Systémy vstupních čisticích rohoží emco

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Systémy vstupních čisticích rohoží emco"

Transkript

1 Přehled výrobků OEM Systémy vstupních čisticích rohoží emco emcobad emcobau emcoklima

2 Vstupní čisticí rohože emco: Efektivní, odolné, funkční a variabilní Vchod je vizitkou budovy a proto vyžaduje zvláštní pozornost s ohledem na celkovou harmonii architektury. Řady vstupních čisticích rohoží DIPLOMAT, MARSCHALL a CONSUL se emco starají o to, že se nečistoty a vlhkost zachytí již v prostorách vstupu. Čisticí rohože emco GS snesou díky svému uzavřenému profilu vysoké zatížení a rychle se čistí, neboť nečistoty lze snadno vysát. Ve spojení s celoplošnými čisticími systémy nabízejí vstupní čisticí rohože emco komplexní třízónový čisticí systém zachycující hrubé i jemné nečistoty a vlhkost. Vedle funkčnosti lze při včasném architektonickém plánování realizovat přání na sladění tvaru a barvy. Naši vyškolení poradci Vám zodpoví tyto i všechny další technické dotazy. Svým servisem a vysokou kvalitou dokážeme vyhovět praktickým a architektonickým požadavkům specifických podmínek vstupu. Obr. 1 Obr. 2 Vstupní čisticí rohože si trvale zachovávají svoji funkčnost, neboť nečistoty se nezachycují v rohožích, nýbrž propadávají do meziprostoru mezi profily rohože (obr. 1). Protože se rohože dají svinout, můžete nečistoty snadno vysát z podkladu pod rohoží (obr. 2) a ty tak nejsou roznášeny dalšími návštěvníky. (Zobrazení neplatí pro typ emco GS) 2 Technické změny vyhrazeny. Platnost k:

3 3

4 Vstupní čisticí rohože emco systémové komponenty: Dodávané konstrukční výšky, tloušťky stěn nosného profilu a vložky. Konstrukční výšky 42 DIPLOMAT DIPLOMAT DIPLOMAT DIPLOMAT PLAZA MARSCHALL (S) CONSUL (E) GS MARSCHALL (S) Vstupní čisticí rohože DIPLOMAT, CONSUL, MARSCHALL, GS a PLAZA se dodávají v pěti konstrukčních výškách s příslušnými vestavěnými rámy:,,, a 42 mm. Čím vyšší je konstrukční výška, tím větší je kapacita rohože pro zachycené nečistoty. Jelikož naplnění meziprostoru rohoží nečistotami trvá delší dobu, redukuje se tím četnost intervalů pro čištění. Vyšší konstrukční výška je tak vhodnější spíše pro frekventované vchodové prostory. Tloušťka stěny nosného profilu ca. 2,5 1 1,7 2,5 2,5 1,5 DIPLOMAT CONSUL (E) MARSCHALL (S) RADIAL PLAZA GS Vstupní čisticí rohože emco DIPLOMAT, CONSUL, MARSCHALL, RADIAL, GS a PLAZA se dodávají ve třech tloušťkách stěn nosného profilu. Přitom platí, že: čím větší je tloušťka stěny nosného profilu, tím vyšší je možnost zatížení. Typ DIPLOMAT je svojí tloušťkou stěny nosného profilu 1 mm vhodný pro normální až silné zatížení, typ CONSUL s 1,7 mm a typy MAR- SCHALL, RADIAL a PLAZA s 2,5 mm pro extrémní až velmi extrémní zatížení. emco PLAZA se vyznačuje speciálním tvarem a výškou. Vložky Kobercová z hrubého vlákna Gumová Kartáčová kazeta Textilní kartáč Celoplošný čisticí systém MAXIMUS Dodatečné profily Škrabáková hrana Kartáčová lišta Podle toho, zda se v místě použití zachycují jemné nebo hrubé nečistoty, můžete pro typy DIPLOMAT, CONSUL, MAR- SCHALL a PLAZA vybírat ze tří typů vložek (kobercové z hrubého vlákna, gumové a kartáčové kazety). U typů DIPLOMAT a SENATOR lze zvýšit čisticí efekt pomocí dvou dodatečných profilů. Nová uzavřená vstupní čisticí rohož typu emco GS má zabudovanou škrabákovou hranu, a lze ji kombinovat s gumovou vložkou, vložkou s textilními kartáči nebo vložkou pro celoplošné čisticí systémy MAXIMUS. 4 Technické změny vyhrazeny. Platnost k:

5 Vstupní čisticí rohože emco rychlý přehled: Takto si vyberete tu správnou vstupní čisticí rohož. * Příklady namáhání normální: rodinný dům, lékařská ordinace, boutique, vchody do menších obchodů (< 250 přechodů za den) silné: úřady, banky, školy, obchody se střední frekvencí (< přechodů za den) extrémní: nákupní centra, letiště, vchody s extrémní frekvencí (od 2000 přechodů za den) extrémní ++: nákupní centra, letiště, vchody s extrémní frekvencí (od 5000 přechodů za den) Vysvětlivky označení typů G gumová vložka RB kobercová vložka z hrubého vlákna a kartáčovou lištou GB gumová vložka s kartáčovou lištou RK kobercová vložka z hrubého vlákna se škrabákovou hranou GK gumová vložka se škrabákovou hranou RCB kobercová vložka z hrubého vlákna s kartáčovou kazetou GCB gumová vložka s kartáčovou kazetou TB textilní kartáč (pouze GS ) R kobercová vložka z hrubého vlákna M vložka celoplošného čisticího systému MAXIMUS CB kartáčová kazeta Vstupní čisticí rohože pro venkovní prostory Namáhání* BE** G GB GK GCB CB GS/G RE*** pochůzná/ pojezdová 5 G 5 GK 5 GCB 5 CB 13 5 G 5 GB 5 GK 5 GCB 5 CB 20 5 G 5 GB 5 GK 5 GCB 5 CB 25 5 G 5 GK 5 GCB 5 CB 30 nákupní vozíky, kolečková křesla, přepravní vozíky (pozor u GB, GK, GCB, CB!)* 5 S/G 5 E/G 5 S/GCB 5 E/GCB 5 S/CB 5 E/CB 5 GS/G vedle toho i: osobní automobily, 5 S/G 5 S/GCB 5 S/CB 25 zvedací vozíky S/G 542 S/GCB 542 S/CB 46 viz MARSCHALL Vstupní čisticí rohože pro interiéry a zastřešené venkovní prostory Namáhání* BE** R RB RK RCB TB M RE*** pochůzná/ pojezdová 5 R 5 RK 5 RCB 13 5 R 5 RB 5 RK 5 RCB 20 5 R 5 RB 5 RK 5 RCB 25 5 R 5 RK 5 RCB 30 nákupní vozíky, kolečková křesla, přepravní vozíky (pozor u RB, RK, RCB!)* 5 S/R 5 E/R 5 S/RCB 5 E/RCB 5 GS/TB 5 GS/M vedle toho i: osobní automobily, 5 S/R 5 S/RCB 25 zvedací vozíky S/R 542 S/RCB 46 *Pochůznost/pojezdovost provedení GB, GK, GCB a CB je omezená, provedení RB, RK a RCB nejsou pojezdové. **konstrukční výška vstupních čisticích rohoží (mm) ***výška rámu vstupních čisticích rohoží (mm) viz MARSCHALL Technické změny vyhrazeny. Platnost k:

6 emco DIPLOMAT, MARSCHALL, CONSUL, RADIAL a GS v zóně 1: pro zachycení hrubých nečistot ve venkovních prostorách. G s gumovou vložkou (29) 5 GB s gumovou vložkou a kartáčovou lištou* 5 9,5 5 Typ emco RADIAL GK s gumovou vložkou a škrabákovou hranou* (5 5 5) (29) CB s kartáčovou kazetou (29) 5 GCB s gumovou vložkou a kartáčovou kazetou (29) 5 červené hodnoty: emco DIPLOMAT 5 *nedodává se pro typy MARSCHALL a CONSUL 6 Technické změny vyhrazeny. Platnost k:

