Mobilita mechanické vozíky (standardní, aktivní, dětské, sportovní, speciální) elektrické vozíky (interiérové, exteriérové, přídavné) kočárky skútry

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Mobilita mechanické vozíky (standardní, aktivní, dětské, sportovní, speciální) elektrické vozíky (interiérové, exteriérové, přídavné) kočárky skútry"

Transkript

1 BEZBARIÉROVOST

2 Úvod Vážení přátelé, právě se Vám dostává do rukou nový katalog firmy MEDICCO, který je zaměřený na bezbariérovost. Každý z nás během dne překoná nejednu bariéru, o které ani nepřemýšlí. Ale zkusme ji vnímat jako vozíčkář, maminka s kočárkem nebo osoba s omezenou schopností pohybu. Společnost MEDICCO se proto rozhodla celé této problematice věnovat samostatnou divizi. Bezbariérovost Jako první na trhu představujeme absolutní novinku v oblasti bezbariérovosti nájezdové rampy od předního světového dodavatele, firmy Excellent Systems. Díky tomuto stavebnicovému systému ramp a plošin je možné překonat různé typy bariér či nerovností. Dále můžete v katalogu najít i stále oblíbené hliníkové rampy, které Vám pomohou např. při nakládání vozíku do automobilu. Novinkou na českém trhu je také evakuační vozík Evac+Chair, který je díky svému důmyslnému řešení schopen v případě nutné evakuace zdolat schodiště. Nově jsme zařadili do naší nabídky schodišťové výtahy od společnosti Freelift. Jejich produkty jsou výjimečné designovým a prostorovým řešením, technickou a elektronickou propracovaností. Kromě bezbariérovosti řeší společnost MEDICCO také tyto další aspekty života handicapovaných: Mobilita mechanické vozíky (standardní, aktivní, dětské, sportovní, speciální) elektrické vozíky (interiérové, exteriérové, přídavné) kočárky skútry Zvedání a přesun zvedací zařízení pro profesionální použití zvedací zařízení pro domácí péči vanové zvedáky Sezení antidekubitní sedací a polohovací program Domácí péče koupelna (desky na vanu, sprchovací židle, madla) toaleta (nástavce na WC, nádoby na moč, toaletní křesla) domácnost (příbory, džbánky, talíře, podavače, drtiče tablet, protiskluzové podložky) mobilita (chodítka, francouzské berle, vycházkové hole, násadce na hole)

3 Freelift Zvládnout schody? s FREELIFTem to jde snadno! Nyní to bez něj nezvládnu. Je bezpečný, tichý, atraktivní a dokonce ladí s mým interiérem. Za půl dne bylo vše hotovo.

4 Zvládnout schody? s FREELIFTem to jde snadno! Zvedací zařízení Freelift slouží již více než 120 let. Díky technické dokonalosti, inteligentním řešením a bezpečným aplikacím poskytly inovace firmy Freelift schodišťovým výtahům nejen větší komfort, ale také atraktivitu. Schodišťové výtahy Freelift se přizpůsobí barevným a technickým řešením Vašemu vkusu. Špičková jakost výtahu Freelift je ve všech ohledech cenným přínosem pro Vaši nezávislost. Přibližně spokojených uživatelů si tuto skutečnost ověřuje každý den!

5 Lidé v mé blízkosti mi říkali velmi často: Budeš-li využívat schodů, budeš mít život ve svých rukou! Ačkoliv jsem tvrdohlavý, nemohl jsem je vskutku ignorovat. Na radu svého praktického lékaře jsem souhlasil a nyní již bez schodišťového výtahu nezvládnu nic. Bez tohoto řešení nemohu a ani již déle nechci být. Technik instalující schodišťový výtah Freelift začal svou práci ráno přesně na čas. Naštěstí jsme nemuseli zůstat doma a mohli jsme vyrazit na nákupy. Když jsme se vrátili domů, bylo vše hotovo a uklizeno. Báječné. A jaká radost. Hned první den jsem výtah použila aspoň desetkrát. Vše bylo hotovo za půl dne! Výtah Freelift se výborně hodí pro mé úzké schodiště, a ještě zůstává dost místa pro chůzi dalších uživatelů schodiště. Je to provedeno opravdu skvěle. A obsluha je tak snadná, že jsem výtah mohl používat ihned. Jsem velmi potěšen tichostí, pohodlím, a cítím se mnohem bezpečnější a jistější. Něco takového jsem měl udělat již před lety. Je bezpečný, atraktivní, a dokonce ladí s mým interiérem.

6 Zvládnout schody? s FREELIFTem to jde snadno! Tento schodišťový výtah má všechno. Zcela přesvědčen o jakosti a hodnotě tohoto výrobku jsem si zakoupil svůj první schodišťový výtah Freelift. Lidé v mé blízkosti, a také můj praktický lékař, mne stále více varovali před nebezpečím, kterému se vystavuji tvrdošíjným lpěním na používání schodů. Ale jako opravdový perfekcionista jsem spokojen pouze tehdy, je-li vše správně, jak má být.

7 Koupě schodišťového výtahu byla pro mne důkladně zvažovaným rozhodnutím, při kterém byla kvalita na prvním místě. Kladu velkou váhu na vynikající materiály, nejlepší jakost a intuitivní ovládání. Proto jsem považoval sofistikovaný design schodišťového výtahu Freelift pro každodenní používání za působivý a jeho konstrukci za velmi vhodnou. K dispozici byla navíc rozsáhlá nabídka všech druhů, typů a barev. Design je jednou z věcí, které jsou pro mne důležité. A výtah Freelift byl vybaven židlí, která odpovídá mému stylu! Upřímně: Zvyknout si na myšlenku, že potřebuji výtah, bylo obtížnější, než pak výtah samotný. S výsledkem jsem nyní velmi spokojen. Reakce ostatních lidí jsou také velmi kladné. Často nyní slýchávám: Konečně využíváš všech svých smyslů. A když moji vnuci přijdou na návštěvu, jsou tím fascinováni. Schodišťový výtah Freelift mi poskytuje svobodu pohybu, nezávislost a pocit jistoty. Navíc se do mého interiéru hodí báječně. Cítím se sebevědomější a jsem pyšný na své správné rozhodnutí. JAK VÝTAH FREELIFT PRACUJE: 1: Pohodlí a la Freelift : posadíte se do pohodlné židle 2: Lehkým pohybem joysticku Vás schodišťový výtah přepraví plynule a tiše nahoru. 3: Jakmile je schodišťový výtah nahoře, automaticky se zastaví. 4: Plynulým pohybem můžete židli otočit a snadno a bezpečně vystoupit. A samozřejmě Vás schodišťový výtah stejně pohodlně přepraví dolů.

8 Rychle a dokonale připevněné! Perfektně zhotovené, vyrobené zcela na míru... a navíc s rychle provedenou instalací u Vás doma. Po informační schůzce Vám podrobně vysvětlíme všechny charakteristiky schodišťového výtahu Freelift. Po podání objednávky se vzájemně dohodneme na datu montáže ve Vaší domácnosti. Sjednejte si nezávazně schůzku s naším konzultantem. Přijedeme, předvedeme a vysvětlíme vše k produktům Freelift. Na Vás bude rozhodnutí. Provedeme zdarma zaměření a obratem OMEZENÝ PROSTOR? SNADNÉ ŘEŠENÍ POMOCÍ SKLOPNÉ KOLEJNICE! Je Váš prostor omezený nebo blokuje kolejnice výtahu průchod? Výtah Freelift je vybaven automaticky sklopnou kolejnicí, díky které nejsou vstupy nebo dveře nikterak omezovány. Sklopná kolejnice využívaná pro výtah Van Gogh.

