SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP ZAMĚSTNANOST PODPORA SOCI- ÁLNÍHO PODNIKÁNÍ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP ZAMĚSTNANOST PODPORA SOCI- ÁLNÍHO PODNIKÁNÍ"

Transkript

1 SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP ZAMĚSTNANOST PODPORA SOCI- ÁLNÍHO PODNIKÁNÍ Naše politika vztahu ke klientovi je založena na sdílení rizika. Pokud jsme neúspěšní při získání grantu, platíte nám pouze symbolický paušál. Ten pokrývá některé z našich nákladů vzniklých zpracováním žádosti. Náš zájem na Vašem úspěchu je proto oboustranný a vzájemně motivující. Na dalších stranách naleznete: a. bližší informace o uvedené výzvě b. přehled našich referencí Předmět nabídky 1. Příprava a podání projektové žádosti o dotaci Vypracování vlastní dotační žádosti Vypracování projektové dokumentace včetně studie proveditelnosti Komunikace s koordinátorem programu Další služby s ohledem na typ projektu 2. Dotační řízení a administrace projektu Metodická podpora věcného i finančního řízení projektu pro zajištění souladu realizace projektu s dotačními pravidly Zpracování informací o stavu realizace projektu a přehledu uskutečněných výdajů projektu, povinné publicity a výběrových řízeních Vyplnění a odeslání monitorovacích zpráv, včetně závěrečné zprávy Zpracování případných žádostí o změnu projektu a metodická podpora při případných kontrolách projektu OP ZAMĚSTNANOST - Podpora sociálního podnikání Program podporuje vznik a rozvoj (rozšíření kapacity podniku) nových podnikatelských aktivit v oblasti sociálního podnikání. Příjemce musí naplňovat principy sociálního podnikání společensky prospěšný cíl, sociální, ekonomický, environmentální a místní prospěch. O NÁS Dotační poradenství v roce 1999 jsme se stali první společnost na trhu poskytující komplexní dotační služby ve všech oblastech podpory a od té doby jsme aktivně napomohli k čerpání desítek miliard korun v rámci národních i evropských programů. Reference Vybrané reference našich projektů během naší 14leté poradenské historie naleznete níže. 3. Realizace a administrace výběrových řízení Metodická podpora ve všech fázích procesu zadání zakázek Příprava zadávací dokumentace Příprava vzorových podkladů pro jednání výběrových komisí Elektronická archivace všech dokumentů souvisejících s výběrovými řízeními v elektronických systémech poskytovatele dotace Neváhejte nás kontaktovat pro další bezplatnou telefonickou konzultaci či upřesnění naší nabídky služeb. Za tým Grant Advisor, Martin Dítě, jednatel Ing. Martin Dítě jednatel mobil: m.dite@grantadvisor.cz GRANT ADVISOR, spol. s r.o. IČ: DIČ: CZ Kancelář: Vrchlického sad Brno URL:

2 OP ZAMĚSTNANOST PO VÝZVA PODPORA SOCIÁLNÍHO POD- NIKÁNÍ Sumář programu Program podporuje vznik a rozvoj (rozšíření kapacity podniku) nových podnikatelských aktivit v oblasti sociálního podnikání. Příjemce musí naplňovat principy sociálního podnikání společensky prospěšný cíl, sociální, ekonomický, environmentální a místní prospěch. Na co lze žádat Vznik a rozvoj nových podnikatelských aktivit v oblasti sociálního podnikání integrační sociální podnik (např. vytvoření a zachování pracovních míst pro zaměstnance z cílových skupin i mimo ni, vzdělávání zaměstnanců z cílových skupin a ostatních zaměstnanců sociálního podniku, marketing sociálního podniku - min. 10 % rozpočtu projektu, provozování sociálního podnikání a činnosti spojené s evaluací výzvy spolupráce s řídícím orgánem). Příjemce musí naplňovat principy sociálního podnikání: Společensky prospěšný cíl - zaměstnávání a sociálního začleňování osob znevýhodněných na trhu práce. Sociální prospěch - podíl zaměstnanců ze znevýhodněných skupin musí činit min. 30 %, zaměstnanci musí mít účast na směřování podniku, důraz musí být kladen na rozvoj pracovních kompetencí znevýhodněných zaměstnanců. Ekonomický prospěch - více než 50 % případného zisku musí být reinvestováno do rozvoje sociálního podniku nebo na naplnění jeho společensky prospěšných cílů, podnik musí být v rozhodování nezávislý na externích zakladatelích nebo zřizovatelích, podíl tržeb z prodeje výrobků a služeb za posledních 12 měsíců realizace projektu musí tvořit alespoň 30 % hodnoty celkových výnosů. Environmentální prospěch zohledňování environmentálních aspektů výroby i spotřeby. Místní prospěch - přednostní uspokojování potřeb místní komunity a místní poptávky, přednostní využívání místních zdrojů, spolupráce sociálního podniku s místními aktéry. Kdo může žádat Osoby samostatně výdělečně činné (OSVČ). Obchodní korporace (veřejné obchodní společnosti, komanditní společnosti, společnosti s ručením omezeným, akciové společnosti, evropské společnosti, evropská hospodářská zájmová sdružení, družstva). Obce a svazky obcí (vlastnický podíl obcí musí být menší než 50 %). Partnerství: V rámci této výzvy je přípustný pouze partner bez finančního příspěvku (OSVČ, právnická osoba se sídlem v EU). Partnerem nemůže být subjekt, který je v dodavatelském či odběratelském vztahu k příjemci dotace.

3 Výše dotace a oprávněné výdaje Způsobilé výdaje: Náklady na činnosti související se zajištěním, monitoringem a kontrolou sítě sociálních služeb. Mzdy a platy pracovníků projektu. Výdaje na odměnu příjemce podpory. Cestovné. Nákup zařízení a vybavení a spotřebního materiálu. Nájem či leasing zařízení a vybavení, budov. Odpisy dlouhodobého hmotného a nehmotného majetku. Výdaje na drobné stavební úpravy. Výdaje na služby, které jsou nezbytné k realizaci projektu (platby ve prospěch poskytovatelů sociálních služeb). Výdaje spojené se zapojením cílové skupiny do projektu (např. náklady spojené se zaměstnáváním a vzděláváním). Režijní a administrativní výdaje. DPH (pouze neplátci DPH). Nezpůsobilé výdaje: Výdaje na nákup lektorských služeb/školení/kurzů, na které má příjemce či partner platnou akreditaci. Úroky z dlužných částek, pokuty a penále. Finanční kritéria Plánovaná alokace výzvy 85 mil. Kč. Minimální výše celkových způsobilých výdajů: Kč. Maximální výše celkových způsobilých výdajů: Kč. Spoluúčast žadatele: 15 % způsobilých výdajů (podnikatelské subjekty), 15 % způsobilých výdajů + národní část spolufinancování (obce a svazky obcí). Výzva je v režimu de minimis. Forma financování: ex-ante. Křížové financování: Maximální podíl nákladů na křížové financování na celkových přímých způsobilých nákladech projektu: 20 %. V rámci křížového financování lze uplatnit výdaje na stavební úpravy, které jsou rekonstrukcí nebo modernizací, pokud převýšily u jednotlivého majetku v úhrnu ve zdaňovacím období částku 40 tis. Kč, a jsou prováděny za účelem usnadnění přístupu a pohybu osobám se zdravotním postižením nebo úpravy pracovních prostor pro osoby se zdravotním postižením (nemovitost nemusí být ve vlastnictví žadatele).

