Výtah ze zápisu z jednání Zastupitelstva města Lanškroun uskutečněného dne 20. listopadu 2013 na sále lanškrounského zámku od hod.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Výtah ze zápisu z jednání Zastupitelstva města Lanškroun uskutečněného dne 20. listopadu 2013 na sále lanškrounského zámku od 16.00 hod."

Transkript

1 Spisový znak: Počet listů dokumentu: 3 Počet listů příloh: (usnesení) Spisová značka: SEK/34759/2013/JKo Výtah ze zápisu z jednání Zastupitelstva města Lanškroun uskutečněného dne 20. listopadu 2013 na sále lanškrounského zámku od hod. Přítomni: 17 - Mgr. Zdeněk Baborák, Ing. Bohumil Bernášek, PaedDr. Marie Borkovcová, Mgr. Monika Dušková, Tomáš Janouch, MUDr. Václav Kment, Jan Kolomý, Ing. Martin Košťál, Tomáš Krč, Jaroslav Lechnýř, Doc. Ing. Ladislav Maixner, CSc., Stanislav Popelář, Mgr. Martin Roller, MVDr. Vojtěch Švarc, Mgr. Stanislava Švarcová, Ing. Ladislav Verner, Mgr. Radim Vetchý. Omluveni: 4 - Milan Bednář, Mgr. Pavel Dvořáček, Roman Krajči, Ladislav Sychra 1. Zahájení Paní starostka zahájila zasedání zastupitelstva města a sdělila, že veřejnost byla o svolání zasedání informována vyvěšením oznámení na úřední desce a na webových stránkách města a svolání bylo plakátováno. Všichni členové zastupitelstva obdrželi pozvání. Podle údajů z prezence je přítomno 17 členů zastupitelstva města (dále jen ZM ) a tedy podle 92, odst. 3 zákona o obcích je schopno se usnášet. Z posledního jednání ZM dne byl pořízen zápis podle 95 zákona o obcích, který je uložen na sekretariátě Městského úřadu Lanškroun (dále jen MěÚ) a k zápisu nebyla ve smyslu zákona o obcích podána námitka. Zapisovatelkou jednání jmenovala paní starostka Bc. Janu Kolomou. Ověřovateli zápisu navrhla paní starostka pana Tomáše Janoucha a Ing. Martina Košťála. Protože nikdo z přítomných neměl jiný návrh, nechala o něm hlasovat: výsledek hlasování: pro: 16 (Baborák, Bernášek, Borkovcová, Dušková, Kment, Kolomý, Košťál, Krč, Lechnýř, Maixner, Popelář, Roller, Švarc, Švarcová, Verner, Vetchý) zdrž.: 1 (Janouch) Navrhla, aby se dnešní jednání řídilo tímto programem: 1. Zahájení 2. Zpráva rady města 3. Zpráva městského úřadu 4. Vstupy veřejnosti 5. Hlavní část jednání a) Kancelář starosty a tajemníka b) Finanční záležitosti c) Majetkové záležitosti d) Investiční záležitosti 6. Vstupy veřejnosti 7. Vstupy zastupitelů 8. Závěr pro: 17 (Baborák, Bernášek, Borkovcová, Dušková, Kment, Janouch, Kolomý, Košťál, Krč, Lechnýř, Maixner, Výtah ze zápisu ZM Strana 1 (celkem 7)

2 Popelář, Roller, Švarc, Švarcová, Verner, Vetchý) Program jednání ZM byl schválen. Paní starostka dále uvedla, že dle jednacího řádu je povinna zeptat se přítomných členů ZM, zda chtějí učinit oznámení o osobním zájmu či sdělit skutečnosti nasvědčující případnému střetu zájmu u některých bodů navržených k projednání. Nikdo z přítomných členů ZM tak neučinil, proto se přešlo k dalšímu bodu jednání. 2. Zpráva rady města Pan Mgr. Martin Roller, člen rady města, přednesl zprávu rady města (dále jen RM ) za měsíc říjen a listopad (viz příloha podkladových materiálů ZM). Zpráva obsahovala informace o přijatých usneseních RM a o průběhu jednání jednotlivých jednání RM v daném období. Paní starostka doplnila zprávu rady města a informovala přítomné, že na jejich stolech leží zpráva o mimosoudním vyjednávání se společností GURMAN Lanškroun s. r. o. a panem Janem Minářem. Dále sdělila členům zastupitelstva města, že dne proběhlo jednání u okresního soudu v Ústí nad Orlicí, které se týkalo poddlužnické žaloby ČSOB proti městu. Pan soudce přijal další důkazy ze strany města a stanovil termín dalšího jednání na Dne proběhlo další jednání. Žalobcem byla společnost GURMAN S s. r. o. a jednalo se o zaplacení ,-- Kč investice a technické zhodnocení Společenského domu. Paní soudkyně žalobu v celém rozsahu zamítla. Paní starostka otevřela rozpravu k tomuto bodu. Pan Janouch upozornil pana místostarostu Rollera, že zápis z z jednání Rady města Lanškroun není zveřejněn na webu města, tudíž se s ním nemohli zastupitelé ještě seznámit. Dále se do rozpravy nikdo nepřihlásil, proto ji paní starostka uzavřela. 3. Zpráva městského úřadu Pan tajemník přednesl souhrnnou zprávu MěÚ za měsíc říjen a listopad (viz příloha podkladových materiálů ZM). Paní starostka otevřela rozpravu k tomuto bodu. Do rozpravy se nikdo nepřihlásil, proto ji paní starostka uzavřela. 4. Vstupy veřejnosti Paní starostka otevřela rozpravu k tomuto bodu. Pan Skala se dotázal členů zastupitelstva města, jaký je osud šaten lehkoatletického stadionu Romana Šebrleho. Na jarním jednání zastupitelstva města se o této záležitosti jednalo a pan Skala požádal o informaci vývoje v této záležitosti. Dále se dotázal, zda projekční práce byly svěřeny pouze jedné firmě nebo proběhlo výběrové řízení. Pan Pražan, vedoucí odboru investic a majetku, odpověděl, že Výtah ze zápisu ZM Strana 2 (celkem 7)

