Předběžná nabídka zájmových kroužků na školní rok 2015/2016, termíny budou upřesněny v měsíci září 2015 podle zájmu žáků

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Předběžná nabídka zájmových kroužků na školní rok 2015/2016, termíny budou upřesněny v měsíci září 2015 podle zájmu žáků"

Transkript

1 Předběžná nabídka zájmových kroužků na školní rok 2015/2016, termíny budou upřesněny v měsíci září 2015 podle zájmu žáků Kroužky organizované a vedené pedagogy naší školy (Ceny jsou uvedeny za 30 lekcí mimo kroužku Věda nás baví) Název kroužku Vyučující Orientační ceny Věda nás baví p. Lucie Žáčková Cena: 1125,-Kč za, délka lekce 60 min. Ročník: středa VĚDA NÁS BAVÍ pořádá kroužky pro žáky mateřských i základních škol. Žáci se hravou a zábavnou formou seznámí s taji vědních oborů (fyzika, chemie, astronomie, přírodopis, inženýrství, strojírenství) a získané znalosti si ověří na jednoduchých praktických experimentech, např. sestaví si funkční čističku vody, objeví prastaré fosilie, vyzkouší si metodu chromatografie apod. ve školním roce 2014/2015 se malí vědci mohou těšit na úplně nové experimenty. Základy společenských tanců a společenského chování Mgr. Lucie Hadravová Cena 830,- Kč Ročník: Náplní kroužku bude děti seznámit se základními společenskými tanci (jejich historie, hudba a základní kroky). Stejně tak nedílnou součástí bude podat základy společenského chování a základy etikety. Cvičení z matematiky Mgr. Lucie Hadravová Cvičení z českého jazyka 9. ročník Mgr. Lenka Řádková V těchto kroužcích mají žáci 9. ročníků možnost rozšířené přípravy na přijímací zkoušky. Mgr. Linda Pravcová Cena: 950,- Kč Výtvarná dílna 1. ročník Mgr. Lenka Holíková Mgr. Adéla Šáfrová V prvním ročníku se žáci hravou formou seznamují s různými výtvarnými technikami, téma je Máme rádi zvířata, protože jsou chlupatá. Díla vašich dětí si můžete v červnu prohlédnout na vernisáži Výtvarné dílny.

2 Výtvarná dílna 2. ročník Mgr. Edita Havránková Mgr. Jana Malinová Cena: 950, - Kč Tématem výtvarné dílny ve druhém ročníku je Tam, kde se mi dobře žije. Společně najdeme naše nejoblíbenější místa na Zemi a výtvarně je ztvárníme. Výtvarná dílna 3. ročník Mgr. Romana Stanislavová Mgr. Romana Lipová Mgr. Radka Eliášová Cena: 950, - Kč V rámci projektu Výtvarná dílna každoročně pořádáme výstavy a vernisáže v budově školy, úspěšně se zapojujeme do výtvarných soutěží a používáme nové a netradiční techniky. St Dívčí klub sudý týden Dana Strakošová Ročník: Cena: 1320,- Kč V tomto kroužku se zaměříme na ruční práce korálkování, papírování, malování na textil i hedvábí, batikování. Vyzkoušíme si pletení z papíru i pedigu, šití a občas si něco dobrého uvaříme. Vyrobíme vánoční dárky, upečeme cukroví. Út Keramika Ročník: Pohádkové zpívání Ročník: Dana Strakošová Mgr. Adéla Šáfrová Cena: 1230,- Kč Chcete si zazpívat a naučit se pohádkové písničky? Pak jste tady správně! Atletika Ročník: Mgr. Květa Svobodová + aprobovaný trenér Cena: 800,- Kč Pod záštitou klubu AC Pardubice otevíráme kroužek atletiky. Žáci se v něm naučí základům atletické abecedy, která je dobrou průpravou pro jakýkoliv sport. Cena 830,- Kč Flétnička Mgr. Pavlína Dlabková Flétnička (1. 3. ročník) naučíme se hrát jednoduché skladby a písničky, pojmenovat a poznávat noty, rytmické hry, zároveň rozvíjíme správné dýchání a jemnou motoriku.

3 Kroužek s rodilým mluvčím Aj Mgr. Hedvika Skřeková Cena 1800,- Kč + rodilý mluvčí V kroužku výuky s rodilým mluvčím pracujeme s tématy, která jsou probírána ve výuce Angličtiny. Slovíčka a fráze jsou procvičovány zábavnou formou (správné slovíčko dítě plácne plácačkou, hledáním ukrytých obrázků, přiřazováním textu k obrázkům, vyslovením slova společně s pohybem, zajímavými pracovními listy, nově děti pracují se speciálním programem na interaktivní tabuli, apod.) Školní učivo je o několik slovíček či frází rozšířeno. Klub přemýšlivých dětí Ročník: Cena: 920,- Kč Mgr. Linda Pravcová Chceš řešit, luštit, skládat, bádat, pátrat, doplňovat, přemýšlet? Hrát logické a deskové hry? Jednotlivě i ve skupinách? Přidej se k nám! Šachy Bc. Jan Stanislav Ročník: Pohybové hry pro 1. až Cena 800,- Kč Mgr. Pavlína Dlabková 4. ročník Cvičíme hravou a zábavnou formou motivační hry, míčové hry, hry s netradičními materiály, závodivé hry a další. Vhodné i pro děti, které se teprve učí, že pohyb je důležitý, potřebný a zdravý. Doučko pro 4. ročník Mgr. Pavlína Dlabková Cena 800,- Kč Náplní kroužku je procvičování a upevňování učiva podle aktuálních potřeb žáků. Procvičujeme matematiku a český jazyk. Turistický kroužek Ročník: Mgr. Edita Havránková p. Zuzana Bulisová Cena 1050,- Kč + předpokládané výdaje na každý výlet Také ve školním roce 2015/2016 bude pokračovat práce turistického kroužku. Nebude v pracovním týdnu, ale vždy jednou za měsíc v sobotu se vydáme s Vašimi dětmi za poznáváním nejen našeho blízkého okolí, ale i do vzdálenějších míst našeho kraje. Čeká nás osm výletů - Babiččino údolí, cesta z Potštejna do Litic nad Orlicí, Dopravní křižovatky aneb do České Třebové vlakem, Velorexem, letadlem i lodí, Vánoční jarmark Slatiňany, Muzeum divadla Drak Hradec Králové Labyrint, Archeopark Všestary, ZOO Praha, tradiční Kutnohorské stříbření. Umožněte svým dětem, aby víkendy trávily aktivně! Na výlety budeme jezdit vlakem nebo autobusem, zájemci o kroužek dostanou přesná data a místa výletů v měsíci září. Klokánci - cvičení na míčích Mgr. Jana Malinová Mgr. Edita Havránková 60 minut Cena 890, - Kč Ročník: Zábavná rehabilitace, rovnováha, koordinace a posílení celého těla dohromady? ANO -je to možné díky fitballu. Za doprovodu říkanek, písniček

