OBJEVTE SVĔT, VE KTERÉM BYSTE CHTĔLI ŽÍT NOVINKA!

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "OBJEVTE SVĔT, VE KTERÉM BYSTE CHTĔLI ŽÍT NOVINKA!"

Transkript

1 OBJEVTE SVĔT, VE KTERÉM BYSTE CHTĔLI ŽÍT NOVINKA!

2 2

3 Vstupte do světa Livyn, světa pohodlných a kvalitních podlah s přirozeným vzhledem a dojmem dřeva se všemi praktickými výhodami syntetického materiálu. Mimořádná kolekce, jež má všechny vlastnosti Quick.Step klasických podlah. 3

4 4 OBSAH OBJEVTE VÝHODY PODLAH LIVYN 8 ČÍM JE PODLAHA QUICK. STEP LIVYN UNIKÁTNÍ? 10 PODÍVEJTE SE DOVNITŘ Inspirující životní styl s podlahou Livyn. 12 ČISTÁ S těmito podlahami můžete vytvořit elegantní vzhled a dojem. 14 PŘÍRODNÍ Přírodní materiály a zemní tóny těchto podlah vnesou do vašeho domova skutečně autentický styl. 20 OKOUZLUJÍCÍ Inspirace pro harmonický prostor k životu. 22 VZRUŠUJÍCÍ Módní podlahy pro nekonečné kombinace.

5 5 VYBERTE SI ZAČÍNÁME QUICK. STEP PŘEDSTAVUJE: Kolekci Livyn Essential: podlahy, na které můžeme být hrdí. 28 OBJEVTE CELOU KOLEKCI LIVYN ESSENTIAL 30 JAK SI VYBRAT? 32 ZAČÍNÁME Řešení pro instalaci, konečnou úpravu a údržbu. 34 JAK NAINSTALOVAT PODLAHU QUICK. STEP LIVYN? 36 VAŠE PODLAHA QUICK. STEP LIVYN SI ZASLOUŽÍ DOKONALOU KONEČNOU ÚPRAVU 38 ČISTĚNÍ VAŠÍ PODLAHY LIVYN 39 PRŮVODCE ZADÁVÁNÍM OBJEDNÁVKY

6 6 OBJEVTE VÝHODY PODLAH LIVYN ODOLNÁ PROTI POŠKRÁBÁNÍ A TICHÁ ODOLNOST PROTI POŠKOZENÍ DĚTMI Podlaha Livyn je odolná proti poškrábání, což znamená, že vydrží jeden či dva nárazy. Další nezanedbatelnou výhodou značky Livyn je tichá a pohodlná chůze po podlaze. Tyto měkké podlahy snižují kročejový hluk a zvyšují pohodlí vašeho domova. Je důležité mít možnost snadno udržovat rušný domov v čistotě. Livyn má zpevněný povrch a ochranný polyuretanový lak zamezující špíně a skvrnám. Káva, ovocný džus či džem: jednoduše podlahu dočista vytřete. Silná a trvanlivá povrchová vrstva navíc způsobuje, že podlahy Livyn jsou ideální pro intenzivně využívané prostory. Tato nová prvotřídní podlaha je tak pevná, že na ni Quick.Step poskytuje minimálně 20letou záruku!

7 7 TEPLÝ CHARAKTER 100% VODOTĚSNÁ VYNIKAJÍCÍ PRO RENOVACE Tyto nové podlahy jsou na omak nejenom příjemné a teplé, ale jsou i měkké, a jakmile si je položíte, budete v pokušení se po nich procházet naboso. Livyn je také dobrý tepelný vodič, což znamená, že se dokonale hodí pro podlahové vytápění a/nebo chlazení. Pohodlí zaručeno! Podlaha Livyn je vyrobena z vysoce kvalitního syntetického materiálu, což znamená, že je vodotěsná. Tyto podlahy jsou proto ideální pro koupelny a kuchyně, kde je nezbytná odolnost proti vlhkosti. Podlahy Livyn jsou tenké a fl exibilní, a proto je lze snadno položit na stávající, rovné podlahové krytiny. Ušetří vám to spoustu práce s odstraňováním a můžete své prostory nechat renovovat bez jakýchkoliv potíží.

8 8 OBJEVTE CO ČINÍ PODLAHU QUICK. ST MÓDNÍ VZORY KOMPLETNÍ PRODUKTOVÁ ŘADA INOVATIVNÍ POVRCHOVÁ ÚPRAVA Intenzivně a s vášní sledujeme vývoj v oblasti módy, architektury a interiérového designu a co vidíme, převádíme do špičkových módních podlahových vzorů. Pro novou kolekci Livyn Essential jsme vytvořili produktovou řadu podlah s různými barvami a charakteristikami dřeva, jež uspokojí lidi různého vkusu. Zvolili jsme také elegantní formát prken, který ještě více zdůrazní vzory dřeva. Díky sladěným povrchovým strukturám jsme mohli zdůraznit charakter prkna v ještě větším detailu. Naše inovativní technika úpravy hran nám umožnila zvýšit či snížit autentický účinek prkna podle specifi ckého charakteru dřeva podlahy. Například tmavší drážky zvýrazňují opotřebovaný charakter podlahy, zatímco světlejší drážky jí propůjčují jemný vzhled.

9 9 EP LIVYN TAK JEDINEČNOU? SNADNÁ INSTALACE PRVOTŘÍDNÍ KVALITA JEDINEČNÉ KOMPLETNÍ ŘEŠENÍ V roce 1997 jsme byli prvním výrobcem, který uvedl na trh bezlepidlový, integrovaný zacvakávací systém pro laminátové podlahy: Uniclic. Tento revoluční zacvakávací systém pak byl celosvětově patentován a vysloužil si spoustu mezinárodních ocenění. Není tedy žádnou náhodou, že se mnoho profesionálních pokladačů stále spoléhá na tuto inovativní techniku pokládky. I kolekce Livyn Essential Click V4 nabízí výhody tohoto inovativního zacvakávacího systému. Značka Quick. Step to je především prvotřídní kvalita. Máme své vlastní výzkumné centrum, kde provádíme technické zkoušky. Tyto zkoušky se provádějí v našich vlastních výzkumných centrech, abychom tak zaručili, že budou uplatněny ty nejpřísnější požadavky na kvalitu a naše podlahy obstály ve všech podmínkách. Z tohoto důvodu může společnost Quick. Step nabídnout minimálně 20letou záruku pro svou kolekci Livyn. Není mnoho dalších odborníků na podlahy, kteří by dokázali poskytnout stejné komplexní služby jako společnost Quick. Step. Naše služby zahrnují nejen podlahu samotnou, ale i instalační nástroje, sladěné sokly, profi ly a soupravu na údržbu. Můžeme tak garantovat plnou kvalitu vaší podlahy. Kromě toho vám mohou v našich prodejnách specialisté na značku Quick. Step sdělit ty nejlepší tipy na položení, konečnou úpravu a údržbu vaší podlahy.

10 10 OBJEVTE INSPIRUJÍCÍ ŽIVOTNÍ STYL S ČISTÁ PŘIROZENÁ

11 11 PODLAHOU LIVYN OKOUZLUJÍCÍ VZRUŠUJÍCÍ Všestrannost podlah Livyn vás bude fascinovat a tyto podlahy se stanou dokonalým základem pro každý typ interiéru. Vstupte dovnitř a nechte se těmito atraktivními kombinacemi inspirovat.

12 12 OBJEVTE DUB KLASICKÝ BÉŽOVÝ SVĚTLÝ - REF. 001 (BEZ DRÁŽEK) Livyn má pevnou, trvanlivou povrchovou vrstvu, díky které je neobyčejně vhodný do prostor s rušným provozem.

13 13 DUB CÉRUSÉ ŠEDOHNĚDÝ TMAVÝ REF. 006 (S DRÁŽKAMI) Pamatujte Pro konzistentní přechod mezi podlahou a stěnami má Quick. Step odpovídající sokly v barvě a struktuře sladěné s vaší podlahou (viz stránka 36). ČISTÁ DUB CÉRUSÉ ŠEDOHNĚDÝ TMAVÝ - REF. 006 (S DRÁŽKAMI) Linkovaná a matná struktura dubu Cérusé propůjčuje jemný a elegantní vzhled.

14 14 OBJEVTE

15 15 PŘIROZENÁ DUB CÉRUSÉ BÉŽOVÝ SVĚTLÝ - REF. 005 (S DRÁŽKAMI) Obdivujte a ohmatejte si přírodní prvky v zemitých barvách, přírodních materiálech a v podlaze. Jemné linie dubu Cérusé vytvářejí ve vašem domově uvolněnou atmosféru. Elegantní drážky tvaru V mají stejnou barvu jako podlahové pruhy, které zjemňují charakter podlahy.

16 16 OBJEVTE DUB STARÝ HNĚDÝ - REF. 011 (S DRÁŽKAMI) Tento dub starý vyvolává vzhled a dojem opotřebované dřevěné podlahy s dokonalými suky, trhlinami a dokonce i dírkami po červotoči. Zároveň se tato podlaha vyznačuje jemným nášlapem a je extrémně tichá. Jinými slovy, vaše podlaha snů.

17 17 DUB KLASICKÝ ŠEDOHNĚDÝ - REF. 003 (S DRÁŽKAMI) Pamatujte Livyn je rovněž teplý na omak a dokonale se hodí pro podlahové vytápění a/nebo chlazení. DUB KLASICKÝ ŠEDOHNĚDÝ - REF. 003 (S DRÁŽKAMI) Díky své stylové dřevěné struktuře vytváří šedohnědá podlaha dub klasický pohostinnou atmosféru a propůjčuje klasickému interiéru jako je tento ještě větší kouzlo.