3 projekční práce byly svěřeny pouze jedné firmě, která vzešla z výběrového řízení na projektanta. Společnost Obchodní projekt Hradec Králové podala nejnižší nabídku a vyhrála tak výběrové řízení. Projekt je dokončen a v současné době se čeká na vyjádření stanoviska dotčených orgánů. Pan Pražan předpokládá, že během zimy by měl projekt získat stavební povolení. Do rozpravy se nikdo další nepřihlásil, proto ji paní starostka uzavřela. 5. Hlavní část jednání 5a) Kancelář starosty a tajemníka _01_03_Výše peněžitých plnění za výkon funkce členů výborů zastupitelstva města Bez dotazů a připomínek hlasováno o návrhu usnesení. 140/2013 Zastupitelstvo města Lanškroun v souladu s ust. 84, odst. 2 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, v platném znění, stanovilo výši peněžitých plnění za výkon funkce členů výborů zastupitelstva města těm členům výborů, kteří nejsou členy zastupitelstva města tak, jak je uvedeno v příloze. Termín realizace do: Ing. Lenka Hubinová, mzdová účetní (vyplacení odměn) (zpráva čj. MULA 33809/2013 ze dne ). pro: 17 (Baborák, Bernášek, Borkovcová, Dušková, Kment, Janouch, Kolomý, Košťál, Krč, Lechnýř, Maixner, Popelář, Roller, Švarc, Švarcová, Verner, Vetchý) 5b) Finanční záležitosti _51_01_Rozpočtové opatření č. 84 Pan Janouch se dotázal, kdo zpracoval zadávací dokumentaci, podle které se na minulém jednání zastupitelstva města schvalovala částka ,-- Kč. Pan Švarc odpověděl, že dokumentaci zpracoval projektant pan Adamec. Zpracovával ji v souladu s koordinovaným zadáním zástupce města a budoucích nájemců. Rozpočtovou cenu se nepodaří dodržet z důvodu poškozeného potrubí. Pan Janouch se zeptal, proč se ihned nepočítalo s možností vadného potrubí. Pan Švarc odpověděl, že projektant Adamec předpokládal, že během rekonstrukce, která byla provedena v roce 1992, bylo osazeno vodovodní potrubí z PVC, které nemůže být za tu dobu zničeno. Bohužel při rekonstrukci zůstalo původní litinové vodovodní potrubí a osinkocementová ležatá kanalizace. Pan Bernášek upozornil, že neobdržel materiály k tomuto bodu. Zapisovatelka vysvětlila, že podklady k tomuto bodu byly později zaslány em všem zastupitelům (pozn. ověřovatele: :31 h) a vloženy na FTP server. Paní starostka přečetla celý obsah zprávy, kterou vypracovala a předložila paní Ing. Renáta Krčová. 141/2013 Zastupitelstvo města Lanškroun schválilo rozpočtové opatření č. 84 k rozpočtu města na rok 2013 navýšení výdajů ve výši Kč ,-- na rekonstrukci sociálního zařízení pro hosty v restauraci Na koupališti. Termín realizace do: Výtah ze zápisu ZM Strana 3 (celkem 7)

4 Ing. Renáta Krčová, vedoucí finančního odboru (zpráva čj. MULA 34027/2013 ze dne ). pro: 16 (Baborák, Bernášek, Borkovcová, Dušková, Kment, Kolomý, Košťál, Krč, Lechnýř, Maixner, Popelář, Roller, Švarc, Švarcová, Verner, Vetchý) proti: 1 (Janouch) 5c) Majetkové záležitosti _61_01 Prodej pozemků v ulici Hradební manželé Vychytovi Pan Bernášek se dotázal, zda je již vystaven demoliční výměr. Paní Vídeňská odpověděla, že demoliční výměr vystaven není. Nejdříve musí zastupitelstvo města rozhodnout o demolici a poté žadatel, případně po domluvě oddělení majetku odboru investic a majetku, tento výměr zajistí na stavebním úřadě. Pan Bernášek upozornil, že o koupi tohoto objektu měl v roce 2010 zájem pan architekt Přemysl Kokeš za částku ,-- Kč. Dotázal se, jak je možné, že po třech letech je objekt na nulové hodnotě a určený k demolici. Paní Vídeňská upozornila, že objekt nemá nulovou hodnotu, ale město prodává pozemky smlouvou o smlouvě budoucí pod podmínkou demolice objektu. Pan Bernášek požádal o vysvětlení, proč se zároveň s pozemky neprodává i budova. Paní Vídeňská upozornila na fakt, že v původním plánu bylo budovu prodat, ale tento záměr nebyl schválen zastupitelstvem města. Pan Janouch se vyjádřil k tomuto bodu, že v důvodové zprávě si přečetl o studii na výstavbu dvou rodinných domů a dále s vyjádřením pana architekta Kokeše, kde píše o možnosti vytvoření parkovacích míst. Pan Janouch se dotázal, zda je vypracovaná koncepce parkovacích míst ve městě, a upozornil na to, že na těchto pozemcích určených k prodeji byla navržena parkovací místa. Dále se dotázal, zda má město ve svém majetku jinou alternativní plochu, která by se dala využít k tomuto účelu. Paní starostka odpověděla, že si myslí, že je v této oblasti dostatek prostoru pro možnost zřídit parkoviště. Pan Janouch požádal o vyjmenování těchto míst. Paní starostka odpověděla, že naproti současné poliklinice je parkoviště a možná do budoucna zde budou další plochy, které jsou v územním plánu určené pro parkování. Pan Janouch se opětovně dotázal, zda je vypracovaná koncepce možných parkovacích míst ve městě. Paní starostka odvětila, že tyto místa obsahuje územní plán a požádala o vysvětlení pana Martince, vedoucího odboru stavební úřad. Pan Martinec odpověděl, že územní plán schvalovalo zastupitelstvo města, tudíž schvalovalo i jednotlivé plochy včetně plochy, kde je v současné době autodružstvo. Pan Janouch upozornil, že zastupitelstvo města rozhodlo, že pozemek po autodružstvu za 8 milionů Kč město kupovat nebude a jedním z hlavních argumentů bylo, že město už vhodný pozemek ve svém vlastnictví má. Teď je však v plánu tento pozemek prodat. Podle názoru paní starostky je tato plocha příliš malá a nevhodná i příjezdem. Pan Janouch informoval přítomné, že si vyžádal materiály z odboru investic a majetku, ze kterých vyčetl, že kromě pozemků, které se prodávají, má město ve vlastnictví i pozemky k ulici Komenského, tudíž tato plocha podle jeho názoru není tak malá. A dále upozornil, že pokud se tyto pozemky prodají, pozemky směrem k ulici Komenského se již nebudou moci využít pro zřízení parkoviště. Paní Vídeňská vysvětlila členům zastupitelstva města, že pozemky k ulici Komenského jsou opravdu v majetku města. Jedná se však o zázemí domu čp. 17 a pozemky společně s budovou jsou zveřejněny k prodeji. Pan tajemník upozornil, že v ulici Hradební je omezen provoz dopravním značkou B11, zákaz vjezdu všech motorových vozidel mimo dopravní obsluhy. To znamená, že na toto budoucí možné parkoviště by se nikdo nemohl dostat. Parkoviště by tak bylo vytvořeno pouze pro lidi, kteří tam mají dům, garáž nebo sídlo firmy. Výtah ze zápisu ZM Strana 4 (celkem 7)