4 Specifika a omezení Cílové území: Celá ČR mimo hl. m. Prahy. Další podmínky: Zahájení realizace projektu nesmí předcházet datu vyhlášení této výzvy. Projekt je možné realizovat maximálně 24 měsíců (do ). Harmonogram: Datum zahájení příjmu žádostí: Datum ukončení příjmu žádostí:

5 VYBRANÉ REFERENCE Naše společnost disponuje rozsáhlými zkušenostmi s přípravou investičních i neinvestičních projektů. Tento výčet by mohl být dále rozšířen o velké projekty, které zpracovávali členové našeho týmu mimo naši organizaci, příkladem mohou být významné investiční projekty v oblasti vědy a výzkumu a další. Podpora podnikání Projekt Žadatel Náklady Dotace Program Vybudování výzkumně-vývojového centra AlveyManex a.s Pořízení technologií pro společnost Alvey Manex pro zvýšení konkurenceschopnosti Alvey Manex a.s Kč 50 % OPPI - Potenciál Alvey Manex a.s Kč 40 % OPPI - Rozvoj Zvýšení produktivity a optimalizace montážních operací výroby dveřních výplní osobních automobilů Mürdter Dvořák, nástrojárna, spol. s r.o Kč 50 % OPPI - Inovace Centrum sdílených služeb Cloud Empire Vývoj redakčního systému (CMS) Teresa Inovace transakčního a billingového systému Cloud Empire s.r.o Kč 60 % OPPI - ICT a SS IZON s.r.o Kč 60 % OPPI - ICT a SS Agmo, a.s Kč 50 % OPPI - ICT a SS Inovace ICT v podniku Katring Plus Katring Plus s.r.o Kč 50 % OPPI - ICT v P. Rozvoj společnosti BV BRUMOVICE VÝTAHY s.r.o. prostřednictvím inovace ICT BV BRUMOVICE VÝ- TAHY s.r.o Kč 60 % OPPI - ICT v P. Vývoj aplikace v oblasti zdravotnictví ve společnosti CTMOS, spol. s r.o. CTMOS, spol. s r.o Kč 60 % OPPI - ICT a SS Inovace ICT v podniku MONTS s.r.o. MONTS s.r.o Kč 60 % OPPI - ICT v P. Inovace ICT ve společnosti Unointeriér Unointeriér s.r.o Kč 50 % OPPI - ICT v P. Inovace ICT ve společnosti Revos Revos, s.r.o Kč 60 % OPPI - ICT v P. Inovace ICT ve společnosti Hakov Hakov a.s Kč 60 % OPPI - ICT v P. Inovace ICT ve společnosti Dina-Hitex Inovace interaktivního systému DINA-HITEX, spol. s.r.o. Comgate Interactive, s.r.o Kč 60 % OPPI - ICT v P Kč 50 % OPPI - ICT a SS

6 Podpora vývoje generačně nové platformy informačního systému s víceúrovňovým redakčním systémem webprogress, s.r.o Kč 60 % OPPI - ICT a SS Výstavba čistých prostor pro finalizaci veterinárních přípravků Rozvoj společnosti DINA HITEX prostřednictvím nové výrobní linky pro netkané textilie Bioveta a.s Kč 46 % OPPP Inovace DINA - HITEX Kč 55 % OPPP Inovace Zvýšení konkurenceschopnosti společnosti BOHEMIAN TECHNOLOGIES a.s. na zahraničních trzích BOHEMIAN TECHNO- LOGIES a.s Kč 46 % OPPP Rozvoj Podpora strategie zvýšení exportu marketingovou prezentací společnosti MEZSERVIS spol. s r.o. Rozšíření a modernizace technologií pro výrobu nábytku MEZSERVIS spol. s.r.o Kč 46 % OPPP Rozvoj NADOP Ořechov Kč 30 % OPPP Rozvoj Marketingový set prezentací pro zahraniční partnery GEODIS BRNO spol. s.r.o Kč 39 % OPPP Marketing Pořízení CNC obráběcího centra a technologického mostního jeřábu pro závod Loštice SAN-JV s.r.o Kč 39 % OPPP Rozvoj Truhlářská výrobna Pavel Králík Kč 44.5 % SROP Vývoj kultivačních a purifikačních technologií pro průmyslovou produkci rekombinantních vakcín Bioveta a.s Kč 46 % OPPI Inovace Profesionalizace marketingu infoproduktů společnosti GRANT ADVISOR GRANT ADVISOR, spol. s r.o Kč 50 % OPPP Poradenství Regionální rozvoj a rozvoj cestovního ruchu Projekt Žadatel Náklady Dotace Zkvalitnění odborné výuky prostřednictvím investic do výukového zázemí SOŠ a SOU Čelákovice Kč 60 % Přístavba azylového domu sv. Eufrazie pro matky s dětmi Kongregace Naší Paní milosrdenství Dobrého Pastýře Kč 92,5 % Poznej golfový život - propagace golfové turistiky na Brněnsku GOLF BRNO a.s Kč 46.7 % Westernové městečko Boskovice Westernové městečko Boskovice s.r.o Kč 46.7 %

7 Větruše dominanta Ústí nad Labem Ústí nad Labem Kč 75 % Transfer regionálních aktivit v oblasti cestovního ruchu prostřednictvím Sítí pro podporu podnikání a využití IT (TRANs-IT) Burgenlandkreis Německo N / A N / A Navštivte Jihomoravské lázně Lázně Hodonín Kč 90 % Turistické centrum SOLNICE Alexandra Plánská Kč 46 % Městské golfové hřiště Brno Jinačovice - dokončení výstavby třetího devítijamkového golfového hřiště Modernizace a rozšíření ubytovacích a stravovacích kapacit Motorestu Mikulov GOLF BRNO, a.s Kč 46 % Travel Wine spol.s.r.o Kč 46 % Regenerace panelového sídliště Krásané Březno - V Oblouku Statutární město Ústí nad Labem Kč 70 % Výstavba zařízení relaxační a sportovní části Hotelu Madison v Břeclavi Městské golfové hřiště Brno Jinačovice - Golfová akademie Spojení dvou břehů CZ-A - Stavební úpravy lávky pro cyklisty Nový Přerov - Jevišovka na trase Praha - Vídeň RACIO s.r.o Kč 48 % GOLF Brno a.s Kč 27 % Obec Nový Přerov Kč 75 % Nástavby sportovních kabin Obec Přibice Kč 100 % Břeclav - přístupová komunikace k podnikatelským objektům v areálu bývalého cukrovaru Zámek Moravský Krumlov - hotel a kongresové centrum Město Břeclav Kč 75 % INCHEBA PRAHA a.s Kč 18 % Městské golfové hřiště Brno Jinačovice GOLF BRNO, a.s Kč 42 % Rekonstrukce Muzea města Ústí nad Labem s cílem zřízení centra česko-německých studií Collegium Bohemicum Statutární město Ústí nad Labem Kč 39 % Nové produkty a marketing turistické destinace ZO ČSOP ADONIS č. 56/ Kč 90 % Navštivte Mikulovsko Travel Wine spol. s r.o Kč 47 % Jezdecký areál Velká kasárna Hodonín Jezdecký klub Nesyt Kč 90 %

8 Modernizace lyžařského areálu a dostavba turistické ubytovny v Olešnici Město Olešnice Kč 60 % Obnova turistické stezky Větruše - Vrkoč - Nebeské schůdky - studie proveditelnosti Statutární město Ústí nad Labem Kč 80 % Naučná stezka Ovčí vrch Konstantinovy Lázně Kč 90 % Společensko sportovní areál HARMONIE ELVOSPOL, s.r.o Kč 20 % Rozšíření ubytovací a stravovací kapacity hotelu MBZ M v Mikulově MBZ M s.r.o Kč 46 % Penzion Albor Čejkovice Bořivoj Damborský Kč 46 % Nástavby sportovních kabin Obec Přibice Kč 100 % Parkoviště u Aquaparku Obec Konstantinovy Lázně Kč 75 % Rekonstrukce východního křídla areálu Pavlínina dvora v Šumperku Rozvoj lázeňské infrastruktury v Jihomoravském kraji Město Šumperk Dobrovolný svazek obcí Jihomoravské lázně Kč 41 % Kč 65 % Rozvoj lidských zdrojů Projekt Žadatel Náklady Dotace Rekonstrukce knihovny na centrum celoživotního vzdělávání regionu Hustopeče Město Hustopeče Kč 88 % Podpora rozšíření a systematizace komplexního vzdělávání zaměstnanců Realizace vzdělávacích akcí pro zaměstnance společnosti Aquasoft Agentura podporovaného zaměstnání pro tělesně postižené Pivovary Staropramen a.s Kč 33 % Aquasoft, spol. s.r.o Kč 75 % Liga za práva vozíčkářů Kč 100 % Leonardo da Vinci - Eurosigns 1 Evropské znakové jazyky pro profesionály Leonardo da Vinci - Eurosigns 2 Evropské znakové jazyky pro profesionály Českomoravská jednota neslyšících Českomoravská jednota neslyšících Kč 75 % Kč 75 % Leonardo da Vinci - Eurochance 1 English and German for visually impaired people Brailcom o.p.s Kč 75 % Leonardo da Vinci - Signall 1 Interesource Group Ireland Limited Kč 75 %

