Továrna, Kateřinská 4, Liberec

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Továrna, Kateřinská 4, Liberec"

Transkript

1 Název lokality (oficiální, místní nebo identifikační): Číslo lokality: Název obce, v jejímž KÚ se lokalita nachází: Jméno a příjmení: Karel Petýrek Vztah k lokalitě: Majitel Kontaktní Adresa: Přívozní 2, Praha osoba: Telefon: petyrek@petyrek.com Továrna, Kateřinská 4, Liberec Liberec, k.ú. Kateřinky u Liberce Regionální informace Okres: Liberec Popis lokality (vzdálenost od aglomeračních center aj.) Počet obyvatel Počet ekonomicky aktivních obyvatel Míra nezaměstnanosti Počet registrovaných nezaměstnaných k Od centra města je areál vzdálen cca 4km (přes silnici I./13, nebo přes Ruprechtice). Areál bývalého Řempa (směrem východním je další podobný areál Řempa, ten je však v současné době využitý), jeden z několika bývalých průmyslových areálů v Kateřinském údolí. Areál je situován podél silnice, po obou stranách vodního toku Černá Nisa ve východní části údolí. Lokalita je charakteristická rozmístěním často již nefunkčních (nebo částečně využitých) bývalých průmyslových areálů v údolí mezi komunikací a Černou Nisou. V menší míře se zde vyskytuje v okolí zástavba bydlení (venkovské) a území smíšené ,79% Sídlo úřadů: Adresa Město PSČ Finanční úřad Tř. 1. máje 97/25 Liberec Stavební úřad nám. Dr. E. Beneše 584/24 Liberec Živnostenský úřad Tř. 1. máje 97/25 Liberec Vazba na ÚPD Stávající funkční využití dle ÚPD Stav rozpracovanosti ÚPD Označení, datum Územní plán obce Liberec, červen 2002 Funkce VD Plochy pracovních aktivit / drobné výroby, sklady, živnostenské provozovny, stavebnictví (městský sektor severovýchod) Regulační prvky: Viz příloha ÚPD Označení Platný územní plán obce Liberec, údaje zjišťovány k 09/2006 Předpokládaná Využití v souladu s ÚPD možné drobné výrobny, sklady, budoucí funkce živnostenské provozovny, stavebnictví. lokality Termín schválení nového ÚPD Posouzení možných střetů záměru regenerace BF ve vazbě na ÚP Varianta A: V případě záměru obnovení podnikatelských aktivit v celém areálu, za předpokladu dodržení regulativů, bez kolize s ÚPD. Varianta B: V případě realizace obytného multifunkčního komplexu nutná změna ÚPD, časová náročnost cca + min.1 rok ( vyřizuje odbor strategie a územní koncepce). Strana 1 (celkem 11)

2 Vlastnické vztahy viz. Příloha č Počet vlastníků celkem Počet soukromých vlastníků lokality 1 1 Název: Počet veřejných vlastníků (komunální, státní aj.) Počet ostatních vlastníků (církev aj.) Počet neznámých vlastníků nebo nevypořádaných vlastnických vztahů Různá omezení věcná břemena, zástavní práva, apod. Smlouvy o smlouvách budoucích Nájemní vztahy 0 Název: 0 Název: 0 Popis: ní známo STONE LOGISTIC CENTRE, s.r.o. Přívozní Praha Holešovice Odhadovaný poměr vlastnictví (v %) Odhadovaný poměr vlastnictví (v %) Odhadovaný poměr vlastnictví (v %) Odhadovaný poměr vlastnictví (v %) 100% jsou uzavřeny zatím žádné smlouvy o smlouvách budoucích. Menší subjekty jsou v nájmu v částech areálu (převážně skladování), smlouvy s výpovědní lhůtou nelimitují nakládání s areálem. Záměry vlastníka s lokalitou viz. Příloha č Ochota vlastníka / vlastníků revitalizovat danou lokalitu, stanovení podmínek revitalizace Odhad trvání regenerace lokality Ochota vlastníka / vlastníků převést / pronajmout danou lokalitu Současný vlastník má záměr areál prodat. Revitalizace za spoluúčasti silného partnera je však možná. Prohlášení vlastníka není součástí dokumentace. Od vyřešení majetkoprávních vztahů (převod na nového, aktivního vlastníka) cca 2 roky. Vlastník uvažuje areál prodat. Kontaminace lokality Zařazení lokality dle kategorie 1a 5 1b Ano / / Lze přepokládat Existence ekologických zátěží Popis znečištění Vyhodnocení na základě realizovaných sanačních vrtů, využití monitoringu ekologických zátěží Lze předpokládat Pokud existuje, potom v menší míře. Dříve zde byla výroba řemeslných potřeb. Řada objektů sloužila jako sklady baleného zboží. Dle archívů Geofondu nejsou v areálu ani v jeho bezprostředním okolí situovány žádné sanační vrty. Rovněž tak zde nejsou evidovány žádné staré ekologické zátěže. Analýza ochranných pásem a ostatních zákonem chráněných zájmů na lokalitě a v blízkém okolí Dobývací prostory, CHLÚ Prognózní zdroje nerostných surovin, poddolovaná území, svahové deformace Strana 2 (celkem 11)

3 Ochranná pásma vodních zdrojů Ochranná pásma přírodních léčivých zdrojů Zájmy ochrany přírody a krajiny (ÚSES, maloplošná i velkoplošná ZCHÚ, přírodní parky apod.) Přírodní parky, významné krajinné prvky registrované Památkové zóny, rezervace a jejich ochranná pásma, významné solitérní objekty památkové ochrany Zájmy památkové ochrany (městské a vesnické památkové rezervace a zóny, významné solitérní památkově chráněné objekty s ochranným pásmem, příp. archeologická naleziště) Ochranná pásma dopravní a technické infrastruktury a z toho plynoucí omezení ve využití území Existence ZPF v lokalitě Lokalita je mimo dosah záplavových území Ano / Rozsah a podíl (v %) jednotlivých tříd ochrany BPEJ Ano / Vyjádření správce toku o hladině 100leté vody (viz Příloha č. 3) Východní část areálu za černou Nisou se nachází v CHOPAV Jizerské hory. Ano, CHKO Jizerské hory ÚSES celý areál situován v nadregionálním biokoridoru Chráněná krajinná oblast Jizerské hory byla zřízena výnosem Ministerstva kultury ČSR č.j. ze dne Ochrana se vztahuje na lokalitu z hlediska životního prostředí a na místní zástavbu lidového rázu. CHKO zahrnuje území Jizerských hor a jejich podhůří (s výjimkou Černostudničního hřebene) přibližně mezi městy Liberec, Frýdlant, Nové Město pod Smrkem, Kořenov, Tanvald a Jablonec nad Nisou. Na východě sahá ke státní hranici s Polskem a dále hraničí s Krkonošským národním parkem. V souladu s 27 zákona č. 114/1992 Sb., o ochraně přírody a krajiny, ve znění pozdějších předpisů, jsou na území CHKO vymezeny čtyři zóny odstupňované ochrany. Účelem vymezení je potřeba zajistit cíle ochrany přírody a krajiny diferencovaným způsobem, protože území CHKO není z hlediska předmětu ochrany homogenní. Předmětná lokalita spadá do IV., tedy nejnižšího stupně ochrany, ze strany CHKO nejsou žádná významná omezení. Více na: byly zjištěny Záplavové území prochází řešeným areálem (koryto Černé Nisy) Identifikace hlavních potenciálních problémů v rámci posuzování vlivů stavby na životní prostředí Dle zák. č.114/1992 Ano / Ano Strana 3 (celkem 11)

4 Sb. Dle zák. č.100/2001 Sb. (EIA) v platném znění a dle zák. č.76/2002 Sb. (IPPC) Popis posouzení (možné formou zvláštní přílohy) Ano / Popis posouzení (možné formou zvláštní přílohy) Záměr se nachází v CHKO Jizerské hory a v nadregionálním biokoridoru a bude jej proto nutno projednat s orgánem ochrany přírody podle zákona č. 114/1992 Sb. V blízkosti areálu se nachází roztroušené rodinné domy. Předpokládá se využití areálu opět pro lehkou výrobu, služby, sklady, není zcela vyloučeno ani využití jako multifunkční obytný komplex. Uvažované podnikatelské aktivity (pouze za určitých okolností, zdaleka ne všechny) by mohly spadat pod kategorii II., jako záměry vyžadující zjišťovací řízení. V současné době nelze identifikovat hlavní potenciální problémy na životní prostředí v rámci EIA a IPPC. Dosavadní podpora rozvoje lokality z veřejných zdrojů Lokalita je předmětem podpory z veřejných zdrojů Ano / Druh podpory Dopravní infrastruktura Název (číslo) Hlavní destinace Vzdálenost v km Dálnice Rychlostní silnice R 35 Liberec 10 Silnice I. třídy I/13 Liberec 2 Silnice II. nebo III. třídy Ulice Kateřinská Liberec 0 Mezinárodní letiště Praha Ruzyně 120 Železnice 030, 034, 037, 084, 086, 089 Liberec 2 V místě Možné dobudovat Železniční vlečka Textový komentář: (Ano / ) Vzdálenost napojení do železniční sítě (v m) 2000 m (Ano / ) Možné vybudovat (Ano / ) Areál je napojen na veřejnou komunikaci třemi branami, dnes funkční dvě jedna k hlavním skladovým a výrobním budovám, druhá k přístřeškům na pravém břehu Černé Nisy. funkční brána je směrem ke kotelně od jihu. Analýza technického stavu areálu a stávajících objektů Doba výstavby Předpoklad 1. pol. 20. století Celková plocha m2 (bez koryta Černé Nisy) % zastavěnosti 36% Popis reliéfu lokality, maximální převýšení (v metrech) Areál na obou březích Černé Nisy, od silnice se svažuje směrem k vodoteči. Generelní úklon terénu je k západu, rozdíl mezi nejvýše a nejníže položeným místem je cca 8 m. Strana 4 (celkem 11)

