SE SOLODOOREM, NOVĚ NA OBLOU!

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "SE SOLODOOREM, NOVĚ NA OBLOU!"

Transkript

1 SE SOLODOOREM, NOVĚ NA OBLOU! Linka FHC a lis už fungují naplno! Poslední květnový týden otevřel sušický výrobní závod své brány a pozvaným hostům představil naplno spuštěné nové technologie lis a formátohranovací centrum, které od prvního okamžiku svého provozu zajišťuje oblou hranu na dveřích. Pozvání mimo jiné přijal i starosta města Sušice, Bc. Petr Mottl. Velice nás potěšil zájem našich obchodních partnerů, kterým jsme nabídli možnost, podívat se pod naši výrobní pokličku a představit tak v současnosti nejmodernější výrobu dveří a zárubní v Česku. Prohlídky začínaly vždy v našem expedičním skladě, který díky své rekonstrukci doznal zásadních a na první pohled jasně patrných změn. Prohlídka dále pokračovala přes lisovací stroj k vlastní formátohranovací lince, popisuje pan Martin Dozrál, generální ředitel, který byl sám jedním z průvodců Mezi nejaktraktivnější části samozřejmě patřila podrobná odborně komentovaná prohlídka u formátohranovacího centra, a to především v části linky, ve které dochází k ohybu lemovací pásky na oblou hranu. Specifický výrobní proces, umožňující bezproblémový ohyb i silně mechanicky odolných laminátů, byl připraven a odladěn přímo na míru společnosti SOLODOOR pod vedením Ing. Zdeňka Wimmera, vedoucího technické přípravy výroby SOLODOOR, který je spolu s německým dodavatelem, spoluautorem celé technologie FHC a lisu. Rozjezd výrobní linky nebyl samozřejmě jednoduchou záležitostí, nicméně dnes už vše běží za plného výrobního provozu. FHC řídí samostatný IT systém, který si z čárových kódů na dveřovce sám určí, jaké operace je nutné provést. Kapacita této linky je 450 dveří na jednu směnu, což je samozřejmě pozitivní navýšení oproti původnímu stavu. doplňuje Ing. Wimmer.

2 Aby si hosté a účastníci prohlídek tzv. na vlastní kůži vyzkoušeli, že s oblou hranou je vše jednodušší mohli se během odpoledního programu akce zapojit do minisoutěží a získat tak tituly šampiónů a jako hlavní cenu pravé chodské koláče. Nejlepším SOLO jezdcem s trakařem na oblou se stal pan Milan Hotař ze společnosti SOLOSTYL, první místo za nejlepšího SOLO koloběžkáře získal pan Pavel Vitner ze společnosti Dřevoobchod K&C Karlovy Vary a nejlepšími SOLO kuželkáři se stali soutěžící hájící barvy našeho obchodního oddělení, obchodní zástupce Ing. František Němec a obchodní ředitel Ing. Radek Spousta. Nejlepší SOLO jezdec pan Milan Hotař SOLOSTYL Nejlepší SOLO koloběžkář pan Pavel Vitner Dřevoobchod K&C Karlovy Vary Nejlepší SOLO kuželkáři Zástupci obchodního oddělení SOLODOOR Všichni zájemci, kteří se nemohli prezentace nových technologií zúčastnit, ale mají zájem o individuální prohlídku, se mohou spojit se svým obchodním zástupcem SOLODOOR, který potřebné zajistí. Věříme, že plným spuštěním nových linek zamezíme do budoucna situacím, které nás v posledním roce hodně trápily, a to výpadkům v dodávkách dveří a zárubní. K těm docházelo z toho důvodu, že veškeré úpravy spojené s instalací nových linek byly prováděny za plného provozu bez jakýchkoli odstávek výroby. Šlo o velice nepříjemný stav, který jsme se snažili řešit promptně, ale ne vždy se to podařilo. Na tomto místě bych rozhodně ještě jednou rád poděkoval všem našim odběratelům, že v dané chvíli byli vstřícní a svým zákazníkům dokázali nastalý stav vysvětlit tak, že důvěra v naši značku nebyla poškozena. O to více jsem rád, že obě nové technologie nám už nyní, kromě navýšení a stabilizace našich výrobních kapacit, umožnily i mnohé sortimentní novinky. A myslím, že za SOLODOOR mohu slíbit, že rozhodně v maximálním vytěžení všech možností FHC nepolevíme, uzavírá Martin Dozrál.

3 NOVINKY SOLODOOR pro rok 2015! Od 1. června 2015 je k dispozici a k odběru nový katalog SOLODOOR platný pro rok 2015, kdy vešel v platnost i související ceník. Obojí je už nyní možné žádat u svého obchodního zástupce SOLODOOR. Katalog i ceník jsou také volně ke stažení na našich webových stránkách V katalogu i ceníku došlo k několika změnám, které jistě potěší naše zákazníky: hlavním zvýhodněním v novém ceníku je stejná cena pro dveře o výšce 210 cm, stejně jak o výšce 197 cm dále je to výrazné rozšíření kazetových a prosklených variant u řad Vertigo, Polar, Sima, Sagita, Styl a Klasik nebo zavedení nové řady dveří OFFICE LINE určené pro komerční prostory. požadavky náročných zákazníků uspokojí rozšíření certifikace u protipožárních, protihlukových a kouřotěsných dveří. DVEŘE, DVEŘE, DVEŘE, ZA KTERÝMI ZA KTERÝMI ZA KTERÝMI JSME DOMA OBLÁ HRANA - NOVINKA 2015 JSME DOMA JSME DOMA OBLÁ HRANA - NOVINKA 2015 (VÍCE NA STR. 4) OBLÁ HRANA - NOVINKA 2015 (VÍCE NA STR. 4) (VÍCE NA STR. 4) A jaké další novinky v sobě nese nový katalog? KATALOG 2015 KATALOG 2015 KATALOG 2015 OBLÁ HRANA Zásadní a nepřehlédnutelnou novinkou u dveří SOLODOOR je oblá hrana, a to téměř ve všech površích, bez rozdílu. Všechny typy hran, včetně oblé budou zcela bez příplatku. Oblá hrana, vznikající díky TOP technologii formátohranovacího centra nabízí nejen elegantní prvek na dveřním křídle, ale hlavně se vyznačuje zvýšenou ochranou jak dveří samotných, tak i jejich uživatelů. Oblá hrana s sebou přináší: elegantní vzhled dveří a zárubní, protože při zavřených dveřích není vidět napojení hranovací pásky na dveřním křídle, oblý rádius hrany nejen na bocích, ale i horní straně dveří, čímž se dosahuje designově vyváženého vzhledu dveří, snížení rizika úrazu při pádu na hranu dveří, snížení rizika poškození dveří při nárazu jiným předmětem, snížení rizika zachycení oděvu při průchodu, výrazné omezení rizika odlepování namáhaných hran dveří, zamezení průniku vzdušné vlhkosti dovnitř dveřního křídla, praktičnost při údržbě a čištění dveří, tzn. nezachycuje se na ní prach a nečistoty, a proto lze dveře s oblou hranou použít i do namáhaných provozů, větší bezpečnost při otevírání a zavírání dveří, Oblá hrana s laminátem na povrchu, která vzniká díky nové technologii FHC, vytváří jedinečný konkurenční prvek, který dveře se značkou SOL ODOOR zcela jasně odlišuje od konkurence. Oblá hrana je možná pro modely dveří - Vertigo, Elegant, Excelent, Sima, Solo, Sagita, Gabreta, Solid, Song, Styl, Klasik.