18 18 OBJEVTE DUB PATINA PŘÍRODNÍ - REF. 009 (S DRÁŽKAMI) Rustikální prkna dubu Patina mají zářezy a trhliny po pile, které vytvářejí osobitý vzhled. Světlý, matný účinek patiny zjemňuje vzhled podlahy.

19 19 DUB STARÝ SVĚTLE ŠEDÝ - REF. 010 (S DRÁŽKAMI) Pamatujte Nehody se stávají. Quick. Step Livyn má naštěstí zpevněný povrch; to znamená, že špína nemůže proniknout do podlahy a vy můžete podlahu umývat vodou. DUB STARÝ SVĚTLE ŠEDÝ - REF. 010 (S DRÁŽKAMI) Tmavé drážky tvaru V vytvářejí atraktivní kontrasty a zvýrazňují opotřebovaný charakter této podlahy.

20 20 OBJEVTE DUB KLASICKÝ PŘÍRODNÍ - REF. 002 (S DRÁŽKAMI) S přírodním dubovým vzorem podlahy dub klasický bude vaše kuchyně vždy zářit. Atraktivně vyvážené letokruhy mají na dotek příjemnou povrchovou strukturu, která podlaze propůjčuje větší hloubku.

21 21 DUB PATINA SVĚTLÝ BÍLÝ - REF. 007 (S DRÁŽKAMI) Pamatujte Vodotěsné podlahy Livyn jsou obzvlášť vhodné do koupelen. OKOUZLUJÍCÍ DUB PATINA SVĚTLÝ BÍLÝ - REF. 007 (S DRÁŽKAMI) OŘECH ŠEDÝ - REF. 012 (S DRÁŽKAMI) Se svou souhrou linií Dub Patina okamžitě upoutá pozornost. Decentní lesk na těch správných místech ještě více zvýrazňuje jemně zvětralou strukturu dřeva.

22 22 OBJEVTE OŘECH TMAVÝ - REF. 013 (S DRÁŽKAMI) OŘECH TMAVÝ - REF. 013 (S DRÁŽKAMI) Typická struktura dřevních vláken a lesklá vrstva dodávají teplé barevné paletě podlah z tmavého ořechu a Merbau ještě více stylovosti.

23 23 VZRUŠUJÍCÍ MERBAU - REF. 015 (S DRÁŽKAMI) Podlahy Livyn značky Quick.Step nabízejí pevný základ pro hravý, moderní mix designů. Jejich trvanlivá povrchová vrstva zajišťuje dlouhou životnost, i když váš interiér se mění.

24 24 OBJEVTE DUB NATŘENÝ SVĚTLÝ BÍLÝ - REF. 016 (S DRÁŽKAMI) Nábytek a doplňky, které vypadají jako staré a zachráněné, jsou v módě. Podlaha z natřeného dubu vnáší do vašeho domova právě takový původní vzhled starého dřeva.

25 25 QUICK. STEP FLOOR ADVISOR Zajímá vás, jak by váš interiér vypadal s podlahou Livyn značky Quick.Step? Navštivte ještě dnes a vyzkoušejte našeho podlahového rádce! Nahrajte foto svého interiéru, vyberte si svou oblíbenou podlahu a uvidíte, která podlaha se nejlépe hodí do vašeho vlastního interiéru! Pamatujte Ze snadno omyvatelných podlah Livyn lehce setřete veškeré stopy. DUB PATINA SVĚTLE ŠEDÝ - REF. 008 (S DRÁŽKAMI) DUB KLASICKÝ ČERNÝ - REF. 004 (S DRÁŽKAMI)

26 26 VYBERTE SI KOLEKCE LIVYN ESSENTIAL: PODL Quick.Step představuje novou kolekci Livyn Essential: luxusní podlahy s jedinečnou, výraznou strukturou. Každá z těchto podlah díky svým detailům reálným jako život, na dotek příjemné struktuře a fascinujícím barevným variacím vyzařuje svou vlastní náladu.

27 27 AHY, NA KTERÉ MŮŽEME BÝT HRDÍ Tato kolekce se může pochlubit patnácti různými styly. Na následujících stránkách můžete zjistit, která podlaha nejlépe odpovídá vašim specifi ckým potřebám.

28 28 VYBERTE SI OBJEVTE CELOU KOLEKCI DUB PATINA SVĚTLÝ BÍLÝ P 21 REF. 007 DUB NATŘENÝ SVĚTLÝ BÍLÝ P 24 REF. 016 DUB CÉRUSÉ BÉŽOVÝ SVĚTLÝ P 15 REF. 005 DUB KLASICKÝ PŘÍRODNÍ P 20 REF. 002 DUB PATINA PŘÍRODNÍ P 18 REF. 009 DUB KLASICKÝ BÉŽOVÝ SVĚTLÝ P 12 REF. 001 DUB KLASICKÝ ŠEDOHNĚDÝ P 17 REF. 003 DUB STARÝ HNĚDÝ P 16 REF. 011 DUB KLASICKÝ ČERNÝ P 25 REF. 004

29 29 LIVYN ESSENTIAL DUB PATINA SVĚTLE ŠEDÝ P 25 REF. 008 DUB STARÝ SVĚTLE ŠEDÝ P 19 REF. 010 S DRÁŽKAMI (V4) OŘECH ŠEDÝ P 21 REF. 012 DUB CÉRUSÉ ŠEDOHNĚDÝ TMAVÝ P 13 REF. 006 BEZ DRÁŽEK Můžete si vybrat mezi provedením s drážkami tvaru V nebo bez těchto drážek kolem podlahových pásů. Drážky tvaru V kolem podlahových pásů dodávají vaší místnosti prostorovou perspektivu a zvyšují autentický účinek prken. Verze bez drážek je perfektní pro štíhlejší interiéry. MERBAU P 23 REF. 015 OŘECH TMAVÝ P 22 REF. 013

30 30 VYBERTE SI JAK SI VYBRAT? CLICK Rychlá pokládka Podlahy Quick.Step Livyn položíte během okamžiku díky patentovanému systému Uniclic. S tímto šikovným systémem spoje na pero a drážku můžete pokládat podlahová prkna jediným zacvaknutím a bez jakéhokoli lepidla či jiných materiálů. Vášeň pro kvalitu Síla systému Uniclic spočívá v horizontálním a vertikálním uzamykání prken, což zamezuje výškovým rozdílům. Tento důmyslný a pevný zacvakávací systém Vám umožní panely nejen otočit a zacvaknout, ale také je horizontálně zasunout na těžce dostupných místech. + SE 4 DRÁŽKAMI TIJDELIJK ESSENTIAL CLICK V4 138,6 cm x 17,8 cm x 4 mm Prohlédněte si demo pokládky na naší webové stránce

31 31 LEPIDLO Pokud budete chtít, můžete použít i tradiční pokládací metodu. Vše, co musíte udělat, je vybrat si verzi lepení. Tato metoda nevyžaduje dilatační spáry ani sokly. BEZ DRÁŽEK ESSENTIAL 139,3 cm x 18,5 cm x 2 mm SE 4 DRÁŽKAMI ESSENTIAL V4 139,3 cm x 18,5 cm x 2 mm PROFESIONÁLNÍ POUŽITÍ BEZ DRÁŽEK ESSENTIAL PRO 139,3 cm x 18,5 cm x 2,5 mm Verze Essential Pro je k dostání s extra silnou povrchovou vrstvou pro pracovní prostory (např. obchody, ordinace a kancelářské prostory) s velkým útlumem kročejových zvuků. Třída 32: Norma v jednání Na stránce 39 průvodce pro zadání objednávky naleznete detailní přehled o různých verzích.

32 32 ZAČÍNÁME ŘEŠENÍ PRO POKLÁDKU, KON INSTALACE

33 33 EČNOU ÚPRAVU A ÚDRŽBU KONEČNÁ ÚPRAVA ÚDRŽBA Když jste si nyní vybrali podlahu Livyn, jež nejlépe odpovídá vašim potřebám, společnost Quick.Step je připravena vám pomoci s pokládkou, konečnou úpravou a údržbou. Vaše nová prvotřídní podlaha si zaslouží tu nejlepší péči, abyste si jí tak mohli užívat i v budoucích letech.

34 34 ZAČÍNÁME JAK NAINSTALOVAT PODLA Vybrali jste si podlahu se systémem Uniclic nebo budete prkna lepit? ZACVAKÁVÁNÍ Díky neobyčejně užitečnému a světově proslulému systému Uniclic značky Quick. Step můžete fl exibilní podlahové pásy jednoduše zacvaknout do sebe. Pro mimořádně rovný podklad a abychom mohli garantovat kvalitu vaší podlahy, doporučujeme nejprve položit podložku Quick. Step Livyn. Proč použít podložku podložku Quick. Step Livyn? Vyrovnává Pomáhá zabraňovat nepravidelnostem a stopám po tlaku; Trvale tlumí zvuk Má špičkovou kvalitu a udržuje si svou původní tloušťku, což znamená, že po léta snižuje kročejový hluk. Ideální pro Uniclic Její hladký povrch zabraňuje, aby částice podkladové vrstvy uvízly mezi profi ly Uniclic ; Mimořádná stabilita díky integrované protiskluzové vrstvě; Vodotěsnost; Dokonale se hodí pro podlahové vytápění. QSTOOL QSVUDL10 OBSAH: příklepový blok Quick. Step nastavitelné rozpěrné vložky pro správnou tvorbu dilatačních spojů, kovové páčidlo. OBSAH: 1 ROLE = 10 m² - TLOUŠŤKA: 1.55 mm

35 35 U QUICK. STEP LIVYN? V obou případech má Quick. Step ty správné doplňky. LEPIDLO Pokud budete svou podlahu raději lepit, obsahuje nyní řada Quick. Step také speciální lepidlo pro podlahy Livyn, a to lepidlo Quick. Step Livyn. Toto lepidlo je té nejvyšší kvality a bylo speciálně vyvinuto ve spolupráci s odborníkem na lepidla, společností Soudal. Proč použít lepidlo Quick. Step Livyn? Perfektní pro podlahové vytápění a/nebo chlazení; Lehce roztíratelné, s rychlou přilnavostí a nejvyšší pevností; Po nanesení se neroztéká, a i přes vysokou elasticitu poskytuje největší objemovou stabilitu na trhu; Zamezuje vzniku mezer v podlaze způsobených teplotními rozdíly; Odolné proti vlhkosti a tím ideální pro podlahu Livyn. QSVGLUE15 OBSAH: 15 kg = PRO LEPENÍ 50 m² Pro ty nejlepší výsledky (zacvakáváním či lepením) vždy začněte s rovným podkladem. Zajistěte, aby povrch byl suchý, bez prachu a mastnoty. Pro další rady týkající se přípravy a pokládky vaší podlahy navštivte stránky nebo jedno z našich prodejních míst Quick.Step.