5 Posouzení inženýrsko geologických poměrů (viz Příloha č. 4) Nutné HTÚ (popis) Celkové náklady na revitalizaci Komunikace popis Elektřina: Pitná voda Kanalizace Popis Okamžitá kapacita (kw) Vzdálenost nejbližšího zapojovacíh o bodu Hodnocení Popis Okamžitá kapacita (m 3 /hod) Velikost přípojky (DN v mm) Vzdálenost nejbližšího zapojovacíh o bodu Hodnocení Popis Okamžitá kapacita (m 3 /hod) Velikost přípojky (DN v mm) Vzdálenost nejbližšího zapojovacíh o bodu Skalní podloží je tvořeno libereckou žulou krkonošskojizerského masívu. Zvětralá žula se nachází v hloubce cca 1,5 3 m, směrem do hloubky přechází v navětralou. V jejím nadloží vznikly větráním a erozní činností řeky sedimenty charakteru písčitých zemin, hlinitých písků až jílovitopísčitých svahových hlín. Hladina podzemní vody se nachází vzhledem k rozložení areálu v různých hloubkách od 0,5 m do cca 4 m pod terénem. Pokud budou objekty zakládány ve zvětralé žule nebo žulovém eluviu, bude se jednat o jednoduché základové poměry. Podzemní voda je kyselá, středně až silně agresivní obsahem oxidu uhličitého. významné, pouze úprava terénu po demolicích apod , Kč (3 etapy, vč.novostaveb) Vnější napojení areálu Areál napojen na silnici/ulici Kateřinská. Tři brány, dvě funkční a využívané. Ano, vlastní trafostanice v areálu u objektu 4C. (TR 160kVA, nepotvrzeno) V areálu Pro další využití dle informací dostatečné Ano, v areálu 2 studny Pro další využití problematické V místě není veřejný vodovodní řád Cca 2km Pro další využití problematické, nutno zajistit z vlastních zdrojů (studny). ní, pouze v areálu, stav nezjištěn Kapacita pro současné využití dostatečná (sklady, potřeby minimální). Hodnocení Bude řešeno pravděpodobně jímkou k vyvážení příp.čov v rámci areálu Plyn Popis ní Vnitřní rozvody areál Uvnitř areálu jsou zpevněné plochy. Částečně funkční v objektu 4B, 4A, zbytek odpojeno, malá vodní elektrárna (objekt 4b) v současné době nefunkční Nutná revize veškerých vnitřních rozvodů. Funkční v objektu 4A, zbytek odpojeno Nutná revize veškerých vnitřních rozvodů. V areálu je jímka k vyvážení (částečně v minulosti vypouštěno do řeky), stav současný nezjištěn. Nutná revize veškerých vnitřních rozvodů. Strana 5 (celkem 11)

6 Okamžitá kapacita (m 3 /hod) Velikost přípojky (kpa) Vzdálenost nejbližšího zapojovacíh o bodu Hodnocení Plynofikace není v současné době reálná. jbližší nápojný bod cca 3km (14mil.Kč investice) Bude zajištěno pro jednotlivé části areálu obnovitelnými zdroji, kotle na biomasu, tepelná čerpadla, využití malé vodní elektrárny, apod. zjištěna, v místě signály všech Datová a telekomunikační napojení operátorů mobilních telefonů Jiná média zjištěna Nutné přeložky zjištěny Posouzení možných střetů záměru na regeneraci BF s existujícími stavbami TI (směrem ke stavu a kapacitě stávajících IS) Technický stav areálu zjištěno ní uvažováno Rozvody uvnitř areálu z větší části nefunkční. zjištěno Objekty jsou většinou relativně v dobrém stavu část do nedávné doby nebo příležitostně i nyní využitá jako sklad zboží. Problematická však může být únosnost stropů v některých částech areálu (zejména starší vícepodlažní objekty). Kotelna na levém břehu v havarijním stavu, částečně bez střechy. Zanedbaná údržba zejména u některých fasád. Celkově relativně dobře využitelný bývalý průmyslový areál, problémem jsou inženýrské sítě a částečně dostupnost z hlavní dopravní infrastruktury. Objekt č. 4A Název: Administrativní p.č.: 657 budova Zastavěná plocha (m2): Cca 162 Podlahová plocha (m2): Cca 260 Počet podlaží/ výška (m) 2/3m Typ nosné konstrukce: Zděná Původní funkce Administrativa Dnešní funkce Částečně využívané kanceláře, vrátnice, technické zázemí Optimální využití Přes relativně Fyzický stav dnes Poměrně dobrý technický stav dobrý stav navrženo k odstranění Odhad ceny asanace ,Kč Odhad ceny sanace ,Kč novostavba Dvoupodlažní nevelká budova při hlavní komunikaci (v uliční čáře), kanceláře v patře, využívané částečně správou areálu, příp.jako vrátnice. V části objektu technické zázemí. Zděný objekt s plochou střechou, živičnou krytinou, okna dřevěná, výkladce v ocelových rámech, sklobetonové tvárnice. Zastřešení dřevěnou konstrukcí. Celkové hodnocení stavby: 3 (školní hodnocení) Objekt č. 4B Název: Hlavní budova p.č.: 657 Zastavěná plocha (m2): Cca 845 Podlahová plocha (m2): Cca 2700 Počet podlaží/ výška (m) 4/3m Typ nosné konstrukce: Zděná Strana 6 (celkem 11)

7 Původní funkce Výroba, sklad Dnešní funkce Příležitostně sklad Optimální využití Využití jako Fyzický stav dnes Poměrně dobrý technický stav výrobní a skladový objekt omezeně možné, po rekonstrukci využitelné jako obytný dům Odhad ceny asanace ,Kč Odhad ceny sanace ,Kč Hlavní budova situovaná kolmo na přilehlou komunikaci. Objekt v celkově dobrém stavu. Stropy ocelo betonové (klenby do ocelových nosníků). Dispozice velkých místností, využitelnost, omezena nosnými ocelovými sloupy. K dispozici nákladní výtah, 2 schodiště. Propojeno se sousedními objekty v úrovni horních pater. Plochá střecha s živičnou krytinou, v oknech částečně sklobetonové tvárnice, výkladce v ocelových rámech, okna v dřevěných rámech. Částečně opravená fasáda. Celkové hodnocení stavby: 3 (školní hodnocení) Objekt č. 4C Název: Skladový objekt, p.č.: 657 kotelna Zastavěná plocha (m2): Cca 2175 Podlahová plocha (m2): Cca 6900 Počet podlaží/ výška (m) 4/34m Typ nosné konstrukce: Zděná/železobeton Původní funkce Sklady, kotelna Dnešní funkce Příležitostně sklad Optimální využití Sklady, drobná výroba, po celkové rekonstrukci obytný objekt, kotelna a komín k odstranění, příp.rekonstrukce na občanskou vybavenost (část) Fyzický stav dnes Poměrně dobrý technický stav, kotelna ve špatném stavu Odhad ceny asanace ,Kč Odhad ceny sanace ,Kč Vícepodlažní budova na levém břehu vodoteče. Okna dřevěná, výkladce v ocelových rámech, v části sklobetonové tvárnice. Železobetonové sloupy a žebírkové stropy. Střecha plochá, krytina živičná. K dispozici nákladní výtah. Na skladový objekt navazuje kotelna. Kotelna se sedlovou střechou, fasáda z režného zdiva, střešní konstrukce již chybí, celkově ve velmi špatném stavu. Výkladce v ocelových rámech. V návaznosti na kotelnu komín. Zarostlé náletovou zelení. Celkové hodnocení stavby: 34 (kotelna) (školní hodnocení) Objekt č. 118 Název: Výroba, sklad p.č.: 663 Zastavěná plocha (m2): Cca 1300 Podlahová plocha (m2): Cca 2080 Počet podlaží/ výška (m) 2/34,2m Typ nosné konstrukce: Zděná Původní funkce Sklad, drobná výroba Dnešní funkce Příležitostně sklad, jinak bez využití Optimální využití Drobná výroba Fyzický stav dnes Poměrně dobrý technický stav Odhad ceny asanace ,Kč Odhad ceny sanace ,Kč Dvoupodlažní objekt na pravém břehu Černé Nisy. Dispozičně propojený se sousedními objekty. Střecha sedlová s průběžným světlíkem, osvětlujícím místnost ve 2.n.p. Zděná nosná konstrukce. Okna v ocelových rámech, sklobetonové tvárnice. Celkové hodnocení stavby: 3 (školní hodnocení) Strana 7 (celkem 11)