4 NOVÉ POVRCHY NA DVEŘÍCH A ZÁRUBNÍCH I v letošním roce jsme přistoupili k rozšíření dekorů pro povrchy našich dveří. Většina novinek je v příčném provedení v materiálech CPL laminát a SOLO 3D. Velkou skupinu tvoří rozšíření CPL laminátů v modelové řadě KLASIK. Věříme, že příčné provedení laminátů napomůže zatraktivnit naši nabídku. Některé dekory více vyniknou napříč anebo v případě kazetových dveří umožní pohrát si s příčným a podélným dekorem na ploše dveří. Navíc kromě příčné linie, přibyly i CPL lamináty o síle 0,8 mm pro řadu KLASIK v rozmanitých odstínech v celé barevné škále. Povrch SOLO 3D má stále rostoucí tendenci, a proto jsme v rámci těchto povrchů doplnili dekor dubu a třešně, které jsou mezi zákazníky stálicí ve volbě. Pro rychlou orientaci jsme všechny nové povrchy v katalogu jasně zvýraznili a označili, aby je naši obchodní partneři a zákazníci nemuseli složitě vyhledávat, vysvětluje Martin Dozrál k sortimentním novinkám pro rok Ucelený přehled nových dekorů: SOLO 3D dub, třešeň SOLO 3D příčné cremeline I, eben I, casino, dub, dub přírodní, dub bělený, aragon, driftwood, třešeň CPL ferrara CPL příčné javor, rumunská třešeň, ořech, wenge, merano, ferrara, buk, olše, kalvados CPL lamináty o síle 0,8 mm (jen pro řadu KLASIK) krycí bílá, bavlna, malaga, azurová modrá, námořní modrá, stříbřitě šedá, mokka, černá Fólie mokka, earl grey TŘEŠEŇ DUB NOVINKY SOLO 3D CPL FÓLIE FERRARA LAMINÁTY 0,8 MM (pouze pro řadu KLASIK) MOKKA EARL GREY KRYCÍ BÍLÁ BAVLNA MALAGA AZUROVÁ MODRÁ NÁMOŘNÍ MODRÁ ROZŠÍŘENÍ CERTIFIKACE SPECIÁLNÍ VÝROBKŮ STŘÍBŘITĚ ŠEDÁ MOKKA ČERNÁ NOVINKA Technologové SOLODOORu zajistili navýšení potřebných certifikací pro protipožární dveře, které jsme nyní nově schopni nabízet a dodávat mimo jiné ve 2. i 3. bezpečnostní protipožární třídě. Jak se liší dveře v požárně bezpečnostní třídě 3 od nižší úrovně, DPB 2? - třídílné panty s integrovaným trnem proti vysazení - zpevněný rám - nutnou součástí je speciální kovová zárubeň, která musí být při montáži vylita betonem. Co mají společného dveře požárně bezpečnostní třídy 2 a 3? DPB TŘÍDA 3 - požární odolnost v délce 30 minut - pětibodový bezpečnostní zámek TRILOGIA, na straně pantů jsou instalovány trny proti vysazení - na plné dveře lze dodat nalepovací rámeček.

5 Certifikaci speciálních vlastností našich výrobků jsme však rozšířili i v mnoha dalších oblastech. CERTIFIKOVANÉ VÝROBKY SOLODOOR A.S. TYP DVEŘÍ JEDNOKŘ. DVOUKŘ. DPO 30 min., výplň GRENAMAT, falcové X X POŽÁRNÍ ODOLNOST DRUH KONSTRUKCE KOUŘOTĚSNOST BEZPEČNOST PROTIHLUKOVÉ PROVEDENÍ DP3 S m 34 db, 36 db, 37 db s pevným prahem, jen 1 kř. DPO 45 min., falcové, jen v ocelové zárubni X X 45/EW45 DP3 S m DPO 30 min. prosklené 1/3 a 2/3, falcové X X DP3 DPB2 (DPO 30 min. bezpečnostní RC2), falcové, jen v ocelové zárubni X DP3 S m RC2 34 db, 36 db, 37 db s pevným prahem, jen 1 kř. DPB3 (DPO 30 min. bezpečnostní RC3), falcové, jen v ocelové zárubni X DP3 S m RC3 34 db pevným prahem DPON 30 min. výplň NOBASIL, falcové X X DP3 S m DPO 30 min., výplň GRENAMAT, bezfalcové X X DP3 S m PROTIPOŽÁRNÍ ZÁRUBNĚ DPO zárubeň, falcová X X DP3 S m 34 db, 36 db, 37 db s pevným prahem, jen 1 kř. DPO zárubeň, bezfalcová X X E1 1 DP3 S m PROTIHLUKOVÉ DVEŘE PROTIHLUKOVÉ PROVEDENÍ Jednokřídlové falcové s voštinou, pevný práh X 27 db Jednokřídlové falcové, výsuvný práh X 32 db Jednokřídlové falcové s odlehčenou dřevotřískovou deskou, pevný práh X 33 db Jednokřídlové falcové s pevným prahem X 38 db Použitá označení: - Požární odolnost v obložkové zárubni - Požární odolnost v ocelové zárubni DP3 - Dřevěný požární uzávěr S Jednokřídlové falcové s výsuvným prahem X 37 db m - Průnik studeným/ teplým kouřem S m - Průnik studeným kouřem RC2 - Bezpečnost 2. třída RC3 - Bezpečnost 3. třída Dvoukřídlové falcové s výsuvným prahem X 36 db Jednokřídlové bezfalcové s výsuvným prahem X 33 db Stávající certifikace Dvoukřídlové bezfalcové s výsuvným prahem X 32 db Rozšířené a nové certifikace 2015 PROTIHLUKOVÉ DVEŘE A PROTIHLUKOVÉ DVEŘE PLNÉ Dveře plné lze dodat jako protihlukové (vzduchově neprůzvučné) v obložkové zárubni SOLO (pro dveře v ocelové zárubni se hodnoty vzduchové neprůzvučnosti snižují o 2 db). Protihlukové dveře vytváří pocit soukromí, snižují prostup zvuku dveřmi (lednice vydává hluk o intenzitě 40 db, myčka 42 db, šepot 20 db, napouštění vody do vany 80 db). PROTIHLUKOVÉ DVEŘE POŽÁRNĚ ODOLNÉ A DVEŘE POŽÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ TŘÍDA 2, 3 Dveře požárně odolné v protipožární obložkové zárubni SOLO nebo v těsněné ocelové zárubni a Dveře požárně bezpečnostní třída 2 v těsněné ocelové zárubni lze dodat jako protihlukové o vzduchové neprůzvučnosti 34, 35, a 37 db, DPB3 o vzduchové neprůzvučnosti 32 db. Při výběru kování je třeba počítat s tím, že tloušťka dveří může být 44, respektive 47 mm. PŘECHOD NA NOVÉ OBALY U ZÁRUBNÍ Vyhlásili jsme STOP drobným poškozením, které vznikaly nedostatečnou ochranou a nesprávnou dopravou našich zárubní. Od května je v plném proudu nový způsob balení našich zárubní. Základem je přidání ochranných prvků na rohy zárubní a dalších obalových vrstev, které utlumí nežádoucí nárazy při přepravě nebo neodborné manipulaci. Opatření rohů zárubní plastovými krytkami Nyní je balení připraveno k zalepení Rohy zárubní, které jsou zvláště náchylné na poškození, jsou od nynějška při balení opatřeny plastovými krytkami, které brání odražení koncových špic a dalšímu poškození materiálu. Podobnou funkci plní také polystyren vložený do okrajů balení a bublinková fólie, která je vkládána mezi jednotlivé části zárubní. Doufáme, že tento krok nám umožní vyhnout se reklamacím a dalším situacím, které bývají nepříjemné, jak pro nás tak především pro naše zákazníky, vysvětluje Martin Dozrál.

6 VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ OTEVŘENA PRVNÍ FRANCHISOVÁ PRODEJNA SOLODOOR Připravovaný projekt Franchisových prodejen byl spuštěn v polovině května ve Valašském Meziříčí ve spolupráci se společností SD Valašské Meziříčí s. r. o. Naší snahou je nabídnout zákazníkům vzorkovny s logem SOLODOOR s jednotnou promovizáží, a pouze našimi výrobky a doporučenými doplňky od odzkoušených dodavatelů. Zásadní je také profesionálně odborná obsluha, která zákazníkům pomůže, zorientovat se v celé šíři naší nabídky, vysvětluje důvody vzniku franchisových prodejen Martin Dozrál a doplňuje: Tento krok je skutečným průlomem v naší dosavadní obchodní politice. Chceme tak zákazníkům ukázat, že jsme na českém trhu silná značka, která nabízí nejen kvalitní a moderní dveře, ale také i veškerý servis, který je s pořízením K Y ŠETRN Ý VÝ E K K ROB E Výstavba nové vzorkovny byla investicí v hodnotě 500 tisíc korun českých a svým prostorem a technickým zázemím otevírá možnost pro ideální výběr dveří a zárubní včetně potřebného odborného poradenství v daném regionu. OLOGIC Prodejní plocha vzorkovny ve Valašském Meziříčí dosahuje 50 m2 a je na ní vystaveno na 27 dveří a zárubní, které jsou k vidění ve všech povrchových úpravách od CPL laminátu, originálního a odolného SOLO 3D, fólie, dýhy až po různé barevné kombinace lakovaných dveří RAINBOW, POLAR a PRESI. Zároveň zde jsou i dveře VERTIGO VARIANT s tabulovou výplní nebo dveře VERTIGO s háčky. Samozřejmostí je i další tradiční sortiment SOLODOOR tak, aby zákazník získal ucelené informace o všech možnostech ze světa dveří a zárubní. SOLODOOR a.s., Nádražní 166, Sušice, prodej@solo.cz, tel.: , fax:

NOVINKY 2016 DVEŘE, ZA KTERÝMI JSME DOMA

NOVINKY 2016 DVEŘE, ZA KTERÝMI JSME DOMA NOVINKY 2016 DVEŘE, ZA KTERÝMI JSME DOMA NOVINKY OBLÁ HRANA TABULKA MODELOVÝCH ŘAD, U KTERÝCH JE MOŽNÁ OBLÁ HRANA: OBLÁ HRANA OBLÁ HRANA NA BOCÍCH DVEŘÍ I NA HORNÍ STRANĚ VÝHODY NAŠÍ UNIKÁTNÍ OBLÉ HRANY

Více

KATALOG 2016 DVEŘE, ZA KTERÝMI JSME DOMA

KATALOG 2016 DVEŘE, ZA KTERÝMI JSME DOMA KATALOG 2016 DVEŘE, ZA KTERÝMI JSME DOMA SOLODOOR JE FIRMA, KTERÁ PŘEMÝŠLÍ, JAK LIDÉ ŽIJÍ, A PROTO JE SCHOPNA NAVRHNOUT JIM TO, PO ČEM OPRAVDU TOUŽÍ. Při výrobě pečlivě sledujeme působení na životní prostředí.

