TECHNICKÁ ZPRÁVA J 01

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "TECHNICKÁ ZPRÁVA J 01"

Transkript

1 ING. JIŘÍ SÍTAŘ ING. JIŘÍ SÍTAŘ TECHNICKÁ ZPRÁVA J 01

2 TECHNICKÁ ZPRÁVA MATEŘSKÁ ŠKOLKA V ŽELEŠICÍCH ZDRAVOTNĚ TECHNICKÉ INSTALACE NAPOJENÍ NA INŽENÝRSKÉ SÍTĚ Projektová dokumentace řeší napojení Mateřské školky na inženýrské sítě: kanalizace dešťová a splašková, vodovod a plynovod + TZB: vnitřní kanalizace, vodoinstalace, plynoinstalace, ohřev teplé vody a ústřední vytápění objektu. KANALIZACE DEŠŤOVÁ Dešťová přípojka: (stávající od ZŠ) Od objektu školy, je vedena stávající dešťová přípojka přibližně v souběhu s ulicí Školní. Její ukončení je do stávající spojné kanalizační šachty, která je situována asi 20 m severně od školy v blízkosti ulice Školní. Do této spojné šachty jsou svedeny dešťové vody ze střech základní školy a ze zpevněných ploch kolem této školy. Materiálem je hrdlová kamenina. Vlastní přípojka je v dimenzi DN 200, v délce cca 68,0 m. Dešťové přípojky od navrhované MŠ: Pro odvedení dešťových vod od MŠ bude využito stávající dešťové přípojky od ZŠ (viz část Dešťová přípojka od ZŠ ). Dešťové vody, z navrhovaného objektu Mateřské školky, jsou do výše jmenované kanalizační přípojky, bezprostředně u MŠ, napojeny čtyřmi přípojkami DN 125 tak, že dvě odbočky jsou na jižní straně a dvě na severní straně MŠ. Materiálem je navržena kamenina hrdlová. Délky přípojek: od svodu I. 6,50 m, od svodu II. 4,60 m, od svodu III. 2,20 m, od svodu IIII. 4,20 m. Sklon těchto přípojek je navrhován 1 %. Na stávající dešťové přípojce jsou navrženy dvě kanalizační revizní šachty RŠ 4 a RŠ 5, DN 300 s poklopem do chodníku či do volného terénu. Tyto šachty jsou navrhovány z provozních důvodů.

3 Vnitřní dešťová kanalizace: Ze střešních ploch MŠ, okapovými troubami z pozinkovaného plechu, přes lapač střešních splavenin, do přilehlého terénu a následně kameninovými hrdlovými rourami, budou dešťové vody odvedeny navrženými přípojkami do stávající dešťové kanalizační přípojky od ZŠ. Tato stávající kanalizační přípojka je popsána v předchozí části: Dešťové přípojky od navrhované MŠ. KANALIZACE SPLAŠKOVÁ Splašková přípojka od navrhované MŠ: Pro odvedení splaškových vod z objektu MŠ bude v souběhu se stávající dešťovou přípojkou (viz předchozí část: Dešťová přípojka) vybudována splašková přípojka. Její začátek je navrhován na severní straně MŠ, následně je vedena v souběhu s dešťovou kanalizační přípojkou v délce cca 38,5 m a je napojena do stávající splaškové kanalizace, DN 200, která je vedená od ZŠ. Na přípojce jsou navrženy revizní šachty označené RŠ 6, RŠ 7, RŠ 8. Šachty jsou plastové, DN 300, s poklopy do chodníku či volného terénu. Splašková přípojka je navrhována v dimenzi DN 150. Sklon přípojky je 1,0% až 1,02%. Materiál hrdlový plast KG. Vnitřní splašková kanalizace: Odvedení splaškových vod od zařizovacích předmětů je navrženo běžným, klasickým způsobem, plastovými připojovacími rourami příslušných dimenzí. Svody jsou navrhovány taktéž plastovými rourami, hrdlovými HT. Odvětrání potrubí je dvojím způsobem: Odvětrávací potrubí nad střechu s ventilační hlavicí nebo provzdušňovacími ventily, situovanými u klozetových mís. Ležatá kanalizace je navrhována taktéž, z plastových hrdlových rour DN 70 až DN 150. Sklon potrubí je min. 3%. Na stoupačkách jsou navrženy čistící kusy příslušných dimenzí. Na ležatých rozvodech čistící kusy nejsou navrženy. Odkanalizování místnosti 1.16 Umývárna 1, je navrženo zavěšeným potrubí pod stropem v nižším podlaží místnost Učebna, dílna (zakryto slepým podhledem). Potrubí je vedeno ke střední zdi, přes kterou prostupuje a je ve svislé rýze svedeno do podlahy chodby. Osou chodby je vedena stávající ležatá kanalizace, do které se tato kanalizace napojí.

4 Odkanalizování místnosti 1.12 Přípravna jídel 1 je obdobným způsobem. Odpadá však vedení kanalizace pod stropem, jelikož se odkanalizují pouze umývadlo, dřez, myčka nádobí a výdejní stůl. Tyto ZP mají odpady ve větší výšce nad podlahou a lze je proto vésti podél zdí, nad podlahou, až do střední zdi, přes kterou prostupují a jsou následně svedeny do podlahy chodby a napojeny do ležaté kanalizace, situované v ose chodby. Poznámka: Všechny kanalizační drážky ve zdivu budou provedeny řezáním nebo frézováním a vzniklá dutina bude po osazení potrubí dokonale vyplněna PUR pěnou. VODOVOD Přípojka vody: Voda je přivedena stávající vodovodní přípojkou z ulice 24.dubna do objektu Základní školy, do prostoru kotelny. Bezprostředně za oplocením je situována vodoměrná šachta s příslušnou vodoměrnou řadou a vodoměrem. Vstup potrubí do budovy je ocelovým potrubím DN 2. Délka stávající přípojky je 10,0 m v dimenzi DN 65, materiál ocel. Vnitřní rozvody studené, teplé vody a cirkulace: Vodovodní potrubí teplé a studené vody, cirkulace jsou do objektu MŠ vedeny chodbou ZŠ v souběhu se stávajícím rozvodem SVU, TVU, C a ÚV, uloženy na závěsech, pod stropem centrální chodby. Mezi objektem ZŠ a objektem MŠ je potrubí vedeno v podlaze spojovací chodby krčku míst.č Bezprostředně za touto spojovací chodbou je potrubí svedeno k podlaze a následně k ZP v přízemí (místn.č. 0.03, 0.02, 0.07). V místnosti č přípravna jídel 3 je rozvod TVU a SVU vyveden do vyššího patra (míst.č přípravna jídel 2 ) a stejným způsobem, podél zdí, veden k ZP v patře (míst.č. 1.03, 1.02,). Vnitřní rozvody SVU a TVU k zařizovacím předmětům budou provedeny z PVC a budou vedeny v souběhu. Páteřní rozvod, vedený centrální chodbou, je navržen z ocelových pozinkovaných trubek.všechna potrubí budou tepelně izolovány. Na rozvodech jsou u odboček z páteřního rozvodu navrženy uzávěry (kulové kohouty) příslušných dimenzí. Taktéž před umývárnami, popř. před ZP přípravny jídel, jsou navrženy uzávěry (taktéž kulové kohouty).

5 Zařizovací předměty vč. výtokových armatur jsou navrženy běžně dostupné. Doporučují se typy JIKA a RaF. ZP do přípraven jídel jsou navrženy samostatně nejsou předmětem této části PD. Izolace potrubí je návlekovou izolací THERMAFLEX FRZ, tl. stěny izolace 13 mm, včetně izolace kolen a odboček. Cirkulační voda bude izolována izolací tl. 25 mm. Ohřev a rozvod teplé vody: V kotelně je situován ohřívač vody typ VIESSMANN VITOCELL 300 z korozivzdorné oceli o obsahu 800 litrů. (velikost zásobníku bez záruky) Ohřev vody pro MŠ je navržen samostatným ohřívačem vody, typ VIESSMANN VITOCELL 300 o obsahu 100 litrů. V kotelně se propojí nové potrubí TVU pro MŠ se stávajícím potrubím TVU pro ZŠ, aby v případě poruchy byl zachován aspoň částečný ohřev TVU pro objekt ZŠ i MŠ. PLYNOVOD Plynovodní přípojka: Stávající plynovodní přípojka je vedena z ulice 24.dubna, z uličního středotlakého plynovodu do prostoru kotelny ZŠ. Na hranici nemovitosti, ve zděné skříni, je situován HUP DN 40 a regulátor STL NTL typ AL z 6U/BD. Délka připojení od HUPu do objektu ZŠ je cca 11,0 m. Materiál PVC, dimenze DN 32. Měření plynu je membránovým plynoměrem velikosti G 25, situovaným bezprostředně za obvodovou zdí ZŠ. Následně je potrubí vedeno do kotelny a do tělocvičny. Vnitřní rozvod plynu - stávající: Vstupní potrubí do kotelny je DN 2, ocelové. Následně je plynoinstalace vedena k plynovým kotlům a k ostatním plynovým spotřebičům v ZŠ. V kotelně jsou situovány 2 ks plynové, kondenzační kotle. Velikosti stávajících kotlů i nově navrženého kotle viz část Ústřední vytápění. Další plynové spotřebiče v ZŠ jsou instalovány v tělocvičně a kotelně: Světlý infrazářič o délce 2x 3000 mm.. 2 ks (tělocvična) Teplovzdušná jednotka o výkonu do 20 kw (kotelna)

6 Rozvod plynu je svařovaný z ocelových trubek. Plynovod v kotelně je vybaven odvzdušněním, vyvedeným mimo prostor kotelny a úpravou pro možnost odběru vzorků. Uložení potrubí je navrženo na výložnících a konzolách. Potrubí je natřeno žlutou barvou a uzemněno se proti nebezpečnému dotykovému napětí. Odvod spalin a přívod spalovacího vzduchu od kotlů je axiálním kouřovodem uloženým do komínového průduchu (každý kotel samostatně). Vnitřní rozvod plynu navrhovaný rozšíření: Pro zvýšení tepelného výkonu pro otop MŠ i ZŠ dohromady, bude kotelna osazena dalším plynovým kotlem. Nově navrhovaný kotel se napojí ze stávajícího plynového rozvodu, vedeného nad kotli o dimenzi DN 100, ocelovou trubkou DN 1. Pře kotlem je na přívodu navržen uzávěr, kulový kohout DN 1. Odvod spalin a přívod spalovacího vzduchu je navržen axiálním kouřovodem uloženým do samostatného větracího průduchu, který je k dispozici. Další průduch zůstane volný a bude sloužit k přirozenému větrání kotelny. POZOR! Pro záměr, uložení axiálního potrubí (odvod spalin a přívod spalovacího vzduchu) od navrhovaného kotle do větracího průduchu nebo komínového průduchu, nutno získat kladné vyjádření kominíka. Rozvod plynu je navržen svařovaný z ocelových trubek.uložení potrubí je navrženo na výložnících a konzolách. Potrubí bude natřeno žlutou barvou a uzemněno se proti nebezpečnému dotykovému napětí. Poznámka: Školní kuchyně bude sloužit i k přípravě jídel pro navrhovanou MŠ. Spotřebiče jsou pouze elektrické a nepředpokládá se rozšíření školní kuchyně plynovými spotřebiči. V MŠ jsou navrženy tři přípravny jídel. V těchto přípravnách nebudou instalovány plynové žádné spotřebiče. Výpočet příkonu plynu a spotřebiče: Spotřebiče kotelny: Zdrojem tepla jsou dva nástěnné kondenzační plynové kotle firmy VIESSMANN typ VITODENS 200 o výkonu 2x 60 kw. Nově je navržen plynový kotel VIESSMANN VITODENS 200 o výkonu 45 kw. Všechny kotle jsou kondenzační, závěsné, s odtahem spalin do komína. 2 ks kotel VIESSMANN VITODENS 200 výkon 60 kw.. příkon 6,8 až 7,9 m 3 /h

7 1 ks kotel VIESSMANN VITODENS 200 výkon 45 kw.. příkon 1,06 až 5,29 m 3 /h celkem.... příkon 14,66 až 21,09m 3 /h Příkon celkem... 21,10 m 3 /h (Výpočet je proveden bez infrazářičů a bez teplovzdušné jednotky) Roční spotřeba plynu m 3 /rok = m 3 /rok ZEMNÍ PRÁCE: Zemní práce se budou realizovat ve smyslu ČSN Vlastní výkop se provede strojně. V blízkosti stávajících inženýrských sítí a v bezprostřední blízkosti obvodových zdí se výkop provede ručně. Šířka výkopu se doporučuje 60 cm, ale lze ji přiměřeně zúžit či rozšířit. Hloubka uložení (krytí) ve smyslu ČSN je min. 1,00 m. Lože pod potrubí je ze štěrkopísku v tloušťce 10 cm. Obsyp a krytí nad potrubí je 30 cm a navržen ze štěrkopísku. Ostatní zásyp bude prohozenou zeminou. BOURÁNÍ DO KONSTRUKCÍ : Všechny drážky pro rozvody ve zdivu budou provedeny řezáním nebo frézováním a celá vzniklá dutina bude po osazení potrubí dokonale vyplněna PUR pěnou. PÉČE O ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ: Po skončení stavby a uvedení do provozu nedojde k negativnímu ovlivnění životního prostředí. Při realizaci nelze vyloučit některé negativní vlivy, kdy stavba zasáhne rušivě do života okolí stavby, jako např. hluk, bláto, prach apod. je nezbytné, aby se stavební činnost prováděla maximálně ohleduplně, bez zbytečných časových prodlev, aby negativní dopady na životní prostředí byly co nejmenší. Je třeba v plné míře dodržovat zákony a předpisy týkající se ochrany životního prostředí.

