Tři novinky v Skliku, díky kterým získáte přehled o tom, jak si vedete. časové omezení kampaně, které zabránilo zobrazení inzerátu v určitou hodinu;

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Tři novinky v Skliku, díky kterým získáte přehled o tom, jak si vedete. časové omezení kampaně, které zabránilo zobrazení inzerátu v určitou hodinu;"

Transkript

1 4/2014 Vydáno Tři novinky v Skliku, díky kterým získáte přehled o tom, jak si vedete Jedním z nejúčinnějších reklamních kanálů současnosti je PPC. Inzerenti v aukci bojují o to, aby se jejich nabídka zobrazila na konkrétní dotazy ve vyhledávači nebo v rámci partnerské sítě webů na co nejlepším místě. Důležitost hraje jak nabídnutá částka, kterou jste ochotni za proklik zaplatit, tak relevance vašeho klíčového slova a inzerátu k dotazu uživatele a zajímavost pro uživatele (míra prokliku). Přestože se může zdát inzerce v takovém systému složitá, není tomu tak. Připravili jsme pro vás přehled tří novinek, které vám pomohou zjistit, nakolik jsou vaše kampaně dobré. Náš PPC systém Sklik je totiž skutečně pro každého. Zjistěte snadno a rychle, zdali se zobrazuje váš inzerát V rozhraní Skliku máte nově možnost sledovat položku Podíl zobrazení. Tato metrika ukazuje, v kolika procentech se kampaň zobrazila ve vyhledávání na Seznam.cz. Při podržení kurzoru na položce se ale navíc dozvíte i důvody, kvůli kterým se inzeráty nezobrazily. Ty mohou být čtyři: Nízký rozpočet, který nedovolil zobrazení na dané pozici; David Velechovský manažer obchodního týmu PPC konzultace David je manažer obchodního týmu PPC konzultace. V Seznam.cz působí od roku 2011 a zastřešuje zde péči o největší klienty a agentury inzerující v Skliku. PPC reklamě se věnuje od roku Dříve působil v agentuře H1. Ve volném čase rád cestuje. časové omezení kampaně, které zabránilo zobrazení inzerátu v určitou hodinu; inzeráty nesouvisely dostatečně s dotazem, na který se uživatel ptal, a byly tudíž nerelevantní; inzerát nebyl dostatečně proklikáván a nepřekročil tak minimální kvalitativní hranici. Tyto informace vám poskytnou kompletní přehled o tom, co se dělo s vaší kampaní a jak ji zlepšit, aby si vedla ještě lépe. Pokud i přesto tápete, nevadí. Můžete nahlédnout do našich tipů a triků ( jak vyřešit konkrétní nepříjemnosti vašeho inzerátu.

2 Jak vypadá rozhraní Skliku. Nepřišli jste o zákazníka kvůli nízké investici? Povíme vám to Druhý nový sloupec z obrázku výše se jmenuje Ztracená zobrazení rozpočet. Přestože toto pojmenování zní možná trochu složitě, jeho význam je velmi praktický. Sloupec obsahuje ztracená zobrazení z důvodu nízkého rozpočtu. To znamená, že se váš inzerát mohl zobrazit na relevantní a lukrativní pozici, ale nastavení rozpočtu vaší kampaně tomu zabránilo, protože při případném prokliku by cena rozpočet překročila. Seřazením kampaní dle tohoto sloupce získáte sestupně seřazený seznam kampaní, v němž jasně uvidíte, kterým inzerátům věnovat pozornost, protože je lze vytěžit k více zobrazením a tím pádem i proklikům. Rozumné navýšení investice do těchto inzerátů vám může přinést nemalé zisky. Pokud si nemůžete dovolit navýšit rozpočet, je vždy moudré snížit ceny za proklik v této kampani tak, abyste za stejnou cenu získali prokliků více. Kvalita je základ úspěchu. My vám ji změříme Kvalita je jedním z velmi důležitých ukazatelů úspěšnosti v aukci Skliku. Její měření ale není snadné, a proto jsme přišli s novým sloupcem Kvalita, který naleznete u kampaní, sestav i klíčových slov. V něm se skrze hodnocení od 1 do 10, kdy 10 je nejlepší hodnocení a 1 nejhorší, dozvíte, nakolik je váš inzerát kvalitní. Systém tuto hodnotu počítá tak, že ve všech aukcích, kterých se účastní vaše klíčová slova, zaznamenává, jakého hodnocení by dosáhlo vaše klíčové slovo v porovnání se všemi ostatními slovy účastnícími se téže aukce, pokud by v aukci nebyla přítomna finanční složka. Skrze číslo kvality tak během několika vteřin rozpoznáte, kterým klíčovým slovům věnovat pozornost, kde je konkurence silnější. Nepotřebujete k tomu v podstatě žádné další znalosti, jelikož vše spočítáme za vás. Rozhraní Skliku se pokoušíme vyvíjet tak, aby bylo přístupné skutečně každému, malé podnikatele a živnostníky nevyjímaje. Všechny výše uvedené tipy vedou k tomu, že budete mít přehled o tom, kde lze inzerci ještě více zefektivnit, a to velmi rychle. Věříme, že vám novinky umožní získat přehled nad tím, jak s maximální efektivitou v tomto systému inzerovat a získat řadu nových klientů.