4 a pohádek si protáhnete těla na velkých míčích. Spojíme tak radost z pohybu s udržením správného postavení páteře. Kroužek je vhodný pro žáky 1. až 3. ročníku. Šikulové Cena: 1040,- Kč Mgr. Adéla Šáfrová Ročník: Rádi tvoříte? Tak přijďte na tento kroužek! Budeme skládat, lepit a tvořit nejrůznější výrobky a to nejen z televizního pořadu. Taneční průprava Jana Holíková Ročník: Cena: 800,- Kč Rádi tancujete? Přijďte se naučit ladně pohybovat i improvizovat do našeho kroužku taneční průpravy. v letošním roce se budeme zabývat hlavně výrazovým tancem. Kroužek procvičování angličtiny Mgr. Zuzana Musilová Ročník: Kroužek je určen pro děti od 1. do 5. třídy. Na kroužku děti procvičují probrané učivo, s pomocí pedagoga se vrací do posledních hodin a doplňují, co jim dělalo problémy. Luští křížovky, zpívají písničky, různými způsoby upevňují slovní zásobu. Dopisují pracovní sešit a cvičení z hodin. Kroužek spontánního tance Mgr. Zuzana Musilová Cena: 800,- Kč Kroužek je určen dětem, které se rády pohupují a tančí v rytmu hudby, chtějí se pohybem odreagovat a přitom se neučit kroky nebo taneční sestavy. Děti si prostě jen tak zatancují pro radost a odpočinou si pohybem. Procvičování angličtiny pro větší děti Mgr. Jana Lochmanová Ročník: Opakujeme učivo podle aktuálních potřeb žáků, procvičujeme slovní zásobu, pracujeme s textem, překládáme. Procvičování němčiny Mgr. Zuzana Musilová Ročník: Pracujeme s textem, rozšiřujeme slovní zásobu, píšeme krátké texty, opakujeme a prohlubujeme probírané učivo ročníku. Konverzace v angličtině Mgr. Jana Lochmanová 45 minut týdně Ročník: Procvičování gramatiky a slovní zásoby, konverzační témata pro každodenní situace jídlo, cestování, představení se, zájmy, anglicky mluvící země a další. Florbal Mgr. Jaromír Pilc Cena: 800,- Kč 45 minut týdně Středa

5 Žáci si osvojí základní pravidla hry florbal. Seznámí se základními herními systémy (obrana, útok, brankář). Sehrajeme turnaje a zápasy s jinými školami z Pardubic a okolí. Kroužek je určen pro žáky 1. až 9. třídy naší školy. Lekce 45 min. Hra na akustickou kytaru p. Tomáš Bohó Cena: 100 Kč za lekci Základní hraní na akustickou kytaru, stupnice, akordy, písničky. Na kytaru bez not ( ročník) Mgr. Hana Zábranská 60 minut týdně Máte doma starou kytaru a nevíte co s ní? Nebo chcete umět na něco hrát a nechcete se učit noty? Je to jednoduché. Stačí přijít s kytarou. Za chvíli se naučíš hrát hned několik písniček. Budeme si zpívat ( ročník) Mgr. Hana Zábranská 60 minut týdně Chceš se naučit písničky, které se zpívají třeba u táboráku? Stačí mít chuť a přijít se je naučit. Budeme zpívat s klavírem i kytarou, budeme si hrát s hudbou například malovat a vymýšlet hudební doprovody. Kroužky organizované neziskovou společností Kroužky Východní Čechy, kroužky budou probíhat na naší škole, ale povedou ho lektoři společnosti Kroužky Východní Čechy(Ceny jsou uvedeny za ) Název kroužku In line bruslení Orientační ceny Cena: 140 Kč/lekce Říjen až listopad a duben až červen, venku v areálu školy děti naučíme základní techniky a dovednosti.

6 Badminton Cena 650,- Kč Populární sport, který dětem procvičí celé tělo a ještě je bude tato olympijská disciplína bavit. Basketbal Basketbal patří mezi nejrozšířenější sportovní hry ve světě. Děti na kroužku získají základní basketbalové dovednosti a současně rozvíjejí své pohybové schopnosti. Bojové sporty a sebeobrana Komplexní sportovní průprava. Učíme děti koordinaci, obratnost, rychlost, postřeh a základní prvky sebeobrany. Podporujeme kamarádství a spolupráci. Agresivitu a útočnost v našich kroužcích nenajdete. Vhodné i pro holky. Cena600 Kč + 650,- Kč na Vaření potraviny Velmi oblíbený kroužek (i u rodičů ochutnávačů :o)). V ceně jsou zahrnuty potraviny, ze kterých děti budou vařit (jak nepečené cukroví, saláty, tousty, pomazánky, sladkosti a zdravé svačinky, tak i více složitější pokrmy). Délka kroužku je 1,5 hodiny v ZŠ. Vhodné i pro kluky. Cena: 600, - Kč Hip hop a moderní tanec Taneční sestavy různých žánrů populární skladby. Děti se budou účastnit naší velké taneční soutěže, na Vánoce vystupovat na Staroměstském náměstí a především se budou učit tančit to, co je baví. Kluci vítáni. Cena: 600, - Kč Aerobik a moderní tanec Sestavy z aerobiku a také taneční sestavy naučíme děti na oblíbené a populární skladby. Děti vystoupí na naší velké taneční soutěži a 2x za rok na Kroužkované podívané. Roztleskávačky CHEERLEADING Cena: 1050,- Kč Dynamické a efektní taneční sestavy vhodné na jakoukoliv rytmickou

7 hudbu. Připravíme tým děvčat, které pak rozproudí každou školní sportovní akci. V CENĚ BAREVNÉ POMPONY. Divadlo a dramatika Děti naučíme bez ostychu komunikovat, prosadit se, recitovat prohloubíme jejich fantazii, naučíme je správně mluvit, podpoříme kamarádské vztahy ve skupině a v neposlední řadě v kroužku připravíme divadelní představení Kč Top dívky kosmetika a pomůcky Dívkám od 13 do 16 let naše metodika poradí, jak podpořit svou krásu a jak o sebe správně pečovat. Jak ze staršího oblečení vytvořit trendy outfit, či jak se upravit do tanečních ,- Kč veškerý Švadlenka materiál Šití, pletení, háčkování, vyšívání Vítáme i kluky! Cena 600,- Kč Kroužek 112 První pomoc na názorných pomůckách, praktické ukázky a besedy s policisty, hasiči a záchranáři. Naučíme děti správně postupovat v život ohrožujících situacích. Elektrotechnický kroužek Cena: 1100,- Kč Děti si samy složí různá zajímavá elektrotechnická zapojení z technické stavebnice, která hraje, bliká, točí se, vysílá morseovku. Naše unikátní metodika děti také seznámí s předními světovými vědci a vynálezci. V ceně je pracovní metodický sešit. Kroužek vhodný pro kluky i holky.

PŘIHLÁŠKA. Jméno a příjmení dítěte: Závaznou přihlášku odevzdejte do 25. 9. 2015 Mgr. Lence Řádkové

PŘIHLÁŠKA. Jméno a příjmení dítěte: Závaznou přihlášku odevzdejte do 25. 9. 2015 Mgr. Lence Řádkové PŘIHLÁŠKA Jméno a příjmení dítěte: Třída: Mám zájem o návštěvu zájmového kroužku: 1. 2. 3. Podpis rodiče: Telefon na rodiče: Závaznou přihlášku odevzdejte do 25. 9. 2015 Mgr. Lence Řádkové Kroužky začnou

Více

PŘIHLÁŠKA. Jméno a příjmení dítěte: Závaznou přihlášku odevzdejte do Mgr. Lence Řádkové

PŘIHLÁŠKA. Jméno a příjmení dítěte: Závaznou přihlášku odevzdejte do Mgr. Lence Řádkové PŘIHLÁŠKA Jméno a příjmení dítěte: Třída: Mám zájem o návštěvu zájmového kroužku: 1. 2. 3. Podpis rodiče: Telefon na rodiče: Závaznou přihlášku odevzdejte do 26. 9. 2016 Mgr. Lence Řádkové Kroužky začnou

Více

ZÁJMOVÉ KROUŽKY

ZÁJMOVÉ KROUŽKY ZÁJMOVÉ KROUŽKY 2017-2018 Vážení rodiče, v letošním školním roce je pro Vaše děti připravena tato nabídka zájmových kroužků. Přihlašování je možné od 5. do 15. září nebo do naplnění kapacity. Kroužky,

Více

INORMACE O NÁPLNI KROUŽKŮ

INORMACE O NÁPLNI KROUŽKŮ INORMACE O NÁPLNI KROUŽKŮ Balet a výrazový tanec od 1. třídy Vedoucí: Trosenko Výuka je zaměřena na baletní a taneční průpravu, správné držení těla, vnímání hudby a rytmu pod vedením zkušené učitelky.

