Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 14 konaného dne 19. srpna 2015

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 14 konaného dne 19. srpna 2015"

Transkript

1 Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 14 konaného dne 19. srpna 2015 Tento zápis není doslovným záznamem průběhu jednání. Zápis přesně zachycuje přítomné osoby, předložené návrhy, výsledky hlasování a přijatá usnesení. Přítomni: Omluveni: Ověřovatel: Hosté: Ing. I. Brabcová, F. Cívela, Ing. arch. K. Koláček, Z. Ohnoutek, Ing. P. Ratiborský MUDr. K. Pavelka, Mgr. R. Podlas Ing. P. Ratiborský Ing. Bc. Z. Sukupová, A. Trňák, A. Kašná, Ing. M. Chrástová, D. Mikošková Program: A) ÚVODNÍ ČÁST 1. Zahájení 2. Stanovení ověřovatele zápisu 3. Kontrola zápisu z minulé schůze 4. Schválení programu jednání B) PROJEDNÁNÍ PŘEDKLÁDANÝCH ZPRÁV 1. Návrh Zlínského kraje na majetkoprávní vypořádání pozemku pod silnicí III. třídy a pozemku pod přístavbou nového výtahu Domova pro seniory v ulici Husova 2. Návrh na dořešení vlastnických vztahů k pozemkům v lokalitě Chmelnice 3. Žádost společnosti MPlus elektro s.r.o. o uzavření Smlouvy o převodu práv a povinností z územního souhlasu pro stavbu Napajedla, Město, přel. NN, VN 4. Zadání zakázky malého rozsahu na akci Demolice komínů kotelny C, Nábřeží, Napajedla 5. Zadání zakázky malého rozsahu na akci Oprava a nátěr fasády ZS čp část lékárna a krček, Napajedla 6. Žádost společnosti MP projekt s r.o. o uzavření smlouvy č.: /001 o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene pro společnost E.ON Distribuce, a.s. na stavbu Napajedla,NN,VN č Žádost společnosti ARCHKES s.r.o. o uzavření dohody o uložení inenýrských sítí do pozemku ve vlastnictví města, napojení na účelovou komunikaci a napojení na kanalizaci 8. Výpůjčka části pozemku za účelem zřízení nájezdu k rodinnému domu č. p v ul. Na Malině ročník soutěže TFA pořádaný Sborem dobrovolných hasičů Napajedla 10. Dodatek k Zásadám nájmů, pachtů a výpůjček pozemků ve vlastnictví města Napajedla 11. Uzavření nájemní smlouvy a smlouvy o výpůjčce na část pozemku u autobusového nádraží u provozovny rychlého občerstvení FIALKA 12. Zásady krátkodobého a opakovaného pronajímání nebytových prostor ve vlastnictví města Napajedla 13. Dodatek č. 1 k projektu Naše Napajedla Město pro život revitalizace veřejných ploch a komunikací v MPZ III.etapa, úprava termínu s ROP Střední Morava 14. Schválení Smlouvy o dílo č. 11/2015/PO/BOZP se spol. PROFIRE s.r.o.

2 2 15. Udělení licence na provozování veřejné linkové dopravy vnitrostátní pro linku č vyjádření 16. Udělení licence na provozování veřejné linkové dopravy vnitrostátní pro linku č vyjádření 17. Udělení licence na provozování veřejné linkové dopravy vnitrostátní pro linku č vyjádření 18. Udělení licence na provozování veřejné linkové dopravy vnitrostátní pro linku č vyjádření 19. Vyhrazené parkoviště pro osoby s průkazem ZTP v ul. Komenského návrh 20. Žádost o ukončení nájemní smlouvy na byt v DPS Pod Kalvárií dohodou 21. Zápis z jednání sociální komise ze dne Rozhodnutí rady města v působnosti valné hromady společnosti NTV cable s.r.o. stav pohledávek NTV cable s.r.o. k Účetní uzávěrka a plnění rozpočtu města Napajedla za 2. čtvrtletí Úprava rozpočtu města o dotační příjmy, rozpočtové opatření č. 31/ Návrh na poskytnutí daru z rozpočtu města Napajedla pro rok Přehled pohledávek ke dni Zahájení činnosti DDM Matýsek ve školním roce 2015/ Souhlas s pořádáním akce Naše Napajedla 29. Návrh na zvýšení čerpání fondu odměn v roce základní škola Napajedla 30. Zadání zakázky Malého rozsahu na realizaci projektu z OP VK, Výzva č základní škola Napajedla 31. Žádost o uzavření nájemní smlouvy na pozemek pod buňkou v ul. Husova, uzavření dohody o narovnání a smlouvy o výpůjčce 32. Vyhlášení výběrového řízení na ředitele/ředitelku příspěvkové organizace Pečovatelská služba Napajedla C) ZÁVĚREČNÁ ČÁST 1. Různé 1/ Odpověď Ministerstva vnitra ČR na žádost týkající se výkonu státní správy 2. Závěr A) ÚVODNÍ ČÁST 1. Starostka města Ing. I. Brabcová přivítala přítomné a ve 14:00 hodin jednání rady města zahájila. Konstatovala přítomnost 5 členů rady města. 2. Ověřovatelem zápisu byl určen Ing. P. Ratiborský. 3. Zápis z jednání dne 5. srpna 2015 byl řádně ověřen, a protože nebyly vzneseny žádné připomínky, je považován za schválený. 4. Starostka seznámila přítomné s programem, který byl schválen včetně změn.

3 3 B) PROJEDNÁNÍ PŘEDKLÁDANÝCH ZPRÁV 1. Rada města Napajedla projednala návrh Zlínského kraje na majetkoprávní vypořádání pozemku pod silnicí III. třídy a pozemku pod přístavbou nového výtahu Domova pro seniory Napajedla, příspěvkové organizace v ulici Husova v k. ú. Napajedla a usnesením č. 14/286/2015 a) doporučuje zastupitelstvu města schválit přijetí budoucího daru, části pozemku p. č. 6415/1 o výměře cca 30 m 2 ostatní plocha silnice dle zákresu v kopii katastrální mapy od Zlínského kraje, právo hospodařit Ředitelství silnic Zlínského kraje, do vlastnictví města Napajedla dle zákresu v kopii katastrální mapy b) vyhlašuje záměr budoucího daru části pozemku p. č. 1560/17 ostatní plocha zeleň o výměře 30 m 2, za účelem vybudování sjezdu k přístavbě nového výtahu Domova pro seniory č. p do vlastnictví Zlínského kraje dle zákresu v kopii katastrální mapy c) ukládá Ing. Bc. Z. Sukupové, tajemnici MěÚ - zajistit zveřejnění záměru budoucího daru na úřední desce po dobu 15 dnů Termín: 1. září 2015 Ing. I. Brabcové, starostce města - předložit žádost k projednání zastupitelstvu města Termín: 23. září Rada města Napajedla projednala návrh na dořešení vlastnických vztahů k pozemkům v lokalitě Chmelnice a usnesením č. 14/287/2015 a) vyhlašuje záměr budoucí směny pozemků p. č. 6738/128 trvalý travní porost o výměře 85 m 2 a p. č. 6738/129 ostatní plocha, komunikace o výměře 223 m 2 ve spoluvlastnictví majitelek za části pozemků p. č. 6738/83 trvalý travní porost o výměře cca 138 m 2 a p. č. 6738/130 trvalý travní porost o výměře cca 116 m 2 ve vlastnictví města Napajedla, formou smlouvy budoucí směnné s tím, že pro účely směny jsou si pozemky cenově rovny; pozemek p. č. 6738/83 je zatížen věcným břemene chůze a jízdy za účelem výstavby, údržby a oprav horkovodní přípojky pro Teplárnu Otrokovice a.s. Ing. Bc. Z. Sukupové, tajemnici MěÚ Napajedla - zajistit zveřejnění záměrů směny a prodeje na úřední desce po dobu 15 dnů Termín: 28. srpna 2015 Ing. I. Brabcové, starostce města - předložit návrh směny k projednání zastupitelstvu města Termín: 23. září 2015 Hlasování: pro 4 proti 0 zdržel se 0 nehlasoval 1 F. Cívela oznámil střet zájmů a nehlasoval.