8 PÉČE O BEZPEČNOST PRÁCE: Při realizaci stavby dojdou pracovníci do styku se škodlivinami, které mohou ve větší míře koncentrace nebo dlouhodobé expozici nepříznivě ovlivnit stav pracovníků. Proto při přípravě a realizaci stavby bude nutno, z hlediska bezpečnosti a ochrany zdraví, věnovat zvýšenou pozornost a dbát na dodržení všech bezpečnostních předpisů. -Vyhláška ČÚBP a ČBÚ č.21/1979 Sb., kterou se určují vyhrazená plynová zařízení a stanoví některé podmínky k zajištění bezpečnosti, ve znění vyhlášky ČÚBP a ČÚB č. 554/ Vyhláška ČÚBP č.48/1982 Sb., kterou se stanoví základní položky k zajištění bezpečnosti práce a technických zařízení ve znění vyhlášky ČÚBP a ČÚB č. 324/1990 Sb. a vyhlášky ČÚBP č. 207/ Vyhláška ČÚBP a ČÚB č. 363/2005 Sb. Bezpečnost práce a technického zařízení.. -Vyhláška ČÚBP a ČÚB č. 362/2005 Sb. Nařízení vlády o požadavcích na PB a OZPP na pracovištích s nebezpečím pádu z výšky či hloubky ZÁVĚREČNÁ USTANOVENÍ: Při realizaci nutno respektovat platné předpisy, vyhlášky a normy. Zejména je nutno dodržovat následující pravidla a normy: -Výnos FMH č.j /1990 FMH Pravidla pro provoz plynárenského zařízení -ČSN EN , Zásobování plynem 1-Všeobecné požadavky, 3-Specifické požadavky -TPG G Domovní plynovody -TPG G Připojování odběrných plynových zařízení. -TPG G Vyústění odtahů spalin od spotřebičů na plyn -ČSN Zemní práce -ČSN Prostorové uspořádání sítí technického vybavení -ČSN Elektrotechnické předpisy uzemnění a ochranné vodiče -ČSN Vnitřní kanalizace -ČSN Stokové sítě a kanalizační přípojky -ČSN Tlakové zkoušky vodovodního potrubí -ČSN Ohřívání užitkové vody -ČSN Vnitřní vodovody Brno září 2011 Vypracoval: ing.jiří Sítař

9 ING. JIŘÍ SÍTAŘ ING. JIŘÍ SÍTAŘ TECHNICKÁ ZPRÁVA J 01

10 TECHNICKÁ ZPRÁVA MATEŘSKÁ ŠKOLKA V ŽELEŠICÍCH ZDRAVOTNĚ TECHNICKÉ INSTALACE NAPOJENÍ NA INŽENÝRSKÉ SÍTĚ Projektová dokumentace řeší napojení Mateřské školky na inženýrské sítě: kanalizace dešťová a splašková, vodovod a plynovod + TZB: vnitřní kanalizace, vodoinstalace, plynoinstalace, ohřev teplé vody a ústřední vytápění objektu. KANALIZACE DEŠŤOVÁ Dešťová přípojka: (stávající od ZŠ) Od objektu školy, je vedena stávající dešťová přípojka přibližně v souběhu s ulicí Školní. Její ukončení je do stávající spojné kanalizační šachty, která je situována asi 20 m severně od školy v blízkosti ulice Školní. Do této spojné šachty jsou svedeny dešťové vody ze střech základní školy a ze zpevněných ploch kolem této školy. Materiálem je hrdlová kamenina. Vlastní přípojka je v dimenzi DN 200, v délce cca 68,0 m. Dešťové přípojky od navrhované MŠ: Pro odvedení dešťových vod od MŠ bude využito stávající dešťové přípojky od ZŠ (viz část Dešťová přípojka od ZŠ ). Dešťové vody, z navrhovaného objektu Mateřské školky, jsou do výše jmenované kanalizační přípojky, bezprostředně u MŠ, napojeny čtyřmi přípojkami DN 125 tak, že dvě odbočky jsou na jižní straně a dvě na severní straně MŠ. Materiálem je navržena kamenina hrdlová. Délky přípojek: od svodu I. 6,50 m, od svodu II. 4,60 m, od svodu III. 2,20 m, od svodu IIII. 4,20 m. Sklon těchto přípojek je navrhován 1 %. Na stávající dešťové přípojce jsou navrženy dvě kanalizační revizní šachty RŠ 4 a RŠ 5, DN 300 s poklopem do chodníku či do volného terénu. Tyto šachty jsou navrhovány z provozních důvodů.

11 Vnitřní dešťová kanalizace: Ze střešních ploch MŠ, okapovými troubami z pozinkovaného plechu, přes lapač střešních splavenin, do přilehlého terénu a následně kameninovými hrdlovými rourami, budou dešťové vody odvedeny navrženými přípojkami do stávající dešťové kanalizační přípojky od ZŠ. Tato stávající kanalizační přípojka je popsána v předchozí části: Dešťové přípojky od navrhované MŠ. KANALIZACE SPLAŠKOVÁ Splašková přípojka od navrhované MŠ: Pro odvedení splaškových vod z objektu MŠ bude v souběhu se stávající dešťovou přípojkou (viz předchozí část: Dešťová přípojka) vybudována splašková přípojka. Její začátek je navrhován na severní straně MŠ, následně je vedena v souběhu s dešťovou kanalizační přípojkou v délce cca 38,5 m a je napojena do stávající splaškové kanalizace, DN 200, která je vedená od ZŠ. Na přípojce jsou navrženy revizní šachty označené RŠ 6, RŠ 7, RŠ 8. Šachty jsou plastové, DN 300, s poklopy do chodníku či volného terénu. Splašková přípojka je navrhována v dimenzi DN 150. Sklon přípojky je 1,0% až 1,02%. Materiál hrdlový plast KG. Vnitřní splašková kanalizace: Odvedení splaškových vod od zařizovacích předmětů je navrženo běžným, klasickým způsobem, plastovými připojovacími rourami příslušných dimenzí. Svody jsou navrhovány taktéž plastovými rourami, hrdlovými HT. Odvětrání potrubí je dvojím způsobem: Odvětrávací potrubí nad střechu s ventilační hlavicí nebo provzdušňovacími ventily, situovanými u klozetových mís. Ležatá kanalizace je navrhována taktéž, z plastových hrdlových rour DN 70 až DN 150. Sklon potrubí je min. 3%. Na stoupačkách jsou navrženy čistící kusy příslušných dimenzí. Na ležatých rozvodech čistící kusy nejsou navrženy. Odkanalizování místnosti 1.16 Umývárna 1, je navrženo zavěšeným potrubí pod stropem v nižším podlaží místnost Učebna, dílna (zakryto slepým podhledem). Potrubí je vedeno ke střední zdi, přes kterou prostupuje a je ve svislé rýze svedeno do podlahy chodby. Osou chodby je vedena stávající ležatá kanalizace, do které se tato kanalizace napojí.

12 Odkanalizování místnosti 1.12 Přípravna jídel 1 je obdobným způsobem. Odpadá však vedení kanalizace pod stropem, jelikož se odkanalizují pouze umývadlo, dřez, myčka nádobí a výdejní stůl. Tyto ZP mají odpady ve větší výšce nad podlahou a lze je proto vésti podél zdí, nad podlahou, až do střední zdi, přes kterou prostupují a jsou následně svedeny do podlahy chodby a napojeny do ležaté kanalizace, situované v ose chodby. Poznámka: Všechny kanalizační drážky ve zdivu budou provedeny řezáním nebo frézováním a vzniklá dutina bude po osazení potrubí dokonale vyplněna PUR pěnou. VODOVOD Přípojka vody: Voda je přivedena stávající vodovodní přípojkou z ulice 24.dubna do objektu Základní školy, do prostoru kotelny. Bezprostředně za oplocením je situována vodoměrná šachta s příslušnou vodoměrnou řadou a vodoměrem. Vstup potrubí do budovy je ocelovým potrubím DN 2. Délka stávající přípojky je 10,0 m v dimenzi DN 65, materiál ocel. Vnitřní rozvody studené, teplé vody a cirkulace: Vodovodní potrubí teplé a studené vody, cirkulace jsou do objektu MŠ vedeny chodbou ZŠ v souběhu se stávajícím rozvodem SVU, TVU, C a ÚV, uloženy na závěsech, pod stropem centrální chodby. Mezi objektem ZŠ a objektem MŠ je potrubí vedeno v podlaze spojovací chodby krčku míst.č Bezprostředně za touto spojovací chodbou je potrubí svedeno k podlaze a následně k ZP v přízemí (místn.č. 0.03, 0.02, 0.07). V místnosti č přípravna jídel 3 je rozvod TVU a SVU vyveden do vyššího patra (míst.č přípravna jídel 2 ) a stejným způsobem, podél zdí, veden k ZP v patře (míst.č. 1.03, 1.02,). Vnitřní rozvody SVU a TVU k zařizovacím předmětům budou provedeny z PVC a budou vedeny v souběhu. Páteřní rozvod, vedený centrální chodbou, je navržen z ocelových pozinkovaných trubek.všechna potrubí budou tepelně izolovány. Na rozvodech jsou u odboček z páteřního rozvodu navrženy uzávěry (kulové kohouty) příslušných dimenzí. Taktéž před umývárnami, popř. před ZP přípravny jídel, jsou navrženy uzávěry (taktéž kulové kohouty).

13 Zařizovací předměty vč. výtokových armatur jsou navrženy běžně dostupné. Doporučují se typy JIKA a RaF. ZP do přípraven jídel jsou navrženy samostatně nejsou předmětem této části PD. Izolace potrubí je návlekovou izolací THERMAFLEX FRZ, tl. stěny izolace 13 mm, včetně izolace kolen a odboček. Cirkulační voda bude izolována izolací tl. 25 mm. Ohřev a rozvod teplé vody: V kotelně je situován ohřívač vody typ VIESSMANN VITOCELL 300 z korozivzdorné oceli o obsahu 800 litrů. (velikost zásobníku bez záruky) Ohřev vody pro MŠ je navržen samostatným ohřívačem vody, typ VIESSMANN VITOCELL 300 o obsahu 100 litrů. V kotelně se propojí nové potrubí TVU pro MŠ se stávajícím potrubím TVU pro ZŠ, aby v případě poruchy byl zachován aspoň částečný ohřev TVU pro objekt ZŠ i MŠ. PLYNOVOD Plynovodní přípojka: Stávající plynovodní přípojka je vedena z ulice 24.dubna, z uličního středotlakého plynovodu do prostoru kotelny ZŠ. Na hranici nemovitosti, ve zděné skříni, je situován HUP DN 40 a regulátor STL NTL typ AL z 6U/BD. Délka připojení od HUPu do objektu ZŠ je cca 11,0 m. Materiál PVC, dimenze DN 32. Měření plynu je membránovým plynoměrem velikosti G 25, situovaným bezprostředně za obvodovou zdí ZŠ. Následně je potrubí vedeno do kotelny a do tělocvičny. Vnitřní rozvod plynu - stávající: Vstupní potrubí do kotelny je DN 2, ocelové. Následně je plynoinstalace vedena k plynovým kotlům a k ostatním plynovým spotřebičům v ZŠ. V kotelně jsou situovány 2 ks plynové, kondenzační kotle. Velikosti stávajících kotlů i nově navrženého kotle viz část Ústřední vytápění. Další plynové spotřebiče v ZŠ jsou instalovány v tělocvičně a kotelně: Světlý infrazářič o délce 2x 3000 mm.. 2 ks (tělocvična) Teplovzdušná jednotka o výkonu do 20 kw (kotelna)

14 Rozvod plynu je svařovaný z ocelových trubek. Plynovod v kotelně je vybaven odvzdušněním, vyvedeným mimo prostor kotelny a úpravou pro možnost odběru vzorků. Uložení potrubí je navrženo na výložnících a konzolách. Potrubí je natřeno žlutou barvou a uzemněno se proti nebezpečnému dotykovému napětí. Odvod spalin a přívod spalovacího vzduchu od kotlů je axiálním kouřovodem uloženým do komínového průduchu (každý kotel samostatně). Vnitřní rozvod plynu navrhovaný rozšíření: Pro zvýšení tepelného výkonu pro otop MŠ i ZŠ dohromady, bude kotelna osazena dalším plynovým kotlem. Nově navrhovaný kotel se napojí ze stávajícího plynového rozvodu, vedeného nad kotli o dimenzi DN 100, ocelovou trubkou DN 1. Pře kotlem je na přívodu navržen uzávěr, kulový kohout DN 1. Odvod spalin a přívod spalovacího vzduchu je navržen axiálním kouřovodem uloženým do samostatného větracího průduchu, který je k dispozici. Další průduch zůstane volný a bude sloužit k přirozenému větrání kotelny. POZOR! Pro záměr, uložení axiálního potrubí (odvod spalin a přívod spalovacího vzduchu) od navrhovaného kotle do větracího průduchu nebo komínového průduchu, nutno získat kladné vyjádření kominíka. Rozvod plynu je navržen svařovaný z ocelových trubek.uložení potrubí je navrženo na výložnících a konzolách. Potrubí bude natřeno žlutou barvou a uzemněno se proti nebezpečnému dotykovému napětí. Poznámka: Školní kuchyně bude sloužit i k přípravě jídel pro navrhovanou MŠ. Spotřebiče jsou pouze elektrické a nepředpokládá se rozšíření školní kuchyně plynovými spotřebiči. V MŠ jsou navrženy tři přípravny jídel. V těchto přípravnách nebudou instalovány plynové žádné spotřebiče. Výpočet příkonu plynu a spotřebiče: Spotřebiče kotelny: Zdrojem tepla jsou dva nástěnné kondenzační plynové kotle firmy VIESSMANN typ VITODENS 200 o výkonu 2x 60 kw. Nově je navržen plynový kotel VIESSMANN VITODENS 200 o výkonu 45 kw. Všechny kotle jsou kondenzační, závěsné, s odtahem spalin do komína. 2 ks kotel VIESSMANN VITODENS 200 výkon 60 kw.. příkon 6,8 až 7,9 m 3 /h