36 36 ZAČÍNÁME VAŠE PODLAHA QUICK. STEP LIVYN SI ZASL SOKLY Sladěné sokly Quick.Step poskytnou dokonalé zakončení vaší podlahy. Perfektně ladí s vaší podlahou Sokly sladěné se strukturou dřeva jsou k dispozici pro každou podlahu Quick.Step Livyn. Barva a stupeň lesku jsou speciálně navrženy pro vaši podlahu a vytvářejí reálný vzhled dřeva; Vodotěsné Sokly jsou vodotěsné stejně jako podlahové pásy Livyn; Odolné proti poškrábání Sokly mají ochrannou vrstvu odolnou proti poškrábání, takže vydrží kotrmelce každodenního života! Snadné pokládání Abyste při použití podlah Essential Click V4 skryli dilatační spáry, použijte standardní sokl Quick. Step Livyn, který snadno přilepíte na zeď pomocí lepidla Quick. Step One4All. PRO SOKLY A PROFILY OBSAH: 290 ml QSGLUE290 Víceúčelové lepidlo One4All bylo speciálně vyvinuto k rychlému a snadnému připevňování soklů na zeď. Můžete je také použít k instalaci profi lů. Vždy zajistěte, aby byl povrch suchý, bez prachu a mastnoty, a vyhněte se použití nadměrného množství lepidla. 240cm x 1cm x 5.5cm QSVSKR(-)

37 37 UŽÍ DOKONALOU KONEČNOU ÚPRAVU PROFILY Se super pevnými hliníkovými profi ly Quick.Step můžete vyrovnat různé výškové rozdíly a nechat svou podlahu Livyn lehce přejít v jakýkoli jiný typ podlahy nebo ukončit podlahu oproti oknu či zdi. Hliníkový profi l lze použít různými způsoby a je k dostání ve třech různých barvách: zlaté, stříbrné a bronzové. Výhody Quick Step Multifunctional Multifunkční Překonává výšky mm Různé použití jediného produktu: - Profi l adapter - Dilatační profi l Pevný a odolný Profi l je pevný a vysoce odolný proti poškrábání. Quick Step Multifunctional (QSPRSILV, QSPRBRON, QSPRGOLD) Stříbrný, bronzový či zlatý Rozměry: 1860mm x 46,9mm x 10mm Obsah: 2 plastové kolejnice - hlinikovy profi l

38 38 ZAČÍNÁME SNADNÁ ÚDRŽBA Přišla doba, kdy je vaše podlaha Quick.Step Livyn položena a zakončena všemi nezbytnými sokly a profi ly. Vše, co nyní musíte dělat, je udržovat ji v čistotě. Bezstarostné užívání Podlahy a sokly Quick.Step Livyn lze velmi snadno čistit, a to díky zpevněné, hygienické povrchové vrstvě. Jsou dokonale vodotěsné, takže je můžete čistit vlhkou prachovkou. Snadno použitelná souprava pro údržbu Quick. Step vám s touto prací může napomoci. Tato souprava obsahuje držák na mop se snadno nastavitelnou rukojetí, prachovku z mikrovlákna, kterou je možno prát, a čisticí prostředek Quick. Step Clean. K dostání také samostatně: Quick.Step čisticí mop QSCLEANINGMOP Quick.Step čisticí prostředek 750 ml QSCLEANING750 Quick.Step čisticí prostředek 2 L QSCLEANING2000 QSCLEANINGKIT

39 39 ESSENTIAL ESSENTIAL V4 ESSENTIAL PRO ESSENTIAL CLICK V4 POKLÁDKA DRÁŽKA BEZ DRÁŽEK SE 4 DRÁŽKAMI BEZ DRÁŽEK POUŽITÍ OBYTNÉ/KOMERČNÍ PROSTORY S MENŠÍ ZÁTĚŽÍ (TŘÍDA 32) OBYTNÉ/ KOMERČNÍ PROSTORY S MENŠÍ ZÁTĚŽÍ (TŘÍDA 32) KOMERČNÍ PROSTORY S VELKOU ZÁTĚŽÍ/ PRŮMYSLOVÉ POUŽITÍ (TŘÍDY 34/43) OBYTNÉ/ KOMERČNÍ PROSTORY S MENŠÍ ZÁTĚŽÍ (TŘÍDA 32) 139,3 cm x 18,5 cm 139,3 cm x 18,5 cm 139,3 cm x 18,5 cm 138,6 cm x 17,8 cm 2 mm 2 mm 2,5 mm 4 mm BALENÍ = 15 = 3,87 m² = 14,6 kg = 15 = 3,87 m² = 14,6 kg = 13 = 3,35 m² = 15,7 kg =9 = 2,22 m² = 16,6 kg PALETA = 48 = 185,55 m² = 729 kg = 48 = 185,55 m² = 729 kg = 48 = 160,81 m² = 784 kg = 56 = 124,34 m² = 959 kg ROZMĚRY PRKNA (CM) CELKOVÁ TLOUŠŤKA (mm) SE 4 DRÁŽKAMI ZÁRUKA* QUICK. STEP LIVYN STANDARDNÍ SOKLY DUB KLASICKÝ BÉŽOVÝ SVĚTLÝ ESS001 ESV001 ESP001 ESC001 QSVSKR20001MD240 DUB KLASICKÝ PŘÍRODNÍ ESS002 ESV002 ESP002 ESC002 QSVSKR20002MD240 DUB KLASICKÝ ŠEDOHNĚDÝ ESS003 ESV003 ESP003 ESC003 QSVSKR20003MD240 DUB KLASICKÝ ČERNÝ ESS004 ESV004 ESP004 ESC004 QSVSKR20004MD240 DUB CÉRUSÉ BÉŽOVÝ SVĚTLÝ ESS005 ESV005 ESP005 ESC005 QSVSKR20005MD240 DUB CÉRUSÉ ŠEDOHNĚDÝ TMAVÝ ESS006 ESV006 ESP006 ESC006 QSVSKR20006MD240 DUB PATINA SVĚTLÝ BÍLÝ ESS007 ESV007 ESP007 ESC007 QSVSKR20007MD240 DUB PATINA SVĚTLE ŠEDÝ ESS008 ESV008 ESP008 ESC008 QSVSKR20008MD240 DUB PATINA PŘÍRODNÍ ESS009 ESV009 ESP009 ESC009 QSVSKR20009MD240 DUB STARÝ SVĚTLE ŠEDÝ ESS010 ESV010 ESP010 ESC010 QSVSKR20010MD240 DUB STARÝ HNĚDÝ ESS011 ESV011 ESP011 ESC011 QSVSKR20011MD240 OŘECH ŠEDÝ ESS012 ESV012 ESP012 ESC012 QSVSKR20012MD240 OŘECH TMAVÝ ESS013 ESV013 ESP013 ESC013 QSVSKR20013MD240 MERBAU ESS015 ESV015 ESP015 ESC015 QSVSKR20015MD240 DUB NATŘENÝ SVĚTLÝ BÍLÝ ESS016 ESV016 ESP016 ESC016 QSVSKR20016MD240 DOPLŇKY* BALENÍ KUSY (KS) ROZMĚRY (mm) HMOTNOST (kg) OBJEM (m3) 1 ROL 10 m² 15, x Ø QSVSKR(-) x 10 x 55 0,68 0, x 67 x 61 4,18 Profi l QSPRSILV x46,9x10 0,75 0, x60x10 Profi l QSPRGOLD x46,9x10 0,75 0, x60x10 Profi l QSPRBRON x46,9x10 0,75 0, QSCLEANINGKIT x 117 x 75 1,25 0,007 QSCLEANINGMOP x 125 x 10 0,046 0,0006 Čisticí prostředek 750 ml QSCLEANING x Ø 72 0,831 0,001 Čisticí prostředek 2L QSCLEANING x 181 x 85 2,231 0,0039 Lepidlo QS One 4 all QSGLUE x Ø 50 0,513 0,00058 Instalační souprava QSTOOL x 139 x 60 0,968 0,0033 Podložka Lepidlo QS Ladící soklové lišty Souprava pro údržbu Mop OBJEDNACÍ KÓD OBJEDNACÍ JEDNOTKA QSVUDL10 (1,55 mm) QSVGLUE15 POČET KUSŮ ROZMĚRY (mm) PALETA HMOTNOST (kg) OBJEM (m3) KUSY ROZMĚRY (mm) HMOTNOST (kg) OBJEM (m3) , x 800 x , x 800 x ,85 0,01 0, x6= x1000 x ,6147 0,85 0,85 0, x25= X950X , , x25= X950X x60x10 0, ,85 0, x25= X950X , x 240 x 160 5,3 0, x 800 x , x 266 x 117 0,742 0,015 9 x 36= x 800 x , x 230 x 150 5,131 0,009 4 x 144= x 800 x , x 255 x 185 6,84 0,012 4 x 57= x 800 x , x 210 x 245 6,296 0, x 1200 x ,6 1, x 436 x ,18 0, x 872 x ,76 1,1197 Třída 32: Norma v jednání * Použití jiných než originálních doplňků Quick.Step může vaši podlahu Quick.Step poškodit. Záruka poskytovaná společností Quick.Step přestává v takovém případě platit. Proto doporučujeme používat pouze doplňky Quick.Step, které byly speciálně navrženy a vyzkoušeny k použití s podlahovými panely Quick.Step.

