2007 Třtice: počet obyvatel: cizích státních příslušníků

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "2007 Třtice: počet obyvatel: 432 + 14 cizích státních příslušníků"

Transkript

1

2 2007 Třtice: počet obyvatel: cizích státních příslušníků nová zeleň Úprava obce: Letošní rok byl zaměřen především na úpravu zeleně v obci. Byly odborně ořezány stromy na hřbitově, vykáceny staré a nebezpečné stromy před hřbitovem, hnilobou postižená vzrostlá lípa v ulici za kostelem a staré, nemocné švestky u školy. Všechny pokácené stromy byly nahrazeny novými, okrasnými stromky, které v dospělosti nedosáhnou takové výšky, aby ohrožovaly své okolí. Travnaté, trojúhelníkové prostranství u váhy bylo osázeno zakrslými vrbami a okolí úpravny vody okrasnými keři. Nově vysazené stromky u úpravny vody Nově vysazené stromky u školy Nově vysazené stromky u školy 2007 odkoupení pozemků Začátkem letošního roku Obec Třtice nakoupila pozemky parc. č. 130 (5461 m 2 ) a parc. č. 128 (115 m 2 ) od paní Anny Mildorfové a pozemek parc. č. 575/1 (4873 m 2 ) od paní Jany Vrbíkové, celkem m 2, v ceně 250,- Kč za 1 m 2. Pozemky se nacházejí za zahradami domů: čp. 116 (Štěchovi); čp. 34 (Videmanovi); čp. 99 (Zímovi); čp. 190 (Čečrlovi) a čp. 36 (Balogovi) a byly sloučeny v jeden pozemek s parc. č. 575/1.

3 Koncem letošního roku zastupitelé obce Třtice schválili: 1. Rozparcelování a zasíťování již zmíněné odkoupené parcely 575/1, tímto zde vznikne 8 nových stavebních parcel, určených pro stavbu rodinných domů. 2. Odkoupení části parc. č. 582 a části parc. č. 584 od pana Drahoslava Nedvěda (čp. 179) a Jana Nedvěda (Přelíc), které budou také sloužit k výstavbě nových rodinných domů. Pozemky se nacházejí vedle zahrady Zukriegelových (čp. 121). Parcela 575/1 parc. č. 582 a část parc. č. 584

4 2007 Nové stavby: Čp. 191 má dům, který na parcele č. 176/6 dostavil Václav Kvapil a poté prodal manželům Mojžíšovým, čp. 192 má dům na parcele 176/7 manželů Elkánových. Na parcele č. 722/4 začínají se stavbou p. Novotný a p. Mračková (oba z Kačice), na parcele 581/5 dokončili stavbu manželé Eisovi (ze Mšece), dům obydleli, ale nebyl zkolaudován. Čp Mojžíšovi Čp. 192 Elkánovi Školství: Do základní školy chodí 33 dětí. Do Mšece 19, do Nového Strašecí 13 a do Slaného 1. Základní školu v letošním roce dokončili: Mšec: Vejražková Anežka (čp. 95) MOA Rakovník obchodní akademie Vejražka Jakub (čp. 95) SOS Kladno požárník-strojník Škutchan Radek (čp. 154) SOS Kladno požárník-strojník Köhlerová Nikola (čp. 44) MOA Rakovník - ekonomické lyceum Nové Strašecí: Hendrychová Lucie (čp. 167) SOU Stochov operátor skladování Polívková Eva (čp. 161) Gymnázium - Kladno Horký Jakub (čp. 129) SOU Kladno kuchař-číšník Rakovník: --- Narozeni: Suchopárek Jiří čp. 63 Salačová Lucie čp. 170 Nedomová Nela čp. 96 Zemřeli: Hubatá Anna čp. 26 (81 let) Mrázková Marie čp. 160 (93 let) Zímová Františka čp. 58 (84 let) Hůja Tomáš čp. 129 (12 let)

5 2007 Přistěhovalo se: 17 Odstěhovalo se: 11 Do stavu manželského vstoupili: Salač Radek (čp. 170) Liebezeitová Kateřina Čížková (čp. 92) Kultura: datum Druh kulturní akce pořádající hudba Dětský karneval sportovci Jiří Ladra Maškarní ples sportovci Ideal Band Pouťová zábava hasiči + p. Kvapil DUS Letní zábava na hřišti sportovci Ideal Band Posvícenská disko zábava DJ Míla a spol Předání pamětních plaket viz níže Obecní úřad Třtice Rakovnický smyčcový kvartet Mikulášská zábava pro děti Obecní úřad Třtice Jiří Ladra Předání pamětních plaket Zastupitelé naší obce se rozhodli udělit, dva druhy plaket: novým občánkům a úspěšným osobnostem. Poprvé v historii obce byly plakety uděleny 7. října letošního roku, kdy se v kulturním sále sešly děti narozené ve třetím tisíciletí a osobnosti, které si ocenění zasloužily zviditelněním obce. Mezi třtické občany bylo slavnostně přivítáno 22 dětí narozených po 1. lednu Všechny děti obdržely plaketu zpětně. Pamětní plaketa pro nové občánky má na aversu dětský profil jako symbol nového života s dominantním stylizovaným mozkem, který člověka pozvedl jako druh. Ten je propojen s kořeny stromu, které jsou symbolem lidské potřeby někam patřit a je i obrazem životní stability. Celý reliéf připomíná věčný koloběh života a smrti. Tvar v hlavičce připomíná klíčící semínko nebo embryo, připoutané pupeční šňůrou k matce zemi. Druhý typ plaket, je pro ty, kteří se mimořádným úsilím zasloužili o zviditelnění obce a pro čestné hosty. V letošním roce ji obdrželi dva muži, kteří tvořili posádku vozu v Truck trialových soutěžích. V roce 2006 se stali mistry České republiky v kategorii S3. Jedním z této posádky je třtický občan František Horáček a druhým je Jiří Kačer z Loun. Základem této plakety jsou tři atributy: chléb, včelí úl a kniha, které symbolizují práci, zachování života a vědění, ale i pocit marnosti, který zakoušíme, když se práce nedaří tak, jak bychom chtěli. Zadní strana obou plaket nese výsostný znak obce třtí trstnatou rostlinu. Tvary obou záměrně porušují pravidelnost kruhu, jako kdyby dokonalost kruhu patřila jen Bohu. Jako kdyby lidský život byl pod nejrůznějšími tlaky, které nanejvýš dovolí se dokonalosti jen přibližovat. Autorem aversu obou plaket a modelu je akademický sochař Karel Peřina. Revers, desky, certifikát a text navrhla Lenka Hejdová, o zpracování v cínu se postaral Josef Nejedlý a o grafickou úpravu a tisk se postarala Václava Rysková. Součástí akce byla i výstava, která seznamovala detailně s historií kostela ve Třtici (stavba, obrazy, varhany, zvony, sochy, oltáře atd.). Výstava vznikla na základě práce, za kterou Tereza Hejdová (čp. 173) získala 1. místo Ministetstva kultury ČR v září Na slavnostní události vystoupil Rakovnický smyčcový kvartet.

