Předseda seznámil přítomné s programem. Vyzval členy výboru NS MAS k případnému doplnění.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Předseda seznámil přítomné s programem. Vyzval členy výboru NS MAS k případnému doplnění."

Transkript

1 Zápis z 11. jednání výboru Národní sítě Místních akčních skupin ČR Mělník, Přítomni: dle prezenční listiny Ověřovatelé zápisu: Doubnerová, Karasová Zápis: Eva Hamplová Jednání: Zahájení jednání provedl předseda NS MAS ČR a přivítal přítomné. Předseda seznámil přítomné s programem. Vyzval členy výboru NS MAS k případnému doplnění. Program byl odsouhlasen. 1. Kontrola plnění úkolů z minulého jednání (Winter) Pokračovat v jednání o DPH jako uznatelného nákladu u neplátců daně z přidané hodnoty v dalších kolech výzev PRV předseda NS Úkol trvá Doubnerová - problém otevřít i v evropské síti ELARD Úkol 3/6: Výbor NS MAS ČR pověřuje předsedu NS MAS ČR ve spolupráci se SPOV, NOV a dalšími partnery jednat o úpravách pravidel osy 3 a zvýšení alokace. Úkol trvá Osobní dopis ministr Šebesta podněty jak zrychlit čerpání fin. prostředků Úkol 2/9: Předseda NS předá informaci o rezignaci paní Olivové předsedovi kontrolní komise. Termín: leden Tolinger Projedná a volí valná hromada úkol splněn + dovolení člena na VH. Navržný člen KK Zendulková Júlie MAS Moravská cesta Úkol: Dopracovat plán činnosti propagační a mediální komise, hospodaření, zprávu o činnosti Úkol bude splněn na dnešním jednání Úkol 1/10: Do VH vytvořit plán prezentací na krajích a informovat jednotlivé MAS předseda NS MAS ČR úkol splněn Úkol 2/10: Zajistit setkání pracovní skupiny spolupráce do a předložit VH zprávu a plán činnosti J. Doubnerová nesplněno. Plán byl připraven, bude představen během VH, členové se postupně hlásí. Úkol 3/10 - Krajský zástupci zjistí situaci a upozorní MAS na úhradu členského příspěvku. Termín: do jednání Valné hromady

2 Úkol 4/10 Vyvolat jednání předsedy a zástupce SFŽP o pokrytí území snížení počtu poraden ze 114 na 70. Termín: ihned Nebylo možné zajistit setkání s ing. Štěpánkem, došlo k jednání s ing. K.Jechem a NSMAS získala návrh smlouvy se SFŽP předkládá se výboru jako materiál k diskusi. Podle názoru F.Wintera je nutné provést ve smlouvě úpravy, je formulována velmi jednostranně a NSMAS nemá žádné záruky včasné úhrady za provedené služby. Úkol 5/10 Provést inventarizaci - Hamplová + IK (Bittner, Florian, Kulíšek). Termín do konání VH Zpráva o činnosti předsedy za uplynulé období Členové NSMAS obdrželi dopis/tiskovou zprávu, která je výsledkem jednání s CP SZIF a Mze týkající se zpravodajů MAS a jejich financování v rámci SPL. Jednání s ÚZEI fakturace pronájmu výstavního systému: nedošlo k uzavření smlouvy, výstavní systém spravuje MAS Vladař, NSMAS financovala aktualizaci informací (podle stanoviska ÚZEI mělo být nahlášeno je součástí smlouvy mezi MAS Vladař a ÚZEI). ÚZEI trvá na proplacení faktury DPH. Nabízí se řešení ukončit smluvní vztah, který je pro NSMAS krajně nevýhodný. Účast na sněmu Agrární komory v Olomouci, společně se SPOV (E.Kavala). 2. Informace o činnosti PS LEADER (Florian) Proběhly 2 pracovní schůzky, připomínky postupně vypořádávány, některé změny budou zařazeny už v červnovém kole. Schválené změny se vztahují i k dřívějším projektům. Op. IV.2 nově zařazeny tzv. měkké akce (vysvětelní předloženo dnes ráno, očekáváme reakci z Mze). Podařilo se snížit podíl HO na 50% a zvětšit tak možnost kombinování opatření. Nepodařilo se vyjednat, aby MAS nemusely uzavírat nájemní smlouvy na objekty, kde je realizováno nějaké opatření. Opatření IV.2 bude nadále vyhlašováno v každém sudém kole PRV. Společná připomínka, aby DPH bylo způsobilý výdaj pro všechny, kdo si ji nemohou nárokovat PS navrhla řešení, bylo by vhodné prosazovat ještě prostřednictvím členů Monitorovacího výboru. Otázka předfinancování zatím není řešena, Mze odkládá na střednědobou evaluaci. Portál farmáře výhrady k fungování je třeba posílat prostřednictvím PS. V budoucnu bude možné podávat prostřednictvím portálu hlášní změn, o podávání žádostí se zatím neuvažuje (MAS mají různě doplněné osnovy, není možné sjednotit). Monitorovací indikátory a hodnocení MAS pro stanovení alokace v další části období: Mze bude MAS hodnotit podle míry zvládnutí administrativních procesů (chybovost předložených žádostí aod.). Metodika CPKp nebude využita, Mze sestavuje novou. Evaluace PRV (DHV a Tima) proběhl skupinový rozhovor PSA Leader a dr. Čepelky, další schůzka bude 31.3., MAS budou také osloveny dotazníkem. Školení SZIF v NUTSII úvodní prezentace: měl by mít člen pracovní skupiny nebo zástupce výboru (připomenout činnost tematické pracovní skupiny a krajské zástupce, aby se připomnělo, přes koho mohou jednotlivé MAS předkládat připomínky a návrhy):