9 Vzdělávání zaměstnanců společnosti S&T Services Česká republika s.r.o. S&T Services Česká republika s.r.o Kč 75 % Dopravní a technická infrastruktura Projekt Žadatel Náklady Dotace III/03821 Havlíčkův Brod, Lidická-Havířská, 2. Stavba Vysočina Kč 75 % Vranov nad Dyjí - přístupová komunikace II/398 Správa a údržba silnic JMK Kč 80 % Rekonstrukce mostu ev. č v Přibyslavicích a rekonstrukce silnice III/35114 II/411, II/152, III/15226 Moravské Budějovice - okružní křižovatka Kraj Vysočina Kč 75 % Kraj Vysočina Kč 75 % Silnice II/437, most ev. č , Chvalčov Ředitelství silnic Zlínského kraje Kč 75 % Kruhová křižovatka u Autostylu Město Trutnov Kč 75 % Vybudování informační infrastruktury sdružení obcí Mikroregion Bystřice-Nýdek Mikroregion Bystřice - Nýdek Kč 85 % Městský kamerový systém hl. m. Prahy Hlavní město Praha Kč 78 % Rozvoj dopravní obslužnosti v Jihomoravském kraji formou IDS Rozvoj dopravní obslužnosti v Jihomoravském kraji formou integrovaného dopravního systému - II. fáze Jihomoravský kraj Kč 75 % Jihomoravský kraj Kč 75 % Bezbariérově a ekologicky - nákup nízkopodlažních trolejbusů pro Ústí nad Labem Statutární město Ústí nad Labem Kč 75 % Modernizace silničního propojení Boskovic a Velkých Opatovic a jejich napojení na silnici I/43 Správa a údržba silnic JMK Kč 75 % Rekonstrukce mostu ev. č v Jaroměřicích Vysočina Kč 75 % Zlepšení přeshraniční infrastruktury - hraniční přechody ČR - Rakousko Modernizace silničního připojení severní části okresu Vyškov na dálnici D1 Letovice - přístupová komunikace k průmyslovým zónám Správa a údržba silnic JMK Kč 80 % Správa a údržba silnic JMK Kč 75 % Správa a údržba silnic JMK Kč 75 %

10 Obnova kulturních památek a podpora kultury Projekt Žadatel Náklady Dotace Benediktinský klášter Rajhrad Benediktinské Opatství Rajhrad Kč 80 % 20. ročník mezinárodního bienále grafického designu a konference ICOGRADA Exposition of time - mezinárodní putovní expozice hodin Moravská galerie Brno Kč 75 % Město Šternberk Kč 75 % FÉNIX & PŘIBLÍŽENÍ UMĚNÍ ZPĚT K LIDEM International Art Gallery Kč 90 % Zemědělství a rozvoj venkova Projekt Žadatel Náklady Dotace Modernizace zařízení pro balení tvarohových výrobků POLABSKÉ MLÉKÁRNY a.s Kč 46 % Dopravní obslužnost mikroregionu Hrušovansko Obec Břežany Kč 90 % Zdokonalení hygieny provozu v provozovně Ostrava - Martinov Optimalizace odpadového hospodářství mikroregionu Kloboucko Mlékárna Kunín, a.s Kč 50 % Město Klobouky u Brna Kč 90 % Sběrný dvůr odpadového materiálu Olešnice Město Olešnice Kč 85 % Zajištění kritického kontrolního bodu - skladování hotových výrobků v chladírně Vybudování spojovacího koridoru pro přesun výrobků při zachování teplotního řetězce Mlékárna Kunín, a.s Kč 50 % Mlékárna Kunín, a.s Kč 50 % Nákup technologie pro pasterizaci mléka Nákup technologie pro porcování drůbeže Modernizace a nákup chladícího zařízení skladivacích komor Mlékárna Olešnice, rolnické mlékařské družstvo Moravskoslezské drůbežářské závody PROMT a.s. Moravskoslezské drůbežářské závody PROMT a.s Kč 50 % Kč 50 % Kč 50 % Polyfunkční dům pro rozvoj turistiky a vzdělávání Mikulov Marcus a CO., s.r.o Kč 50 % Zlepšení kvality vod horního povodí řeky Moravy Vodohospodářská zařízení Šumperk Kč 75 %

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKU- RENCESCHOPNOST - SPOLUPRÁCE

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKU- RENCESCHOPNOST - SPOLUPRÁCE SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKU- RENCESCHOPNOST - SPOLUPRÁCE Naše politika vztahu ke klientovi je založena na sdílení rizika. Pokud jsme neúspěšní při získání

Více

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA VÝVOJ NOVÝCH PRODUKTŮ A TECHNOLOGIÍ PŘI ZPRACOVÁNÍ ZEMĚDĚLSKÝCH PRODUKTŮ

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA VÝVOJ NOVÝCH PRODUKTŮ A TECHNOLOGIÍ PŘI ZPRACOVÁNÍ ZEMĚDĚLSKÝCH PRODUKTŮ SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA VÝVOJ NOVÝCH PRODUKTŮ A TECHNOLOGIÍ PŘI ZPRACOVÁNÍ ZEMĚDĚLSKÝCH PRODUKTŮ Naše politika vztahu ke klientovi je založena na sdílení rizika.

Více

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP ZAMĚSTNANOST SLUŽBY PÉČE O DĚTI 1. STUPNĚ ZŠ MIMO ŠKOLNÍ VYUČOVÁNÍ V PRAZE

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP ZAMĚSTNANOST SLUŽBY PÉČE O DĚTI 1. STUPNĚ ZŠ MIMO ŠKOLNÍ VYUČOVÁNÍ V PRAZE SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP ZAMĚSTNANOST SLUŽBY PÉČE O DĚTI 1. STUPNĚ ZŠ MIMO ŠKOLNÍ VYUČOVÁNÍ V PRAZE Naše politika vztahu ke klientovi je založena na sdílení rizika. Pokud jsme neúspěšní

Více

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA TECHNIKA A TECHNOLOGIE PRO LESNÍ HOSPO- DÁŘSTVÍ

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA TECHNIKA A TECHNOLOGIE PRO LESNÍ HOSPO- DÁŘSTVÍ SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA TECHNIKA A TECHNOLOGIE PRO LESNÍ HOSPO- DÁŘSTVÍ Naše politika vztahu ke klientovi je založena na sdílení rizika. Pokud jsme neúspěšní

Více

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA ZPRACOVÁNÍ A UVÁDĚNÍ NA TRH ZEMĚDĚL- SKÝCH PRODUKTŮ

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA ZPRACOVÁNÍ A UVÁDĚNÍ NA TRH ZEMĚDĚL- SKÝCH PRODUKTŮ SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA ZPRACOVÁNÍ A UVÁDĚNÍ NA TRH ZEMĚDĚL- SKÝCH PRODUKTŮ Naše politika vztahu ke klientovi je založena na sdílení rizika. Pokud jsme neúspěšní

Více

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA INVESTICE DO ZEMĚDĚLSKÝCH PODNIKŮ

