THE POWER OF DELIVERY. Efektivní Warehouse Management System

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "THE POWER OF DELIVERY. viad@t. Efektivní Warehouse Management System"

Transkript

1 THE POWER OF DELIVERY Efektivní Warehouse Management System

2 viastore systems Váš partner pro WMS Společnost viastore patří k předním světovým poskytovatelům intralogistických zařízení pro průmysl a obchod dodávaných na klíč. Patří k tomu vychystávací systémy, sklady s výškovými regály, automatizované sklady drobných dílů a distribuční a logistická centra. Nová zařízení Modernizace Poradenství a plánování Komisionovací systémy Regálové zakladače WMS viad@t SAP Special Expertise Partner SCE (LES a EWM) Servis, linka přímé podpory, originální díly Provádíme poradenství. Plánujeme a realizujeme nová zařízení. Modernizujeme stávající sklady různých výrobců a přizpůsobujeme je aktuálním technologiím a změněným procesům. Regálové zakladače viaspeed, viapal a viasprint se starají o rychlou a pružnou skladovou logistiku. Nabídku doplňuje naše kompetentní linka přímé podpory fungující 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, rozsáhlý servis a plynulá logistika náhradních dílů. Důležitým faktorem pro vaši efektivní a transparentní intralogistiku je naše průběžná softwarová architektura od Warehouse Management Software viad@t vhodná jak pro automatizované, tak i pro konvenční sklady - sahající od systému toku materiálu až po řízení procesů. Navíc jsme SAP Special Expertise Partner Supply Chain Execution (LES a EWM). viad@t obsahuje základní balíček, jehož funkce se mohou podle požadavků, typu zařízení a výkonu zapínat nebo skrývat. Tím je WMS vhodný pro komplexní zařízení s vysokou performancí právě tak jako pro automatizované sklady s malým až středním obratem nebo pro konvenční zóny skladu a logistická centra. Warehouse Management System je tak velmi pružný a v průběhu let se přizpůsobuje vašemu růstu, vašim změněným požadavkům a vašim novým procesům.

3 03

4 Váš standardní WMS pro každý typ skladu je moderní, výkonný, ověřený a na budoucnost připravený standardní software pro správu a ovládání vaší interní logistiky: toku materiálu a uvádění zařízení do provozu, konvenčních a automatických skladů, distribučních a logistických center. Pro malé sklady s malým obratem stejně jako pro distribuční centra s několika tisíci objednávek denně. Pro vysoce automatizované systémy právě tak jako pro konvenční manuální zařízení nebo zařízení obsluhovaná vysokozdvižnými vozíky. viad@t je vícejazyčný a je nezávislý na databázích, operačních systémech a hardware lze jej snadno konfigurovat a aktualizovat. Neboť viad@t je stabilní produkt založený na 40leté zkušenosti v intralogistice. Proč viad@t? obsáhle testovaný, stabilní standardní produkt s velkým rozsahem funkcí rychlé a bezrizikové uvedení do provozu rychlá, nenákladná a bezpečná individuální přizpůsobení díky modulární struktuře podpora aktuálních technologií, jako je RFID, browser atp neustálý další vývoj vícejazyčný nezávislý na releasech všechny releasy jsou nadále podporovány žádné roční náklady na licenci Vývoj viad@t je certifikován podle ISO 9001 a IFS, produkt je schválen podle GAMP. Vedení uživatele je jednoduché a intuitivní. Vaši zaměstnanci tak mohou pracovat rychle a efektivně. Software pro uživatele a administrátory je navíc přesně a názorně dokumentován v příručce a online nápovědě.

5 05 software pro celou intralogistiku efektivní Warehouse Management System pro konvenční a automatizované sklady a distribuční centra s jakýmkoli obratem viad@tone předkonfigurovaný WMS včetně systému toku materiálu pro méně složité sklady a distribuční centra viad@tclm inteligentní systém pro přidělování a management skladových míst pro nakládací jednotky v automatizovaném skladu, který je osazen ERP nebo cizím WMS viad@trfm efektivní Warehouse Management System pro ručně obsluhované sklady nebo sklady s obsluhou vysokozdvižnými vozíky a distribuční centra s jakýmkoli obratem viad@tmfc inteligentní systém toku materiálu viad@tvisu vizualizace zařízení v zájmu větší transparentnosti a rychlejšího přístupu viad@tccs efektivní řízení dopravní techniky viad@tsrm moderní řízení regálových zakladačů s nejvyšším stupněm servisu viad@tsort viad@tsort - řídicí systém pro vysoce výkonný třídič Funkce a oblasti použití viad@t Rozhraní s překryvnými systémy: ERP, spediční systém, expediční systém, celní systém, PPS(MES) Příjem zboží: Evidence zboží Paletování Naskladnění Řízení kvality, Vrácené zásilky Crossdocking Doplňování skladu Expedice zboží: Tvorba tras Rezervace Uvolnění Příprava zboží k odběru Svezení Obaly Překládka Stěžejní funkce Funkce řídícího stanoviště Systém řízení VZV Informační systém Uživatel Kmenová data Inventura Překrývající se funkce: Správa šarží, minimální trvanlivosti a sériových čísel Konsignační správa Způsobilost pro klientskou verzi Způsobilost pro více skladů VAS etc. Typy skladů: Automatický sklad malých dílů, sklad palet, sklad deskových materiálů Regálové sklady Blokové a přízemní sklady Průběžné (kanálové) sklady Sklady s konzolovými regály Zdvižové a páternosterové sklady Distribuční, výrobní a poskytovatelské sklady Rozhraní s vnořenými systémy: Systém materiálového toku, regálové zakladače, dopravní technika, elektrická visutá dráha, dopravní systém bez řidičů, třídič, robotické systémy, Pick-by-Voice, Pick-by-Light atd.

6 V rozběhové fázi vás naši odborníci budou doprovázet tak dlouho, dokud se váš personál nebude cítit bezpečný. školí vaše zaměstnance v různých školicích koncepcích. A pokud byste někdy přece jen nevěděli jak dál, jsou vám k dispozici naši zkušení technici na lince přímé podpory. V případě potřeby máte vzdálený přístup k vašemu zařízení. 24 hodin denně, 365 dnů v roce. viad@t spektrum sahá od softwaru pro ručně obsluhované sklady nebo sklady obsluhované vysokozdvižnými vozíky přes plně předem konfigurovaný viad@tone pro automatizované sklady s menší komplexností až po individuálně přizpůsobená řešení pro komplexní vysoce výkonná zařízení pro přípravu zboží k odběru do kterých jsou často integrovány automatické a ručně obsluhované oblasti. viad@t přitom podporuje všechny principy přípravy zboží k odběru. Ať jde o konvenční sklad nebo automatizované zařízení: viad@t zvolí vždy plně dynamicky to správné skladové místo pro vaše zboží s rychlou i pomalou obrátkou a stará se tak o optimální přehled o situaci na skladě. Optimalizace zaskladnění a přeskladnění jsou v něm tedy zahrnuty. To, jaká řešení jsou pro vás nejvhodnější, se řídí podle vašich požadavků. Jazykový výstup v závislosti na uživateli podporuje obsluhu a zajišťuje, že budete moci viad@t používat ve svých závodech na celém světě. V každém případě roste software s vaším podnikem, s vašimi procesy a s vašimi požadavky upgrady a přizpůsobení jsou kdykoli možné. Pro optimální Total Cost of Ownership a rychlý ROI. To je jistota pro investici i budoucnost.

