reality vysočina Obsah realitní měsíčník ročník IV. listopad bezplatná linka:

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "reality vysočina Obsah realitní měsíčník ročník IV. listopad 2012 www.arealityvysocina.cz bezplatná linka: 800 600 608"

Transkript

1 Jsme řádným členem Asociace realitních kanceláří ČR. realitní měsíčník ročník IV. listopad 2012 bezplatná linka: Obsah 4286 Velké Meziříčí Řadový RD 5+1 po kompletní rekonstrukci v centru města s pozemkem 149 m , Kč 3988 Kunžak Zděný byt 3+1 v OV, 76 m 2, první podlaží, rekonstrukce 2011, krásná okolní příroda , Kč okr. Jinřichův Hradec 3986 Strmilov Řadový RD 3+1, rekonstrukce 1990, s pozemkem 288 m 2, klidná část , Kč okr. Jinřichův Hradec 2 Úvodní slovo 2 BYTY v okrese JIHLAVA 2 SOUTĚŽ pro DĚTI 3 Nemovitosti v okrese JIHLAVA 3 SOUTĚŽ pro DOSPĚLÉ 4 Nemovitosti v okrese PELHŘIMOV 4 Staňte se REALITNÍM MAKLÉŘEM 5 BYTY v okrese TŘEBÍČ 5 VÝHERCE poukázky Kč 6 Nemovitosti v okrese TŘEBÍČ 6 VÝHERCE dětské SOUTĚŽE 7 Nemovitosti v okrese HAVLÍČKŮV BROD 8 BYTY v okrese HAVLÍČKŮV BROD 8 ENERGETICKÉ ŠTÍTKY na nemovitostech Popelín Tomice Kněžice Zruč nad Sázavou Zemědělská usedlost s pozemkem m 2, uzavřeným dvorem , Kč , Kč , Kč okr. Jinřichův Hradec okr. Benešov okr. Chrudim RD 5+1, před rekonstrukcí s pozemkem 663 m 2, uzavřený dvůr + hospodářské budovy. RD chalupa 3+1 na pozemku m 2 rekonstrukce v roce balou Krásný, panelový DR byt 3+1, 71 m 2, po rekonstrukci, dva balkony , Kč balou

2 Milé čtenářky, milí čtenáři, klienti a soutěžící. Přicházíme k Vám s dalším, již předposledním číslem REALITNÍHO MĚSÍČNÍKU v tomto roce. Těší nás, že jste si našli čas k prolistování našeho časopisu, ve kterém vám přinášíme nejen velký výběr nemovitostí z VYSOČINY, které mohou oslovit právě VÁS, ale také oblíbené SOUTĚŽE pro DĚTI i DOSPĚLÉ. Na poslední 8 straně se dozvíte pár informací, které byste měli vědět v případě, že budete prodávat, nebo již prodáváte, svou nemovitost. Jedná se o ENERGETICKÉ ŠTÍTKY. VELKÁ SOUTĚŽ o POUKAZ na RELAXAČNÍ VÍKEND jde do FINÁLE. Naposledy na Vás čekají kousky PUZZLE, které jsou součástí obrázku. A my už jen budeme čekat, kdo že se stane VYLOSOVANÝM VÝHERCEM, který obdrží tu příjemnou ODMĚNU a bude pozván na FIREMNÍ VÁNOČNÍ VEČÍREK, kde mu bude předána. Těším se na Vás všechny za měsíc. Za A Vysočina s.r.o. Tlustáková Jitka. 2 Nemovitosti v okrese Kč Zděný DR byt 3+kk, 66 m 2 v ceně bytu kuch. linka. Zděný DR byt 2+kk, 63 m 2 s lodžií, druhé podlaží. Zděný DR byt 3+kk, 66 m 2 nízké náklady na bydlení. Zděný DR byt 2+kk, 60 m 2 s lodžií v novostavbě, druhé podlaží, plovoucí podlaha. Zděný, mezonetový byt 3+kk v OV, 92 m 2 s lodžií a garáží, třetí podlaží, nová plastová okna. Zděný byt 2+1 v OV po rekonstrukci, 55 m 2 s balkonem, třetí podlaží, kuchyňská linka součástí prodeje , Kč , Kč , Kč , Kč , Kč , Kč Třešť Dolní Cerekev Polná Antonínův Důl Třešť Zděný byt 3+kk, 63 m 2, třetí podlaží, byt se nabízí i se zařízením. Panelový DR byt 2+1, 48 m 2 s balkonem, možnost převodu do OV, druhé podlaží. Panelový DR byt 1+1, 32 m 2, čtvrté podlaží, nová plastová okna + rozvody vody. Zděný DR nízkoenergetický byt 2+kk, 61 m 2, výstavba rok 2009, první podlaží. 64 m 2 s balkonem, druhé podlaží, plastová okna, blízko centra města. Zděný DR byt 2+kk, 44 m 2, první podlaží, součástí prodeje i kuchyňská linka , Kč , Kč , Kč , Kč , Kč , Kč DĚTSKÁ SOUTĚŽ NA LISTOPAD Dobronín Brtnice Panelový byt po částečné rekonstrukci 3,5+1 v OV, 72 m 2 s balkonem, první podlaží , Kč Panelový byt 1+1 v OV, 33 m 2 s balkonem, druhé podlaží, dům po celkové rekonstrukci , Kč 54 m 2, přízemí domu, byt před rekonstrukcí. Zděný byt po rekonstrukci 3+kk v OV, 80 m 2 s balkonem, druhé podlaží, nabízí se i s kuchyňskou linkou , Kč , Kč Müllerová mullerova@avysocina.cz Ahoj děti, dnes jsme pro vás připravili BLUDIŠTĚ. Co tedy bude vaším úkolem. Dostat se z jedné strany na druhou, ale tou jedinou dobrou cestou v BLUDIŠTI. Pokud se vám to podaří, barevně označte cestu po které jste šly a pak už jen vystřihněte celé BLUDIŠTĚ, nalepte na korespondenční lístek nebo pohlednici a zašlete na adresu A Vysočina s.r.o, Benešova 8,, , NEJPOZDĚJI DO Nezapomeňte připsat své jméno, příjmení, adresu, věk a důležitý telefonický kontakt! VYLOSOVANÝ VÝHERCE BUDE ZVEŘEJNĚN V PROSINCOVÉM ČÍSLE ČASOPISU a obdrží VÁNOČNÍ BALÍČEK PLNÝ SLADKOSTÍ.

3 3 Byty v okrese Heroltice JIhlava Brtnička Panenská Rozsíčka RD 2+1 s velkým pozemkem m 2 a s hospodářskou budovou, možnost rozdělit na stavební pozemky , Kč Kompletně zařízený hudební klub, salonek + bar, nabídka za odstupné. Pronájem dřevěného stánku, 6 m 2 na tržnici Komenského , Kč/měsíc Zemědělská usedlost 2+1 s uzavřeným dvorem, stodolou a zahrádkou , Kč Zemědělská usedlost 2+1, rekonstrukce rok 2010, ideální k chovu zvířectva , Kč Pavlína Kamenice Hodice Kč Batelov Třešť Rantířov Řehořov Řadový RD 4+1, rekonstrukce rok 2009, s pozemkem 608 m 2, klidná část , Kč Pěkná stavební parcela 505 m 2 na řadový dům, veškeré sítě u hranice pozemku , Kč RD 3+1, rekonstrukce 2007, s pozemkem 726 m 2, zahrada se zahradním domkem , Kč Dvougenerační RD 2x 4+1 s pozemkem 526 m 2, výstavba rok , Kč Řadový RD 3+1 za velmi příznivou cenu, garáž, zahrada, na pozemku 750 m , Kč Stavební pozemek 993 m 2, stavební povolení na nízkoenergetický RD , Kč Jersín Kamenná Třešť Malý Beranov Brtnice Kněžice Částečně zrekonstruovaný RD 3+1 s pozemkem m 2, zahrada m 2. Stylový RD 5+1 po rekonstrukci v roce 2011, v domě klenby, pozemek m 2. Zděná chata 2+kk se zahradou a pozemkem 416 m 2, chatová osada Na rybníku. Zděná chatka se zahradou na polosamotě, pozemek 900 m 2, elektřina + voda. RD 1+1, výstavba 1970, rekonstrukce 2010, s pozemkem 436 m 2. Dřevěná rekreační chata po rekonstrukci na polosamotě s pozemkem 420 m , Kč , Kč , Kč , Kč , Kč , Kč Müllerová mullerova@avysocina.cz Sedláček sedlacek@avysocina.cz SOUTĚŽ SOUTĚŽ SOUTĚŽ SOUTĚŽ ZAPOJTE SE DO SOUTĚŽE A MŮŽETE VYHRÁT POUKÁZKU KAUFLAND NA NÁKUP ZBOŽÍ V HODNOTĚ KČ Co je Vaším úkolem? Dobře vyškrtat všechna slova v OSMISMĚRCE a SLOVO, které tam zůstane nám napsat na korespondenční lístek nebo pohlednici a zaslat na adresu A Vysočina s.r.o, Benešova 8,, , NEJPOZDĚJI VŠAK DO VLNKA PANTY FLAUŠE ALENA JEDINEC STĚNA RUŠNO VZNOS ANODA ELENA POŠTA SEMIŠ AMINA SLZKA TRESA NEZÁJEM ŠEJKR Nezapomeňte připsat své jméno, bydliště a telefonický kontakt. Výherce bude zveřejněn v lednovém čísle časopisu.