Více

KATALOG 2016 DVEŘE, ZA KTERÝMI JSME DOMA

KATALOG 2016 DVEŘE, ZA KTERÝMI JSME DOMA KATALOG 2016 DVEŘE, ZA KTERÝMI JSME DOMA SOLODOOR JE FIRMA, KTERÁ PŘEMÝŠLÍ, JAK LIDÉ ŽIJÍ, A PROTO JE SCHOPNA NAVRHNOUT JIM TO, PO ČEM OPRAVDU TOUŽÍ. Při výrobě pečlivě sledujeme působení na životní prostředí.

Více

KATALOG 2016 DVEŘE, ZA KTERÝMI JSME DOMA

KATALOG 2016 DVEŘE, ZA KTERÝMI JSME DOMA KATALOG 2016 DVEŘE, ZA KTERÝMI JSME DOMA SOLODOOR JE FIRMA, KTERÁ PŘEMÝŠLÍ, JAK LIDÉ ŽIJÍ, A PROTO JE SCHOPNA NAVRHNOUT JIM TO, PO ČEM OPRAVDU TOUŽÍ. Při výrobě pečlivě sledujeme působení na životní prostředí.

Více

PROTIPOŽÁRNÍ DVEŘE PROTIPOŽIARNE DVERE

PROTIPOŽÁRNÍ DVEŘE PROTIPOŽIARNE DVERE PROTIPOŽÁRNÍ DVEŘE PROTIPOŽIARNE DVERE Povrch na ilustračním obrázku Fólie, Třešeň Povrch na ilustračnom obrázku Fólia, Čerešňa PROTIPOŽÁRNÍ DVEŘE Bílá POLAR Biela POLAR Lakovaná MDF bílá Lakovaná MDF

Více

CENÍK DVEŘÍ A ZÁRUBNÍ

CENÍK DVEŘÍ A ZÁRUBNÍ CENÍK DVEŘÍ A ZÁRUBNÍ 2015 Ceny jsou platné od 1. 7. 2015., ZA KTERÝMI JSMEDOMA Ceny platí pro rozměry 60, 70, 80, 90/197 cm. Ceny dvoukřídlých dveří 125, 145 a 160/197 cm 1 7 2 3 8 4 5 9 6 10 11 CPL 60-90

Více

CENÍK DVEŘÍ A ZÁRUBNÍ

CENÍK DVEŘÍ A ZÁRUBNÍ CENÍK DVEŘÍ A ZÁRUBNÍ 2015 Ceny jsou platné od 1. 6. 2015., ZA KTERÝMI JSMEDOMA Ceny platí pro rozměry 60, 70, 80, 90/197 cm. Ceny dvoukřídlých dveří 125, 145 a 160/197 cm 1 7 2 3 8 4 5 9 6 10 11 CPL 60-90

Více

ceník dverí ˇ a zárubní 2012

ceník dverí ˇ a zárubní 2012 ceník dverí ˇ a zárubní 2012 Ceny jsou platné od 1. 3. 2012. české dvere Gabreta CPL: bílá, šedá, buk, dub, olše, kalvados, třešeň, javor, rumunská třešeň, ořech, wenge, dub příčný, titan (příplatek 600,-

Více

CENÍK DVEŘÍ A ZÁRUBNÍ 2017

CENÍK DVEŘÍ A ZÁRUBNÍ 2017 CENÍK DVEŘÍ A ZÁRUBNÍ 2017 Ceny jsou platné od 1. 1. 2017., ZA KTERÝMI JSME DOMA Ceny platí pro rozměry 60, 70, 80, 90/197 cm. Ceny dvoukřídlých dveří 125, 145 a 160/197 cm Povrch Rozměr 1 7 2 3 8 4 5

Více

CENÍK SOLODOOR a.s. platný od

CENÍK SOLODOOR a.s. platný od 1 CENÍK SOLODOOR a.s. platný od 7. 5. 2018 VERTIGO NOVINKA NOVINKA Vertigo 1 Vertigo 2 Vertigo 3 Vertigo 4 Vertigo 10 Vertigo 11 Vertigo 20 Vertigo 21 CPL 60-90 / 197 cm 5.640 Kč 5.640 Kč 5.640 Kč 5.640

Více

Ceník dveří a zárubní

Ceník dveří a zárubní Ceník dveří a zárubní 2014 Ceny jsou platné od 1. 2. 2014. dveře, za kterými jsmedoma Vertigo Vertigo 1 Vertigo 2 Vertigo 3 Vertigo 4 Vertigo 5 Vertigo 6 Vertigo 10 Vertigo 11 Vertigo 20 CPL 60-90 / 197

Více

CENÍK DVEŘÍ A ZÁRUBNÍ

CENÍK DVEŘÍ A ZÁRUBNÍ CENÍK DVEŘÍ A ZÁRUBNÍ 2014 Ceny jsou platné od 1. 2. 2014., ZA KTERÝMI JSMEDOMA VERTIGO VERTIGO 1 VERTIGO 2 VERTIGO 3 VERTIGO 4 VERTIGO 5 VERTIGO 6 VERTIGO 10 VERTIGO 11 VERTIGO 20 CPL 60-90 / 197 cm 4

Více

CENÍK DVEŘÍ A ZÁRUBNÍ

CENÍK DVEŘÍ A ZÁRUBNÍ CENÍK DVEŘÍ A ZÁRUBNÍ 2015, ZA KTERÝMI JSME DOMA Ceny jsou platné od 1. 3. 2015. VERTIGO S O LO CPL 3D Bílá POLAR 60-90 / 197 cm 60-90 / 197 cm 60-90 / 197 cm VERTIGO 1 VERTIGO 2 VERTIGO 3 VERTIGO 4 VERTIGO

Více

Akce KOMPLET. Ceny jsou za komplet dveře + zárubeň.

Akce KOMPLET. Ceny jsou za komplet dveře + zárubeň. AKČNÍ KATALOG 2014 Akce KOMPLET Jednokřídlé dřevěné dveře s polodrážkou řady STANDARD + obložková zárubeň profil č. 1 do síly zdiva 15 cm (u větší šířky příplatek viz. ceník výrobce). Ceny jsou kalkulovány

Více

CENÍK DVEŘÍ A ZÁRUBNÍ

CENÍK DVEŘÍ A ZÁRUBNÍ CENÍK DVEŘÍ A ZÁRUBNÍ 2015, ZA KTERÝMI JSME DOMA Ceny jsou platné od 1. 3. 2015. VERTIGO S O LO CPL 3D Bílá POLAR 60-90 / 197 cm 60-90 / 197 cm 60-90 / 197 cm VERTIGO 1 VERTIGO 2 VERTIGO 3 VERTIGO 4 VERTIGO

Více

CENÍK BEZPEČNOSTNÍCH A PROTIPOŽÁRNÍCH DVEŘÍ

CENÍK BEZPEČNOSTNÍCH A PROTIPOŽÁRNÍCH DVEŘÍ CENÍK BEZPEČNOSTNÍCH A PROTIPOŽÁRNÍCH DVEŘÍ Platnost ceníku od 1.6.2011 Ceny jsou uvedeny bez DPH www.gerbrich.cz BEZPEČNOSTNÍ DVEŘE TŘÍDY 2 - G07 3 BEZPEČNOSTNÍ DVEŘE TŘÍDY 2 - G07 Bezpečnostní dveře

Více

NS I BS I L BS I P BS II

NS I BS I L BS I P BS II CENÍK DVEŘÍ Rám dveří je vyroben z masivního smrkového dřeva, výplň papírová voština nebo děrovaná DTD. Povrch dveří je lakovaná MDF nebo dřevotřísková deska s CPL fólií. U prosklených dveří je standardně

Více

DVEŘE, ZA KTERÝMI JSME DOMA

DVEŘE, ZA KTERÝMI JSME DOMA OBLÁ HRANA - NOVINKA 2015 (VÍCE NA STR. 4) DVEŘE, ZA KTERÝMI JSME DOMA KATALOG 2015 SOLODOOR JE FIRMA, KTERÁ PŘEMÝŠLÍ, JAK LIDÉ ŽIJÍ, A PROTO JE SCHOPNA NAVRHNOUT JIM TO, PO ČEM OPRAVDU TOUŽÍ. Byt či dům