5 Pan Janouch upozornil, že v centru města je málo parkovacích míst, kde se dá volně zaparkovat, firmy podnikající v centru města musí žádat o výjimky z počtu parkovacích míst a dopravní značení se může změnit. Dále se do rozpravy nikdo nepřihlásil, proto ji paní starostka uzavřela. 142/2013 Zastupitelstvo města Lanškroun rozhodlo o demolici objektu bez čp./če (bývalé elektrodílny), Žichlínské Předměstí, ulice Hradební, Lanškroun na pozemku stpč. 738/1 v k. ú. Lanškroun na náklady budoucího kupujícího výše uvedeného pozemku. Termín realizace do: Michaela Vídeňská, vedoucí oddělení majetku odboru investic a majetku (zpráva čj. MULA 33807/2013 ze dne ). Výtah ze zápisu ZM Strana 5 (celkem 7) pro: 11 (Baborák, Borkovcová, Dušková, Košťál, Krč, Maixner, Popelář, Roller, Švarc, Švarcová, Verner) proti: 3 (Bernášek, Janouch, Vetchý) zdrž.: 3 (Kment, Kolomý, Lechnýř) 143/2013 Zastupitelstvo města Lanškroun se seznámilo s žádostí čj. MULA 16066/2013 ze dne , s doplněním žádosti (čj. MULA 16644/2013 ze dne ) a s žádostí o opětovné projednání prodeje pozemků v ulici Hradební v zastupitelstvu města (čj. MULA 30545/2013 ze dne ), rozhodlo prodat žadatelům smlouvou o uzavření budoucí kupní smlouvy pozemky ppč. 4369, stpč. 738/1 a část ppč. 153/1 o celkové výměře cca 745 m 2 vše v k. ú. Lanškroun za jednotkovou cenu 1.597,-- Kč/m 2 ke stavbě rodinného domu pod podmínkou demolice objektu bez čp./če (bývalé elektrodílny), Žichlínské Předměstí, ulice Hradební, Lanškroun na pozemku stpč. 738/1 v k. ú. Lanškroun na náklady budoucích kupujících a schválilo text smlouvy o uzavření budoucí kupní smlouvy dle přílohy. Termín realizace do: Michaela Vídeňská, vedoucí oddělení majetku odboru investic a majetku (zpráva čj. MULA 33807/2013 ze dne ). 5d) Investiční záležitosti pro: 11 (Baborák, Borkovcová, Dušková, Košťál, Krč, Maixner, Popelář, Roller, Švarc, Švarcová, Verner) proti: 2 (Janouch, Vetchý) zdrž.: 4 (Bernášek, Kment, Kolomý, Lechnýř) _62_01_Budova čp. 33 manipulák schválení celkových nákladů stavby Paní starostka informovala přítomné o telefonickém hovoru s náměstkem Správa železniční dopravní cesty (SŽDC) s panem Ing. Kmoníčkem. Vláda tento týden schválila prodej plochy uvnitř manipuláku na sběrný dvůr, takže do konce příštího týdne by město mělo obdržet návrh smlouvy. Město má zažádáno i o odkup části příjezdové cesty. Tato žádost se bude specifikovat a během půl roku by měl proběhnout i odkup této příjezdové cesty na manipulák. Pan Kmoníček nabízí k odkupu i další plochy, které SŽDC nepotřebuje. 144/2013 Zastupitelstvo města schválilo celkové náklady stavby Budova čp. 33 manipulák ve výši

6 ,- Kč s tím, že stavba bude dokončena v roce Termín realizace do: bez termínu, částka pro rok 2014 bude zahrnuta do návrhu rozpočtu Jaromír Sobek, referent odboru investic a majetku (zpráva čj. MULA 33873/2013 ze dne ). pro: 14 (Baborák, Borkovcová, Dušková, Kolomý, Košťál, Krč, Lechnýř, Maixner, Popelář, Roller, Švarc, Švarcová, Verner, Vetchý) proti: 3 (Bernášek, Janouch, Kment) 6. Vstupy veřejnosti Paní starostka otevřela rozpravu. Do rozpravy se nikdo nepřihlásil, proto ji paní starostka uzavřela. 7. Vstupy zastupitelů Paní starostka otevřela rozpravu. Pan Janouch požádal paní Brejšovou o promítnutí fotografií. Pan Janouch připomněl členům zastupitelstva, že město vlastní nové hřiště na Dvorských lánech, ale upozornil na další dětská hřiště, na která se podle jeho mínění zapomnělo. Na naučné stezce, kousek od osady Orlík, je na louce malé hřiště U Lanškrouňáčku. Z hřiště postupně zmizely některé herní prvky a posezení. V obdobném stavu je i hřiště Na Střelnici. Prezentací upozornil na špatný stav obou dětských hřišť. Pan Janouch navrhl dát rekonstrukci těchto hřišť do návrhu rozpočtu a dále vyzval přítomné, ať se ozve ten, kdo by s uvedeným záměrem nesouhlasil. Paní starostka upozornila, že hřiště U Lanškrouňáčku není v majetku města, nýbrž ho pořídil Dobrovolný svazek obcí. Prvky, které byly ve špatném stavu, byly demontovány. Svazek však neuvažuje o obnově tohoto hřiště. Paní starostka jako předsedkyně DSO kritiku přijímá a problém bude dále řešit. Pan Roller se vyjádřil ke stavu druhého hřiště Na Střelnici. Nemusí se zpracovávat žádná studie na rekonstrukci, nýbrž se bude řešit běžnou opravou prostřednictvím Technických služeb Lanškroun s. r. o. Pan Janouch podotknul, že pozemek, na kterém je dětské hřiště U Lanškrouňáčku, je majetkem města, pouze dřevěné prvky jsou ve vlastnictví DSO. Podle jeho názoru by zde samotné město mohlo hřiště vytvořit a zatraktivnit tak tuto lokalitu. Paní starostka ho doplnila, že se nejdříve musí vyřešit vlastnická práva. Pan Baborák doplnil zprávu pana Rollera a sdělil přítomným, že o poničeném oplocení dětského hřiště Na Střelnici ví a problém již řeší s Technickými službami Lanškroun s. r. o. Pan Maixner podotknul, že na zanedbaný stav dětského hřiště U Lanškrouňáčku již také upozorňoval, bývá to tam zarostlé travou a plevelem. Město podle jeho názoru nemá obtíže investovat a budovat, hlavním problémem je ale údržba. Upozornil na stav laviček u cesty od koupaliště k vyhlídkové věži. Některé Technické služby odvezly, zbylé by potřebovaly opravit, jejich stav je ostudný. Dále se pan Maixner vyjádřil ke stavu oplocení dětského hřiště Na Střelnici, které je také velice poškozené. Dříve toto hřiště Městská policie ráno otevírala a večer zavírala, aby nedocházelo k jeho devastaci. Údržba veškerých investic města a jeho majetku je velmi důležitá a měla by se dále a systematicky řešit. Paní starostka poděkovala panu Maixnerovi za podnět. Do rozpravy se jako další přihlásil pan Bernášek a požádal o informaci, v jaké fázi je povolovací řízení Výtah ze zápisu ZM Strana 6 (celkem 7)

7 na rozšíření skládky v Dolním Třešňovci. Pan Roller mu odpověděl, že se v současné chvíli snaží domluvit schůzku s majiteli pozemků, které jsou potřeba odkoupit, aby město mohlo realizovat variantu s větší kapacitou. Na prosincové jednání zastupitelstva města by měl být tento bod dán k projednání. 8. Závěr Paní starostka ukončila jednání ZM ve 16:47 hod. Starostka města: Mgr. Stanislava Švarcová v. r. Ověřovatelé zápisu: Tomáš Janouch v. r. Ing. Martin Košťál v. r. Zápis vyhotoven dne: Zápis ověřen dne: Tento dokument je upraven v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. v platném znění, o ochraně osobních údajů. Osoby, které jsou k tomu oprávněny podle zákona č. 128/2000 Sb. v platném znění, o obcích, mohou přijít a nahlédnout do nezkrácené verze usnesení, která je založena u sekretářky starosty (1. patro radnice, číslo dveří 26). Výtah ze zápisu ZM Strana 7 (celkem 7)

