Zápis č. 2 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis č. 2 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 6.1.2015"

Transkript

1 Zápis č. 2 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jan Křikava, Omluven: Bohuslav Ernest Program: 1. Návštěva hasičské zbrojnice 2. Kontrola usnesení 3. Návrh složení komisí RM (Komise sociální, Komise pro kulturu, mládež, sport a volný čas 4. Návrh nákupu DHM 5. Projednání jednacího řádu komisí RM 6. Příprava programu jednání ZM Doplnění programu: p. Havlík 7. Programové prohlášení ZM 8. Smlouva s Městskou policií Hořovice 9. Projednání zápisu KRVŽP 10. Vyhodnocení nabídek na zhotovení průkazů energetické náročnosti 11. Vyhodnocení nabídek na rekonstrukci podkroví v čp. 222, Komárov 12. Diskuse Hlasování o takto navrženém programu: Pro 4 hlasy proti - zdržel se - Program byl schválen všemi hlasy. 1. Návštěva hasičské zbrojnice RM ukládá místostarostovi zajistit schůzku členů rady s p. Vokáčem, p. Čepelákem a Ing. Sojkou na Kontrola usnesení - schůzka členů rady, ředitelky ZŠ a školské rady leden zajišťuje místostarosta - soupis probíhajících smluv leden 2015 zajišťuje starosta - sběrný dvůr jednání pokračuje - fa. Krásnohorská elektro s.r.o. vyjádření ke stavbě el. zařízení KOMÁROV knn, parc. č. 772/3 KRVŽP navrhuje souhlasné stanovisko RM akceptuje doporučení KRVŽP a souhlasí s navrženou trasou projektu KOMÁROV- knn pro par. č. 772/3, která je vedena na pozemcích par. č. 914/1, 875, 786/1, 786/18, 786/21 k.ú. Komárov u Hořovic a zpracovává ji fa. Krásnohorská elektro s.r.o., s podmínkou uvedení povrchů dotčených komunikací u byt. jednotek čp do původního stavu.

2 RM ukládá p. Váchovi v termínu do zaslat fa. Krásnohorská elektro s.r.o. souhlasné stanovisko k této akci včetně uvedení stanovené podmínky. - probíhá posouzení smlouvy na videoprezentaci městyse Komárov na informačním panelu v Berouně - problematika vzrostlých stromů na veřejném prostranství - řešení připravuje KRVŽP - nabídky na osazení měřičů tepla probíhá - zajišťuje p. Vácha - umístění umyvadel do tříd ZŠ probíhá- zajišťuje KRVŽP - lokalita nad Dráteníkem probíhá zajišťuje KRVŽP - předložení náplně práce technické čety starosta, místostarosta schůzka s fa. Vavřík termín úprava OZV č. 3/2012 probíhá prověření možností zapracování podrobnější specifikace osvobození od platby poplatku Mgr. Wachtlová - přemostění u ZŠ dle posouzení Ing. Sojky a odborného posouzení Ing. Bernušáka KVRŽP navrhuje RM poptat dodavatele projektu na rekonstrukci mostovky přes Rohlovský potok jako samostatnou akci. RM ukládá starostovi předložit na příštím jednání RM ( ) k nahlédnutí projekt stavby Přemostění ZŠ. - prověření vedení inženýrských sítí v lokalitě od nám. J. Husa k ul. Zaječovská a ul. V Brodu probíhá - zajišťuje p Vácha - autobusová zastávka v ul. Záskalská RM ukládá starostovi projednat možnosti zřízení autobusové zastávky v ul. Záskalská s dopravním odborem MěÚ Hořovice. - fa. Living in green zadání studie na revitalizaci veřejné zeleně na nám. Míru a zahrad MŠ a ZŠ RM ukládá místostarostovi pozvat zástupce fa. Living in green na schůzku dne k prezentaci návrhu revitalizace veřejné zeleně na nám. Míru a zahrad MŠ a ZŠ. 3. Návrh složení komisí Komise sociální : předseda - Eva Koňasová členové Ing. Václav Anděl, Jaroslava Hájková, Drahoslava Hůrková, Zdeňka Klánová, Veronika Toušová (případná náhradnice MUDr. Jaroslava Stránská) Hlasování: Pro 3 Proti - Zdržel se 1 Složení Komise sociální bylo schváleno většinou hlasů. Komise pro kulturu, mládež, sport a volný čas: předseda Ing. Eva Királyová členové Lenka Nesnídalová, Lenka Vaníčková Hlasování: Pro 4 Proti - Zdržel se - Složení Komise pro kulturu, mládež, sport a volný čas bylo schváleno všemi hlasy.