15 1 ks kotel VIESSMANN VITODENS 200 výkon 45 kw.. příkon 1,06 až 5,29 m 3 /h celkem.... příkon 14,66 až 21,09m 3 /h Příkon celkem... 21,10 m 3 /h (Výpočet je proveden bez infrazářičů a bez teplovzdušné jednotky) Roční spotřeba plynu m 3 /rok = m 3 /rok ZEMNÍ PRÁCE: Zemní práce se budou realizovat ve smyslu ČSN Vlastní výkop se provede strojně. V blízkosti stávajících inženýrských sítí a v bezprostřední blízkosti obvodových zdí se výkop provede ručně. Šířka výkopu se doporučuje 60 cm, ale lze ji přiměřeně zúžit či rozšířit. Hloubka uložení (krytí) ve smyslu ČSN je min. 1,00 m. Lože pod potrubí je ze štěrkopísku v tloušťce 10 cm. Obsyp a krytí nad potrubí je 30 cm a navržen ze štěrkopísku. Ostatní zásyp bude prohozenou zeminou. BOURÁNÍ DO KONSTRUKCÍ : Všechny drážky pro rozvody ve zdivu budou provedeny řezáním nebo frézováním a celá vzniklá dutina bude po osazení potrubí dokonale vyplněna PUR pěnou. PÉČE O ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ: Po skončení stavby a uvedení do provozu nedojde k negativnímu ovlivnění životního prostředí. Při realizaci nelze vyloučit některé negativní vlivy, kdy stavba zasáhne rušivě do života okolí stavby, jako např. hluk, bláto, prach apod. je nezbytné, aby se stavební činnost prováděla maximálně ohleduplně, bez zbytečných časových prodlev, aby negativní dopady na životní prostředí byly co nejmenší. Je třeba v plné míře dodržovat zákony a předpisy týkající se ochrany životního prostředí.

16 PÉČE O BEZPEČNOST PRÁCE: Při realizaci stavby dojdou pracovníci do styku se škodlivinami, které mohou ve větší míře koncentrace nebo dlouhodobé expozici nepříznivě ovlivnit stav pracovníků. Proto při přípravě a realizaci stavby bude nutno, z hlediska bezpečnosti a ochrany zdraví, věnovat zvýšenou pozornost a dbát na dodržení všech bezpečnostních předpisů. -Vyhláška ČÚBP a ČBÚ č.21/1979 Sb., kterou se určují vyhrazená plynová zařízení a stanoví některé podmínky k zajištění bezpečnosti, ve znění vyhlášky ČÚBP a ČÚB č. 554/ Vyhláška ČÚBP č.48/1982 Sb., kterou se stanoví základní položky k zajištění bezpečnosti práce a technických zařízení ve znění vyhlášky ČÚBP a ČÚB č. 324/1990 Sb. a vyhlášky ČÚBP č. 207/ Vyhláška ČÚBP a ČÚB č. 363/2005 Sb. Bezpečnost práce a technického zařízení.. -Vyhláška ČÚBP a ČÚB č. 362/2005 Sb. Nařízení vlády o požadavcích na PB a OZPP na pracovištích s nebezpečím pádu z výšky či hloubky ZÁVĚREČNÁ USTANOVENÍ: Při realizaci nutno respektovat platné předpisy, vyhlášky a normy. Zejména je nutno dodržovat následující pravidla a normy: -Výnos FMH č.j /1990 FMH Pravidla pro provoz plynárenského zařízení -ČSN EN , Zásobování plynem 1-Všeobecné požadavky, 3-Specifické požadavky -TPG G Domovní plynovody -TPG G Připojování odběrných plynových zařízení. -TPG G Vyústění odtahů spalin od spotřebičů na plyn -ČSN Zemní práce -ČSN Prostorové uspořádání sítí technického vybavení -ČSN Elektrotechnické předpisy uzemnění a ochranné vodiče -ČSN Vnitřní kanalizace -ČSN Stokové sítě a kanalizační přípojky -ČSN Tlakové zkoušky vodovodního potrubí -ČSN Ohřívání užitkové vody -ČSN Vnitřní vodovody Brno září 2011 Vypracoval: ing.jiří Sítař

17 RŠ 0 204,30 (203,36) místo napojení 204,41 (203,36) RŠ 2 204,41 (203,34) /1 LEGENDA : navrhované napojení splaškové kanalizace PVC DN 150 navrhované napojení a náhrada dešťové kanalizace PVC DN 125 a DN 200 stávající splašková kanalizace stávající dešťová kanalizace DN 150 1% 7.3m RŠ 8 204,41 (203,39) RŠ 3 revizní kanalizační šachta PVC DN 300, poklop PVC do voln. terénu ostatní sítě TZB DN 150 1% 26m NAPOJENÍ DEŠŤ K. : MATEŘSKÁ ŠKOLA - rekonstrukce části stáv. b RŠ 6 205, (203,65) DN 150 1% 8,6m MATEŘSKÁ ŠKOLA - přístavba I RŠ 7 204,93 (203,65) III RŠ 5 205,45 (204,23) / IV II RŠ 3 204,93 (203,97) 9 RŠ 4 205,02 (204,13) hranice poz ±0=208,30 649/3 VED. PROJEKTANT : ING. VÍTEK TICHÝ - od svodu I. DN 125 dl. 4,7m spád 1% kamenina hrdlová KG - od svodu II. DN 125 dl. 3,6m spád 1% kamenina hrdlová KG - od svodu III. DN 125 dl. 2,6m spád 1% kamenina hrdlová KG - od svodu IV. DN 125 dl. 2,6m spád 1% kamenina hrdlová KG POZNÁMKY : - poloha podzemních částí sití TZB je pouze orientační, před započetím stavby budou všechny sítě na pozemku důkladně zaměřeny, při zemních pracech je třeba postupovat s opatrností. AUTOR : ING. ARCH. MAREK TICHÝ PROJEKTANT : ING. JIŘÍ SÍTAŘ VYPRACOVAL : ING. JIŘÍ SÍTAŘ INVESTOR : obec Želešice Mateřská škola Želešice - dostavba stávající budovy ZŠ PROJEKČNÍ STUPEŇ : DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ DATUM : SPECIALIZ. : Č. ZAKÁZKY : 9/2011 STAVEBNÍ ČÁST Ž/1-10 ČÍSLO PARÉ : ul. ŠKOLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA SITUACE ZTI - venkovní kanalizace MEŘÍTKO : ČÍSLO VÝKRESU : 1:500 J 02

18

19 stávající chodba nový jídelní výtah předpokládané trasy spl. kanalizace PVC DN 100 vedeno ve stěně stávající kotelna DN 100 stávající učebna (dílna) I. stávající splašková kanalizace v chodbě DN DN 70 (50) napojeno do odpadní stoupačky st. umyvadla DN 50 DN 100 II. PVC DN 70 vedeno pod stropem DN 70 předpokládané trasy spl. kanalizace DN 100 stávající kuchyně ZŠ IV. DN 100 LEGENDA : ostatní rozvody : SVU, TVU, C, ÚV kanalizace splašková kanalizace dešťová stoupací vedení resp. dešťový svod stávající část dešť. kanalizace PVC DN 200 RŠ PVC 300 svod PVC DN 125 svod PVC DN stoupačky třída 3 (25 dětí) 100,3 m2 nová dešť. kanalizace v pův. trase PVC DN 200 PVC DN 100 odpadní novodur DN 50 PVC DN 100 PVC DN sklad lehátek 3 4,3 m2 jídelní výtah 0.04 schodiště 12,8 m2 DN přípravna jídel 3 5,0 m2 DN umývárna 3 15,7 m2 DN 100 V. svod PVC DN 125 DN 100 umyvadlo dřez, myčka III. 1 x sprcha 5 x WC 5 x umyvadlo PVC DN 70 RŠ PVC 300 nová spl. kanal. PVC DN 150 RŠ PVC 300 stávající část dešť. kanalizace PVC DN 200 PVC DN 125 PVC DN 125 POZNÁMKY : - Přesnější polohy vývodů pro zařizovací předměty bude rozhodnuto během provádění stavby - Potrubí je navrženo v drážkách nebo v podvěsu z PVC trubek v drážkách izolovaných mirelonem. - WC mísy budou kombinované s keramickou nádržkou. - Všechny drážky pro rozvody ve zdivu budou provedeny řezáním nebo frézováním a celá vzniklá dutina bude po osazení potrubí dokonale vyplněna PUR pěnou zádveří 1,3 m úklid 1,1 m úniková pož, schodiště 5,9 m2 1 x výlevka 1.NP ±0=208,30 VED. PROJEKTANT : AUTOR : PROJEKTANT : VYPRACOVAL : ING. VÍTEK TICHÝ ING. ARCH. MAREK TICHÝ ING. JIŘÍ SÍTAŘ ING. JIŘÍ SÍTAŘ INVESTOR : obec Želešice PROJEKČNÍ STUPEŇ : Mateřská škola Želešice - dostavba stávající budovy ZŠ ZTI - kanalizace DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ DATUM : 9/2011 SPECIALIZ. : STAVEBNÍ ČÁST Č. ZAKÁZKY : Ž/1-10 MEŘÍTKO : ČÍSLO VÝKRESU : PŮDORYS 1.PP 1:100 J 04 ČÍSLO PARÉ :

20 1.20 šatna zaměstn. 9,2 m2 WC mísa je napojena v místě stávající odpadní novodur DN 50 napojeno na stávající rozvody v místě 1.19 WC zam. 1,6 m umývarna 2,4 m chodba 2,9 m jídelní výtah 7,4 m2 67 skříněk a 221mm 1.21 schodišť. hala 73,5 m chodba 75,5 m2 nový jídelní výtah 1.11 kancelář 18,0 m2 IV. DN třída ZŠ 73,5 m2 PVC DN 100 vedeno pod stropem mezi průvlaky, zakryto SDK podhledem PVC DN x sprcha 5 x WC I sklad lehátek 2 5,1 m Umývárna 1 12,8 m2 5 x umyvadlo DN 70 (50) odpadní novodur DN třída 1 (18 dětí) 73,5 m2 DN 50 umyvadlo II přípravna jídel 1 7,4 m2 myčka dřez DN sklad špinav. prádla ,1 m2 úklid 1,8 m sklad čistého prádla 7,3 m sklad DKP 12,1 m chodba 9.2 m sklad lehátek 2 6,2 m2 PVC DN 70 vedeno v podlaze 0.04 schodiště 15.6 m2 dřez, myčka DN 70 1,5m nad spotř., zazátkovat DN 70 odpadní novodur DN 50 jídelní výtah 1.03 přípravna jídel 2 8,5 m2 umyvadlo DN 70 III. LEGENDA : ostatní rozvody : SVU, TVU, C, ÚV kanalizace splašková kanalizace dešťová stoupací vedení resp. dešťový svod odpadní novodur 1.01 DN 50 třída 2 (24 dětí) 94,4 m2 PVC DN 100 PVC DN Umývárna 2 15,7 m2 1 x sprcha 5 x WC 5 x umyvadlo DN 100 V. DN 100 odvětraná do střešního komínku 0.08 úniková pož, schodiště 5,9 m2 POZNÁMKY : - Přesnější polohy vývodů pro zařizovací předměty bude rozhodnuto během provádění stavby - Potrubí je navrženo v drážkách nebo v podvěsu z PVC trubek v drážkách izolovaných mirelonem. - WC mísy budou kombinované s keramickou nádržkou. - Všechny drážky pro rozvody ve zdivu budou provedeny řezáním nebo frézováním a celá vzniklá dutina bude po osazení potrubí dokonale vyplněna PUR pěnou. 1.NP ±0=208,30 VED. PROJEKTANT : ING. VÍTEK TICHÝ AUTOR : ING. ARCH. MAREK TICHÝ PROJEKTANT : ING. JIŘÍ SÍTAŘ VYPRACOVAL : ING. JIŘÍ SÍTAŘ INVESTOR : obec Želešice Mateřská škola Želešice - dostavba stávající budovy ZŠ ZTI - kanalizace PŮDORYS 1.NP PROJEKČNÍ STUPEŇ : DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ DATUM : 9/2011 SPECIALIZ. : STAVEBNÍ ČÁST Č. ZAKÁZKY : Ž/1-10 MEŘÍTKO : ČÍSLO VÝKRESU : 1:100 J 05 ČÍSLO PARÉ :