40 PODLAHOVÝ RÁDCE QUICK. STEP Zajímá vás, jak by podlaha Livyn vypadala u vás doma? Zkuste našeho online podlahového rádce: Nahrajte si foto, vyberte si svou oblítbenou podlahu a uvidíte, která podlaha se nejlépe hodí do vašeho interiéru! OBCHOD QUICK. STEP COVERPHOTO ESV008. VYTIŠTENO V BELGII, EVROPA. We reserve the right to make any changes in production specifi cation that might occur. The reproduction of the designs is not contractual - Contents 2012 by Unilin bvba Flooring division. All Rights Reserved. The contents of this brochure may not be reproduced in whole or in part without prior written permission from the publisher. Print ref

PODlAhy BeZ DrážKy TVAru V

PODlAhy BeZ DrážKy TVAru V classic TrADIčNí laminátové PODlAhy BeZ DrážKy TVAru V Quick Step classic je více než jen laminátová podlaha. V této řadě naleznete vzájemnou souhru barvy a stylu a přírodního vzhledu a dojmu. TÝK BÍLÝ

Více

Luxus, který si zamilujete!

Luxus, který si zamilujete! DŘEVĚNÉ PODLAHY Luxus, který si zamilujete! 016 Dřevo. Tak vzniká domov. Dřevěné podlahy přinesou do vašeho domova hřejivou atmosféru a potěšení z krásného přírodního materiálu. Nadchnou vás svojí krásou,

Více

každý den exkluzivní pocit

každý den exkluzivní pocit cz každý den exkluzivní pocit Vzrušující kolekce podlah Rooms Vás zahrne celou šíři profesionálních laminátových podlah ve 30 dekorech od oblíbené bukové 3-parkety až po vysoce ušlechtilý dub v provedení

Více

Odolná, přírodní, moderní? Podlaha Egger PRO Design

Odolná, přírodní, moderní? Podlaha Egger PRO Design Odolná, přírodní, moderní? Podlaha Egger PRO Design Flooring Collection 2018 20 www.egger.com/flooring-pro Podlahy EGGER PRO Design se vyznačují mimořádnou odolností a splňují všechny nároky, vizuální

Více

Quick Step Laminát 2012 - česká republika

Quick Step Laminát 2012 - česká republika Quick Step Laminát 2012 - česká republika 1 Quick Step znovu suverénně pluje na vlnách nejnovějšího vývoje Náš svět se mění a Quick Step se mu přizpůsobuje Značka Quick Step je absolutní jedničkou v designu,

Více

Podlahy Rooms - každy den exkluzivní pocit

Podlahy Rooms - každy den exkluzivní pocit CZ Podlahy Rooms - každy den exkluzivní pocit Skutečně exkluzivní pocit budete prožívat každý den při kontaktu s perfektním povrchovým zpracováním podlah Rooms. Podlaha se strukturou věrně napodobující

Více

VINYLOVÉ PODLAHY MULTIFLOR. tichý vinyl na HDF desce s rychlým zámkem. podlahy.cz RYCHLÉ DODÁNÍ

VINYLOVÉ PODLAHY MULTIFLOR. tichý vinyl na HDF desce s rychlým zámkem.  podlahy.cz RYCHLÉ DODÁNÍ VINYLOVÉ PODLAHY MULTIFLOR tichý vinyl na HDF desce s rychlým zámkem RYCHLÉ DODÁNÍ www.apodlahy.cz Proč si vybrat vinylovou podlahu MULTIFLOR? Dokonalá zvuková izolace Při chůzi vydává podlaha MULTIFLOR

Více

Technológia Silverfrost

Technológia Silverfrost Quick Step Technológia Silverfrost Nové finančne úsporné podlahy s vynikajúcou dekoračnou hodnotou Uvedenie radu Go a technológie Silverfrost kolekcia Quick Step laminát Neustále narastá dopyt po finančne

Více

Parador Titel der Vinyl Präsentation 01.11.2012 1 Elastické krytiny nabízí solidní výhody. Elastické podlahové krytiny jsou hygienicky čisté a při pravidelné údržbě zůstanou hygienicky čisté mnoho

Více

VINYLOVÉ PODLAHY MULTIFLOR. tichý vinyl na HDF desce s rychlým zámkem. podlahy.cz RYCHLÉ DODÁNÍ

VINYLOVÉ PODLAHY MULTIFLOR. tichý vinyl na HDF desce s rychlým zámkem.   podlahy.cz RYCHLÉ DODÁNÍ VINYLOVÉ PODLAHY MULTIFLOR tichý vinyl na HDF desce s rychlým zámkem RYCHLÉ DODÁNÍ www.apodlahy.cz Proč si vybrat vinylovou podlahu MULTIFLOR? Dokonalá zvuková izolace Při chůzi vydává podlaha MULTIFLOR

Více

KOLEKCE Nejkrásnější podoba dřeva

KOLEKCE Nejkrásnější podoba dřeva KOLEKCE 2017-2018 Nejkrásnější podoba dřeva Skladový sortiment - přehled produktových řad DYNAMIC DYNAMIC plus LAMELA 8 x 193 x1380 mm BALENÍ 8 lamel 2,131 m2 PALETA 56 balení 119,320 m2 TŘÍDA ZÁTĚŽE 32

Více

PURE BELGINIUME 100% QUALIT

PURE BELGINIUME 100% QUALIT spoltex MADE IN BELGIUM 100% QUALITY rychlá & snadná instalace 100% voděodolný povrch pssst! zvukotěsná podlaha naprostý komfort PROČ?? 100% recyklovatelná rychle & jednoduše prostě! super lehká zahákne

Více

Luxusní dubová prkna 1302,- 990,-

Luxusní dubová prkna 1302,- 990,- Bestsellers 2014-58 vybraných třívrstvých, dýhových a laminátových podlah v atraktivní cenové nabídce, 56 dubů a 2 ořechy - Různé barevné povrchové úpravy v matném laku, oxidativním a UV - oleji, kartáčování

Více

CHCETE-LI DOSÁHNOUT DOBRÝCH VÝSLEDKŮ, DOPORUČUJEME PEČLIVĚ DODRŽOVAT UVEDENÉ POKYNY.

CHCETE-LI DOSÁHNOUT DOBRÝCH VÝSLEDKŮ, DOPORUČUJEME PEČLIVĚ DODRŽOVAT UVEDENÉ POKYNY. CHCETE-LI DOSÁHNOUT DOBRÝCH VÝSLEDKŮ, DOPORUČUJEME PEČLIVĚ DODRŽOVAT UVEDENÉ POKYNY. Doporučujeme objednávat všechny panely pro jeden podlahový projekt současně. Panely Quick-Step Livyn vždy skladujte

Více

MORE FROM WOOD. VÍCE než LAMInÁTOVÁ PODLAHA.

MORE FROM WOOD. VÍCE než LAMInÁTOVÁ PODLAHA. MORE FROM WOOD. LANEO nová PODLAHA VÍCE než LAMInÁTOVÁ PODLAHA. www.egger.com/laneo LA1022 Ořech Revel LANEO NOvá podlaha. cork + ROzdíL spočívá v technologii. Tajemství podlahy LAneO spočívá v technologii

Více

31/7 32/8 LAMINÁTOVÉ PODLAHY. Název dekoru rozměr

31/7 32/8 LAMINÁTOVÉ PODLAHY. Název dekoru rozměr 31/7 32/8 LAMINÁTOVÉ PODLAHY Název dekoru rozměr LAMINÁTOVÉ PODLAHY www.emotionclick.cz Stuktura a design povrchu Authentic Matný vzhled i omak Oiled Charakter naolejovaného přírodního dřeva Natural Pore

Více

Dřevěné podlahy. maloobchodní nabídka. a %

Dřevěné podlahy. maloobchodní nabídka. a % Dřevěné podlahy maloobchodní nabídka kvalit PECHAR s.r.o. Dřevoimport a velkoobchod Náchodská 3, Praha 9, 19300 Tel: 0 879 443 Fax: 0 879 588 www.pechar.cz produ 100 u kt a % Uvedené fotografie jsou pouze

Více

Nadčasové. dekory. Vinylové podlahy. v dílcích

Nadčasové. dekory. Vinylové podlahy. v dílcích Nadčasové dekory Vinylové podlahy v dílcích obsah Unikátní vlastnosti Zámkové systémy 6 Kolekce Traffic, Traffic Click 11 Kolekce Home, Home Click 17 Podložka 23 Technická data 26 Vysvětlivky 27 Technologicky

Více

Technologicky nejvyspělejší vinylová podlaha dostupná ve variantě lepené i plovoucí.

