FILOSOFIE DELAROMU DELAROM A PŘÍRODA DELAROM A VŮNĚ DELAROM A KRÁSA

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "FILOSOFIE DELAROMU DELAROM A PŘÍRODA DELAROM A VŮNĚ DELAROM A KRÁSA"

Transkript

1 Nature Arôme Beauté

2 FILOSOFIE DELAROMU Původ značky DELAROM je spojen s příběhem Andre a Christine Benetových. Tito milovníci aromaterapie, získali během 30 let v kosmetickém průmyslu (značky Decleor a Darphin) rozsáhlé zkušenosti s vůněmi a éterickými oleji. V roce 2008 vytvořili novou svěží a moderní kosmetiku s názvem DELAROM. Jedná se o značku, která spojuje přírodu a špičkové technologie v nejlepší tradici francouzské kosmetiky. DELAROM a jeho tým vědců vytvořil produkty spojující přírodní a inovativní receptury, originální látky a jemné vůně. Tato unikátní řada produktů pro péči o pleť i celé tělo je charakterizována originálností, přirozeností a úctou k životnímu prostředí. DELAROM tak nabízí technicky dokonalé a zároveň příjemné produkty, v nichž se kombinují principy efektivity, rovnováhy a uspokojení. DELAROM A PŘÍRODA DELAROM A VŮNĚ DELAROM A KRÁSA DELAROM využívá přísady a vůně pocházející z přírodního bohatství Středomoří: pomeranč, sezam, meruňka, vilín, lípa, oliva, levandule a řada dalších unikátních aktivních přísad. Při vývoji receptur jsou kombinovány čistě přírodní rostlinné extrakty, které zajišťují nejvyšší přirozenou účinnost produktů. Kosmetika DELAROM je založena na dobře známých výhodách aromaterapie s využitím esenciálních olejů (rostlinných silic) produkovaných velkým množstvím středomořských rostlin. V některých produktech je zachována dokonce jejich čistá přírodní kosmetická koncentrace, která čistí, revitalizuje nebo relaxuje vaše tělo. Svěží aromatické vůně vám poskytnou uvolnění, příjemný pocit a blahodárný účinek každý den. Vědecky připravené receptury DELAROM napomohou rozjasnit a prozářit vaši pleť a zajistit přirozeně krásnou pokožku.

3 ČIŠTĚNÍ A ODLIČOVÁNÍ ODLIČOVACÍ OČNÍ GEL EYE MAKE-UP REMOVER GEL ČISTÍCÍ OSVĚŽUJÍCÍ TONIKUM PURE FRESHNESS TONER Odličování a čištění pleti jsou první kroky v programu péče o pokožku DELAROM. Jsou důležité tím, že pokožku napomáhají připravit na lepší přijetí další péče. SE ZKLIDŇUJÍCÍ PIVOŇKOU Pro normální až citlivou pleť Odličovací oční gel je obohacen o pivoňkový extrakt, který je známý svými zklidňujícími účinky. Velmi snadno a jemně odstraňuje veškeré zbytky make-upu. Jeho lehká a mastná textura chrání vaše řasy a zanechává oční kontury dokonale čisté a jemně svěží. Gel je dokonale přizpůsoben citlivým očím i očím s kontaktními čočkami a byl oftalmologicky testován. Nanášejte vatovým tampónem, kterým se oči jemně očistí 125 ml a již se neoplachují S OKURKOU A ALOE VERA Bezalkoholové tonikum slouží k dokonalému očištění pleti nebo po odlíčení čistícím mlékem k dočištění nečistot. Obsahuje extrakty z aloe vera a z okurky, které jsou známé svými zvlhčujícími a zvláčňujícími účinky. Tonikum pokožku čistí a udržuje ji hydratovanou. Pleť zůstává svěží a uvolněná, a po aplikaci tonika je připravena k ošetření denní či noční péčí. Aplikujte ráno a večer po odlíčení. K čištění pleti použijte kosmetický tampón. PLEŤOVÝ ČISTÍCÍ GEL FACE CLEANSING GEL NOVÝ DESIGN JEMNÉ ČISTÍCÍ MLÉKO GENTLE CLEANSING MILK ČISTÍCÍ PLEŤOVÁ VODA CLEANSING WATER 125 ml 1110 S PERLIČKAMI JOJOBY včetně citlivé pleti Pleťový čistící gel má velmi jemnou pěnovou konzistenci. Jojobové voskové perličky čistí pleť od nečistot a zbytků make-upu, přičemž neovlivňují přirozenou ochrannou barieru pokožky. Změkčuje pokožku a zanechává ji čistou a svěží. Čistící gel obsahuje měsíčkový extrakt, extrakt hluchavky bílé a jojobové voskové perličky. Napěňte na navlhčeném obličeji a opláchněte vodou S ORGANICKÝM BAMBUCKÝM MÁSLEM Pro normální a suchou pleť Jemné čistící mléko odstraňuje make-up a nečistoty. Zanechává pleť čistou, jasnou, vláčnou a sametově hladkou. Mléko obsahuje organickou květinovou vodu z chrpy, organické bambucké máslo, organický olej ze sladkých mandlí a organický měsíčkový extrakt. Používejte ráno a večer. Celou čistící proceduru zakončete použitím tonika SE ZJEMŇUJÍCÍ PIVOŇKOU Pro normální až citlivou pleť Čistící pleťová voda bohatá na zjemňující extrakt z pivoňky, odstraňuje z pleti jediným pohybem všechny stopy po nečistotě nebo make-upu. Udržuje rovnováhu pokožky, kterou zanechává jemnou a hydratovanou. Je vhodná i pro citlivé oči a oči s kontaktními čočkami. Používejte ráno a večer. Aplikujte pomocí odličovacího tampónu na celý obličej. K odličování použijte vlhký odličovací tampón. Neoplachujte.

4 MASKY PROJASŇUJÍCÍ PLEŤOVÁ MASKA BRIGHTNESS BOOSTER MASK TUBE NOVÉ SLOŽENÍ Masky představují vysokou koncentraci aktivních látek, které obnovují krásu vaší pokožky a umožní jí získat ztracenou rovnováhu. DELAROM dodává masky, které jsou bohaté na výživné látky důležité pro vaši pokožku. Napomáhají eliminovat mrtvé buňky a nečistoty z pleti, a pleť okamžitě zvláční a rozjasní S BÍLÝM JÍLEM Čistá přírodní pleťová maska s bílým jílem jeobohacená o brutnákový olej obnovující pleť, zvlhčující řasy Kombu, antioxidační vitamín E a také o posilující esenciální oleje z růžového dřeva a pačuli. Redukuje roztažené póry, vyhlazuje pleť a projasňuje ji. Pleť zůstává viditelně krásnější. Tato pleťová maska obsahuje bílý jíl, včelí vosk, extrakt z aceroly,brutnákový a sezamový olej, esenciální olej z růžového dřeva a pačuli, extrakt z řas Laminaria, citronový a levandulový esenciální olej, extrakt ze zeleného čaje a tokoferol (vitamín E). Doporučení DELAROM Na pleť smíšenou či mastnou aplikujte pod masku Aktivní čistící balzám pro zvýšení hloubkového detoxikačního efektu. HYDRATAČNÍ PLEŤOVÁ MASKA ACQUACONFORT MASK HYDRATAČNÍ TEST POKOŽKY S EXTRAKTEM Z GRANÁTOVÉHO JABLKA Hydratační pleťová maska má krémovou konzistenci. Napomáhá redukovat ztrátu vlhkosti ze svrchní vrstvy pokožky, tím, že obnovuje její přirozenou bariéru. Navrací jí pružnost, vitalitu a kompaktní barvu. Pleťová maska obsahuje betain, švestkové a bambucké máslo, steroly hod. 4 hod. 6 hod. 8 hod. z granátového jablka, kyselinu hyaluronovou, šalvějový extrakt, glycerin a olivový olej. S POUŽITÍM HYDRATAČNÍHO AROMA BEZ POUŽITÍ HYDRATAČNÍHO AROMA Aplikujte 2 3 týdně, na velmi suchou pleť je možné i denně, Testováno na vzorku 10 žen 1203 ve slabé vrstvě na celý obličej. Ponechejte účinkovat 5 až 10 minut a následně jemně vmasírujte. Přebytečný krém odstraňte pomocí kosmetického tampónu navlhčeného tonikem Průměrný hydratační index +55,7 % +47,7 % +40,5 % +35,3 % PEELINGOVÁ PLEŤOVÁ MASKA EXFOLIATING FACE MASK S RŮŽOVÝM JÍLEM Peelingová pleťová maska má dvojitý účinek. Působí jako peeling, ale po 7 až 10 minutách se mění na slupovací masku, připravenou na odstranění. Eliminuje mrtvé buňky a nečistoty z pleti. Pleť zvláční a rozjasní. Peelingová maska obsahuje růžový jíl, včelí vosk, prášek z liči, bambucké máslo a extrakt z aceroly, slézu a růže. Tyto masky se doporučují 1 2 týdně dle typu a stavu vaší pleti.

5 ESENCIÁLNÍ PRODUKTY Pokožka, složená z milionů buněk, žije a dýchá stejně jako vy. Její vlastnosti a vzhled se mění během jedné sezóny i během let. Experti z firmy DELAROM vám nabízí širokou paletu esenciálních produktů pro každou etapu vašeho života. DELIGHT BOHATÝ KRÉM DELIGHT RICH CREAM 1605 S BROSKVOVÝM MÁSLEM Pro suchou až velmi suchou pleť a pro extrémní klimatické podmínky Bohatý krém Delight s vyživujícím broskvovým máslem má příjemně smetanovou konzistenci. Jojobový olej, který obsahuje, má zvlhčující a zvláčňující účinky proti vráskám v dermální vrstvě kůže. Kyselina hyaluronová efektivně bojuje proti vysychání pokožky, jelikož jí poskytuje nezbytné živiny a maximální ochranu proti externím agresivním vlivům. Delight bohatý krém může být použit i jako krém po opalování. Efektivně chrání a navrací pokožce její lesk. Doporučení DELAROM Delight bohatý krém může být použit také na péči po slunění. PÉČE PRO KONTURY OČÍ A RTŮ EYE AND LIP CONTOUR CARE NOVÝ DESIGN BALZÁM NA RTY RICH LIP BALM PLEŤOVÝ KRÉM PROTI ZARUDNUTÍ ANTI-REDNESS CREAM VYHLAZUJÍCÍ A ZKLIDŇUJÍCÍ Vyhlazující a zklidňující péče pro kontury očí a rtů je lehce roztíratelný, krémový gel bez parfemace, který obsahuje liftingový komplex redukující vrásky a jemné linky očních kontur a kolem rtů. Gel dává očím zářivý vzhled a rtům plnost. Břečťanový extrakt v kombinaci se složkami gelu, které mají drenážní účinky, viditelně redukuje otoky a kruhy pod očima. Deriváty vitamínů A a C mají silný antioxidační účinek. S ORGANICKÝM BAMBUCKÝM MÁSLEM Balzám na rty s organickým bambuckým máslem má výživnou, krémovou texturu a decentní vůni. Hydratuje suché rty, které získávají původní vláčnost a ladný tvar. S EXTRAKTEM Z LEKNÍNU Pleťový krém proti zarudnutí byl pečlivě navržen pro zklidnění velmi citlivé pokožky se sklonem k zarudnutí. Krém okamžitě zmírňuje podráždění pleti a zklidňuje ji. Krém obsahuje výtažky z leknínu, mimózy a aloe vera, rostlinný glycerin, bambucké máslo, červené víno, ginkgo biloba a zelený čaj. Může být využit pro zklidnění pleti za extrémních klimatických podmínek. 15 ml 15 ml ml 1603