3 Praha - zástupce Posázaví ČB J.Florian Olomouc F.Winter nebo T.Šulák Ostrava J.Krist Hradec Králové P.Kulíšek, J.Doubnerová Brno J.Jančo Ústí n.l. - P.Sušanka FW připomínka k procesu střednědobého hodnocení: na adresu NSMAS přišel dopis ing. Bělinové s výzvou podpořit zpracovatele; s tímto dopisem i s dotazníkem jsem se obrátil na ing. Dvořákovou, zda jde o správný postup. Navrhuji, aby za podobné shromažďování informací, které je úkolem zpracovatele, PS Leader požadovala honorář de facto totiž pracuje za zpracovatele. J.Bittner P.Sušanka už se hlásil jako zájemce o podíl na zpracování, na zpoplatnění poskytovaných informací bychom měli trvat. CPKP podobnou činnost honorovalo. J.Florian zatím šlo jen o schůzku, nestálo nás to žádnou práci. Jakmile bychom měli zpracovávat nějaké texty, analýzy apod., bylo by na místě odměnu žádat; zatím se ale zdá, že zpracovatel chce jen materiál, který bude analyzovat sám. FW původní záměr byl, že budou dělat rozhovory s MAS. Závěrečné stanovisko: V případě, že bychom měli pro zpracovatele evaluace něco zpracovávat, budeme požadovat finanční vypořádání. PRO jednohlasně Další téma pro jednání monitorovacího výboru: J.Krist určení Barrosova balíčku: bylo by možné požadovat, aby část byla převedena do IV. osy? FW bylo projednáváno na minulých jednáních, do osy IV. nebylo možné převést nic. Rozhodnuto bylo už před půl rokem, peníze došly teprve teď proto je tato podpora v těchto dnech medializována. 1. Plán práce pracovních skupin TPS, Mediální, Spolupráce, Výbor 2. Návrh rozpočtu 3. Změna směrnic 3.2. organizační zajištění 3.3. hosté valné hromady Pozváni byli 4 ministři, zúčastní se ministr Vondruška (MMR), ředitelka odboru kabinetu ministra (ing...) a ing. Postránecký Mze: ministr se omluvil, účast přislíbil ing. Sekáč, pro nemoc se omluvila ing. Bělinová, zúčastní se ing. Krochová KÚ pozvánka nebyla potvrzena, zúčastnit by se měl starosta Mělníka SPOV zúčastní se E.Kavala AK zúčastní se ing. Zahorka NOV R.Večerka se omluvil 3.4. sestavení komisí návrhová - Jiří Krist mandátní - Galina Čermáková (podle prezence) volební (pro volbu člena revizní komise představit kandidáta, spočítat hlasy) p.haš K programu:

4 1) Uvítání starostou města (Mgr. Miroslav Neumann) 2) Kulturní program (Mělnické zvonky) 3) Přivítání hostů, oficiální vstupy hostů/zdravice: Ministr Vondruška Vrchní ředitel Sekáč 4) Jmenování zapisovatele, volba komisí 5) Výroční zpráva NSMAS 6) Zpráva o hospodaření 7) Zpráva revizní komise 8) Zpráva inventarizační komise ) Schválení účetní závěrky ) Zpráva o činnosti pracovních komisí s výhledem na rok Leader (J.Florian), 2. Medializační (P.Sušanka), 3. Mezinárodní (J.Doubnerová) 11) Plán činnosti v roce ) Návrh rozpočtu diskuse o členských příspěvcích 13) Schválení rozpočtu 14) Prezentace J.Krista k projektu Zelená úsporám 15) Diskuse vystoupení hostů, členů, členů výboru 16) Usnesení a závěr VH (optimálně ve 14 hodin) Oběd je objednaný na 13 hodin (pauza 13 14) Z diskuse: Hospodářská činnost a změna stanov NSMAS změna stanov není nutná, NSMAS má živnostenské listy na všechny volné činnosti. Je pouze nutné v účetnictví rozlišit zisk z hospodářské činnosti a určit investování do základních - neziskových činností. Vzhledem k výši příjmů z veřejných zakázek se NSMAS bude muset zaregistrovat jako plátce DPH. Moderování VH: Tomáš Šulák, Václav Pošmurný (diskuse) Diskuse o členských příspěvcích výše příspěvku do ELARD zdůvodnění potřeby účasti v této evropské síti (informace o situaci v Evropě, aktuální témata z jednání orgánů EK, možnost srovnání situace Leaderu v jiných zemích možnost argumentovat na národní úrovni) potřeba ELARDu naplnit rozpočet: po ukončení podpory řecké vlády jsou členské příspěvky jediným zdrojem, který umožňuje trvalou přítomnost zástupce ELARD v Bruselu, bezprostřední kontakty a informace a lobbying na evropské úrovni pozice české sítě v ELARDu (jako částečně platící člen budeme mít pravděpodobně částečně vážnou pozici) a lobbying na evropské úrovni (samostatně nezvládneme naše zájmy prosadit) Plán práce NSMAS na základě plánů pracovních skupin 4. Projekt Zelená úsporám ( Hamplová, Krist ) Rozhodnutí ministra o výběru NS MAS 15.1., dotace Kč na poradenství zprostředkování a poskytování informací (osobní poskytování informací, telefonicky, mailem a písemně a při akcích výstavách,seminářích apod.), aktivní i pasivní kapacita 114 projekčně poradenských center, cíl min budoucích žadatelů v programu do června 2011.

5 5. Různé, připomínky členů výboru Sušanka plná moc na přihlášení MAS Západní Kuršnohoří Přijatá MAS Zlatý pruh Polabí neplní podmínky činnosti jako MAS (územní překryvy apod.), přesto byla krajským sdružením doporučena. Návrh změny stanov projednat na příštím jednání (návrh Sušanky, Bittnera) neodsouhlaseno Územní překryv MAS Zálabí a MAS Mezilesí Společné řešení těchto problémů: NS MAS stanoví podmínky, jaké by měla splňovat každá MAS, která je členem sítě (standardy), a bude vyžadovat zpětnou vazbu splnění podmínek MAS Střední Vsetínsko návrh ukončit členství všem neplatícím členům (je v souladu se stanoviském revizní komise) Přijetí nových členů do NS MAS ČR MAS Cínovecko + MAS Brdy Vltava Bere na vědomí přípravu vstupu MAS Krušné hory západ. Ověřil: J.Doubnerová, J.Karasová Zapsala: Ing. E. Hamplová

Úkol 1/9: tajemnice kontaktuje navržené členy komisí a předá kontakty vedoucím pracovních skupin. Termín leden 2010 Úkol byl splněn.

Úkol 1/9: tajemnice kontaktuje navržené členy komisí a předá kontakty vedoucím pracovních skupin. Termín leden 2010 Úkol byl splněn. Zápis z 10. jednání výboru Národní sítě Místních akčních skupin ČR Karlovy Vary, 9.2.2010 Přítomni: dle prezenční listiny Ověřovatelé zápisu: J. Jančo, J. Bittner Zápis: Eva Hamplová Jednání: Zahájení

Více

Zápis z 17.jednání výboru Národní sítě MAS ČR

Zápis z 17.jednání výboru Národní sítě MAS ČR Zápis z 17.jednání výboru Národní sítě MAS ČR dne 9.1. 2009 od 10:00 hodin, Choceň (městský úřad) MAS NAD ORLICÍ Přítomní (podle prezenční listiny): Členové a náhradníci výboru s právem hlasovat: František

Více

Zápis ze 9. jednání výboru Národní sítě Místních akčních skupin ČR Stříbro, 15.12. 2009

Zápis ze 9. jednání výboru Národní sítě Místních akčních skupin ČR Stříbro, 15.12. 2009 Přítomni: dle prezenční listiny Zápis ze 9. jednání výboru Národní sítě Místních akčních skupin ČR Stříbro, 15.12. 2009 Hosté: Ing. Zuzana Dvořáková, Mze Ing. Václav Votava, Poslanec PČR, člen rozpočtového

Více

Úkol delegovat členy do komise spolupráce a medializace zástupci KO ( do konce září ) - schůzky budou probíhat v září

Úkol delegovat členy do komise spolupráce a medializace zástupci KO ( do konce září ) - schůzky budou probíhat v září Zápis z 6. jednání výboru Národní sítě Místních akčních skupin ČR Krajský úřad Jihočeského kraje, České Budějovice, 31.8..2009 Přítomni: dle prezenční listiny Hosté: Ing. Lucie Krumpholcová, Mze Ing. F.