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Lanškroun dne 10. listopadu v sále lanškrounského zámku

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Lanškroun dne 10. listopadu v sále lanškrounského zámku Spisový znak: 101 2.1 Počet listů dokumentu: 3 Počet listů příloh: 1 Spisová značka: SEK/36555/2010/PBr Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Lanškroun dne 10. listopadu v sále lanškrounského

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Lanškroun dne 7. listopadu 2006

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Lanškroun dne 7. listopadu 2006 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Lanškroun dne 7. listopadu 2006 Přítomni: Mgr. Zdeněk Baborák, Milan Bednář, Ing. Bohumil Bernášek, PaedDr. Marie Borkovcová, Hynek Brýdl, Ing. Jan Hradil,

Více

Výtah ze zápisu z jednání Zastupitelstva města Lanškroun číslo 5. dne

Výtah ze zápisu z jednání Zastupitelstva města Lanškroun číslo 5. dne nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 01 Lanškroun www.lanskroun.eu *MULAX00CCIDR* Čj. MULA 25255/2017 Počet listů dokumentu: 4 Počet příloh: 3 Počet listů příloh: 5 Spisový znak: 101.2.1.

Více

Výtah ze zápisu z jednání Zastupitelstva města Lanškroun číslo 1. dne

Výtah ze zápisu z jednání Zastupitelstva města Lanškroun číslo 1. dne nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 01 Lanškroun www.lanskroun.eu *MULAX00B7JP6* Výtah ze zápisu z jednání Zastupitelstva města Lanškroun číslo 1. dne 18.1.2017 Přítomni: Omluveni: Hosté:

Více

VÝTAH Z U S N E S E N Í Zastupitelstva města Lanškroun dne 26.11.2014

VÝTAH Z U S N E S E N Í Zastupitelstva města Lanškroun dne 26.11.2014 VÝTAH Z U S N E S E N Í Zastupitelstva města Lanškroun dne 26.11.2014 199/2014 Zastupitelstvo města Lanškroun rozhodlo o uzavření Dohody o partnerství k projektu Technologické centrum Lanškroun s obcí

Více

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 13. srpna 2013

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 13. srpna 2013 Spisový znak: 101.2.2 Počet listů dokumentu: 3 Počet listů příloh: 1 + 1 (usnesení) Spisová značka: SEK/24033/2013/JKo Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 13. srpna 2013 Místo a čas zahájení:

Více

Výtah z usnesení Zastupitelstva města Lanškroun č. 1 ze dne

Výtah z usnesení Zastupitelstva města Lanškroun č. 1 ze dne Výtah z usnesení Zastupitelstva města Lanškroun č. 1 ze dne 10.02.2016 USNESENÍ č. 1/ZM/2016 Návrh Ing. Martina Košťála - prověření zjednodušeného podlimitního řízení veřejné zakázky " KULTURNÍ DŮM LANŠKROUN"

Více

Výtah z usnesení Zastupitelstva města Lanškroun č. 4 ze dne Veřejnoprávní smlouva - Římskokatolická farnost - děkanství Lanškroun

Výtah z usnesení Zastupitelstva města Lanškroun č. 4 ze dne Veřejnoprávní smlouva - Římskokatolická farnost - děkanství Lanškroun Výtah z usnesení Zastupitelstva města Lanškroun č. 4 ze dne 14.09.2016 USNESENÍ č. 103/ZM/2016 Veřejnoprávní smlouva - Římskokatolická farnost - děkanství Lanškroun Zastupitelstvo města Lanškroun se seznámilo

Více

Výtah z usnesení Zastupitelstva města Lanškroun č. 1 ze dne Schválení střednědobého výhledu rozpočtu města Lanškroun na roky

Výtah z usnesení Zastupitelstva města Lanškroun č. 1 ze dne Schválení střednědobého výhledu rozpočtu města Lanškroun na roky Výtah z usnesení Zastupitelstva města Lanškroun č. 1 ze dne 13.03.2019 USNESENÍ č. 1/ZM/2019 Aktualizace Plánu obnovy majetku Zastupitelstvo města Lanškroun schválilo aktualizaci Plánu obnovy majetku města

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun uskutečněného dne 12. května 2008 ve velké zasedací místnosti MěÚ Lanškroun, od 16:00 hod.

Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun uskutečněného dne 12. května 2008 ve velké zasedací místnosti MěÚ Lanškroun, od 16:00 hod. Spisový znak: 101 2.1 Počet listů dokumentu: 4 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: SEK/0014075/2008/PBr/101 2.1- Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun uskutečněného dne 12. května 2008 ve velké

Více

V Ý T A H Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne

V Ý T A H Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne V Ý T A H Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne 07.07.2014 350/2014 Rada města Lanškroun vzala na vědomí zápis č. 3/2014 z jednání komise pro cestovní ruch a uložila kanceláři starosty a tajemníka

Více

Zapisovatelkou jednání jmenovala paní starostka Mgr. Kateřinu Kárskou.

Zapisovatelkou jednání jmenovala paní starostka Mgr. Kateřinu Kárskou. Spisový znak: 101 2.1 Počet listů dokumentu: 14 Počet listů příloh:2+2+2(usnesení) Spisová značka: SEK/18588/2012/KKa Výtah ze zápisu z jednání Zastupitelstva města Lanškroun uskutečněného dne 11. července

Více

Z Á P I S. z 6. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice. 10 členů Zastupitelstva MČ

Z Á P I S. z 6. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice. 10 členů Zastupitelstva MČ Z Á P I S z 6. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice Datum konání: 11. 7. 2019 Řízení: Ing. Alinčová Lenka Přítomni: 10 členů Zastupitelstva MČ Omluveni: Milan Matoušek Neomluveni: 0 Ověřovatelé zápisu

Více

VÝTAH Z U S N E S E N Í. Rady města Lanškroun ze dne 24.08.2015. Bc. Kateřina Gregorová, vedoucí oddělení majetku odboru investic a majetku

VÝTAH Z U S N E S E N Í. Rady města Lanškroun ze dne 24.08.2015. Bc. Kateřina Gregorová, vedoucí oddělení majetku odboru investic a majetku VÝTAH Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne 24.08.2015 451/2015 Rada města Lanškroun projednala žádost společnosti Farma Jirásek s. r. o., Horní Třešňovec 66, Lanškroun, IČO: 27461645 (čj. MULA

Více

Předkladatel: Mgr. Stanislava Švarcová, starostka města Podpis: Zpracovatel: Michaela Vídeňská, vedoucí oddělení majetku OIM Podpis:

Předkladatel: Mgr. Stanislava Švarcová, starostka města Podpis: Zpracovatel: Michaela Vídeňská, vedoucí oddělení majetku OIM Podpis: Odbor investic a majetku Čj.: MULA 13584/2014 Spisový znak: 56.4 Počet listů dokumentu: 3 Počet listů příloh: 31 V Lanškrouně dne 23.04.2014 Zpráva pro jednání Zastupitelstva města Lanškroun dne 07.05.2014

Více

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 23 ze dne 05.10.2015. Služební cesta do Hajdúszoboszló a Dzierżoniówa

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 23 ze dne 05.10.2015. Služební cesta do Hajdúszoboszló a Dzierżoniówa Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 23 ze dne 05.10.2015 USNESENÍ č. 542/RM/2015 Služební cesta do Hajdúszoboszló a Dzierżoniówa Rada města Lanškroun schválila zahraniční služební cestu Jaroslava

Více

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 09. července 2012

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 09. července 2012 Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 3 Počet listů příloh: 1 + 1 (usnesení) Spisová značka: SEK/18655/2012/KKa Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 09. července 2012 Místo a čas

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Anenská Studánka č. 5/2016 ze dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Anenská Studánka č. 5/2016 ze dne Obec Anenská Studánka Zastupitelstvo obce Anenská Studánka Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Anenská Studánka č. 5/2016 ze dne 26.08.2016 Přítomni: Miloš Doleček, Oldřich Hubený, Růžena Motlová, Jaroslav

Více

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 18. 7. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

z 39. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 29. prosince 2017 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

z 39. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 29. prosince 2017 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS z 39. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 29. prosince 2017 od 13.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň Přítomni: Omluveni: 9 členů zastupitelstva města: Marek

Více

V Ý T A H Z U S N E S E N Í Zastupitelstva města Lanškroun dne 22.04.2009

V Ý T A H Z U S N E S E N Í Zastupitelstva města Lanškroun dne 22.04.2009 V Ý T A H Z U S N E S E N Í Zastupitelstva města Lanškroun dne 22.04.2009 31/2009 Zastupitelstvo města Lanškroun projednalo podnět odboru právního ohledně výstavby garáţe v Rybniční ulici a rozhodlo odstoupit

Více

Z Á P I S č. 27. z 27. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 14. 04. 2014 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 27. z 27. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 14. 04. 2014 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 27 z 27. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 14. 04. 2014 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

Výtah ze zápisu ze schůze Rady města Lanškroun číslo 28. dne

Výtah ze zápisu ze schůze Rady města Lanškroun číslo 28. dne nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 01 Lanškroun www.lanskroun.eu *MULAX00B4ULO* Výtah ze zápisu ze schůze Rady města Lanškroun číslo 28. dne 21.11.2016 Přítomni: Ing. Bohumil Bernášek, Jaroslav

Více

Výtah ze zápisu z jednání Zastupitelstva města Lanškroun uskutečněného dne 21. dubna 2010 na sále lanškrounského zámku

Výtah ze zápisu z jednání Zastupitelstva města Lanškroun uskutečněného dne 21. dubna 2010 na sále lanškrounského zámku Spisový znak: 101 2.1 Počet listů dokumentu: 20 Počet listů příloh: 1 Spisová značka: SEK/13065/2010/PBr Výtah ze zápisu z jednání Zastupitelstva města Lanškroun uskutečněného dne 21. dubna 2010 na sále

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 17 ze dne

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 17 ze dne Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 17 ze dne 25.07.2016 USNESENÍ č. 387/RM/2016 Zahraniční služební cesta do Göppingenu Rada města Lanškroun schválila zahraniční služební cestu PaedDr. Marie Borkovcové

Více

VÝTAH Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne

VÝTAH Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne VÝTAH Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne 03.02.2014 38/2014 Rada města Lanškroun projednala žádost Spolku Lungta, Dlouhá 2, Praha 1, IČO: 67775845 (čj. MULA 1609/2014 ze dne 14.01.2014) o připojení

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Krásněves č. 10/2016 Místo konání: Obecní úřad Krásněves zahájení zasedání dne 13.5.2016 v 19,00 hod. Počet přítomných

Více

Z Á P I S. z 26. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice. Datum konání: členů Zastupitelstva MČ dle prezenční listiny

Z Á P I S. z 26. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice. Datum konání: členů Zastupitelstva MČ dle prezenční listiny Z Á P I S z 26. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice Datum konání: 27.6. 2018 Řízení: Ing. Alinčová Lenka Přítomni: 11 členů Zastupitelstva MČ dle prezenční listiny Omluveni: 0 Neomluveni: 0 Ověřovatelé

Více

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 11. listopadu 2013

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 11. listopadu 2013 Spisový znak: 101.2.2 Počet listů dokumentu: 3 Počet listů příloh: 1 + 3 (usnesení) Spisová značka: SEK/31602/2013/JKo Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 11. listopadu 2013 Místo a čas

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 01.02.2010 24/2010 Rada města Lanškroun schvaluje rozpočtová opatření č. 9 až 12 k rozpočtu města na rok 2010 dle přílohy. Termín realizace do: 28.02.2010 Odpovídá:

Více

Upravený zápis. ze 4. zasedání zastupitelstva města Oslavany konaného dne v zasedací místnosti MěÚ Oslavany

Upravený zápis. ze 4. zasedání zastupitelstva města Oslavany konaného dne v zasedací místnosti MěÚ Oslavany Č.j.: MUOS/02112/2017 Upravený zápis ze 4. zasedání zastupitelstva města Oslavany konaného dne 21.06.2017 v zasedací místnosti MěÚ Oslavany Program: 1. Zahájení 2. Náměty a připomínky občanů 3. Majetek

Více

Odbor investic a majetku

Odbor investic a majetku nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 16 Lanškroun www.lanskroun.eu Čj.: MULA 2794/2016 Počet listů dokumentu: 3 Počet listů příloh: 0 Spisový znak: 101 2.3 V Lanškrouně 1. února 2016 Zápis

Více

Výtah ze zápisu ze zasedání Zastupitelstva města Lanškroun uskutečněného dne 22. července 2015 na sále lanškrounského zámku od 16:00 hod.