6 Doporučení DELAROM Toto jedinečné sérum se díky bohatosti aktivních látek používá v kůře společně s esenciálními oleji, což vede k rychlé a vysoké účinnosti (vhodné i pro muže). ENERGETICKÉ SÉRUM ENERGY SERUM 30 ml 1501 STIMULUJÍCÍ NOVÝ DESIGN Energetické sérum je vitalitu stimulující gel, jež má fluidní konzistenci. Sérum stimuluje pleť a projasňuje ji. Extrakt z kapradiny Cyathea cumingii vytváří ochranný film a má okamžitý liftingový efekt. Extrakt organické aloe vera, která je zdrojem vitamínů A, C a E a také minerálních solí, má silný antioxidační a hydratační účinek. Hydroxyethyl urea doplňuje vlhkost do vrchní vrstvy pokožky. HYDRATACE Vaše pokožka, stejně jako zbytek těla, je z velké části tvořena vodou. Agresivní vnější vlivy, nízký příjem vody nebo hormonální změny mohou způsobit její dehydrataci. Vaše pokožka je napnutá a ztrácí svoji pružnost. Experti firmy DELAROM vyvinuli kompletní řadu produktů, které navrátí vaší pokožce její pružnost, lesk a vitalitu. INFINITE BĚLÍCÍ SÉRUM INFINITE WHITE SERUM NOVINKA HYDRATAČNÍ ČISTÍCÍ GEL HYDRATING PURIFYING FLUID NOVÝ DESIGN HYDRATAČNÍ TEST POKOŽKY 30 ml 1503 S PĚTI BĚLÍCÍMI ROSTLINNÝMI VÝTAŽKY Pro normální až citlivou pleť Infinite bělící sérum obsahuje unikátní kombinaci aktivních složek se silným bělícím účinkem. Je speciálně vytvořeno pro pokožku, která ztratila jas a barvu, a vytvořily se na ní tmavé pigmentové skvrny. Tato unikátní směs rostlinných a mořských složek efektivně bojuje s problémy pokožky, redukuje tmavé skvrny a sjednocuje její barevný tón. Kombinace dvou účinků, obnova tkáně a epidermální hydratace, dělá z Infinite bělícího séra produkt nezbytný pro udržení mladistvého vzhledu pleti. Sérum aplikujte ráno a večer na čistou pokožku a jemně vmasírujte zejména v místech tmavých skvrn SE LNĚNÝM EXTRAKTEM Pro smíšenou až mastnou pleť Hydratační čistící gel je lehký a nemastný se zvlhčujícími účinky, který byl vytvořen pro kombinaci mastná mladá pleť. Dodává vrchním vrstvám pokožky vlhkost a přináší okamžitou úlevu. Lněný extrakt napomáhá uzavřít póry a regulovat produkci kožního mazu. Pleť je vyčištěná a navrací se jí zdravá barva. Gel obsahuje betain, glycerin, a avokádový, lněný a šalvějový extrakt. Průměrný hydratační index % +20 % 2 hod. 4 hod. S HYDRATAČNÍM KRÉMEM BEZ HYDRATAČNÍHO KRÉMU Testováno na vzorku 11 žen

7 HYDRATAČNÍ AROMA HYDRATING BALANCING AROMA 15 ml 1308 PLEŤOVÝ OLEJ NEROLI Hydratační pleťový olej z divokého pomeranče obsahuje čistě přírodní esenciální oleje. Má extrémně jemnou texturu a velmi rychle se vstřebává. Olej okamžitě navozuje pocit pohody a působí hydratačně na unavenou a stresovanou pokožku. Napomáhá jí udržet pružnost a lesk. Používejte pod vaši každodenní péči ráno a/nebo večer. ZKLIDŇUJÍCÍ HYDRATAČNÍ GEL NA OČI DECONGESTING HYDRATING EYE GEL 15 ml 1403 Tento zklidňující gel působí proti únavě a zajišťuje trvalý pocit svěžesti. Díky zklidnění a snížení citlivosti očních kontur napomáhá odstranit tmavé kruhy pod očima, zjemnit a vyhladit linky kolem očí i první známky únavy. Základní účinné látky jsou čistě přírodního původu a jsou velmi dobře tolerovány i citlivou pletí. Gel aplikujte ráno a večer na čistou pokožku pomocí konečků prstů. Jemně vmasírujte od vnitřních kontur očí ke vnějším. Zopakujte aplikaci během dne, abyste dosáhli okamžitého zklidňujícího efektu. REVITALIZACE Váš kapitál mládí je něco, o co je třeba pečovat a chránit jej, ve snaze potlačit první známky stárnutí. Únava, stres a používání nevhodných kosmetických produktů může způsobit, že vaše pokožka ztrácí svůj lesk a barvu. Experti firmy DELAROM připravili řadu přírodních produktů, které na základě vědeckých poznatků napomáhají vrátit vaší pokožce rovnováhu a efektivně ji revitalizují. AKTIVNÍ ČISTÍCÍ BALZÁM ACTIVE PURIFYING BALM HYDRATAČNÍ KRÉM AQUACONFORT CREAM NOVÝ DESIGN OKYSLIČUJÍCÍ AROMA OXYGENATING BALANCING AROMA REVITALIZUJÍCÍ BALZÁM REVITALITY BALM 30 ml 1302 S YLANG - YLANG Pro normální až smíšenou pleť Aktivní čistící balzám má dobře roztíratelnou konzistenci, díky které se rychle vstřebává. Jeho esenciální oleje čistí, detoxikují a změkčují pokožku. Navrací rovnováhu a zdravou barvu pleti. Používá se pouze na noc a nebo ráno i večer v intenzivní kůře 1601 S ORGANICKOU ALOE VERA Hydratační krém je velmi osvěžující s jemnou vůní. Extrakt aloe vera, bohatý na vitamíny A, C a E a na minerální soli, tvoří základní ochranu proti dehydrataci pokožky a revitalizuje ji. Kyselina hayluronová napomáhá udržet vlhkost ve vrchních vrstvách pokožky. Olej z jader sladkých mandlí a meruněk spolu s jojobovým máslem obnovují elasticitu suché a dehydratované pokožky. 15 ml 1305 SLAMĚNKOVÝ PLEŤOVÝ OLEJ Okysličující pleťový olej se slaměnkou obsahuje čistě přírodní esenciální oleje. Má extrémně jemnou texturu a velmi rychle se vstřebává. Esenciální oleje napomáhají eliminovat toxiny z pokožky, posílit ji, navrátit rovnováhu a okysličit ji. Pleťový olej působí proti stresu a únavě pokožky, které ovlivňují její stárnutí, a navrací jí zdravou barvu. Používejte pod vaši každodenní péči ráno a/nebo večer. 30 ml 1301 SE SANTALEM A SLAMĚNKOU Revitalizující balzám se santalovým dřevem a slaměnkou má krémovou texturu a jemnou vůni. Napomáhá bojovat proti vysoušení pokožky a obnovuje její přirozenou bariéru. Navrací pleti barvu a pružnost a pleť je viditelně hladší a mladší.

8 REVITALIZUJÍCÍ KRÉM REVITALITY CREAM 1602 PRVNÍ ZNÁMKY STÁRNUTÍ PLETI NOVÝ DESIGN Revitalizující krém proti prvním známkám stárnutí pleti má krémovou konzistenci. Obsahuje extrakt z kapradiny Cyarhea cumingii, který je velmi dobře znám pro své liftingové a zpevňující vlastnosti. Bambucké máslo a makadamový olej chrání, vyživují a změkčují pokožku. Revitalizující krém prodlouží mladistvý vzhled pleti a zanechá ji hedvábně hladkou a prozářenou. PROTI STÁRNUTÍ Po čtyřicítce se začínají objevovat první vrásky a pleť ztrácí rychleji svoji elasticitu a pevnost. Experti firmy DELAROM vám nabízí řadu vědecky navržených produktů, které napomáhají redukovat první známky času a navrací vaší pokožce viditelně mladší a hladší vzhled. AROMA PROTI STÁRNUTÍ ANTI-AGEING BALANCING AROMA MAGNOLIOVÝ OLEJ Pleťový olej proti vráskám s magnolií obsahuje čistě přírodní esenciální oleje. Má extrémně jemnou texturu a velmi rychle se vstřebává. Olej působí proti volným radikálům a jeho aktivní složky podporují přirozenou obranyschopnost pokožky. Napomáhá vyhladit viditelné vrásky a dodává pleti mladší a hladší vzhled. Průměrná hloubka vrásky (µm) REDUKCE HLOUBKY VRÁSEK -14,4 % 0 1 měsíc 2 měsíce PŘI POUŽITÍ AROMA PROTI STÁRNUTÍ BEZ POUŽITÍ AROMA PROTI STÁRNUTÍ 15 ml 1307 Testováno na vzorku 20 žen ve věku nad 45 let.