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA INVESTICE DO ZEMĚDĚLSKÝCH PODNIKŮ SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA INVESTICE DO ZEMĚDĚLSKÝCH PODNIKŮ Naše politika vztahu ke klientovi je založena na sdílení rizika. Pokud jsme neúspěšní při získání grantu,

Více

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE - ROZVOJ

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE - ROZVOJ SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE - ROZVOJ Naše politika vztahu ke klientovi je založena na sdílení rizika. Pokud jsme neúspěšní při získání grantu, platíte nám pouze symbolický

Více

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA LESNICKÁ INFRASTRUKTURA

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA LESNICKÁ INFRASTRUKTURA SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA LESNICKÁ INFRASTRUKTURA Naše politika vztahu ke klientovi je založena na sdílení rizika. Pokud jsme neúspěšní při získání grantu, platíte

Více

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKURENCESCHOPNOST - ICT A SDÍLENÉ SLUŽBY

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKURENCESCHOPNOST - ICT A SDÍLENÉ SLUŽBY SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKURENCESCHOPNOST - ICT A SDÍLENÉ SLUŽBY Naše politika vztahu ke klientovi je založena na sdílení rizika. Pokud jsme neúspěšní při

Více

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ SNÍŽENÍ EMISÍ STACIONÁRNÍCH ZDROJŮ

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ SNÍŽENÍ EMISÍ STACIONÁRNÍCH ZDROJŮ SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ SNÍŽENÍ EMISÍ STACIONÁRNÍCH ZDROJŮ Naše politika vztahu ke klientovi je založena na sdílení rizika. Pokud jsme neúspěšní při získání grantu,

Více

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKU- RENCESCHOPNOST PARTNERSTVÍ ZNALOST- NÍHO TRANSFERU

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKU- RENCESCHOPNOST PARTNERSTVÍ ZNALOST- NÍHO TRANSFERU SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKU- RENCESCHOPNOST PARTNERSTVÍ ZNALOST- NÍHO TRANSFERU Naše politika vztahu ke klientovi je založena na sdílení rizika. Pokud jsme

Více

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKU- RENCESCHOPNOST MARKETING II

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKU- RENCESCHOPNOST MARKETING II SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKU- RENCESCHOPNOST MARKETING II Naše politika vztahu ke klientovi je založena na sdílení rizika. Pokud jsme neúspěšní při získání

Více

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKU- RENCESCHOPNOST - MARKETING

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKU- RENCESCHOPNOST - MARKETING SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKU- RENCESCHOPNOST - MARKETING Naše politika vztahu ke klientovi je založena na sdílení rizika. Pokud jsme neúspěšní při získání

Více

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKURENCESCHOPNOST - INOVACE

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKURENCESCHOPNOST - INOVACE SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKURENCESCHOPNOST - INOVACE Naše politika vztahu ke klientovi je založena na sdílení rizika. Pokud jsme neúspěšní při získání grantu,

Více

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY PROGRAMU HORIZONT 2020 SPOLEČ- NÝ PODNIK PRO BIOPRŮMYSL

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY PROGRAMU HORIZONT 2020 SPOLEČ- NÝ PODNIK PRO BIOPRŮMYSL SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY PROGRAMU HORIZONT 2020 SPOLEČ- NÝ PODNIK PRO BIOPRŮMYSL Naše politika vztahu ke klientovi je založena na sdílení rizika. Pokud jsme neúspěšní při získání grantu,

Více

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKU- RENCESCHOPNOST - APLIKACE

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKU- RENCESCHOPNOST - APLIKACE SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKU- RENCESCHOPNOST - APLIKACE Naše politika vztahu ke klientovi je založena na sdílení rizika. Pokud jsme neúspěšní při získání

Více

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KON- KURENCESCHOPNOST - TECHNOLOGIE

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KON- KURENCESCHOPNOST - TECHNOLOGIE SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KON- KURENCESCHOPNOST - TECHNOLOGIE Naše politika vztahu ke klientovi je založena na sdílení rizika. Pokud jsme neúspěšní při získání

Více

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKU- RENCESCHOPNOST - NEMOVITOSTI

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKU- RENCESCHOPNOST - NEMOVITOSTI SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKU- RENCESCHOPNOST - NEMOVITOSTI Naše politika vztahu ke klientovi je založena na sdílení rizika. Pokud jsme neúspěšní při získání

Více

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKURENCESCHOPNOST - TECHNOLOGIE

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKURENCESCHOPNOST - TECHNOLOGIE SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKURENCESCHOPNOST - TECHNOLOGIE Naše politika vztahu ke klientovi je založena na sdílení rizika. Pokud jsme neúspěšní při získání

Více

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KON- KURENCESCHOPNOST - POTENCIÁL

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KON- KURENCESCHOPNOST - POTENCIÁL SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KON- KURENCESCHOPNOST - POTENCIÁL Naše politika vztahu ke klientovi je založena na sdílení rizika. Pokud jsme neúspěšní při získání

Více

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKU- RENCESCHOPNOST ŠKOLICÍ STŘEDISKA

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKU- RENCESCHOPNOST ŠKOLICÍ STŘEDISKA SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKU- RENCESCHOPNOST ŠKOLICÍ STŘEDISKA Naše politika vztahu ke klientovi je založena na sdílení rizika. Pokud jsme neúspěšní při získání

Více

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKURENCESCHOPNOST - ICT A SDÍLENÉ SLUŽBY II

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKURENCESCHOPNOST - ICT A SDÍLENÉ SLUŽBY II SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKURENCESCHOPNOST - ICT A SDÍLENÉ SLUŽBY II Naše politika vztahu ke klientovi je založena na sdílení rizika. Pokud jsme neúspěšní

Více

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKU- RENCESCHOPNOST APLIKACE II

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKU- RENCESCHOPNOST APLIKACE II SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKU- RENCESCHOPNOST APLIKACE II Naše politika vztahu ke klientovi je založena na sdílení rizika. Pokud jsme neúspěšní při získání

Více

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKURENCESCHOPNOST TECHNOLOGIE IV

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKURENCESCHOPNOST TECHNOLOGIE IV SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKURENCESCHOPNOST TECHNOLOGIE IV Naše politika vztahu ke klientovi je založena na sdílení rizika. Pokud jsme neúspěšní při získání

Více

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KON- KURENCESCHOPNOST POTENCIÁL II

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KON- KURENCESCHOPNOST POTENCIÁL II SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KON- KURENCESCHOPNOST POTENCIÁL II Naše politika vztahu ke klientovi je založena na sdílení rizika. Pokud jsme neúspěšní při získání

Více

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKU- RENCESCHOPNOST NEMOVITOSTI II

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKU- RENCESCHOPNOST NEMOVITOSTI II SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKU- RENCESCHOPNOST NEMOVITOSTI II Naše politika vztahu ke klientovi je založena na sdílení rizika. Pokud jsme neúspěšní při získání

Více

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKU- RENCESCHOPNOST ŠKOLICÍ STŘEDISKA II

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKU- RENCESCHOPNOST ŠKOLICÍ STŘEDISKA II SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKU- RENCESCHOPNOST ŠKOLICÍ STŘEDISKA II Naše politika vztahu ke klientovi je založena na sdílení rizika. Pokud jsme neúspěšní při

Více

CENÍK SLUŽEB DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZEV OP ZAMĚSTNANOST Č. 21 A 43 PODPORA VZDĚLÁVÁNÍ ZAMĚSTNANCŮ

CENÍK SLUŽEB DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZEV OP ZAMĚSTNANOST Č. 21 A 43 PODPORA VZDĚLÁVÁNÍ ZAMĚSTNANCŮ CENÍK SLUŽEB DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZEV OP ZAMĚSTNANOST Č. 21 A 43 PODPORA VZDĚLÁVÁNÍ ZAMĚSTNANCŮ Naše politika vztahu ke klientovi je založena na sdílení rizika. Pokud jsme neúspěšní při získání