7 07

8 Pro výkonná logistická centra Skladovací a distribuční centra, ve kterých probíhá velká část skladových a dopravních procesů automaticky, kladou vysoké nároky na Warehouse Management System. Všechny procesy se předem inteligentně propočítají, aby do sebe zapadaly hladce a bez časových ztrát. Přesto musí být místo na pružnost, aby bylo možné vsunout i spěšné zakázky a rychle a spolehlivě je zpracovat nezávisle na různých způsobech přípravy zboží k expedici, které jsou v logistickém centru potřebné. Rozsah funkcí viad@twms obsahuje standardně tyto principy komisionování: Vychystávání na principu goods to man Vychystávání zboží na principu člověk za zbožím Pick-to-light Pick-by-light Pick-by-voice HPPS (High Performance Picking System) viapick (plně automatizované vychystávání) Výkonný softwarový balík viad@twms lze plně stupňovitě rozšiřovat co do funkce i co do výkonu. Pro každý proces využívá tu nejvhodnější strategii. Data objednávky nadřazených systémů se ukládají do databází a zpracovávají se podle optimalizovaných strategií. Vaši zaměstnanci si tak mohou prohlédnout všechny informace v reálném čase. Obsluha a řízení viad@twms je přesně přizpůsobena pracovním postupům ve skladu. Jediné naskenování nebo stisknutí tlačítka stačí k tomu, aby se ihned spustily další kroky zpracování. viad@t obsahuje a všechny potřebné součásti pro řízení regálových zakladačů, dopravní techniky a jiných

9 09 HPPS Systém High Performance Picking HPPS je nová technologie pro vysoce efektivní vychystávání na principu Pick-Pack. Co je na tom zvláštní: na pozadí probíhá flexibilní, dynamická a automatizovaná příprava a odvoz zboží, které obsluha vychystává bez dokladů způsobem Pick by light nebo Pick by voice. viapick Plně automatizované řešení robotizovaného komisionování viapick vychystává rozeznatelné, uspořádané a stohovatelné výrobky zcela rozdílných velikostí a geometrií. Systém přitom odebírá obdobně jako vychystávač zboží z obvyklého skladového obalu a pokládá je do libovolného zakázkového obalu. I těžké nebo neskladné výrobky se dají bez problémů vychystávat. mechanických komponent. Reguluje navíc řízení a vizualizaci komplexních systémů toku materiálu. Modulární stavební prvky integrovaný systém Prostřednictvím standardizovaných rozhraní se dá navíc napojit na cizí produkty jako je např. speciální software pro spedici, clo nebo expedici. Systém kromě toho umožňuje sledování šarží podle nařízení EU 178/2002. viad@twms je nezávislý na provozních systémech a běží na všech obvyklých platformách UNIX a Windows. Pro zachování dat je možné používat všechny přední systémy jako ORACLE, SQL server nebo DB2. Moderní architektura Client-Server umožňuje rozdělení aplikací a databází na různé počítače v síti. viad@t podporuje více paralelních hostitelských systémů a více mandantů se zcela oddělenými zásobami zboží.

10 Předkonfigurovaný WMS pro automatická zařízení s menší komplexností viad@tone není zapotřebí žádný přídavný systém materiálového toku, tím je o jednu softwarovou úroveň méně nižší náklady rychlé zavádění bez problémů rozšířitelný V podobě viad@tone vám nabízíme kompletní software pro automatizované sklady s menší komplexností. Předem konfigurovaný softwarový balík zahrnuje nejdůležitější a základní funkce pro Warehouse Management, řízení materiálového toku a vizualizaci zařízení. Obsahuje stejné softwarové jádro jako viad@twms. Tím je otevřený pro rozšíření a dá se přizpůsobit vašim specifickým požadavkům. Další výhody viad@tone: velmi nízké vstupní náklady a krátká doba projektování. Rozsah funkcí Zaskladnění, správa skladových zásob a vyskladnění musí ve skladu hladce fungovat. Jen tak je zaručen hospodárný provoz. Proto viad@tone obsahuje tyto základní funkce už ve standardním provedení. Výkon a kapacita jednotlivých komponent zařízení se přitom optimálně využívají. Například prostřednictvím několikanásobně hlubšího zaskladnění nebo regálovými zakladači s několika prostředky k uchopení břemena. Speciální funkce Nad rámec čistých procesů naskladnění a vyskladnění nabízí viad@tone četné možnosti k řízení a optimalizaci provozu skladu: inventuru, evidenci rozdílů v zásobách, řízení zařízení, systémovou administraci a správu uživatelů tyto funkce jsou obsaženy ve viad@ tone. Pomocí různých dialogů má pracovník ve velíně stále přesný přehled o pokroku ve zpracování zakázky. Změny v zásobách se obratem archivují a mohou se vyhodnocovat prostřednictvím statistických dialogů. Možnosti Rozhraní se SAP a jinými hostitelskými systémy, správa skladů řízených rádiem nebo doklady, správa šarží, schopnost správy mandantů, práva zvláštních zásob zákazníků a řízení doplňování jsou možnosti, které máme připravené.

11 Správné řešení k managementu automatické části vašeho zařízení pod stávajícím WMS 11 Pokud se do vašeho stávajícího logistického centra dodatečně zaintegruje automatizovaná skladová zóna, může to váš WMS postavit před těžký úkol. To proto, že řada používaných systémů nemá funkci Automatizovaný sklad. Tady je řešením viad@tclm. CLM je zkratka vytvořená ze slov Container Location Management. To znamená: viad@tclm je napojený na existující WMS nebo ERP a soustřeďuje se na přidělování a management skladových míst a na strategie pojíždění nakládacích jednotek v automatické části vašeho logistického centra. Zaskladnění se provádí pomocí automatického bodu I se skenerem a zařízením pro měření profilu. Správa jednotlivých zásob a rezervování na skladových jednotkách a dialogy pracovišť, jako je evidence stavu zásob, vychystávání atd., se zobrazuje prostřednictvím systému ERP nebo již používaného WMS. Toto kompaktní řešení je proto vhodné zejména i pro automatizované pohotovostní sklady nebo třídiče, u kterých stojí v popředí snadné a rychlé zaskladnění a vyskladnění kompletních obalů.

12 Pro výkonný management skladů s ruční obsluhou a s obsluhou vysokozdvižnými vozíky a logistických center viad@trfm (Radio Frequency Management) je výkonný předkonfigurovaný standardní software pro váš rádiem řízený ručně nebo vysokozdvižnými vozíky obsluhovaný sklad a logistické centrum. Software lze bez problémů rozšířit na plný rozsah viad@t. Jestliže chcete svůj sklad nebo jednotlivé oblasti automatizovat, dají se příslušné funkční moduly kdykoli aktivovat. Navíc je viad@trfm vhodný i pro kombinaci různých typů skladů. Ať už se jedná o průběžné, blokové, ruční, pěší sklady, sklady s konzolovými nebo přihrádkovými regály, víceposchoďová zařízení nebo o sklad obsluhovaný vysokozdvižnými vozíky, viad@t se všude stará o hladké procesy. Vaše výhody Simulace průběhu zakázky/plánování nasazení personálu konfigurace zařízení skladu podporovaná dialogem (regály, skladové zóny atd.) konfigurace řídicího systému vysokozdvižných vozíků podporovaná dialogem (trasy, povolené zóny, povolené zátěže závislé také na výšce atd.) Výpočet výkonové mzdy Zjišťování standardních dob pro činnosti ve skladu/rozšířená statistika Kontrola vychystávacích dob atd. Schopnost vedení více skladů plná funkčnost Cross Docking

13 Pro váš přehled 13 Rozhraní hlavního pocítace Statistika Systémový/uživatelský management Správa zakázek Management stavu zásob Dialog pracovišť Mandant Správa šarží Datum expirace Řízení doplňování zásob Automatizovaný sklad Rádiem řízený sklad Sklad řízený prostřednictvím dokladů Pick by light/pick by voice Systém řízení VZV Balení/zasílání Řízení kvality Sériové číslo Date Codes Cross Docking Value Added Services Vratky Inventura Integrované MFC Vizualizace Nebezpečný náklad Integrovaný label designer Optimalizace uskladnění /preskladnění u několikaná sobně hlubokých skladů Vícejazyčnost Optimalizace cesty vybírání Energetický management Správa tříd ABC/reorganizace = obsaženo již ve standardní předkonfiguraci = lze rozšířit o tento funkční modul