9 OBNOVUJÍCÍ KRÉM PROTI VRÁSKÁM ANTI-AGEING RESTRUCTURING CREAM 1604 S ORGANICKÝM ARGANOVÝM OLEJEM a pro pleť zralou Obnovující krém proti vráskám poskytuje okamžitý komfort a pocit pevnosti díky jeho liftingovému komplexu. Tento krém obohacený o organické oleje z argánie, muškátové růže a oliv má ochranné a obnovující vlastnosti. Výtažek z mimózy a vitamín E navíc bojují proti stárnutí kožních buněk, čímž se pleť stává viditelně mladší. PROCELLULAR KRÉM PRO-CELLULAR CREAM 1608 NOVINKA S JUVENESSENCE Jemný a dobře roztíratelný Pro-cellular krém kombinuje pozitivní vlastnosti přírodních látek s posledními pokroky ve výzkumu firmy Delarom a je proto důležitou součástí anti-aging péče o pleť. Juvenessence je extrakt z hnědných řas, který zabraňuje předčasnému stárnutí dermálních a epidermálních buněk. Extrakt zpomaluje a kontroluje tvorbu proteinu progerin, který je hlavním důvodem stárnutí buněk. Další přírodní aktivní látky obsažené v krému stimulují tvorbu kolagenu, hydratují a efektivně regenerují strukturu pokožky. Podpora vitality buněk pokožky způsobuje, že pleť je vyhlazená, pevnější a vrásky jsou viditelně redukovány. Aplikujte ráno a večer na čistou pokožku. Krém jemně vmasírujte až do úplného vstřebání. OMLAZENÍ Vaše pleť je matná, oslabená a její nedostatky jsou stále více viditelné. Pro účinný boj s dlouhodobým efektem proti takovému oslabení, je třeba o pokožku pravidelně pečovat. DELAROM vyvinul liftingovou řadu, která má omlazující efekt na vaši pokožku díky zpomalení přirozeného procesu stárnutí. Tyto produkty představují přirozený lifting, který účinně vyhladí a zpevní vaši pleť a dekolt. OBNOVUJÍCÍ BALZÁM PROTI VRÁSKÁM ANTI-AGEING RESTRUCTURING BALM LIFTINGOVÉ SÉRUM NA OČNÍ KONTURY EYE CONTOUR LIFTING SERUM REDUKCE HLOUBKY VRÁSEK 30 ml 1304 S BULHARSKOU RŮŽÍ a pro pleť zralou Balzám proti stárnutí s bulharskou růží má bohatou konzistenci, která okamžitě zvláčňuje pokožku. Směs esenciálních olejů napomáhá udržet vlhkost pleti a zlepšuje její elasticitu, zároveň je zdrojem její pevnosti a vitality. Balzám se rychle vstřebává do kůže, která vypadá okamžitě mladší. Používejte ráno nebo večer. Naberte malé množství balzámu pomocí přiložené špachtle. Zahřejte jej krátce v dlani a lehce aplikujte na pleť. 15 ml 1401 S KYSELINOU HYALURONOVOU Liftingové sérum představuje směs aktivních látek, které mají okamžitý liftingový a vyhlazující efekt. Sérum napomáhá vyrovnat jemné vrásky kolem očí, jež se viditelně zmenšují již během několika minut po aplikaci. Oční kontury se vyhlazují, intenzivně zjemňují a získávají mladistvý vzhled. Průměrná hloubka vrásky (µm) % 0 hod. 1 hod. Testováno na vzorku 20 žen ve věku mezi 45 a 60 lety.

10 PLEŤOVÉ LIFTINGOVÉ SÉRUM FACE LIFTING SERUM REDUKCE HLOUBKY VRÁSEK TÓNOVACÍ KRÉMY S KYSELINOU HYALURONOVOU Vysoce koncentrované aktivní složky vytváří z tohoto pleťového liftingového séra opravdovou omlazující terapii. Kombinace látek s liftingovými a hydratačními vlastnostmi napomáhá zlepšit přirozenou elasticitu a pevnost pokožky a zamezuje ztrátě vlhkosti z jejich povrchových vrstev. Vyhlazuje nedokonalosti pleti a dodává jí mladistvý vzhled. Průměrná hloubka vrásky (µm) ,9 % 0 hod. 1 hod. Testováno na vzorku 20 žen ve věku mezi 45 a 60 lety. V současnosti se prosazuje nový trend návratu k přirozenosti. Maskování nedokonalostí make-upy je minulostí, ženy jsou přirozeně krásné a hrdě to ukazují. Tento nový trend vedl i ke vzniku multifunkčního výrobku, který je kombinací make-upu a krému. 30 ml 1502 LIFTINGOVÝ KRÉM LIFTING CREAM TÓNOVACÍ KRÉM TINTED CARE CREAM NOVINKA 1607 S KYSELINOU HYALURONOVOU V tomto pleťovém krému jsou koncentrovány liftingové a vyživující aktivní látky, které napomáhají vyhladit a zpevnit pokožku. Společný účinek IBR-Dormins, který je extrahován z cibulek narcisu, a kyseliny hyaluronové redukuje stárnutí pleti a výskyt nežádoucích pigmentových skvrn. Navrací pleti přirozenou barvu a lesk, a výrazně ji omlazuje. LIGHT MEDIUM DARK S ARGANOVÝM EXTRAKTEM pro všechny typy pleti SVĚTLÝ STŘEDNÍ TMAVÝ Tónovací krém má hladkou texturu, která vám poskytuje magickou barvu a efektivní hydrataci jediným dotykem. Vědci z laboratoří DELAROM vytvořili kompletní, multifunkční produkt s vynikajícím hydratačním účinkem. Zkombinovali kyselinu hyaluronovou a provitamín B5 s anti-ageing účinkem výtažku z plodů argánie a vitamínu E, a s UV ochranou minerálních filtrů.

11 PÉČE O TĚLO POMERANČOVÝ SPRCHOVÝ A KOUPELOVÝ GEL ORANGE BATH AND SHOWER GEL NOVÝ DESIGN Čas pro relaxaci a péči o vaše tělo. Dopřejte své pokožce to nejlepší přírodní ošetření, které DELAROM nabízí. Produkty této řady vás dostanou do světa pohody, barev a vůní Středozemního moře S ORGANICKÝM POMERANČOVÝM ESENCIÁLNÍM OLEJEM Pomerančový sprchový gel má decentní vůni a lehkou konzistenci, která jemně čistí, osvěžuje a zvláčňuje pokožku. Napomáhá pokožce obnovit ochranný film a přitom zachovává pocit jemnosti. Gel obsahuje pomerančovou květinovou vodu, pomerančový esenciální olej a rostlinný glycerin. PEČUJÍCÍ VLASOVÝ KRÉM HAIR CARE CREAM DELAROM JEMNÝ ŠAMPÓN GENTLE SHAMPOO NOVÝ DESIGN DELAROM KOUPEL DELAROM BATH 2107 S PŘÍRODNÍMI ROSTLINNÝMI OLEJI Obnovení a ochrana pro normální až suché vlasy Vlasová péče DELAROM je unikátním spojením mangového a bambuckého másla, které jsou známy svými jedinečnými regeneračními účinky na vlasy. Kombinace obou složek napomáhá v regeneraci vlasových vláken až do hloubky a k uzavření a obalení vlasové struktury. Vlasy se stávají více odolné, hedvábné na dotyk a mají zářivý lesk. Výjimečná vlasová péče pro nepřekonatelně krásné vlasy. Nanášejte na umyté a lehce vysušené vlasy po celé jejich délce, nechte působit 1 až 3 minuty podle potřeby a smyjte vlažnou vodou S BAMBUCKÝM MÁSLEM A VITAMÍNEM PP Tento jemný šampón obsahuje bambucké máslo, které vlasy regeneruje a zjemňuje, a vitamín PP (B3) s hydratačními vlastnostmi. Po aplikaci zanechává vaše vlasy pružné a lesklé. Aplikujte na navlhčené vlasy. Pokožku jemně promasírujte, až se vytvoří pěna, nechte šampón krátce působit a poté důkladně opláchněte teplou vodou. Pokud je třeba, aplikaci opakujte. 100 ml 2101 S REVITALIZAČNÍM ESENCIÁLNÍM OLEJEM Koupelový olej DELAROM je směsí esenciálních olejů, které stimulují tělo i mysl. Citron, cypřiš, levandule, rozmarýn, tymián, cedr a vitamín E mají odvodňovací účinky, čímž napomáhají eliminovat toxiny z těla a zároveň odstraňují únavu. Použité esence podporují elasticitu kůže a preventivně působí proti vzniku strií. V koupeli má olej relaxační účinek, při aplikaci přímo na pokožku je zdrojem vitality a svalového tonusu. Malé množství koupelového oleje přidejte do lázně nebo aplikujte přímo na kůži po koupeli.

12 POMERANČOVÝ TONIZUJÍCÍ TĚLOVÝ OLEJ ORANGE TONING BODY OIL POMERANČOVÝ TĚLOVÝ PEELING ORANGE SUGAR BODY SCRUB POMERANČOVÉ TĚLOVÉ MLÉKO ORANGE BODY LOTION AROMATICKÝ OSVĚŽUJÍCÍ KRÉM NA NOHY AROMATIC REFRESHING FOOT CREAM 100 ml 2201 S PŘÍRODNÍMI ROSTLINNÝMI OLEJI Pomerančový tónovací tělový olej obsahuje sezamový a meruňkový rostlinný olej, pomerančový esenciální olej (silici), pro jejich dobře známé změkčující, vyživující a zvláčňující vlastnosti. Tyto složky jsou rychle vstřebány pokožkou a podporují hydrolipidický film na povrchu kůže, který tvoří přirozenou ochranou bariéru. Pomerančový olej zjemňuje pokožku, revitalizuje ji a celému tělu dodává pocit pohody díky jemné vůni a velmi lehké textuře. Olej jemně vmasírujte do pokožky po koupeli nebo sprchování S ORGANICKÝM POMERANČOVÝM ESENCIÁLNÍM OLEJEM Pomerančový tělový peeling má nasládlou vůni díky organickému esenciálnímu oleji ze sladkého pomeranče. Jemně odstraňuje mrtvé buňky z povrchu pokožky, tím, že do pokožky proniká a následně je odstraňován pomocí masáže konečky prstů. Kůže zůstává jemná hladká a decentně provoněná. Peeling obsahuje organický sezamový a mandlový olej, organický olej z meruňkových jader, organický pomerančový esenciální olej a tocopherol (vitamín E) S ORGANICKÝM BAMBUCKÝM MÁSLEM Toto decentně parfemované pomerančové tělové mléko má jemnou a lehkou konzistenci. Bambucké máslo napomáhá hydratovat a vyživovat pokožku. Organický olej z meruňkových jader a vitamín E poskytují pokožce maximální elasticitu. Mléko je okamžitě absorbováno, což přináší pocit nejvyššího komfortu. Mléko jemně vmasírujte do pokožky po koupeli nebo sprchování. 125 ml 2303 S ROSTLINNÝMI EXTRAKTY Aromatický osvěžující krém na nohy má jemnou konzistenci, rychle se vstřebává a není mastný. Vůně mentolového a levandulového esenciálního oleje je vysoce osvěžující pro zpocené nohy. Napomáhá vyživovat suchou kůži na patách a změkčuje ji. Poskytuje pohodlí a relaxaci unaveným a nateklým nohám. JEMNÝ KRÉM NA RUCE SOFT HANDS CREAM TUBE NOVINKA ZPEVŇUJÍCÍ TĚLOVÝ OLEJ EXCELLENCE FIRMING OIL NOVINKA 75 ml 2305 S MERUŇKOVÝM MÁSLEM Jemný krém na ruce má nemastnou, lehkou konzistenci, která se rychle vstřebává. Jeho aktivní složky mají dlouhodobý účinek, vysoce efektivní v ochraně, výživě a hydrataci pokožky. Jedná se o velmi specifický krém, díky projasňujícímu komplexu, který zjemňuje a sjednocuje vzhled rukou. 100 ml 2205 S KALPARIANEM Zpevňující tělový olej obsahuje je jemný, originální olej, který spojuje účinnost a potěšení. Kalparian (extrakt z hnědých mořských řas) je přírodní aktivní látka se tonizujícími vlastnostmi, která v synergii s rostlinnými oleji (sesamový, makadamový, brutnákový a z lučních květů) a eukalyptovým esenciálním olejem významně zpevňuje, hydratuje a vyživuje vaši pokožku. Jeho jemně květinová a nasládlá vůně prodlužuje pocit prosluněného dne. Rychle se vstřebává a zanechává pokožku pevnou, revitalizovanou a jemnou.

