Steam. 1. Klienta STEAM stáhnete zde: kliknutím na tlačítko (Nainstalovat službu Steam).

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Steam. 1. Klienta STEAM stáhnete zde: kliknutím na tlačítko (Nainstalovat službu Steam)."

Transkript

1 1) Steam 2) Origin 3) Uplay 4) Steam Gift 5) Battle.net 6) GOG.com 7) Grand Theft Auto V 8) Minecraft Steam 1. Klienta STEAM stáhnete zde: kliknutím na tlačítko (Nainstalovat službu Steam). 2. Stáhne se Vám soubor (SteamSetup.exe) tímto souborem spustíte instalaci klienta STEAM. Pokračujte podle pokynu na obrazovce.

2 3. Po úspěšné instalaci se Vám na ploše zobrazí ikona Steam, ikonou klienta spustíte. 4. Přihlaste se na Váš účet, nebo jestli účet ještě nemáte tak si vytvořte nový kliknutím na (VYTVOŘIT NOVÝ ÚČET ). 5. V okně programu klikněte v horní liště na (Hry) a v rozevřeném poli na (Aktivovat produkt ve službě Steam).

3 6. Zobrazí se Vám okno s aktivací produktů, kliknete na (DALŠÍ), poté se zobrazí podmínky o užívání služby Steam kliknete na (SOUHLASÍM), nyní vložíte aktivační klíč do pole (Kód produktu) a kliknete na (DALŠÍ). 7. Tímto je hra aktivována a najdete ji v knihovně her, tam stačí u hry kliknout na (INSTALOVAT).

4 Origin 1. Klienta ORIGIN stáhnete zde: kliknutím na tlačítko (Download). 2. Stáhne se Vám soubor (OriginThinSetup.exe) tímto souborem spustíte instalaci klienta ORIGIN. Pokračujte podle pokynu na obrazovce. 3. Po úspěšné instalaci se Vám na ploše zobrazí ikona Origin, ikonou klienta spustíte.

5 4. Přihlaste se na Váš účet, nebo jestli účet ještě nemáte tak si vytvořte nový kliknutím na (CREATE AN ACCOUNT).

6 5. V okně programu klikněte v horní liště na (Games) a v rozevřeném poli na (Redeem Product Code ).

7 6. Zobrazí se Vám okno s aktivací produktů, do pole (Product Code) vložíte aktivační klíč a kliknete na (Next). Poté se zobrazí, o jakou hru se jedná a kliknutím na (Next) hru aktivujete. 7. Tímto je hra aktivována a najdete ji v (Game Library), tam stačí na hru kliknout a zvolit (Download). Poté zvolíte, na který disk hru nainstalovat a kliknete na (Next). V posledním kroku odsouhlasíte licenční podmínky a hra se začne stahovat.

8 Uplay 1. Klienta UPLAY stáhnete zde: kliknutím na tlačítko (DOWNLOAD UPLAY PC). 2. Stáhne se Vám soubor (UplayInstaller.exe) tímto souborem spustíte instalaci klienta UPLAY. Pokračujte podle pokynu na obrazovce. 3. Po úspěšné instalaci se Vám na ploše zobrazí ikona Uplay, ikonou klienta spustíte.

9 4. Přihlaste se na Váš účet, nebo jestli účet ještě nemáte tak si vytvořte nový kliknutím na (Vytvořit nový účet). 5. V okně programu klikněte v horní liště na ( ) a v rozevřeném poli na (Aktivovat klíč).

10 6. Zobrazí se Vám okno s aktivací klíče, do pole (AKTIVAČNÍ KÓD) vložíte klíč a kliknete na (Aktivovat). 7. Tímto je hra aktivována a najdete ji v záložce (Moje hry). Zde na hru kliknete a zobrazí se podrobnosti, po kliknutí na tlačítko (Stáhnout) se objeví okno s volbou jazyka a umístěním hry, po dokončení těchto kroků se hra začne stahovat.

11 Steam Gift 1) Přihlaste se na Váš steam účet nebo si vytvořte účet nový: 2) Zkopírujte aktivační odkaz do Vašeho internetového prohlížeče nebo na něj klikněte. 3) Kliknete na (Přijmout dárek) a poté na (Přidat do mé knihovny).

12 4) Tímto je Vaše hra aktivována a najdete ji v knihovně her klienta steam, jestli steam nemáte nainstalovaný, tak ho stáhnete zde: kliknutím na tlačítko (Nainstalovat službu Steam). 5) Po úspěšné instalaci se Vám na ploše zobrazí ikona Steam, ikonou klienta spustíte. 6) Přihlaste se na Váš účet a hru, kterou jste aktivovali najdete v záložce KNIHOVNA HRY. A zde stačí kliknout na (Instalovat).

13 Battle.net 1) Přejděte na stránku zde: a přihlaste se na Váš účet nebo si vytvořte nový. 2) Po přihlášení klikněte na (Add a Game Key).

14 3) Zde vložte do pole (Enter Code) aktivační klíč a klikněte na (REDEEM CODE). 4) Tímto je hra aktivována a najdete ji v záložce (Summary). Stačí na hru kliknout a stáhnout klienta pro Váš operační systém. Pomocí klienta se hra stáhne a nainstaluje do Vašeho počítače.

15 GOG.com 1) Přejděte na stránku zde: a přihlaste se na Váš účet nebo si vytvořte nový. 2) Po přihlášení klikněte zde: a do pole (Enter your code here) vložte Váš aktivační klíč na hru. Zaškrtněte (I'm not a robot) a klikněte na (CONTINUE).

16 3) Objeví se o jakou hru se jedná a kliknutím na (CONTINUE) se hra aktivuje. 4) Tímto je Vaše hra aktivována a můžete ji začít stahovat. Po přihlášení k Vašemu účtu můžete kliknout na (ACCOUNT) a v rozevřeném poli na (LIBRARY). Zde uvidíte všechny Vaše aktivované hry a můžete je kdykoliv stáhnout.

17 Grand Theft Auto V 1) Přejděte na stránku zde: a přihlaste se na Váš účet nebo si vytvořte nový kliknutím na (JOIN SOCIAL CLUB). 2) Jakmile budete přihlášení tak přejděte na stránku: a klikněte na (USE ROCKSTAR CODE), do kolonky (Add a Rockstar code) vložte aktivační klíč a potvrďte kliknutím na (ACTIVATE).