14 Softwarové školení pro vaše zaměstnance umožňuje mnoho funkcí pro efektivní Warehouse Management. Aby je bylo možné efektivně využívat, nabízíme vám promyšlenou koncepci školení, která vás rychle a prakticky dovedou k cíli. Úvod do viad@t Školení viad@tpilot vysvětluje srozumitelně a kompaktně průběhy ve skladu. Školení navíc ukazuje, jak vás viad@twms může podporovat při optimálním uspořádání intralogistických procesů. Účastníci získají první náhled do obsluhy a způsobu práce viad@t. Obzvláště ve fázi plánování a rozhodování seminář nabízí cennou podporu. Programování s viad@t Při odpovídajícím objemu projektu předávají při školení o viad@texpert zkušení zaměstnanci z našeho oddělení vývoje vašim programátorům potřebný know-how, aby mohli aktivně spolupůsobit na vybavení. Ke školení lze připojit praxi ve firmě. Práce s viad@t Na školeních viad@tbasic se naučíte základní obsluhu viad@twms a hlavní pracovní operace při zaskladnění a vyskladnění. Navíc si uděláte představu o jednoduchých úlohách správy. To celé je prohloubeno praktickými cvičeními s ukázkovým softwarem. Školení je určeno především vedoucím skladu, pracovníkům velína a předákům a také všem, kdo chtějí získat praktický přehled o obsluze a možnostech viad@twms. Akce se koná exkluzivně pro vás a v případě potřeby může být přizpůsobena podle vašich speciálních představ. Warehouse Management s viad@t Školení viad@tadvanced staví na viad@tbasic a prohlubuje znalosti funkcí správy a velína. Seminář je určen pro pracovníky odpovědné za provoz skladu a poskytuje bezpečnost v zacházení s celým zařízením. Školení dává mimo jiné nahlédnout do konfigurace, uspořádání seznamů a etiket, do funkce programů v pozadí a rozhraní s hostitelskými systémy a systémy toku materiálu. K prohloubení se provádějí praktická cvičení s ukázkovým softwarem. Když už máte zařízení v provozu, je možné přibrat zkušené spolupracovníky z linky přímé podpory, kteří podají cenné pokyny pro zabránění nebo odstranění poruch zařízení.

15 Linka přímé podpory Naši odborníci jsou vám stále k dispozici 15 viastore systems nabízí rozmanité servisní služby, přizpůsobené vašim potřebám. To platí především i pro váš Warehouse Management System viad@t. V systému viad@t je integrovaná databáze, ve které jsou evidovány všechny poruchy. Tak se vaše zkušenosti a zkušenosti všech ostatních uživatelů shromažďují centrálně v datovém poolu u viastore a vyhodnocují se pro běžná preventivní opatření a vylepšování systému. Navíc monitorujeme všechny procesy pevných disků, databází nebo CPU, abychom mohli rychleji reagovat, když se avizují poruchy. Naši technici z linky přímé podpory se přímo napojí na vaše zařízení až po řídicí úroveň regálových zakladačů a dopravní techniky. To umožňuje rychlou analýzu chyb a jejich odstranění. Pokud se některá chyba nedá přes hotline odstranit, je vám k dispozici,obsáhlá síť kompetentních odborníků, kteří se k vám rychle dostaví. Pokud by se vaše zařízení někdy přesto dostalo do nesnází, zastihnete naše pracovníky na lince přímé podpory 365 dnů v roce a čtyřiadvacet hodin denně. Neozve se vám jen přátelský hlas z pásku, ale odborníci s mnohaletými zkušenostmi v IT a řídicí technice, kteří tu jsou pro vás. viad@tvisu Komfortní diagnostický systém nabízí kompletní přehled o zařízení a umožňuje tychlé rozpoznání chyb a jejich odstranění. Tím se dají výrazně zkrátit prostoje a zhotovit obsáhlé statistiky zařízení.

16 Intralogistické systémy Poradenství a systémový design Systémová zaízení Modernizace Regálové zakladae Systémy shuttle Služby Intralogistické systémy viad@twms Suite SAP Logistics Solutions viastore systems s.r.o. Teslova 1241/5a - B Plzeń Czech Republic Tel Fax Headquarters: viastore systems GmbH Magirusstraße Stuttgart Germany Tel Fax Companies: Brazil, China, Czech Republic, France, Germany, Russia, Spain, USA WMS_vsCZ_cz_72014 Partners: Croatia, Denmark, Israel, Norway, Poland, Russia, Sweden, Turkey, Ukraine info@viastore.com

Zkušenosti a důvěra po celém světě

Zkušenosti a důvěra po celém světě T H E P O W E R O F D E L I V E R Y viastore: Zkušenosti a důvěra po celém světě 03 Kdo je schopen dodávat, dělá obchody. Dodáváme našim zákazníkům schopnost dodávat. To je The Power of Delivery. Společnost

Více

THE POWER OF DELIVERY. Regálové zakladače. Větší výkon ve skladu

THE POWER OF DELIVERY. Regálové zakladače. Větší výkon ve skladu THE POWER OF DELIVERY Regálové zakladače Větší výkon ve skladu Vždy vhodné řešení Regálové zakladače od společnosti viastore jsou pro vás vždy tím správným řešením. Dodáme vám mechanický systém regálového

Více

SAP Logistics Solutions

SAP Logistics Solutions THE POWER OF DELIVERY SAP Logistics Solutions Poradenství, software, realizace a více SAP Supply Chain Management Přidaná hodnota ve vaší logistické síti Jako přední mezinárodní poskytovatel intralogistických

Více

Partnerství na celý život

Partnerství na celý život THE POWER OF DELIVERY Partnerství na celý život Se službami od viastore bez starostí SERVICE Partnerství na celý život Jsme vám neustále k dispozici Nejlepší logistické za ří zení je jen tak dobré, jak

Více

SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT. Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů

SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT. Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů ogimat SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů Výhody Skladovací věž LogiMat Ergonomický a výkonný systém pro skladování a vychystávání drobných dílů LogiMat

Více

Vysoký výkon při vychystávání

Vysoký výkon při vychystávání Scale your intralogistics. Vertical Buffer Module. Energetická účinnost Jednoduchá integrace Vysoký výkon při vychystávání Intralogistické trendy budoucnosti Na co byste měli být připraveni: Podstatné

Více

Doveďte svojí skladovou logistiku na pole position Začněte

Doveďte svojí skladovou logistiku na pole position Začněte Doveďte svojí skladovou logistiku na pole position Začněte hned! LFS Vaše softwarové řešení pro optimalizaci řízení skladu, které zároveň snižuje celkové náklady na logistiku 100% zaměřeno na řízení skladu

Více

Řešení Vašeho nástrojového managementu

Řešení Vašeho nástrojového managementu Řešení Vašeho nástrojového managementu TDM Systems komp TDM Systems profesionálové pro správu nástrojových dat Již více než 20 let vyvíjí a prodává společnost TDM Systems GmbH software pro organizaci nástrojů

Více

Technologie pro automatizaci procesů skladování

Technologie pro automatizaci procesů skladování Konference Logistika Technologie pro automatizaci procesů skladování Bratislava, 28.2.2012 www.kredit.cz 1 AUTOMATIZACE PROCESŮ SKLADOVÁNÍ Obsah prezentace : automatizace - trend módní nebo trhem vynucený

Více

Flexibilní software pro skladovací věže LogiMat

Flexibilní software pro skladovací věže LogiMat Flexibilní software pro skladovací věže LogiMat Úvod Od základní aplikace až po komplexní skladový management: Vše vám obstaráme! Vychystávání zboží s maximální efektivitou LogiSoft BASIC Die einfache

Více

Jak efektivněji řídit skladové procesy

Jak efektivněji řídit skladové procesy Jak efektivněji řídit skladové procesy Josef Černý, ICZ a. s. 9.10.2012 www.i.cz 1 Agenda Logistické náklady a možnosti jejich snižování Evidovaný sklad Řízený sklad WMS OSIRIS Příklad z praxe www.i.cz

Více

Případová studie Distribuční sklad DLC Napajedla a.s.