Více

Ceník dveří a zárubní 2013 Ceny jsou platné od 1. 6. 2013. Příplatky pouze pro VERTIGO VARIANT zrcadlová výplň věšák na oblečení velký

Ceník dveří a zárubní 2013 Ceny jsou platné od 1. 6. 2013. Příplatky pouze pro VERTIGO VARIANT zrcadlová výplň věšák na oblečení velký Ceník dveří a zárubní 2013 Ceny jsou platné od 1. 6. 2013. Vertigo CPL: bílá, šedá, buk, dub, olše, kalvados, třešeň, javor, rumunská třešeň, ořech, wenge, Sklo: pouze satinato! Hloubka zádlabu: 80 mm

Více

DOMA DVEŘE, CENÍK DVEŘÍ A ZÁRUBNÍ 2017 ZA KTERÝMI JSME VERTIGO PŘÍPLATKY VERTIGO

DOMA DVEŘE, CENÍK DVEŘÍ A ZÁRUBNÍ 2017 ZA KTERÝMI JSME VERTIGO PŘÍPLATKY VERTIGO CENÍK DVEŘÍ A ZÁRUBNÍ 2017 Ceny jsou platné od 1. 3. 2017., ZA KTERÝMI JSME DOMA Ceny platí pro rozměry 60, 70, 80, 90/197 cm. Ceny dvoukřídlých dveří 125, 145 a 160/197 cm 1 2 3 4 5 6 10 11 25 26 VARIANT

Více

dveře, Ceník dveří a zárubní Ceny jsou platné od za kterými vertigo X

dveře, Ceník dveří a zárubní Ceny jsou platné od za kterými vertigo X 2013 Ceník dveří a zárubní Ceny jsou platné od 1. 4. 2013. dveře, za kterými jsme doma Vertigo CPL: bílá, šedá, buk, dub, olše, kalvados, třešeň, javor, rumunská třešeň, ořech, wenge, Sklo: pouze satinato!

Více

JEDINEČNÉ DVEŘE MODELOVÉ ŘADY MODELOVÉ RADY

JEDINEČNÉ DVEŘE MODELOVÉ ŘADY MODELOVÉ RADY GABRETA BRILLANT SOLID EXCELENT ELEGANT SONET CASSIOPEIA SAGITA ARA SONG STYL OTAVA SOLO HLADKÉ PROTIPOŽÁRNÍ BEZPEČNOSTNÍ JEDINEČNÉ DVEŘE MODELOVÉ ŘADY MODELOVÉ ŘADY Gabreta Brillant Solid Solid Brillant

Více

DVEŘE, ZA KTERÝMI JSME DOMA

DVEŘE, ZA KTERÝMI JSME DOMA OBLÁ HRANA - 2015 DVEŘE, ZA KTERÝMI JSME DOMA PŘEHLED MODELOVÝCH ŘAD 2015 OBLÁ HRANA - 2015 OBLÁ HRANA DVEŘÍ CO PRO NAŠE DVEŘE PŘINÁŠÍ OBLÁ HRANA? üelegantní vzhled dveří i zárubní ürádius dveří oblé hrany

Více

elegant klasik akční nabídka

elegant klasik akční nabídka elegant klasik akční nabídka 2012 1 1 VLASTNOSTI 2 VÝPLNĚ DVEŘÍ O3 hrana O3 Protipožární dveře klima dveře zvukově izolační dveře bezpečnostní dveře ODLEHČENÁ DTD DESKA nejčastěji používaná výplň u dveří

Více

KATALOG 2017 DVEŘE, ZA KTERÝMI JSME DOMA

KATALOG 2017 DVEŘE, ZA KTERÝMI JSME DOMA KATALOG 2017 DVEŘE, ZA KTERÝMI JSME DOMA JSME FIRMOU, VE KTERÉ SE SNOUBÍ ČESKÝ ŘEMESLNÝ UM S UNIKÁTNÍ NĚMECKOU TECHNOLOGIÍ. VÝSLEDKEM JSOU KVALITNÍ VÝROBKY SE SKVĚLÝMI UŽITNÝMI A DESIGNOVÝMI VLASTNOSTMI

Více

PŘEHLED MODELOVÝCH ŘAD 2016 DVEŘE, ZA KTERÝMI JSME DOMA

PŘEHLED MODELOVÝCH ŘAD 2016 DVEŘE, ZA KTERÝMI JSME DOMA PŘEHLED MODELOVÝCH ŘAD 2016 DVEŘE, ZA KTERÝM JSME DOMA SOLO PREMUM COLLECTON Do exkluzivní série SOLO PREMUM COLLECTON jsou zařazeny mistrovské kousky produkce SOLODOOR a. s. Kolekci charakterizuje použití

Více

elegant klasik akční nabídka

elegant klasik akční nabídka elegant klasik akční nabídka 2012 1 1 VLASTNOSTI 2 VÝPLNĚ DVEŘÍ O3 hrana O3 Protipožární dveře ODLEHČENÁ DTD DESKA nejčastěji používaná výplň u dveří SAPELI, dveřní křídlo má potřebnou tuhost a pevnost,

Více

KATALOG 2017 DVEŘE, ZA KTERÝMI JSME DOMA

KATALOG 2017 DVEŘE, ZA KTERÝMI JSME DOMA KATALOG 2017 DVEŘE, ZA KTERÝMI JSME DOMA JSME FIRMOU, VE KTERÉ SE SNOUBÍ ČESKÝ ŘEMESLNÝ UM S UNIKÁTNÍ NĚMECKOU TECHNOLOGIÍ. VÝSLEDKEM JSOU KVALITNÍ VÝROBKY SE SKVĚLÝMI UŽITNÝMI A DESIGNOVÝMI VLASTNOSTMI

Více

KOMPLET SWING. dveře, zárubeň a klika za výhodnou cenu i v provedení OBLOŽENÍ OCELOVÉ ZÁRUBNĚ za MIMOŘÁDNOU CENU MONTÁŽE 1500 Kč/ks KOMPLET NORA

KOMPLET SWING. dveře, zárubeň a klika za výhodnou cenu i v provedení OBLOŽENÍ OCELOVÉ ZÁRUBNĚ za MIMOŘÁDNOU CENU MONTÁŽE 1500 Kč/ks KOMPLET NORA Collinova 421 500 03 Hradec Králové tel.: 495 809 387 fax: 495 809 386 mobil: 608 662 231 e-mail: prodejna@dveresapeli.cz i v Vážní 1001 500 03 Hradec Králové tel./fax: 495 407 049 mobil: 608 662 228 e-mail:

Více

KATALOG 2017 DVEŘE, ZA KTERÝMI JSME DOMA

KATALOG 2017 DVEŘE, ZA KTERÝMI JSME DOMA KATALOG 2017 DVEŘE, ZA KTERÝMI JSME DOMA OBLÁ HRANA TABULKA MODELOVÝCH ŘAD, U KTERÝCH JE MOŽNÁ OBLÁ HRANA: OBLÁ HRANA OBLÁ HRANA NA BOCÍCH DVEŘÍ I NA HORNÍ STRANĚ VERTIGO* SIMA SOLO GABRETA SONG STYL KLASIK

Více

Akce KOMPLET. Možné doplňky a příplatky v rámci akce

Akce KOMPLET. Možné doplňky a příplatky v rámci akce AKCE 2012 Akce KOMPLET Konstrukce Konstrukce dveří je tvořena lepeným dřevěným masivním rámem s voštinovou výplní. Sklo je zalištováno lištou č. 1 nebo lištou č. 2. V ceně je sklo kůra čirá. Jiné sklo

Více

VCHODOVÉ DVEŘE HERSE. 32dB. čepy proti vysazení. horní 3-bodový zámek. křídlo 46 mm s ocelovou výztuhou. dolní 3-bodový zámek. dveře, které otevíráš

VCHODOVÉ DVEŘE HERSE. 32dB. čepy proti vysazení. horní 3-bodový zámek. křídlo 46 mm s ocelovou výztuhou. dolní 3-bodový zámek. dveře, které otevíráš HERSE dveře, které otevíráš horní 3-bodový zámek čepy proti vysazení dolní 3-bodový zámek křídlo 46 mm s ocelovou výztuhou 38 HERSE FINISH, GREKO 4000,-/ 4840,-/ 4600,-* TWIN 6000,-/ 7260,-/ 6900,-* www.erkado.cz

Více

ELEGANT KLASIK AKČNÍ NABÍDKA 2012

ELEGANT KLASIK AKČNÍ NABÍDKA 2012 ELEGANT KLASIK AKČNÍ NABÍDKA 2012 1 1 VLASTNOSTI 2 VÝPLNĚ DVEŘÍ O3 HRANA O3 PROTIPOŽÁRNÍ DVEŘE KLIMA DVEŘE ZVUKOVĚ IZOLAČNÍ DVEŘE BEZPEČNOSTNÍ DVEŘE ODLEHČENÁ DTD DESKA nejčastěji používaná výplň u dveří