Více

Zájmové kroužky 2012/2013

Zájmové kroužky 2012/2013 Zájmové kroužky 2012/2013 1. Kroužek kytary čtvrtek 14:00-15:00 Mgr. Podoláková - určen pro děti, které se naučily základy hry (pokračování loňského kroužku), naučíme se další akordy, rytmy, nové písničky

Více

Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015

Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015 Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015 14,00 14,30 15,00 15,30 16,00 16,30 17,00 17,30 18,00 18,30 pondělí herna Muzikál (16,30-17,30) třída Flétna (14,00-14:45) Angličtina - Pokr (15,00-16,30) art

Více

Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015

Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015 Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015 14,00 14,30 15,00 15,30 16,00 16,30 17,00 17,30 18,00 18,30 pondělí herna Drama (14:30-15:30) Drama (15:30-16:30) Muzikál (16:30-17:30) třída Flétna (14:00-14:45)

Více

ŠKOLNÍ KLUB - KROUŽKY

ŠKOLNÍ KLUB - KROUŽKY ŠKOLNÍ KLUB - KROUŽKY Ve školním klubu budou opět organizovány nejen kroužky, ale bude zajištěn dohled nad žáky 4. a 5. třídy (paní učitelky Lucie Špačková a Magdaléna Pecháčková) a 2. stupně (paní učitelky

Více

Debatní kroužek pro ročník (max. 15 dětí)

Debatní kroužek pro ročník (max. 15 dětí) Angličtina ve filmech a písních 8. a 9.ročník (max. 12 dětí) Děti si procvičí angličtinu prostřednictvím filmů a písniček. Středa: 14:15-15:00 hod. Lektor : Alena Sládková Debatní kroužek pro 6. - 9. ročník

Více

ŠKOLNÍ KLUB - KROUŽKY

ŠKOLNÍ KLUB - KROUŽKY ŠKOLNÍ KLUB - KROUŽKY Ve školním klubu budou opět organizovány nejen kroužky, ale bude i zajištěn dohled nad žáky 4. a 5. třídy (I. oddělení pí. uč. Lucie Špačková) a 2. stupně (II. oddělení pí. uč. Veronika

Více

Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015

Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015 Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015 14,00 14,30 15,00 15,30 16,00 16,30 17,00 17,30 18,00 18,30 pondělí herna Drama (15:00-16:00) Muzikál (16,00-17,00 třída Flétna (14:00-14:45) Angličtina - Pokr

Více

Nabídka zájmových kroužků pro školní rok 2016/2017:

Nabídka zájmových kroužků pro školní rok 2016/2017: Nabídka zájmových kroužků pro školní rok 2016/2017: PONDĚLÍ: Anglicky s radostí Miloslava Vaňharová pondělí 14:00 14:45 Určeno: 6. - 9. ročník cena: 350,- Kč / pololetí Kroužek je určen pro žáky II. stupně,

Více

Kroužky pořádané ZŠ a MŠ Antonína Čermáka 2017/2018

Kroužky pořádané ZŠ a MŠ Antonína Čermáka 2017/2018 Kroužky pořádané ZŠ a MŠ Antonína Čermáka 2017/2018 Cena kroužků organizovaných školou je 250,- Kč měsíčně, platby čtvrtletně (750,- Kč) nebo pololetně (1500,- Kč) Kroužky začínají svou činnost v říjnu.

Více

Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015

Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015 Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015 14,00 14,30 15,00 15,30 16,00 16,30 17,00 17,30 18,00 18,30 pondělí Drama (15:00-16:00) Hrajeme si s písničkou třída Flétna (14:00-14:45) Angličtina - Pokr (15:00-16,30)

Více

Nabídka zájmových kroužků organizovaných školou v rámci činnosti školního klubu:

Nabídka zájmových kroužků organizovaných školou v rámci činnosti školního klubu: Milí žáci, vážení rodiče, zde je nabídka zájmových kroužků na 1. pololetí. Každý žák se může přihlásit do libovolného počtu kroužků. Přihlášky je nutné vyzvednout u vedoucího kroužku a jemu odevzdat do

Více

Kroužky pořádané ZŠ a MŠ Antonína Čermáka 2016/2017

Kroužky pořádané ZŠ a MŠ Antonína Čermáka 2016/2017 Kroužky pořádané ZŠ a MŠ Antonína Čermáka 2016/2017 Cena kroužků organizovaných školou je 250,- Kč měsíčně, platby čtvrtletně (750,- Kč) nebo pololetně (1500,- Kč) Kroužky začínají svou činnost v říjnu.

Více

Kroužky pořádané ZŠ a MŠ Antonína Čermáka 2018/2019

Kroužky pořádané ZŠ a MŠ Antonína Čermáka 2018/2019 Kroužky pořádané ZŠ a MŠ Antonína Čermáka 2018/2019 Cena kroužků organizovaných školou je 250,- Kč měsíčně. (Uvítáme platbu za více měsíců) Kroužky začínají svou činnost v říjnu. Na přihlášku uveďte pořadové

Více

ZŠ Táborská & Klub volného času KROUŽKY 2015/2016

ZŠ Táborská & Klub volného času KROUŽKY 2015/2016 ZŠ Táborská & Klub volného času KROUŽKY 2015/2016 Nenechte své děti nudit se doma! V letošním roce jsme pro vás opět připravili bohatou nabídku kroužků. Vyplněné přihlášky prosím odevzdávejte třídním učitelům

Více

Salesiánský dům dětí a mládeže. Co nabízíme ve školním roce 2013/2014

Salesiánský dům dětí a mládeže. Co nabízíme ve školním roce 2013/2014 Salesiánský dům dětí a mládeže Klub SHM Ostrava-Zábřeh Volgogradská 2, 700 30 Ostrava - Zábřeh telefon: 596 751 697 Co nabízíme ve školním roce 2013/2014 VOLNÁ ORATOŘ ( OTEVŘENÝ KLUB) Hry všeho druhu,

Více

NABÍDKA ZÁJMOVÝCH KROUŽKŮ NA ŠKOLNÍ ROK 2016/2017

NABÍDKA ZÁJMOVÝCH KROUŽKŮ NA ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 NABÍDKA ZÁJMOVÝCH KROUŽKŮ NA ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 Středisko volného času, Most, Albrechtická 414, příspěvková organizace Adresa: Albrechtická 414, 434 01 Most Telefon: 603 707 310 e-mail: program@svc-most.cz

Více

KROUŽKY PRO ŠKOLNÍ ROK 2014/2015

KROUŽKY PRO ŠKOLNÍ ROK 2014/2015 ROUŽY PRO ŠOLNÍ RO 2014/2015 Platbu na číslo účtu: 7034-388028359/0800, V.S. RČ dítěte, text platby: jméno, kroužek zároveň s platbou poslat přihlášku na kancelar@zsdobrichovice.cz (uvést jméno a třídu,

Více

+ 300,- na nákup materiálu/1 pololetí. Příprava na přijímací zkoušky z českého jazyka (9.třída) Maximální počet dětí 16

+ 300,- na nákup materiálu/1 pololetí. Příprava na přijímací zkoušky z českého jazyka (9.třída) Maximální počet dětí 16 Turistický kroužek (1.-5.třída) Maximální počet dětí 15 Monika Němcová Stručný popis činnosti Výlety pěšky, na kole, autobusem, vlakem Hry na rozvoj orientace, spolupráce, komunikace Práce s mapou, plánkem

Více

ŠKOLNÍ KLUB - KROUŽKY

ŠKOLNÍ KLUB - KROUŽKY ŠKOLNÍ KLUB - KROUŽKY Ve školním klubu budou letos organizovány nejen kroužky, ale i dohled nad žáky 5. třídy a 2. stupně. Pro žáky 5. třídy platí stejný režim (omlouvání, odchody, ) jako ve školní družině.