9 poskytneme kalkulaci. Poté společnost Medicco navrhne a zadá do výroby schodišťový výtah včetně potřebného příslušenství. Na konečnou montáž je potřeba jen polovina dne. Design a barevné řešení schodišťového výtahu Freelift představuje v každém interiéru přirozený prvek. Připraven k činnosti! Po namontování budete dokonale seznámeni s činností výtahu. Mechanik se Vám bude při praktickém cvičení věnovat tak dlouho, až se s výtahem zcela seznámíte. Je to vskutku intuitivní. Takto budete moci používat svůj pohodlný nový schodišťový výtah bezpečně po mnoho let. KOLEJNICE PRO KAŽDÉ SCHODIŠTĚ NEJLEPŠÍ ŘEŠENÍ PRO KAŽDOU SITUACI Schodišťové výtahy jsou čistě nizozemské výrobky, a každý typ je pojmenován podle některého z nizozemských mistrů, jako byli Mondriaan, van Gogh, Rembrandt nebo Vermeer. PRO PŘÍMÁ SCHODIŠTĚ: MONDRIAAN Schodišťový výtah Mondriaan je mimořádně kompaktní a ušetří spoustu místa. Je velmi tichý, bezpečný, a hodí se jak pro úzké tak i příkré schody. PRO SCHODIŠTĚ S VNĚJŠÍM ZAKŘIVENÍM: VAN GOGH Kolejnice schodišťového výtahu Van Gogh zabírá velmi malý prostor na schodišti a připevňuje se podél vnější stěny schodiště. Takto si vychutnáte při přesunu nevšední pohled na celé schodiště. PRO SCHODIŠTĚ S VNITŘNÍM ZAKŘIVENÍM: REMBRANDT Schodišťový výtah Rembrandt je veden po vnitřní straně schodiště. Výhodou je, že ostatní uživatelé mohou používat širšího úseku schodů. PRO NĚKOLIK POSCHODÍ: VERMEER Schodišťový výtah Vermeer byl vyvinut pro použití v několika poschodích a využívá úzké kolejnice, která je připevněna k vnitřní křivce schodiště. Používá-li výtah více uživatelů z různých podlaží, rozpozná sedačka poschodí, ze kterého byla přivolána.

10 Zvládnout schody? s FREELIFTem to jde snadno! Po schodech nahoru a dolů s úsměvem Poté, co jsme se rozhodli nainstalovat schodišťový výtah a obrátili jsme se na konzultanta společnosti Medicco, pak již vše probíhalo plynule. Ukázalo se, že Freelift má vhodné řešení pro naše točité schody, a technik dokončil montáž s překvapující rychlostí. Jeho pokyny byly také velmi přiměřené. Bylo to tak jednoduché, že jsem si na to ihned zvykla. Všechny mé malé výhrady se mžikem rozplynuly. Každým dnem jsem moudřela, avšak současně také bohužel stárnula. Všechno se stávalo mnohem obtížnější a méně energické. Sice jsem ze schodů nespadla, avšak začala jsem stále více pochybovat o své stabilitě a více si uvědomovat zvýšenou míru nebezpečí. Ale stále jsem se nechtěla vzdát horního poschodí a říkala si, proč si to neusnadnit?

11 FREELIFT A BEZPEČNOST Každý schodišťový výtah Freelift je vybaven bezpečnostním pásem: proces pro bezpečné používání výtahu. Zcela jsem se touto myšlenkou začala zabývat, když jsem viděla vzrůstající starost u mých dětí a svého muže. Moudrost přichází s postupujícími léty. Nyní mne od mého výtahu Freelift nedostanete ani párem koní. První den jsem zvládla schody nahoru a dolů aspoň desetkrát. Bylo to zábavné. Není to tím, že bych chodila dříve spát, ale svou každodenní cestu po schodech nahoru a dolů zvládám nyní s lehkým úsměvem. A říkám si: To je chvilka. A můj muž? Přistihla jsem ho, že používá schodišťového výtahu vychytrale i pro přepravu našeho čistého prádla. S šibalským úsměvem dodává: Dobrá věc, tenhle Freelift. Výtah Freelift se zastaví ihned, jakmile narazí na schodech na nějakou překážku: není nutno mít obavy z uvíznutí na cestě, z přejetí překážky, kterou přehlídnete. Pohodlný pákový ovladač může být umístěn podle Vaší volby na levé nebo pravé loketní opěrce. Otočíte klíčkem a už to funguje! Komfortnější a přímočařejší už to ani být nemůže: lehkým stisknutím přivolávacího a odesílacího tlačítka je schodišťový výtah vždy nadosah ruky. VÝTAH POKRAČUJE VE SVÉ CESTĚ I V PŘÍPADĚ PŘERUŠENÍ DODÁVKY ELEKTRICKÉ ENERGIE I v případě přerušení dodávky elektrické energie můžete stále použít výtah několikrát bez problémů.

12 Typický FREELIFT Firma Freelift vyvíjí své schodišťové výtahy se zaměřením, na přání a možnosti svých zákazníků. Proto často mluví s budoucími i zkušenými uživateli výtahů Freelift. Následné zjištění se odráží v co možné největší míře v jejích výrobcích, přičemž výsledkem je moderní směs volitelných možností. Proto reagujeme na Vaše dotazy, požadavky a očekávání, a použitím vysoce jakostních materiálů kombinovaných s nejmodernějšími technologiemi splňujeme ty nejnáročnější očekávání. Firma Freelift hledí vpřed, inovuje a zkouší Firma Freelift se vyvíjí spolu s požadavky doby a má řešení pro každou situaci. Díky čtyřem typům schodišťového výtahu jsme schopni vybavit zvedákem Freelift každý typ domácnosti. Typ Mondriaan nalezne použití v domech s přímými schody. Výtahy Rembrandt a Van Gogh jsou vhodné pro domy s točitými schody a/nebo schodišťovými podestami.

13 OPTIMÁLNÍ POHODLÍ: SLOŽENÍ BEZ SHÝBÁNÍ SE Po vystoupení z židle ji můžete, aniž byste se museli shýbat, složit snadným lehkým pohybem. Hezké a praktické! K dodání ve standardu u židle Basic, a jako volitelné příslušenství u židle Classic. Typ Vermeer je určen pro vicepodlažní domy. Všechny typy mají společné charakteristické prvky Freelift: snadno se obsluhují, mají funkční konstrukci, jsou kompaktní a nesmírně tiché. Jednoduchý, rychlý a pohodlný Přemístění s výtahem Freelift Vám dá pocit přirozené chůze po schodišti. Díky jednoduché obsluze zažijete pohodlí a nehlučnost, okamžitou reakci systému, na který si rychle zvyknete. Se židlí se manipuluje velmi snadno. Jak pomocí pákového ovladače na židli, tak i pomocí přivolávacího a odesílacího tlačítka v horní a spodní části schodiště. Použití výtahu Freelift je mimořádně hospodárné: pouze 125 Kč za rok. Buďte nezávislí Své nezávislosti dosáhnete spolu s moderním designem a maximální bezpečností v domácnosti za cenu, která Vás osloví. Jednorázovou investicí získáte mobilitu a budete ve své domácnosti moci zůstat. Během pár hodin, která zabere realizace Freeliftu se Vám rozplynou myšlenky na přestavbu domu či úvahách o přestěhování. Schodišťový výtah Freelift Vám poskytne komfort, bezpečnost, optimální pohodlí. Pro Vás a Vaše okolí bude přínosem.

14 Zvládnout schody? s FREELIFTem to jde snadno! Je bezpečný, atraktivní a přiměřený Skutečně jsem si přál bydlet nadále ve svém rodinném prostředí, kde je mi vše blízké. Ale schody se stávaly stále větším a větším problémem. Přespávání v přízemí nebylo vůbec ideální. Naštěstí existují schodišťové výtahy. Měl jsem pochyby, jestli to bude vyhovovat pro mé úzké schody se zatáčkou. Pracovníci z Freeliftu v tomto problém neviděli, ani v dveřích bezprostředně navazujících na schody. Projektanti z Freeliftu si s tímto problémem poradili návrhem chytré zavěšené kolejnice. Nyní létám nahoru a dolů a zdolávám schody ve své pohodlné židli!

15 POHODLNÉ A BEZPEČNÉ VYSTUPOVÁNÍ Jakmile se bezpečně dostanete nahoru na schody, můžete židli jednoduše otočit a vystoupit z ní bez rizika. Tento bezpečnostní prvek je u schodišťových výtahů Freelift standardním řešením (na přání plně automatické u židle Classic). PLNĚ AUTOMA- TICKÉ (elektricky otočné) Pomocí joysticku se židle automaticky otočí na schodišťovou podestu. NEBO JEDNO- DUCHÝM POHYBEM Rukojeť pod sedákem Vám umožní snadné otočení židle Mám šuplík plný návodů, který jsem nikdy nepřečetl. Často si připadám opravdu jako hloupý. Naštěstí to nebyl případ výrobku od firmy Freelift. Jednoduše se jednalo o výrobek typu nastoupit a jet. Každé přemístění, ať nahoru nebo dolů, mne překvapuje svou tichostí a komfortem. Tento schodišťový výtah byl pro mne konstruován přesně na míru. Pochybovačné myšlenky, že bych mohl zůstat bez pomoci u spodních schodů, se zcela vytratily. Nyní se všude po domácnosti pohybuji s lehkou myslí. Ohlédnu-li se za sebe, měl jsem toto rozhodnutí provést před léty. Díky této cenově přístupné investici se v domácnosti cítím mnohem více svůj, než předtím.