Více

Ministerstvo průmyslu a obchodu

Ministerstvo průmyslu a obchodu Výzva č. I programu podpory Inovační vouchery DOTAČNÍ INFO K 2.6. 2016 Ministerstvo průmyslu a obchodu PO 1: Rozvoj výzkumu a vývoje pro inovace IP 1b, dle čl. 5, odst. 1b) nařízení Evropského parlamentu

Více

Integrovaný regionální operační program SC 2.2 Sociální podnikání

Integrovaný regionální operační program SC 2.2 Sociální podnikání Integrovaný regionální operační program SC 2.2 Sociální podnikání 22. 10. 2015 Hradec Králové Ing. Michaela Brožová Centrum pro regionální rozvoj České republiky Současný stav IROP Projednání PD IROP -

Více

Podpora rozvoje území Moravskoslezského kraje současnost a budoucnost

Podpora rozvoje území Moravskoslezského kraje současnost a budoucnost Podpora rozvoje území Moravskoslezského kraje současnost a budoucnost Martin Sikora, náměstek hejtmana kraje Klimkovice, 10. června 2014 Formy podpory rozvoje území v Moravskoslezském kraji: Nefinanční

Více

Integrovaný regionální operační program SC 2.2 Sociální podnikání

Integrovaný regionální operační program SC 2.2 Sociální podnikání Integrovaný regionální operační program SC 2.2 Sociální podnikání 26. 1. 2016 Hradec Králové Ing. Michaela Brožová Centrum pro regionální rozvoj České republiky Specifický cíl 2.2 sociální podnikání Specifický

Více

CzechInvest Regionální kancelář pro Jihomoravský kraj. Mgr. Lucie Kuljovská ředitelka regionální kanceláře Hodonín, 29. října 2013

CzechInvest Regionální kancelář pro Jihomoravský kraj. Mgr. Lucie Kuljovská ředitelka regionální kanceláře Hodonín, 29. října 2013 CzechInvest Regionální kancelář pro Jihomoravský kraj Mgr. Lucie Kuljovská ředitelka regionální kanceláře Hodonín, 29. října 2013 Regionální kancelář pro JMK 1. část Regionální kanceláře agentury CzechInvest

Více

OP PODNIKÁNÍ A INOVACE. OPPI Program POTENCIÁL

OP PODNIKÁNÍ A INOVACE. OPPI Program POTENCIÁL OP PODNIKÁNÍ A INOVACE OPPI Program POTENCIÁL Alokace v Cíli Konvergence Podíl finančních prostředků SF a FS v ČR mezi operační programy pro období 2007-2013 v cíli Konvergence (bez domácího spolufinancování):

Více

Regionální operační program Jihozápad

Regionální operační program Jihozápad Regionální operační program Jihozápad Přehled priorit a opatření Duben 2007 Prioritní osy programu Prioritní osa 1 - Dostupnost center... 2 Prioritní osa 2 - Stabilizace a rozvoj měst a obcí... 4 Prioritní

Více

Sociální podnikání. Struktura financování:

Sociální podnikání. Struktura financování: Sociální podnikání Struktura financování: Evropský fond pro regionální rozvoj 95 %, státní rozpočet - 0%, žadatel 5% Typy podporovaných projektů: Vznik nového sociálního podniku založení nového podnikatelského

Více

DOTAČNÍ ZPRAVODAJ BRAIN LOGISTICS průvodce podnikatele světem dotací v rámci operačního programu OP PIK

DOTAČNÍ ZPRAVODAJ BRAIN LOGISTICS průvodce podnikatele světem dotací v rámci operačního programu OP PIK Str. 1 z 5 DOTAČNÍ ZPRAVODAJ BRAIN LOGISTICS průvodce podnikatele světem dotací v rámci operačního programu OP PIK Vážení, v rámci Operačního programu podnikání a inovace pro konkurenceschopnost (OPPIK)

Více

Podpora sociálního podnikání v Integrovaném regionálním operačním programu (IROP) PhDr. Marie Lichnovská

Podpora sociálního podnikání v Integrovaném regionálním operačním programu (IROP) PhDr. Marie Lichnovská Podpora sociálního podnikání v Integrovaném regionálním operačním programu (IROP) PhDr. Marie Lichnovská Centrum pro regionální rozvoj České republiky Státní příspěvková organizace zřízená zákonem č. 248/2000

Více

Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost Regionální kancelář CzechInvest pro Jihomoravský kraj

Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost Regionální kancelář CzechInvest pro Jihomoravský kraj Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost Regionální kancelář CzechInvest pro Jihomoravský kraj Ing. Hana Janáčková regionální projektová manažerka Brno, 26. února 2014 Regionální kancelář

Více

Integrovaný regionální

Integrovaný regionální Integrovaný regionální operační program Možnosti podpory sociálního začleňování v IROP INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OP Celková alokace z EFRR: 4,64 mld. EUR cca 144 mld. Kč i s kofinancováním Řídicí orgán: MMR

Více

Zámek Mikulov Ing. Ivo Minařík

Zámek Mikulov Ing. Ivo Minařík Konference INTERREG IIIA AT CZ Zámek Mikulov 10.12. 2007 Ing. Ivo Minařík Zaměření prezentace Výsledky čerpání v období 2004-2006 v rámci JMK Plány pro období 2007-2013 Cíl IIIA ČR Rakousko Základní cíl

Více

3. výzva OPZ MAS Podchlumí- -Sociální podnikání

3. výzva OPZ MAS Podchlumí- -Sociální podnikání Seminář pro žadatele 3. výzva OPZ MAS Podchlumí- -Sociální podnikání 30.8.2018 9:00 Program semináře Seznámení s výzvou Podporované aktivity Podání žádosti o dotaci Hodnocení a výběr projektů Diskuze a

Více

PODPORA SOCIÁLNÍHO PODNIKÁNÍ V RÁMCI CLLD V OP ZAMĚSTNANOST. Karel Gregor , Hradec Králové

PODPORA SOCIÁLNÍHO PODNIKÁNÍ V RÁMCI CLLD V OP ZAMĚSTNANOST. Karel Gregor , Hradec Králové PODPORA SOCIÁLNÍHO PODNIKÁNÍ V RÁMCI CLLD V OP ZAMĚSTNANOST Karel Gregor 22.10.2015, Hradec Králové SOCIÁLNÍ PODNIK DVA TYPY Integrační sociální podnik Typ aktivity musí být uveden v programovém rámci

Více

VÝZVA: PODPORA SOCIÁLNÍHO PODNIKÁNÍ, Č. 03_16_067. Semináře pro žadatele. Praha

VÝZVA: PODPORA SOCIÁLNÍHO PODNIKÁNÍ, Č. 03_16_067. Semináře pro žadatele. Praha VÝZVA: PODPORA SOCIÁLNÍHO PODNIKÁNÍ, Č. 03_16_067 Semináře pro žadatele Praha VÝZVA PODPORA SOCIÁLNÍHO PODNIKÁNÍ, Č. 03_16_067 vyhlášení výzvy: 31. 5. 2016 ukončení výzvy: 30. 9. 2016 alokace: 100 mil.

