KATALOG KOMPONENTŮ 2014

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "KATALOG KOMPONENTŮ 2014"

Transkript

1 KATALOG KOMPONENTŮ 2014 Brány Posuvné s.r.o. Kubelíkova 1224/42, Praha Žižkov Mob.: , ICO: DIC: CZ

2 Naší hlavní činností je výroba, montáž a odborný servis posuvných a křídlových bran, branek, kovových a kovaných plotů, oplocení. Posuvné brány vyrábíme ve dvou základních variantách - samonosné posuvné brány a kolejové (pojezdové) posuvné brány. Hotové posuvné brány standartně dodáváme v rozměrech 3 m, 3,5m, 4 m, 4,5 m, 5 m, 6 m, ale i 7 m. Vyrábíme brány dle požadavků a přání zákazníka na základě individuální nabídky. Stále nejvíce rozšířeným typem bran v České republice jsou křídlové brány. Křídlové brány vyrábíme v provedení rádius, rovném a líniovém. Vybírat můžete z již hotových křídlových bran nebo Vám vyrobíme křídlovou bránu přímo na míru. Zhotovíme Vám vzhledově atraktivní kovovou či kovanou bránu a oplocení. Nyní jsme rozšířili naši činnosti i o montáž garážových vrat, automatických vrat a závor, a zámečnictví. 1.

3 Vozíky pro posuvné brány slouží k tichému chodu brány. Vozíky se dělí dle velikosti, počtu rolen a rozměrů. Vybrat si můžete jak z vozíků určených pro menší brány, tak z vozíků určených pro velké posuvné brány. Správný výběr vozíku je závislý na konkrétní bráně. Vozík výkyvný bez regulace 145mm, 5 rolen, deska A Vozík výkyvný bez regulace pro posuvné brány do 6m. Vozík má 5 kovových rolen. Tento typ vozíku je bez regulace, což znamená, že není možná výšková regulace pomocí šroubů. H[mm] A[mm] B[mm] C[mm] Váha[kg] V ,20 V ,18 Vozík výkyvný s regulací 145mm, 5 rolen, deska A Vozík výkyvný s regulací pro posuvné brány do 6m. Vozík má možnost výkyvu i možnost regulace výšky, kterou mu zabezpečují 4 regulační šrouby. Vozík má 5 rolen. Vozík je pozinkovaný a tedy ideálně povrchově ochráněn proti korozi. Silonové rolny zaručují tichý provoz brány. Hmin[mm] Hmax[mm] A[mm] B[mm] C[mm] Váha[kg] V ,21 V ,90 Vozík pevný bez regulace 145mm, 5 rolen, deska A Vozík pevný bez regulace pro posuvnou bránu do 6m. Vozík nemá možnost výkyvu a taky je bez možnosti regulace výšky. Silonové rolny zaručují tichý provoz brány. Vozík je pozinkovaný a je tedy ideálně povrchově ochráněn proti korozi. Vozík je vhodný pro menší a lehčí posuvnou bránu. H[mm] A[mm] B[mm] C[mm] Váha[kg] V ,70 V ,42 2.

4 Vozík pevný s regulací 145mm, 5 rolen, deska A Vozík pevný s regulací pro posuvnou bránu do 6m. Vozík nemá možnost výkyvu, má však možnost regulace výšky, kterou mu zabezpečují 4 regulační šrouby. Silonové rolny zaručují tichý provoz brány. Vozík je pozinkovaný a teda ideálně povrchově ochráněn proti korozi. Hmin[mm] Hmax[mm] A[mm] B[mm] C[mm] Váha V ,72 kg V ,46 kg Vozík pevný bez regulace 3 rolny, deska A Vozík pevný bez regulace pro závěsné brány do 4m. Vozík je vhodný pro bránu s nízkou světlou výškou. Základová deska má tři otvory pro možnost nastavení polohy, nicméně bez možnosti regulace. Rolny jsou od základové desky vyvýšeny o 53 mm. Vozík je pozinkovaný a teda ideálně povrchově ochráněn proti korozi. Silonové rolny zaručují tichý provoz brány. H[mm] A[mm] B[mm] C[mm] Váha V ,80 kg V ,60 kg Vozík výkyvný s regulací 300mm, 8 rolen, deska A nebo B Vozík výkyvný s regulací pro posuvné brány do 10m. Vozík má možnost výkyvu i možnost regulace výšky, kterou mu zabezpečují 4 regulační šrouby. Vozík má 8 kovových nebo silonových rolen a je vhodný pro delší a těžký typ posuvné brány. Silonové rolny zaručují tichý provoz brány. Vozík je pozinkovaný a tedy ideálně povrchově ochráněn proti korozi. Hmin[mm] Hmax[mm] A[mm] B[mm] C[mm] V V

5 Vozík pevný bez regulace pro závěsné brány, 3 rolny Vozík pevný bez regulace pro závěsné brány do 4m. Vozík je určen pro brány s profilem 80x80x5 mm, jeho druhá varianta potom do profilu 70x70x4 mm. Má tři silonové nebo kovové rolny s ložisky. Vozík je vodný pro bránu s nízkou světlou výškou. Má Tři otvory pro možnost nastavení polohy, nicméně bez možnosti regulace. Když porovnáme silonové a kovové rolny, tak životnost mají oba tipy po generace. Silonové rolny navíc slouží tichému provozu brány. Ochrana proti korozi je zaručena pozinkováním. H[mm] A[mm] B[mm] C[mm] Váha V ,10 kg V ,94 kg Vozík výkyvný bez kotvení 145mm, 5 rolen Vozík výkyvný bez kotvení pro posuvné brány do 6m. Vozík nemá kotvení a je vhodný pro případy, že si chcete kotvení vyrobit dle svých představ nebo pro případ, že si to situace vyžaduje. Vozík má pět kovových nebo silonových rolen. Vozík je pozinkovaný a tedy ideálně povrchově ochráněn proti korozi. Silonové rolny zaručují tichý provoz brány. H[mm] A[mm] B[mm] C[mm] Váha V ,95 kg Vozík výkyvný bez regulace 220mm, 5 rolen, deska B Vozík výkyvný bez regulace pro posuvné brány do 8m. Vozík je bez regulace, což znamená, že není možná výšková regulace pomocí šroubů, má však možnost výkyvu. Vozík je určen pro brány s profilem 80 x 80 x 5 mm. Skládá se z pěti silonových nebo kovových rolen s ložisky. Vozík je určen pro montážní desku B. Silonové rolny zaručují tichý provoz brány. Vozík je pozinkovaný a teda ideálně povrchově ochráněn proti korozi. H[mm] A[mm] B[mm] C[mm] Váha V ,08 kg V ,00 kg 4.

6 Vozík výkyvný s regulací 220mm, 5 rolen, deska B Vozík výkyvný s regulací pro posuvné brány do 8m. Vozík má možnost výkyvu i možnost regulace výšky, kterou mu zabezpečují 4 regulační šrouby. Vozík je určen pro brány s profilem 80 x 80 x 5 mm. Skládá se z pěti silonových nebo kovových rolen s ložisky. Vozík je určen pro montážní desku B. Když porovnáme silonové a kovové rolny, tak životnost mají oba tipy po generace. Silonové rolny navíc slouží tichému provozu brány. Ochrana proti korozi je zaručena pozinkováním. Vozík pevný bez regulace 220mm, 5 rolen, deska B Hmin[mm] Hmax[mm] A[mm] B[mm] C[mm] Váha V ,25 kg V ,58 kg Vozík pevný bez regulace pro posuvnou bránu do 8m. Tenhle typ vozíku je bez regulace, což znamená, že není možná výšková regulace pomocí šroubů. Vozík je určen pro brány s profilem 80 x 80 x 5 mm. Skládá se z pěti silonových nebo kovových rolen s ložisky. Vozík je určen pro montážní desku B. Když porovnáme silonové a kovové rolny, tak životnost mají oba tipy po generace. Silonové rolny navíc slouží tichému provozu brány. Ochrana proti korozi je zaručena pozinkováním. H[mm] A[mm] B[mm] C[mm] Váha V ,30 kg V ,30 kg Vozík pevný s regulací 220mm, 5 rolen, deska B Vozík pevný s regulací pro posuvnou bránu do 8m. Vozík nemá možnost výkyvu, má však možnost regulace výšky, kterou mu zabezpečují 4 regulační šrouby. Vozík je určen pro brány s profilem 80 x 80 x 5 mm. Skládá se z pěti silonových nebo kovových rolen s ložisky. Vozík je určen pro montážní desku B. Když porovnáme silonové a kovové rolny, tak životnost mají oba tipy po generace. Silonové rolny navíc slouží tichému provozu brány. Ochrana proti korozi je zaručena pozinkováním. Hmin[mm] Hmax[mm] A[mm] B[mm] C[mm] Váha V ,20kg V ,20 kg 5.

7 Vozík pevný s regulací 3 rolny, deska B Vozík pevný s regulací na velké montážní desce pro posuvné brány do 4m. Vozík nemá možnost výkyvu, má však možnost regulace výšky, kterou mu zabezpečují 4 regulační šrouby. Vozík je určen pro brány s profilem 80 x 80 x 5 mm. Má tři silonové nebo kovové rolny s ložisky. Vozík je vhodný pro bránu s nízkou světlou výškou. Má tři otvory pro možnost nastavení polohy. Když porovnáme silonové a kovové rolny, tak životnost mají oba typy po generace. Silonové rolny navíc slouží tichému provozu brány. Ochrana proti korozi je zaručena pozinkováním. Hmin[mm] Hmax[mm] A[mm] B[mm] C[mm] Váha V ,91 kg V ,70 kg Vozík výkyvný s regulací 300mm, 10 rolen, deska B Vozík výkyvný s regulací pro posuvné brány do 10m. Vozík má možnost výkyvu i možnost regulace výšky, kterou mu zabezpečují 4 regulační šrouby. Vozík má 10 kovových nebo silonových rolen a je vhodný pro delší posuvnou bránu. Silonové rolny zaručují tichý provoz brány. Vozík je pozinkovaný a tedy ideálně povrchově ochráněn proti korozi. Hmin[mm] Hmax[mm] A[mm] B[mm] C[mm] Váha V ,00 kg V ,27 kg Vozík výkyvný s regulací 360mm, 10 rolen, deska B Vozík výkyvný s regulací pro posuvné brány nad 10m. Vozík má možnost výkyvu i možnost regulace výšky, kterou mu zabezpečují 4 regulační šrouby. Vozík má 10 kovových nebo silonových rolen a je vhodný pro velké a robustné tipy posuvných bran. Vozík je pozinkovaný a tedy ideálně povrchově ochráněn proti korozi. Silonové rolny zaručují tichý provoz brány. Hmin[mm] Hmax[mm] A[mm] B[mm] C[mm] Váha V ,66 kg V ,97 kg 6.