3 Kompletní internetové řešení za hubičku. Snový balíček od Seznam.cz Hledáte pro svou firmu kompletní internetové řešení, které by vám nabídlo možnost jednoduše a kvalitně oslovit zákazníky na internetu? Nabízíme vám exkluzivní nabídku využít snový balíček. Představuje řešení pro klienty, kteří spadají do nižšího tržního segmentu a nemají významnou zkušenost s prezentací na internetu. Nabídka obsahuje sadu velmi užitečných nástrojů na internetovou prezentaci. Zařídíme pro vás výrobu webových stránek či microsite. To oceníte především při představení nového produktu či cílení na specifický produkt. Pomůžeme vám se založením kampaně na Skliku a zároveň pro vás obstaráme i správu této kampaně po dobu 4 či 8 měsíců. Spolu s tím budeme spravovat i vaše kampaně na Firmy.cz. Balíček ale obsahuje i možnost výroby statických či animovaných bannerů pro prezentaci vašich produktů nebo dobití kreditu do virtuální peněženky pro kampaně Firmy.cz, Zboží.cz či Sklik. Pokud jste již v našem Newsletteru četli o retargetingu ( a lákalo by vás ho vyzkoušet, balíček obsahuje i možnost založení a správu retargetingové kampaně zdarma. Snový balíček můžete využít ve dvou variantách, o kterých vás budou rádi informovat naši account manažeři. Nabídka je skvělou příležitostí, jak si zajistit kompletní internetovou propagaci a její velkou výhodou je jednoduchost zřízení a úspora času pro vás a vaší firmu. Po základní konzultaci s vaším account managerem vám vytvoříme efektivní propagaci na internetu na míru. Zuzana Květounová manažer obchodního týmu Telesales V Seznam.cz pracuje od listopadu na pozici manažer obchodního týmu Telesales. Předtím 4 roky pracovala v O2 jako koordinátor retenčních call center. Ve volném čase se snaží věnovat příteli, kocourům Lojzovi a Čendovi, sportu, zábavě s přáteli a cestování. Moje nejoblíbenější destinace je Srí Lanka a s tím spojená indická kuchyně a surf. Snový balíček je možné využít do

4 Co přináší nové Mapy.cz? Slovensko, 3D Mapy i letní mapu Po téměř třech měsících testování přešly na konci června Mapy.cz do ostrého provozu. Přináší přehlednější prostředí a řadu nových funkcí. Například Seznam.cz Panorama, MHD plánovač spojení, letní mapu, 3D mapy i turistickou mapu Slovenska. Testovací provoz, během něhož nám po téměř tři měsíce uživatelé mohli navrhovat změny na nejoblíbenějším mapovém serveru v ČR, skončil a začal ostrý provoz. Nová podoba nabízí nepřeberné množství novinek. O některých z nich jsme již psali ( ať už se jedná o unikátní 3D mapy, funkci Panorama, díky které se můžete doslova procházet ulicemi, nebo možnost plánování trasy z místa na místo se zapojením městské dopravy. V ostré verzi webu, kterou jsme nasadili koncem června, ale přibylo ještě několik dalších novinek, které bychom vám chtěli představit. Na Slovensku se již neztratíte Nové Mapy.cz nabídnou turistům více jak kilometrů značených turistických cest a téměř kilometrů cyklotras na Slovensku. Nechybí ani oblíbený plánovač tras, který dává vyznavačům pěší turistiky na výběr, zda chtějí být navigováni po turistických značkách, či například ve městech hledat nejkratší cestu v místních uličkách a po chodnících. Podobně, jako tomu je u map České republiky, i na těch slovenských najdou lidé možnost hlásit nepřesnosti. Mohou tak dopomoci k dalšímu vylepšení nových mapových podkladů Slovenské republiky. Mapové podklady našich sousedů se navíc již brzy objeví i v mobilní aplikaci, a to včetně off-line režimu, takže můžete mít vždy při sobě podrobnou mapu i bez nutnosti využití dat. Na Slovensku můžete nově používat Mapy.cz!

5 Letní mapa kam za kvalitním koupáním Společně s poslední úpravou vzhledu byla na Mapy.cz přidána i nová letní vrstva. Ta udělá radost především vodákům a fanouškům vodních sportů. Ve spolupráci s Hydromagazínem jsme pro vodáky připravili podrobné informace, například rozlišení sjízdných řek a k nim doplnění přes objektů (jezy, mosty, upozornění atd.) se zvýrazněním nebezpečných míst. Dále aquaparky, kryté bazény a koupaliště, jejichž databázi čerpáme z Firmy.cz. Můžeme tak uživatelům nabídnout i informace o otevírací době apod. Kromě spolupráce s weby jako Naturista.cz (přes 100 míst pro vyznavače naturistických pláží) či Kdesekoupat.cz (koupání v přírodě) sama kartografická redakce do této mapové vrstvy zapracovala objekty, jako jsou lodní doprava, půjčovny lodiček, přívozy, umělé slalomové kanály, vodní vleky a místa pro plachetní sporty. Letní mapa bude navíc postupně doplněna i do podrobných map Slovenska. Letní mapa na Mapy.cz. To, co zatím uživatelé v ostré verzi Mapy.cz nenaleznou, je možnost zakoupení vlakových jízdenek přes službu Bileto.cz, která zatím běží v testovacím režimu., ale již nyní je možné plánovat meziměstské spojení vlakem.

6 Co se děje v Seznamu Začíná focení firem pro Firmy.cz: Ukážeme vás zákazníkům Během následujících měsíců budete v městech a obcích potkávat zástupce společnosti Seznam.cz, kteří budou fotit exteriéry provozoven firem z celé republiky. Chceme tak pomoci návštěvníkům katalogu Firmy.cz najít vaši provozovnu. Současně budeme zapisovat a fotit do katalogu firmy, které v našem katalogu chybí. Všechny fotografie, které do detailů jednotlivých firem přidáme, můžete kdykoliv změnit. Tato služba probíhá zcela zdarma a firmy za ni neplatí. Vaše dotazy rádi zodpovíme na u fotime@firmy.cz. Mějte své y vždy u sebe s novou aplikací Seznam.cz Službu Seznam.cz denně na svých počítačích používá přes 3,6 milionů uživatelů. V květnu jsme vydali novou mobilní aplikaci , díky které si ji budou moci vychutnat i na svých mobilních telefonech, a nepřijdou tak o žádnou důležitou zprávu. Aplikace nabízí především jednoduchý přístup k poště. Speciální funkcí je možnost stažení pošty do paměti telefonu, aby si ji poté mohli uživatelé procházet i v době, kdy jsou mimo internetový signál. Aplikace je dostupná zatím pro operační systém Android a brzy i pro ios a Windows Phone. S mobilní aplikací Sauto.cz vyberete svůj budoucí automobil kdekoliv Nová mobilní aplikace Sauto.cz přináší uživatelům podrobný přehled více jak nabídek automobilů, motorek a náhradních dílů od prodejců a soukromníků v České republice. To vše v jednoduché podobě včetně velkých fotografií, cen a kontaktů na prodejce. Cílem aplikace je potencionálním zájemcům o nový automobil maximálně zjednodušit jeho samotný výběr. Aplikace kromě samotných vozů nabízí i podrobné informace o prodejci. Pokud jej chtějí kontaktovat, stačí kliknout na telefonní číslo či ovou adresu a hned volají či píší. Odpadá tím jakékoliv další přepisování kontaktů. Kromě zobrazení inzerátů se v aplikaci nezapomnělo ani na populární funkci Hlídací pes, kterou uživatelé znají z webu. Stačí si v mobilu nastavit parametry vysněného vozidla, a jakmile se v databázi objeví inzerát splňující tyto požadavky, mobil vás na to upozorní. Upoutávky ve vyhledávači Seznam.cz se nově mění podle místa, kde uživatelé hledají Vyhledávač Seznam.cz nabízí svým uživatelům několik upoutávek, které zrychlují cestu k požadované informaci. Upoutávka pro hledání firem a počasí nyní prošly výraznou úpravou. Jejich obsah může být závislý na poloze uživatele. Lokalizaci bude využívat i našeptávač. V