3 4. Návrh nákupu DHM Návrh na nákup DHM předložil místostarosta. Jedná se o vybavení kanceláře místostarosty a jednací místnosti. Hlasování: Pro 4 Proti - Zdržel se - Nákup DHM pro kancelář místostarosty a do jednácí místnosti byl schválen všemi hlasy. RM ukládá p. Havlíkovi a Ing. Křikavovi připravit návrh na nákup dataprojektoru. 5. Projednání jednacího řádu komisí RM RM se seznámila s návrhem jednacího řádu komisí. Do příštího jednání si členové rady připraví vyjádření k návrhu. 6. Příprava programu jednání ZM Členové RM podaly návrhy bodu programu jednání ZM. 7. Programové prohlášení ZM RM ukládá místostarostovi oslovit zastupitele, aby do dodali návrh bodů programového prohlášení. Pracovní schůzka zastupitelů se uskuteční Smlouva s Městskou policií Hořovice p. Havlík a Ing. Křikava upozornili na některé nejasnosti ve smlouvě. Např. kniha jízd k zapůjčenému vozidlu, kontrola odsloužených hodin, měsíční zpráva velitele, financování výstroje a výzbroje, režijní náklady, pokuty, služby v Komárově ve večerních hodinách, oprávněnost a povinnost strážníků atd RM připraví na jednání ZM podněty pro kontrolní výbor k prověření smlouvy s Městskou policií Hořovice. 9. Projednání zápisů KRVŽP - jednosměrný provoz v ul. Brigádnická Hlasování: Pro 4 proti - zdržel se - RM souhlasí se zřízením jednosměrného provozu v ul. Brigádnická ve směru ul. Spojovací ul. Záskalská včetně provedení vodorovného a svislého značení. - rekonstrukce komunikace na Kleštěnici RM prozatím nebude zařazovat rekonstrukci komunikace na Kleštěnici do plánu výstavby a oprav komunikací stav komunikace není v současné době havarijní. - lokalita č. 9 Nad Kocábkou žádost p. Š. a p. P. o koupi pozemku RM předloží žádost k projednání na jednání ZM. - Žádost SVJ Okružní čp. 478, Komárov na směnu pozemků - pč. 873/4 (vlastník městys Komárov) a část pč (vlastník SVJ) RM předloží žádost k projednání na jednání ZM.

4 - Veřejné osvětlení v ul. Spojovací RM ukládá p. Váchovi připravit výběrové řízení na vypracování projektu Rekonstrukce veřejného osvětlení včetně kompletní rekonstrukce rozvaděče v ul. Spojovací. - Veřejné osvětlení v ul. Sokolovická zřízení pouličního světla na základě žádosti p. M. Městys Komárov prozatím nebude rozšiřovat systém veřejného osvětlení. RM ukládá starostovi projednat s žadatelkou p. M. možnost instalace osvětlení na rod. dům. 10. Vyhodnocení nabídek na zhotovení průkazů energetické náročnosti Hlasování o výsledku výběrového řízení: Pro 3 Proti - Zdržel se 1 RM na základě výběrového řízení přidělila zakázku na zhotovení průkazů energetické náročnosti Ing. Sojkovi. RM pověřuje starostu uzavřením smlouvy na zhotovení průkazů energetické náročnosti s Ing. Sojkou. 11. Vyhodnocení nabídek na rekonstrukci podkroví v čp. 222, Komárov Hlasování o výsledku výběrového řízení: Pro 4 Proti - Zdržel se - RM na základě výběrového řízení přidělila zakázku na rekonstrukci podkroví čp. 222, Komárov fa. DAK Hořovice, s.r.o. RM pověřuje starostu uzavřením smlouvy na rekonstrukci podkroví čp. 222, Komárov s fa. DAK Hořovice, s.r.o. 12. Diskuse p. Křikava prověřil smlouvu uzavřenou se spol. Energie pod kontrolou a členy rady seznámil se svým stanoviskem. Konstatoval, že je potřeba porovnat vyúčtování od této společnosti, které zatím není k dispozici, a od společnosti ČEZ. Spol. Energie pod kontrolou nabízí dodatek smlouvy o zavázání městyse Komárov do r. 2019, což by nedoporučoval. Dále společnost nabízí zpracování kompletní rekonstrukce veřejného osvětlení. p. Havlík průjezd vozidel na náměstí přes most od ZŠ. Navrhuje projednat možnost umístění zábrany. p. Merhaut, starosta žádost Osadního výboru Kleštěnice o proplacení drobných výdajů a brigádnických hodin. Zapsala: E. Vokáčová

5 Usnesení z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne RM schvaluje: 1. navrženou trasu projektu KOMÁROV- knn pro par. č. 772/3, která je vedena na pozemcích par. č. 914/1, 875, 786/1, 786/18, 786/21 k.ú. Komárov u Hořovic a zpracovává ji fa. Krásnohorská elektro s.r.o. s podmínkou uvedení povrchů dotčených komunikací u byt. jednotek čp do původního stavu. 2. složení Komise sociální: předseda - Eva Koňasová členové Ing. Václav Anděl, Jaroslava Hájková, Drahoslava Hůrková, Zdeňka Klánová, Veronika Toušová 3. složení Komise pro kulturu, mládež, sport a volný čas: předseda Ing. Eva Királyová členové Lenka Nesnídalová, Lenka Vaníčková 4. nákup DHM pro kancelář místostarosty a do jednací místnosti 5. zřízení jednosměrného provozu v ul. Brigádnická ve směru ul. Spojovací ul. Záskalská včetně provedení vodorovného a svislého značení. 6. přidělení zakázky na zhotovení průkazů energetické náročnosti Ing. Sojkovi. 7. přidělení zakázky na rekonstrukci podkroví čp. 222, Komárov fa. DAK Hořovice s.r.o. RM nesouhlasí: 1. se zařazením rekonstrukce komunikace na Kleštěnici do plánu výstavby a oprav komunikací s odůvodněním- stav komunikace není v současné době havarijní RM pověřuje: 1. starostu uzavřením smlouvy na zhotovení průkazů energetické náročnosti s Ing. Sojkou. 2. starostu uzavřením smlouvy na rekonstrukci podkroví čp. 222, Komárov s fa. DAK Hořovice, s.r.o. RM ukládá: 1. místostarostovi zajistit schůzku členů rady s p. Vokáčem, p. Čepelákem a Ing. Sojkou na p. Váchovi zaslat do souhlasné stanovisko fa. Krásnohorská elektro, s.r.o. k projektu KOMÁROV- knn pro par. č. 772/3, který se týká pozemků par. č. 914/1, 875, 786/1, 786/18, 786/21 k.ú. Komárov u Hořovic s podmínkou uvedení povrchů dotčených komunikací u byt. jednotek čp do původního stavu. 3. starostovi předložit RM projekt stavby Přemostění ZŠ. 4. starostovi projednat možnost zřízení autobusové zastávky v ul. Záskalská s dopravním odborem MěÚ Hořovice. 5. místostarostovi pozvat zástupce fa. Living in green na schůzku dne k prezentaci návrhu revitalizace veřejné zeleně na nám. Míru a zahrad MŠ a ZŠ. 6. p. Havlíkovi a p. Křikavovi připravit návrh na nákup dataprojektoru.