Více

BEZPEČNOSTNÍ A PROTIPOŽÁRNÍ DVEŘE

BEZPEČNOSTNÍ A PROTIPOŽÁRNÍ DVEŘE BEZPEČNOSTNÍ A PROTIPOŽÁRNÍ DVEŘE Bezpečnostní dveře firmy GERBRICH ochrání váš domov... Historie firmy a její vývoj Prokázané kořeny firmy sahají do roku 1897, kdy na základě živnostenského listu, vydaného

Více

KOMPLET NORA. dveře, zárubeň a klika Kč CENA OD

KOMPLET NORA. dveře, zárubeň a klika Kč CENA OD KOMPLET NORA dveře, zárubeň a klika za výhodnou cenu CENA OD 3 490 Kč KOMPLET NORA Připravili jsme pro vás speciální akci, ve které vám nabízíme oblíbené dveře NORA v již připraveném kompletu se zárubní

Více

CENÍK DVEŘÍ A ZÁRUBNÍ 2018

CENÍK DVEŘÍ A ZÁRUBNÍ 2018 OTEVŘETE DVEŘE NOVÝM PŘÍBĚHŮM ; CENÍK DVEŘÍ A ZÁRUBNÍ 2018 VERTIGO Ceny platí pro rozměry 60, 70, 80, 90/197 cm. Ceny dvoukřídlých dveří 125, 145 a 160/197 cm jsou dvojnásobkem ceny jednokřídlých dveří.

Více

OBSAH NOVINKY ARKTIK... 4-5 CASCADE... 6-7 RETRO... 8-9 NOVÉ 3D CPL... 10-11 AKCE

OBSAH NOVINKY ARKTIK... 4-5 CASCADE... 6-7 RETRO... 8-9 NOVÉ 3D CPL... 10-11 AKCE NOVINKY A AKCE 2016 OBSAH NOVINKY Historie firmy a její vývoj Prokázané kořeny firmy sahají do roku 1897, kdy na základě živnostenského listu, vydaného CK okresním hejtmanstvím v Tišnově, začal jako truhlář

Více

CENÍK DVEŘÍ A ZÁRUBNÍ 2018

CENÍK DVEŘÍ A ZÁRUBNÍ 2018 OTEVŘETE DVEŘE NOVÝM PŘÍBĚHŮM ; CENÍK DVEŘÍ A ZÁRUBNÍ 2018 VERTIGO Ceny platí pro rozměry 60, 70, 80, 90/197 cm. Ceny dvoukřídlých dveří 125, 145 a 160/197 cm jsou dvojnásobkem ceny jednokřídlých dveří.

Více

BEZPEČNOSTNÍ A PROTIPOŽÁRNÍ DVEŘE

BEZPEČNOSTNÍ A PROTIPOŽÁRNÍ DVEŘE BEZPEČNOSTNÍ A PROTIPOŽÁRNÍ DVEŘE Historie firmy a její vývoj Prokázané kořeny firmy sahají do roku 1897, kdy na základě živnostenského listu, vydaného CK okresním hejtmanstvím v Tišnově, začal jako truhlář

Více

CENÍK DVEŘÍ A ZÁRUBNÍ 2016

CENÍK DVEŘÍ A ZÁRUBNÍ 2016 CENÍK DVEŘÍ A ZÁRUBNÍ 2016 Ceny jsou platné od 1. 4. 2016., ZA KTERÝM JSME DOMA Ceny platí pro rozměry 60, 70, 80, 90/197 cm. Ceny dvoukřídlých dveří 125, 145 a 160/197 cm 1 7 2 3 8 4 5 9 6 10 11 CPL 60-90

Více

end.cz end.cz etr etr.dver.dver www www Dveře pro Váš domov

end.cz end.cz etr etr.dver.dver www www Dveře pro Váš domov Dveře pro Váš domov Úvodní slovo Úvodní slovo Dveře Trend Vám nabízejí úžasné možnosti při tvorbě Vašeho interiéru. Vyberte si jak povrch a barvu, tak i design s dokonalou funkčností. Do práce při výrobě

Více

Slevy poskytované na vybrané typy dveří Kašírované,lamino,masonite bílé, hladké bílé - 5% K výše uvedené slevě se přičítá množstevní sleva

Slevy poskytované na vybrané typy dveří Kašírované,lamino,masonite bílé, hladké bílé - 5% K výše uvedené slevě se přičítá množstevní sleva Masonite CZ platnost od 1.2.2011 Dveře kašírované-barva bílá,dub,buk,olše, javor,ořech wenge,jabloň,calvados,mahagon Slevy poskytované na vybrané typy dveří Kašírované,lamino,masonite bílé, hladké bílé

Více

Dveře HÖRMANN rozměry CZ

Dveře HÖRMANN rozměry CZ Dveře HÖRMANN rozměry CZ Obsah bez požární odolnosti rozměry CZ Popis Cena Vnitřní dveře ZK - rozměry CZ Strana Strana ZK-1 standard - výplň voština (výška 1970) 587, 595 252 ZK-2 standard - výplň voština

Více

INTERIÉROVÉ DVEŘE. 142 dveře

INTERIÉROVÉ DVEŘE. 142 dveře INTERIÉROVÉ DVEŘE 142 dveře Dveře Masonite dveře... 144 149 Solodoor dveře... 150 155 Sapeli dveře... 156 159 AC-T servis kování... 160 161 Cobra kování... 162 164 J.A.P. skleněné dveře...165 J.A.P. grafosklo...166

Více

MALOOBCHODNÍ CENÍK

MALOOBCHODNÍ CENÍK Řada 100 MALOOBCHODNÍ CENÍK 1 2016 M101 60-90 1 050s 1 600 1 250 100/110 2 050 2 400 125/145 2 550 3 250 160/180 3 050 3 750 165/185 2 900 3 600 s = snížená cena 1 050,- platí pouze pro dekory: Buk, Olše,

Více

KATALOG DVEŘÍ DVEŘE INTERIÉROVÉ DVEŘE CELODŘEVĚNÉ ZÁRUBNĚ

KATALOG DVEŘÍ DVEŘE INTERIÉROVÉ DVEŘE CELODŘEVĚNÉ ZÁRUBNĚ KATALOG DVEŘÍ DVEŘE INTERIÉROVÉ DVEŘE CELODŘEVĚNÉ ZÁRUBNĚ CARMAN-DOORS, s.r.o. je výrobní závod v Ostravě-Porubě, který navázal na činnost Moravskoslezských dřevařských závodů Šumperk, a.s. založených

Více

Platnost ceníku od 1.8.2011 INTERIÉROVÉ DVEŘE A ZÁRUBNĚ CENÍK 2011

Platnost ceníku od 1.8.2011 INTERIÉROVÉ DVEŘE A ZÁRUBNĚ CENÍK 2011 Platnost ceníku od 1.8.2011 INTERIÉROVÉ DVEŘE A ZÁRUBNĚ CENÍK 2011 2 LAMINOVANÉ DVEŘE PLNÉ 2/3 3/4 VERTIKA PLNÉ VERTIKUS VERTIKA SKLO šíře voština DTD PO** voština DTD voština DTD voština DTD voština DTD

Více

SOLODOOR DEVELOPMENT SERVIS

SOLODOOR DEVELOPMENT SERVIS SOLODOOR DEVELOPMENT SERVIS MOTTO Naše výrobky Vám přinášejí vysokou přidanou hodnotu. Kromě toho, že získáte kvalitní české produkty vyrobené na nejmodernějších německých technologiích, dostanete navíc

Více

Interiérové dveře s PROLISY - FÓLIOVANÉ

Interiérové dveře s PROLISY - FÓLIOVANÉ Interiérové dveře s PROLISY - FÓLIOVANÉ CLAUDIUS ODYSEUS TROJA Dveře PLNÉ SOCRATES ACHILES AULIDA Dveře - model B OCTAVIANUS PARIS ELIDA HEKTOR Dveře - model E DVEŘE FÓLIE (kašírovaná fólie), CPL FÓLIE

Více

Společnost BASTL- Požární uzávěry Praha s.r.o. se specializuje na výrobu, dodávku a montáž atypických dřevěných požárních uzávěrů.