7 nové podobě se budou zobrazovat záznamy z firemního katalogu Firmy.cz podle lokality, v níž uživatelé hledání provedli. Upoutávka na Počasí.cz bude v tom samém duchu zobrazovat, jaké je počasí právě v tom místě, kde lidé hledají. Cílem úpravy je vyjít vstříc potřebám lidí, kteří chtějí najít informace platné pro jejich aktuální polohu, ať už se jedná o bankomaty či restaurace. V upoutávce se tak bude zobrazovat obsah relevantní pro polohu, nikoli informace například z druhého konce republiky. Lokalizaci bude navíc využívat i našeptávač, který bude nabízet k vyhledání dotazy s relevancí na danou polohu. Například u restaurací tak nabídne dohledání nejčastěji zadávaných podniků, které jsou poblíž místu, odkud probíhá hledání.

Jak využít nových ukazatelů v Skliku pro zvýšení výkonu kampaní?

Jak využít nových ukazatelů v Skliku pro zvýšení výkonu kampaní? 4/2014 Vydáno 11. 7. Jak využít nových ukazatelů v Skliku pro zvýšení výkonu kampaní? Na začátku června jsme všem inzerentům v Skliku zpřístupnili množství nových dat, která odhalují větší podrobnosti

Více

Produktový list. Firemní profily

Produktový list. Firemní profily Produktový list Firemní profily O službě Díky firemnímu profilu od Seznamu můžete umístit informace o vaší firmě na nejnavštěvovanější stránky českého internetu. Budete snadno k nalezení na hlavní stránce

Více

Produktový list. Firemní profily

Produktový list. Firemní profily Produktový list Firemní profily O službě Díky firemnímu profilu od Seznamu můžete umístit informace o vaší firmě na nejnavštěvovanější stránky českého internetu. Budete snadno k nalezení na hlavní stránce

Více

Produktový list. Firemní profily

Produktový list. Firemní profily Produktový list Firemní profily O službě Díky firemnímu profilu od Seznamu můžete umístit informace o vaší firmě na nejnavštěvovanější stránky českého internetu. Snadno dohledatelní budete v rámci vyhledávání

Více

Produktový list. Firemní profily

Produktový list. Firemní profily Produktový list Firemní profily O službě Díky firemnímu profilu od Seznamu můžete umístit informace o vaší firmě na nejnavštěvovanější stránky českého internetu. Snadno dohledatelní budete v rámci vyhledávání

Více

Případová studie HOTEL KAMZÍK s.r.o.

Případová studie HOTEL KAMZÍK s.r.o. Případová studie HOTEL KAMZÍK s.r.o. Kampaň na Firmy.cz umožnila majiteli hotelu v CHKO Jeseníky oslovit z domovské stránky Seznam.cz široké publikum z českých velkoměst především z Prahy a Brna. Představení

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama - internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama - internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama - internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

Průměrná měsíční návštěvnost dosahuje přes 2 milióny unikátních uživatelů*.

Průměrná měsíční návštěvnost dosahuje přes 2 milióny unikátních uživatelů*. Produktový list O službě Firmy.cz je katalogová služba, která kombinuje hledání na klíčová slova, oborové kategorie a lokalitu uživatele při hledání v největší databázi firem na českém internetu. Firmy.cz

Více

Případová studie Autobazar DAVO CAR s.r.o.

Případová studie Autobazar DAVO CAR s.r.o. Případová studie Autobazar DAVO CAR s.r.o. Představení firmy Autobazar DAVO CAR Autobazar DAVO CAR s.r.o. působí na trhu s ojetými vozy již 16 let. Společnost zajišťuje nejen kompletní servis při nákupu

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama Internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama Internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

Případová studie RAZAT STYLE, spol. s.r.o.

Případová studie RAZAT STYLE, spol. s.r.o. Případová studie RAZAT STYLE, spol. s.r.o. Představení RAZAT STYLE s.r.o. Náplní společnosti je především prodej superpotravin, doplňků stravy a kosmetiky. Klient je provozovatel internetového obchodu

Více

Případová studie Cestovní kancelář Delfín travel

Případová studie Cestovní kancelář Delfín travel Případová studie Cestovní kancelář Delfín travel Představení cestovní kanceláře Delfín travel Cestovní kancelář Delfín travel má 15letou historii a je lídrem na trhu seniorských zájezdů. Jejich služby

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama Internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

Případová studie PRAMOS a.s.

Případová studie PRAMOS a.s. Případová studie PRAMOS a.s. Společnost PRAMOS za více jak 20 let své existence nasbírala bezpočet zkušeností s výrobou, prodejem či montáží oken. Svou maximální péčí a individuálním přístupem ke každému

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama - internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama - internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama - internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

Průměrná měsíční návštěvnost dosahuje přes 2 milióny unikátních uživatelů*.