4 4 3. Rada města Napajedla projednala žádost společnosti M Plus elektro s.r.o. o uzavření Smlouvy o převodu práv a povinností z územního souhlasu pro stavbu Napajedla,Město,přel.NN, VN a usnesením č. 14/288/2015 postoupení práv a povinností souvisejících s energetickým zařízením, které vyplývají z územního souhlasu společnosti E.ON Distribuce, a.s. pro stavbu Napajedla,Město,přel.NN, VN b) schvaluje Smlouvu o převodu práv a povinností z územního souhlasu v předloženém znění dle přílohy č. 3 c) ukládá sdělit stanovisko rady města žadateli a zajistit uzavření smlouvy Termín: 30. září Rada města Napajedla se seznámila s přípravou realizace akce Demolice komínů kotelny C, Nábřeží, Napajedla. a usnesením č. 14/289/2015 vyhodnocení nabídek na zakázku malého rozsahu na realizaci akce Demolice komínů kotelny C, Nábřeží, Napajedla. zadanou dle Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu schválené radou města dne usnesením č. 50/994/2013 b) schvaluje smlouvu o dílo se společností INEL trend s.r.o. na provedení akce Demolice komínů kotelny C, Nábřeží, Napajedla. za cenu ,00 Kč vč. DPH c) pověřuje Ing. I. Brabcovou, starostku města podpisem smlouvy o dílo se společností INEL trend s.r.o. na realizaci akce Demolice komínů kotelny C, Nábřeží, Napajedla. Termín: 28. srpna 2015 d) ukládá zajistit realizaci akce Termín: 20. listopadu Rada města Napajedla se seznámila s přípravou realizace akce Oprava a nátěr fasády ZS čp část lékárna a krček, Napajedla. a usnesením č. 14/290/2015 vyhodnocení nabídek na zakázku malého rozsahu na realizaci akce Oprava a nátěr fasády ZS čp část lékárna a krček, Napajedla. zadanou dle Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu schválené radou města dne usnesením č. 50/994/2013

5 5 b) schvaluje smlouvu o dílo se společností MK stavební s.r.o. na provedení akce s názvem Oprava a nátěr fasády ZS čp část lékárna a krček, Napajedla. za cenu ,00 Kč vč. DPH c) pověřuje Ing. I. Brabcovou, starostku města podpisem smlouvy o dílo se společností MK stavební s.r.o. na realizaci akce Oprava a nátěr fasády ZS čp část lékárna a krček, Napajedla. Termín: 28. srpna 2015 d) ukládá zajistit realizaci akce Termín: 20. listopadu Rada města Napajedla projednala žádost společnosti MP Projekt s.r.o. o uzavření smlouvy o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene pro společnost E.ON Distribuce, a.s. na stavbu Napajedla,MěÚ,přel.NN,VN č.42 a usnesením č. 14/291/2015 zřízení věcného břemene pro společnost E.ON Distribuce, a.s. pro stavbu Napajedla,MěÚ,přel.NN,VN č.42 na dobu neurčitou, na pozemcích p. č. 336, 337, 352/2 a st. p. č v k. ú. Napajedla, uložení kabelů NN v délce cca 66 m a VN v délce cca 71 m za cenu 100,00 Kč/m; k dohodnuté ceně bude připočtena DPH dle platné sazby b) schvaluje SMLOUVU č.: /001 o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene dle předloženého návrhu v příloze č. 2 c) ukládá sdělit stanovisko rady města žadateli a zajistit uzavření smlouvy o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene Termín: 30. září Rada města Napajedla se seznámila s žádostí společnosti ARCHKES s.r.o. o uzavření dohody o uložení inženýrských sítí do pozemků ve vlastnictví města, napojení na účelovou komunikaci a napojení na kanalizaci a usnesením č. 14/292/2015 uzavření dohody o uložení inženýrských sítí do pozemků ve vlastnictví města p. č. 2213/74, 2213/106, 2213/13, 6593/56, 6593/55 a 6593/2 pro novostavbu ubytovacích objektů u rekreačního střediska Pahrbek se společností ARCHKES s.r.o. vodovod v délce 83 m, elektrický rozvod NN v délce 138,5 m b) schvaluje uzavření dohody o napojení na účelovou komunikaci v ulici K Pahrbku pro novostavbu ubytovacích objektů č. 101A, 101B a 101C, 101D vždy o šířce 3,6 m; tato komunikace je

6 6 umístěna na pozemcích v soukromém vlastnictví a investor je povinen zajistit si zvlášť souhlas majitele pozemků c) uděluje souhlas s napojením novostavby ubytovacích objektů č. 101A, 101B, 101C a 101D do kanalizační sítě ve vlastnictví města d) ukládá uzavřít dohodu o uložení inženýrských sítí do pozemků ve vlastnictví města, dohodu o napojení na účelovou komunikaci a vydat souhlas s napojením ubytovacích objektů do kanalizační sítě ve vlastnictví města společnosti ARCHKES s.r.o. 8. Rada města Napajedla projednala žádost o využití části pozemku p. č. 2120/1 v k. ú. Napajedla za účelem zřízení vjezdu v ulici Na Malině a usnesením č. 14/293/2015 a) vyhlašuje záměr výpůjčky části pozemku p. č. 2120/1 o výměře cca 5 m 2 v k. ú. Napajedla za účelem zřízení nájezdu k RD č. p v ulici Na Malině Ing. Bc. Z. Sukupové, tajemnici MěÚ - zajistit zveřejnění záměru na úřední desce po dobu 15 dnů Termín: 28. srpna sdělit stanovisko rady města žadateli, vypracovat smlouvu o výpůjčce a vyzvat vypůjčitele k podpisu smlouvy Termín: 30. září Rada města Napajedla se seznámila se soutěží, kterou bude pořádat Sbor dobrovolných hasičů Napajedla v centrální části města Napajedla před budovou fary v prostoru pod kostelem a na kostelních schodech a usnesením č. 14/294/2015 a) souhlasí, s využitím části pozemku p. č. 6477/5 v centrální části města Napajedla, na kterém se nachází zpevněná plocha veřejné prostranství před budovou fary, a s využitím prostor pod kostelem a kostelních schodů za účelem pořádání 1. ročníku Soutěž v disciplínách TFA simulace zásahové činnosti v zásahovém oděvu pro hasiče se vzduchovým přístrojem jako zátěž v kategorii muži a ženy dne od 7:00 hodin do 18:00 hodin pro Sbor dobrovolných hasičů Napajedla - sdělit stanovisko rady města SDH Napajedla Termín: 31. srpna 2015 Ing. A. Jirků, řediteli SMN Napajedla - zajistit součinnost při pořádání soutěže T. Bradovi, starostovi SDH Napajedla - zajistit řádné uklizení využívaného prostranství po skončení soutěže

7 7 10. Rada města Napajedla projednala uzavření dodatku k Zásadám nájmů, pachtů a výpůjček pozemků ve vlastnictví města Napajedla a usnesením č. 14/295/2015 Dodatek č. 1 včetně přílohy č. 8 k Zásadám nájmů, pachtů a výpůjček pozemků ve vlastnictví města Napajedla, kterým se doplňuje čl. 9 o odstavec následujícího znění: Pozemky k podnikatelským účelům, které jsou pronajímány za účelem zastavění dočasnou stavbou využívanou k provozování služeb pro občany (buňka, montovaná dřevostavba) v ulici Husova (půjčovna a provozování automatických masážních křesel), Lány (prodej novinových a tabákových výrobků) a Třída Tomáše Bati (rychlé občerstvení), budou pronajaty na dobu určitou, a to do ; pronajatá část pozemků bude do konce měsíce února 2018 protokolárně předána majiteli pozemku, řádně vyklizena, dočasná stavba bude odstraněna včetně základové desky a přípojky inženýrských sítí budou odpojeny a odhlášeny u správců inženýrských sítí, vše na náklady nájemce b) vyhlašuje záměr nájmu části pozemku p. č. 2120/2 o výměře 19,25 m 2 vk. ú. Napajedla k podnikatelským účelům za účelem provozování prodejního stánku v ulici na Lánech jeho majitelce na dobu určitou do , za cenu 10,00 Kč/m 2 /měsíc s účinností od za těchto podmínek: - nájemce pronajatý pozemek nesmí přenechat do užívání třetí osobě - v případě prodeje buňky jiné osobě, nájemce do 7 dnů toto oznámí pronajímateli a upozorní nového majitele buňky na nutnost uzavření nové nájemní smlouvy na pozemek pod buňkou, - nájemce zajistí se souhlasem majitele pozemku změnu účelu užívání buňky; nedodržení těchto podmínek je důvodem k okamžitému ukončení nájemní smlouvy c) ukládá Ing. I. Brabcové, starostce města - zajistit činnost orgánů a organizací města Napajedla v souladu s upravenými zásadami - informovat nájemce o Dodatku k Zásadám - zajistit vyhlášení záměru a následného vypracování nové smlouvy dle Dodatku č. 1 k zásadám Ing. Z. Sukupové, tajemnici MěÚ - zajistit zveřejnění záměru na úřední desce po dobu 15 dnů Termín: 28. srpna Rada města Napajedla se zabývala uzavřením nové nájemní smlouvy a smlouvy o výpůjčce pozemku u provozovny rychlého občerstvení FIALKA v k.ú. Napajedla a usnesením č. 14/296/2015

