3. Vlastnosti VPCO 4. Práce operátora s VPCO 5. Televizní stěna VPCO 1. Úvod VPCO je operační pracoviště

Více

Směrnice pro uplatnění vysílacích a reklamních práv

Směrnice pro uplatnění vysílacích a reklamních práv Směrnice pro uplatnění vysílacích a reklamních práv Článek I Základní ustanovení 1. Směrnice o uplatňování vysílacích a reklamních práv upravuje kompetence při pořizování televizních, rozhlasových a dalších

Více

Systém GIMP - tvorba jednoduchých animací a grafiky pro web

Systém GIMP - tvorba jednoduchých animací a grafiky pro web Semestrální práce z předmětu Kartografická polygrafie a reprografie a grafiky pro web Autor: Zdeňka Bílá, Gabriel Gyori Editor: Veronika Myslivečková Praha, duben 2011 Katedra mapování a kartografie Fakulta

Více

Mistrovství Evropy žen do 22 let v softballu

Mistrovství Evropy žen do 22 let v softballu Mistrovství Evropy žen do 22 let v softballu 2. 7. srpna 2010 Praha 8, Svoboda park Česká republika Vrcholný turnaj evropského významu Na největší softballové akci roku na území České republiky uvidíte

Více

HANTAREX digitální video stěny zpráv, reklam a dalších propagačních a informačních spotů

HANTAREX digitální video stěny zpráv, reklam a dalších propagačních a informačních spotů VIDEOWALL - vellkopllošná projjekčníí stěna Společnost HANTAREX vyvinula a zpracovala technologii modulárních monitorů pro digitální video stěny. Tato technologie splňuje veškeré potřeby v oblasti velkoplošné

Více

2N Helios IP. produktová prezentace

2N Helios IP. produktová prezentace 2N Helios IP produktová prezentace Základní vlastnosti Kompletní řešení dveřní komunikace hlas, video, klávesnice a přístupový systém v jedné krabici IP prostředí LAN podporující SIP PoE podpora Vzdálený

Více

ADRESNÁ DISTRIBUCE 2 NEADRESNÁ DISTRIBUCE 5 LCD REKLAMNÍ PANELY 8

ADRESNÁ DISTRIBUCE 2 NEADRESNÁ DISTRIBUCE 5 LCD REKLAMNÍ PANELY 8 ADRESNÁ DISTRIBUCE 2 NEADRESNÁ DISTRIBUCE 5 LCD REKLAMNÍ PANELY 8 TISK a LOGISTIKA 10 1 ADRESNÁ DISTRIBUCE Zajistíme adresnou distribuci listovních zásilek, klientských časopisů, obálek, katalogů: - do

Více

PERgoly. chrání vaše soukromí.

PERgoly. chrání vaše soukromí. CZ PERgoly chrání vaše soukromí. PERGOLY Samonosná bioklimatická pergola ARTOSI s inovativním a čistým designem z vývojového oddělení společnosti ISOTRA. Základní rozměry výrobku šíře 4 m a výsuvu až

Více

Služby Microsoft Office 365

Služby Microsoft Office 365 Cena: 2000 Kč + DPH Služby Microsoft Office 365 Kurz je určen všem, kteří se chtějí ponořit do tajů Cloud služeb a chtějí naplno využít možnosti Office 365, jako komunikačního nástroje i prostředí pro

Více

HC RT TORAX Poruba 2011

HC RT TORAX Poruba 2011 HC RT TORAX Poruba 2011 Reklamní nabídka kdo jsme HC RT TORAX Poruba 2011 ovládl v ligovém ročníku 2017/2018 druholigová kolbiště a stal se jejím celkovým vítězem, když v celostátní baráži uspěl nad mistry

