P O Z VÁ N K A. 28. listopadu 2013 ( tvrtek)

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "P O Z VÁ N K A. 28. listopadu 2013 ( tvrtek)"

Transkript

1 Spoleenství Plickova 571 a 572 Plickova 572/1, Praha 4 I: P O Z VÁ N K A na 8. výroní shromáždní Spoleenství Plickova 571 a 572 které se koná dne 28. listopadu 2013 (tvrtek) Program: v hod. v jídeln Základní školy Mendelova 550, Praha 4 Prezence od 17,45 hod 1. Zahájení, zjištní usnášení schopnosti shromáždní 2. Zpráva o innosti výboru (píloha. 1) 3. Roní úetní závrky za rok 2012 a zpráva o hospodaení SVJ ke dni (píloha. 2) 4. Plán oprav a údržby na rok Hlasování ke schválení: - úetní závrky za rok plánu oprav a údržby na rok Rzné 9. Usnesení Hosté: editel SBD Nový domov Ing. Vladimír Štulík Pokud se nemžete osobn dostavit, vystavte laskav plnou moc k zastupování dle vzoru v pozvánce pro svého zástupce (nap. nkterého lena výboru).

2 Plná moc Já,.., jméno zmocnitele (uvete své jméno) adresa: Plickova...., bytová jednotka.., Praha Háje, zplnomocuji tímto panapaní (jméno osoby, které dáváte plnou moc, možno též uvést lena výboru SVJ, nap. Zdenk Pavlík) k tomu, aby mne zastupoval (a) na výroním shromáždní Spoleenství Plickova 571 a 572, které se koná dne 28. listopadu 2013 a mým jménem hlasoval (a) a pijímal (a) veškerá rozhodnutí. V Praze, dne podpis

3 Prbžné informace o innostech výboru jsou prezentovány na internetových stránkách našeho SVJ, adresa: Na tchto internetových stránkách jsou mj.: doplnny výsledky hospodaení SVJ zápisy ze schzek výboru vlastník, které se pravideln konají 1. stedu v msíci od 19:00 20:00 hodin zápisy z výroních shromáždní SVJ PROSINEC 2012 ešení drobných oprav: o opraveny povrchové praskliny na stešní krytin domu, kontrola fa Robert Hons o objednán deratizér a umístny nástrahy na potkany, výskyt v máírn domu 572 Zjišování cenové výhodnosti hromadné výmny hlavních bytových jisti. Probíhají pravidelné msíní kontrolní odety patních vodomr, zda mí správn. Prevence pro pípad reklamace spolených patních vodomr. V prosinci probhlo pravidelné výroní shromáždní SVJ. S firmou OTIS probíhá další jednání o prodloužení záruky na LED osvtlení výtah. V prosinci byla provedena odborná zkouška výtah, nebyly zjištny žádné závažné problémy. Drobné závady odstranny bhem preventivní prohlídky výtah v únoru LEDEN 2013 ešení drobných oprav: o podlahová krytina v 572, 7. patro o prasklá žárovka 572, pízemí Výbor doporuil dodavatele pro hromadnou výmnu hlavních bytových jisti - firmu Elreko Praha s.r.o. Akce s výmnou naplánována na konec ledna. Akci pro vlastníky pomáhal realizovat pan Vilímovský. Konená cena za jednu bytovou jednotku byla 1400 K. Pan Vilímovský pedal všem majitelm revizi a vrátil peplatek ze zálohy. Na Mstský soud v Praze - od. Obchodního rejstíku dodány nové Stanovy SVJ schválené na shromáždní dne Ve 4. týdnu probhla výmna vodomr a uzavíracích kohout na studenou vodu. V lednu provedeny odety vody a tepla za rok 2012 Výbor provedl revizi smlouvy o zajišování správy spolených ástí domu se SBD ND. S firmou OTIS probhlo písemné prodloužení záruky LED osvtlení obou výtah. Vzhledem k vyššímu zstatku finanních prostedk na bžném út SVJ výbor jednal o možnostech uložení cca 600 tis. K na spoící úet s vyšší úrokovou sazbou než na bžném útu.

4 ÚNOR 2013 ešení drobných oprav: o 2x výmna pohybového idla osvtlení V suterénu 572 (máírna) uhynul potkana v odpadním vodovodním potrubí, které vede z máírny do hlavní odpadní kanalizace. Objednána služba na mechanické proištní odpadního vedení. Firmou Elreko byly nahrazeny jistie obou výtah za nové jistie s nižším jištním. Nižší jištní bylo zvoleno s dostatenou rezervou proti požadavku výrobce obou výtah. Dvodem akce bylo snížení provozních náklad PRE a náhrada starých jisti za nové. Dne byl podepsán dodatek. 2 ke smlouv o nájmu nebytových prostor v 572 s paní Špírkovou. Dodatek je platný od a upravuje dobu nájmu na dobu neuritou, stanovuje výpovdní podmínky a rozšiuje smlouvu o inflaní doložku. BEZEN 2013 ešení drobných oprav: o nákup 6ks pohyb. idel Panlux SL2400B - doplnní skladových zásob Výbor poptal u firmy Elreko Praha s.r.o. vypracování nabídky na výmnu hlavních rozvod el. energie v našich domech (spolené rozvody na chodb). Vzhledem k negativním vlastnostem hliníku by bylo kvli bezpenosti nás všech vhodné vedení nahradit za m. OTIS doplnila na náš sklad 2ks náhradních LED set osvtlení pro kabiny našich výtah (zápjka pro pípad reklamace) Firma Lev provedla vyištní odpadu v suterénu 572 (máírna), kde byl uhynulý potkan. Na steše našich dom byly zjištny drobné netsnosti. Opravu jsme objednali u firmy Hons, která se dlouhodob stará o naší stechu. SBD Nový Domov pedalo výboru SVJ sestavy k výsledku hospodaení k DUBEN 2013 Návazn na pomrn vysoký zstatek finanních prostedk na bžném útu výbor v beznu založil u SOB spoící úet, na který pevedl 600 tis. K, a to z dvodu vyšší úrokové sazby než na stávajícím bžném út. Prbžn bude výbor sledovat nabídky jiných bank pro event. vyšší zhodnocení úspor. KVTEN 2013 Výbor provedl revizi smlouvy o správ domu z roku 2007, uzavenou s SBD Nový Domov. Smlouva je v poádku a nejasnosti vysvtleny. Smlouva zstává dále v platnosti. Na steše našich dom jsou zjištny drobná poškození pnového plášt kolem atiky a výskyt mechu kolem výtahových šachet. Na zaátku léta se výbor dohodne s firmou Hons, která se dlouhodob stará o naší stechu, na odstranní tchto závad. Zatékání nehrozí. povinné revize dom: o domovní plynovody o kontrola hasicí pístroje,hydranty,pedpisy o hasicí pístroje, periodická o údržba a prohlídka výtah OTIS - probíhá 1x za kvartál Firma PlanetA pevzala závazky od f. CentroNet, se kterou jsme podepsali smlouvu o umístní technologie pro poskytování komunikaních služeb (Internet, TV, telefon..) v našich domech. Protože CentroNet nemže dosáhnout úel smlouvy, smlouva o umístní zaízení bude f. CentroNet vypovzena s okamžitou platností a se shodným obsahem bude podepsána s PlanetA (A1M).