8 Výběr vedení brány závisí na konkrétní dispozici. Vrchní vedení je vhodné v situaci, kdy výplň brány (například dřevěné latě) nepřesáhne bránu. Vrchní vedení brány je ukotveno na stávající oplocení. Boční vedení je vhodné v okamžiku, kdy je žádoucí, aby výplň přesahovala rám brány. Rolny jsou nedílnou součástí posuvného mechanismu brány. Nabízíme je v plastovém a silikonovém provedení. Vrchní vedení 2 rolny Vrchní vedení 4 rolny Vrchní vedení pogumované nebo plastové pro posuvné brány s dvěma rolnami. Vrchní vedení se dvěma rolnami slouží k zabránění výkyvů posuvné brány po bocích. Nabízíme plastové vrchní vedení nebo pogumované boční vedení. Zvolit můžete dle typu povrchu, z kterého je Vaše posuvná brána. Kovové části vrchního vedení jsou pozinkovány a tedy ideálně povrchově chráněné proti korozi. Poznámka Váha VVR-1-G pogumované 830,00 g VVR-1-P plastové 860,00 g Vrchní vedení pro posuvné brány 4 rolny. Vrchní vedení pogumované nebo plastové pro posuvné brány se čtyřmi rolnami. Vrchní vedení se čtyřmi rolnami slouží k zabránění výkyvů posuvné brány po bocích. Nabízíme plastové vrchní vedení nebo pogumované boční vedení. Zvolit můžete dle typu povrchu, z kterého je Vaše posuvná brána. Kovové části vrchního vedení jsou pozinkovány a tedy ideálně povrchově chráněné proti korozi. Poznámka Váha VVR-2-G pogumované 1,72 kg VVR-2-P plastové 1,78 kg Vrchní vedení 2 rolny regulovatelné Vrchní vedení pro posuvné brány 2 rolny regulovatelné. Jeklový profil s 2 rolnami a kotvící plotnou. Vhodné pro kotvení na betonové sloupky. Konzola horního vedení slouží proti vysazení brány. Kovové části vrchního vedení jsou pozinkovány a tedy ideálně povrchově chráněné proti korozi. Poznámka Váha VVR-3-G pogumované 1,25 kg VVR-3-P plastové 1,30 kg 7.

9 Boční vedení posuvných bran je používáno u bran, kdy výplň přesahuje bránu. Můžete vybírat z bočních vedení ložiskových, plastových a pogumovaných jednou s rolnou. Boční vedení s jednou rolnou zamezí výkyvům brány do boku. Boční vedení 1 rolna Boční vedení plastové pro posuvné brány. Boční vedení s jednou rolnou slouží k zabránění výkyvů posuvné brány po bocích. Nabízíme plastové boční vedení nebo pogumované boční vedení. Zvolit můžete dle typu povrchu, z kterého je Vaše posuvná brána. Poznámka Váha BR-32 plastové 290,00 g BR-34 plastové 290,00 g BR-36 plastové 290,00 g BR-41 plastové 300,00 g BR-43 plastové 310,00 g BR-43G pogumované 320,00 g Boční vedení 1 rolna ložisková Boční vedení ložiskové pro posuvné brány. Boční vedení s jednou ložiskovou rolnou slouží k zabránění výkyvů posuvné brány po bocích. Poznámka Váha BR-2 plastová rolna 320,00 g 8.

10 Rolny tvoří součást posuvného mechanismu brány. Námi nabízený sortiment rolen je široký co do výběru materiálu a průměru výrobku. Vybírat můžete z rolen plastových, rolen provázecích s ložisky, rolen plastových bezložiskových, rolen spodních s vedením i bez vedení a silikonových rolen s ložisky. Rolna silonová ložisková Rolny silonové ložiskové pro posuvné brány. Silonová rolna se používá na vozíku k pohybu brány. Rolna plastová bezložisková D[mm] d[mm] B[mm] RSL ,00 RSL ,00 RSL ,00 RSL ,00 RSL ,00 RSL ,00 Rolny plastové bezložiskové pro posuvné brány D[mm] d[mm] B[mm] H[mm] RP ,00 RP ,00 RP ,00 RP ,00 Rolna kovová ložisková Rolny kovové ložiskové pro posuvné brány. Kovová rolna se používá na vozíku k pohybu brány. Kovová rolna je pozinkovaná a teda ideálně povrchově ochráněna proti korozi. D[mm] d[mm] B[mm] RKL ,5 380,00 Rolna spodní Rolny provázecí pro boční vedení posuvných bran. Rolna se používá v horním vedení posuvné brány. Vybrat můžete podle zvoleného materiálu těla brány a jeho povrchu. Rolny nabízíme plastové, pogumované nebo ložiskové. B[mm] C[mm] D[mm] d[mm] A[mm] RS-1H ,00 RS-1X ,00 RSL ,00 9.

11 Rolny tvoří součást posuvného mechanismu brány. Námi nabízený sortiment rolen je široký co do výběru materiálu a průměru výrobku. Vybírat můžete z rolen plastových, rolen provázecích s ložisky, rolen plastových bezložiskových, rolen spodních s vedením i bez vedení a silikonových rolen s ložisky. Rolna provázecí Rolny provázecí pro boční vedení posuvných bran. Rolna se používá v horním vedení posuvné brány. Vybrat můžete podle zvoleného materiálu těla brány a jeho povrchu: rolny nabízíme plastové, pogumované nebo ložiskové. R1 R2 R3 Rolna spodní s vedením - kladka pro kolejovou bránu Poznámka D[mm] R-1-25 plastová ,00 R-1-32 plastová ,00 R-1-34 plastová ,00 R-1-36 plastová ,00 R-1-41 plastová ,00 R-1-43 plastová ,00 R-2 pogumovaná ,00 R-3 ložisková ,00 Rolna spodní s vedením pro posuvné brány s kolejnicí. Rolna je určen pro pojezdové, kolejové posuvné brány, nikoli pro samonosné posuvné brány. Rolna má vlastní vedení. B[mm] H[mm] A[mm] RS-2H ,00 RS-2O ,00 RS-2X ,00 10.

12 V této kategorii naleznete komponenty určené k doražení brány či její stabilizaci v případě úchytů. Doraz spodní slouží k doražení spodního C-Profilu při zavírání brány. Kapsy zabezpečují brány proti silnému větru a udrží je zavřené. Nájezdy spodní jsou montovány na konci profilu, dorážejí do spodního dorazu. Úchyty spolehlivě zajistí, že nedochází k viklání horní části brány. Doraz Spodní koncový doraz s gumou pro posuvné brány. D-1 430,00 Dojezdové kapsy jsou určeny ke komfortnímu doražení brány. Kapsy slouží k lepšímu držení a stabilitě zavřené brány. Pro montáž samonosné posuvné brány je nezbytná. Tichý doraz brány je zajištěn pomocí gumového dorazu. Kapsu vybírejte dle daných rozměrů použitého profilu. Typickým materiálem, ze kterého jsou kapsy zhotoveny, je ocelový pozinkovaný plech. Dojezdová kapsa Spodní dojezdová kapsa pro posuvné brány. Dojezdová kapsa se umísťuje na spodní část sloupku nebo plochy, kde brána doráží. B[mm] C[mm] Váha[kg] DK ,20 Dojezdová kapsa s rolnami Spodní dojezdová kapsa s rolnami pro posuvné brány. Dojezdová kapsa se umísťuje na spodní část sloupku nebo plochy, kde brána doráží. Tato kapsa má oproti standartní kapse i rolny. B[mm] C[mm] Váha[kg] DK ,32 DK ,44 Spodní nájezd posuvné brány je instalován na konec, resp. začátek C-profilu. Při doražení brány brána doráží do spodního dorazu (např. do kapsy) kolečkem, nikoliv svou konstrukcí. Vybírat můžete z variant spodní nájezd bez dorazu i s dorazem. Spodní nájezd Spodní nájezdové kolečko pro posuvné brány. Spodní nájezd bez dorazu. Používá se na spodní části dovíracího konce brány. Profil[mm]x[mm] SN ,00 SN ,00 11.

13 Spodní nájezd s dorazem Spodní nájezdové kolečko pro posuvné brány. Spodní nájezd s dorazem. Používá se na spodní části dovíracího konce brány. Profil[mm]x[mm] SN ,00 SN ,00 Spodní nájezd na koncový sloupek Spodní nájezd s dorazem 70 na koncový sloupek. SN-3 Profil[mm]x[mm] 480,00 g Úchyty zajišťují stabilitu vrchní části brány. Nabízíme úchyty v provedení bez rolen a s rolnami. Úchyt brány s rolnami nabízíme v plastovém a pogumovaném provedení. Úchyt brány bez rolen Úchyty brány bez rolen pro posuvné brány. UB-2 50,00 UB-3 143,00 Úchyt brány s rolnami Úchyty brány s rolnami pro posuvné brány. Úchyt posuvné brány se používá na vrchním dovíracím konci posuvné brány. Úchyt zabraňuje "vyklání" horní koncové části posuvné brány. B[mm] C[mm] E[mm] F[mm] Poznámka UB-1-40G pogumované 500,00 UB-1-40P plastové 510,00 UB-1-60G pogumované 510,00 UB-1-60P plastové 510,00 UB-1-80G pogumované 530,00 UB-1-80P plastové 540,00 12.