21 napojeno na rozvod v kotelně viz samostatný výkres stávající kotelna stávající chodba vedeno pod stropem na závěsech DN 1, DN 1 izol. stávající vedení SV, TV, C, 2x ÚT stávající učebna (dílna) I. 2x kulový kohout DN 1 stoupačky 2x DN 1 izol. stoupačky 2x DN 1/2 izol. nový jídelní výtah 2x kulový kohout DN 1/2 II. 2x kulový kohout DN 1/2 stoupačky 2x DN 1/2 izol. 2x DN 1/2 izol. SVU DN 5/4 TVU DN 5/4 izol., C DN 3/4 izol. stávající kuchyně ZŠ kulový kohout DN 3/4 2x kulový kohout DN 1/2 stoupačky 2x DN 1/2 izol. IV. 2x kulový kohout DN 5/4 2x DN 5/4 izol. stoupačky 2x DN 5/ sklad lehátek 3 4,3 m2 T 212 1/2 jídelní výtah 0.04 schodiště 12,8 m2 2x DN 1/2 izol přípravna jídel 3 5,0 m2 umyvadlo dřez, myčka III. stoupačky 2x DN 1 4x kulov. kohout DN 1 LEGENDA : stávající rozvody : SVU, TVU, C, 2x ÚV TVU (teplá voda) C (cirkulace) 0.01 třída 3 (25 dětí) 100,3 m2 2 x DN 1/2 izol., 2x DN 1 izol umývárna 3 15,7 m2 2x DN 3/4 izol. 1 x sprcha 5 x WC 5 x umyvadlo dětské dětské SVU (studená voda) stoupací vedení 0.06 zádveří 1,3 m úklid 1,1 m úniková pož, schodiště 5,9 m2 1 x výlevka POZNÁMKY : - Přesnější polohy vývodů pro zařizovací předměty bude rozhodnuto během provádění stavby - Nopojení přístavby je realizováno pod žb deskou mostku ve vrstvě tepelné izolace. V místě dilatační spáry musí mít prostupy dostatečnou rezervu pro odlišné sedání přístavby. - Potrubí je navrženo v drážkách nebo v podvěsu z PVC trubek izolovaných mirelonem. - Zařizovací předměty zdravotechniky budou jednoduchých geometrických tvarů, konkrétní typy budou vybrány během provádění stavby. WC mísy budou kombinované s keramickou nádržkou. - Baterie budou jednoduchých geometrických tvarů, konkrétní typy budou vybrány během provádění stavby. Sprchové kouty budou mít nástěnné baterie s hlavovou i ruční sprchou s termostatem. Umyvadla budou mít stojánkové baterie s pákou pro množství vody, míchání bude přednastaveno na vlažnou vodu. Výlevky budou mít nástěnné baterié pákové. - Všechny drážky pro rozvody ve zdivu budou provedeny řezáním nebo frézováním a celá vzniklá dutina bude po osazení potrubí dokonale vyplněna PUR pěnou. - Izolace potrubí je návlekovou izolací THERMAFLEX FRZ, tl. stěny izolace 13 mm, včetně izolace kolen a odboček. Cirkulační voda bude izolována izolací tl. 25 mm. 1.NP ±0=208,30 VED. PROJEKTANT : ING. VÍTEK TICHÝ AUTOR : ING. ARCH. MAREK TICHÝ PROJEKTANT : ING. JIŘÍ SÍTAŘ VYPRACOVAL : ING. JIŘÍ SÍTAŘ INVESTOR : obec Želešice PROJEKČNÍ STUPEŇ : Mateřská škola Želešice - dostavba stávající budovy ZŠ ZTI - vodovod DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ DATUM : 9/2011 SPECIALIZ. : STAVEBNÍ ČÁST Č. ZAKÁZKY : Ž/1-10 MEŘÍTKO : ČÍSLO VÝKRESU : PŮDORYS 1.PP 1:100 J 06 ČÍSLO PARÉ :

22 1.20 šatna zaměstn. 9,2 m2 WC mísa je napojena v místě stávající napojeno na stávající rozvody v místě 2 x DN 1/2 izol., 1.19 WC zam. 1,6 m umývarna 2,4 m chodba 2,9 m jídelní výtah 7,4 m2 67 skříněk a 221mm 1.21 schodišť. hala 73,5 m třída ZŠ 73,5 m2 SVU DN 1/2 izol., TVU DN 3/4 izol. 1 x sprcha 5 x WC dětské 1.15 sklad lehátek 2 5,1 m Umývárna 1 12,8 m třída 1 (18 dětí) 73,5 m chodba 75,5 m2 nový jídelní výtah 1.12 přípravna jídel 1 7,4 m kancelář 18,0 m2 I. IV. stoupačky 2x DN 1 5 x umyvadlo dětské 2x DN 1 izol. 2 x DN 1/2 izol., stoupačky 2x DN 1/2 umyvadlo II. stoupačky 2x DN 1/2 T 212 1/2 dřez, myčka 1.09 sklad špinav. prádla ,1 m2 úklid 1,8 m sklad čistého prádla 7,3 m sklad DKP 12,1 m2 stoupačky 2x DN 1/ chodba 9.2 m sklad lehátek 2 6,2 m2 T 212 1/ schodiště 15.6 m2 dřez, myčka 1.03 přípravna jídel 2 8,5 m2 III. jídelní výtah umyvadlo 2x DN 1 izol. LEGENDA : stávající rozvody : SVU, TVU, C, 2x ÚV TVU (teplá voda) C (cirkulace) 1.01 třída 2 (24 dětí) 94,4 m2 stoupačky 2x DN Umývárna 2 15,7 m2 1 x sprcha 5 x WC 5 x umyvadlo dětské dětské TVU DN 3/4 izol., SVU DN 1/2 izol. SVU (studená voda) stoupací vedení 0.08 úniková pož, schodiště 5,9 m2 POZNÁMKY : - Přesnější polohy vývodů pro zařizovací předměty bude rozhodnuto během provádění stavby - Nopojení přístavby je realizováno pod žb deskou mostku ve vrstvě tepelné izolace. V místě dilatační spáry musí mít prostupy dostatečnou rezervu pro odlišné sedání přístavby. - Potrubí je navrženo v drážkách nebo v podvěsu z PVC trubek izolovaných mirelonem. - Zařizovací předměty zdravotechniky budou jednoduchých geometrických tvarů, konkrétní typy budou vybrány během provádění stavby. WC mísy budou kombinované s keramickou nádržkou. - Baterie budou jednoduchých geometrických tvarů, konkrétní typy budou vybrány během provádění stavby. Sprchové kouty budou mít nástěnné baterie s hlavovou i ruční sprchou s termostatem. Umyvadla budou mít stojánkové baterie s pákou pro množství vody, míchání bude přednastaveno na vlažnou vodu. Výlevky budou mít nástěnné baterié pákové. 1.NP ±0=208,30 VED. PROJEKTANT : ING. VÍTEK TICHÝ AUTOR : ING. ARCH. MAREK TICHÝ PROJEKTANT : ING. JIŘÍ SÍTAŘ VYPRACOVAL : ING. JIŘÍ SÍTAŘ - Všechny drážky pro rozvody ve zdivu budou provedeny řezáním nebo frézováním a celá vzniklá dutina bude po osazení potrubí dokonale vyplněna PUR pěnou. - Izolace potrubí je návlekovou izolací THERMAFLEX FRZ, tl. stěny izolace 13 mm, včetně izolace kolen a odboček. Cirkulační voda bude izolována izolací tl. 25 mm. INVESTOR : obec Želešice Mateřská škola Želešice - dostavba stávající budovy ZŠ ZTI - vodovod PŮDORYS 1.NP PROJEKČNÍ STUPEŇ : DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ DATUM : 9/2011 SPECIALIZ. : STAVEBNÍ ČÁST Č. ZAKÁZKY : Ž/1-10 MEŘÍTKO : ČÍSLO VÝKRESU : 1:100 J 07 ČÍSLO PARÉ :

23 +4,100 +3,120 POROTHERM cihla 17,5 Profi AKUSTICKÝ PODHLED -0,880 +0,120 +1,300 ±0=208,30 1.NP AKUSTICKÝ PODHLED JÍDELNÍ VÝTAH např. SEMO MB60-2,700 dilatační spára ±0=208,30 1.NP -3,450 1.PP LEGENDA : stávající rozvody : SVU, TVU, C, 2x ÚV 1.NP ±0=208,30 VED. PROJEKTANT : AUTOR : PROJEKTANT : VYPRACOVAL : TVU (teplá voda) ING. VÍTEK TICHÝ ING. ARCH. MAREK TICHÝ ING. JIŘÍ SÍTAŘ ING. JIŘÍ SÍTAŘ C (cirkulace) POZNÁMKY : SVU (studená voda) - Nopojení přístavby je realizováno pod žb deskou mostku ve vrstvě tepelné izolace. V místě dilatační spáry musí mít prostupy dostatečnou rezervu pro odlišné sedání přístavby. - Potrubí je navrženo v drážkách nebo v podvěsu z PVC trubek izolovaných mirelonem. INVESTOR : obec Želešice PROJEKČNÍ STUPEŇ : Mateřská škola Želešice - dostavba stávající budovy ZŠ ZTI - vodovod DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ DATUM : 9/2011 SPECIALIZ. : STAVEBNÍ ČÁST Č. ZAKÁZKY : Ž/1-10 MEŘÍTKO : ČÍSLO VÝKRESU : napojení přístavby ŘEZ A-A 1:100 J 08 ČÍSLO PARÉ :

24 +12, , , ,880 +4,000 +3,120 typ. komínek +4,000 typ. komínek +1,100 +1,100 +0,110 +0, ±0, V. -2,950 čistící kus čistící kus 1.PP čistící kus čistící kus -3,400-3, splašk. kan. PVC DN 150-4,000 dešť. kan. PVC DN 200 LEGENDA : ostatní rozvody : SVU, TVU, C, ÚV 1.NP ±0=208,30 VED. PROJEKTANT : AUTOR : PROJEKTANT : VYPRACOVAL : kanalizace splašková ING. VÍTEK TICHÝ ING. ARCH. MAREK TICHÝ ING. JIŘÍ SÍTAŘ ING. JIŘÍ SÍTAŘ kanalizace dešťová POZNÁMKY : stoupací vedení resp. dešťový svod - Přesnější polohy vývodů pro zařizovací předměty bude rozhodnuto během provádění stavby - Potrubí je navrženo v drážkách nebo v podvěsu z PVC trubek v drážkách izolovaných mirelonem. INVESTOR : obec Želešice PROJEKČNÍ STUPEŇ : Mateřská škola Želešice - dostavba stávající budovy ZŠ ZTI - kanalizace, svody a stoupačky DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ DATUM : 9/2011 SPECIALIZ. : STAVEBNÍ ČÁST Č. ZAKÁZKY : Ž/1-10 MEŘÍTKO : ČÍSLO VÝKRESU : POHLED JIŽNÍ A SEVERNÍ 1:100 J 09 ČÍSLO PARÉ :

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34

TECHNICKÁ ZPRÁVA K 01

TECHNICKÁ ZPRÁVA K 01 ING. JIŘÍ SÍTAŘ ING. JIŘÍ SÍTAŘ TECHNICKÁ ZPRÁVA K 01 TECHNICKÁ ZPRÁVA MATEŘSKÁ ŠKOLKA V ŽELEŠICÍCH ÚSTŘEDNÍ VYTÁPĚNÍ A NUCENÉ VĚTRÁNÍ (VZT) Projektová dokumentace řeší ústřední vytápění objektu Mateřské

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA K 01

TECHNICKÁ ZPRÁVA K 01 ING. JIŘÍ SÍTAŘ ING. JIŘÍ SÍTAŘ TECHNICKÁ ZPRÁVA K 01 TECHNICKÁ ZPRÁVA MATEŘSKÁ ŠKOLKA V ŽELEŠICÍCH ÚSTŘEDNÍ VYTÁPĚNÍ A NUCENÉ VĚTRÁNÍ (VZT) Projektová dokumentace řeší ústřední vytápění objektu Mateřské

Více

Technická zpráva Technické zařízení budov

Technická zpráva Technické zařízení budov Novostavba Administrativní budovy Praha Michle Technická zpráva Technické zařízení budov Datum:05/2017 Vypracoval: Bc. Pavel Matoušek 1 Identifikační údaje a zadání Název stavby: Admnistrativní budova

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA TZB

TECHNICKÁ ZPRÁVA TZB ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE FAKULTA STAVEBNÍ Katedra konstrukcí pozemních staveb TECHNICKÁ ZPRÁVA TZB BAKALÁŘSKÁ PRÁCE AUTOR PRÁCE: Annette Řehořková VEDOUCÍ PRÁCE: Ing. Lenka Hanzalová, Ph.D.