5 ERVEN 2013 ešení drobných oprav: o oprava pohybového idla v 572 o úprava konfigurace zvonk v 572 o problém s vodou ve výtahové šacht 572 a 571 ERVENEC 2013 ešení drobných oprav: o problém s vodou ve výtahové šacht 572 a 571 povinné revize dom: o elektrická zaízení v dom - provedla f. ELREKO Praha s.r.o dne SRPEN 2013 ešení drobných oprav: o vysušení výtahové šachty 572 o odstranní mechu u paty našich dom o odstranní drobných vad na steše našich dom o výmna pohybového idla v 571 ZÁÍ 2013 údržba a prohlídka výtah OTIS - probíhá 1x za kvartál od zaátku roku. ÍJEN 2013 ešení drobných oprav: o obnoven nátr plášt stechy - fa. J.Wegschmied o obnoven nátr krycích plech stechy - fa. J.Wegschmied o oprava drobných netsností - fa. Hons o zrušen nepotebný stožár na steše (odstranní rizika zatékání) - fa. J.Wegschmied o vyrovnání prohlubní na steše speciální hmotou (odstranní rizika zatékání) - fa. Hons o výmna prhledu k elektromru na rozvadích hlavního el. vedení výbor SVJ o oprava ochrany proti ptactvu na steše - výbor SVJ a p. Vilímovský o nákup materiálu na opravy (plexiskla, patex páska, hroty proti ptákm, Roundup, špachtle) Na jae píštího roku konec garantované životnosti radiátorových mi tepla Siemens. Protože se objevily první pípady poruch tchto mi, bylo nutné provést výbr nejvhodnjší a cenov nejvýhodnjší ešení, poptáno více než deset firem. Výmna odsouhlasena vlastníky hlasováním ve 39. a 40. týdnu. SVJ výbor ešil výzvu odboru životního prostedí ÚMP11 ohledn nepoádku v prostoru stání popelnic. Neoprávnné odkládání odpadu je pestupek proti veejnému poádku a pachatele takového jednání je možné postihnout pokutou do 50tis.K. Pokud zjistíte neoprávnné odkládání odpadu, M Praha 11 doporuuje kontaktovat ihned mstskou policii na lince 156 (zdarma). Pokud se pachatele nepodaí najít a usvdit, požaduje odbor životního prostedí úklid po SVJ, což nás bude všechny stát finanní prostedky!!! Neodstranní nepoádku je pod hrozbou pokuty pro SVJ až do výše 500tis. K!!! Žádáme proto obyvatele domu, aby ve vlastním zájmu, neodkládali nepotebné vci do prostoru stání mimo popelnice, ale pro objemný odpad z domácností (jako je nap.: nábytek, koberce, podlahové PVC, umyvadla, záchodové mísy apod.) využívali zdarma velkoobjemový kontejner (VOK), který je opakovan pistaven v ul. Plickova 880. Píprava podklad na pravidelné výroní shromáždní SVJ.

6 LISTOPAD 2013 ešení drobných oprav: o v ešení vyrovnání prohlubní na steše speciální hmotou (riziko zatékání) - fa. Hons o ešení odstranní výhrad z provedené revize el. zaízení, revizi provedla f. Elreko o úprava nastavení pohyb. idla v 572 a 571 o výmna pohyb. idla v 571 o výmna dvou žárovek na chodb v 572 a 571 o oprava rámu dveí v 572 o nákup a výmna dvou zamykacích klik k pronajímaným lodžiím v 572 (1x nefunní zamykání a 1x násilné vniknutí) probhla výmna radiátorových mi tepla. Záruka na nové je 2 roky a životnost 10let. Další výmna probhne z preventivních dvod po 9 letech, tj. v roce SVJ výbor zvažuje obdrženou nabídku PRE s garancí ceny silové elektiny po dobu 2 let a jednorázový bonus 2500K na odbrné místo (máme 4). Nabídka je platná do Dne 28. listopadu 2013 v 18:00 výroní shromáždní SVJ. Výbor pedal podklady na shromáždní vlastníkm.

7 Náklady na provoz a údržbu objektu do ZOBF 2013 Datum Tvorba Výdaje Text Zstatek v K v K v K Leden Výmna vodomr Únor Výtahy revize Pohybový senzor Výtahy výmna jisti Bezen Instalatérské práce v suterénu Petsnní spár a atiky na steše Duben Kvten Výtahy revize erven Sanace výtahové šachty ervenec Výtahy oprava jistie Pojistka proti vysazení dveí prodejny Oprava spolených balkon Srpen Výtahy revize Záí Nátr stechy íjen Revize elektro Hroty proti holubm Oprava stechy Kliky ke spoleným balkonm Listopad Výtahy revize Proisnec Výmna mi tepla Odstranní závad z revize elktro

8

9 Návazn na ukonenou úetní závrku a audit za rok 2012 pedkládá výbor výsledky hospodaení SVJ 237 k : údaje v K hospodáský výsledek ZOBF píjmy z pronájmu vlastník zstatek na útu provozních prostedk celkem Píjmy z pronájm a zstatek na útu provozních prostedk budou vlastníkm zapoteny po roním vyútování do nájemného ve II.tvrtletí ástka rovnající se hospodáskému výsledku bude pevedena do ZOBF jako píjem V Praze, bezen 2013 Výbor SVJ 237

10 Plán ZOBF 2014 píjmy výdaje text zstatek K K

Sestavil : íjen 2010, Vilímovský

Sestavil : íjen 2010, Vilímovský Pozvánka na 5.výroční shromáždění Výbor Společenství Plickova 571 a 572 Vás zve na výroční shromáždění, které se koná ve středu dne 10.listopadu 2010 v 18.30 hod. v ZŠ Mendelova, Praha 4. Prezence od 18.15

Více

POZVÁNKA. 15. listopadu 2011

POZVÁNKA. 15. listopadu 2011 Společenství Plickova 571 a 572 Plickova 572/1, 149 00 Praha 4 IČ: 27405320 www.naseplickova.over.cz POZVÁNKA na 6.výroční shromáždění Společenství Plickova 571 a 572, které se koná v úterý dne 15. listopadu

Více

P O Z VÁ N K A. 12. prosince 2012 (st eda)

P O Z VÁ N K A. 12. prosince 2012 (st eda) Spoleenství Plickova 571 a 572 Plickova 572/1, 149 00 Praha 4 I: 27405320 P O Z VÁ N K A na 7. výroní shromáždní Spoleenství Plickova 571 a 572 které se koná ve stedu 12. prosince 2012 (steda) Program:

Více

!"#$%"& '( #)*&*!"#$ + $%!&&', "()*+*)* -. ++,-,+*") ".** /0121 12 345 6( 0* 7 8 7 (

!#$%& '( #)*&*!#$ + $%!&&', ()*+*)* -. ++,-,+*) .** /0121 12 345 6( 0* 7 8 7 ( "#$%"& '( #)*&*"#$ + $%&&', "()*+*)* -. ++,-,+*") ".** /0121 / 0 -( /0121 5607 % '8 /0:6 &1 '1 1 9 9 '0

Více

ROZVAHA. ke dni 31.12.2011 I 26701626. Stav k poslednímu dni úet. období. Stav k prvnímu dni úet. období. íslo ádku A K T I V A.