6 7. místostarostovi oslovit zastupitele, aby do dodali návrh bodů programového prohlášení. 8. p. Váchovi připravit výběrové řízení na vypracování projektu Rekonstrukce veřejného osvětlení včetně kompletní rekonstrukce rozvaděče v ul. Spojovací. 9. starostovi projednat s p. M. možnost instalace osvětlení na rod. dům. RM připraví na jednaní ZM podněty pro kontrolní výbor k prověření smlouvy s Městskou policií Hořovice. Antonín Merhaut v.r. Radim Šíma v.r. starosta místostarosta

Zápis č. 3 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 13.1.2015

Zápis č. 3 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 13.1.2015 Zápis č. 3 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 13.1.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Bohuslav Ernest, Jiří Havlík, Ing. Jan Křikava Hosté: Ing. Jaroslav Jonák, za firmu Living in green:

Více

Zápis č. 5 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 20.1.2015

Zápis č. 5 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 20.1.2015 Zápis č. 5 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 20.1.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Bohuslav Ernest, Jiří Havlík, Ing. Jan Křikava, Hosté : Ing. František Sojka, zástupci JSDHO Komárov

Více

Zápis č. 33 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 16.12.2014

Zápis č. 33 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 16.12.2014 Zápis č. 33 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 16.12.2014 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Bohuslav Ernest, Jiří Havlík, Ing. Jan Křikava Program jednání: 1. Kontrola usnesení zápisů a

Více

Zápis č. 9 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 10.2.2015

Zápis č. 9 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 10.2.2015 Zápis č. 9 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 10.2.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jan Křikava Program: 1. Kontrola zápisu a uložených úkolů z předešlých jednání

Více

Zápis č. 31 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 31 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 31 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 2.12.2014 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Bohuslav Ernest, Jiří Havlík, Ing. Jan Křikava Hosté: Petra Pelikánová účetní městyse Program jednání:

Více

Zápis č. 29 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 25.11.2014

Zápis č. 29 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 25.11.2014 Zápis č. 29 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 25.11.2014 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Bohuslav Ernest, Jiří Havlík, Jan Křikava Hosté: Ing. Jiří Fencl, Tomáš Macálka technický dozor

Více

Zápis č. 24 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 8.6.2015

Zápis č. 24 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 8.6.2015 Zápis č. 24 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 8.6.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Program: 1. Kontrola zápisu a uložených úkolů

Více

Zápis č. 10 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 24. 2.2015

Zápis č. 10 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 24. 2.2015 Zápis č. 10 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 24. 2.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jan Křikava Program: 1. Kontrola usnesení zápisů a uložených úkolů 2. Projednání

Více

Zápis č. 32 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 31.8.2015

Zápis č. 32 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 31.8.2015 Zápis č. 32 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 31.8.2015 Přítomni: Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Omluven: Antonín Merhaut Program: 1. Hosté rady p. Hirschová

Více

Zápis č. 23 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 1.6.2015

Zápis č. 23 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 1.6.2015 Zápis č. 23 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 1.6.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík,Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Hosté : Mgr. Koppová, p. Vondal zástupci zřizovatele

Více

Zápis č. 38 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 38 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 38 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 28.11.2016 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Program: 1. Kontrola zápisu a uložených úkolů

Více

Zápis č. 31 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 17.8.2015

Zápis č. 31 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 17.8.2015 Zápis č. 31 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 17.8.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Program: 1. Host RM - účetní městyse, p. Hirschová

Více

Zápis č. 27 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 27 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 27 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 11.11.2014 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Bohuslav Ernest, Jiří Havlík, Jan Křikava Program jednání: 1. Jednací řád Rady městyse Komárov

Více

Zápis č. 19 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 19 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 19 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 30.5.2016 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava, p. Hirschová účetní Program: 1. Host RM p.

Více

Zápis č. 12 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 10.3.2015

Zápis č. 12 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 10.3.2015 Zápis č. 12 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 10.3.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jan Křikava Program: 1.Zápis z jednání KRVŽP 2.Pronájem pozemku pč. 268 k. ú.