Více

D a. STAVBA: MALOKAPACITNÍ UBYTOVACÍ ZAŘÍZENÍ - MIROŠOV U JIHLAVY na p.č. 1/1 k.ú. Mirošov u Jihlavy (695459)

D a. STAVBA: MALOKAPACITNÍ UBYTOVACÍ ZAŘÍZENÍ - MIROŠOV U JIHLAVY na p.č. 1/1 k.ú. Mirošov u Jihlavy (695459) P R O J E K T Y, S. R. O, H A V Í Ř S K Á 1 6, 5 8 6 0 1 K A N C E L Á Ř : C H L U M O V A 1, 5 8 6 0 1 J I H L A V A J I H L A V A D.1.4.1 a TECHNICKÁ ZPRÁVA ZDRAVOTNĚ TECHNICKÉ INSTALACE STAVBA: MALOKAPACITNÍ

Více

Rev. E. Rev. D. Rev. C. Rev. B. Rev. A. Index: Datum: Změny: Vypracoval: Investor: 3187/2012. Revize: F.1.4.5-01

Rev. E. Rev. D. Rev. C. Rev. B. Rev. A. Index: Datum: Změny: Vypracoval: Investor: 3187/2012. Revize: F.1.4.5-01 ±0,000= 285,60 m n.m. Souřadnicový systém JTSK, výškový systém Bpv Rev. E Rev. D Rev. C Rev. B Rev. A Index: Datum: Změny: Vypracoval: Hlavní inženýr projektu: Zodp. projektant: Vypracoval: Ing. Olga VĚCHETOVÁ

Více

Kompetenční centrum Kuřim kód zakázky: 077-10-20-3

Kompetenční centrum Kuřim kód zakázky: 077-10-20-3 OBSAH: 1 ZADÁNÍ PROJEKTU...2 1.1 Domovní vodovod...2 1.2 Splašková kanalizace...2 1.3 Dešťová kanalizace...2 1.4 Výpočtové výchozí parametry...2 2 PODKLADY...2 2.1 Výkresová dokumentace...2 2.2 Průzkum...2

Více

Technická zpráva zdravotní technika

Technická zpráva zdravotní technika F 1.4.1 zdravotní technika 1. Identifikace stavby, stavebník, projektant Název stavby: Místo stavby: ZŠ Batří Venclíků 1140, Praha 9 Černý Most I. Kraj: Praha Stavebník: Městská část Praha 14 Bratří Venclíků

Více

Atic, s.r.o. a Ing. arch. Libor Žák

Atic, s.r.o. a Ing. arch. Libor Žák Atic, s.r.o. a Ing. arch. Libor Žák Riegrova 44, 612 00 Brno Sdružení tel. 541 245 286, 605 323 416 email: zak.apk@arch.cz projektant části PD: Ing. Jiří Dudek Sychotín 63, 67972 Kunštát PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA NEMOCNICE HUSTOPEČE ÚPRAVA 1.NP BUDOVY D NA AMBULANCE D ZDRAVOTNĚ TECHNICKÉ INSTALACE

TECHNICKÁ ZPRÁVA NEMOCNICE HUSTOPEČE ÚPRAVA 1.NP BUDOVY D NA AMBULANCE D ZDRAVOTNĚ TECHNICKÉ INSTALACE TECHNICKÁ ZPRÁVA Projektová dokumentace řeší vnitřní rozvody kanalizace a vody prováděné v rámci plánovaných stavebních úprav budovy D na ambulance. Stávající objekt má dvě nadzemní podlaží a je částečně

Více

D.1.3. Technika prostředí staveb. České vysoké učení technické v Praze - Fakulta stavební. Autosalon Rychnov nad Kněžnou. Zikova 1903/4 Praha 6

D.1.3. Technika prostředí staveb. České vysoké učení technické v Praze - Fakulta stavební. Autosalon Rychnov nad Kněžnou. Zikova 1903/4 Praha 6 České vysoké učení technické v Praze - Stavba: Předmět: Diplomová práce - 124DPM Vypracoval: Fakulta stavební Zikova 1903/4 Praha 6 166 36 Autosalon Rychnov nad Kněžnou Štemberkova 1658 Rychnov nad Kněžnou

Více

ZTI vodovod, kanalizace, plynovod

ZTI vodovod, kanalizace, plynovod ZTI vodovod, kanalizace, plynovod OBSAH: 1. ÚVOD 2. KANALIZACE 3. VODOVOD 4. DOMOVNÍ PLYNOVOD 5. ZÁVĚR 1. ÚVOD Projekt řeší domovní vodovod, domovní splaškovou a dešťovou kanalizaci a domovní plynovod

Více

Stavba : ÚPRAVA WC V KULTURNÍM DOMĚ. Investor : Obec Libice nad Cidlinou

Stavba : ÚPRAVA WC V KULTURNÍM DOMĚ. Investor : Obec Libice nad Cidlinou DOKUMENTACE POVOLENÍ PRO STAVEBNÍ Stavba : ÚPRAVA WC V KULTURNÍM DOMĚ Místo : Libice nad Cidlinou Investor : Obec Libice nad Cidlinou Část : F1.4e TZB - ZDRAVOTNÍ TECHNIKA Obsah : Technická zpráva Zak.

Více

SPOLKOVÝ DŮM. K. Ú. Čechtice 618888, parc. číslo 146/16 ZDRAVOTNĚ TECHNICKÉ INSTALACE. STAVEBNÍK: Městys Čechtice Nám. Dr. Tyrše 56 257 65 Čechtice

SPOLKOVÝ DŮM. K. Ú. Čechtice 618888, parc. číslo 146/16 ZDRAVOTNĚ TECHNICKÉ INSTALACE. STAVEBNÍK: Městys Čechtice Nám. Dr. Tyrše 56 257 65 Čechtice ZDRAVOTNĚ TECHNICKÉ INSTALACE SPOLKOVÝ DŮM K. Ú. Čechtice 618888, parc. číslo 146/16 STAVEBNÍK: Městys Čechtice Nám. Dr. Tyrše 56 257 65 Čechtice ZPRACOVATEL DOKUMENTACE: Ing. arch. Jolana Fritschová,

Více

Technická zpráva ZTI. D Zdravotně technické instalace

Technická zpráva ZTI. D Zdravotně technické instalace Mateřská škola Děčín XXXII, Májová 372, příspěvková organizace Májová 372, 407 11 Děčín XXXII Tel: 412 547 778, 412 548 903 e-mail: reditelka@msboletice.cz, www.msboletice.cz IČO: 49888544 D.1.4.1 Zdravotně

Více

A Úvod A.1 Výchozí podklady pro zpracování projektu A.2 Seznam hlavních použitých norem B Technické řešení vodovod B.1 Přípojky areálového vodovodu

A Úvod A.1 Výchozí podklady pro zpracování projektu A.2 Seznam hlavních použitých norem B Technické řešení vodovod B.1 Přípojky areálového vodovodu A Úvod Projektová dokumentace část D.1.4.1 Zdravotně technické instalace je vypracována pro akci Výzkumné centrum Josefa Ressela, SO 02. Jedná se o dvoupodlažní nepodsklepený objekt s šikmou střechou.

Více

OBSAH TECHNICKÉ ZPRÁVY:

OBSAH TECHNICKÉ ZPRÁVY: OBSAH TECHNICKÉ ZPRÁVY: 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE... 2 2. VÝCHOZÍ PODKLADY... 3 3. VODOVOD... 3 3.1 VODOVODNÍ PŘÍPOJKA... 3 3.2 VNITŘNÍ VODOVOD... 4 3.3 BILANCE SPOTŘEBY VODY... 4 3.4 TEPELNÉ IZOLACE A NÁTĚRY...

Více

VÝPIS MATERIÁLU - KANALIZACE

VÝPIS MATERIÁLU - KANALIZACE VÝPIS MATERIÁLU - KANALIZACE Výpis je pouze orientační, dodavatel je povinen si vypracovat vlastní. VNITŘNÍ A VNĚJŠÍ ROZVODY SPOLKOVÉHO DOMU TVAROVKY Raupiano ks, bm DN50 DN50 11,1 DN75 DN75 5,2 50/87

Více

ZDRAVOTNĚ-TECHNICKÉ INSTALACE TECHNICKÁ ZPRÁVA

ZDRAVOTNĚ-TECHNICKÉ INSTALACE TECHNICKÁ ZPRÁVA APK plan & design, s.r.o. Riegrova 44a, 612 00 Brno tel.: 541 245 286, fax: 541 247 312 email: zak.apk@arch.cz Projektant části PD: Ing. Jiří Dudek TECHNICKÁ ZAŘÍZENÍ BUDOV 17.listopadu 13, 680 01 Boskovice

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA SPLAŠKOVÉ KANALIZAČNÍ PŘÍPOJKY

TECHNICKÁ ZPRÁVA SPLAŠKOVÉ KANALIZAČNÍ PŘÍPOJKY Akce : STAVEBNÍ ÚPRAVY,SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI A ZMĚNA UŽÍVÁNÍ NAVYUŽÍVANÝCH SPORTOVNÍCH KABIN NA ORDINACI PRAKTICKÉHO LÉKAŘE st. parc.č. 445, k.ú. Řevničov TECHNICKÁ ZPRÁVA SPLAŠKOVÉ KANALIZAČNÍ

Více

STAVEBNÍ ÚPRAVY OBJEKTŮ č.1 VRÁTNICE, č.4 KUCHYŇ S JÍDELNOU A č. 5 UYTOVACÍ OBJEKT V BÝVALÉM VOJENSKÉM AREÁLU V OBCI KOSTELEC U HEŘMANOVA MĚSTCE

STAVEBNÍ ÚPRAVY OBJEKTŮ č.1 VRÁTNICE, č.4 KUCHYŇ S JÍDELNOU A č. 5 UYTOVACÍ OBJEKT V BÝVALÉM VOJENSKÉM AREÁLU V OBCI KOSTELEC U HEŘMANOVA MĚSTCE Kostelec u Heřmanova Městce, přestavba bývalého vojenského areálu investiční záměr Strana 1 (celkem 5) STAVEBNÍ ÚPRAVY OBJEKTŮ č.1 VRÁTNICE, č.4 KUCHYŇ S JÍDELNOU A č. 5 UYTOVACÍ OBJEKT V BÝVALÉM VOJENSKÉM

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Stavba : Stavební úpravy RD, Ráječko, nám. 9. května 150. D.1.4.1 Zdravotnmě technické instalace. Projektový stupeň :

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Stavba : Stavební úpravy RD, Ráječko, nám. 9. května 150. D.1.4.1 Zdravotnmě technické instalace. Projektový stupeň : Volfova 8 612 00 Brno tel.: +420 530 505 835 e-mail:info@ateliertzb.cz Stavba : Stavební úpravy RD, Ráječko, nám. 9. května 150 Investor : manželé Kazdovi Objekt : D.1.4.1 Zdravotnmě technické instalace

Více

ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE FAKULTA STAVEBNÍ

ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE FAKULTA STAVEBNÍ ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE FAKULTA STAVEBNÍ Katedra konstrukcí pozemních staveb BAKALÁŘSKÁ PRÁCE D.1.4.1 Technická zpráva 2016 Lukáš Hradečný OBSAH: A. VŠEOBECNÉ INFORMACE... 3 A.1 IDENTIFIKACE

Více

PROFESTA S.R.O. Radošovice 86,

PROFESTA S.R.O. Radošovice 86, PROFESTA S.R.O. Radošovice 86, Strakonice PROJEKT ZDRAVOTNÍ INSTALACE Technická zpráva Identifikační údaje zakázky Číslo zakázky Investor: MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD PRO-019-13-P6 NISOU, Husova 490,

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. prohlídka dotčených prostor.

TECHNICKÁ ZPRÁVA. prohlídka dotčených prostor. TECHNICKÁ ZPRÁVA 1. ÚVOD Projektová dokumentace zdravotně technických instalací řeší modernizaci tří sociálních zařízení v MŠ Bohatice. Jedná se o instalaci nových zařizovacích předmětů a výtokových baterií

Více

F.1.4.e - TECHNICKÁ ZPRÁVA OPRAVA KANALIZACE A VODOVODU MATEŘSKÉ ŠKOLY OSICKÁ Č.P. 454, 198 00 PRAHA 9 - KYJE

F.1.4.e - TECHNICKÁ ZPRÁVA OPRAVA KANALIZACE A VODOVODU MATEŘSKÉ ŠKOLY OSICKÁ Č.P. 454, 198 00 PRAHA 9 - KYJE F.1.4.e - TECHNICKÁ ZPRÁVA OPRAVA KANALIZACE A VODOVODU MATEŘSKÉ ŠKOLY OSICKÁ Č.P. 454, 198 00 PRAHA 9 - KYJE PROVÁDĚCÍ PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE Investor : Městská část Praha 14 Bratří Venclíků 1073 19821

Více

Technické zařízení budov

Technické zařízení budov České vysoké učení technické v Praze Fakulta Stavební Katedra konstrukcí pozemních staveb Bakalářská práce Technická zpráva Technické zařízení budov Vypracovala: Vedoucí práce: Magdalena Bártová doc.ing.

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA AKCE STAVEBNÍ ÚPRAVY HÁJENKY POLNÁ POLNÁ NA ŠUMAVĚ čp. 268 NÁZEV OBJEKTU ÚSTŘEDNÍ VYTÁPĚNÍ INVESTOR VLS s.p., DIVIZE HORNÍ PLANÁ, JIRÁSKOVA 150, HORNÍ PLANÁ REGION JIHOČESKÝ STUPEŇ PROVÁDĚCÍ

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA ZDRAVOTECHNIKA

TECHNICKÁ ZPRÁVA ZDRAVOTECHNIKA TECHNICKÁ ZPRÁVA ZDRAVOTECHNIKA Úvod Identifikační údaje stavby: název stavby: účel stavby: Stavební úpravy BD byty č.2, 3 2.np a byt č. 8-5.np stavební úpravy a udržovací práce místo stavby: obec: Praha

Více

736/9Výrobně administrativní objekt, Průmyslové podlahy Plaček, a.s.