8 Objekt č. 6 Název: Sklad p.č.: 661 Zastavěná plocha (m2): 749 Podlahová plocha (m2): Cca 1120 Počet podlaží/ výška (m) 2 Typ nosné konstrukce: Zděná, ocelová konstrukce Původní funkce Sklady, přístřešky Dnešní funkce Příležitostně sklad Optimální využití asanace Fyzický stav dnes Poměrně dobrý technický stav Odhad ceny asanace ,Kč Odhad ceny sanace ,Kč, novostavba Ocelové přístřešky a skladový objekt s rampou. V současné době příležitostně využité. Nosná konstrukce zděná. Plechová vrata. Střecha pultová, krytina z vlnitého plechu. Pro budoucí využití lze uvažovat s odstraněním objektu a výstavbou administrativní budovy správy. Celkové hodnocení stavby: 3 (školní hodnocení) Objekt č. 662 Název: Přístřešky p.č.: 662 Zastavěná plocha (m2): 720 Podlahová plocha (m2): Cca 720 Počet podlaží/ výška (m) 1/4m Typ nosné konstrukce: Ocelové přístřešky Původní funkce Sklady, přístřešky Dnešní funkce Sklady (potřeby pro řemeslníky) Optimální využití Sklady, dílny Fyzický stav dnes Poměrně dobrý technický stav Odhad ceny asanace ,Kč Odhad ceny sanace ,Kč, celková obnova Na p.č.662 v katastrální mapě nezakreslené ocelové přístřešky s rampou. Přístřešky v současné době příležitostně využívané jako skladové prostory (potřeby pro řemeslníky). Krytina z vlnitého plechu. Celkové hodnocení stavby: 3 (školní hodnocení) Objekt č. 72 Název: existující p.č.: 658 objekt Zastavěná plocha (m2): Podlahová plocha (m2): Počet podlaží/ výška (m) Typ nosné konstrukce: Původní funkce Dnešní funkce Optimální využití Fyzický stav dnes Odhad ceny asanace Odhad ceny sanace Na místě již odstraněného objektu při ulici Kateřinské je v současné době odstavná plocha (úroveň cca 3,0m pod komunikací), při ulici Kateřinské parkoviště. Investiční záměry využití dané lokality Existující zamýšlené investiční záměry: Strana 8 (celkem 11)

9 Předpokládá se opět využití pro lehkou průmyslovou výrobu, služby, sklady. V současné době je areál střežen a využit z cca 20% jako sklad zboží (část levobřežní sklady v uzavřených objektech, část pravobřežní skladování na rampách pod přístřešky. Areál je dle informací v současné době na prodej, příp.se hledá nájemce. Konkrétní investiční záměr v současné době není. Současný vlastník (předmětem činnosti mimo jiné expresní přeprava kusových zásilek do 2448 hodin) bude zatím areál využívat jako sklad. Je více pravděpodobné rozdělení areálu mezi více uživatelů (viz.návrh). Návrh stavebně technického, urbanistického a architektonického řešení projektu Rozvojový potenciál lokality: Využití v souladu s ÚPD pro podnikatelské aktivity, lehkou průmyslovou výrobu (objekt v sousedství již využit pro výrobu nábytku), sklady, administrativu. jako logistické centrum, z důvodů zhoršené dopravní dostupnosti (charakter příjezdové komunikace) a manipulačních možností (stísněný prostor). Zájem ze strany případných nových vlastníků zatím malý. Změnu ÚPD by vyžadovala varianta využití jako multifunkční obytný komplex. Rekonstrukce by musela být zásadní, komplexní. Pozitivní je relativně klidová poloha v údolí, směrem do Jizerských hor nedaleko centra města. Varianta by vyžadovala vzhledem k náročnosti investice silného a zkušeného investora. Celkově problémem pro další využití zvyšující finanční náročnost je špatný stav některých objektů a nedostupnost technické infrastruktury. Strana 9 (celkem 11)

10 Urbanistický návrh: Jakákoliv varianta nového využití je omezena pouze na vymezené území. Možnost rozvoje mimo řešené území není reálná. Areál je sevřen mezi ulici Kateřinskou a stávající zástavbou. Středem protéká Černá Nisa, která areál dělí na dvě nestejně veliké části. Každá část má svůj vjezd, jsou tedy (mohou být) na sobě nezávislé. Z hlediska funkčního využití nelze kombinovat např.v jedné části bydlení, ve druhé výrobu. Z hlediska rozvoje byly navrženy dva rozvojové scénáře: Varianta A s minimálními prostředky nadále využitelné jako plochy pro výrobu a služby. Areál rozdělen na tři funkční celky, které mohou být využity samostatně nezávisle na sobě. Využití pouze jedním subjektem se nevylučuje. I. část část pozemku po odstraněném objektu při hlavní silnici. Využitelné pro novostavbu 23 podlažního objektu s prodejem, příp.službami v přízemí, v patře administrativní část. II. III. část současný hlavní vjezd do areálu s hlavními výrobními objekty. Administrativní objekt při vjezdu lze ponechat, navrženo je však odstranění a výstavba nového administrativního objektu dle soudobých požadavků. Stávající objekty rekonstruovány, v některých částech pravděpodobně nutné statické zesílení stropních konstrukcí. Ve dvoře navrženo parkování a manipulační plocha. část za řekou se samostatným vjezdem zahrnuje stávající objekt a skladové objekty s rampami. Objekty s rampami navrženy k odstranění, na jejich místě výstavba objektu dle soudobých požadavků potenciálního investora a administrativní objekt při vjezdu do části areálu. + využití beze změny ÚPD, relativně nízká náročnost investice, za předpokladu rozdělení menší části budou snadněji hledat nové vlastníky využitelnost komplikuje obtížnější dostupnost areálu, stísněné prostory bez možností dalšího rozvoje, chybějící technická infrastruktura, dispozice objektů nebude zcela optimální, Varianta B multifunkční rezidenční areál. Za předpokladu zásadní rekonstrukce a za předpokladu změny územního plánu (funkčního využití). Okolní prostředí (krajina) poskytuje určité kvality, v okolí je rovněž obytná zástavba, i když ne vždy odpovídající kvality. Stav okolní zástavby není zatím optimální. Dalším problémem jsou také inženýrské sítě, které z větší části chybí. Finanční náročnost je několikanásobně větší (cca 250 mil.kč). Hlavní objekty jsou navrženy k rekonstrukci, novostavby navrženy zejména v jižní části areálu na obou březích. Předpokládaná kapacita navrhovaných obytných objektů: Objekt číslo Popis objektu počet bytových jednotek návrh Odhad užitné plochy (m2) 4b Hlavní objekt, celková rekonstrukce, 15 Cca1.200m2 4c Navazuje na 4b, podél Černé Nisy, celková rekonstrukce 118 Rekonstrukce dvoupodlažního objektu na pravém břehu Černé Nisy, osvětlení horních pater šedovými světlíky ponecháno, celková rekonstrukce 4c Část bývalé kotelny, rekonstrukce na objekt občanské vybavenosti, služby, fitness, apod. (72) Novostavba objektu při ulici Kateřinské, parkování pod objektem, mezonetové byty, terasa nad řekou. (6) Novostavba dvou dvoupodlažních obytných objektů v ose severjih, parkování pod objekty 12 Cca 1.000m2 6 Cca 600m2 Cca 1.200m2 8 Cca 750m2 14 Cca 1.600m2 Problémem může být zajištění dostatečného počtu parkovacích míst (5560, nutno řešit částečně pod objekty), navrženy větší bytové jednotky. + atraktivní řešení v revitalizovaných bývalých industriálních objektech, poloha vzhledem k městu vysoká finanční náročnost, současný stav okolí, který dosud neodpovídá bydlení vyššího standardu, nutnost změny ÚPD (+ cca min.1 rok), Strana 10 (celkem 11)

11 Etapizace: Etapizace dle realizované varianty, vzhledem k rozdělení areálu na část levo a pravobřežní se samostatným příjezdem, možné. Varianta A etapizace totožná s navrhnutými zónami I.III., za předpokladu rozdělení pro 3 vlastníky revitalizace jednotlivých částí může probíhat souběžně. Varianta B etapizace po objektech, případně část pravobřežní (II.etapa) a levobřežní (I.etapa). Využití dotací: Využití dotací je závislé na budoucím funkčním využití areálu a záměrech nového vlastníka. Varianta A v případě průmyslového využití pro podnikatelské záměry lze žádost o dotace na revitalizaci předpokládat (částečně bourání, nová výstavba, technická infrastruktura). Varianta B varianta bydlení pravděpodobně řešená standardními komerčními nástroji. Možnost využití dotací na odstranění stávajících objektů (případně jejich části). Strana 11 (celkem 11)

12 Přílohy Příloha č. 1: Příloha č. 2: Příloha č. 3: Příloha č. 4: Příloha č. 5: Příloha č. 6: Příloha č. 7: Příloha č. 8: Příloha č. 9: Širší vztahy Katastrální mapa Povodňový plán území Geofond přehled vrtné prozkoumanosti Výřez z ÚPD Ortofotomapa lokality Fotodokumentace lokality Časový plán ve formě harmonogramu Odhad hrubých rozpočtových nákladů Výkresová část 1 Stávající stav 2 Dopravní a technická infrastruktura, stávající stav 3 Návrhový výkres Varianta A 4 Návrhový výkres Varianta B (zvláštní složka) Strana 12 (celkem 11)

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Továrna, Dolní Řasnice, krok 2 1

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Továrna, Dolní Řasnice, krok 2 1 Brownfields Libereckého kraje, Továrna, Dolní Řasnice, krok 2 1 Obsah složky: 1. Tabulka zjištěných informací: Identifikace lokality Regionální informace Vazba na ÚPD Vlastnické vztahy Limity a omezení