Technologicky nejvyspělejší vinylová podlaha dostupná ve variantě lepené i plovoucí. Vinylové podlahy Eden Walnut 28857 2 Technologicky nejvyspělejší vinylová podlaha dostupná ve variantě lepené i plovoucí. Rozměrově stabilní Nášlapná vrstva odolná proti poškrábání Vhodná do vlhkých prostor

Více

CS Pokyny k pokládání parket Uniclic Multifit VŠEOBECNÉ ÚDAJE DŘÍVE, NEŽ ZAČNETE

CS Pokyny k pokládání parket Uniclic Multifit VŠEOBECNÉ ÚDAJE DŘÍVE, NEŽ ZAČNETE CS Pokyny k pokládání parket Uniclic Multifit VŠEOBECNÉ ÚDAJE Uniclic Multifi t je revoluční systém pokládání kompozitních dřevěných podlah. Panely lze jednoduše spojit kliknutím díky důmyslnému tvaru

Více

Nadčasové. dekory. Vinylové podlahy. v dílcích

Nadčasové. dekory. Vinylové podlahy. v dílcích Nadčasové dekory Vinylové podlahy v dílcích obsah Unikátní vlastnosti Zámkový systém 6 Kolekce Traffic, Traffic Click 10 Kolekce Home, Home Click 18 Podložka 25 Technická data 28 Vysvětlivky 29 Technologicky

Více

Laminátové podlahy Eurowood STAR Skladová kolekce

Laminátové podlahy Eurowood STAR Skladová kolekce Laminátové podlahy Eurowood STAR Skladová kolekce > Plovoucí laminátové podlahy Eurowood STAR Vám nabízí atraktivní dekory, jak do obytných místností, tak i do komerčních prostor. > Podlahy s třídou zátěže

Více

Patentovaný zámkový mechanismus s profilem Safe-lock, zaručuje bezpečné a kvalitní zaklapnutí jednotlivých lamel do sebe.

Patentovaný zámkový mechanismus s profilem Safe-lock, zaručuje bezpečné a kvalitní zaklapnutí jednotlivých lamel do sebe. Vinylové podlahy Vlastnosti výrobku Vinylové podlahy Parador vynikají díky skvělým vlastnostem, jako je impresivní vzhled, jednoduchá instalace a vynikající vlastnosti z hlediska odolnosti a pohodlí. Izolace

Více

Clip 300 Clip 400. Klasické rady. Přednosti. 338 Bubinga. Wood Effect

Clip 300 Clip 400. Klasické rady. Přednosti. 338 Bubinga. Wood Effect ˇ Clip 300 Clip 400 Klasické rady Vysoká odolnost proti vlhkosti Vysoká odolnost proti promáčknutí, otěru, UV záření a skvrnám od ohně Velmi jednoduchá údržba a čiš tění Prevence proti domácím roztočům

Více

SLOŽENÍ. Euro Vinyl Floor Forever. Skladby jednotlivých vrstev, které jsou tepelně slisované do jednoho pevného a funkčního celku

SLOŽENÍ. Euro Vinyl Floor Forever. Skladby jednotlivých vrstev, které jsou tepelně slisované do jednoho pevného a funkčního celku Skladby jednotlivých vrstev, které jsou tepelně slisované do jednoho pevného a funkčního celku SLOŽENÍ Euro Vinyl Floor Forever Ochranná PUR vrstva Nášlapná vrstva Vrstva se vzorem Podkladní vrstva pro

Více

Materiál s tradicí. V novém podání.

Materiál s tradicí. V novém podání. Řada LS v mosazi Materiál s tradicí. V novém podání. Mosaz - slitina mědi a zinku známá již od starověku se i dnes cení jako vysoce univerzální materiál. Kov vyzařuje auru zvláštní elegance díky odstínům

Více

Kvalitní české schody pro váš domov

Kvalitní české schody pro váš domov Kvalitní české schody pro váš domov TOPSTEP Profi / Style Schodišťový systém TOPSTEP snadná údržba oproti dřevěným obkladům materiál nepracuje a nesesychá jednoduchá montáž bez stavebních úprav dlouhá

Více

Uniclic Multifit jednoduchá instalace

Uniclic Multifit jednoduchá instalace Produktové třídění Čistý, jednotný vzhled s lehkými barevnými tóny a malými, zdravými suky o velikosti max. 5mm Přírodní vzhled, omezená běl a malé i tmelené suky o velikosti max. 20mm Kompromis mezi rustikálním

Více

2015-2016. Nova generace luxusniho vinylu OBJEVTE SVĚT, VE KTERÉM BYSTE CHTĚLI ŽÍT

2015-2016. Nova generace luxusniho vinylu OBJEVTE SVĚT, VE KTERÉM BYSTE CHTĚLI ŽÍT 2015-2016 Nova generace luxusniho vinylu OBJEVTE SVĚT, VE KTERÉM BYSTE CHTĚLI ŽÍT 2 S HRDOSTÍ UVÁDÍME NA TRH NOVOU GENERACI LUXUSNÍHO VINYLU Společnost Quick-Step usilovně pracuje na tom, aby vám přinášela

Více

ArTe. SKVOSTNé DlAžDIce S JeMNýMI DrážKAMI TVAru V

ArTe. SKVOSTNé DlAžDIce S JeMNýMI DrážKAMI TVAru V ArTe SKVOSTNé DlAžDIce S JeMNýMI DrážKAMI TVAru V Těmito unikátními velkými podlahovými dlaždicemi společnost Quick Step určuje trend. Dlaždice spojují šarm a trvanlivost originální podlahy s praktickými

Více

ClickBoard novinka na českém trhu. Obkladové stěnové a stropní panely s finální povrchovou úpravou. ClickBoard

ClickBoard novinka na českém trhu. Obkladové stěnové a stropní panely s finální povrchovou úpravou. ClickBoard ClickBoard novinka na českém trhu Obkladové stěnové a stropní panely s finální povrchovou úpravou ClickBoard Obkladové stěnové a stropní panely ClickBoard interiér Vašich snů Stěnové a stropní panely ClickBoard

Více

Ambiente Contract-SL Contract-Lock Elegance

Ambiente Contract-SL Contract-Lock Elegance Ambiente Contract-SL Contract-Lock Elegance 2015-2016 Luxusní vinylové dílce Volně kladené dlaždice a lamely Tkané vinylové čtverce Vytváříme atmosféru Architekti, interiéroví designéři a firmy zabývající

Více

ZÁRUČNÍ PODMÍNKY PRO DŘEVĚNÉ PODLAHY QUICK-STEP INSTALOVANÉ V REZIDENČNÍCH PROSTORÁCH

ZÁRUČNÍ PODMÍNKY PRO DŘEVĚNÉ PODLAHY QUICK-STEP INSTALOVANÉ V REZIDENČNÍCH PROSTORÁCH ZÁRUČNÍ PODMÍNKY PRO DŘEVĚNÉ PODLAHY QUICK-STEP INSTALOVANÉ V REZIDENČNÍCH PROSTORÁCH PŘEHLED Výrobek Massimo Imperio Palazzo Castello Compact Variano Intenso Záruka pro produkty instalované v rezidenčních

Více

AKCE BESTSELLERS CZK. 58 vybraných třívrstvých, dýhových a laminátových podlah v ATRAKTIVNÍ CENOVÉ NABÍDCE, 56 dubů a 2 ořechy

AKCE BESTSELLERS CZK. 58 vybraných třívrstvých, dýhových a laminátových podlah v ATRAKTIVNÍ CENOVÉ NABÍDCE, 56 dubů a 2 ořechy BESTSELLERS 2017 CZK AKCE 58 vybraných třívrstvých, dýhových a laminátových podlah v ATRAKTIVNÍ CENOVÉ NABÍDCE, 56 dubů a 2 ořechy RŮZNÉ BAREVNÉ POVRCHOVÉ ÚPRAVY v matném laku, přírodním a bílém oxid.

Více

Proč si vybrat dřevěnou podlahu?

Proč si vybrat dřevěnou podlahu? Proč si vybrat dřevěnou podlahu? V poslední době se dřevo opět stalo oblíbeným materiálem a není se čemu divit. Dřevěná podlaha přináší do Vašeho domova kus skutečné přírody a šíří kolem sebe příjemnou

Více

Dřevěné podlahy pro všechny dimenze života

Dřevěné podlahy pro všechny dimenze života Dřevěné podlahy pro všechny dimenze života Universal Flooring, mezinárodní společnost se stále silnější pozicí na trhu mezi firmami zaujímajícími přední postavení v oblasti vícevrstvých podlah v posledních

Více

DOPRAVA PO ČR ZDARMA LOOSE-LAY CLICK CERTIFIKÁTY LET ZÁRUKA* * Použití v odpovídající zátěžové třídě.

DOPRAVA PO ČR ZDARMA LOOSE-LAY CLICK CERTIFIKÁTY LET ZÁRUKA* * Použití v odpovídající zátěžové třídě. 20 LET ZÁRUKA* VINYLOVÉ PODLAHY * Použití v odpovídající zátěžové třídě. floors @home floors @work LOOSE-LAY CLICK CERTIFIKÁTY NO PTHALATES B E Z ECO F TA L ÁT Ů DOPRAVA PO ČR ZDARMA PW1115 30 914 x 102

Více

Technologicky nejvyspělejší vinylová podlaha dostupná

Technologicky nejvyspělejší vinylová podlaha dostupná Vinylové podlahy Eden Walnut 28857 2 Technologicky nejvyspělejší vinylová podlaha dostupná 10 commercial ve variantě lepené i plovoucí. 20 residential 5 commercial 12 residential Natural look & feel Extra

Více

Dřevěné podlahy. maloobchodní nabídka

Dřevěné podlahy. maloobchodní nabídka Dřevěné podlahy maloobchodní nabídka Říjen 015 Dubová prkna Country Grande Dřevěné podlahy navržené přírodou Dřevěné podlahy patří k nejtrvanlivějším podlahovým krytinám na světě. Dlouhá životnost, luxusní

Více

vinyl pro v rolích PODLAHA, KTERÁ UMÍ VÍC... Novilon Viva 5919 Novilon Viva 5911

vinyl pro v rolích PODLAHA, KTERÁ UMÍ VÍC... Novilon Viva 5919 Novilon Viva 5911 vinyl pro v rolích Novilon Viva 5919 PODLAHA, KTERÁ UMÍ VÍC... Novilon Viva 5911 měkká rubová pěna s tvarovou pamětí a dlouhotrvající flexibilitou Inteligentní vinyl Novilon v rolích Žijte svůj život s

Více

Laminátové podlahy Egger s technologií aqua +.