13 PARFÉMOVÉ VODY ORANGIA BELLISIMA Proměňte svou každodenní péči o sebe v malý rituál a potěšení, ze které budete čerpat tu správnou energii a dobrou náladu celý den. Delarom pro Vás připravil opojné vůně, které jsou jedinečnou kombinací esencí citrusových plodů s vůní středomořské flóry Orangia Bellisima je parfémová voda s krásnou harmonií mezi svrchními tóny (hlava) čerstvě jiskřivého citrusu a středními tóny (srdce) decentních květů. Celek je obohacen o dotek vanilky, benzoinu a karamelu tvořících architekturu vůně, která zanechá kouzelnou stopu smyslné rozkoše na pokožce. Hlava Srdce Základ Italský citron, listy citronovníku, africký grepfruit, žlutá mandarinka Jasmín, růže, květ pomerančovníku Světlá vanilka, organický sumaterský benzoin, karamel, bílé pižmo FLEUR DU SUD HOMME EAU SPORT ENVOLÉE DE FREESIA 2503 Parfémová voda se smyslnou a omamnou vůní zrcadlící noční rozmanitost barev jihu Evropy, odrážející neočekávaný kontrast vzrušující bělosti orientálních květin a vodní svěžesti. Lehká vůně hrající elegantní melodii uchovávající vzpomínky a pocity je ideálním pomocníkem ženské svůdnosti. Hlava Srdce Základ Ločidlo, Ylang Ylang, Bělokvět Jasmína, vůně moře Pryskyřice, kašmírové dřevo 2504 Tato parfémová voda pro muže je originálním zdrojem energie a základní zbraní moderního muže. Je symbolem jeho síly a energie. Hlava Srdce Základ Zázvor, mandarinka, citrón Kakost, vodní tóny tráva Vousatka, cedr 2502 Vezme vás na cestu do ovocných sadů, kde se kombinují svůdné a jiskřivé tóny vůní. Zastavíme v zahradě frézií a bílých květů s jejich delikátními a sladkými tóny, abychom nakonec dosáhli nádherně opojného cíle. Hlava Srdce Základ Švestka, mirabelka, citron Yuzu, žlutá mandarinka, Italský citron, růžový grepefruit Švestka, mirabelka, květy bramboříku frézie, pelagonie, růže Grenadina, bílé dřevo, santalové dřevo, kadidlo, bílé pižmo

14 RESSOURC AIR SPRAY NOVINKA AROMAKOLOGIE 2601 DELAROM AIR SPREJ S ESENCIÁLNÍMI OLEJI DELAROM Air sprej je produkt s obsahem 100% čistých a přírodních esenciálních olejů. Pomáhá v boji proti znečištěnému ovzduší v našich domovech a chrání prostředí. Sprej se aplikuje do vzduchu místnosti, postačí 2 4 stříknutí spreje. Aplikovat je možné jednou i víckrát denně. V ložnicích je třeba počkat s návratem do místnosti 10 minut po použití spreje. Esenciální oleje jsou známy již z doby 4000 let před naším letopočtem. Číňané a Egypťané je používali k nejrůznějším účelům zejména při náboženských obřadech. Věřili, že vůně ovlivňují jak tělo, tak i mysl. Aromakologie, spojení slov aroma a psychologie, je umění a věda studující vliv aromatických substancí na naši mysl a chování. Je totiž vědecky prokázáno, že mezi čichem, vůněmi a našimi emocemi je úzký vztah.

15 APLIKACE DELAROM vám nabízí mimo jiné aroma a balzámy, tvořené komplexem 100% čistých esenciálních a rostlinných olejů, které napomáhají posilovat přirozenou obranu vaší pokožky. Esenciální olej obsahuje kvintesenci, základní (esenciální) část rostlin, kterou využíváme ke kosmetickým účelům v závislosti na vlastnostech dané rostliny. Esenciální oleje se rozpouští v mastných (olejových) látkách a jsou proto přitahovány podobnými látkami v pokožce. Připravují tím cestu pro aktivní látky obsažené v produktech určených k péči o pokožku, které jsou aplikovány po aromatech a balzámech, a optimalizují jejich účinnost. Jak aplikovat balzám Naberte malé množství balzámu pomocí přiložené špachtle. Zahřejte jej krátce v dlani a lehce aplikujte na pleť. Poté ošetřete pokožku standardně podle vlastních zvyklostí. intenzivní noční péče Jak aplikovat aroma Naneste 4 až 5 kapek na obličej a krk, a jemně vmasírujte až do úplného vstřebání. Poté ošetřete pokožku standardně podle vlastních zvyklostí. 2 až 3 kapky můžete také přidat během normální péče o pleť, v tom případě je nejdříve rozemnete v dlaních a jemně vetřete do pokožky. ráno nebo večer Pozn.: Balzámy a aroma nejsou vhodné pro těhotné a kojící ženy a pro děti do 3 let.

16 DENNÍ DELAROM RITUAL 1. krok 2. krok speciální denní péče 3. krok PRVNÍ DOTYK JAK SE CÍTÍ VAŠE POKOŽKA? ROVNOVÁHA PÉČE OCHRANA SPECIFICKÁ PÉČE O OČI A RTY NOČNÍ PÉČE Čištění gel, mléko nebo miceální voda Ztráta pevnosti? Ztráta pružnosti? Vrásky? Skvrny? Liftingový krém DELAROM respektuje přírodu a využívá ve svých produktech výhradně kvalitní a účinné přírodní látky. Zpevnění Čistící tonikum Čištění Peelingová pleťová maska Sjednocení a probarvení Vrásky? Linky? Suchá pokožka? Unavená a stresovaná pokožka? Zarudnutí? Suchá pokožka? Dehydratovaná pokožka? Aroma proti stárnutí Hydratační aroma Pleťové liftingové sérum Pleťový krém proti zarudnutí Obnovující krém proti vráskám Delight bohatý krém nebo Revitalizující krém Liftingové sérum na oční kontury, nebo Balzám na rty Obnovující balzám proti vráskám Revitalizující balzám 0 % parabenů, fenoxyetanolu, silikonu, minerálních olejů, látek živočišného původu. Projasňující pleťová maska Napnutí? Zarudnutí? Hydratační krém Hydratace Hydratační pleťová maska Ztráta lesku? Rozšířené póry? Zarudnutí? Okysličující aroma Energetické sérum Hydratační čistící gel Péče pro kontury očí a rtů, Balzám na rty nebo Zklidňující hydratační gel na oči Aktivní čistící balzám

17 Dovozce pro ČR Pharmalink s. r. o., Cejl 32, Brno

DELAROM A PŘÍRODA DELAROM A VŮNĚ DELAROM A KRÁSA

DELAROM A PŘÍRODA DELAROM A VŮNĚ DELAROM A KRÁSA Nature Arôme Beauté FILOSOFIE DELAROMU Původ značky DELAROM je spojen s příběhem Andre a Christine Benetových. Tito milovníci aromaterapie, získali během 30 let v kosmetickém průmyslu (značky Decleor a

Více

DELAROM respektuje přírodu a využívá ve svých produktech výhradně kvalitní a účinné přírodní látky.

DELAROM respektuje přírodu a využívá ve svých produktech výhradně kvalitní a účinné přírodní látky. Nature Arôme Beauté DELAROM respektuje přírodu a využívá ve svých produktech výhradně kvalitní a účinné přírodní látky. 0 parabenů, % fenoxyetanolu, silikonu, minerálních olejů, látek živočišného původu.

Více

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO!

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Uvolnění i výživa pokožky Hloubkové čištění pokožky při současném zvyšování hladiny hydratace a prodyšnosti Zklidnění unavených svalů Oživení metabolismu pokožky

Více

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO!

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Uvolnění i výživa pokožky Hloubkové čištění pokožky při současném zvyšování hladiny hydratace a prodyšnosti Zklidnění unavených svalů Oživení metabolismu pokožky

Více

K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ.

K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ. K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ. SET PRO PÉČI A OCHRANU PLETI SPF 15 obsahuje: 1170,-kč sprchový micerální olej, 100 ml pro všechny typy pleti, odstraňuje nečistoty vč. make upu, obsahuje pečující oleje,

Více

Vánoční balíčky Kosmetika.

Vánoční balíčky Kosmetika. Vánoční balíčky Kosmetika. Proměňte své vlasy s pomocí šampónu, a kondicionéru který posiluje vlasová vlákna a zanechává vlasy jemnější a hebké již po prvním použití. Obsahuje recepturu zachovávající barvu.

Více

EYE ZONE Unikátní oční péče. Jedinecná ˇ inspirace. PHYRIS Skin Care Concept. PHYRIS je pro každého, kdo ocení výjimečnou a individuální péči o pleť.