Více

Sportovní kroužky. Aerobik hrou Čas: čtvrtek 16:00 17:00 Počet setkání: 26 x 1h + 2 víkendové akce Cena: 1.000,-

Sportovní kroužky. Aerobik hrou Čas: čtvrtek 16:00 17:00 Počet setkání: 26 x 1h + 2 víkendové akce Cena: 1.000,- Sportovní kroužky Aerobik hrou Čas: čtvrtek 16:00 17:00 + 2 víkendové akce Kroužek je určen všem dívkám z 1. a 2. tříd. Na kroužku se naučí pohyb v rytmu hudby, základní aerobní kroky a lehčí aerobní sestavy.

Více

Volnočasové aktivity pro veřejnost 2014/2015

Volnočasové aktivity pro veřejnost 2014/2015 Moravské Budějovice Volnočasové aktivity pro veřejnost 2014/2015 Děti s rodiči Hraní v orlovně Každé pondělí dopoledne od 6. října. Rodiče si mohou se svými dětmi přijít pohrát do prostor orlovny a využít

Více

Roční plán Mateřské školy Daneta. pro školní rok 2015/2016

Roční plán Mateřské školy Daneta. pro školní rok 2015/2016 Roční plán Mateřské školy Daneta pro školní rok 2015/2016 AKTIVITY V MŠ Nadstandardní aktivity Tvoření Angličtina Cvičení s písničkami Muzikoterapie Kouzelná hlína Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Charakteristika

Více

HUDEBNÍ OBORY JAZYKY. Flétna ZŠ. Kroužek Sborový zpěv. Anglický jazyk 1. třída. Anglický jazyk 2. třída

HUDEBNÍ OBORY JAZYKY. Flétna ZŠ. Kroužek Sborový zpěv. Anglický jazyk 1. třída. Anglický jazyk 2. třída HUDEBNÍ OBORY Flétna ZŠ Děti se učí základy hraní na flétnu hravou a zábavnou formou, důraz je kladen hlavně na správné dýchání (vhodné pro děti s dýchacími potížemi). Děti mohou vystupovat na různých

Více

Plán činnosti 2015/2016. Střediska volného času Kroužky pro děti střední Čechy. na školní rok

Plán činnosti 2015/2016. Střediska volného času Kroužky pro děti střední Čechy. na školní rok Plán činnosti Střediska volného času Kroužky pro děti střední Čechy na školní rok 2015/2016 V Praze dne 15. 9. 2015 Předkládá: PhDr. Mgr. Marek Vraný Projednáno na pedagogické poradě pracovníků SVČ Kroužky

Více

Zájmové. ve Vaší MŠ. kroužky. www.rytmik-krouzky.cz

Zájmové. ve Vaší MŠ. kroužky. www.rytmik-krouzky.cz Zájmové kroužky ve Vaší MŠ www.rytmik-krouzky.cz Vážená paní reditelko, dovolte, abychom se Vám představili. Jsme společnost Rytmik a od roku 1997 se zabýváme pořádáním zájmových kroužků pro děti z mateřských

Více

NABÍDKA ZÁJMOVÉ ČINNOSTI ve školním roce 2016/2017

NABÍDKA ZÁJMOVÉ ČINNOSTI ve školním roce 2016/2017 NABÍDKA ZÁJMOVÉ ČINNOSTI ve školním roce 2016/2017 ZÁPIS DO KROUŽKŮ OD 5. 9. 2016 Dům dětí a mládeže v Třeboni tel.: 384 722 319, mobil: 606 600 188 www.ddmjh.cz Vážení rodiče, ahoj kluci a děvčata, prázdniny

Více

Zahájení činnosti kroužků: v prvním týdnu měsíce října. Ukončení činnosti kroužků: květen

Zahájení činnosti kroužků: v prvním týdnu měsíce října. Ukončení činnosti kroužků: květen Kroužky mohou navštěvovat děti ze ZŠ a MŠ Janová, ale i děti docházející do ZŠ mimo obec Janová Rozvrh kroužků se upřesní dle zájmu dětí Poplatek za jeden kroužek je od 600,- ( ročně ) při minimálním počtu

Více

Externí/vedoucí kroužku

Externí/vedoucí kroužku KROUŽKY 2018/19 - Kroužky probíhají dle rozvrhu od 1.10. do 30.5. příslušného školního roku. - Kroužek bude otevřen, pokud se přihlásí alespoň minimální počet účastníků. Přihlášení a platba Rodiče přihlásí

Více

Dům dětí a mládeže v Třeboni

Dům dětí a mládeže v Třeboni NABÍDKA ZÁJMOVÉ ČINNOSTI ve školním roce 2017/2018 zápis do kroužků od 4. 9. 2017 Dům dětí a mládeže v Třeboni Kontakty: augstenova@ddmjh.cz, tel.: 384 722 319, Augstenová 606 024 042, Přibylová 606 600

Více

Zpráva o činnosti školky spolupracující s Mensou ČR

Zpráva o činnosti školky spolupracující s Mensou ČR Mateřská škola Žatec, Otakara Březiny 2769, 438 01 Žatec, okres Louny Zpráva o činnosti školky spolupracující s Mensou ČR Naše mateřská škola zajišťuje veškerou péči dětem ve věku 3-6 let a dětem s odkladem

Více

Florbal - pravidla a základy florbalu, aktivní hra v hale, účast na soutěžích - 5. 9. třída - kroužek bude otevřen při nejméně 10 přihlášených

Florbal - pravidla a základy florbalu, aktivní hra v hale, účast na soutěžích - 5. 9. třída - kroužek bude otevřen při nejméně 10 přihlášených Dům dětí a mládeže, Prachatice, Ševčíkova 273, pracoviště DDM Netolice Nabídka kroužků 2009/2010 Pohybové a sportovní hry - tradiční i netradiční míčové a pohybové hry - 1. 5.třída Florbal - pravidla a

Více

KROUŽKY 2019/2020 Přihlášení a platba do 12:00.