Průměrná měsíční návštěvnost dosahuje přes 2 milióny unikátních uživatelů*. Produktový list O službě Firmy.cz je katalogová služba, která kombinuje hledání na klíčová slova, oborové kategorie lokalitu uživatele při hledání v největší databázi firem na českém internetu. Firmy.cz

Více

Jak využít PPC reklamu v cestovním ruchu. Ondřej Krišica, Manažer obchodního týmu PPC konzultace

Jak využít PPC reklamu v cestovním ruchu. Ondřej Krišica, Manažer obchodního týmu PPC konzultace Jak využít PPC reklamu v cestovním ruchu Ondřej Krišica, Manažer obchodního týmu PPC konzultace Co se dozvíte? Co je PPC reklama Jak naplánovat úspěšnou PPC kampaň Jak investuje konkurence v CR Jak lidé

Více

Případová studie Knihy Dobrovský

Případová studie Knihy Dobrovský Případová studie Knihy Dobrovský Představení firmy Knihy Dobrovský Rodinná firma KNIHY DOBROVSKÝ prodává knihy spokojeným zákazníkům již 26 let. Dnes mají 26 prodejen ve 14 městech ČR a nabízejí téměř

Více

Produktový list Letáky

Produktový list Letáky Produktový list Letáky O službě Kupi.cz je největší český server s nabídkou akcí a letáků z maloobchodních řetězců. Kupi nyní rozdistribuuje přes 2,5 miliónů unikátních letáků měsíčně, uživatelé si prohlédnou

Více

tipů, jak zlepšit PPC kampaně před Vánoci

tipů, jak zlepšit PPC kampaně před Vánoci 5 tipů, jak zlepšit PPC kampaně před Vánoci Vánoční období je pro velkou část firem klíčové. Je proto přirozené, že se větší část marketingového rozpočtu typicky soustředí právě do posledních měsíců v

Více

Případová studie

Případová studie Případová studie www.originalcibulak.cz Internetový obchod www.originalcibulak.cz se již řadu let specializuje na prodej originálního českého porcelánu s názvem Cibulák z Dubí. Jakou formu inzerce klient

Více

Případová studie JUSTO

Případová studie JUSTO Případová studie JUSTO Představení firmy JUSTO Realitní síť JUSTO se zabývá zprostředkováním prodeje, koupě i pronájmu všech druhů nemovitostí, a to s podporou špičkového právního servisu. Součástí nabízených

Více

Na Mapy.cz každý nalezne rychle a jednoduše, co potřebuje:

Na Mapy.cz každý nalezne rychle a jednoduše, co potřebuje: Produktový list O službě Mapy.cz jsou uživatelsky oblíbenou službou, která umí vyhledávat mnohem podrobněji a všestranněji oproti obdobným službám na internetu. Dokáže najít turistické zajímavosti, hrady,

Více

Jak plánují čeští turisté své cesty a výlety. Jirka Pilnáček, Turistika.cz, s.r.o.

Jak plánují čeští turisté své cesty a výlety. Jirka Pilnáček, Turistika.cz, s.r.o. Jak plánují čeští turisté své cesty a výlety Jirka Pilnáček, Turistika.cz, s.r.o. Obsah prezentace Technologie pro hledání aktivního trávení volného času (výletů, zajímavostí a akcí) Cílová skupina lidí

Více

1/2014. Firmy.cz v novém přinášejí mnoho výhod pro podnikatele

1/2014. Firmy.cz v novém přinášejí mnoho výhod pro podnikatele 1/2014 Vydáno 20. 1. Firmy.cz v novém přinášejí mnoho výhod pro podnikatele V dubnu změní nejnavštěvovanější český on-line katalog Firmy.cz zcela zásadně jak svůj design, tak obchodní model. Firemní zápisy

Více

Případová studie Mototechna

Případová studie Mototechna Případová studie Mototechna Představení firmy Mototechna Společnost Mototechna svou historii píše již více než 6 desetiletí. Pod její taktovkou se v letech 1946 1989 v tehdejším Československu ubíral směr

Více

Placená reklama ve vyhledávačích

Placená reklama ve vyhledávačích Placená reklama ve vyhledávačích Markéta Valentová Obsah workshopu: PPC systémy obecně Úspora č.1: Jak si vybrat nejlepšího zákazníka Úspora č.2: Jak nastavit kampaň, aby vydělávala, ne utrácela Úspora

Více

www.ubytovani-levne.cz

www.ubytovani-levne.cz Představujeme vám katalog kvalitního ubytování Vážení partneři, katalog ubytovani-levne.cz je ambiciózní projekt, který na jednom místě sdružuje informace o ubytování v přímém napojení na tipy na výlety.

Více

VYHLEDÁVÁNÍ NA KLÍČOVÉ SLOVO (v názvu nebo popisu činnosti)

VYHLEDÁVÁNÍ NA KLÍČOVÉ SLOVO (v názvu nebo popisu činnosti) VYHLEDÁVÁNÍ NA KLÍČOVÉ SLOVO (v názvu nebo popisu činnosti) VYHLEDÁVÁNÍ V KATEGORIÍCH FOTOGALERIE ADRESA, TEL. KONTAKTY QR KÓD LOGO, POPIS POBOČKY NÁHLED WEBOVÝCH STRÁNEK LOGO PARTNEŘI ADRESA, TELEFONNÍ

Více

Případová studie EXIM tours

Případová studie EXIM tours Případová studie EXIM tours Představení firmy EXIM tours Cestovní kancelář EXIM tours je členem Asociace cestovních kanceláří České republiky. Svou činnost zahájila letní sezónou 1993 a v současnosti je

Více

Administrační rozhraní Manuál pro klienty

Administrační rozhraní Manuál pro klienty Administrační rozhraní Manuál pro klienty Verze 5. 9. 2013 Zpracoval Tým Zboží.cz Registrace eshopu Registrace vašeho eshopu se provádí na adrese: http://www.zbozi.cz/addpremisescreen. Na server Zboží.cz

Více

Obsah čísla Úvodník 3 Novinka statistika Souběh na středisku 4 Novinka výběr délky archivace dat 6 Kapitola z WD Mobile 7 Soutěž 9

Obsah čísla Úvodník 3 Novinka statistika Souběh na středisku 4 Novinka výběr délky archivace dat 6 Kapitola z WD Mobile 7 Soutěž 9 2/2013 ÚNOR VÍTEJTE Obsah čísla Úvodník 3 Novinka statistika Souběh na středisku 4 Novinka výběr délky archivace dat 6 Kapitola z WD Mobile 7 Soutěž 9 Redakce Adresa redakce: HI Software Development s.r.o.