Více

Zápis č. 28 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 18.11.2014

Zápis č. 28 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 18.11.2014 Zápis č. 28 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 18.11.2014 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Bohuslav Ernest, Jiří Havlík, Jan Křikava Program jednání: - Úprava rozpočtu č. 6. - Příspěvek

Více

Zápis č. 19 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 19 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 19 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 4.5.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Hosté: účetní městyse sl. Pelikánová a p. Hirschová

Více

Zápis č. 13 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 16.3.2015

Zápis č. 13 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 16.3.2015 Zápis č. 13 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 16.3.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Program jednání: 1. MUDr. Neužilová host, projednání

Více

Zápis č. 6 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 27.1.2015

Zápis č. 6 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 27.1.2015 Zápis č. 6 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 27.1.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Bohuslav Ernest, Jiří Havlík, Ing. Jan Křikava, Program: 1. Kontrola usnesení zápisů a uložených

Více

Zápis č. 18 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 18 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 18 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 27.4.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Program: 1. Zástupci zřizovatele ve školské

Více

Zápis č. 25 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 25 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 25 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 25.9.2017 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Bc. Ondřej Holman, Ing. Jan Křikava Program: 1. Úkoly pro radu městyse uložené zastupitelstvem

Více

Zápis č. 7 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 7 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 7 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 20.3.2017 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Hosté: Ing. Petr Dobrý, Ing. František Sojka

Více

Zápis č. 11 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 11 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 11 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 24.4.2017 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Bc. Ondřej Holman, Ing. Jan Křikava Program: 1. Kontrola úkolů 2. Úkoly z jednání

Více

Zápis č. 14 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 23.3..2015

Zápis č. 14 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 23.3..2015 Zápis č. 14 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 23.3..2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Program: 1. Kontrola zápisu a uložených úkolů

Více

Zápis č. 20 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 11.5.2015

Zápis č. 20 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 11.5.2015 Zápis č. 20 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 11.5.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Hosté: Mgr. Jana Vlčková, Mgr. Jana Lysá, ředitelka

Více

Zápis č. 22 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 22 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 22 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 4.9.2017 Přítomni: Radim Šíma, Jiří Havlík, Bc. Ondřej Holman, Ing. Jan Křikava Omluven: Antonín Merhaut Program: 1. Kontrola zápisu a uložených

Více

Zápis č. 6 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 6 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 6 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 8.2.2016 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Program: 1. Kontrola zápisu a uložených úkolů

Více

Zápis č. 34 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 34 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 34 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 4.12.2017 Přítomni: Radim Šíma, Jiří Havlík, Bc. Ondřej Holman, Ing. Jan Křikava Omluven: Antonín Merhaut Host RM: p. Kubovčiak starosta obce Osek

Více

Zápis č. 8 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 3.2.2015

Zápis č. 8 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 3.2.2015 Zápis č. 8 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 3.2.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jan Křikava Hosté: zástupci Městské policie Hořovice Bc. Alena Baierová, Světla

Více

Zápis č. 16 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 13.4.2015

Zápis č. 16 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 13.4.2015 Zápis č. 16 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 13.4.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Program: 1. Jednání se zástupci fa. LS REAL

Více

Zápis č. 8 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 8 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 8 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 29.2.2016 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Hosté: Mgr. Veverka (předseda redakční rady),

Více

Zápis č. 12/2019 z jednání Rady městyse Komárov konaného dne

Zápis č. 12/2019 z jednání Rady městyse Komárov konaného dne Zápis č. 12/2019 z jednání Rady městyse Komárov konaného dne 8.4.2019 Přítomni: Jaroslav Klekner, Radim Šíma, Bc. Jaroslav Baumann, Bc. Ondřej Holman, Radovan Lisý Host RM: Ing. Dobrý Program: 1. Host

Více

Zápis č. 28 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 28 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 28 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 2.11.2018 Přítomni: Jaroslav Klekner, Radim Šíma, Bc. Jaroslav Baumann, Bc. Ondřej Holman, Radovan Lisý Program: 1. Určení oddávajících a stanovení

Více

Zápis č. 11 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 3.3.2015

Zápis č. 11 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 3.3.2015 Zápis č. 11 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 3.3.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jan Křikava p. Koňasová předseda Komise sociální p. Koňasová informovala členy

Více

Zápis č. 3 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 25.1.2016

Zápis č. 3 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 25.1.2016 Zápis č. 3 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 25.1.2016 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Host: Jindřich Pacák, DiS. Program: 1. Host RM

Více

Omluveni: Jana Popelková. 7 občanů

Omluveni: Jana Popelková. 7 občanů Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 22.1.2015 v 19 hodin v Domě kultury Komárov Přítomni: Členové ZM: Bc. Zdeňka Bublová, Bohuslav Ernest, Jiří Havlík, Bc. Ondřej

Více

Zápis č. 1/2019 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 1/2019 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 1/2019 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 7.1.2019 Přítomni: Jaroslav Klekner, Radim Šíma, Bc. Jaroslav Baumann, Bc. Ondřej Holman, Radovan Lisý Program: 1. Kontrola zápisu a uložených

Více

Pan starosta Merhaut navrhl, že průběh zasedání bude nahráván a zeptal se, jestli někdo z přítomných má k tomu připomínky. Nikdo se nepřihlásil.