7 emco DIPLOMAT, MARSCHALL, CONSUL, RADIAL a GS v zóně 2: pro zachycení jemných nečistot v interiérech nebo u zastřešených vchodů. R s kobercovou vložkou z hrubého vlákna (29) 5 RB s kobercovou vložkou z hrubého vlákna a kartáčovou lištou* 5 9,5 5 RK s kobercovou vložkou z hrubého vlákna a škrabákovou hranou* (5 5 5) (29) RCB s kobercovou vložkou z hrubého vlákna a kartáčovou kazetou (29) 5 GS/ TB s textilním kartáčem 37 GS/M s vložkou celoplošného čisticího systému MAXIMUS 37 GS/G s gumovou vložkou 37 červené hodnoty: emco DIPLOMAT 5 *nedodává se pro typy MARSCHALL a CONSUL Technické změny vyhrazeny. Platnost k:

8 Třízónový čisticí systém: Optimální způsob zachycení nečistot Třízónový čisticí systém je osvědčená kombinace pro důsledné zachycování nečistot, kterou lze individuálně navrhnout tak, aby odpovídala příslušným podmínkám v budově. Zejména nákupní centra, školy, školky, úřady a další budovy s vysokou frekvencí návštěvníků jsou předurčeny právě pro tento třízónový čisticí systém. Třízónový čisticí systém šetří náklady za úklid a chrání okolní podlahové krytiny a vybavení budovy. Vedle toho plní systémy ochranu proti uklouznutí, čímž zabraňují úrazům. Upozornění: emco celoplošné čisticí systémy jsou určeny pro zónu 3 a nikoli jako náhrada nebo alternativa za zónu 1 a/nebo 2, neboť v první řadě slouží k zachycování jemných nečistot a vlhkosti. 1 Zóna 1 pro hrubé nečistoty 1 Příklad: vstupní čisticí rohož emco typ CB s kartáčovými kazetami jako základní systém pro zachycování hrubých nečistot; v případě potřeby se dodává s vanou pro zachycování nečistot a vloženou rohoží (CONSUL nebo MARSCHALL). 2 Zóna 2 pro jemné nečistoty 2 Příklad: vstupní čisticí rohož emco typ R s kobercovými vložkami z hrubého vlákna. Jemné nečistoty zachytí hrubá vlákna odolných kobercových vložek a ty tak nejsou roznášeny do dalších prostor. 3 Zóna 3 pro zachycování vlhkosti 3 emco celoplošné čisticí systémy se díky svému textilnímu kobercovému charakteru výborně hodí pro zachycování vlhkosti a zbytkových nečistot. 8 Technické změny vyhrazeny. Platnost k:

9 Rámy emco 500, emco LUMINA a vany emco pro zachycování nečistot: Příslušenství pro emco DIPLOMAT, MARSCHALL a CONSUL Obvodové osazovací rámy emco 500 pro rohože jsou vyrobeny z hliníkových eloxovaných úhelníků, rohy jsou seříznuty na pokos. Rohové spojky, které jsou součástí dodávky, zajišťují přesné šroubové spojení. K dodávce dále patří našroubovatelné kotvy - pracny, pro vlhké prostory lze zvolit rámy z nerez oceli. Na přání možno dodat i rámy v provedení mosaz. Rám je připraven k namontování resp. dodává se smontovaný v bedně (např. u rámu s obloukovými výřezy nebo u rámů s několika výřezy atd.). emco LUMINA udělá z každého prostoru vstupu osvícené pódium. Tento systém svítících rámů pro interiéry a venkovní prostory se snadno montuje. Jsou vodotěsné, vybaveny lištami s LED diodami, které jsou energeticky úsporné a mají vysokou životnost. Vany emco pro zachycování nečistot (pro emco MARSCHALL a CONSUL) slouží k zachycování většího množství nečistot v silně frekventovaných vchodových prostorách. Vany jsou vyrobeny z hliníkové slitiny (AlMg 1) a vodotěsně svařeny. Pro jejich snadné čištění mají zcela hladký vnitřek. Dodávají se s navařenými kleštinami, s volitelným směrem odtoku. Mohou se stavebnicově skládat, z několika van tak můžete vytvořit vanový celek pro zachycování nečistot o potřebné velikosti. 500 hliník 500 nerez ocel 500 mosaz LUMINA Rámy emco 500 a emco LUMINA Typ Rozměry (v x š x h) v mm Materiál 500/13 13 x 25 x 3 Hliník 500/18 18 x 28 x 3 Hliník 500/20 20 x 30 x 3 20 x 25 x 3 Hliník Nerez ocel, číslo materiálu (V4A) Vana pro zachycování nečistot 500/25 25 x 28 x 3 25 x 25 x 3 25 x 28 x 3 Hliník Mosaz přírodní Nerez ocel, číslo materiálu (V4A) 500/30 30 x 30 x 3 30 x 30 x 3 30 x 25 x 3 500/46 47,5 x 35 x 4,5 44 x 25 x 2 Hliník Mosaz přírodní Nerez ocel, číslo materiálu (V4A) Hliník Nerez ocel, číslo materiálu (V4A) LUMINA 30 x 25 x 52 Hliník (trafo není součástí dodávky, dodávka s LED diodami nebo bez) Vana emco pro zachycování nečistot Typ Výška vany (mm) Celková výška (mm) Max. šířka, jednodílná (mm) Max. hloubka, jednodílná (mm) Technické změny vyhrazeny. Platnost k:

10 emco celoplošné čisticí systémy v zóně 3: Pro zachycení vlhkosti a zbytkových nečistot v interiéru. emco celoplošné čisticí systémy vytvářejí ve vchodové části díky svému tlumicímu účinku a harmonickým barevným řešením uvolněnou atmosféru cenný přínos pro pozitivní celkový obraz obchodního domu nebo veřejné budovy. Materiál pohltí až 90% vlhkosti a zbytkových nečistot a šetří tak okolní podlahové krytiny, které se musí uklízet podstatně méně často a prodlužuje se tak jejich životnost. Opravy a výměny se provádějí zřídka. Kromě toho se minimalizuje nebezpečí uklouznutí kvůli vlhkosti a nečistotám ve vchodové oblasti a účinně se tak eliminují s tím spojené náklady na úrazy. Rovněž se výrazně zlepší hygienické podmínky v silně frekventovaných prostorách. Tyto výhody jsou dány inteligentní strukturou celoplošných čistících systémů emco. Tento systém řeší zatížení nečistotami jinak než běžné koberce. Speciální dutá vlákna přenášejí nečistoty z povrchu vlasového materiálu k nosnému materiálu. Zachycené částečky nečistot nejsou v rohoži vidět (obr. dole) a při nejbližším úklidu je můžete bez námahy odstranit. emco celoplošné čisticí systémy se dodávají v kvalitách MAXIMUS, PREMIUM, SCRATCH, MODUS a FAVORIT. V kombinaci s hliníkovými vstupními čisticími rohožemi nabízejí téměř neomezené možnosti pro individuální provedení vchodu v souladu s okolní architekturou, který lze pomocí typu MAXIMUS IMAGE s potiskem sladit s firemním designem. emco celoplošné čisticí systémy jsou jakostní výrobek s dlouhou životností, který si na světle zachovává své barvy a podle typu má požadované protipožární vlastnosti. Materiál se čistí vodou o teplotě do 40 C. Podle typu se emco celoplošné čisticí systémy dodávají v podobě rohoží na míru nebo jako běhoun = metráž, a pokládají se buď volně, nebo se lepí k podkladu. Princip fungování celoplošně čisticích systémů emco Vlasový materiál Částečky nečistot Netkaná textilie PVC Technické změny vyhrazeny. Platnost k:

11 PREMIUM Jakostní velur pro nejvyšší požadavky. Reprezentativní velur s hmotností vlasové vložky cca g/m 2. V 6 standardních barvách, výška cca 13 mm. SCRATCH Profilovaný a efektivní. Materiál po zachycování hrubých nečistot a vlhkosti. S hmotností vlasové vložky cca g/m 2. V 5 standardních barvách, výška cca mm. MODUS Nový vzhled a povrchová struktura. Nové typy vláken zajišťují velice účinné zachycování nečistot a vlhkosti. S hmotností vlasové vložky cca g/m 2. V 5 standardních barvách, výška cca 9 mm. FAVORIT Dobrá prevence. Základní kvalita s vysokou odolností pro preventivní čištění. S hmotností vlasové vložky cca 820 g/m 2. Ve 4 standardních barvách, výška cca mm. MAXIMUS S komfortním přídavkem. Trvale pružný a odolný proti opotřebení ze všívaného veluru, hmotnost vlasové vložky cca g/m 2. Ve 12 standardních barvách, výška cca mm. MAXIMUS IMAGE Kreativně s důrazem na image. Dodává se v 45 barvách, všech odstínech Pantone nebo individuálních speciálních odstínech. S volným designem nebo CI pro maximální využití reklamy. Kvalita jako MAXIMUS. Technické změny vyhrazeny. Platnost k:

12 CZ /05.09 Technické změny vyhrazeny. The right of technical modification is reserved. Erwin Müller Gruppe Lingen emcobad emcobau emcoklima Interceramica, spol. sr.o. Přemyslova 969 CZ Rokycany Tel. (+420) Fax (+420) emco Bau- und Klimatechnik GmbH & Co. KG PF 1860 D Lingen Tel. +49 (0) Fax: +49 (0)

přehled výrobků Systémy vstupních rohoží emco

přehled výrobků Systémy vstupních rohoží emco přehled výrobků Systémy vstupních rohoží emco péče o čistotu Moderní ochrana objektů Účinné řešení: Kombinací emco aluminiových profilů s různými čistícími vložkami a emco celoplošných dočišťovacích koberců

Více

Systémy vstupních rohoží přehled výrobků. Péče o čistotu začíná již na vstupu do objektu

Systémy vstupních rohoží přehled výrobků. Péče o čistotu začíná již na vstupu do objektu Systémy vstupních rohoží přehled výrobků Péče o čistotu začíná již na vstupu do objektu Moderní ochrana objektů Účinné řešení: Kombinací emco aluminiových profilů s různými čistícími vložkami a emco celoplošných

Více

ACO TopTek. Neviditelné. A přesto zde jsou. Šachtové kryty pro víceúčelové aplikace

ACO TopTek. Neviditelné. A přesto zde jsou. Šachtové kryty pro víceúčelové aplikace ACO TopTek Neviditelné. A přesto zde jsou. Šachtové kryty pro víceúčelové aplikace ACO TopTek Šachtové kryty ACO TopTek jsou bezpečné, spolehlivé a variabilní. A přesto jsou zcela nenápadné. Šachtové kryty

Více

Sika ComfortFloor podlahové systémy Peče a údržba

Sika ComfortFloor podlahové systémy Peče a údržba Sika ComfortFloor podlahové systémy Peče a údržba Udržujte Vaši podlahu Sika ComfortFloor čistou Sika ComfortFloor jsou bezešvé odolné polyuretanové podlahy, s nízkými nároky na údržbu. Chcete-li zachovat

Více

Hliníkový okenní systém heroal W 72. Inovativní systémové řešení pro každou oblast použití

Hliníkový okenní systém heroal W 72. Inovativní systémové řešení pro každou oblast použití Hliníkový okenní systém heroal W 72 Inovativní systémové řešení pro každou oblast použití Věděli jste, že okna...... tvoří zhruba čtvrtinu opláštění budov a tento podíl neustále roste?... neplní pouze

Více

emcovstupní čisticí rohože příručka pro zákazníky

emcovstupní čisticí rohože příručka pro zákazníky příručka pro zákazníky údržba a čištění Vážený zákazníku, Chtěli bychom Vám poblahopřát k nákupu emco vstupní čisticí rohože. Naše úsilí o dokonalý výrobek, neustálá kontrola kvality a přesné zpracování

Více

SYSTÉMY VEKA PRO VCHODOVÉ DVERE

SYSTÉMY VEKA PRO VCHODOVÉ DVERE Tady se cítíme opravdu dobre. SYSTÉMY VEKA PRO VCHODOVÉ DVERE Vítejte doma! Moderní vchodové dveře jsou reprezentativní vizitkou každého domu. Zajišťují bezpečnost a šetří energii. Vaše nové vchodové dveře

Více

Šetřit energii? Docela jednoduše.

Šetřit energii? Docela jednoduše. Šetřit energii? Docela jednoduše. Inovativní systém profilů šetřících energie od firmy VEKA Kvalita třídy A od firmy VEKA: maximální výkon po celý život Moderní plastová okna dosahují životnosti 30 nebo

Více

Venkovní regály. Regálová zařízení odolná proti povětrnostním vlivům, se zastřešením

Venkovní regály. Regálová zařízení odolná proti povětrnostním vlivům, se zastřešením Venkovní regály Regálová zařízení odolná proti povětrnostním vlivům, se zastřešením 1 REGÁL PRO VELKÉ ZATÍŽENÍ SL100 Flexibilní systém nosníků pro vysoké zatížení s výškou regálů do 12 m, vhodný pro ruční

Více

www.aco.cz ACO Self RohoÏky na ãi tûní obuvi systém ACO Self Vario Light systém ACO Self Indoor

www.aco.cz ACO Self RohoÏky na ãi tûní obuvi systém ACO Self Vario Light systém ACO Self Indoor ACO Self www.aco.cz Zhodnocení domu, dvoru a zahrady ACO Self RohoÏky na ãi tûní obuvi systém ACO Self Vario systém ACO Self Vario Light systém ACO Self Indoor pína zûstane venku 2 Systém ACO Self Rohožky

Více

SELF 100 - nespádované žlaby z polyesterového betonu pro lehké zatížení (garáže u RD, chodníky, pochůzné provozy, autoservisy, sportoviště atd.

SELF 100 - nespádované žlaby z polyesterového betonu pro lehké zatížení (garáže u RD, chodníky, pochůzné provozy, autoservisy, sportoviště atd. Stránka 1 autorizovaný dovozce ANRIN Lanžhotská 3448/2 Tel./fax: ++420 519 325187, 323168 690 02 Břeclav Tel. ++420 519 322440, 325741 ČR E-mail: info@rexcom.cz CENÍK ODVODŇOVACÍCH ŽLABŮ Z POLYMERICKÉHO

Více

Vysokotlaké čističe se spalovacím motorem G 4.10 M

Vysokotlaké čističe se spalovacím motorem G 4.10 M Vysokotlaké čističe se spalovacím motorem G 4.10 M Vysokotlaký čistič se spalovacím motorem Pro uživatele, kteří ocení při práci nezávislost na el. síti. Tato třída proto představuje opravdové všeuměly

Více

Střední třída IVR 40/30 Pf. Vybavení: Příslušenství v objemu dodávky No Nádrž v dodávce Yes Očištění filtru manuální.