Více

1. Bezdotykové multimediální displeje interiérové

1. Bezdotykové multimediální displeje interiérové 1. Bezdotykové multimediální displeje interiérové 1.1 Malý multimediální displej s OS Android Úhlopříčka displeje 10" Plocha zobrazení (mm) 1280x800 217.95x136.65 Formát zobrazení 16:10 Hloubka barev 10

Více

Práce s obrazovým materiálem CENTRUM MEDIÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ. Akreditované středisko dalšího vzdělávání pedagogických pracovníků

Práce s obrazovým materiálem CENTRUM MEDIÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ. Akreditované středisko dalšího vzdělávání pedagogických pracovníků Práce s obrazovým materiálem CENTRUM MEDIÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ Akreditované středisko dalšího vzdělávání pedagogických pracovníků Obrazový materiál příjemná součást prezentace lépe zapamatovatelný často nahrazení

Více

Samostatně stojící protidešťová pergola

Samostatně stojící protidešťová pergola Samostatně stojící protidešťová pergola Jednoduché provedení Moderní design Ochrana před nežádoucími vlivy počasí - déšť, slunce, sníh apod. Stínění reguluje teplotu a intenzitu slunečního záření na terase

Více

Produktové listy 2013

Produktové listy 2013 g Screenet tvoří centrálně řízenou síť velkoplošných LED obrazovek o velikostech od 20 56 m 2 g Obrazovky Screenet mají koncipovaný obsahový mix g Screenet je moderním dynamickým médiem působícím v prostředí

Více

VÁŠ DODAVATEL VELKOPLOŠNÝCH LED OBRAZOVEK

VÁŠ DODAVATEL VELKOPLOŠNÝCH LED OBRAZOVEK zábava sport reklama VÁŠ DODAVATEL VELKOPLOŠNÝCH LED OBRAZOVEK Proč zvolit právě nás? Protože: ü působíme 17 let na trhu zábavní techniky ü máme více než 70 stálých zaměstnanců ü podnikáme ve 3 evropských

Více

Nabídka pro prezentaci

Nabídka pro prezentaci Nabídka pro prezentaci zpravodajské portály Vážení obchodní klienti, zpravodajské portály ze skupiny patří mezi nejsledovanějšími seriózními zpravodajskými weby v daných regionech. Portál Naše Jablonecko

Více

Ceník vysílání reklamních spotů

Ceník vysílání reklamních spotů Ceník vysílání reklamních spotů Soustava LCD 46 HD obrazovek Albert Tarif ** Počet spotů/hod. Délka spotu (sec.) Cena/1 spot Doba vysílání denně A 12 10 5,00 9.00 21.00 144 B 24 10 4,00 9.00 21.00 288

Více

Návod k použití Poslední revize: 4.3.2013

Návod k použití Poslední revize: 4.3.2013 Návod k použití Poslední revize: 4.3.2013 Obsah VLASTNOSTI PŘÍSTROJE... 3 SPECIFIKACE VENKOVNÍ KAMERY... 3 SPECIFIKACE VNITŘNÍHO MONITORU... 4 INSTALACE VNITŘNÍHO MONITORU... 5 INSTALACE VENKOVNÍ KAMERY...

Více

PŘEDSTAVENÍ 2/3. V našem fotostudiu jsme vám schopni nabídnout nejvyšší kvalitu pro nafocení kampaně, nebo produktových fotografií.

PŘEDSTAVENÍ 2/3. V našem fotostudiu jsme vám schopni nabídnout nejvyšší kvalitu pro nafocení kampaně, nebo produktových fotografií. G R A F I C K É A R E K L A M N Í S T U D I O www.ideal-studio.cz PŘEDSTAVENÍ Naše společnost funguje na trhu od roku 2003 původně jako grafické studio. Díky požadavkům klientů, jsme se postupem času vyprofilovali

Více

Complete gaming system

Complete gaming system Complete gaming system Naše společnost vznikla v roce 1999, jako poskytovatel služeb v oblastech prodeje, pronájmu a servisu nevýherních hracích automatů. Převážně kulečníkových stolů, stolních fotbalů