Pan starosta Merhaut navrhl, že průběh zasedání bude nahráván a zeptal se, jestli někdo z přítomných má k tomu připomínky. Nikdo se nepřihlásil. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 18.12.2014 v 19 hodin v Domě kultury Komárov Přítomni: Členové ZM : Bc. Zdeňka Bublová, Bohuslav Ernest, Jiří Havlík, Bc. Ondřej

Více

Zápis č. 29 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 29 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 29 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 29.8.2016 Přítomni: Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Omluven: Antonín Merhaut (úřední jednání) Hosté: Ing. Sojka,

Více

Zápis č. 22 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 25.5.2015

Zápis č. 22 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 25.5.2015 Zápis č. 22 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 25.5.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Program: 1. Kontrola zápisu a uložených úkolů

Více

Zápis č. 29 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 29 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 29 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 23.10.2017 Přítomni: Radim Šíma, Jiří Havlík, Bc. Ondřej Holman, Ing. Jan Křikava Omluven: Antonín Merhaut, Program: 1. Hosté RM zástupci T-Mobile

Více

Zápis č. 3 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 3 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 3 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 29.1.2018 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Bc. Ondřej Holman. Ing. Jan Křikava Host: Ing. Petr Dobrý Program: 1. Host Ing. Dobrý

Více

Příloha č.3. K bodu 2. - Určení zapisovatele a volba ověřovatelů zápisu

Příloha č.3. K bodu 2. - Určení zapisovatele a volba ověřovatelů zápisu Příloha č.3 Zápis z 34. zasedání Zastupitelstva obce Velký Borek konaného dne 26. 02. 2018 Souhrn usnesení z 34. zasedání Zastupitelstva obce Velký Borek konaného dne 26. 02. 2018 na Obecním úřadě Velký

Více

Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 30. září 2010 v 19 hodin v Domě kultury v Komárově

Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 30. září 2010 v 19 hodin v Domě kultury v Komárově Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 30. září 2010 v 19 hodin v Domě kultury v Komárově Přítomni: Členové ZM Václav Hošek, ing. Pavel Houdek, Mgr. Miroslav Karásek,

Více

Zápis č. 45 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 45 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 45 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 7.12.2015 Přítomni: Radim Šíma, Ing. Jaroslav Jonák, Jiří Havlík, Ing. Jan Křikava Host RM Ing. František Sojka, Ing. Petr Dobrý (referent bytové

Více

Starosta nechal hlasovat o protinávrhu pana Přerosta bod č. 9 Darovací smlouva Letiště Praha, a.s. nechat zařazený v programu jednání.

Starosta nechal hlasovat o protinávrhu pana Přerosta bod č. 9 Darovací smlouva Letiště Praha, a.s. nechat zařazený v programu jednání. MCPNE 02141/2016 Zápis č. 23 z 20. řádného veřejného zasedání Zastupitelstva MČ Praha Nebušice konaného dne 28.11.2016 na Úřadu MČ Praha Nebušice Přítomni: viz. prezenční listina Ověřovatelé: Petr Šimáček,

Více

Zápis č a Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice, konaného dne 25. března 2019 od 19,00 hodin

Zápis č a Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice, konaného dne 25. března 2019 od 19,00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis č. 06-2019 a Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice, konaného dne 25. března 2019 od 19,00 hodin Zasedání zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice

Více

Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 19:00

Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 19:00 Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 29.4.2013 v 19:00 Ve Studené dne 30.4.2013 Zpracoval: Ing. David Fogl Obsah Obsah... 1 1. Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele... 2 2.

Více

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 18. 7. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Č. j.: Kyselka/237/17/KY Usnesení z 3. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v

Více

- Návrh usnesení č.2/17/20 13 ZO schvaluje kontrolu usnesení z minulého zápisu.

- Návrh usnesení č.2/17/20 13 ZO schvaluje kontrolu usnesení z minulého zápisu. Zápis č.17/2010-2014 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Lahošť, pro volební období 2010-2014, konaného dne 30.1. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu Lahošť. Přítomní: Jan Halko, Ing. Milan Fábera,

Více

USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin.

USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin. USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne 4. 12. 2017, od 17:00 hodin. Upravená verze ke zveřejnění (zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů).

Více

Zápis č. 5/2013 z jednání Rady městyse Komárov ze dne 25. 2. 2013

Zápis č. 5/2013 z jednání Rady městyse Komárov ze dne 25. 2. 2013 Zápis č. 5/2013 z jednání Rady městyse Komárov ze dne 25. 2. 2013 Přítomni: Omluven: pp. Mgr. Veverka, Ing. Houdek, Gregor, Merhaut, Tkáč 1. Kontrola zápisu řešení VHP RM obdržela stanovisko Mgr. Wachtlové

Více

Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 1. července 2010 v 19 hodin v Domě kultury v Komárově

Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 1. července 2010 v 19 hodin v Domě kultury v Komárově Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 1. července 2010 v 19 hodin v Domě kultury v Komárově Přítomni: Členové ZM Václav Hošek, ing. Pavel Houdek, Josef Chvátal, Eva

Více

Zápis. z 15. schůze Rady města Český Brod konané dne v kanceláři tajemníka MěÚ.