Více

Sklik Retargeting pro Invia.cz Marketing Monday, 19. 5. 2014. Ondřej Krišica, Manažer obchodního týmu PPC konzultace

Sklik Retargeting pro Invia.cz Marketing Monday, 19. 5. 2014. Ondřej Krišica, Manažer obchodního týmu PPC konzultace Sklik Retargeting pro Invia.cz Marketing Monday, 19. 5. 2014 Ondřej Krišica, Manažer obchodního týmu PPC konzultace Co se dnes dozvíte Co je retargeting a k čemu je dobrý Případová studie Invia.cz Co plánujeme

Více

NABÍDKOVÝ KATALOG INTERNETOVÉHO MARKETINGU

NABÍDKOVÝ KATALOG INTERNETOVÉHO MARKETINGU NABÍDKOVÝ KATALOG INTERNETOVÉHO MARKETINGU Platný od 1. 1. 2017 Komplexní Internetový marketing pod jednou střechou! Mít stránky krásně graficky zpracované, responsivní, plné funkcí usnadňující uživatelům

Více

Na Sauto.cz naleznete osobní a terénní vozy, užitkové a nákladní vozy, pracovní stroje, přívěsy, návěsy, obytné vozy a autobusy.

Na Sauto.cz naleznete osobní a terénní vozy, užitkové a nákladní vozy, pracovní stroje, přívěsy, návěsy, obytné vozy a autobusy. Produktový list O službě Vozidla z celé ČR na jednom místě K zorientování se na trhu s ojetými i novými vozidly není potřeba opustit pohodlí domova. Sauto.cz Vám přináší aktuální nabídku většiny prodejců

Více

Přednostní umístění obchodů v sekci porovnání zboží

Přednostní umístění obchodů v sekci porovnání zboží Přednostní umístění obchodů v sekci porovnání zboží Obsah Jak tato služba funguje?... 2 Kde nastavím cenu za proklik?... 3 V administraci... 3 V XML feedu... 4 Příklad, jak to funguje... 4 Co mám dělat,

Více

Leady & MERK Integrace Microsoft Dynamics CRM s aplikacemi Leady a MERK

Leady & MERK Integrace Microsoft Dynamics CRM s aplikacemi Leady a MERK Integrace Microsoft Dynamics CRM s aplikacemi Leady a MERK Strana 1 z 12 Obsah 1. Leady... 3 a. Shrnutí... 3 b. Popis modulu... 3 c. Technické podrobnosti o modulu... 5 2. MERK... 6 a. Shrnutí... 6 b.

Více

Jak využít PPC u startupů?

Jak využít PPC u startupů? Jak využít PPC u startupů? Jan Slezák Key account manager Sklik 15.9.2015 Program 15:00 15:45 prezentace (1. část) 15:45 16:00 pauza 16:00 16:30 prezentace (2. část) O čem si dnes povíme? Online marketing

Více

Produktový list Zboží.cz. PPC reklama - internetová reklama placená za proklik

Produktový list Zboží.cz. PPC reklama - internetová reklama placená za proklik Produktový list Zboží.cz PPC reklama - internetová reklama placená za proklik O službě Zboží.cz je služba zaměřená na vyhledávání zboží importovaného z řádně registrovaných internetových obchodů na Zboží.cz.

Více

Kamzasportem.cz databáze sportovních zařízení v České republice základní informace o projektu

Kamzasportem.cz databáze sportovních zařízení v České republice základní informace o projektu Kamzasportem.cz databáze sportovních zařízení v České republice základní informace o projektu O projektu Kamzasportem.cz je služba provozovaná internetovým serverem Ronnie.cz, který je nejvlivnějším médiem

Více

Případová studie Produktové inzeráty

Případová studie Produktové inzeráty Případová studie Produktové inzeráty www.magnetickysvet.cz Internetový obchod www.magnetickysvet.cz se specializuje na on-line prodej kvalitních stavebnic pro chytré děti a jejich rodiče. Co jsou Produktové

Více

Pěší navigace pomocí lokálně kontextových služeb

Pěší navigace pomocí lokálně kontextových služeb Vybrané informační systémy cestovního ruchu Pěší navigace pomocí lokálně kontextových služeb Archalous Tomáš Hájková Lucie Hovorková Milena Jinochová Bohdana Hradec Králové 2014 Obsah Úvod... 2 Základní

Více

Na Sauto.cz naleznete osobní a terénní vozy, užitkové a nákladní vozy, pracovní stroje, přívěsy, návěsy, obytné vozy a autobusy.

Na Sauto.cz naleznete osobní a terénní vozy, užitkové a nákladní vozy, pracovní stroje, přívěsy, návěsy, obytné vozy a autobusy. Produktový list O službě Vozidla z celé ČR na jednom místě K zorientování se na trhu s ojetými i novými vozidly není potřeba opustit pohodlí domova. Sauto.cz Vám přináší aktuální nabídku většiny prodejců

Více

Aukční prokliky. Doplňková služba na Zboží.cz, kterou lze zvýšit pozici eshopu v detailu produktu nebo ve fulltextovém výsledku hledání na Zboží.

Aukční prokliky. Doplňková služba na Zboží.cz, kterou lze zvýšit pozici eshopu v detailu produktu nebo ve fulltextovém výsledku hledání na Zboží. Aukční prokliky Doplňková služba na Zboží.cz, kterou lze zvýšit pozici eshopu v detailu produktu nebo ve fulltextovém výsledku hledání na Zboží.cz Revize 2014_12_09 Obecné informace Aukční prokliky umožnují

Více

Gymnázium Vincence Makovského se sportovními třídami Nové Město na Moravě

Gymnázium Vincence Makovského se sportovními třídami Nové Město na Moravě VY_32_INOVACE_MOB_BU_05 Sada: Mobilní aplikace ve výuce Téma: Aplikace Mapy.cz Autor: Mgr. Miloš Bukáček Předmět: Zeměpis Ročník: 4. ročník nižšího gymnázia Využití: Prezentace určená pro výklad Anotace:

Více

Případová studie: Správa a optimalizace PPC kampaní pro společnost MP toner s.r.o.