14 Ke konkrétní posuvné či křídlové bráně je nutné vybrat další nezbytné komponenty. Součástí našeho sortimentu je i příslušenství bran. Nabízíme zámky pro posuvné brány či branky, montážní desky pro ukotvení vozíku, lišty pro instalaci pohonu brány a panty pro křídlové brány. Do posuvných bran je běžně instalován takzvaný hákový zámek. Tento druh zámku má místo jazýčku vysouvací hák, který zajistí zamknutí posuvné brány. Hákové zámky se od klasického zámku liší svou velikostí (dle velikosti použitého profilu brány) či možností otevření tohoto zámku kličkou. Zámky pro branky jsou vybaveny univerzálním jazýčkem. Jazýček je možné nastavit na levou či pravou orientaci. V naší nabídce dále naleznete příslušenství hákového zámku, tzv. protikus hákového zámku. Protikus hákového zámku PHZ ,00 Zámek hákový do posuvných bran E ZH ,00 Zámek hákový do posuvných bran D ZH ,00 Zámek do branky ZZ ,00 Zámek pro křídlovou bránu ZZ ,00 13.

15 Kliky pro posuvné brány KL ,00 KL ,00 Gumové dorazy použijete na místech kde brány nebo dveře naráží a tento náraz je třeba ztlumit, případně je náraz nežádoucí aby nedošlo ke kontaktu dvouch ocelových častí a případnému poškození povrchové úpravy. Gumový doraz Gumový doraz má dva otvory, které se nejčastěji vyvrtají samořeznými šrouby a doraz se jimi uchytí na místo, kde brána, dveře, anebo okno doráží. Vyrobený je z gumy, široká škála použití. GD-2 50,00 Gumový doraz Gumový doraz má otvor ve prostřed, který se nejčastěji vyvrtá samořezným šroubem a doraz se jimi uchytí na místo, kde brána, dveře, anebo okno doráží. Vyrobený je z gumy, široká škála použití. GD-1 10,00 14.

16 V naší nabídce naleznete také panty na křídlové brány a branky. Na výběr jsou zde panty se čtvercovou či kruhovou podstavou. Pant se čtvercovou podstavou slouží k uchycení křídlové brány do stavebního otvoru (jako je beton, zeď nebo tvárnice). Pant s kruhovou podstavou se používá k uchycení křídlové brány na kovovém sloupu. Díky tomu, že kruhová podstava nemá pozinkovanou povrchovou úpravu, je možné pant přivařit na jakoukoliv kovovou plochu. Pant regulovatelný kruhová podstava F Gmin/max D[mm] PR-1-16 M ,00 PR-1-20 M ,00 Pant regulovatelný čtvercová podstava F Gmin/max I L d PR-2-16 M ,00 PR-2-20 M ,00 15.

17 Madlo pro posuvnou bránu Poznámka M-01 rozpětí 300mm 670,00 Montážní deska Montážní desky slouží k ukotvení vozíku brány. Jednotlivé desky se liší svými rozměry. Montážní desky jsou proti korozi ošetřeny metodou pozinkování. A[mm] B[mm] D[mm] MD-1-A ,60 MD-1-B ,50 16.

18 Součástí naší nabídky jsou dorazy křídlových bran. Vybrat si můžete doraz určený k zabetonování, doraz s uchycením na šrouby, doraz s podestou i bez podesty (takzvaný navařovací doraz). Spodní doraz slouží k vymezení dorazových ploch křídlové brány. Tělo dorazu je vyrobeno z oceli, která je ošetřena pozinkovaným povrchem, tlumič nárazu je vyroben z gumy. Doraz brány křídlové DBK-1 300,00 Doraz brány křídlové - uchycení na šrouby DBK-2 470,00 Doraz spodní s podestou Spodní doraz s podestou na přišroubení slouží jako aretace křídlové brány. DBK-3 918,00 Doraz spodní bez podesty Spodní doraz na navaření. DBK-4 379,00 17.

19 Lišty jsou ozubené hřebeny, které tvoří nedílnou součást pohonu posuvné brány. Pro automatické otevírání brány pomocí pohonu brány je nutné tuto lištu nainstalovat téměř po celé délce brány. Vybírat můžete mezi poplastovanými lištami s kovovým jádrem nebo ocelovou lištou. Nabízíme lišty v délkách 1 m, 2 m, 3 m, 4 m, 5 m, 6 m. Lišta zubatá s kovovou výztuhou Lišta zubatá s kovovou výztuhou pro posuvné brány. Hřebenová nebo taky zubatá lišta je nevyhnutným komponentem posuvné brány, kterou nechcete otevírat jenom manuálně, ale chcete k ní i pohon. Ozubené kolo pohonu uvádí posuvnou bránu v pohyb právě díky této hřebenové liště. Lišta se vyznačuje velmi tichým chodem. Délka[m] LZ ,70 LZ ,40 LZ ,10 LZ ,80 LZ ,50 LZ ,20 Stojan pohonu SP

20 C-PROFILY pro posuvné brány se dělí na nosné a vodící profily. Zpravidla jsou přivařeny na spodní hranu samonosné posuvné brány. Vybírat můžete z profilů v délce 3 m a 6 m, po domluvě Vám připravíme rozměr dle Vašich potřeb. Profily jsou zpravidla železné, proti korozi mohou být ošetřeny žárovým pozinkováním. C-Profil 70x70x4 mm, Fe C-profil "70"/4mm se používá pro posuvné brány do 400kg. Rozměr 70x70x4 mm. C-profil je vhodný pro kovové i silonové rolny vozíků. Délka[m] A [mm] B [mm] C [mm] D [mm] Váha[kg] CP ,39 CP ,78 C-Profil 80x80x5 mm, Fe C-profil "80/"5mm se používá pro posuvné brány do 600kg. C-profil vhodný pro kovové i silonové rolny vozíků. Délka[m] A [mm] B [mm] C [mm] D [mm] Váha[kg] CP ,30 CP ,60 C-Profil 100x90x4 mm, Fe C-profil 100/ 4mm se používá pro posuvné brány nad 600kg. C-profil vhodný pro kovové i silonové rolny vozíků. Délka[m] A [mm] B [mm] C [mm] D [mm] Váha[kg] CP ,30 C-Profil 70x70x4 mm, Zn C-Profil 80x80x4 mm, Zn C-profil "70"/4mm se používá pro posuvné brány do 400kg. Rozměr 70x70x4 mm. C-profil je vhodný pro kovové i silonové rolny vozíků. Povrchová úprava žárový zinek. Délka[m] A [mm] B [mm] C [mm] D [mm] Váha[kg] CP-70-3 ZN ,39 CP-70-6 ZN ,78 C-profil "70"/4mm se používá pro posuvné brány do 600kg. Rozměr 80x80x5 mm. C-profil je vhodný pro kovové i silonové rolny vozíků. Povrchová úprava žárový zinek. Délka[m] A [mm] B [mm] C [mm] D [mm] Váha[kg] CP-80-3 ZN ,00 CP-80-6 ZN ,00 19.

KOMPONENTY PRO POSUVNÉ BRÁNY.

KOMPONENTY PRO POSUVNÉ BRÁNY. KOMPONENTY PRO POSUVNÉ BRÁNY www.facsrl.com Všechny rozměry jsou v mm. LEGENDA: NOSNOST POČET LOŽISEK POČET KUSŮ V BALENÍ 12 POJEZDOVÉ KOLEČKO S LOŽISKEM PROVEDENÍ ZN KÓD D D1 B H F V profil 301 60 48

Více

Hřebeny Nosné vozíky Typy pro posuvné brány. Kování. pro posuvné a samonosné brány. Prodejce:

Hřebeny Nosné vozíky Typy pro posuvné brány. Kování. pro posuvné a samonosné brány. Prodejce: Hřebeny Nosné vozíky Typy pro posuvné brány Kování pro posuvné a samonosné brány Prodejce: Řada 444 pro privat VO 444 VO 444 - nosný vozíčkový komplet 1500 mm dlouhý, pouzdřená ložiska, zinkovaný (max.

Více

KATALOG POSUVNÝCH A KŘÍDLOVÝCH BRAN, BRANEK A OPLOCENÍ

KATALOG POSUVNÝCH A KŘÍDLOVÝCH BRAN, BRANEK A OPLOCENÍ KATALOG POSUVNÝCH A KŘÍDLOVÝCH BRAN, BRANEK A OPLOCENÍ Brány Posuvné s.r.o. Kubelíkova 1224/42, 130 00 Praha Žižkov Mob.: +420 608 734 789, +420 776 887 877 ICO: 28650557 DIC: CZ28650557 www.branyposuvne.cz

Více

KATALOG PROFILY - DÍLY - KOVANÉ PRVKY - POLOTOVARY

KATALOG PROFILY - DÍLY - KOVANÉ PRVKY - POLOTOVARY KATALOG 2019 - PROFILY - DÍLY - KOVANÉ PRVKY - POLOTOVARY SCHÉMA INSTALACE SAMONOSNÉ BRÁNY 250mm L/3 100mm MIN. 800mm L L/3 + 350mm A B C70 C95 A (mm) 85 90 B (mm) 145 175 L max.(mm) 4 500 9 000 KONTAKT:

Více

KATALOG PROFILY - DÍLY - KOVANÉ PRVKY - POLOTOVARY. Změna cen je vyhrazena.