Případová studie Distribuční sklad DLC Napajedla a.s. Vítězné řešení soutěže IT PROJEKT ROKU 2006 Případová studie Distribuční sklad Tibor Szekeres 14.3.2013 Kongres Samoška, Košice U&SLUNO a.s., SADOVÁ 28, 702 00 OSTRAVA, ČESKÁ REPUBLIKA TEL.: +420 596 101

Více

Walter Networkline hospodárné vydávání nástrojů pro vaši výrobu.

Walter Networkline hospodárné vydávání nástrojů pro vaši výrobu. Logistická řešení _SYSTÉM VYDÁVÁNÍ NÁSTROJŮ Walter Networkline hospodárné vydávání nástrojů pro vaši výrobu. Systémy vydávání nástrojů Walter Multiply _NETWORKLINE Tvář moderní správy nástrojů. INDIVIDUÁLNÍ.

Více

ENGEL e-connect.24. rychle a bezpečně opět připraveno k provozu. be the first.

ENGEL e-connect.24. rychle a bezpečně opět připraveno k provozu. be the first. ENGEL e-connect.24 rychle a bezpečně opět připraveno k provozu be the first. Perfektní on-line podpora přímo ve vašem systému: prostřednictvím služby ENGEL e-connect.24 získáte nepřetržitou kvalifikovanou

Více

STOW MOBILE. Ideální kombinace kompaktního skladování s přístupem ke všem paletám.

STOW MOBILE. Ideální kombinace kompaktního skladování s přístupem ke všem paletám. STOW MOBILE Ideální kombinace kompaktního skladování s přístupem ke všem paletám. MOBILNÍ PALETOVÉ REGÁLY Stow Mobile je vysokokapacitní skladovací systém navržený tak, že paletové regálové systémy jsou

Více

Zefektivnění provozu pomocí vertikálních skladovacích systémů.

Zefektivnění provozu pomocí vertikálních skladovacích systémů. Zefektivnění provozu pomocí vertikálních skladovacích systémů. Miroslav Opát SKLADOVÁNÍ CELNÍ SLUŽBY PŘEPRAVA O NÁS PST CLC (ČLEN MITSUI-SOKO GROUP) JE SPOLEHLIVÝ DODAVATEL SKLADOVACÍCH, CELNÍCH A PŘEPRAVNÍCH

Více

mystock Řízení logistiky a skladových procesů WAREHOUSE MANAGEMENT

mystock Řízení logistiky a skladových procesů WAREHOUSE MANAGEMENT mystock WAREHOUSE MANAGEMENT Řízení logistiky a skladových procesů KOMPLEXNÍ ŘEŠENÍ PRO ŘÍZENÍ A OPTIMALIZACI LOGISTIKY, PROCESŮ A PRACOVNÍKŮ VE SKLADECH, S PLNOU PODPOROU MOBILNÍCH ZAŘÍZENÍ LOGIKA, POŘÁDEK

Více

Hamé s.r.o. logistika v praxi. Lektor: Ing. Martin Štrupl, logistic and distribution director 5. 5. 2011, FLKŘ

Hamé s.r.o. logistika v praxi. Lektor: Ing. Martin Štrupl, logistic and distribution director 5. 5. 2011, FLKŘ Hamé s.r.o. logistika v praxi Lektor: Ing. Martin Štrupl, logistic and distribution director 5. 5. 2011, FLKŘ Centrální distribuční sklad Hamé a.s. Centrální distribuční sklad Staré Město u Uherského Hradiště

Více

NOVINKA KARDEX MEGAMAT RS NOVINKA

NOVINKA KARDEX MEGAMAT RS NOVINKA NOVINKA MODERNÍ DESIGN AUTOMATICKÉ NAPÍNÁNÍ ŘETĚZU NIŽŠÍ SPOTŘEBA E N E R G I E ULTRALEHKÉ UZA MYKATELNÉ DVEŘE STANDARD SOLUTIONS VERTICAL CAROUSEL NOVINKA KARDEX MEGAMAT RS Objevte inovaci. Nový KARDEX

Více

mystock Řízení logistiky a skladových procesů WAREHOUSE MANAGEMENT HLAVNÍ PŘÍNOSY REFERENCE NAŠE ŘEŠENÍ, VENTUS Integrace skladových technologií

mystock Řízení logistiky a skladových procesů WAREHOUSE MANAGEMENT HLAVNÍ PŘÍNOSY REFERENCE NAŠE ŘEŠENÍ, VENTUS Integrace skladových technologií NAŠE ŘEŠENÍ, HLAVNÍ PŘÍNOSY KTERÁ VÁM MŮŽEME NABÍDNOUT Komplexní pokrytí logistických zdrojů, procesů a technologií VENTUS Integrace skladových technologií ERP SOFTWARE Podnikový systém projektovaný na

Více

ISM Online. Informační systém pro správu flotily

ISM Online. Informační systém pro správu flotily ISM Online Informační systém pro správu flotily ISM Online spojuje obchodní a technická data vozíku. ISM Online je webová aplikace s intuitivním ovládáním, která nabízí celou řadu možností reportingu.

Více

WNT TOOL SUPPLY 24/7. Inviduální řešení pro nákup nástrojů

WNT TOOL SUPPLY 24/7. Inviduální řešení pro nákup nástrojů WNT TOOL SUPPLY 24/7 Inviduální řešení pro nákup nástrojů WNT Česká republika s.r.o. Sokolovská 250 594 01 Velké Meziříčí Tel. +420 566 522 411 wnt-cz@wnt.com www.wnt.com Obsah WNT Tool Supply 24/7 Výhody

Více

SKLAD KTERÝ ZAČAL MYSLET LUDĚK LHOTKA

SKLAD KTERÝ ZAČAL MYSLET LUDĚK LHOTKA SKLAD KTERÝ ZAČAL MYSLET LUDĚK LHOTKA OBSAH 1. EFAFLEX a nejrychlejší vrata světa 2. EFAFLEX CZ hlavní výrobní závod a expediční centrum 3. Expediční centrum (případová studie) Balení a skladování finálních

Více

ELVAC a.s. ELVAC SOLUTIONS Strojní inženýring Elektroinženýring Software KATALOG ŘEŠENÍ

ELVAC a.s. ELVAC SOLUTIONS Strojní inženýring Elektroinženýring Software KATALOG ŘEŠENÍ ELVAC SOLUTIONS ELVAC a.s. Strojní inženýring Elektroinženýring Software KATALOG ŘEŠENÍ STROJNÍ INŽENÝRING ŘEŠENÍ, PRODUKTY A SLUŽBY ROBOTIKA Poskytujeme inženýrsko-dodavatelské služby v oblasti jednoúčelových

Více

Retail Summit 2008 Technologie které mohou pomáhat

Retail Summit 2008 Technologie které mohou pomáhat Retail Summit 2008 Technologie které mohou pomáhat Jiří Melzer, MIBCON, a.s. Klíčová témata Plánování sortimentu strategické plánování nové sezóny plánování a tvorba kolekce finanční plánování prodejních

Více

MAXI nebo MINI? Plně modifikovatelné Neomezený počet zásuvek. Modulární ukládací boxy Click In... Click Out

MAXI nebo MINI? Plně modifikovatelné Neomezený počet zásuvek. Modulární ukládací boxy Click In... Click Out MAXI nebo MINI? MAXI - vysoký s velkou kapacitou, překvapivě malé rozměry, ergonomický design. MINI - lze umístit kdekoliv, mimořádně kompaktní; můžete ho umístit na stůl nebo na speciální vozík. Oba modely