ROZVAHA. ke dni 31.12.2011 I 26701626. Stav k poslednímu dni úet. období. Stav k prvnímu dni úet. období. íslo ádku A K T I V A. Výet položek podle vyhlášky. 504/2002 Sb. ve znní vyhlášky. 476/2003 Sb. ROZVAHA ke dni 31.12.2011 Název, sídlo a právní forma a pedmt innosti úetní jednotky I 26701626 SVJ domu Bochovská 560,561,562,563

Více

!"#$%&#' () ""*'*"#$% +!!", #$% &'%%% -. /0*1*"#$%$120# () ()! *( 56 789 :) 4* ; / ; ) $*

!#$%&#' () *'*#$% +!!, #$% &'%%% -. /0*1*#$%$120# () ()! *( 56 789 :) 4* ; / ; ) $* !"#$%&#' () ""*'*"#$% +!!", #$% &'%%% -. /0*1*"#$%$120# () ()! *( " +,) - *(. - *( 3 " (/ 0(1 1 4 -) 2.3 4( 789 :) -< 47 V souvislosti s ustanoveními nového obanského zákoníku zaíná výbor pipravovat nové

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 10 konaného dne 20. ervna 2012

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 10 konaného dne 20. ervna 2012 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 10 konaného dne 20. ervna 2012 Projednání pedkládaných zpráv: 1. Žádost Mgr. Hladilové o prodej pozemku v blízkosti jejího domu 2. Uzavení smnné smlouvy

Více

Návazně na ukončenou účetní závěrku a audit SBD Nový domov za rok 2008 předkládá výbor výsledky hospodaření SVJ 237 k 31.12.2008:

Návazně na ukončenou účetní závěrku a audit SBD Nový domov za rok 2008 předkládá výbor výsledky hospodaření SVJ 237 k 31.12.2008: Příloha č.1 Návazně na ukončenou účetní závěrku a audit SBD Nový domov za rok 2008 předkládá výbor výsledky hospodaření SVJ 237 k 31.12.2008: údaje v Kč hospodářský výsledek 199 ZOBF 1 586 271 příjmy z

Více

26. listopadu 2015 (čtvrtek)

26. listopadu 2015 (čtvrtek) Společenství Plickova 571-572, Praha 4 Plickova 572/1, 149 00 Praha 4 Háje Identifikační číslo: 276 42 402 P O Z VÁ N K A na 10. výroční shromáždění Společenství Plickova 571-572, Praha 4 které se koná

Více

29. listopadu 2018 (čtvrtek)

29. listopadu 2018 (čtvrtek) Společenství vlastníků jednotek Plickova 571-572, Praha 4 Plickova 572/1, 149 00 Praha 4 Háje Identifikační číslo: 276 42 402 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Údaje o plnní píjm a výdaj za rok 2016 a o stavu finanních prostedk k Skutenost. Upravený. Schválený rozpoet (K) Název položky (K)

Údaje o plnní píjm a výdaj za rok 2016 a o stavu finanních prostedk k Skutenost. Upravený. Schválený rozpoet (K) Název položky (K) Závrený úet hospodaení Venkovského mikroregionu Moravice za rok 2016 (podle 17 zákona. 250/2000 Sb., o rozpotových pravidlech územních rozpot) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 02.04.2007

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 02.04.2007 Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 02.04.2007 Usnesení. 332 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 26. 3. 2007. Usnesení. 333 Rada msta rozhodla zveejnit zámr pronájmu vleky Brloh sestávající

Více

V Ý R O N Í Z P R Á V A o výsledcích hospodáské innosti za rok 2017

V Ý R O N Í Z P R Á V A o výsledcích hospodáské innosti za rok 2017 STAVEBNÍ BYTOVÉ DRUŽSTVO NOVÁ HU /zkratka SBD NH/ OSTRAVA - VÝŠKOVICE vedené v OR u Krajského soudu v Ostrav spisová znaka oddíl Dr XXII vložka 29 I:00050831 V Ý R O N Í Z P R Á V A o výsledcích hospodáské

Více

POZVÁNKA v souladu s ustanovením 11 zákona.72/1994 Sb., v platném znní, svolává výbor spoleenství

POZVÁNKA v souladu s ustanovením 11 zákona.72/1994 Sb., v platném znní, svolává výbor spoleenství POZVÁNKA v souladu s ustanovením 11 zákona.72/1994 Sb., v platném znní, svolává výbor spoleenství Shromáždní Spoleenství vlastník jednotek domu Teplická p. 276-284 Stížkov, Praha 9 (SVJ) Doba konání: dne

Více

POZVÁNKA. SHROMÁŽDNÍ VLASTNÍK JEDNOTEK na úterý 10. dubna 2018 od 17:00 hodin do KD MEDUZA v Most

POZVÁNKA. SHROMÁŽDNÍ VLASTNÍK JEDNOTEK na úterý 10. dubna 2018 od 17:00 hodin do KD MEDUZA v Most POZVÁNKA Pedseda Spoleenství vlastník jednotek bl. 525,.p. 3096-3109, ulice Javorová, Most, Stavební bytové družstvo Krušnohor, svolává v souladu se stanovami SVJ: SHROMÁŽDNÍ VLASTNÍK JEDNOTEK na úterý

Více

V Ý R O N Í Z P R Á V A o výsledcích hospodáské innosti za rok 2012

V Ý R O N Í Z P R Á V A o výsledcích hospodáské innosti za rok 2012 STAVEBNÍ BYTOVÉ DRUŽSTVO NOVÁ HU OSTRAVA - VÝŠKOVICE vedené v OR u Krajského soudu v Ostrav spisová znaka oddíl Dr XXII vložka 29 I:00050831 V Ý R O N Í Z P R Á V A o výsledcích hospodáské innosti za rok

Více

Z Á P I S. Ze shromáždění vlastníků jednotek SVJ 237 Plickova 571 a 572 konané dne 1.listopadu 2007 v Základní škole Mendelova, Praha 4 - Háje

Z Á P I S. Ze shromáždění vlastníků jednotek SVJ 237 Plickova 571 a 572 konané dne 1.listopadu 2007 v Základní škole Mendelova, Praha 4 - Háje Z Á P I S Ze shromáždění vlastníků jednotek SVJ 237 Plickova 571 a 572 konané dne 1.listopadu 2007 v Základní škole Mendelova, Praha 4 - Háje Schůzi zahájil a řídil předseda výboru SVJ M.Vilímovský v 18,00

Více

Prohlášení vlastníka domu.p.975 (Konvalinka) o vymezení jednotek v budov

Prohlášení vlastníka domu.p.975 (Konvalinka) o vymezení jednotek v budov První rezidenní uzavený investiní fond, a.s. I: 241 30 249; se sídlem Praha 3, Žižkov, Konvova 2660/141, PS 130 83; zapsaná v obchodním rejstíku vedeném Mstským soudem v Praze, oddíl B, vložka 17277; jednající

Více

V Ý R O N Í Z P R Á V A o výsledcích hospodáské innosti za rok 2011

V Ý R O N Í Z P R Á V A o výsledcích hospodáské innosti za rok 2011 STAVEBNÍ BYTOVÉ DRUŽSTVO NOVÁ HU OSTRAVA - VÝŠKOVICE vedené v OR u Krajského soudu v Ostrav spisová znaka oddíl Dr XXII vložka 29 I:00050831 V Ý R O N Í Z P R Á V A o výsledcích hospodáské innosti za 2011

Více

NÁVRH ZÁVRENÉHO ÚTU MSTA MIROŠOV ZA ROK 2012

NÁVRH ZÁVRENÉHO ÚTU MSTA MIROŠOV ZA ROK 2012 NÁVRH ZÁVRENÉHO ÚTU MSTA MIROŠOV ZA ROK 2012 1.Údaje o plnní píjm a výdaj za rok 2012 (údaje v K) 1.1. ROZPOTOVÉ HOSPODAENÍ DLE TÍD - PÍJMY 2012 tída skutenost rozpoet rozpoet % SR % UR schválený upravený

Více

VÝRO NÍ ZPRÁVA o hospoda ení SLOVÁCKA, stavebního bytového družstva Uherské Hradišt

VÝRO NÍ ZPRÁVA o hospoda ení SLOVÁCKA, stavebního bytového družstva Uherské Hradišt VÝRONÍ ZPRÁVA o hospodaení SLOVÁCKA, stavebního bytového družstva Uherské Hradišt ROK 2009 OBSAH : 1 ÚVOD... 3 1.1 PEDMT INNOSTI... 3 1.2 ORGÁNY DRUŽSTVA... 3 1.3 ÚDAJE O LENSKÉ ZÁKLADN... 4 1.4 ÚDAJE

Více

! "#$#$%&' ( $%!&&' ) "())*)+) *+ "+,+,*)"+ "(+) -./0/ ./ 012 3! -# 4 5 4! &# 6!357 Ovený zápis ze Shromáždní je publikován na webu KBIII.

