Zápis ze schůze Společenství konané dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis ze schůze Společenství konané dne 19.5.2015"

Transkript

1 Společenství vlastníků bytů Vila Elza, Rakouská 543, Milovice Rakouská Milovice IČO: Zápis ze schůze Společenství konané dne Schůzi zahájil v 19:10 hodin pan Jan Vaněk, zástupce Grant Reality správa s.r.o., který informoval, že je přítomno 79,1% hlasů a shromáždění je tudíž usnášeníschopné ve všech bodech programu. Zároveň pan Vaněk seznámil přítomné s programem shromáždění. Jednotlivé body programu byly následující: 1. Zahájení, prezence 2. Informace o hospodaření Společenství, vyúčtování Parkoviště oprava, zastřešení 4. Rekonstrukce hydroizolace 5. Zabezpečení domu a okolí elektronický zámek s čipy, zámek branka do parku, branka popeláři 6. Nátěr balkonů 7. Výměna vodoměrů 8. Schválení výše příspěvku na správu domu pro rok Úprava stanov 10. Diskuse, různé Hlasováno o programu shromáždění. Pro 100% přítomných hlasů, proti 0% hlasů, zdrželo se 0% hlasů. Návrh K bodu 1 viz odstavec výše K bodu 2 hospodaření, vyúčtování - vyúčtování za rok 2014 již všichni vlastníci obdrželi, nebyla doručena žádná reklamace. Pan Vaněk se zetal, zda má někdo dotaz. Nikdo neměl dotaz k vyúčtování. Pan Vaněk dále informoval, že účetnictví a doklady jsou k dispozici v kanceláři správce, po předchozí domluvě mohou vlastníci do dokumentace nahlížet. Pan Vaněk uvedl, že stav běžného účtu k činil Kč, k činí Kč. Stav fondu oprav k činil Kč. Hospodářským výsledkem je 0, Společenství nemá zisk ani ztrátu. Dlužníci nejsou, všichni hradí dle předpisu záloh.

2 Společenství vlastníků bytů Vila Elza, Rakouská 543, Milovice bere na vědomí a souhlasí s výše uvedenou zprávou o hospodaření. Pro 100% přítomných hlasů, proti 0%, zdrželo se 0% hlasů. Návrh Společenství vlastníků bytů Vila Elza, Rakouská 543, Milovice rozhodlo o vyúčtování prostředků na fondu oprav za rok 2014 jednotlivým vlastníkům a o vypořádání prostředků na fondu služeb za rok 2014 jednotlivým vlastníkům, tj.zaslání přeplatků na fondu služeb za rok 2014 v rámci vyúčtování za rok 2014 na účty vlastníků. Pro 100% přítomných hlasů, proti 0% hlasů, zdrželo se 0% hlasů. Návrh K bodu 3 - parkoviště pan pudil uvedl, že pan Burian zajistil a rozeslal vlastníkům nabídku na zastřešení parkovacích míst, dřevěná varianta. S toutot nabídkou výbor nesouhlasil, kvůli sloupkům by došlo k omezení zajíždění na místa. Pan Filip se dotázal, zda by nestačilo pokácet stromy, potom by odpadl problém s padajícím nepořádkem. Žádost na pokácení byla již v minulosti podána, ale nepovolena, došlo pouze k prořezu větví. Z diskuse vyplynulo, že zastřešení se v současné době nazamítá, je však třeba najít vhodné řešení a cenovou nabídku na realizaci. Společenství vlastníků bytů Vila Elza, Rakouská 543, Milovice nezamítá realizaci zastřešení parkovacích stání a souhlasí s hledáním vhodného řešení a nabídky na realizaci. Pro 100% přítomných hlasů, proti 0% hlasů, zdrželo se 0% hlasů. Návrh Pan Pudil informoval, že proběhlo částečné přeskládání zatravňovacích dlaždic. V tuto chvíli přítomno 86,3% hlasů. Dále bylo doporučeno opravit chodník, a to z důvodu nerovnosti a propadání dlaždic. Jedná se cca o 250 m2, cena by se pohybovala kolem 60 tisíc Kč. Z diskuse vyplynulo, že toto zatím není prioritou, s opravou se však počítá do budoucna. Společenství vlastníků bytů Vila Elza, Rakouská 543, Milovice souhlasí s odložením opravy chodníku do budoucna. Pro 100% přítomných hlasů, proti 0% hlasů, zdrželo se 0% hlasů. Návrh K bodu 4 hydroizolace pan Pudil uvedl, že oprava již byla provedena okolo 3 bytů. Pan Brninský sdělil, že údajně není správně provedeno. Bylo vysvětleno, že pan Brninský viděl výkop v době kdy bylo pouze odkryto obvodové zdivo, zatím nebyla ještě přidána nopová fólie. Ta byla instalována následně. Provedení je tedy správné. Pan Pudil uvedl, že v opravě hydroizolace se bude pokračovat i okolo sklepů a společných prostor domu.

3 Společenství vlastníků bytů Vila Elza, Rakouská 543, Milovice schvaluje provedení rekonstrukce hydroizolace okolo sklepů a společných prostor domu. Pro 100% přítomných hlasů, proti 0% hlasů, zdrželo se 0% hlasů. Návrh K bodu 5 zabezpečení návrh na instalaci čipů cenová nabídka na realizaci tisíc Kč. Z debaty vyplynulo, že o čipy by vlastníci zájem měli, pokud by však byla levnější realizace. Výbor tedy dostane mandát k vyřešení případné instalace čipů ke vchodovým dveřím, do limitu 50 tis.kč. Společenství vlastníků bytů Vila Elza, Rakouská 543, Milovice uděluje mandát výboru Společenství k vyřešení případné instalace čipů ke vchodovým dveřím, do limitu 50 tis.kč. Pro 100% přítomných hlasů, proti 0% hlasů, zdrželo se 0% hlasů. Návrh Dále byla navržena instalace zámku a klíčů FAB na branku do parku. Společenství vlastníků bytů Vila Elza, Rakouská 543, Milovice schvaluje instalaci zámku a klíčů FAB na branku do parku. Pro 100% přítomných hlasů, proti 0% hlasů, zdrželo se 0% hlasů. Návrh Dále bylo navrženo zhotovit výklenek/stání pro kontejnery, tak aby pro svozovou firmu byly přístupné z ulice. Realizace je kalkulována na cca 20 tis.kč. Společenství vlastníků bytů Vila Elza, Rakouská 543, Milovice schvaluje zhotovení výklenku/stání pro kontejnery do částky Kč. Pro 100% přítomných hlasů, proti 0% hlasů, zdrželo se 0% hlasů. Návrh K bodu 6 nátěr balkonů během minulého roku proběhlo částečné natření několika balkonů a plotu. Ostatní balkony by bylo rovněž potřeba vyčistit a natřít. Společenství vlastníků bytů Vila Elza, Rakouská 543, Milovice schvaluje nátěr zábradlí a konstrukce balkonů, hrazeno z fondu oprav. Pro 100% přítomných hlasů, proti 0% hlasů, zdrželo se 0% hlasů. Návrh Případná následná rekonstrukce závad, zjištěných při nátěru balkonů, bude projednána na další schůzi. Bylo upozorněno na poškození fasády ptactvem, je evidováno několik děr. Oprava bude provedena na podzim. Bude uplatněno jako pojistná událost, neboť dům je proti poškození fasády ptactvem pojištěn. K bodu 7 výměna vodoměrů pan Vaněk uvedl, že po 5ti letech je povinné vyměnit vodoměry. Doporučuje provést výměnu koncem roku, spolu s odečty.