Laminátové podlahy Egger s technologií aqua +. Laminátové podlahy Egger s technologií aqua +. www.egger.com/aquaplus LIFE TIME Laminátové podlahy aqua +, které jsou odolné proti vlhkosti, spojují hygienu a pohodlí. Je to cenově výhodná alternativa

Více

Patentovaný zámkový mechanismus s profilem Safe-lock, zaručuje bezpečné a kvalitní zaklapnutí jednotlivých lamel do sebe.

Patentovaný zámkový mechanismus s profilem Safe-lock, zaručuje bezpečné a kvalitní zaklapnutí jednotlivých lamel do sebe. Vinylové podlahy Vlastnosti výrobku Vinylové podlahy Parador vynikají díky skvělým vlastnostem, jako je impresivní vzhled, jednoduchá instalace a vynikající vlastnosti z hlediska odolnosti a pohodlí. Izolace

Více

mezi podlahami dřevěné PODLAHY vinylové PODLAHY laminátové PODLAHY

mezi podlahami dřevěné PODLAHY vinylové PODLAHY laminátové PODLAHY mezi podlahami dřevěné laminátové kolekce 2017 kolekce newline 1-lamelový design a atraktivní barevné odstíny. dřevěné podlahy se zámkem Povrchová úprava v extra matném laku Bona Zámek 5G poskytuje nejmodernější

Více

Maloobchodní ceník ČR 2016

Maloobchodní ceník ČR 2016 Maloobchodní ceník ČR 2016 platný od 1.8.2016 Uilin s.r.o. Tovární 1, 682 01 Vyškov, Czech Republic obchod@magnumparket.cz Produktové třídění Čistý, jednotný vzhled s lehkými barevnými tóny a malými zdravými

Více

Laminátové podlahy. ERKADO CZ s.r.o

Laminátové podlahy. ERKADO CZ s.r.o Laminátové podlahy 2019 ERKADO CZ s.r.o. 800 111 999 www.erkado.cz CENTRÁLA : Prubežná 1548/90, Strašnice, Praha 10, 10000 +420 222 544 711 e-mail: info@erkado.cz SKLAD : U Továren 260/25, Hostivař, Praha

Více

Pohodlné, teplé, tiché? Podlahy Egger PRO Comfort. Flooring Collection

Pohodlné, teplé, tiché? Podlahy Egger PRO Comfort. Flooring Collection Pohodlné, teplé, tiché? Podlahy Egger PRO Comfort Flooring Collection 2018 2020 Korek výhradně přírodní Téměř všichni vědomě či podvědomě dáváme přednost přírodním materiálům před neosobními plasty. Korek,

Více

Podlahy na terasy a balkóny

Podlahy na terasy a balkóny Podlahy na terasy a balkóny Inovativní Univerzální Variabilní design Příjemný, teplý a bezpečný povrch Vysoká odolnost Vyrobeno v Německu Pryžové čtverce Kraitec step nabízejí elegantní a praktické řešení

Více

everyone s favourite flooring 07/2014 Vyobrazený dekor: 5926 GrandVintage

everyone s favourite flooring 07/2014 Vyobrazený dekor: 5926 GrandVintage everyone s favourite flooring 07/2014 Vyobrazený dekor: 5926 GrandVintage Castello Classic Rustikální efekt podlahy pro vzletný životní styl Díky jejich elegantnímu dojmu a realistickému vzhledu lze laminátové

Více

Vinylová podlaha bez vinylu MeisterDesign. Se všemi výhodami vinylů, ale bez jejich záporů. VINYLOVÉ PODLAHY BEZ VINYLU

Vinylová podlaha bez vinylu MeisterDesign. Se všemi výhodami vinylů, ale bez jejich záporů. VINYLOVÉ PODLAHY BEZ VINYLU Vinylová podlaha bez vinylu MeisterDesign Se všemi výhodami vinylů, ale bez jejich záporů. VINYLOVÉ PODLAHY BEZ VINYLU Na titulní fotografii obálky: krytina MeisterDesign Divoký dub šedý 6977 Imitace dřeva»

Více

Dřevo je dřevo. Dřevěné třívrstvé podlahy

Dřevo je dřevo. Dřevěné třívrstvé podlahy Dřevo je dřevo Dřevěné třívrstvé podlahy kolekce design wood Dřevo ve své nejkrásnější podobě. Z vizuálního hlediska je dřevo nejatraktivnější z možností výběru podlahy. Je autentické, teplé, krásné, ale

Více

D55, s.r.o.: Podlahy SLAVIA speciální nabídky 2012

D55, s.r.o.: Podlahy SLAVIA speciální nabídky 2012 DUBOVÉ VARIACE 1 3-vrstvé dřevěné podlahy: nášlapná vrstva 4 mm, možnost několikrát přebrousit, životnost minimálně 30 let síla 13-15 mm - zámkový spoj nebo perodrážka, finální povrchová úprava, jednoduchá

Více

Quick Step Uniclic Multifit

Quick Step Uniclic Multifit CS Pokyny k pokládání dřevěných podlah Quick Step Uniclic Multifit VŠEOBECNÉ ÚDAJE Uniclic Multifi t je revoluční systém pokládání kompozitních dřevěných podlah. Panely lze jednoduše spojit kliknutím díky

Více

MEGAFLOOR. designovým kolem! Vytvořte si svůj komfortní prostor s. MF4051 / M2 Láva NCS S 0505-Y10R NCS S 0530-Y. MF4301 / M1 Woodsticks

MEGAFLOOR. designovým kolem! Vytvořte si svůj komfortní prostor s. MF4051 / M2 Láva NCS S 0505-Y10R NCS S 0530-Y. MF4301 / M1 Woodsticks Vytvořte si svůj komfortní prostor s MEGAFOOR designovým kolem! MF4051 / M2 áva MF4301 / M1 Woodsticks NCS S 2010-Y60R NCS S 1005-Y80R Přehled všech dekorací AMINÁTOVÉ PODAHY Home MŮJ ŽIVOT, MŮJ DOMOV,

Více

5. Dřevěná podlaha Kährs

5. Dřevěná podlaha Kährs 5. Dřevěná podlaha Kährs Hotové dílce natřené polomatným lakem, olejem tvrzeným ultrafialovým světlem nebo přírodním olejem. Dílce jsou vybaveny systémem Woodloc Kährs. Dřevěné podlahy jsou nabízeny v

Více

Superguard. Suitable for

Superguard. Suitable for Eden Walnut 28857 2 Superguard Suitable for 3 Summer Oak 2962 5 Summer Oak 2235 Rio Cherry 2832 Victoria Pine 2115 Victoria Pine 222 Summer Oak 2929 Summer Oak 2137 6 V drážka po všech čtyřech stranách

Více

BAMBUSOVÁ PODLAHA TWIST (P+D) 1 Technické údaje. Tloušťka lamely: Šířka lamely:

BAMBUSOVÁ PODLAHA TWIST (P+D) 1 Technické údaje. Tloušťka lamely: Šířka lamely: BAMBUSOVÁ PODLAHA TWIST (P+D) 1 Technické údaje Tloušťka lamely: Šířka lamely: Délka lamely: Balení: 14 mm 96 mm 1840 mm 2,12m 2 /12ks Objemová hmotnost: 720 kg/m3 Součinitel tepelné vodivosti: 0,22 W/mK

Více

KATALOG 2016 KATALOG 2016

KATALOG 2016 KATALOG 2016 KATALOG 2016 www.grace.holdings 1 2 3 Rico soklová lišta pro vedení kabelů 28 Rico moulding čtvrtkruhový profil 5 Rico Leo soklová lišta pro vedení kabelů 29 Rico moulding ozdobný profil 8 Rico Royal soklová

Více

Kvalitní okno poznáte podle kvalitního parapetu OKENNÍ PARAPETY

Kvalitní okno poznáte podle kvalitního parapetu OKENNÍ PARAPETY Kvalitní okno poznáte podle kvalitního parapetu OKENNÍ PARAPETY Okenní parapety Exclusive Jedinečný design a nabízené dekory jsou atraktivní pro moderní architekturu. formátováno přesně na míru dle přání

Více

MONTAGE AMARON COLLECTION PŘÍPRAVA

MONTAGE AMARON COLLECTION PŘÍPRAVA AMARON COLLECTION PŘÍPRAVA Doporučujeme opatrnost během přepravy a skladování balíků podlahy. Doporučuje se přepravovat a ukládat podlahy do ležaté polohy. Balení nesmí být umístěno vertikálně, skladovat

Více

KOLEKCE CASTELLO prkno v-spára

KOLEKCE CASTELLO prkno v-spára KOLEKCE CASTELLO prkno v-spára Rozměr 145 x 1820 x 14 mm Balení 1,583 dreva Kč/ s DPH Dub noblesní přírodní matný CAS1334 Finesse lak - matný kartáčovaný 1940 2 347,4 Kč Dub noblesní přírodní saténový

Více

Člen Decospan Group of Companies

Člen Decospan Group of Companies Člen Decospan Group of Companies Člen Decospan Group of Companies PAR-KY PRO Formát lamely 1203 x 190 x 7,2 mm Bez mikrofáze Saténový lesk 20 gloss 18 druhů v provedení: CORT příčný páskový, 3 pásy, 2

Více

Floor in a Box. 469,- Kč/m 2 vč. DPH. akční nabídka červen 2011 pro maloobchodní zákazníky VINYLOVÉ SAMOLEPÍCÍ PODLAHY TARKETT