6 2007 Pamětní plaketa přední strana Pamětní plaketa zadní strana Pamětní list 2007 Mladí hasiči: datum akce místo konání umístění Dětský požární útok Zbečno Zbečno - Riviéra družstvo mladších 4. místo družstvo starších 11. místo kolo (jarní) hry Rynholec 12. místo Plamen kolo (podzimní) hry Plamen Řevničov - nádraží družstvo mladších výsledky 05/08 družstvo starších výsledky 05/08

7 2007 Sport: Fotbalisté se umístili na 11. místě IV. třídy okresního přeboru. Stolní tenisté se umístili: Třtice A na 4. místě a Třtice B na 5. místě V. třídy okresního přeboru. Trucktrialisté se rozšířili o další posádku start. č Mašek Roman (čp. 171) + Vševěd Jan získali ocenění za účast Původní posádka - start. č. 320 Horáček František (čp. 68) + Zukriegel Luděk (čp. 50) získali 2. místo Velikonoční turnaj ve stolním tenise se konal 7. 4., za účasti 26 sportovců. Letního běhu Třtická Punčocha, který se letos konal se zúčastnilo 24 závodníků, z toho 1 žena. Naši obec nikdo nereprezentoval. Vánoční běh se konal za účasti 50 mužů a 8 žen. Z naší obce závodila Anežka Vejražková (čp. 95), která se umístila na 4. místě v kategorii E, Zdeněk Pařízek (neof. bydlící v čp. 127), který se umístil na 13. místě v kategorii B a Jaroslav Bašta (chatař Bucek), který obsadil 14. místo v kategorii B. Dvacáté narozeniny oslavil triatlon, který se tradičně pořádá na Bucku. Poprvé se konal v roce Tehdy šlo o moderní sport, který na Rakovnicko přinesl Milan Hejda (sám už měl za sebou závody v Plzni a Litoměřicích). V prvním ročníku bojovali jen dva sportovci Milan Hejda a Jiří Novák. Jak název napovídá, skládá se ze tří disciplín, a to - muži: plavání 1 km, kolo 52 km a běh 9 km, ženy: plavání 330 m, kolo 18 km a běh 2 km, senioři: plavání 330 m, kolo 36 km a běh 4 km. Triatlon na Bucku pořádá Jiří Novák z Nového Strašecí a koná se vždy v srpnu. V roce 2005 se trať běhu a jízdy na kole změnila s ohledem na stále hustější provoz (došlo k otočení do protisměru proti původní trati). Dvacáté narozeniny oslavil triatlon opět třemi tradičními disciplínami s rekordním počtem 34 závodníků. Vzhledem k výročí byly předány legendám závodu pamětní plakety. Naši obec v tomto závodě v minulých letech reprezentovaly: Marie Vožechová (čp. 61), Hedvika Růžičková (čp. 59, dnes Satranská bydlící v Novém Strašecí), v roce 2003 se v ženské kategorii umístila na 1. místě Marcela Korelová (čp. 177) a na 3. místě Štěpánka Horáčková (čp. 68).

8 2007 Počasí : Začátek ledna byl suchý a mrazivý ledna byly silné větry (místy až 120 km/h), které poničily stromy a několik střech. Naší obce se ty nejsilnější větry naštěstí vyhnuly, pouze nás toto postihlo 12 hodinovým výpadkem elektrického proudu, a tak škody, vzhledem k těm republikovým, nebyly tak obrovské. V Čechách byla poničena velká řada lesů a domů (na Sněžce naměřili 216 km/h). Po silných větrech přišla velká sněhová nadílka. Během jednoho dne napadlo 30 cm sněhu, což způsobilo kalamitu. Únor a březen byl teplý, připomínající jarní počasí. V dubnu, od Velikonoc (9. 4.), nastalo letní počasí, které vydrželo až do konce 1. poloviny srpna. V tomto období nebyly žádné srážky, což způsobilo obrovská sucha. V 2. polovině srpna se výrazně ochladilo, nastalo podzimní počasí, které provázely občasné prudké deště. Prosinec byl teplý, blátivý s občasným popraškem sněhu Vítání občánků: Letos jsme do Třtice uvítali: Jiří Suchopárek (čp.63) Jiří Suchopárek (nar. 2007)

9 2007 Úspěchy třtických občanů: Anežka Vejražková (čp. 95) Běhá za TJ Léčebna Košumberk jako tělesně postižená (Anežka není na první pohled zjevně nijak postižená. Až při chůzi či běhu je patrné, že není vše v pořádku. Velmi zjednodušeně to lze přiblížit třeba tak, že některý sval či svaly jsou neustále v křeči spasmu, který umožňuje pouze omezený pohyb. Anežka má nejvýraznější dysfunkci na levé noze. Podle rozsahu hendikepu jsou ustanoveny zdravotní třídy, aby bylo možné porovnávat podobně postižené sportovce. Spasticita je většinou způsobena vrozenou dětskou mozkovou obrnou, která ovlivňuje nervovou soustavu. Může postihnou třeba jen ruku, nebo celé tělo). Je řazena do širšího okruhu sportovkyň a účastní se řady závodů. V srpnu 2005 dokonce závodu mezinárodního v Berlíně, kde skončila sice poslední, ale šlo o její první reprezentaci. Od té doby pravidelně trénuje pod vedením Petry Šteflové z Nového Strašecí. Pro sezónu 2006 se podařilo najít sponzora a Anežka tak mohla reprezentovat i v nizozemském Assenu. Za své sportovní úspěchy byla oceněna mezi 11 nejlepšími sportovci do 23 let 1. místo na Mistrovství České republiky v atletice SH na trati 400 m v čase 1.15,45 a na Mistrovství světa v atletice IPC 2006 v běhu na 100 a 200 m. Za úspěšnou běžeckou sezónu 2007 byla Anežka Vejražková vyhlášena mezi desítkou nejlepších sportovců Spastic Handicap roku Anežce se podařilo dosáhnout na titul mistryně ČR v běhu na 100 m. Za své stabilní výkony je pravděpodobné, že bude nominována na paralympiádu 2008 v Pekingu.

10 2007 Tereza Hejdová (čp. 173) a Magdalena Pokorná (čp. 173) datum druh kulturní akce umístění 6.2. vernisáž výstavy v Galerii Samson-Cafeé v Rakovníku perokresebných ilustrací Lenky Hejdové a křest básnické sbírky Hříšné myšlenky Magdaleny Pokorné 2.3. vernisáž výstavy kreseb, maleb a pastelů Lenky Hejdové v Galerii Gustava Mahlera v Jihlavě září Tereza Hejdová soutěž MK ČR Památky mezi námi, práce Kostel 1. místo sv. Mikuláše ve Třtici listopad vydání sbírky Střípky blankytu Magdaleny Pokorné nakladatelstvím Protis Praha Tereza Hejdová celostátní literární soutěž Mělnický Pegas kategorie C Tereza Hejdová - celostátní literární soutěž Šmidlerova knihovna Strakonice, oblast prózy kategorie dospělí Magdalena Pokorná - celostátní literární soutěž Mělnický Pegas kategorie D Magdalena Pokorná literární soutěž do 160 znaků Poezie po drátě, Praha Magdalena Pokorná - celostátní literární soutěž Šmidlerova knihovna Strakonice, oblast poezie kategorie dospělí 1. místo 1. místo čestné uznání čestné uznání 3. místo Tereza Hejdová

2005 Třtice: počet obyvatel: 419 + 12 cizích státních příslušníků

2005 Třtice: počet obyvatel: 419 + 12 cizích státních příslušníků 2005 Třtice: počet obyvatel: 419 + 12 cizích státních příslušníků Nová zeleň Za podpory dotace z POV (program obnovy venkova) byly vysázeny nové stromy: u hřbitova, u vodárny, u horního rybníčka, u školy