Více

Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost (OP PIK) , Brno Mgr. Petra Kuklová

Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost (OP PIK) , Brno Mgr. Petra Kuklová Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost (OP PIK) 28. 2. 2018, Brno Mgr. Petra Kuklová Agentura pro podnikání a inovace (API) Příspěvková organizace s celostátní působností podřízená

Více

Ministerstvo průmyslu a obchodu

Ministerstvo průmyslu a obchodu Ministerstvo průmyslu a obchodu zveřejnilo první výzvy v Operačním programu Podnikání a inovace pro konkurence schopnost (OPPIK) Již od 1. 6. 2015 je možno podat žádost o dotace na projekty podporující

Více

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKU- RENCESCHOPNOST ŠKOLICÍ STŘEDISKA II

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKU- RENCESCHOPNOST ŠKOLICÍ STŘEDISKA II SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKU- RENCESCHOPNOST ŠKOLICÍ STŘEDISKA II Naše politika vztahu ke klientovi je založena na sdílení rizika. Pokud jsme neúspěšní při

Více

Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost Regionální kancelář CzechInvest pro Jihomoravský kraj

Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost Regionální kancelář CzechInvest pro Jihomoravský kraj Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost Regionální kancelář CzechInvest pro Jihomoravský kraj Ing. Hana Rozkopalová regionální projektová manažerka Brno, 18. února 2015 Regionální

Více

Projektovéřízení I. Ing. Romana Hanáková

Projektovéřízení I. Ing. Romana Hanáková Projektovéřízení I. Ing. Romana Hanáková 1) Regionální politika 2) Strukturální fondy 3) Operační programy 2007 2013 4) Projektová žádost 5) Aktuální stav čerpání 6) Problémy s Operačními programy strana

Více

Agentura pro podporu podnikání a investic CzechInvest

Agentura pro podporu podnikání a investic CzechInvest Programy podpory podnikáníaktuální výzvy OPPI Agentura CzechInvest 1. 11. 2011 Ing. Lenka Menzelová Regionální projektový manažer pro Královéhradecký kraj Agentura pro podporu podnikání a investic CzechInvest

Více

Regionální operační program Střední Morava. Přehled priorit a opatření. Duben 2007. Prioritní osy programu

Regionální operační program Střední Morava. Přehled priorit a opatření. Duben 2007. Prioritní osy programu Regionální operační program Střední Morava Přehled priorit a opatření Duben 2007 Prioritní osy programu Prioritní osa 1 Doprava... 2 Prioritní osa 2 - Integrovaný rozvoj a obnova regionu... 3 Prioritní

Více

Integrované teritoriální investice Olomoucké aglomerace v OP PIK Průmysl 4.0 selským rozumem

Integrované teritoriální investice Olomoucké aglomerace v OP PIK Průmysl 4.0 selským rozumem Integrované teritoriální investice Olomoucké aglomerace v OP PIK 18. 4. 2018 Průmysl 4.0 selským rozumem Co je ITI? Strategické cíle SC1: Podpora souladu nabídky a poptávky na trhu práce Alokace: 1 077

Více

V Y H L Á Š E N Í V Ý Z V Y

V Y H L Á Š E N Í V Ý Z V Y V Y H L Á Š E N Í V Ý Z V Y V souladu s Regionálním operačním programem regionu soudržnosti Střední Morava (dále jen ROP Střední Morava) vyhlašuje Výbor Regionální rady regionu soudržnosti Střední Morava

Více

V Y H L Á Š E N Í V Ý Z V Y

V Y H L Á Š E N Í V Ý Z V Y V Y H L Á Š E N Í V Ý Z V Y V souladu s Regionálním operačním programem regionu soudržnosti Střední Morava (dále jen ROP Střední Morava) vyhlašuje Výbor Regionální rady regionu soudržnosti Střední Morava

Více

Plán výzev ROP Moravskoslezsko na druhé pololetí roku 2011 a první pololetí roku 2012 Specifikace výzev

Plán výzev ROP Moravskoslezsko na druhé pololetí roku 2011 a první pololetí roku 2012 Specifikace výzev Plán výzev ROP Moravskoslezsko na druhé pololetí roku 2011 a první pololetí roku 2012 Specifikace výzev 5. 10. 2011 Plán výzev ROP Moravskoslezsko na 2. pololetí 2011 a 1. pololetí 2012 Specifikace výzev

Více

JAK PŘIPRAVIT PROJEKTOVOU ŢÁDOST

JAK PŘIPRAVIT PROJEKTOVOU ŢÁDOST JAK PŘIPRAVIT PROJEKTOVOU ŢÁDOST ZKUŠENOSTI Z PRAXE Eurovision, a. s. Veveří 102 602 00 Brno Czech Republic Tel.: 539 050 600 Fax: 543 235 709 E-mail: info@eurovision-eu.com URL: www.eurovision-eu.com

Více

SEMINÁŘ PRO PODNIKATELE MAS BOHUMÍNSKO

SEMINÁŘ PRO PODNIKATELE MAS BOHUMÍNSKO SEMINÁŘ PRO PODNIKATELE MAS BOHUMÍNSKO Možnosti využití dotační podpory prostřednictvím Programových rámců MAS v období do 2020+3 Projekt Komunitní rozvoj venkova na území MAS Bohumínsko, z.s. je financován

Více

30/09/2008 Roztoky Mgr. Petra Vašátová. Možnosti financování rozvoje obcí z Regionální operačního programu

30/09/2008 Roztoky Mgr. Petra Vašátová. Možnosti financování rozvoje obcí z Regionální operačního programu 30/09/2008 Roztoky Mgr. Petra Vašátová Možnosti financování rozvoje obcí z Regionální operačního programu Střední Čechy y Pár slov o Regionální operačním programu Regionální operační č program pro NUTS

Více

PRAHA. Podpora cestovního ruchu ze strukturálních fondů Krátké zhodnocení přínosu strukturálních fondů pro rozvoj cestovního ruchu

PRAHA. Podpora cestovního ruchu ze strukturálních fondů Krátké zhodnocení přínosu strukturálních fondů pro rozvoj cestovního ruchu 4.10.2012 PRAHA Podpora cestovního ruchu ze strukturálních fondů Krátké zhodnocení přínosu strukturálních fondů pro rozvoj cestovního ruchu Osnova prezentace Co se podařilo zrealizovat v oblasti podpory

Více

Aktuální výzvy programů podpory. Operační program Podnikání a inovace. Ing. Matýsková Lenka CzechInvest Ostrava 27.11.2008

Aktuální výzvy programů podpory. Operační program Podnikání a inovace. Ing. Matýsková Lenka CzechInvest Ostrava 27.11.2008 Aktuální výzvy programů podpory Operační program Podnikání a inovace Ing. Matýsková Lenka CzechInvest Ostrava 27.11.2008 Regionální kanceláře Karlovy Vary Ústí nad Labem Liberec Hradec Králové Pardubice

Více

X. SETKÁNÍ STAROSTŮ A MÍSTOSTAROSTŮ PARDUBICKÉHO KRAJE

X. SETKÁNÍ STAROSTŮ A MÍSTOSTAROSTŮ PARDUBICKÉHO KRAJE X. SETKÁNÍ STAROSTŮ A MÍSTOSTAROSTŮ PARDUBICKÉHO KRAJE Mgr. Tomáš Nezmeškal BDO Czech Republic EU Office s. r. o. 27. listopad 2014 Obecné informace k aktuální situaci Pro Českou republiku byly pro období

Více

OPPIK: Nové výzvy Odborný obsah byl připraven ve spolupráci se společností enovation, s.r.o. člen AMSP ČR

OPPIK: Nové výzvy Odborný obsah byl připraven ve spolupráci se společností enovation, s.r.o.   člen AMSP ČR Číslo: 12/2016 Datum vydání: 30. 11. 2016 Monitoring Obsah gg dotačních příležitostí OPPIK: Nové výzvy... 3 Odborný obsah byl připraven ve spolupráci se společností enovation, s.r.o. www.enovation.cz člen

Více

SEMINÁŘ PRO ŽADATELE

SEMINÁŘ PRO ŽADATELE SEMINÁŘ PRO ŽADATELE Integrované výzvy IROP Principy sociálního podnikání v IROP Mgr. Tereza Slatkovská 22. 3. 2017, Plzeň Podporované aktivity Cílem je vznik a rozvoj sociálních podniků, které umožní

Více

CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic

CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic NÁRODNÍ DIALOG KE KLASTROVÝM KONCEPCÍM Martina Froňková Praha, 23. 10. 2012 Oddělení rozvoje spolupráce firem Aktivní spolupráci při zakládání klastrů

Více

Dotace a investiční pobídky Deloitte Česká republika. prosinec 2016

Dotace a investiční pobídky Deloitte Česká republika. prosinec 2016 Dotace a investiční pobídky Deloitte Česká republika prosinec 2016 Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost 2 Ministerstvo průmyslu a obchodu vyhlásilo dne 24. října 2016 jako Řídicí