4 Společenství vlastníků bytů Vila Elza, Rakouská 543, Milovice souhlasí s výměnou vodoměrů na konci roku Pro 100% přítomných hlasů, proti 0% hlasů, zdrželo se 0% hlasů. Návrh Při odečtech bude rovněž provedena kontrola kalorimetrů, jejich garance je 8 let. K bodu 8 výše příspěvku na správu domu - v souladu s NOZ je opět nutné odsouhlasit výši příspěvku na správu domu (fond oprav) pro rok 2015, která činí Kč. Společenství vlastníků bytů Vila Elza, Rakouská 543, Milovice schvaluje příspěvek na správu domu pro rok 2015 ve výši Kč. Pro 100% přítomných hlasů, proti 0% hlasů, zdrželo se 0% hlasů. Návrh K bodu 9 stanovy - v souladu s novým Občanským zákoníkem je nutné provést změnu stanov, nejpozději do konce roku Vlastníci mohou do zasílat správci či výboru své podněty a návrhy s body, které by do stanov chtěli zanést. Následně bude zpracován návrh nových stanov (zpracuje právník za úplatu), poté bude předložen vlastníkům a následně, za přítomnosti notáře, mohou být stanovy schváleny. Společenství vlastníků bytů Vila Elza, Rakouská 543, Milovice souhlasí s výše uvedeným postupem ohledně změny stanov v souladu s NOZ. Pro 100% přítomných hlasů, proti 0% hlasů, zdrželo se 0% hlasů. Návrh K bodu 10 diskuse pan Pudil uvedl, že má nabídku na instalaci změkčovací stanice na úpravu vody (na bázi soli) pro celý dům. Instaluje se k hlavnímu přívodu vody, cena 47 tis.kč bez DPH. Společenství vlastníků bytů Vila Elza, Rakouská 543, Milovice schvaluje instalaci změkčovací stanice na úpravu vody do limitu 50 tis.kč bez DPH. Pro 100% přítomných hlasů, proti 0% hlasů, zdrželo se 0% hlasů. Návrh Dále byla navržena instalace mříže pod schody a stojanů na kola. Bude řešeno postupně. Byla vznesena připomínka, že po 23.hodině neteče teplá voda. V této záležitosti bude osloven správce kotelny a požádán nápravu. Ve 20:30 schůze ukončena.

5 Přijatá usnesení: Společenství vlastníků bytů Vila Elza, Rakouská 543, Milovice bere na vědomí a souhlasí s přednesenou zprávou o hospodaření. Společenství vlastníků bytů Vila Elza, Rakouská 543, Milovice rozhodlo o vyúčtování prostředků na fondu oprav za rok 2014 jednotlivým vlastníkům a o vypořádání prostředků na fondu služeb za rok 2014 jednotlivým vlastníkům, tj.zaslání přeplatků na fondu služeb za rok 2014 v rámci vyúčtování za rok 2014 na účty vlastníků. Společenství vlastníků bytů Vila Elza, Rakouská 543, Milovice nezamítá realizaci zastřešení parkovacích stání a souhlasí s hledáním vhodného řešení a nabídky na realizaci. Společenství vlastníků bytů Vila Elza, Rakouská 543, Milovice souhlasí s odložením opravy chodníku do budoucna. Společenství vlastníků bytů Vila Elza, Rakouská 543, Milovice schvaluje provedení rekonstrukce hydroizolace okolo sklepů a společných prostor domu. Společenství vlastníků bytů Vila Elza, Rakouská 543, Milovice uděluje mandát výboru Společenství k vyřešení případné instalace čipů ke vchodovým dveřím, do limitu 50 tis.kč. Společenství vlastníků bytů Vila Elza, Rakouská 543, Milovice schvaluje instalaci zámku a klíčů FAB na branku do parku. Společenství vlastníků bytů Vila Elza, Rakouská 543, Milovice schvaluje zhotovení výklenku/stání pro kontejnery do částky Kč. Společenství vlastníků bytů Vila Elza, Rakouská 543, Milovice schvaluje nátěr zábradlí a konstrukce balkonů, hrazeno z fondu oprav. Společenství vlastníků bytů Vila Elza, Rakouská 543, Milovice souhlasí s výměnou vodoměrů na konci roku Společenství vlastníků bytů Vila Elza, Rakouská 543, Milovice schvaluje příspěvek na správu domu pro rok 2015 ve výši Kč. Společenství vlastníků bytů Vila Elza, Rakouská 543, Milovice souhlasí s výše uvedeným postupem ohledně změny stanov v souladu s NOZ. Společenství vlastníků bytů Vila Elza, Rakouská 543, Milovice schvaluje instalaci změkčovací stanice na úpravu vody do limitu 50 tis.kč bez DPH. Zapsala: Lucie Slabá Grant Reality správa s.r.o.

Zápis z řádné členské schůze bytového družstva Hracholusky

Zápis z řádné členské schůze bytového družstva Hracholusky Zápis z řádné členské schůze bytového družstva Hracholusky konané dne 10.6.2015 od 18.00 hod. v kinosálu budovy SOŠ, SOU, OU a U, Neklanova 1806, Roudnice nad Labem. 1. PREZENCE Schůzi bytového družstva

Více

Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků domu Rižská 1580, Praha 15, konaného dne

Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků domu Rižská 1580, Praha 15, konaného dne Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků domu Rižská 1580, Praha 15, konaného dne 17.10.2016 V 17.30 hod. byla zahájena prezence účastníků za účelem součtu hlasů. Přizvaní účastníci: Veronika Šmejkalová

Více

Bytové družstvo E. Destinové 44 Emy Destinové 1023/44, České Budějovice. Zápis z členské schůze Bytového družstva E.

Bytové družstvo E. Destinové 44 Emy Destinové 1023/44, České Budějovice. Zápis z členské schůze Bytového družstva E. Zápis z členské schůze Bytového družstva E.Destinové 44 která se konala 22. března 2018 1. Zahájení členské schůze Předsedkyně družstva zahájila schůzi. Přítomno bylo 20 členů, schůze tedy byla usnášeníschopná.