Více

ZÁPIS NA 9. ZASEDÁNÍ VÝBORU NS MAS ČR, o.s.

ZÁPIS NA 9. ZASEDÁNÍ VÝBORU NS MAS ČR, o.s. ZÁPIS NA 9. ZASEDÁNÍ VÝBORU NS MAS ČR, o.s. Termín: 8.2.2008 Čas: 10:00 hod. Místo: Praha 2 Vinohrady, Slezská 7, Budova ÚZPI Přítomni: Adam, Sušanka, Doubnerová, Hamplová, Winter, Florian, Oliva, Nekvasilová,

Více

Předseda seznámil přítomné s programem. Vyzval členy výboru NS MAS k případnému doplnění.

Předseda seznámil přítomné s programem. Vyzval členy výboru NS MAS k případnému doplnění. Zápis z 12. jednání výboru Národní sítě Místních akčních skupin ČR Zlín, 23.4.2010 Přítomni: dle prezenční listiny Hosté: zástupce KZAV Zlínského kraje Ověřovatelé zápisu: Kulíšek, Haš Zápis: Eva Hamplová

Více

Výroční zpráva. Národní síť Místních akčních skupin České republiky, o.s. Ing. František Winter, předseda NS MAS ČR, o.s. Rumburk, 15.3.

Výroční zpráva. Národní síť Místních akčních skupin České republiky, o.s. Ing. František Winter, předseda NS MAS ČR, o.s. Rumburk, 15.3. Výroční zpráva Národní síť Místních akčních skupin České republiky, o.s. 2011 Ing. František Winter, předseda NS MAS ČR, o.s. Rumburk, 15.3.2012 Členská základna má vzrůstající tendenci.oproti roku 2010

Více

Předseda seznámil přítomné s programem. Vyzval členy výboru NS MAS k případnému doplnění.

Předseda seznámil přítomné s programem. Vyzval členy výboru NS MAS k případnému doplnění. Zápis z 14. jednání výboru Národní sítě Místních akčních skupin ČR Říčany, 8.6.2010 Přítomni: dle prezenční listiny Hosté: Ing. Bělinová, Mze Ing. Bejčková, Mze Ing. Adamcová, SZIF JUDr. Večerka, NOV PhDr.

Více

Zápis ze zasedání valné hromady č. 25

Zápis ze zasedání valné hromady č. 25 valné hromady č. 25 Datum a místo konání: 18.3.2010 budova MD ČR, Nábř. L. Svobody 1222/12, Praha Přítomni : viz. Prezenční listina Program jednání valné hromady: 1. Zahájení 2. Konstatování usnášení schopnosti,

Více

Zápis z 22. jednání výboru Národní sítě Místních akčních skupin ČR - Usnesení Křtiny, 16.3. 2011

Zápis z 22. jednání výboru Národní sítě Místních akčních skupin ČR - Usnesení Křtiny, 16.3. 2011 Zápis z 22. jednání výboru Národní sítě Místních akčních skupin ČR - Usnesení Křtiny, 16.3. 2011 Přítomni: dle prezenční listiny Hosté: Judr. Radan Večerka Ověřovatelé zápisu: Jitka Doubnerová, Gustav

Více

ZÁPIS Z I. ZASEDÁNÍ SR, DR, MAS Vladař o.p.s.

ZÁPIS Z I. ZASEDÁNÍ SR, DR, MAS Vladař o.p.s. ZÁPIS Z I. ZASEDÁNÍ SR, DR, MAS Vladař o.p.s. Termín: 22. 1. 2009 Čas: 10:00 hodin Místo: Sekretariát MAS Vladař, Husova 153, Valeč Přítomni: SR: Jan Bartoň, Hana Halyová, Václav Šístek, Ing. Zdeněk Vuliševič,

Více

Zápis z jednání Valné hromady

Zápis z jednání Valné hromady Zápis z jednání Valné hromady Místo konání: Dne: Městský úřad v Žamberku, zasedací místnost 14.04.2010, od 15.00 hodin Účastníci: Ing. Oldřich Žďárský, Ing. Josef Paďour, Ing. Dana Hubálková, Jan Vychplná

Více

Zápis ze zasedání valné hromady č. 27

Zápis ze zasedání valné hromady č. 27 Zápis ze zasedání valné hromady č. 27 Datum a místo konání: 14.3.2012 budova MD ČR, Nábř. L. Svobody 1222/12, Praha Přítomni : viz. Prezenční listina Program jednání valné hromady: 1. Zahájení 2. Konstatování

Více

Zápis z 18.jednání výboru Národní sítě MAS ČR

Zápis z 18.jednání výboru Národní sítě MAS ČR Zápis z 18.jednání výboru Národní sítě MAS ČR dne 13.12. 2009 od 10:00 hodin, Telč (zasedací místnost MěÚ Telč) Program 1. Kontrola plnění úkolů, zpráva o činnosti předsedy 2. Zpráva z jednání Pracovní

Více

Monitorovací zpráva o činnosti MAS

Monitorovací zpráva o činnosti MAS Monitorovací zpráva o činnosti MAS Zpráva za období: leden - duben 2013 Název MAS: České středohoří, IČ: 27036952 zpracovatel zprávy (jméno, příjmení, funkce):ing. Bohumír Jasanský - ředitel kontakt: 417

Více

Zápis ze zasedání valné hromady č. 29

Zápis ze zasedání valné hromady č. 29 Zápis ze zasedání valné hromady č. 29 Datum a místo konání: 27.3.2014 budova MD ČR, Nábř. L. Svobody 1222/12, Praha Přítomni : viz. Prezenční listina Program jednání valné hromady: 1. Zahájení 2. Konstatování

Více

Pavel Hroch, Mgr. Ludmila Kolářová, Ing. Miloslav Pešta, Ing. Bohumil Málek, Pavel Souhrada