Floor in a Box. 469,- Kč/m 2 vč. DPH. akční nabídka červen 2011 pro maloobchodní zákazníky VINYLOVÉ SAMOLEPÍCÍ PODLAHY TARKETT Vážení zákazníci, na měsíc ČERVEN Vám předkládáme níže uvedenou, cenově zvýhodněnou nabídku sortimentu: VINYLOVÉ SAMOLEPÍCÍ PODLAHY TARKETT Floor in a Box Floor in a Box ZAVÁDĚCÍ DOPORUČENÁ MALOOBCHODNÍ

Více

T2RED S T2REFLECTA: ENERGETICKY ÚČINNÝ SYSTÉM

T2RED S T2REFLECTA: ENERGETICKY ÚČINNÝ SYSTÉM T2RED S T2REFLECTA Výhody Rovnoměrné rozložení tepla po celé místnosti. Tepelný diagram Hliníková vrstva na desce zaručuje stejnoměrné rozložení tepla po celé místnosti. Části systému Samoregulační topný

Více

Pokyny k pokládce masivní bambusové podlahy se zámkovým spojem

Pokyny k pokládce masivní bambusové podlahy se zámkovým spojem Pokyny k pokládce masivní bambusové podlahy se zámkovým spojem Před pokládkou Před instalací nechte podlahu v otevřených obalech v místnosti, ve které má být podlaha položená po dobu minimálně 48 hodin,

Více

INFORMACE O PRODUKTECH. www.feelwood.cz

INFORMACE O PRODUKTECH. www.feelwood.cz INFORMACE O PRODUKTECH pokládka péče www.feelwood.cz obsah Feel Wood masivní podlahy Masivní podlaha je špičkový produkt mezi dřevěnými podlahami. Masivní podlahy FEEL WOOD jsou vyráběny z masivního kusu

Více

HOME LAMINATE DESIGNS FLOORING WOOD REALISTIC SOLUTION MODERN EMOTION CREATIVE LIVING UNIVERSAL STYLE LAMINÁTOVÉ PODLAHY EFFECTS COUNTRY BEAUTY

HOME LAMINATE DESIGNS FLOORING WOOD REALISTIC SOLUTION MODERN EMOTION CREATIVE LIVING UNIVERSAL STYLE LAMINÁTOVÉ PODLAHY EFFECTS COUNTRY BEAUTY LAMINÁTOVÉ PODLAHY PERFECT QUALITY made in Germany FLOORCLIC spolehlivý s odolným povrchem LAMINATE TOGETHER MODERN HOME FLOORING STRONG UNIVERSAL EMOTION SOLUTION REALISTIC WOOD EFFECTS COUNTRY LIVING

Více

Třívrstvé dřevěné podlahy program Basic

Třívrstvé dřevěné podlahy program Basic Třívrstvé dřevěné podlahy program Basic Velká ofenziva Basic 2015: Nové, přesvědčivé, přirozené Parador Třívrstvé dřevěné podlahy Velká ofenziva Basic 2015 Osvědčená prémiová kvalita tvoří základ sortimentu

Více

Vzorník látek a ekokůží WERSAL: Pozor! Barvy potahových látek ve vzorníku se můžou lišit v závislosti na nastavení barev Vašeho monitoru.

Vzorník látek a ekokůží WERSAL: Pozor! Barvy potahových látek ve vzorníku se můžou lišit v závislosti na nastavení barev Vašeho monitoru. Vzorník látek a ekokůží WERSAL: Pozor! Barvy potahových látek ve vzorníku se můžou lišit v závislosti na nastavení barev Vašeho monitoru. Vážení zákazníci, v případě zájmu lze zaslat vzorník látky za vratnou

Více

BETONOVÉ STŘEŠNÍ TAŠKY

BETONOVÉ STŘEŠNÍ TAŠKY BETONOVÉ STŘEŠNÍ TAŠKY Platí od 1. března 2014 Člen BRAAS MONIER BUILDING GROUP BETONOVÉ STŘEŠNÍ TAŠKY BRAMAC Ochrana moderní surovinou Betonové střešní tašky Bramac jsou vyráběny z vysoce kvalitních surovin:

Více

Design. Design YOUR YOUR FLOOR FLOOR. Prestižní designové ocenění

Design. Design YOUR YOUR FLOOR FLOOR. Prestižní designové ocenění Design Design YOUR YOUR FLOOR FLOOR Prestižní designové ocenění 0593 SALSA 0447 AMADOR 0445 RUSTIC OAK CREATION 30 Kolekce je navržena především pro využití v domácnostech a mírně zatěžovaných komerčních

Více

D U B. Barevný tón podlahy je teplý, středně hnědý až intenzivně hnědý. Hlazení až k dostatečné struktuře fládru.

D U B. Barevný tón podlahy je teplý, středně hnědý až intenzivně hnědý. Hlazení až k dostatečné struktuře fládru. D U B Barevný tón podlahy je teplý, středně hnědý až intenzivně hnědý. Hlazení až k dostatečné struktuře fládru. Dub Arkáde, antický vzhled v olejovém vosku, fasetované, silně sukovité, svěží struktura

Více

Záruka na výrobky Pergo Living Expression při instalaci v obytných prostorách (25 let)

Záruka na výrobky Pergo Living Expression při instalaci v obytných prostorách (25 let) Záruka na výrobky Pergo Living Expression při instalaci v obytných prostorách (25 let) Tato záruka se vztahuje na výrobky Pergo Living Expression a příslušenství Pergo. OBECNÉ PODMÍNKY Na výše uvedené

Více

KLIKNI SEM na kompletný sortiment obklady, dlažby a sanita, nájdete tu: http://www.obklady-dlazby-pezinok.sk

KLIKNI SEM na kompletný sortiment obklady, dlažby a sanita, nájdete tu: http://www.obklady-dlazby-pezinok.sk Kolekce armatur Kolekce armatur Ekonomické, bezpečné a praktické náš široký výběr atraktivních armatur nabízí na jakémkoliv místě vaší koupelny nebo kuchyně každodenní opravdové potěšení. Kuchyňské 122

Více

www.floorforever.cz I krása může být praktická Akční ceny Platnost od 1. 5. 2014 Vinylové podlahy

www.floorforever.cz I krása může být praktická Akční ceny Platnost od 1. 5. 2014 Vinylové podlahy I krása může být praktická www.floorforever.cz Akční ceny Platnost od 1. 5. 2014 Vinylové podlahy Skladby jednotlivých vrstev, které jsou tepelně slisované do jednoho pevného a funkčního celku SLOŽENÍ

Více

... všechno, co jste kdy od parkety čekali.

... všechno, co jste kdy od parkety čekali. ... všechno, co jste kdy od parkety čekali. Dub evropský Tradiční evropská dřevina pro elegantní a útulný interiér Dub evropský naturell Jasan naturell Jasan Znovu objevená krása prosvětlující každý prostor.

Více

Allura Click, luxusní vinylové dílce

Allura Click, luxusní vinylové dílce , luxusní vinylové dílce Kolekce se skládá z 38 elegantních vzorů dřeva a kamene. Realistické velikosti prkna, přírodní embosování a pravé barevné tóny činí každý dílec jedinečným. Dílce a lamely z řady

Více

Třívrstvé dřevěné podlahy program Basic

Třívrstvé dřevěné podlahy program Basic program Basic Velká ofenziva Basic 2015: Nové, přesvědčivé, přirozené Parador Velká ofenziva Basic 2015 Osvědčená prémiová kvalita tvoří základ sortimentu Basic. S mnoha novými položkami s různou úpravou

Více

MONTÁŽ AROQ COLLECTION PŘÍPRAVA

MONTÁŽ AROQ COLLECTION PŘÍPRAVA AROQ COLLECTION PŘÍPRAVA Doporučujeme opatrnost během přepravy a skladování balíků podlahy. Doporučuje se přepravovat a ukládat podlahy do ležaté polohy. Balení nesmí být umístěno vertikálně, skladovat

Více

KDYŽ VINYLOVÁ PODLAHA, TAK FLOOR FOREVER. Platnost od 1. 4. 2015. www.floorforever.cz KATALOG 2015. Vinylové podlahy

KDYŽ VINYLOVÁ PODLAHA, TAK FLOOR FOREVER. Platnost od 1. 4. 2015. www.floorforever.cz KATALOG 2015. Vinylové podlahy KDYŽ VINYLOVÁ PODLAHA, TAK FLOOR FOREVER Platnost od 1. 4. 2015 KATALOG 2015 www.floorforever.cz ODOLNÁ A PRAKTICKÁ PODLAHA + + Díky kvalitnímu povrchu s polyuretanovou úpravou a šesti vrstvám je Euro

Více

VIVO. professional LAMINÁTOVÁ PODLAHA S NOVÝMI POHLEDY. www.egger.com PROFESIONAL. a registrován! Každý panel je kontrolován

VIVO. professional LAMINÁTOVÁ PODLAHA S NOVÝMI POHLEDY. www.egger.com PROFESIONAL. a registrován! Každý panel je kontrolován VIVO professional LAMINÁTOVÁ PODLAHA S NOVÝMI POHLEDY VYNIKAJÍCÍ TVAROVÁ STABILITA VYNIKAJÍCÍ ODOLNOST VŮČI NÁRAZU PROFESIONAL ZVLÁŠTNÍ MONTÁŽNÍ VÝHODA PRODLOUŽENÁ ZÁRUKA* LAMINÁTOVÉ PODLAHY Každý panel

Více

KOLEKCE CASTELLO prkno/v-spára 2014

KOLEKCE CASTELLO prkno/v-spára 2014 KOLEKCE CASTELLO prkno/v-spára Rozměr 145 x 1820 x 14 mm Balení 1,583 Objedn. kod Třídění dreva Kč/ Dub noblesní přírodní matný CAS1334 Finesse lak - matný kartáčovaný 1904 s 2 DPH 303,8 Kč Dub noblesní