Více

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků SVJ Bochovská 560, 561, 562, 563 a 564, IČO: 26701626 uskutečněného v úterý 26. června 2017 od 19 hod., v RESTAURACI U BŮČKA, Na Vidouli 1, Praha 5 Jinonice

Více

Zápis ze III. shromáždění Společenství vlastníků jednotek (dále jen SVJ )

Zápis ze III. shromáždění Společenství vlastníků jednotek (dále jen SVJ ) Společenství vlastníků jednotek Ortenovo nám. 928/30, 929/31, 930/32, 931/33 se sídlem Praha 7, Holešovice, Ortenovo nám. 929/31 IČO: 289 11 458 Zápis ze III. shromáždění Společenství vlastníků jednotek

Více

Zápis ze shromáždění vlastníků Společenství pro dům Vybírabva č. p , Praha 9

Zápis ze shromáždění vlastníků Společenství pro dům Vybírabva č. p , Praha 9 Zápis ze shromáždění vlastníků Společenství pro dům Vybírabva č. p. 930-938, Praha 9 Datum a místo konání: 9. 9. 2014, Galerie Praha 14 Předsedající: Ing. Václav Toman Zapsala: Adéla Pieschová Účastníci:

Více

Společenství vlastníků jednotek domu Bazalková č.p. 831, Praha 10

Společenství vlastníků jednotek domu Bazalková č.p. 831, Praha 10 Zápis ze schůze shromáždění Místo konání: Termín konání: Bytový dům Kolovrátek (garáž) Bazalková 831/1, Praha 10, 103 00 20. května 2011 (pátek) od 19:00 hod.. Za první Schůze shromáždění Společenství

Více

PROGRAM 6. SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ

PROGRAM 6. SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ PROGRAM 6. SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ 1. předání vyúčtování záloh na služby za rok 2011 2. informace o činnosti výboru a kontrolní komise 3. hospodaření v roce 2011, hlasování 4. instalace směšovacích ventilů

Více

ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ Společenství vlastníků jednotek Františkova 903 911, Praha 9 Černý Most

ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ Společenství vlastníků jednotek Františkova 903 911, Praha 9 Černý Most ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ Společenství vlastníků jednotek Františkova 903 911, Praha 9 Černý Most konaného dne 22.11.2009 od 19,00 hodin ve společných prostorách domu č.p. 908 Jednání se konalo dne 22.11.2011

Více

Výsledek : Změna stanov byla přijata. Následně byly předsedající Lucií Šimkovou představeny změny v programu SVJ Rižská 1492 (záměna pořadí bodů).

Výsledek : Změna stanov byla přijata. Následně byly předsedající Lucií Šimkovou představeny změny v programu SVJ Rižská 1492 (záměna pořadí bodů). Zápis ze členské schůze Společenství vlastníků jednotek Rižská 1492, Praha 15, konané dne 21.8.2008 Datum konání : 21.8.2008 Místo : Toulcův Dvůr, Praha 15 Předsedající schůze : Lucie Šimková Zapisovatel

Více

Zápis z jednání shromáždění společenství vlastníků jednotek konaného dne v hodin

Zápis z jednání shromáždění společenství vlastníků jednotek konaného dne v hodin Společenství vlastníků jednotek NOVÁ HARFA I dkovářská čp. 933 Sídlo: Praha 9, dkovářská 933, PSČ 190 00 IČ: 283 82 986, zapsaná v rejstříku společenství, vedeném MS v Praze, spis. Zn. S 8860 Zápis z jednání

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ SHROMÁŽDĚNÍ Společenství vlastníků jednotek pro dům Zábělská 1152, 1153 a 1154

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ SHROMÁŽDĚNÍ Společenství vlastníků jednotek pro dům Zábělská 1152, 1153 a 1154 ZÁPIS Z JEDNÁNÍ SHROMÁŽDĚNÍ Společenství vlastníků jednotek pro dům Zábělská 1152, 1153 a 1154 konaného dne 24. 3. 2015 ve 14. ZŠ, Zábělská 25, Plzeň ÚČAST: Členové společenství vlastníků jednotek pro

Více

Zápis z 25. schůze Shromáždění vlastníků jednotek U Krčské vodárny 1134/63, konané dne

Zápis z 25. schůze Shromáždění vlastníků jednotek U Krčské vodárny 1134/63, konané dne Zápis z 25. schůze Shromáždění vlastníků jednotek U Krčské vodárny 1134/63, konané dne 24.4.2018 1. Zahájení procedurální záležitosti Schůzi zahájil předseda výboru SVJ ing. Beránek, který přivítal přítomné

Více

Zápis č. 49 ze schůze výboru, konané dne 1. 7. 2009

Zápis č. 49 ze schůze výboru, konané dne 1. 7. 2009 Zápis č. 49 ze schůze výboru, konané dne 1. 7. 2009 Účast SV David Předseda Přítomen Martin Salinger Místopředseda Přítomen Člen Přítomen Jan Heřmanský Člen Přítomen Richard Žlebek Člen Přítomen Ondřej

Více

Zápis z členské schůze

Zápis z členské schůze Zápis z členské schůze konané dne 23.5.2019 v 18:00 hod. v sušárně v suterénu domu Přítomni: Dle prezenční listiny, která tvoří přílohu zápisu, se schůze zúčastnilo 19 členů. Z toho 15 členů bylo přítomných

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO SHROMÁŽDĚNÍ

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO SHROMÁŽDĚNÍ ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO SHROMÁŽDĚNÍ SPOLEČENSTVÍ PRO DŮM TICHÁ 525-526 TRUTNOV konaného dne 29. dubna 2010 od 19,00 hodin v kinosále ZŠ Mládežnická. Program: 1. Zahájení - zástupce SBD Trutnov 2. Volba mandátové

Více

Oznámený program shromáždění a členské schůze samosprávy č.222:

Oznámený program shromáždění a členské schůze samosprávy č.222: ZÁPIS ze shromáždění vlastníků jednotek E. Beneše 1531-1534 a členské schůze samosprávy č.222 konaném dne 21. května 2015 od 18:00 hodin v jídelně Harmonie I, Tř. E. Beneše 1747, HK 12. Oznámený program

Více

Zápis z členské schůze Bytového družstva 1753, 1754, 1755 Nad Alejí Nad Alejí 13, Praha 6,

Zápis z členské schůze Bytového družstva 1753, 1754, 1755 Nad Alejí Nad Alejí 13, Praha 6, Zápis z členské schůze Bytového družstva 1753, 1754, 1755 Nad Alejí Nad Alejí 13, Praha 6, 162 00 Datum a místo konání: 29.4.2014 jídelna ZŠ Šantrochova 1800, Praha 6 Začátek schůze: 18:30 hod. Ukončení

Více

Vítají Vás členové výboru : Markéta Kováříková Renata Horáková Jiří Bečan. Děkujeme, že jste přišli

Vítají Vás členové výboru : Markéta Kováříková Renata Horáková Jiří Bečan. Děkujeme, že jste přišli Vítají Vás členové výboru : Markéta Kováříková Renata Horáková Jiří Bečan Děkujeme, že jste přišli 1. Zahájení jednání shromáždění 2. Zpráva o činnosti výboru SVJ 3. Zpráva o činnosti správce 4. Zpráva

Více

Zápis z ustavující schůze

Zápis z ustavující schůze Zápis z ustavující schůze Společenství vlastníků V Olšinách 3138 3140, Praha 10 - Strašnice konané dne 21. 2. 2018 od 18:00 na adrese Praha 10, Přetlucká 130 Ůčastníci: vlastníci bytových, nebytových jednotek,

Více

Zápis ze schůze BD Palouček, družstvo se sídlem Palouček 1709, 266 01 Beroun, IČ: 267 20 795

Zápis ze schůze BD Palouček, družstvo se sídlem Palouček 1709, 266 01 Beroun, IČ: 267 20 795 Zápis ze schůze BD Palouček, družstvo se sídlem Palouček 1709, 266 01 Beroun, IČ: 267 20 795 konané dne 28. 05. 2014 od 18:40 hodin ve sportovním centru EDEN, Pod Homolkou 1482, 266 01 Beroun. 1. PREZENCE