! #$#$%&' ( $%!&&' ) ())*)+) *+ +,+,*)+ (+) -./0/ ./ 012 3! -# 4 5 4! &# 6!357 Ovený zápis ze Shromáždní je publikován na webu KBIII. ! "#$#$%&' ( $%!&&' ) "())*)+) *+ "+,+,*)"+ "(+) -./0/, -./0/ 34.5 % '6 &!/ '/!/ 7 '. 9%//% 0.!4 2 %// 5 /.:"' ' % 2 %; ++( - *! -../ 0 3! &# 6!357 Ovený zápis ze Shromáždní je publikován na webu

Více

Obec Jindichovice,Jindichovice 232,358 01 Kraslice Plnní rozpotu k 30.06.2010 Skutenost Rozpoet %plnní poznámky 1 000 K Píjmy: Da z píjmu

Obec Jindichovice,Jindichovice 232,358 01 Kraslice Plnní rozpotu k 30.06.2010 Skutenost Rozpoet %plnní poznámky 1 000 K Píjmy: Da z píjmu Obec Jindichovice,Jindichovice 232,358 01 Kraslice Plnní rozpotu k 30.06.2010 Skutenost Rozpoet %plnní poznámky K 1 000 K Píjmy: Da z píjmu fyz.osob.závislá innost 516 885,43 950,00 54,41% Da z píjmu fyz.osob

Více

Pedmt úpravy. Vymezení pojm

Pedmt úpravy. Vymezení pojm 372/2001 Sb. VYHLÁŠKA Ministerstva pro místní rozvoj ze dne 12. íjna 2001, kterou se stanoví pravidla pro rozútování náklad na tepelnou energii na vytápní a náklad na poskytování teplé užitkové vody mezi

Více

Mikroregion Miroslavsko, nám. Svobody 1, Miroslav I , ZÁVRENÝ ÚET. za rok 2015

Mikroregion Miroslavsko, nám. Svobody 1, Miroslav I ,   ZÁVRENÝ ÚET. za rok 2015 Mikroregion Miroslavsko, nám. Svobody 1, 671 72 Miroslav I 71182039, www.miroslavsko.cz N á v r h ZÁVRENÝ ÚET za rok 2015 V Miroslavi, dne 12. kvtna 2016 Pedkládá: Volf Roman v.r. pedseda svazku Zpracovala:

Více

Zápis ze schze výboru Spoleenství vlastník jednotek NOVÁ HARFA I Podkováská.p /2015

Zápis ze schze výboru Spoleenství vlastník jednotek NOVÁ HARFA I Podkováská.p /2015 Zápis ze schze výboru Spoleenství vlastník jednotek NOVÁ HARFA I Podkováská.p. 933. 1/2015 Datum schze: 19.1.2015 Místo jednání: Praha Pítomni: M. Glogar (MG), M. Tintra (MT), B. Zemanová (BZ), P. Samohejl

Více

Zasedání zastupitelstva obce Skrchov

Zasedání zastupitelstva obce Skrchov Zápis byl upraven pro poteby vyvšení na elektronické úední desce z dvodu ochrany osobních údaj Zasedání zastupitelstva obce Skrchov. 26 konaná dne 2. 9. 2008 Schze se konala v budov obecního úadu, zahájena

Více

Píloha roní úetní závrky sestavené ke dni 31.12.2005

Píloha roní úetní závrky sestavené ke dni 31.12.2005 Píloha roní úetní závrky sestavené ke dni 31.12.2005 l. 1 Informace o úetní jednotce Název úetní jednotky : Msto Vimperk sídlo : Steinbrenerova 6, Vimperk, 385 17 Identifikaní íslo : 00250805 právní forma

Více

P O Z VÁ N K A. 27. listopadu 2014 (čtvrtek)

P O Z VÁ N K A. 27. listopadu 2014 (čtvrtek) Společenství Plickova 571-572, Praha 4 Plickova 572/1, 149 00 Praha 4 Háje Identifikační číslo: 276 42 402 P O Z VÁ N K A na 9. výroční shromáždění Společenství Plickova 571-572, Praha 4 které se koná

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 15.01.2007 Usnesení. 19 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 8. 1. 2007. Usnesení. 20 Rada msta souhlasí v souladu s 715 obanského zákoníku s výmnou

Více

Návrh. Závrený úet Msta. za rok 2005

Návrh. Závrený úet Msta. za rok 2005 Msto Vimperk, Steinbrenerova 6, Vimperk Návrh Závrený úet Msta za rok 2005 (podle 17 zákona. 250/2000 Sb., o rozpotových pravidlech územních rozpot, ve znní platných pedpis) 1 1. Údaje o plnní píjm a výdaj

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 7 konaného dne 30. 11. 2011

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 7 konaného dne 30. 11. 2011 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 7 konaného dne 30. 11. 2011 Projednání pedkládaných zpráv: 1. Prodej pozemk pro stavbu rodinného domu v lokalit Malina III 2. Žádost pana Kotase o prodej

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 14.05.2007

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 14.05.2007 Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 14.05.2007 Usnesení. 508 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 7. 5. 2007. Usnesení. 509 Rada msta rozhodla zveejnit zámr pronájmu ásti pozemku zapsaného

Více

Návrh rozpotu na rok 2004 A - daové píjmy

Návrh rozpotu na rok 2004 A - daové píjmy Návrh rozpotu na rok 2004 A - daové píjmy položka text rozpoet v tis. K 1111 da ze závislé innosti 1300 1112 da z píjmu fyz. osob (OSV#) 500 1113 da srážková 70 1121 da z píjmu práv. osob 1 300 1122 da

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 9 konaného dne 25. dubna 2012

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 9 konaného dne 25. dubna 2012 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 9 konaného dne 25. dubna 2012 Projednání pedkládaných zpráv: 1. TIMUR, o. s. seznámení s výsledky dotazníkového šetení Spokojenost oban s místním spoleenstvím

Více

Program (19,00 21,15 hodin)

Program (19,00 21,15 hodin) Program (19,00 21,15 hodin) Zahájení Volba nového člena výboru - hlasování Volba náhradníků výboru hlasování Zpráva o činnosti výboru a hospodaření SVJ Nová výše záloh - hlasování fond oprav ostatní zálohy

Více

ZÁPIS ZE SCHŮZE VÝBORU konaná formou elektronické konference ve dnech až

ZÁPIS ZE SCHŮZE VÝBORU konaná formou elektronické konference ve dnech až ZÁPIS ZE SCHŮZE VÝBORU 24. 9. 2016 konaná formou elektronické konference ve dnech 24. 9. 2016 až 30. 9. 2016 PROGRAM: 1. Účast a schválení zápisu z minulé schůze účastní se všichni členové výboru, zároveň

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 15.05.2006

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 15.05.2006 Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 15.05.2006 Usnesení. 456 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 09.05.2006. Usnesení. 457 Rada msta rozhodla uzavít Dohodu o spolupráci pi zajištní zptného

Více

Organizační směrnice č. 2/2014 PRAVIDLA PRO TVORBU A ČERPÁNÍ DLOUHODOBÉ ZÁLOHY NA OPRAVY A ÚDRŽBU DRUŽSTEVNÍCH BYTŮ A DRUŽSTEVNÍCH NEBYTOVÝCH PROSTORŮ

Organizační směrnice č. 2/2014 PRAVIDLA PRO TVORBU A ČERPÁNÍ DLOUHODOBÉ ZÁLOHY NA OPRAVY A ÚDRŽBU DRUŽSTEVNÍCH BYTŮ A DRUŽSTEVNÍCH NEBYTOVÝCH PROSTORŮ Organizační směrnice č. 2/2014 PRAVIDLA PRO TVORBU A ČERPÁNÍ DLOUHODOBÉ ZÁLOHY NA OPRAVY A ÚDRŽBU DRUŽSTEVNÍCH BYTŮ A DRUŽSTEVNÍCH NEBYTOVÝCH PROSTORŮ 1. Předmět úpravy 1.1 Směrnice navazuje na organizační