18 3) Tímto je hra aktivována a můžete ji začít stahovat. Po přihlášení k Vašemu účtu kliknete na kolečko v pravém horním rohu a vybrat (Download Games). Zde kliknutím na (DOWNLOAD FOR WINDOWS) stáhnete klienta, pomocí kterého hru stáhnete a nainstalujete.

19 Minecraft 1) Přejděte na stránku zde: a přihlaste se na Váš účet nebo si vytvořte nový kliknutím na (Register a new Mojang account). 2) Po přihlášení přejděte na stránku: a vložte aktivační klíč do vyobrazeného pole a klikněte na (Redeem).

20 3) Zvolte si jméno (nickname) - ve hře se bude zobrazovat nad Vaší postavou. Přezdívka musí být unikátní, je dost pravděpodobné, že Vámi zvolenou přezdívku již někdo používá, v takovém případě musíte zvolit jinou nebo přidat další znaky v podobě písmen např: Honza8463 4) Přejděte na stránku: a klikněte na (DOWNLOAD). Souborem, který stáhnete Minecraft nainstalujete, po instalaci se Vám na ploše objeví spouštěcí ikona Minecraft.exe. 5) Při prvním spuštění je vyžadováno přihlášení k účtu, zadejte a heslo účtu, který máte zaregistrovaný na stránkách poté už stačí kliknout na (PLAY) a hra se spustí.

Návod na zprovoznění studentské verze. aplikací firmy Autodesk

Návod na zprovoznění studentské verze. aplikací firmy Autodesk Návod na zprovoznění studentské verze aplikací firmy Autodesk upraveno dne 10. 9. 2017 pro verzi 2018 Obsah Poznámky... 1 1 Vytvoření účtu na stránkách Autodesk pokud ho už nemáte... 2 2 Výběr aplikace...

Více

Registrace na stránkách Disney Infinity

Registrace na stránkách Disney Infinity Základní obsah hry Disney Infinity PC 1.0 je ke stažení zdarma, podrobný návod k vytvoření herního účtu najdete níže. Verze hry na konzole vyžaduje zakoupení startovní sady (Starter pack) pro příslušnou

Více

Návod na zprovoznění studentské verze. aplikací firmy Autodesk

Návod na zprovoznění studentské verze. aplikací firmy Autodesk Návod na zprovoznění studentské verze aplikací firmy Autodesk upraveno dne 29. 10. 2016 pro verzi 2017 Obsah Poznámky... 1 1 Vytvoření účtu na stránkách Autodesk pokud ho už nemáte... 2 2 Výběr aplikace...

Více

MATLAB: Automatická instalace a aktivace Campus-Wide licence (TAH Total Academic Headcount)

MATLAB: Automatická instalace a aktivace Campus-Wide licence (TAH Total Academic Headcount) MATLAB: Automatická instalace a aktivace Campus-Wide licence (TAH Total Academic Headcount) Tento postup je určen pro instalaci individuálních licencí. V případě, že potřebujete jiný typ licence (Designated

Více

MATLAB: Automatická instalace a aktivace licence TAH

MATLAB: Automatická instalace a aktivace licence TAH MATLAB: Automatická instalace a aktivace licence TAH 1. VYTVOŘENÍ UŽIVATELSKÉHO ÚČTU NA STRÁNKÁCH MATHWORKS: Na odkazu níže si vytvořte účet na stránkách MathWorks s použitím Vaší školní emailové adresy

Více

Kompletní návod na nákup a čtení eknih ve formátech PDF a epub na PC i čtečkách s E-Ink technologií (Sony, Nook, a další)

Kompletní návod na nákup a čtení eknih ve formátech PDF a epub na PC i čtečkách s E-Ink technologií (Sony, Nook, a další) Kompletní návod na nákup a čtení eknih ve formátech PDF a epub na PC i čtečkách s E-Ink technologií (Sony, Nook, a další) - 1 - ereading Jaromír Frič Obsah O tomto dokumentu... 3 1. Instalace čtečky...

Více

Doplněk do Wordu. návod na instalaci a práci s doplňkem. Místo vydání: Brno Vydavatel: Citace.com Datum vydání: 14.10.2015 Verze doplňku: 3.

Doplněk do Wordu. návod na instalaci a práci s doplňkem. Místo vydání: Brno Vydavatel: Citace.com Datum vydání: 14.10.2015 Verze doplňku: 3. ...citovat je snadné Citační manažer Doplněk do Wordu návod na instalaci a práci s doplňkem Místo vydání: Brno Vydavatel: Citace.com Datum vydání: 14.10.2015 Verze doplňku: 3.0 Doplněk do Microsoft Word

Více

Doplněk do Wordu. návod na instalaci a práci s doplňkem. Místo vydání: Brno Vydavatel: Citace.com Datum vydání: Verze doplňku: 3.

Doplněk do Wordu. návod na instalaci a práci s doplňkem. Místo vydání: Brno Vydavatel: Citace.com Datum vydání: Verze doplňku: 3. ...citovat je snadné Citační manažer Doplněk do Wordu návod na instalaci a práci s doplňkem Místo vydání: Brno Vydavatel: Citace.com Datum vydání: 27.6.2017 Verze doplňku: 3.3 Doplněk do Microsoft Word

Více

Registrace na Steamu a instalace steamových her

Registrace na Steamu a instalace steamových her Registrace na Steamu a instalace steamových her Zde najdete jednoduchý návod, který vás krok za krokem provede instalací aplikace Steam, registrací účtu a následnou aktivací steamových her. Obsah Instalace

Více

Kompletní návod na nákup a čtení eknih ve formátech PDF a epub na PC a MAC

Kompletní návod na nákup a čtení eknih ve formátech PDF a epub na PC a MAC Kompletní návod na nákup a čtení eknih ve formátech PDF a epub na PC a MAC - 1 - ereading Jaromír Frič Obsah O tomto dokumentu... 3 1. Registrace na portálu ereading.cz... 4 2. Instalace Adobe Digital