KROUŽKY 2019/2020 Přihlášení a platba do 12:00. KROUŽKY 2019/2020 - Kroužky probíhají dle rozvrhu od 1.10. do 30.5. příslušného školního roku. - Kroužek bude otevřen, pokud se přihlásí alespoň minimální počet účastníků. Přihlášení a platba Rodiče přihlásí

Více

Kód činnosti Název činnosti Věk od Věk do Kap. 1.pol. 251204 Florbal - mladší - ZŠ Chvaly 6 8 20 251205 Florbal - starší - ZŠ Chvaly 9 11 20 251603

Kód činnosti Název činnosti Věk od Věk do Kap. 1.pol. 251204 Florbal - mladší - ZŠ Chvaly 6 8 20 251205 Florbal - starší - ZŠ Chvaly 9 11 20 251603 Kód činnosti Název činnosti Věk od Věk do Kap. 1.pol. 251204 Florbal - mladší - ZŠ Chvaly 6 8 20 251205 Florbal - starší - ZŠ Chvaly 9 11 20 251603 Šachy - ZŠ Chvaly 6 16 0 251901 Sportovní hry - mladší

Více

Zpráva o projektu. 3. Kdo projekt provádí ( kontaktní jméno, název organizace, adresa) - rozvoj pasivních i aktivních jazykových znalostí dětí

Zpráva o projektu. 3. Kdo projekt provádí ( kontaktní jméno, název organizace, adresa) - rozvoj pasivních i aktivních jazykových znalostí dětí Zpráva o projektu 1. Název projektu: Česká školka 2. Prostředky přidělené nadací (částka, měna): 15.000 NOK 3. Kdo projekt provádí ( kontaktní jméno, název organizace, adresa) Petra Krylová Hammerstads

Více

Určeno pro: děti rok narození 2010 a ml. Určeno pro: děti rok narození 2009

Určeno pro: děti rok narození 2010 a ml. Určeno pro: děti rok narození 2009 Sportovní kroužky Aerobik hrou Čas: středa 16:00 17:00 Aerobik Lentilky Čas: čtvrtek 16:00 17:00 Kroužek Aerobik hrou je určen všem dívkám z 1. a 2. tříd, kroužek Aerobik Lentilky je pro starší dívky ze

Více

KROUŽKY PRO PŘEDŠKOLÁKY

KROUŽKY PRO PŘEDŠKOLÁKY KROUŽKY PRO PŘEDŠKOLÁKY Hello Pinky pro děti předškolního věku (5 6 let) seznámení s angličtinou pomocí her, obrázků a písniček, cílem kurzu je osvojit si základní slovní zásobu, získat pozitivní vztah

Více

Sportovní kroužky. Fitbally Čas: pondělí 15:00 16:30 Počet setkání: 26 x 1,5h Cena: 1.200,-

Sportovní kroužky. Fitbally Čas: pondělí 15:00 16:30 Počet setkání: 26 x 1,5h Cena: 1.200,- Sportovní kroužky Děti na startu Čas: středa 15:00 16:00 Kroužek je určen všem dětem z 1. tříd. Naše škola se stala pilotní školou a partnerem celonárodního projektu Děti na startu, který získal též záštitu

Více

Stiftelsen Solgløtt, org. nr

Stiftelsen Solgløtt, org. nr Zpráva o projektu 1. Název projektu: Česká školka 2. Prostředky přidělené nadací (částka, měna): 20.000 NOK 3. Kdo projekt provádí ( kontaktní jméno, název organizace, adresa) Petra Krylová Hammerstads

Více

Kroužek Ekodomeček. Výchovně vzdělávací cíl:

Kroužek Ekodomeček. Výchovně vzdělávací cíl: : Kroužek Ekodomeček naučit děti základním znalostem a dovednostem v oblasti environmentální výchovy dát možnost k rozvoji lásky k přírodě, ochrana životního prostředí, třídění druhotných surovin, pěstování

Více

Sportovní kroužky. Aerobik Lentilky Čas: čtvrtek 16:00 17:00 Počet setkání: 26 x 1h Cena: 1.000,-

Sportovní kroužky. Aerobik Lentilky Čas: čtvrtek 16:00 17:00 Počet setkání: 26 x 1h Cena: 1.000,- Sportovní kroužky Aerobik Lentilky Čas: čtvrtek 16:00 17:00 Kroužek Aerobik Lentilky je určen pro mírně pokročilé dívky. Naučí se pohyb v rytmu hudby, základní aerobní kroky a lehčí aerobní sestavy. Setkání

Více

NABÍDKA KROUŽKŮ 2015/2016

NABÍDKA KROUŽKŮ 2015/2016 Základní škola Chýně, Za Školou 55, 253 01 Chýně NABÍDKA KROUŽKŮ 2015/2016 PRO DĚTI I DOSPĚLÉ Přehled naleznete na webových stránkách školy www.zschyne.cz, sekce zájmové kroužky. Jednotlivé aktivity pořádá

Více

Charakteristika zájmového kroužku: Charakteristika zájmového kroužku:

Charakteristika zájmového kroužku: Charakteristika zájmového kroužku: Název: ŠPANĚLŠTINA I. HABLA USTED ESPŇOL? Vedoucí kroužku: Ing. Filip Máčaj (specialista na španělský jazyk) Určeno pro žáky: 3., 4. a 5. tříd (maximální počet žáků 10) Termín a místo konání: úterý od

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA POVÁŽSKÁ STRAKONICE Nad Školou 560, Strakonice IČ: , tel.: ,

ZÁKLADNÍ ŠKOLA POVÁŽSKÁ STRAKONICE Nad Školou 560, Strakonice IČ: , tel.: , : Kroužek Ekodomeček naučit děti základním znalostem a dovednostem v oblasti environmentální výchovy dát možnost k rozvoji lásky k přírodě, ochrana životního prostředí, třídění druhotných surovin, pěstování

Více

SPORT. Míčová TV Úterý 14.40 15.25. Míčová TV Středa 13.50 14.35. Míčová TV Čtvrtek 13.00-13.45 Pátek13.50 14.35. Míčová TV Čtvrtek 13.55 14.

SPORT. Míčová TV Úterý 14.40 15.25. Míčová TV Středa 13.50 14.35. Míčová TV Čtvrtek 13.00-13.45 Pátek13.50 14.35. Míčová TV Čtvrtek 13.55 14. Kroužek Florbal I. Florbal II. Florbal III. akrobacie Míčové hry Fotbal Badminton I & II Stolní tenis Sportovní hry a hrátky Sportovní příprava Class mates best dance crew Klub KPC Jiří Szebinovský Jiří

Více

Zájmové kroužky. Číslo zajm.kroužku Sportovní kroužky Box čtvrtek 16:00-17:00 Pavel Chroustovský

Zájmové kroužky. Číslo zajm.kroužku Sportovní kroužky Box čtvrtek 16:00-17:00 Pavel Chroustovský Zájmové kroužky Jako další motivaci jak trávit volný čas jsme připravili nabídku zájmových kroužků, které poskytují všední i nevšední zážitky, zábavu, inspiraci, kreativitu, seberealizaci, další vzdělávání,

Více

Kroužky 2016/2017 závěrem školního roku

Kroužky 2016/2017 závěrem školního roku Kroužky 2016/2017 závěrem školního roku Na kroužku Jógy se děti seznámily s řadou cviků, např. kočka, zajíc, kobra, píďalka, hora, strom a mnoho dalších. Vyzkoušely si břišní a hrudní dech, společně s

Více

KROUŽKY 2017/2018. Nenechte své děti nudit se doma! V letošním roce jsme pro vás opět připravili bohatou nabídku kroužků.

KROUŽKY 2017/2018. Nenechte své děti nudit se doma! V letošním roce jsme pro vás opět připravili bohatou nabídku kroužků. Klub volného času ZŠ Táborská KROUŽKY 2017/2018 Nenechte své děti nudit se doma! V letošním roce jsme pro vás opět připravili bohatou nabídku kroužků. Vyplněné přihlášky prosím odevzdávejte třídním učitelům

Více

Baseball U8 začátečníci

Baseball U8 začátečníci Sportovní kroužky Baseball U7 začátečníci Čas: pátek 15:00 17:00h Počet setkání: 30 x 2h + 10 turnajů Baseball U8 začátečníci Čas: pátek 15:00 17:00h Počet setkání: 30 x 2h + 10 turnajů Baseball U9 pokročilí

Více

Výtvarné, tvořivé, rukodělné a keramické kroužky

Výtvarné, tvořivé, rukodělné a keramické kroužky Výtvarné, tvořivé, rukodělné a keramické kroužky Tyto kroužky jsou zaměřeny nejen na klasickou kresbu a malbu, ale také na tvorbu prostorových objektů, koláží, seznámení s různou uměleckou technikou, také

Více

ŘEDITELKY A ŘEDITELÉ ZÁKLADNÍCH ŠKOL ZŘÍZENÝCH STATUTÁRNÍM MĚSTEM MOST OZNAMUJÍ

ŘEDITELKY A ŘEDITELÉ ZÁKLADNÍCH ŠKOL ZŘÍZENÝCH STATUTÁRNÍM MĚSTEM MOST OZNAMUJÍ ŘEDITELKY A ŘEDITELÉ ZÁKLADNÍCH ŠKOL ZŘÍZENÝCH STATUTÁRNÍM MĚSTEM MOST OZNAMUJÍ Z Á P I S D Ě T Í do 1. ročníku základního vzdělávání pro školní rok 2016/2017, který se bude konat ve dnech pátek 15. ledna

Více

Zájmové vzdělávání bude zahájeno 18. září 2017.