4 Zelená linka: Nemovitosti Pelhřimov Humpolec Humpolec Lukavec Kejžlice Kojčice 63 m 2 s balkonem, třetí podlaží, dům po celkové rekonstrukci. Panelový DR byt po rekonstrukci 3+1, 69 m 2, osmé podlaží, zděné jádro- -luxusní koupelna. RD 2+1 s krásnou uzavřenou zahradou a pozemkem m 2, rekonstrukce rok Chalupa 2+1 se započatou rekonstrukcí, klenuté stropy, s pozemkem 613 m 2. Stavební pozemek s projektem na stavbu RD o výměře 854 m 2, inženýrské sítě na hranici pozemku. Jana , Kč Kubín kubin@avysocina.cz , Kč , Kč 500, Kč/m Humpolec Želiv Hořepník u Pacova Pravíkov Těmice Syrov Dvougenerační RD 2x 4+1 s pozemkem 796 m 2, garáž, balkon, zahrádka , Kč Pronájem zcela zrekonstruovaného RD , Kč/měsíc RD 3+1 s pozemkem 279 m 2 a uzavřeným dvorkem, půda vhodná k vestavbě , Kč RD 7+1 na samotě, možnost využít i jako komerční prostory, penzion, s pozemkem m 2. RD 3+1 po rekonstrukci s pozemkem 400 m 2 a uzavřeným dvorkem , Kč Novostavba RD 5+1 s garáží, pozemek 737 m 2, úžasná parcela na okraji obce, bez sousedů , Kč 3822 CHCI BÝT REALITNÍ MAKLÉŘ Nečice Zemědělská usedlost 1+1 s velkým pozemkem m 2, uzavřeným dvorem a stodolou , Kč Pokud dokážete pohotově reagovat a rozhodovat se ve zlomu vteřiny. Umíte se vcítit do pozice zákazníka. Máte dostatečnou sebekázeň a schopnost nadprůměrné komunikace. Jste odolní vůči prvotnímu neúspěchu. Jste poctivý. MŮŽETE SE STÁT SOUČÁSTÍ NAŠEHO TÝMU, kde najdete: Práci na HPP. Neformální přátelskou atmosféru. Otevřené dveře kreativitě. Zázemí ve stabilní české fi rmě. Podporu pro vaši práci. Odměny a motivační programy. V případě zájmu zašlete životopis na tlustakova@avysocina.cz nebo volejte: , Tlustáková Jitka

5 5 Byty v okrese Třebíč Vladislav Horka-Domky Nové Město Moravské Budějovice Borovina Zděný DR byt 3+1, 63 m 2 nová plastová okna, jinak původní stav. 74 m 2 s lodžií, čtvrté podlaží, dům po celkové rekonstrukci, byt v původním stavu. Moderně řešený zděný DR byt 2+kk, 55 m 2 s lodžií, třetí podlaží, možnost dokoupení garážového stání. Zděný byt po rekonstrukci 2+1 v OV, 62 m 2, nová kuchyňská linka, třetí podlaží. Panelový velmi hezky zrekonstruovaný DR byt 3+1, 73 m 2 s balkonem, třetí podlaží , Kč , Kč , Kč , Kč , Kč Petra Opatov Panelový DR byt 2+1, 52 m 2 s lodžií, první podlaží, dům po celkové revitalizaci. Prostorný, panelový byt 4+1 v OV, 89 m 2 s lodžií, první podlaží, dům po rekonstrukci, byt původní, ale zachovalý stav. Panelový DR byt 2+1, 56 m 2 s lodžií, čtvrté podlaží, dům po celkové rekonstrukci, byt původní stav. 49 m 2 s balkonem, druhé podlaží, dům po rekonstrukci. Panelový DR byt 1+1, 31 m 2 plastová okna, převod do OV možnost od ledna. 74 m 2 s lodžií, třetí podlaží, byt po rekonstrukci upraven jako , Kč , Kč , Kč , Kč , Kč , Kč Horka-Domky Horka-Domky Jemnice Moravské Budějovice Panelový byt 1+1 po rekonstrukci v OV, 32 m 2 s balkonem, páté podlaží. Panelový DR byt 2+1, 56 m 2 s lodžií, třetí podlaží, dům po celkové rekonstrukci. 73 m 2 s balkonem, sedmé podlaží, dům po rekonstrukci, byt v původním stavu. Zděný, slunný byt 3+kk v OV, 63 m 2, první podlaží, po částečné rekonstrukci. Panelový DR byt 3+1, 72 m 2 s balkonem, první podlaží, dům po celkové rekonstrukci , Kč , Kč , Kč , Kč , Kč Řehoř rehor@avysocina.cz VÝHERCE SOUTĚŽE O POUKÁZKU KAUFLAND SOUTĚŽE DOPLŇ DO MAPY HLAVNÍ MĚSTA STÁTŮ se zúčastnila i paní KVĚTA KRÁLOVÁ z HERÁLCE. Štěstí ji velmi přálo, byla vylosovaná a stala se VÝHERKYNÍ POUKÁZKY TESCO v hodnotě Kč. GRATULUJEME! V TŘEBÍČI NÁS MŮŽETE NAVŠTÍVIT každý všední den od 9 do 16 hod. na adrese SMILA OSOVSKÉHO 25/16.

6 Zelená linka: Nemovitosti Třebíč Chlum u Třebíče Panenská u Jemnice Pozďátky Moravské Budějovice Borovina Hezký RD 3+1 po rekonstrukci v roce 2010 s pozemkem m 2. RD 2+1 před rekonstrukcí s pozemkem m 2 a dvorkem. RD chalupa 2+1 na polosamotě s pozemkem 270 m 2 v přírodě mezi skalami. RD před rekonstrukcí + garáže s pozemkem 143 m 2. Zrekonstruovaný řadový RD 3+kk s garáží a terasou na pozemku 150 m 2. Petr certifi kovaný , Kč Řehoř rehor@avysocina.cz , Kč , Kč , Kč , Kč , Kč Třebíč Třebíč-Borovina Třebíč-Zámostí Štěpánovice Horní Újezd Jemnice RD 2+1 před rekonstrukcí na pozemku 252 m 2, s garáží a dvorkem. Krásný slunný pozemek m 2, vlastní studna, elektřina a vodovod. Řadový RD 3+1 po částečné rekonstrukci s dvorkem na pozemku 145 m 2. Stavební pozemek m 2, elektřina +plyn na pozemku, klidná lokalita. Prostorný RD 2+1 před rekonstrukcí, se zahradou a dvorkem+ hospodářské budovy. RD 2+1 s pozemkem 297 m 2 a předzahrádkou, klidná lokalita , Kč , Kč , Kč , Kč , Kč Nová Ves u Třebíče Čechočovice Hrotovice Štěmněchy Kamenná Čáslavice Prostorný RD 5+1 s garáží, terasou, balkonem a pozemkem m 2. Prostorný RD 5+1 s garáží, zahradou, dvorkem, hospodářskou budovou a s pozemkem m 2. Řadový RD 3+1 s pozemkem 257 m 2 a s hospodářskou budovou. RD-chalupa 2+1, nová plastová okna, s pozemkem 698 m 2, dále zahrada, kůlna, dvůr, garáž. Dřevěná rekreační chata na samotě s loukou na pozemku m 2, dále sklep, garáž, dílna. Poslední stavební pozemek m 2 v krásné vilové části, sítě na pozemku a je již oplocen , Kč , Kč , Kč , Kč , Kč , Kč Řehoř rehor@avysocina.cz VÍTĚZEM DĚTSKÉ SOUTĚŽE Z ŘÍJNOVÉHO ČÍSLA se stal TOMÁŠ KLOFÁČ z Havlíčkova Brodu. VÝHRU v podobě BALÍČKU SLADKOSTÍ si převzal na pobočce v Havlíčkově Brodě. Gratulujeme.