Více

DS-450dvrGPS Displej s navigací a kamerou (černou skříňkou) ve zpětném zrcátku

DS-450dvrGPS Displej s navigací a kamerou (černou skříňkou) ve zpětném zrcátku DS-450dvrGPS Displej s navigací a kamerou (černou skříňkou) ve zpětném zrcátku Uživatelská příručka Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby

Více

Aplikace GoGEN Smart Center

Aplikace GoGEN Smart Center Aplikace GoGEN Smart Center Návod na použití aplikace Úvod Aplikace GoGEN Smart Center pro maximální využití Smart TV GoGEN, spojuje vyspělou technologii a zábavu v pohodlí domova. SMART ovládání ovládání

Více

Nabídka reklamní spolupráce

Nabídka reklamní spolupráce Nabídka reklamní spolupráce v rámci konání 58. ročníku Zlaté přilby v Pardubicích 14.-15. 10. 2006 Zlatá stuha juniorů - Zlatá přilba - přímý televizní přenos na ČT 2-20 000 diváků na stadionu - 2 000

Více

koncept televizní stanice Autor konceptu Václav Slunčík tel.: 602 430 355 e-mail: v.sluncik@volny.cz

koncept televizní stanice Autor konceptu Václav Slunčík tel.: 602 430 355 e-mail: v.sluncik@volny.cz koncept televizní stanice Autor konceptu Václav Slunčík tel.: 602 430 355 e-mail: v.sluncik@volny.cz připraveno 2. ledna 2009 základní informace Motto Fotbal každý den Koncept stanice 1. LIGA je nová televizní

Více

KONCEPT SKYLINE. Pergola Skyline není jen kus hliníku, je to součást architektury objektu...

KONCEPT SKYLINE. Pergola Skyline není jen kus hliníku, je to součást architektury objektu... 1 KONCEPT SKYLINE Pergola Skyline není jen kus hliníku, je to součást architektury objektu... 2 KONCEPT SKYLINE Skyline vytváří životní prostor vnímatelný všemi smysly. 3 KONCEPT SKYLINE Skyline jsme navrhli

Více

Moderní multimediální elektronika (U3V)

Moderní multimediální elektronika (U3V) Moderní multimediální elektronika (U3V) Prezentace č. 4 Interaktivní služby DVB-T MHP Prof. Ing. Václav Říčný, CSc. Ústav radioelektroniky, FEKT VUT v Brně Interaktivní služby DVB-T T MHP (Multimedia Home

Více

typy prezentací... 2 prezentační systémy... 2 struktura prezentace... 2 postup při tvorbě... 2 tvorba osnovy... 2 zásady pro tvorbu...

typy prezentací... 2 prezentační systémy... 2 struktura prezentace... 2 postup při tvorbě... 2 tvorba osnovy... 2 zásady pro tvorbu... typy prezentací... 2 prezentační systémy... 2 struktura prezentace... 2 postup při tvorbě... 2 tvorba osnovy... 2 zásady pro tvorbu... 2 spuštění programu... 3 uložení programu... 3 popis programu... 4

Více

InternetovéTechnologie

InternetovéTechnologie 8 InternetovéTechnologie webdesign, mobile first Ing. Michal Radecký, Ph.D. www.cs.vsb.cz/radecky Webové stránky a aplikace - Webové stránky - množina vzájemně propojených stránek, které obsahují informace

Více

VÁŠ DODAVATEL VELKOPLOŠNÝCH LED OBRAZOVEK. poskytujeme komplexní řešení zakázek na klíč. dodáváme LED obrazovky v provedení SMD nebo DIP

VÁŠ DODAVATEL VELKOPLOŠNÝCH LED OBRAZOVEK. poskytujeme komplexní řešení zakázek na klíč. dodáváme LED obrazovky v provedení SMD nebo DIP VÁŠ DODAVATEL VELKOPLOŠNÝCH LED OBRAZOVEK Proč zvolit právě nás? Protože: klademe důraz na vlastní produktový vývoj poskytujeme komplexní řešení zakázek na klíč dodáváme LED obrazovky v provedení SMD nebo