Více

vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou Unlimited Polymer Solutions www.rehau.cz

vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou Unlimited Polymer Solutions www.rehau.cz Unlimited Polymer Solutions vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou www.rehau.cz Stavebnictví Automobilový průmysl Průmysl dlouhodobě v nejlepší formě Vchodové dveře

Více

FORMÁT LAMEL 1380 x 193 x 8 mm. BALENÍ 8 ks / 2,131 m² PALETA 56 balení / 119,32 m². LAMEL 1380 x 193 x 8 mm

FORMÁT LAMEL 1380 x 193 x 8 mm. BALENÍ 8 ks / 2,131 m² PALETA 56 balení / 119,32 m². LAMEL 1380 x 193 x 8 mm KLEKCE 2014-2015 PŘEHLED PRDUKTŮ DYNAMIC 8 mm TŘÍDA ZÁTĚŽE AC 4 FRMÁT LAMEL 1380 x 193 x 8 mm BALENÍ 8 ks / 2,131 m² PALETA 56 balení / 119,32 m² 3 roky 25let EXQUIIT FRMÁT LAMEL 1380 x 193 x 8 mm BALENÍ

Více

Residenční záruka (25 let) Living Expression a Total design (třída zátěže 32)

Residenční záruka (25 let) Living Expression a Total design (třída zátěže 32) Residenční záruka (25 let) Living Expression a Total design (třída zátěže 32) Tato záruka se vztahuje na laminátové podlahy řady Pergo L i vi n g E x p r e s si o n a T o t a l d e s i g n (t ř í d y z

Více

Venkovní foliované plastové palubky Alto a Alto+ Hlavní výhody a použití plastových palubek Alto a Alto+:

Venkovní foliované plastové palubky Alto a Alto+ Hlavní výhody a použití plastových palubek Alto a Alto+: Venkovní foliované plastové palubky Alto a Alto+ Jedná se o systém plastových obkladů, který je vhodný pro řešení povrchových úprav jak vnějších, tak i vnitřních prostor.plastové palubky nahrazují klasické

Více

BETONOVÉ STŘEŠNÍ TAŠKY

BETONOVÉ STŘEŠNÍ TAŠKY BETONOVÉ STŘEŠNÍ TAŠKY Platí od 1. ledna 2015 Člen BRAAS MONIER BUILDING GROUP BETONOVÉ STŘEŠNÍ TAŠKY BRAMAC Ochrana moderní surovinou Betonové střešní tašky Bramac jsou vyráběny z vysoce kvalitních surovin:

Více

Krása přírodního kamene

Krása přírodního kamene Krása přírodního kamene STONEPANEL JE MODERNÍ OBKLADOVÝ SYSTÉM Z PŘÍRODNÍHO KAMENE URČENÝ K OBKLÁDÁNÍ STĚN A FASÁD STONEPANEL je nabízen ve variantách břidlice, rula, křemenec, vápenec nebo pískovec. Přírodní

Více

Krása přírodního kamene

Krása přírodního kamene Krása přírodního kamene PŘEDSTAVUJE NEJUCELENĚJŠÍ NABÍDKU MODERNÍHO OBKLADOVÉHO SYSTÉMU Z PŘÍRODNÍHO KAMENE NA TRHU SPOLEČNOST CUPASTONE JE SOUČÁSTÍ ŠPANĚLSKÉ SPOLEČNOSTI CUPAGROUP, KTERÁ MÁ VÍCE NEŽ 25

Více

Luxusní VINYLOVÉ dílce

Luxusní VINYLOVÉ dílce Luxusní OVÉ dílce PRODUKTY SKLADEM V ČR LUXUSNÍ vinylové DÍLCE pro váš DOMOV OBÝVACÍ POKOJ Novilon cc62418 Novilon s67418 2 Holandský design v celé své kráse Dílce i čtverce Novilon určené k lepení i pokládce

Více

KOLEKCE MASSIMO

KOLEKCE MASSIMO KOLEKCE MASSIMO Rozměr 260 x 2400 x 14mm Balení m2 úprava dřeva Cena m2 bez Frozen Oak Extra Matt MAS3562 Vibrant lak extra matný kartáčovaný 2 174 Kč 2 631 Kč Winter Storm Oak Oiled MAS3563 Vibrant olej

Více

PRAKTICKÉ JE KRÁSNÉ. Bílé lakované dubové plaňky i eligna u 915 (rovněž k dispozici s drážkou tvaru V)

PRAKTICKÉ JE KRÁSNÉ. Bílé lakované dubové plaňky i eligna u 915 (rovněž k dispozici s drážkou tvaru V) Bílé lakované dubové plaňky i eligna u 915 (rovněž k dispozici s drážkou tvaru V) V dětské ložnici klasického domova má milovaná dcerka svůj vlastní malý ráj. Na podlaze, která se mámě líbí a na níž dcera

Více

LAMINÁTOVÁ PODLAHA katalog

LAMINÁTOVÁ PODLAHA katalog LAMINÁTOVÁ PODLAHA katalog 2016 1 www.emotionclick.cz 2 3 STRUKTURA A DESIGN POVRCHU Technické informace 31 / 7 mm AUTHENTIC Matný vzhled Rozměr (délka x šířka) 1292 x 192 mm Celková tloušťka 7 mm Plocha

Více

Závěs se skvělým designem a integrovaným tlumením: Sensys. Přehled parametrů

Závěs se skvělým designem a integrovaným tlumením: Sensys. Přehled parametrů Závěs se skvělým designem a integrovaným tlumením: Sensys Přehled parametrů Výhody jedním pohledem: Sensys Špičkové tlumení Silent System skrytě integrováno v ramínku závěsu Kompatibilita montážní podložky

Více

Linoleová podlaha. 60 Přírodní podlahy

Linoleová podlaha. 60 Přírodní podlahy Linoleová podlaha Vnímání prostoru s podlahou pokrytou linoleem je velmi speciální a kdo jednou bydlel v takto vybavených místnostech, ten již nechce jinak. Uvolněná atmosféra vzniká hravým střídáním dynamického,

Více

Andrea - Absorber. Akustické vlastnosti: Absorpční rozsah: 250 Hz až 5000 Hz Akustické třída: A Vážený součinitel zvukové pohltivosti (αw): 1,0 (M)

Andrea - Absorber. Akustické vlastnosti: Absorpční rozsah: 250 Hz až 5000 Hz Akustické třída: A Vážený součinitel zvukové pohltivosti (αw): 1,0 (M) Andrea - Absorber Andrea je velmi účinný absorbér, navržený s použitím patentovaného řešení firmy Artnovion. Vyniká v omezení odrazů prvního řádu a je vhodný k úpravě širokého rozsahu frekvencí. Absorbér

Více

base série news WARV4430 WARV5430 WR1V5430 WR1V4430 WR1V4435 WLRSP430 DAK63430 PEI 5 734,- / m 2 30x90 629,- / m 2 30x60 839,- / m 2 30x60

base série news WARV4430 WARV5430 WR1V5430 WR1V4430 WR1V4435 WLRSP430 DAK63430 PEI 5 734,- / m 2 30x90 629,- / m 2 30x60 839,- / m 2 30x60 base WARV4430 WARV5430 30x90 629,- / m 2 839,- / m 2 WR1V4430 WR1V5430 30x90 1 048,- / m 2 WR1V4435 WLRSP430 60x7 734,- / ks DAK63430 PEI 5 60x60 Jemný reliéf série Base v homogenním kamenném designu kalibrované

Více

Uniclic Multifit jednoduchá instalace

Uniclic Multifit jednoduchá instalace Produktové třídění Čistý, jednotný vzhled s lehkými barevnými tóny a malými, zdravými suky Přírodní vzhled, omezená běl a malé suky Kompromis mezi rustikálním a přírodním vzhledem, živé variace barev Výrazný

Více

SLOŽENÍ PODLAHY TECHNICKÉ PARAMETRY

SLOŽENÍ PODLAHY TECHNICKÉ PARAMETRY laminátové podlahy SLOŽENÍ PODLAHY 1 Overlay vysoce odolný proti oděru 2 Dekorační papír 3 Vodě-odolná nosná deska z přírodních dřevěných vláken 4 Protitah Jako nosné desky byly použity výlučně desky HDF

Více

tilo macht den Boden. /Design 3 Jednotný dekor pro všechny požadavky! VINYLOVÉ PODLAHY S DEKORY DŘEVA A KAMENE PRO OBÝVACÍ PROSTOR, KUCHYŇ & KOUPELNU.

tilo macht den Boden. /Design 3 Jednotný dekor pro všechny požadavky! VINYLOVÉ PODLAHY S DEKORY DŘEVA A KAMENE PRO OBÝVACÍ PROSTOR, KUCHYŇ & KOUPELNU. AŤ UŽ PLÁNUJETE COKOLI: tilo macht den Boden. VINYLOVÉ PODLAHY S DEKORY DŘEVA A KAMENE PRO OBÝVACÍ PROSTOR, KUCHYŇ & KOUPELNU. Jednotný dekor pro všechny požadavky! /Design 3 2019/2020 2 N EJ OBL ÍBENĚJ

Více

38 www.supellex.cz. Tak lákavě dokáže odolávat. Náš laminát do vlhkých prostor. www.egger.com/aquaplus

38 www.supellex.cz. Tak lákavě dokáže odolávat. Náš laminát do vlhkých prostor. www.egger.com/aquaplus Tak lákavě dokáže odolávat. Náš laminát do vlhkých prostor. www.egger.com/aquaplus Technologie EGGER aqua + nabízí značně vodotěsné přednosti: Podlahy aqua + vykazují pětinásobně nižší bobtnavost jako

Více