7 7 Nemovitosti Sobíňov Dolní Sokolovec Lučice Hroznětín Světlá nad Sázavou Štoky RD 5+1 se zahrádkou a pozemkem 680 m 2 v krásné lokalitě obce s výhledem do krajiny. RD-chalupa 5+kk po již částečné rekonstrukci s větším pozemkem m 2, v krásném prostředí údolí Doubravy. Stavební, zasíťovaný pozemek m 2 na okraji obce s výhledem do přírody. RD 7+1 s pozemkem m 2, velký dvůr, stodola, hospodářské budovy. Řadový RD 6+2 s pozemkem 400 m 2, balkon, garáž, zahrádka, v domě jsou dvě samostatné bytové jednotky 3+1. RD v současnosti využíván jako penzion s restaurací na pozemku 386 m , Kč Tlustáková tlustakova@avysocina.cz , Kč Tlustáková tlustakova@avysocina.cz Petrovičová petrovicova@avysocina.cz , Kč Kubín kubin@avysocina.cz , Kč Kubín kubin@avysocina.cz Alena +420 balou Ledeč nad Sázavou Česká Bělá Bačkov Šlapanov Horní Krupá Babice RD 4+1 po větší rekonstrukci vnitřní části se zahradou a pozemkem 834 m 2 na okraji obce. RD, rekonstrukce 1980, + hospodářské budovy, uzavřený dvůr, pozemek 577 m 2. RD 2+1, dvě garáže, zahradní domek, dvůr, hospodářská budova a pozemek m 2. Komerční administrativní objekt s pozemkem m 2, možnost přebudovat i na byty. Stavební parcela 562 m 2 na okraji obce, sítě na hranici, krásný výhled do přírody. Zděná podsklepená chata s krásnou zahradou na pozemku 650 m 2. Stavební parcela m 2 s krásným výhledem do přírody , Kč , Kč , Kč , Kč 250 Kč/m , Kč 949 Kč/m EXKLUZIVNĚ 3718 EXKLUZIVNĚ 3634 Jiříkov u Kámene Lipnice nad Sázavou Rozsochatec Lípa Sázavka Obrvaň u Ledče n. S. RD chalupa 2+1 po rekonstrukci, bývalá zem usedlost s krásnou prostornou zahradou, pozemek m 2. Zasíťovaný stavební pozemek 910 m 2, krásné prostředí v blízkosti lesů. RD chalupa 4+1 po rekonstrukci s pozemkem 573 m 2, garáž, trasa, krásné okolní prostředí. Zasíťovaný stavební pozemek 621 m 2 s dřevěnou chatkou. RD se dvěma byty 4+1 a 2+1, balkonem, garáží, pozemek 500 m 2. Stavební parcela m 2, sítě v přilehlé komunikaci. Stavební pozemek m 2, pěkná lokalita, sítě na hranici pozemku , Kč 860 Kč/m , Kč , Kč , Kč 66 Kč/m , Kč balou balou balou balou balou balou balou V Havlíčkově Brodě nás můžete navštívit každý všední den od 9 do 16 hod. v KULTURNÍM DOMĚ OSTROV. PRO TUTO POBOČKU NABÍZÍME VOLNOU POZICI REALITNÍ MAKLÉŘ. V případě zájmu volejte (p. Tlustáková) nebo zašlete životopis na tlustakova@avysocina.cz. Listopad vydání vychází 31. října 2012 počet výtisků: ks Vydavatel: A Vysočina s.r.o. Benešova tel.: fax: bezplatná linka: e mail: jihlava@avysocina.cz Redakční rada: Lenka Smejkalová Jitka Tlustáková Grafi cké zpracování a tisk: EVERSMILE s.r.o. třída Míru 66, Pardubice info@eversmile.cz Povoleno: MK ČR E NEPRODEJNÉ!

8 Byty v okrese m 2 s balkonem, přízemí domu, dům po rekonstrukci. Panelový byt 1+1 v OV, 38 m 2, druhé podlaží, dům po rekonstrukci. Zděný byt 3+1 v OV, 74 m 2 nízké provozní náklady. 75 m 2 po rekonstrukci, čtvrté podlaží, nová kuchyňská linka. 72 m 2 s lodžií, třetí podlaží, nová plastová okna , Kč Málek malek@avysocina.cz , Kč Málek malek@avysocina.cz , Kč Málek malek@avysocina.cz , Kč Málek malek@avysocina.cz , Kč Bc. Jana Nová Světlá nad Sázavou 63 m 2 s balkonem, první podlaží, nová plastová okna, jinak původní stav. Panelový byt 3+1, po rekonstrukci v OV, 74 m 2 s balkonem, páté podlaží. 81 m 2 s balkonem, třetí podlaží, nová plastová okna. Zděný byt 2+1 v OV, 49 m 2, čtvrté podlaží, blízko centra, o ceně lze jednat. Panelový zrekonstruovaný byt 5+1 v OV, 93 m 2 s lodžií, páté podlaží, blízko centra. Zděný zrekonstruovaný DR byt 2+kk, 49 m 2 s balkonem, druhé podlaží , Kč , Kč , Kč , Kč , Kč , Kč balou Ždírec nad Doubravou Ledeč nad Sázavou Ledeč nad Sázavou Světlá nad Sázavou Kč Zděný byt 2+1 v OV, 52 m 2 s balkonem, čtvrté podlaží, voda v plastu + nové stoupačky. Panelový zrekonstruovaný byt 3+1 v OV, 69 m 2, možnost dokoupení garáže. 56 m 2 s balkonem, páté podlaží, nová plastová okna, stoupačky a odpady. Panelový DR byt 2+1, 60 m 2 s balkonem, první podlaží, dům zateplen, klidná lokalita. Zděný DR byt 2+kk, 58 m 2, druhé podlaží, nová plastová okna, možnost využít zahrádku. Zděný DR byt 2+1, 56 m 2, po rekonstrukci, možnost převodu do OV, okraj města , Kč , Kč , Kč , Kč , Kč , Kč balou balou balou balou Tlustáková tlustakova@avysocina.cz ENERGETICKÉ ŠTÍTKY Sněmovna stvrdila zákon, který zavádí označování budov energetickými štítky. Zájemce o koupi nebo pronájem mají informovat o spotřebě energií a vést k jejich úsporám. Nová povinnost vyplývá ze směrnice EU. Energetické štítky mají podle zákona od příštího roku zajistit stavitelé, vlastníci budov nebo společenství vlastníků na nových budovách, při jejich přestavbách i při prodeji bytů. V případě pronájmů části budov má nová povinnost platit od roku Již existující budovy mají získávat štítky postupně od roku 2015 do 2019 a to podle zákonem určené plochy. Tzv. průkazy energetické náročnosti mají sloužit jako informace pro kupující či nájemce, kteří podle nich zjistí provozní náklady na energie. Nové opatření má vést k nižší spotřebě energií, a tím ke snížení výdajů. Novela má také zavést povinnost instalovat měřiče tepla v bytech s ústředním topením. Průkaz energetické náročnosti budov na kolik Vás vyjde? V současnosti na 3 až 6 tisíc (pokud bude zvýšená poptávka, může být cena štítku ještě vyšší). U nových domů musí být, u starých je možnost na místo štítků předložit 3 roční faktury za energie (alespoň prozatím)!

bezplatná linka: 800 600 608 Olbramovice Řadový RD k celkové rekonstrukci na pozemku 427 m 2, klidná část obce.

bezplatná linka: 800 600 608 Olbramovice Řadový RD k celkové rekonstrukci na pozemku 427 m 2, klidná část obce. Jsme řádným členem Asociace realitních kanceláří ČR. realitní měsíčník ročník IV. říjen 2012 bezplatná linka: 800 600 608 www.avysocina.cz Soutěž o relaxační víkend je v plném proudu Obsah 2 Úvodní slovo

Více

vysočina bezplatná linka: 800 600 608 Šetějovice RD chalupa 2+1, dvůr, stodola, na pozemku 449 m 2, v blízkosti Želivky.

vysočina bezplatná linka: 800 600 608 Šetějovice RD chalupa 2+1, dvůr, stodola, na pozemku 449 m 2, v blízkosti Želivky. realitní měsíčník ročník IV. srpen 2012 bezplatná linka: 800 600 608 www.avysocina.cz Jsme řádným členem Asociace realitních kanceláří ČR. Obsah 4042 EXKLUZIVNĚ Zruč nad Sázavou Výhodná nabídka zděného

Více

vysočina bezplatná linka: 800 600 608 nejen na Vysočině Štítary

vysočina bezplatná linka: 800 600 608 nejen na Vysočině Štítary ZDARM realitní měsíčník ročník III. říjen 2011 bezplatná linka: 800 600 608 www.avysocina.cz NABÍDKA VÍCE JAK 500 NEMOVITOSTÍ nejen na Vysočině Jsme řádným členem Asociace realitních kanceláří ČR. Obsah

Více

vysočina nejen na Vysočině j na Vysočině Batelov u Jihlavy Luxusní RD s vnitřním bazénem, prostorem pro saunu, okrasnou zahradou.

vysočina nejen na Vysočině j na Vysočině Batelov u Jihlavy Luxusní RD s vnitřním bazénem, prostorem pro saunu, okrasnou zahradou. ZDARM realitní měsíčník ročník III. leden lede en 2011 be bezplatná ezp linka: 800 600 608 www.avysocina.cz NABÍDKA NABÍDK Í KA V VÍCE ÍCE JAK 50 500 NEMOVITOSTÍ nejen na Vysočině Jsme řádným členem Asociace

Více

vysočina bezplatná linka: 800 600 608

vysočina bezplatná linka: 800 600 608 Jsme řádným členem Asociace realitních kanceláří ČR. realitní měsíčník ročník IV. září 2012 bezplatná linka: 800 600 608 www.avysocina.cz ZAPOJTE SE DO NAŠÍ VELKÉ SOUTĚ- ŽE a již o VÁNOCÍCH můžete RELAXOVAT