EYE ZONE Unikátní oční péče. Jedinecná ˇ inspirace. PHYRIS Skin Care Concept. PHYRIS je pro každého, kdo ocení výjimečnou a individuální péči o pleť. Jedinecná ˇ inspirace PHYRIS je pro každého, kdo ocení výjimečnou a individuální péči o pleť. PHYRIS jedinečná inspirace, maximální výsledky. PHYRIS Skin Care Concept Fáze 1 ČIŠTĚNÍ Fáze 2 AKTIVACE Fáze

Více

Nové produkty KATALOG VŮNÍ 2015

Nové produkty KATALOG VŮNÍ 2015 Nové produkty KATALOG VŮNÍ 2015 PĚNA NA ČIŠTĚNÍ PLETI Facial cleansing foam 150 ml 1 260,00 /1 l Jemná, ale účinná ideální pro každodenní péči! Odstraňuje make-up a nečistoty a vaše pokožka zůstává svěží,

Více

DELAROM respektuje přírodu a využívá ve svých produktech výhradně kvalitní a účinné přírodní látky.

DELAROM respektuje přírodu a využívá ve svých produktech výhradně kvalitní a účinné přírodní látky. Nature Arôme Beauté DELAROM respektuje přírodu a využívá ve svých produktech výhradně kvalitní a účinné přírodní látky. 0 parabenů, % fenoxyetanolu, silikonu, minerálních olejů, látek živočišného původu.

Více

www.siberianhealth.com Nelíčený půvab nové linie přípravků pro péči o pleť obličeje je úchvatný Při vytváření vybrané kolekce Siberian Rose nás inspirovala mimořádná rostlina sibiřská růže. Její hodnota

Více

Představujeme rituál péče o pleť Ecollagen. Viditelně mladší pleť již ve 4 krocích

Představujeme rituál péče o pleť Ecollagen. Viditelně mladší pleť již ve 4 krocích Představujeme rituál péče o pleť Ecollagen Viditelně mladší pleť již ve 4 krocích 35 + Pro každý typ pleti Alain Mavon, PhD, Ředitel Institutu výzkumu pleti Oriflame O fenoménu rostlinných kmenových buněk

Více

CENÍK COLOSTRUM. Colostrum ESSENS. Cena: 695,00 Kč. Sprchový gel s colostrem 200 ml. Cena: 120,00 Kč

CENÍK COLOSTRUM. Colostrum ESSENS. Cena: 695,00 Kč. Sprchový gel s colostrem 200 ml. Cena: 120,00 Kč CENÍK COLOSTRUM Colostrum ESSENS Charakteristika: Doplněk stravy COLOSTRUM obsahuje bovinní colostrum. Bovinní colostrum (mlezivo) je první mléko produkované mléčnými žlázami po porodu. Colostrum je cenné

Více

Kosmetická řada s obsahem medu.

Kosmetická řada s obsahem medu. Kosmetická řada s obsahem medu. Všechny výrobky v této řadě obsahují pravý včelí med. Díky obsahu účinných antioxidantů, jako vitamín E, resveratrol a jiné, chrání pleť vlivem volných radikálů před vznikem

Více

Golden Skin:luxusní řada se zlatem a kaviárem

Golden Skin:luxusní řada se zlatem a kaviárem Golden Skin:luxusní řada se zlatem a em Firma Etre Belle přináší po několikaletém výzkumu jedinečnou a novou kosmetickou řadu výrobků GOLDEN SKIN CAVIAR, kterou bychom Vám rádi představili. Nová GOLDEN

Více

VITA = = DIVINA. Představuje NOVINKU. Made in Italy. Výrobky zakoupíte na prodejnách u obchodních zástupců nebo na e-shopu

VITA = = DIVINA. Představuje NOVINKU. Made in Italy. Výrobky zakoupíte na prodejnách u obchodních zástupců nebo na e-shopu = = VITA DIVINA Představuje NOVINKU Made in Italy BYOTEA představuje novou řadu S obsahem VITAMÍNU C Zabraňuje vzniku skvrn a barevných nerovnoměrností Pleť vyhlazuje, zlepšuje elasticitu a sjednocuje

Více

Dr. Honney kosmetická řada s obsahem medu.

Dr. Honney kosmetická řada s obsahem medu. Dr. Honney kosmetická řada s obsahem medu. Všechny výrobky v této řadě obsahují pravý včelí med. Díky obsahu účinných antioxidantů, jako vitamín E, resveratrol a jiné, chrání pleť vlivem volných radikálů

Více

P R O D U C T C A T A L O G U E

P R O D U C T C A T A L O G U E P R O D U C T CATALOGUE 2018 NAŠE PŘÍRODNÍ KOSMETICKÉ PRODUKTY Bio-Konopný plětovy krém Konopná mast - Propolis- Olivový Olej Bio ma st z Bambuckého másla Bio Tělovy Olej BioKonopný pleťový krém ULTRA

Více

Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství.

Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství. Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství. Používání placenty se začalo zadlouho před vědeckými objevy v Číně se placentě říkalo člun na fialové řece Metoda placentárního

Více

KRÁSA V KAŽDÉM VĚKU!

KRÁSA V KAŽDÉM VĚKU! KRÁSA V KAŽDÉM VĚKU! Představujeme inovovanou a vylepšenou řadu omlazujících přípravků CHRONOLONG. - Inovovaný moderní design - Vylepšené receptury - Prokázaný klinický účinek po používání* *Pro stanovení

Více

DNA Protection Expert

DNA Protection Expert DNA Protection Expert Ochrana buněčné DNA Synergie anti-ageingového působení DNA Protection Expert Poškozený kód DNA je jedním z nejničivějších důsledků působení volných radikálů, které se aktivně podílejí

Více

Léčívá síla hydratace s aloe vera

Léčívá síla hydratace s aloe vera Léčívá síla hydratace COSMETICS ALOE VERA ZÁZRAK Z PŘÍRODY Aloe vera je léčivou rostlinou s tisíciletou tradicí. Již před 5 000 lety platila za rostlinu, jejíž krev propůjčuje krásu, zdraví a nesmrtelnost.

Více

FM GROUP Czech & Slovakia. Katalog produktů FM GROUP - Novinky Jaro 2014. Novinky Jaro 2014

FM GROUP Czech & Slovakia. Katalog produktů FM GROUP - Novinky Jaro 2014. Novinky Jaro 2014 FM GROUP Czech & Slovakia Katalog produktů FM GROUP - N O V I N K Y N O V Á Kolekce luxusní, OUD vůně dámské FM 363, FM 364 Kolekce luxusní, OUD vůně pánské FM 335 K at a logová cen a : 24,50 K ata l o

Více

OBJEVTE SÍLU ALOE. Kolekce Aloe Vera OTÁZKY A ODPOVĚDI

OBJEVTE SÍLU ALOE. Kolekce Aloe Vera OTÁZKY A ODPOVĚDI OBJEVTE SÍLU ALOE Co je kolekce Aloe Vera? Kolekce Aloe Vera je vysoce kvalitní kosmetika s jemným složením, vytvořená na základě certifikované aloe, která poskytuje komplexní péči všem typům pleti, včetně

Více

300 000 CLEANSING POWDER

300 000 CLEANSING POWDER 300 000 CLEANSING POWDER extra jemný prášek na čištění pleti příjemná vůně, jednoduchá aplikace hebké krémovité složení při kombinaci s vodou dodává pokožce svěží a jemný pocit praktické dávkování zaručí

Více

Příroda ve vaší koupelně

Příroda ve vaší koupelně Příroda ve vaší koupelně Jemná přírodní kosmetika human+kind nadchne už svými obaly. Jsou krásně barevné, se zajímavými ornamenty, zkrátka jiné. A jiná je i celá tato značka. Dbá precizně na složení svých

Více

Kolekce pro péči o tělo

Kolekce pro péči o tělo Kolekce pro péči o tělo Co je kolekce Triumph of Orchids? Triumph of Orchids je kolekce vysoce kvalitních produktů zaměřených na péči o obličej a tělo, které mimo jiné obsahují vzácnou složku výtažek z

Více

Korejskou terapii pleti zajistí novinky pleťové péče e r b o r i a n

Korejskou terapii pleti zajistí novinky pleťové péče e r b o r i a n Korejskou terapii pleti zajistí novinky pleťové péče e r b o r i a n V kosmetické řadě e r b o r i a n se snoubí tajné bylinné korejské ingredience pro krásnou pleť s francouzskou odborností a zkušenostmi.

Více

COSMETIC COCKTAILS 1

COSMETIC COCKTAILS 1 COSMETIC COCKTAILS 1 BIO BEAUTY COCKTAIL BIO BEAUTY COCKTAIL je novinkou mezi KOSMETICKÝMI PRODUKTY obsahující JEDNODUCHÉ INGREDIENCE darované zemí pro zlepšení krásy a zdraví těla BEAUTY BOUTIQUE GREEN

Více

P É Č E O R U C E K R Á S N É R U C E

P É Č E O R U C E K R Á S N É R U C E P É Č E O R U C E K R Á S N É R U C E N Y M P H A E A P É Č E O R U C E Nymphaea Hand Care je ideální série, pro intenzivní péči o pokožku a regeneraci rukou a nehtů. Díky vysoce kvalitním výživným látkám

Více

Sprchový gel citrón + fík

Sprchový gel citrón + fík Sprchový gel pomeranč + levandule Sprchový gel granátové jablko + med Sprchový gel citrón + fík Sprchový gel s extra panenským olivovým olejem Kalamata. Obsahuje pomeranč a levanduli pro hydrataci, relaxaci

Více

Koncentrované Anti-aging sérum pro péči o obličej a krk. Sérum aktivuje

Koncentrované Anti-aging sérum pro péči o obličej a krk. Sérum aktivuje Koncentrované Anti-aging sérum pro péči o obličej a krk. Sérum aktivuje regeneraci hlubokých vrstev pleti, vyplňuje hluboké i mimické vrásky a zabraňuje tvorbě nových. Výsledky jsou ihned vidět ve zpevnění,

Více

B O D Y C A R E P É Č E O C E L É T Ě L O

B O D Y C A R E P É Č E O C E L É T Ě L O B O D Y C A R E P É Č E O C E L É T Ě L O L O T U S S I Z E P É Č E O T Ě L O Základem obsahu Lotus Size Body Care od Catherine je Shea butter a vysoce kvalitní přírodní oleje především z kokosu, proteiny

Více

Zima 2014-2015. Vaše. Rtěnka Allure Kód: 80115, 3,8 g 282,50 Kč 211,90 Kč

Zima 2014-2015. Vaše. Rtěnka Allure Kód: 80115, 3,8 g 282,50 Kč 211,90 Kč Zima 2014-2015 Vaše Sleva 25% Rtěnka Allure Kód: 80115, 3,8 g 282,50 Kč 211,90 Kč Tužka na rty a oči Kód: 80904, 1 ks. 47,70 57,10 Kč 35,80 42,80 Kč Společnost si vyhrazuje právo kdykoliv změnit podmínky

Více

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Kosmetika LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Francouzská kosmetická značka PAYOT nabízí produkty pro každodenní komplexní péči o pleť. Značku založila lékařka Nadia Payot v roce 1920. Kombinovala své