Výtah ze zápisu ze zasedání Zastupitelstva města Lanškroun uskutečněného dne 22. července 2015 na sále lanškrounského zámku od 16:00 hod. Spisový znak: 101.2.1 Počet listů dokumentu: 4 Počet listů příloh: 8 Spisová značka: SEK/23694/2015/JKo Výtah ze zápisu ze zasedání Zastupitelstva města Lanškroun uskutečněného dne 22. července 2015 na

Více

z 8. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 27. května 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

z 8. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 27. května 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS z 8. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 27. května 2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň Přítomni: Omluveni: 7 členů zastupitelstva města: Ing. Milan

Více

Z Á P I S. ze 17. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice

Z Á P I S. ze 17. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice Z Á P I S ze 17. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice Datum konání: 1. 2. 2017 Řízení: Ing. Alinčová Lenka Přítomni: 9 členů Zastupitelstva MČ od 18.35 hod 10 členů Zastupitelstva MČ od 19.15 hod

Více

Obec Bříza Bříza 110, Roudnice nad Labem, tel , IČ: datová schránka: nmubswt

Obec Bříza Bříza 110, Roudnice nad Labem, tel , IČ: datová schránka: nmubswt Obec Bříza Bříza 110, 413 01 Roudnice nad Labem, tel. 775 731 105, IČ: 00263419 urad@obecbriza.info, datová schránka: nmubswt Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 21. 2. 2017 místo

Více

V Ý T A H Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne

V Ý T A H Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne V Ý T A H Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne 26.11.2012 509/2012 Rada města Lanškroun v souladu s ust. 102 odst. 2, zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, v platném znění, stanovila výši peněžitých

Více

Zápis ze 6. zasedání zastupitelstva OÚ Onomyšl konaného dne v 19:00 hodin v budově OÚ Onomyšl

Zápis ze 6. zasedání zastupitelstva OÚ Onomyšl konaného dne v 19:00 hodin v budově OÚ Onomyšl Zápis ze 6. zasedání zastupitelstva OÚ Onomyšl konaného dne 23. 8. 2018 v 19:00 hodin v budově OÚ Onomyšl Starostka obce přivítala přítomné zastupitele a hosty. Konstatovala, že zastupitelstvo se sešlo

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Dašice dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Dašice dne Zápis ze zasedání zastupitelstva města Dašice dne 12. 12. 2012 Přítomni: Na začátku jednání 12 členů zastupitelstva, omluveni Bc. Jiří Hora a Ladislav Racek. Zasedání zahájil předsedající starosta Mgr.

Více

OÚ Vysoká u Příbramě

OÚ Vysoká u Příbramě Obec Vysoká u Příbramě Zápis č 13/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Vysoká u Příbramě Datum: 13 9 2017 Místo: Zapisovatel: Ověřovatel zápisu: OÚ Vysoká u Příbramě Lucie Šímová Ivo Chleboun, Jaroslav

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun uskutečněného dne 11. listopadu 2011 na sále lanškrounského zámku od hod.

Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun uskutečněného dne 11. listopadu 2011 na sále lanškrounského zámku od hod. Spisový znak: 101 2.1 Počet listů dokumentu: 12 Počet listů příloh: 2+2 Spisová značka: SEK/37172/2011/PBr Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun uskutečněného dne 11. listopadu 2011 na sále lanškrounského

Více

Zápis č. 4/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Anenská Studánka konaného dne

Zápis č. 4/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Anenská Studánka konaného dne Obec Anenská Studánka Zastupitelstvo obce Anenská Studánka čj. OUAS 503/2019 Spis: OUASs 443/2019 Sp. zn.: 101.2.1. Sk. zn.: A Sk.lh.: 10 Počet listů dokumentu: 3 Počet příloh/ listů: 9/20 Zápis č. 4/2019

Více

36. VEŘEJNÉ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HNOJICE

36. VEŘEJNÉ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HNOJICE 36. VEŘEJNÉ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HNOJICE Neděle 2.9.2018-18:30 hod. v sále Obecního úřadu Hnojice Přítomni: Omluveni: Kašpárek Libor, Jurásek Zdeněk, Mgr. Adam Tomáš, Adam Václav, Bc. Jašíček Luděk,

Více

Z Á P I S č. 10. z 10. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 8. 9. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 10. z 10. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 8. 9. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 10 z 10. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 8. 9. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 12. mimořádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 13. 6. 2012 v 18:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Mgr. et Mgr.

Více

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 19 ze dne

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 19 ze dne Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 19 ze dne 15.07.2019 USNESENÍ č. 417/RM/2019 Darovací smlouva - městské slavnosti Rada města Lanškroun rozhodla o uzavření darovací smlouvy se společností Bromach

Více

VÝTAH Z USNESENÍ. Rady města Lanškroun ze dne 02.02.2015

VÝTAH Z USNESENÍ. Rady města Lanškroun ze dne 02.02.2015 VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun ze dne 02.02.2015 30/2015 Rada města Lanškroun projednala žádost Spolku Lungta, Dlouhá 2, Praha 1, IČO: 67775845 (čj. MULA 2791/2015 ze dne 26.01.2015) o připojení

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice, konaného dne 29. října 2018, od hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice, konaného dne 29. října 2018, od hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice, konaného dne 29. října 2018, od 18.00 hodin Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, ing. Macek Jan, ing. Pacal Jiří, ing. Samek Ivan, Mgr.

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od 17:00 hodin v sále MěKS Vimperk

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od 17:00 hodin v sále MěKS Vimperk Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 05.11.2018 od 17:00 hodin v sále MěKS Vimperk Přítomni: MVDr. Šárka Janásková, Ing. Petr Samek, Jan Hanžl, Mgr. Dagmar Rűckerová,

Více

Zápis z 1. ustavujícího zasedání zastupitelstva Města Rovensko pod Troskami, konaného ve středu 5. listopadu 2014 od hod.

Zápis z 1. ustavujícího zasedání zastupitelstva Města Rovensko pod Troskami, konaného ve středu 5. listopadu 2014 od hod. Zápis z 1. ustavujícího zasedání zastupitelstva Města Rovensko pod Troskami, konaného ve středu 5. listopadu 2014 od 19.00 hod. Přítomni: Bc. Jiří Bíma, Ing. Tomáš Bláha, Jiřina Bláhová, Ing. Petr Halama,

Více

Zápis č. 21/2014. z 21. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 29. září 2014 v malém sále zámku v Konici.

Zápis č. 21/2014. z 21. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 29. září 2014 v malém sále zámku v Konici. Zápis č. 21/2014 z 21. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 29. září 2014 v malém sále zámku v Konici. Přítomni: Růžičková Marta, Mgr. Vymětal Antonín, Kučera Jiří, Machač Stanislav,

Více

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 9 ze dne Služební cesta do partnerského města Hajdúszoboszló

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 9 ze dne Služební cesta do partnerského města Hajdúszoboszló Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 9 ze dne 18.04.2016 USNESENÍ č. 169/RM/2016 Služební cesta do partnerského města Hajdúszoboszló Rada města Lanškroun schválila zahraniční služební cestu Mgr. Oldřicha

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ. Zastupitelstvo města 5. jednání datum konání: Program jednání:

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ. Zastupitelstvo města 5. jednání datum konání: Program jednání: ZÁPIS Z JEDNÁNÍ 5. jednání datum konání: 04.10.2016 Přítomni: Mgr. Dalibor Carda Ing. Josef Hermann Mgr. Ivana Ambrusová Mgr. Bohumil Florián MUDr. Jindřich Florián Mgr. Bc. Oldřich Hluško MVDr. Libor

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun dne 13. prosince 2006

Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun dne 13. prosince 2006 Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun dne 13. prosince 2006 Přítomni: Mgr. Zdeněk Baborák, Milan Bednář, Ing. Bohumil Bernášek, PaedDr. Marie Borkovcová, Hynek Brýdl, Ing. Jan Hradil, Ladislav

Více

Zápis č. XX ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 15. března Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. 172

Zápis č. XX ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 15. března Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. 172 Obec Kramolna Zastupitelstvo Zápis č. XX ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 15. března 2017 Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. 172 Hodina zahájení: 17:05 hodin Hodina ukončení:

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne 1 Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne 10. 12. 2018 Přítomni: p. Luboš Holman, Ing. Radek Mydlář, Ing. Miroslav Čížek, Mgr. Vladimír Knížek, Ing. Jaroslava Kořínková, p.