Více

Podrobný návod na instalaci programu HiddenSMS

Podrobný návod na instalaci programu HiddenSMS Podrobný návod na instalaci programu HiddenSMS Poslední aktualizace: 9. 6. 2009 Samotná instalace programu HiddenSMS se skládá ze dvou kroků: I. PŘIPOJENÍ TELEFONU S POČÍTAČEM - podrobný popis najdete

Více

Návod pro aktualizaci map a navigačního softwaru pro přístroje ZENEC E>GO (ZE-NC2010, ZE-NC2040, ZE-NC3810, ZE-NC5010) pomocí Toolbox a Synctool

Návod pro aktualizaci map a navigačního softwaru pro přístroje ZENEC E>GO (ZE-NC2010, ZE-NC2040, ZE-NC3810, ZE-NC5010) pomocí Toolbox a Synctool Návod pro aktualizaci map a navigačního softwaru pro přístroje ZENEC E>GO (ZE-NC2010, ZE-NC2040, ZE-NC3810, ZE-NC5010) pomocí Toolbox a Synctool Obsah 1.1... Příprava na aktualizaci 1.2... SyncTool software

Více

I.CA SecureStore. Instalační příručka. Verze 2.32 a vyšší

I.CA SecureStore. Instalační příručka. Verze 2.32 a vyšší I.CA SecureStore Instalační příručka Verze 2.32 a vyšší Úvod Tato verze instalační příručky je platná pro verzi aplikace SecureStore 2.32 a vyšší. Instalační příručka Instalační balíčky jsou připraveny

Více

NAS 323 NAS jako VPN Server

NAS 323 NAS jako VPN Server NAS 323 NAS jako VPN Server Naučte se používat NAS jako VPN server A S U S T O R C O L L E G E CÍLE KURZU V tomto kurzu se naučíte: 1. Nastavit ASUSTOR NAS jako VPN server a připojit se k němu z počítačů

Více

Aktualizace systému WorldShip na jedné pracovní stanici nebo pracovní stanici v rámci pracovní skupiny

Aktualizace systému WorldShip na jedné pracovní stanici nebo pracovní stanici v rámci pracovní skupiny POKYNY PŘED INSTALACÍ: Tento dokument se zabývá použitím disku DVD se systémem WorldShip pro aktualizaci systému WorldShip. Systém WorldShip můžete také nainstalovat z webových stránek. Přejděte na následující

Více

Jak stahovat ebooks na platformě EBSCOhost

Jak stahovat ebooks na platformě EBSCOhost Jak stahovat ebooks na platformě EBSCOhost Kompletní návod krok za krokem pro uživatele při prvním stahování eknih Nabízí-li Vaše knihovna možnost stahování ebooks, můžete se rozhodnout pro stažení konkrétní

Více

INSTALAČNÍ MANUÁL. TME gadget

INSTALAČNÍ MANUÁL. TME gadget INSTALAČNÍ MANUÁL TME gadget OBSAH 1 KROKY PŘED INSTALACÍ... 2 1.1 Kontrola operačního systému a internetového připojení... 2 1.2 Příprava instalačního souboru TMEgadget.exe... 2 2 INSTALACE... 2 2.1 Spuštění

Více

Návod na miniaplikaci meteostanice WANET pro Windows Vista/7/8

Návod na miniaplikaci meteostanice WANET pro Windows Vista/7/8 Návod na miniaplikaci meteostanice WANET pro Windows Vista/7/8 Návod na miniaplikaci meteostanice WANET pro Windows Vista/7/8 Přehledné zobrazení aktuálního počasí Vaší meteostanice na pracovní ploše v

Více

Postup pro uplatnění kódu z voucheru (kupónu) pro stažení aktuálních map pro Navigon 7110, Navigon 8110 apod.

Postup pro uplatnění kódu z voucheru (kupónu) pro stažení aktuálních map pro Navigon 7110, Navigon 8110 apod. Postup pro uplatnění kódu z voucheru (kupónu) pro stažení aktuálních map pro Navigon 7110, Navigon 8110 apod. Uvedený postup je primárně je určen pro Navigon 7110 s kupónem (voucherem) pro upgrade v balení.

Více

Průvodce instalací modulu Offline VetShop verze 3.4

Průvodce instalací modulu Offline VetShop verze 3.4 Průvodce instalací modulu Offline VetShop verze 3.4 Úvod k instalaci Tato instalační příručka je určena uživatelům objednávkového modulu Offline VetShop verze 3.4. Obsah 1. Instalace modulu Offline VetShop...

Více

eliška 3.04 Průvodce instalací (verze pro Windows 7) w w w. n e s s. c o m

eliška 3.04 Průvodce instalací (verze pro Windows 7) w w w. n e s s. c o m eliška 3.04 Průvodce instalací (verze pro Windows 7) Příprava Při instalaci elišky doporučujeme nemít spuštěné žádné další programy. Pro instalaci elišky je třeba mít administrátorská práva na daném počítači.

Více

Nastavení připojení k internetu prostřednictvím terminálu Axesstel TX210LF platí pro Windows 98 SE (Second Edition) a Windows ME (Millenium Edition)

Nastavení připojení k internetu prostřednictvím terminálu Axesstel TX210LF platí pro Windows 98 SE (Second Edition) a Windows ME (Millenium Edition) Nastavení připojení k internetu prostřednictvím terminálu Axesstel TX210LF platí pro Windows 98 SE (Second Edition) a Windows ME (Millenium Edition) Aktivujte si službu U:fonův internet nebo U:fonův telefon

Více

ČSOB Business Connector

ČSOB Business Connector ČSOB Business Connector Instalační příručka Člen skupiny KBC Obsah 1 Úvod... 3 2 Instalace aplikace ČSOB Business Connector... 3 3 Získání komunikačního certifikátu... 3 3.1 Vytvoření žádosti o certifikát

Více

Návod na instalaci softwaru pro obchodní platformu Goldstarway a založení Demo účtu

Návod na instalaci softwaru pro obchodní platformu Goldstarway a založení Demo účtu Návod na instalaci softwaru pro obchodní platformu Goldstarway a založení Demo účtu Proč byste měli začít trading na Demo účtu Goldstarway? Než začnete obchodovat se živým účtem a než zjistíte, že burza