Více

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Liaz Habartice, krok 2 1

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Liaz Habartice, krok 2 1 Brownfields Libereckého kraje, Liaz Habartice, krok 2 1 Obsah složky: 1. Tabulka zjištěných informací: Identifikace lokality Regionální informace Vazba na ÚPD Vlastnické vztahy Limity a omezení Dopravní

Více

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Elitex Vilémov, krok 2 1

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Elitex Vilémov, krok 2 1 Brownfields Libereckého kraje, Elitex Vilémov, krok 2 1 Obsah složky: 1. Tabulka zjištěných informací: Identifikace lokality Regionální informace Vazba na ÚPD Vlastnické vztahy Limity a omezení Dopravní

Více

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Textilní areál (Kolora), Hrádek nad Nisou, krok 2 1

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Textilní areál (Kolora), Hrádek nad Nisou, krok 2 1 Brownfields Libereckého kraje, Textilní areál (Kolora), Hrádek nad Nisou, krok 2 1 Obsah složky: 1. Tabulka zjištěných informací: Identifikace lokality Regionální informace Vazba na ÚPD Vlastnické vztahy

Více

Brownfields Libereckého kraje, Textilana, Nové Město pod Smrkem 1. Textilana. Název obce, v jejímž KÚ se lokalita nachází:

Brownfields Libereckého kraje, Textilana, Nové Město pod Smrkem 1. Textilana. Název obce, v jejímž KÚ se lokalita nachází: Brownfields Libereckého kraje, Textilana, Nové Město pod Smrkem 1 Název lokality (oficiální, místní nebo identifikační): Textilana Číslo lokality: 510275 Název obce, v jejímž KÚ se lokalita nachází: Nové

Více

Vyhledávací studie pro lokalizaci brownfields na území ČR Krok 3. Seba T, Velké Hamry. Název obce, v jejímž KÚ Velké Hamry Svárov,

Vyhledávací studie pro lokalizaci brownfields na území ČR Krok 3. Seba T, Velké Hamry. Název obce, v jejímž KÚ Velké Hamry Svárov, Název lokality (oficiální, místní nebo identifikační): Seba T, Velké Hamry Číslo lokality: 510812 Název obce, v jejímž KÚ Velké Hamry Svárov, se lokalita nachází: k.ú. Bohdalovice Jméno a příjmení: Ing.

Více

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Průmyslový areál - Bratříkov, krok 2

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Průmyslový areál - Bratříkov, krok 2 Brownfields Libereckého kraje, Průmyslový areál Bratříkov, krok 2 Obsah složky: 1. Tabulka zjištěných informací: Identifikace lokality Regionální informace Vazba na ÚPD Vlastnické vztahy Limity a omezení

Více

Vyhledávací studie pro lokalizaci brownfields na území ČR Krok 3. Textilana

Vyhledávací studie pro lokalizaci brownfields na území ČR Krok 3. Textilana Název lokality (oficiální, místní nebo identifikační): Textilana Název obce, v jejímž KÚ Číslo lokality: 510275 Nové Město pod Smrkem se lokalita nachází: Jméno a příjmení: Martin Šetina Vztah k lokalitě:

Více

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Zemědělské družstvo - Přepeře, krok 2 1

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Zemědělské družstvo - Přepeře, krok 2 1 Brownfields Libereckého kraje, Zemědělské družstvo Přepeře, krok 2 1 Obsah složky: 1. Tabulka zjištěných informací: Identifikace lokality Regionální informace Vazba na ÚPD Vlastnické vztahy Limity a omezení

Více

Vyhledávací studie pro lokalizaci brownfields na území ČR Krok 3. Areál Unitex. T.G. Masaryka 37 Frýdlant 464 13

Vyhledávací studie pro lokalizaci brownfields na území ČR Krok 3. Areál Unitex. T.G. Masaryka 37 Frýdlant 464 13 Název lokality (oficiální, místní nebo identifikační): Areál Unitex Název obce, v jejímž KÚ Číslo lokality: 510235 Jindřichovice pod Smrkem se lokalita nachází: Jméno a příjmení: Pavel Novotný Vztah k

Více

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Městské lázně, Jablonec nad Nisou, krok 2 1

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Městské lázně, Jablonec nad Nisou, krok 2 1 Brownfields Libereckého kraje, Městské lázně, Jabloc nad Nisou, krok 2 1 Obsah složky: 1. Tabulka zjištěných informací: Identifikace lokality Regionální informace Vazba na ÚPD Vlastnické vztahy Limity

Více

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Slévárna, Lomnice nad Popelkou, krok 2 1

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Slévárna, Lomnice nad Popelkou, krok 2 1 Brownfields Libereckého kraje, Slévárna, Lomnice nad Popelkou, krok 2 1 Obsah složky: 1. Tabulka zjištěných informací: Identifikace lokality Regionální informace Vazba na ÚPD Vlastnické vztahy Limity a

Více

Bývalá porcelánka, Desná

Bývalá porcelánka, Desná Název lokality (oficiální, místní nebo identifikační): Bývalá porcelánka, Desná Název obce, v jejímž KÚ Číslo lokality: 510802 Desná, k.ú.desná II. se lokalita nachází: Jméno a příjmení: Jitka Rat Vztah

Více

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Hospodářská budova u zámku, Zahrádky, krok 2 1

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Hospodářská budova u zámku, Zahrádky, krok 2 1 Brownfields Libereckého kraje, Hospodářská budova u zámku, Zahrádky, krok 2 1 Obsah složky: 1. Tabulka zjištěných informací: Identifikace lokality Regionální informace Vazba na ÚPD Vlastnické vztahy Limity

Více

Bývalá sklárna, Svor

Bývalá sklárna, Svor Název lokality (oficiální, místní nebo identifikační): Bývalá sklárna, Svor Název obce, v jejímž KÚ Číslo lokality: 5106-12 se lokalita nachází: Svor Jméno a příjmení: p. Pavel Nauš Vztah k lokalitě: Majoritní

Více

Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1363. Výrobní areál s administrativním zázemím UP 3165 m 2, pozemky 4505 m 2 Zákupy, okr.

Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1363. Výrobní areál s administrativním zázemím UP 3165 m 2, pozemky 4505 m 2 Zákupy, okr. Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1363 Výrobní areál s administrativním zázemím UP 3165 m 2, pozemky 4505 m 2 Zákupy, okr. Česká Lípa Obsah Stručný popis:... 3 Důležité informace:... 4 Poloha areálu...

Více

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Továrna Eliáška, Kamenický Šenov, krok 2 1

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Továrna Eliáška, Kamenický Šenov, krok 2 1 Brownfields Libereckého kraje, Továrna Eliáška, Kamenický Šenov, krok 2 1 Obsah složky: 1. Tabulka zjištěných informací: Identifikace lokality Regionální informace Vazba na ÚPD Vlastnické vztahy Limity

Více

PASPORT LOKALITY HRADEC KRÁLOVÉ FOMEI (TERRONIC)

PASPORT LOKALITY HRADEC KRÁLOVÉ FOMEI (TERRONIC) PASPORT LOKALITY HRADEC KRÁLOVÉ FOMEI (TERRONIC) HRADEC KRÁLOVÉ FOMEI (TERRONIC) ezetice Všestary Neděliště Lochenice Skalice Předměřice nad Labem Světí Černilov Divec e Stěžery Hradec Králové Blešno ice

Více

Vyhledávací studie pro lokalizaci brownfields na území ČR Krok 3. Textilka Hybler. Skálova 72 Turnov 51122

Vyhledávací studie pro lokalizaci brownfields na území ČR Krok 3. Textilka Hybler. Skálova 72 Turnov 51122 Název lokality (oficiální, místní nebo identifikační): Textilka Hybler Název obce, v jejímž KÚ Číslo lokality: 5109-21 se lokalita nachází: Jméno a příjmení: Ing. Petr Dědeček Vztah k lokalitě: správce

Více

Výrobní a skladovací areál Andělohorská, Chrastava (BRANALDI s.r.o. v insolvenčním řízení)

Výrobní a skladovací areál Andělohorská, Chrastava (BRANALDI s.r.o. v insolvenčním řízení) Výrobní a skladovací areál Andělohorská, Chrastava (BRANALDI s.r.o. v insolvenčním řízení) Foto Lokalita Zařazení lokality ve vyhledávací studii: Krok 1 Kraj: Liberecký kraj Okres: Liberec Obec: Chrastava

Více

PASPORT LOKALITY HRADEC KRÁLOVÉ TŘEBEŠ

PASPORT LOKALITY HRADEC KRÁLOVÉ TŘEBEŠ PASPORT LOKALITY HRADEC KRÁLOVÉ TŘEBEŠ HRADEC KRÁLOVÉ TŘEBEŠ ezetice Všestary Neděliště Lochenice Skalice Předměřice nad Labem Světí Černilov Divec e Stěžery Hradec Králové Blešno ice skačka Hradec Králové

Více

ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE Fakulta stavební. A. Průvodní zpráva

ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE Fakulta stavební. A. Průvodní zpráva Fakulta stavební Katedra konstrukcí pozemních staveb A. Průvodní zpráva Diplomová práce 2017/2018 OBSAH A.1 Identifikační údaje... 3 A.1.1 Údaje o stavbě... 3 A.1.2 Údaje o stavebníkovi... 3 A.1.3 Údaje

Více

NÁVRH ZMĚN II. REGULAČNÍHO PLÁNU SLATIŇANY JIH

NÁVRH ZMĚN II. REGULAČNÍHO PLÁNU SLATIŇANY JIH NÁVRH ZMĚN II. REGULAČNÍHO PLÁNU SLATIŇANY JIH Závazná část Regulačního plánu Slatiňany jih se mění v souladu se Stavebním zákonem č. 183/2006 Sb., včetně jeho prováděcích předpisů takto: 1. Změny II.