Střední třída IVR 40/30 Pf. Vybavení: Příslušenství v objemu dodávky No Nádrž v dodávce Yes Očištění filtru manuální. Střední třída IVR 40/30 Pf Průmyslový vysavač Kärcher IVR 40/30 Pf: s vysoce kvalitním kompresorem bočního kanálu a kapesním filtrem. Ideální pro dlouhé pracovní cykly a jemné prachy v oblasti výroby a

Více

vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou Unlimited Polymer Solutions www.rehau.cz

vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou Unlimited Polymer Solutions www.rehau.cz Unlimited Polymer Solutions vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou www.rehau.cz Stavebnictví Automobilový průmysl Průmysl dlouhodobě v nejlepší formě Vchodové dveře

Více

PRACOVNÍ PROTIÚNAVOVÉ ERGONOMICKÉ BEZPEČNOSTNÍ ROHOŽE ERGOLASTEC

PRACOVNÍ PROTIÚNAVOVÉ ERGONOMICKÉ BEZPEČNOSTNÍ ROHOŽE ERGOLASTEC Stav 01/2012 Interceramica, spol. s r.o. Přemyslova 969 CZ 337 01 Rokycany Telefon (+420)371724652 Telefax (+420)371723005 interceramica@interceramica.cz www.interceramica.cz www.pracovnirohoze.cz www.ergolastec.at

Více

Více pohodlí pro Váš domov

Více pohodlí pro Váš domov Více pohodlí pro Váš domov Profilový systém 5komorový systém se stavební hloubkou 70 mm elegantní, lehce zaoblené hrany provedení: s odsazeným nebo částečně odsazeným křídlem pohledová šířka 99 176 mm

Více

Unlimited Polymer Solutions. vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou. Stavebnictví Automotive Průmysl

Unlimited Polymer Solutions. vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou. Stavebnictví Automotive Průmysl Unlimited Polymer Solutions vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl dlouhodobě v nejlepší formě Vchodové dveře REHAU Brillant-Design

Více

Sicherheitstreppen. Tritte, Podeste

Sicherheitstreppen. Tritte, Podeste Sicherheitstreppen Tritte, Podeste ZARGES bezpečnostní schůdky a stoličky mnohostranné, praktické a kompaktní. Bezpečnostní schůdky a stoličky ZARGES jsou kompaktní a rychle použitelné. Stoličky nabízejí

Více

dokonalý koncept energie systém posuvně-zdvihacích dveří geneo. www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl

dokonalý koncept energie systém posuvně-zdvihacích dveří geneo. www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl dokonalý koncept energie systém posuvně-zdvihacích dveří geneo. www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl 1 systémová rodina se rozšiřuje systém posuvně-zdvihacích dveří geneo. Posuvně-zdvihací systém

Více

Jednoduše rozmanité: Kanály pro vestavbu přístrojů Rapid 80

Jednoduše rozmanité: Kanály pro vestavbu přístrojů Rapid 80 Jednoduše rozmanité: Kanály pro vestavbu přístrojů Rapid 80 Prostor pro vaše instalace 2 Kanály pro vestavbu přístrojů tvoří v mnoha kancelářích páteřní článek elektroinstalací. Kanály namontované v pohodlné

Více

ACO XtraDrain X100C Liniové odvodňovací žlaby s můstkovými rošty

ACO XtraDrain X100C Liniové odvodňovací žlaby s můstkovými rošty ACO Drain www.aco.cz ACO XtraDrain X100C Liniové odvodňovací žlaby s můstkovými rošty Profesionální liniové odvodnění zpevněných ploch a jiných prostranství u veřejných i neveřejných občanských staveb

Více

HAGODECK COMPOSITE Pokrokový šachtový poklop

HAGODECK COMPOSITE Pokrokový šachtový poklop Stav 03/2014 Interceramica, spol. s r.o. Přemyslova 969 CZ 337 01 Rokycany Tel. 371724652 Fax 371723005 E-mail: interceramica@interceramica.cz www.interceramica.cz www.poklopy.cz www.hago.at Šachtové poklopy

Více

Typ BV-GD automatic Stahl Typ BVE-GD automatic Edelstahl

Typ BV-GD automatic Stahl Typ BVE-GD automatic Edelstahl Interceramica, spol. s r.o. Přemyslova 969 CZ 337 01 Rokycany Tel. +420 371724652 Fax +420 371723005 E-mail: interceramica@interceramica.cz www.interceramica.cz www.poklopy.cz www.hago.at Šachtové poklopy

Více

Základní třída K 2 Premium

Základní třída K 2 Premium Základní třída K 2 Premium Vybavení: Integrovaný vodní filtr Adaptér připojení k zahradní hadici A3/4" Vysokotlaká pistole VT hadice 6 m Vario-Power-pracovní nástavec Rotační tryska Objednací číslo: 1.673-305.0

Více

IV 60/27-1 M B1. Zatížitelnost a mnohostrannost

IV 60/27-1 M B1. Zatížitelnost a mnohostrannost Průmyslový vysavač IV 60/27-1M B1 je velmi robustní průmyslový vysavač. Tento vysavač byl vyvinut speciálně pro prachy třídy výbušných prachů ST1, ST 2 a St 3 ve zóně 22. 0 24 h 1 Zatížitelnost a mnohostrannost

Více

p l a s t vnímejte světlo a teplo domova d ř e v o h l i n í k Naše nabídka - HLINÍK

p l a s t vnímejte světlo a teplo domova d ř e v o h l i n í k Naše nabídka - HLINÍK h l i n í k d ř e v o p l a s t vnímejte světlo a teplo domova Naše nabídka - HLINÍK Vážený zákazníku! Naše hliníkové výrobky se objevují na českém trhu již od roku 1994. Patří k nim především: okna, vstupní

Více

Střední třída IVR 40/15 Pf. Vybavení: Příslušenství v objemu dodávky No Nádrž v dodávce Yes Očištění filtru manuální.

Střední třída IVR 40/15 Pf. Vybavení: Příslušenství v objemu dodávky No Nádrž v dodávce Yes Očištění filtru manuální. Střední třída IVR 40/15 Pf Kärcher IVR 40/15 Pf: průmyslový vysavač pro dlouhé pracovní cykly. Vysává jemné prachy v oblasti výroby a na výrobních strojích. S vysoce kvalitním kompresorem bočního kanálu

Více

IV 60/27-1 M B1. Bezúdržbový přímý pohon. Testované na třídu prachu M a B1 (Z22)

IV 60/27-1 M B1. Bezúdržbový přímý pohon. Testované na třídu prachu M a B1 (Z22) Průmyslový vysavač IV 60/27-1M B1 je velmi robustní průmyslový vysavač. Tento vysavač byl vyvinut speciálně pro prachy třídy výbušných prachů ST1, ST 2 a St 3 ve zóně 22. 1 Bezúdržbový přímý pohon 3 Testované

Více

Type XSA PRO VYSOKÝ VLOŽENÝ ÚTLUM SE ŠIROKOPÁSMOVÝM TLUMENÍM, I V PÁSMU VYSOKÝCH FREKVENCÍ

Type XSA PRO VYSOKÝ VLOŽENÝ ÚTLUM SE ŠIROKOPÁSMOVÝM TLUMENÍM, I V PÁSMU VYSOKÝCH FREKVENCÍ Type XSA PRO VYSOKÝ VLOŽENÝ ÚTLUM SE ŠIROKOPÁSMOVÝM TLUMENÍM, I V PÁSMU VYSOKÝCH FREKVENCÍ Kulisové tlumiče s výztuhami, vhodné pro vzduchotechnické systémy Tlumení hluku prostřednictvím absorpce Energeticky

Více

h a n d b o o k A L F A 5 0 0

h a n d b o o k A L F A 5 0 0 handbook A LFA 500 úvod Variabilní Alfa 500 s velmi funkčním designem má široké uplatnění. Je vhodný pro vybavení referentských pracovišť, kanceláří mana ge mentu, jednacích místností, aj. Výškové moduly

Více

Průmyslové vysavače - varianty na jednofázový proud IV 60/27-1 M B1. Vybavení: Příslušenství v objemu dodávky No Vhodná nádrž (sucho) 6.394-523.