736/9Výrobně administrativní objekt, Průmyslové podlahy Plaček, a.s. PROJEKCE TZB, Folta Miroslav Podlesí 461, 757 01 Valašské Meziříčí tel.: +420 571 631 016, 604 790 004 e-mail: tzb.folta@seznam.cz Řešení havarijního stavu soc. zařízení a školní kuchyně MŠ MŠSpolečenský

Více

Technická zpráva zdravotechnika a plynoinstalace

Technická zpráva zdravotechnika a plynoinstalace Technická zpráva zdravotechnika a plynoinstalace 1. Základní identifikační údaje akce Název stavby: Rodinný dům Neratov Objekt: Rodinný dům Místo stavby: Neratov, p.č. 11/1 v k.ú. Neratov Účel stavby:

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA REKONSTRUKCE RD U CIHELNY 394, SVOBODNÉ DVORY K PROJEKTU TZB VYPRACOVAL: BALEK LADISLAV AKCE:

TECHNICKÁ ZPRÁVA REKONSTRUKCE RD U CIHELNY 394, SVOBODNÉ DVORY K PROJEKTU TZB VYPRACOVAL: BALEK LADISLAV AKCE: AKCE: REKONSTRUKCE RD U CIHELNY 394, SVOBODNÉ DVORY INVESTOR: VFS LUKÁŠ A JANA VAŘEČKOVI ŠMILOVSKÉHO 1685/10, 500 02 HRADEC KRÁLOVÉ ČÍSLO ZAKÁZKY: M10/2015 TECHNICKÁ ZPRÁVA K PROJEKTU TZB VYPRACOVAL: BALEK

Více

F.4. RODINNÝ DŮM BUČOVICKÁ 493, SLAVKOV U BRNA - ZMĚNA STAVBY č.2 ZTI A KANALIZAČNÍ PŘÍPOJKA ING. MILAN STRACHOŇ ZODPOVĚDNÝ PROJEKTANT: VYPRACOVAL:

F.4. RODINNÝ DŮM BUČOVICKÁ 493, SLAVKOV U BRNA - ZMĚNA STAVBY č.2 ZTI A KANALIZAČNÍ PŘÍPOJKA ING. MILAN STRACHOŇ ZODPOVĚDNÝ PROJEKTANT: VYPRACOVAL: SLAVKOV U BRNA - č.2 F.4 ZAKÁZKA: SEZNAM PŘÍLOH DOKUMENTACE - F.4 TECHNICKÁ ZPRÁVA - 01 PŘÍPOJKA - PODÉLNÝ PROFIL - 02 REVIZNÍ ŠACHTA - 03 ULOŽENÍ POTRUBÍ - 04 PŮDORYS LEŽATÉ KANALIZACE - 05 SCHEMA SPLAŠKOVÉ

Více

České vysoké učení technické v Praze

České vysoké učení technické v Praze České vysoké učení technické v Praze Fakulta stavební D 1.4.1 - TECHNICKÁ ZPRÁVA ČÁST D DLE PŘÍLOHY č.5 K VYHLÁŠCE 499/2006 Sb. O DOKUMENTACI STAVEB Vypracoval: Datum: 8.1. 2017 Bc.Václav Hostačný 1. IDENTIFIKAČNÍ

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA k projektu Zdravotechniky

TECHNICKÁ ZPRÁVA k projektu Zdravotechniky Štefan Bolvári Podlesí 401, Svatava, 357 03 Akce: Dům jedním tahem Rodinný dům RD-25 Ares stavba na parc. 647/23, k.ú. Sluštice Bc. Milan Bláha, Chvatěrubská 355/14, 181 00 Praha 8 RNDr. Veronika Bláhová,

Více

Zakázka: Přístavba SOŠ a SOU Hustopeče 4943 Masarykovo náměstí 1, Hustopeče Zdravotní technika

Zakázka: Přístavba SOŠ a SOU Hustopeče 4943 Masarykovo náměstí 1, Hustopeče Zdravotní technika 1 Všeobecně Dokumentace pro stavební řízení a realizaci stavby řeší návrh zdravotně technických instalací pro přístavbu objektu s odbornými učebnami v areálu SOŠ a SOU Hustopeče. Objekt bude postaven v

Více

ZOO Praha Restaurace AFRIKA. Seznam příloh

ZOO Praha Restaurace AFRIKA. Seznam příloh ZOO Praha Restaurace AFRIKA S.O.01 3.4. Zdravotně technické instalace Seznam příloh 1. Technická zpráva 2. Situace 3. Kanalizace 1. NP 4. Kanalizace střecha 5. Splašková kanalizace hlavní řezy 6. Tuková

Více

F.3. RODINNÝ DŮM BUČOVICKÁ 493, SLAVKOV U BRNA - ZMĚNA STAVBY č.2 VODOVODNÍ PŘÍPOJKA ING. MILAN STRACHOŇ ZODPOVĚDNÝ PROJEKTANT: VYPRACOVAL:

F.3. RODINNÝ DŮM BUČOVICKÁ 493, SLAVKOV U BRNA - ZMĚNA STAVBY č.2 VODOVODNÍ PŘÍPOJKA ING. MILAN STRACHOŇ ZODPOVĚDNÝ PROJEKTANT: VYPRACOVAL: ZODPOVĚDNÝ PROJEKTANT: SLAVKOV U BRNA - č.2 F.3 ZAKÁZKA: 181-2010 SEZNAM PŘÍLOH DOKUMENTACE - F.3 TECHNICKÁ ZPRÁVA - 01 PODÉLNÝ PROFIL - 02 VODOMĚRNÁ ŠACHTA 03 ULOŽENÍ POTRUBÍ 04 ZODPOVĚDNÝ PROJEKTANT:

Více

Průměrný denní odtok splaškové vody. Roční odtok splaškové vody. Maximální hodinový odtok splaškové vody

Průměrný denní odtok splaškové vody. Roční odtok splaškové vody. Maximální hodinový odtok splaškové vody Předložená dokumentace zdravotně technických instalací ve stupni pro provedení stavby, řeší rekonstrukci a přístavbu výrobny vína a biomoštu na p.č.465, 593 v k.ú. Rakvice. 1. KANALIZACE 1.1. Splašková

Více

Seznam pł loh. 1. TechnickÆ zpræva 2. Situace

Seznam pł loh. 1. TechnickÆ zpræva 2. Situace Seznam pł loh 1. TechnickÆ zpræva 2. Situace 3. KP - podøln łez 4. VP - podøln łez 5. PP - podøln łez, łezy plynovodu 6. 1.NP - kanalizace 7. 2.NP - kanalizace 8. ezy kanalizace 9. 1.NP - vodovod, plynovod

Více

Projektová dokumentace řeší vytápění objektu domova pro osoby bez přístřeší v Šumperku.

Projektová dokumentace řeší vytápění objektu domova pro osoby bez přístřeší v Šumperku. 1 Projektová dokumentace řeší vytápění objektu domova pro osoby bez přístřeší v Šumperku. Podkladem pro zpracování PD byly stavební výkresy a konzultace se zodpovědným projektantem a zástupci investora.

Více

Technická zpráva obsah

Technická zpráva obsah Technická zpráva obsah 1. Identifikační údaje investora a stavby... - 2-1. Výchozí podklady...- 3-2. Podklady pro zpracování dokumentace...- 3-2.1 Normy...- 3-3. Vodovodní přípojka a vnitřní vodovod...-

Více

Technická zpráva. Vodovod a kanalizace. Akce : Muzeum Žirovnice revitalizace zámeckého pivovaru p.p.č 185 / 1. Investor :

Technická zpráva. Vodovod a kanalizace. Akce : Muzeum Žirovnice revitalizace zámeckého pivovaru p.p.č 185 / 1. Investor : - 1 - Technická zpráva Vodovod a kanalizace Akce : Muzeum Žirovnice revitalizace zámeckého pivovaru p.p.č 185 / 1 Investor : Město Žirovnice, Cholunská 665, 394 68 Žirovnice Vypracoval : Jiří Černý, IČ

Více

Rekonstrukce administrativní budovy Olbrichova 15-1. etapa

Rekonstrukce administrativní budovy Olbrichova 15-1. etapa Rekonstrukce administrativní budovy Olbrichova 15-1. etapa Místo stavby : Opava, Olbrichova 15 Katastrální území : Opava - Předměstí Investor : Zemský archiv v Opavě Zodpovědný projektant : ing. arch.

Více

EKOCENTRUM TRKMANKA STAVEBNÍ ÚPRAVY OBJEKTU BÝVALÉHO ZÁMEČKU VE VELKÝCH PAVLOVICÍCH

EKOCENTRUM TRKMANKA STAVEBNÍ ÚPRAVY OBJEKTU BÝVALÉHO ZÁMEČKU VE VELKÝCH PAVLOVICÍCH Druh dokumentace: DVZ Investor: Město Velké Pavlovice, Náměstí 9. května č. 40, Velké Pavlovice, PSČ 691 06 Akce: EKOCENTRUM TRKMANKA STAVEBNÍ ÚPRAVY OBJEKTU BÝVALÉHO ZÁMEČKU VE VELKÝCH PAVLOVICÍCH Místo:

Více

STAVEBNÍ ÚPRAVY OBJEKTU Č.P. 66 SEZNAM PŘÍLOH: 1 TECHNICKÁ ZPRÁVA 2 KANALIZACE SITUACE 3 KANALIZACE PŮDORYS 4 KANALIZACE ŘEZY

STAVEBNÍ ÚPRAVY OBJEKTU Č.P. 66 SEZNAM PŘÍLOH: 1 TECHNICKÁ ZPRÁVA 2 KANALIZACE SITUACE 3 KANALIZACE PŮDORYS 4 KANALIZACE ŘEZY SEZNAM PŘÍLOH: 1 TECHNICKÁ ZPRÁVA 2 KANALIZACE SITUACE 3 KANALIZACE PŮDORYS 4 KANALIZACE ŘEZY 5 KANALIZACE VZOROVÝ PŘÍČNÝ ŘEZ 6 VODOVOD SITUACE 7 VODOVODNÍ PŘÍPOJKA PODÉLNÝ PROFIL, KLADEČSKÉ SCHÉMA 8 VODOVODNÍ

Více

1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ÚVOD VÝCHOZÍ PODKLADY HYDROTECHNICKÉ VÝPOČTY VNITŘNÍ ROZVODY VODOVODU A KANALIZACE...

1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ÚVOD VÝCHOZÍ PODKLADY HYDROTECHNICKÉ VÝPOČTY VNITŘNÍ ROZVODY VODOVODU A KANALIZACE... OBSAH: 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE... 2 2. ÚVOD... 3 3. VÝCHOZÍ PODKLADY... 3 4. HYDROTECHNICKÉ VÝPOČTY... 3 4.1. POTŘEBA VODY... 3 4.2. Výpočet ohřevu teplé... 3 4.3. Výpočet MAXIMÁLNÍHO SOUDOBÉHO PRŮTOKU...

Více

Zodpovědný proj.: Investor: KKN a.s., nem. Karlovy Vary, Bezručova 19, Karlovy Vary MÚ: Karlovy Vary

Zodpovědný proj.: Investor: KKN a.s., nem. Karlovy Vary, Bezručova 19, Karlovy Vary MÚ: Karlovy Vary Akce: Objekt: Název: Vypracoval: Zodpovědný proj.: Ing. Michal Hablovič Ing. Jana Handšuhová Smutná Investor: KKN a.s., nem. Karlovy Vary, Bezručova 19, 360 66 Karlovy Vary Kraj : Karlovarský MÚ: Karlovy

Více

PLYNOVÉ VYTÁPĚNÍ SKLADU OÚ VRÁTKOV Č.P. 17 NA PARC. Č. 65 K.Ú. VRÁTKOV

PLYNOVÉ VYTÁPĚNÍ SKLADU OÚ VRÁTKOV Č.P. 17 NA PARC. Č. 65 K.Ú. VRÁTKOV PLYNOVÉ VYTÁPĚNÍ SKLADU OÚ VRÁTKOV Č.P. 17 NA PARC. Č. 65 K.Ú. VRÁTKOV F 1. 4.F.1 T ECHNICKÁ ZPRÁVA R OZVODY PB 1 Stavba: Plynofikace objektu OÚ Vrátkov č.p. 17 Místo: parc.č. 65, k. ú. Vrátkov Stupeň

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA ZDRAVOTECHNIKA

TECHNICKÁ ZPRÁVA ZDRAVOTECHNIKA TECHNICKÁ ZPRÁVA ZDRAVOTECHNIKA Úvod název stavby: Stavební úprava a půdní vestavba BD místo stavby: obec: Praha 7-Holešovice místo: Tusarova 1235/32 jednotka: byt č. 3, 4, 2.np parcela: 1162 kat. území:

Více

ADAPTACE OBJEKTU PRODEJNY NA OBECNÍ DŮM V SÁDKU U POLIČKY INVESTOR: OBEC SÁDEK, SÁDEK 116, 572 01 POLIČKA TECHNICKÁ ZPRÁVA k dokumentaci pro stavební povolení D - ZTI Polička, srpen 2006 z.č. 00306 Vypracoval:

Více

F.4.1. OBSAH DOKUMENTACE. Technická zpráva 01 Půdorys 1.NP 02 Půdorys 2.NP 03 Půdorys 3.NP 04 Půdorys 4.NP 05 Půdorys 5.NP 06 Půdorys střechy 07

F.4.1. OBSAH DOKUMENTACE. Technická zpráva 01 Půdorys 1.NP 02 Půdorys 2.NP 03 Půdorys 3.NP 04 Půdorys 4.NP 05 Půdorys 5.NP 06 Půdorys střechy 07 F.4.1. OBSAH DOKUMENTACE Technická zpráva 01 Půdorys 1.NP 02 Půdorys 2.NP 03 Půdorys 3.NP 04 Půdorys 4.NP 05 Půdorys 5.NP 06 Půdorys střechy 07 Úvod Projektová dokumentace pro stavební povolení řeší návrh

Více

Ing. Poláček / Ing. Slavík DSP + ÚS. - x A4. BRUKOV spol. s r.o., Cukrovarská 168, Smiřice

Ing. Poláček / Ing. Slavík DSP + ÚS. - x A4. BRUKOV spol. s r.o., Cukrovarská 168, Smiřice SEZNAM PŘÍLOH: 00 TECHNICKÁ ZPRÁVA 01 PŮDORYS PLYNOINSTALACE 02 AXONOMETRIE PLYNOINSTALACE Autorizoval / hlavní projektant: 01 2016 1 : x A4 Email: slavik.josef@gmail.com PLYNOINSTALACE SEZNAM PŘÍLOH:

Více

0,000 = 217,00 m n.m. ING.JIŘÍ MACHOVEC. projekt. Centrum vývoje a inovací společnosti CESA ENGINEERING

0,000 = 217,00 m n.m. ING.JIŘÍ MACHOVEC. projekt. Centrum vývoje a inovací společnosti CESA ENGINEERING 0,000 = 217,00 m n.m. ING.JIŘÍ MACHOVEC projekt Centrum vývoje a inovací společnosti CESA ENGINEERING Název akce : Centrum vývoje a inovací společnosti CESA ENGINEERING F.1.4.f - Plynová zařízení Místo

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA DEŠŤOVÁ KANALIZACE A DRENÁŽ. zak. č.141/10/2011. 739 91 Jablunkov. Písečná 42 739 91 Jablunkov IČ: 70632430 DIČ: CZ70632430

TECHNICKÁ ZPRÁVA DEŠŤOVÁ KANALIZACE A DRENÁŽ. zak. č.141/10/2011. 739 91 Jablunkov. Písečná 42 739 91 Jablunkov IČ: 70632430 DIČ: CZ70632430 zak. č.141/10/2011 ZNALECTVÍ, PORADENSTVÍ, PROJEKČNÍ STUDIO TECHNICKÁ ZPRÁVA DEŠŤOVÁ KANALIZACE A DRENÁŽ Název stavby: Místo stavby: Investor: Zhotovitel projektových prací: Rekonstrukce Kulturního domu

Více

ZTI - Vodovod, kanalizace, plynovod

ZTI - Vodovod, kanalizace, plynovod ZTI - Vodovod, kanalizace, plynovod Františka 2.01 D.1.4E TZ - ZTI - 1 z 8 OBSAH: ÚVOD... 3 KANALIZACE... 3 VODOVOD... 4 Plynovod... 5 ZÁVĚR... 8 Františka 2.01 D.1.4E TZ - ZTI - 2 z 8 ÚVOD Tato část projektové

Více

D1: SO Zdravotně technické instalace a plynová zařízení TECHNICKÁ ZPRÁVA

D1: SO Zdravotně technické instalace a plynová zařízení TECHNICKÁ ZPRÁVA Obsah dokumentace: A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA C. SITUAČNÍ VÝKRESY D. DOKUMENTACE OBJEKTŮ A TECHNICKÝCH A TECHNOLOGICKÝCH ZAŘÍZENÍ E. DOKLADOVÁ ČÁST 1) Stavební objekty SO 2) Inženýrské

Více

OPRAVA KANALIZACE ZŠ TGM BÍLOVEC Ostravská 28, Bílovec, parc.č.813, k.ú. Bílovec-město

OPRAVA KANALIZACE ZŠ TGM BÍLOVEC Ostravská 28, Bílovec, parc.č.813, k.ú. Bílovec-město Ing. Jiří Kolář_TZB PROJEKT e-mail: kolar@tzb-projekt.eu Anenská 121, Bohumín Záblatí, 735 52 tel: +420 777 230 245 OPRAVA KANALIZACE ZŠ TGM BÍLOVEC Ostravská 28, 743 01 Bílovec, parc.č.813, k.ú. Bílovec-město

Více

IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE. Stavebník : HOTEL FREUD s.r.o. Ostravice 190 739 14, Ostravice. Místo stavby : parc. č. 530/1, 530/2 k.ú.

IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE. Stavebník : HOTEL FREUD s.r.o. Ostravice 190 739 14, Ostravice. Místo stavby : parc. č. 530/1, 530/2 k.ú. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Stavebník : HOTEL FREUD s.r.o. Ostravice 190 739 14, Ostravice Místo stavby : parc. č. 530/1, 530/2 k.ú. Ostravice Okres : Frýdek - Místek Zhotovitel : C.E.I.S. CZ s.r.o. Masarykovy

Více

D 1.4. Zařízení zdravotně technických instalací

D 1.4. Zařízení zdravotně technických instalací DOKUMENTACE PRO VÝBĚR DODAVATELE TECHNICKÁ ZPRÁVA Investor : Martina Hubáčková Stavba : RODINNÝ DŮM D 1.4. Zařízení zdravotně technických instalací Stránka 1 OBSAH : 1. ZÁKLADNÍ ÚDAJE STAVBY...2 IDENTIFIKACE

Více

VNITŘNÍ PLYNOVOD. Vnitřní plynovod samostatný systém rozvodů k zásobování spotřebičů. bvoi doiud poiudz poidu o

VNITŘNÍ PLYNOVOD. Vnitřní plynovod samostatný systém rozvodů k zásobování spotřebičů. bvoi doiud poiudz poidu o VNITŘNÍ PLYNOVOD ROZVODY, MATERIÁLY, VÝPOČET, ODVOD SPALIN Ing. Stanislav Frolík, Ph.D. - katedra technických zařízení budov - Vnitřní plynovod samostatný systém rozvodů k zásobování spotřebičů Části vnitřního

Více

1 Úvod. 2 Vnitřní kanalizace. Rekonstrukce zámku Miroslav (I.fáze) Zdravotně technické instalace

1 Úvod. 2 Vnitřní kanalizace. Rekonstrukce zámku Miroslav (I.fáze) Zdravotně technické instalace Rekonstrukce zámku Miroslav (I.fáze) Zdravotně technické instalace 1 Úvod Projekt zpracovává technickou dokumentaci zdravotně technické instalace v rekonstruovaném jižním křídle objektu. Jedná se o 1.

Více

ZTI.1 - TECHNICKÁ ZPRÁVA Zdravotechnika

ZTI.1 - TECHNICKÁ ZPRÁVA Zdravotechnika , Kyjovská 3578, 580 01 Havlíčkův Brod Projekce a inženýrská činnost, 569 430 475, e-mail: projekce@qatrosystem.cz ZTI.1 - TECHNICKÁ ZPRÁVA Zdravotechnika Stavba: Místo: Investor: Rekonstrukce páteřních

Více

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ Zákazník 6 HP 1 Trnovanská 1299/čž 415 01 Teplice ROZDĚLOVNÍK Číslo projektu Číslo dokumentu List Rev. BP2340112 ZT.01 1 z 8 0 PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ název akce: investor: ÚPRAVA

Více

ZDRAVOTNĚ TECHNICKÉ INSTALACE

ZDRAVOTNĚ TECHNICKÉ INSTALACE Ing. Leoš POHANKA projektové a inženýrské služby tel., fax.: 566 667 342, gsm: 602 663 045 Dolní 35, 592 14 Nové Veselí projekce@pohanka.net, www.pohanka.net Modernizace ke zkvalitnění výuky v ZŠ a MŠ

Více

VÝSTAVBA HALY DÍLEN - VOJENSKÝ. Technická zpráva

VÝSTAVBA HALY DÍLEN - VOJENSKÝ. Technická zpráva VÝSTAVBA HALY DÍLEN - VOJENSKÝ ÚJEZD HRADIŠTĚ- LUČINY 88 F.1.4.e. ZDRAVOTNĚ TECHNICKÉ INSTALACE Technická zpráva Dokumentace pro stavební povolení 1. Úvod Záměrem investora je výstavba skladové haly s

Více

1. VNITŘNÍ PLYNOINSTALACE :

1. VNITŘNÍ PLYNOINSTALACE : 1. VNITŘNÍ PLYNOINSTALACE : 1.1. Úvod: Projekt řeší připojení novostavby Domu pro seniory na plynovodní řad za účelem jeho vytápění a ohřevu TV. Projektová dokumentace byla zpracována na základě předložené

Více

REZIDENCE AURUM NA PLÁNI 1430/7, PRAHA 5 - SMÍCHOV

REZIDENCE AURUM NA PLÁNI 1430/7, PRAHA 5 - SMÍCHOV Gaňo Stojanov Odlehlá 62, 190 00 Praha 9, tel./ fax: 222 521 524 projekty ZTI voda kanalizace plyn NA PLÁNI 1430/7, PRAHA 5 - SMÍCHOV Místo stavby: Praha 5 - Smíchov Investor: Aurum development s.r.o.,

Více

12 Odběrná plynová zařízení

12 Odběrná plynová zařízení 12 Odběrná plynová zařízení Roman Vavřička ČVUT v Praze, Fakulta strojní Ústav techniky prostředí 1/25 http://utp.fs.cvut.cz Roman.Vavricka@fs.cvut.cz Domovní plynovod - terminologie Domovní plynovod STL

Více

DEŠŤOVÁ KANALIZACE. Technická zpráva. Vypracoval: Ladislav Škůrek. Kontroloval: Ing. Radomír Baršč

DEŠŤOVÁ KANALIZACE. Technická zpráva. Vypracoval: Ladislav Škůrek. Kontroloval: Ing. Radomír Baršč DEŠŤOVÁ KANALIZACE Technická zpráva Vypracoval: Ladislav Škůrek Kontroloval: Ing. Radomír Baršč Datum: 15.7.2015 1 Obsah 1. ÚVOD 3 2. NAVRŽENÉ ŘEŠENÍ 3 2.1. Dešťová kanalizace 3 2.2. Odvodňované plochy

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Objednatel : Město Sokolov, Rokycanova 1929, Sokolov 356 01 IČO 00259586

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Objednatel : Město Sokolov, Rokycanova 1929, Sokolov 356 01 IČO 00259586 TECHNICKÁ ZPRÁVA K AKCI : 1 ZŠ v Sokolově ul. Pionýrů 1614 pavilon stravování a školní družiny stavební úpravy a změna užívání v části stavby školní družina a) identifikační údaje : Objednatel : Město

Více

Situace katastrální mapy v měřítku 1:1000 a projektová dokumentace stavby.

Situace katastrální mapy v měřítku 1:1000 a projektová dokumentace stavby. VODOVODNÍ PŘÍPOJKA : 1. Použité podklady: Situace katastrální mapy v měřítku 1:1000 a projektová dokumentace stavby. 2. Stávající sítě: Zákresy sítí a jejich výškopisné umístění jsou pouze orientační a

Více

Jiří Brožek ČKAIT 1102450 tel.: +420 732 503 156 TECHNICKÁ ZPRÁVA ZDRAVOTECHNIKA DOMOVNÍ PLYNOVOD A) Identifikační údaje stavby B) Úvod Název stavby : Stavba domovního plynovodu byt č. 5, ul. Obránců míru

Více

Vytápění BT01 TZB II - cvičení

Vytápění BT01 TZB II - cvičení CZ.1.07/2.2.00/28.0301 Středoevropské centrum pro vytváření a realizaci inovovaných technicko-ekonomických studijních programů Vytápění BT01 TZB II - cvičení Zadání Navrhněte vnitřní plynovod pro rodinný

Více

ZDRAVOTNĚTECHNICKÁ ČÁST (stavební řízení) Místo: Starý Kolín, ulice U Sokolovny, objekt č.p.152, par.č.st. 208, 195/1

ZDRAVOTNĚTECHNICKÁ ČÁST (stavební řízení) Místo: Starý Kolín, ulice U Sokolovny, objekt č.p.152, par.č.st. 208, 195/1 1 STAVEBNÍ PROJEKCE ing. Milan Foršt, Ke Klejnarce 344, Starý Kolín 281 23, tel/fax:+420 321 764 285, mobil +420 603 728 439, e-mail:projekce.forst@guick.cz ZDRAVOTNĚTECHNICKÁ ČÁST (stavební řízení) Akce:

Více

Potřeba tepla na vytápění (tepelná ztráta celého objektu) je stanovena podle ČSN060210 výpočtovým programem a je 410,0kW.