8 8 a) vyhlašuje záměr nájmu části pozemku p. č. 4178/1 o výměře cca 90 m 2 vk. ú. Napajedla k podnikatelským účelům majitelce provozovny rychlého občerstvení FIALKA na dobu určitou do , za cenu 10,00 Kč/m 2 /měsíc s účinností od za těchto podmínek: - nájemce pronajatý pozemek nesmí přenechat do užívání třetí osobě, - v případě prodeje buňky jiné osobě nájemce do 7 dnů toto oznámí pronajímateli a upozorní nového majitele buňky na nutnost uzavření nové nájemní smlouvy na pozemek pod buňkou, - nájemce zajistí se souhlasem majitele pozemku změnu účelu užívání buňky; nedodržení těchto podmínek je důvodem k okamžitému ukončení nájemní smlouvy b) vyhlašuje záměr výpůjčky objektu veřejných záchodků, umístěných na pozemku p. č. 4178/1, k podnikatelským účelům s úhradou 50 % nákladů spojených s jejich užíváním, a to za vyvážení septiku, spotřebu vody a elektřiny za podmínky, že majitelka provozovny rychlého občerstvení FIALKA zajistí jejich údržbu, úklid a zpřístupnění jejich užívání veřejnosti na dobu určitou, a to po dobu provozování stánku rychlého občerstvení s účinností od c) vyhlašuje záměr nájmu části pozemku p. č. 4178/1 o výměře cca 13 m 2 v k. ú. Napajedla za účelem provozování předzahrádky před objektem dočasného stánku rychlého občerstvení FIALKA s jeho majitelkou, na dobu určitou do , za cenu 10,00 Kč/m 2 /měsíc s účinností od za těchto podmínek: - nájemce pronajatý pozemek nesmí přenechat do užívání třetí osobě, - v případě prodeje buňky jiné osobě nájemce do 7 dnů toto oznámí pronajímateli a upozorní nového majitele buňky na nutnost uzavření nové nájemní smlouvy na pozemek pod buňkou, - nájemce zajistí se souhlasem majitele pozemku změnu účelu užívání buňky; nedodržení těchto podmínek je důvodem k okamžitému ukončení nájemní smlouvy d) vyhlašuje záměr výpůjčky části pozemku p. č. 4178/1 o výměře cca 13 m 2 v k. ú. Napajedla za účelem provozování dětského hřiště před objektem dočasného stánku rychlého občerstvení FIALKA s jeho majitelkou na dobu určitou, a to po dobu provozování stánku rychlého občerstvení s účinností od e) vyhlašuje záměr výpůjčky části pozemku p. č. 4178/1 o výměře cca 144 m 2 vk. ú. Napajedla za účelem přístupu a manipulační plochy k objektu dočasného stánku rychlého občerstvení FIALKA s jeho majitelkou na dobu určitou, a to po dobu provozování stánku rychlého občerstvení s účinností od f) ukládá Ing. Bc. Z. Sukupové, tajemnici MěÚ - zajistit zveřejnění záměrů na úřední desce po dobu 15 dnů Termín: 28. srpna sdělit stanovisko rady města nájemkyni Termín: 27. srpna Rada města Napajedla se seznámila s Zásadami krátkodobého a opakovaného pronajímání nebytových prostor ve vlastnictví města Napajedla a usnesením č. 14/297/2015

9 9 Zásady krátkodobého a opakovaného pronajímání nebytových prostor ve vlastnictví města Napajedla ve znění dle návrhu v příloze č. 1 vedoucím odborů města, ředitelům příspěvkových organizací města řídit se schválenými zásadami Termín: trvale 13. Rada města Napajedla se seznámila s předloženým Dodatkem č. 01 ke Smlouvě o poskytnutí dotace uzavřené mezi ROP Střední Morava a městem Napajedla na akci Naše Napajedla Město pro život revitalizace veřejných ploch a komunikací v MPZ III.etapa a usnesením č. 14/298/2015 Dodatek č. 01 ke Smlouvě o poskytnutí dotace na individuální projekt z Regionálního operačního programu regionu soudržnosti Střední Morava číslo ÚRR D-2014/0239/OKP ze dne na akci Naše Napajedla Město pro život revitalizace veřejných ploch a komunikací v MPZ III.etapa, jehož předmětem jsou úpravy vpříloze č. 1 Finanční a technická příloha v oddíle č. 6 Monitorovací indikátory, v oddíle č. 7 Harmonogram realizace projektu (aktivit) a v oddíle č. 8 Předběžný finanční harmonogram, dle přílohy č. 1 b) pověřuje Ing. I. Brabcovou, starostku města podpisem předmětného Dodatku č. 01 Termín: 26. srpna 2015 c) ukládá zajistit legislativní dokončení projektu Termín: 30. září Rada města Napajedla se seznámila s návrhem SMLOUVY O DÍLO č. 011/2015/PO/BOZP mezi městem Napajedla a společností PROFIRE s.r.o. a usnesením č. 14/299/2015 SMLOUVU O DÍLO č. 011/2015/PO/BOZP mezi městem Napajedla a společností PROFIRE s.r.o. na poskytování služeb v oblasti požární ochrany a bezpečnosti a ochrany zdraví při práci v předloženém znění dle přílohy č. 1 b) pověřuje Ing. I. Brabcovou, starostku města podpisem SMLOUVY O DÍLO č. 011/2015/PO/BOZP Termín: 28. srpna Rada města Napajedla se seznámila s předloženou žádostí společnosti ČSAD Vsetín, a.s. o udělení licence na provozování veřejné linkové dopravy vnitrostátní na lince Zlín Uherské Hradiště Střílky Brno a

10 10 usnesením č. 14/300/2015 a) souhlasí s udělením licence na provozování veřejné linkové osobní dopravy vnitrostátní pro dopravce ČSAD Vsetín, a.s. pro linku č Zlín Uherské Hradiště Střílky Brno S. Kozmíkové, DiS., odbor SMIR životní prostředí sdělit písemné stanovisko rady města Krajskému úřadu Zlínského kraje, odboru dopravy a silničního hospodářství Termín: 24. srpna Rada města Napajedla se seznámila s předloženou žádostí společnosti ČSAD Vsetín, a.s. o udělení licence na provozování veřejné linkové dopravy vnitrostátní na lince Zlín Otrokovice Napajedla Komárov a usnesením č. 14/301/2015 a) souhlasí s udělením licence na provozování veřejné linkové osobní dopravy vnitrostátní pro dopravce ČSAD Vsetín, a.s. pro linku č Zlín Otrokovice Napajedla Komárov S. Kozmíkové, DiS., odbor SMIR životní prostředí sdělit písemné stanovisko rady města Krajskému úřadu Zlínského kraje, odboru dopravy a silničního hospodářství Termín: 24. srpna Rada města Napajedla se seznámila s předloženou žádostí společnosti ČSAD Vsetín, a.s. o udělení licence na provozování veřejné linkové dopravy vnitrostátní na lince Zlín Otrokovice Napajedla Halenkovice a usnesením č. 14/302/2015 a) souhlasí s udělením licence na provozování veřejné linkové osobní dopravy vnitrostátní pro dopravce ČSAD Vsetín, a.s. pro linku č Zlín Otrokovice Napajedla Halenkovice S. Kozmíkové, DiS., odbor SMIR životní prostředí sdělit písemné stanovisko rady města Krajskému úřadu Zlínského kraje, odboru dopravy a silničního hospodářství Termín: 24. srpna Rada města Napajedla se seznámila s předloženou žádostí společnosti ČSAD Vsetín, a.s. o udělení licence na provozování veřejné linkové dopravy vnitrostátní na lince Zlín Otrokovice Napajedla Žlutava a usnesením č. 14/303/2015