16 Vyberte si co chcete! Atraktivní barvy, svůj vlastní styl a správný design; je to Vaše volba. Nabízíme spoustu možností jen pro Vás interiér, Vaše priority a Váš vkus. Vybírat můžete ze 4 různých typů židlí. BARVA KOLEJNICE, KTERÁ VÁM BUDE LADIT Kolejnice zvedáku Freelift se hodí do každého interiéru a dodává se v barvě krémově bílé, hnědé a šedé. Výtah Mondriaan (pro přímá schodiště) je k dispozici pouze v krémově bílé barvě. BASIC - Ovládání pákovým ovladačem - Židle s plně látkovým potahem - Lze ovládat zleva nebo zprava - Sedák, loketní opěrky a stupačka jsou sklopné jedním pohybem - Otočná židle - Nosnost max. 125 kg Výběr ze 4 barev: krémověhnědá hnědá šedá bordo antracit béžová zelená

17 CLASSIC SELECT SELECT COMFORT - Ovládání joystickem - Plně syntetická židle v designu se zrnitým vzorem kůže - Lze ovládat zleva nebo zprava - Sedák, loketní opěrky a stupačku lze sklopit - Otočná židle - Nosnost max. 125 kg - Ovládání joystickem - Židle s plně látkovým potahem - Lze ovládat zleva nebo zprava - Sedák, loketní opěrky a stupačku lze sklopit - Otočná židle - Nosnost max. 125 kg FUNKCE PRO POSTAVENÍ UŽIVATELE, PATENTOVANÁ FIRMOU FREELIFT - Ovládání joystickem - Židle s plně látkovým potahem - Lze ovládat zleva nebo zprava - Sedák, loketní opěrky a stupačku lze sklopit - Stupačku lze odděleně sklápět rukojetí - Otočná židle - Nosnost max. 125 kg Výběr ze 4 barev: Výběr ze 3 barev: Výběr ze 3 barev: zelená antracit acit bordó béžová hnědá bordo zelená hnědá bordo zelená

18 FREELIFT? TO FUNGUJE! Zvládnout schody? s FREELIFTem to jde snadno! Výtah Freelift se hodí pro každé schodiště 100% výroba na míru Snadno se používá a je tichý Cenově dostupný a rychle dodaný Pohodlí ve své vlastní domácnosti Na výběr je velké množství typů drah a židlí Okamžitý pocit sebedůvěry Stylový, aktuální design Pokračuje v činnosti i při přerušení dodávky elektrické energie Nízká spotřeba energie Kompaktní konstrukce Snadno se udržuje v čistotě Rychlý a elegantní Obsáhlé pokyny Přímočará příručka Nepřetržitý servis Zkušenosti shromážděné za více než století KVALITA JE ZNÁT! Na produkty od společnosti Freelift je dvouletá záruka. Značka Freelift je zárukou vysoké jakosti. Sami se přesvědčíte o bezpečnosti, inovaci, komfortu a designu. Firma Freelift byla jedna z prvních ve svém průmyslovém odvětví, která obdržela certifikát jakosti ISO 9007: Všechny produkty Freelift jsou zkoušeny a kontrolovány celosvětovými nezávislými inspekčními agenturami (NIVL, BS1, TÜV a BCJ). Tím je zajištěno, že výrobky vyhovují nejpřísnějším požadavkům v oblasti jakosti a bezpečnosti. NEZÁVAZNĚ VOLEJTE , SJEDNEJTE SI SCHŮZKU S KONZULTANTEM SPO- LEČNOSTI MEDICCO A OBDRŽÍTE NEZÁVAZNÉ PROFESIONÁLNÍ DOPORUČENÍ UŠITÉ NA MÍRU VAŠIM POŽADAVKŮM.

19 Excellent Systems Společnost MEDICCO nabízí produkty od firmy Excellent Systems, která je předním světovým výrobcem patentovaného stavebnicového systému. Tento důmyslný produkt umožňuje rozmanitá řešení nejen v bezbariérových úpravách. Nabízí i velkou škálu produktů jak typizované, tak individuální řešení. Všechny dílce se dají kombinovat, a tak vytvářet optimální řešení. Kompletace je pomocí spojovacích prvků. V případě potřeby lze dílce použít pro další řešení je nutno počítat pouze s pořízením nových spojovacích prvků. Tento produkt není zhotoven z PVC a je 100% netoxický. Odpad je z 99,9% recyklovatelný, tudíž nemá žádný dopad na životní prostředí. Dílce Excellent Systems mají atest: Proti usmyknutí Požární Ekologickou nezávadnost Zatížení Osazení rampy, vyrovnání prohlubní či protiskluzová úprava pomocí těchto dílců je podmíněno pouze zpevněným povrchem. Není zapotřebí žádného bourání původních konstrukcí či vytvoření základu, tedy není nutné stavební povolení... Tento systém je vhodný pro vnitřní i vnější prostředí. Uplatňuje se především pro: Vyrovnání výškového převýšení: Schod, schody (do převýšení cca 600 mm) Vyrovnání sprchového koutu Protiskluzová úprava nášlapného povrchu

20 Nabízí se - Excellent Systems Excellent systems Výška překonání Ramp Kit cm Ramp Kit 2 4-7,5 cm Ramp Kit 3 7,5-11 cm Ramp Kit cm Ramp Kit ,5 cm Ramp Kit 6 18,5-22 cm Individuální zhotovení rampy lze realizovat ve 3 různých sklonech: Typ I sklon 1:7 (14,5%, 8,2 ) Typ II sklon 1:14 (7,5%, 4,1 ) Typ III sklon 1:20 (5%, 2,9 ) Víkendová sada pro překonání prahu Individuální řešení Barevná provedení: Základní barevné provedení je šedá a tmavě šedá (kamenná šeď). Dle požadavků, je na výběr mnoho barevných odstínů, např. hnědá vhodná na plovoucí podlahy. Barva: šedá Barva: Kamenná šeď

21 Příklady realizace - Excellent Systems

22 Nájezdové rampy a ostatní Lehké duralové rampy slouží pro překonání malých výškových a schodišťových bariér, popř. najíždění vozíku do automobilu. Rampy jsou vyrobeny ze slitin hliníku, vynikají svou pevností a nízkou hmotností, lehkou manipulací a skladností. Materiál se dále při výrobě tepelně zpracovává, aby bylo docíleno požadované nosnosti. Rampy jsou povrchově upraveny eloxováním. Povrch je protiskluzový.

23 Evakuační vozík EVAC+CHAIR Evac+Chair je univerzální evakuační vozík, který díky svému důmyslnému řešení je schopen zdolat každé schodiště*. Je určen pro evakuaci jak zdravotně postižených osob, tak i osob s omezenou schopností pohybu. Evac+Chair je navržen tak, aby manipulace s ním byla snadná a intuitivní. Pohyblivé pásy zabezpečují plynulý a kontrolovatelný sestup. Evakuační vozík se ve složeném stavu a ochranném obalu umisťuje na viditelné místo např. k únikovým východům, hasícím přístrojům, tak aby byl připraven k použití. * sklon sestupu stupňů Popis Kolečka Přední kolečka Zadní kolečka Uskladnění Rám Madlo Sedací potah a hlavová opěrka Omezení Údržba Opěrka noh Parametry 4 2x zadní řídící + 2x malá kolečka u pohyblivého pásu, který zabezpečuje kontrolovaný sestup 150 mm se zúženým 30 mm pláštěm 50 mm otočná kolečka, šedá guma Reflexní obal na uskladnění je dodáván ve standardu a je opatřen kulatými háky pro umístění na zeď Hliníková konstrukce Černé, lehká vinylová textura Nehořlavý potah z PVC, zesílený nylon Určen jen pro sestup dolů, sklon sestupu stupňů viz. návod k použití Určena pouze pro nohy

Freeliftsedačky. Schodišťové sedačky zakřivené

Freeliftsedačky. Schodišťové sedačky zakřivené Freeliftsedačky Schodišťové sedačky zakřivené s v ě t b e z b a r i é r Výhody schodišťových sedaček Freelift společnosti Handicare Je bezpečná, hezká a dokonce se hodí do mého interiéru Schodišťová sedačka

Více

Nový. Extra SCHODIŠTOVÉ SEDACKY

Nový. Extra SCHODIŠTOVÉ SEDACKY & xtra OVÉ SY ˇ SOŠTOVÉ SY Rešení pro všechna prímá schodište omelide a nový omelide xtra dodávají řešení pro všechna přímá schodiště. iž více jak 60 let se lidé těší z pohodlí a spolehlivosti poskytované