Více

2003 Počet obyvatel 405 (průměrný věk 40,29). Mužů 205 (37,00); žen 200 (43,66)

2003 Počet obyvatel 405 (průměrný věk 40,29). Mužů 205 (37,00); žen 200 (43,66) 2003 Počet obyvatel 405 (průměrný věk 40,29). Mužů 205 (37,00); žen 200 (43,66) Referendum: 13. a 14. června proběhlo první referendum, tedy lidové hlasování, v historii České republiky. Voliči měli odpovědět

Více

OBSAH PAMĚTNÍ KNIHY strana Obsah pamětní knihy 3 7 Současný stav pamětních knih obce 8 9 Elektronická pamětní kniha 9 10 Životopis kronikáře

OBSAH PAMĚTNÍ KNIHY strana Obsah pamětní knihy 3 7 Současný stav pamětních knih obce 8 9 Elektronická pamětní kniha 9 10 Životopis kronikáře OBSAH PAMĚTNÍ KNIHY strana Obsah pamětní knihy 3 7 Současný stav pamětních knih obce 8 9 Elektronická pamětní kniha 9 10 Životopis kronikáře 11 Úvodem k pamětním knihám 11 Úvodem k obci 11 13 Úvodem k

Více

Třtice: počet obyvatel: 441 + 16 cizích státních příslušníků. Změna účetní OÚ

Třtice: počet obyvatel: 441 + 16 cizích státních příslušníků. Změna účetní OÚ Třtice: počet obyvatel: 441 + 16 cizích státních příslušníků Změna účetní OÚ Únor - 14. 2. došlo ke změně účetní obecního úřadu. Po třinácti letech odešla paní Markéta Vejraţková (čp. 95) a nahradila ji

Více

Akce školy 2015/2016

Akce školy 2015/2016 Základní škola a Mateřská škola Rudná pod Pradědem p.o. Stará Rudná 121, 793 35 Rudná pod Pradědem IČO 731 84 934, Telefon 733 220 495 E-mail: zs.rudna@seznam.cz, www.skola.rudnapodpradedem.cz 1. pololetí

Více

2008 Třtice: počet obyvatel: 437 + 14 cizích státních příslušníků

2008 Třtice: počet obyvatel: 437 + 14 cizích státních příslušníků 2008 Třtice: počet obyvatel: 437 + 14 cizích státních příslušníků Česká republika: v letošním roce obhájil svůj mandát pro druhé volební období Prof. Ing. Václav Klaus, CSc., Dr.h.c. (* 19. června 1941

Více

Leden 1 Po Nový rok Den

Leden 1 Po Nový rok Den Leden 1 Po Nový rok Den obnovy sam. českého státu 2 Út Vývoz papíru 3 St Zahájení vyučování po vánočních prázdninách 4 Čt 5 Pá 6 So 7 Ne 8 Po 9 Út Vývoz popelnic a plastů 10 St 11 Čt 12 Pá 13 So Muzikálové

Více

11. Vybíjená (Preventan Cup)

11. Vybíjená (Preventan Cup) Příloha č. 1 b PŘEHLED SOUTĚŽÍ A AKCÍ 2013-14 (soutěže doporučené MŠMT ČR + ostatní) termín název soutěže určeno pro místo konání zodpovědný pracovník září 31.8.-1. Vesele do nového školního roku veřejnost

Více

Historické památky. 4 kapličky Marie Sněžné Přešťovice 3 domy (selské baroko) Přešťovice

Historické památky. 4 kapličky Marie Sněžné Přešťovice 3 domy (selské baroko) Přešťovice Historické památky Objekt 4 kapličky Marie Sněžné 3 domy (selské baroko) keltské pohřebiště 2 kapličky Skály kaplička Jana Nepuckého Kuřimany 6 kapliček židovský hřbitov 3 Boží muka lidová architektura

Více

PROSINEC KULTURNÍ AKCE

PROSINEC KULTURNÍ AKCE PROSINEC prof. Dr. František Hamza, 150 let od narození - výstava o životě a díle prof. Dr. Hamzy Foyer pavilónů FAB - otevřeno denně od 8.00 do 17.00 hodin vyhlašujeme doplňovací slosovatelnou soutěž.

Více

KALENDÁŘ AKCÍ OBCE LUTÍN 2015 kulturní, společenské a sportovní akce v obou částech obce

KALENDÁŘ AKCÍ OBCE LUTÍN 2015 kulturní, společenské a sportovní akce v obou částech obce KALENDÁŘ AKCÍ OBCE LUTÍN 2015 kulturní, společenské a sportovní akce v obou částech obce Datum Název akce Stručný popis akce Pořadatel Místo konání akce 1.1. Novoroční výstup na Velký Kosíř 27. ročník

Více

O B E C K O Š Í K Y Košíky 172. Tel.: , IČ , DIČ:CZ

O B E C K O Š Í K Y Košíky 172. Tel.: ,  IČ , DIČ:CZ O B E C K O Š Í K Y 2006 Události obce 2006 V roce 2006 opět v naší obci proběhly volby do zastupitelstva. Byli zvoleni tito občané: starosta: místostarosta: členové zastupitelstva: Mgr. Jaroslav Šlechta

Více

Významné mezníky v historii školy III. (od 90. let 20. století)

Významné mezníky v historii školy III. (od 90. let 20. století) Významné mezníky v historii školy III. (od 90. let 20. století) září prosinec duben červen duben 1989/1990 Ředitelem školy byl jmenován Miroslav Horák. Po prázdninách byla otevřena nová učebna informatiky

Více

PLÁN ŠKOLNÍ DRUŽINY 2015-2016

PLÁN ŠKOLNÍ DRUŽINY 2015-2016 PLÁN ŠKOLNÍ DRUŽINY 2015-2016 Na začátku školního roku při nástupu do školní družiny dostane každý žák pro rodiče: 1.,, Vnitřní řád školní družiny (příloha) 2. Zápisní lístek 3. Pokyny pro zájemce ŠD 4.

Více

VYHLÁŠENÍ VÝSLEDKŮ I. ČÁST - SPORTOVEC

VYHLÁŠENÍ VÝSLEDKŮ I. ČÁST - SPORTOVEC s k u p i n a jméno rok narození oddíl (navrhovatel) sport 1 Marek Smejkal 1992 MGC Olomouc, z.s. minigolf 1 David Kvapil 200 TJ Sokol sportovní šerm (specializace fleret) 1 Jan Vachutka 2005 TJ Sokol

Více

Kategorie sportovní kolektiv Blansko roku 2014

Kategorie sportovní kolektiv Blansko roku 2014 Kategorie sportovní kolektiv Blansko roku 2014 VZPĚRAČI BOSKOVICE, TJ SOUz Boskovice Trenér: Čestmír Sekanina Složení kolektivu: Lukáš Liška (kapitán), Petr Mareček, Miroslav Parolek, Ondřej Hovjacký,

Více

Sbor dobrovolných hasičů

Sbor dobrovolných hasičů Sbor dobrovolných hasičů V sobotu 12. ledna 2013 se v místním pohostinství konala od 16 hod. Výroční valná hromada SDH Lhoty u Potštejna. Za práci s mládeží bylo uděleno Čestné uznání Janu Havlovi, Lukáši

Více

3/2010 www.obecdolnimoravice.cz ROZHODNUTÍ Prezidenta republiky ze dne 18. Června 2010 o vyhlášení voleb do Senátu Parlamentu České republiky a do zastupitelstev obcí dny konání voleb jsou stanoveny na

Více

O R G A N I Z A Č N Í Z A B E Z P E Č E N Í

O R G A N I Z A Č N Í Z A B E Z P E Č E N Í Sdružení hasičů ČMS, okres Plzeň sever, odborná rada mládeže vydává O R G A N I Z A Č N Í Z A B E Z P E Č E N Í 47. ročníku hry "PLAMEN" pro ročník 2018-2019 Vážení přátelé, Se zahájením nového školního