Více

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Francouzská kosmetická značka PAYOT nabízí produkty pro každodenní komplexní péči o pleť. Značku založila lékařka Nadia Payot v roce 1920. Kombinovala své odborné

Více

Hyaluronová řada. podpírá / vyhlazuje / zpevňuje

Hyaluronová řada. podpírá / vyhlazuje / zpevňuje Hyaluronová řada podpírá / vyhlazuje / zpevňuje Péče o pleť s kyselinou hyaluronovou Denní a noční krém Quicklift Denní a noční sérum Oční krém Quicklift Oční sérum Kyselina hyaluronová Obsah kyseliny

Více

Sérum lifting définition paupiéres Uplifting serum eyelids definition

Sérum lifting définition paupiéres Uplifting serum eyelids definition Sérum lifting définition paupiéres Uplifting serum eyelids definition Oči jsou okna do duše. CO ŽENY ZNEPOKOJUJE MEZI VŠEMI PROBLÉMY NAŠÍ PLETI, JSOU 2, KTERÉ PŘICHÁZEJÍ NEJDŘÍVE* A TO PROBLÉMY V OKOLÍ

Více

1.DETOXIKACE BUNĚČNÉHO PROSTŘEDÍ

1.DETOXIKACE BUNĚČNÉHO PROSTŘEDÍ DOKONALÉ OČI A RTY 1.DETOXIKACE BUNĚČNÉHO PROSTŘEDÍ V pokožce se hromadí škodlivé látky (pocházející od znečištění, nevhodné stravy, volných radikálů, kouření,..), což má za důsledek rychlejší projevy

Více

Sensi Plus+ řada pro citlivou až přecitlivělou reaktivní pleť

Sensi Plus+ řada pro citlivou až přecitlivělou reaktivní pleť Sensi Plus+ řada pro citlivou až přecitlivělou reaktivní pleť 1200 - Čistící mléko HYDRASILK Velmi jemné čistící mléko s uklidňujícími a vyrovnávajícími, pečujícími složkami pro citlivou a podrážděnou

Více

Herbal Aloe Nádherné vlasy. Zářivá pleť.

Herbal Aloe Nádherné vlasy. Zářivá pleť. Herbal Aloe Nádherné vlasy. Zářivá pleť. Svěží vůně, inspirace v přírodě. To jsou přípravky pro vnější výživu, které posilujívlasy a hydratujípokožku. Dosáhněte zářivésvěžesti od hlavy ažk patě. 1 Nová

Více

- bohatá čistící emulze s AHA kyselinami Charakteristika: Použití doma: Vyhněte se kontaktu s očima. Poté opláchněte velkým množstvím vody.

- bohatá čistící emulze s AHA kyselinami Charakteristika: Použití doma: Vyhněte se kontaktu s očima. Poté opláchněte velkým množstvím vody. - bohatá čistící emulze s AHA kyselinami Bohatá čistící emulze s koncentrovanou přírodní ovocnou kyselinou, kyselinou salicylovou a hydratační složkou. Odstraňuje make-up, nečistoty, pot a maz, vhodná

Více

CHLADIVÝ HYDRATAČNÍ GEL-KRÉM OSVĚŽUJÍCÍ SPRCHOVÝ/KOUPELOVÝ GEL

CHLADIVÝ HYDRATAČNÍ GEL-KRÉM OSVĚŽUJÍCÍ SPRCHOVÝ/KOUPELOVÝ GEL JE NEJVYŠŠÍ ČAS POSTARAT SE I O POKOŽKU TĚLA! DEJTE VAŠÍ KŮŽI POCÍTIT ÚŽASNÉ PĚSTÍCÍ ÚČINKY A VYBERTE SI, ZDA NAVÍC BUDE VONĚT PO LIMETKÁCH, MANDLÍCH, OLIVÁCH, SVĚŽÍMI TÓNY NEBO KOKOSEM! NÁŠ TIP NA DÁREK,

Více

Kolekce pro péči o tělo

Kolekce pro péči o tělo Kolekce pro péči o tělo Co je kolekce Triumph of Orchids? Triumph of Orchids je kolekce vysoce kvalitních produktů zaměřených na péči o obličej a tělo, které mimo jiné obsahují vzácnou složku výtažek z

Více

TRIPLE A. Vypnutí linek a vrásek, zlepšení elasticity pokožky = inovace v proti vráskové péči!

TRIPLE A. Vypnutí linek a vrásek, zlepšení elasticity pokožky = inovace v proti vráskové péči! TRIPLE A Vypnutí linek a vrásek, zlepšení elasticity pokožky = inovace v proti vráskové péči! Kompletní proti vrásková péče s inovativním Trio retinolem Jedinecná inspirace. PHYRIS je pro každého, kdo

Více

KOSMETIKA PROGRAMY PÉČE O PLEŤ DARPHIN. OŠETŘENÍ EXPRESNÍ (45 min)

KOSMETIKA PROGRAMY PÉČE O PLEŤ DARPHIN. OŠETŘENÍ EXPRESNÍ (45 min) KOSMETIKA PROGRAMY PÉČE O PLEŤ DARPHIN OŠETŘENÍ EXPRESNÍ (45 min) Expresní ošetření Odstranění nedostatků a nerovností pleti, pleť je ozdravená, jemná a projasněná - analýza pleti, odlíčení, peeling, sérum,

Více

SPA CONCEPT Alissa Beauté Harmonie a krása těla

SPA CONCEPT Alissa Beauté Harmonie a krása těla SPA CONCEPT Alissa Beauté Harmonie a krása těla SPA CONCEPT Tělové ošetření ALISSA BEAUTÉ Spa Concept zajišťuje kompletní ošetření pokožky těla v salonu a wellness centrech. SPA CONCEPT je svěží a ryzí

Více

Vytvořte si svůj jedinečný pocit z čisté pleti

Vytvořte si svůj jedinečný pocit z čisté pleti Vytvořte si svůj jedinečný pocit z čisté pleti Fáze 1 ČIŠTĚNÍ Optimální výsledky dosáhnete pouze každodenním čištěním pleti. Fáze 2 AKTIVACE SOMI unikátní srdce od Phyris. Vaše eso v rukávu. Aktivuje pleťové

Více

Ceník od 31.8.2012 Kosmetika TianDe kód body partner katalog

Ceník od 31.8.2012 Kosmetika TianDe kód body partner katalog Ceník od 31.8.2012 Kosmetika TianDe kód body partner katalog Obnovujuící sérum v kapslích,36 ks,0,7g 10101 13,00 366,60 564,60 str.35 Krém na obličej pro muže, 50 g 10123 7,90 193,70 298,30 str.95 Čistící

Více

COLOR LOCK SYSTEM ZÁŘIVOST BARVY + 42% TRVÁNÍ BARVY + 47% Rozdíl mezi barvením a profesionálním barvením vlasů... je právě v linii Color Method.

COLOR LOCK SYSTEM ZÁŘIVOST BARVY + 42% TRVÁNÍ BARVY + 47% Rozdíl mezi barvením a profesionálním barvením vlasů... je právě v linii Color Method. COLOR LOCK SYSTEM Rozdíl mezi barvením a profesionálním barvením vlasů... je právě v linii Color Method. Zákazníci, kteří se rozhodli nechat si vlasy obarvit profesionálně v kadeřnictví, očekávají excelentní

Více

ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek:

ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek: www.citoplast.cz ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek: a phytokomplexem ze sedmi přírodních extraktů. Navštivte náš e-shop na : Hyaluronový noční krém Hydratační noční krém s kyselinou hyaluronovou a phytokomplexem

Více

Unique Inspiration. Vytvořte si svůj jedinečný pocit z čisté pleti. Pro každého kdo preferuje individuální péči.

Unique Inspiration. Vytvořte si svůj jedinečný pocit z čisté pleti. Pro každého kdo preferuje individuální péči. Unique Inspiration Pro každého kdo preferuje individuální péči. Značka Phyris představuje jedinečnou kosmetickou péči pro Váš salon a Vaše klientky. Phyris komplexní péči o pleť neleznete v kosmetických

Více

Avokádový olej. Tip: Ve směsi s bambuckým máslem a šípkovým olejem ho lze použít jako balzám proti striím i na jejich ošetření.

Avokádový olej. Tip: Ve směsi s bambuckým máslem a šípkovým olejem ho lze použít jako balzám proti striím i na jejich ošetření. Arganový olej Arganový olej je velmi bohatý na obsah vitamínu E a je všeobecně uznávaný pro svou schopnost hluboké výživy, regenerace a restrukturalizace pokožky. Je velmi silným antioxidantem, neutralizuje

Více

NOVINKA ACTIVE REPAIR CESTA K SILNÝM ZÁKLADŮM PLETI

NOVINKA ACTIVE REPAIR CESTA K SILNÝM ZÁKLADŮM PLETI NOVINKA CESTA K SILNÝM ZÁKLADŮM PLETI Jana Golejová Beauty Therapist Institut krásy Jako za kosmetičkou za mnou často přicházejí ženy právě ve chvíli, když si na své tváři všimnou první změny způsobené

Více

BIOPEPTIDY PŘELOM V OBLASTI KOSMETOLOGIE

BIOPEPTIDY PŘELOM V OBLASTI KOSMETOLOGIE BIOPEPTIDY PŘELOM V OBLASTI KOSMETOLOGIE Již přes 10 let vědci WellU provádějí výzkum v oblasti získávání aktivních látek z vybraných druhů sladkovodních ryb. Zpočátku se soustředili na biologicky aktivní

Více

CENÍK KOSMETIKA. nohy pod kolena 190,- nohy nad kolena 200,- ruce celé 220,- podpaží 100,- třísla 140,-

CENÍK KOSMETIKA. nohy pod kolena 190,- nohy nad kolena 200,- ruce celé 220,- podpaží 100,- třísla 140,- CENÍK KOSMETIKA MALÉ ÚPRAVY V OBLIČEJI barvení obočí 60,- úprava obočí 60,- barvení + úprava oboč 100,- barvení řas 80,- depilace nad horním rtem 50,- depilace v obličeji 90,- DEPILACE VOSKEM nohy pod

Více

Dopřejte si každodenní dávku sebejistoty s Morphosis od Framesi.