Více

Minivatorsedačky. Schodišťové sedačky rovné

Minivatorsedačky. Schodišťové sedačky rovné Minivatorsedačky Schodišťové sedačky rovné s v ě t b e z b a r i é r Výhody rovných schodišťových sedaček Handicare Pokud přemýšlíte o pořízení rovné schodišťové sedačky, pak Vám Handicare nabízí bezpečné

Více

STAIRLIFT SCHODIŠTOVÉ SEDACKY

STAIRLIFT SCHODIŠTOVÉ SEDACKY STAIRLIFT SCHODIŠTOVÉ SEDACKY Štěstí Svět mobility a svobody vždy na Vaše zavolání. Schopnost snadno se pohybovat mezi úrovněmi Vašeho domova ve velkém stylu. Svoboda vykonávat své každodenní potřeby s

Více

ZÁVĚSNÉ SEDAČKY DO VANY

ZÁVĚSNÉ SEDAČKY DO VANY dma_katalog_2012_dma_katalog_2012 4.5.12 17:34 Stránka 19 ZÁVĚSNÉ SEDAČKY DO VANY 534 provedení chrom 530 P 12/0023904 PLNĚ HRAZENO plastové sedátko 534 E 12/0023910 PLNĚ HRAZENO 534 12/0023909 PLNĚ HRAZENO

Více

ZÁVĚSNÉ SEDAČKY DO VANY

ZÁVĚSNÉ SEDAČKY DO VANY ZÁVĚSNÉ SEDAČKY DO VANY 534 provedení chrom 530 P 12/0023904 PLNĚ HRAZENO plastové sedátko 534 E 12/0023910 PLNĚ HRAZENO 534 12/0023909 PLNĚ HRAZENO plastové sedátko 534 + barevné provedení: chrom 530

Více

SOUPIS VNITŘNÍHO VYBAVENÍ Příloha č. 4 ZD k veřejné zakázce: "Vybavení domova se zvláštním režimem"

SOUPIS VNITŘNÍHO VYBAVENÍ Příloha č. 4 ZD k veřejné zakázce: Vybavení domova se zvláštním režimem SOUPIS VNITŘNÍHO VYBAVENÍ Příloha č. 4 ZD k veřejné zakázce: "Vybavení domova se zvláštním režimem" č. NÁZEV POPIS CENA KS CELKOVÁ CENA ILUSTRAČNÍ FOTOGRAFIE 1. Ošetřovatelská vana sedací Sedací vana s

Více

Technická specifikace

Technická specifikace Technická specifikace Tato příloha zadávací dokumentace stanoví minimální technické, materiálové a funkční požadavky na předmět plnění veřejné zakázky pod označením Dodávka zdravotnických potřeb a nábytku.

Více

Zdravotnické potřeby s.r.o. PRACOVNÍ MANUÁL PRO PRAKTICKÉ LÉKAŘE

Zdravotnické potřeby s.r.o. PRACOVNÍ MANUÁL PRO PRAKTICKÉ LÉKAŘE Zdravotnické potřeby s.r.o. PRACOVNÍ MANUÁL PRO PRAKTICKÉ LÉKAŘE KOMPENZAČNÍ POMŮCKY PRACOVNÍ MANUÁL PRO PRAKTICKÉ LÉKAŘE MOŽNOSTI ZÍSKÁNÍ POMŮCKY Většina pomůcek je hrazena zdravotní pojišťovnou, a to

Více

CHODÍTKO ČTYŘBODOVÉ SKLÁDACÍ

CHODÍTKO ČTYŘBODOVÉ SKLÁDACÍ CHODÍTKO ČTYŘBODOVÉ SKLÁDACÍ krokovací kloubový mechanizmus Skládací tzv. krokovací chodítko umožňuje bezpečnou chůzi. Kloubové propojení pravé a levé strany umožňuje střídavé posunování jedné a druhé

Více

Zákazníci u nás vždy na prvním místě

Zákazníci u nás vždy na prvním místě Zákazníci u nás vždy na prvním místě My ve společnosti ALTECH se snažíme maximálně pochopit potřeby imobilních osob a jako jeden z největších světových výrobců kompenzačních pomůcek jsme zde s nabídkou

Více

Půjčovna kompenzačních pomůcek

Půjčovna kompenzačních pomůcek Náměstí T. G. Masaryka 100, 261 01 Příbram I tel.: 318 624 834, mobil: 725 551 210 e-mail: czp.poradnapribram@seznam.cz Kontaktní pracovník: Bc. Radka Jarolímová, DiS. Půjčovna kompenzačních pomůcek Tento

Více

Chodítko s kolečky Čtyřkolka QUATRO

Chodítko s kolečky Čtyřkolka QUATRO Chodítko s kolečky Čtyřkolka QUATRO je velmi praktická pomůcka na vysoké technické úrovni. Chodítko s kolečky Čtyřkolka QUATRO je ideální pomůckou při chůzi v exteriéru nebo v interiéru. Chodítko Vám umožňí

Více

SCHODIŠŤOVÉ SEDAČKY PRO TOČITÁ I ROVNÁ SCHODIŠTĚ

SCHODIŠŤOVÉ SEDAČKY PRO TOČITÁ I ROVNÁ SCHODIŠTĚ SCHODIŠŤOVÉ SEDAČKY PRO TOČITÁ I ROVNÁ SCHODIŠTĚ www.medeos.cz Schodišťové Sedačky THYSSENKRUPP Společnost ThyssenKrupp je světovým výrobcem výtahů, eskalátorů, strojních celků a technologií s více jak

Více

Národní památník II. světové války

Národní památník II. světové války Národní památník II. světové války Obsah: Kategorizace přístupnosti...3 Doplňující piktogramy...3 Národní památník II. světové války...4 Kontakty:...4 Přístupnost objektu:...4 Vstup...4 Interiér...4 Výtah...5

Více

Zakázka: Dodávka kompenzačních pomůcek pro potřeby odlehčovací služby. Příloha č.1 specifikace jednotlivých položek rozpočtu na kompenzační pomůcky

Zakázka: Dodávka kompenzačních pomůcek pro potřeby odlehčovací služby. Příloha č.1 specifikace jednotlivých položek rozpočtu na kompenzační pomůcky Zakázka: Dodávka kompenzačních pomůcek pro potřeby odlehčovací služby Příloha č.1 specifikace jednotlivých položek rozpočtu na kompenzační pomůcky Veškeré níže uvedené položky jsou speciální zdravotnické

Více

POJÍZDNÉ ZVEDÁKY. 1006 Standard 12/0063912 PLNĚ HRAZENO

POJÍZDNÉ ZVEDÁKY. 1006 Standard 12/0063912 PLNĚ HRAZENO POJÍZDNÉ ZVEDÁKY rozkládací konstrukce rámu elektricky polohovatelné sklopné rameno polstrovaná závěsná hrazda závěsné háky hrazdy s pojistkou mechanicky rozevíratelná základna pojezdová kolečka: 7,5 cm

Více

Katalog pomůcek pro. domácí péči. verze 10/08 COOPERS

Katalog pomůcek pro. domácí péči. verze 10/08 COOPERS Katalog pomůcek pro domácí péči verze 10/08 COOPERS Vážení přátelé, právě se Vám dostává do rukou katalog věnující se domácí péči. Všechny výrobky nesoucí jméno divize COOPERS byly pečlivě navrženy a vybrány

Více

SUR STANDARD SUR HD. Vozíky mechanické

SUR STANDARD SUR HD. Vozíky mechanické SUR STANDARD Mechanický vozík osvědčené, spolehlivé, velmi snadno složitelné konstrukce, vhodný jak do domácnosti, tak i do nemocnic, ústavů a jiných zdravotnických zařízení. Nosnost do 120 kg. skládací

Více

Petričko Pavel Brigádnická 706 Ostrov 363 01 info@petricko.cz tel.: 353 822 439

Petričko Pavel Brigádnická 706 Ostrov 363 01 info@petricko.cz tel.: 353 822 439 Petričko Pavel Brigádnická 706 Ostrov 363 01 info@petricko.cz tel.: 353 822 439 Kvalitní a nejprodávanější lůžka v Německé republice Polohovací lůžka pro domovy důchodců, ústavy sociální péče a nemocnice.