Více

JAK AKTUALIZOVAT APLIKACI E-PAY BY EDENRED

JAK AKTUALIZOVAT APLIKACI E-PAY BY EDENRED JAK AKTUALIZOVAT APLIKACI E-PAY BY EDENRED Postup aktualizace E-Pay by Edenred závisí na tom, zda máte zařízení, na kterém již byla aplikace předinstalována (pokračujete v návodu na kapitolu 2) nebo zda

Více

Návod na instalaci softwaru pro obchodní platformu Goldstarway a založení Demo účtu

Návod na instalaci softwaru pro obchodní platformu Goldstarway a založení Demo účtu Návod na instalaci softwaru pro obchodní platformu Goldstarway a založení Demo účtu Váš Demo trading začíná třemi jednoduchými kroky: 1. Volba typu Demo účtu ActTrader, nebo Metatrader 4. Stažení softwaru

Více

Jak číst e-knihy zabezpečené pomocí Adobe DRM

Jak číst e-knihy zabezpečené pomocí Adobe DRM Jak číst e-knihy zabezpečené pomocí Adobe DRM ereading Obsah 1) Stažení a instalace Adobe Digital Editions (ADE)... 2 2) Založení Adobe ID a Autorizace počítače... 3 3) Autorizace elektronické čtečky (či

Více

Návod pro připojení telefonu Nokia 6230 přes infračervený port pro Windows XP instalace programu PC Suite - GPRS

Návod pro připojení telefonu Nokia 6230 přes infračervený port pro Windows XP instalace programu PC Suite - GPRS Návod pro připojení telefonu Nokia 6230 přes infračervený port pro Windows XP instalace programu PC Suite - GPRS 1. Instalace kabelu Do počítače vložte instalační CD Nokia 6230 CD-ROM, které je obsažené

Více

Doporučené nastavení prohlížeče MS Internet Explorer 7 a vyšší pro Max Homebanking PS s využitím čipové karty

Doporučené nastavení prohlížeče MS Internet Explorer 7 a vyšší pro Max Homebanking PS s využitím čipové karty Doporučené nastavení prohlížeče MS Internet Explorer 7 a vyšší pro Max Homebanking PS s využitím čipové karty Obsah 1. Instalace SecureStore... 2 2. Nastavení Internet Exploreru... 3 3. První přihlášení...

Více

Registrace na službě Steam a instalace steamových her

Registrace na službě Steam a instalace steamových her Děkujeme za zakoupení hry. CD klíč si prosím zaregistrujte na službě Steamu podle návodu níže: Registrace na službě Steam a instalace steamových her Zde najdete jednoduchý návod, který vás krok za krokem

Více

Návod: Jak instalovat aplikace z App Store (vč. registrace bez platební karty)

Návod: Jak instalovat aplikace z App Store (vč. registrace bez platební karty) Návod: Jak instalovat aplikace z App Store (vč. registrace bez platební karty) Chcete stahovat různé aplikace do svého iphone? Jak si založit účet na itunes Store? Jak používat aplikaci App Store? App

Více

X-TRADE BROKERS DOM MAKLERSKI SPÓŁKA AKCYJNA,

X-TRADE BROKERS DOM MAKLERSKI SPÓŁKA AKCYJNA, Profil investora Založení Profilu investora Profil investora, jehož prostřednictvím můžete spravovat své účty, registrovat se na semináře, stahovat obchodní aplikace a školící materiály, si můžete založit

Více

Aktualizace map přístrojů ZENEC

Aktualizace map přístrojů ZENEC Aktualizace map přístrojů ZENEC v.5.1 Obsah 1.1... Příprava na aktualizaci 1.2... SyncTool software 1.3... Příprava USB flash disku pro Toolbox software 1.4... Naviextras Toolbox 1.4.1... Požadavky 1.4.2...

Více

Tutoriál. DynaMed ~ Aplikace DynaMed na zařízeních android.

Tutoriál. DynaMed ~ Aplikace DynaMed na zařízeních android. Tutoriál DynaMed ~ Aplikace DynaMed na zařízeních android http://support.ebsco.com/training/resources.php Vítejte v tutoriálu věnovanému aplikaci DynaMed na zařízeních s operačním systémem Android. V tomto

Více

MSDNAA podpora. První přihlášení do systému: Další přihlášení do systému:

MSDNAA podpora. První přihlášení do systému: Další přihlášení do systému: MSDNAA podpora Pro přihlášení k MSDNAA za účelem stažení software použijte odkaz Přihlásit se MSDNAA v pravé části, nebo v prohlížeči zadejte adresu http://msdn62.e-academy.com/vutbr_fpui První přihlášení

Více

Jak na Bakaláře z mobilního telefonu

Jak na Bakaláře z mobilního telefonu Jak na Bakaláře z mobilního telefonu Elektronickou žákovskou knížku je možné ovládat, případně dostávat notifikace i na mobilní telefon nebo tablet. Rodiče a žáci tak mají online přístup ke klasifikaci

Více

1. - Připojení přes web na adrese https://vpn.tokoz.cz

1. - Připojení přes web na adrese https://vpn.tokoz.cz Připojení k VPN TOKOZ Pro připojení k firemním datům a aplikacím můžete použít dva způsoby: 1. - Připojení přes web na adrese https://vpn.tokoz.cz Připojení přes Google Chrome: Kliknete na ROZŠÍŘENÁ NASTAVENÍ

Více

Copyright Delphi Upraveno AutoKelly 2017

Copyright Delphi Upraveno AutoKelly 2017 Technické informace BŘEZEN 2017 DT645(CZ) OBCHODNĚ DŮVĚRNÉ ZMĚNY ZKUŠEBNÍHO VYBAVENÍ VYBAVENÍ: SOFTWARE IRIS TÉMA: 1. ÚVOD LICENCE IRIS SOFTWARE V procesu obnovy licence 2017 IRIS byly provedeny určité

Více

Návod na stažení a instalaci programu Statistica. Návod na prodloužení programu Statistica. Upgrade z verze ENG 13 na 13.2

Návod na stažení a instalaci programu Statistica. Návod na prodloužení programu Statistica. Upgrade z verze ENG 13 na 13.2 Návod na stažení a instalaci programu Statistica. Návod na prodloužení programu Statistica Upgrade z verze ENG 13 na 13.2 Časté chyby a jejich řešení Odinstalace programu Statistica Návod na stažení a

Více

Přidání Edookitu na plochu (v 1.0)

Přidání Edookitu na plochu (v 1.0) Přidání Edookitu na plochu (v 1.0) Obsah : Progresivní aplikace 2 1. Operační systém Android v prohlížeči Chrome 3 2. Operační systém ios v prohlížeči Safari 6 3. Operační systém Windows (desktopová aplikace)

Více

Citrix klient a OneTimePass moje.cpas.cz. Uživatelský návod pro interní uživatele České pojišťovny a.s.