Zápis. z 15. schůze Rady města Český Brod konané dne v kanceláři tajemníka MěÚ. Zápis z 15. schůze Rady města Český Brod konané dne 14.7. 2005 v kanceláři tajemníka MěÚ. Přítomni: p. Fischer, Bc., MUDr. Forstová, Mgr. Janík, p. Jeník, p. Fořt, p. Brom - tajemník města, JUDr. Marková

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 21.12.2007 v 17.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 21.12.2007 se konalo 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 19. 3. 2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

Obec Osov, okres Beroun ZÁPIS č. 3/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Osov, konaného dne v 19 hodin v kanceláři obecního úřadu

Obec Osov, okres Beroun ZÁPIS č. 3/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Osov, konaného dne v 19 hodin v kanceláři obecního úřadu Obec Osov, okres Beroun ZÁPIS č. 3/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Osov, konaného dne 13.6. 2012 v 19 hodin v kanceláři obecního úřadu Přítomni: Veverka Zdenek, Bolina Bohuslav, Frýdl Petr, Červenka

Více

Z á p i s. ze 4. zasedání Zastupitelstva města Český Brod konaného dne 22.1.2003 od 17.00 hodin v Penzionu Anna - kazetový sál

Z á p i s. ze 4. zasedání Zastupitelstva města Český Brod konaného dne 22.1.2003 od 17.00 hodin v Penzionu Anna - kazetový sál Z á p i s ze 4. zasedání Zastupitelstva města Český Brod konaného dne 22.1.2003 od 17.00 hodin v Penzionu Anna - kazetový sál Přítomni: p. Fischer, MUDr. Forstová, pí. Houžvičková, MUDr. Chaloupka, Mgr.

Více

OBEC KŘEPICE, PSČ 691 65

OBEC KŘEPICE, PSČ 691 65 OBEC KŘEPICE, PSČ 691 65 Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 15. 11. 2007 Přítomni: p. Maťa, RNDr. Fiala, Mgr. Fialová, p. Hanák, Ing. Kovařík, Ing. Koždoň, p. Partyka, p. Příkazský, pí

Více

ROZVOJ OBCE, VÝSTAVBA A PÉČE O ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ

ROZVOJ OBCE, VÝSTAVBA A PÉČE O ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ PROGRAMOVÉ PROHLÁŠENÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE KOMÁROV 2014-2018 Komárov 22.1. 2015 SPRÁVA A ŘÍZENÍ OBCE Budeme usilovat o čerpání finančních prostředků z evropských strukturálních fondů a dotačních titulů

Více

Zápis č. 5/2013. Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 26. února 2013 v kanceláři starosty města Proseč

Zápis č. 5/2013. Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 26. února 2013 v kanceláři starosty města Proseč Zápis č. 5/2013 Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 26. února 2013 v kanceláři starosty města Proseč Přítomni: Jan Macháček, František Skála, Karel Hloušek, Pavel Čermák, Mgr. Lenka Žežulková 5. zasedání

Více

ZÁPIS Z 22. SCHŮZE KONTROLNÍHO VÝBORU

ZÁPIS Z 22. SCHŮZE KONTROLNÍHO VÝBORU ZÁPIS Z 22. SCHŮZE KONTROLNÍHO VÝBORU Datum konání: 12. 7. 2016 Místo konání: OÚ Přerov nad Labem Začátek schůze: 18.00 hodin Konec schůze: 19.30 hodin Přítomni: Omluveni: L. Kodešová, M. Kadeřávková,

Více

Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 24.9.2015 v 19 hodin v Domě kultury Komárov

Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 24.9.2015 v 19 hodin v Domě kultury Komárov Přítomni: Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 24.9.2015 v 19 hodin v Domě kultury Komárov Členové ZM: Bc. Zdeňka Bublová, Jiří Havlík, Bc. Ondřej Holman, Ing. Pavel

Více

Město Hostivice. ZÁPIS z jednání Rady města Hostivice č. 2/2012 konaného dne od 16,00 hod. do 17,05 hod.

Město Hostivice. ZÁPIS z jednání Rady města Hostivice č. 2/2012 konaného dne od 16,00 hod. do 17,05 hod. * Z důvodu zajištění ochrany osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, je zveřejňováno upravené znění usnesení Rady města Hostivice s omezeným

Více

Přítomni: Ing. Milan Fábera, Mgr. Martina Nováková, Mgr. Dagmar Žbánková, Ing. Eva Dvořáková, Petr Janoušek

Přítomni: Ing. Milan Fábera, Mgr. Martina Nováková, Mgr. Dagmar Žbánková, Ing. Eva Dvořáková, Petr Janoušek Zápis Č. 6/2014-2018 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Lahošť, pro volební období 2014-2018, konaného dne 29. 4. 2015 v zasedací místnosti obecního úřadu Lahošť. Přítomni: Ing. Milan Fábera, Mgr.

Více

Zápis z jednání Rady městyse Častolovice

Zápis z jednání Rady městyse Častolovice Zápis z jednání Rady městyse Častolovice Číslo jednací RM-95-2018 Termín jednání 11. června 2018 Začátek jednání 14:00 Ing. Zdeněk Praus Starosta městyse Přítomni Omluveni Hosté Antonín Podzimek Místostarosta

Více

Statutární město Opava. Městská část Podvihov ZÁPIS O PRŮBĚHU ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉ ČÁSTI PODVIHOV

Statutární město Opava. Městská část Podvihov ZÁPIS O PRŮBĚHU ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉ ČÁSTI PODVIHOV Statutární město Opava Městská část Podvihov ZÁPIS O PRŮBĚHU ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉ ČÁSTI PODVIHOV Zápis z 20. Řádného zasedání zastupitelstva městské části statutárního města Opavy městské části

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 02 konaného 16. března 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 02 konaného 16. března 2015 Město Králíky Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 02 konaného 16. března 2015 Přítomní členové zastupitelstva města: Ponocná Jana (01) Krabec Dušan, Mgr. (08) Hejkrlík Martin, Mgr. (02) Vyšohlíd

Více

Zápis č. 7/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne

Zápis č. 7/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne Čas konání: od 18:00 hod. do 19:35 hod. Zápis č. 7/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne 19. 10. 2017 Přítomni:, Miroslav Masopust, Zdeněk Zachař, Lenka Dunčková, Martin Havlíček Nepřítomni:

Více

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice OBEC Velké Žernoseky 412 01 Litoměřice Zápis č. 17/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 22. 9. 2016 od 18:00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu Velké Žernoseky 1. Zahájení

Více

Zápis č. 5/2016 z veřejného zasedání ZO Podluhy konaného dne od hod.