Pavel Hroch, Mgr. Ludmila Kolářová, Ing. Miloslav Pešta, Ing. Bohumil Málek, Pavel Souhrada Zápis z jednání výboru MAS Střední Povltaví z. s. Dne 10. dubna 2015 v 8 00 hodin Budova OÚ Kovářov Přítomni: Pavel Hroch, Mgr. Ludmila Kolářová, Ing. Miloslav Pešta, Ing. Bohumil Málek, Pavel Souhrada

Více

Zápis ze zasedání valné hromady MAS Uničovsko, o.p.s. konané dne

Zápis ze zasedání valné hromady MAS Uničovsko, o.p.s. konané dne Zápis ze zasedání valné hromady MAS Uničovsko, o.p.s. konané dne 19.04. 2018 Jednání valné hromady organizační složky MAS Uničovsko, konané 19.4.2018 od 9.00 hod v Medlově, se zúčastnili tito členové-

Více

dle prezenční listiny přítomno 7 členů + 19 x plná moc

dle prezenční listiny přítomno 7 členů + 19 x plná moc Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 28.7.2015 v zasedací místnosti N3.118 (3. patro) v sídle Krajského úřadu Královéhradeckého kraje Pivovarské náměstí 1245, v Hradci Králové.

Více

Místní akční skupina. Organizační složka MAS Vizovicko a Slušovicko, o.p.s. STATUT. Článek 1 Základní ustanovení

Místní akční skupina. Organizační složka MAS Vizovicko a Slušovicko, o.p.s. STATUT. Článek 1 Základní ustanovení Místní akční skupina Organizační složka MAS Vizovicko a Slušovicko, o.p.s. STATUT Článek 1 Základní ustanovení 1. Dne 3. 9. 2013 byla Zakládací smlouvou založena obecně prospěšná společnost MAS Vizovicko

Více

Zápis z valné hromady č. 5/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 5/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 5/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 26.9.2016 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Místní Akční Skupina Mladoboleslavský venkov, o. s.

Místní Akční Skupina Mladoboleslavský venkov, o. s. Místní Akční Skupina Mladoboleslavský venkov, o. s. ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VALNÉ HROMADY č. 1/2014 Datum konání: 11. února 2014 Místo: Skalsko čp. 18 Přítomni: Hosté: Ověřovatelé zápisu: dle prezenční listiny

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014.

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Jednání se konalo v sále Obecního domu Vily ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

Zápis z jednání Krajského sdružení NS MAS ČR Moravskoslezského kraje krajekkrajeolomouckého kraje

Zápis z jednání Krajského sdružení NS MAS ČR Moravskoslezského kraje krajekkrajeolomouckého kraje Zápis z jednání Krajského sdružení NS MAS ČR Moravskoslezského kraje krajekkrajeolomouckého kraje Termín 26. března 2015 čtvrtek Čas Místo Program jednání 9:00 10:00 hod MAS Slezská Brána, z.s., Restaurace

Více

Zápis z jednání Členské schůze Místní akční skupiny Střední Povltaví

Zápis z jednání Členské schůze Místní akční skupiny Střední Povltaví Zápis z jednání Členské schůze Místní akční skupiny Střední Povltaví Dne 11. prosince 2014 ve 14 30 hodin Penzion MAVL Přeštěnice Přítomni: Pavel Souhrada, Ing. Miroslav Maksa, Pavel Hroch, Miroslav Zíka,

Více

.s Sídlo: Proseč pod Ještědem 89, Český Dub IČ:

.s Sídlo: Proseč pod Ještědem 89, Český Dub IČ: .s. 2015 Výroční zpráva MAS Podještědí z. s. Sídlo: Proseč pod Ještědem 89, 463 43 Český Dub IČ: 266 60 016 Název SPL : Zlepšení kvality života životního prostředí v Podještědí II Registrační číslo MAS

Více

Zápis z jednání Finančního výboru ZMO ze dne

Zápis z jednání Finančního výboru ZMO ze dne Zápis z jednání Finančního výboru ZMO ze dne 25.4.2018 Přítomni : viz prezenční listina Program jednání : 1. Zahájení 2. Výsledky hospodaření SMOl za rok 2017 3. Účetní závěrka SMOl k 31.12.2017 včetně

Více

Zápis z jednání programového výboru Místní akční skupiny Hlučínsko, které se uskutečnilo dne od 9 30 hod. ve Velkých Hošticích

Zápis z jednání programového výboru Místní akční skupiny Hlučínsko, které se uskutečnilo dne od 9 30 hod. ve Velkých Hošticích Zápis z jednání programového výboru Místní akční skupiny Hlučínsko, které se uskutečnilo dne 21. 11. 2016 od 9 30 hod. ve Velkých Hošticích Přítomní: PV: pp. Josef Teuer, Josef Slivka, Petr Halfar, Lukáš

Více

Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne od hodin v Kulturním domě v Libňatově, Libňatov 25, Libňatov.

Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne od hodin v Kulturním domě v Libňatově, Libňatov 25, Libňatov. Spolek pro obnovu venkova Královéhradeckého kraje Nepolisy 75, 503 63 predseda.spovkhk@volny.cz www.obnovavenkova.cz Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 4.4.2017 od 14.30 hodin

Více

Valná hromada NS MAS ČR 15. 3. 2012, Rumburk

Valná hromada NS MAS ČR 15. 3. 2012, Rumburk Valná hromada NS MAS ČR 15. 3. 2012, Rumburk V říjnu 2011 zveřejnila Evropská komise návrhy Nařízení pro období 2014-20, z nichž jsou pro metodu LEADER na venkově relevantní zejména: návrh Nařízení o společných

Více

Zápis z jednání Valné hromady MAS ORLICKO

Zápis z jednání Valné hromady MAS ORLICKO Zápis z jednání Valné hromady MAS ORLICKO Místo konání: Dne: Účastníci: Hosté: Omluven: Ověřovatel: Zapisovatelka: Penzion Na Červeném Potoce, Červený Potok 25.11.2011, od 12. hodin Ing. Oldřich Žďárský,

Více

Pozvánka na zasedání valné hromady MAS Uničovsko o.p.s. zasedání se uskuteční v zasedací místnosti v Medlově. dne v 9.00 hod.