Společnost BASTL- Požární uzávěry Praha s.r.o. se specializuje na výrobu, dodávku a montáž atypických dřevěných požárních uzávěrů. BASTL-Požární uzávěry Praha s.r.o. E-mail: info@p-u-p.cz Web: www.p-u-p.cz -Bc. Vojtěch Nenadál, jednatel společnosti nenadal@p-u-p.cz, 777850441 -Lukáš Procházka, obchodní oddělení prochazka@p-u-p.cz,

Více

1 VLASTNOSTI 2 VÝPLNĚ DVEŘÍ

1 VLASTNOSTI 2 VÝPLNĚ DVEŘÍ 1 VLASTNOSTI 2 VÝPLNĚ DVEŘÍ O3 hrana O3 Protipožární dveře ODLEHČENÁ DTD DESKA nejčastěji používaná výplň u dveří SAPELI, dveřní křídlo má potřebnou tuhost a pevnost, je vhodná pro standardně používané

Více

Rámové dveře. Obložkové zárubně. Technické informace Produktový katalog

Rámové dveře. Obložkové zárubně. Technické informace Produktový katalog Technické informace Produktový katalog Základní informace na úvod KVALITA Díky využívání kvalitních surovin a moderních technologií disponují dveře Vasco Doors velmi vysokou kvalitou. Z toho důvodu vám

Více

MoDeLoVÉ RaDY ˇ 2012 MoDeLoVÉ RaDY

MoDeLoVÉ RaDY ˇ 2012 MoDeLoVÉ RaDY MoDeLoVÉ RaDY ˇ 2012 MoDeLoVÉ RaDY gabreta POLaR BRILLaNT SOLID EXCELENT ELEgaNT SONET CaSSIOPEIa SagITa ara SONg STYL OTaVa SOLO STYLUS HLaDKÉ DVEŘE HLaDKÉ DVERE DPO DPB 2 OZ OOZ, OOZS SVĚTLÍKY SVETLIKY

Více

OBSAH NOVINKY A AKCE 2013. Každý rok vám přinášíme několik akcí a novinek v oblasti interiérových dveří.

OBSAH NOVINKY A AKCE 2013. Každý rok vám přinášíme několik akcí a novinek v oblasti interiérových dveří. AKCE A NOVINKY 2013 NOVINKY A AKCE 2013 OBSAH Příčná DÝHA Akce STRIP Každý rok vám přinášíme několik akcí a novinek v oblasti interiérových dveří. Letos jsme si pro vás připravili novou kolekci velmi odolného

Více

NEXT SD 101, SD 111 BEZPEČNOSTNÍ DVEŘE EVROPSKÝ STANDARD

NEXT SD 101, SD 111 BEZPEČNOSTNÍ DVEŘE EVROPSKÝ STANDARD NEXT SD 0, SD BEZPEČNOSTNÍ DVEŘE EVROPSKÝ STANDARD BEZPEČNOSTNÍ DVEŘE SD 0, SD Nejvyšší bezpečnost a komfort poskytují při použití se zárubní NEXT SF. Bezpečnostní dveře NEXT SD 0 jsou nejpoužívanější

Více

TECHNICKÉ DVEřE CENÍK Uvedené ceny jsou bez DPH a platné od 01.01.2012

TECHNICKÉ DVEřE CENÍK Uvedené ceny jsou bez DPH a platné od 01.01.2012 TECHNICKÉ DVEřE CENÍK Uvedené ceny jsou bez DPH a platné od 01.01.2012 EI30-1 SR32 dveře dřevěné, plné, odolnost proti ohni EI30, zvuková izolace Rw=32dB, těsnění zapuštěné v zárubni, expanzní těsnění,

Více

KATALOG ZÁRUBNÍ A DVEŘÍ

KATALOG ZÁRUBNÍ A DVEŘÍ KATALOG ZÁRUBNÍ A DVEŘÍ 2 OBSAH 21 DVOUKŘÍDLÉ DVEŘE 3 TYPY A CHARAKTERISTIKA POVRCHŮ DVEŘÍ 23 POSUVNÉ DVEŘE 4 NEJPOUŽÍVANĚJŠÍ DEKORY DŘEVA 26 POSUVNÉ DVEŘE DO STAVEBNÍHO POUZDRA 5-8 STYL 9-10 STYL+ 11-12

Více

Dveře plné. Dveře prosklené. Dveře s rámečky z masívu. Dveře jedno i dvoukřídlé. Dveře požárně odolné. Dveře celoskleněné.

Dveře plné. Dveře prosklené. Dveře s rámečky z masívu. Dveře jedno i dvoukřídlé. Dveře požárně odolné. Dveře celoskleněné. Dveře plné Dveře prosklené Dveře s rámečky z masívu Dveře jedno i dvoukřídlé Dveře požárně odolné Dveře celoskleněné Dveře posuvné Různé druhy prosklení Obložkové zárubně Protihlukové dveře Dveře s výplní

Více

Modely Bonalana v nabídce: 11 12 13. Vložené lišty: Povrchy: Sklo v ceně: polykarbonát čirý, polykarbonát mléčný. Dýha. model 15 O4.

Modely Bonalana v nabídce: 11 12 13. Vložené lišty: Povrchy: Sklo v ceně: polykarbonát čirý, polykarbonát mléčný. Dýha. model 15 O4. Modely Bonalana v nabídce: DÝHA Vložené lišty: 15 15 15 S2, O3 LET ZÁRUKA O1 O2 O3 O4 Povrchy: Dýha buk, bříza, dub AM, dub EV, dub finský, jasan, javor AM, javor EV, olše, ořech AM, ořech EV, ořech finský,

Více

KATALOG SPECIÁLNÍCH DVEŘÍ

KATALOG SPECIÁLNÍCH DVEŘÍ KATALOG SPECIÁLNÍCH DVEŘÍ OBSAH Bezpečnostní dveře Bezpečnostní bezpolodrážkové dveře třídy RC 3 - typ G 04-B...4-5 Bezpečnostní dveře třídy RC 3 do ocelové zárubně - typ G 04... 6-7 Bezpečnostní dveře

Více

CENÍK SOLODOOR platný od bez DPH Pro stanovení ceny v Eur použijte, prosím, kurz 25,40 Kč/EUR

CENÍK SOLODOOR platný od bez DPH Pro stanovení ceny v Eur použijte, prosím, kurz 25,40 Kč/EUR 1 CENÍK SOLODOOR platný od 17. 12. 2018 bez DPH Pro stanovení ceny v Eur použijte, prosím, kurz 25,40 Kč/EUR VERTIGO NOVINKA NOVINKA Vertigo 1 Vertigo 2 Vertigo 3 Vertigo 4 Vertigo 10 Vertigo 11 Vertigo

Více

CENÍK DVEŘÍ A ZÁRUBNÍ 2018

CENÍK DVEŘÍ A ZÁRUBNÍ 2018 OTEVŘETE DVEŘE NOVÝM PŘÍBĚHŮM ; CENÍK DVEŘÍ A ZÁRUBNÍ 2018 VERTIGO Ceny platí pro rozměry 60, 70, 80, 90/197 cm. Ceny dvoukřídlých dveří 125, 145 a 160/197 cm jsou dvojnásobkem ceny jednokřídlých dveří.

Více

INTERIÉROVÉ DVEŘE 2012

INTERIÉROVÉ DVEŘE 2012 INTERIÉROVÉ DVEŘE 2012 interiérové dveře nejvyšší kvality INTERIÉROVÉ DVEŘE OBLOŽKOVÉ ZÁRUBNĚ DVEŘNÍ KOVÁNÍ Vše co vyrábíme, najdete pod jednou střechou www.albo.cz Materiály dveří a zárubní Firma ALBO

Více

ZÁZRAK! Slevy až 30 % na vybraný sortiment Sapeli. www.sapeli.cz. v období od 1. 11. do 20. 12. 2013 u vybraných obchodních partnerů SAPELI.

ZÁZRAK! Slevy až 30 % na vybraný sortiment Sapeli. www.sapeli.cz. v období od 1. 11. do 20. 12. 2013 u vybraných obchodních partnerů SAPELI. ZÁZRAK! Slevy až 30 % na vybraný sortiment Sapeli Akční slevy lze uplatnit při objednání kompletu (dveře + zárubeň) v období od 1. 11. do 20. 12. 2013 u vybraných obchodních partnerů SAPELI. www.sapeli.cz

Více

Obchodní centrum SAPELI: Pávovská 15a, 586 02 Jihlava tel.: 567 572 511, fax: 567 211 915 e-mail: info@sapeli.cz, www.sapeli.cz

Obchodní centrum SAPELI: Pávovská 15a, 586 02 Jihlava tel.: 567 572 511, fax: 567 211 915 e-mail: info@sapeli.cz, www.sapeli.cz C E N Í K V N I T Ř N Í C H D V E Ř Í A Z Á R U B N Í Obchodní centrum SAPELI: Pávovská 15a, 586 02 Jihlava tel.: 567 572 511, fax: 567 211 915 e-mail: info@sapeli.cz, www.sapeli.cz PLATNOST CENÍKU: od

Více

CENÍK INTERIÉROVÝCH DVEŘÍ A ZÁRUBNÍ

CENÍK INTERIÉROVÝCH DVEŘÍ A ZÁRUBNÍ CENÍK INTERIÉROVÝCH DVEŘÍ A ZÁRUBNÍ Platnost ceníku od 1.4.2012 Ceny jsou uvedeny bez DPH www.gerbrich.cz OBSAH 3 RUSTIC OBSAH RUSTIC... 3 KLERMONT... 4-5 PORT... 6-7 RONDO... 8 KLASIK... 9 LINIE... 10

Více

Sklo Matelux jako standard bez příplatku

Sklo Matelux jako standard bez příplatku INTERIÉROVÉ DVEŘE A ZÁRUBNĚ CENÍK 2012 U H A S B O V E T NĚ E D Ř É E L V ásob) H D E É Ř P ez N c a E L d i N É P H (likv D U B í z á k l a d cm n 60-90 sníže -90 cm 60 BUK cm 60-90 cm OLŠE H 60-90 cm

Více

Modely Pixel v nabídce: Povrchy: Sklo v ceně: činčila čiré, float čiré, krizet čiré, kůra čiré, planibel bronz, sapelux bílé, screen čiré.