Více

Ú Z E M N Í S T U D I E Z L Í N L O U K Y N A D D Ř E V N I C Í

Ú Z E M N Í S T U D I E Z L Í N L O U K Y N A D D Ř E V N I C Í Ú Z E M N Í S T U D I E Z L Í N L O U K Y N A D D Ř E V N I C Í Návrh / říjen 2012 zpracovatel: ellement/ Ing. arch. Jitka Ressová OBSAH: TEXTOVÁ ČÁST A/ IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE B/ ZÁKLADNÍ ÚDAJE C/ PODMÍNKY

Více

Brownfields Libereckého kraje, Liberec - Výšina, krok 2 1

Brownfields Libereckého kraje, Liberec - Výšina, krok 2 1 Brownfields Libereckého kraje, Liberec Výšina, krok 2 1 Obsah složky: 1. Tabulka zjištěných informací: Identifikace lokality Regionální informace Vazba na ÚPD Vlastnické vztahy Limity a omezení Dopravní

Více

Příloha č. 1 k vyhlášce č. 499/2006 Sb.

Příloha č. 1 k vyhlášce č. 499/2006 Sb. Příloha č. 1 k vyhlášce č. 499/2006 Sb. Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o umístění stavby Dokumentace obsahuje části: A Průvodní zpráva B Souhrnná technická zpráva C Situační výkresy D

Více

MEMORANDUM. číslo: M

MEMORANDUM. číslo: M N E M O C o n s u l t, s. r. o. z n a l e c k ý ú s t a v MEMORANDUM číslo: 2001 074M Předmět: cukrovar Drahanovice s pozemky a příslušenstvím v obci a k.ú. Drahanovice, okres Olomouc Objednatel: Ing.

Více

Změna č. 1 ÚPO Mlékosrby

Změna č. 1 ÚPO Mlékosrby Změna č. 1 ÚPO Mlékosrby NÁVRH TEXTOVÁ ČÁST ZMĚNY Č. 1 ÚPO obsahuje změnu závazné části ÚPO Mlékosrby Zadavatel: Pořizovatel: Projektant: Obec Mlékosrby Městský úřad Nový Bydžov Ing. arch. Karel Novotný

Více

PŘESTAVBOVÁ PLOCHA P1 AREÁL HORSKÉ CHATY BÍLÁ

PŘESTAVBOVÁ PLOCHA P1 AREÁL HORSKÉ CHATY BÍLÁ REGULAČNÍ PLÁN BÍLÁ PŘESTAVBOVÁ PLOCHA P1 AREÁL HORSKÉ CHATY BÍLÁ NÁVRH ZADÁNÍ sestavený k projednání ve smyslu 61 a 62 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), zpracovaný

Více

OBSAH DOKUMENTACE. Městský úřad Nový Jičín. Odbor územního plánování, stavebního řádu a památkové péče. Oddělení úřad územního plánování

OBSAH DOKUMENTACE. Městský úřad Nový Jičín. Odbor územního plánování, stavebního řádu a památkové péče. Oddělení úřad územního plánování 1 POŘIZOVATEL: Městský úřad Nový Jičín Odbor územního plánování, stavebního řádu a památkové péče Oddělení úřad územního plánování Určený zastupitel: Ing. Marie Ježková ZPRACOVATEL: Svatopluka Čecha 513,

Více

Věznice Horní Slavkov

Věznice Horní Slavkov INVESTIČNÍ PŘÍLEŽITOSTI Věznice Horní Slavkov město: Horní Slavkov Počet obyvatel obce: 5.633 Katastrální území: Horní Slavkov (644056) Okres: Rozloha lokality (ha): Typ lokality: Sokolov cca 12.00 volných:2.00

Více

Stavební pozemky v areálu EPL s platným územním rozhodnutím a v části areálu i stavebním povolením na výstavbu průmyslových hal

Stavební pozemky v areálu EPL s platným územním rozhodnutím a v části areálu i stavebním povolením na výstavbu průmyslových hal Stavební pozemky v areálu EPL s platným územním rozhodnutím a v části areálu i stavebním povolením na výstavbu průmyslových hal Základní popis stavebních pozemků Současný výrobní areál společnosti Elektroporcelánu

Více

KOMERČNÍ AREÁL HUSOVA 2153, HOŘICE PROSTORY PRO SKLADOVÁNÍ A KANCELÁŘE

KOMERČNÍ AREÁL HUSOVA 2153, HOŘICE PROSTORY PRO SKLADOVÁNÍ A KANCELÁŘE KOMERČNÍ AREÁL HUSOVA 2153, HOŘICE PROSTORY PRO SKLADOVÁNÍ A KANCELÁŘE 1/18 PLOCHA Celková plocha areálu 16 122 m 2 : o zastavěná plocha 7 351 m 2 (která poskytuje využitelnou podlahovou plochu k pronájmu

Více

Vojenský výzkumný ústav

Vojenský výzkumný ústav Název lokality (oficiální, místní nebo identifikační): Číslo lokality: 5101-49 Kontaktní osoba: Kontaktní osoba: Kontaktní osoba: Vojenský výzkumný ústav Název obce, v jejímž KÚ se lokalita nachází: Jméno

Více

Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o umístění stavby nebo zařízení. Dokumentace obsahuje části:

Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o umístění stavby nebo zařízení. Dokumentace obsahuje části: Příloha č. 1 k vyhlášce č. 499/2006 Sb. Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o umístění stavby nebo zařízení Dokumentace obsahuje části: A B C D E Průvodní zpráva Souhrnná technická zpráva

Více

Adresa příslušného úřadu

Adresa příslušného úřadu Příloha č. 5 k vyhlášce č. 503/2006 Sb. Adresa příslušného úřadu Úřad:... Ulice:... PSČ, obec:... V... dne...... Věc: ŽÁDOST O VYDÁNÍ ROZHODNUTÍ O ZMĚNĚ VYUŽITÍ ÚZEMÍ podle ustanovení 86 ve spojení s 80

Více

Chlum u Třeboně. ZMĚNA č. 7 ÚPO. místní část Lutová, k.ú. Lutová. NÁVRH - pro společné jednání ZÁZNAM O ÚČINNOSTI

Chlum u Třeboně. ZMĚNA č. 7 ÚPO. místní část Lutová, k.ú. Lutová. NÁVRH - pro společné jednání ZÁZNAM O ÚČINNOSTI ZMĚNA č. 7 ÚPO Chlum u Třeboně místní část Lutová, k.ú. Lutová NÁVRH - pro společné jednání ZÁZNAM O ÚČINNOSTI Tato Změna č. 7 územního plánu obce byla vydána usnesením Zastupitelstva městyse Chlum u Třeboně

Více

INVESTIČNÍ ZÁMĚR IGRA CITY MNICHOVICE Pražská ulice

INVESTIČNÍ ZÁMĚR IGRA CITY MNICHOVICE Pražská ulice INVESTIČNÍ ZÁMĚR IGRA CITY MNICHOVICE Pražská ulice Poskytovatel řešení: Nad Rokoskou 2361/2a Praha 8, PSČ 182 00 IČO: 61509001 DIČ: CZ61509001 Zpracovali: Ing. Arch. Pavla Zimová Jan Rod, autorizovaný

Více

ZMĚNA č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU STRÁŽKOVICE. místní část Řevňovice vydaná zastupitelstvem obce Strážkovice ZÁZNAM O ÚČINNOSTI

ZMĚNA č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU STRÁŽKOVICE. místní část Řevňovice vydaná zastupitelstvem obce Strážkovice ZÁZNAM O ÚČINNOSTI ZMĚNA č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU STRÁŽKOVICE místní část Řevňovice vydaná zastupitelstvem obce Strážkovice ZÁZNAM O ÚČINNOSTI Tato Změna č.1 ÚP byla vydána usnesením Zastupitelstva obce Strážkovice (usnesení č.

Více

AREÁL MOŠNOV (MOŠNOV, ČESKÁ REPUBLIKA) RAVANTINO, s.r.o. LEO MINOR GROUP, s.r.o.

AREÁL MOŠNOV (MOŠNOV, ČESKÁ REPUBLIKA) RAVANTINO, s.r.o. LEO MINOR GROUP, s.r.o. (MOŠNOV, ČESKÁ REPUBLIKA) RAVANTINO, s.r.o. LEO MINOR GROUP, s.r.o. 2014 Obsah ZÁKLADNÍ INFORMACE...3 LOKALIZACE...4 DOPRAVNĚ TECHNICKÉ INFORMACE O LOKALITĚ...5 SITUACE ŠIRŠÍCH VZTAHŮ 1:25 000...6 SITUACE

Více

PTICE ÚZEMNÍ STUDIE Lokalita Jihovýchod

PTICE ÚZEMNÍ STUDIE Lokalita Jihovýchod PTICE ÚZEMNÍ STUDIE Lokalita Jihovýchod Zpracovatel : Ing. arch. Milič Maryška, Letohradská 3/369, 170 00 Praha 7 datum : leden 2015 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Název akce : Zpracovatel : PTICE - ÚZEMNÍ STUDIE

Více

ZADÁNÍ REGULAČNÍHO PLÁNU CHVALETICE Hornická Čtvrť západ u křižovatky

ZADÁNÍ REGULAČNÍHO PLÁNU CHVALETICE Hornická Čtvrť západ u křižovatky Příloha č.3 ZADÁNÍ REGULAČNÍHO PLÁNU CHVALETICE Hornická Čtvrť západ u křižovatky a) Vymezení řešeného území Lokalita zahrnuje zastavitelnou plochu a.11. vymezenou územním plánem pro bydlení, plochu b.3.