Více

POJÍZDNÉ ZVEDÁKY. 1006 Standard 12/0063912 PLNĚ HRAZENO

POJÍZDNÉ ZVEDÁKY. 1006 Standard 12/0063912 PLNĚ HRAZENO POJÍZDNÉ ZVEDÁKY rozkládací konstrukce rámu elektricky polohovatelné sklopné rameno polstrovaná závěsná hrazda závěsné háky hrazdy s pojistkou mechanicky rozevíratelná základna pojezdová kolečka: 7,5 cm

Více

Platnost od 1. 4. 2015 CALYPSO CALYPSO GRAND KATALOG ŽIDLÍ CALYPSO XL CALYPSO. 120 kg +3 CALYPSO MEETING

Platnost od 1. 4. 2015 CALYPSO CALYPSO GRAND KATALOG ŽIDLÍ CALYPSO XL CALYPSO. 120 kg +3 CALYPSO MEETING Platnost od 1. 4. 2015 CALYPSO KATALOG ŽIDLÍ CALYPSO CALYPSO GRAND CALYPSO XL 120 kg +3 nosnost 120 kg CALYPSO MEETING 3 roky záruka certifikace EU Díky široké modelové nabídce s možností kombinace hlavových

Více

rodina výkonných elektrických vozíků

rodina výkonných elektrických vozíků rodina výkonných elektrických vozíků rodina výkonných elektrických vozíků Multiplatformní technologie Multiplatformní modulární technologie nabízí nezávislý výběr motorového podvozku, sedacího systému

Více

KŘESLO KOMBINOVANÉ DO SPRCHY 808, 808 C

KŘESLO KOMBINOVANÉ DO SPRCHY 808, 808 C KŘESLO KOMBINOVANÉ DO SPRCHY 808, 808 C POUŽITÍ Kombinované křeslo do sprchy je součástí řady kompenzačních pomůcek, určených pro tělesně postižené osoby a osoby se sníženou schopností mobility. Své využití

Více

Katalog kompenzačních pomůcek

Katalog kompenzačních pomůcek Katalog kompenzačních pomůcek Oxygenátor kyslíkový koncentrátor - oxygenátor je jednoduché elektrické zařízení sloužící nejčastěji k domácí oxygenoterapii umožňuje nepřetržitou dodávku kyslíku, ale také

Více

Půjčovna kompenzačních pomůcek

Půjčovna kompenzačních pomůcek Náměstí T. G. Masaryka 100, 261 01 Příbram I, tel.: 318 624 834 Půjčovna kompenzačních pomůcek Tento projekt je realizován za finanční podpory MZ ČR Jak to u nás chodí? Na vyžádání ( zpravidla po předchozí

Více

ŠIKMÉ SCHODIŠŤOVÉ PLOŠINY PRO TOČITÁ I ROVNÁ SCHODIŠTĚ

ŠIKMÉ SCHODIŠŤOVÉ PLOŠINY PRO TOČITÁ I ROVNÁ SCHODIŠTĚ ŠIKMÉ SCHODIŠŤOVÉ PLOŠINY PRO TOČITÁ I ROVNÁ SCHODIŠTĚ www.medeos.cz Naším cílem je poskytnout Vám neomezenou volnost pohybu Zavázali jsem se vyvíjet a vyrábět vysoce kvalitní schodišťové plošiny. Našim

Více

Ceník a katalog pomůcek pro posun a přesun imobilních pacientů na r. 2012

Ceník a katalog pomůcek pro posun a přesun imobilních pacientů na r. 2012 Medicool Trade, s.r.o. Vačkářova 310/3 104 00 Praha 10 IČO: 29021286 V Ceník a katalog pomůcek pro posun a přesun imobilních pacientů na r. 2012 PM 2010 Posuvná podložka 50x60 cm - používá se k rovnoběžnému

Více

Zvedací příslušenství

Zvedací příslušenství Zvedací příslušenství Pacientské závěsy pro dospělé Začalo to jedním závěsným vakem vyrobeným výhradně z textilu, v tom čase revoluční řešení. Dnes má Liko největší výběr závěsných vaků a ostatního příslušenství

Více

Kvalitní české schody pro váš domov

Kvalitní české schody pro váš domov Kvalitní české schody pro váš domov TOPSTEP Profi / Style Schodišťový systém TOPSTEP snadná údržba oproti dřevěným obkladům materiál nepracuje a nesesychá jednoduchá montáž bez stavebních úprav dlouhá

Více

Čisté linie, velkorysý pracovní prostor, respekt k dobrému řemeslu.

Čisté linie, velkorysý pracovní prostor, respekt k dobrému řemeslu. 1914 katalog 2014 2 3 E XPO+ Čisté linie, velkorysý pracovní prostor, respekt k dobrému řemeslu. Nábytková řada Expo+ nenechá na pochybách, kdo je majitelem kanceláře. Dezén: ořech 4 5 E XPO+ Dezén: dub

Více

07.01 vozíky + příslušenství 07.01.01 mechanické vozíky 07.01.01.01 mechanické vozíky - základní

07.01 vozíky + příslušenství 07.01.01 mechanické vozíky 07.01.01.01 mechanické vozíky - základní Kategorizační strom zdravotnických prostředků viz http://szpcr.cz/aktuality/20130919.pdf doplněný o odborná kritéria (indikační omezení) vynechány preskripční omezení, množstevní a finanční limity, vlastnictví

Více

VE STYLU CITROËN. Nechte se inspirovat inovativním designem doplňků a postavte si Váš vlastní Citroën DS5.

VE STYLU CITROËN. Nechte se inspirovat inovativním designem doplňků a postavte si Váš vlastní Citroën DS5. VE STYLU CITROËN Rozhodnout se pro CITROËN znamená zvolit kvalitu, bezpečnost a styl. Tato tři klíčová slova charakterizují i řadu originálních doplňků navržených speciálně pro Váš vůz. Nechte se inspirovat

Více

Výtahy a zvláštní výtahy pro dopravu osob

Výtahy a zvláštní výtahy pro dopravu osob Fakulta stavební VŠB TUO Výtahy a zvláštní výtahy pro dopravu osob z pohledu užívání osob s omezenou schopností pohybu a orientace Renata Zdařilová Osoby s omezenou schopností pohybu a orientace vyhláška

Více

Obecné informace : Systém FM Systém FK Použití a přednosti tribunového systému FM : Konstrukce Rozložení složení

Obecné informace : Systém FM Systém FK Použití a přednosti tribunového systému FM : Konstrukce Rozložení složení Obecné informace : Firma DOBLER Metallbau s.r.o je výrobcem a dodavatelem tribunových systémů pro vnitřní i venkovní použití. Patentovaný systém skládání a rozkládání umožňuje ve velice krátkém čase a

Více

SIRIUS Q24. KUCHYNĚ SKŘÍNĚ stoly

SIRIUS Q24. KUCHYNĚ SKŘÍNĚ stoly KUCHYNĚ SKŘÍNĚ stoly Robustní mechanika se zvýšenou nosností a odolností, jednoduché a zároveň komplexní ovládání, prvotřídní síťovina a v neposlední řadě originální futuristický design. Židle Sirius Q4

Více

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz.

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz. S 10 Kč 4.180,- Silné vysavače pro úklid v domácnostech i komerční využití. Díky umístění na 5 otočných kolečkách mají vysavače vynikající stabilitu a velmi snadno se s nimi manipuluje. Kompaktní robustní

Více

ÚNIKOVÉ CESTY A VÝCHODY

ÚNIKOVÉ CESTY A VÝCHODY ÚNIKOVÉ CESTY A VÝCHODY Zákon č. 133/1985 Sb., o požární ochraně, ve znění pozdějších předpisů, stanovuje v 5 odst. 1 písm. b) povinnost pro právnické osoby a podnikající fyzické osoby vytvářet podmínky

Více

Slezská diakonie TABITA Český Těšín, Třinec, Jablunkov osobní asistence, odlehčovací služby

Slezská diakonie TABITA Český Těšín, Třinec, Jablunkov osobní asistence, odlehčovací služby Slezská diakonie TABITA Český Těšín, Třinec, Jablunkov osobní asistence, odlehčovací služby Nabídka kompenzačních pomůcek a jejich popis Prosinec 2015 www.slezskadiakonie.cz Stránka 2 z 17 Šířka sedáku

Více

ŠIKMÉ ZDVIHACÍ PLOŠINY

ŠIKMÉ ZDVIHACÍ PLOŠINY ŠIKMÉ ZDVIHACÍ PLOŠINY Technická Specifikace SUPRA LINEA - pro rovné schodiště Supra Lineu lze nepochybně považovat za vrchol našich rozsáhlých zkušeností o oblasti šikmých zdvihacích plošinách. Zaoblené

Více

Prémiová posuvná okna nejvyšší kvality

Prémiová posuvná okna nejvyšší kvality The window. Prémiová posuvná okna nejvyšší kvality Nejvzácnější obrazy 1 Není to okno, na které je kladen důraz, centrem dění se stává výhled. Vytváříme působivá průčelí z elementů širokých nebo vysokých

Více

Slezské zemské muzeum Opava, Historická výstavní budova

Slezské zemské muzeum Opava, Historická výstavní budova Slezské zemské muzeum Opava, Historická výstavní budova Obsah: Kategorizace přístupnosti... 3 Doplňující piktogramy... 3 Kontakty:... 4 Přístupnost objektu:... 4 Vstup... 4 Interiér... 5 Výtah... 5 WC...