Více

VÝTAH Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne

VÝTAH Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne VÝTAH Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne 09.12.2013 533/2013 Rada města Lanškroun schválila uzavření smlouvy o poskytnutí účelové neinvestiční dotace v požární ochraně na výdaje jednotky sboru

Více

Z Á P I S č. 22. z 22. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 16. 9. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 22. z 22. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 16. 9. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 22 z 22. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 16. 9. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

Z Á P I S. Před hlasováním dal předsedající možnost všem přítomným sdělit svá stanoviska. Žádné stanovisko vzneseno nebylo.

Z Á P I S. Před hlasováním dal předsedající možnost všem přítomným sdělit svá stanoviska. Žádné stanovisko vzneseno nebylo. Z Á P I S z 20. zasedání Zastupitelstva obce S o b ě c h l e b y, které se konalo dne 9.listopadu 2017 od 18:00 hodin v sále kulturního domu v Soběchlebech čp. 123 1. Zahájení Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Pro : 6 Proti : 0 Zdržel se : 0. Usnesení č. 1 bylo schváleno

Pro : 6 Proti : 0 Zdržel se : 0. Usnesení č. 1 bylo schváleno Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 1.10.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

ZÁPIS č. 8 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:30 hodin dne 16. června 2015

ZÁPIS č. 8 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:30 hodin dne 16. června 2015 ZÁPIS č. 8 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:30 hodin dne 16. června 2015 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Milan Dušek, Václav Hořejší, Martin

Více

Zápis č. 18/2017. z 18. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 9. října 2017 v malém sále zámku v Konici.

Zápis č. 18/2017. z 18. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 9. října 2017 v malém sále zámku v Konici. Zápis č. 18/2017 z 18. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 9. října 2017 v malém sále zámku v Konici. Přítomni: Ing. Leo Doseděl, Anna Hanáková, Petr Krejčí, František Novák, Marta

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby konaného dne 12. 05. 2016, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hod. starostou

Více

Z á p i s z 11. schůze Zastupitelstva města Hostinné, konané dne 12.11.2012 od 17:00 hod v zasedací místnosti městského úřadu

Z á p i s z 11. schůze Zastupitelstva města Hostinné, konané dne 12.11.2012 od 17:00 hod v zasedací místnosti městského úřadu MĚSTO HOSTINNÉ Z á p i s z 11. schůze Zastupitelstva města Hostinné, konané dne 12.11.2012 od 17:00 hod v zasedací místnosti městského úřadu Přítomni: 17 zastupitelů města dle prezenční listiny Omluveni:

Více

2. Schválení programu Místostarostka obce seznámila přítomné s navrženým programem:

2. Schválení programu Místostarostka obce seznámila přítomné s navrženým programem: ZÁPIS z 9. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy, konaného dne 07. 05. 2015 od 19,30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kratonohách Přítomní členové zastupitelstva obce: Bc. Jiří Štěpánek,

Více

Zápis. 2. Složení slibu členů zastupitelstva

Zápis. 2. Složení slibu členů zastupitelstva - 1-1.zasedání zastupitelstva města - 1 - Zápis z 1.ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Tachova, které se konalo dne 8. listopadu 2010 od 18:00 hodin v kinosále areálu Mže v Tachově, Hornické ulici

Více

Zápis z 1. zasedání obecního zastupitelstva ze dne

Zápis z 1. zasedání obecního zastupitelstva ze dne Zápis z 1. zasedání obecního zastupitelstva ze dne 25. 1. 2016 Zasedání zahájila v 18. hodin a řídila starostka Jana Mališová, přivítala zastupitele a hosty z řad veřejnosti. Konstatovala, že počet zastupitelů

Více

Zápis ze 5. zasedání obce Libčany ve volebním období

Zápis ze 5. zasedání obce Libčany ve volebním období Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Libčany ve volebním období 2014-2018 ze dne 21. 4. 2015 od 19.00 hod. Přítomni zastupitelé (viz. prezenční listina):,mgr. Jaroslava Slavíková, Hana Fejglová, Ing.

Více

PROJEDNÁNÍ JEDNOTLIVÝCH BODŮ PROGRAMU A USNESENÍ

PROJEDNÁNÍ JEDNOTLIVÝCH BODŮ PROGRAMU A USNESENÍ Zápis z 1. zasedání zastupitelstva města Bochov v roce 2013 ze dne 31.1.2013 Místo konání : Infocentrum na radnici v Bochově Předsedající : starosta Miroslav Egert Hodina zahájení : 18.00 hodin Přítomni:

Více

Program: Zahájení zasedání zastupitelstva

Program: Zahájení zasedání zastupitelstva ZÁPIS z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rudoltice, konaného dne 5. 5. 2016 od 19.00 hod. Nezveřejněné části tohoto zápisu (iniciály, popř. XXX) jsou pro občany k nahlédnutí v písemném vyhotovení

Více

Z Á P I S 10. zasedání Zastupitelstva obce Soběšovice, konaného dne v prostorách Obecního úřadu v Soběšovicích

Z Á P I S 10. zasedání Zastupitelstva obce Soběšovice, konaného dne v prostorách Obecního úřadu v Soběšovicích 10. zasedání Zastupitelstva obce Soběšovice, v prostorách Obecního úřadu v Soběšovicích Č. jednací : Sob 216/2016 V Soběšovicích dne 17.11.2016 Zpracoval : Valošková Petra 1 o průběhu 10. zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 05. 03. 2015 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

V Ý T A H Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne 10.06.2013

V Ý T A H Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne 10.06.2013 V Ý T A H Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne 10.06.2013 248/2013 Rada města Lanškroun doporučila zastupitelstvu města vyslovit souhlas se záměrem uzavřít smlouvu o vzájemné spolupráci s městem

Více

U S N E S E N Í. č. 12. ze zasedání Zastupitelstva městyse Knínice konaného dne v zasedací místnosti úřadu městyse, od 18 hodin.

U S N E S E N Í. č. 12. ze zasedání Zastupitelstva městyse Knínice konaného dne v zasedací místnosti úřadu městyse, od 18 hodin. U S N E S E N Í č. 12. ze zasedání Zastupitelstva městyse Knínice konaného dne 11. 7. 2016 v zasedací místnosti úřadu městyse, od 18 hodin. Zastupitelstvo městyse bere na vědomí: Předložené a projednané

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 30.8.2012, od 19:00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 30.8.2012, od 19:00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 30.8.2012, od 19:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo") bylo

Více

ZO Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne

ZO Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne ZO 150422 Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne 22. 04. 2015 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mutěnín konaného dne 25. 6. 2015

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mutěnín konaného dne 25. 6. 2015 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mutěnín konaného dne 25. 6. 2015 Přítomni: 6 členů zastupitelstva ze 7: Čestmír Šlajs- starosta, Ing. Jaroslav Vitoň - místostarosta, Ing. Josef Pešava, Ing.