Více

reality ZDARM vysočina NABÍDKA VÍCE JAK 500 NEMOVITOSTÍ I VY SE MŮŽETE STÁT PROFESIONÁLEM V OBLASTI REALIT A PŘIDAT SE K TÝMU NAŠICH MAKLÉŘŮ.

reality ZDARM vysočina NABÍDKA VÍCE JAK 500 NEMOVITOSTÍ I VY SE MŮŽETE STÁT PROFESIONÁLEM V OBLASTI REALIT A PŘIDAT SE K TÝMU NAŠICH MAKLÉŘŮ. ZDARM realitní měsíčník ročník III. listopad 2011 bezplatná linka: 800 600 608 www.avysocina.cz NABÍDKA VÍCE JAK 500 NEMOVITOSTÍ nejen na Vysočině Jsme řádným členem Asociace realitních kanceláří ČR. PRODÁVÁTE,

Více

vysočina nejen na Vysočině Pouzdřany RD 3+1 s vinným sklepem, celková plocha pozemku 394 m 2, výstavba rok 1980. 1 889 000,- Kč

vysočina nejen na Vysočině Pouzdřany RD 3+1 s vinným sklepem, celková plocha pozemku 394 m 2, výstavba rok 1980. 1 889 000,- Kč ZDARM realitní měsíčník ročník III. květen 2011 bezplatná linka: 800 600 608 www.avysocina.cz NABÍDKA VÍCE JAK 500 NEMOVITOSTÍ nejen na Vysočině 2931 Jsme řádným členem Asociace realitních kanceláří ČR.

Více

vysočina nejen na Vysočině nejen na Vysočině Heřmanův Městec Prostorný byt 5+1, 102 m 2 v OV, panelový v klidném prostředí,

vysočina nejen na Vysočině nejen na Vysočině Heřmanův Městec Prostorný byt 5+1, 102 m 2 v OV, panelový v klidném prostředí, ZDARM realitní měsíčník ročník III. březen 2011 bezplatná linka: 800 600 608 www.avysocina.cz NABÍDKA VÍCE JAK 500 NEMOVITOSTÍ nejen na Vysočině 1324 Chrudim Stavební parcela 745 m 2, kompletně zasíťovaná

Více

nejen na Vysočině Obsah nejen na Vysočině Budíškovice RD 6+1, rekonstrukce v roce 2000, zahrada 1 112 m2, klidná část obce. 2 096 000,- Kč Sedláček

nejen na Vysočině Obsah nejen na Vysočině Budíškovice RD 6+1, rekonstrukce v roce 2000, zahrada 1 112 m2, klidná část obce. 2 096 000,- Kč Sedláček ZDARM realitní měsíčník ročník III. únor úno or 2011 bezplat bezplatná n linka: 800 600 608 ná www.avysocina.cz NABÍDKA VÍCE JAK 500 NEMOVITOSTÍ nejen na Vysočině Obsah h Jsme řádným členem Asociace realitních

Více

reality KLIDNÉ VÁNOCE A POHODOVÝ ROK 2012 PŘEJEME VŠEM KLIENTŮM A NAŠIM ČTENÁŘŮM ZDARM vysočina Obsah realitní měsíčník ročník III.

reality KLIDNÉ VÁNOCE A POHODOVÝ ROK 2012 PŘEJEME VŠEM KLIENTŮM A NAŠIM ČTENÁŘŮM ZDARM vysočina Obsah realitní měsíčník ročník III. ZDARM realitní měsíčník ročník III. prosinec 2011 bezplatná linka: 800 600 608 www.avysocina.cz Obsah 2 Úvodní slovo 2 VY SE PTÁTE, my odpovídáme 2 Byty v okrese JIHLAVA 3 Nemovitosti JIHLAVA 3 VÝHERCE

Více

vysočina bezplatná linka: 800 600 608 nejen na Vysočině Vranov nad Dyjí

vysočina bezplatná linka: 800 600 608 nejen na Vysočině Vranov nad Dyjí ZDARM realitní měsíčník ročník III. červen 2011 bezplatná linka: 800 600 608 www.avysocina.cz NABÍD VÍCE JAK 500 NEMOVITOSTÍ nejen na Vysočině 2982 Jsme řádným členem Asociace realitních kanceláří ČR.

Více

ATRAKTIVNÍ BYTY A NEBYTOVÉ PROSTORY VE VSETÍNĚ

ATRAKTIVNÍ BYTY A NEBYTOVÉ PROSTORY VE VSETÍNĚ REZIDENCE U ZÁMKU REZIDENCE U ZÁMKU, HORNÍ NÁMĚSTÍ 50, VSETÍN ATRAKTIVNÍ BYTY A NEBYTOVÉ PROSTORY VE VSETÍNĚ K PRODEJI DO OSOBNÍHO VLASTNICTVÍ INVESTOR: NOVÉ BYTY VSETÍN s.r.o. VÝHRADNÍ PRODEJCE: AENTURA

Více

reality CHCI BÝT REALITNÍ MAKLÉŘ...PROČ NE? NABÍDKA VÍCE JAK 500 NEMOVITOSTÍ vysočina nejen na Vysočině Obsah

reality CHCI BÝT REALITNÍ MAKLÉŘ...PROČ NE? NABÍDKA VÍCE JAK 500 NEMOVITOSTÍ vysočina nejen na Vysočině Obsah NABÍDKA VÍCE JAK 500 NEMOVITOSTÍ nejen na Vysočině realitní měsíčník ročník IV. červenec 2012 bezplatná linka: 800 600 608 www.avysocina.cz Jsme řádným členem Asociace realitních kanceláří ČR. CHCI BÝT

Více

bezplatná linka: 800 600 608 499 000,- Kč Dobeš dobes@arealityvysocina.cz 774 787 709 okres Třebíč Střítež

bezplatná linka: 800 600 608 499 000,- Kč Dobeš dobes@arealityvysocina.cz 774 787 709 okres Třebíč Střítež realitní měsíčník ročník IV. únor 2012 beplatná linka: 800 600 608 www.avysocina.c Jsme řádným členem Asociace realitních kanceláří ČR. NABÍDKA VÍCE JAK 500 NEMOVITOSTÍ nejen na Vysočině 3526 Vojtěchov

Více

vysočina bezplatná linka: 800 600 608 Vlkaneč Chalupa 2+kk se zahradou, na celkovém pozemku 1 029 m 2, na domě nová střecha. 669 000, Kč Balounová

vysočina bezplatná linka: 800 600 608 Vlkaneč Chalupa 2+kk se zahradou, na celkovém pozemku 1 029 m 2, na domě nová střecha. 669 000, Kč Balounová realitní msíčník ročník IV. duben 2012 beplatná linka: 800 600 608 www.avysocina.c Jsme řádným členem Asociace realitních kanceláří ČR. NABÍD VÍCE JAK 500 NEMOVITOSTÍ nejen na Vysočin Obsah 3324 Šetjovice

Více

ČERVENEC - SRPEN 2014

ČERVENEC - SRPEN 2014 Zlín Uherské Hradiště NAŠE Vsetín REALITNÍ Kroměříž NOVINY ČERVENEC - SRPEN 2014 VYDÁNÍ PRO OKR. UH. HRADIŠTĚ A VSETÍN NOVÉ BYTY UH. HRADIŠTĚ více na str. 3 od 900 Kč/m 2 1.255.000 Kč 625.000 Kč Vsetín

Více

Výpis žádostí ze systému edotace

Výpis žádostí ze systému edotace Příloha č. 1 ZK-03-2018-05, př. 1 počet stran: 6 Výpis žádostí ze systému edotace Název dotačního titulu: Zásady Zastupitelstva Kraje Vysočina pro poskytování dotací obcím Kraje Vysočina na akceschopnost

Více

kompletní realitní servis prodej bez starostí vše vyřídíme za Vás, "od kupce až po katastr" téměř 100% úspěšnost prodeje za ceny v místě obvyklé

kompletní realitní servis prodej bez starostí vše vyřídíme za Vás, od kupce až po katastr téměř 100% úspěšnost prodeje za ceny v místě obvyklé CONSULT VK Litomyšl, s.r.o., REALITNÍ A ZNALECKÁ KANCELÁŘ Smetanovo nám. 120, 570 01 Litomyšl telefon 461 612 670-1, 728 080 947, www.consultvk.cz kompletní realitní servis prodej bez starostí vše vyřídíme

Více

Data inzerátů. Cena v Kč jako oddělovač desetinných míst je možné použít jak tečku, tak čárku.