Citrix klient a OneTimePass moje.cpas.cz. Uživatelský návod pro interní uživatele České pojišťovny a.s. Citrix klient a OneTimePass moje.cpas.cz Uživatelský návod pro interní uživatele České pojišťovny a.s. 1 WINDOWS 3 1.1 INSTALACE 3 1.2 PŘIHLÁŠENÍ 10 2 MAC 14 2.1 INSTALACE 14 2.2 PŘIHLÁŠENÍ 17 3 IPAD,

Více

Nastavení prohlížeče Internet Explorer 9-11 ve Windows 7

Nastavení prohlížeče Internet Explorer 9-11 ve Windows 7 Nastavení prohlížeče Internet Explorer 9-11 ve Windows 7 Zapněte Internet Explorer 9 - vpravo nahoře klikněte na Nástroje - zvolte Možnosti Internetu. Zvolte Zabezpečení Důvěryhodné servery Změňte Úroveň

Více

Instalace programu OZO. z www stránek či odkazu z u

Instalace programu OZO. z www stránek či odkazu z  u Instalace programu OZO z www stránek či odkazu z e-mailu První instalaci programu OZO pro rok 2017 si vždy musíte zvolit volbu PLNÁ VERZE PROGRAMU. Upgrade programu OZO 2017 si můžete stahovat až v době,

Více

NAS 208 WebDAV bezpečné sdílení souborů

NAS 208 WebDAV bezpečné sdílení souborů NAS 208 WebDAV bezpečné sdílení souborů Připojení k NAS pomocí protokolu WebDAV A S U S T O R C O L L E G E CÍLE KURZU V tomto kurzu se naučíte: 1. Co je WebDAV 2. Připojení k ASUSTOR NAS pomocí protokolu

Více

1. Instalace MySQL Serveru...2. 2. Konfigurace MySql Serveru...2. 3. Vytvoření struktury databáze...3

1. Instalace MySQL Serveru...2. 2. Konfigurace MySql Serveru...2. 3. Vytvoření struktury databáze...3 Obsah 1. Instalace MySQL Serveru...2 2. Konfigurace MySql Serveru...2 3. Vytvoření struktury databáze...3 4. Instalace Watchdog na klientských stanicích...4 5. Watchdog Viewer...6 Nastavení připojení k

Více

REGISTRACE UŽIVATELE

REGISTRACE UŽIVATELE OBCHODOVÁNÍ S POVOLENKAMI REJSTŘÍK UNIE REGISTRACE UŽIVATELE Stručná uživatelská příručka Obsah Spuštění aplikace... 2 Přihlášení a odhlášení... 3 Vytvoření uživatelského účtu EU Login a přidání čísla

Více

Průvodce pro přenos dat

Průvodce pro přenos dat Průvodce pro přenos dat (pro tonometr OMRON M6 Comfort IT a OMRON M3 IT) 1)Před prvním použití se musíte nejdříve zaregistrovat. 2)Přejděte na webovou stránku: http://bi-link.omron.com/home/landing 3)Zde

Více

Návod na instalaci esamu v. 4.0

Návod na instalaci esamu v. 4.0 Návod na instalaci esamu v. 4.0 POŢADAVKY NA HARDWARE POČÍTAČE (PC A NOTEBOOK)HARDWARE REQUIREMENTS FOR PC ( LAPTOP AND DESKTOP PC) Pentium 4 nebo vyšší USB 2.0, min. 2 porty vedle sebe Musí být dostupné

Více

VYTVOŘENÍ ÚČTU LG SMART WORLD

VYTVOŘENÍ ÚČTU LG SMART WORLD VYTVOŘENÍ ÚČTU LG SMART WORLD Přihlášení a Registrace Copyright 2012 LG Electronics. All Rights Reserved. 01. Stlačením tlačítka Home na dálkovém ovladači spustíte úvodní obrazovku LG Smart TV. 01A. V

Více

Nastavení prohlížeče MS Internet Explorer 10/11 ve Windows 8/8.1

Nastavení prohlížeče MS Internet Explorer 10/11 ve Windows 8/8.1 Nastavení prohlížeče MS Internet Explorer 10/11 ve Windows 8/8.1 Tento návod popisuje nastavení Internet Exploreru 10/11, který se spouští z plochy Windows 8/8.1. Návod nepopisuje nastavení Internet Explorer

Více

Zpracoval Datum Verze Popis změn

Zpracoval Datum Verze Popis změn Uživatelský manuál Zpracoval Datum Verze Popis změn Grant Avakjan 29.09.2010 1.0 Vytvoření manuálu Grant Avakjan 14.10.2010 2.0 Aktualizace dokumentu Aleš Danda 2. 8. 2011 2.1 Aktualizace dokumentu popis

Více

Dále následují kroky, v nichž potvrzujete, které komponenty ADE mají být na váš počítač nainstalovány a na jaké místo ve vašem počítači.

Dále následují kroky, v nichž potvrzujete, které komponenty ADE mají být na váš počítač nainstalovány a na jaké místo ve vašem počítači. Instalace Adobe Digital Editions (ADE) na počítač Elektronická knihovna ebrary umožňuje registrovaným uživatelům NK ČR vypůjčovat si e-knihy obsažené v ebrary. Bližší informace o výpůjčkách z ebrary naleznete

Více

Obsah. Facebook Messenger 27 Instalace v systému Android 28 Instalace v systému ios 29

Obsah. Facebook Messenger 27 Instalace v systému Android 28 Instalace v systému ios 29 Mobilní aplikace Instrukce pro uživatele Tento návod vysvětluje, jak si stáhnout tři samostatné aplikace do Vašeho zařízení. Myslete prosím na to, že je nezbytné se do všech aplikací a výzkumu přihlásit

Více

Popis a instalace synchronizační a archivační služby Dropbox

Popis a instalace synchronizační a archivační služby Dropbox Popis a instalace synchronizační a archivační služby Dropbox Pokud používáte více počítačů, určitě se Vám nelíbí situace, kdy máte na každém z nich jiná data, musíte věci přenášet mezi disky, občas něco

Více

F2 Popis instalace. 1. Obsah. 2. Úvod. 3. Instalace

F2 Popis instalace. 1. Obsah. 2. Úvod. 3. Instalace F2 Popis instalace 1. Obsah 1. Obsah... 1 2. Úvod... 1 3. Instalace... 1 3.1. Internet Explorer 9 pod Windows 7... 2.NET Framework 3.5 je již nainstalován... 2.NET Framework 3.5 není dosud nainstalován...