Více

PRAVIDLA HOSPODAŘENÍ Společenství vlastníků jednotek Plickova , Praha 4

PRAVIDLA HOSPODAŘENÍ Společenství vlastníků jednotek Plickova , Praha 4 PRAVIDLA HOSPODAŘENÍ kterými se stanoví způsob a režim záloh a příspěvků na správu domu a na služby spojené s užíváním bytových jednotek a jejich vyúčtování dále jen Pravidla Dům: Bytové domy na adrese

Více

! " #$%&%'&$&()''!'3455% !1!! +!+#2 *+#,- !" #$% & "' " ( ' ' )* ) " (. * " *" "', 0, )')' "" 1 !6)789:;<=% $) ) (! '., )/%&

!  #$%&%'&$&()''!'3455% !1!! +!+#2 *+#,- ! #$% & '  ( ' ' )* )  (. *  * ', 0, )')'  1 !6)789:;<=% $) ) (! '., )/%& !" #$% & "' " ( ' ' )* ) " '(& +','))&- (. * " *" "', ')/ 0, )')' "" 1 2(! " #$%&%'&$&()''!'3455% *+#,-.!/0(!6)789:;

Více

S t a n o v y spoleenství vlastník jednotek

S t a n o v y spoleenství vlastník jednotek S t a n o v y spoleenství vlastník jednotek Spoleenství vlastník jednotek pro dm (dále jen spoleenství ) se sídlem ÁST PRVNÍ VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ l. I Základní ustanovení (1) Spoleenství vlastník jednotek

Více

Od zaátku druhého roku nájmu si pronajímatel vyhrazuje právo zvýšit nájemné až o 15 %. Toto zvýšené nájemné bude platit pro celý druhý rok nájmu.

Od zaátku druhého roku nájmu si pronajímatel vyhrazuje právo zvýšit nájemné až o 15 %. Toto zvýšené nájemné bude platit pro celý druhý rok nájmu. usnesením. 227 Rady msta Vimperk ze dne 1.3.2004, usnesením. 697 Rady msta Vimperk ze dne 28.6.2004 a usnesením. 636 Rady msta Vimperk ze dne 11.6.2007 zámr.74/19/07 pronájmu a budoucího prodeje nemovitostí

Více

CELOMSTSKY ZÁVAZNÁ FORMA NÁVRHU NA PRONÁJEM BYT Z NOVÉ VÝSTAVBY A UVOLNNÝCH BYT V BYTOVÉM FONDU HL.M. PRAHY NESVENÉM MSTSKÝM ÁSTEM

CELOMSTSKY ZÁVAZNÁ FORMA NÁVRHU NA PRONÁJEM BYT Z NOVÉ VÝSTAVBY A UVOLNNÝCH BYT V BYTOVÉM FONDU HL.M. PRAHY NESVENÉM MSTSKÝM ÁSTEM Píloha.1 k usnesení Rady HMP. 1500 ze dne 5.12.2000 CELOMSTSKY ZÁVAZNÁ FORMA NÁVRHU NA PRONÁJEM BYT Z NOVÉ VÝSTAVBY A UVOLNNÝCH BYT V BYTOVÉM FONDU HL.M. PRAHY NESVENÉM MSTSKÝM ÁSTEM Celomstsky závazná

Více

AKTIVA CELKEM kontrolní íslo (". 1-13)

AKTIVA CELKEM kontrolní íslo (. 1-13) vyhláškou. 504/2002 Sb. ve zn ní pozd jších p edpis k 31.12.2012 (v celých tis. K) I!O Název úetní jednotky Spoleenství vlastník jednotek NOVÁ HARFA I - Podková ská p. 933 Praha 9, Podková ská 933 PS"

Více

Návrh. Závrený úet Msta. za rok 2006

Návrh. Závrený úet Msta. za rok 2006 K projednání Zastupitelstvu msta Vimperk dne 25. 06. 2007 Msto Vimperk, Steinbrenerova 6, Vimperk Návrh Závrený úet Msta za rok 2006 (podle 17 zákona. 250/2000 Sb., o rozpotových pravidlech územních rozpot,

Více

Zápis. konané dne 20.kvtna 2005 v 10:00 hodin

Zápis. konané dne 20.kvtna 2005 v 10:00 hodin Zápis z ádné valné hromady akciové spolenosti PAVUS, a.s. se sídlem Prosecká 412/74, 190 00 Praha 9 Prosek, I:60193174 zapsané v obchodním rejstíku, vedeném Mstským soudem v Praze oddíl B, vložka 2309

Více

1. prosince 2016 (čtvrtek)

1. prosince 2016 (čtvrtek) Společenství Plickova 571-572, Praha 4 Plickova 572/1, 149 00 Praha 4 Háje Identifikační číslo: 276 42 402 P O Z VÁ N K A na 11. výroční shromáždění Společenství Plickova 571-572, Praha 4 které se koná

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 29.05.2006

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 29.05.2006 Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 29.05.2006 Usnesení. 522 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 22.05.2006. Usnesení. 523 Rada msta Vimperk rozhodla uzavít Dodatek.1 ke smlouv o dílo.05/06

Více

Závrený úet roku 2006 ( plán výnos a náklad )

Závrený úet roku 2006 ( plán výnos a náklad ) Vodohospodáské sdružení Turnov Antonína Dvoáka 287, Turnov Závrený úet roku 2006 ( plán výnos a náklad ) únor 2007 ROZPOET 1. ÚPRAVA 2. ÚPRAVA SKUTENOST POZNÁMKA.. SÚ AÚ Org. K K K K 1 Výnosy z nájemného

Více

Mendelova univerzita v Brn SMRNICE. 4/2013. Vydávání prkazu zamstnance Mendelovy univerzity v Brn a nkterých dalších prkaz

Mendelova univerzita v Brn SMRNICE. 4/2013. Vydávání prkazu zamstnance Mendelovy univerzity v Brn a nkterých dalších prkaz Mendelova univerzita v Brn Ureno: Brno 8. dubna 2013 Všem pracovištím j.: 6684/2013-980 SMRNICE. 4/2013 Vydávání prkazu zamstnance Mendelovy univerzity v Brn a nkterých dalších prkaz lánek 1 Obecná ustanovení

Více

K bodu 1 programu: 46. zasedání ZM Praha Bchovice zahájil dne v 18:00 hodin starosta M Praha Bchovice Ing. Jií Santolík.

K bodu 1 programu: 46. zasedání ZM Praha Bchovice zahájil dne v 18:00 hodin starosta M Praha Bchovice Ing. Jií Santolík. Zápis z 46. zasedání Zastupitelstva M Praha Bchovice konaného dne 2. 5. 2006 v zasedací místnosti ÚM Praha Bchovice, Za Poštovskou zahradou 479, Praha 9 K bodu 1 programu: 46. zasedání ZM Praha Bchovice

Více

Pravidla pro poskytování finanních dotací a píspvk v oblasti volnoasových aktivit dtí a mládeže z rozpotu Msta Jindichv Hradec

Pravidla pro poskytování finanních dotací a píspvk v oblasti volnoasových aktivit dtí a mládeže z rozpotu Msta Jindichv Hradec Pravidla pro poskytování finanních dotací a píspvk v oblasti volnoasových aktivit dtí a mládeže z rozpotu Msta Jindichv Hradec Poskytování finanních dotací a píspvk se ídí obecn závaznými pedpisy. Jedná