Více

Co nového v modulech Prodej, Logistika, Výroba

Co nového v modulech Prodej, Logistika, Výroba Co nového v modulech Prodej, Logistika, Výroba Ing. Richard Bejr 20. uživatelská konference firmy ORTEX, 21. a 22.května 2009 1 Nová verze 9.2 Rozšíření desetinných míst u cen za měrnou jednotku Rozšíření

Více

Servis pro trvalou a permanentní energii

Servis pro trvalou a permanentní energii Servis pro trvalou a permanentní energii Motive Power Systems Reserve Power Systems Special Power Systems Service Trvalé servisní řešení pro: Trakční systémy Motive Power všech technologií Bateriové nabíjecí

Více

Školou k jednoduchosti

Školou k jednoduchosti Školení Lenze Školou k jednoduchosti Je to tak jednoduché. 1 Rozvíjet nápady Chcete postavit nejlepší stroj a máte již první nápady? Potom je s námi zachyťte na papír: od malých inovačních kroků až ke

Více

Expediční systém Trilex

Expediční systém Trilex Expediční systém Trilex pracuje efektivně S informačním systémem ERP Trilex máte jistotu dlouhodobého a bezproblémového chodu vaší firmy. 1 2 1 OBSAH 1. Obsah.. 3 2. Trilex Expediční systém.. 4 2.1. Obecné

Více

Systémový vozík v řízeném skladu

Systémový vozík v řízeném skladu Josef Černý ICZ a.s. josef.cerny@i.cz Agenda Systémový vozík Skladová navigace Využití v řízeném skladu Příklady Diskuse VNA forklift, zakladač Univerzální pracant Výkonný specialista NE ANO Specifický

Více

ARIS Platform softwarová podpora řízení procesů Procesní ARIS laboratoř základ moderní výuky. www.ids-scheer.cz

ARIS Platform softwarová podpora řízení procesů Procesní ARIS laboratoř základ moderní výuky. www.ids-scheer.cz ARIS Platform softwarová podpora řízení procesů Procesní ARIS laboratoř základ moderní výuky www.ids-scheer.cz Agenda Představení IDS Scheer ARIS Platform Scénáře možné spolupráce Vybudování komplexní

Více

Telemetrie manipulační techniky v praxi

Telemetrie manipulační techniky v praxi Luděk Demel Petr Slanina Šmídl s.r.o. GX Solutions Bohemia s.r.o. Facility manager Acount manager Historie Šmídl s.r.o. Přední český poskytovatel dopravních a logistických služeb Rodinná firma poskytující

Více

Management času FleetBoard Transparentnost již od prvního kilometru pro optimální plánování provozu.

Management času FleetBoard Transparentnost již od prvního kilometru pro optimální plánování provozu. A Daimler company Transparentnost již od prvního kilometru pro optimální plánování provozu. 2014 Driver and logistics management Daimler FleetBoard 1 To se vyplatí. Ekonomicky, efektivně a transparentně

Více

solutions BITO PROflow active Inteligentní skladování Světová novinka - inteligentní válec BITO

solutions BITO PROflow active Inteligentní skladování Světová novinka - inteligentní válec BITO solutions BITO PROflow active Inteligentní skladování Světová novinka - inteligentní válec BITO BITO PROflow - a běží a běží... BITO PROflow: Dynamické skladování v celé své kráse! PROflow je název řady

Více

Modernizace skladu v praxi. Závěr managementu

Modernizace skladu v praxi. Závěr managementu Modernizace skladu v praxi Závěr managementu Obsah 1. Úvod...3 2. Průběh studie...3 3. Účastníci studie...3 4. Status quo ve skladech...4 5. Cíl modernizace vybavení...5 6. Přesné seřízení v dílčích oblastech...8

Více

e-connect.24 rychle a bezpečně opět připraveno k provozu

e-connect.24 rychle a bezpečně opět připraveno k provozu e-connect.24 rychle a bezpečně opět připraveno k provozu Perfektní on-line podpora přímo ve vašem systému: prostřednictvím služby ENGEL e-connect.24 získáte nepřetržitou kvalifikovanou vzdálenou kontrolu

Více

Skladové hospodářství

Skladové hospodářství Skladové hospodářství Skladování je nedílnou součástí každého logistického řetězce, je to ta část logistického systému, která zabezpečuje uskladnění produktů v místech jejich vzniku a mezi místem vzniku

Více

Softwarová řešení pro intralogistické procesy

Softwarová řešení pro intralogistické procesy Software Solution Softwarová řešení pro intralogistické procesy Od flexibilních základních řešení po komplexní skladové hospodářství: JMIF, Kardex Drive, Power Pick Global Software Solution Warehouse Management

Více

MST - sběr dat pomocí mobilních terminálů on-line/off-line

MST - sběr dat pomocí mobilních terminálů on-line/off-line MST - sběr dat pomocí mobilních terminálů on-line/off-line Stručný přehled název: MST, software pro sběr dat mobilními terminály ve skladu (příjem, výdej, inventura) autor aplikace: FASK, spol. s r.o.,

Více

Správa kontaktů Analýza příležitostí. Finanční účetnictví Nákladové účetnictví. řešení po celém světě. Přes 60% všech

Správa kontaktů Analýza příležitostí. Finanční účetnictví Nákladové účetnictví. řešení po celém světě. Přes 60% všech ZVYŠTE SVOJI PRODUKTIVITU PPS One SOFTWARE PRO PLÁNOVÁNÍ A ŘÍZENÍ VÝROBY SPOJENÍ PPS One SE SAP BUSINESS ONE Prodej Nákup Logistika Správa kontaktů Analýza příležitostí Personalistika Finanční účetnictví

Více

Přehled produktových řad. Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. KAMEROVÉ ČTEČKY KÓDŮ

Přehled produktových řad. Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. KAMEROVÉ ČTEČKY KÓDŮ Přehled produktových řad Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. Výhody A TNÍ. FLEXIBILNÍ. INTUITIVNÍ. B C D E F Lector63x nabízí optimální kombinaci výkonu a flexibility v kompaktním pouzdru.

Více

Nabídka komplexních logistických služeb společnosti CELogis a.s.

Nabídka komplexních logistických služeb společnosti CELogis a.s. Nabídka komplexních logistických služeb společnosti CELogis a.s. Představení společnosti CELogis a.s. Rychlost, kvalita a přesnost je pro nás samozřejmostí! Firma CELogis byla založena v roce 1999 jako

Více

Vlastní skladování Skladové operace O. Kánský

Vlastní skladování Skladové operace O. Kánský Vlastní skladování Skladové operace 2016 O. Kánský Skladové operace příjem do skladu převzetí zásob zaskladnění skladování vychystávání kompletace expedice Příjem převzetí od dopravce, vykládka dodávky

Více

Spektrum produktů Demag. Jeřáby Manipulační technika Pohony Servis

Spektrum produktů Demag. Jeřáby Manipulační technika Pohony Servis Spektrum produktů Demag Jeřáby Manipulační technika Pohony Servis Velké myšlenky hýbou velkými věcmi Bez ohledu na to, zda se jedná o průmyslový podnik, obchod nebo řemeslný provoz, použitím nejmodernějších

Více

KATALOG ŘEŠENÍ ELVAC SOLUTIONS

KATALOG ŘEŠENÍ ELVAC SOLUTIONS SOFTWARE Produkt Optimalizace Proces údržby Řešení Řídicí a monitorovací systémy Řízení a plánování výroby - MES Vizualizace dat, DIGITAL SIGNAGE Řízení a plánování údržby, CMMS/EAM Vývoj software na klíč

Více

efficiency in laser cutting Bystar L Velkoformátové laserové řezací systémy na plechy, roury a profily

efficiency in laser cutting Bystar L Velkoformátové laserové řezací systémy na plechy, roury a profily efficiency in laser cutting Bystar L Velkoformátové laserové řezací systémy na plechy, roury a profily 2 Bystar L velký, přesný a autonomní Vzhledem k velikosti pracovní oblasti překračují univerzálně