Více

Aktivace a aktualizace klíčů

Aktivace a aktualizace klíčů Aktivace a aktualizace klíčů Obsah 1 2 3 4 5 Jak začít...2 Instalace Prerequisities 15...3 Instalace CAD...3 Informace o ochranných klíčích...4 Jak můžu aktivovat můj klíč?...4 5.1 5.2 5.3 5.4 Instalace

Více

Instalace programu OZO. z www stránek či odkazu z e-mailu

Instalace programu OZO. z www stránek či odkazu z e-mailu Instalace programu OZO z www stránek či odkazu z e-mailu První instalaci programu OZO pro rok 2015 si vždy musíte zvolit volbu PLNÁ VERZE PROGRAMU. Upgrade programu OZO 2015 si můžete stahovat až v době,

Více

7 Aktivace oznamování nových výzev

7 Aktivace oznamování nových výzev 7 Aktivace oznamování nových výzev Pokud si tuto službu aktivujete, bude získávat prostřednictvím e-mailu oznámení o veškerých nově zveřejněných výzvách v oblasti vašeho zájmu, a to na základě klasifikace

Více

NÁVOD K PŘIHLÁŠENÍ NA WEB CHO PRO STUDENTY. 1. Nejsem registrován na webu ChO

NÁVOD K PŘIHLÁŠENÍ NA WEB CHO PRO STUDENTY. 1. Nejsem registrován na webu ChO NÁVOD K PŘIHLÁŠENÍ NA WEB CHO PRO STUDENTY 1. Nejsem registrován na webu ChO... 1 1.1. Přihlášení e-mailem... 2 1.2. Přihlášení přes Google... 7 1.3. Přihlášení přes Facebook... 11 2. Jsem registrován

Více

Postup pro: A) uplatnění poukazu (kupónu) pro stažení aktuálních map Navigon B) bezplatný upgrade pro Navigon 8110

Postup pro: A) uplatnění poukazu (kupónu) pro stažení aktuálních map Navigon B) bezplatný upgrade pro Navigon 8110 Postup pro: A) uplatnění poukazu (kupónu) pro stažení aktuálních map Navigon B) bezplatný upgrade pro Navigon 8110 Uvedený postup je primárně je určen pro přístroj, pro který jste obdrželi v balení nebo

Více

ČSOB Business Connector Instalační příručka

ČSOB Business Connector Instalační příručka ČSOB Business Connector Instalační příručka Obsah 1 Úvod... 2 2 Získání komerčního serverového certifikátu... 2 2.1 Vytvoření žádosti o certifikát v počítači... 2 2.2 Instalace certifikátu do počítače...

Více

Citrix klient a OneTimePass moje.cpas.cz Uživatelský návod pro uživatele České pojišťovny a.s. a Generali Pojišťovny a.s.

Citrix klient a OneTimePass moje.cpas.cz Uživatelský návod pro uživatele České pojišťovny a.s. a Generali Pojišťovny a.s. Citrix klient a OneTimePass moje.cpas.cz Uživatelský návod pro uživatele České pojišťovny a.s. a Generali Pojišťovny a.s. Obsah 1. Windows 10... 3 1.1. Instalace.NET Framework... 3 1.2. Instalace votp

Více

Registrace do portálu MS2014+

Registrace do portálu MS2014+ 2016 Registrace do portálu MS2014+ Lenka Juklová Místní akční skupina Hlinecko, z.s. 7.4.2016 Obsah: Úvod... 1 1 Instalace a aktualizace internetového prohlížeče... 2 2 Ověření HW a SW požadavků aplikace...

Více

Registrace a nastavení účtů do Vodafone OneNet Samoobsluhy, Vodafone evyúčtování.

Registrace a nastavení účtů do Vodafone OneNet Samoobsluhy, Vodafone evyúčtování. Registrace a nastavení účtů do Vodafone OneNet Samoobsluhy, Vodafone evyúčtování. Úvod: Pro správu a přehled aktivovaných služeb slouží Vodafone OneNet Samoobsluha. Pro veškeré sledování vyúčtování (různé

Více

REGISTRACE UŽIVATELE

REGISTRACE UŽIVATELE OBCHODOVÁNÍ S POVOLENKAMI REJSTŘÍK UNIE REGISTRACE UŽIVATELE Stručná uživatelská příručka Obsah Spuštění aplikace... 2 Přihlášení a odhlášení... 3 Vytvoření uživatelského účtu EU Login a přidání čísla

Více

Konfigurace PPPoE připojení v OS Microsoft Windows 98, ME

Konfigurace PPPoE připojení v OS Microsoft Windows 98, ME Konfigurace PPPoE připojení v OS Microsoft Windows 98, ME Předmluva Tento návod slouží k nastavení připojení k síti Internet prostřednictvím služby Internet ONE, která využívá připojování pomocí protokolu

Více

Téma 1 - řešení s obrázky

Téma 1 - řešení s obrázky Téma 1 - řešení s obrázky 1. Instalace Windows Server 2008 R2 1.1. Spusťte Správce serveru ( Start -> Nástroje pro správu -> Správce serveru) 1.2. Rozbalte možnost Role a dále pak Hyper-V -> Správce technologie

Více

Jak nainstalovat ArcGIS

Jak nainstalovat ArcGIS Jak nainstalovat ArcGIS 1) Zašlete email panu RNDr. Václavu Stacke, PhD. (stacke@cbg.zcu.cz), že potřebujete autorizační kód pro spuštění ArcGIS for Desktop. 2) Dostanete autorizační kód ve tvaru např.