Více

Než za nete vypl ovat tiskopis, p e t te si, prosím, pokyny. P IZNÁNÍ

Než za nete vypl ovat tiskopis, p e t te si, prosím, pokyny. P IZNÁNÍ Finannímu úadu pro / Specializovanému nannímu úadu Hlavní mesto ˇ Prahu Územnímu pracovišti v, ve, pro Prahu Daové identi kaní íslo C Z Rodné íslo 6 8 5 6 9 6 8 / 5 6 9 Než zanete vyplovat tiskopis, pette

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 21.05.2007

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 21.05.2007 Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 21.05.2007 Usnesení. 533 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 14.05.2007. Usnesení. 534 Rada msta rozhodla uzavít smlouvu o dílo, jejíž pedmtem je veejná

Více

U S N E S E N Í z 25. zasedání Rady msta Jirkov ze dne

U S N E S E N Í z 25. zasedání Rady msta Jirkov ze dne U S N E S E N Í z 25. zasedání Rady msta Jirkov ze dne 28.12.2005 Usnesení.758/05 Kontrola plnní usnesení 1.Usnesení splnná splnná usnesení.534/05, 569/05, 671/05. 2. Inventarizace Mstský úad Jirkov projednala

Více

!!!'"*"!""!" +"!$$,-. "! (!"#" 1# (!" # (2 " "/##'! (! # '!'2 '/$%%%

!!!'*!! +!$$,-. ! (!# 1# (! # (2  /##'! (! # '!'2 '/$%%% V Plzni dne 6.6.2000 !"!#!"$%%% &$%%% '"'()!"*!"!"!"!!!'"*"!" ("!" +"!$$,-. "! (!"#" +'"!" (* "/0 1# (!" # (2 " "/##'! (! # '!'2 '/$%%% *( #/" ((/(##''!""!"! (!"/!"/ 3'/* (( "4$ $4 $%%5$%, $%%%("# 6" (6-6-

Více

Den zveejnní: 20.4.2007 Den sejmutí: 7.5.2007. Za Msto Vimperk

Den zveejnní: 20.4.2007 Den sejmutí: 7.5.2007. Za Msto Vimperk usnesením. 371 Rady msta Vimperk ze dne 16.4.2007 zámr. 44/11/07 prodeje ásti pozemk vedených u Katastrálního úadu pro Jihoeský kraj, Katastrálního pracovišt Prachatice v katastru nemovitostí pro obec

Více

K bodu 1 programu: 51. zasedání ZM Praha Bchovice zahájil dne 3. 10. 2006 v 18:00 hodin starosta M Praha Bchovice Ing. Jií Santolík.

K bodu 1 programu: 51. zasedání ZM Praha Bchovice zahájil dne 3. 10. 2006 v 18:00 hodin starosta M Praha Bchovice Ing. Jií Santolík. Zápis z 51. zasedání Zastupitelstva M Praha Bchovice konaného dne 3. 10. 2006 v zasedací místnosti ÚM Praha Bchovice, Za Poštovskou zahradou 479, Praha 9 K bodu 1 programu: 51. zasedání ZM Praha Bchovice

Více

Usnesení z veejného zasedání zastupitelstva obce Bestek konaného dne

Usnesení z veejného zasedání zastupitelstva obce Bestek konaného dne Usnesení z veejného zasedání zastupitelstva obce Bestek konaného dne 26.3.2014 Usnesení. 14/2014 Zastupitelstvo obce podle 84 odst. 1) zákona. 128/2000 Sb., o obcích, ve znní pozdjších pedpis, schvaluje

Více

U s n e s e n í. ze 4. jednání zastupitelstva obce Jindichovice konaného dne Rozpotová zmna.2

U s n e s e n í. ze 4. jednání zastupitelstva obce Jindichovice konaného dne Rozpotová zmna.2 U s n e s e n í ze 4. jednání zastupitelstva obce Jindichovice konaného dne 02.07.2009 Zastupitelstvo obce schvaluje vyazení usnesení zastupitelstva obce.: - 118/08, 160/08, 10/09, 60/09, 61/09, 62/09,

Více

Pozvánka na shromáždění společenství vlastníků jednotek

Pozvánka na shromáždění společenství vlastníků jednotek Společenství vlastníků jednotek Kubánské nám. 1320-1323 Kubánské nám. 1321/18, Praha 10, 100 00 Pozvánka na shromáždění společenství vlastníků jednotek Výbor Společenství vlastníků jednotek Kubánské nám.

Více

ZPRÁVA O INNOSTI. Domova Svatý Jan, poskytovatele sociálních služeb v roce 2012

ZPRÁVA O INNOSTI. Domova Svatý Jan, poskytovatele sociálních služeb v roce 2012 ZPRÁVA O INNOSTI Domova Svatý Jan, poskytovatele sociálních služeb v roce 2012 organizace: Domov Svatý Jan, poskytovatel sociálních služeb se sídlem Svatý Jan 40, 262 56 Krásná Hora IO: 42727235 tel.:

Více

Oznaení a uspoádání dle vyhlášky. 504/2002 Sb. Úetní jednotka doruí: 1 x píslušnému fin. orgánu ROZVAHA ke dni ( v tis. K ) pedbžná závrka

Oznaení a uspoádání dle vyhlášky. 504/2002 Sb. Úetní jednotka doruí: 1 x píslušnému fin. orgánu ROZVAHA ke dni ( v tis. K ) pedbžná závrka Oznaení a uspoádání dle vyhlášky. 54/22 Sb. Úetní jednotka doruí: 1 x píslušnému fin. orgánu ROZVAHA ke dni 31.12.214 ( v tis. K ) pedbžná závrka IO 656267 Název, sídlo a právní forma úetní jednotky Mstské

Více

Zápis ze shromáždění společenství vlastníků

Zápis ze shromáždění společenství vlastníků SVJ Bellušova 1803-1804 www.svj-bellusova.cz svj.bellusova@seznam.cz Zápis ze shromáždění společenství vlastníků SVJ Bellušova 1803-1804 se sídlem Bellušova 1803/5, Praha 5, Stodůlky, PSČ 155 00 Identifikační

Více

Msto Stíbro. obecn závazná vyhláška. 27/97. o místních poplatcích

Msto Stíbro. obecn závazná vyhláška. 27/97. o místních poplatcích Msto Stíbro obecn závazná vyhláška. 27/97 o místních poplatcích Msto Stíbro vydává podle 16 a 14 písm. h) zákona. 367/90 Sb., o obcích ve znní pozdjších novel a podle 15 zákona. 565/90 Sb., o místních

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 10.04.2006

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 10.04.2006 Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 10.04.2006 Usnesení. 334 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 03.04.2006. Usnesení. 335 Rada msta rozhodla uzavít smlouvu o dílo s ak. mal. Jiím echem,

Více

F O N D O P R A V SMĚRNICE Č. 1/ 2012 STAVEBNÍ BYTOVÉ DRUŽSTVO VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ

F O N D O P R A V SMĚRNICE Č. 1/ 2012 STAVEBNÍ BYTOVÉ DRUŽSTVO VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ STAVEBNÍ BYTOVÉ DRUŽSTVO VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ SMĚRNICE Č. 1/ 2012 PRAVIDLA PRO TVORBU A POUŽITÍ DLOUHODOBÉ ZÁLOHY NA OPRAVY SPOLEČNÝCH ČÁSTÍ DOMU A PRO ZAJIŠŤOVÁNÍ OPRAV V DOMĚ F O N D O P R A V Valašské

Více

SpZn: SZ_078996/2011/KUSK Stejnopis. 2 j.: /2012/KUSK. Zpráva o výsledku pezkoumání hospodaení obce HRDLÍV. I: za rok 2011

SpZn: SZ_078996/2011/KUSK Stejnopis. 2 j.: /2012/KUSK. Zpráva o výsledku pezkoumání hospodaení obce HRDLÍV. I: za rok 2011 Zborovská 11 150 21 Praha 5 SpZn: SZ_078996/2011/KUSK Stejnopis. 2 j.: 000781/2012/KUSK Zpráva o výsledku pezkoumání hospodaení obce HRDLÍV I: 00234419 za rok 2011 Pezkoumání se uskutenilo dne: 2.3.2012

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 6 konaného dne 21. 9. 2011

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 6 konaného dne 21. 9. 2011 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 6 konaného dne 21. 9. 2011 Projednání pedkládaných zpráv: 1. Prodej pozemk pro stavbu rodinného domu v lokalit Malina III 2. Nabídka Ing. Eysselta na

Více

Členská schůze SVJ Nevanova 5,3,1 Praha 6 konaná 11.12.2014

Členská schůze SVJ Nevanova 5,3,1 Praha 6 konaná 11.12.2014 Členská schůze SVJ Nevanova 5,3,1 Praha 6 konaná 11.12.2014 1 Program členské schůze SVJ Prezentace Volba skrutátora a součet hlasovacích podílů Zpráva o hospodaření SVJ za roky 2012, 2013 a k 31. 10.