Dopřejte si každodenní dávku sebejistoty s Morphosis od Framesi. VLASOVÁ PÉČE VÍTEJTE V MORPHOSIS Dopřejte si každodenní dávku sebejistoty s Morphosis od Framesi. Toto vlasové ošetření kombinuje výtažky z přírodních darů Středomoří, známé svými léčebnými účinky, s využitím

Více

KOSMECEUTIKA LARENS PŘÍPRAVKY NA DOMÁCÍ PÉČI O PLEŤ A TĚLO

KOSMECEUTIKA LARENS PŘÍPRAVKY NA DOMÁCÍ PÉČI O PLEŤ A TĚLO KOSMECEUTIKA LARENS PŘÍPRAVKY NA DOMÁCÍ PÉČI O PLEŤ A TĚLO MICELÁRNÍ VODA Jemná micelární voda k odličování očí a čištění obličeje. Speciální složení produktu zaručuje optimální ošetření pleti ve fázi

Více

PROFESIONÁLNÍ OŠETŘENÍ VLASŮ A VLASOVÉ POKOŽKY

PROFESIONÁLNÍ OŠETŘENÍ VLASŮ A VLASOVÉ POKOŽKY PROFESIONÁLNÍ OŠETŘENÍ VLASŮ A VLASOVÉ POKOŽKY NOVÁ KOMPLEXNÍ SLUŽBA VAŠEHO SALONU PROGRAM OŠETŘENÍ VLASOVÉ POKOŽKY A VLASŮ ZNÁME POŽADAVKY VAŠICH KLIENTŮ Chtějí vypadat opravdu dobře Rádi by posílili

Více

Detox pleti erborian krása ve třech krocích

Detox pleti erborian krása ve třech krocích Detox pleti erborian krása ve třech krocích Jeden, dva, tři. Přesně tolik kroků nám bude stačit k dokonalému pleťovému detoxu s korejskou kosmetikou e r b o r i a n. Jednička pleť řádně vyčistí, dvojka

Více

! Všechny výrobky si můžete objednat u nás v SALONU LIRIS, případně em

! Všechny výrobky si můžete objednat u nás v SALONU LIRIS, případně  em Toaletní a kosmetické výrobky MA PROVENCE mají vynikající kvalitu a velice příjemné smyslné vůně, které vychází z bohatství a krásy krajiny Provence. Mýdla, tekutá mýdla, tělová mléka, šampóny a sprchové

Více

MORPHOSIS. Moderní ošetřující linie

MORPHOSIS. Moderní ošetřující linie MORPHOSIS Moderní ošetřující linie MORPHOSIS je moderní ošetřující linie, ve které jsou hlavní aktivní složkou výtažky z přírodního bohatství Středomoří. Dodává výživu a řeší problémy vlasů a vlasové pokožky.

Více

BIO ACTIVE. Koncentrovaná aktivní séra KOKTEJL KRÁSY NA MÍRU

BIO ACTIVE. Koncentrovaná aktivní séra KOKTEJL KRÁSY NA MÍRU BIO ACTIVE Koncentrovaná aktivní séra CO JSOU BIO ACTIVE? aktivní séra získaná z přírodních zdrojů, jako jsou rostliny, ovoce, květiny či moře jsou až z 98 % přírodního složení vysoká koncentrace aktivních

Více

Siberian SPA Collection Rozplynutí v harmonii s přírodou!

Siberian SPA Collection Rozplynutí v harmonii s přírodou! Siberian SPA Collection Rozplynutí v harmonii s přírodou! vytvořena speciálně pro péči o tělo a obličej, když je nezbytné obnovit emocionální rovnováhu a sílu, podtrhnout svou přirozenou krásu a dokonalý

Více

MIGREEN EXTRA MOISTURIZING PROTI VRÁSKÁM JULIA

MIGREEN EXTRA MOISTURIZING PROTI VRÁSKÁM JULIA MIGREEN EXTRA MOISTURIZING PROTI VRÁSKÁM JULIA Vlastnosti produktu Hydratovaná pleť: Pomáhá dodat pleti dlouhodobě hebkost a vlhkost zvýšením její hydratace, kterou zajišťuje výtažek z květů růže a kyselina

Více

Receptura produktu. Podpořte vzhled vaší pleti pomocí unikátní směsi vitamínů B3, antioxidačních vitamínů C a E, aloe a dalších rostlinných složek.

Receptura produktu. Podpořte vzhled vaší pleti pomocí unikátní směsi vitamínů B3, antioxidačních vitamínů C a E, aloe a dalších rostlinných složek. Filozofie produktu Odborníci na výživu Herbalife přicházejí s vědecky podloženou výživou pro vaši pleť. Náš přípravek pro péči o pleť, který obsahuje více než 15 vitamínů a bylin, dodá denně vaší pleti

Více

Masáže. Klasická hloubková masáž 30 minut 525 Kč 60 minut 1050 Kč 90 minut 1500 Kč

Masáže. Klasická hloubková masáž 30 minut 525 Kč 60 minut 1050 Kč 90 minut 1500 Kč Nechte se u nás hýčkat... Stačí si vybrat a zarezervovat termín na recepci hotelu, tel. číslo 555, rezervace je doporučená den dopředu nebo minimálně dvě hodiny předem Masáže Druh masáže Délka procedury

Více

Název zboží Balení Kód

Název zboží Balení Kód CLEANSING / PEELING / TONING Odličování pro individuální potřeby pleti Cleansing Water Odličovač 3 v 1 Purigel jemný odličovací gel Cleansing Milk jemné čistící mléko Eye Make-up Remover bezolejový odličovač

Více

Pro ženy, které si chtějí zachovat svoji krásu bez zásahu skalpelu a zpomalit stárnuti.

Pro ženy, které si chtějí zachovat svoji krásu bez zásahu skalpelu a zpomalit stárnuti. Pro ženy, které si chtějí zachovat svoji krásu bez zásahu skalpelu a zpomalit stárnuti. Být mladá a krásná tak dlouho, jak je to možné - sen a touha každé ženy. Bohužel ani mládí nezaručuje dobrý vzhled.

Více

Tento přípravek proti vráskám, obsahující výtažek z břízy bělokoré, komplex aminokyselin a adenosin, zanechává vaši pleť hydratovanou a pružnou.

Tento přípravek proti vráskám, obsahující výtažek z břízy bělokoré, komplex aminokyselin a adenosin, zanechává vaši pleť hydratovanou a pružnou. 1 리아체 J U L I A ZÁKLADNÍ PÉČE O PLEŤ Tento přípravek proti vráskám, obsahující výtažek z břízy bělokoré, komplex aminokyselin a adenosin, zanechává vaši pleť hydratovanou a pružnou. 2 HLAVNÍ SLOŽKA

Více

ŘADA SUN EXPERTISE PŘÍPRAVKY PRO DOMÁCÍ PÉČI. Ochrana proti slunci OCHRANNÁ EMULZE SPF30 S EXKLUZIVNÍ BLUE LIGHT TECHNOLOGY OCHRANNÝ KRÉM SPF50+

ŘADA SUN EXPERTISE PŘÍPRAVKY PRO DOMÁCÍ PÉČI. Ochrana proti slunci OCHRANNÁ EMULZE SPF30 S EXKLUZIVNÍ BLUE LIGHT TECHNOLOGY OCHRANNÝ KRÉM SPF50+ ŘADA SUN EXPERTISE Ochrana proti slunci OCHRANNÁ EMULZE SPF30 S EXKLUZIVNÍ BLUE LIGHT TECHNOLOGY VLASTNOSTI: Vysoký ochranný faktor SPF 30. Ochrana proti širokému spektru: UVB, UVA, HEVis a IR. Voděodolný.

Více

CLEANSING čištění a peeling pokožky

CLEANSING čištění a peeling pokožky CLEANSING čištění a peeling pokožky CLEANSING čištění a peeling pokožky DOKONALE ODSTRANÍ VEŠKERÉ NEČISTOTY A ZAJISTÍ PLETI SPRÁVNOU OBNOVU Důkladné, každodenní čištění a správně zvolené čistící produkty

Více

V našem druhém VÁNOČNÍM TIPU vám zasíláme inspiraci na dárky pro vaše děti, vnoučata, pravnoučata, ZJEMŇUJÍCÍ TĚLOVÝ KRÉM

V našem druhém VÁNOČNÍM TIPU vám zasíláme inspiraci na dárky pro vaše děti, vnoučata, pravnoučata, ZJEMŇUJÍCÍ TĚLOVÝ KRÉM V našem druhém VÁNOČNÍM TIPU vám zasíláme inspiraci na dárky pro vaše děti, vnoučata, pravnoučata, Unikátní řada kosmetických výrobků, jež pomáhá vytvořit pevnější pouto mezi matkou a dítětem. Tyto výrobky

Více

PROFESIONÁLNÍ VLASOVÁ PÉČE S NOVOU TVÁŘÍ

PROFESIONÁLNÍ VLASOVÁ PÉČE S NOVOU TVÁŘÍ PROFESIONÁLNÍ VLASOVÁ PÉČE S NOVOU TVÁŘÍ PROČ FRAMESI? ZKUŠENOSTI Téměř 70 let zkušeností v produkci barev a vlasové kosmetiky PROFESIONALITA Specializuje se na produkty pro salony ITALSKÝ STYL Vyhlášený

Více

Micelární odličovací voda MICELLAR LOTION. FM GROUP Polska

Micelární odličovací voda MICELLAR LOTION. FM GROUP Polska Micelární odličovací voda MICELLAR LOTION ß-GLUCAN ACTIVE COLLECTION Hydratační pleťový krém Vhodný pro všechny typy pleti, bez ohledu na věk. Pro každodenní použití, ráno i večer. Hypoalergenní. Ovesný

Více

Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu.

Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu. Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu. OŠETŘENÍ VŠECH TYPŮ PLETI TERAPIE LASEREM MIKROMASÁŽ OČNÍHO

Více

TĚLOVÝ PEELING SE ZÁZVOREM A MOŘSKOU SOLÍ DÁRKOVÁ SADA SE ZÁZVOREM & MOŘSKOU SOLÍ

TĚLOVÝ PEELING SE ZÁZVOREM A MOŘSKOU SOLÍ DÁRKOVÁ SADA SE ZÁZVOREM & MOŘSKOU SOLÍ FÍKY, IBIŠEK, MOŘSKÉ ŘASY, ZÁZVOR, MOŘSKÁ SŮL... ŽE VE VÁS EVOKUJÍ VZPOMÍNKY NA RELAXACI A DOVOLENOU? UDĚLEJTE SI DOVOLENOU I V ZIMĚ A V POHODLÍ DOMOVA. NENÁROČNĚ, ÚČINNĚ, KE SPOKOJENOSTI VŠECH ZÚČASTNĚNÝCH.