Více

Zápis ze schůze SVJ Krčínova 50 a 52, konané dne 20. 12. 2007

Zápis ze schůze SVJ Krčínova 50 a 52, konané dne 20. 12. 2007 Zápis ze schůze SVJ Krčínova 50 a 52, konané dne 20. 12. 2007 od 18 hodin v zasedací místnosti KD Vltava. 1. Zahájení schůze Předseda výboru Ing. Kuncl přivítal 47 přítomných vlastníků bytů. Po seznámení

Více

2. Volba předsedajícího, zapisovatele, ověřovatelů zápisu a osob pověřených sčítáním hlasů

2. Volba předsedajícího, zapisovatele, ověřovatelů zápisu a osob pověřených sčítáním hlasů Zápis ze shromáždění Společenství Bukolská 860, se sídlem Bukolská 772/10, Praha 8, IČ: 241 42 450, konané dne 1. 12. 2015 od 18.00 hod ve školní jídelně ZŠ Glowackého 6, Praha 8 Výbor Společenství Bukolská

Více

Zápis ze schůze Společenství vlastníků jednotek domu Dusíkova č. p. 910, Brno

Zápis ze schůze Společenství vlastníků jednotek domu Dusíkova č. p. 910, Brno Zápis ze schůze Společenství vlastníků jednotek domu Dusíkova č. p. 910, Brno Datum: 5. června 2013 Místo: Konferenční sál nadačního fondu Maják, Dusíkova 824/5 Přítomni: za výbor - Ing. Martin Lisý předseda

Více

Společenství vlastníků jednotek Litoměřická 405/9, Praha 9-Prosek. Zápis ze zasedání výboru

Společenství vlastníků jednotek Litoměřická 405/9, Praha 9-Prosek. Zápis ze zasedání výboru Zápis ze zasedání výboru Datum: 1. 7. 2010 18:30 Místo jednání: výměník, Litoměřická 405/9 Přítomen: Yveta Bravencová František Debnár Hana Marková Roman Zajíc Nepřítomen: Angel Dončev Přizván: pan a paní

Více

shromáždění vlastníků jednotek na den 27.5.2014, od 19,00 hodin, v sušárně domu 479/8. Program shromáždění:

shromáždění vlastníků jednotek na den 27.5.2014, od 19,00 hodin, v sušárně domu 479/8. Program shromáždění: Předseda výboru Společenství vlastníků jednotek pro dům č. p. 478, 479 ulice Mazovská, Praha 8, svolává v souladu s 1207 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (NOZ): shromáždění vlastníků jednotek

Více

ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK Společenství pro dům Františkova č. p , Praha 9

ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK Společenství pro dům Františkova č. p , Praha 9 ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK Společenství pro dům Františkova č. p. 903 911, Praha 9 konaného dne 9.10.2012 od 19,00 hodin ve společných prostorách domu č.p. 908, ulice Františkova, Praha 9

Více

Společenství vlastníků pro dům Vondroušova , Praha 6

Společenství vlastníků pro dům Vondroušova , Praha 6 Zápis z jednání zasedání shromáždění Společenství vlastníků dům Vondroušova 1154-1160, Praha 6 Se sídlem Praha 6, Vondroušova 1158/5, IČ: 24755222, zapsané v rejstříku společenství vlastníků jednotek vedeném

Více

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE Bytového družstva Cafourkova, se sídlem Cafourkova 523/7, Praha 8, IČ: 24727300, konané dne 10.12.

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE Bytového družstva Cafourkova, se sídlem Cafourkova 523/7, Praha 8, IČ: 24727300, konané dne 10.12. ZÁPIS Z ČLENSKÉ SHŮZE ho družstva, se sídlem 523/7, Praha 8,, konané dne 10.12.2012 v KD Krakov Tato členská schůze byla svolána jako řádná, členové byli o jejím konání a navrženém programu informováni

Více

Z Á P I S ze shromáždění vlastníků jednotek v budově Otradovická 730,731 Praha 4, které se konalo dne 5.6.2014 v jídelně ZŠ Písnická, Praha 4

Z Á P I S ze shromáždění vlastníků jednotek v budově Otradovická 730,731 Praha 4, které se konalo dne 5.6.2014 v jídelně ZŠ Písnická, Praha 4 Z Á P I S ze shromáždění vlastníků jednotek v budově Otradovická 730,731 Praha 4, které se konalo dne 5.6.2014 v jídelně ZŠ Písnická, Praha 4 Přítomni: dle prezenční listiny, která tvoří přílohu č.1 tohoto

Více

Zápis z jednání členské schůze Bytového družstva Jaro, IČ 283 35 287, se sídlem nám. E. Husserla 16, 796 01 Prostějov

Zápis z jednání členské schůze Bytového družstva Jaro, IČ 283 35 287, se sídlem nám. E. Husserla 16, 796 01 Prostějov Zápis z jednání členské schůze Bytového družstva Jaro, IČ 283 35 287, se sídlem nám. E. Husserla 16, 796 01 Prostějov Datum konání členské schůze: Dne 21. 6. 2013 v hotelu AVION, nám. E. Husserla, Prostějov

Více

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Sezemínská 2030

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Sezemínská 2030 Společenství vlastníků SEZEMÍNSKÁ 2030 se sídlem Sezemínská 2030/5, 155 00 Praha 5 Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Sezemínská 2030 konaného dne 17.6. 2015 od 19:45: hodin v kinosále

Více

Zápis z jednání shromáždění. konaného dne 24. května 2006 v 18 hod.

Zápis z jednání shromáždění. konaného dne 24. května 2006 v 18 hod. Zápis z jednání shromáždění Společenství vlastníků jednotek domu Bochovská 560, 561, 562, 563 a 564 se sídlem Praha 5, Jinonice, Bochovská 564/7 konaného dne 24. května 2006 v 18 hod. v posluchárně č.

Více

K bodu 2. programu Shromáždění

K bodu 2. programu Shromáždění Zápis z jednání shromáždění S (dále též pouze Shromáždění nebo S ), konaného v náhradním termínu dne 8. 6. 2016 od 18:00 hod. v KD KRAKOV, Praha 8, Bohnice, Těšínská 600/4 Shromáždění S bylo svoláno pověřeným

Více

Zápis z II. schůze shromáždění vlastníků Společenství pro dům č.p. 735, Praha 9, Hostavice

Zápis z II. schůze shromáždění vlastníků Společenství pro dům č.p. 735, Praha 9, Hostavice Zápis z II. schůze shromáždění vlastníků Společenství pro dům č.p. 735, Praha 9, Hostavice IČO 24271730, sídlem U Hostavického potoka 735/31, 198 00 Praha 9, konané dne 27. 3. 2013 od 18 hod. v Hotelu

Více

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků domu Petýrkova 1948, Praha 4, se sídlem Petýrkova 1948, Praha 4

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků domu Petýrkova 1948, Praha 4, se sídlem Petýrkova 1948, Praha 4 Datum konání: 18.06.2015 od 18:40 do 21:35 h Místo konání: velká sušárna v suterénu domu Petýrkova 1948, Praha 4 Účast : viz prezenční listina 18:40 Předseda SVD vítá přítomné. Místopředseda seznamuje

Více

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Sezemínská 2030

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Sezemínská 2030 Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Sezemínská 2030 které se konalo dne 24. června 2014 od 18 hodin v kinosále ZŠ Bronzová č.p. 2027, 155 00 Praha 5. Bod 1) programu Prezence členů a kontrola

Více

Zápis ze shromáždění vlastníků jednotek

Zápis ze shromáždění vlastníků jednotek Zápis ze shromáždění vlastníků jednotek SPOLEČENSTVÍ PODVINNÝ MLÝN 2348 A 2349, PRAHA 9, IČ: 27414752 Místo konání: podzemní garáže pod SVJ PM 2348 a 2349 Datum a čas konání: úterý 5.11.2013 od 19:00 Schůze

Více

Zápis z jednání shromáždění Společenství vlastníků bytových jednotek pro dům č.p. v Holýšově ze dne..