Více

ROZVOJ E-LEARNINGU NA 1. LF UK PRAHA

ROZVOJ E-LEARNINGU NA 1. LF UK PRAHA ROZVOJ E-LEARNINGU NA 1. LF UK PRAHA Autoři: Čestmír Štuka, Tomáš Nikl Centrum podpory elektronické výuky 1. Lékařská fakulta Univerzity Karlovy v Praze OBSAH 1. Rozvoj e-learningu na 1. LF UK Praha 2.

Více

Zdroj: http://www.root.cz/clanky/pravda-a-myty-o-gifu/

Zdroj: http://www.root.cz/clanky/pravda-a-myty-o-gifu/ Zdroj: http://www.root.cz/clanky/pravda-a-myty-o-gifu/ Bitmapový formát (rastrový obrázek) Většina z používaných grafických formátů (JPEG, PNG, TGA, BMP) obsahuje popis rastrového obrázku jako celku ukládají

Více

2. Technické požadavky k úpravě materiálů pro umístění ve 2GIS

2. Technické požadavky k úpravě materiálů pro umístění ve 2GIS 2. Technické požadavky k úpravě materiálů pro umístění ve 2GIS Typ umísťované informace Banner v rubrice s možností připojení ke všem rubrikám organizace a změny RM pro každou rubriku Mikrokomentář v rubrice

Více

výhradní zastoupení pro Českou a Slovenskou republiku

výhradní zastoupení pro Českou a Slovenskou republiku výhradní zastoupení pro Českou a Slovenskou republiku www.suninvent.cz Mobilní systém zastřešení Kupole Kupole je originální designové zastřešení, které vaši zákazníci nepřehlédnou. Kupoli vám pronajmeme

Více

Logotyp Městská část Praha 7 1

Logotyp Městská část Praha 7 1 Logotyp Městská část Praha 7 1 Logotyp Městská část Praha 7 1 1 Logotyp Městská část Praha 7 Logotyp je základním prvkem jednotného vizuálního stylu. Logotyp tvoří číslice 7, nápis PRAHA a kruhová výseč

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Grafický displej pro univerzální modul do kabiny (MKU) Uživatelská příručka Vydání 1.0 Počet stran: 12 1 Obsah: 1 Úvod... 3 2 Obchodní informace... 4 2.1 Záruka... 4 2.2 Opravy... 4 2.3 Informace o výrobci...

Více

INFORMAČNÍ KATALOG SLUŽEB

INFORMAČNÍ KATALOG SLUŽEB INFORMAČNÍ KATALOG SLUŽEB nabídka spolupráce Vážení přátelé! Dovolte mi, oslovit Vás s naší nabídkou na spolupráci při budování unikátního integrovaného systému, obsluhujícího pracovní trh DOBRÝ FLEK.

Více

Tvorba videa další programy

Tvorba videa další programy Tvorba videa další 1. Seznámení s pro tvorbu videa www.isspolygr.cz Vytvořila: Bc. Lea Navrátilová Datum vytvoření: 28. 2. 2013 Strana: 1/15 Škola Ročník 4. ročník (SOŠ, SOU) Název projektu Interaktivní

Více

CENÍK INZERCE V ČASOPISE MUZIKUS

CENÍK INZERCE V ČASOPISE MUZIKUS CENÍK INZERCE V ČASOPISE MUZIKUS Platí od 1. 8. 2019 do vydání nového ceníku hudební celobarevná komerční celobarevná kód formát šířka výška umístění cena cena A1 1/1 202 285 zadní strana obálky 27050