Zájmové vzdělávání bude zahájeno 18. září 2017. Dům dětí a mládeže Šternberk p.o. Opavská 14, 785 01 Šternberk IČ 619 89 941 e-mail: ddm.stbk@volny.cz www.ddmsternberk.cz tel. 585 012 957 www.facebook.com/dům dětí a mládeže Šternberk p.o. Zájmové vzdělávání

Více

*Třída 1.Pš /6.,7.,8.,9.,/

*Třída 1.Pš /6.,7.,8.,9.,/ *Třída 1.Pš /6.,7.,8.,9.,/ *Celkem žáků -8 *Dívky 6 *Chlapci -2 *Seznam : Jana, Radek, Reneta, Nikola, Květa, Emil, Petra, Kristina *Paní učitelka Anna * * * *Renata je dobrá kámoška. *Má ráda pracovní

Více

INFORMACE O NAŠICH KROUŽCÍCH NA ŠK.ROK 2010/2011:

INFORMACE O NAŠICH KROUŽCÍCH NA ŠK.ROK 2010/2011: INFORMACE O NAŠICH KROUŽCÍCH NA ŠK.ROK 2010/2011: TANEČNÍ A POHYBOVÁ VÝCHOVA - pro děti od 3 do 5 let Děti se učí vnímat hudbu, rytmus a melodii. Naučí se vyjdřovat hudbu pohybem, cvičit ve formacích a

Více

+ 300,- na nákup materiálu/1 pololetí. Příprava na přijímací zkoušky z českého jazyka (9.třída) Maximální počet dětí 20

+ 300,- na nákup materiálu/1 pololetí. Příprava na přijímací zkoušky z českého jazyka (9.třída) Maximální počet dětí 20 Sportovní hry - vybíjená (4. - 6.třída) Maximální počet dětí 24 Věra Kratochvílová Stručný popis činnosti Kondiční a kompenzační cvičení Přihrávka obouruč Hod a střelba na cíl Týmová spolupráce Zvládnutí

Více

Co Čech, to muzikant.

Co Čech, to muzikant. ŠKOLNÍ KLUB Milí žáci, i v tomto školním roce Vám nabízíme širokou nabídku volnočasových aktivit. Snad si každý z Vás vybere, co jej bude bavit. Přihlášku je nutné odevzdat do pondělí 10. září a poplatek

Více

Nabídka kurzů Komunitního centra 2. pololetí školního roku 2011

Nabídka kurzů Komunitního centra 2. pololetí školního roku 2011 Nabídka kurzů Komunitního centra 2. pololetí školního roku 2011 KURZY PRO DĚTI ze ZŠ UMĚLĚCKÉ ŠIKOVNÉ RUCE pí Fabiánová děti 3. a 4. ročníku rozmanitá výtvarná tvorba MÍSTO KONÁNÍ KURZU učebna budovy Mladenovova

Více

Sportovní kroužky. 1. třída Bazén I. Bazén II Florbal chlapci II. Stolní tenis. Míčové a pohybové hry I. 5. třída Bazén I.

Sportovní kroužky. 1. třída Bazén I. Bazén II Florbal chlapci II. Stolní tenis. Míčové a pohybové hry I. 5. třída Bazén I. Sportovní kroužky Florbal chlapci II Míčové a pohybové hry II Florbal chlapci II Horolezectví I Míčové a pohybové hry II Minibasketbal a jiné míčové hry I Horolezectví I Florbal III Míčové a pohybové hry

Více

SPORT Cena za pololetí

SPORT Cena za pololetí Florbal I. Florbal II. Florbal III. akrobacie akrobacie I II Míčové hry (basketbal, volejbal & další) Fotbal Badminton I & II Zdravotní tělesná výchova Sportovní příprava Golfová škola* Klub KPC Jiří Szebinovský

Více

Náplně zájmových kroužků

Náplně zájmových kroužků Náplně zájmových kroužků ANGLIČTINA PRO NEJMENŠÍ Hlavní cílem kroužku Angličtiny pro nejmenší je probudit v dětech zájem o studium jazyka, který jim bude užitečný po celý život a který je již nyní jeho

Více

TANEČNÍ KROUŽKY. Hravé tanečky 1...středa 13.00 14.00. Hravé tanečky 2...čtvrtek 15.00 16.00

TANEČNÍ KROUŽKY. Hravé tanečky 1...středa 13.00 14.00. Hravé tanečky 2...čtvrtek 15.00 16.00 TANEČNÍ KROUŽKY Hravé tanečky 1...středa 13.00 14.00 Pro děti od 4 do 6 let Pohybová a taneční přípravka, jednoduché taneční kroky, choreografie, rytmika, hry. Vedoucí: J. Fillerová, V. Kadičová Doplatek:

Více

ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM

ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM ŠKOLNÍ KLUB DODATKY ZÁKLADNÍ ŠKOLA KOLÍN IV., PROKOPA VELIKÉHO 633 Školní vzdělávací program školního klubu Číslo jednací: 167 / 2012, 2. verze DODATEK Č. 1 Dodatek ŠVP byl projednán

Více

NABÍDKA KROUŽKŮ ŠD 2.pololetí. Kapacita kroužků je omezená. Kroužky začínají v únoru.

NABÍDKA KROUŽKŮ ŠD 2.pololetí. Kapacita kroužků je omezená. Kroužky začínají v únoru. NABÍDKA KROUŽKŮ ŠD 2.pololetí Kapacita kroužků je omezená. Kroužky začínají v únoru. Kroužek rukodělných prací pondělí 14:00-15:00 Název kroužku: Šikovné ručičky Vychovatelka: Blanka Hrbáčová Náplň kroužku:

Více

Úplata a počet lekcí

Úplata a počet lekcí Nabídka zájmových útvarů pro děti, mládež i dospělé pro školní rok Úplata a počet lekcí 2017 2018 ZÁJMOVÁ ČINNOST PRAVIDELNÁ PRO ŽÁKY ZŠ OBLAST HUDEBNĚ-DRAMATICKÁ 1. TANEČNÍ ŠKOLIČKA - úplata 700 Kč/ročně,

Více

Stručný popis činnosti Práce s papírem, kartonem Práce s textilem Práce s drobným materiálem Příprava jednoduchých pokrmů

Stručný popis činnosti Práce s papírem, kartonem Práce s textilem Práce s drobným materiálem Příprava jednoduchých pokrmů Tvořivé ruce (1.třída) Maximální počet dětí 12 Ludmila Novotná Stručný popis činnosti Práce s papírem, kartonem Práce s textilem Práce s drobným materiálem Příprava jednoduchých pokrmů + 300,- na nákup