Více

Instalace a aktivace 3E pluginů pro SketchUp 2015 Rychlý průvodce instalací a aktivací pluginů: 3E Parametrické tvary, 3E Doors&Windows a 3E Katalog.

Instalace a aktivace 3E pluginů pro SketchUp 2015 Rychlý průvodce instalací a aktivací pluginů: 3E Parametrické tvary, 3E Doors&Windows a 3E Katalog. Instalace a aktivace 3E pluginů pro SketchUp 2015 Rychlý průvodce instalací a aktivací pluginů: 3E Parametrické tvary, 3E Doors&Windows a 3E Katalog. 1. Stáhněte instalační soubor vybraného 3E pluginu

Více

JAK NASTAVIT SLUŽBU HIK-CONNECT PRO ZAŘÍZENÍ HIKVISION

JAK NASTAVIT SLUŽBU HIK-CONNECT PRO ZAŘÍZENÍ HIKVISION JAK NASTAVIT SLUŽBU HIK-CONNECT PRO ZAŘÍZENÍ HIKVISION Srpen 2017 1. ÚVOD Tento dokument popisuje způsob aktivace služby Hik-Connect. Dokument je určený uživatelům, u kterých se předpokládá znalost práce

Více

Návod na používání aplikace TV DIGITAL OnGuide(EPG)

Návod na používání aplikace TV DIGITAL OnGuide(EPG) Návod na používání aplikace TV DIGITAL OnGuide(EPG) I. Instalace TV DIGITAL OnGuide Pokud máte aplikaci TVCenter 6 nainstalovanou z originálního CD, vložte tento disk do mechaniky Vašeho PC a počkejte

Více

Konfigurace pracovní stanice pro ISOP-Centrum verze 1.21.32

Konfigurace pracovní stanice pro ISOP-Centrum verze 1.21.32 Informační systém ISOP 7-13 Vypracováno pro CzechInvest Konfigurace pracovní stanice pro ISOP-Centrum verze 1.21.32 vypracovala společnost ASD Software, s.r.o. Dokument ze dne 20.2.2015, verze 1.00 Konfigurace

Více

Postup přechodu na podporované prostředí. Přechod aplikace BankKlient na nový operační systém formou reinstalace ze zálohy

Postup přechodu na podporované prostředí. Přechod aplikace BankKlient na nový operační systém formou reinstalace ze zálohy Postup přechodu na podporované prostředí Přechod aplikace BankKlient na nový operační systém formou reinstalace ze zálohy Obsah Zálohování BankKlienta... 3 Přihlášení do BankKlienta... 3 Kontrola verze

Více

Aktivace a aktualizace klíčů

Aktivace a aktualizace klíčů Aktivace a aktualizace klíčů Obsah 1 Jak začít...2 2 Instalace Prerequisities 15...3 3 Instalace CAD...3 4 Informace o ochranných klíčích...4 5 Jak můžu aktivovat můj klíč?...4 5.1 Instalace Prerequisities...5

Více

Postup instalace síťové verze Mount Blue

Postup instalace síťové verze Mount Blue Postup instalace síťové verze Mount Blue Instalace na serveru 1. Stáhněte si instalační balíček pro server ze stránek Mount Blue na adrese: http://www.mountblue.cz/download/mountblue-server-setup.exe 2.

Více

Obsah: Instalace TeamSpeak 3 (TS3)

Obsah: Instalace TeamSpeak 3 (TS3) Obsah: Odkazy ke stažení TeamSpeak 3 (klienta) a jazykové mutace Návod na instalaci TeamSpeak 3 Návod na instalaci češtiny Nastavení po prvním spuštění Připojení k serveru Instalace TeamSpeak 3 (TS3) TeamSpeak

Více

Instalace hardwaru. Instalace hardwaru

Instalace hardwaru. Instalace hardwaru Instalace hardwaru Poznámka Model produktu zobrazený v této příručce je TL-PS110U a slouží jako pří Dříve než začnete, připravte si tato zařízení Počítač s operačním systémem Windows 2000/XP/2003/Vista/7

Více

Redakční systém Joomla. Prokop Zelený

Redakční systém Joomla. Prokop Zelený Redakční systém Joomla Prokop Zelený 1 Co jsou to red. systémy? Redakční systémy (anglicky Content Management System - CMS) jsou webové aplikace používané pro snadnou správu obsahu stránek. Hlavním cílem

Více

Přihlášení uživatele do aplikace

Přihlášení uživatele do aplikace Informační systém GRANTY modul hodnocení Vypracováno pro MHMP Přihlášení uživatele do aplikace GRANTY modul Hodnocení vypracovala společnost ASD Software, s.r.o. Dokument ze dne: 23. 8. 2016, verze 1.03

Více

Návod pro připojení telefonu Sony Ericsson P900 jako modem přes datový kabel a pro Windows 2000/XP

Návod pro připojení telefonu Sony Ericsson P900 jako modem přes datový kabel a pro Windows 2000/XP Návod pro připojení telefonu Sony Ericsson P900 jako modem přes datový kabel a pro Windows 2000/XP Nepřipojujte telefon k počítači, budete k tomu vyzváni později 1. Instalace softwaru Do počítače vložte

Více

Jak nainstalovat Avast?

Jak nainstalovat Avast? Jak nainstalovat Avast? produkty pro malé firmy a domácnosti Tento postup je určen pro produkty: Avast Pro Antivirus, Avast Internet Security, Avast PREMIER. Poznámka: Některá zde zobrazení dialogová okna

Více

IP kamery DIGITUS Plug&View

IP kamery DIGITUS Plug&View IP kamery DIGITUS Plug&View Stručný průvodce instalací Obsah balení 1 IP kamera Plug&View 1 napájecí zdroj s kabelem 1 kabel s ethernetem 1 stručný průvodce instalací 1 disk CD s nástroji 1 odnímatelná

Více

Memeo Instant Backup Průvodce rychlým. Krok 1: Vytvořte si bezplatný účet Memeo. Krok 2: Připojte vaše úložné zařízení k počítači