Více

ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení

Více

Předsedající předložil návrh programu jednání. Vyzval přítomné, zda chtějí program doplnit. Nebylo tomu tak a přistoupilo se k hlasování.

Předsedající předložil návrh programu jednání. Vyzval přítomné, zda chtějí program doplnit. Nebylo tomu tak a přistoupilo se k hlasování. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 13.12.2018 od 18,00 hodin v zasedací místnosti OÚ - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 6 Luděk Smolík,

Více

Obecní úřad Veliká Ves

Obecní úřad Veliká Ves Obecní úřad Veliká Ves Zasedání zastupitelstva obce Veliká Ves Číslo: 1/2012 Datum konání: 1. 2. 2012 od 18.30 hodin Přítomni: p.krčil, p.hanykýř, p.pokorná, p.kučerová, p. Vorlová Omluveni: p.jaroš, p.čuchal

Více

Zápis č. 6 /2015. z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 2. listopadu 2015 v malém sále zámku v Konici.

Zápis č. 6 /2015. z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 2. listopadu 2015 v malém sále zámku v Konici. Zápis č. 6 /2015 z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 2. listopadu 2015 v malém sále zámku v Konici. Přítomni: Ing. Leo Doseděl, Anna Hanáková, Petr Krejčí, MUDr. Irena Lenfeldová,

Více

Z Á P I S č. 33. z 33. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 9. 10. 2014 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 33. z 33. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 9. 10. 2014 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 33 z 33. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 9. 10. 2014 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

Zápis z ustavujícího 1. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Ostrovačice

Zápis z ustavujícího 1. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Ostrovačice Zápis z ustavujícího 1. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Ostrovačice konaného dne 30. října 2018 v zasedací síni Úřadu městyse Ostrovačice Přítomní: dle prezenční listiny (příloha č. 1) 1. Technický

Více

Z Á P I S č. 16. z 16. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 6. 2012 ve 20.15 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 16. z 16. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 6. 2012 ve 20.15 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 16 z 16. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 6. 2012 ve 20.15 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

Zápis a usnesení z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p.

Zápis a usnesení z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. Zápis a usnesení z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 1. 11. 2018 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Č. j.: 902/2018/OUNE Celkem přítomno: 12 Členů obecního zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 22.ledna 2009

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 22.ledna 2009 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 22.ledna 2009 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.e.frisch, p.k.koch, p. L.Ludvík, p.p.drda, p.m.topinková, p.g.valeriánová, p.k.schwarz,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Blevice, konaného dne , od 18:00 hodin na obecním úřadě

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Blevice, konaného dne , od 18:00 hodin na obecním úřadě Obec Blevice Zastupitelstvo obce Blevice č. 9/2013 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Blevice, konaného dne 16. 12. 2013, od 18:00 hodin na obecním úřadě Přítomni: Václav Krejžík, Pavla Černá, František

Více

Spisový znak: Počet listů dokumentu: 12 Počet listů příloh: Spisová značka: SEK/3527/2012/KKa

Spisový znak: Počet listů dokumentu: 12 Počet listů příloh: Spisová značka: SEK/3527/2012/KKa Spisový znak: 101 2.1 Počet listů dokumentu: 12 Počet listů příloh: 2+3+1 Spisová značka: SEK/3527/2012/KKa Výtah ze zápisu z jednání Zastupitelstva města Lanškroun uskutečněného dne 15. února 2012 ve

Více

Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 13.10.2016 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Macek Jan, Gric Jiří, Koukal Ladislav,

Více

4 (p. Brokl Oto, Dohnal Josef, Hegr Miroslav, Chadima Bedřich, Nespěšný Milan)

4 (p. Brokl Oto, Dohnal Josef, Hegr Miroslav, Chadima Bedřich, Nespěšný Milan) OBEC BOROVÁ ZÁPIS Č. 3 /2016 ze zasedání zastupitelstva obce Borová, konaného v pondělí dne 6.6.2016, sokolovna Borová, č.p.90 Zahájeno v 19:05 hodin, ukončeno v 20:35 hod. Jednání vedla starostka obce

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun uskutečněného dne 17. prosince 2008 na sále lanškrounského zámku

Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun uskutečněného dne 17. prosince 2008 na sále lanškrounského zámku Spisový znak: 101 2.1 Počet listů dokumentu: 11 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: SEK/0032802/2008/KCh/101 2.1- Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun uskutečněného dne 17. prosince 2008 na

Více

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO :

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO : OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 Zápis č. 6/2016 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne 23.9.2016 od 19:00 hodin Přítomni: p. Ing. Soňa Machurová, p. Petr Heteš,,

Více

Výtah ze zápisu z jednání Zastupitelstva města Lanškroun uskutečněného dne 7. května 2014 na sále lanškrounského zámku od 16.00 hod.

Výtah ze zápisu z jednání Zastupitelstva města Lanškroun uskutečněného dne 7. května 2014 na sále lanškrounského zámku od 16.00 hod. Spisový znak: 101 2.1 Počet listů dokumentu: 10 Počet listů příloh: 2 + 3 (usnesení) Spisová značka: SEK/13393/2014/JKo Výtah ze zápisu z jednání Zastupitelstva města Lanškroun uskutečněného dne 7. května

Více

Z Á P I S. z 8. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice

Z Á P I S. z 8. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice Z Á P I S z 8. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice Datum konání: 4.11.2015 Řízení: Ing. Alinčová Lenka Přítomni: 10 členů Zastupitelstva MČ od 18.05 hod 11 členů Zastupitelstva MČ dle prezenční

Více

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č.

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č. Zápis ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č. 1/2015 Č.j. 16/2015/1 Přítomni: Daniela Javorčeková, Magda

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 3. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 30. 1. 2019 v 17:30 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Ing. Zuzana Vejvodová;

Více

Odbor investic a majetku

Odbor investic a majetku nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 16 Lanškroun www.lanskroun.eu Čj.: MULA 34493/2016 Počet listů dokumentu: 3 Počet listů příloh: 0 Spisový znak: 101 2.3 V Lanškrouně 12. října 2016 Zápis

Více

Z Á P I S z 6. zasedání Zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne

Z Á P I S z 6. zasedání Zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne ZO 190826 Z Á P I S z 6. zasedání Zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne 26.08.2019 Program: 1. Zahájení, kontrola usnesení, návrh programu. 2. Schválení programu. 3. Určení zapisovatele zápisu a

Více

2. Starosta navrhl určit ověřovatele zápisu paní Zdeňku Dusovou a pana Václava Modrého starosta dal hlasovat o návrhu

2. Starosta navrhl určit ověřovatele zápisu paní Zdeňku Dusovou a pana Václava Modrého starosta dal hlasovat o návrhu Zápis z jednání zastupitelstva obce Sendražice konaného dne 16.12.2010 na obecním úřadě. Začátek jednání v 19 hodin. Přítomno: ZO - V.Horák, M.Holeček, V.Modrý, F.Matěna, ing.hrubý, Z.Dusová, Z.Pejcha

Více