Více

MS Windows 7. Milan Myšák. Příručka ke kurzu. Milan Myšák

MS Windows 7. Milan Myšák. Příručka ke kurzu. Milan Myšák MS Windows 7 Milan Myšák Příručka ke kurzu Milan Myšák Vývoj MS Windows Historické verze (do Win Me a Win NT 4.0) Windows XP (2001) Windows 7 (2009) Windows 2000 Windows Vista (2007) Windows 8 (2012) Milan

Více

VideoBoard Videoboard Bohemia VIDEOBOARD

VideoBoard Videoboard Bohemia VIDEOBOARD VideoBoard Společnost Videoboard Bohemia, s. r. o. byla založena dne 15. 9. 2010. Důvodem našeho vzniku je vstup významného světového projektu na český a slovenský trh. Jsme součástí nadnárodního systému

Více

SPORT COURT. SPORT COURT - modulové víceúčelové sportovní povrchy nejvyšší kvality. Přednosti povrchu SPORT COURT.

SPORT COURT. SPORT COURT - modulové víceúčelové sportovní povrchy nejvyšší kvality. Přednosti povrchu SPORT COURT. SPORT COURT Základní informace: Číslo výrobku: 861814 Přednosti: Popis SPORT COURT - modulové víceúčelové sportovní povrchy nejvyšší kvality Povrchy SPORT COURT jsou vyvíjeny především pro sportovce, jejich

Více

STRUČNÝ POPIS REKLAMNÍCH PRODUKTŮ CHYTRÉHO BYDLENÍ

STRUČNÝ POPIS REKLAMNÍCH PRODUKTŮ CHYTRÉHO BYDLENÍ 1 STRUČNÝ POPIS REKLAMNÍCH PRODUKTŮ CHYTRÉHO BYDLENÍ PR ČLÁNEK délka článku: počet znaků neomezen počet fotek: neomezen počet zpětných odkazů: neomezen umístění: mezi redakčními články v příslušné rubrice,

Více

Základní informace 1. Pokyny pro realizaci video-on line přenosů 2. Vložení loga a seznamu hráčů do přenosu 4. Manuál pro TVCOM Encoder 6

Základní informace 1. Pokyny pro realizaci video-on line přenosů 2. Vložení loga a seznamu hráčů do přenosu 4. Manuál pro TVCOM Encoder 6 Základní informace 1 Pokyny pro realizaci video-on line přenosů 2 Vložení loga a seznamu hráčů do přenosu 4 Manuál pro TVCOM Encoder 6 Zveřejnění odvysílaného online přenosu 13 Odeslání videa na server

Více

HERO SURVIVAL COOL CAMP 2015

HERO SURVIVAL COOL CAMP 2015 HERO SURVIVAL COOL CAMP 2015 představení akce FESTIVALPARK PRODUCTION s.r.o. M.Krásové 923/9, Praha 9 marek@festivalpark.cz www.festivalpark.cz Představujeme zcela nový adrenalinový víkend s překážkovým

Více

Ecophon Advantage E. Pro dosažení nejlepšího výkonu a systémové kvality použijte rošt Connect s příšlušenstvím. Rošt je vyroben z pozinkované oceli.

Ecophon Advantage E. Pro dosažení nejlepšího výkonu a systémové kvality použijte rošt Connect s příšlušenstvím. Rošt je vyroben z pozinkované oceli. Ecophon Advantage E Výrobek je určen pro použití vyžadující podhled, který se snadno instaluje i demontuje a současně splňuje všechny funkční požadavky. Panely Ecophon Advantage E mají polozapuštěnou hranu,

Více

www.mobatime.cz KATALOG 2011 Digitální hodiny řady DE

www.mobatime.cz KATALOG 2011 Digitální hodiny řady DE www.mobatime.cz KATALOG 2011 Digitální hodiny řady DE 3 Exteriérové digitální hodiny řady DE Tento typ univerzálních digitálních hodin určený pro použití ve venkovním prostředí najde své uplatnění také