Více

SPORTOVEC, TRENÉR, DRUŽSTVO SEZÓNY 2013/2014

SPORTOVEC, TRENÉR, DRUŽSTVO SEZÓNY 2013/2014 SPORTOVEC, TRENÉR, DRUŽSTVO SEZÓNY 2013/2014 SPORTOVEC SEZÓNY 2013/2014 jméno oddíl (navrhovatel) sport úspěchy Tomáš Korený Korený - racing, s.r.o. karting (motokáry) 13x 1.místo, 1x 2.místo, 3x 3.místo,

Více

Základní škola a Mateřská škola Nový Oldřichov, okres Česká Lípa, příspěvková organizace. Plán práce na školní rok 2016/17 Organizační pokyny

Základní škola a Mateřská škola Nový Oldřichov, okres Česká Lípa, příspěvková organizace. Plán práce na školní rok 2016/17 Organizační pokyny Základní škola a Mateřská škola Nový Oldřichov, okres Česká Lípa, příspěvková organizace Plán práce na školní rok 2016/17 Organizační pokyny Adresa: Nový Oldřichov 86, 471 13 Telefon: 487 767 515, 736

Více

Oddíl mladých hasičů SDH Varnsdorf. Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Husova 552, Varnsdorf, PSČ IČ

Oddíl mladých hasičů SDH Varnsdorf. Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Husova 552, Varnsdorf, PSČ IČ Oddíl mladých hasičů SDH Varnsdorf Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Husova 552, Varnsdorf, PSČ 40747 IČ 66102391 O nás Náplní činnosti mladých hasičů při SDH Varnsdorf je vzdělávání dětí nejen v

Více

Program školního roku

Program školního roku Program školního roku SOUTĚŽE A PROJEKTY : 2015 2016 Projekt Čtení pomáhá Prohlubování projektu etické výchovy do výuky Nadační fond Dětský čin roku Výtvarné soutěže okresního, krajského i celostátního

Více

7. ročník amatérského běhu pro celou rodinu ZBEČENSKÁ KACHNA Výsledková listina

7. ročník amatérského běhu pro celou rodinu ZBEČENSKÁ KACHNA Výsledková listina 7. ročník amatérského běhu pro celou rodinu ZBEČENSKÁ KACHNA Výsledková listina Pořadatel: Spolek Klíčava (www.klicava.webnode.cz) Podpora:,, Ateres CZ, VKP Suchý, Honza Smolík, Josef Doksanský, COOP Jednota

Více

Účast na sportovních akcích ZŠ ZAŠOVÁ (září-listopad)

Účast na sportovních akcích ZŠ ZAŠOVÁ (září-listopad) Účast na sportovních akcích ZŠ ZAŠOVÁ (září-listopad) -Počátkem září proběhlo REPUBLIKOVÉ FINÁLE OVOV (odznaku všestrannosti olympijských vítězů) v Praze, kde se probojovala Markéta Camfrlová, která se

Více

Soutěže ve školním roce 2011/2012

Soutěže ve školním roce 2011/2012 Soutěže ve školním roce 2011/2012 Termín Název soutěže Umístění 5. říjen Podzimní Kiosk 1. stupeň Výsledky: 1.třídy 1.místo: Stráněl Vojtěch 2.místo: Šmídová Michaela 2.třídy - 2.místo: Nesvadba Tomáš

Více

Úspěch mentálně postižených sportovců. aneb. III. Světové letní speciální olympijské hry Athény 2011

Úspěch mentálně postižených sportovců. aneb. III. Světové letní speciální olympijské hry Athény 2011 Úspěch mentálně postižených sportovců aneb III. Světové letní speciální olympijské hry Athény 2011 Myslím, že málokdo z nás zaznamenal, že se konaly Světové letní speciální olympijské hry. Ve stínu moha

Více

Přehled kulturních a sportovních akcí na rok 2018

Přehled kulturních a sportovních akcí na rok 2018 Přehled kulturních a sportovních akcí na rok 2018 Datum a čas Popis akce Pořadatel Místo konání 20.1.2018 ve 20.00 Sportovní bál, hraje Orchidea TJ Svatobor Hrádek 25.1.2018 v 16:30 Kadeřnické odpoledne

Více

P O Z V Á N K A 2/2018

P O Z V Á N K A 2/2018 . 2/2018 P O Z V Á N K A Na veřejné zasedání zastupitelstva obce Morašice, které se uskuteční dne 22.června 2018 v hospodě VE DVOŘE od 18.00 hod. s následujícím programem: 1. Účetní závěrka obce za rok

Více

Akce školy 2016/2017

Akce školy 2016/2017 1. pololetí 23. srpna Třídní schůzky MŠ Základní škola a Mateřská škola Rudná pod Pradědem, p. o. Stará Rudná 121, 793 35 Rudná pod Pradědem IČO 731 84 934, Telefon 733 220 495 E-mail: zs.rudna@seznam.cz,

Více

Ohlédnutí za uplynulými ročníky

Ohlédnutí za uplynulými ročníky P o t ř e t í Hylváty jsou částí města Ústí nad Orlicí od roku 1924. Historicky byly součástí lanšperského panství, později lanšperského velkostatku lanškrounského panství. Obcí se staly po roce 1850 a

Více

- PLAVÁNÍ - Předškolní děti. Žáci I. Žákyně I. PŘEBOR SOKOLSKÉ VŠESTRANNOSTI 2010 Sokolské župy Budečské. Rakovník

- PLAVÁNÍ - Předškolní děti. Žáci I. Žákyně I. PŘEBOR SOKOLSKÉ VŠESTRANNOSTI 2010 Sokolské župy Budečské. Rakovník Předškolní děti Veronika Štemberová 2004 Kladno 0:23,42 1. Jáchym Hanko 2005 Rakovník 0:28,04 2. Martin Lev 2007 Rakovník 0:29,95 3. Barbora Rodová 2005 Kladno 0:33,88 4. Zora Slavíčková 2004 Kladno 0:39,09

Více

Od 3. kola STIMAX CUPu v Chomutově uplynulo jen 21 dní a letošní seriál dospěl v sobotu 23. září 2017 do velkého finále, které rozhodlo o celkových

Od 3. kola STIMAX CUPu v Chomutově uplynulo jen 21 dní a letošní seriál dospěl v sobotu 23. září 2017 do velkého finále, které rozhodlo o celkových Od 3. kola STIMAX CUPu v Chomutově uplynulo jen 21 dní a letošní seriál dospěl v sobotu 23. září 2017 do velkého finále, které rozhodlo o celkových výsledcích již 4. ročníku této soutěže. Na atletickém

Více

18. října 15. podzimní zavírání Hamzova parku a arboreta

18. října 15. podzimní zavírání Hamzova parku a arboreta prof. Dr. František Hamza, 150 let od narození - výstava o životě a díle prof. Dr. Hamzy Foyer pavilónů FAB - otevřeno denně od 8.00 do 17.00 hodin vyhlašujeme doplňovací slosovatelnou soutěž. Slosovatelné

Více

SPORTOVNÍ GYMNÁZIUM Dašická 268 530 03 Pardubice. tel.fax ++420 466 650 627 www.sgpce.cz

SPORTOVNÍ GYMNÁZIUM Dašická 268 530 03 Pardubice. tel.fax ++420 466 650 627 www.sgpce.cz SPORTOVNÍ GYMNÁZIUM Dašická 268 530 03 Pardubice tel.fax ++420 466 650 627 www.sgpce.cz Trenéři : Tomáš NETERDA I. Jiří SEIDL I. Složení skupiny : jméno a příjmení roč. kategorie I.ročník Jan PEJSKAR 98

Více

Fokus divadlo 2014. Barbora Genserová, studentka 5.B, se v silné konkurenci studentů středních škol umístila na 3. místě. Blahopřejeme!