Pozvánka na zasedání valné hromady MAS Uničovsko o.p.s. zasedání se uskuteční v zasedací místnosti v Medlově. dne v 9.00 hod. Pozvánka na zasedání valné hromady MAS Uničovsko o.p.s. zasedání se uskuteční v zasedací místnosti v Medlově dne 23.3. 2016 v 9.00 hod. Program: 1. volba zapisovatele 2. úvodní slovo předsedy správní rady

Více

ZÁPIS Z 22. SCHŮZE KONTROLNÍHO VÝBORU

ZÁPIS Z 22. SCHŮZE KONTROLNÍHO VÝBORU ZÁPIS Z 22. SCHŮZE KONTROLNÍHO VÝBORU Datum konání: 12. 7. 2016 Místo konání: OÚ Přerov nad Labem Začátek schůze: 18.00 hodin Konec schůze: 19.30 hodin Přítomni: Omluveni: L. Kodešová, M. Kadeřávková,

Více

STATUT Úseku běžeckých disciplín Svazu lyžařů České republiky

STATUT Úseku běžeckých disciplín Svazu lyžařů České republiky STATUT Úseku běžeckých disciplín Svazu lyžařů České republiky Preambule Odborný sportovní úsek je odborným orgánem Svazu lyžařů České republiky (SLČR) bez vlastní právní subjektivity. Odborný sportovní

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného 12. 12. 2017 A) Zastupitelstvo schvaluje: 1. Program jednání zastupitelstva. 2. Zapisovatele usnesení Tomáš Hes. 3. Ověřovatele usnesení Miroslav

Více

Zápis z Členské schůze Místní akční skupiny Hlučínsko z.s.

Zápis z Členské schůze Místní akční skupiny Hlučínsko z.s. Zápis z Členské schůze Místní akční skupiny Hlučínsko z.s. Datum konání: 27. března 2019 Místo konání: obec Vřesina (Restaurace U Vojáčka) Členská schůze byla svolána předsedou organizace na základě rozhodnutí

Více

Výroční zpráva. Národní sítě Místních akčních skupin ČR, o.s. za období 2007-2008

Výroční zpráva. Národní sítě Místních akčních skupin ČR, o.s. za období 2007-2008 Výroční zpráva Národní sítě Místních akčních skupin ČR, o.s. za období 2007-2008 Bc. František Winter Zábřeh 11.3.2009 Národní síť MAS ČR činnost sítě a výboru v roce 2007 činnost sítě a výboru v roce

Více

Žlutice,

Žlutice, Žlutice, 14. 3. 2013 Příjmy: plán plnění poznámka: Členské příspěvky: 1 013 000 Kč 1 039 000,00 Kč Registrační poplatek Země živitelka: 127 300,00 Kč Ostatní aktivity společně s dalšími partnery: Analýza

Více

Zápis z 11. jednání výboru Národní sítě MAS ČR. dne 11.4.2008 od 10:00 hodin, Praha (ÚZPI)

Zápis z 11. jednání výboru Národní sítě MAS ČR. dne 11.4.2008 od 10:00 hodin, Praha (ÚZPI) Stránka 1 z 5 Zápis z 11. jednání výboru Národní sítě MAS ČR dne 11.4.2008 od 10:00 hodin, Praha (ÚZPI) Přítomni (podle prezenční listiny): Členové a náhradníci výboru s právem hlasovat: Galina Čermáková,

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

Zápis z jednání programového výboru Místní akční skupiny Hlučínsko, které se uskutečnilo dne od 9 00 hod. ve Velkých Hošticích

Zápis z jednání programového výboru Místní akční skupiny Hlučínsko, které se uskutečnilo dne od 9 00 hod. ve Velkých Hošticích Zápis z jednání programového výboru Místní akční skupiny Hlučínsko, které se uskutečnilo dne 23. 2. 2017 od 9 00 hod. ve Velkých Hošticích Přítomní: PV: pp. Josef Teuer, Josef Slivka, Petr Halfar, Lukáš

Více

Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 13.1.2015 v zasedací místnosti Vily Čerych v České Skalici.

Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 13.1.2015 v zasedací místnosti Vily Čerych v České Skalici. Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 13.1.2015 v zasedací místnosti Vily Čerych v České Skalici. Přítomni: dle prezenční listiny přítomno 8 členů + 5 x plná moc - omluveno Opakovanou

Více

Místní akční skupina Šluknovsko

Místní akční skupina Šluknovsko Z á p i s z valné hromady MAS Šluknovsko, konané dne 2. června 2009 ve Šluknově Přítomni: dle prezenční listiny Program: 1. Zahájení 2. Zpráva o programu LEADER 3. Změna složení orgánů a volba členů Představenstva

Více

Hosté: Petra Elblová Omluveni: Program:

Hosté: Petra Elblová Omluveni: Program: ZÁPIS ZE SCHŮZE VÝBORU DSO BRUNTÁLSKO V BRUNTÁLE SÍDLO MASHJ DNE 24.11. 2016 ve 12: 00 HOD. Místo: MASHJ, náměstí Míru Bruntál Přítomni: Květa Kubíčková, Libor Unverdorben, Jan Božovský Hosté: Petra Elblová

Více

Zápis z valné hromady č. 7/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 7/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 7/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 17.12.2018 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Zápis. počet přítomných subjektů

Zápis. počet přítomných subjektů Zápis z jednání představenstva MAS Český sever, z. s., kancelář MAS Český sever, 25. 6. 2019 od 13 hod. Přítomni: dle prezenční listiny (přítomno 5 členů představenstva z celkového počtu 9 členů) počet

Více

Zápis z jednání Pracovní skupiny hodnocení MAS 2012 konané dne 4.4.2012 v budově MZe ČR v Praze

Zápis z jednání Pracovní skupiny hodnocení MAS 2012 konané dne 4.4.2012 v budově MZe ČR v Praze Zápis z jednání Pracovní skupiny hodnocení MAS 2012 konané dne 4.4.2012 v budově MZe ČR v Praze Přítomni: Členové PS dle prezenční listiny Zástupci Mze Ing. Krumpholcová, Ing. Chlupáčová, Ing. Lindová

Více

Zápis z valné hromady č. 3/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 3/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 3/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 30.5.2016 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Zápis z jednání výboru MAS Střední Povltaví

Zápis z jednání výboru MAS Střední Povltaví Zápis z jednání výboru MAS Střední Povltaví Dne 17. 10. 2013 v 14 00 hodin Restaurace Obecní Dům v obci Sepekov Přítomni: Hroch Pavel, Tollinger Jindřich, Ing. Čunát Miroslav, Ing. Málek Bohumil, Souhrada

Více

Místní akční skupina Organizační složka MAS Vizovicko a Slušovicko, o.p.s. STATUT. Článek 1 Základní ustanovení

Místní akční skupina Organizační složka MAS Vizovicko a Slušovicko, o.p.s. STATUT. Článek 1 Základní ustanovení Místní akční skupina Organizační složka MAS Vizovicko a Slušovicko, o.p.s. STATUT Článek 1 Základní ustanovení 1. Dne 3. 9. 2013 byla Zakládací smlouvou založena obecně prospěšná společnost MAS Vizovicko

Více

Zápis z jednání Rady MAS ORLICKO

Zápis z jednání Rady MAS ORLICKO Zápis z jednání Rady MAS ORLICKO Místo konání: Dne: Účastníci: Omluven: Hosté: Zapisovatelka: Zasedací místnost Městského úřadu v Žamberku (budova pošty) 8. 11. 2011, ve 13:00 hodin Ing. Oldřich Žďárský

Více

Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 29.3.2016 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

LEADER IV. osa Programu rozvoje venkova ČR 2007-2013. Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí

LEADER IV. osa Programu rozvoje venkova ČR 2007-2013. Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí LEADER IV. osa Programu rozvoje venkova ČR 2007-2013 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí Program školení 1) 9:45-10:00 Registrace účastníků 2) Informace

Více

Zápis z jednání Rady MAS

Zápis z jednání Rady MAS Zápis z jednání Rady MAS Místo konání: Dne: Účastníci: Hosté: Omluven: Zapisovatelka: Ověřovatel: Ski areál Dlouhoňovice, objekt Chaty Rolba, první patro 7.4.2010, od 13:00 hodin Ing. Oldřich Žďárský Ing.