KATALOG PROFILY - DÍLY - KOVANÉ PRVKY - POLOTOVARY. Změna cen je vyhrazena. KATALOG 2018 - PROFILY - DÍLY - KOVANÉ PRVKY - POLOTOVARY Změna cen je vyhrazena. SCHÉMA INSTALACE SAMONOSNÉ BRÁNY 250mm L/3 100mm MIN. 800mm L L/3 + 350mm A B C70 C95 A (mm) 85 90 B (mm) 145 175 L max.(mm)

Více

KLADKA profil Y - 306Y. KLADKA profil Y, 2 ložiska - 307Y. D průměr KÓD VELIKOST C H L ŠROUB NOSNOST CENA

KLADKA profil Y - 306Y. KLADKA profil Y, 2 ložiska - 307Y. D průměr KÓD VELIKOST C H L ŠROUB NOSNOST CENA 2 KLADKA profil Y - 306Y KÓD VELIKOST C D průměr H L ŠROUB NOSNOST CENA 306/60 60 24 60 9 16,5 M10x45 100 Kg 190,- 306/80 80 34 78 9,5 20 M14x70 200 Kg 254,- 306/90 90 34 88 10,5 21 M14x70 210 Kg 277,-

Více

STÍNÍCÍ TECHNIKA. Brány, branky

STÍNÍCÍ TECHNIKA. Brány, branky Brány, branky Naše společnost se zabývá zakázkovým zpracováním nejrůznějších druhů vjezdových bran, které dodává tzv. na klíč, dle požadavků a možností zákazníka. Brány jsou vyráběny individuálně přímo

Více

D průměr H L ŠROUB NOSNOST CENA KÓD VELIKOST C

D průměr H L ŠROUB NOSNOST CENA KÓD VELIKOST C KLADKA profil Y - 306Y KÓD VELIKOST C D průměr H L ŠROUB NOSNOST CENA 306/60 60 24 60 9 16,5 M10x45 100 Kg 173,- 306/80 80 34 78 9,5 20 M14x70 200 Kg 231,- 306/90 90 34 88 10,5 21 M14x70 210 Kg 252,- 306/100

Více

O p l O c e n í p O l a r g O s c Z

O p l O c e n í p O l a r g O s c Z Oplocení Polargos pohodlí návratu domů 2018 CZ Naše technologické přednosti Dlouhá životnost rámu odtokové otvory Rámy bran a branek mají otvory pro odtok vody. Voda srážející se uvnitř oplocení tak může

Více

KOMPONENTY PRO BRÁNY NEREZ PROVEDENÍ.

KOMPONENTY PRO BRÁNY NEREZ PROVEDENÍ. KOMPONENTY PRO BRÁNY NEREZ PROVEDENÍ www.facsrl.com FINTO FINTO Standardně jsou ložiska v kolečkách zatavená a jsou z běžné oceli. Za příplatek lze dodat pouzdra ložisek z nerezu. Všechny rozměry jsou

Více

Panty Čepy Zámky Dorazy Ozdobné prvky. pohony pro posuvné brány. Kování. pro křídlové brány. Prodejce: Vladimír Tůma VRATA» BRÁNY» POHONY

Panty Čepy Zámky Dorazy Ozdobné prvky. pohony pro posuvné brány. Kování. pro křídlové brány. Prodejce: Vladimír Tůma VRATA» BRÁNY» POHONY Panty Čepy Zámky Dorazy Ozdobné prvky pohony pro posuvné brány Kování pro křídlové brány Prodejce: TRUHLÁŘSTVÍ» ZÁMEČNICTVÍ Vladimír Tůma VRATA» BRÁNY» POHONY artikl 146 doraz želva z pozinkované oceli

Více

Ceník Otáčivé křídlové brány 2008

Ceník Otáčivé křídlové brány 2008 Ceník Otáčivé křídlové brány 2008 MEA otáčivé křídlové brány s páskovou výplní: Stabilní, bezpečné a s dlouhou životností. Osvědčená kvalita pro soukromé i průmyslové využití. Barevné a robustní: brány

Více

1ks. cenový přehled této naší nabídky:

1ks. cenový přehled této naší nabídky: Nabídka dodavatele: Pro poptávajícího: výrobek označení pohon konstrukce povrch dodání výplň platby záruka výroba Prezentace nabízených služeb a výrobků vratových systémů na www.chcivrata.cz základní specifikace:

Více

PLOTOVÉ VÝPLNĚ VRATA, BRANKY

PLOTOVÉ VÝPLNĚ VRATA, BRANKY PLOTOVÉ VÝPLNĚ VRATA, BRANKY plotové výplně - dřevěné plotové výplně - plastové plotové výplně - kované posuvná vrata - samonosná vjezdová vrata posuvná na kolečku vjezdová vrata otočná - dvoukřídlá vstupní

Více

Pouzdra pro posuvné dveře

Pouzdra pro posuvné dveře Pouzdra pro posuvné dveře Technické parametry Pouzdro Omítka Konstrukce plechové kapsy je z pozinkovaného plechu o tloušťce 0,5 mm na bocích/zadním profilu a 0,8 mm na horním/spodním profilu. Bok plechové

Více

Rekapitulace - Rekonstrukce oplocení prostoru sportovního areálu Gymnázia Jaroslava Heyrovského

Rekapitulace - Rekonstrukce oplocení prostoru sportovního areálu Gymnázia Jaroslava Heyrovského Příloha č. 1 Rekapitulace - Rekonstrukce oplocení prostoru sportovního areálu Gymnázia Jaroslava Heyrovského Název délka/ks bez včetně 5.1 Rekonstrukce oplocení vnitřního hřiště 160 m 5.2 Rekonstrukce

Více

Systémy oplocení brány P plotové díly P branky P sloupky

Systémy oplocení brány P plotové díly P branky P sloupky Systémy oplocení brány P plotové díly P branky P sloupky Bezpečnost Bezpečnost používání brány je zajištěna zátěžovým vypínačem a lampou signalizující pohyb křídla brány. Zátěžový vypínač zastaví křídlo

Více

O p l O c e n í p O l a r g O s c Z

O p l O c e n í p O l a r g O s c Z Oplocení Polargos pohodlí návratu domů 2018 CZ Naše technologické přednosti DENVER 3 Dlouhá životnost rámu odtokové otvory Rámy bran a branek mají otvory pro odtok vody. Voda srážející se uvnitř oplocení

Více

Oplocen í. Pohodlí návratu domů. Sezóna je výhodou našich bran s elektrickým pohonem. 25 let zkušeností s výrobou plotů

Oplocen í. Pohodlí návratu domů. Sezóna je výhodou našich bran s elektrickým pohonem. 25 let zkušeností s výrobou plotů Oplocen í Sezóna 2019 PRO TY, KDO OCENÍ STYL MODERNÍ DESIGN PRO TUTO SEZÓNU Pohodlí návratu domů je výhodou našich bran s elektrickým pohonem 25 let zkušeností s výrobou plotů VENUS 2 MONACO 2 Kód: W6722

Více

KOMPONENTY PRO ROTAČNÍ KŘÍDLOVÉ BRÁNY.

KOMPONENTY PRO ROTAČNÍ KŘÍDLOVÉ BRÁNY. KOMPONENTY PRO ROTAČNÍ KŘÍDLOVÉ BRÁNY www.facsrl.com Všechny rozměry jsou v mm. LEGENDA: NOSNOST POČET LOŽISEK POČET KUSŮ V BALENÍ 60 regulovatelný PANT PROVEDENÍ ZN KÓD F H S I L G D Pant k přivaření

Více

Jednokřídlé. Una Hoja. Dvoukřídlé

Jednokřídlé. Una Hoja. Dvoukřídlé Stavební pouzdra pro posuvné dveře Jednokřídlé Una Hoja Dvoukřídlé 3 Technické parametry pro pouzdro do zděné stěny Let ZÁRUKY Kovová síť Konstrukce plechové kapsy je z pozinkovaného plechu o tloušťce

Více

HLINÍKOVÉ OPLOCENÍ HLINÍKOVÉ BALKÓNY HLINÍKOVÉ PRŮMYSLOVÉ POSUVNÉ BRÁNY HLINÍKOVÉ PROFILY

HLINÍKOVÉ OPLOCENÍ HLINÍKOVÉ BALKÓNY HLINÍKOVÉ PRŮMYSLOVÉ POSUVNÉ BRÁNY HLINÍKOVÉ PROFILY HLINÍKOVÉ OPLOCENÍ HLINÍKOVÉ BALKÓNY HLINÍKOVÉ PRŮMYSLOVÉ POSUVNÉ BRÁNY HLINÍKOVÉ PROFILY Katalog výrobků 2 / 2016 Naše firma se zaobírá výrobou produktů z hliníku už 25 let. Známe dokonale ten materiál,

Více

Kování. pro konstrukci posuvných a samonosných bran

Kování. pro konstrukci posuvných a samonosných bran Kování pro konstrukci posuvných a samonosných bran 18. kování 18. rejstřík 18.1 posuvné brány 18.2 křídlové brány 18.3 dveřní panty 18.4 skládací a zavěšená vrata 18.5 pro výstavbu mobilních stěn 18.6

Více

- PROFILY - DÍLY - KOVANÉ PRVKY - POLOTOVARY. Změna cen je vyhrazena.

- PROFILY - DÍLY - KOVANÉ PRVKY - POLOTOVARY. Změna cen je vyhrazena. KATALOG 2016 - PROFILY - DÍLY - KOVANÉ PRVKY - POLOTOVARY Změna cen je vyhrazena. SCHÉMA INSTALACE SAMONOSNÉ BRÁNY 250mm L/3 100mm MIN. 800mm L L/3 + 350mm A B C70 C95 A (mm) 85 90 B (mm) 145 175 L max.(mm)

Více

KOVÁŘSKÉ PRVKY KATALOG 2009

KOVÁŘSKÉ PRVKY KATALOG 2009 KATALOG 2009 Pro zručnější zákazníky, nebo výrobce používající pro svou výrobu kovářské polotovary, nabízíme řadu kovářských polotovarů, ze kterých lze jednoduchou úpravou sestavovat různé výrobky. Kované

Více

PLOTOVÉ SYSTÉMY VYZKOUŠEJTE KONFIGURÁTOR PLOTŮ. www.konfiguratory-bauhaus.cz

PLOTOVÉ SYSTÉMY VYZKOUŠEJTE KONFIGURÁTOR PLOTŮ. www.konfiguratory-bauhaus.cz PLOTOVÉ SYSTÉMY VYZKOUŠEJTE KONFIGURÁTOR PLOTŮ www.konfiguratory-bauhaus.cz DAFNY nezinkováno Plotový panel 8595068418789 2000 600 2020 Plotový panel 8595068418796 2000 900 2020 Plotový panel 8595068418802

Více

Ruční kladkostroj CM Hurricane

Ruční kladkostroj CM Hurricane Ruční kladkostroj CM Hurricane Extrémně robustní konstrukce zaručí dlouhou životnost i v náročných podmínkách. Zvýšená bezpečnost pomocí rychlé zátěžové brzdy, která zabezpečuje stabilitu a umístění břemene.