Data inzerátů. Cena v Kč jako oddělovač desetinných míst je možné použít jak tečku, tak čárku. Data inzerátů Položky označené * jsou povinné! int seller_id * ID makléře z databáze OpenSystem.cz int type * 1 prodej 2 pronájem int property_type * Typ nemovitosti 1 byty 2 rodinné domy a vily 3 chaty

Více

Odborné vyjádření č. 281186

Odborné vyjádření č. 281186 Odborné vyjádření č. 281186 Předmětem odborného vyjádření je hrubý odhad tržní hodnoty nemovitosti Pohraničních Stráží 1586 Varnsdorf, zapsané v KN na LV č. 5705 pro obec Varnsdorf a katastrální území

Více

Síť realitních kanceláří RVČ-Reality východních Čech. Nejsme herci ani amatéři, jsme profesionální realitní makléři REALITNÍ A ZNALECKÁ KANCELÁŘ

Síť realitních kanceláří RVČ-Reality východních Čech. Nejsme herci ani amatéři, jsme profesionální realitní makléři REALITNÍ A ZNALECKÁ KANCELÁŘ s.r.o. Hradec Králové U Koruny 1173 495 534 788, 603 561 772 REALITNÍ A ZNALECKÁ KANCELÁŘ NOVÉ BYTY V CENTRU HRADCE KRÁLOVÉ DOKONČENÍ květen 2010 BYTY: 2 až 4 + KK ( 46-100 m 2 ) VYBAVENOST: terasy, balkony,

Více

P ÍLOHA A PLATNÝ ÚZEMNÍ PLÁN M STA BRNA. (Zdroj: www.brno.cz)

P ÍLOHA A PLATNÝ ÚZEMNÍ PLÁN M STA BRNA. (Zdroj: www.brno.cz) P ÍLOHA A PLATNÝ ÚZEMNÍ PLÁN M STA BRNA (Zdroj: www.brno.cz) PŘÍLOHA B VÝVOJ OBCE ŽABŘESKY NA MAPÁCH A POHLEDNICÍCH 1 Mapa z roku 1836 1852 (Zdroj: www.mapy.cz) 2 Katastrální plán Brna 1:2 880 z roku 1906

Více

Manuál. Legenda. <offers> - Začátek a konec dokumentu. <offer> - samostatná nabídka. <type> Příklad feedu

Manuál. Legenda. <offers> - Začátek a konec dokumentu. <offer> - samostatná nabídka. <type> Příklad feedu Manuál Legenda (int) Integer Celé číslo (string) Řetězec (date) Datum ve tvaru Rok Měsíc Den (Y m d) (datetime) Datum a čas ve tvaru Rok Měsíc Den Hodina:Minuta (Y m d H:i) Příklad feedu

Více

Znalecký posudek č. 041-2016/3670

Znalecký posudek č. 041-2016/3670 E56 Elektronická verze Vyhotovení č.: E Znalecký posudek č. 041-2016/3670 Vlastník nemovitosti: K podílu nebo celku 1) Ing. Hana Nováčková, bytem Milíčov čp.10, Milíčov 588 05, nar. 6.4.1970 2) Jan Nováček,

Více

Zastupitelstvo Kraje Vysočina

Zastupitelstvo Kraje Vysočina Zastupitelstvo Kraje Vysočina Zásady Zastupitelstva Kraje Vysočina pro poskytování dotací obcím Kraje Vysočina na akceschopnost jednotek požární ochrany obcí v roce 2013 ze dne 2. 4. 2013 č. 03/13 Čl.

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM

INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Prodej bytového fondu v konkurzní podstatě úpadce TIBA, a.s. Předmětem prodeje je: 26 bytových jednotek na adrese U Stadionu 894, 895 a 896, 293 01 Mladá Boleslav s podílem na společných

Více

Podrobnosti nabídky a informace o ceně: 603 871 157 / staika.cz STAIKA

Podrobnosti nabídky a informace o ceně: 603 871 157 / staika.cz STAIKA 20 www.reality-mozaika.cz ROZŠÍŘENÍ SLUŽEB PRO VEŘEJNOST POJIŠTĚNÍ Nově nabízíme možnost bezplatné konzultace s nezávislým pojiš ovacím poradcem společnosti OVB Allfinanz, a.s. Zastoupení 12 ti nejsilnějších

Více

Znalecký posudek č. 069-2015/3580

Znalecký posudek č. 069-2015/3580 DFC Elektronická verze Vyhotovení č.: E Znalecký posudek č. 069-2015/3580 O ceně ideální 1/3 p.p.č. 14/2 - zastavěná plocha a nádvoří, součástí pozemku je stavba č.p. 23 spolu s příslušenstvím, pozemky

Více

PŘÍLOHA Č. 1 VÝPIS Z KATASTRU NEMOVITOSTÍ, CHATA DOLANY, Č. E. 30

PŘÍLOHA Č. 1 VÝPIS Z KATASTRU NEMOVITOSTÍ, CHATA DOLANY, Č. E. 30 PŘÍLOHA Č. 1 VÝPIS Z KATASTRU NEMOVITOSTÍ, CHATA DOLANY, Č. E. 30 PŘÍLOHA Č. 2 VÝPIS Z KATASTRU NEMOVITOSTÍ, CHATA DOLANY, Č. E. 174 PŘÍLOHA Č. 3 VÝPIS Z KATASTRU NEMOVITOSTÍ, CHATA DOLANY, Č. E.

Více

Měníme způsob, jakým se nemovitosti prodávají

Měníme způsob, jakým se nemovitosti prodávají Vydání katalogu 2/2016 RE/MAX Reality Plus+ T: 725 293 500 Měníme způsob, jakým se nemovitosti prodávají 2 PROÁNO Trutnov Litoměřice Prodej, byt - 2+kk, Ptice Exkluzivně nabízíme k prodeji bytovou jednotku

Více

Srovnávací tržní analýza

Srovnávací tržní analýza Srovnávací tržní analýza 1/6 Srovnávací tržní analýza Ladislav Jandáček ladislav.jandacek@re-max.cz +420 727 832 834 Klient : Potanková Jaroslava Nemovitost : Prodej bytové jednotky Adresa : Čimická 2

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č.6438/88 odhad obvyklé ceny nemovitosti pro účel dražby dle metodiky v Hypoteční bance, a.s.

ZNALECKÝ POSUDEK č.6438/88 odhad obvyklé ceny nemovitosti pro účel dražby dle metodiky v Hypoteční bance, a.s. ZNALECKÝ POSUDEK č.6438/88 odhad obvyklé ceny nemovitosti pro účel dražby dle metodiky v Hypoteční bance, a.s. Předmět ocenění: 1.1 Rodinný dům - bez nebytových prostor Stávající Číslo popisné: 9 Na pozemku

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 5764. o obvyklé hodnotě: domu čp. 36 s pozemky p.č. st. 12/2 a 23/4 k.ú. Chválkov u Kamenice nad Lipou, okres Pelhřimov

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 5764. o obvyklé hodnotě: domu čp. 36 s pozemky p.č. st. 12/2 a 23/4 k.ú. Chválkov u Kamenice nad Lipou, okres Pelhřimov ZNALECKÝ POSUDEK č. 5764 o obvyklé hodnotě: Počet stran: 13 Počet příloh: 8 Počet vyhotovení: 1 domu čp. 36 s pozemky p.č. st. 12/2 a 23/4 k.ú. Chválkov u Kamenice nad Lipou, okres Pelhřimov Vypracoval:

Více

Luxusní byt 1+kk, 42,4 m2 v Rezidenci Kavčí Hory

Luxusní byt 1+kk, 42,4 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Luxusní byt 1+kk, 42,4 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Ev. č. Cena Poznámka k ceně 092-101-295874 2 840 000 CZK nejnižší podání Fotografie Popis Ukazatel energetické náročnosti budovy Energetická náročnost budovy

Více

Luxusní byt 2+kk, 65 m2 v Rezidenci Kavčí Hory

Luxusní byt 2+kk, 65 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Luxusní byt 2+kk, 65 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Ev. č. Cena Poznámka k ceně 092-101-295882 4 710 000 CZK nejnižší podání Fotografie Popis Ukazatel energetické náročnosti budovy Energetická náročnost budovy

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3709-99/2012

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3709-99/2012 ZNALECKÝ POSUDEK č. 3709-99/2012 O ceně nemovitostí, tj. rodinného domu čp.319 včetně příslušenství a pozemků p.č.st.503 a p.č.183/2, vše v obci a k.ú.čeperka, část obce Čeperka Objednatel znaleckého posudku:

Více

Zásady ZK na obnovu kulturních památek v roce 2015

Zásady ZK na obnovu kulturních památek v roce 2015 Zásady ZK na obnovu kulturních památek v roce 2015 Obec Objekt Obnova Celkové náklady Podíl vlastníka Podíl obce Kraj Brtnice (Dolní Smrčné) boží muka 140 300 73 300 67 000 Brtnice (Příseka) kostel sv.