Zápis č. 5/2016 z veřejného zasedání ZO Podluhy konaného dne od hod. Zápis č. 5/2016 z veřejného zasedání ZO Podluhy konaného dne 3.5.2016 od 19.00 hod. Přítomni: dle presenční listiny, která je nedílnou součástí přílohou tohoto zápisu Omluveni: --------------- Neomluveni:

Více

Z Á P I S. ad 2) PROGRAM

Z Á P I S. ad 2) PROGRAM Z Á P I S ze 42. veřejného zasedání zastupitelstva městyse (ZM) Nepomyšl, konaného dne 30.5.2014 od 19.00 hodin do 19.39 hodin v zasedací místnosti úřadu městyse Přítomni: Josef Lněníček, Miloš August,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 23.9.2016 od 19.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 5 hostů z

Více

Zápis č. 24/2019 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 24/2019 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 24/2019 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 22.7.2019 Přítomni: Jaroslav Klekner, Radim Šíma, Bc. Jaroslav Baumann, Bc. Ondřej Holman, Radovan Lisý Program: 1. Kontrola zápisu a uložených

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 1. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 18:30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 1. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 18:30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 1. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 12.11.2018 v 18:30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Daniel Stráský, Stanislav Slouka, Martin Kružík,

Více

č.j. 6/2012 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 20.9. 2012

č.j. 6/2012 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 20.9. 2012 1 č.j. 6/2012 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 20.9. 2012 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 20.9.2012 18:02 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání: 20.9.2012 19:50

Více

č.j. 4/2012 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 31. 5. 2012

č.j. 4/2012 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 31. 5. 2012 1 č.j. 4/2012 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 31. 5. 2012 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 31.5.2012 18:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání: 31.5.2012 20:17

Více

z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 21. září 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně.

z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 21. září 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Zápis 11/2011 z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 21. září 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Přítomni: dle prezenční listiny příloha č. 1 Zasedání zastupitelstva Obce

Více

Šaroun M., Žilka L., Klepl M., Ing. Končický Milan, Ing. Štefanová Zdena, Havlíčková Hana. ostatní :

Šaroun M., Žilka L., Klepl M., Ing. Končický Milan, Ing. Štefanová Zdena, Havlíčková Hana. ostatní : Zápis z veřejného mimořádného zasedání obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne 27.2.2004 v zasedací místnosti obecního úřadu, od 18.00 hod. ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

U S N E S E N Í ze 4. schůze Rady města Lomnice nad Lužnicí, konané dne

U S N E S E N Í ze 4. schůze Rady města Lomnice nad Lužnicí, konané dne U S N E S E N Í ze 4. schůze Rady města Lomnice nad Lužnicí, konané dne 26. 3. 2014 Bod 1 programu Schválení programu jednání RM Program: 1. Schválení programu jednání RM 2. Námitka pana P. Baštýře k zápisu

Více

Zápis č. 1 a přehled usnesení zastupitelstva obce Žilina ze dne

Zápis č. 1 a přehled usnesení zastupitelstva obce Žilina ze dne Zápis č. 1 a přehled usnesení zastupitelstva obce Žilina ze dne 24. 1. 2019 Přítomni: Ing. Václav Hamouz, Ilja Hašek, Zdeňka Šenkiová, Antonín Novotný, Ing. Vladimír Svítek, Ing. Jan Rohla, Ing. Jana Hadačová,

Více

Zápis o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 26. 02. 2019 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starostka obce Mgr. Gabriela Šmerdová zahájila

Více

Obec Slatina nad Úpou

Obec Slatina nad Úpou Obec Slatina nad Úpou Zápis z jednání Zastupitelstva obce (ZO) 4. řádná schůze Zastupitelstva obce, konaná dne 31. 3. 2015 v 19:00 hodin v jednací místnosti obecního úřadu Přítomni: Marie Pokorná, Monika

Více

Poznámka: U s n e s e n í. ze zasedání Rady města Berouna dne Číslo Usnesení Zodpovídá Termín

Poznámka: U s n e s e n í. ze zasedání Rady města Berouna dne Číslo Usnesení Zodpovídá Termín Poznámka: Zveřejněna je upravená verze usnesení rady a zastupitelstva města z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/200 Sb., o ochraně osobních údajů v

Více

Zápis č. 6/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Radostice, konaného dne , od 19:00 hod.

Zápis č. 6/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Radostice, konaného dne , od 19:00 hod. Obec Radostice Zastupitelstvo obce Radostice Zápis č. 6/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Radostice, konaného dne 26. 11. 2014, od 19:00 hod. Bod 1 - Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2013 konaného dne 4. 11. 2013, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu.

Usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2013 konaného dne 4. 11. 2013, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Obec Kyselka tel., fax 353941127, 353941289 Zastupitelstvo obce Kyselka e-mail: starosta@obeckyselka.cz 362 72 Kyselka http://www.obeckyselka.cz IČ: 00254762 Č. j. 337/2013 Usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Městyse Lukov č. 26, konaného) dne v úřadovně městyse

Zápis ze zasedání zastupitelstva Městyse Lukov č. 26, konaného) dne v úřadovně městyse Zápis ze zasedání zastupitelstva Městyse Lukov č. 26, konaného) dne 1 3.12 2017v úřadovně městyse Schůzi zahájil starosta Městyse Lukov JUDr. Lubomír Mála v 17.30 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod

Více

USNESENÍ č. 13/2013. Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 21. května 2013 v kanceláři starosty města Proseč

USNESENÍ č. 13/2013. Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 21. května 2013 v kanceláři starosty města Proseč USNESENÍ č. 13/2013 Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 21. května 2013 v kanceláři starosty města Proseč Přítomni: Jan Macháček, František Skála, Karel Hloušek, Mgr. Lenka Žežulková, Pavel Čermák Kontrola

Více

Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne v 19 hodin v Domě kultury Komárov

Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne v 19 hodin v Domě kultury Komárov Přítomni: Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 26.11.2015 v 19 hodin v Domě kultury Komárov Členové ZM: Bc. Zdeňka Bublová, Bc. Ondřej Holman, Ing. Pavel Houdek,

Více

Hosté: p. Petra Hirschová, sl. Petra Pelikánová účetní městyse. Omluveni:, Jana Popelková. Přítomní občané - 6

Hosté: p. Petra Hirschová, sl. Petra Pelikánová účetní městyse. Omluveni:, Jana Popelková. Přítomní občané - 6 Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 14.5.2015 v 19 hodin v Domě kultury Komárov Přítomni: Členové ZM: Bc. Zdeňka Bublová, Jiří Havlík, Bc. Ondřej Holman, Ing. Pavel

Více

Zápis z jednání Rady města Hrádek konané dne 7. listopadu 2018 na MěÚ Hrádek. Přítomni: pp.sobotková, Pánek, Sobotka, Richtr, Rousek, Feureislová

Zápis z jednání Rady města Hrádek konané dne 7. listopadu 2018 na MěÚ Hrádek. Přítomni: pp.sobotková, Pánek, Sobotka, Richtr, Rousek, Feureislová Zápis z jednání Rady města Hrádek konané dne 7. listopadu 2018 na MěÚ Hrádek Přítomni: pp.sobotková, Pánek, Sobotka, Richtr, Rousek, Feureislová Program: 1.Kontrola usnesení 2.Ustanovení komisí 3.Zprávy

Více

Anonymizováno dle Nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů Zápis R8/008

Anonymizováno dle Nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů Zápis R8/008 Anonymizováno dle Nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů Zápis R8/008 z 8. schůze RMČ Brno-jih konané dne 06.02.2019 v 16.00 h na ÚMČ Brno-jih, Mariánské náměstí

Více

Zápis č.7/2017. ze zasedání zastupitelstva obce Úžice ze dne konaného v zasedací místnosti obecního úřadu Úžice

Zápis č.7/2017. ze zasedání zastupitelstva obce Úžice ze dne konaného v zasedací místnosti obecního úřadu Úžice Stránka 1 z 7 Zápis č.7/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Úžice ze dne 30.8.2017 konaného v zasedací místnosti obecního úřadu Úžice Začátek zasedání 17,00 hod. Přítomni: starosta obce David Hrdlička,

Více

Zápis z 15. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 15. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 15. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 10.05.2016 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,30 hodin Zasedání řídil: starosta obce Ing. Vladislav Klabouch Přítomno: 7 členů

Více

Zápis. z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:00 hodin. dle prezenční listiny. Nepřítomen:

Zápis. z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:00 hodin. dle prezenční listiny. Nepřítomen: Zápis z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí 25. 7. 2016 od 16:00 hodin. Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Dana Kodrasová Ing. I. Božáková, Ing. V. Král, Program

Více

OBEC OSTŘEDEK Ostředek 60, p.chocerady tel

OBEC OSTŘEDEK Ostředek 60, p.chocerady tel Zasedání zastupitelstva obce Ostředek č. 5/2019 dne 11. února 2019 Místo konání: Kancelář OÚ Ostředek, Ostředek 60 Začátek zasedání: 17:05 Přítomni: Ing. Marek Škvor, Blanka Svobodová, Mgr. Pavel Zeman,

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici Datum: 15.4.2009 Přítomní členové zastupitelstva: Omluveni: Ing. Josef Bušák, Miroslav Pilař, Jiří Kühnel MVDr. Josef Šafařík, Květa Štilcová, Jaroslav

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 1 č.j. 7/2013 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 26.7.2013 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 29.7.2013 19:05 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání: 29.7.2013 20:20

Více

M ě s t o H o r n í S l a v k o v, okres Sokolov USNESENÍ

M ě s t o H o r n í S l a v k o v, okres Sokolov USNESENÍ M ě s t o H o r n í S l a v k o v, okres Sokolov USNESENÍ (anonymizované pro ochranu osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb.) z 14. zasedání Rady města, konaného dne 30. 05. 2018 od 14.00 hodin v kanceláři

Více