Více

Z A S T A V I T E L N Á P L O C H A B M 6

Z A S T A V I T E L N Á P L O C H A B M 6 1 Z A D Á N Í Ú Z E M N Í S T U D I E TŘEBOŇ Z A S T A V I T E L N Á P L O C H A B M 6 (K.Ú. HOLIČKY U STARÉ HLÍNY) POŘIZOVATEL: MĚSTSKÝ ÚŘAD TŘEBOŇ, ODBOR ÚPaSŘ ZPRACOVATEL: Ing.arch. Aleš Valder PROSINEC

Více

Vyhledávací studie pro lokalizaci brownfields na území ČR Krok 3. Zámek, Horní Police. Název obce, v jejímž KÚ se lokalita nachází: Jana Janoušková

Vyhledávací studie pro lokalizaci brownfields na území ČR Krok 3. Zámek, Horní Police. Název obce, v jejímž KÚ se lokalita nachází: Jana Janoušková Název lokality (oficiální, místní nebo identifikační): Číslo lokality: 5101-12 Kontaktní osoba: Jméno a příjmení: Vztah k lokalitě: Adresa: Zámek, Horní Police Název obce, v jejímž KÚ se lokalita nachází:

Více

TUŘICE ZMĚNA Č. 5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TEXTOVÁ ČÁST KA KA

TUŘICE ZMĚNA Č. 5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TEXTOVÁ ČÁST KA KA TUŘICE ZMĚNA Č. 5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TEXTOVÁ ČÁST KAKA KA * KA projektový ateliér, Tuřice 32, 294 74 Předměřice n. Jizerou TUŘICE ZMĚNA Č. 5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TEXTOVÁ ČÁST Ing. František Kačírek odpovědný

Více

Bytový dům Janáčkova - Masná

Bytový dům Janáčkova - Masná Bytový dům Janáčkova - Masná Seznam příloh Průvodní zpráva Širší vztahy územní plán M :2000 Situace M 1:500 Půdorys 1.NP M 1:200 Půdorys 2.- 4. NP M 1:200 Půdorys 5.NP M 1:200 Půdorys 6.NP M 1:200 Řez

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A968 Výrobně skladovací areál SEMA Lenešice (okr. Louny)

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A968 Výrobně skladovací areál SEMA Lenešice (okr. Louny) Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A968 Výrobně skladovací areál SEMA Lenešice (okr. Louny) Obsah Stručný popis:... 3 Důležité informace:... 4 Upozornění... 5 Poloha areálu... 6 Výměry:... 7 Územní

Více

Příloha č. 1 vyhlášky č. 499/2006,. o dokumentaci staveb ve znění vyhlášky č. 62/2013 Sb.

Příloha č. 1 vyhlášky č. 499/2006,. o dokumentaci staveb ve znění vyhlášky č. 62/2013 Sb. Příloha č. 1 vyhlášky č. 499/2006., o dokumentaci staveb ve znění vyhlášky č. 62/2013 Sb. Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o umístění stavby nebo zařízení Dokumentace obsahuje části: A

Více

pozemky parc.č. 338/1, 352, 354 k.ú. Přišimasy

pozemky parc.č. 338/1, 352, 354 k.ú. Přišimasy Identifikační údaje Místo: Pořizovatel: pozemky parc.č. 338/1, 352, 354 k.ú. Přišimasy Obecní úřad Přišimasy, (na základě spolupráce s osobou splňující kvalifikační předpoklady pro výkon územně plánovací

Více

01 SITUACE ŠIRŠÍ VZTAHY A VLASTNICKÉ VZTAHY

01 SITUACE ŠIRŠÍ VZTAHY A VLASTNICKÉ VZTAHY OBSAH DOKUMENTACE: A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA OBSAH: 1. ÚČEL ÚZEMNÍ STUDIE 2. VÝCHOZÍ PODKLADY 3. PODMÍNKY ŘEŠENÍ ÚS A POŽADAVKY DLE ÚP 4. URBANISTICKÉ ŘEŠENÍ 5. KAPACITNÍ ÚDAJE 6. NAVRŽENÉ REGULAČNÍ PODMÍNKY

Více

Zadání regulačního plánu Louňovice lokalita Y

Zadání regulačního plánu Louňovice lokalita Y Místo: Katastrální území: Objednatel: Zadání regulačního plánu Louňovice lokalita Y (v souladu s přílohou č. 9 vyhlášky č. 500/2006 Sb.) Louňovice lokalita Y Louňovice obec Louňovice, Horní náves 6, 25162

Více

DELTA Třinec, s.r.o. p r o j e k č n í a t e l i é r. Průvodní zpráva. ODSTRANĚNÍ NEPOUŽÍVANÉ STAVBY - bourací práce -

DELTA Třinec, s.r.o. p r o j e k č n í a t e l i é r. Průvodní zpráva. ODSTRANĚNÍ NEPOUŽÍVANÉ STAVBY - bourací práce - A Průvodní zpráva A.1 Identifikační údaje A.1.1 Údaje o stavbě a) název stavby ODSTRANĚNÍ NEPOUŽÍVANÉ STAVBY - bourací práce - b) místo stavby (adresa, čísla popisná, katastrální území, parcelní čísla

Více

Veřejná dražba dobrovolná A1758

Veřejná dražba dobrovolná A1758 Informační memorandum Veřejná dražba dobrovolná A1758 Dům na náměstí s obchodními prostory Česká Lípa Podlahová plocha budovy 246 m 2 Obsah Stručný popis:... 3 Důležité informace:... 4 Poloha objektu...

Více

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY č. I ÚPO ÚJEZD U ROSIC

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY č. I ÚPO ÚJEZD U ROSIC NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY č. I ÚPO ÚJEZD U ROSIC Dílčí změny Z1 Z5 Z1 - Z2 - Z3 - Z4 - Z5 - návrh plochy pro bydlení - dle ÚPO funkční využití návrh veřejné zeleně, návrh dopravní plochy návrh plochy individuální

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3930-53/2014

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3930-53/2014 ZNALECKÝ POSUDEK č. 3930-53/2014 O ceně pozemku p.č.st.1074/1 zastavěná plocha a nádvoří o výměře 370m 2 včetně součástí pozemku tj. stavby zem.stav. čp.1226, pozemku p.č.549/34 ostatní plocha manipulační

Více

NÁVRH ZADÁNÍ. pro zpracování změny č.3 územního plánu sídelního útvaru SUDOMĚŘICE

NÁVRH ZADÁNÍ. pro zpracování změny č.3 územního plánu sídelního útvaru SUDOMĚŘICE NÁVRH ZADÁNÍ pro zpracování změny č.3 územního plánu sídelního útvaru SUDOMĚŘICE 1 VYMEZENÍ ŘEŠENÉHO ÚZEMÍ Řešené území je vymezeno územím dílčí změny v katastrálním území obce Sudoměřice. Na základě požadavku

Více

ÚZEMNÍ STUDIE RUSAVA PLOCHA SO.3 1

ÚZEMNÍ STUDIE RUSAVA PLOCHA SO.3 1 ÚZEMNÍ STUDIE RUSAVA PLOCHA SO.3 1 MÍSTO STAVBY : Rusava, plocha SO.3 1 ZADAVATEL : obec Rusava Rusava 248 768 45 Rusava STUPEŇ DOKUMENTACE : Územní studie Zakázkové číslo P 16-17 Měsíc/rok 09/2017 Počet

Více

REGENERACE VEŘEJNÉHO PROSTRANSTVÍ ČÁSTI OKOLÍ ULICE DRUŽSTEVNÍ

REGENERACE VEŘEJNÉHO PROSTRANSTVÍ ČÁSTI OKOLÍ ULICE DRUŽSTEVNÍ RotaGroup, s.r.o. Radyňská 488/8, 326 00 Plzeň IČ: 27967344 REGENERACE VEŘEJNÉHO PROSTRANSTVÍ ČÁSTI OKOLÍ ULICE DRUŽSTEVNÍ A Průvodní zpráva Vypracoval: RotaGroup, s.r.o. Autorizoval: Ing. Stanislav Jareš

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM PROJEKT LADA PRODEJ POZEMKŮ SE STAVEBNÍM POVOLENÍM PRO VÝSTAVBU 2 BYTOVÝCH DOMŮ, CELKEM 10 BYTŮ

INFORMAČNÍ MEMORANDUM PROJEKT LADA PRODEJ POZEMKŮ SE STAVEBNÍM POVOLENÍM PRO VÝSTAVBU 2 BYTOVÝCH DOMŮ, CELKEM 10 BYTŮ INFORMAČNÍ MEMORANDUM PROJEKT LADA PRODEJ POZEMKŮ SE STAVEBNÍM POVOLENÍM PRO VÝSTAVBU 2 BYTOVÝCH DOMŮ, CELKEM 10 BYTŮ ÚŽITNÁ PLOCHA 2 x 484 m 2 POZEMKY CELKEM 2046 m 2 ČESKÁ LÍPA, KATASTRÁLNÍ ÚZEMÍ LADA

Více

Znalecký posudek - Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1746/021/2015/18

Znalecký posudek - Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1746/021/2015/18 Znalecký posudek - Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1746/021/2015/18 NEMOVITOST: ½ bytové jednotky, č. 944/3 Adresa nemovitosti: Haškova 944, 460 01 Liberec Katastrální údaje : Kraj Liberecký, okres