Více

Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek

Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek Regionální zastoupení Náš závazek ve 30 zemích Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek po celém světě. Toto vyjádření je podpořeno - ve více než 50 pobočkách

Více

PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI

PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI ZELTWANGER GRUPPE PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI MAURO DE SIMON ZELTWANGER AUTOMATION GMBH LISTOPAD 2016 DATA & FAKTA SKUPINA ZELTWANGER Založení 1982 Společnosti ve skupině 5 Zaměstnanci 340 Skupinový obrat

Více

Představení společnosti Dopravníky v Intralogistice Základní logistické procesy Příklady z praxe referenční projekty Souhrn, závěr

Představení společnosti Dopravníky v Intralogistice Základní logistické procesy Příklady z praxe referenční projekty Souhrn, závěr Představení společnosti Dopravníky v Intralogistice Základní logistické procesy Příklady z praxe referenční projekty Souhrn, závěr Logsys, spol. s r.o. Průmyslové aplikace Distribuční centra Letiště MANIPULACE

Více

ČSAD Uherské Hradiště a.s.

ČSAD Uherské Hradiště a.s. ČSAD Uherské Hradiště a.s. Váš spolehlivý dopravce firemní prezentace ZÁKLADNÍ INFORMACE česká dopravní firma s 60-letou historií v r. 1993 transformována na akciovou společnost roční obrat 21 mil EUR

Více

PROCE55 Maintenance. Přehled

PROCE55 Maintenance. Přehled Přehled Obsah Představení PROCE55 Maintenance... 3 Přínosy řešení... 3 Integrace PROCE55... 4 PROCE55 Scheduling... 4 PROCE55 Warehouse... 4 Klíčové vlastnosti PROCE55 Maintenance... 5 Karty strojů a zařízení...

Více

ELO ECM Suite 9 Just Better Business

ELO ECM Suite 9 Just Better Business ELO ECM Suite 9 - Ve zkratce ELO ECM Suite 9 Just Better Business ELO Enterprise Content Management www.elo.com ELO ECM Suite 9 - Ve zkratce ELO ECM Suite 9 Just Better Business Z inteligentní správy informací

Více

Hänel Rotomat a Hänel Lean-Lift Automatizované skladové systémy a výdejny nářadí a měřidel

Hänel Rotomat a Hänel Lean-Lift Automatizované skladové systémy a výdejny nářadí a měřidel Hänel Rotomat a Hänel Lean-Lift Automatizované skladové systémy a výdejny nářadí a měřidel Ideas that move the world... Automatizované skladové systémy Úspora prostoru, času a nákladů Automatizované skladové

Více

Rešení pro intralogistiku a systémovou integraci PORÁDEK V POHYBU.

Rešení pro intralogistiku a systémovou integraci PORÁDEK V POHYBU. Rešení pro intralogistiku a systémovou integraci PORÁDEK V POHYBU www.koerber-logistics.com www.aberle-automation.cz Perfektní rešení bez kompromisu Jde nám o každý detail Nezávislost umožňuje vystihnout

Více

MATRIX F22 / F32

MATRIX F22 / F32 www.xertec.cz MATRIX F22 / F32 Velká barevná obrazovka pro lepší přehled při výběru vhodných poštovních služeb. Dobře promyšlený systém pro širokou škálu korespondence. O jeden dotek napřed ŘADA MATRIX

Více

Více dynamiky vašim procesům ELO Business Logic Provider pro Microsoft Dynamics NAV

Více dynamiky vašim procesům ELO Business Logic Provider pro Microsoft Dynamics NAV Business Logic Provider for Firemní řešení ELO pro Microsoft Dynamics NAV Více dynamiky vašim procesům ELO Business Logic Provider pro Microsoft Dynamics NAV ELO Business Logic Provider (BLP) umožňuje

Více

EWM Xnet. Řízení kvality pro celý proces svařování. Balíček EN 1090 WPQR Nyní zdarma!

EWM Xnet. Řízení kvality pro celý proces svařování. Balíček EN 1090 WPQR Nyní zdarma! EWM Xnet Řízení kvality pro celý proces svařování Balíček EN 1090 WPQR Nyní zdarma! ewm Xnet Procesy svařování podporované sítí Analýza, kontrola a správa Využijte potenciál inovativních procesů svařování

Více

Aplikace IS, outsourcing, systémová integrace. Jaroslav Žáček jaroslav.zacek@osu.cz http://www1.osu.cz/~zacek/

Aplikace IS, outsourcing, systémová integrace. Jaroslav Žáček jaroslav.zacek@osu.cz http://www1.osu.cz/~zacek/ Aplikace IS, outsourcing, systémová integrace Jaroslav Žáček jaroslav.zacek@osu.cz http://www1.osu.cz/~zacek/ Kontext Dodavatelé Strategická Zákazníci ERP Taktická Operativní Kategorie ERP - zaměřeno na

Více

Počítačová simulace logistických procesů II 12. přednáška - Rozhraní (Process Designer, MALAGA, TriCAD)

Počítačová simulace logistických procesů II 12. přednáška - Rozhraní (Process Designer, MALAGA, TriCAD) Počítačová simulace logistických procesů II 12. přednáška - Rozhraní (Process Designer, MALAGA, TriCAD) Jan Fábry 26.11.2017 Počítačová simulace logistických procesů II Obsah předmětu I. Úvod, organizace,

Více

Vertical Buffer Module. Scale Your Intralogistics.

Vertical Buffer Module. Scale Your Intralogistics. Vertical Buffer Module. Scale Your Intralogistics. Vertical Buffer Module: přesně podle vašich požadavků Vždy správné řešení: Kategorie produktů Vertical Buffer Module od společnosti Kardex Remstar se

Více

Sísyfos Systém evidence činností

Sísyfos Systém evidence činností Sísyfos Systém evidence Sísyfos : Evidence pracovních Systém Sísyfos je firemní aplikace zaměřená na sledování pracovních úkonů jednotlivých zaměstnanců firmy. Umožňuje sledovat pracovní činnosti na různých

Více

Skladová řešení. Nabízíme nejlepší řešení pro uskladnění jakéhokoli vašeho výrobku

Skladová řešení. Nabízíme nejlepší řešení pro uskladnění jakéhokoli vašeho výrobku Skladová řešení Nabízíme nejlepší řešení pro uskladnění jakéhokoli vašeho výrobku 50 let nabízíme Skladová řešení 3 Působnost ve více než 70 zemích 3 11 výrobních závodů 3 4 technologická centra Maximální

Více

Náš zákazník Tesco. Veškerá starost o skladování majetkového vybavení prodejen je v rukou GW

Náš zákazník Tesco. Veškerá starost o skladování majetkového vybavení prodejen je v rukou GW Náš zákazník Tesco Veškerá starost o skladování majetkového vybavení prodejen je v rukou GW Skladování, doprava a správa vybavení prodejen Všechny Tesco obchodní jednotky potřebují, mimo samotné vlastní

Více

trak Xchange Zařízení na výměnu baterií pro nabíjecí stanice illustration ressemblante

trak Xchange Zařízení na výměnu baterií pro nabíjecí stanice illustration ressemblante Motive Power Systems Reserve Power Systems Special Power Systems Service trak Xchange Zařízení na výměnu baterií pro nabíjecí stanice illustration ressemblante trak Xchange trak Xchange Zařízení na výměnu

Více

Obsah. Předmluva...19. KAPITOLA 1 Úvod do programu Microsoft Dynamics NAV...23. KAPITOLA 2 Základy ovládání...33

Obsah. Předmluva...19. KAPITOLA 1 Úvod do programu Microsoft Dynamics NAV...23. KAPITOLA 2 Základy ovládání...33 Obsah Předmluva...19 Stručný úvod... 19 Cílová skupina... 20 Cvičení a řešení... 20 Poděkování... 21 Zpětná vazba od čtenářů... 21 Errata... 21 KAPITOLA 1 Úvod do programu Microsoft Dynamics NAV...23 Co