Fokus divadlo 2014. Barbora Genserová, studentka 5.B, se v silné konkurenci studentů středních škol umístila na 3. místě. Blahopřejeme! Fokus divadlo 2014 Pod tímto názvem Filozoficko-přírodovědecká fakulta Slezské univerzity v Opavě vyhlásila na podzim 1. ročník soutěže o nejlepší divadelní recenzi a kritiku. Jelikož se v literárním semináři

Více

SLOŽENÍ ORGANIZAČNÍHO ŠTÁBU MISTROVSTVÍ A VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ MISTROVSTVÍ

SLOŽENÍ ORGANIZAČNÍHO ŠTÁBU MISTROVSTVÍ A VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ MISTROVSTVÍ SLOŽENÍ ORGANIZAČNÍHO ŠTÁBU MISTROVSTVÍ A VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ MISTROVSTVÍ I. Složení organizačního štábu mistrovství Ředitel mistrovství plk. Mgr. Bc. Luděk PROCHÁZKA, Technický ředitel mistrovství kpt.

Více

Přehazovaná Prahy 15 Dne 24. ledna 2013 se naše slečny z 6. A 7. tříd zúčastnily soutěže v přehazované O pohár starosty Prahy 15.

Přehazovaná Prahy 15 Dne 24. ledna 2013 se naše slečny z 6. A 7. tříd zúčastnily soutěže v přehazované O pohár starosty Prahy 15. Přehazovaná Prahy 15 Dne 24. ledna 2013 se naše slečny z 6. A 7. tříd zúčastnily soutěže v přehazované O pohár starosty Prahy 15. První zápas se ZŠ Nad Přehradou prohrála naše děvčata 0:2 po setech 12:15

Více

NEWSLETTER PAMÁTNÍKU LIDICE. Květen Připravujeme ZASEDÁNÍ ODBORNÉ POROTY VĚDOMOSTNÍ SOUTĚŽE LIDICE PRO 21. STOLETÍ

NEWSLETTER PAMÁTNÍKU LIDICE. Květen Připravujeme ZASEDÁNÍ ODBORNÉ POROTY VĚDOMOSTNÍ SOUTĚŽE LIDICE PRO 21. STOLETÍ NEWSLETTER PAMÁTNÍKU LIDICE Květen 2018 Připravujeme 9. 5. ZASEDÁNÍ ODBORNÉ POROTY VĚDOMOSTNÍ SOUTĚŽE LIDICE PRO 21. STOLETÍ Zasedání odborné poroty pro druhé kolo mezinárodní vědomostní soutěže Lidice

Více

Kalendář událostí 3 obcí 2014

Kalendář událostí 3 obcí 2014 Kalendář událostí 3 obcí 2014 Ples SDH Prostřední Lánov - ples hasičů s tombolou 11. 1. 2014 Lánov Pořadatel: SDH Prostřední Lánov, Petr Paulů, 604 230 934 Myslivecký ples - tradiční ples myslivců s bohatou

Více

SPORTOVEC ROKU 2014 I. kolo ankety KSN

SPORTOVEC ROKU 2014 I. kolo ankety KSN TISKOVÁ ZPRÁVA 1. 12. 2014 SPORTOVEC ROKU 2014 I. kolo ankety KSN 56. ROČNÍK NOVINÁŘSKÉ ANKETY ZÁKLADNÍ INFORMACE 1.12.14 tisková zpráva výsledky 1. kola hlasování v anketě Sportovec roku 2014 08.12.14

Více

Program na leden 2014

Program na leden 2014 Program na leden 2014 Čt 2.1. Mše svatá ( od 9.30 hod. ) Čt 16.1. Mše svatá ( od 9.30 hod. ) Čt 30.1. Mše svatá ( od 9.30 hod. ) Pá 17.1. Pedikúra ( od 13.00 hod.) Čt 23.1. Kadeřnice ( od 10.00 hod.) Program

Více

Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ

Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ roky 1996-2014 1996 v únoru ve věku 51 let zemřel starosta obce pan Vladimír Stehlík v březnu ve věku 87 let zemřela paní Božena Pečová v dubnu slaví zlatou svatbu manželé

Více

ZOO Praha a botanická zahrada

ZOO Praha a botanická zahrada 5.10. 2014 ZOO Praha a botanická zahrada 5.12.2014 Proběhlo slavnostní otevření rozhledny na Pekelném kopci Rozsvícení stromku 2014 Mikuláš 5.12.2014 Zpívání pod stromem, rozdávání Betlémského světla 20.12.2014

Více

DC Lokomotiva Stádlec. SDH Slavňovice počet členů: 25

DC Lokomotiva Stádlec. SDH Slavňovice počet členů: 25 poskytnutý příspěvek v roce: 2011 11.000,- DC Lokomotiva Stádlec 2012 11.500,- 2013 13.000,- 15.000,- navrhuji přiznat příspěvek ve výši: 15.000,-Kč - došipná (turnaj pro veřejnost) - šipkový vánoční turnaj.

Více

Program školního roku 2014 2015

Program školního roku 2014 2015 Program školního roku 2014 2015 SOUTĚŽE A PROJEKTY : Projekt Čtení pomáhá Prohlubování projektu etické výchovy do výuky Výtvarné soutěže okresního, krajského i celostátního významu Školní pěvecká soutěž

Více

KALENDÁŘ OBCE PANENSKÉ BŘEŽANY ROK 2012

KALENDÁŘ OBCE PANENSKÉ BŘEŽANY ROK 2012 KALENDÁŘ OBCE PANENSKÉ BŘEŽANY ROK 2012 Sepsala kronikářka ZUZANA ZAJÍCOVÁ Kroniku schválil starosta LIBOR HOLÍK Leden 1.1. oblačno, přeháňky, 9 C, 2.1. oblačno, přeháňky, 10 C, 3.1. polojasno, 12 C, 4.1.

Více

PŘEHLED SPOLEČENSKÝCH AKCÍ OBCE LIBHOŠŤ NA ROK 2012

PŘEHLED SPOLEČENSKÝCH AKCÍ OBCE LIBHOŠŤ NA ROK 2012 PŘEHLED SPOLEČENSKÝCH AKCÍ OBCE LIBHOŠŤ NA ROK 2012 ÚNOR 17.2.2012 Cestopisné povídání výstup na nejvyšší vrchol světa - začátek v 18 hod. v klubovně vedle Vinárny - vstup dobrovolný 18.2.2012 Vodění medvěda

Více

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 28 Datum:

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 28 Datum: Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 28 Datum: 29.01.2014 Zápis: Zasedání zastupitelstva obce zahájila a řídila starostka obce Bohumila Pípová od 17.00 hodin dně 29.01.2014 a toto zasedání ukončila dne

Více

Výroční zpráva za rok 2016 oddílu TJ Sokol Vysoké Mýto Moderní Sportovní Karate

Výroční zpráva za rok 2016 oddílu TJ Sokol Vysoké Mýto Moderní Sportovní Karate Výroční zpráva za rok 2016 oddílu TJ Sokol Vysoké Mýto Moderní Sportovní Karate Oddíl TJ Sokol Vysoké Mýto Moderního sportovního karate vznikl roku 1993. V roce 2016 zde bylo registrováno 61 cvičenců všech