Více

Průvodní a souhrnná technická zpráva

Průvodní a souhrnná technická zpráva Výstavba garáže Průvodní a souhrnná technická zpráva Stavebník : Pavel Krejčík A PRŮVODNÍ ZPRÁVA 1 Identifikační údaje 1.1 Účastníci výstavby Objednatel: Pavel Krejčík Jižní 207, Komárov Dodavatel: svépomocí

Více

ÚZEMNÍ STUDIE Lokalita Jeremenko

ÚZEMNÍ STUDIE Lokalita Jeremenko 6.11.2014 13.1.2015 21.1.2015 Obsah 1 Cíle a účel řešení územní studie... 2 2 Vymezení řešeného území... 2 3 Základní urbanistická koncepce a její regulace... 2 ÚZEMNÍ STUDIE Lokalita Jeremenko 3.1 HODNOTY

Více

MR&S. PLOCHA ZMĚNY Z2-6, k.ú. STRÁŽKY U HABROVIC T E C H N I C K Á Z P R Á V A

MR&S. PLOCHA ZMĚNY Z2-6, k.ú. STRÁŽKY U HABROVIC T E C H N I C K Á Z P R Á V A PLOCHA ZMĚNY Z2-6, k.ú. STRÁŽKY U HABROVIC T E C H N I C K Á Z P R Á V A A/ IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE B/ ZÁKLADNÍ ÚDAJE C/ PODMÍNKY PRO VYUŽITÍ PLOCH DLE PLATNÉ ÚPP D/ PODMÍNKY PRO VYMEZENÍ A VYUŽITÍ POZEMKŮ

Více

Ú Z E M N Í P L Á N S Í D E L N Í H O Ú T V A R U

Ú Z E M N Í P L Á N S Í D E L N Í H O Ú T V A R U MORAVSKÝ KRUMLOV Ú Z E M N Í P L Á N S Í D E L N Í H O Ú T V A R U Změna Č.5 I. ÚZEMNÍ PLÁN ZHOTOVITEL : URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, SPOL. S R.O. Akce : MORAVSKÝ KRUMLOV územní plán změna č.5 Evidenční

Více

Popis objektů v Pardubicích, Průmyslová 387. Složení objektu:

Popis objektů v Pardubicích, Průmyslová 387. Složení objektu: Popis objektů v Pardubicích, Průmyslová 387 Průmyslová zóna Pardubice se skládá z několika desítek objektů. Jejichž možnosti využití jsou různorodé. Provozovateli jsou LOGISTIKA PARK a.s. a Průmyslový

Více

Břeclav - Národních hrdinů 3127/7. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Břeclav - Národních hrdinů 3127/7. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Břeclav - Národních hrdinů 3127/7 Reprezentativní administrativní budova v centru Břeclavi Celková výměra podlahových ploch cca 6 200 m² Garážové stání až pro 3 osobní automobily

Více

OBSAH 1. Autobusové nádraží Nový Knín, parc.č. 590/15; k.ú. Nový Knín

OBSAH 1. Autobusové nádraží Nový Knín, parc.č. 590/15; k.ú. Nový Knín OBSAH 1 1. IDENTIFIKACE A ZÁKLADNÍ CHARAKTERISTIKA STAVBY 2 1.1. IDENTIFIKACE 2 1.2. ZÁKLADNÍ CHARAKTERISTIKA STAVBY A JEJÍ ÚČEL 2 2. ÚDAJE O DOSAVADNÍM VYUŽITÍ A ZASTAVĚNOSTI ÚZEMÍ, O STAVEBNÍM POZEMKU

Více

Územní studie 4 plocha Z14. Stará Lysá jih 1 TECHNICKÁ ZPRÁVA

Územní studie 4 plocha Z14. Stará Lysá jih 1 TECHNICKÁ ZPRÁVA Územní studie 4 plocha Z14 Stará Lysá jih 1 TECHNICKÁ ZPRÁVA Základní identifikační údaje: Název akce: Územní studie 4, Stará Lysá jih 1 Místo: k.ú. Stará Lysá Pozemky: 249/1, 220/7, 232, 231, 221/1, 221/2

Více

I. Změna územního plánu

I. Změna územního plánu I. Změna územního plánu A. TEXTOVÁ ČÁST I. Změna územního plánu... 3 I.1 Vymezení zastavěného území... 3 I.2 Koncepce rozvoje území obce, ochrany a rozvoje jeho hodnot... 3 I.2.1 Koncepce rozvoje území

Více

Střítež. Změna č. 1 územního plánu. Změna č. 1 ÚP Střítež. Vypracoval: Architektonický ateliér ŠTĚPÁN Žižkova 12 České Budějovice

Střítež. Změna č. 1 územního plánu. Změna č. 1 ÚP Střítež. Vypracoval: Architektonický ateliér ŠTĚPÁN Žižkova 12 České Budějovice Změna č. 1 územního plánu Střítež Změna č. 1 ÚP Střítež Tato změna č. 1 územního plánu byla vydána usnesením Zastupitelstva obce Střítež ČJ: ze dne:. Změna územního plánu nabyla účinnosti dne: Pořizovatel:

Více

A Průvodní zpráva. 1. Identifikační údaje. Název stavby: Místo stavby: Katastrální území: Stupeň PD:

A Průvodní zpráva. 1. Identifikační údaje. Název stavby: Místo stavby: Katastrální území: Stupeň PD: A Průvodní zpráva 1. Identifikační údaje Název stavby: Místo stavby: Katastrální území: Stupeň PD: Město Modřice ulice Chrlická Účelová komunikace podél Mlýnského náhonu, lávka a chodník pro pěší ulice

Více

D o k u m e n t a c e p r o ú z e m n í s o u h l a s

D o k u m e n t a c e p r o ú z e m n í s o u h l a s D o k u m e n t a c e p r o ú z e m n í s o u h l a s na akci: KŘP LBK REVITALIZACE AREÁLU PASTÝŘSKÁ II. ETAPA SO 04 ÚPRAVA OPLOCENÍ AREÁLU Vedoucí projektant: Ing. Jiří Khol Mošnova 1167, Liberec 14 Zodpovědný

Více

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY č. 5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE PRŽNO

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY č. 5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE PRŽNO NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY č. 5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE PRŽNO určený k projednání. Zpracováno ve smyslu 47 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění pozdějších předpisů,

Více

Jedná se o přípravu území pro výstavbu RD, přičemž výstavba RD není předmětem této dokumentace.

Jedná se o přípravu území pro výstavbu RD, přičemž výstavba RD není předmětem této dokumentace. OBSAH 1. Charakteristika území a stavebního pozemku a) poloha v obci - zastavěná část - nezastavěná část obce b) údaje o vydané (schválené) územně plánovací dokumentaci c) údaje o souladu záměru s územně

Více

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 5A ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU STAŘEČ

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 5A ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU STAŘEČ Městský úřad Třebíč, Úřad územního plánování, Karlovo nám. 104/55, 674 01 Třebíč, jako pořizovatel dle 6 z.č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), v platném znění, zpracoval

Více

Podmínky pro zveřejnění záměru převod nemovitostí - areálu bývalé Okresní vojenské správy v Uherském Hradišti č.p. 398 a 363

Podmínky pro zveřejnění záměru převod nemovitostí - areálu bývalé Okresní vojenské správy v Uherském Hradišti č.p. 398 a 363 Podmínky pro zveřejnění záměru převod nemovitostí - areálu bývalé Okresní vojenské správy v Uherském Hradišti č.p. 398 a 363 Předmět převodu: pozemky parcelních čísel stavební 555 a větší část 549, části

Více

I N F O R M A C E. k nabídkovému řízení na P R O D E J objektu v k.ú. Frýdlant, v obci Frýdlant. Předmět prodeje:

I N F O R M A C E. k nabídkovému řízení na P R O D E J objektu v k.ú. Frýdlant, v obci Frýdlant. Předmět prodeje: I N F O R M A C E k nabídkovému řízení na P R O D E J objektu v k.ú. Frýdlant, v obci Frýdlant. Předmět prodeje: - p.p.č. 9 o výměře 886 m 2, zastavěná plocha a nádvoří, jehož součástí je budova č.p. 46

Více

ZMĚNA Č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU ČACHROV

ZMĚNA Č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU ČACHROV ZMĚNA Č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU ČACHROV N Á V R H Z A D Á N Í Objednatel : Městys Čachrov, Čachrov 55, 339 01 Klatovy Pořizovatel : MěÚ Klatovy, OVÚP, Nám. Míru 62, 339 20 Klatovy d ub e n 2 0 1 2 OBSAH a) Požadavky

Více

C. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

C. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA C. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA 1. POPIS STAVBY Zhodnocení staveniště: staveniště je vhodné pro uvažované rozšíření hřbitova. Stavební pozemek je rovinatý, porostlý náletovými travinami, které budou před

Více

1. Provozní areál s pozemky v obci Nové Dvory (k.ú. Chvalín)

1. Provozní areál s pozemky v obci Nové Dvory (k.ú. Chvalín) Ing. Aleš Klaudy, insolvenční správce dlužníka VLK cont s.r.o., identifikační číslo: 250 16 571, se sídlem Chvalín 25, 413 01 Nové Dvory nabízí k prodeji níže specifikované provozní areály: 1. Provozní