Případová studie: Správa a optimalizace PPC kampaní pro společnost MP toner s.r.o. Případová studie: Správa a optimalizace PPC kampaní pro společnost MP toner s.r.o. www.mptoner.cz Společnost MP toner, s.r.o. se zabývá výrobou a prodejem kompatibilních tonerů MP Print a prodejem kompletního

Více

Produktový list. Mobilní reklama

Produktový list. Mobilní reklama Produktový list Mobilní reklama O službě Seznam na mobil je projekt, který zpřístupňuje oblíbené služby Seznam.cz v mobilních zařízeních. K dispozici je aktuálně celkem 23 mobilních služeb, které uživatelé

Více

Zviditelněte svou značku a získejte více zákazníků MOŽNOSTI PREZENTACE NA PORTÁLU SVATBA.CZ

Zviditelněte svou značku a získejte více zákazníků MOŽNOSTI PREZENTACE NA PORTÁLU SVATBA.CZ Zviditelněte svou značku a získejte více zákazníků MOŽNOSTI PREZENTACE NA PORTÁLU SVATBA.CZ NABÍDKA REKLAMNÍHO PROSTORU NEOČEKÁVANÝ PŘÍSTUP Portál Svatba.cz vyniká především v přístupu ke svému inzerentovi.

Více

Obsah čísla Úvodník 3 Novinka nová verze aplikace WD Mobile 4 Soutěž 14

Obsah čísla Úvodník 3 Novinka nová verze aplikace WD Mobile 4 Soutěž 14 9/2012 ZÁŘÍ VÍTEJTE Obsah čísla Úvodník 3 Novinka nová verze aplikace WD Mobile 4 Soutěž 14 Redakce Adresa redakce: HI Software Development s.r.o. Legionářská 10 779 00 Olomouc Redakční email: hisoftware@hisoftware.cz

Více

Naše služba Prácička.cz nabízí širokou nabídku exklusivních pracovních nabídek a brigád lidem, kteří chtějí efektivně a v co nejkratším čase nalézt

Naše služba Prácička.cz nabízí širokou nabídku exklusivních pracovních nabídek a brigád lidem, kteří chtějí efektivně a v co nejkratším čase nalézt Naše služba Prácička.cz nabízí širokou nabídku exklusivních pracovních nabídek a brigád lidem, kteří chtějí efektivně a v co nejkratším čase nalézt nové zaměstnání nebo jen sezóní brigádu. Pokud odpoví

Více

Produktový list Zboží.cz. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik

Produktový list Zboží.cz. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik Produktový list Zboží.cz PPC reklama Internetová reklama placená za proklik O službě Zboží.cz je služba zaměřená na vyhledávání zboží importovaného z řádně registrovaných internetových obchodů na Zboží.cz.

Více

Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků KAMPANĚ NA PORTÁLU SVATBA.CZ

Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků KAMPANĚ NA PORTÁLU SVATBA.CZ Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků KAMPANĚ NA PORTÁLU SVATBA.CZ PŘEDSTAVENÍ NAŠEHO PORTÁLU Jsme největší svatební portál s katalogem svatebních dodavatelů v ČR. Naším cílem je usnadnění

Více

Reklama v placených katalozích

Reklama v placených katalozích Reklama v placených katalozích Autor ebooku: Vladimír Znamenskiy Více než 2 000 000 reálných uživatelů každý měsíc hledají konkrétní služby v českých katalozích. Ty patří mezi nejefektivnější kanály on-line

Více

Na Sauto.cz naleznete osobní a terénní vozy, užitkové a nákladní vozy, pracovní stroje, přívěsy, návěsy, obytné vozy a autobusy.

Na Sauto.cz naleznete osobní a terénní vozy, užitkové a nákladní vozy, pracovní stroje, přívěsy, návěsy, obytné vozy a autobusy. Produktový list O službě Vozidla z celé ČR na jednom místě K zorientování se na trhu s ojetými i novými vozidly není potřeba opustit pohodlí domova. Sauto.cz Vám přináší aktuální nabídku většiny prodejců

Více

netauto komplexní informační systém pro autobazary netauto je komplexní obchodní řešení pro Váš autobazar. Díky systému netauto budete:

netauto komplexní informační systém pro autobazary netauto je komplexní obchodní řešení pro Váš autobazar. Díky systému netauto budete: netauto komplexní informační systém pro autobazary Hlavní pohled na systém netauto netauto je komplexní obchodní řešení pro Váš autobazar. Díky systému netauto budete: mít dokonalý přehled o vykoupených

Více

Přehled služeb turistického videoportálu Cestykrajem.cz

Přehled služeb turistického videoportálu Cestykrajem.cz Přehled služeb turistického videoportálu Cestykrajem.cz 1. Představení portálu Cestykrajem.cz jsou užitečný on-line průvodce pro všechny tuzemské i zahraniční turisty se silnou propagací a viditelnou reklamou.

Více

Na Sauto.cz naleznete osobní a terénní vozy, užitkové a nákladní vozy, pracovní stroje, přívěsy, návěsy, obytné vozy a autobusy.

Na Sauto.cz naleznete osobní a terénní vozy, užitkové a nákladní vozy, pracovní stroje, přívěsy, návěsy, obytné vozy a autobusy. Produktový list O službě Vozidla z celé ČR na jednom místě K zorientování se na trhu s ojetými i novými vozidly není potřeba opustit pohodlí domova. Sauto.cz Vám přináší aktuální nabídku většiny prodejců

Více

jsme Český Trh Práce s.r.o.

jsme Český Trh Práce s.r.o. jsme Český Trh Práce s.r.o. Začali jsme v roce 2004. Dnes patříme mezi dva největší provozovatele pracovních portálů v České Republice. V každém regionu České republiky pro Vás máme jedno místo, kde si

Více

Efektivní PPC reklama pro firmy

Efektivní PPC reklama pro firmy Efektivní PPC reklama pro firmy E-marketingová konference JHK Markéta Janochová 25. 3. 2015 O čem se dnes budeme bavit? Představení a výhody PPC Jak naplánovat PPC kampaň Časté chyby Otázky a diskuze Začínáme:

Více

TOP Katalog online řešení a služby pro podnikatele

TOP Katalog online řešení a služby pro podnikatele TOP Katalog online řešení a služby pro podnikatele Předmětem tohoto dokumentu je stručná charakteristika mezinárodních internetových multimediálních projektů poskytující moderní obchodní, propagační a

Více

Produktový list Sauto.cz

Produktový list Sauto.cz 4160519 Produktový list Sauto.cz O službě Vozidla z celé ČR na jednom místě Trh ojetých i nových vozidel můžete omrknout i z pohodlí domova. Sauto.cz přináší aktuální nabídku prodejců České republiky,

Více

Na co je Retarget? Jak Retarget využít?