Více

DOKONALE SYNCHRONIZOVANÉ ZOLL DOUANE

DOKONALE SYNCHRONIZOVANÉ ZOLL DOUANE DOKONALE SYNCHRONIZOVANÉ ZOLL DOUANE Value Beyond Logistics PST CLC (člen skupiny Mitsui-Soko Group) je spolehlivý dodavatel skladovacích, celních a přepravních služeb působící na českém a evropském trhu

Více

Inteligentní řízení strojů s portfoliem u-mation Řešení pro automatizaci a digitalizaci Let s connect. Automatizace a digitalizace

Inteligentní řízení strojů s portfoliem u-mation Řešení pro automatizaci a digitalizaci Let s connect. Automatizace a digitalizace Inteligentní řízení strojů s portfoliem u-mation Řešení pro automatizaci a digitalizaci Let s connect. Automatizace a digitalizace Řešení pro automatizaci a digitalizaci Jakožto expert v průmyslové konektivitě

Více

Microsoft.NET. Komplexní řešení na iready zajišťuje společnosti ELIT CZ, spol. s r.o. nejen 30% celkového obratu

Microsoft.NET. Komplexní řešení na iready zajišťuje společnosti ELIT CZ, spol. s r.o. nejen 30% celkového obratu Microsoft.NET Komplexní řešení na iready zajišťuje společnosti ELIT CZ, spol. s r.o. nejen 30% celkového obratu Přehled Země: Česká republika Odvětví: Obchod Profil zákazníka ELIT CZ, s.r.o. je největším

Více

JIS dodávky. Logistický koncept

JIS dodávky. Logistický koncept JIS dodávky Logistický koncept Česká Lípa, 27.4.2012 Logistický koncept- schéma Závod Z Česká Lípa Expedice Montáž vozů München Leipzig JIS 5000 Sestavy hlavových opěr Wackersdorf Varianty: 6 typů x materiálové

Více

RYCHLÁ CESTA K ÚSPĚCHU 3

RYCHLÁ CESTA K ÚSPĚCHU 3 RYCHLÁ CESTA K ÚSPĚCHU 3 www.hella.cz 2 3 RYCHLÁ CESTA K ÚSPĚCHU 3 S námi získáte náskok! Společnost HELLA urychlí vaši cestu k ekonomickému úspěchu nabídkou rozsáhlého sortimentu výrobků, profesionálního

Více

Nasazení EIS JASU CS na Českém úřadu zeměměřickém a katastrálním vč. podřízených organizací

Nasazení EIS JASU CS na Českém úřadu zeměměřickém a katastrálním vč. podřízených organizací P Ř Í P A D O V Á S T U D I E Nasazení EIS JASU CS na Českém úřadu zeměměřickém a katastrálním vč. podřízených organizací MÚZO Praha s. r. o. Politických vězňů 15 110 00 Praha 1 www.muzo.cz obchod@muzo.cz

Více

4 SOFTWARE. BySoft 7

4 SOFTWARE. BySoft 7 SOFTWARE 4 SOFTWARE BySoft 7 Konstrukce a výpočet dílů, tvorba řezných plánů a programů ohýbání, plánování a sledování výrobních procesů: Moderní výroba plechu již není představitelná bez výkonného softwaru

Více

On-line datový list. FLOWSIC150 Carflow MĚŘÍCÍ PŘÍSTROJE PRŮTOKU

On-line datový list. FLOWSIC150 Carflow MĚŘÍCÍ PŘÍSTROJE PRŮTOKU On-line datový list FLOWSIC150 Carflow A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. FLOWSIC150 Carflow Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou

Více

Systémový partner v hydraulice. Vše z jedné ruky

Systémový partner v hydraulice. Vše z jedné ruky Systémový partner v hydraulice Systémový partner v hydraulice Vše z jedné ruky Hydraulika znamená HANSA-FLEX. Dnes více než kdy jindy. Firma HANSA-FLEX se vyvinula ve vedoucí evropský podnik v oblasti

Více

Zajišťujeme komplexní logistické služby v oblasti skladování a dalších logistických služeb s přidanou hodnotou. S našimi zákazníky spolupracujeme na

Zajišťujeme komplexní logistické služby v oblasti skladování a dalších logistických služeb s přidanou hodnotou. S našimi zákazníky spolupracujeme na S K L A D O V A C Í A L O G I S T I C K É S L U Ž B Y Zajišťujeme komplexní logistické služby v oblasti skladování a dalších logistických služeb s přidanou hodnotou. S našimi zákazníky spolupracujeme na

Více

Motion_ Driven by Engineers

Motion_ Driven by Engineers www.tat.cz Motion_ Driven by Engineers Motion_ Driven by Engineers Pohonová technika Dopravní a systémová technika Jednotlivé komponenty Kompetentní servis Dopravní technika Ochranné systémy Široká nabídka

Více

Majitel eshopu ušetřil za skladování a logistiku desítky tisíc korun. Díky eskládku!

Majitel eshopu ušetřil za skladování a logistiku desítky tisíc korun. Díky eskládku! Majitel eshopu ušetřil za skladování a logistiku desítky tisíc korun. Díky eskládku! Až 20 zásilek denně expeduje mimo sezónu pan Pilný z Berouna. Je majitelem internetového obchodu, který je na trhu dva

Více

1002 KD O JSME CO DĚL A ÁME

1002 KD O JSME CO DĚL A ÁME KDO JSME A CO DĚLÁME VIZE A HODNOTY 02 Prohlášení prezidenta "Nejdůležitějším přínosem, který firma může nabídnout společenskému pokroku, je co nejúčinnější řízení svých aktivit. To znamená, že nikdy nezapomenete

Více

safetyiq: NOVÉ DIMENZE BEZPEČNOSTI OBJEVTE INTELIGENTNÍ OCHRANU PRO VYŠŠÍ PRODUKTIVITU Pokrokové bezpečnostní produkty, systémy a služby

safetyiq: NOVÉ DIMENZE BEZPEČNOSTI OBJEVTE INTELIGENTNÍ OCHRANU PRO VYŠŠÍ PRODUKTIVITU Pokrokové bezpečnostní produkty, systémy a služby safetyiq: NOVÉ DIMENZE BEZPEČNOSTI OBJEVTE INTELIGENTNÍ OCHRANU PRO VYŠŠÍ PRODUKTIVITU Pokrokové bezpečnostní produkty, systémy a služby safetyiq INTELIGENTNÍ OCHRANA PRO VYŠŠÍ PRODUKTIVITU safetyiq: VYŠŠÍ

Více

Nejvyšší výkony podmíněné provozem

Nejvyšší výkony podmíněné provozem 12345 Zajistit provoz Nejvyšší výkony podmíněné provozem Je to tak jednoduché. 12 Rozvíjet nápady Chcete postavit nejlepší stroj a máte již první nápady? Potom je s námi zachyťte na papír: od malých inovačních

Více

PRODEJ Prodej je pochopitelně základní funkcí pokladního systému. Systému MERCATOR umožňuje prodej realizovat ve 3 režimech:

PRODEJ Prodej je pochopitelně základní funkcí pokladního systému. Systému MERCATOR umožňuje prodej realizovat ve 3 režimech: MERCATOR Moderní pokladní systém od společnosti SICONET a.s. Co je MERCATOR MERCATOR je PC pokladní systém určený především maloobchodním a velkoobchodním prodejnám společností, jejichž podnikovým systémem

Více

Microsoft.NET. AppTima Feedback Solution - komplexní systém pro zjišťování a vyhodnocování spokojenosti zákazníků

Microsoft.NET. AppTima Feedback Solution - komplexní systém pro zjišťování a vyhodnocování spokojenosti zákazníků Microsoft.NET AppTima Feedback Solution - komplexní systém pro zjišťování a vyhodnocování spokojenosti zákazníků Přehled Země: Velká Británie Odvětví: Informační technologie Profil zákazníka Pantek Ltd.