Více

Podpora cestovního ruchu z ROP Strední Cechy

Podpora cestovního ruchu z ROP Strední Cechy Podpora cestovního ruchu z ROP Strední Cechy Vážení žadatelé, v oblasti cestovního ruchu, nastává jedinečná možnost, jak zrealizovat vaše vize na území Středočeského kraje. Dotace z EU Vám usnadní start

Více

Integrované teritoriální investice Olomoucké aglomerace v OP PIK Průmysl 4.0 selským rozumem

Integrované teritoriální investice Olomoucké aglomerace v OP PIK Průmysl 4.0 selským rozumem Integrované teritoriální investice Olomoucké aglomerace v OP PIK 18. 4. 2018 Průmysl 4.0 selským rozumem Co je ITI? Strategické cíle SC1: Podpora souladu nabídky a poptávky na trhu práce Alokace: 1 077

Více

NPPCRR Národní program podpory CR v regionech

NPPCRR Národní program podpory CR v regionech NPPCRR Národní program podpory CR v regionech MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Listopad 2016 Dotační program podpora cestovního ruchu Snahou je podpora konkurenceschopnosti destinací a podpora socioekonomických

Více

Regionální operační program Severovýchod

Regionální operační program Severovýchod Regionální operační program Severovýchod Přehled priorit a opatření Duben 2007 Prioritní osy programu Prioritní osa 1 - Rozvoj dopravní infrastruktury... 2 Prioritní osa 2 - Rozvoj městských a venkovských

Více

Jak financovat ICT projekty z EU fondů. Martin Dolný 6.-7.4.2009

Jak financovat ICT projekty z EU fondů. Martin Dolný 6.-7.4.2009 Jak financovat ICT projekty z EU fondů Martin Dolný 6.-7.4.2009 Současná situace v čerpání EU fondů Pomalé čerpání Menší zájem, obava z komplikovanosti systému Krize Redefinice dotačních priorit Zneužívání

Více

Výzvy. 635/03_16_047/CLLD_15_01_261 Zaměstnanost - II. 639/03_16_047/CLLD_15_01_261 Sociální podnikání - II

Výzvy. 635/03_16_047/CLLD_15_01_261 Zaměstnanost - II. 639/03_16_047/CLLD_15_01_261 Sociální podnikání - II 10. 10. 2018, Sezemice Výzvy 635/03_16_047/CLLD_15_01_261 Zaměstnanost - II 639/03_16_047/CLLD_15_01_261 Sociální podnikání - II Seminář pro žadatele je financován z projektu "Zlepšení řídících a administrativních

Více

Spojení dvou břehů CZ A Stavební úpravy lávky pro cyklisty Nový Přerov Jevišovka na trase Praha Vídeň

Spojení dvou břehů CZ A Stavební úpravy lávky pro cyklisty Nový Přerov Jevišovka na trase Praha Vídeň Stavební úpravy lávky pro cyklisty Nový Přerov Jevišovka na trase Praha Vídeň Představení projektu realizovaného s podporou iniciativy společenství INTERREG IIIA, Mikulov 10. 12. 2007 Tento projekt byl

Více

PODPORA SOCIÁLNÍHO PODNIKÁNÍ v ČR

PODPORA SOCIÁLNÍHO PODNIKÁNÍ v ČR PODPORA SOCIÁLNÍHO PODNIKÁNÍ v ČR 2. 12. 2014 Týn nad Vltavou Jitka Čechová Sociální podnikání podnikatelské aktivity prospívající společnosti a životnímu prostředí propojuje oblast sociální, ekonomickou

Více

29.02.2008 Brno. Aktuální a připravované výzvy v rámci Operačního programu podnikání a inovace. Mgr. et Mgr. Martin Potůček

29.02.2008 Brno. Aktuální a připravované výzvy v rámci Operačního programu podnikání a inovace. Mgr. et Mgr. Martin Potůček 29.02.2008 Brno Aktuální a připravované výzvy v rámci Operačního programu podnikání a inovace Mgr. et Mgr. Martin Potůček Priority, programy, alokace Operační program Podnikání a inovace Prioritní osa

Více

Budou podporovány všechny typy níže uvedených činností, dílčí části činností nebo

Budou podporovány všechny typy níže uvedených činností, dílčí části činností nebo Příloha č. 7 Popis podporovaných aktivit k výzvě Sociální podnikání na území MAS Krušné hory, o.p.s. Bude podporován vznik nových a rozvoj existujících podnikatelských aktivit v oblasti sociálního podnikání

Více

Integrační sociální podnik Příjemce musí naplňovat současně tyto principy a charakteristiky sociálního podnikání:

Integrační sociální podnik Příjemce musí naplňovat současně tyto principy a charakteristiky sociálního podnikání: Příloha č. 2 Věcné zaměření Popis podporovaných aktivit ve výzvě Řídícího orgánu OPZ pro Místní akční skupiny na podporu strategií komunitně vedeného místního rozvoje Vznik nových a rozvoj existujících

Více

Jak na peníze z Evropské unie?

Jak na peníze z Evropské unie? Regionální operacní program pro Strední Cechy 2007-2013 Jak na peníze z Evropské unie? V období 2007-2013 je pro Českou republiku připraven z Evropské unie balíček peněz v objemu asi 750 mld. Kč. Česká

Více

Jak fungují evropské dotace

Jak fungují evropské dotace Jak fungují evropské dotace Jan Balek j.balek@regionhranicko.cz Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí Základní principy získávání dotací Osnova prezentace:

Více

Společensky prospěšný cíl. Sociální prospěch. Ekonomický prospěch. Environmentální prospěch. Místní prospěch. Příloha č. 2 Popis podporovaných aktivit

Společensky prospěšný cíl. Sociální prospěch. Ekonomický prospěch. Environmentální prospěch. Místní prospěch. Příloha č. 2 Popis podporovaných aktivit Příloha č. 2 Popis podporovaných aktivit Bude podporován vznik nových a rozvoj existujících podnikatelských aktivit v oblasti sociálního podnikání - integrační sociální podnik a environmentální sociální

Více

Regionální operační program Střední Čechy. Přehled priorit a opatření. Duben Prioritní osy programu

Regionální operační program Střední Čechy. Přehled priorit a opatření. Duben Prioritní osy programu Regionální operační program Střední Čechy Přehled priorit a opatření Duben 2007 Prioritní osy programu Prioritní osa 1 - Doprava... 2 Prioritní osa 2 - Cestovní ruch... 3 Prioritní osa 3 - Integrovaný

Více

Fiche stručný popis opatření stanovených MAS v souladu s SPL

Fiche stručný popis opatření stanovených MAS v souladu s SPL Fiche stručný popis opatření stanovených MAS v souladu s SPL Formy financování Bezhotovostní platby Hotovostní platby Věcné plnění ze strany žadatele/příjemce dotace leasing Kritéria přijatelnosti Projekt

Více

Společné setkání firem s vedením MSK kraje a města. Bílovec a Studénka

Společné setkání firem s vedením MSK kraje a města. Bílovec a Studénka 20. 3. 2018 Společné setkání firem s vedením MSK kraje a města Bílovec a Studénka Priority v MSK 2016-2024 Podpora a propojení vzdělávání, podnikání a zaměstnanosti Dokončení hospodářské transformace

Více

PROJEKTOVÝ MANAGEMENT - ÚSPĚŠNÉ ŘÍZENÍ PROJEKTU

PROJEKTOVÝ MANAGEMENT - ÚSPĚŠNÉ ŘÍZENÍ PROJEKTU PROJEKTOVÝ MANAGEMENT - ÚSPĚŠNÉ ŘÍZENÍ PROJEKTU Eurovision, a. s. Veveří 102 602 00 Brno Czech Republic Tel.: 539 050 600 Fax: 543 235 709 E-mail: info@eurovision-eu.com URL: www.eurovision-eu.com Karlovy