Více

Průmyslové oplocení. Posuvná brána P Panelové drátěné oplocení

Průmyslové oplocení. Posuvná brána P Panelové drátěné oplocení Průmyslové oplocení Posuvná brána P Panelové drátěné oplocení Průmyslová brána je vhodná pro uzavření průmyslových objektů, dvorů, parkovišť atd. Díky bytelné konstrukci je touto bránou možné uzavřít velké

Více

CURTAIN SIDER. Shrnovací systém. ALSAP s.r.o., Pražská 179, Loděnice u Berouna Tel , ,

CURTAIN SIDER. Shrnovací systém.   ALSAP s.r.o., Pražská 179, Loděnice u Berouna Tel , , CURTAIN SIDER Firma Kontaktní osoba E-mail Poznámka: Poptávka: Termín Objednávka: Číslo Lak RAL elox hliník A přední - zadní sloupky Šířka plata Vnitřní výška Délka plata 120 B zadní - zadní sloupky Přesah

Více

CENÍK 2002 PLOTY. Výtisk c.: 42,70 Kc 03-01-0004 KRÁTKÝ DRŽÁK

CENÍK 2002 PLOTY. Výtisk c.: 42,70 Kc 03-01-0004 KRÁTKÝ DRŽÁK KRÁTKÝ DRŽÁK 42,70 Kc 03-01-0004 Objednací císlo B H L?D1?D2 K profilu Povrchová ochrana 03-01-0004 23 31,5 39 8 12 477 GZ-M Jan Šafr - 1-3.5.2003 DLOUHÝ DRŽÁK 43,20 Kc 03-01-0005 Objednací císlo B H L?D1?D2

Více

Ruční kladkostroj CM Hurricane

Ruční kladkostroj CM Hurricane Ruční kladkostroj CM Hurricane Extrémně robustní konstrukce zaručí dlouhou životnost i v náročných podmínkách. Zvýšená bezpečnost pomocí rychlé zátěžové brzdy, která zabezpečuje stabilitu a umístění břemene.

Více

Montážní návod pro posuvný systém Avanza

Montážní návod pro posuvný systém Avanza Montážní návod pro posuvný systém Avanza Posuvný systém Avanza je tvořen jako stavebnicový systém několika základních hliníkových profilů: Profily malá záda a velká záda slouží především pro kotvení na

Více

Prodejní ceny 2014 maloobchod

Prodejní ceny 2014 maloobchod L.SKR,s.r.o. Malá Hraštice 168 262 03 Nový Knín obchod@skr.cz Prodejní ceny 2014 maloobchod Klasická pletiva a příslušenství pozinkovaná pletiva ZN pletiva zapletené, oko 55x55mm/drát 2,0mm Zn pletivo

Více

Brány Fragmentica, posuvné hliníkové ésa

Brány Fragmentica, posuvné hliníkové ésa Brány Fragmentica, posuvné hliníkové ésa samonosné Fragmentica Posuvná hliníková samonosná brána Složený roh CP profil s hřebenem a krycím EP profilem Hliníková samonosná brána je vhodná do všech vjezdů

Více

CURTAIN SIDER. Shrnovací systém. www.alsap.cz ALSAP s.r.o., Pražská 179, 267 12 Loděnice u Berouna Tel. 733 746 997, 733 746 999, prodej@alsap.

CURTAIN SIDER. Shrnovací systém. www.alsap.cz ALSAP s.r.o., Pražská 179, 267 12 Loděnice u Berouna Tel. 733 746 997, 733 746 999, prodej@alsap. CURTAIN SIDER Shrnovací systém www.alsap.cz ALSAP s.r.o., Pražská 179, 267 12 Loděnice u Berouna Tel. 733 746 997, 733 746 999, prodej@alsap.cz 9/2012 Firma Kontaktní osoba E-mail Poznámka: Poptávka: Termín

Více

Ceník bran PLOTMARKET.cz CENÍK PLOTŮ 2015. PRODEJNÍ CENY V CZK Aktualizovaný 10.9.2015 KŘÍDLOVÉ A POSUVNÉ BRÁNY. AMONIT s.r.o.

Ceník bran PLOTMARKET.cz CENÍK PLOTŮ 2015. PRODEJNÍ CENY V CZK Aktualizovaný 10.9.2015 KŘÍDLOVÉ A POSUVNÉ BRÁNY. AMONIT s.r.o. CENÍK PLOTŮ 2015 PRODEJNÍ CENY V CZK Aktualizovaný 10.9.2015 KŘÍDLOVÉ A POSUVNÉ BRÁNY AMONIT s.r.o. Bezplatná infolinka: 0800 900 444 plotmarket@plotmarket.cz www.plotmarket.cz Tento ceník nahrazuje platnost

Více

český výrobce betonových plotů a bran CENÍK - betonové ploty - montážní práce - výplně plotů - branky a brány

český výrobce betonových plotů a bran CENÍK - betonové ploty - montážní práce - výplně plotů - branky a brány český výrobce betonových plotů a bran CENÍK - betonové ploty - montážní práce - výplně plotů - branky a brány JEDNOSTRANNÝ PLOT sloupky hladké, rohové nebo s dekorem, výška do 2,5m všechny vzory a tvary

Více

Montážní návod pro posuvný systém Avanza. Montáž na strop

Montážní návod pro posuvný systém Avanza. Montáž na strop Montážní návod pro posuvný systém Avanza Montáž na strop Posuvný systém Avanza je tvořen jako stavebnicový systém několika základních hliníkových profilů: Profily malá záda a velká záda slouží především

Více

2 POLICOVÉ O REGÁLY REGÁL

2 POLICOVÉ O REGÁLY REGÁL POLICOVÉ REGÁLY 2 POLICOVÉ REGÁLY 3 POLICOVÉ REGÁLY Všeobecně slouží konstrukce policového regálu k ukládání různých druhů zboží a materiálů přímo na police (drobné zboží, krabice, plastové přepravky,

Více

KOMPONENTY PRO VÝROBU BRAN

KOMPONENTY PRO VÝROBU BRAN KOMPONENTY PRO VÝROBU BRAN CENÍK 2011 - 1-100.100 Pant pro oc. dveře k přivař., 2-dílný, výs.čep s podl., černý 19 152 24 0,112 100.120 Pant pro oc. dveře k přivař., 2-dílný, výs.čep s podl., černý 23

Více

ZÁKLADNÍ CENÍK PLATNÝ OD 01.06.2010

ZÁKLADNÍ CENÍK PLATNÝ OD 01.06.2010 ZÁKLADNÍ CENÍK PLATNÝ OD 01.06.2010 Slevový systém pro výrobky uvedené v katalogu Slevy pro jednorázový odběr nákup nad 20 000Kč sleva 2 % nákup nad 40 000Kč sleva 3 % nákup nad 80 000Kč sleva 5 % nákup

Více

Dveře HSE. Obecný popis. Ukázky realizací. Sortiment

Dveře HSE. Obecný popis. Ukázky realizací. Sortiment HUMPOLECKÉ STAVEBNÍÍ ELEMENTY SYSTÉMY DVEŘÍÍ A ZÁRUBNÍÍ Dveře HSE ZK dveře jsou vyrobeny ve tvaru klasických vnitřních dřevěných dveří. Konstrukci dveřního křídla tvoří dva ocelové korpusy vylisované ze

Více

CENÍK platný od 1.1.2012

CENÍK platný od 1.1.2012 český výrobce betonových plotů a brán CENÍK platný od 1.1.2012 - betonové ploty - montážní práce - výplně plotů - branky a brány JEDNOSTRANNÝ PLOT sloupky hladké, rohové nebo s dekorem, výška do 2,5m DESKY

Více

TRIX HEAVY. POSUVNÝ SYSTÉM PODÉL ZDI TĚŽKÝ (DO 100 kg) : TRIX HEAVY. 7. Imbusové klíče

TRIX HEAVY. POSUVNÝ SYSTÉM PODÉL ZDI TĚŽKÝ (DO 100 kg) : TRIX HEAVY. 7. Imbusové klíče TRIX HEAVY Součástí dodaného balíčku kování pro dřevěné dveře jsou tyto komponenty : 1. Sada vozíčků: Sada vozíčků obsahuje : Vozíčky (vozíček je určen pro dřevěné dveře o tloušťce 40 mm) úchyt pro dřevěné

Více

Technický manuál k sestavení a zaměření plotů, bran a branek

Technický manuál k sestavení a zaměření plotů, bran a branek Technický manuál k sestavení a zaměření plotů, bran a branek Barvy profilů Hliníkové plotové systémy zaručují: BEZÚDRŽBOVOST - TVROVOU STÁLOST PEVNOST - DESIGN - ŠIROKOU VRIBILITU TECHNICKÝCH ŘEŠENÍ -

Více

Firma Metoděj Dobeš Kovovýroba působí na trhu již od roku 1992. Jsme rodinná firma s moderními metodami vedení lidských zdrojů, jsme tu pro Vás.

Firma Metoděj Dobeš Kovovýroba působí na trhu již od roku 1992. Jsme rodinná firma s moderními metodami vedení lidských zdrojů, jsme tu pro Vás. NABÍDKOVÝ KATALOG Město Zlín - průmyslové centrum regionu Střední Moravy, proslavené mnohými podnikatelskými aktivitami, spojenými především se jménem Tomáš Baťa, světově proslulými cestovateli Zikmundem

Více

Sady FADINI 139. brány. pro posuvné. pro rotační brány. pro průmyslová. vrata. pro garážová vrata. hydraulické dopravní. řídicí jednotky.