11 11 a) souhlasí s udělením licence na provozování veřejné linkové osobní dopravy vnitrostátní pro dopravce ČSAD Vsetín, a.s. pro linku č Zlín Otrokovice Napajedla Žlutava S. Kozmíkové, DiS., odbor SMIR životní prostředí sdělit písemné stanovisko rady města Krajskému úřadu Zlínského kraje, odboru dopravy a silničního hospodářství Termín: 24. srpna Rada města Napajedla se seznámila s návrhem možnosti realizace vyhrazeného parkoviště pro osoby s průkazem ZTP v ulici Komenského a usnesením č. 14/304/2015 realizaci vyhrazeného parkoviště pro osoby s průkazem ZTP v ulici Komenského v lokalitě u školní jídelny 2. základní školy Napajedla S. Kozmíkové, DiS., odbor SMIR životní prostředí zajistit umístění trvalého dopravního značení vyhrazeného parkoviště v souladu s platnou legislativou Termín: 30. listopadu Rada města Napajedla se seznámila se žádostí týkající se ukončení nájemní smlouvy dohodou na byt č. 112 v 1. podlaží na DPS č. p. 90 ul. Pod Kalvárií v Napajedlích a usnesením č. 14/305/2015 ukončení nájemní smlouvy na byt v DPS Pod Kalvárií č. p. 90 dohodou ke dni b) pověřuje Ing. M. Kozmíka, jednatele NBTH, s.r.o. podpisem Dohody o zániku nájmu bytu Termín: ihned 21. Rada města Napajedla se seznámila se zápisem z jednání sociální komise dne a usnesením č. 14/306/ uzavření nájemní smlouvy na byt č. 13 v DPS Pod Kalvárií od 1. září uzavření nájemní smlouvy na bezbariérový byt č. 112 v DPS Pod Kalvárií 90 od 1. září uzavření nájemní smlouvy na byt č. 209 v DPS Sadová 1554 od 1. září 2015 A. Kašné, vedoucí odboru sociálních věcí - sdělit stanovisko rady města žadatelům Termín: 26. srpna 2015

12 12 Ing. M. Kozmíkovi, řediteli NBTH, s.r.o. - uzavřít nájemní smlouvy na byt Termín: 31. srpna Rada města Napajedla v působnosti valné hromady společnosti NTV cable s.r.o. se seznámila se stavem pohledávek NTV cable s.r.o. k a bere ho na vědomí. 23. Rada města Napajedla se seznámila s účetními výkazy města za 2. čtvrtletí roku 2015 a usnesením č. 14/307/2015 a) bere na vědomí účetní uzávěrku města za 2. čtvrtletí 2015, výkazy dle přílohy č. 1 b) bere na vědomí plnění rozpočtu města za 2. čtvrtletí 2015, příloha č. 2 c) ukládá Ing. I. Brabcové, starostce města předložit plnění rozpočtu a účetní výkazy města za 2. čtvrtletí 2015 na jednání finančního výboru Termín: 16. září Rada města Napajedla se seznámila s návrhem na úpravu rozpočtu města z titulu zahrnutí příjmů z dotačních programů pro základní školy, z Fondu kultury Zlínského kraje a z Ministerstva práce a sociálních věcí do rozpočtu města v roce 2015 a usnesením č. 14/308/2015 rozpočtové opatření č. 31/2015: - vpříjmové části rozpočtu navýšit třídu 4 transfery o částku ,00 Kč neinvestiční transfer z titulu zahrnutí dotace z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost na projekty realizované základními školami - ve výdajové části rozpočtu v oddíle 31 Vzdělávání navýšení výdajů v objemu ,00 Kč pro ORJ 2404 neinvestiční transfer pro 2. základní školu Napajedla, p. o. na realizaci projektu č. CZ.1.07/1.1.00/ a navýšení výdajů v objemu ,00 Kč pro ORJ 2406 neinvestiční transfer pro 1. základní školu Napajedla, p. o. na realizaci projektu CZ.1.07/1.1.00/ v příjmové části rozpočtu navýšit třídu 4 transfery o částku ,00 Kč neinvestiční transfer z titulu zahrnutí dotace z Fondu kultury Zlínského kraje - ve výdajové části rozpočtu v oddíle 33 Kultura, církve a sdělovací prostředky navýšení výdajů v objemu ,00 Kč pro ORJ 2409 neinvestiční transfer pro Klub kultury Napajedla, p. o. na realizaci projektu 57. Divadelní festival ochotnických souborů - v příjmové části rozpočtu navýšit třídu 4 transfery o částku ,00 Kč z důvodu přijetí neinvestiční dotace z Ministerstva práce a sociálních věcí ČR - ve výdajové části rozpočtu v oddíle 61 Státní moc, státní správa a územní samospráva navýšení výdajů o částku ,00 Kč pro ORJ 2000 na platy zaměstnanců vykonávajících sociální práce (z dotace, ÚZ 13015) a snížení o částku ,00 Kč pro ORJ 2000 na platy zaměstnanců vykonávající sociální práce (vlastní zdroje)

13 13 - v části financování snížení položky 8115 změna stavu krátkodobých prostředků na bankovním účtu o částku ,00 Kč Ing. I. Šlímovi, vedoucímu odboru finančního - zajistit změnu rozpočtu města na rok zajistit zaslání neinvestičních transferů příspěvkovým organizacím Termín: 31. srpna 2015 A. Kašné, vedoucí odboru sociálního - zajistit využití dotace dle podmínek uvedených v rozhodnutí Termín: 31. prosince Rada města Napajedla projednala návrh na poskytnutí daru pro Dům sociálních služeb Návojná, příspěvkovou organizaci a poskytnutí daru pro Centrum pro dětský sluch Tamtam, o.p.s. a usnesením č. 14/309/2015 a) neschvaluje poskytnutí daru ve výši 3.000,00 Kč jako podpora k financování provozních výdajů pro občana města Napajedla a klienta Domu sociálních služeb Návojná, příspěvkové organizace b) neschvaluje poskytnutí daru ve výši 4.800,00 Kč na provozní výdaje k zajištění potřebných služeb (pohonné hmoty, cestovné, mzdy) v roce 2015 pro Centrum pro dětský sluch Tamtam, o.p.s., Raná péče pro Moravu a Slezsko Olomouc c) ukládá Ing. I. Šlímovi, vedoucímu odboru finančního sdělit stanovisko rady města žadatelům Termín: 31. srpna Rada města Napajedla se seznámila se stavem pohledávek ke dni dle příloh I. a II. a bere ho na vědomí. 27. Rada města Napajedla se seznámila s přehledem nabídky kroužků a výší úplat za kroužky DDM Matýsek Napajedla ve školním roce 2015/2016 a s provozem DDM od a bere je na vědomí. 28. Rada města Napajedla projednala návrh na konání akce Naše Napajedla dne a usnesením č. 14/310/2015 a) souhlasí s konáním akce pořádané pro veřejnost u příležitosti ukončení realizace stavby Naše Napajedla, která se bude konat společně s akcí pro děti pořádanou u příležitosti konce prázdnin a zahájení nového školního roku dne ve spolupráci s DDM Matýsek, Napajedla, v prostorách radničního nádvoří a prostranství před kinem v době od 16:00 hodin do 02:00 hodin následujícího dne

14 14 b) schvaluje rozpočtové opatření č. 32/2015: ve výdajové části rozpočtu přesun finančních prostředků v objemu ,00 Kč z oddílu 64 Ostatní činnosti, ORJ 2400 běžná rezerva do oddílu 33 Kultura, církve a sdělovací prostředky na ORJ 3010 Naše Napajedla na výdaje spojené se slavnostním ukončením stavby 29. Rada města Napajedla se seznámila s návrhem 2. základní školy Napajedla, příspěvkové organizace na zvýšení čerpání fondu odměn v roce 2015 a usnesením č. 14/311/2015 navýšení čerpání fondu odměn v roce 2015 o ,00 Kč Ing. I. Šlímovi, vedoucímu odboru finančního - sdělit rozhodnutí rady města žadateli Termín: 31. srpna 2015 PaedDr. M. Veselému, řediteli 2. základní školy Napajedla, příspěvkové organizace - využít navýšení čerpání fondu odměn v částce ,00 Kč pouze na mimořádné odměny správních zaměstnanců Termín: 30. září Rada města Napajedla se seznámila s přípravou realizace projektu z OP VK, Výzva č základní školy Napajedla, p. o. s názvem Za poznáním do světa a usnesením č. 14/312/2015 smlouvu o dílo se společností CK TOUR SPORT s.r.o. na provedení akce Zahraniční jazykově vzdělávací pobyt pro žáky b) pověřuje PaedDr. M. Veselého, ředitele 2. základní školy Napajedla, příspěvkové organizace podpisem této smlouvy Termín: 15. září 2015 c) ukládá PaedDr. M. Veselému, řediteli 2. základní školy Napajedla, příspěvkové organizace zajistit realizaci této akce Termín: 31. prosince Rada města Napajedla projednala žádost o pronájem pozemku pod buňkou v ulici Husova, uzavření dohody o narovnání a smlouvy o výpůjčce a usnesením č. 14/313/2015 a) bere na vědomí, že v rámci připravovaného podkladového materiálu s názvem Reakce na usnesení rady města č. 9/234/2015 nájemní smlouva na pozemek pod prodejní buňkou v ulici Husova a následně v usnesení č. 12/266/2015 došlo k administrativní chybě, spočívající v úpisu parcelního čísla z p. č. 406/1 na p. č. 460/1 v k. ú. Napajedla