Více

Lifts. Lifte. Monte-charg. Ascensor. Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru.

Lifts. Lifte. Monte-charg. Ascensor. Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru. Monte-charg Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru. V oblasti elektrických zdvihacích plošin nabízí ZARGES řadu různých modelů, které jsou vhodné pro rozdílné druhy práce. Ať už venku nebo

Více

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz S 10 S 10 Plus Hepa Kč 4.180,- Kč 5.800,- Silné vysavače pro úklid v domácnostech i komerční využití. Díky umístění na 5 otočných kolečkách mají vysavače vynikající stabilitu a velmi snadno se s nimi manipuluje.

Více

Geniální přepravní řešení

Geniální přepravní řešení Geniální přepravní řešení IN MADE GERMANY s jedinečným pohonným systémem Jednoduše uchopte a jede se! touchmove Chytrý Přepravní přístroje, které jsou již v provozu nebo které jsou koncipovány ve spolupráci

Více

pomůcek uzpůsoben pro osoby se specifickými potřebami

pomůcek uzpůsoben pro osoby se specifickými potřebami pomůcek uzpůsoben pro osoby se specifickými potřebami HORIZONT-NARE s. r. o. Široká 3 736 01 Havířov-Město tel.: 596 891 012 zelená linka: 800 101 073 mobil: 605 360 594, 604 687 730 horizont-nare@horizont-nare.com

Více

středně těžké obtíže při chůzi na krátké vzdálenosti; k převážení v interiéru a v exteriéru

středně těžké obtíže při chůzi na krátké vzdálenosti; k převážení v interiéru a v exteriéru Kategorizační strom Popis Preskripční omezení Indikační omezení Množstevní limit Finanční limit Vlastnictví 07 ZP pro pacienty s poruchou mobility 07.01 vozíky + příslušenství 07.01.01 mechanické vozíky

Více

FORMULÁŘ PRO MAPOVÁNÍ PŘÍSTUPNOSTI OBJEKTŮ DLE MKPO

FORMULÁŘ PRO MAPOVÁNÍ PŘÍSTUPNOSTI OBJEKTŮ DLE MKPO FORMULÁŘ PRO MAPOVÁNÍ PŘÍSTUPNOSTI OBJEKTŮ DLE MKPO 8. ZŠ STOLIŇSKÁ NOVÁ BUDOVA VSTUP HLAVNÍ Vyhrazené parkovací stání počet: - přístup od VPS ke vstupu do objektu: - Přístup ke vstupu obtížný povrch sklon

Více

AUTOSEDAČKY A KOČÁRKY

AUTOSEDAČKY A KOČÁRKY AUTOSEDAČKY A KOČÁRKY KOLEKCE 2015 CBX nabízí bezpečné, funkční a stylové dětské autosedačky a kočárky, za přijatelnou cenu. Od našich CBX by CYBEX dětských autosedaček můžete očekávat vítěznou bezpečnost,

Více

Hladký odtok. Řešení pro sprchy v úrovni podlahy.

Hladký odtok. Řešení pro sprchy v úrovni podlahy. Hladký odtok. Řešení pro sprchy v úrovni podlahy. Sprchy v úrovni podlahy zažívají boom. Stále více zákazníků si přeje mít sprchový kout, který otevřeně a plynule navazuje na interiér koupelny. Menší překážky

Více

Pohon garážových vrat SupraMatic Super rychlý pohon s mnoha přídavnými funkcemi.

Pohon garážových vrat SupraMatic Super rychlý pohon s mnoha přídavnými funkcemi. Pohon garážových vrat SupraMatic Super rychlý pohon s mnoha přídavnými funkcemi. LET záruka SUPERRYCHLÉ OTEVÍRÁNÍ VRAT SupraMatic standardně s dálkovým ovladačem HS 5 BS s černým strukturovaným povrchem

Více

Modul-Express PRO BALÍKOVOU ZÁSILKOVOU SLUŽBU

Modul-Express PRO BALÍKOVOU ZÁSILKOVOU SLUŽBU Modul-Express PRO BALÍKOVOU ZÁSILKOVOU SLUŽBU SKLÁDACÍ POLICE SKLÁDACÍ POLICE Systém je vyroben z vysoce pevné oceli a je lehký i robustní. Systém je ideální pro firmy, které potřebují dobré úložné možnosti,

Více

KATALOG KOMPENZAČNÍCH POMŮCEK Pečovatelská služba města Vratimova

KATALOG KOMPENZAČNÍCH POMŮCEK Pečovatelská služba města Vratimova KATALOG KOMPENZAČNÍCH POMŮCEK Pečovatelská služba města Vratimova Odpovědná osoba: Iveta Kaňáková, DiS. sociální pracovnice koordinátor pečovatelské služby Kontaktní údaje: Mobil: 607 225 927 Pevná linka:

Více

BLANCO SELECT Systémy pro třídění odpadu, organizační systémy

BLANCO SELECT Systémy pro třídění odpadu, organizační systémy BLANCO SELECT Systémy pro třídění odpadu, organizační systémy Optimální vestavná hloubka Díky vestavné hloubce jen 40 cm lze košové systémy BLANCO SELECT použít téměř pro každou dřezovou skříňku. Flexibilní

Více

Krypton. Nepřekonatelný Quickie

Krypton. Nepřekonatelný Quickie Krypton Nepřekonatelný Quickie jednoduše nepřekonatelný Již od začátku vývoje nové produktové řady aktivních vozíků nám bylo jasné, že další vývoj vyžaduje něco zvláštního. Naším posláním bylo vyrobit

Více

708 D. Standardní invalidní vozík s fixní zádovou opěrkou AMP T30 HEM2. Odzkoušené Crash testem. Standardní & lehký invalidní vozík

708 D. Standardní invalidní vozík s fixní zádovou opěrkou AMP T30 HEM2. Odzkoušené Crash testem. Standardní & lehký invalidní vozík 708 D C16 puntíkatá C27 Standardní invalidní vozík s fixní zádovou opěrkou Skládací ruční opěrky jsou vybavený měkkým, extra dlouhým a pohodlným polstrováním. Sedadlová a zádová tkanina spolu s hliníkovou

Více

Záchranné a hasičské systémy

Záchranné a hasičské systémy Záchranné a hasičské systémy Vše pro úspěšný zásah pod jednou střechou! katalog výstroje, výzbroje a zařízení nejen pro hasiče 3 02 00 000 Žebříky nastavovací 02 00 001 Žebřík nastavovací 4dílný dřevěný

Více

Slezská diakonie TABITA Český Těšín, Třinec, Jablunkov osobní asistence, odlehčovací služby

Slezská diakonie TABITA Český Těšín, Třinec, Jablunkov osobní asistence, odlehčovací služby Slezská diakonie TABITA Český Těšín, Třinec, Jablunkov osobní asistence, odlehčovací služby Nabídka kompenzačních pomůcek a jejich popis Prosinec 2016 www.slezskadiakonie.cz Nabídka INVALIDNÍ VOZÍK MECHANICKÝ...