Modely Pixel v nabídce: Povrchy: Sklo v ceně: činčila čiré, float čiré, krizet čiré, kůra čiré, planibel bronz, sapelux bílé, screen čiré. Modely Pixel v nabídce: VACUO H, R P3, O3 POLO BEZ LET ZÁRUKA Povrchy: Vacuo bílá, bílá arch, bílá art, dub, dub bělený, dub kouřový, dub stříbrný, javor, švestka, vanilka, wenge Sklo v ceně: činčila čiré,

Více

32 2xproužek. 33 3xproužek. 1xproužek

32 2xproužek. 33 3xproužek. 1xproužek DVEŘE A ZÁRUBNĚ JAVAB I. MODEL 60, 70, 80, 90/197 11 12 13 14 15 16 17 krono* BUK, DUB, OLŠE, JAVOR, MHG, OŘECH 1140 1680 1780 2450 3350 2600 2700 OŘECH, gravír BÍLÁ, TŘEŠEŇ, BÍLÁ HLADKÁ 1550 2400 2500

Více

Modely Kubika v nabídce: Povrchy: Sklo v ceně: činčila čiré, float čiré, krizet čiré, kůra čiré, planibel bronz, sapelux bílé, screen čiré.

Modely Kubika v nabídce: Povrchy: Sklo v ceně: činčila čiré, float čiré, krizet čiré, kůra čiré, planibel bronz, sapelux bílé, screen čiré. Modely Kubika v nabídce: DÝHA 10 12 13 14 16 18 21 22 LET 10 12 13 14 16 18 21 22 40 42 43 ZÁRUKA 44 46 40 42 43 44 46 48 51 52 21 22 40 42 43 44 46 48 51 52 Povrchy: Dýha buk, dub AM, hruška, javor EV,

Více

CENÍK INTERIÉROVÝCH DVEŘÍ A ZÁRUBNÍ

CENÍK INTERIÉROVÝCH DVEŘÍ A ZÁRUBNÍ CENÍK INTERIÉROVÝCH DVEŘÍ A ZÁRUBNÍ Platnost ceníku od 1.9.2015 Ceny jsou uvedeny bez DPH www.gerbrich.cz OBSAH OBSAH RUSTIC... 3 SOLID... 4 STRIP... 5 STANDARD... 6-7 QUATRO... 8 INTARSIE... 9 RECTAIME...

Více

Z Slevy až 30% www.sapeli.cz. na vybraný sortiment SAPELI. v období od 1. 11. do 20. 12. 2013 u vybraných obchodních partnerů SAPELI.

Z Slevy až 30% www.sapeli.cz. na vybraný sortiment SAPELI. v období od 1. 11. do 20. 12. 2013 u vybraných obchodních partnerů SAPELI. Akční slevy lze uplatnit při objednání kompletu (dveře + zárubeň) v období od 1. 11. do 20. 12. 2013 u vybraných obchodních partnerů SAPELI.! K A R Z Á Z Slevy až 30% na vybraný sortiment SAPELI www.sapeli.cz

Více

CENÍK 2014/2. interiérové dveře a zárubně. typ dveří. další provedení modelu ve stejné cenové hladině (dominant, dominant 2...

CENÍK 2014/2. interiérové dveře a zárubně. typ dveří. další provedení modelu ve stejné cenové hladině (dominant, dominant 2... typ dveří další provedení modelu ve stejné cenové hladině (dominant, dominant 2...) výplň dveří předěl mezi 1křídlými a 2křídlými požární odolnost (pokud není sloupec nelze) nelze vyrobit *doplňující informace

Více

Jihlava, MASONITE představuje interiérové voděodolné a nárazuvzdorné dveře pro podzimní stavební sezónu a své vize do dalších let

Jihlava, MASONITE představuje interiérové voděodolné a nárazuvzdorné dveře pro podzimní stavební sezónu a své vize do dalších let Ing. Ivana Duchoňová MARKETINGOVÉ PORADENSTVÍ Ivana.duchon@gmail.com Tel. // +420 727 822 795 Jihlava, 21. 9. 2017 MASONITE představuje interiérové voděodolné a nárazuvzdorné dveře pro podzimní stavební

Více

Dveře ocelové protipožární FRD III výplňové jednokřídlové EI 30, EW 45 DP1 EI 45, EW 60 DP1 EI 60 DP1 pozink základ nástřik pozink základ nástřik pozi

Dveře ocelové protipožární FRD III výplňové jednokřídlové EI 30, EW 45 DP1 EI 45, EW 60 DP1 EI 60 DP1 pozink základ nástřik pozink základ nástřik pozi CENÍK OCELOVÝCH POŽÁRNÍCH UZÁVĚRŮ Platnost ceníku od 1.1.2010 Ceny jsou v Kč a bez DPH Dveře ocelové bez požární odolnosti - Standard ZATEPLENÉ Bez PO 600/1970 3 900 700/1970 3 900 800/1970 4 100 900/1970

Více

INTERIÉROVÉ DVEŘE A ZÁRUBNĚ CENÍK 2013. cena 8 4190 K. Platnost ceníku od 1.3.2013. bez DPH

INTERIÉROVÉ DVEŘE A ZÁRUBNĚ CENÍK 2013. cena 8 4190 K. Platnost ceníku od 1.3.2013. bez DPH ATRO U Q Í DVEŘ Y L E D MO NOVÉ INTERIÉROVÉ DVEŘE A ZÁRUBNĚ CENÍK 2013 QUATRO A N A MONT 1995 d o A T h O c K DA ná ty v ce n a i r OREGON a év osklen r p i é Pln!!! A V E L S veří cena d č 2999 K posuv

Více

START EDITION. dveře a zárubně s.r.o. Katalog. start edition EDITION. informace. dokonalost. vývoj. kvalita. design. modernost.

START EDITION. dveře a zárubně s.r.o. Katalog. start edition EDITION. informace. dokonalost. vývoj. kvalita. design. modernost. START EDITION dveře a zárubně s.r.o. Katalog start edition EDITION vývoj informace kvalita modernost emoce dokonalost design Přednosti Přednosti kterými se vyznačují všechny modely dveří Start edition.

Více

4 LATINO bezfalcové dveře

4 LATINO bezfalcové dveře 4 LATINO Technický popis KONSTRUKCE KŘÍDLA: - systém bezfalcový - rám z lepeného vrstveného dřeva obložený dvěma hladkými deskami HDF dýhovanými přírodní dýhou nebo s povrchovou úpravou LAMISTONE KOVÁNÍ:

Více

Rámové dveře. Obložkové zárubně. Technické informace Produktový katalog

Rámové dveře. Obložkové zárubně. Technické informace Produktový katalog Rámové dveře Obložkové zárubně Technické informace Produktový katalog Základní informace na úvod KVALITA Díky využívání kvalitních surovin a moderních technologií disponují dveře Vasco Doors velmi vysokou

Více

Kvalitní české dveře

Kvalitní české dveře Kvalitní české dveře CPL STANDARD PROSKLENÍ, ZÁMKY Hladké dveře CPL laminát, HPL laminát, ALU série zámky: změna zámku na cylindrický (FAB) nebo WC + 50 PP dveře standardně s cylindrickým zámkem (FAB)

Více

KOMPLET DVEŘE + ZÁRUBEŇ

KOMPLET DVEŘE + ZÁRUBEŇ AKCE LÉTO 2018 KOMPLET DVEŘE + ZÁRUBEŇ - masivní dřevěný rám - sklo Kůra čirá v ceně - ABS hrana u 3D CPL a SYN CPL dekorů - možnost DTD výplň Povrchové úpravy A1 A2 A3 A4 A5 A6 A7 CPL: dle aktuální nabídky

Více

Modely Tarugo v nabídce: 10 40 50 55. Povrchy: Sklo. v ceně. Dýha. model 10. model 55. model 40. model 50

Modely Tarugo v nabídce: 10 40 50 55. Povrchy: Sklo. v ceně. Dýha. model 10. model 55. model 40. model 50 Modely Tarugo v nabídce: 10 40 50 55 10 40 50 55 10 40 50 55 DÝHA 3, 4, R, H 10 40 50 55 50 55 10 40 50 55 S2, S3, O3 POLO BEZ Povrchy: Dýha bříza, bubinga, buk, citron, dub AM, dub EV, dub stříbrný, hruška,

Více

Modely Note v nabídce: Povrchy: Sklo. v ceně. Dýha. Barva. Vacuo. model 13. model 43. model 92. model 82

Modely Note v nabídce: Povrchy: Sklo. v ceně. Dýha. Barva. Vacuo. model 13. model 43. model 92. model 82 Modely Note v nabídce: 10 11 12 13 14 16 18 19 DÝHA BARVA VACUO 3, 4, R, H P3, S2, S3, O3 18 19 40 41 42 43 44 46 48 49 50 51 52 40 41 42 43 44 46 48 49 50 51 52 53 54 56 POLO 58 59 BEZ 53 54 56 58 59

Více

CENÍK INTERIÉROVÝCH DVEŘÍ A ZÁRUBNÍ

CENÍK INTERIÉROVÝCH DVEŘÍ A ZÁRUBNÍ CENÍK INTERIÉROVÝCH DVEŘÍ A ZÁRUBNÍ Platnost ceníku od 1.9.2017 Ceny jsou uvedeny bez DPH www.gerbrich.cz OBSAH INNOX OBSAH INNOX... 3 CASCADE... 4 ARKTIK... 5 KOMFORT... 6-8 RUSTIC... 9 LAGUNA... 10 RECTAIME...