15 15 b) bere na vědomí informaci, že na základě zveřejněného záměru města Napajedla pronajmout a vypůjčit část pozemku p. č. 406/1 v k. ú. Napajedla ve smyslu usnesení č. 12/266/2015 podal žadatel svou nabídku c) schvaluje nájem části pozemku p. č. 406/1 o výměře cca 44 m 2 v k. ú. Napajedla pod buňkou k podnikatelským účelům za účelem poskytování služeb občanům, a to půjčováním a provozováním automatických masážních křesel v ulici Husova, s jejím majitelem na dobu určitou do , za cenu 10,00 Kč/m 2 /měsíc, s účinností od , za těchto podmínek: - nájemce pronajatý pozemek nesmí přenechat do užívání třetí osobě, - v případě prodeje buňky jiné osobě, nájemce do 7 dnů toto oznámí pronajímateli a upozorní nového majitele buňky na nutnost uzavření nové nájemní smlouvy na pozemek pod buňkou, - nájemce zajistí se souhlasem majitele pozemku změnu účelu užívání buňky; nedodržení těchto podmínek je důvodem k okamžitému ukončení nájemní smlouvy d) schvaluje výpůjčku části pozemku p. č. 406/1 o výměře cca 45 m 2 v k. ú. Napajedla za účelem přístupu do buňky v ulici Husova s jejím majitelem na dobu určitou po dobu provozování jeho podnikatelské činnosti v buňce e) schvaluje Nájemní smlouvu v předloženém znění dle přílohy č. 1 f) schvaluje Smlouvu o výpůjčce v předloženém znění dle přílohy č. 2 g) uděluje souhlas nájemci pozemku zajistit změnu účelu užívání buňky půjčování a provozování automatických masážních křesel h) vyhlašuje záměr uzavření Dohody o narovnání s majitelem buňky, jejímž předmětem je narovnání vzájemného vztahu za užívání části pozemku p. č. 406/1 o výměře 44 m 2 v k. ú. Napajedla pod buňkou za měsíc srpen, za cenu 10,00 Kč/m 2 /měsíc; celková cena činí 440,00 Kč i) ukládá Ing. Bc. Z. Sukupové, tajemnici MěÚ Napajedla - zajistit zveřejnění záměru na úřední desce po dobu 15 dnů - sdělit stanovisko rady města žadateli Termín: 25. srpna 2015 j) pověřuje Ing. I. Brabcovou, starostku města podpisem smluv Termín: 27. srpna Rada města Napajedla usnesením č. 14/314/2015

16 16 a) vyhlašuje výběrové řízení na ředitele/ředitelku příspěvkové organizace Pečovatelská služba Napajedla dle návrhu v příloze č. 1 Ing. Bc. Z. Sukupové, tajemnici MěÚ zajistit zveřejnění výběrového řízení na úřední desce, v novinách a kabelové televizi Termín: ihned C) ZÁVĚREČNÁ ČÁST 1. Různé 1/ Rada města Napajedla se seznámila s odpovědí Ministerstva vnitra ČR na žádost týkající se výkonu státní správy v přenesené působnosti. 2. Závěr Starostka města poděkovala přítomným za účast a jednání v 16:40 hodin ukončila. Ing. Irena Brabcová v. r. Zbyněk Ohnoutek v. r. starostka místostarosta Ing. Pavel Ratiborský v. r. ověřovatel

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 12 konaného dne 15. července 2015

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 12 konaného dne 15. července 2015 Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 12 konaného dne 15. července 2015 Tento zápis není doslovným záznamem průběhu jednání. Zápis přesně zachycuje přítomné osoby, předložené návrhy, výsledky hlasování

Více

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 4 konaného dne 21. ledna 2015

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 4 konaného dne 21. ledna 2015 Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 4 konaného dne 21. ledna 2015 Tento zápis není doslovným záznamem průběhu jednání. Zápis přesně zachycuje přítomné osoby, předložené návrhy, výsledky hlasování a

Více

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 56 konaného dne 3. července 2013

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 56 konaného dne 3. července 2013 Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 56 konaného dne 3. července 2013 Tento zápis není doslovným záznamem průběhu jednání. Zápis přesně zachycuje přítomné osoby, předložené návrhy, výsledky hlasování

Více

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 75 konaného dne 25. června 2014

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 75 konaného dne 25. června 2014 Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 75 konaného dne 25. června 2014 Tento zápis není doslovným záznamem průběhu jednání. Zápis přesně zachycuje přítomné osoby, předložené návrhy, výsledky hlasování

Více

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 79 konaného dne 25. srpna 2014

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 79 konaného dne 25. srpna 2014 Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 79 konaného dne 25. srpna 2014 Tento zápis není doslovným záznamem průběhu jednání. Zápis přesně zachycuje přítomné osoby, předložené návrhy, výsledky hlasování

Více

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 2 konaného dne 15. prosince 2014

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 2 konaného dne 15. prosince 2014 Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 2 konaného dne 15. prosince 2014 Tento zápis není doslovným záznamem průběhu jednání. Zápis přesně zachycuje přítomné osoby, předložené návrhy, výsledky hlasování

Více

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 81 konaného dne 22. září 2014

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 81 konaného dne 22. září 2014 Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 81 konaného dne 22. září 2014 Tento zápis není doslovným záznamem průběhu jednání. Zápis přesně zachycuje přítomné osoby, předložené návrhy, výsledky hlasování a

Více

Zápis č. 29/2016 z jednání Rady města Napajedla, které se uskutečnilo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 204

Zápis č. 29/2016 z jednání Rady města Napajedla, které se uskutečnilo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 204 Zápis č. 29/2016 z jednání Rady města Napajedla, které se uskutečnilo dne 31.08.2016 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 204 Zveřejněna je upravená verze dokumentu zdůvodu dodržení přiměřenosti zveřejňování

Více

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 55 konaného dne 19. června 2013

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 55 konaného dne 19. června 2013 Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 55 konaného dne 19. června 2013 Tento zápis není doslovným záznamem průběhu jednání. Zápis přesně zachycuje přítomné osoby, předložené návrhy, výsledky hlasování

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 21 konaného dne 25. června 2014

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 21 konaného dne 25. června 2014 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 21 konaného dne 25. června 2014 Projednání předkládaných zpráv: 1. Prodej pozemku pod garáží v lokalitě Kolonka 2. Prodej pozemků mezi rodinnými domy

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 7 konaného dne v Napajedlích

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 7 konaného dne v Napajedlích Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 7 konaného dne 25.11.2015 v Napajedlích Program: A) ÚVODNÍ ČÁST 1. Zahájení 2. Schválení zápisu z minulé schůze 3. Stanovení ověřovatelů zápisu 4.

Více

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 68 konaného dne 5. února 2014

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 68 konaného dne 5. února 2014 Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 68 konaného dne 5. února 2014 Tento zápis není doslovným záznamem průběhu jednání. Zápis přesně zachycuje přítomné osoby, předložené návrhy, výsledky hlasování a

Více

Zápis č. 50/2018 z jednání rady města Napajedla, které se uskutečnilo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 204

Zápis č. 50/2018 z jednání rady města Napajedla, které se uskutečnilo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 204 Zápis č. 50/2018 z jednání rady města Napajedla, které se uskutečnilo dne 14. 03. 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 204 Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti zveřejňování

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 3 konaného dne 25. února 2015

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 3 konaného dne 25. února 2015 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 3 konaného dne 25. února 2015 Program: A) ÚVODNÍ ČÁST 1. Zahájení 2. Schválení zápisu z minulé schůze 3. Stanovení ověřovatelů zápisu a sčitatele

Více

Zápis č. 23/2016 z jednání Rady města Napajedla, které se uskutečnilo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 204

Zápis č. 23/2016 z jednání Rady města Napajedla, které se uskutečnilo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 204 Zápis č. 23/2016 z jednání Rady města Napajedla, které se uskutečnilo dne 06.04.2016 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 204 Přítomni: Irena Brabcová, Zbyněk Ohnoutek, František Cívela, Kamil Koláček,

Více

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 62 konaného dne 2. října 2013

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 62 konaného dne 2. října 2013 Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 62 konaného dne 2. října 2013 Tento zápis není doslovným záznamem průběhu jednání. Zápis přesně zachycuje přítomné osoby, předložené návrhy, výsledky hlasování a

Více

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 69 konaného dne 26. února 2014

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 69 konaného dne 26. února 2014 Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 69 konaného dne 26. února 2014 Tento zápis není doslovným záznamem průběhu jednání. Zápis přesně zachycuje přítomné osoby, předložené návrhy, výsledky hlasování

Více

Starostka města Ing. I. Brabcová přivítala přítomné a v 15:30 hodin jednání rady města zahájila. Konstatovala přítomnost 6 členů rady města.