Více

Vše co potřebujete vědět o SAP Business One. 1 Vysvětlení základních pojmů. Sumář odpovědí na základní otázky. Kdo je SAP?

Vše co potřebujete vědět o SAP Business One. 1 Vysvětlení základních pojmů. Sumář odpovědí na základní otázky. Kdo je SAP? Vše co potřebujete vědět o SAP Business One Sumář odpovědí na základní otázky 1 Vysvětlení základních pojmů Kdo je SAP? SAP (Systems, Applications, and Products in Data Processing) je celosvětový leader

Více

Automatizace je naší motivací

Automatizace je naší motivací Automatizace je naší motivací 02 Springer Automatizace je naší motivací Společnost Springer GmbH inovativní společnost pro váš úspěch v automatizaci Springer Automatizace je naší motivací Silou inovace,

Více

nové metody řízení podniků v elektrotechnice Vladimír Bartoš ředitel podpory prodeje firmy Minerva ČR a SR

nové metody řízení podniků v elektrotechnice Vladimír Bartoš ředitel podpory prodeje firmy Minerva ČR a SR nové metody řízení podniků v elektrotechnice Vladimír Bartoš ředitel podpory prodeje firmy Minerva ČR a SR 25 let pomáháme řídit ty nejsložitější procesy ve slovenských a českých firmách nabízíme konzultanty

Více

Automatizovaný sběr dat Online stav skladů

Automatizovaný sběr dat Online stav skladů www.vyrobaonline.cz Plánování výroby Evidence zakázek Automatizovaný sběr dat Online stav skladů Zvýšení efektivity výroby Evidence docházky VÝROBA ONLINE je nový moderní výrobní informační systém, ve

Více

Náš tým je vám vždy k dispozici bez ohledu na to zda jste malá či velká firma.

Náš tým je vám vždy k dispozici bez ohledu na to zda jste malá či velká firma. United Arab Emirates Turkey United Kingdom Ukraine Austria Belgium Bulgaria Croatia Czech Republic Denmark Switzerland Estonia Sweden Finland Spain France Slovenia Slovakia Russia Russia Germany Romania

Více

ewm Xnet Čtyřmi kroky k úspěchu / Záznam / Analýza / Optimalizace / Zisk Řízení kvality pro celý proces svařování /// Dokonalost jako princip

ewm Xnet Čtyřmi kroky k úspěchu / Záznam / Analýza / Optimalizace / Zisk Řízení kvality pro celý proces svařování /// Dokonalost jako princip ewm Xnet Řízení kvality pro celý proces svařování Čtyřmi kroky k úspěchu / Záznam / Analýza / Optimalizace / Zisk / Dokonalost jako princip MULTIMATRIX / ewm Xnet Procesy svařování podporované sítí Analýza,

Více

Kardex Remstar v technologickém svazku se společností Intertex Systémy skladování a vychystávání pro extrémní požadavky u těžkého a dlouhého zboží

Kardex Remstar v technologickém svazku se společností Intertex Systémy skladování a vychystávání pro extrémní požadavky u těžkého a dlouhého zboží Kardex Remstar by Intertex Kardex Remstar v technologickém svazku se společností Intertex Systémy skladování a vychystávání pro extrémní požadavky u těžkého a dlouhého zboží Standard Solution Vertical

Více

Aplikace IS, outsourcing, systémová integrace. Jaroslav Žáček jaroslav.zacek@osu.cz http://www1.osu.cz/~zacek/

Aplikace IS, outsourcing, systémová integrace. Jaroslav Žáček jaroslav.zacek@osu.cz http://www1.osu.cz/~zacek/ Aplikace IS, outsourcing, systémová integrace Jaroslav Žáček jaroslav.zacek@osu.cz http://www1.osu.cz/~zacek/ Kontext Dodavatelé Strategická Zákazníci ERP Taktická Operativní Kategorie ERP - zaměřeno na

Více

TECHNICKÝ PŘEHLED. Spolehlivost SPR/TPR: VYSOCE VÝKONNÝ FLEXIBILNÍ SS SYSTÉM

TECHNICKÝ PŘEHLED. Spolehlivost SPR/TPR: VYSOCE VÝKONNÝ FLEXIBILNÍ SS SYSTÉM TECHNICKÝ PŘEHLED SPR/TPR: VYSOCE VÝKONNÝ FLEXIBILNÍ SS SYSTÉM SPOLEHLIVOST A JEDNODUCHOST Průmyslový usměrňovač SPR (jednofázový) a TPR (trojfázový) užívají technologii s mikroprocesorově řízenými tyristory,

Více

Správné řízení zásob jako nástroj zisku a prosperity! Hlasem řízený sklad

Správné řízení zásob jako nástroj zisku a prosperity! Hlasem řízený sklad Váš spolehlivý IT partner pro retail, logistiku a distribuci Správné řízení zásob jako nástroj zisku a prosperity! Tibor Szekeres 17.5.2012 U&SLUNO a.s. l SADOVÁ 28 l 702 00 OSTRAVA l ČESKÁ REPUBLIKA l

Více

Optimalizace flotily a fleet management Zóna Logistika Martin Řehák, Praha

Optimalizace flotily a fleet management Zóna Logistika Martin Řehák, Praha Optimalizace flotily a fleet management Zóna Logistika 2018 Martin Řehák, Praha 5.4.2018 Agenda 1. Motivace k optimalizaci a řízení flotil 2. Linde Fleet plan 3. Linde Connect 4. Dispozice vs. typ manipulační

Více

Představení Lorenc Logistic

Představení Lorenc Logistic Představení Lorenc Logistic Kdo jsme Jsme středně velká česká rodinná společnost s již 25 lety zkušeností na dopravním trhu dodavatel logistických řešení a flexibilní obchodní partner naši zaměstnanci

Více

Vzdálená správa v cloudu až pro 250 počítačů

Vzdálená správa v cloudu až pro 250 počítačů Vzdálená správa v cloudu až pro 250 počítačů S pomocí ESET Cloud Administratoru můžete řídit zabezpečení vaší podnikové sítě bez nutnosti nákupu, instalace nebo údržby dalšího hardwaru. Řešení je poskytováno

Více

E-ŘEŠENÍ INTERNETOVÉ APLIKACE NAD SOFT-4-SALE

E-ŘEŠENÍ INTERNETOVÉ APLIKACE NAD SOFT-4-SALE E-ŘEŠENÍ E-řešení je společným názvem pro skupinu internetových nadstaveb. V systému Soft-4-Sale poskytují podporu e-řešením, která Vám pomohou s prodejem a propagací zboží a služeb na internetu. Systém

Více

UDS for ELO. Univerzální datové rozhraní. >> UDS - Universal Data Source

UDS for ELO. Univerzální datové rozhraní. >> UDS - Universal Data Source Univerzální datové rozhraní UDS for ELO UDS pro ELO je univerzální datové rozhraní, schopné napojit systém pro archivaci a správu dokumentů ELO na libovolný datový zdroj a to bez nutnosti programování.

Více

Předmluva 17. Stručný úvod 17 Cílová skupina 18 Cvičení a řešení 18 Poděkování 19 Zpětná vazba od čtenářů 19 Errata 19

Předmluva 17. Stručný úvod 17 Cílová skupina 18 Cvičení a řešení 18 Poděkování 19 Zpětná vazba od čtenářů 19 Errata 19 Obsah Předmluva 17 Stručný úvod 17 Cílová skupina 18 Cvičení a řešení 18 Poděkování 19 Zpětná vazba od čtenářů 19 Errata 19 BCAPITOLA 1 Úvod do programu Microsoft Dynamics NAV 21 Co je Microsoft Dynamics

Více