Průmyslové vysavače - varianty na jednofázový proud IV 60/27-1 M B1. Vybavení: Příslušenství v objemu dodávky No Vhodná nádrž (sucho) 6.394-523. Průmyslové vysavače - varianty na jednofázový proud IV 60/27-1 M B1 Průmyslový vysavač IV 60/27-1M B1 je velmi robustní průmyslový vysavač. Tento vysavač byl vyvinut speciálně pro prachy třídy výbušných

Více

heroal S 42 Posuvný systém

heroal S 42 Posuvný systém Posuvný systém Perfektnost se skrývá v detailu Nový posuvný systém heroal S 42 nastavuje měřítka týkající se tepelné izolace, udržitelnosti a úspornosti. Kompletně nově vyvinutá hliníková spojená konstrukce

Více

ROHOŽKY PRO VSTUPNÍ HALY

ROHOŽKY PRO VSTUPNÍ HALY Všeobecné informace VYMĚŇTE VAŠI STAROU ROHOŽKU ZA VOU! ROHOŽKY PRO VSTUPNÍ HALY - ZDRAVÍ A OCHRANA : Zadržený prach nevnikne tak hluboko, jako u kartáčových rohožek Tím tyto rohožky umožní snadnou a pravidelnou

Více

Ceník CWS platný od 1.1.2008

Ceník CWS platný od 1.1.2008 Strana1 z 6 CWS Čechy s.r.o., Heřmanova 44, Praha 7, 170 00 tel.:233 37 95 37, 233 37 65 31, GSM brána 603/42 39 06, Fax: 233 37 65 12 www.cwscz.cz Ceník CWS platný od 1.1.2008 Přístroje - základní řada

Více

PORTOFORTE, LINEA, MY PORT, NEO

PORTOFORTE, LINEA, MY PORT, NEO Přístřešek na auto www.pristresek-na-auto.cz PORTOFORTE, LINEA, MY PORT, NEO ŘADA NEO ŘADA LINEA ŘADA PORTOFORTE ŘADA MY-PORT Nadčasová elegance a estetika v čistém trendu moderní architektury Optimální

Více

HAGODECK Composite CLA-SL slim

HAGODECK Composite CLA-SL slim Přemyslova 969 CZ 337 01 Rokycany Telefon +420 371 72 46 52 Telefax +420 371 72 30 05 E-mail: interceramica@interceramica.cz www.interceramica.cz www.poklopy.cz Výrobní program a ceník 2017 Šachtové poklopy

Více

Inovace ve filtraci. Nová generace filtračních vložek. 90.10-1c

Inovace ve filtraci. Nová generace filtračních vložek. 90.10-1c Inovace ve filtraci Nová generace filtračních vložek 90.10-1c Inovace ve filtraci ARGO-HYTOS zavedením EXAPOR MAX 2 vytváří nové standardy ve filtraci Větší disponibilita strojů, delší intervaly údržby

Více

Základní třída K 2 Compact

Základní třída K 2 Compact Základní třída K 2 Compact Obzvláště praktický vysokotlaký čistič K2 Compact řeší lehčí nečistoty v domácnosti v okamžiku a k tomu je lehce skladný a dá se snadno přepravovat. Vybavení: Integrovaný vodní

Více

MULTINORM. Prosvûtlení a provûtrání sklepních prostor. Kvalitní sklepní světlík. Kvalitní sklepní svût. www.ronn.cz

MULTINORM. Prosvûtlení a provûtrání sklepních prostor. Kvalitní sklepní světlík. Kvalitní sklepní svût. www.ronn.cz MULTINORM Prosvûtlení a provûtrání sklepních prostor Kvalitní sklepní světlík Kvalitní sklepní svût www.ronn.cz MEA MULTINORM osvědčené a spolehlivé. Již mnoho let standardní řešení pro jednoduché použití

Více

Type MSA PRO ZVÝŠENÝ VLOŽENÝ ÚTLUM A ŠIROKOPÁSMOVÉ TLUMENÍ HLUKU I V NÍZKÝCH FREKVENCÍCH

Type MSA PRO ZVÝŠENÝ VLOŽENÝ ÚTLUM A ŠIROKOPÁSMOVÉ TLUMENÍ HLUKU I V NÍZKÝCH FREKVENCÍCH Homepage > VÝROBKY > Tlumiče hluku > Kulisové tlumiče > Type MSA Type MSA PRO ZVÝŠENÝ VLOŽENÝ ÚTLUM A ŠIROKOPÁSMOVÉ TLUMENÍ HLUKU I V NÍZKÝCH FREKVENCÍCH Kulisové tlumiče s integrálními kulisami s rezonančními

Více

vnější rozměr rámu A x B (cm)

vnější rozměr rámu A x B (cm) Interceramica, spol. s r.o. Přemyslova 969 CZ 337 01 Rokycany Tel. 371724652 Fax 371723005 E-mail: interceramica@interceramica.cz www.interceramica.cz www.poklopy.cz www.hago.at Šachtové poklopy Typ BV-GD

Více

MEAMAX. Prosvětlení a provětrání sklepních prostor. Mimořádně flexibilní sklepní světlík. Mimořádn. www.ronn.cz

MEAMAX. Prosvětlení a provětrání sklepních prostor. Mimořádně flexibilní sklepní světlík. Mimořádn. www.ronn.cz MEAMAX Prosvětlení a provětrání sklepních prostor Mimořádně flexibilní sklepní světlík www.ronn.cz Mimořádn flexibilní sk Maximální spolehlivost plánování, flexibilita a hospodárnost Vnesení světla a komfortu

Více

Směrnice 02. Verze č. S02. 008c Dr. Ing. Tomáš Novotný, Bc. Radim Vinkler, Mgr. Simona Fridrišková

Směrnice 02. Verze č. S02. 008c Dr. Ing. Tomáš Novotný, Bc. Radim Vinkler, Mgr. Simona Fridrišková Směrnice 02 Verze č. S02. 008c Dr. Ing. Tomáš Novotný, Bc. Radim Vinkler, Mgr. Simona Fridrišková Obsah Tahokovové podlahové rošty... 3 Tahokovové schodišťové stupně... 11 Tahokovové výplně zábradlí...

Více

Slide Line 66. Perfektní stylový prvek pro knihovny nebo regály

Slide Line 66. Perfektní stylový prvek pro knihovny nebo regály Perfektní stylový prvek pro knihovny nebo regály Jednosměrná ulice je kování pro posuvné dveře s jednou dráhou perfektní stylový prvek pro knihovny nebo regálové systémy. Hliníkové, dřevěné nebo skleněné

Více

solid pergola varianta 1 varianta 2 varianta m 7 m 4 m 2.1 m 4 m 7 m 2.1 m 4 m 7 m 7 m

solid pergola varianta 1 varianta 2 varianta m 7 m 4 m 2.1 m 4 m 7 m 2.1 m 4 m 7 m 7 m edice 1 CZ Nová pergola Solid Nová pergola Solid je estetická hliníková konstrukce s pohyblivým zastřešením. Systém pohyblivých vozíků fungující díky integrovanému motoru zajišťuje pohodlný provoz zastřešení.