Více

I. SPORT. Seznam událostí značného společenského významu v členských státech Rady Evropy: Země. Podrobnosti úpravy pouze letní hry

I. SPORT. Seznam událostí značného společenského významu v členských státech Rady Evropy: Země. Podrobnosti úpravy pouze letní hry Seznam událostí značného společenského významu v členských státech Rady Evropy: dle článku 9 Protokolu k Úmluvě o přeshraniční televizi (Rady Evropy); článku 3a směrnice o Televizi bez hranic (89/552 EEC),

Více

www.macte.cz www.supplypro.com

www.macte.cz www.supplypro.com AUTOMATIZOVANÉ SKLADOVÉ SYSTÉMY Listopad 2012 Kdo jsme. MACTE, spol. s r.o. Lautnerova 3171/4 787 01 ŠUMPERK CZECH REPUBLIC Naše společnost působí na trhu více než 20 let: Produkty: - distributor ochranných

Více

manual_maly_b_fin :49 Stránka 1 hora pro prenos:desktop Folder:ZAT_n: Logotyp ZAT

manual_maly_b_fin :49 Stránka 1 hora pro prenos:desktop Folder:ZAT_n: Logotyp ZAT Logotyp ZAT 1 001 1 002 Logotyp ZAT Značka společnosti ZAT a. s. (dále jen ZAT) je základním prvkem celého jednotného grafického stylu. Značku tvoří dvě části: grafický znak a název společnosti. Grafický

Více

(NE)RISKUJ! TVORBA VIDEA WINDOWS MOVIE MAKER

(NE)RISKUJ! TVORBA VIDEA WINDOWS MOVIE MAKER (NE)RISKUJ! TVORBA VIDEA WINDOWS MOVIE MAKER HERNÍ PLÁN Seznámení s programem Prémie 1 1 000 2 000 3 000 4 000 5 000 Import Prémie filmu 2 1 000 2 000 3 000 4 000 5 000 Vkládání Prémie 3 obrázků 1 000

Více

Technické údaje. obraz návštěvníka je zobrazen během max 7 sec. pouze na obrazovce volaného účastníka.

Technické údaje. obraz návštěvníka je zobrazen během max 7 sec. pouze na obrazovce volaného účastníka. Domovní videotelefony představují z hlediska bezpečnosti zcela nový prvek. Na obrazovce videotelefonu v bytě vidíte zřetelný obraz návštěvníka a můžete se snadno rozhodnout, zda na zvonění odpovíte a odemknete

Více

Produkt Popis cena MOC TOP -10% ks. FY3001 Digital ProX-700, studiový blesk 700 Ws ,- Produkt Popis cena MOC cena TOP ks

Produkt Popis cena MOC TOP -10% ks. FY3001 Digital ProX-700, studiový blesk 700 Ws ,- Produkt Popis cena MOC cena TOP ks NABÍDKA ATELIÉROVÝCH SVĚTEL FOMEI #fomei Produkt Popis cena MOC TOP -10% ks FY3001 Digital ProX-700, studiový blesk 700 Ws 17 990,- Studiový blesk špičkové technologie s možností ovládání všech funkcí

Více

instalace, implementace a integrace se systémem spisové služby (SSL)

instalace, implementace a integrace se systémem spisové služby (SSL) PŘÍLOHA Č. 1 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TECHNICKÁ SPECIFIKACE ZÁKAZNÍKA 1 Komplexní dodávka interaktivních úředních desek (IUD), včetně instalace, implementace a integrace se systémem spisové služby (SSL) 1.1

Více

Zobrazovací systémy. František Honajzer Ostrava 14.9.2011

Zobrazovací systémy. František Honajzer Ostrava 14.9.2011 František Honajzer Ostrava 14.9.2011 Program LCD panely LED panely Systém zpětné projekce Co nabízíme? Vnitřní zobrazovací panely Venkovní zobrazovací panely Multipanelová řešení Vnitřní zobrazovací panely