Více

Luxusní byt 2+kk, 65 m2 v Rezidenci Kavčí Hory

Luxusní byt 2+kk, 65 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Luxusní byt 2+kk, 65 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Ev. č. Cena Poznámka k ceně 092-101-295858 4 530 000 CZK nejnižší podání Fotografie Popis Ukazatel energetické náročnosti budovy Energetická náročnost budovy

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /17

ZNALECKÝ POSUDEK. č /17 ZNALECKÝ POSUDEK č. 754-42/17 O obvyklé ceně nemovitosti pozemkových parcel p. č. 376/2 a 379/4, včetně součástí, k.ú. Klenovice u Soběslavi, obec Klenovice, okres Tábor Objednatel znaleckého posudku:

Více

Luxusní byt 1+kk, 43,2 m2 v Rezidenci Kavčí Hory

Luxusní byt 1+kk, 43,2 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Luxusní byt 1+kk, 43,2 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Ev. č. Cena Poznámka k ceně 092-101-295865 2 900 000 CZK nejnižší podání Fotografie Popis Ukazatel energetické náročnosti budovy Energetická náročnost budovy

Více

Luxusní byt 1+kk, 42,9 m2 v Rezidenci Kavčí Hory

Luxusní byt 1+kk, 42,9 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Luxusní byt 1+kk, 42,9 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Ev. č. Cena Poznámka k ceně 092-101-295868 2 590 000 CZK nejnižší podání Fotografie Popis Ukazatel energetické náročnosti budovy Energetická náročnost budovy

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 52/2011. Odhad obvyklé ceny nemovitosti. (předmětu nedobrovolné dražby)

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 52/2011. Odhad obvyklé ceny nemovitosti. (předmětu nedobrovolné dražby) ZNALECKÝ POSUDEK číslo 52/2011 EURODRAŽBY.CZ a.s. Odhad obvyklé ceny nemovitosti (předmětu nedobrovolné dražby) 6 NEMOVITOST: Rodinný dům 3+1 Adresa nemovitosti: Slavičky 34 Katastrální údaje : Kraj Vysočina,

Více

Byt 2+1, 54 m2. Na Větrníku, Praha 6 - Břevnov Kč Konečná cena. Neplatíte žádnou provizi. Web nemovitosti: bytnavetrniku.

Byt 2+1, 54 m2. Na Větrníku, Praha 6 - Břevnov Kč Konečná cena. Neplatíte žádnou provizi. Web nemovitosti: bytnavetrniku. Byt 2+1, 54 m2 Na Větrníku, Praha 6 - Břevnov 4 690 000 Kč Konečná cena. Neplatíte žádnou provizi. Web nemovitosti: bytnavetrniku.cz Popis Exkluzivně nabízíme k prodeji byt 2+1 s balkonem v osobním vlastnictví

Více

Luxusní byt 2+kk, 62,9 m2 v Rezidenci Kavčí Hory

Luxusní byt 2+kk, 62,9 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Luxusní byt 2+kk, 62,9 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Ev. č. Cena Poznámka k ceně 092-101-295883 4 480 000 CZK nejnižší podání Fotografie Popis Ukazatel energetické náročnosti budovy Energetická náročnost budovy

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 4057-73/2015 NEMOVITÁ VĚC: Rodinný dům, Rodinný dům čp.28 s pozemky p.č.st.47,p.č.16/2,p.č.412/1 Katastrální údaje : Kraj Kraj Vysočina, okres Havlíčkův Brod, obec

Více

Prodej rodinného domu č.p.157 (chalupy) Čenkovice

Prodej rodinného domu č.p.157 (chalupy) Čenkovice Prodej rodinného domu č.p.157 (chalupy) Čenkovice Obec: Okres: Kraj: Čenkovice Ústí nad Orlicí Pardubický ZÁKLADNÍ INFORMACE Cena prodejní: Info o ceně u makléře Číslo zakázky: 233-N00050 Poloha objektu:

Více

VY ODPOČÍVEJTE, MY PRACUJEME ZA VÁS. Accord 2. 108x v ČR 950 makléřů prodává Vaši nemovitost 12.000 nemovitostí v nabídce

VY ODPOČÍVEJTE, MY PRACUJEME ZA VÁS. Accord 2. 108x v ČR 950 makléřů prodává Vaši nemovitost 12.000 nemovitostí v nabídce Accord svitavsko ústeckoorlicko více nemovitostí na www.re-max.cz PROSINEC 014, LEDEN 015 Vychází v počtu 115.000 výtisků. Distribuce ZDARMA na svitavsku a ústeckoorlicku. Informace o nemovitostech platné

Více

Odhad tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) č. 1088 / 7 / 2010

Odhad tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) č. 1088 / 7 / 2010 Odhad tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) č. 1088 / 7 / 2010 Typ nemovitosti Účel ocenění Rodinný dům bez nebytových prostor bez garáže v současném stavu exekuce Předmět ocenění Budova RD č.p. 4,

Více

Luxusní byt 3+kk, 79,8m2 v Rezidenci Kavčí Hory

Luxusní byt 3+kk, 79,8m2 v Rezidenci Kavčí Hory Luxusní byt 3+kk, 79,8m2 v Rezidenci Kavčí Hory Ev. č. Cena Poznámka k ceně 092-101-295776 7 050 000 CZK nejnižší podání Fotografie Popis Ukazatel energetické náročnosti budovy Energetická náročnost budovy

Více

Luxusní byt 3+kk, 94,6 m2 v Rezidenci Kavčí Hory

Luxusní byt 3+kk, 94,6 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Luxusní byt 3+kk, 94,6 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Ev. č. Cena Poznámka k ceně 092-101-295848 9 090 000 CZK nejnižší podání Fotografie Popis Ukazatel energetické náročnosti budovy Energetická náročnost budovy

Více

Prodej rodinného domu č.p.157 (chalupy) Čenkovice

Prodej rodinného domu č.p.157 (chalupy) Čenkovice Prodej rodinného domu č.p.157 (chalupy) Čenkovice Obec: Okres: Kraj: Čenkovice Ústí nad Orlicí Pardubický ZÁKLADNÍ INFORMACE Cena prodejní: 1 500 000,00 CZK Číslo zakázky: 233-N00050 Poloha objektu: Samostatný

Více

Výpis žádostí ze systému edotace

Výpis žádostí ze systému edotace Výpis žádostí ze systému edotace ZK-03-2019-05, př. 1 Počet stran: 7 ID: FV02733 Název dotačního programu: AKCESCHOPNOST JEDNOTEK POŽÁRNÍ OCHRANY OBCÍ 2019 Doporučené Identifikátor Název žadatele FV02733.0001

Více

vysočina bezplatná linka: 800 600 608 Hlinsko Zděný DR byt 3+1, 67 m 2 v přízemí s balkonem. 948 000,- Kč Málek malek@arealityvysocina.

vysočina bezplatná linka: 800 600 608 Hlinsko Zděný DR byt 3+1, 67 m 2 v přízemí s balkonem. 948 000,- Kč Málek malek@arealityvysocina. realitní msíčník ročník IV. břeen 2012 beplatná linka: 800 600 608 www.avysocina.c Jsme řádným členem Asociace realitních kanceláří ČR. NABÍD VÍCE JAK 500 NEMOVITOSTÍ nejen na Vysočin Obsah 3492 Rodvínov

Více

Luxusní byt 1+0, 43 m2 v Rezidenci Kavčí Hory

Luxusní byt 1+0, 43 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Luxusní byt 1+0, 43 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Ev. č. Cena Poznámka k ceně 092-101-295856 2 440 000 CZK Nejnižší podání Fotografie Popis Ukazatel energetické náročnosti budovy Energetická náročnost budovy

Více

Chata Hájenka na prodej

Chata Hájenka na prodej Chata Hájenka na prodej Obec: SlaMňany Část obce: Škrovád chatařská oblast Kunčí HISTORIE CHATKY Historie Hájenky sahá do února roku 1969, kdy místní stavební komise zkoulaudovala stavbu rodiny Knapových

Více

vysočina bezplatná linka: 800 600 608 Olbramovice RD k celkové rekonstrukci na parcele 427 m 2, klidná část obce. 498 000,- Kč

vysočina bezplatná linka: 800 600 608 Olbramovice RD k celkové rekonstrukci na parcele 427 m 2, klidná část obce. 498 000,- Kč realitní msíčník ročník IV. leden 2012 beplatná linka: 800 600 608 www.avysocina.c Jsme řádným členem Asociace realitních kanceláří ČR. NABÍD VÍCE JAK 500 NEMOVITOSTÍ nejen na Vysočin Obsah 2665 Knžice

Více

REALITY SRPeN 2010 ZLÍNSKéHo KRAJe Zlín Zlín - Příluky Zlín Březnice Zlín Zlín - Mladcová

REALITY SRPeN 2010 ZLÍNSKéHo KRAJe Zlín Zlín - Příluky Zlín Březnice Zlín Zlín - Mladcová REALITY SRPeN 2010 Zlín -/ okres Příluky Zlín / okres Zlín Zlín Březnice / okres / okres Zlín Zlín ZLÍNSKéHo KRAJe Zlín /- okres Mladcová Zlín / okres Zlín RodInný PoZemeK dům Nový Prostorný zrekonstruovaný

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 67*458*14

ZNALECKÝ POSUDEK č. 67*458*14 ZNALECKÝ POSUDEK č. 67*458*14 NEMOVITÁ VĚC: Bytová jednotka č. 2736/10 nacházející se v bytovém domě č.p. 2735, 2736 a 2737 v ulici Větrná, včetně spoluvlastnického podílu na společných částech domu a

Více

Luxusní byt 3+kk, 112,7 m2 v Rezidenci Kavčí Hory

Luxusní byt 3+kk, 112,7 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Luxusní byt 3+kk, 112,7 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Ev. č. Cena Poznámka k ceně 092-101-295877 11 530 000 CZK nejnižší podání Fotografie Popis Ukazatel energetické náročnosti budovy Energetická náročnost