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 9. zasedání zastupitelstva města dne: 29. 10. 2015 Bod pořadu jednání: Návrh na udělení čestného občanství města v letech 2015 a 2016 a medaile města v roce

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZUŠ VELKÉ POPOVICE Škol.rok 2009/2010

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZUŠ VELKÉ POPOVICE Škol.rok 2009/2010 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZUŠ VELKÉ POPOVICE Škol.rok 2009/2010 Základní umělecká škola Velké Popovice Komenského 198 251 69 Velké Popovice Středočeský kraj Tel./fax :323665847 Mobil :724304692 e-mail:zusvp@cmail.cz

Více

Od 3. kola STIMAX CUPu v Chomutově uplynulo jen 14 dní a letošní seriál dospěl v sobotu 10. září 2016 do velkého finále, které rozhodlo o celkových

Od 3. kola STIMAX CUPu v Chomutově uplynulo jen 14 dní a letošní seriál dospěl v sobotu 10. září 2016 do velkého finále, které rozhodlo o celkových Od 3. kola STIMAX CUPu v Chomutově uplynulo jen 14 dní a letošní seriál dospěl v sobotu 10. září 2016 do velkého finále, které rozhodlo o celkových výsledcích již 3. ročníku této soutěže. Na atletickém

Více

Sportovní aktivity - 23-

Sportovní aktivity - 23- Sportovní aktivity Na škole pracuje Školní sportovní klub v čele s předsedou a absolventem školy Mgr. Šimonem Lánským. Počet členů je 42. Celoročně pracuje v rámci tohoto klubu volejbalový kroužek studentek.

Více

1 ROZKAZ vedoucí oddělení vzdělávání ze dne 12. ledna 2015 k Policejnímu mistrovství České republiky 2015 v běhu na lyžích

1 ROZKAZ vedoucí oddělení vzdělávání ze dne 12. ledna 2015 k Policejnímu mistrovství České republiky 2015 v běhu na lyžích 1 ROZKAZ vedoucí oddělení vzdělávání ze dne 12. ledna 2015 k Policejnímu mistrovství České republiky 2015 v běhu na lyžích Podle čl. 9 písm. a) pokynu policejního prezidenta č. 27/2014, k organizaci a

Více

30. 4. Hobby závody pro jezdce i koně i bez licencí (Střední zemědělská škola Lanškroun)

30. 4. Hobby závody pro jezdce i koně i bez licencí (Střední zemědělská škola Lanškroun) KALENDÁŘ AKCÍ 2011 BŘEZEN 4.3. Ples ORPA, sál Kulturního domu Ţichlínek 5.3. Loučení se zimou Maškarní karneval na lyţích (Čenkovice) 5.3. Masopustní průvod (Horní Čermná) 5.3. Country bál (KČT Lanškroun)

Více

Zastupitelstvo obce Černava Zápis 1/2015 1/7

Zastupitelstvo obce Černava Zápis 1/2015 1/7 Zastupitelstvo obce Černava Zápis 1/2015 1/7 Zápis č. 1/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Černava, konaného dne 21.1.2015, od 17:30 hodin. Přítomni: Josef Krouza, Milena Částková, Edwin Trapp, Zuzana

Více

Tematický plán výchovně vzdělávací práce

Tematický plán výchovně vzdělávací práce Tematický plán výchovně vzdělávací Školní rok 2016 / 2017 1. a 5. oddělení Téma: Cesta napříč kouzelnou přírodou Vychovatelé: Magdalena Skálová, Jana Balounová Září Vstup do kouzelného světa zvířat a přírody

Více

PLÁN ŠKOLNÍ DRUŽINY 2015-2016

PLÁN ŠKOLNÍ DRUŽINY 2015-2016 PLÁN ŠKOLNÍ DRUŽINY 2015-2016 Na začátku školního roku při nástupu do školní družiny dostane každý žák pro rodiče: Zápisní lístek (u zápisu) Pokyny pro zájemce ŠD Notýsek školní družiny,,vnitřní řád školní

Více

Nejvšestrannější byl Kuba a postoupil

Nejvšestrannější byl Kuba a postoupil Nejvšestrannější byl Kuba a postoupil Den před velikonočními prázdninami se, ve středu 16. dubna, z naší školy do Českých Budějovic vypravila skupinka osmi žáků, aby poměřila a prověřila své schopnosti

Více

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2015-16

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2015-16 ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2015-16 Školní rok 2015-2016 začíná v úterý 1.září 2015 první pololetí bude ukončeno ve čtvrtek 28.ledna 2016 druhé pololetí bude ukončeno ve čtvrtek 30. Června 2016 Prázdniny

Více

SRPEN KULTURNÍ AKCE. Městské památkové zóny Pardubického kraje výstavy v Centru historie - dle otevírací doby Centra historie od do 16.

SRPEN KULTURNÍ AKCE. Městské památkové zóny Pardubického kraje výstavy v Centru historie - dle otevírací doby Centra historie od do 16. SRPEN prof. Dr. František Hamza, 150 let od narození - výstava o životě a díle prof. Dr. Hamzy Foyer pavilónů FAB - otevřeno denně od 8.00 do 17.00 hodin Městské památkové zóny Pardubického kraje výstavy

Více

STUDENTI SG VIMPERK - BĚH NA LYŽÍCH

STUDENTI SG VIMPERK - BĚH NA LYŽÍCH STUDENTI SG VIMPERK - BĚH NA LYŽÍCH (družstvo Pavláska) Jan Braun Kategorie: Junior Největší úspěchy v sezóně 2010/2011: 3. místo v Šumavském skimaratónu Nejoblíbenější předmět: Zeměpis Moje hobby: sport,

Více

Zpráva o činnosti sportovních oddílů T.J. Sokol Klášterec nad Orlicí

Zpráva o činnosti sportovních oddílů T.J. Sokol Klášterec nad Orlicí Zpráva o činnosti sportovních oddílů T.J. Sokol Klášterec nad Orlicí LYŽAŘSKÝ ODDÍL Lyžařský oddíl T.J. Sokol Klášterec vznikl před 100 lety, od 70. let minulého století se věnoval především běžeckému

Více

Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ

Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ roky 1996-2016 1996 v únoru ve věku 51 let zemřel starosta obce pan Vladimír Stehlík v březnu ve věku 87 let zemřela paní Božena Pečová v dubnu slaví zlatou svatbu manželé

Více

Velikonoce na Fakultě managementu

Velikonoce na Fakultě managementu Vysoká škola ekonomická v Praze Fakulta managementu Velikonoce na Fakultě managementu organizace FKS Autor práce: Denisa Pernicová Rok: LS 2018 Obsah Úvod...5 1 Program a průběh Velikonoc...6 1.1 Tvůrčí

Více

VI. MEZINÁRODNÍ ZIMNÍ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V DÁLKOVÉM PLAVÁNÍ PRO ROK 2014

VI. MEZINÁRODNÍ ZIMNÍ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V DÁLKOVÉM PLAVÁNÍ PRO ROK 2014 VI. MEZINÁRODNÍ ZIMNÍ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V DÁLKOVÉM PLAVÁNÍ PRO ROK 2014 A/ VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ Pořadatel: Plavecký klub Vysoké Mýto Datum: Neděle 23. 2. 2014 Místo konání: Plavecký bazén Vysoké

Více

2. kapitola: přehled událostí v roce 2009

2. kapitola: přehled událostí v roce 2009 2. kapitola: přehled událostí v roce 2009 Leden 3. ledna se v sokolovně konalo představení morkovských ochotníků. Šlo o hru Tři v tom od Jaroslava Vostrého. Účast byla vysoká a návštěvníci byli velmi spokojeni.