Více

SCK. Vzduchové kompresory SCK 41-100

SCK. Vzduchové kompresory SCK 41-100 SCK Vzduchové kompresory SCK 41-100 ALUP Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma ALUP Kompressoren má více než 85 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet taková

Více

Půjčovna kompenzačních pomůcek

Půjčovna kompenzačních pomůcek Náměstí T. G. Masaryka 100, 261 01 Příbram I, tel.: 318 624 834 Půjčovna kompenzačních pomůcek Tento projekt je realizován za finanční podpory MZ ČR Jak to u nás chodí? Na vyžádání ( zpravidla po předchozí

Více

Zve d á n í a p ře s u n s l e h k o s t í m o t ý m o t l a Katalog řešení

Zve d á n í a p ře s u n s l e h k o s t í m o t ý m o t l a Katalog řešení Zvedání a přesun s lehkostí motýla Katalog řešení Proč zvolit nás Cílem společnosti SOLIFT je zlepšovat pracovní prostředí ošetřujícímu personálu a zvyšovat kvalitu života starších a tělesně postižených

Více

Objekt částečně přístupný*

Objekt částečně přístupný* Objekt částečně přístupný* SPRÁVA ÚČELOVÝCH ZAŘÍZENÍ (SÚZ) DEJVICKÁ KOLEJ Zikova 538/19, 166 00 Praha 6 - Dejvice Tel.: 224 310 583-86 Web: http://www.suz.cvut.cz/koleje/dejvicka-kolej GPS: 50 6'6.732"N,

Více

Podlahy na terasy a balkóny

Podlahy na terasy a balkóny Podlahy na terasy a balkóny Inovativní Univerzální Variabilní design Příjemný, teplý a bezpečný povrch Vysoká odolnost Vyrobeno v Německu Pryžové čtverce Kraitec step nabízejí elegantní a praktické řešení

Více

Vážený zákazníku, Francesco Cosmi President

Vážený zákazníku, Francesco Cosmi President Vážený zákazníku, společnosti Antares International Group je nyní 18 let. Od úplného začátku trvale a progresivně rosteme. Díky neustálému vstřebávání nových informací, zisku zkušeností, rozšíření produkčních

Více

Exner 1914. katalog 2014

Exner 1914. katalog 2014 Exner 1914 7UDGLFH YɸURE\ QiE\WNX ([QHU VH YiçH MLç N URNX NG\ E\OD ÀUPD ([QHU ]DORçHQD MDNR WUXKOiʼVWYt 9 URFH QD SR]HPFtFK ] PDMHWNX.DUOD 6FKZDU]HQEHUJD E\O\ SDQHP 9iFODYHP ([QHUHP SRORçHQ\ ]inodg\ WRYiUQ\

Více

J3 Karbon PoZnEJTE rozdíl

J3 Karbon PoZnEJTE rozdíl J3 Karbon POZNEJTE ROZDÍL je tak lehká...... a stylová Karbon je tím správným materiálem pro výrobu extrémně lehké a pevné zádové opěrky, která bude přesně vyhovovat požadavkům aktivních uživatelů na co

Více

Mnohostranné bezpečnostní řešení

Mnohostranné bezpečnostní řešení Mnohostranné bezpečnostní řešení Xesar Uzamykací systém pro komplexní použití Mnohostranné bezpečnostní řešení pro profesionální použití Systém Xesar je další inovací v nabídce společnosti EVVA. Tento

Více

Sicherheitstreppen. Tritte, Podeste

Sicherheitstreppen. Tritte, Podeste Sicherheitstreppen Tritte, Podeste ZARGES bezpečnostní schůdky a stoličky mnohostranné, praktické a kompaktní. Bezpečnostní schůdky a stoličky ZARGES jsou kompaktní a rychle použitelné. Stoličky nabízejí

Více

CHODÍTKO ČTYŘKOLOVÉ 102

CHODÍTKO ČTYŘKOLOVÉ 102 CHODÍTKO ČTYŘKOLOVÉ 102 POUŽITÍ Chodítko je součástí řady kompenzačních pomůcek, určených pro tělesně postižené osoby a osoby se sníženou schopností mobility. Chodítko je určeno pro oporu a odlehčení dolních

Více

Vjazdové brány po kolajnici NOVAVISIO mají následující výhody:

Vjazdové brány po kolajnici NOVAVISIO mají následující výhody: Trápíte se s prostorem a nechcete se vzdát automatické pojezdové brány? Řešením je levnější varianta s pojezdem po kolejnici. Pojezdové brány s pohonem po kolejnici jsou cenově dostupné řešení, které zabezpečí

Více

Aplikace na dřevěný podklad. Schodišťový systém TOPSTEP. Aplikace na betonový podklad. Aplikace na kovový podklad. Aplikace na ostatní materiály

Aplikace na dřevěný podklad. Schodišťový systém TOPSTEP. Aplikace na betonový podklad. Aplikace na kovový podklad. Aplikace na ostatní materiály SCHODIŠŤOVÝ SYSTÉM Schodišťový systém TOPSTEP Schodišťový systém TOPSTEP snadná údržba oproti dřevěným obkladům materiál nepracuje a nesesychá jednoduchá montáž bez stavebních úprav dlouhá životnost a

Více

LEI/S VEGA LEI. 1810/s lei 1810/s lei. konferenční židle s lyžinovou konstrukcí ocelový rám s chromem

LEI/S VEGA LEI. 1810/s lei 1810/s lei. konferenční židle s lyžinovou konstrukcí ocelový rám s chromem LEI/S 1810/s lei 1810/s lei na sedáku a opěráku použita studená pěna - velmi odolný materiál používaný v automobilovém průmyslu područky s měkkou dotykovou plochou 47 49,5 16,4,5 104,5 LEI 1800 LEI kancelářská

Více

IV. Záchranářský program

IV. Záchranářský program Nafukovací nosítka Nafukovací nosítka Sava jsou navržena pro použití za jakýchkoli podmínek a poskytují naprostou bezpečnost a ochranu raněnému během záchranné operace na souši, na sněhu, na ledu, ve vodě

Více

CARONY GO. Elektrický přepravní vozík, který vám konečně umožní cestovat i v malém voze

CARONY GO. Elektrický přepravní vozík, který vám konečně umožní cestovat i v malém voze CARONY GO Elektrický přepravní vozík, který vám konečně umožní cestovat i v malém voze CARONY GO Vám umožní přepravit se z domova přímo do Vašeho vozidla. Ve vozidle musí být namontována otočná deska na

Více

DATUM VYDÁNÍ CHODÍTKO ČTYŘKOLOVÉ

DATUM VYDÁNÍ CHODÍTKO ČTYŘKOLOVÉ DATUM VYDÁNÍ 1. 1. 2017 CHODÍTKO ČTYŘKOLOVÉ 102 POUŽITÍ Chodítko je součástí řady kompenzačních pomůcek, určených pro tělesně postižené osoby a osoby se sníženou schopností mobility. Chodítko je určeno

Více

10 let NÁKUPNÍ PROSPEKT LIDHULT. Série pohovek. DESIGN Henrik Preutz

10 let NÁKUPNÍ PROSPEKT LIDHULT. Série pohovek. DESIGN Henrik Preutz NÁKUPNÍ PROSPEKT LIDHULT Série pohovek DESIGN Henrik Preutz ČÁSTI 1místný sedací díl 2místný sedací díl 2místná rozkládací pohovka 3místný sedací díl Rohový díl Lenoška Otevřený koncový díl s úložným prostorem

Více

Tři dobré důvody pro značku Hörmann Kvalitativní charakteristiky pohonů garážových vrat

Tři dobré důvody pro značku Hörmann Kvalitativní charakteristiky pohonů garážových vrat Tři dobré důvody pro značku Hörmann Kvalitativní charakteristiky pohonů garážových vrat 1 2 Bezpečný Spolehlivý Jen u firmy Hörmann Zajištění proti zvednutí Lupiči to mají u automatických garážových vrat

Více

> STROPNÍ SYSTÉM RECTOLIGHT PREZENTACE

> STROPNÍ SYSTÉM RECTOLIGHT PREZENTACE > STROPNÍ SYSTÉM RECTOLIGHT PREZENTACE SPOLEÈNÌ SE STAVÍ LÉPE Charakteristika konstrukce Žebírkový stropní systém RECTOLIGHT je určen pro obytnou výstavbu a veřejně přístupné budovy. Dosahované rozpětí

Více

Ceník MALOOBCHOD 2014 CZ CZK

Ceník MALOOBCHOD 2014 CZ CZK Ceník MALOOBCHOD 2014 CZ CZK KANCELÁŘSKÉ ŽIDLE NOVÁ TVÁŘ VAŠÍ KANCELÁŘE obsah Sedileta otočné židle Sedileta konferenční židle Sedileta LUX 04 Sedileta neo 06 07 Sedileta ret+ 04 Sedileta zip 07 Sedileta

Více

SONETTO. Vzduchové kompresory SONETTO 8-20

SONETTO. Vzduchové kompresory SONETTO 8-20 SONETTO Vzduchové kompresory SONETTO 8-20 Alup Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma Alup Kompressoren má více než 90 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet

Více

Systém třídění odpadu BLANCOSELECT S jistotou větší komfort

Systém třídění odpadu BLANCOSELECT S jistotou větší komfort Systém třídění odpadu S jistotou větší komfort Využití prostoru. Kryt se dá používat Jistota plánování. Systém třídění Zatížitelnost. Vysoce kvalitní materiály jako další odkládací plocha na čisticí odpadu

Více

obchod@extrashop.cz M +420 736 480 422 www.extrashop.cz Vše naleznete také na www.extrashop.cz VŠE PRO KANCELÁŘ

obchod@extrashop.cz M +420 736 480 422 www.extrashop.cz Vše naleznete také na www.extrashop.cz VŠE PRO KANCELÁŘ obchod@extrashop.cz M +420 736 480 422 www.extrashop.cz Vše naleznete také na www.extrashop.cz VŠE PRO KANCELÁŘ 10 10.2 kolekce Calypso 10.3 jednací a kancelářské židle 10.4 info tabulky, podložky, stupátka

Více

Vertikální komunikace (4)

Vertikální komunikace (4) ČVUT v Praze Fakulta stavební KONSTRUKCE POZEMNÍCH STAVEB 2 - K Vertikální komunikace (4) Ing. Jiří Pazderka, Ph.D. Katedra konstrukcí pozemních staveb K124 Zpracováno v návaznosti na přednášky Prof. Ing.