Více

Usnesení: Výbor NS MAS ČR souhlasí s úpravou jednacího řádu pro účely dnešního jednání. pro: 8 proti: 2 zdržel: 0 schváleno

Usnesení: Výbor NS MAS ČR souhlasí s úpravou jednacího řádu pro účely dnešního jednání. pro: 8 proti: 2 zdržel: 0 schváleno České Budějovice, 3. 9. 2012 Přítomni: dle prezenční listiny Hosté: dle prezenční listiny Ověřovatelé zápisu: Florian Jednání zahájeno v 14:15 Pořízen audio záznam. Zahájení jednání provedl předseda Ing.

Více

ZÁPIS č. 03/10 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne

ZÁPIS č. 03/10 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne Přítomni: Předsedající: Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: dle presenční listiny František Badin - starosta obce Ing. Miroslav Světlík Miroslava Pouchlá, Lubomír Němec Navržený program: 1. Zahájení - organizační

Více

Příprava nového období - vyjednávání

Příprava nového období - vyjednávání Příprava nového období - vyjednávání Ing. František WINTER Národní síť Místních akčních skupin ČR, o.s. Česko Polská konference Rejvíz 22.11. 2012 Naše představa v období 2014-2020 Národní strategický

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ 6. VALNÉ HROMADY MAS Jablunkovsko, konané dne 21.09.2015. Průběh a jednání a přijatá usnesení této valné hromady:

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ 6. VALNÉ HROMADY MAS Jablunkovsko, konané dne 21.09.2015. Průběh a jednání a přijatá usnesení této valné hromady: ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ 6. VALNÉ HROMADY MAS Jablunkovsko, konané dne 21.09.2015 Valná hromada MAS Jablunkovsko, z.s. se sídlem v Bystřici 334, 739 95 Bystřice,, zaregistrovaná Krajským úřadem Moravskoslezského

Více

MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINA ORLICKO

MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINA ORLICKO M A S MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINA ORLICKO Masarykovo náměstí 166, 564 01 Žamberk Zápis Valné hromady Místo konání: zasedací místnost Městského úřadu v Žamberku Dne: 25. května 2007. Účastníci: členové občanského

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Jednání číslo 7/2019 Datum, čas 1. 4. 2019 od 19:00 Místo Přítomni (9) Hlásná Třebaň, budova Obecního úřadu Jiří Krátký, Tomáš Snopek, Tomáš Přibyla, Michal Knor,

Více

Zápis z 15. jednání výboru Národní sítě Místních akčních skupin ČR Olomouc, 13.7.2010

Zápis z 15. jednání výboru Národní sítě Místních akčních skupin ČR Olomouc, 13.7.2010 Zápis z 15. jednání výboru Národní sítě Místních akčních skupin ČR Olomouc, 13.7.2010 Přítomni: dle prezenční listiny Hosté: Kateřina Adamcová SZIF Praha Adámková Dagmar AZV Břeclav Michala Pruknerová

Více

Zápis z ustavující schůze Řídícího výboru projektu

Zápis z ustavující schůze Řídícího výboru projektu Zápis z ustavující schůze Řídícího výboru projektu Místní akční plán II rozvoje vzdělávání ORP Bystřice nad Pernštejnem Datum konání: 27. března 2018 Místo konání: zasedací místnost Městského úřadu Bystřice

Více

Zápis č.1/2016 z jednání Valné hromady Dobrovolného svazku obcí ORP Příbram

Zápis č.1/2016 z jednání Valné hromady Dobrovolného svazku obcí ORP Příbram Zápis č.1/2016 z jednání Valné hromady Dobrovolného svazku obcí ORP Příbram Datum konání: 13. ledna 2016 Čas zahájení: 14 hodin Místo: zasedací místnost MěU Příbram, Tyršova 108, 261 19 Přítomni: 12 členů

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 16 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 16 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 16 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Němčice u Kolína, 03. 12. 2015; čas jednání 11:15-18:10 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, M. Komárek, R. Novák, P. Ticháček,

Více

Národní síť Místních akčních skupin České republiky. v kontextu rozvoje venkova. Bc. František Winter

Národní síť Místních akčních skupin České republiky. v kontextu rozvoje venkova. Bc. František Winter Národní síť Místních akčních skupin České republiky v kontextu rozvoje venkova Bc. František Winter Národní síť Místních akčních skupin České republiky - je nestátní, nezisková organizace, která sdružuje

Více

Zápis z jednání Členské schůze Místní akční skupiny Střední Povltaví

Zápis z jednání Členské schůze Místní akční skupiny Střední Povltaví Zápis z jednání Členské schůze Místní akční skupiny Střední Povltaví Dne 8. prosince 2015 ve 15 00 hodin Místní pohostinství v Branicích Přítomni: Pavel Souhrada, Mgr. Martin Třeštík, Ing. Miroslav Maksa,

Více

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice OBEC Velké Žernoseky 412 01 Litoměřice Zápis č. 17/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 22. 9. 2016 od 18:00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu Velké Žernoseky 1. Zahájení

Více

Jednání Valné hromady Společnost pro rozvoj Humpolecka, z.s. V Humpolci

Jednání Valné hromady Společnost pro rozvoj Humpolecka, z.s. V Humpolci Jednání Valné hromady Společnost pro rozvoj Humpolecka, z.s. V Humpolci 04.12.2017 Program jednání 1. Zahájení Valné hromady, kontrola usnášeníschopnosti VH 2. Určení zapisovatele a ověřovatele zápisu,

Více

Zápis č. 3/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč

Zápis č. 3/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Obec Vidlatá Seč Zastupitelstvo obce Vidlatá Seč Zápis č. 3/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne 31. 3. 2016 od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Přítomni:

Více

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek.