Více

Informace k organizačnímu zajištění soutěží mladých hasičů OSH Šumperk jsou k dispozici také na

Informace k organizačnímu zajištění soutěží mladých hasičů OSH Šumperk jsou k dispozici také na Věc: Organizační zajištění okresního kola Celostátní hry PLAMEN 2015/2016 Odborná rada mládeže OSH Šumperk vyhlašuje 43. ročník Celostátní hry PLAMEN pro mladé hasiče na okrese Šumperk. Soutěž bude probíhat

Více

NÁKUP DOPRAVNÍHO VOZIDLA

NÁKUP DOPRAVNÍHO VOZIDLA SDRUŽENÍ HASIČŮ ČECH, MORAVY A SLEZSKA SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ BOHUMÍN KOPYTOV SH ČMS Sbor Dobrovolných Hasičů Bohumín Kopytov Sídlo: Šunychelská 34 Bohumín Kopytov 735 81 IČO: 75060779 e-mail:sdhkopytov@seznam.cz

Více

Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 3. srpna 2015

Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 3. srpna 2015 21. ročník září 2015 Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 3. srpna 2015 Usnesením č. 38/2015 zastupitelé vzali na vědomí informaci o stavu smlouvy o smlouvě budoucí o realizaci projektu pro zpracování

Více

O b e c V e n d r y n ě kulturní - společenské, turistické a sportovní akce v roce 2019

O b e c V e n d r y n ě kulturní - společenské, turistické a sportovní akce v roce 2019 O b e c V e n d r y n ě kulturní - společenské, turistické a sportovní akce v roce 2019 Termín Název akce Organizátor Místo konání LEDEN 11.1. Školní ples PZŠ Vendryně Macierz Szkolna KD Czytelnia 19.1.

Více

Závěrečná zpráva environmentální výchovy, vzdělání a osvěty (EVVO)

Závěrečná zpráva environmentální výchovy, vzdělání a osvěty (EVVO) Závěrečná zpráva environmentální výchovy, vzdělání a osvěty (EVVO) šk. rok 2013-2014 ZŠ a MŠ Nerudova, České Budějovice V rámci EVVO bylo realizováno všestranné rozvíjení klíčových kompetencí v kontextu

Více

2002 Nejdůležitější, ale zároveň také nejdramatičtější událostí tohoto roku, byly záplavy, které

2002 Nejdůležitější, ale zároveň také nejdramatičtější událostí tohoto roku, byly záplavy, které 2002 Nejdůležitější, ale zároveň také nejdramatičtější událostí tohoto roku, byly záplavy, které Českou republiku postihly v srpnu. Rozvodněné řeky a potoky zaplavily území, na němž žije 1,6 mil. obyvatel,

Více

Výsledky MČR v alpském lyžování neslyšících, pořádaném SK Skivelo neslyšících Olomouc na Pradědu 19. -21.3.2006 SLALOM 20.3.2006 Předžáci 1996-1995

Výsledky MČR v alpském lyžování neslyšících, pořádaném SK Skivelo neslyšících Olomouc na Pradědu 19. -21.3.2006 SLALOM 20.3.2006 Předžáci 1996-1995 Výsledky MČR v alpském lyžování neslyšících, pořádaném SK Skivelo neslyšících Olomouc na Pradědu 19. -21.3.2006 Skoro všichni účastníci M ČR v alpském lyžování ČSNS 2006 SLALOM 20.3.2006 Předžáci 1996-1995

Více

TJ zdravotně postižených Halma Plzeň

TJ zdravotně postižených Halma Plzeň TJ zdravotně postižených Halma Plzeň za podpory Ministerstva školství mládeže a tělovýchovy, Plzeňského kraje a za spoluúčasti Atletického klubu TJ Baník Stříbro NÁRODNÍ ZÁVODY V PARA ATLETICE 2018 VÝSLEDKY

Více

Filip VÍT sportovní naděje Mladé Boleslavi v karate

Filip VÍT sportovní naděje Mladé Boleslavi v karate Filip VÍT sportovní naděje Mladé Boleslavi v karate Mladá Boleslav prosinec 2010 2 Filip Vít (*1996) se stal členem oddílu karate TJ Auto Škoda Mladá Boleslav koncem roku 2006. Od následujícího roku začal

Více

ÚSPĚCHY NAŠICH ŽÁKŮ V SOUTĚŽÍCH A OLYMPIÁDÁCH

ÚSPĚCHY NAŠICH ŽÁKŮ V SOUTĚŽÍCH A OLYMPIÁDÁCH ÚSPĚCHY NAŠICH ŽÁKŮ V SOUTĚŽÍCH A OLYMPIÁDÁCH ŠKOLNÍ ROK 2013/2014 Školní kolo soutěže PIŠQWORKY (8. a 9. třída) 1. místo Ladislav Drápal 2. místo Ondřej Burian 3. místo Michal Jirák 4. 8. místo: Pavla

Více

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Leden sobota 17. 1. 2015 = 1. Velkolosinský ples (Areál zdraví víceúčelová hala, pořadatel MK Rajo s. r. o.) Únor neděle 1. 2. 2015 = Setkání s rysem Od 13

Více

Výroční zpráva za rok 2015 oddíl TJ Sokol Vysoké Mýto Moderní Sportovní Karate

Výroční zpráva za rok 2015 oddíl TJ Sokol Vysoké Mýto Moderní Sportovní Karate Výroční zpráva za rok 2015 oddíl TJ Sokol Vysoké Mýto Moderní Sportovní Karate Oddíl TJ Sokola Vysoké Mýto Moderního sportovního karate vznikl roku 1993. Cvičí zde 14 cvičenců všech věkových skupin. Z

Více

Program na leden 2012

Program na leden 2012 Program na leden 2012 Po Čt 9.1. Setkání s klienty - diskuse s p. ředitelem - od 14.00 hod. na jídelně 12. 1. Vystoupení Církevní mateřské školy z Pacova - od 13.30 hod. na společ. místnosti Pá 6.1. Mše

Více

prosinec 2010 občasník obce Vepřová ročník 8

prosinec 2010 občasník obce Vepřová ročník 8 prosinec 2010 občasník obce Vepřová ročník 8 První adventní neděli jsme slavnostně rozsvítili vánoční strom, zde měly pásmo vánočních koled, básniček a písniček děti z naší základní a mateřské školy a

Více

Informace k organizačnímu zajištění soutěží mladých hasičů OSH Šumperk jsou k dispozici také na

Informace k organizačnímu zajištění soutěží mladých hasičů OSH Šumperk jsou k dispozici také na Věc: Organizační zajištění okresního kola Celostátní hry PLAMEN 2018/2019 Odborná rada mládeže OSH Šumperk vyhlašuje 47. ročník Celostátní hry PLAMEN pro mladé hasiče na okrese Šumperk. Soutěž bude probíhat

Více

Občasník OÚ Černava Ročník 2010 Číslo 3

Občasník OÚ Černava Ročník 2010 Číslo 3 ČERNAVAN Občasník OÚ Černava Ročník 2010 Číslo 3 ČERNAVAN ročník 2010 číslo 3 Vážení spoluobčané, chýlí se rok 2010, který byl v mnoha ohledech rokem velkých změn. Teprve budoucnost ukáže, nakolik to budou