Sady FADINI 139. brány. pro posuvné. pro rotační brány. pro průmyslová. vrata. pro garážová vrata. hydraulické dopravní. řídicí jednotky. Sady CZ Sady kompletní systémy sady rádiové ovládání bezpečnostní a signalizační prvky ovládací prvky pro průmyslová pro posuvné elektronické řídicí jednotky hydraulické dopravní pro garážová pro rotační

Více

TRIX HEAVY. POSUVNÝ SYSTÉM PODÉL ZDI TĚŽKÝ (DO 100 kg) : TRIX HEAVY. Součástí dodaného balíčku kování pro skleněné dveře jsou tyto komponenty :

TRIX HEAVY. POSUVNÝ SYSTÉM PODÉL ZDI TĚŽKÝ (DO 100 kg) : TRIX HEAVY. Součástí dodaného balíčku kování pro skleněné dveře jsou tyto komponenty : TRIX HEAVY Součástí dodaného balíčku kování pro skleněné dveře jsou tyto komponenty : 1. Sada vozíčků: Sada vozíčků obsahuje : Vozíčky (vozíček je určen pro skleněné dveře o tloušťce skla 8, 10, 12 mm

Více

Montážní návod pro posuvný systém Avanza. Montáž na zeď

Montážní návod pro posuvný systém Avanza. Montáž na zeď Montážní návod pro posuvný systém Avanza Montáž na zeď Posuvný systém Avanza je tvořen jako stavebnicový systém několika základních hliníkových profilů: Profily malá záda a velká záda slouží především

Více

RUN 1800/2500 ROBO ROBUS 350, 600, 1000 ROAD 400 GOLD 400. automatizační technika. Pohony. pro posuvné brány. Prodejce:

RUN 1800/2500 ROBO ROBUS 350, 600, 1000 ROAD 400 GOLD 400. automatizační technika. Pohony. pro posuvné brány. Prodejce: RUN 1800/2500 ROBO ROBUS 350, 600, 1000 ROAD 400 GOLD 400 automatizační technika Pohony pro posuvné Prodejce: RO 300 RO 300 - pohon pro posuvné do hmotnosti 300 kg Pohon RO 300 s vestavěným zdrojem, 230

Více

Montážní návod posuvný systém SMART pro dřevěné dveře

Montážní návod posuvný systém SMART pro dřevěné dveře Montážní návod posuvný systém SMART pro dřevěné dveře A - Pro dřevěné dveře bez zárubně, bez bočního dorazu, garnýž AL B - Pro dřevěné dveře se zárubní bez bočního dorazu, garnýž AL C - Pro dřevěné dveře

Více

Montážní výška 48-50 mm 55mm 12mm 58-60 mm 68mm 12mm 78-80 mm 90mm 12mm. Vnější rozměr. Montážní otvor. Model. 55mm. 68mm. 90mm

Montážní výška 48-50 mm 55mm 12mm 58-60 mm 68mm 12mm 78-80 mm 90mm 12mm. Vnější rozměr. Montážní otvor. Model. 55mm. 68mm. 90mm Kabelová průchodka Materiál : zinek Kabelový vývod vzhled hliník velikost 55mm Kód: A0097-55mm Silber Kabelový vývod vzhled hliník velikost 68mm Kód: A0097-68mm Silber Kabelový vývod vzhled hliník velikost

Více

PLOTOVÉ SYSTÉMY VYZKOUŠEJTE KONFIGURÁTOR PLOTŮ.

PLOTOVÉ SYSTÉMY VYZKOUŠEJTE KONFIGURÁTOR PLOTŮ. PLOTOVÉ SYSTÉMY VYZKOUŠEJTE KONFIGURÁTOR PLOTŮ www.konfiguratory-hornbach.cz DERYN nezinkováno černá prášková barva RAL 9005 Plotový panel 8736584 2000 600 2020 Plotový panel 8736585 2000 900 2020 Plotový

Více

KOVOVÝ NÁBYTEK. Základní barevné provedení : barva šedá RAL 7035. Skříně. Příloha č 2 k RS kovový nábytek č.j. MV-86810-65/VZ-2013 39113600-3

KOVOVÝ NÁBYTEK. Základní barevné provedení : barva šedá RAL 7035. Skříně. Příloha č 2 k RS kovový nábytek č.j. MV-86810-65/VZ-2013 39113600-3 KOVOVÝ NÁBYTEK Příloha č 2 k RS kovový nábytek Základní barevné provedení : barva šedá RAL 7035 NÁZEV POPIS MATERIÁL NIPEZ KÓD Lavice šatní lavička, 150 cm konstrukce nohou z ocelových trubek, sedák -

Více

CENÍK - komponenty pro posuvné a křídlové brány-vrata 09/2014-15

CENÍK - komponenty pro posuvné a křídlové brány-vrata 09/2014-15 CENÍK - komponenty pro posuvné a křídlové brány-vrata Samonosné posuvné brány S Gate and door systems ks 39 2ks SPEED SE; 5,6m STAGE SB 5,6; 5 312 KIT FERO SBE 01 sada s černou šínou 5,6m KIT FERO SZE

Více

PLOTOVÉ SYSTÉMY VYZKOUŠEJTE. KONFIGURÁTOR PLOTŮ www.konfiguratory-obi.cz

PLOTOVÉ SYSTÉMY VYZKOUŠEJTE. KONFIGURÁTOR PLOTŮ www.konfiguratory-obi.cz PLOTOVÉ SYSTÉMY VYZKOUŠEJTE KONFIGURÁTOR PLOTŮ www.konfiguratory-obi.cz DORIS nezinkováno černá prášková barva RAL 9005 Plotový panel 8595068418789 2000 600 2020 Plotový panel 8595068418796 2000 900 2020

Více

S NAŠÍM SYSTÉMEM MOBILNÍHO OPLOCENÍ ZABEZPECÍTE JAKOUKOLIV AKCI

S NAŠÍM SYSTÉMEM MOBILNÍHO OPLOCENÍ ZABEZPECÍTE JAKOUKOLIV AKCI w w w. f l e x p l o t y. c z BEZPECNÝ CHYTRÝ S NAŠÍM SYSTÉMEM MOBILNÍHO OPLOCENÍ ZABEZPECÍTE JAKOUKOLIV AKCI Společnost FLEXPLOTY, s.r.o. je ryze českou společností zabývající se výrobou, distribucí,

Více

VJEZDOVÉ BRÁNY KOVANÉ PLOTY

VJEZDOVÉ BRÁNY KOVANÉ PLOTY VJEZDOVÉ BRÁNY KOVANÉ PLOTY SAMONOSNÉ POSUVNÉ BRÁNY Samonosná posuvná brána je pro své vlastnosti velice oblíbená, je především nenáročná na údržbu. Křídlo brány je neseno a pohybuje se nad povrchem vjezdu,

Více

Ceník kovaných komponentů 2013

Ceník kovaných komponentů 2013 Ceník kovaných komponentů 2013 4 1235 ozdobná tyč 1,02 65,00 9 1807 ozdobná tyč 1,77 93,00 4 1236 ozdobná tyč 1,02 69,00 9 1808 ozdobná tyč 2,46 118,00 4 1237 ozdobná tyč 1,00 63,00 9 1809 ozdobná tyč

Více

Komponenty pro posuvné a køídlové brány - vrata

Komponenty pro posuvné a køídlové brány - vrata Komponenty pro posuvné a køídlové brány - vrata CENÍK2006 Pravidelná úèast na mezinárodních stavebních veletrzích IBF Brno FOR ARCH Praha Prezentace Firmy 2 DISTRIBUČNÍ SKLAD KOMPONENTŮ PRO POSUVNÉ A KŘÍDLOVÉ

Více

Gate and door systems ZALOŽENO 1992 ISO Komponenty pro posuvné a křídlové brány vrata CENÍK 2017/08

Gate and door systems ZALOŽENO 1992 ISO Komponenty pro posuvné a křídlové brány vrata CENÍK 2017/08 Gate and door systems ZALOŽENO 1992 ISO 9001 Komponenty pro posuvné a křídlové brány vrata CENÍK 2017/08 KITY - série E-BOX ( průjezdní šířka do 4 m) Obrázek Číslo zboží Název Ks / m 1 ks (kg) 1710053

Více

Katalog automatických a ručních dveří

Katalog automatických a ručních dveří Katalog automatických a ručních dveří VYMYSLICKÝ - VÝTAHY spol s r.o. OBSAH KATALOGU Automatické dveře Ruční dveře Montážní pokyny Návod na údržbu a mazání Popis šachetních dveří s požární odolností Schéma

Více

05/2017. Mobilní oplocení. Návod na montáž a použití

05/2017. Mobilní oplocení. Návod na montáž a použití 05/017 Mobilní oplocení Návod na montáž a použití Obsah Obsah 1.0 Základní informace 1.1 Charakteristické vlastnosti 1. Bezpečnostní pokyny.0 Komponenty.0 Pokyny k montáži.1 Než začnete s montáží. Montáž

Více

Přišroubování úchytu dřevěných dveří k horní hraně dřevěných dveří vrut 5 x 50 6 ks

Přišroubování úchytu dřevěných dveří k horní hraně dřevěných dveří vrut 5 x 50 6 ks TRIX ZERO Součástí dodaného balíčku kování jsou tyto komponenty : 1. Sada vozíčků: Sada vozíčků obsahuje : Vozíčky (vozíček je určen pro skleněné dveře tl.8, 10 a 12 mm a grafosklo do tl.12 mm a pro dřevěné

Více

Příslušenství k dveřním podlahovým zavíračům DORMA BTS

Příslušenství k dveřním podlahovým zavíračům DORMA BTS Příslušenství k dveřním podlahovým zavíračům DORMA BTS Hliníkové dorazové dveře Dveřní páka z lehkého kovu pro rovinné dorazové dveře různých systémů šířka dveří do 1200 mm, hmotnost dveří do 120 kg pro

Více

OBSAH. Profily - Modul 45. Spojovací prvky - drážka 6. Zaslepovací doplňky - drážka 6. Spojovací doplňky - drážka 6. Profily - Modul 40

OBSAH. Profily - Modul 45. Spojovací prvky - drážka 6. Zaslepovací doplňky - drážka 6. Spojovací doplňky - drážka 6. Profily - Modul 40 OBSAH Profily - Modul 45 101832 Profil 18.5x32 1/1 101845 Profil 18.5x45 1/1 101803 Profil 18.5x45 třídrážkový 1/1 101890 Profil 18.5x90 1/1 101180 Profil 18.5x180 1/1 103232 Profil 32x32 1/2 103232L Profil

Více

V současné době řešení obsahuje ucelené řady pro: Stavební pouzdra a skryté zárubně Ocelové zárubně Skleněné stěny Posuvné systémy

V současné době řešení obsahuje ucelené řady pro: Stavební pouzdra a skryté zárubně Ocelové zárubně Skleněné stěny Posuvné systémy Posuvné systémy www.dvernisystem.cz Filozofií dveřního systému bylo umožnit architektům a bytovým designérům komplexní designové sjednocení různých technických řešení interiérových dveřních otvorů jak

Více

K L J O. ± 0.000 = 206,50 m.n.m.