Více

Lepší dřevo pro Vaši terasu. Ceník 2013

Lepší dřevo pro Vaši terasu. Ceník 2013 Lepší dřevo pro Vaši terasu. Ceník 2013 Ceník je platný od 1.1.2013 do 31.12.2013 Protfolio produktů biwood Barevné odstíny Vyberte si jeden ze tří ušlechtilých odstínů dřeva: Teak, Bangkirai, Wenge. Profil

Více

BR 40/10 C ADV. Silné a rychlé. Příjemný servis. Ergonomické držadlo. Malá výška stroje pro podjezd pod překážky

BR 40/10 C ADV. Silné a rychlé. Příjemný servis. Ergonomické držadlo. Malá výška stroje pro podjezd pod překážky BR 40/10 C - kompaktní a účinný stroj s pracovní šířkou 400 mm a objemem nádrže 10 l. Varianta Advance je navíc vybavená transportními koly a nastavením přítlaku kartáče. 1 Silné a rychlé 3 Příjemný servis

Více

PŘEDOKENNÍ TEXTILNÍ STÍNĚNÍ SVĚTLO A STÍN DOTVÁŘÍME EXTERIÉR. ZIP-systém

PŘEDOKENNÍ TEXTILNÍ STÍNĚNÍ SVĚTLO A STÍN DOTVÁŘÍME EXTERIÉR. ZIP-systém SVĚTLO A STÍN DOTVÁŘÍME EXTERIÉR PŘEDOKENNÍ TEXTILNÍ STÍNĚNÍ ZIP-systém SVĚTLO A STÍN INDIVIDUÁLNĚ FASÁDNÍ STÍNĚNÍ V moderní architektuře je fasádní stínění stále důležitější. Nejen kvůli ochraně interiéru,

Více

Dveřní zavírače s kluznou lištou DORMA TS 97

Dveřní zavírače s kluznou lištou DORMA TS 97 Dveřní zavírače s kluznou lištou DORMA TS 97 DORMA TS 97 Dveřní zavírače s kluznou lištou Perfektní spojení tvaru a funkce S TS 97 nabízí DORMA nejmenší dveřní zavírač s kluznou lištou pro oblast technického

Více

[@J - - Bydlení bez omezení. IT!l1II. 56 trída SILVER, GOLD, GOLD PLUS ... Nemecké kování Siegenia-Aubi s funkcním standardem vybavení:

[@J - - Bydlení bez omezení. IT!l1II. 56 trída SILVER, GOLD, GOLD PLUS ... Nemecké kování Siegenia-Aubi s funkcním standardem vybavení: - 56 trída SILVER, GOLD, GOLD PLUS Bydlení bez omezení 1 Profil NemeckýsystémznackyRehaunebo Schuco,bohatý výber S-tia 6-tikomorových systémuo zvetšené šírce- zajištujícízvýšenou energetickou úsporu a

Více

Hi-Tech. Pylon Light PRŮVODCE PRO VÝBĚR A INSTALACI

Hi-Tech. Pylon Light PRŮVODCE PRO VÝBĚR A INSTALACI Hi-Tech Pylon Light PRŮVODCE PRO VÝBĚR A INSTALACI VERZE: 11/2011 Triline je chráněná značka světové jedničky ve vývoji a výrobě architektonických modulárních orientačních systémů, patřící nadnárodní společnosti

Více

Systém oken a dveří TOP 90. Kvalitní bydlení s nejmodernějším designem.

Systém oken a dveří TOP 90. Kvalitní bydlení s nejmodernějším designem. NOVINKA Systém oken a dveří TOP 90. Kvalitní bydlení s nejmodernějším designem. 3 Perfektní souznění tepelné izolace, techniky a designu. Moderní okna nemusí vyhovovat pouze estetickým měřítkům moderní

Více

Výrobky K 2 Compact Home

Výrobky K 2 Compact Home Výrobky K 2 Compact Home Vysokotlaký čistič K2 Compact Home pro drobnější využití a lehké nečistoty je snadno skladný a přepravitelný, nabízí sadu Home Kit a čistič ploch T 50 a čisticí prostředek Patio

Více

ROZVÁDECE ROZVOD PROUDU KLIMATIZACE IT INFRASTRUKTURA SOFTWARE & SLUŽBY

ROZVÁDECE ROZVOD PROUDU KLIMATIZACE IT INFRASTRUKTURA SOFTWARE & SLUŽBY Hygienic Design ROZVÁDECE ROZVOD PROUDU KLIMATIZACE IT INFRASTRUKTURA SOFTWARE & SLUŽBY Hygienické standardy pro vysokou produktivitu a bezpečnost Rittal The System. promyšlená systémová řešení pro hygienickou

Více

Crawford DS6060A. Typový list výrobku. mechanický těsnící límec. Typový list výrobku Crawford DS6060A

Crawford DS6060A. Typový list výrobku. mechanický těsnící límec. Typový list výrobku Crawford DS6060A cz_2016a.docx 10.01.2016 Strana: 1 / 6 mechanický těsnící límec cz_2016a.docx 10.01.2016 Strana: 2 / 6 (SME) Konstrukce těsnícího límce sestává z předního a zadního rámu z profilů z vysokopevnostní Al

Více

Základní třída K 2 Home

Základní třída K 2 Home Základní třída K 2 Home Vysokotlaký čistič K2 Home se specializuje na příležitostné použití a lehké nečistoty. Díky sadě Home Kit vyčistí tento vysokotlaký čistič i větší plochy v domácnosti. Vybavení:

Více

vnímejte světlo a teplo domova

vnímejte světlo a teplo domova vnímejte světlo a teplo domova hliník dřevo plast Na e nabídka - HLINÍK Vážený zákazníku! Naše hliníkové výrobky se objevují na českém trhu již od roku 1994. Patří k nim především: okna, vstupní dveře,

Více

POPIS PRVKU. Čistící rohož s rámem pro zapuštění do podlahy, např. TOPWELL od firmy GAPA

POPIS PRVKU. Čistící rohož s rámem pro zapuštění do podlahy, např. TOPWELL od firmy GAPA . PP. NP, Praha 6 Vokovice, Nechanského 3/859 ak.č.: 343- ROMĚR (mm) Čistící rohož s rámem pro zapuštění do podlahy, např. TOPWELL od firmy GAPA Rozměr š x d : ks - 600 x 2000 mm Plocha: ks,2 m 2 Celkem

Více

Naše bilance: v naprosté rovnováze!

Naše bilance: v naprosté rovnováze! Naše bilance: v naprosté rovnováze! Kvalitní profil Naprostá rovnováha mezi nákladovou a energetickou efektivitou Požadavky na moderní okna jsou dnes mnohem vyšší, než tomu bylo v minulosti. Musí šetřit

Více

0,5 W/m 2 K Strkovská 297, Planá nad Lužnicí

0,5 W/m 2 K Strkovská 297, Planá nad Lužnicí Plastové okno 76MD Standardně obdržíte okna 76MD s dvojsklem, součinitel prostupu tepla U W 1,1 W/m 2 K (U g 1,1 W/m 2 K). Trojsklo přináší perfektní hodnoty součinitele prostupu tepla U W 0,74 W/m 2 K

Více

I N F O R M A C E P R O T I S K. Smyslné výrobky pro náročné milovníky krásy. S kolekcí EDITION 400 od firmy KEUCO je koupelna v popředí zájmu

I N F O R M A C E P R O T I S K. Smyslné výrobky pro náročné milovníky krásy. S kolekcí EDITION 400 od firmy KEUCO je koupelna v popředí zájmu Smyslné výrobky pro náročné milovníky krásy S kolekcí EDITION 400 od firmy KEUCO je koupelna v popředí zájmu Výrobky s výrazným designem od firmy KEUCO vytvářejí v koupelně jedinečné prostředí. Kolekce

Více

Zametací stroje s chodící obsluhou FLOORTEC 350 B

Zametací stroje s chodící obsluhou FLOORTEC 350 B Zametací stroje s chodící obsluhou FLOORTEC 350 B Bezprašné zametání podlah a koberců S jejich kompaktním ergonomickým designem a snadnou manévrovatelností vám tyto stroje snadno umožní čistit velké plochy

Více

Sprchový žlábek Viega Advantix. Atraktivní design, flexibilně kombinovatelný.