Více

EVROPSKÁ ÚMLUVA O DOBROVOLNÉM KODEXU O POSKYTOVÁNÍ PEDSMLUVNÍCH INFORMACÍCH SOUVISEJÍCÍCH S ÚVRY NA BYDLENÍ (dále jen ÚMLUVA )

EVROPSKÁ ÚMLUVA O DOBROVOLNÉM KODEXU O POSKYTOVÁNÍ PEDSMLUVNÍCH INFORMACÍCH SOUVISEJÍCÍCH S ÚVRY NA BYDLENÍ (dále jen ÚMLUVA ) PRACOVNÍ PEKLAD PRO POTEBY BA 01/08/2005 EVROPSKÁ ÚMLUVA O DOBROVOLNÉM KODEXU O POSKYTOVÁNÍ PEDSMLUVNÍCH INFORMACÍCH SOUVISEJÍCÍCH S ÚVRY NA BYDLENÍ (dále jen ÚMLUVA ) Tato Úmluva byla sjednána mezi Evropskými

Více

Zásady prodeje mstských byt a nebytových prostor dle zákona. 72/1994 Sb.

Zásady prodeje mstských byt a nebytových prostor dle zákona. 72/1994 Sb. Zásady prodeje mstských byt a nebytových prostor dle zákona. 72/1994 Sb. I. Úvod 1. Zásadami pevodu byt a nebytových prostor z majetku Msta Hodonína (dále vlastník) se stanovují pravidla pevodu byt, nebytových

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 05.06.2006

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 05.06.2006 Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 05.06.2006 Usnesení. 544 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 29.05.2006. Usnesení. 545 Rada msta souhlasí s umístním pedzahrádky ped provozovnou Desperado

Více

Služba Zvýšená servisní podpora

Služba Zvýšená servisní podpora PÍLOHA 1d Služba Zvýšená servisní podpora SMLOUVY o pístupu k infrastruktue sít spolenosti Telefónica O2 Czech Republic využívající technologie Carrier IP Stream mezi spolenostmi Telefónica O2 Czech Republic,a.s.

Více

SpZn: SZ_085012/2010/KUSK Stejnopis. j.: /2011/KUSK. Zpráva o výsledku pezkoumání hospodaení obce NMICE. I: za rok 2010

SpZn: SZ_085012/2010/KUSK Stejnopis. j.: /2011/KUSK. Zpráva o výsledku pezkoumání hospodaení obce NMICE. I: za rok 2010 Zborovská 11 150 21 Praha 5 SpZn: SZ_085012/2010/KUSK Stejnopis. j.: 006009/2011/KUSK Zpráva o výsledku pezkoumání hospodaení obce NMICE I: 00665169 za rok 2010 Pezkoumání se uskutenilo dne: 22.2.2011

Více

1. Schválení programu jednání lenové rady msta se seznámili s návrhem programu na dnešní jednání rady msta.

1. Schválení programu jednání lenové rady msta se seznámili s návrhem programu na dnešní jednání rady msta. Z á p i s. 39 z jednání rady msta Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na mstském úad dne 19. 10. Pítomni: dle prezenní listiny Ovovateli zápisu byli ureni : p. ing. Jií Nekvasil. p. Josef Dašek Program

Více

Roní plán pro 1.roník

Roní plán pro 1.roník Roní plán pro 1.roník ( Nakladatelství Fraus) 1.období záí íjen dodržuje zásady bezpeného chování tak, aby neohrožoval zdraví své a zdraví jiných. Orientuje se v budov školy, vysvtlí rozdíl v chování o

Více

Zápis ze společné schůze sdružení vlastníků jednotek Jablonecká 409 420, 713 a 714 a družstevníků nájemců členů SBD Praha

Zápis ze společné schůze sdružení vlastníků jednotek Jablonecká 409 420, 713 a 714 a družstevníků nájemců členů SBD Praha Zápis ze společné schůze sdružení vlastníků jednotek Jablonecká 409 420, 713 a 714 a družstevníků nájemců členů SBD Praha Konání schůze: 29.11.2006 od 19 hod. v Gymnáziu Českolipská 373, Praha 9. Zápis

Více

S P O L E Č E N S TV Í V L A S T N Í K Ů J E D N O T E K. U Krčské vodárny 1134/63, Praha 4 ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ SVJ

S P O L E Č E N S TV Í V L A S T N Í K Ů J E D N O T E K. U Krčské vodárny 1134/63, Praha 4 ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ SVJ S P O L E Č E N S TV Í V L A S T N Í K Ů J E D N O T E K U Krčské vodárny 1134/63, Praha 4 ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ SVJ ZA ROK 2016 ( materiál pro jednání 24. schůze shromáždění vlastníků jednotek, konané

Více

Zajišujeme: 595 626 026 office@vtsmorava.cz Gajdošova 61/3154, 702 00 Ostrava

Zajišujeme: 595 626 026 office@vtsmorava.cz Gajdošova 61/3154, 702 00 Ostrava Spolenost VTS Morava s.r.o. se sídlem v Ostrav vznikla 15.7.2002 pemnou fyzické osoby, psobící na trhu od roku 1997, na spolenost s ruením omezeným. Cílem spolenosti je od samého poátku specializace na

Více

KRAJSKÝ ÚAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor kontroly 28. íjna 117, 702 18 OSTRAVA

KRAJSKÝ ÚAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor kontroly 28. íjna 117, 702 18 OSTRAVA KRAJSKÝ ÚAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor kontroly 28. íjna 117, 702 18 OSTRAVA J: MSK 31752/2007 SP. ZN.: KON/25735/2007/Sam VYIZUJE: Ing. Alexandra Klajmonová ODBOR: kontroly TEL.: 595 622 307 FAX: 595

Více

Zápis z jednání Rady msta Napajedla. 39 konaného dne 12. záí 2012

Zápis z jednání Rady msta Napajedla. 39 konaného dne 12. záí 2012 Zápis z jednání Rady msta Napajedla. 39 konaného dne 12. záí 2012 Tento zápis není doslovným záznamem prbhu jednání. Zápis pesn zachycuje pítomné osoby, pedložené návrhy, výsledky hlasování a pijatá usnesení.

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 26.02.2007

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 26.02.2007 Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 26.02.2007 Usnesení. 180 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 19.02.2007. Usnesení. 181 Rada msta souhlasí s vyhrazením 5 parkovacích míst v ulici Pivovarská,

Více

VYHODNOCENÍ ODCHYLEK A CLEARING TDD V CS OTE JAROSLAV HODÁNEK, OTE A.S.

VYHODNOCENÍ ODCHYLEK A CLEARING TDD V CS OTE JAROSLAV HODÁNEK, OTE A.S. OTE, a.s. VYHODNOCENÍ ODCHYLEK A CLEARING TDD V CS OTE JAROSLAV HODÁNEK, OTE A.S. 16.-17.4.2014 Trendy elektroenergetiky v evropském kontextu, Špindlerv Mlýn Základní innosti OTE 2 Organizování krátkodobého

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 19.03.2007

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 19.03.2007 Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 19.03.2007 Usnesení. 272 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 12. 3. 2007. Usnesení. 273 Rada msta trvá na svém usnesení. 48 ze 16. 1. 2006. Usnesení.