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek. ZÁPIS č. 4/2019 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEZKOV dne 27. 6. 2019 Starosta obce zahájil zasedání v 18:00 hodin, přítomno 5 zastupitelů, zastupitelstvo obce je usnášení schopné. Pozvánka byla vyvěšena

Více

Z Á P I S A U S N E S E N Í č. 1 / 2018

Z Á P I S A U S N E S E N Í č. 1 / 2018 Z Á P I S A U S N E S E N Í č. 1 / 2018 z jednání Správní rady MAS Naděje o.p.s., ze dne 19. března 2018 konaného v zasedací místnosti sídla MAS Naděje o.p.s. (dále také Společnost) Přítomni: P. Klouček,

Více

Zápis z valné hromady HK MD Šumperk, konané dne v hod., v jídelně Základní školy Dr. E. Beneše 1, Šumperk

Zápis z valné hromady HK MD Šumperk, konané dne v hod., v jídelně Základní školy Dr. E. Beneše 1, Šumperk Zápis z valné hromady HK MD Šumperk, konané dne 7.6.2010 v 18.00 hod., v jídelně Základní školy Dr. E. Beneše 1, Šumperk Přítomno: 39 členů (viz příloha Prezenční listina) PROGRAM VALNÉ HROMADY: 1. Zahájení

Více

Monitorovací zpráva o činnosti MAS LAG Strakonicko

Monitorovací zpráva o činnosti MAS LAG Strakonicko Monitorovací zpráva o činnosti MAS LAG Strakonicko Zpráva za období: 20. září 2011 17. ledna 2012 Název MAS: MAS LAG Strakonicko, o.s. Zpracovatel zprávy: Ing. Václav Ouška manažer kontrol MAS Kontakt:

Více

Zápis ze zasedání Valné hromady místní akční skupiny MAS Podchlumí, z. s. ze dne od 16:30, Restaurace Koruna, Hořice

Zápis ze zasedání Valné hromady místní akční skupiny MAS Podchlumí, z. s. ze dne od 16:30, Restaurace Koruna, Hořice Zápis ze zasedání Valné hromady místní akční skupiny MAS Podchlumí, z. s. ze dne 26. 6. 2017 od 16:30, Restaurace Koruna, Hořice Usnášeníschopnost Valné hromady: ANO (dle přílohy prezenční listina 19 osob,

Více

MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINA ORLICKO

MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINA ORLICKO MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINA ORLICKO Masarykovo náměstí 166, 564 01 Žamberk M A S Zápis z jednání Valné hromady Místo konání: statek U Krtka, Helvíkovice Dne: 14.05.2009 Účastníci: Hosté: členové MAS ORLICKO dle

Více

Zápis z jednání výboru MAS Střední Povltaví

Zápis z jednání výboru MAS Střední Povltaví Zápis z jednání výboru MAS Střední Povltaví Dne 17. 3.. 2014 v 9 00 hodin Kancelář (p. Pavel Hroch) - Kovářov Přítomni: Hroch Pavel, Ing. Čunát Miroslav, Mgr. Kolářová Ludmila, Pavel Souhrada Omluveni:

Více

.s. 2014 Sídlo: Proseč pod Ještědem 89, 463 43 Český Dub IČ:

.s. 2014 Sídlo: Proseč pod Ještědem 89, 463 43 Český Dub IČ: .s. 2014 Výroční zpráva MAS Podještědí z. s. Sídlo: Proseč pod Ještědem 89, 463 43 Český Dub IČ: 266 60 016 Název SPL : Zlepšení kvality života životního prostředí v Podještědí II Registrační číslo MAS

Více

ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA. Číslo: 2015/5/1 Datum: 12.5.2015. Přítomni/omluveni: dle prezenční listiny. Program:

ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA. Číslo: 2015/5/1 Datum: 12.5.2015. Přítomni/omluveni: dle prezenční listiny. Program: ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA Číslo: 2015/5/1 Datum: 12.5.2015 Přítomni/omluveni: dle prezenční listiny Program: 1. Informace o průběhu rekonstrukce Zateplení OU Jarošov 2. Žádost o odkoupení obecního

Více

MAS Sedlčansko, o.p.s.

MAS Sedlčansko, o.p.s. Z ÁP I S z jednání Valného shromáždění členů MAS Sedlčansko, o.p.s., které se konalo 7. 10. 2014 od 16.00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu v Krásné Hoře nad Vltavou Program: 1. Zahájení, zvolení

Více

Zasedání zastupitelstva obce č. 6/2013 ze dne 9.12.2013

Zasedání zastupitelstva obce č. 6/2013 ze dne 9.12.2013 O b e c N e d ě l i š t ě Zasedání zastupitelstva obce č. 6/2013 ze dne 9.12.2013 Z á p i s : Přítomni: Ing. L. Podlipný, V. Otřísal, p. Michálek, L. Mozdík, U. Stannerová, J. Michálek, M. Spačková, L.

Více

NOVINKY Z MORAVSKÉ CESTY

NOVINKY Z MORAVSKÉ CESTY NOVINKY Z MORAVSKÉ CESTY LEDEN - BŘEZEN LEDEN Během měsíce ledna proběhlo několik významných akcí a setkání. Velmi důležitou událostí byla realizace veřejných projednání, kterých se celkem zúčastnilo 144

Více

Zápis z 19. jednání výboru Národní sítě Místních akčních skupin ČR Olomouc, 14. 12. 2010

Zápis z 19. jednání výboru Národní sítě Místních akčních skupin ČR Olomouc, 14. 12. 2010 Zápis z 19. jednání výboru Národní sítě Místních akčních skupin ČR Olomouc, 14. 12. 2010 Přítomni: dle prezenční listiny Hosté: Karel Stojan Ověřovatelé zápisu: Krist, Kulíšek Jednání: Zahájení jednání

Více

ZÁPIS Z 3. ČLENSKÉ SCHŮZE (VÝROČNÍ VALNÉ HROMADY), ZÁJMOVÉHO SDRUŽENÍ PRÁVNICKÝCH OSOB MAS BOHUMÍNSKO

ZÁPIS Z 3. ČLENSKÉ SCHŮZE (VÝROČNÍ VALNÉ HROMADY), ZÁJMOVÉHO SDRUŽENÍ PRÁVNICKÝCH OSOB MAS BOHUMÍNSKO ZÁPIS Z 3. ČLENSKÉ SCHŮZE (VÝROČNÍ VALNÉ HROMADY), ZÁJMOVÉHO SDRUŽENÍ PRÁVNICKÝCH OSOB MAS BOHUMÍNSKO konané dne 16. dubna 2013 od 15,00 hod. v Kulturním domu v Dolní Lutyni Program: Obsah 1. Úvod, zvolení

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.19 / 2014, které se konalo dne 7. 5. 2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.19 / 2014, které se konalo dne 7. 5. 2014 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.19 / 2014, které se konalo dne 7. 5. 2014 Přítomni : Leo Kordas, Zdeněk

Více

JEDNACÍ ŘÁD MAS MORAVSKÁ BRÁNA, z.s.