Více

Návod k obsluze Výškově stavitelná sedačka Belek. Revised on 7-07-98

Návod k obsluze Výškově stavitelná sedačka Belek. Revised on 7-07-98 Návod k obsluze Výškově stavitelná sedačka Belek Revised on 7-07-98 Obsah: 1. Úvod...3 2. Technické údaje...4 3. Bezpečnost...5 3.1. Úvod...5 3.2. Popis bezpečnostních opatření...5 3.3. Bezpečnostní předpisy...5

Více

Komfortní obsluha a lepší zabezpečení paralelně sklopně posuvných a posuvně skládacích prvků. Roto Patio

Komfortní obsluha a lepší zabezpečení paralelně sklopně posuvných a posuvně skládacích prvků. Roto Patio Komfortní obsluha a lepší zabezpečení paralelně sklopně posuvných a posuvně skládacích prvků Roto Patio ROTO PATIO KOVÁNÍ SPLŇUJÍCÍ NEJVYŠŠÍ NÁROKY Kompetence stavebního kování Roto: Naše jméno je v odborném

Více

POMŮCKY PRO VOZÍČKÁŘE

POMŮCKY PRO VOZÍČKÁŘE dma_katalog_2012_dma_katalog_2012 4.5.12 17:36 Stránka 52 POMŮCKY PRO VOZÍČKÁŘE přesun do auta použití Prkno přesouvací ADL 23 zahnuté protiskluzová úprava spodní strany rozměr: 77 22,5 cm výška: 1 cm

Více

Koloběžky společnosti HUGO Bike s.r.o.

Koloběžky společnosti HUGO Bike s.r.o. Koloběžky společnosti HUGO Bike s.r.o. Koloběžka HUGO Bike je luxusní koloběžka, která je vyráběna v České republice. Pevná a stabilní konstrukce zaručuje nenáročné ovládání, jízdní komfort i při delších

Více

ZÁVĚSNÉ SEDAČKY DO VANY

ZÁVĚSNÉ SEDAČKY DO VANY ZÁVĚSNÉ SEDAČKY DO VANY 534 E provedení chrom 530 P 12/0023904 PLNĚ HRAZENO plastové sedátko 534 12/0023909 PLNĚ HRAZENO 534 E 12/0023910 PLNĚ HRAZENO plastové sedátko 534 barevné provedení: chrom 530

Více

ŠIKMÉ SCHODIŠŤOVÉ PLOŠINY SP150 OMEGA

ŠIKMÉ SCHODIŠŤOVÉ PLOŠINY SP150 OMEGA ŠIKMÁ SCHODIŠŤOVÁ PLOŠINA SP150 OMEGA plošinu lze použít pro schodiště již od šířky 85 cm, nebrání-li tomu další okolnosti trubky dráhy plošiny lze připevnit na stěnu nebo na sloupky dodávané s dráhou

Více

TEŽEBNÍ A STAVEBNÍ TECHNIKA. Rozbíjecí zařízení

TEŽEBNÍ A STAVEBNÍ TECHNIKA. Rozbíjecí zařízení Rozbíjecí zařízení O SPOLEČNOSTI DAVON Firma DAVON s.r.o. je ryze českou soukromou společností již od svého založení v roce 1994. Firma se věnuje vývoji a výrobě vlastních speciálních výrobků, určených

Více

Tato kolekce je navíc vhodně doplněná jednacími, konferenčními modely! Vyberte si jedno z křesel série TECHNO XL! Zaručujeme Vám, že budete spokojeni.

Tato kolekce je navíc vhodně doplněná jednacími, konferenčními modely! Vyberte si jedno z křesel série TECHNO XL! Zaručujeme Vám, že budete spokojeni. TECHNO I series TECHNO XL Série židlí TECHNO XL, která vyniká vysokou, štíhlou linií, ale subtilním designem při nejvyšší možné kvalitě, je navržena tak, aby splnila všechny požadavky náročného uživatele,

Více

Permobil X850 Corpus 3G

Permobil X850 Corpus 3G Elektrický vozík PERMOBIL, typ Permobil X850 Corpus 3G verze 1/2016 Zákazník: CODE:. Jméno: Bydliště:. Telefon:.. Seznamte se prosím se skladbou základního provedení vozíku. Náš technik pak po dohodě s

Více

CHODÍTKO ČTYŘKOLOVÉ 103

CHODÍTKO ČTYŘKOLOVÉ 103 CHODÍTKO ČTYŘKOLOVÉ 103 POUŽITÍ Chodítko je součástí řady kompenzačních pomůcek, určených pro tělesně postižené osoby a osoby se sníženou schopností mobility. Chodítko je určeno pro oporu a odlehčení dolních

Více

Permobil C350 TS. bradou, mechan. odklop. bradou, el. odklopné

Permobil C350 TS. bradou, mechan. odklop. bradou, el. odklopné Elektrický vozík PERMOBIL, typ Permobil C350 TS verze 1/2013 Zákazník: CODE:. Jméno:... Bydliště:.. Telefon:.. Seznamte se prosím se skladbou základního provedení vozíku. Náš technik pak po dohodě s Vámi

Více

ELEKTRICKÉ VOZÍKY. boční pohled

ELEKTRICKÉ VOZÍKY. boční pohled boční pohled přední pohled odlehčený duralový rám polstrovaná sedačka a opěrka zad sklopné postranice nastavení úhlu opěrky zad překračovač obrubníků nastavitelný ovládací joystick přední plná kola: 20

Více

Návod k použití pro toaletní křeslo BASIC

Návod k použití pro toaletní křeslo BASIC Návod k použití pro toaletní křeslo BASIC ZP-TECH, s.r.o., Riegrova 342, CZ-55203 Česká Skalice, tel.: +420 491 11 22 90, fax: +420 491 11 22 04, IČO: 25932292, DIČ: CZ25932292 info@zptech.cz, www.zptech.cz,

Více

sociální pracovnice sociální pracovnice

sociální pracovnice sociální pracovnice PROSTŘEDÍ A PODMÍNKY POSKYTOVANÝCH SOCIÁLNÍCH SLUŽEB Nahrazuje: II SQ 13/2015 - Prostředí a podmínky poskytovaných sociálních služeb verze 01 Proces Jméno a příjmení Funkce Podpis Domov pro seniory Karolinka

Více

286 E 286 D. Chodítka

286 E 286 D. Chodítka 286 E 4 kolečkové skládací chodítko je vybaveno odnímatelným košíkem, plexisklovým stolem, sedákem a držákem berle. Dalším příslušenstvím jsou brzdy a výškově nastavitelná madla. Jedná se o velmi jednoduchý

Více

Stěnové odvodnění Scada

Stěnové odvodnění Scada Stěnové odvodnění Scada Nové trendy pro sofistikované systémy koupelnového odvodnění Leader v odvodnění 2 Leader v odvodnění Stěnové odvodnění Scada Kvalita, bezpečnost a design Kreativní sprchové odvodnění

Více

Doblò Scudo Ducato FIAT. s vestavbou bott. pro servis a transport

Doblò Scudo Ducato FIAT. s vestavbou bott. pro servis a transport Doblò Scudo Ducato FIAT s vestavbou bott pro servis a transport Koncepce. Kompetence. Zkušenost. Vestavby od firmy bott. Přesvědčivé v detailu Zásuvková skříň otočená do bočních posuvných dveří pro optimální

Více