Více

KATALOG 2018 / 19 BEZFALCOVÉ A REVERZNÍ DVEŘE, POSUVNÉ DVEŘNÍ SYSTÉMY

KATALOG 2018 / 19 BEZFALCOVÉ A REVERZNÍ DVEŘE, POSUVNÉ DVEŘNÍ SYSTÉMY KATALOG 2018 / 19 BEZFALCOVÉ A REVERZNÍ DVEŘE, POSUVNÉ DVEŘNÍ SYSTÉMY Vývoj, výroba a realizace exkluzivních interiérových dveřních systémů RODINNÉ DOMY, BYTY, KOMERČNÍ PROSTORY naše produkty jsou vhodné

Více

CENÍK PORTA 2009 Platné od 2.1.2009

CENÍK PORTA 2009 Platné od 2.1.2009 LIGNO STYL Božtěšická 130/19 400 01 Ústí nad Labem Tel./fax: +420 475 603 950 e-mail: lignostyl@lignostyl.cz Plochá dveřní křídla - lak CENÍK PORTA 2009 Platné od 2.1.2009 Interierové dveře MINIMAX 60-90

Více

Celomasivní rámové dveře a zárubně DÝHOVANÉ PŘÍRODNÍ A MODIFIKOVANOU DÝHOU

Celomasivní rámové dveře a zárubně DÝHOVANÉ PŘÍRODNÍ A MODIFIKOVANOU DÝHOU 6 Unikátní oblé hrany dveří Cenová hladina Celomasivní rámové dveře a zárubně DÝHOVANÉ PŘÍRODNÍ A MODIFIKOVANOU DÝHOU 211 Materiál: rám dveří je vyroben z vysoce Jádro celomasivních dýhovaných rámových

Více

Řada 100. Příplatky za protihlukové nebo. dekory: Buk, Olše, Javor, Dub, KAŠÍR PLUS je s příplatkem 280*,- Kč. CPL PLUS je s příplatkem 320*,- Kč

Řada 100. Příplatky za protihlukové nebo. dekory: Buk, Olše, Javor, Dub, KAŠÍR PLUS je s příplatkem 280*,- Kč. CPL PLUS je s příplatkem 320*,- Kč Řada 100 M101 Příplatky za protihlukové nebo šíře voština DTD PP kouřotěsné dveře 1050 * 60-90 1628 3413 1260 100.110 2048 2415 5040 125.145 2573 3308 6983 160.180 3045 3833 7245** 165.185 2888 3623 -

Více

Modely Akord v nabídce: Povrchy: Lišty v ploše:

Modely Akord v nabídce: Povrchy: Lišty v ploše: Modely Akord v nabídce: 10 11 12 10 15 16 11 17 12 15 16 17 DÝHA BARVA D, R, H S2 POLO BEZ 40 45 90 40 91 92 45 95 90 96 91 92 97 95 96 97 LET ZÁRUKA Povrchy: Dýha bříza, bubinga, buk, citron, dub AM,

Více

Foliované dveře a zárubně BÍLÉ

Foliované dveře a zárubně BÍLÉ Unikátní oblé hrany dveří Foliované dveře a zárubně BÍLÉ 3 Cenová hladina 1 Materiál: jednopásové rám dveří je vyroben z MDF desky jádro dveří je standardně vyrobené z voštinové desky, za příplatek je

Více

CENÍK DVEŘÍ A ZÁRUBNÍ 2019 ZABOUCHNĚTE SE

CENÍK DVEŘÍ A ZÁRUBNÍ 2019 ZABOUCHNĚTE SE CENÍK DVEŘÍ A ZÁRUBNÍ 2019 ZABOUCHNĚTE SE VERTIGO Ceny platí pro rozměry 60, 70, 80, 90/197 cm. Ceny dvoukřídlých dveří 125, 145 a 160/197 cm jsou dvojnásobkem ceny jednokřídlých dveří. Prosklené varianty

Více

LAMINÁTOVÉ dveře a zárubně 99

LAMINÁTOVÉ dveře a zárubně 99 Unikátní oblé hrany dveří Cenová hladina 3 LAMINÁTOVÉ dveře a zárubně 99 Materiál hladkých dveří: hladké rám dveří je vyroben z MDF desky jádro dveří je standardně vyrobené z voštinové desky, za příplatek

Více

30% 1+1 SONET CRISTAL SLEVA ZDARMA NOVINKA NOVINKA. na speciální zárubeň SOLO

30% 1+1 SONET CRISTAL SLEVA ZDARMA NOVINKA NOVINKA. na speciální zárubeň SOLO NOVINKA SONET 1+1 Z Á R ZDARMA SOLO U BE Ň 30% SLEVA na speciální zárubeň CRISTAL NOVINKA Akce platí od 1. 3. 2014 do 30. 4. 2014. Více informací naleznete na a u našich obchodních partnerů. sonet 16 Povrch

Více

Ceník interiérových dveří a obložkových zárubní 2012 platnost od 1. 10. 2012 do vydání nového ceníku

Ceník interiérových dveří a obložkových zárubní 2012 platnost od 1. 10. 2012 do vydání nového ceníku Ceník interiérových dveří a obložkových zárubní 2012 platnost od 1. 10. 2012 do vydání nového ceníku Uvedené prodejní ceny jsou doporučené, nezávazné a platí pro Slovenskou Republiku. Tiskové chyby vyhrazeny.

Více

CENÍK 2014. interiérové dveře a zárubně. typ dveří. další provedení modelu ve stejné cenové hladině (dominant, dominant 2...

CENÍK 2014. interiérové dveře a zárubně. typ dveří. další provedení modelu ve stejné cenové hladině (dominant, dominant 2... nový, přehlednější systém typ dveří další provedení modelu ve stejné cenové hladině (dominant, dominant 2...) výplň dveří předěl mezi 1křídlými a 2křídlými požární odolnost (pokud není sloupec nelze) nelze

Více

CENÍK INTERIÉROVÝCH DVEŘÍ A ZÁRUBNÍ

CENÍK INTERIÉROVÝCH DVEŘÍ A ZÁRUBNÍ CENÍK INTERIÉROVÝCH DVEŘÍ A ZÁRUBNÍ Platnost ceníku od 1.4.2019 Ceny jsou uvedeny bez DPH www.gerbrich.cz OBSAH INNOX OBSAH INNOX... 3 CASCADE... 4 ARKTIK... 5 KOMFORT... 6-7 NATUR... 8 RUSTIC... 9 LAGUNA...

Více

Foliované dveře a zárubně RÁMOVÉ CELOMASIVNÍ

Foliované dveře a zárubně RÁMOVÉ CELOMASIVNÍ Unikátní oblé hrany dveří Cenová hladina 4 Foliované dveře a zárubně RÁMOVÉ CELOMASIVNÍ 161 Materiál: rám dveří je vyroben z vysoce kvalitního vrstveného dřeva opláštěného MDF deskou výplň dveří je vyrobená

Více

provedení výplně dveřovkou

provedení výplně dveřovkou PROSKLENÉ STĚNY Boční světlíky, nadsvětlíky nebo i samostatné světlíky to vše najdete v naší nabídce. Světlíky mají nejenom velkou estetickou hodnotu, ale i značný praktický význam prosvětlí a opticky

Více

Skryté zárubně SKRYTÉ ZÁRUBNĚ FILOMURO TO JE STYL A DESIGN

Skryté zárubně SKRYTÉ ZÁRUBNĚ FILOMURO TO JE STYL A DESIGN STYL A DESIGN SKRYTÉ ZÁRUBNĚ FILOMURO TO JE STYL A DESIGN Skryté zárubně Filomuro jsou vyrobeny z hliníkové slitiny a jsou vhodné jak do sádrokartonových tak i zděných příček. Patentovaná konstrukce skryté

Více