Starostka města Ing. I. Brabcová přivítala přítomné a v 15:30 hodin jednání rady města zahájila. Konstatovala přítomnost 6 členů rady města. Zápis č. 21/2016 z jednání Rady města Napajedla, které se uskutečnilo dne 08.02.2016 od 15:30 hodin a 10.02.2016 od 15:30 hodin v zasedací místnosti č. 204 Dne 08.02.2016 Přítomni: Irena Brabcová, Zbyněk

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 20 konaného dne 30. dubna 2014

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 20 konaného dne 30. dubna 2014 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 20 konaného dne 30. dubna 2014 Projednání předkládaných zpráv: 1. Prodej pozemků pod částí dvou garáží v lokalitě Chmelnice 2. Informace o plnění

Více

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 54 konaného dne 29. května 2013

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 54 konaného dne 29. května 2013 Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 54 konaného dne 29. května 2013 Tento zápis není doslovným záznamem průběhu jednání. Zápis přesně zachycuje přítomné osoby, předložené návrhy, výsledky hlasování

Více

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 48 konaného dne 30. ledna 2013

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 48 konaného dne 30. ledna 2013 Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 48 konaného dne 30. ledna 2013 Tento zápis není doslovným záznamem průběhu jednání. Zápis přesně zachycuje přítomné osoby, předložené návrhy, výsledky hlasování

Více

Zápis č. 20/2016 z jednání Rady města Napajedla, které se uskutečnilo dne 20.01.2016 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 204

Zápis č. 20/2016 z jednání Rady města Napajedla, které se uskutečnilo dne 20.01.2016 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 204 Zápis č. 20/2016 z jednání Rady města Napajedla, které se uskutečnilo dne 20.01.2016 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 204 Přítomni: Irena Brabcová, Zbyněk Ohnoutek, František Cívela, Kamil Koláček,

Více

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 74 konaného dne 4. června 2014

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 74 konaného dne 4. června 2014 Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 74 konaného dne 4. června 2014 Tento zápis není doslovným záznamem průběhu jednání. Zápis přesně zachycuje přítomné osoby, předložené návrhy, výsledky hlasování

Více

Zápis č. 35/2017 z jednání Rady města Napajedla, které se uskutečnilo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 204

Zápis č. 35/2017 z jednání Rady města Napajedla, které se uskutečnilo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 204 1 RM 01.02.2017 Zápis č. 35/2017 z jednání Rady města Napajedla, které se uskutečnilo dne 01.02.2017 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 204 Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení

Více

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 53 konaného dne 15. května 2013

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 53 konaného dne 15. května 2013 Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 53 konaného dne 15. května 2013 Tento zápis není doslovným záznamem průběhu jednání. Zápis přesně zachycuje přítomné osoby, předložené návrhy, výsledky hlasování

Více

Zápis č. 45/2017 z jednání rady města Napajedla, které se uskutečnilo dne od 14:00 hodin v jednací místnosti č. 207

Zápis č. 45/2017 z jednání rady města Napajedla, které se uskutečnilo dne od 14:00 hodin v jednací místnosti č. 207 1 RM 25.10.2017 Zápis č. 45/2017 z jednání rady města Napajedla, které se uskutečnilo dne 25. 10. 2017 od 14:00 hodin v jednací místnosti č. 207 Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 18 konaného dne 27. listopadu 2013

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 18 konaného dne 27. listopadu 2013 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 18 konaného dne 27. listopadu 2013 Projednání předkládaných zpráv: 1. Žádost o uzavření kupní smlouvy na základě smlouvy o uzavření budoucí smlouvy

Více

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 37 konaného dne 18. července 2012

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 37 konaného dne 18. července 2012 Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 37 konaného dne 18. července 2012 Tento zápis není doslovným záznamem průběhu jednání. Zápis přesně zachycuje přítomné osoby, předložené návrhy, výsledky hlasování

Více

Zápis č. 33/2016 z jednání Rady města Napajedla, které se uskutečnilo dne od 14:10 hodin v zasedací místnosti č. 204

Zápis č. 33/2016 z jednání Rady města Napajedla, které se uskutečnilo dne od 14:10 hodin v zasedací místnosti č. 204 1 RM 14.12.2016 Zápis č. 33/2016 z jednání Rady města Napajedla, které se uskutečnilo dne 14.12.2016 od 14:10 hodin v zasedací místnosti č. 204 Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení

Více

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 77 konaného dne 16. července 2014

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 77 konaného dne 16. července 2014 Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 77 konaného dne 16. července 2014 Tento zápis není doslovným záznamem průběhu jednání. Zápis přesně zachycuje přítomné osoby, předložené návrhy, výsledky hlasování

Více

Usnesení ze zasedání zastupitelstva města č. 2 konaného dne v Napajedlích

Usnesení ze zasedání zastupitelstva města č. 2 konaného dne v Napajedlích Usnesení ze zasedání zastupitelstva města č. 2 konaného dne 16. 4. 2007 v Napajedlích Projednání předkládaných zpráv: 1. Prodej pozemků v lokalitě Malina III 2. Schválení výše půjček z Fondu rozvoje bydlení

Více

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 67 konaného dne 22. ledna 2014

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 67 konaného dne 22. ledna 2014 Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 67 konaného dne 22. ledna 2014 Tento zápis není doslovným záznamem průběhu jednání. Zápis přesně zachycuje přítomné osoby, předložené návrhy, výsledky hlasování

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 2 konaného dne

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 2 konaného dne Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 2 konaného dne 1. 12. 2010 Projednání předkládaných zpráv: 1. Prodej bytů Palackého 1503-4 2. Prodej pozemků Malina III 3. Žádost paní Nejezové o

Více

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 71 konaného dne 16. dubna 2014

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 71 konaného dne 16. dubna 2014 Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 71 konaného dne 16. dubna 2014 Tento zápis není doslovným záznamem průběhu jednání. Zápis přesně zachycuje přítomné osoby, předložené návrhy, výsledky hlasování

Více

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 49 konaného dne 20. února 2013

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 49 konaného dne 20. února 2013 Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 49 konaného dne 20. února 2013 Tento zápis není doslovným záznamem průběhu jednání. Zápis přesně zachycuje přítomné osoby, předložené návrhy, výsledky hlasování

Více

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 47 konaného dne 16. ledna 2013

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 47 konaného dne 16. ledna 2013 Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 47 konaného dne 16. ledna 2013 Tento zápis není doslovným záznamem průběhu jednání. Zápis přesně zachycuje přítomné osoby, předložené návrhy, výsledky hlasování

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 15 konaného dne 19. června 2013

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 15 konaného dne 19. června 2013 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 15 konaného dne 19. června 2013 Projednání předkládaných zpráv: 1. Žádost společnosti E.ON Česká republika, s.r.o. o prodej pozemku pod trafostanicí

Více

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 5 konaného dne 4. února 2015

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 5 konaného dne 4. února 2015 Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 5 konaného dne 4. února 2015 Tento zápis není doslovným záznamem průběhu jednání. Zápis přesně zachycuje přítomné osoby, předložené návrhy, výsledky hlasování a

Více

Zápis č. 32/2016 z jednání Rady města Napajedla, které se uskutečnilo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 204

Zápis č. 32/2016 z jednání Rady města Napajedla, které se uskutečnilo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 204 Zápis č. 32/2016 z jednání Rady města Napajedla, které se uskutečnilo dne 09.11.2016 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 204 Zveřejněna je upravená verze dokumentu zdůvodu dodržení přiměřenosti zveřejňování

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 2 konaného dne 10. prosince 2014

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 2 konaného dne 10. prosince 2014 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 2 konaného dne 10. prosince 2014 Program: A) ÚVODNÍ ČÁST 1. Zahájení 2. Schválení zápisu z minulé schůze 3. Stanovení ověřovatelů zápisu a sčitatele

Více

Usnesení ze zasedání zastupitelstva města č. 3 konaného dne 25. 6. 2007 v Napajedlích

Usnesení ze zasedání zastupitelstva města č. 3 konaného dne 25. 6. 2007 v Napajedlích Usnesení ze zasedání zastupitelstva města č. 3 konaného dne 25. 6. 2007 v Napajedlích Projednání předkládaných zpráv: 1. Schválení půjček z Fondu rozvoje bydlení na území města Napajedel 2. Rozpočtové

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 14 konaného dne 24. dubna 2013

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 14 konaného dne 24. dubna 2013 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 14 konaného dne 24. dubna 2013 Projednání předkládaných zpráv: 1. Žádost o odkoupení pozemků v okolí domu č. p. 911 2. Žádost o odkoupení pozemků

Více

Zápis č. 47/2017 z jednání rady města Napajedla, které se uskutečnilo dne od 14:00 hodin v jednací místnosti č. 204