Více

SVĚTELNÉ INFORMAČNÍ TABULE

SVĚTELNÉ INFORMAČNÍ TABULE SVĚTELNÉ INFORMAČNÍ TABULE Světelné tabule Securit nabízí možnost výrazné a atraktivní prezentace, která zaujme kolemjdoucí. Jsou vhodné do venkovních prostor, odolné povětrnostním podmínkám. V případě

Více

Mediaplán 2013. NAKLADATELSTVÍ MISE, s.r.o., www.mise.cz. média pro volný čas

Mediaplán 2013. NAKLADATELSTVÍ MISE, s.r.o., www.mise.cz. média pro volný čas Mediaplán 2013 NAKLADATELSTVÍ MISE, s.r.o., www.mise.cz média pro volný čas camping, cars & caravans 2014 Nejlepší český časopis o kempinku a karavaninku Specifikace Základní informace: Ročník: 10. Periodicita:

Více

BRNĚĚNSKÝ SVAZ MALÉ KOPANÉ (BSMK) NABÍDKA SPOLUPRÁCE

BRNĚĚNSKÝ SVAZ MALÉ KOPANÉ (BSMK) NABÍDKA SPOLUPRÁCE BRNĚĚNSKÝ SVAZ MALÉ KOPANÉ (BSMK) NABÍDKA SPOLUPRÁCE Základní informace o soutěžích Brněnského svazu malé kopané Co jsou soutěže Brněnského svazu malé kopané? amatérské soutěže malé kopané hrané na celém

Více

27. 11. 2012, Brno Připravil: Ing. Jaromír Landa. Postprocessing videa

27. 11. 2012, Brno Připravil: Ing. Jaromír Landa. Postprocessing videa 27. 11. 2012, Brno Připravil: Ing. Jaromír Landa Postprocessing videa Digitální video Digitální video Typ záznamového zařízení, které pracuje s digitálním signálem a ne s analogovým. Proces, kdy se v určitém

Více

SOUČASNÉ MOŽNOSTI TIŠTĚNÉHO DIRECT MAILU Možnosti formátů obálek a papírů, atypické folie, 3D direct maily. 14. května 2010 Konference DIRECT MAIL

SOUČASNÉ MOŽNOSTI TIŠTĚNÉHO DIRECT MAILU Možnosti formátů obálek a papírů, atypické folie, 3D direct maily. 14. května 2010 Konference DIRECT MAIL SOUČASNÉ MOŽNOSTI TIŠTĚNÉHO DIRECT MAILU Možnosti formátů obálek a papírů, atypické folie, 3D direct maily 14. května 2010 Konference DIRECT MAIL O ČEM BUDE ŘEČ? Současné vlastnosti a možnosti? Jak zajisti

Více

Litomyšl Streetball 2013

Litomyšl Streetball 2013 1 Litomyšl Streetball 2013 Informace o streetballovém turnaji: 1. O turnaji 2. Připravovaný ročník 2013 3. Nabídka spolupráce 4. Shrnutí 5. Kontakt 2 1. O turnaji Turnaj byl založen 9.9.2006 v Litomyšli.

Více

Smart parking. REFERENCE Září 2016

Smart parking. REFERENCE Září 2016 Smart parking REFERENCE Září 2016 www.myscada.org myscada Technologies s.r.o. 2017 Pojem SMART city je ve 21. století jedním z nejcitovanějších pojmů, které pronáší nejen osoby odpovědné za fungování měst

Více

2015 GEOVAP, spol. s r. o. Všechna práva vyhrazena.

2015 GEOVAP, spol. s r. o. Všechna práva vyhrazena. 2015 GEOVAP, spol. s r. o. Všechna práva vyhrazena. GEOVAP, spol. s r. o. Čechovo nábřeží 1790 530 03 Pardubice Česká republika +420 466 024 618 http://www.geovap.cz V dokumentu použité názvy programových

Více