Memeo Instant Backup Průvodce rychlým. Krok 1: Vytvořte si bezplatný účet Memeo. Krok 2: Připojte vaše úložné zařízení k počítači Úvod Memeo Instant Backup představuje jednoduché řešení zálohování pro celý digitální svět. Automatickým a nepřetržitým zálohováním vašich cenných souborů na disku C aplikace Memeo Instant Backup chrání

Více

MetaTrader Mobile Uživatelský manuál Operační systém Andorid HIGHSKY.CZ

MetaTrader Mobile Uživatelský manuál Operační systém Andorid HIGHSKY.CZ MetaTrader Mobile Uživatelský manuál Operační systém Andorid HIGHSKY.CZ 1 OBSAH Instalace 3 Přihlášení 4 Trh 5 Symboly 4 Graf 6 Vlastnosti grafu 7 Nový pokyn okamžitá realizace 7 Nový pokyn čekající 8

Více

POZOR!!! INSTALACE POD WINDOWS 200 / XP / VISTA PROBÍHÁ VE DVOU ETAPÁCH A JE NUTNÉ DOKON

POZOR!!! INSTALACE POD WINDOWS 200 / XP / VISTA PROBÍHÁ VE DVOU ETAPÁCH A JE NUTNÉ DOKON Program SK2 Připojení adaptérusk2 k počítači Propojte svůj počítač pomocí přiloženého propojovacího USB kabelu s adaptérem SK2. SK2 v prostředí Windows 2000 - XP - Vista - po propojení počítače s adaptérem

Více

Aplikace SEMS Portal V1.0

Aplikace SEMS Portal V1.0 Aplikace SEMS Portal V.0 Registrace účtu Pro registraci a přihlášení můžete použít buď odkaz na web nebo Aplikaci. EU Server https://eu.sems.com.cn AU Server Primary Server https://au.sems.com.cn https://global.sems.com.cn

Více

ČSOB Business Connector instalační příručka

ČSOB Business Connector instalační příručka ČSOB Business Connector instalační příručka Obsah 1 Úvod... 2 2 Získání komerčního serverového certifikátu... 2 2.1 Vytvoření žádosti o certifikát v počítači... 2 2.2 Instalace certifikátu na počítač...

Více

OBSAH. Stránka 1 z 11 INSTALACE THINPRINT RDP V POČÍTAČI KLIENTA STAŽENÁ Z WEBU WWW.PREMIER.CZ... 2

OBSAH. Stránka 1 z 11 INSTALACE THINPRINT RDP V POČÍTAČI KLIENTA STAŽENÁ Z WEBU WWW.PREMIER.CZ... 2 Stránka 1 z 11 OBSAH INSTALACE THINPRINT RDP V POČÍTAČI KLIENTA STAŽENÁ Z WEBU WWW.PREMIER.CZ... 2 INSTALACE THINPRINT RDP V POČÍTAČI KLIENTA S 64BIT. OPERAČNÍM SYSTÉMEM... 6 DALŠÍ NASTAVENÍ (SPOLEČNÁ

Více

Stažení instalačních souborů pro MATLAB a jeho nadstavby z internetu

Stažení instalačních souborů pro MATLAB a jeho nadstavby z internetu Stažení instalačních souborů pro MATLAB a jeho nadstavby z internetu (určeno pro verzi R2014a a novější) Od verze MATLAB R2014a se instalační soubory pro MATLAB a jeho nadstavby stahují pomocí instalátoru,

Více

Návod na instalaci HW certifikátu aplikace PARTNER24

Návod na instalaci HW certifikátu aplikace PARTNER24 Návod na instalaci HW certifikátu aplikace PARTNER24 Verze: 2.13 (19. 8. 2015) Vlastník: CEN7350_03 Jméno souboru: P24_manual_certifikat_hw Obsah Návod na instalaci HW certifikátu aplikace PARTNER24...

Více

Instalace a nastavení PDFCreatoru

Instalace a nastavení PDFCreatoru Instalace a nastavení PDFCreatoru Program Komunikátor dokáže převést libovolnou tiskovou sestavu do formátu PDF. Aby však mohla tato funkce spolehlivě fungovat, musí být na počítači nainstalován program

Více

Nevíte, jaký je postup pro získání studentské licence na Autodesk produkty zdarma? Tak čtěte tento manuál.

Nevíte, jaký je postup pro získání studentské licence na Autodesk produkty zdarma? Tak čtěte tento manuál. Jak získat akademickou licenci od Autodesku zdarma? Nevíte, jaký je postup pro získání studentské licence na Autodesk produkty zdarma? Tak čtěte tento manuál. Na úvod musíme uvést, že studentská licence

Více

ABRA Software a.s. ABRA on- line

ABRA Software a.s. ABRA on- line ABRA Software a.s. ABRA online ÚVOD 2 2.1 ABRA on-line - úvod 1 ČÁST 1 2 1.1 ABRA on-line - připojení do vzdálené aplikace z prostředí OS MS Windows 1 ČÁST 2 11 2.1 ABRA on-line - připojení do vzdálené

Více

Jak na Bakaláře z mobilního telefonu

Jak na Bakaláře z mobilního telefonu Jak na Bakaláře z mobilního telefonu Elektronickou žákovskou knížku je možné ovládat, případně dostávat notifikace i na mobilní telefon nebo tablet. Rodiče a žáci tak mají online přístup ke klasifikaci

Více

Software602 FormApps Server

Software602 FormApps Server Software602 FormApps Server Instalace pluginů pro elektronické formuláře Aktualizováno: 13. 1. 2017 Software602 a.s. Hornokrčská 15 140 00 Praha 4 tel: 222 011 602 web: www.602.cz e-mail: info@602.cz ID

Více

Průvodce Akademickým portálem SoftwareONE

Průvodce Akademickým portálem SoftwareONE Průvodce Akademickým portálem SoftwareONE Pro školská zařízení Pardubického kraje Microsfot Enrollment for Education Solutions Praha, duben 2016 Obsah Registrace na SoftwareONE Academic portálu... 1 Výběr

Více

Průvodce Akademickým portálem SoftwareONE

Průvodce Akademickým portálem SoftwareONE Průvodce Akademickým portálem SoftwareONE Pro školská zařízení Pardubického kraje Microsfot Enrollment for Education Solutions Praha, prosinec 2015 Obsah Registrace na SoftwareONE Academic portálu... 1

Více