Sprchový žlábek Viega Advantix. Atraktivní design, flexibilně kombinovatelný. Sprchový žlábek Viega Advantix Atraktivní design, flexibilně kombinovatelný. 2 Sprchový žlábek Viega Advantix Sprchový žlábek Viega Advantix Vytvoří krásný tvar v každé koupelně. Na design koupelny jsou

Více

Bodové odvodnění. collect: sbírat a pojmout

Bodové odvodnění. collect: sbírat a pojmout collect: sbírat a pojmout Bodové odvodnění 166 Bodové odvodnění Dvorní vpusti Uliční vpusti ACO Self 170 ACO Gala 171 ACO Combipoint PP 172 ACO DRAIN 174 167 Dvorní vpusti Informace k plánování Dvorní

Více

ACRO PROSTOR TM. Řešení pro vybavení interiéru

ACRO PROSTOR TM. Řešení pro vybavení interiéru RO PROSTOR TM Řešení pro vybavení interiéru /S crovyn se ideálně hodí do interiérů. Naše volby barev, materiálů a tvarů jsou součástí zdokonaleného přístupu s cílem dát design do popředí. 18 19 Veřejné

Více

Popis Svislá markýza, typ 470

Popis Svislá markýza, typ 470 Popis Svislá markýza, typ 470 1 3 4 Hřídel z průtlačně lisovaného hliníku, Ø mm, tloušťka stěny 1,5 mm, s kedrovou drážkou pro upevnění závěsu. V hřídeli je zabudovaný vřetenový zámek pro vymezení pojezdu

Více

VCHODOVÉ STŘÍŠKY. Systém vchodových stříšek z akrylátového skla a nerezové oceli a vchodové stříšky z dutinkového polykarbonátu

VCHODOVÉ STŘÍŠKY. Systém vchodových stříšek z akrylátového skla a nerezové oceli a vchodové stříšky z dutinkového polykarbonátu VCHODOVÉ STŘÍŠKY Systém vchodových stříšek z akrylátového skla a nerezové oceli a vchodové stříšky z dutinkového polykarbonátu SYSTÉM VCHODOVÝCH STŘÍŠEK Inovace v provedení z akrylového skla a ušlechtilé

Více

Servis rohoží. Etalon vzhledu a čistoty

Servis rohoží. Etalon vzhledu a čistoty Servis rohoží Etalon vzhledu a čistoty Silný a kompetentní profesionální servis textilií Lindström je finská společnost založená v roce 1848. Díky průběžné a dlouhodobé vývojové práci se naše společnost

Více

REGULAČNÍ KLAPKA JKL P12

REGULAČNÍ KLAPKA JKL P12 REGULAČNÍ KLAPKA JKL P12 POPIS Žaluziová klapka slouží k regulaci průtoku vzduchu ve čtyřhranném potrubí nebo jako uzavírací klapka na sání/výfuku vzduchotechnických zařízení. Uspořádání listů je ve standardním

Více

GAPA MB, s. r. o. GAPA MB, s. r. o. ROHOŽE ČISTÍCÍ ZÓNY

GAPA MB, s. r. o. GAPA MB, s. r. o. ROHOŽE ČISTÍCÍ ZÓNY ROHOŽE ČISTÍCÍ ZÓNY OBSAH TOPWELL 27 STANDARD 4 TOPWELL 27 EXTRA 6 TOPWELL 27 SUPER 8 TOPWELL 22 STANDARD 10 TOPWELL 22 ŠIROKÁ 12 TOPWELL 22 EXTRA 14 TOPWELL 22 SUPER 16 TOPWELL 17 STANDARD 18 TOPWELL

Více

Šachtové poklopy určené pro podlahy v interiérech budov a pro venkovní plochy uzavřených areálů

Šachtové poklopy určené pro podlahy v interiérech budov a pro venkovní plochy uzavřených areálů Přemyslova 969 CZ 337 01 Rokycany Telefon +420 371 72 46 52 Telefax +420 371 72 30 05 E-mail: interceramica@interceramica.cz www.interceramica.cz www.poklopy.cz Přehled produkce, ceny základních typů pro

Více

Venkovní žaluzie Cetta 50 Charakteristika

Venkovní žaluzie Cetta 50 Charakteristika Venkovní žaluzie Cetta 50 Charakteristika Venkovní žaluzie Cetta 50 jsou moderní a praktické žaluzie určené zejména pro rodinné domy. Mají však také široké uplatnění platní při zastínění hal, hypermarketů

Více

Vodící a podpůrné rolny

Vodící a podpůrné rolny Vodící a podpůrné rolny ø d I 120 R R E ø D Es ø D Es ø d I E ø d1 S1 L1 S 1 2 3 4 L2 L3 L ø d1 S1 L1 S 1 2 3 4 L2 L3 L Obr. 1 Obr. 2 Vodící rolny C106 E106 C208 E208 C208R E208R C210 E210 C312 E312 C316

Více

KATALOG VENKOVNÍ SCREENOVÉ ROLETY

KATALOG VENKOVNÍ SCREENOVÉ ROLETY KATALOG VENKOVNÍ SCREENOVÉ ROLETY OBSAH strana 2 Vlastnosti screenových rolet strana 3 ová roleta Reflexol 125 strana 4 ová roleta Reflexol 103 strana 5 ová roleta Reflexol 103 lock strana 6 ová roleta

Více

OCHRANNÉ MĚCHY standardní provedení

OCHRANNÉ MĚCHY standardní provedení OCHRANNÉ MĚCHY ZA TEPLA SVAŘOVANÉ textilní materiál koncový rám 2 koncový rám 1 vodící rám / výztuha 2 zdvih = vytažení P.C. = stlačení zdvih = vytažení - stlačení P.C. B B = šířka měchu a = výška měchu

Více

Hladký odtok. Řešení pro sprchy v úrovni podlahy.

Hladký odtok. Řešení pro sprchy v úrovni podlahy. Hladký odtok. Řešení pro sprchy v úrovni podlahy. Sprchy v úrovni podlahy zažívají boom. Stále více zákazníků si přeje mít sprchový kout, který otevřeně a plynule navazuje na interiér koupelny. Menší překážky

Více

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz S 10 S 10 Plus Hepa Kč 4.180,- Kč 5.800,- Silné vysavače pro úklid v domácnostech i komerční využití. Díky umístění na 5 otočných kolečkách mají vysavače vynikající stabilitu a velmi snadno se s nimi manipuluje.

Více

Alusic hliníkové profily a příslušenství. Edice: Vytvořil: Luboš Fistr

Alusic hliníkové profily a příslušenství. Edice: Vytvořil: Luboš Fistr Edice: 2017 06 Vytvořil: Luboš Fistr Oblast použití vytváření profilových struktur zejména v průmyslu hlavní využití jednoúčelové stroje, výrobní linky, automatizovaná pracoviště 2 Alusic hliníkové profily

Více

Váš partner pro čisticí rohože a rohože s logem. Katalog produktů

Váš partner pro čisticí rohože a rohože s logem. Katalog produktů Váš partner pro čisticí rohože a rohože s logem Katalog produktů JOBET Produktions- und Handelsgesellschaft m.b.h V01-2010 Obsah JOBET Produktions- und Handelsgesellschaft m.b.h O nás... Využijte naše

Více

ENERGIE BEZ HRANIC NAPÁJENÍ PRO POHYBLIVÁ ZAŘÍZENÍ

ENERGIE BEZ HRANIC NAPÁJENÍ PRO POHYBLIVÁ ZAŘÍZENÍ ENERGIE BEZ HRANIC NAPÁJENÍ PRO POHYBLIVÁ ZAŘÍZENÍ Jako specialista v oblasti napájení elektrickým proudem rozšiřuje FELS svoji výrobní řadu MOBILIS o jednopólový, izolovaný inovativní systém, který je

Více

SCREENOVÉ. chrání vaše soukromí.

SCREENOVÉ. chrání vaše soukromí. SCREENOVÉ rolety chrání vaše soukromí. SCREENOVÉ ROLETY chrání vaše soukromí. Pořiďte si vysoce účinnou, estetickou a moderní stínicí techniku screenové rolety ISOTRA. Zajistíte si příjemnou teplotu v

Více

Výrobky K 2. Technické údaje

Výrobky K 2. Technické údaje Výrobky K 2 Vysokotlaký čistič K2 s pneumatikami jako stvořený pro příležitostné použití a lehké nečistoty, jaké se vyskytují např. na jízdních kolech, zahradním nářadí a nábytku. Vybavení: Integrovaný

Více

Od 1. 9. 2009. Ceny jsou uvedeny bez DPH.! Smluvním firmám dovoz zdarma!