Více

2. PŘEHLED OTEVŘENÝCH VÝZEV DLE OPERAČNÍCH PROGRAMŮ

2. PŘEHLED OTEVŘENÝCH VÝZEV DLE OPERAČNÍCH PROGRAMŮ 2. PŘEHLED OTEVŘENÝCH VÝZEV DLE OPERAČNÍCH PROGRAMŮ Tab. 1 - OTEVŘENÉ VÝZVY V OP DOPRAVA Řídící orgán OP Doprava harmonogram naleznete na http://www.opd.cz/cz/informace-pro-zadatele Tab. 2 - OTEVŘENÉ VÝZVY

Více

PODPORA SOCIÁLNÍHO PODNIKÁNÍ A ZAMĚSTNÁVÁNÍ ZNEVÝHODNĚNÝCH SKUPIN PRACOVNÍKŮ. Gabriela Melková Ministerstvo práce a sociálních věcí

PODPORA SOCIÁLNÍHO PODNIKÁNÍ A ZAMĚSTNÁVÁNÍ ZNEVÝHODNĚNÝCH SKUPIN PRACOVNÍKŮ. Gabriela Melková Ministerstvo práce a sociálních věcí PODPORA SOCIÁLNÍHO PODNIKÁNÍ A ZAMĚSTNÁVÁNÍ ZNEVÝHODNĚNÝCH SKUPIN PRACOVNÍKŮ Gabriela Melková Ministerstvo práce a sociálních věcí 24. října 2016, Praha OPERAČNÍ PROGRAM ZAMĚSTNANOST 2014 2020 Navazuje

Více

Dotační programy pro roky 2007-2013 Operační Program Podnikání a Inovace Oblasti podpory:

Dotační programy pro roky 2007-2013 Operační Program Podnikání a Inovace Oblasti podpory: Podpora podnikání Operační Program Podnikání a Inovace Oblasti podpory: podnikání a inovace lidské zdroje a zaměstnanost výzkum a vývoj START Poskytovatel Českomoravská záruční a rozvojová banka, a.s.

Více

MV ČR Prevence sociálně patologických jevů pro rok 2016. ESFR ČR - OP Zaměstnanost - Podpora procesů ve službách a podpora rozvoje sociální práce

MV ČR Prevence sociálně patologických jevů pro rok 2016. ESFR ČR - OP Zaměstnanost - Podpora procesů ve službách a podpora rozvoje sociální práce Aktuální výzvy: Prevence sociálně patologických jevů pro rok 2016 MV ČR Podpora procesů ve službách a podpora rozvoje sociální práce OP Zaměstnanost Podpora sociálního podnikání Deinstitucionalizace sociálních

Více

Regionální operační program. Postupy čerpání dotací z

Regionální operační program. Postupy čerpání dotací z Regionální operační program Střední Morava Postupy čerpání dotací z Evropské unie 1. Audit shody připravenost Úřadu Regionální rady k implementaci ROP Střední Morava a. Nyní probíhá reaudit b. Vliv na

Více

1 Vznik nových a rozvoj existujících podnikatelských aktivit v oblasti sociálního podnikání

1 Vznik nových a rozvoj existujících podnikatelských aktivit v oblasti sociálního podnikání Příloha č. 2 Popis podporovaných aktivit Výzva Místní akční skupiny (dále jen MAS ) se vyhlašuje v rámci Investiční priority 2.3 OPZ Strategie komunitně vedeného místního rozvoje. Komunitně vedený místní

Více

Dotační příležitosti a příprava na nové dotační období 40. dny malých obcí, Prostějov

Dotační příležitosti a příprava na nové dotační období 40. dny malých obcí, Prostějov Dotační příležitosti a příprava na nové dotační období 40. dny malých obcí, Prostějov Tomáš Vacenovský 31. října 2013 Obsah prezentace Aktuální dotační příležitosti pro obce OP Životní prostředí Norské

Více

Příjemce musí naplňovat současně tyto principy a charakteristiky sociálního podnikání:

Příjemce musí naplňovat současně tyto principy a charakteristiky sociálního podnikání: Příloha č. 1 k výzvě Sociální podnikání na území MAS Sokolovsko Popis podporovaných aktivit Bude podporován vznik nových a rozvoj existujících podnikatelských aktivit v oblasti sociálního podnikání - integrační

Více

Jak fungují evropské dotace

Jak fungují evropské dotace Jak fungují evropské dotace Ing. Marcela Tomášová m.tomasova@regionhranicko.cz 14. října 2008 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí Základní principy získávání

Více

Agentura CzechInvest. Aktuální možnosti podpory podnikání v OPPI. Jana Bosáková. Regionální kancelář pro Olomoucký kraj

Agentura CzechInvest. Aktuální možnosti podpory podnikání v OPPI. Jana Bosáková. Regionální kancelář pro Olomoucký kraj Agentura CzechInvest Aktuální možnosti podpory podnikání v OPPI Jana Bosáková Regionální kancelář pro Olomoucký kraj Základní charakteristika CI - státní agentura, která poskytuje své služby bezplatně

Více

Akční plán Koncepce environmentální výchovy a osvěty Olomouckého kraje pro roky 2011-2012

Akční plán Koncepce environmentální výchovy a osvěty Olomouckého kraje pro roky 2011-2012 Akční plán Koncepce environmentální výchovy a osvěty Olomouckého kraje pro roky 2011-2012 Cílem Akčního plánu Koncepce environmentální výchovy a osvěty Olomouckého kraje pro roky 2011 2012 (dále jen Akční

Více

Operační programy na revitalizace brownfields období 2014 2020. ARR Agentura regionálního rozvoje, spol. s r.o. Ing. Jana Davidová

Operační programy na revitalizace brownfields období 2014 2020. ARR Agentura regionálního rozvoje, spol. s r.o. Ing. Jana Davidová Operační programy na revitalizace brownfields období 2014 2020 ARR Agentura regionálního rozvoje, spol. s r.o. Ing. Jana Davidová Operační programy Program rozvoje venkova (PRV) Operační program životní

Více

Vzdělávací program k sociálnímu podnikání

Vzdělávací program k sociálnímu podnikání Vzdělávací program k sociálnímu podnikání Sociální podnikání jako efektivní nástroj snižování nezaměstnanosti CZ.1.07/3.2.05/04.0067 5. téma Podpora sociálního podnikání ze strukturálních fondů EU do roku

Více

V Y H L Á Š E N Í V Ý Z V Y

V Y H L Á Š E N Í V Ý Z V Y V Y H L Á Š E N Í V Ý Z V Y V 08 V331 1.0 V souladu s Regionálním operačním programem regionu soudržnosti Střední Morava (dále jen ROP Střední Morava) vyhlašuje Výbor Regionální rady regionu soudržnosti

Více

Možnosti čerpání evropských fondů pro rozvoj podnikání nové dotační výzvy na podporu malého a středního podnikání

Možnosti čerpání evropských fondů pro rozvoj podnikání nové dotační výzvy na podporu malého a středního podnikání Možnosti čerpání evropských fondů pro rozvoj podnikání nové dotační výzvy na podporu malého a středního podnikání Mgr. Zuzana Fialová regionální projektová manažerka Brno, 29. ledna 2015 OP PIK 2014-2020

Více

SDRUŽENÍ SPLAV SOCIÁLNÍ PODNIKÁNÍ (I.)

SDRUŽENÍ SPLAV SOCIÁLNÍ PODNIKÁNÍ (I.) SDRUŽENÍ SPLAV SOCIÁLNÍ PODNIKÁNÍ (I.) OBSAH: 1. Představení výzvy 2. Podporované aktivity 3. Indikátory 4. Způsobilost výdajů 5. Proces hodnocení a výběru projektů 6. IS KP14+ 1. Představení výzvy 2.

Více

Podpora sociálního podnikání ve stávajícím období a příprava na období Karel Vít Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR

Podpora sociálního podnikání ve stávajícím období a příprava na období Karel Vít Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR Podpora sociálního podnikání ve stávajícím období a příprava na období 2014+ Karel Vít Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR Výzva č. 30 OP LZZ neinvestiční podpora Počet přijatých žádostí: 822 Počet

Více