Na co je Retarget? Jak Retarget využít? retarget manuál Retarget je službou kontextové reklamní sítě Etarget. Na rozdíl od klasické kontextové reklamy cílí na lidi, kteří navštíví Váš web. To znamená, že již mají základní znalost Vašich produktů

Více

Vánoce zvyšte své tržby

Vánoce zvyšte své tržby L L OPTIMALIZOVÁNO i pro mobily a tablety Vážení obchodní partneři, Představení projektu dovolujeme si Vám představit projekt Vánoční-dárky.cz, který navštěvují lidé se zájmem o nákup vánočních dárků přes

Více

Integrace Microsoft Dynamics 365 s aplikacemi Leady a MERK

Integrace Microsoft Dynamics 365 s aplikacemi Leady a MERK Integrace Microsoft Dynamics 365 s aplikacemi Leady a MERK Obsah 1. Leady... 2 a. Shrnutí... 2 b. Popis modulu... 2 c. Technické podrobnosti o modulu... 5 2. MERK... 5 a. Shrnutí... 5 b. Popis modulu...

Více

V propagaci na mobilním internetu se nabízejí nové možnosti

V propagaci na mobilním internetu se nabízejí nové možnosti 04/2013 Vydáno 4. 11. V propagaci na mobilním internetu se nabízejí nové možnosti Nároky zákazníků na firmy se neustále zvyšují, a to platí i o dostupnosti služeb na mobilních zařízeních. Lidé očekávají,

Více

Produktový list Zboží.cz. PPC reklama - internetová reklama placená za proklik

Produktový list Zboží.cz. PPC reklama - internetová reklama placená za proklik Produktový list Zboží.cz PPC reklama - internetová reklama placená za proklik O službě Zboží.cz je služba zaměřená na vyhledávání zboží importovaného z řádně registrovaných internetových obchodů na Zboží.cz.

Více

Případová studie produktové inzeráty

Případová studie produktové inzeráty Případová studie produktové inzeráty www.fann.cz Internetový obchod www.fann.cz prezentuje nabídku parfémů a značkové pleťové, tělové i dekorativní kosmetiky a dalších kosmetických doplňků. Produkty lze

Více

Firmy.cz jsou službou, která kombinuje fulltextové hledání, oborové kategorie a region při hledání v největší databázi firem na českém internetu.

Firmy.cz jsou službou, která kombinuje fulltextové hledání, oborové kategorie a region při hledání v největší databázi firem na českém internetu. Produktový list O službě Firmy.cz jsou službou, která kombinuje fulltextové hledání, oborové kategorie a region při hledání v největší databázi firem na českém internetu. Moderní design i snadné ovládání

Více

Zadání grafického designu Trh poptávek

Zadání grafického designu Trh poptávek 2012 Zadání grafického designu Trh poptávek Dokument obsahuje shrnutí cílů webu Trh poptávek a požadavky na grafický design Zelinka Josef LogisCom s.r.o 1.1.2012 Obsah 1. Cíle dokumentu... 2 2. Cíle webu...

Více

Největší portál veletrhů a výstav na síti

Největší portál veletrhů a výstav na síti Největší portál veletrhů a výstav na síti Portál www.veletrhyavystavy.cz, je největší databází domácích a zahraničních veletrhů na českém internetu. Jednoduchá orientace a přehledná grafika z něj dělá

Více

Obsah. Úvod 9 Členění knihy 10

Obsah. Úvod 9 Členění knihy 10 Obsah Úvod 9 Členění knihy 10 KAPITOLA 1 Copywriting 11 Práce copywritera 11 Jak se stát dobrým copywriterem 12 Jak začít 15 Co budete psát 15 O čem budete psát 16 Proč budete psát 17 Pro koho budete psát

Více

Případová studie Ztracené konverze Joe Alex

Případová studie Ztracené konverze Joe Alex Případová studie Ztracené konverze Joe Alex O Joealex.cz Joealex.cz je prodejcem pánské a dámské obuvi v 10 kamenných pobočkách. Má také internetový obchod i vlastní mobilní aplikaci. V jeho nabídce najdete

Více

PPC inzerce Sklik od Seznam.cz

PPC inzerce Sklik od Seznam.cz PPC inzerce Sklik od Seznam.cz 1 Obsah 1. O Seznam.cz 2. Seznam.cz v číslech 3. Co je Sklik 4. Sklik v číslech 5. Sklik ve vyhledávací síti 6. Sklik v obsahové síti 7. Grafická inzerce v obsahové síti

Více

PRACOVNÍ PORTÁL PERSONALISTKA.CZ PREZENTACE

PRACOVNÍ PORTÁL PERSONALISTKA.CZ PREZENTACE PRACOVNÍ PORTÁL PERSONALISTKA.CZ PREZENTACE 1 O nás 2 Informace o portálu 3 Média a internet 4 Další informace 5 Kontakty a reference Jsme Personalistka.cz - vyhledávaný a oblíbený pracovní portál s širokou

Více

03/2012. Nová turistická mapa na Mapy.cz

03/2012. Nová turistická mapa na Mapy.cz 03/2012 Vydáno 5. 9. Nová turistická mapa na Mapy.cz Češi jsou národem turistů a výletníků. Běžná, nespecializovaná mapa však pro jejich účely neskýtá ty správné informace. Letos se proto Mapy.cz zaměřily

Více

Produktový list Sauto.cz

Produktový list Sauto.cz Produktový list Sauto.cz O službě Vozidla z celé ČR na jednom místě Trh ojetých i nových vozidel můžete omrknout i z pohodlí domova. Sauto.cz přináší aktuální nabídku prodejců České republiky, ve které

Více

Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků SEZNAM SLUŽEB NA PORTÁLU SVATBA.CZ

Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků SEZNAM SLUŽEB NA PORTÁLU SVATBA.CZ Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků SEZNAM SLUŽEB NA PORTÁLU SVATBA.CZ PŘEDSTAVENÍ NAŠEHO PORTÁLU Jsme největší svatební portál s katalogem svatebních dodavatelů v ČR. Naším cílem je usnadnění

Více

Klienti ušetřili na Bonusové akci 2013 celkem 3 miliony korun

Klienti ušetřili na Bonusové akci 2013 celkem 3 miliony korun 03/2013 Vydáno 26. 8. Klienti ušetřili na Bonusové akci 2013 celkem 3 miliony korun Marta Jurková manažer obchodního týmu senior Vede tým 9 lidí na pobočce ve Zlíně. V Seznam.cz pracuje již 2 roky. Od