Zápis č. 47/2017 z jednání rady města Napajedla, které se uskutečnilo dne od 14:00 hodin v jednací místnosti č. 204 1 RM 13.12.2017 Zápis č. 47/2017 z jednání rady města Napajedla, které se uskutečnilo dne 13. 12. 2017 od 14:00 hodin v jednací místnosti č. 204 Tento zápis není doslovným záznamem průběhu jednání. Zápis

Více

Zápis č. 49/2018 z jednání rady města Napajedla, které se uskutečnilo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 204

Zápis č. 49/2018 z jednání rady města Napajedla, které se uskutečnilo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 204 Zápis č. 49/2018 z jednání rady města Napajedla, které se uskutečnilo dne 05. 02. 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 204 RM 05.02.2018 Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení

Více

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 9 konaného dne 3. června 2015

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 9 konaného dne 3. června 2015 Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 9 konaného dne 3. června 2015 Tento zápis není doslovným záznamem průběhu jednání. Zápis přesně zachycuje přítomné osoby, předložené návrhy, výsledky hlasování a

Více

Zápis č. 58/2018 z jednání Rady města Napajedla, které se uskutečnilo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 204

Zápis č. 58/2018 z jednání Rady města Napajedla, které se uskutečnilo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 204 Zápis č. 58/2018 z jednání Rady města Napajedla, které se uskutečnilo dne 03. 10. 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 204 RM 03.10.2018 Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení

Více

Zápis č. 27/2016 z jednání Rady města Napajedla, které se uskutečnilo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 204

Zápis č. 27/2016 z jednání Rady města Napajedla, které se uskutečnilo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 204 Zápis č. 27/2016 z jednání Rady města Napajedla, které se uskutečnilo dne 20.07.2016 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 204 Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti zveřejňování

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 5 konaného dne 24. června 2015

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 5 konaného dne 24. června 2015 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 5 konaného dne 24. června 2015 Program: A) ÚVODNÍ ČÁST 1. Zahájení 2. Schválení zápisu z minulé schůze 3. Stanovení ověřovatelů zápisu a sčitatele

Více

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 70 konaného dne 19. března 2014

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 70 konaného dne 19. března 2014 Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 70 konaného dne 19. března 2014 Tento zápis není doslovným záznamem průběhu jednání. Zápis přesně zachycuje přítomné osoby, předložené návrhy, výsledky hlasování

Více

Zápis č. 38/2017 z jednání Rady města Napajedla, které se uskutečnilo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 204

Zápis č. 38/2017 z jednání Rady města Napajedla, které se uskutečnilo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 204 1 RM17.05.2017 Zápis č. 38/2017 z jednání Rady města Napajedla, které se uskutečnilo dne 17.05.2017 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 204 Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti

Více

Rozpočet města Napajedla na rok 2017 (ve znění předloženého návrhu rozpočtu a jeho schválených úprav)

Rozpočet města Napajedla na rok 2017 (ve znění předloženého návrhu rozpočtu a jeho schválených úprav) Rozpočet města Napajedla na rok 2017 (ve znění předloženého návrhu rozpočtu a jeho schválených úprav) Rozpočet města Napajedla na rok 2017 je zpracován v souladu se Směrnicí o pravidlech rozpočtového hospodaření,

Více

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 65 konaného dne 27. listopadu 2013

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 65 konaného dne 27. listopadu 2013 Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 65 konaného dne 27. listopadu 2013 Tento zápis není doslovným záznamem průběhu jednání. Zápis přesně zachycuje přítomné osoby, předložené návrhy, výsledky hlasování

Více

Rozpočet města Napajedla na rok 2018

Rozpočet města Napajedla na rok 2018 Rozpočet města Napajedla na rok 2018 (ve znění předloženého návrhu rozpočtu a jeho schválených změn č. 1 a 2) Návrh rozpočtu města Napajedla na rok 2018 je zpracován v souladu se Směrnicí o pravidlech

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 22 konaného dne 17. září 2014

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 22 konaného dne 17. září 2014 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 22 konaného dne 17. září 2014 Projednání předkládaných zpráv: 1. Žádost o uzavření darovací smlouvy na základě budoucí darovací smlouvy 2. Návrh na

Více

Zápis č. 51/2018 z jednání rady města Napajedla, které se uskutečnilo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 204

Zápis č. 51/2018 z jednání rady města Napajedla, které se uskutečnilo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 204 Zápis č. 51/2018 z jednání rady města Napajedla, které se uskutečnilo dne 04. 04. 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 204 RM 04.04.2018 Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení

Více

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 1 konaného dne 19. listopadu 2014

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 1 konaného dne 19. listopadu 2014 Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 1 konaného dne 19. listopadu 2014 Tento zápis není doslovným záznamem průběhu jednání. Zápis přesně zachycuje přítomné osoby, předložené návrhy, výsledky hlasování

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 18. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 18. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ z 18. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 21. 5. 2018 R18/395 Program jednání 1. Projednání a schválení programu jednání 2. Zpráva

Více

MASARYKOVO NÁMĚSTÍ 87, 763 61

MASARYKOVO NÁMĚSTÍ 87, 763 61 NAPAJEDLA MASARYKOVO NÁMĚSTÍ 87, 763 61 Obsah: I. Základní údaje společnosti II. Předmět podnikání a činnost společnosti III. Organizační struktura společnosti IV. Složení řídících orgánů společnosti Masarykovo

Více

Zápis č. 54/2018 z jednání rady města Napajedla, které se uskutečnilo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 207

Zápis č. 54/2018 z jednání rady města Napajedla, které se uskutečnilo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 207 Zápis č. 54/2018 z jednání rady města Napajedla, které se uskutečnilo dne 16. 07. 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 207 Tento zápis není doslovným záznamem průběhu jednání. Zápis zachycuje přítomné

Více

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 2/2015, konané dne 26. ledna 2015

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 2/2015, konané dne 26. ledna 2015 Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 2/2015, konané dne 26. ledna 2015 Přítomni: Mgr. Mrzílková, p. Lenc, Mgr. Kořanová, Bc. Rajchertová, Ing. Hrodek, p. Wiesner Za MěÚ: Ing. Svobodová Omluveni: Ing.

Více

V Ý P I S Z E Z Á P I S U (usnesení)

V Ý P I S Z E Z Á P I S U (usnesení) V Ý P I S Z E Z Á P I S U (usnesení) z 59. řádného zasedání Rady města Rožnov pod Radhoštěm, konané dne 2. prosince 2016 Usnesení jsou upravena s ohledem na ochranu osobních údajů dle zákona č. 101/2000

Více

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/91/2018 Schválení programu 91. schůze Rady města Uničova

Více

Usnesení z 22. jednání Zastupitelstva města Zákupy

Usnesení z 22. jednání Zastupitelstva města Zákupy Usnesení z 22. jednání Zastupitelstva města Zákupy Usnesení z 22. jednání Zastupitelstva města Zákupy, které se konalo dne 30. září 2009 ve školní jídelně ZŠ a MŠ Zákupy (č. usnesení 167/09 180/09) [hr]

Více

Městský obvod Pardubice II Úřad městského obvodu Pardubice II

Městský obvod Pardubice II Úřad městského obvodu Pardubice II Městský obvod Pardubice II Úřad městského obvodu Pardubice II Chemiků 128, 530 09 Pardubice Z á p i s z 69. jednání Rady městského obvodu Pardubice II, konaného dne 14. 6. 2018 v 16:30 hodin v budově Úřadu

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 5 konaného dne

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 5 konaného dne Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 5 konaného dne 22. 6. 2011 Projednání předkládaných zpráv: 1. Slib člena zastupitelstva města 2. Prodej pozemků ke stavbě rodinných domů v lokalitě

Více

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 6 konaného dne 18. března 2015

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 6 konaného dne 18. března 2015 Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 6 konaného dne 18. března 2015 Tento zápis není doslovným záznamem průběhu jednání. Zápis přesně zachycuje přítomné osoby, předložené návrhy, výsledky hlasování

Více

299/2016/RM 313/2016/RM)

299/2016/RM 313/2016/RM) MĚSTO ZÁKUPY U S N E S E N Í ze 44. schůze Rady města Zákupy, která se konala dne 25. 8. 2016 (č. usnesení 299/2016/RM 313/2016/RM) usnesení č. 299/2016/RM Plnění usnesení rady města bere na vědomí zprávu

Více

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 18/2016 konané dne 5. října 2016

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 18/2016 konané dne 5. října 2016 Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 18/2016 konané dne 5. října 2016 Přítomni: Mgr. Mrzílková, Bc. Rajchertová, Ing. Dominik, Mgr. Kořanová, Ing. Hrodek, p. Wiesner, p. Lenc Za MěÚ: Ing. Svoboda Omluven:

Více

Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S T S K É Č Á S T I P R A H A - Ř E P O R Y J E

Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S T S K É Č Á S T I P R A H A - Ř E P O R Y J E Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S T S K É Č Á S T I P R A H A - Ř E P O R Y J E USNESENÍ Zastupitelstvo městské části 7. jednání datum konání: 10.06.2019 čís. 0104/2019/ - 0120/2019/...... Pavel Novotný,

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 30. schůzi 14.05.2012 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 59. schůzi 09.11.2009 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Zápis č. 34/2017 z jednání Rady města Napajedla, které se uskutečnilo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 204

Zápis č. 34/2017 z jednání Rady města Napajedla, které se uskutečnilo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 204 1 RM 18.01.2017 Zápis č. 34/2017 z jednání Rady města Napajedla, které se uskutečnilo dne 18.01.2017 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 204 Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení

Více

OBEC VILÉMOV. Program:

OBEC VILÉMOV. Program: OBEC VILÉMOV 407 80 Vilémov č.p. 172 Informace přijatých usneseních z 5. Řádného zasedání Zastupitelstva obce Vilémov, konaného dne 28.03.2019 v obřadní síni Obecního úřadu ve Vilémově OBEC VILÉMOV Program:

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017 č. RM 111/2017 u p r a v e n á v e r z e Smlouvu o poskytnutí nově pořízeného motorového vozidla k užívání starostovi města, která

Více

Zápis č. 52/2018 z jednání rady města Napajedla, které se uskutečnilo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 204

Zápis č. 52/2018 z jednání rady města Napajedla, které se uskutečnilo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 204 Zápis č. 52/2018 z jednání rady města Napajedla, které se uskutečnilo dne 16. 05. 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 204 Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti zveřejňování

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 19. prosince 2018

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 19. prosince 2018 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 19. prosince 2018 u p r a v e n á v e r z e č. RM 304/2018 převod peněžitých prostředků ve výši XXX z rezervního fondu do fondu investic příspěvkové

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 11. září 2018

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 11. září 2018 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 11. září 2018 u p r a v e n á v e r z e č. RM 213/2018 rozpočtové opatření č. 4/2018/Rada města, vzájemně kompenzovatelné položkové a paragrafové

Více

Usnesení a výsledky projednání Rady města Moravský Beroun č. 55 ze dne

Usnesení a výsledky projednání Rady města Moravský Beroun č. 55 ze dne Usnesení a výsledky projednání Rady města Moravský Beroun č. 55 ze dne 28.11.2016 Jedná se o upravenou verzi dokumentu z daného zasedání z důvodu přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle

Více

USNESENÍ Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin.

USNESENÍ Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin. USNESENÍ Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne 14. 6. 2017, od 17:00 hodin. Upravená verze ke zveřejnění (zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů).

Více

VÝPIS USNESENÍ 91. schůze Rady města Slavičín dne

VÝPIS USNESENÍ 91. schůze Rady města Slavičín dne VÝPIS USNESENÍ 91. schůze Rady města Slavičín dne 31. 10. 2017 Poznámka: - zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000

Více

Město Králíky Zápis z jednání č. 34 Rady města Králíky konané

Město Králíky Zápis z jednání č. 34 Rady města Králíky konané Město Králíky Zápis z jednání č. 34 Rady města Králíky konané 28.08.2017 Přítomní členové Rady města Králíky: Jana Ponocná, Mgr. Martin Hejkrlík, Ing. Ladislav Tóth, Ing. Pavel Strnad, Mgr. Miroslav Beran.

Více

Zápis. z 91. schůze Rady obce Rohatec konané dne v kanceláři starosty na Obecním úřadě v Rohatci

Zápis. z 91. schůze Rady obce Rohatec konané dne v kanceláři starosty na Obecním úřadě v Rohatci Přítomni: Ing. Jarmil Adamec, Ph.D. Ing. Bc. Tomáš Letocha Radoslav Němeček Vlasta Sedláková Jiří Švanyga Ing. Zdeněk Škromach Ing. Vladimír Elšík Omluveni: Přizvaní hosté: Mgr. Pavel Jurečka Zápis z 91.

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 15. června 2016

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 15. června 2016 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 15. června 2016 u p r a v e n á v e r z e č. 166/2016 v působnosti valné hromady společnosti Správa majetku Kynšperk nad Ohří spol. s r. o., se

Více

Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019

Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019 Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019 1/ Kontrola usnesení 14/107 b e r e n a v ě d o m í provedenou kontrolu usnesení. 2/ Rozbory hospodaření příspěvkových organizací

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 48. schůzi 04.03.2013 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 3.2.2014 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/5/RM/2014 Kontrola plnění usnesení splněná usnesení č. 14/1/RM/2014, 10/3/RM/2014, 11/3/RM/2014,

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 61. schůzi 06.01.2014 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

23. schůze RM Rychvald MATERIÁL URČENÝ PRO SCHŮZI RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

23. schůze RM Rychvald MATERIÁL URČENÝ PRO SCHŮZI RADY MĚSTA RYCHVALD DNE MATERIÁL URČENÝ PRO SCHŮZI RADY MĚSTA RYCHVALD DNE 20. 5. 2019 Usnesení z 23. schůze Rady města Rychvald, dne 20. 05. 2019 Kontrola usnesení 23/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých

Více

66. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

66. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 66. schůze Rady města Rychvald, dne 23. 01. 2017 Kontrola usnesení 66/1. Rada města kontrolu svých přijatých usnesení Služební cesty na měsíc únor 2017 66/2. Rada města a dle Zásad pro poskytování

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 91. schůze rady města Slavkov u Brna, která se konala dne 7.8.2017 2069/91/RM/2017 Plnění usnesení Rady města Slavkova u Brna z 43. až 73. schůze MRM z období 2010-2014

Více

ZÁPIS. 11. schůze Rady města Přerova konané dne 5. března Zahájení primátor. 2. Volba ověřovatele zápisu primátor

ZÁPIS. 11. schůze Rady města Přerova konané dne 5. března Zahájení primátor. 2. Volba ověřovatele zápisu primátor ZÁPIS 11. schůze Rady města Přerova konané dne 5. března 2019 PROGRAM: 1. Zahájení primátor 2. Volba ověřovatele zápisu primátor 3. Nájem nemovitých věcí tvořících sportovní areály: p. Zácha plavecký areál

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 27.04.2015

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 27.04.2015 Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 27.04.2015 Přítomni: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Hosté: Zdeněk Ženíšek, tajemník Martina

Více

Rada města Velké Meziříčí

Rada města Velké Meziříčí Rada města Velké Meziříčí PŘEHLED USNESENÍ z 15. schůze rady města Velké Meziříčí, která se konala dne 29.5.2019 535/15/RM/2019 Určení ověřovatelů zápisu z 15. schůze rady města ze dne 29. 5. 2019 I. Rada

Více

Výpis z usnesení ze 4. řádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Stará Paka konaného dne od 17:30 hodin v kulturním domě Roškopov

Výpis z usnesení ze 4. řádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Stará Paka konaného dne od 17:30 hodin v kulturním domě Roškopov Obec Stará Paka se sídlem Obecního úřadu Revoluční 180, 507 91 Stará Paka, IČO: 00272132 tel. 493 798 282, e-mail: ou@starapaka.cz, ID datové schránky: ytha6e6 Výpis z usnesení ze 4. řádného veřejného

Více

Usnesení. bere na vědomí kontrolu plnění usnesení Rady města Němčice nad Hanou viz. písemný materiál

Usnesení. bere na vědomí kontrolu plnění usnesení Rady města Němčice nad Hanou viz. písemný materiál Usnesení ze 30. zasedání Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, které se uskuteční ve středu 21.10.2015 v 17:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

USNESENÍ z 28. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 8. prosince 2015 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 28. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 8. prosince 2015 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 28. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 8. prosince 2015 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. 1 UR01/28/2015 Schválení programu 28. schůze Rady města Uničova schvaluje

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 7/2016

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 7/2016 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 7/2016 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Projednání návrhu na bezúplatný převod

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 12. června 2019

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 12. června 2019 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 12. června 2019 u p r a v e n á v e r z e č. RM 158/2019 1. neschvaluje poskytnutí peněžitého daru zapsanému spolku Linka bezpečí, z.s., Ústavní

Více

( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 28. srpna 2015 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17

( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 28. srpna 2015 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 ( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 28. srpna 2015 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Jednání řídí : Zapisovatel/ka :.. Členů ZO..

Více

- 1 - U S N E S E N Í. z 85. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 29. května (č. 1119/ /85)

- 1 - U S N E S E N Í. z 85. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 29. května (č. 1119/ /85) - 1 - U S N E S E N Í z 85. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 29. května 2018 (č. 1119/85 1133/85) Přítomní členové rady : I. Mikulica, R. Schmuch, Ing. M. Robenek, P. Kukučka Omluveni : Mgr.

Více