Více

RAMCOVÝ VZDĚLÁVACÍ PLÁN PRO ŠKOLNÍ ROK 2014/2015 - RVP PV

RAMCOVÝ VZDĚLÁVACÍ PLÁN PRO ŠKOLNÍ ROK 2014/2015 - RVP PV RAMCOVÝ VZDĚLÁVACÍ PLÁN PRO ŠKOLNÍ ROK 2014/2015 - RVP PV Péče o dítě v dětské skupině Obecná část zpracovaly Lenka Zuczková, DiS Šárka Žluvová, DiS Obsah Specifikace, metody a forma práce...3 Rámcový

Více

reg. č. CZ.1.07/1.1.16/02.0099

reg. č. CZ.1.07/1.1.16/02.0099 reg. č. CZ.1.07/1.1.16/02.0099 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Cíle projektu: je zkvalitnit výuku anglického a německého jazyka na naší škole

Více

JAZYKOVÉ KURZY PRO VEŘEJNOST

JAZYKOVÉ KURZY PRO VEŘEJNOST JAZYKOVÉ KURZY PRO VEŘEJNOST Využijte příležitosti vybrat si z nabídky více než 200 jazykových kurzů v 10 lokalitách a začněte studovat v blízkosti vašeho pracoviště nebo domova. Skupinové kurzy v letním

Více

VOLITELNÉ PŘEDMĚTY - 4. ročník. Školní rok: Blok zaměřený na matematiku, fyziku a IVT. - cvičení z matematiky

VOLITELNÉ PŘEDMĚTY - 4. ročník. Školní rok: Blok zaměřený na matematiku, fyziku a IVT. - cvičení z matematiky VOLITELNÉ PŘEDMĚTY - 4. ročník Školní rok: 2018 2019 1. Blok zaměřený na matematiku, fyziku a IVT - cvičení z matematiky - cvičení z fyziky a informatiky 2. Blok společenskovědních předmětů - seminář humanitních

Více

č. Název kroužku Vedoucí Kontakt, tel/ Za kolik 1-2letí / šk.rok / lekce Určeno - věk, třída, pohlaví Kdy období den + hod

č. Název kroužku Vedoucí Kontakt, tel/ Za kolik 1-2letí / šk.rok / lekce Určeno - věk, třída, pohlaví Kdy období den + hod Masarykova ZŠ, P9-Újezd nad Lesy, 1690 ZÁJMOVÉ KROUŽKY předběžná nabídka 2017-18!!! V čase 13:30 15:00 není možné předávat ani přebírat děti do a ze ŠD (probíhá vlastní, řízená činnost ŠD) č. Název kroužku

Více

NABÍDKA KROUŽKŮ 2014/2015

NABÍDKA KROUŽKŮ 2014/2015 NABÍDKA KROUŽKŮ 2014/2015 Název Vedoucí Den Hodina Místo Počet Zahájení Kontakty Basketbal nižší G J. Baláš pá 7.00-7.45 hala GMK 19. 9. 2014 jbalas@gmk.cz Basketbal V. Figalla út 15.00 16.30 hala GMK

Více

Odpolední kurzy základní: začínají v týdnu od 18. září 2017

Odpolední kurzy základní: začínají v týdnu od 18. září 2017 Státní jazykovka Frýdek-Místek Aktuální kurzy pro školní rok 2017-18 ANGLIČT Dopolední kurzy: Pomaturitní denní jednoleté studium angličtiny Celoroční intenzívní dopolední výuka pondělí až pátek - 4 vyučovací

Více

5 VZDĚLÁVACÍ OBSAH UMĚLECKÝCH OBORŮ 5.1 VZDĚLÁVACÍ OBSAH HUDEBNÍHO OBORU

5 VZDĚLÁVACÍ OBSAH UMĚLECKÝCH OBORŮ 5.1 VZDĚLÁVACÍ OBSAH HUDEBNÍHO OBORU 5 VZDĚLÁVACÍ OBSAH UMĚLECKÝCH OBORŮ 5.1 VZDĚLÁVACÍ OBSAH HUDEBNÍHO OBORU 5.1.1 Studijní zaměření Hra na klavír Studijní zaměření Hra na klavír se uskutečňuje ve vyučovacích předmětech Hra na klavír, Hudební

Více

ZŠ Táborská & Klub volného času KROUŽKY 2014/2015

ZŠ Táborská & Klub volného času KROUŽKY 2014/2015 ZŠ Táborská & Klub volného času KROUŽKY 2014/2015 Nenechte své děti nudit se doma! V letošním roce jsme pro vás opět připravili bohatou nabídku kroužků. Vyplněné přihlášky prosím odevzdávejte třídním učitelům

Více

Plán pravidelných volnočasových aktivit domova mládeže v rámci primární prevence sociálně patologických jevů ve školském zařízení

Plán pravidelných volnočasových aktivit domova mládeže v rámci primární prevence sociálně patologických jevů ve školském zařízení Plán pravidelných volnočasových aktivit domova mládeže v rámci primární prevence sociálně patologických jevů ve školském zařízení Školní rok 2014-2015 SPORT A ZDRAVÝ ŽIVOTNÍ STYL Zájmová činnost: Vychovatel:

Více

Zájmové vzdělávání bude zahájeno 18. září 2017.

Zájmové vzdělávání bude zahájeno 18. září 2017. Dům dětí a mládeže Šternberk p.o. Opavská 14, 785 01 Šternberk IČ 619 89 941 e-mail: ddm.stbk@volny.cz www.ddmsternberk.cz tel. 585 012 957 www.facebook.com/dům dětí a mládeže Šternberk p.o. Zájmové vzdělávání

Více

Jméno: Vedoucí kroužku: Mgr. Lenka Kofroňová Poznámky: maximální počet dětí 12. Vedoucí kroužku: Eliška Kolocová Poznámky: maximální počet dětí 12

Jméno: Vedoucí kroužku: Mgr. Lenka Kofroňová Poznámky: maximální počet dětí 12. Vedoucí kroužku: Eliška Kolocová Poznámky: maximální počet dětí 12 Jméno: Vážení rodiče, předkládáme Vám nabídku školních kroužků na rok 2015-2016. Prohlédněte si ji, a jestliže budete mít zájem o některý z uvedených kroužků, vyplňte přihlášku na poslední straně a podepsanou

Více

Práce stablety na 1. stupni. Mgr. Alena Traxlerová

Práce stablety na 1. stupni. Mgr. Alena Traxlerová Práce stablety na 1. stupni Mgr. Alena Traxlerová Nejčastější programové využití nahrané aplikace zpracování připravených úloh práce na webových stránkách Využití tabletů v hodině k: procvičování, upevnění

Více

ANGLICKÝ JAZYK - II. období (3. 5. ročník)

ANGLICKÝ JAZYK - II. období (3. 5. ročník) ANGLICKÝ JAZYK - II. období (3. 5. ročník) Charakteristika předmětu V návaznosti na obsah učiva 1. a 2. ročníku žáci začínají vytvářet jednoduché věty, kde se potřebné výrazy a spojení procvičují. Žáci

Více

Podmínky pololetní klasifikace v předmětech obor Informační technologie Ročník Předmět Typ známky a počet

Podmínky pololetní klasifikace v předmětech obor Informační technologie Ročník Předmět Typ známky a počet Minimální klasifikační portfolio žáka pro pololetní hodnocení Podmínky pololetní klasifikace v předmětech obor Informační technologie Ročník Předmět Typ známky a počet IT1 Český jazyk a literatura Ústní

Více

PRŮVODNÍ LIST k nově vytvořenému / inovovanému učebnímu materiálu

PRŮVODNÍ LIST k nově vytvořenému / inovovanému učebnímu materiálu PRŮVODNÍ LIST k nově vytvořenému / inovovanému učebnímu materiálu Název projektu Kvalitní výuka za podpory ICT Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/21.3646 Název školy Základní škola Ohrazenice, okres Semily