Více

Znalecký posudek. č. 747-19/2014. Objednatel: Královská dražební, a.s. Kateřinská 482/26 128 00 Praha-Nové Město

Znalecký posudek. č. 747-19/2014. Objednatel: Královská dražební, a.s. Kateřinská 482/26 128 00 Praha-Nové Město Znalecký posudek č. 747-19/2014 Objednatel: Královská dražební, a.s. Kateřinská 482/26 128 00 Praha-Nové Město Účel posudku: Stanovení obvyklé ceny rodinného domu č. p. 55, obec Radenín, kat. území Radenín,

Více

Příloha č. 1 Výpočet hodnoty nemovitostí porovnávací metodou Příloha č. 1 - Výpočet hodnoty nemovitosti porovnávací metodou Příloha č. 1 Výpočet hodnoty nemovitosti domu č.e. 9 porovnávací metodou Porovnání

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ číslo: M 3/18

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ číslo: M 3/18 OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ číslo: M 3/18 Rada města Kutná Hora vyhlašuje výběrové řízení (dále též VŘ ) na prodej těchto nemovitých věcí v k.ú. Malín: Pozemky: p.č. 1 (zastavěná plocha a nádvoří)

Více

okr. Uh. Hradiště Cihlový rodinný dům 2+1 po kompletní rekonstrukci s možností půdní vestavby, plynové topení, garáž, zahrada 161 m 2.

okr. Uh. Hradiště Cihlový rodinný dům 2+1 po kompletní rekonstrukci s možností půdní vestavby, plynové topení, garáž, zahrada 161 m 2. Červen 2013 Naše realitní noviny zdarma Realitní SPECIÁLNÍ magazín VYDÁNÍ pro MAGAZÍNU okresy: Zlín ZVONEK Uherské PRO Hradiště okres UHersKÉ Vsetín Hradiště Kroměříž Magazín Huštěnovice / okr. UH N08146

Více

Příloha č. 1 Výpočet hodnoty nemovitostí porovnávací metodou Příloha č. 1 - Výpočet hodnoty nemovitosti porovnávací metodou Příloha č. 1 Výpočet hodnoty nemovitosti domu č.e. 9 porovnávací metodou Porovnání

Více

99,5 % spokojených zákazníků. Accord 2. Děkujeme. 111x v ČR 1.190 makléřů prodává Vaši nemovitost 13.258 nemovitostí v nabídce

99,5 % spokojených zákazníků. Accord 2. Děkujeme. 111x v ČR 1.190 makléřů prodává Vaši nemovitost 13.258 nemovitostí v nabídce Accord svitavsko ústeckoorlicko více nemovitostí na www.re-max.cz DUBEN, KVĚTEN 014 Distribuce ZDARMA na svitavsku a ústeckoorlicku. Informace o nemovitostech platné k datu uzávěrky magazínu, aktuální

Více

O projektu. Lokalita. Rezidence Janáčkova

O projektu. Lokalita. Rezidence Janáčkova O projektu Společnost AAA Realitní fond, a.s. Vám nabízí možnost atraktivního bydlení v žádané lokalitě Prahy 5 Janáčkovo nábřeží. Řadový bytový dům z roku 1910 je jako stvořený pro ty, kteří touží po

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č.3684-507/2013

ZNALECKÝ POSUDEK. č.3684-507/2013 ZNALECKÝ POSUDEK č.3684-507/2013 O ceně podílu 1/2 rodinného domu v obci Vinary č.p.3, včetně příslušenství a pozemků p.č.st.103, zastavěná plocha a nádvoří, o velikosti 484 m 2, p.č.st.121, zastavěná

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A888 Administrativní budova se zahradou Brno, ul. Vinohrady 10

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A888 Administrativní budova se zahradou Brno, ul. Vinohrady 10 Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A888 Administrativní budova se zahradou Brno, ul. Vinohrady 10 Obsah 1) Stručný popis:... 3 2) Důležité informace:... 3 3) Poloha... 4 4) Vzdálenosti:... 4 5) Výměry:...

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 4049-65/2015 NEMOVITÁ VĚC: Bytová jednotka, Byt č.323/3 Katastrální údaje : Kraj Pardubický, okres Ústí nad Orlicí, obec Vysoké Mýto, k.ú. Vysoké Mýto Adresa nemovité

Více

Odborné vyjádření č. 1/5-2013

Odborné vyjádření č. 1/5-2013 Odborné vyjádření č. 1/5-2013 Předmětem odborného vyjádření je hrubý odhad tržní hodnoty bytu 3+1 na sídlišti Františkov, zapsané v KN na LV č. 111 pro obec 563889 - LIBEREC a katastrální území 682233

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3907-30/2014

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3907-30/2014 ZNALECKÝ POSUDEK č. 3907-30/2014 O ceně nemovitostí, tj. pozemku p.č.st.1/2 se stavbou zem.used čp.18, p.č.st.1/1 se stavbou bez čp/če zem.stav, p.č.4 a p.č.7/1, vše v obci Hořice, k.ú.chvalina, část obce

Více

ZNALECKÝ POSUDEK Č. 1904-08/016 OBVYKLÁ CENA. 1 464 000 Kč

ZNALECKÝ POSUDEK Č. 1904-08/016 OBVYKLÁ CENA. 1 464 000 Kč ZNALECKÝ POSUDEK Č. 1904-08/016 NEMOVITOST: Byt č. 550/7 Katastrální údaje: Kraj Vysočina, okres Třebíč, obec Náměšť nad Oslavou, k.ú. Náměšť nad Oslavou Adresa nemovitosti: Náměšť nad Oslavou, Husova

Více

ltfs?j /1(3 ZNALECKÝ POSUDEK

ltfs?j /1(3 ZNALECKÝ POSUDEK ltfs?j /1(3 ZNALECKÝ POSUDEK č. 2767-32/15 lí:x[kutorský ÚŘAD V Pony~i 472, Pfock 39'i Ol Pi SEK I V O ~oudru exekutor r. Sr;n[rJav Pa:t:derka Hod. Do~lo dne: 19-01- 2016 Min. PoCct stejnopisó;!, PoCct

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1652/96/17 o ceně nemovitosti čp.30 a pozemků p.č.st.46, p.č.st.47, p.č.9/1, p.č.9/2 v k.ú. Ježov, obec Ježov, okres Hodonín

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1652/96/17 o ceně nemovitosti čp.30 a pozemků p.č.st.46, p.č.st.47, p.č.9/1, p.č.9/2 v k.ú. Ježov, obec Ježov, okres Hodonín ZNALECKÝ POSUDEK č. 1652/96/17 o ceně nemovitosti čp.30 a pozemků p.č.st.46, p.č.st.47, p.č.9/1, p.č.9/2 v k.ú. Ježov, obec Ježov, okres Hodonín Objednavatel znaleckého posudku: Účel znaleckého posudku:

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č.3530/286/2013

ZNALECKÝ POSUDEK č.3530/286/2013 Okres:Šumperk Obec :Zábřeh ZNALECKÝ POSUDEK č.3530/286/2013 ODHAD OBVYKLÉ CENY NEMOVITOSTI bytu č.1934/16 v osobním vlastnictví v domě č.p.1934 v ulici Havlíčkova v Zábřehu, okres Šumperk, včetně spoluvlastnického

Více

Inventář. Inspektorát lidových škol zemědělských Havlíčkův Brod (1933) Státní oblastní archiv v Zámrsku

Inventář. Inspektorát lidových škol zemědělských Havlíčkův Brod (1933) Státní oblastní archiv v Zámrsku Česká republika Státní oblastní archiv v Zámrsku Státní oblastní archiv v Zámrsku Inventář archivní pomůcka č. 8997 NAD č. 4170 Inspektorát lidových škol zemědělských Havlíčkův Brod (1933) 1945-1948 Zpracoval:

Více

Luxusní byt 2+kk, 58,1 m2 v Rezidenci Kavčí Hory

Luxusní byt 2+kk, 58,1 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Luxusní byt 2+kk, 58,1 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Ev. č. Cena Poznámka k ceně 092-101-295876 4 390 000 CZK nejnižší podání Fotografie Popis Ukazatel energetické náročnosti budovy Energetická náročnost budovy

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4030-46/2015

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4030-46/2015 ZNALECKÝ POSUDEK č. 4030-46/2015 O ceně bytové jednotky č.985/43 zapsané v KN na LV č.7881, vymezené v bytovém domě čp.985 zapsaném v KN na LV č.6042, stojící na pozemku p.č.st.3742,zapsaném na LV č.6042,

Více

Příloha č. 1 - Výpisy z katastru nemovitostí Byt č. 1, 2, 8, 9. Informace o stavbě. Stavba: č.p. 1251

Příloha č. 1 - Výpisy z katastru nemovitostí Byt č. 1, 2, 8, 9. Informace o stavbě. Stavba: č.p. 1251 Příloha č. 1 - Výpisy z katastru nemovitostí Byt č. 1, 2, 8, 9 Informace o stavbě Stavba: č.p. 1251 Část obce: 490423 Číslo LV: 1849 Typ stavby: Způsob využití: budova s číslem popisným objekt k bydlení