Potřeba tepla na vytápění (tepelná ztráta celého objektu) je stanovena podle ČSN060210 výpočtovým programem a je 410,0kW. VYTÁPĚNÍ ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Podkladem pro zpracování projektové

Více

2.Podklady pro vypracování. 3.Napojení na sítě technické infrastruktury. 4.Vliv stavby na životní prostředí. 5.Bezpečnost a ochrana zdraví při práci

2.Podklady pro vypracování. 3.Napojení na sítě technické infrastruktury. 4.Vliv stavby na životní prostředí. 5.Bezpečnost a ochrana zdraví při práci 2.Podklady pro vypracování 1.Požadavky investora 2.katastrální mapa území 3.situování stávajících sítí 4.mapové podklady 5.platné předpisy a normy 3.Napojení na sítě technické infrastruktury Dešťová i

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA k projektu Plynovodu

TECHNICKÁ ZPRÁVA k projektu Plynovodu Štefan Bolvári Podlesí 401, Svatava, 357 03 Akce: Dům jedním tahem Rodinný dům RD-24 Zefyros stavba na parc. 186/1, k.ú. Načešice Otakar Kůrka, Srní 110, 341 92 Kašperské Hory Jana Macháčková, Libočany

Více

cb-energo Technická zpráva Energeticko-technická poradenská a projekční kancelář parc.č. 765/4; k.ú. Velichov Investor:

cb-energo Technická zpráva Energeticko-technická poradenská a projekční kancelář parc.č. 765/4; k.ú. Velichov Investor: Senovážné nám. 2, 370 01 České Budějovice Tel.: 386 106 185, 606 455 511 Energeticko-technická poradenská a projekční kancelář e-mail: skarda@cb-energo.cz cb-energo Stavba: Investor: Stupeň PD: Rodinný

Více

Výkaz výměr 1,00*3,00+0,50*16 11,00

Výkaz výměr 1,00*3,00+0,50*16 11,00 Zemní práce Sejmutí ornice a uložení na deponii, zpětný přesun, 1 121100002 m3 1,64 rozprostření, osetí 3,00*0,60*0,20+16,00*0,40*0,20 1,64 2 132201101 Hloubení rýh šířky do 60 cm v hor.3 do 1000m3 m3

Více

TECHNIKA PROSTŘEDÍ STAVEB

TECHNIKA PROSTŘEDÍ STAVEB PROJEKT DPS Doplnění ohřevu teplé vody v kotelně v objektu Kulturního domu ve Vítkově. Vítkov, Dělnická ul. č.p. 746, parc.č. 1787, 1788/3, kat.úz. Vítkov D.1.4 TECHNIKA PROSTŘEDÍ STAVEB D.1.4.b ZDRAVOTNĚ

Více

REZIDENCE AURUM NA PLÁNI 1430/7, PRAHA 5 - SMÍCHOV F.1.4.5. - ZDRAVOTNÍ TECHNIKA

REZIDENCE AURUM NA PLÁNI 1430/7, PRAHA 5 - SMÍCHOV F.1.4.5. - ZDRAVOTNÍ TECHNIKA REZIDENCE AURUM NA PLÁNI 1430/7, PRAHA 5 - SMÍCHOV F.1.4.5. - ZDRAVOTNÍ TECHNIKA Místo stavby: Praha 5 - Smíchov Investor: Aurum development s.r.o., U libeňského pivovaru 21015/10, Praha 8 Libeň A. Textová

Více

1. Identifikační údaje stavby 3. 2. Seznam příloh 4. 3. Zdravotně technické instalace 5 4. ZÁVĚR 5

1. Identifikační údaje stavby 3. 2. Seznam příloh 4. 3. Zdravotně technické instalace 5 4. ZÁVĚR 5 1. Identifikační údaje stavby 3 2. Seznam příloh 4 3. Zdravotně technické instalace 5 3.1 Podklady 5 3.2 Popis 5 3.3 Stávající vnitřní vodovod a kanalizace 5 3.4 Nový vnitřní vodovod a kanalizace 5 4.

Více

F.4.3. OBSAH DOKUMENTACE. Technická zpráva 01 Půdorys 1.NP 02 Půdorys 2.NP 03 Půdorys 3.NP 04 Půdorys 4.NP 05 Půdorys 5.NP 06 Izometrie rozvodů 07

F.4.3. OBSAH DOKUMENTACE. Technická zpráva 01 Půdorys 1.NP 02 Půdorys 2.NP 03 Půdorys 3.NP 04 Půdorys 4.NP 05 Půdorys 5.NP 06 Izometrie rozvodů 07 F.4.3. OBSAH DOKUMENTACE Technická zpráva 01 Půdorys 1.NP 02 Půdorys 2.NP 03 Půdorys 3.NP 04 Půdorys 4.NP 05 Půdorys 5.NP 06 Izometrie rozvodů 07 Úvod Projektová dokumentace pro stavební povolení řeší

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA VYTÁPĚNÍ

TECHNICKÁ ZPRÁVA VYTÁPĚNÍ TECHNICKÁ ZPRÁVA VYTÁPĚNÍ Obsah: 1.0 Koncepce zásobení teplem 2.0 Systém vytápění 3.0 Tepelné ztráty 4.0 Zdroj tepla 5.0 Pojistné zařízení 6.0 Topné okruhy 7.0 Rozvod potrubí 8.0 Topná plocha 9.0 Doplňování

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA ZDRAVOTNĚ TECHNICKÉ INSTALACE

TECHNICKÁ ZPRÁVA ZDRAVOTNĚ TECHNICKÉ INSTALACE Název akce : Nástavba MŠ a ZŠ Kobylnice ZDRAVOTNĚ-TECHNICKÉ INSTALACE Místo akce : Na Budínku 80,Kobylnice u Brna Investor : Obec Kobylnice, Na Budínku 240, 664 51 Kobylnice Projektant : Ing. Vítězslava

Více

PROJEKT STAVBY. 1.4.a. Zařízení pro vytápění staveb. Dostavba squashových kurtů a zázemí Sportovní klub Uherský Brod, Zátiší 1958, Uh.

PROJEKT STAVBY. 1.4.a. Zařízení pro vytápění staveb. Dostavba squashových kurtů a zázemí Sportovní klub Uherský Brod, Zátiší 1958, Uh. Ing. Martin Dufka projektová a inženýrská činnost ve stavebnictví Hluk 43, 687 25, tel. 572579646 PROJEKT STAVBY 1.4.a. Zařízení pro vytápění staveb Stavba: Investor: Dostavba squashových kurtů a zázemí

Více

Akce: OIP OSTRAVA REKONSTRUKCE BUDOVY UL. NA ŠIBENÍKU Inv.: ČR-STÁTNÍ ÚŘAD INSPEKCE PRÁCE, KOLÁŘSKÁ 13 - OPAVA D.1.4.a ZDRAVOTNĚ TECHNICKÉ INSTALACE

Akce: OIP OSTRAVA REKONSTRUKCE BUDOVY UL. NA ŠIBENÍKU Inv.: ČR-STÁTNÍ ÚŘAD INSPEKCE PRÁCE, KOLÁŘSKÁ 13 - OPAVA D.1.4.a ZDRAVOTNĚ TECHNICKÉ INSTALACE Opava 19.2.2014 Akce: OIP OSTRAVA REKONSTRUKCE BUDOVY UL. NA ŠIBENÍKU Inv.: ČR-STÁTNÍ ÚŘAD INSPEKCE PRÁCE, KOLÁŘSKÁ 13 - OPAVA D.1.4.a ZDRAVOTNĚ TECHNICKÉ INSTALACE SEZNAM PŘÍLOH : TECHNICKÁ ZPRÁVA D.1.4.a

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE STAVBY A INVESTORA. Identifikační údaje stavby Název stavby. Královéhradecký. Projektová profese

TECHNICKÁ ZPRÁVA 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE STAVBY A INVESTORA. Identifikační údaje stavby Název stavby. Královéhradecký. Projektová profese TECHNICKÁ ZPRÁVA 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE STAVBY A INVESTORA Identifikační údaje stavby Název stavby Místo stavby Region Projektová profese Vypracoval Datum zpracování PD 12/2013 Pod archivním číslem 3114

Více

Technická zpráva obsah

Technická zpráva obsah Technická zpráva obsah 1. Identifikační údaje investora a stavby...- 2-1. Výchozí podklady...- 3-2. Podklady pro zpracování dokumentace...- 3-2.1 Normy...- 3-3. Areálová jednotná kanalizace, kanalizační

Více

ZMĚNA NEBYTOVÝCH PROSTOR NA 2 BYTY ROZVOD PLYNU

ZMĚNA NEBYTOVÝCH PROSTOR NA 2 BYTY ROZVOD PLYNU ZMĚNA NEBYTOVÝCH PROSTOR NA 2 BYTY LEDEČSKÁ UL. Č.P. 2962-2964, HAVLÍČKŮV BROD ROZVOD PLYNU DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ ARCH. ATELIÉR H3, s.r.o Nad žabincem 1357 580 01 HAVLÍČKŮV BROD ČKA 02 922

Více

D.1.4.b) PLYNOINSTALACE

D.1.4.b) PLYNOINSTALACE Investor: MIROSLAV NOVOTNÝ, DLOUHÁ 710/40, HORNÍ SLAVKOV Akce: NOVOSTAVBA RODINNÉHO DOMU Místo realizace: Č. HOLASE 406/11, 228/13, MILEVSKO Datum: LISTOPAD 2015 Stupeň: PROJEKT PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ Vypracoval:

Více

Ročník: 1. Mgr. Jan Zmátlík Zpracováno dne: 18.9.2012

Ročník: 1. Mgr. Jan Zmátlík Zpracováno dne: 18.9.2012 Označení materiálu: VY_32_INOVACE_ZMAJA_VODARENSTVI_11 Název materiálu: Odtokové potrubní sítě, vnitřní kanalizace Tematická oblast: Vodárenství 1. ročník instalatér Anotace: Prezentace popisuje význam

Více

90/1 87 90/2 91/3 91/4 91/1 91/5 92/4 91/6 279/4 94

90/1 87 90/2 91/3 91/4 91/1 91/5 92/4 91/6 279/4 94 SITUACE 89 88 90/1 87 P N 279/1 90/2 91/3 91/4 91/1 91/5 92/4 91/6 92/3 279/4 94 121/4 1:500 SITUACE 1. PŮDORYS 1 NP NÁVRH- DETAIL PŮDORYS 2 NP - DETAIL PŮDORYS 2 NP STÁVAJÍCÍ NÁVRH- DETAIL 730 1 420 (310)

Více

T E C H N I C K Á Z P R Á V A

T E C H N I C K Á Z P R Á V A T E C H N I C K Á Z P R Á V A ZDRAVOTNĚ TECHNICKÉ INSTALACE Stavebník: Obec Dolany, Dolany 125, 339 01 Klatovy Projektant: : Projektová a znalecká kancelář, Ing. Václav Vlček, s.r.o. Denisova 93/I, 339

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA ZDRAVOTNÍ INSTALACE

TECHNICKÁ ZPRÁVA ZDRAVOTNÍ INSTALACE Název akce: Veřejné WC na parkovišti v Hluboké nad Vltavou Investor: Město Hluboká nad Vltavou, Masarykova 36, Hluboká nad Vltavou, 373 41 Č. zakázky: SP 2013/06 TECHNICKÁ ZPRÁVA ZDRAVOTNÍ INSTALACE Vypracoval:

Více

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE DPS D1. TECHNICKÁ ZPRÁVA 4 ÚPRAVA ELEKTROINSTALACE, VODA A ODPAD, TOPENÍ

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE DPS D1. TECHNICKÁ ZPRÁVA 4 ÚPRAVA ELEKTROINSTALACE, VODA A ODPAD, TOPENÍ Počet stran: 6 INVESTOR: Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1 539 01 Hlinsko STAVBA: Komplexní zateplení objektu pro volnočasové aktivity seniorů PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE DPS D1. TECHNICKÁ ZPRÁVA 4 ÚPRAVA

Více

Novostavba rodinného domu Str. 1 (celkem 3)

Novostavba rodinného domu Str. 1 (celkem 3) Novostavba rodinného domu Str. 1 (celkem 3) D.1.4. TECHNIKA PROSTŘEDÍ STAVEB 1.4.1. TECHNICKÁ ZPRÁVA Identifikační údaje: Akce: Novostavba rodinného domu, Místo akce: k.ú. Horoměřice, parc. číslo 400/28

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. DPS Datum : 07/2017 Číslo zakázky D

TECHNICKÁ ZPRÁVA. DPS Datum : 07/2017 Číslo zakázky D ENERGOPLAN s.r.o. Blahoslavova 93/17 360 09 Karlovy Vary Tel: +420-353 232 701 E-mail: energoplan@energoplan.cz www.energoplan.cz TECHNICKÁ ZPRÁVA Zpracovatel : Podpis : ENERGOPLAN s.r.o. Blahoslavova

Více

REKONSTRUKCE KANALIZAČNÍCH PŘÍPOJEK bytových domů č.p. 711 A 712

REKONSTRUKCE KANALIZAČNÍCH PŘÍPOJEK bytových domů č.p. 711 A 712 Ing. Jiří Kolář_TZB PROJEKT e-mail: kolar@tzb-projekt.eu Anenská 121, Bohumín Záblatí, 735 52 tel: +420 777 230 245 REKONSTRUKCE KANALIZAČNÍCH PŘÍPOJEK bytových domů č.p. 711 A 712 Dílčí část : ZDRAVOTECHNIKA

Více