Zápis z jednání shromáždění Společenství vlastníků bytových jednotek pro dům č.p. v Holýšově ze dne.. Zápis z jednání shromáždění Společenství vlastníků bytových jednotek pro dům č.p. v Holýšově ze dne.. 1) Shromáždění zahájil/a v hod předseda výboru/pověřený vlastník společenství pan/paní. Ten/ta konstatoval/a,

Více

Zápis ze Shromáždění vlastníků jednotek domu č.p.:473 v Milovicích konaného dne

Zápis ze Shromáždění vlastníků jednotek domu č.p.:473 v Milovicích konaného dne Zápis ze Shromáždění vlastníků jednotek domu č.p.:473 v Milovicích konaného dne 21.3. 2018 Přítomni: viz. příloha 1 - prezenční listiny a plné moci Začátek Shromáždění: 19:00 hod Program Shromáždění: 1)

Více

ZÁPIS. ze shromáždění Společenství vlastníků domu Sušilova 1507, Praha-Uhříněves se sídlem Praha, Uhříněves, Sušilova 1507, PSČ , IČ:

ZÁPIS. ze shromáždění Společenství vlastníků domu Sušilova 1507, Praha-Uhříněves se sídlem Praha, Uhříněves, Sušilova 1507, PSČ , IČ: ZÁPIS ze shromáždění Společenství vlastníků domu Sušilova 1507, Praha-Uhříněves se sídlem Praha, Uhříněves, Sušilova 1507, PSČ 104 00, IČ: 725 47 171 Datum konání: 27. června 2016 od 20:00 hod. Místo konání:

Více

2. Volba předsedajícího, zapisovatele, ověřovatelů zápisu a osob pověřených sčítáním hlasů

2. Volba předsedajícího, zapisovatele, ověřovatelů zápisu a osob pověřených sčítáním hlasů Zápis ze shromáždění Společenství Bukolská 860, se sídlem Bukolská 772/10, Praha 8, IČ: 241 42 450, konané dne 2. 12. 2014 od 18.00 hod ve školní jídelně ZŠ Glowackého 6, Praha 8 Výbor Společenství Bukolská

Více

Počet bytů: 26 NS: 5621

Počet bytů: 26 NS: 5621 Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků bytů Kubíkova 18, 20, Brno, se sídlem Kubíkova č. pop. 2294/18, PSČ 628 00 konané dne 9. 11. 2016 v sušárně domu Kubíkova 20 Počet bytů: 26 NS: 5621 Na Shromáždění

Více

P O Z V Á N K A. v souladu s ustanovením čl. VII, bod 4 Stanov svolává výbor společenství

P O Z V Á N K A. v souladu s ustanovením čl. VII, bod 4 Stanov svolává výbor společenství P O Z V Á N K A v souladu s ustanovením čl. VII, bod 4 Stanov svolává výbor společenství SHROMÁŽDĚNÍ SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK pro dům Houbalova 3044, Brno které se koná v Brně, v úterý dne 11. června

Více

Společenství pro dům Hakenova č.p. 921, Praha 9 se sídlem Praha 9 Čakovice, Hakenova ul. IČ: 284 25 511

Společenství pro dům Hakenova č.p. 921, Praha 9 se sídlem Praha 9 Čakovice, Hakenova ul. IČ: 284 25 511 Společenství pro dům Hakenova č.p. 921, Praha 9 se sídlem Praha 9 Čakovice, Hakenova ul. IČ: 284 25 511 Z Á P I S z 2. schůze shromáždění společenství vlastníků jednotek Doba konání: Místo konání: 30.9.2008

Více

Společenství vlastníků jednotek pro dům Nový Bohdalec č.p. 1484, Praha 10 Shromáždění vlastníků jednotek 11.6.2015 od 19:00

Společenství vlastníků jednotek pro dům Nový Bohdalec č.p. 1484, Praha 10 Shromáždění vlastníků jednotek 11.6.2015 od 19:00 Společenství vlastníků jednotek pro dům Nový Bohdalec č.p. 1484, Praha 10 Shromáždění vlastníků jednotek 11.6.2015 od 19:00 1) zahájení, informace o činnosti Výboru SVJ 2) projednání návrhu nových stanov

Více

Zápis ze zasedání členské schůze družstva

Zápis ze zasedání členské schůze družstva Program schůze: Zápis ze zasedání členské schůze družstva Bytové družstvo Jana Masaryka č.p. 829, Praha 2 V pondělí dne 14.03.2016 od 18:00 hod v salonku v restauraci Zvonařka na adrese Šafaříkova 1, Praha

Více

ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ DELEGÁTŮ konaného dne 24. dubna 2004 v sále Městské knihovny v Děčíně IV

ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ DELEGÁTŮ konaného dne 24. dubna 2004 v sále Městské knihovny v Děčíně IV Oblastní stavební bytové družstvo Děčín se sídlem v Děčíně IV, Jeronýmova 425, PSČ 405 63 zapsáno v obchodním rejstříku Krajského soudu v Ústí nad Labem, oddíl Dr XXVI, vložka 302 ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ

Více

Zápis ze shromáždění vlastníků domu Lýskova 9, 11, 13 konané dne

Zápis ze shromáždění vlastníků domu Lýskova 9, 11, 13 konané dne Zápis ze shromáždění vlastníků domu Lýskova 9, 11, 13 konané dne 21. 9. 2016 Program: 1. Zahájení schválení programu, volba zapisovatele a ověřovatele zápisu 2. Volba mandátové komise 3. Schválení stanov

Více

Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků domu č.p.472 v Milovicích, IČ 264 28750, konaného dne 31.5.2005 vchod A vchod B vchod C vchod D vchod E

Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků domu č.p.472 v Milovicích, IČ 264 28750, konaného dne 31.5.2005 vchod A vchod B vchod C vchod D vchod E Přítomni: dle prezenční listiny Ve 20:10 po provedení prezence zahájil předsedající Radek Wenzl shromáždění Společenství vlastníků domu č.p. 472 v Milovicích. Oznámil, že shromáždění bylo shledáno usnášeníschopným,

Více

Hlasování Shromáždění: Souhlasíte s rozšířením programu? Rozšíření programu schůze bylo odsouhlaseno. pro: 95,5% proti: 0 % zdržel se: 4,5 %

Hlasování Shromáždění: Souhlasíte s rozšířením programu? Rozšíření programu schůze bylo odsouhlaseno. pro: 95,5% proti: 0 % zdržel se: 4,5 % Zápis ze 4. schůze shromáždění Společenství pro dům Konradova 2212/11, Brno, svolané v souladu s čl. VIII odst. 9 stanov společenství shromáždění Společenství vlastníků jednotek, konané ve středu 6. 3.