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 582/6/16

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 582/6/16 115/2016-A ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 582/6/16 NEMOVITÁ VĚC: Rodinný dům, č.p. 86 Katastrální údaje : Kraj Kraj Vysočina, okres Pelhřimov, obec Hojovice, k.ú. Hojovice Adresa nemovité věci:

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č.3219/338/2012

ZNALECKÝ POSUDEK č.3219/338/2012 Okres:Rakovník Obec :Lišany ZNALECKÝ POSUDEK č.3219/338/2012 ODHAD OBVYKLÉ CENY NEMOVITOSTI objektu rodinného domu č.p.139 v ulici Na Vápenici s příslušenstvím a pozemky v k.ú.lišany u Rakovníka a obci

Více

strana 1 Popis č. 3772/2013 Objednatel posudku: DRS IMMO a.s., IČ 262 85 011 Příkop 843/4, 602 00 Brno-Zábrdovice

strana 1 Popis č. 3772/2013 Objednatel posudku: DRS IMMO a.s., IČ 262 85 011 Příkop 843/4, 602 00 Brno-Zábrdovice strana 1 Popis č. 3772/2013 o ceně nemovitostí rodinný dům č.p. 50 na pozemku parc.č. 499 a pozemky parc.č. 63, 495, 496/2, 499 a 500 včetně věcného břemene, součástí a příslušenství; budova a pozemky

Více

RYCHNOVSKÁ REALITNÍ KANCELÁŘ, v.o.s. CERTIFIKACE OD ASOCIACE REALITNÍCH KANCELÁŘÍ ČR. www.staika.cz obchod@staika.cz 494 535 454 603 140 014

RYCHNOVSKÁ REALITNÍ KANCELÁŘ, v.o.s. CERTIFIKACE OD ASOCIACE REALITNÍCH KANCELÁŘÍ ČR. www.staika.cz obchod@staika.cz 494 535 454 603 140 014 20 Poctivý obchod s nemovitostmi PRODEJ RODINNÉHO DOMU 5+1 Č.15147/15 Více informací na www.realspektrum.cz Roudnička, Hradec Králové Cena: 6.200.000,- Kč Ing. Stanislav Mach - tel.: 602 247 565 Nové pozemky

Více

OBJEDNATEL : EURODRAŽBY.CZ; č. obj.:, 12.3.2014 Adresa objednatele: U Pískovny 890 / 1, 182 00 Praha 8 IČ: 25023217 telefon: e-mail:

OBJEDNATEL : EURODRAŽBY.CZ; č. obj.:, 12.3.2014 Adresa objednatele: U Pískovny 890 / 1, 182 00 Praha 8 IČ: 25023217 telefon: e-mail: Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1568/038/2014/9 6 NEMOVITOST: Bytová jednotka, č. 242/6 Adresa nemovitosti: Revoluční 242, Žandov Katastrální údaje: Kraj Liberecký, okres Česká Lípa, obec Žandov,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O OBVYKLÉ CENĚ

ZNALECKÝ POSUDEK O OBVYKLÉ CENĚ ZNALECKÝ POSUDEK O OBVYKLÉ CENĚ č. 1800/2015 Ocenění nemovitých věcí: St. parcela č. 73/1 o výměře 870 m2 zastavěná plocha a nádvoří, Součástí je stavba: Studánka, č.p. 55, rod.dům, Stavba stojí na pozemku

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM. Geologická 991/1 a Silurská 1007/7 PRAHA 5 - BARRANDOV

INFORMAČNÍ MEMORANDUM. Geologická 991/1 a Silurská 1007/7 PRAHA 5 - BARRANDOV Geologická 991/1 a Silurská 1007/7 PRAHA 5 - BARRANDOV INFORMAČNÍ MEMORANDUM PŘEDSTAVENÍ PŘÍLEŽITOSTI PŘEDSTAVENÍ PŘÍLEŽITOSTI Nemovitosti Geologická 911/1 a Silurská 1007/7 jsou bytové domy nacházející

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3925-48/2014

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3925-48/2014 ZNALECKÝ POSUDEK č. 3925-48/2014 O ceně souboru bytových a nebytových jednotek v domě čp.143 (byty č.143/1,43/2,143/3,143/4,143/5 a jiný nebytový prostor č.143/6) včetně přináležejících spoluvlastnických

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4022-38/2015

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4022-38/2015 ZNALECKÝ POSUDEK č. 4022-38/2015 O ceně nemovitých věcí, tj. - pozemku p.č.st.21 zastavěná plocha a nádvoří o výměře 406m 2 včetně součásti pozemku tj. stavby bydlení čp.29 - pozemku p.č.678/12 ostatní

Více

Accord 2. Kudy jedeme, tudy prodáváme. 109x v ČR 1.205 makléřů prodává Vaši nemovitost 12.190 nemovitostí v nabídce

Accord 2. Kudy jedeme, tudy prodáváme. 109x v ČR 1.205 makléřů prodává Vaši nemovitost 12.190 nemovitostí v nabídce Accord svitavsko ústeckoorlicko více nemovitostí na www.re-max.cz ŘÍJEN, LISTOPAD 014 Distribuce ZDARMA na svitavsku a ústeckoorlicku. Informace o nemovitostech platné k datu uzávěrky magazínu, aktuální

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 4438/218/2016

ZNALECKÝ POSUDEK č. 4438/218/2016 Okres: Trutnov Obec: Trutnov ZNALECKÝ POSUDEK č. 4438/218/2016 ODHAD OBVYKLÉ CENY NEMOVITOSTI družstevního bytu 3+1 v domě č.p. 592 v ulici Papírenská v obci Trutnov, okres Trutnov Objednavatel posudku:

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O OBVYKLÉ CENĚ

ZNALECKÝ POSUDEK O OBVYKLÉ CENĚ ZNALECKÝ POSUDEK O OBVYKLÉ CENĚ č. 1917/2015 Ocenění nemovitých věcí: St. parcela č. 397 o výměře 115 m2 zastavěná plocha a nádvoří, Součástí je stavba: Šťáhlavy, č.e. 711, rod.rekr., Stavba stojí na pozemku

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č.3663-486/2013

ZNALECKÝ POSUDEK. č.3663-486/2013 ZNALECKÝ POSUDEK č.3663-486/2013 O ceně bytové jednotky č.2907/3 v Ostravě, Moravská Ostrava, Josefa Brabce 2907/17, včetně příslušenství a podílu o velikosti 760/13632 na společných částech domu a pozemku

Více

Marcell Štochl, Na vrstvách 970/23b, 14000 Praha, 1 / 1 Marcell Štochl, Na vrstvách 970/23b, 14000 Praha, 1 / 1 Dolní Jirčany. LV č.

Marcell Štochl, Na vrstvách 970/23b, 14000 Praha, 1 / 1 Marcell Štochl, Na vrstvách 970/23b, 14000 Praha, 1 / 1 Dolní Jirčany. LV č. ODHAD č.9/1/018 odhad obvyklé ceny nemovitosti pro účel úvěrového řízení v Hypoteční bance, a.s. Předmět ocenění: 1.1 Rodinný dům - bez nebytových prostor Číslo popisné: Na pozemku parc. č.: Pozemky parc.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3919-42/2014

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3919-42/2014 ZNALECKÝ POSUDEK č. 3919-42/2014 O ceně nemovitostí, tj. pozemku p.č.st.156 zastavěná plocha a nádvoří o výměře 273m2, včetně jeho součástí tj. stavby bydlení čp.142 stojící na pozemku p.č.st.156, a pozemku

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 4437/217/2016

ZNALECKÝ POSUDEK č. 4437/217/2016 Okres: Trutnov Obec: Trutnov ZNALECKÝ POSUDEK č. 4437/217/2016 ODHAD OBVYKLÉ CENY NEMOVITOSTI družstevního bytu 1+1 v domě č. p. 592 v ulici Papírenská v obci Trutnov, okres Trutnov Objednavatel posudku:

Více

IČ: 25023217 telefon: 800 900 490 e-mail: Datum místního šetření: 29.7.2015 Datum zpracování : 29.7.2015

IČ: 25023217 telefon: 800 900 490 e-mail: Datum místního šetření: 29.7.2015 Datum zpracování : 29.7.2015 Znalecký posudek - Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1822/097/2015/8 6 NEMOVITOST: Bytová jednotka, č. 745/302 Adresa nemovitosti: Sadová 745, Nový Bor Katastrální údaje: Kraj Liberecký, okres Česká

Více

Vlastník pozemku: SJM Jindřich Šindelář, Jižní 350, 471 27 Stráž pod Ralskem, spoluvlastnický podíl: 1 / 1

Vlastník pozemku: SJM Jindřich Šindelář, Jižní 350, 471 27 Stráž pod Ralskem, spoluvlastnický podíl: 1 / 1 Znalecký posudek - Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1822/097/2015/3 6 NEMOVITOST: Bytová jednotka, Bytová jednotka č. 350/2 Adresa nemovitosti: Jižní 350, Stráž pod Ralskem Katastrální údaje: Kraj

Více