K L J O. ± 0.000 = 206,50 m.n.m. I K L H M G J O N ± 0.000 = 206,50 m.n.m. VÝŠKOVÝ SYSTÉM Bpv - - 12/2013 DPS 01.AST DPS 01 AST 461 - A TABULKA ZÁMEČNICKÝCH PRVKŮ - areál Z01 400 plotová výplň kotevní tyčovina 15/15 pro zazdění 18 18

Více

G01. Posuvné systémy. Posuvný systém G01 s tlumením, horní nosný profil, 40 kg. Varianty sestav dveří. Posuvný systém G01, 3 dveře s tlumením, 3A

G01. Posuvné systémy. Posuvný systém G01 s tlumením, horní nosný profil, 40 kg. Varianty sestav dveří. Posuvný systém G01, 3 dveře s tlumením, 3A Posuvný systém G01 s tlumením, horní nosný profil, 40 kg G01 Varianty sestav dveří Posuvný systém G01, 3 dveře s tlumením, 3A Posuvný systém G01, 2 dveře s tlumením, 2Z Posuvný systém G01, 3 dveře s tlumením,

Více

G01. Posuvné systémy. Posuvný systém G01 s tlumením, horní nosný profil, 40 kg. Varianty sestav dveří. Posuvný systém G01, 3 dveře s tlumením, 3A

G01. Posuvné systémy. Posuvný systém G01 s tlumením, horní nosný profil, 40 kg. Varianty sestav dveří. Posuvný systém G01, 3 dveře s tlumením, 3A Posuvný systém G01 s tlumením, horní nosný profil, 40 kg G01 Varianty sestav dveří Posuvný systém G01, 3 dveře s tlumením, 3A Posuvný systém G01, 2 dveře s tlumením, 2Z Posuvný systém G01, 3 dveře s tlumením,

Více

Upřesnění typu mobiliáře (kód položky 9-3): Odpadkový koš

Upřesnění typu mobiliáře (kód položky 9-3): Odpadkový koš Upřesnění typu mobiliáře (kód položky 9-3): Odpadkový koš Popis: materiál: žárově pozinkovaná ocel objem: 70 ltr. váha: 14 kg barevné provedení RAL 6029 jednoduchá manipulace pro vyprazdňování (spodem)

Více

KOMPONENTY PRO POSUVNÉ SAMONOSNÉ BRÁNY

KOMPONENTY PRO POSUVNÉ SAMONOSNÉ BRÁNY KOMPONENTY PRO POSUVNÉ SAMONOSNÉ BRÁNY Všechny rozměry jsou v mm. LEGENDA: nosnost počet ložisek počet kusů v balení MALÁ ŘADA STŘEDNÍ A VELKÁ ŘADA 97 KOMPONENTY PRO POSUVNÉ SAMONOSNÉ BRÁNY PŘÍKLADY ROVNOMĚRNÉHO

Více

BEZPEČNOSTNÍ ZNAČENÍ FARAM

BEZPEČNOSTNÍ ZNAČENÍ FARAM FARAM Bezpečnostní značení průmyslových hal a areálů S prováděním bezpečnostního značení máme bohaté zkušenosti již od roku 2004. Za tuto dobu, máme za sebou realizace hal a průmyslových areálu jako např.:

Více

Vítáme ve světě oplocení WIŚNIOWSKI

Vítáme ve světě oplocení WIŚNIOWSKI Oplocení POZEMKŮ Vítáme ve světě oplocení WIŚNIOWSKI Vyrábíme s nasazením již 25 let. Značka WIŚNIOWSKI pochází od jména jejího zakladatele a majitele Andrzeje Wiśniowského. Jeho sen o funkčních, na dálku

Více

Technický manuál k sestavení a zaměření plotů, bran a branek.

Technický manuál k sestavení a zaměření plotů, bran a branek. Technický manuál k sestavení a zaměření plotů, bran a branek www.ploty-rolux.cz Obsah Strana 5 Plaňkový plot 8 Zaměřovací rozměry plaňkových plotů 10 Držák DC1 pro plaňkové a kombinované ploty P1-P5 a

Více

ALUTECH. Náhradní díly a příslušenství

ALUTECH. Náhradní díly a příslušenství Náhradní díly a příslušenství Optimálního výkonu lze dosáhnout pouze při dodržování pokynů v návodech, výrobce si vyhrazuje právo na změny a dodatky v návodu bez předešlé domluvy. verze 3.0 www.technopark.cz

Více

VÝSUVNÉ KOŠE... 98 PRÁDELNÍ KOŠE... 100 DOPLŇKY ŠATNA... 101 SKLOPNÉ ŠATNÍ TYČE... 104 BOTNÍKY... 105 ŠATNÍ SYSTÉM NA MULTIFUNKČNÍM SLOUPU...

VÝSUVNÉ KOŠE... 98 PRÁDELNÍ KOŠE... 100 DOPLŇKY ŠATNA... 101 SKLOPNÉ ŠATNÍ TYČE... 104 BOTNÍKY... 105 ŠATNÍ SYSTÉM NA MULTIFUNKČNÍM SLOUPU... 96 VÝSUVNÉ KOŠE... 98 PRÁDELNÍ KOŠE... 100 DOPLŇKY ŠATNA... 101 SKLOPNÉ ŠATNÍ TYČE... 104 BOTNÍKY... 105 ŠATNÍ SYSTÉM NA MULTIFUNKČNÍM SLOUPU... 106 UNIVERZÁLNÍ SYSTÉM ŠATNA... 122 97 ::: VÝSUVNÉ KOŠE

Více

KATALOG NÁBYTKOVÉHO KOVÁNÍ

KATALOG NÁBYTKOVÉHO KOVÁNÍ KATALOG NÁBYTKOVÉHO KOVÁNÍ 2010 OBSAH: KOVÁNÍ S30 kování pro posuvné skříňové dveře S34 kování pro posuvné hliníkové rámy S35 kování pro posuvné skříňové dveře S50 kování pro posuvné skříňové dveře S60

Více

- 2 - 1. PODÉLNÝ VODICÍ PROFIL ALTO 150 VS2 3 2. SLOUPY HLINÍKOVÉ ROHOVÉ, SCHEMA MONTÁŽE SLOUPŮ 4 3. SLOUPY HLINÍKOVÉ ROHOVÉ LEHKÉ 7

- 2 - 1. PODÉLNÝ VODICÍ PROFIL ALTO 150 VS2 3 2. SLOUPY HLINÍKOVÉ ROHOVÉ, SCHEMA MONTÁŽE SLOUPŮ 4 3. SLOUPY HLINÍKOVÉ ROHOVÉ LEHKÉ 7 SHRNOVACÍ PLACHTOVÉ KONSTRUKCE - VERSUS OMEGA SLOUPY HLINÍKOVÉ ROHOVÉ MONTÁŽNÍ SADY AKTUALIZACE 1.12. 2014 - 2 - OBSAH: 1. PODÉLNÝ VODICÍ PROFIL ALTO 150 VS2 3 2. SLOUPY HLINÍKOVÉ ROHOVÉ, SCHEMA MONTÁŽE

Více

CENÍK 2013 Ceny se mohou dále měnit podle vývoje cen zinku.

CENÍK 2013 Ceny se mohou dále měnit podle vývoje cen zinku. CENÍK 2013 Ceny se mohou dále měnit podle vývoje cen zinku. Platnost od 1.2.2013 PLETENÉ PLETIVO KLASIK - oko 5555 mm PLETENÉ PLETIVO KLASIK 4 hranné pletené pletivo - oko 55 55 mm síla drátu 2,15 mm povrchová

Více

Horní držák kolečka. Nastavitelný horní držák kolečka. Horní držák kolečka 11.1

Horní držák kolečka. Nastavitelný horní držák kolečka. Horní držák kolečka 11.1 11 11 25001 Horní držák kolečka : 0,4 kg : Horní držák kolečka vhodný pro 11 mm kolečka. Dodáván s nastavitelným držákem. Alternativa : 25005 25005 Nastavitelný horní držák kolečka : 0,37 kg : Nastavitelný

Více

Brány Fragmentica, křídlové hliníkové

Brány Fragmentica, křídlové hliníkové Brány Fragmentica, křídlové hliníkové Fragmentica Křídlová hliníková brána Detail ukončení sloupku Roh křídlové brány s pantem Dvojkřídlá hliníková brána je vhodná do všech průjezdů a vjezdů v celkové

Více

RMA RMA. svařovaný skelet rozvaděče s odnímatelnými bočnicemi a zadním krytem, IP20, nosnost 400 kg

RMA RMA. svařovaný skelet rozvaděče s odnímatelnými bočnicemi a zadním krytem, IP20, nosnost 400 kg 0 0 0 0 0 1 1 0 0 1 0 0 0 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 1 1 svařovaný skelet rozvaděče s odnímatelnými bočnicemi a zadním krytem, IP20, nosnost kg 19 Vysoká pevnost konstrukce má robustní svařovanou konstrukci.