Více

Zápis z členské schůze BD Palouček, bytové družstvo se sídlem Palouček 1709, Beroun, IČ:

Zápis z členské schůze BD Palouček, bytové družstvo se sídlem Palouček 1709, Beroun, IČ: Zápis z členské schůze BD Palouček, bytové družstvo se sídlem Palouček 1709, 266 01 Beroun, IČ: 267 20 795 konané dne 27. 05. 2015 od 18:00 hodin v restauraci sportovního centra EDEN,Pod Homolkou 1482,

Více

Bytové družstvo Žižkova 2801

Bytové družstvo Žižkova 2801 Bytové družstvo Žižkova 2801 se sídlem Karviná-Hranice, Žižkova 2801/3, PSČ 733 01 IČ: 285 97 036 Zápis v OR vedeném KS Ostrava, oddíl Dr., vložka 2375 Zápis z jednání členské schůze, konané dne 18.6.2014

Více

Zápis ze Shromáždění společenství vlastníků

Zápis ze Shromáždění společenství vlastníků Společenství vlastníků pro dům č. p. 988, Praha 4, Háje Se sídlem Jurkovičova 988/24, Háje, 149 00 Praha, IČ 034 98 506, Zapsané v rejstříku společenství vlastníků jednotek u Městského soudu v Praze oddíl

Více

Z á p i s ze Shromáždění č.6 Společenství vlastníků jednotek Mírová 474, Milovice

Z á p i s ze Shromáždění č.6 Společenství vlastníků jednotek Mírová 474, Milovice Z á p i s ze Shromáždění č.6 Společenství vlastníků jednotek Mírová 474, Milovice Datum konání : 20. května 2009 Místo konání : KD Milovice malý sál; ul. 5.května, Milovice Čas konání : od 18:00 hod. do

Více

Zápis z jednání shromáždění společenství vlastníků jednotek, konaného dne v 19:00 hodin

Zápis z jednání shromáždění společenství vlastníků jednotek, konaného dne v 19:00 hodin Společenství vlastníků jednotek domu Křivoklátská čp. 302, 199 00 Praha Letňany IČO: 26718499, zapsané v rejstříku společenství vlastníků jednotek, vedeném Městským soudem v Praze, oddíl S, vložka 2623

Více

ZÁPIS ZE SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK

ZÁPIS ZE SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK ZÁPIS ZE SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK domu č.p. 497, 498, 499, 500, 501, ul. J.A.Komenského, v Mostě konané dne 18. 9. 2006 od 17. 00 hod. Program shromáždění: 1. Zahájení 2. Kontrola usnášení

Více

Zápis ze shromáždění vlastníků konaného dne 1.10.2015 Místo konání: Malkovského 588, 199 00 Praha 9, zasedací místnost v suterénu domu

Zápis ze shromáždění vlastníků konaného dne 1.10.2015 Místo konání: Malkovského 588, 199 00 Praha 9, zasedací místnost v suterénu domu Společenství vlastníků jednotek pro dům čp. 588, ulice Malkovského, Praha 18 - Letňany Identifikační číslo: 271 93 110 Zápis ze shromáždění vlastníků konaného dne 1.10.2015 Místo konání: Malkovského 588,

Více

Společenství vlastníků bytových jednotek Tesaříkova 1024-1026. Zápis ze shromáždění vlastníků SVBJ, Tesaříkova 1024 1026

Společenství vlastníků bytových jednotek Tesaříkova 1024-1026. Zápis ze shromáždění vlastníků SVBJ, Tesaříkova 1024 1026 Společenství vlastníků bytových jednotek Tesaříkova 1024-1026 Adresa: SVBJ, Tesaříkova 1025, 102 00 Praha 10 IČO: 26480166 DIČ: CZ26480166 Zápis ze shromáždění vlastníků SVBJ, Tesaříkova 1024 1026 Datum

Více

Schůzi zahájila předsedající schůze, předsedkyně výboru Ing.Michaela Holá. Na úvod přivítala všechny přítomné.

Schůzi zahájila předsedající schůze, předsedkyně výboru Ing.Michaela Holá. Na úvod přivítala všechny přítomné. Zápis z 8. schůze shromáždění Společenství pro dům Habartická 496-503, Praha 9, konané dne 20. 11. 2014 od 18:00 v jídelně Gymnázia Litoměřická 726, Praha 9. Program : 1. Zahájení, zpráva o účasti na Shromáždění

Více

ZÁPIS Z VÝROČNÍ ČLENSKÉ SCHŮZE KONANÉ DNE 18. 6. 2014 Schůze byla zahájena v 18.00 hod. svolavatelem schůze Alenou Hrbáčkovou, předsedou představenstva družstva. Na základě výsledků prezence bylo konstatováno,

Více

Zápis ze shromáždění společenství vlastníků bytových jednotek

Zápis ze shromáždění společenství vlastníků bytových jednotek Zápis ze shromáždění společenství vlastníků bytových jednotek Společenství vlastníků dům Vondroušova 1154 1160, Praha 6 Se sídlem Praha 6, Vondroušova 1158/5, IČ: 24755222, zapsané v rejstříku společenství

Více

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Hnězdenská , Hnězdenská 583, Praha 8, IČ:

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Hnězdenská , Hnězdenská 583, Praha 8, IČ: Zápis ze shromáždění Společenství jednotek Hnězdenská 583-585, Hnězdenská 583, 181 00 Praha 8, IČ: 29003997 Místo konání: Základní škola Glowackého, Glowackého 6/655, Praha 8Datum konání: 18. 3. 2015 od

Více

PRAVIDLA HOSPODAŘENÍ Společenství vlastníků jednotek Plickova , Praha 4

PRAVIDLA HOSPODAŘENÍ Společenství vlastníků jednotek Plickova , Praha 4 PRAVIDLA HOSPODAŘENÍ kterými se stanoví způsob a režim záloh a příspěvků na správu domu a na služby spojené s užíváním bytových jednotek a jejich vyúčtování dále jen Pravidla Dům: Bytové domy na adrese

Více

Společenství pro dům Vybíralova č. p , Praha 9

Společenství pro dům Vybíralova č. p , Praha 9 Zápis ze shromáždění vlastníků Společenství pro dům Vybíralova č. p. 930-938, Praha 9 Datum a místo konání: Předsedající: Zapsala: Účastníci: Zajištění hlasování: 28.5.2013, Galerie Praha 14 Mgr. Michal

Více

Zápis z jednání členské schůze BD Karviná Centrum konané dne 23. 4. 2014

Zápis z jednání členské schůze BD Karviná Centrum konané dne 23. 4. 2014 Zápis z jednání členské schůze BD Karviná Centrum konané dne 23. 4. 2014 v prostorách Literárního salonu - II. patro Regionální knihovny Karviná, ul. Centrum 2296/16 Přítomni dle presenční listiny Ad 1/

Více

Pozvánka na shromáždění vlastníků jednotek

Pozvánka na shromáždění vlastníků jednotek Pozvánka na shromáždění vlastníků jednotek Výbor společenství svolává shromáždění vlastníků jednotek domu Nad lesním divadlem 1114/16, Praha 4, IČ: 24135071 a současně Vás tímto jako vlastníka (spoluvlastníky)