Od 1. 9. 2009. Ceny jsou uvedeny bez DPH.! Smluvním firmám dovoz zdarma! Od 1. 9. 2009 2009 Ceny jsou uvedeny bez DPH.! Smluvním firmám dovoz zdarma! Veškeré uvedené rozměry vrat jsou skutečným rozměrem dodaných výrobků! ( není to rozměr stavebního otvoru ) V případě, že dojde

Více

DŘEVOplus víc než dřevo

DŘEVOplus víc než dřevo DŘEVOplus víc než dřevo NÁVOD K MONTÁŽI VENKOVNÍ PODLAHY (TERASY) DŘEVOplus je modifikované dřevo. Materiál vytvořený kombinací dřevěné hmoty se zdravotně nezávadným polyetylenem. Hlavní surovinou DŘEVOplus

Více

RXA RXA. rozvaděč dodávaný v rozloženém stavu jako flat-pack, IP20, nosnost 800 kg

RXA RXA. rozvaděč dodávaný v rozloženém stavu jako flat-pack, IP20, nosnost 800 kg 0 0 0 0 0 1 1 0 0 1 0 0 0 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 1 1 rozvaděč dodávaný v rozloženém stavu jako flat-pack, IP20, nosnost 800 kg 49 Snížené náklady na dopravu a skladování, snadná montáž i v místech s

Více

ZÁVĚSNÁ RAMENA A POJEZDY

ZÁVĚSNÁ RAMENA A POJEZDY ZÁVĚSNÁ RAMENA A POJEZDY Závěsná ramena SICOARMS jsou ideálním řešením pro zajištění snadné a rychlé dostupnosti všech typů pracovního nářadí používané v každém moderním výrobním podniku. Ramena SICOARMS

Více

collect: Kryty šachet Shromažďovat, pojmout a zachycovat

collect: Kryty šachet Shromažďovat, pojmout a zachycovat collect: Shromažďovat, pojmout a zachycovat 180 Kliknutím na stránky se přesunete na požadovaný výrobek Úvod Přehled krytů Certifikace 182 183 Výplňové kryty Pozinkované a nerezové kryty TopTek UNIFACE

Více

PERgoly. chrání vaše soukromí.

PERgoly. chrání vaše soukromí. CZ PERgoly chrání vaše soukromí. PERGOLY LUKA, MIRA Samonosná pergola MIRA 4 nebo pergola MIRA 2 s rafinovaným a inovativním designem. Střecha z hliníkových lamel, které lze orientovat od 0 do 140 s těsněním

Více

CZ 1/2011 Platnost od 15.01.2011-14.03.2011. Svařovací a upínací systémy. Nekonečné možnosti upínání s diagonálním rastrem! Speciálního souboru:

CZ 1/2011 Platnost od 15.01.2011-14.03.2011. Svařovací a upínací systémy. Nekonečné možnosti upínání s diagonálním rastrem! Speciálního souboru: CZ 1/2011 Platnost od 15.01.2011-14.03.2011 Svařovací a upínací systémy Skvělý svařovací stůl! Nekonečné možnosti upínání s diagonálním rastrem! *včetně *včetně Diagonálního rastru Více otvorů - větší

Více

PowerDrain. collect: sbírat a pojmout

PowerDrain. collect: sbírat a pojmout collect: sbírat a pojmout PowerDrain 120 PowerDrain vysokozátěžové žlaby z polymerbetonu PowerDrain V 75 P 124 PowerDrain V 125 P 130 PowerDrain V 175 P 134 PowerDrain V 275 P 140 Prohlášení o vlastnostech

Více

katalog VENKOVNÍCH ŽALUZIÍ

katalog VENKOVNÍCH ŽALUZIÍ katalog VENKOVNÍCH ŽALUZIÍ Venkovní žaluzie Z Optimální řešení venkovního zastínění Výrazný termoregulační a ochranný efekt Bezpečnostní doplněk objektu Snížení hladiny venkovního hluku v interiéru Doporučené

Více

Popis Kazetová markýza, typ 890

Popis Kazetová markýza, typ 890 Popis 1 2 3 4 5 14 10 11 9 8 7 6 6 15 13 12 ke/04046 0010-2 Obr. 139:, s volánem 1 Kazetové profily z průtlačně lisovaného hliníku 2 Hřídel látky z pozinkované ocelové drážkové trubky 85x1 mm 3 Upevňovací

Více

Podlahové mycí stroje s odsáváním a posedem B 90 R Classic Bp Pack

Podlahové mycí stroje s odsáváním a posedem B 90 R Classic Bp Pack Podlahové mycí stroje s odsáváním a posedem B 90 R Classic Bp Pack Podlahový mycí stroj s odsáváním a místem pro řidiče B 90 R Classic Bp Pack na bateriový provoz přesvědčí kompaktní konstrukcí, vysokou

Více

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz.

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz. S 10 Kč 4.180,- Silné vysavače pro úklid v domácnostech i komerční využití. Díky umístění na 5 otočných kolečkách mají vysavače vynikající stabilitu a velmi snadno se s nimi manipuluje. Kompaktní robustní

Více

Ruční přepravní přístroje ve značkové kvalitě

Ruční přepravní přístroje ve značkové kvalitě Ruční přepravní přístroje ve značkové kvalitě Značková kvalita Made in Germany Nekonvenční individuální řešení! Vzhled a funkčnost Vašeho profesionálního přístroje neurčuje standardní vozík pro všechny

Více

TEXTILNÍ ROHOŽE A ČISTÍCÍ ZÓNY

TEXTILNÍ ROHOŽE A ČISTÍCÍ ZÓNY TEXTILNÍ ROHOŽE A ČISTÍCÍ ZÓNY Textilní rohože a čistící zóny Obsah Textilní rohože Hardwell 4 Rinwell 5 Shatwell 6 Catwell 7 Catwell Logo 8 Cleanwell 10 Cleanwell Atrium 11 Atrium Logo 12 Fanwell Čistící

Více

Základní třída K 2.800 eco!ogic

Základní třída K 2.800 eco!ogic Základní třída K 2.800 eco!ogic Kompaktní všestranně použitelný stroj pro příležitostná použití a lehká znečištění (např. pro zahradní nábytek, jídzní kola a malé plochy). 10% úspora vody a energie oproti

Více

Náš domov je nyní zalitý sluncem.

Náš domov je nyní zalitý sluncem. Náš domov je nyní zalitý sluncem. Systém zdvižne posuvných dverí VEKA, který uspokojí i nárocné požadavky Praktický zpusob, jak vnést do domu kousek nebe Udělejte ze svých čtyř stěn něco víc. Systém zdvižně

Více

ROHOŽE - ČISTÍCÍ ZÓNY

ROHOŽE - ČISTÍCÍ ZÓNY ROHOŽE - ČISTÍCÍ ZÓNY ZÓNY 4 ČIŠTĚNÍ 5 TOPWELL 27 mm STANDARD 6 TOPWELL 27 mm EXTRA 7 TOPWELL 27 mm SUPER 8 TOPWELL 27mm OBLOUKOVÁ 9 TOPWELL 22mm STANDARD / ŠIROKÁ 10 TOPWELL 22mm EXTRA / SUPER 11 TOPWELL

Více

fermacell design special Inovativní obkladové panely pro nejvyšší požadavky Stav: prosinec 2017

fermacell design special Inovativní obkladové panely pro nejvyšší požadavky Stav: prosinec 2017 fermacell design special Inovativní obkladové panely pro nejvyšší požadavky Stav: prosinec 2017 2 fermacell kompetence fermacell design Homogenní, sádrou nebo cementem pojené desky pro suchou výstavbu,

Více