JEDNACÍ ŘÁD MAS MORAVSKÁ BRÁNA, z.s. JEDNACÍ ŘÁD MAS MORAVSKÁ BRÁNA, z.s. Tento jednací řád upravuje pravomoci, postupy a způsoby jednání a voleb v orgánech MAS a upřesňuje jejich vztah k orgánům MAS Moravská brána. I. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Valná

Více

Zápis z Valné hromady KS MAS Jihomoravského kraje

Zápis z Valné hromady KS MAS Jihomoravského kraje Národní síť Místních akčních skupin České republiky, z.s. Krajské sdružení NS MAS Jihomoravského kraje Zápis z Valné hromady KS MAS Jihomoravského kraje Termín: 13. 3. 2018 od 9.00 hod. Místo: Krajský

Více

Zápis č.192 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne

Zápis č.192 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne Zápis č.192 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne 1.6.2016 Místo jednání : obecní úřad Štipoklasy, Štipoklasy 20 Při zahájení bylo přítomno 7 členů zastupitelstva. Přítomni : R.Křivánek,

Více

Zpráva předsedy a zpráva o vyjednávání, včetně výroční zprávy NS MAS 2014

Zpráva předsedy a zpráva o vyjednávání, včetně výroční zprávy NS MAS 2014 Praha, 3. března 2015 Přítomni: dle prezenční listiny Hosté: Hamplová, Kučera, Šulák, Hienl Ověřovatel zápisu: Florian, Kuthanová Jednání zahájeno v 15:35. Z jednání pořízen audio záznam. Zahájení Výboru

Více

Zápis. z jednání pléna Místní akční skupiny, o.p.s., které se konalo dne 19.1.2010 v hotelu Ort v obci Libošovice, místní část Nepřívěc

Zápis. z jednání pléna Místní akční skupiny, o.p.s., které se konalo dne 19.1.2010 v hotelu Ort v obci Libošovice, místní část Nepřívěc Zápis Obecně prospěšná společnost pro Český z jednání pléna Místní akční skupiny, o.p.s., které se konalo dne 19.1.2010 v hotelu Ort v obci Libošovice, místní část Nepřívěc Přítomni: viz presenční listina

Více

Zápis. z jednání Představenstva MAS Český sever, z. s., Restaurace Slavie, Horní Podluží,

Zápis. z jednání Představenstva MAS Český sever, z. s., Restaurace Slavie, Horní Podluží, Zápis z jednání Představenstva MAS Český sever, z. s., Restaurace Slavie, Horní Podluží, 14. 12. 2017 Přítomni: dle prezenční listiny (přítomno 8 členů představenstva z celkového počtu 9, tj. nadpoloviční

Více

ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY SVAZKU ŠLAPANICKO

ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY SVAZKU ŠLAPANICKO 1 ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY SVAZKU ŠLAPANICKO konané dne 13.6.2017 ve Šlapanicích I. Název a sídlo DSO Svazek obcí pro vodovody a kanalizace Šlapanicko Masarykovo nám. 546/9, 664 51 Šlapanice II. Místo a doba

Více

ZÁPISU z jednání Sněmu ČMMJ, z.s. OMS Olomouc konaného dne od hodin v reprezentačním sále hotelu Záložna v Příkazích

ZÁPISU z jednání Sněmu ČMMJ, z.s. OMS Olomouc konaného dne od hodin v reprezentačním sále hotelu Záložna v Příkazích ZÁPISU z jednání Sněmu ČMMJ, z.s. OMS Olomouc konaného dne 3.4.2016 od 10.00 hodin v reprezentačním sále hotelu Záložna v Příkazích Sněm ČMMJ, z.s. OMS Olomouc v souladu s 121, 125 a 127 stanov ČMMJ svolala

Více

Zápis č. 2/2015 Z Valné hromady SOTM, konané 12. května 2015 v 17.00 hodin v sídle SOTM

Zápis č. 2/2015 Z Valné hromady SOTM, konané 12. května 2015 v 17.00 hodin v sídle SOTM Zápis č. 2/2015 Z Valné hromady SOTM, konané 12. května 2015 v 17.00 hodin v sídle SOTM Valná hromada byla řádně svolána, předseda konstatoval, že je přítomna nadpoloviční většina zástupců obcí, je tedy

Více

Zápis a usnesení Rady MAS Lípa pro venkov z. s. ze dne

Zápis a usnesení Rady MAS Lípa pro venkov z. s. ze dne Zápis a usnesení Rady MAS Lípa pro venkov z. s. ze dne 11. 1. 2016 Místo: Zbraslavice, kancelář MAS Zahájení: 8:30 hod. Předsedající: Ondřej Havlovic Omluven: Jaroslav Čálek, Mgr. Jana Rychlíková, Ing.

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. června 2014

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. června 2014 Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. června 2014 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 5 členů zastupitelstva

Více

ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY SVAZKU ŠLAPANICKO

ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY SVAZKU ŠLAPANICKO 1 ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY SVAZKU ŠLAPANICKO konané dne 12.12.2017, v restauraci U Groše v Sivicích I. Název a sídlo DSO Svazek obcí pro vodovody a kanalizace Šlapanicko Masarykovo nám. 546/9, 664 51 Šlapanice

Více

Zápis z jednání výboru MAS Střední Povltaví z. s.

Zápis z jednání výboru MAS Střední Povltaví z. s. Zápis z jednání výboru MAS Střední Povltaví z. s. Dne 9. června 2015 v 8 00 hodin Budova OÚ Kovářov Přítomni: Pavel Hroch, Mgr. Ludmila Kolářová, Ing. Miloslav Pešta, Ing. Miroslav Čunát, Pavel Souhrada

Více

Jednací řády orgánů organizační složky Místní akční skupiny MAS Šternbersko o.p.s.

Jednací řády orgánů organizační složky Místní akční skupiny MAS Šternbersko o.p.s. Jednací řády orgánů organizační složky Místní akční skupiny MAS Šternbersko o.p.s. Valná hromada 1) Valná hromada MAS (dále také VH) se schází nejméně jednou ročně. 2) Působnost, způsob jednání a kompetence

Více

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINY BLANSKÝ LES NETOLICKO o.p.s. 26. března 2009 Obec Včelná zasedací místnost, od 15,00 hod.

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINY BLANSKÝ LES NETOLICKO o.p.s. 26. března 2009 Obec Včelná zasedací místnost, od 15,00 hod. POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINY BLANSKÝ LES NETOLICKO o.p.s. 26. března 2009 Obec Včelná zasedací místnost, od 15,00 hod. Vážení členové MAS Blanský les Netolicko o.p.s., srdečně Vás jménem

Více