Více

Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků CELOROČNÍ ZVIDITELNĚNÍ NA PORTÁLU SVATBA.CZ

Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků CELOROČNÍ ZVIDITELNĚNÍ NA PORTÁLU SVATBA.CZ Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků CELOROČNÍ ZVIDITELNĚNÍ NA PORTÁLU SVATBA.CZ PŘEDSTAVENÍ NAŠEHO PORTÁLU Jsme největší svatební portál s katalogem svatebních dodavatelů v ČR. Naším cílem

Více

Maximalizujte výkon display kampaní. Jana Bujalková Analytical Lead

Maximalizujte výkon display kampaní. Jana Bujalková Analytical Lead Maximalizujte výkon display kampaní Jana Bujalková Analytical Lead Jak si vybrat z množství cílení POVĚDOMÍ ZVAŽOVÁNÍ IN-MARKET PODOBNÁ PUBLIKA REMARKETING Efektivní zásah dle marketingových cílů DEMOGRAFIE

Více

Webové stránky Webové aplikace WebDesign Internet Marketing VAFRO CMS MODUL REALITY

Webové stránky Webové aplikace WebDesign Internet Marketing VAFRO CMS MODUL REALITY VAFRO CMS MODUL REALITY Řešení pro Realitní kanceláře Vafro CMS s modulem Reality Vám umožní následující: Jednoduchou správu realit domů bytů pozemků komerčních objektů garáží Snadné zadávání položek vytvoření

Více

6 tipů. pro Strategii k radosti. Michal Kolář www.kolami.cz

6 tipů. pro Strategii k radosti. Michal Kolář www.kolami.cz 6 tipů pro Strategii k radosti Michal Kolář www.kolami.cz Do rukou se Vám dostává ebook 6 tipů pro Strategii k radosti s tipy, které dokáží posunout affiliate spolupráci v kombinaci s PPC reklamou na jiný

Více

1. Registrace v katalogu firem

1. Registrace v katalogu firem OBSAH 1. Registrace v katalogu firem 2. Zveřejňování nabídek práce a realit 3. Zobrazování slevových kuponů 4. Zobrazování pozvánek/akcí 5. Fotoreportáže 6. Soukromá inzerce 7. Reklamní kampaně internetovým

Více

3/2015. Tahák pro e-shopy: jak na Produktové inzeráty?

3/2015. Tahák pro e-shopy: jak na Produktové inzeráty? 3/2015 Vydáno 12. 11. Tahák pro e-shopy: jak na Produktové inzeráty? Sklik nepřestává inovovat. Na podzim spustil jednu z nejvýznamnějších novinek za poslední roky. Produktové inzeráty jsou nový efektivní

Více

Provozovatel na Serveru Firmy.cz zobrazuje prezentaci podnikajících fyzických či právnických osob a k tomu se vztahující obsah.

Provozovatel na Serveru Firmy.cz zobrazuje prezentaci podnikajících fyzických či právnických osob a k tomu se vztahující obsah. Smluvní podmínky Smluvní podmínky 1. Úvod Společnost Seznam.cz, a.s., se sídlem Praha 5, Radlická 3294/10, PSČ: 150 00, IČO: 26168685, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, sp.zn.:

Více

Chcete více poptávek a nové kontakty na zákazníky? Potřebujete zvýšit výkon internetového obchodu?

Chcete více poptávek a nové kontakty na zákazníky? Potřebujete zvýšit výkon internetového obchodu? Web Management Start Web Management Start Příležitost pro efektivní rozvoj podnikání na internetu. Chcete více poptávek a nové kontakty na zákazníky? Potřebujete zvýšit výkon internetového obchodu? Trápí

Více

Případová studie CK Blue Style

Případová studie CK Blue Style Případová studie CK Blue Style Představení CK Blue Style CK Blue Style je profesionálním partnerem pro výběr a realizaci dovolené v 15 zemích po celém světě. Specializuje se jak na tradiční letní destinace

Více

ONLINE MARKETING PRO VZDĚLÁVACÍ INSTITUCE ZA MARKETING MAKERS ANDREA HOLZKNECHTOVÁ

ONLINE MARKETING PRO VZDĚLÁVACÍ INSTITUCE ZA MARKETING MAKERS ANDREA HOLZKNECHTOVÁ ONLINE MARKETING PRO VZDĚLÁVACÍ INSTITUCE ZA MARKETING MAKERS ANDREA HOLZKNECHTOVÁ CO NEMŮŽEŠ ZMĚŘIT, TO NIKDY NEDĚLEJ! MarketingMakers.net Přednášející: Andrea Holzknechtová, PPC specialista Marketingový

Více

Produktový manuál. www.seznam.cz

Produktový manuál. www.seznam.cz Produktový manuál Co je Zboží.cz? Registrace internetového obchodu Vyhledávání na Zboží.cz Služby pro internetové obchody Hodnocení obchodů Doporučení pro obchodníky Návštěvnost služby Technická specifikace

Více

PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI

PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI AZ Media = internet marketing, internetová prezentace, internetový obchod, SEO optimalizace, PPC kampaně a vše pro Vaše zviditelnění a prosazení reklamy na internetu. Naše společnost

Více

Aukční prokliky. Jak zvýšit pozice nabídek e-shopu v detailu produktu nebo v nabídkách ve výsledku hledání na Zboží.cz.

Aukční prokliky. Jak zvýšit pozice nabídek e-shopu v detailu produktu nebo v nabídkách ve výsledku hledání na Zboží.cz. Aukční prokliky Jak zvýšit pozice nabídek e-shopu v detailu produktu nebo v nabídkách ve výsledku hledání na Zboží.cz. Revize 2017_04_21 Obecné informace Za každý uskutečněný proklik do eshopu ze služby

Více

INFORMAČNÍ KATALOG SLUŽEB

INFORMAČNÍ KATALOG SLUŽEB INFORMAČNÍ KATALOG SLUŽEB nabídka spolupráce Vážení přátelé! Dovolte mi, oslovit Vás s naší nabídkou na spolupráci při budování unikátního integrovaného systému, obsluhujícího pracovní trh DOBRÝ FLEK.

Více