Více

NOVINKA LAVERA PŘÍRODNÍ PÉČE O PLEŤ

NOVINKA LAVERA PŘÍRODNÍ PÉČE O PLEŤ NOVINKA LAVERA PŘÍRODNÍ PÉČE O PLEŤ Profesionální výrobky pro každý typ pleti 100% přírodní S certifikátem NATRUE Nová pleťová péče od lavery má vylepšené složení, přináší moderní receptury plné luxusních

Více

! Všechny výrobky si můžete objednat u nás v SALONU LIRIS, případně em

! Všechny výrobky si můžete objednat u nás v SALONU LIRIS, případně  em Toaletní a kosmetické výrobky MA PROVENCE mají vynikající kvalitu a velice příjemné smyslné vůně, které vychází z bohatství a krásy krajiny Provence. Mýdla, tekutá mýdla, tělová mléka, šampóny a sprchové

Více

Pěsticí kosmetika Dermaton

Pěsticí kosmetika Dermaton Pěsticí kosmetika Dermaton Dermaton oil» pro každodenní ošetřování suché a normální pokožky» zklidňuje a obnovuje pokožku po vystavení nepříznivým vlivům» tlumí bolest při zčervenání pokožky» odstraňuje

Více

Zesílená ochrana pro zachování mládí Vaší pleti

Zesílená ochrana pro zachování mládí Vaší pleti SOTHYS SLUNEČNÍ PÉČE Zesílená ochrana pro zachování mládí Vaší pleti www.sothys.cz Protože pobyt na slunci není bez rizika, vyvinula značka Sothys pro zdroj mládí Vaší pleti novou řadu sluneční péče. Chrání

Více

Průvodce krásou Solutions

Průvodce krásou Solutions CA 09/07 PAGE bc Průvodce krásou Solutions Kontaktujte svoji AL/AG: Jméno a příjmení: Adresa: Telefon: Avon Cosmetics, spol. s r.o. Na Maninách 7, 70 00 Praha 7 Česká republika Zákaznický servis: tel.

Více

NEOSTRATA. Katalog produktů. Gray line Blue line Green line

NEOSTRATA. Katalog produktů. Gray line Blue line Green line NEOSTRATA Katalog produktů Gray line Blue line Green line 17 Gray line Blue line Green line NEOSTRATA světově známá americká společnost zabývající se výzkumem a výrobou kosmetických přípravků na bázi ovocných

Více

Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová

Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová pleťové masky obsah Co je to kosmeceutika proč používat masky Proč má tiande tolik masek Členění masek Jak je správně používat Co je to kosmeceutika? Spojuje

Více

Detoxikační a obnovující kůra pro obličej a krk

Detoxikační a obnovující kůra pro obličej a krk Detoxikační a obnovující kůra pro obličej a krk Záznam přednášky Autor Soňa Navrátilová www.tiandeservis.cz Smysl a cíl : Hlavním cílem této kůry je obnovení funkci pokožky a příprava na letní sezónu.

Více

KYSELINA HYALURONOVÁ PRVNÍ POMOC ZDRAVÁ A HYDRATOVANÁ PLEŤ. PRO JEMNÉ VRÁSKY ZPŮSOBENÉ DEHYDRATACí

KYSELINA HYALURONOVÁ PRVNÍ POMOC ZDRAVÁ A HYDRATOVANÁ PLEŤ. PRO JEMNÉ VRÁSKY ZPŮSOBENÉ DEHYDRATACí ZDRAVÁ A HYDRATOVANÁ PLEŤ KYSELINA HYALURONOVÁ NEJNOVĚJŠÍ AKTUALIZovaná verze PRVNÍ POMOC PRO JEMNÉ VRÁSKY ZPŮSOBENÉ DEHYDRATACí Nové senzační hyaluronové sérum Nové senzační hyaluronové sérum První pomoc

Více

SOTHYS CHRONOBIOLOGIE. Okysličení PO CELÝ ROK + + NEBO. Další potřebné výrobky, které nejsou v boxu

SOTHYS CHRONOBIOLOGIE. Okysličení PO CELÝ ROK + + NEBO. Další potřebné výrobky, které nejsou v boxu SEZONNÍ OŠETŘENÍ Sezonní okysličující obličejové ošetření Originální koncept kombinující chronobiologii a požitek z ošetření pro odhalení jasu pleti na jaře a podzim. Limitovaná edice. Všechny typy pletí

Více

TIME REVEAL KOMPLEXNÍ ČISTÍCÍ PŘÍPRAVEK

TIME REVEAL KOMPLEXNÍ ČISTÍCÍ PŘÍPRAVEK S příchodem posledního měsíce roku 2014 rozšiřujeme nabídku kosmetických linií TIME DYNAMICS a GOLD DYNAMICS o PĚT NOVÝCH VÝROBKŮ a DVA ZVÝHODNĚNÉ SETY + uvádíme na trh DVA zbrusu nové DEODORANTY/ANTIPERSPIRANTY.

Více

CENÍK EPILACE LYCON. Domácí péče LYCON. mango + guava, granát.jablko, růž.grep. LYCON tělové mléko 250ml tea tree soothe 490 Kč

CENÍK EPILACE LYCON. Domácí péče LYCON. mango + guava, granát.jablko, růž.grep. LYCON tělové mléko 250ml tea tree soothe 490 Kč CENÍK EPILACE LYCON EPILACE OBLIČEJE samostržný vosk Hot Wax Lycon Samostatný úkon V rámci kosmetického ošetření Epilace obočí 200 Kč 150 Kč Obočí + barvení obočí/ Obočí + horní ret 300 Kč 250 Kč Horní

Více

ISOLDA Aloe Vera s vitamínem E 100 ml

ISOLDA Aloe Vera s vitamínem E 100 ml ISOLDA Aloe Vera s vitamínem E 100 ml Zvýšený obsah přírodního extraktu aloe vera propůjčuje krému výborné regenerační vlastnosti. Vhodná kombinace přírodních látek doplněných o vitamín E obnovuje bariérovou

Více

Ručně balená přírodní kosmetika Bohemia Natur. Sprchové gely Bohemia Natur

Ručně balená přírodní kosmetika Bohemia Natur. Sprchové gely Bohemia Natur Ručně balená přírodní kosmetika Bohemia Natur Nová řada ručně balených kosmetických produktů vyráběných dle tradičních receptur, které jsou obohaceny o extrakty bylin, citrusů či o minerály. Atraktivním

Více

Prémiová péče o pokožku a duši

Prémiová péče o pokožku a duši Prémiová péče o pokožku a duši Harmonicky navržený systém pro citlivou a namáhanou pokožku. Prémiová řada parametry Kód Produkt Obsah Prodejní jednotka Množství v kartonu 2101601 Šampón 250 ml 1 lahev

Více

GHESER Síla přírody pro silné na duchu

GHESER Síla přírody pro silné na duchu www.sibirskezdravi.cz Síla přírody pro silné na duchu PRVNÍ ŘADA KOSMETIKY PRO MUŽE* Gel na holení Ultra comfort T Tento osvěžující gel vytváří bohatou hedvábnou pěnu pro důkladné oholení. Gel nejenom

Více

Nejčastěji kladené otázky

Nejčastěji kladené otázky Nejčastěji kladené otázky o je beta-glukan, hlavní složka produktové řady? Jedná se o unikátní přírodní polysacharid, který má velmi silné hydratační a regenerační vlastnosti a působí proti tvorbě vrásek.

Více

Jablečný peeling univerzální

Jablečný peeling univerzální tiande NOVINKY Prosinec 2012 Hřejivý krém na nohy Účinek: Krém stimuluje krevní oběh a chrání nohy před podchlazením a nadměrnou vlhkostí. Intenzivně zpevňuje pokožku nohou, vyživuje, hydratuje a zabraňuje

Více

Střední odborné učiliště Domažlice. Použití olejů v kosmetice. Vytvořeno dne 16. 11. 2013

Střední odborné učiliště Domažlice. Použití olejů v kosmetice. Vytvořeno dne 16. 11. 2013 Číslo projektu Číslo materiálu Název školy Ročník Vzdělávací oblast Vzdělávací obor Tématický okruh Téma Jméno autora CZ.1.07./1.5.00/34.0639 VY_52_INOVACE_04.12 Střední odborné učiliště Domažlice 2. ročník

Více

DROGERIE. SPOLPHARMA, s.r.o. Katalog výrobků. Compactní prací prostředky. www.spolpharma.com. Merkur Compact Automat

DROGERIE. SPOLPHARMA, s.r.o. Katalog výrobků. Compactní prací prostředky. www.spolpharma.com. Merkur Compact Automat SPOLPHARMA, s.r.o. Katalog výrobků DROGERIE Compactní prací prostředky Compact Automat Dávkujete méně, ale vyperete stejné množství prádla. univerzální prací prostředek pro praní bílého i barevného prádla

Více

Nová řada tělové kosmetiky MARIONNAUD BATH COLLECTION okouzluje vůněmi

Nová řada tělové kosmetiky MARIONNAUD BATH COLLECTION okouzluje vůněmi Nová řada tělové kosmetiky MARIONNAUD BATH COLLECTION okouzluje vůněmi Okamžiky péče o tělo jsou příjemnou relaxací, časem, který po náročném dni ukrojíme jen samy pro sebe. Pokud navíc použijeme přípravky,

Více

Novinky korejské značky erborian se postarají o dokonale hebkou pokožku

Novinky korejské značky erborian se postarají o dokonale hebkou pokožku Novinky korejské značky erborian se postarají o dokonale hebkou pokožku Když se spojí luxus a odborné znalosti v oblasti krásy Francie, s čistotou a tajnými bylinnými recepturami Koreje, vznikne kosmetika

Více

BASIC řada ALOE VERA-péče o smíšenou pleť v každém věku (Péče s aloe vera a mořskými řasami)

BASIC řada ALOE VERA-péče o smíšenou pleť v každém věku (Péče s aloe vera a mořskými řasami) BASIC řada ALOE VERA-péče o smíšenou pleť v každém věku (Péče s aloe vera a mořskými řasami) 3127 AV jemně čistící mléko Jemné čistící mléko, nenarušuje přirozené ph pokožky. Určené pro salonní nebo každodenní

Více

Nabídka kosmetických sad II. Vánoce AF Production s.r.o., Prokopka 176/2, Praha 9, Tel.:

Nabídka kosmetických sad II. Vánoce AF Production s.r.o., Prokopka 176/2, Praha 9, Tel.: Nabídka kosmetických sad II. Vánoce 2017 AF Production s.r.o., Prokopka 176/2, 190 00 Praha 9, Tel.: 257 323 403 DÁRKOVÁ KAZETA BODY CARE - BAMBUCKÉ MÁSLO Hledáte dárek pro kohokoli, kdo si potrpí na opravdu

Více