Více

ZÁPIS ZE SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ Společenství vlastníků jednotek pro budovu Čistovická 1700/62,Praha 6-areálu Bělohorské zahrady

ZÁPIS ZE SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ Společenství vlastníků jednotek pro budovu Čistovická 1700/62,Praha 6-areálu Bělohorské zahrady ZÁPIS ZE SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ Společenství vlastníků jednotek pro budovu Čistovická 1700/62,Praha 6-areálu Bělohorské zahrady Termín schůze : 9.června 2010 od 18,15 hod. Místo konání: Areál Bělohorské zahrady-garáž

Více

Zápis z 10. členské schůze

Zápis z 10. členské schůze Zápis z 10. členské schůze Spolku nazvaného: Občanské sdružení Montessori Kladno, z.s. IČ: 22719849, se sídlem: Pařížská 2249, Kročehlavy, 272 01 Kladno, zapsaného ve spolkovém rejstříku vedeném Městským

Více

Zápis z valné hromady č. 4/2017 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 4/2017 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 4/2017 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 8.9.2017 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Zápis z jednání výboru SVJ Kaskády Barrandov III

Zápis z jednání výboru SVJ Kaskády Barrandov III Zápis z jednání výboru SVJ Kaskády Barrandov Subject Pravidelné jednání 2015/07 Datum 3.8.2015 Místo Kancelář PPM Čas 18:00 19:30 Příští jednání pondělí 14.9.2015 od 18:30 Zapsal Vladislav Jursík Vladislav

Více

ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ Společenství vlastníků jednotek domu RADOTÍN Praha 5 č.p konaného 14. června 2016 v 19,30 hod

ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ Společenství vlastníků jednotek domu RADOTÍN Praha 5 č.p konaného 14. června 2016 v 19,30 hod ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ Společenství vlastníků jednotek domu RADOTÍN Praha 5 č.p. 1556 konaného 14. června 2016 v 19,30 hod v prostorách 2. podzemního podlaží v sídle společenství Praha 5, Tachovská Josefa

Více

2. Volba zapisovatele, ověřovatelů zápisu, skrutátorů (sčitatelů hlasů)

2. Volba zapisovatele, ověřovatelů zápisu, skrutátorů (sčitatelů hlasů) Zápis z 11. schůze shromáždění Společenství vlastníků domu Habartická čp. 496, 497, 498, 499, 500, 501, 502, 503, Praha 9-Střížkov konané dne 29. 11. 2017 od 18:00 v jídelně Gymnázia Litoměřická 726, Praha

Více

Zápis ze shromáždění vlastníků Společenství vlastníků jednotek domu Litoměřická 405/9, Praha 9, Prosek

Zápis ze shromáždění vlastníků Společenství vlastníků jednotek domu Litoměřická 405/9, Praha 9, Prosek Zápis ze shromáždění vlastníků Společenství vlastníků jednotek domu Litoměřická 405/9, Praha 9, Prosek Datum a místo konání: 29. 5. 2013, Litoměřická 405/9, vestibul domu, 19:00 hodin Předsedající: Ing.

Více

Zápis ze schůze Společenství vlastníků jednotek domu Dusíkova č.p. 910, Brno

Zápis ze schůze Společenství vlastníků jednotek domu Dusíkova č.p. 910, Brno Zápis ze schůze Společenství vlastníků jednotek domu Dusíkova č.p. 910, Brno Datum: 16. května 2012 Místo: Konferenční sál nadačního fondu Maják, Dusíkova 824/5 Přítomni: za výbor - Ing. Martin Lisý předseda

Více

Zápis z valné hromady č. 7/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 7/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 7/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 21.12.2016 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Průběh shromáždění: Předsedající na shromáždění : Vratislav Kadeřábek, předseda výboru SVJ

Průběh shromáždění: Předsedající na shromáždění : Vratislav Kadeřábek, předseda výboru SVJ 1 Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek domu čp. 2136, Jabloňová 11, Praha 10 Záběhlice, konaného dne 14. listopadu 2016 od 18.30 hod. v Kulturním domě Barikádníků, Saratovská 20, Praha

Více

Zápis č. 3/2018. Výsledek hlasování: pro 7 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 1 hlasů Schváleno.

Zápis č. 3/2018. Výsledek hlasování: pro 7 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 1 hlasů Schváleno. Zápis č. 3/2018 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Němčičky, konaného dne 21. června 2018 v 20 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Němčičkách. Přítomni: Mgr. Petr Antoš, Mgr. Miroslav Prchal,

Více

Zápis z jednání shromáždění společenství vlastníků jednotek konaného dne v hodin

Zápis z jednání shromáždění společenství vlastníků jednotek konaného dne v hodin Společenství vlastníků jednotek NOVÁ HARFA I dkovářská čp. 933 Sídlo: Praha 9, dkovářská 933, PSČ 190 00 IČ: 283 82 986, zapsaná v rejstříku společenství, vedeném MS v Praze, spis. Zn. S 8860 Zápis z jednání

Více

Zpráva o činnosti správce a hospodaření při správě společných částí domu a pozemků za rok období / 2015

Zpráva o činnosti správce a hospodaření při správě společných částí domu a pozemků za rok období / 2015 Zpráva o činnosti správce a hospodaření při správě společných částí domu a pozemků za rok období 01-12 / 2015 polyfunkčního domu na adrese Kurta Konráda č.p. 2457/6,2457/8 a Ocelářská 2457/7 Praha 9 -

Více

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků Vašátkova č. p. 1011, 1012 konaného dne 30. května 2017 v Praze

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků Vašátkova č. p. 1011, 1012 konaného dne 30. května 2017 v Praze Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků Vašátkova č. p. 1011, 1012 konaného dne 30. května 2017 v Praze Přítomni: vlastníci bytových jednotek (viz prezenční listina, která je přílohou zápisu) Předsedající:

Více

Zápis ze Shromáždění vlastníků jednotek domu č.p.:473 v Milovicích konaného dne

Zápis ze Shromáždění vlastníků jednotek domu č.p.:473 v Milovicích konaného dne Zápis ze Shromáždění vlastníků jednotek domu č.p.:473 v Milovicích konaného dne 5.4. 2011 Přítomni: viz. příloha 1 - prezenční listiny a plné moci Začátek Shromáždění: 19:00 hod Program Shromáždění: 1.)