Více

Top Line 22. Konstrukční svoboda pro velké skříně

Top Line 22. Konstrukční svoboda pro velké skříně Konstrukční svoboda pro velké skříně Konstrukční svoboda pro velké skříně Kování pro posuvné dveře, zejména pro těžká křídla v ložnicových skříních. Speciální vozíky pro křídla s dřevěným nebo hliníkovým

Více

posuňte se od myšlenky k realizaci POSUVNÉ SYSTÉMY DVEŘÍ A JEJICH DOPLŇKY

posuňte se od myšlenky k realizaci POSUVNÉ SYSTÉMY DVEŘÍ A JEJICH DOPLŇKY posuňte se od myšlenky k realizaci POSUVNÉ SYSTÉMY DVEŘÍ A JEJIH DOPLŇKY STAVEBNÍ POUZDRA J. A. P. spol. s r.o. založeno 1991 established Vznikla v prosinci roku 1991 v Kokorách u Přerova a byla zapsána

Více

Kit. Souprava stavebního pouzdra určená pro posuvné dveře do sádrokartonových příček. Patentováno

Kit. Souprava stavebního pouzdra určená pro posuvné dveře do sádrokartonových příček. Patentováno Kit Souprava stavebního pouzdra určená pro posuvné dveře do sádrokartonových příček Patentováno Scrigno Kit Scrigno Kit je montážní souprava stavebního pozdra pro sádrokartonové příčky, je snadno a rychle

Více

1456 www.hettich.com

1456 www.hettich.com 1456 www.hettich.com y Přehled sortimentu Výsuvy pro dřevěné zásuvky Výsuvy Quadro Přehled 1458-1459 Výsuvy pro dřevěné zásuvky Kuličkové výsuvy KA Přehled 1498-1499 Výsuvy pro dřevěné zásuvky Rolničkové

Více

Z 160, Z 311, Z 420, Z 710, Z 1 156, Z 2 381,-

Z 160, Z 311, Z 420, Z 710, Z 1 156, Z 2 381,- Kolejnice a obloukové kolejnice...2 Výhybky...6 Upevnění a svorky...8...12 Dorazy a vodící kladky...25 Doplňky...27 Jeřáby...30 Technické informace...32 Rejstřík...36 Fotografie realizací...39 Obsah Kolejnička

Více

SHRNOVACÍ PLACHTOVÉ KONSTRUKCE - VERSUS OMEGA SLOUPY HLINÍKOVÉ ROHOVÉ MONTÁŽNÍ SADY VODICÍ PROFIL MYCRO

SHRNOVACÍ PLACHTOVÉ KONSTRUKCE - VERSUS OMEGA SLOUPY HLINÍKOVÉ ROHOVÉ MONTÁŽNÍ SADY VODICÍ PROFIL MYCRO SHRNOVACÍ PLACHTOVÉ KONSTRUKCE - VERSUS OMEGA SLOUPY HLINÍKOVÉ ROHOVÉ MONTÁŽNÍ SADY VODICÍ PROFIL MYCRO AKTUALIZACE 1.10. 2014 - 2 - OBSAH: 1. PODÉLNÝ VODICÍ PROFIL MYCRO 3 2. SLOUPY HLINÍKOVÉ ROHOVÉ

Více

Hliníkový portálový jeřáb, pojízdný se zátěží, nosnost 1 000 kg a 1 500 kg

Hliníkový portálový jeřáb, pojízdný se zátěží, nosnost 1 000 kg a 1 500 kg www.schilling-fn.de Hliníkový portálový jeřáb, pojízdný zátěží, nosnost 1 000 kg a 1 500 kg Délka nosníku (celková) Délka nosníku (světlá šířka) Využitelná délka Rozsah nastavení podpěry nosníku Šířka

Více

N Á B Y T K O V É K O VÁ N Í P O D P Ě RY, KONZOLY, T R N O Ž E, Z ÁV Ě S N É T Y Č E

N Á B Y T K O V É K O VÁ N Í P O D P Ě RY, KONZOLY, T R N O Ž E, Z ÁV Ě S N É T Y Č E P O D P Ě RY, KONZOLY, T R N O Ž E, Z ÁV Ě S N É T Y Č E............................................ 1 4 6 L O Ž I S K O V É P L N O V Ý S U V Y......................................................................

Více

NOVINKA БЕЗРАМНЫЕ ДУШЕВЫЕ RADOST ОГРАЖДЕНИЯ ZE SPRCHOVÁNÍ С ПРИСТЕНОЧНЫМ ПРОФИЛЕМ SPRCHOVÉ KABINY MODUL 1400

NOVINKA БЕЗРАМНЫЕ ДУШЕВЫЕ RADOST ОГРАЖДЕНИЯ ZE SPRCHOVÁNÍ С ПРИСТЕНОЧНЫМ ПРОФИЛЕМ SPRCHOVÉ KABINY MODUL 1400 NOVINKA БЕЗРАМНЫЕ ДУШЕВЫЕ RADOST ОГРАЖДЕНИЯ ZE SPRCHOVÁNÍ С ПРИСТЕНОЧНЫМ ПРОФИЛЕМ SPRCHOVÉ KABINY MODUL 1400 Katalog 2015 MODUL 1400 je kompletní sprchová kabina doplněná dveřmi ze série TOP line. Mnohonásobnost

Více

Kování pro posuvné dveře s horním nosným profilem TopLine 35. 4.18 www.hettich.com

Kování pro posuvné dveře s horním nosným profilem TopLine 35. 4.18 www.hettich.com 4.18 www.hettich.com Tvůrčí volnost pro návrhy velkých skříní Trend skříní s posuvnými dveřmi nepolevuje, protože vedle čistě funkčních aspektů přesvědčuje také jako designový prvek. nabízí atraktivní

Více

PŘÍSLUŠENSTVÍ 2150 KAPSA NA DOKUMENTY (A4) 2152 KAPSA NA DOKUMENTY (A5) 2220 KULATÝ KONTROLNÍ PRŮZOR 2216 PRŮZOROVÉ OKÉNKO 2215 PRŮZOROVÉ OKÉNKO

PŘÍSLUŠENSTVÍ 2150 KAPSA NA DOKUMENTY (A4) 2152 KAPSA NA DOKUMENTY (A5) 2220 KULATÝ KONTROLNÍ PRŮZOR 2216 PRŮZOROVÉ OKÉNKO 2215 PRŮZOROVÉ OKÉNKO PŘÍSLUŠENSTVÍ SÉRIE NÁZEV 2150 KAPSA NA DOKUMENTY (A4) 2152 KAPSA NA DOKUMENTY (A5) 2220 KULATÝ KONTROLNÍ PRŮZOR 2216 PRŮZOROVÉ OKÉNKO 2215 PRŮZOROVÉ OKÉNKO 24XX 240X ŠROUB S OKEM MATICE V KLECI 340.00.135

Více

EN 13241-1 Sekční průmyslová vrata

EN 13241-1 Sekční průmyslová vrata EN 13241-1 Sekční průmyslová vrata ISO & ALU ALU Hliníková sekční vrata jsou klasická průmyslová vrata s nejvyšší schopností prosvětlení. Vodorovné sekce navzájem spojené panty se vysouvají nahoru pomocí

Více

MONTÁŽNÍ NÁVOD. Zárubně pro posuvné dveře / posuvné dveře. Rejstřík. 1. Všeobecné pokyny. 2. Před zabudováním zkontrolujte

MONTÁŽNÍ NÁVOD. Zárubně pro posuvné dveře / posuvné dveře. Rejstřík. 1. Všeobecné pokyny. 2. Před zabudováním zkontrolujte Zárubně pro posuvné dveře / posuvné dveře Pro jednokřídlé zárubně pro posuvné dveře HSE ve zdi jdoucí (použitelné jako pravé nebo levé) Pro jednokřídlé zárubně pro posuvné dveře před zdí Pro posuvné dveře

Více

Katalog a ceník. tech. Stavební pouzdra pro posuvné dveře

Katalog a ceník. tech. Stavební pouzdra pro posuvné dveře Katalog a ceník tech Stavební pouzdra pro posuvné dveře SYNONYMUM VÝJIMEČNOSTI 3 4 Jednokřídlé Dvoukřídlé 5 6 Jednokřídlé Jednokřídlé 7 8 Jednokřídlé Jednokřídlé 9 SYNONYMUM VÝJIMEČNOSTI Technické parametry

Více

DĚTSKÉ HŘIŠTĚ BENEŠOV

DĚTSKÉ HŘIŠTĚ BENEŠOV DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA DODATEK č. 1 DĚTSKÉ HŘIŠTĚ BENEŠOV A. ÚVOD Dodatek č.1 v níže uvedených odstavcích, upravuje a doplňuje údaje v původní souhrnně technické

Více

8-1 3 SAMONOSNÉ POSUVNÉ BRÁNY S CANTILEVER GATE S SAMONOSNÉ POSUVNÉ BRÁNY M CANTILEVER GATE M

8-1 3 SAMONOSNÉ POSUVNÉ BRÁNY S CANTILEVER GATE S SAMONOSNÉ POSUVNÉ BRÁNY M CANTILEVER GATE M Katalog CAIS vám nabízí ucelenou řadu vysoce kvalitních komponentů pro brány a vrata. K rychlé orientaci v tomto katalogu vám pomohou přehledné stránky, při jejichž zpracování jsme vycházeli z našich letitých

Více

KOMPONENTY PRO POSUVNÉ SAMONOSNÉ BRÁNY. www.facsrl.com

KOMPONENTY PRO POSUVNÉ SAMONOSNÉ BRÁNY. www.facsrl.com KOMPONENTY PRO POSUVNÉ SAMONOSNÉ BRÁNY www.facsrl.com Všechny rozměry jsou v mm. LEGENDA: NOSNOST POČET LOŽISEK POČET KUSŮ V BALENÍ 102 935 930 920 MALÁ ŘADA 900 PRO PRŮJEZD DO 4,5 METRŮ P.53M KOMPONENTY

Více