Více

PRŮKAZ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BUDOVY PETRŽÍLKOVA , PRAHA 5 STODŮLKY

PRŮKAZ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BUDOVY PETRŽÍLKOVA , PRAHA 5 STODŮLKY PRŮKAZ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BUDOVY zpracovaný na bytový dům PETRŽÍLKOVA 2259-2262, PRAHA 5 STODŮLKY ke dni 26.5.2015 Zpracovatel průkazu: SATRA, spol. s r.o. Ing. Josef Brzický, energetický specialista

Více

Schválený dokument. Závrený úet Mikroregionu Hrádecko Chrastavsko za rok 2016 byl schválen na jednání lenské schze Mikroregionu Hrádecko - Chrastavsko

Schválený dokument. Závrený úet Mikroregionu Hrádecko Chrastavsko za rok 2016 byl schválen na jednání lenské schze Mikroregionu Hrádecko - Chrastavsko MIKROREGION HRÁDECKO CHRASTAVSKO Se sídlem: Mstský úad Chrastava, nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava Dobrovolný svazek obcí, I: 70908222 www.mikroregion.info Závrený úet Mikroregionu Hrádecko Chrastavsko

Více

BBM a.s. Rozpočtové příjmy na rok byty v majetku města Brandýs nad Labem- Stará Boleslav

BBM a.s. Rozpočtové příjmy na rok byty v majetku města Brandýs nad Labem- Stará Boleslav A Příloha rozpočtu města na rok 2017 - správa bytového fondu BBM a.s. Rozpočtové příjmy na rok 2017 - byty v majetku města Brandýs nad Labem- Stará Boleslav předpis nájemného za byty příjem úroky dluhy

Více

Zápis. z 6. jednání rady msta, které se konalo v pondlí 24. dubna 2006 od 18. hodin.

Zápis. z 6. jednání rady msta, které se konalo v pondlí 24. dubna 2006 od 18. hodin. Zápis z 6. jednání rady msta, které se konalo v pondlí 24. dubna 2006 od 18. hodin. Pítomno: dle prezenní listiny Program jednání: 1) Rozbor hospodaení k 31.3.2006. 2) Rozpotové opatení. 1/2006. 3) Žádost

Více

Msto Stíbro Obecn závazná vyhláška. 4/2001

Msto Stíbro Obecn závazná vyhláška. 4/2001 Píloha. 6 usnesení z 30. zasedání zastupitelstva msta Stíbra dne 13.12.2001 Msto Stíbro Obecn závazná vyhláška. 4/2001 o místních poplatcích Zastupitelstvo msta Stíbra vydalo dne 13.12.2001 v souladu s

Více

Společenství vlastníků jednotek Dědinova 2002 2004 se sídlem Dědinova 2004/5, Praha 4 - Chodov, PSČ 148 00, IČ 02410940

Společenství vlastníků jednotek Dědinova 2002 2004 se sídlem Dědinova 2004/5, Praha 4 - Chodov, PSČ 148 00, IČ 02410940 Společenství vlastníků jednotek Dědinova 2002 2004 se sídlem Dědinova 2004/5, Praha 4 - Chodov, PSČ 148 00, IČ 02410940 Zápis ze shromáždění vlastníků jednotek bytového domu konané dne 4. 11. 2014 od 19.00

Více

Závrený úet obce Horní Bekovice. za rok 2013

Závrený úet obce Horní Bekovice. za rok 2013 Závrený úet obce Horní Bekovice za rok 2013 Obec Horní Bekovice, Podipská 13, IO 00263621, DI 00263621 podle 17, odst. 6, zák.. 250/2000 Sb. o rozpotových pravidlech územních rozpot a zákona. 128/2000

Více

Upozorn ní: Tento text nenahrazuje plné zn ní citovaných p edpis uvedených ve sbírce zákon eské republiky a je platný k datu uvedenu na záv r.

Upozorn ní: Tento text nenahrazuje plné zn ní citovaných p edpis uvedených ve sbírce zákon eské republiky a je platný k datu uvedenu na záv r. EKIS ENERGETICKÉ KONZULTANÍ A INFORMANÍ STEDISKO BEZPLATNÉ ENERGETICKÉ PORADENSTVÍ PRO VEEJNOST S PODPOROU MINISTRSTVA PRMYSLU A OBCHODU R A MSTA VSETÍN Stedisko EKIS.2018, MEPS VSETÍN Sídlo: 755 01 Vsetín,

Více

Zápis. z 4. jednání rady msta, které se konalo v pondlí 29. ledna 2007 od 18.00 hodin.

Zápis. z 4. jednání rady msta, které se konalo v pondlí 29. ledna 2007 od 18.00 hodin. Zápis z 4. jednání rady msta, které se konalo v pondlí 29. ledna 2007 od 18.00 hodin. Program jednání: 1) Letecké snímky (bez materiálu). 2) Mandátní smlouva GrECo-MaP Brokers s.r.o. 3) Smlouva o dílo

Více

PROTOKOL O KONÁNÍ SHROMÁŽD NÍ VLASTNÍK JEDNOTEK SVJ.637

PROTOKOL O KONÁNÍ SHROMÁŽD NÍ VLASTNÍK JEDNOTEK SVJ.637 PROTOKOL O KONÁNÍ SHROMÁŽDNÍ VLASTNÍK JEDNOTEK SVJ.637 Spoleenství vlastník jednotek bl. 525.p. 3096-3109, ulice Javorová, Most Datum shromáždní: 29.dubna 2014 Místo konání shromáždní: Velký sál KD MEDUZA

Více

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ zpráva o činnosti správce. Společenství jednotek Zelenečská Zelenečská 518/42, Praha 9 - Hloubětín ZA ROK 2017

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ zpráva o činnosti správce. Společenství jednotek Zelenečská Zelenečská 518/42, Praha 9 - Hloubětín ZA ROK 2017 V Praze dne 18. 9. 2018 ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ zpráva o činnosti správce Společenství jednotek Zelenečská 516-520 Zelenečská 518/42, 198 00 Praha 9 Hloubětín ZA ROK 2017 Zpracoval: předkládá: Správce nemovitosti

Více

S P O L E Č E N S TV Í V L A S T N Í K Ů J E D N O T E K. U Krčské vodárny 1134/63, Praha 4 ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ SVJ

S P O L E Č E N S TV Í V L A S T N Í K Ů J E D N O T E K. U Krčské vodárny 1134/63, Praha 4 ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ SVJ S P O L E Č E N S TV Í V L A S T N Í K Ů J E D N O T E K U Krčské vodárny 1134/63, Praha 4 ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ SVJ ZA ROK 2017 ( materiál pro jednání 25. schůze shromáždění vlastníků jednotek, konané

Více

tuto smlouvu o zajišťování správy společných částí domu

tuto smlouvu o zajišťování správy společných částí domu Smlouva o zajišťování správy společných částí domu Podle příslušných ustanovení obchodního zákoníku, zejména ustanovení 566 až 575 a ve smyslu zák.č.72/1994 Sb. ve znění pozdějších předpisů, kterým se

Více

Zpráva o činnosti správce a hospodaření při správě společných částí domu a pozemků za rok období / 2015

Zpráva o činnosti správce a hospodaření při správě společných částí domu a pozemků za rok období / 2015 Zpráva o činnosti správce a hospodaření při správě společných částí domu a pozemků za rok období 01-12 / 2015 polyfunkčního domu na adrese Kurta Konráda č.p. 2457/6,2457/8 a Ocelářská 2457/7 Praha 9 -

Více