Více

USNESENÍ, přijatá na jednání Zastupitelstva obce Bílovice nad Svit. č.17/ konaném dne

USNESENÍ, přijatá na jednání Zastupitelstva obce Bílovice nad Svit. č.17/ konaném dne USNESENÍ, přijatá na jednání Zastupitelstva obce Bílovice nad Svit. č.17/2006-2010 konaném dne 16.12.2009 1. Zahájení Jednání ZO zahájil starosta obce v 18,00 hod. Přivítal přítomné a konstatoval, že zasedání

Více

ze Shromáždění Společenství Poděbradská ze dne

ze Shromáždění Společenství Poděbradská ze dne ZÁPIS ze Shromáždění Společenství Poděbradská 540 547 ze dne 31. 5. 2018 Shromáždění Společenství Poděbradská 540 547 (dále též společenství ) se konalo ve školní jídelně Základní školy Tolerance, v ulici

Více

ZÁPIS ZE SCHŮZE VÝBORU konaná formou elektronické konference ve dnech až

ZÁPIS ZE SCHŮZE VÝBORU konaná formou elektronické konference ve dnech až ZÁPIS ZE SCHŮZE VÝBORU 24. 9. 2016 konaná formou elektronické konference ve dnech 24. 9. 2016 až 30. 9. 2016 PROGRAM: 1. Účast a schválení zápisu z minulé schůze účastní se všichni členové výboru, zároveň

Více

Zápis z jednání náhradní členské schůze

Zápis z jednání náhradní členské schůze Zápis z jednání náhradní členské schůze Bytového družstva Písecká 11 a 13, se sídlem České Budějovice, Písecká 1040/13 konané dne 28. května 2015 ve sborovně Základní školy Vltava, v Českých Budějovicích.

Více

Zápis. z 1. shromáždění společenství vlastníků domu čp. 866-869Jana Zajíce, Pardubice konané dne 28. 4. 2014 v KD Dubina v 17.

Zápis. z 1. shromáždění společenství vlastníků domu čp. 866-869Jana Zajíce, Pardubice konané dne 28. 4. 2014 v KD Dubina v 17. Zápis z 1. shromáždění společenství vlastníků domu čp. 866-869Jana Zajíce, Pardubice konané dne 28. 4. 2014 v KD Dubina v 17.00 hodin V domě je 88 bytových jednotek, z toho je 69 v osobním vlastnictví

Více

Zápis z členské schůze Bytové družstvo U soutoku

Zápis z členské schůze Bytové družstvo U soutoku Zápis z členské schůze Bytové družstvo U soutoku konané dne 10. listopadu 2014 v době od 19:00 hod. v sušárně č. 1 v domě čp. 1542. Členskou schůzi zahájil pan Parkan v 19:05 hodin. Byla provedena prezence

Více

Zápis ze shromáždění vlastníků Společenství domu Breitcetlova čp , dne 7. dubna 2016

Zápis ze shromáždění vlastníků Společenství domu Breitcetlova čp , dne 7. dubna 2016 Shromáždění vlastníků je svoláno výborem v souladu s čl. VII odst. 4 stanov Společenství domu Breitcetlova čp. 876 880. Přítomni: vlastníci bytových jednotek dle prezenční listiny (příloha č. 1) a jejich

Více

Zápis z jednání řádné členské schůze Bytového družstva Brandlova 1560-2

Zápis z jednání řádné členské schůze Bytového družstva Brandlova 1560-2 Zápis z jednání řádné členské schůze Bytového družstva Brandlova 1560-2 Datum a místo konání : 28.5.2003, v ZŠ Květnového vítězství, Praha 4 - J.M. Jednání započato v 19.00. hod. Úvodem jednání provedl

Více

ZÁPIS ZE SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ

ZÁPIS ZE SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ ZÁPIS ZE SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ Společenství vlastníků Sulova 1356 Sulova 1356 156 00 Praha 5 Datum konání: 8. června 2006, 18:00 20:00 hodin Místo konání: Základní škola, ulice Nad parkem č.p. 1180, 156 00

Více

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků SEZEMÍNSKÁ 2030 se sídlem Sezemínská 2030/5, Praha 5 konaného dne od 19:30 hod.

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků SEZEMÍNSKÁ 2030 se sídlem Sezemínská 2030/5, Praha 5 konaného dne od 19:30 hod. Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků SEZEMÍNSKÁ 2030 se sídlem Sezemínská 2030/5, 155 00 Praha 5 konaného dne 12.12.2016 od 19:30 hod. Program shromáždění : 1) Prezence a kontrola usnášení schopnosti

Více

Zápis z 10. schůze shromáždění vlastníků Společenství pro dům čp. 684, Praha 9 Letňany konané dne 18.ledna 2010

Zápis z 10. schůze shromáždění vlastníků Společenství pro dům čp. 684, Praha 9 Letňany konané dne 18.ledna 2010 Zápis z 10. schůze shromáždění vlastníků Společenství pro dům čp. 684, Praha 9 Letňany konané dne 18.ledna 2010 1. Definice pojmů Tento text pracuje v zájmu stručnosti a přehlednosti s následujícími pojmy:

Více

Usnesení č. 2: Usnesení č. 3:

Usnesení č. 2: Usnesení č. 3: Zápis ze shromáždění Společenství Bukolská 860, se sídlem Bukolská 772/10, Praha 8, IČ: 241 42 450, konané dne 3. 11. 2011 od 18.00 hod v sále Domova důchodců Praha 8, Na Hranicích 974/17 Výbor Společenství

Více

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014 OBEC VLČEVES Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251 www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz, IDDS: qsjb7i3 Z á p i s č. 2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Vlčeves konaného

Více

Z á p i s. Z 29. Zasedání Zastupitelstva obce Podhradí, konaného dne od 18,00 hodin. V místnosti obecního úřadu Podhradí

Z á p i s. Z 29. Zasedání Zastupitelstva obce Podhradí, konaného dne od 18,00 hodin. V místnosti obecního úřadu Podhradí Z á p i s Z 29. Zasedání Zastupitelstva obce Podhradí, konaného dne 12. 04. 2017 od 18,00 hodin. V místnosti obecního úřadu Podhradí Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Podhradí

Více

Zápis č. 12 z veřejného zasedání obce Vrbice konaného. 5. října Ing. Viléma Černíka. Ing. Pavla Bílka. Hany Bednářové. Ing.

Zápis č. 12 z veřejného zasedání obce Vrbice konaného. 5. října Ing. Viléma Černíka. Ing. Pavla Bílka. Hany Bednářové. Ing. Zápis č. 12 z veřejného zasedání obce Vrbice konaného 5. října 2011 Za přítomnosti: Drahomíry Kuběnkové Ing. Viléma Černíka Ing. Pavla Bílka Hany Bednářové Ing. Pavla Janečka Luboše Hudouska Ostatní občané:

Více

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek domu Pod lysinami 479-481 konaného 11. 12. 2012 v klubovně č.p. 480

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek domu Pod lysinami 479-481 konaného 11. 12. 2012 v klubovně č.p. 480 Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek domu Pod lysinami 479-481 konaného 11. 12. 2012 v klubovně č.p. 480 Přítomni: Dle prezenční listiny, která tvoří přílohu č. 1 tohoto zápisu. Přítomno

Více

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 17. 3. 2019 od 18.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny Omluveni : --- 1) Zahájení

Více

S P O L EČENSTVÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTE K O B J E K T U N A D V L T A V S K Ý M Ú D O L Í M, P R A H A 6 K a m ý c k á 2 4 3 / 4 1 6 0 0 0 P r a h a 6

S P O L EČENSTVÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTE K O B J E K T U N A D V L T A V S K Ý M Ú D O L Í M, P R A H A 6 K a m ý c k á 2 4 3 / 4 1 6 0 0 0 P r a h a 6 S P O L EČENSTVÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTE K O B J E K T U N A D V L T A V S K Ý M Ú D O L Í M, P R A H A 6 K a m ý c k á 2 4 3 / 4 1 6 0 0 0 P r a h a 6 Zápis ze 6. schůze shromáždění vlastníků jednotek objektu

Více