Více

identifikační údaje kapacitní údaje

identifikační údaje kapacitní údaje pozemky chrustenice rd1 identifikační údaje název pozemky chrustenice, lokalita dolejší alej, rodinný dům typ 1 místo chrustenice, okres beroun pozemky č.1-10 investor GEISON REAL, a.s. Na výsluní 201/13

Více

ÚZEMNÍ STUDIE SEZEMICE LOKALITA Z2

ÚZEMNÍ STUDIE SEZEMICE LOKALITA Z2 ÚZEMNÍ STUDIE SEZEMICE LOKALITA Z2 A. TEXTOVÁ ČÁST Obsah textové části: A1. ÚVOD 1.1. Základní údaje, zadání úkolu 1.2. Vazby na územně plánovací dokumentaci 1.3. Použité podklady 1.4. Vymezení řešeného

Více

INŽENÝRSKÉ SÍTĚ PRO VÝSTAVBU RODINNÝCH DOMŮ

INŽENÝRSKÉ SÍTĚ PRO VÝSTAVBU RODINNÝCH DOMŮ Akce : INŽENÝRSKÉ SÍTĚ PRO VÝSTAVBU RODINNÝCH DOMŮ NA FARÁCH, NOVÝ HRÁDEK Investor : MĚSTYS NOVÝ HRÁDEK, Náměstí 28, 549 22 NOVÝ HRÁDEK Stupeň : Dokumentace k provedení stavby Číslo zak.: 4571 A. PRŮVODNÍ

Více

A1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE...2

A1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE...2 A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA OBSAH : A1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE...2 A1.1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE STAVBY...2 A1.2. ÚDAJE O ŽADATELI...2 A1.3. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE PROJEKTANTA...2 B1. SEZNAM VSTUPNÍCH PODKLADŮ...3 C1. ÚDAJE

Více

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KUNČICE POD ONDŘEJNÍKEM

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KUNČICE POD ONDŘEJNÍKEM NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KUNČICE POD ONDŘEJNÍKEM zpracovaný v souladu s ustanovením 11 a s přílohou č. 6 vyhlášky č. 500/2006 o územně analytických podkladech, územně plánovací dokumentaci

Více

.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE SULEJOVICE

.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE SULEJOVICE ZMĚNA č.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE SULEJOVICE ETAPA: NÁVRH POŘIZOVATEL: Městský úřad Lovosice - úřad územního plánování PROJEKTANT: AUA - Agrourbanistický ateliér Praha 6 Šumberova 8 ZMĚNA č.2 ÚPO SULEJOVICE

Více

Informační memorandum. Husova 579 / Palackého nám. 653 Kralupy nad Vltavou okr. Mělník

Informační memorandum. Husova 579 / Palackého nám. 653 Kralupy nad Vltavou okr. Mělník Informační memorandum Husova 579 / Palackého nám. 653 Kralupy nad Vltavou okr. Mělník Předmět prodeje NÁZEV: LOKALITA: LIST VLASTNICTVÍ: BUDOVA: POZEMKY: PODLAŽÍ: ZPĚTNÝ NÁJEM: NÁJEMNÍ SMLOUVY: VYBAVENÍ:

Více

Projektová dokumentace pro územní souhlas A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA

Projektová dokumentace pro územní souhlas A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA Projektová dokumentace pro územní souhlas A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA SANACE VLHKÉHO ZDIVA V GARÁŽÍCH OBJEKTU OP TÁBOR Zpracoval: Bc. Moudrý Vojtěch Datum: duben 2016 A. Průvodní zpráva A.1 Identifikační údaje

Více

OBYTNÝ SOUBOR BAŽANTNICE zastavovací studie lokalita k. ú. Hos vice, pozemky p.č. 152, 153, 154, 156/11 158/1, 158/3, 157, 1155/68

OBYTNÝ SOUBOR BAŽANTNICE zastavovací studie lokalita k. ú. Hos vice, pozemky p.č. 152, 153, 154, 156/11 158/1, 158/3, 157, 1155/68 d o m a a.s., září 2012 SEZNAM VÝKRESŮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 TEXTOVÁ ČÁST ŠIRŠÍ VZTAHY a ÚZEMNÍ PLÁN SITUACE-PLOCHY POHLED Z OKRAJOVÉ ULICE POHLED Z OKRAJOVÉ ULICE POHLED NA

Více

Informační memorandum. Elektronické výběrové řízení A3639

Informační memorandum. Elektronické výběrové řízení A3639 Informační memorandum Elektronické výběrové řízení A3639 Budova občanské vybavenosti původně sloužící jako škola, včetně studie na přestavbu na bytový dům až o 34 bytech, Hranice ČR Užitná plocha 1.560

Více

ÚZEMNÍ STUDIE ORDINACE A LÉKÁRNA, UL. OLOMOUCKÁ, PROSTĚJOV

ÚZEMNÍ STUDIE ORDINACE A LÉKÁRNA, UL. OLOMOUCKÁ, PROSTĚJOV ÚZEMNÍ STUDIE ORDINACE A LÉKÁRNA, UL. OLOMOUCKÁ, PROSTĚJOV Zpracovatel: 2 arch s.r.o., Česká 824/31, 796 01 Prostějov, IČ 277 30 221 Datum: únor 2016 ÚZEMNÍ STUDIE ORDINACE A LÉKÁRNA, UL. OLOMOUCKÁ, PROSTĚJOV

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM

INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Prodej bytového fondu v konkurzní podstatě úpadce TIBA, a.s. Předmětem prodeje je: 26 bytových jednotek na adrese U Stadionu 894, 895 a 896, 293 01 Mladá Boleslav s podílem na společných

Více

POZEMEK PRO KOMERČNÍ VÝSTAVBU m 2 - LANŠKROUN

POZEMEK PRO KOMERČNÍ VÝSTAVBU m 2 - LANŠKROUN POZEMEK PRO KOMERČNÍ VÝSTAVBU 2 73 00 m 2 - LANŠKROUN Kraj Obec Katastrální území Pozemková parcela Výměra Cena Pardubický Lanškroun Lanškroun 8255 2 73 00 m 2 informace u makléře n Mírně svažitý pozemek

Více

ÚZEMNÍ STUDIE OBYTNÉ LOKALITY POD SILNICÍ. Mníšek pod Brdy

ÚZEMNÍ STUDIE OBYTNÉ LOKALITY POD SILNICÍ. Mníšek pod Brdy ÚZEMNÍ STUDIE OBYTNÉ LOKALITY POD SILNICÍ Mníšek pod Brdy 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE NÁZEV: Územní studie obytné lokality Pod silnicí, Mníšek pod Brdy MÍSTO : Mníšek pod Brdy, lokalita Pod silnicí, k.ú. Mníšek

Více

OBJEMOVÁ STUDIE MŠ PITKOVICE

OBJEMOVÁ STUDIE MŠ PITKOVICE LIST Č. - 1 :4,0 1 OBJEMOVÁ STUDIE MŠ PITKOVICE název souboru - číslo strany datum tisku - 01/2013 formát eatelier 2013 TITULKA ÚVODNÍ ÚDAJE Identifikační údaje stavby: MATEŘSKÁ ŠKOLA PITKOVICE Parc. č.1/6

Více

Informační memorandum ANGLICKÁ AUKCE A1696. Objekt se smíšeným využitím - Hlinsko Insolvenční řízení Miroslav Vavroušek

Informační memorandum ANGLICKÁ AUKCE A1696. Objekt se smíšeným využitím - Hlinsko Insolvenční řízení Miroslav Vavroušek Informační memorandum ANGLICKÁ AUKCE A1696 Objekt se smíšeným využitím - Hlinsko Insolvenční řízení Miroslav Vavroušek Obsah Důležité informace:... 4 Poloha objektu... 5 Územní plán:... 6 Katastrální mapa...

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo /2018

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo /2018 ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 6028-128/2018 NEMOVITÁ VĚC: centrální kotelna na LV 2798 v k.ú. Dobříš Katastrální údaje : Kraj Středočeský, okres Příbram, obec Dobříš, k.ú. Dobříš Adresa nemovité

Více

ÚZEMNÍ STUDIE Domamyslice infrastruktura na pozemcích p.č. 163/1 a 163/2

ÚZEMNÍ STUDIE Domamyslice infrastruktura na pozemcích p.č. 163/1 a 163/2 ÚZEMNÍ STUDIE Domamyslice infrastruktura na pozemcích p.č. 163/1 a 163/2 Zpracovatel: Ing. arch. Martin Fröml 2 arch s.r.o., Česká 824/31, 796 01 Prostějov, IČ 277 30 221 Datum: leden 2018 ÚZEMNÍ STUDIE

Více

Průvodní zpráva. Identifikační údaje. Urbanistické řešení. Architektonické řešení. Obytný soubor na ulici Pastviny v Brně - Komíně.

Průvodní zpráva. Identifikační údaje. Urbanistické řešení. Architektonické řešení. Obytný soubor na ulici Pastviny v Brně - Komíně. Průvodní zpráva Identifikační údaje Obytný soubor na ulici Pastviny v Brně - Komíně Urbanistické řešení Kontext lokality Městská část Komín se nachází v severozápadní části města Brna. Komín je původně

Více

Rozbor udržitelného rozvoje území obce Velké Březno

Rozbor udržitelného rozvoje území obce Velké Březno Rozbor udržitelného rozvoje území obce Velké Březno zpracovaný v souladu s ustanoveními zákona č. 183/2006 Sb. a vyhlášky č. 500/2006 Sb. jako součást územně analytických podkladů obce s rozšířenou působností

Více