Více

Kritéria vyhlašování nejlepších sportovců města Hranic

Kritéria vyhlašování nejlepších sportovců města Hranic Kritéria vyhlašování nejlepších sportovců města Hranic 1. Úvod Kritéria vyhlašování nejlepších sportovců města byla schválena Radou města Hranic č.../2015 RM.. ze dne 9. 2. 2015, a zároveň ruší kritéria

Více

Kronika obce sytno 2002

Kronika obce sytno 2002 Kronika obce sytno 2002 1. 0 Obyvatelstvo a jeho migrace 1.1.Významná životní výročí 75 let Zdvořanová Marie 65 let Bouzková Vlasta, Bukovská Marie,Veber Martin 60 let Hanzalová Jaroslava, Palmová Anna

Více

Akce Obce Šardice 2014

Akce Obce Šardice 2014 Akce Obce Šardice 2014 datum pořadatel název akce LEDEN 11.1.2014 MS HUBERT Šardice Myslivecký ples 18.1.2014 FoS Šardičan Krojový ples 28.1.2014 MŠ Interaktivní muzikoterapeutická pohádka ÚNOR 1.2.2014

Více

SH ČMS OKRESNÍHO SDRUŽENÍ HASIČŮ PLZEŇ - JIH

SH ČMS OKRESNÍHO SDRUŽENÍ HASIČŮ PLZEŇ - JIH S M Ě R N I C E SH ČMS OKRESNÍHO SDRUŽENÍ HASIČŮ PLZEŇ - JIH Ročník: 2018 V Jarově dne 10. března 2018 Částka: 2 O B S A H: Část I. 1. Směrnice SH ČMS Okresního sdružení hasičů Plzeň - jih ze dne 10. 03.

Více

Výsledková listina výtvarná část Evropa ve škole 2010/11

Výsledková listina výtvarná část Evropa ve škole 2010/11 Výsledková listina výtvarná část Evropa ve škole 2010/11 I. kategorie (4-8 let; do 3. třídy) Umístění Jméno Adresa školy Název Jméno Galerie Paletka To jsem já MgA. Darina Hejlová Vojtěch Benhard Štěpánka

Více

Přehled akcí ve městě Chodov 2. pololetí 2015

Přehled akcí ve městě Chodov 2. pololetí 2015 Přehled akcí ve městě Chodov 2. pololetí 2015 Datum název akce (zelenou barvou odlišeny sportovní akce) kde se uskuteční kdo pořádá ČERVENEC 27.7.-31.7. Večerníčky v parku divadlo a čtení Park nebo podkroví

Více

Přehled událostí školy v 1. pololetí školního roku 2011/2012

Přehled událostí školy v 1. pololetí školního roku 2011/2012 Přehled událostí školy v 1. pololetí školního roku 2011/2012 Září 29. 8. 31. 8. GO KURZ třídy 1. A 31. 8. 2. 9. GO KURZ třídy 1. C 1. 9. zahájení nového školního roku 5. 9. 11. 9. poznávací zájezd do Anglie

Více

Vážené sestry, bratři a hosté! Vítám vás všechny na výroční valné hromadě našeho okrsku.

Vážené sestry, bratři a hosté! Vítám vás všechny na výroční valné hromadě našeho okrsku. Vážené sestry, bratři a hosté! Vítám vás všechny na výroční valné hromadě našeho okrsku. Činnost okrsku se v roce 2016 řídila plánem práce, který se nám podařilo splnit. Akceschopnost jednotek se i tento

Více

MALÉ OHLÉDNUTÍ ZA 10 ROČNÍKY OKŘÍŠSKÉHO UNIVERZÁLA Projděme se společně minulými sezónami a historickými tabulkami uplynulého desetiletí

MALÉ OHLÉDNUTÍ ZA 10 ROČNÍKY OKŘÍŠSKÉHO UNIVERZÁLA Projděme se společně minulými sezónami a historickými tabulkami uplynulého desetiletí MALÉ OHLÉDNUTÍ ZA 10 ROČNÍKY OKŘÍŠSKÉHO UNIVERZÁLA 2006-2015 Projděme se společně minulými sezónami a historickými tabulkami uplynulého desetiletí Před deseti lety, 25. prosince 2005, se konal první závod

Více

Zápis z jednání Komise pro výchovu a vzdělávání RM č. 4/2013 ze dne

Zápis z jednání Komise pro výchovu a vzdělávání RM č. 4/2013 ze dne MÚ LOUNY Zápis z jednání str. 1 / 6 Zápis z jednání Komise pro výchovu a vzdělávání RM č. 4/2013 ze dne 29.05.2013 Přítomni: Omluveni: Hosté: Mgr. Jan Červa, PaedDr. Venuše Mirovská, Mgr. Štěpánka Slezáková,

Více

PŘÍSLOVÍ 1) Řekni mi, co čteš, a já Ti povím, kdo jsi. ( anglické přísloví ) 2) Cizí chyby máme na očích, svoje však za zády. ( arabské přísloví )

PŘÍSLOVÍ 1) Řekni mi, co čteš, a já Ti povím, kdo jsi. ( anglické přísloví ) 2) Cizí chyby máme na očích, svoje však za zády. ( arabské přísloví ) OBSAH : 1. Úvod 5. Sport 2. Informační pelmel 6. Slovo mají čtenáři 3. Zprávy z obecního úřadu 7. Závěr 4. Kultura ÚVODEM Nejkrásnější měsíce v roce skončily, léto je pryč. Děti už zase vytáhly své aktovky

Více

Kritéria vyhlašování nejlepších sportovců města Hranic

Kritéria vyhlašování nejlepších sportovců města Hranic Kritéria vyhlašování nejlepších sportovců města Hranic 1. Úvod Kritéria vyhlašování nejlepších sportovců města byla schválena Radou města Hranic č. 150/2015 RM 4 ze dne 9. 2. 2015, a zároveň ruší kritéria

Více

Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2014/2015

Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2014/2015 Základní umělecká škola Jindřicha Jindřicha, Cheb, Židovská 8, příspěvková organizace Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2014/2015 O b s a h: 1. Charakteristika školy 2. Přehled učebních plánů

Více

KAS VYSOČINA BĚŽECKÝ POHÁR MLÁDEŽE

KAS VYSOČINA BĚŽECKÝ POHÁR MLÁDEŽE KAS VYSOČINA BĚŽECKÝ POHÁR MLÁDEŽE BĚŽECKÝ POHÁR MLÁDEŽE V roce 2005 se atletický svaz rozhodl podpořit běhy mimo dráhu a vybídl kraje zapojit se do běžeckého poháru, kde potom nejlepší z krajů startovali

Více

Heřmanov 2011 Milí čtenáři, obyvatelé naší malé, milé vesnice. Již popáté Vám přinášíme krátkou rekapitulaci všeho, co nám přinesl uplynulý rok:

Heřmanov 2011 Milí čtenáři, obyvatelé naší malé, milé vesnice. Již popáté Vám přinášíme krátkou rekapitulaci všeho, co nám přinesl uplynulý rok: Heřmanov 2011 Milí čtenáři, obyvatelé naší malé, milé vesnice. Již popáté Vám přinášíme krátkou rekapitulaci všeho, co nám přinesl uplynulý rok: Leden V lednu proběhla každoroční Tříkrálová sbírka, při

Více

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ ERGOREGAT

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ ERGOREGAT CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ ERGOREGAT 2011 2012 Praha, září 2011 Přehled akcí Listopad 2011 Prosinec 2011 Leden 2012 20. I. kolo Poháru ČR 2011-12 - Přerov Tech.pořadatel: VK Přerov Přihlášky do 7.11.2011 26. XIV.Veřejný

Více