Více

ANGLICKÝ JAZYK - I. období (1. 2. ročník)

ANGLICKÝ JAZYK - I. období (1. 2. ročník) ANGLICKÝ JAZYK - I. období (1. 2. ročník) Charakteristika předmětu Výuka tvoří úvod do cizojazyčného vzdělávání žáků. V tomto období je nejdůležitější probouzení zájmu o výuku angličtiny a vytváření kladného

Více

Kroužky pořádané ZŠ a MŠ Antonína Čermáka 2019/2020

Kroužky pořádané ZŠ a MŠ Antonína Čermáka 2019/2020 Kroužky pořádané ZŠ a MŠ Antonína Čermáka 2019/2020 Cena kroužků organizovaných školou je 250,- Kč měsíčně. Celkový příspěvek na školní rok činí 2 250,- Kč (9 měsíců). (Uvítáme platbu za více měsíců) Kroužky

Více

3. Učební plán 3.1. Rámcový učební plán ZŠ ŠVP Berlička

3. Učební plán 3.1. Rámcový učební plán ZŠ ŠVP Berlička 3. Učební plán 3.1. Rámcový učební plán ZŠ ŠVP Berlička Vzdělávací oblasti Vzdělávací obory 1. stupeň 2. stupeň 1. - 5. ročník 6. - 9. ročník Časová dotace Jazyk a jazyková komunikace Český jazyk a literatura

Více

MOZAIKOVNÍK. školní rok 2008 / 2009

MOZAIKOVNÍK. školní rok 2008 / 2009 MOZAIKOVNÍK školní rok 2008 / 2009 Organizace školního roku 2008/2009 Zahájení školního roku 1. září 2008 Ukončení 1.pololetí 29. ledna 2009 Ukončení 2. pololetí 29. června 2009 PRÁZDNINY Podzimní prázdniny

Více

6.1 I.stupeň. Vzdělávací oblast: Cizí jazyk 6.1.2. Vyučovací předmět: ANGLICKÝ JAZYK. Charakteristika vyučovacího předmětu 1.

6.1 I.stupeň. Vzdělávací oblast: Cizí jazyk 6.1.2. Vyučovací předmět: ANGLICKÝ JAZYK. Charakteristika vyučovacího předmětu 1. 6.1 I.stupeň Vzdělávací oblast: Cizí jazyk 6.1.2. Vyučovací předmět: ANGLICKÝ JAZYK Charakteristika vyučovacího předmětu 1. stupeň Anglický jazyk je důležitý cizí jazyk. Přispívá k chápání a objevování

Více

Cvičení rodičů s dětmi

Cvičení rodičů s dětmi Cvičení rodičů s dětmi MAZLÍCI Vhodné pro miminka od 4 m do 18m. Podněcujeme přirozený rozvoj dítěte a správnou manipulaci s ním. Formou her, říkadel a písniček, včetně cvičení na gymbalónech a s vhodnými

Více

Přihášky na zájmové kroužky pro školní rok 2018/2019

Přihášky na zájmové kroužky pro školní rok 2018/2019 Přihášky na zájmové kroužky pro školní rok 2018/2019 Pokyny k platbám viz Přihlášky do kroužků pro Školní družinu a do kroužků Školního klubu (www.zernosecka.cz) Kroužky začínají v týdnu (školním lichém)

Více

Výroční zpráva společnosti Kroužky o.p.s. za období až

Výroční zpráva společnosti Kroužky o.p.s. za období až Výroční zpráva společnosti Kroužky o.p.s. za období 1.8. 2015 až 31. 7. 2016 Obsah 1. Základní data společnosti 2. Přehled činností vykonávaných v hospodářském a školním roce roce s uvedením vztahu k účelu

Více

Obsah vzdělávání a celoroční rozvržení práce ve školní družině. Osobnostní a sociální výchova, osobnostní rozvoj.

Obsah vzdělávání a celoroční rozvržení práce ve školní družině. Osobnostní a sociální výchova, osobnostní rozvoj. Obsah vzdělávání a celoroční rozvržení práce ve školní družině. Září : Kamaráde, pojď si s námi hrát Osobnostní a sociální výchova, osobnostní rozvoj. - osvojovat si a dodržovat základy společenského chování

Více

1. Učební plán vzdělávacího programu NÁRODNÍ ŠKOLA, čj. 15724/97-20, s platností od 1.9.1997, 1. stupeň. Nadstavbová část umožňuje:

1. Učební plán vzdělávacího programu NÁRODNÍ ŠKOLA, čj. 15724/97-20, s platností od 1.9.1997, 1. stupeň. Nadstavbová část umožňuje: 1. Učební plán vzdělávacího programu NÁRODNÍ ŠKOLA, čj. 15724/97-20, s platností od 1.9.1997, 1. stupeň Rozvrh hodin v týdnu není chápán jako dogma. Je na učiteli, jak si rozvrhne denní program výuky,

Více

NABÍDKA TEMATICKÝCH VZDĚLÁVACÍCH PROGRAMŮ PRO MŠ A ZŠ 2018/2019. knihovna

NABÍDKA TEMATICKÝCH VZDĚLÁVACÍCH PROGRAMŮ PRO MŠ A ZŠ 2018/2019. knihovna NABÍDKA TEMATICKÝCH VZDĚLÁVACÍCH PROGRAMŮ PRO MŠ A ZŠ 2018/2019 knihovna DĚTSKÉ ODDĚLENÍ Nabídka tematických vzdělávacích programů je uspořádána do bloků připravených vždy na konkrétní měsíce. Rozděleny

Více

ZŠ Táborská & Klub volného času KROUŽKY 2014/2015

ZŠ Táborská & Klub volného času KROUŽKY 2014/2015 ZŠ Táborská & Klub volného času KROUŽKY 2014/2015 Nenechte své děti nudit se doma! V letošním roce jsme pro vás opět připravili bohatou nabídku kroužků. Vyplněné přihlášky na nové kroužky prosím odevzdávejte

Více

ROČNÍ PLÁN ŠD

ROČNÍ PLÁN ŠD ROČNÍ PLÁN ŠD 2018 2019 Vychovatelky: 1. oddělení A4 Bartlová Jana vedoucí vychovatelka 2. oddělení A3 Kratochvílová Jana 3. oddělení A7 Lhotáková Petra 4. oddělení A 10 Janoušová Jana 5. oddělení A5 Bc.

Více

T.J. Sokol Klášterec nad Orlicí. V nové sezoně zveme všechny příznivce sportu a pohybu.

T.J. Sokol Klášterec nad Orlicí. V nové sezoně zveme všechny příznivce sportu a pohybu. T.J. Sokol Klášterec nad Orlicí V nové sezoně zveme všechny příznivce sportu a pohybu www.sokolklasterec.cz Seznam oddílů: lyžování, atletika florbal stolní tenis (žactvo) badminton volejbal aerobik +

Více

After School Club. Téma pro školní rok 2011/12 zní: Indiana Jones and the Time Machine Stručná náplň a popis: Termín:

After School Club. Téma pro školní rok 2011/12 zní: Indiana Jones and the Time Machine Stručná náplň a popis: Termín: Vážení rodiče, i v právě začínajícím školním roce pro Vaše děti otevíráme anglický odpolední klub After School Club. Téma pro školní rok 2011/12 zní: Indiana Jones and the Time Machine Stručná náplň a

Více

Klub volného času ZŠ Táborská

Klub volného času ZŠ Táborská Klub volného času ZŠ Táborská KROUŽKY 2016/2017 Nenechte své děti nudit se doma! V letošním roce jsme pro vás opět připravili bohatou nabídku kroužků. Vyplněné přihlášky prosím odevzdávejte třídním učitelům

Více