Debetní karta CitiCard

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Debetní karta CitiCard"

Transkript

1 Debetní karta CitiCard Balíček služeb Citi Premium Všestranný nástroj pro správu Vašich financí.

2 Představujeme Vám debetní kartu CitiCard, pohodlný a bezpečný nástroj pro správu Vašich financí přinášející mnoho konkrétních výhod.

3 Jednou z nich je možnost výběru hotovosti ve všech bankomatech nejen na území České republiky, ale i v zahraničí. Pokud upřednostňujete bezhotovostní platby, s debetní kartou CitiCard můžete platit u všech obchodníků doma i v zahraničí. Své nákupy můžete provádět i na internetu v pohodlí domova. Tato možnost je na Vaší kartě aktivována automaticky, ale je samozřejmě možné ji kdykoliv deaktivovat a případně znovu aktivovat. To vše bezplatně prostřednictvím zákaznické linky CitiPhone.

4 CitiCard dbá nejen na pohodlí při nákupech, ale i o bezpečnost prováděných transakcí. Tu zajišťuje unikátní PIN kód a také zabudovaný čip. Tato technologie výrazně posiluje ochranu proti případnému zneužití karty. Navíc Vám v případě internetových transakcí nabízíme ještě vyšší bezpečnost, a to díky použití 3D Secure kódu, který Vám bude doručen na Váš mobilní telefon. Další nezanedbatelnou výhodou, kterou Vám tato karta přináší, je možnost obsluhy všech Vašich účtů v různých měnách prostřednictvím jedné karty. Máte účty v korunách i eurech? Vaši novou embosovanou debetní kartu je možno snadno propojit i s jakýmkoliv běžným účtem v rámci balíčku služeb Citi Premium včetně účtů v cizí měně. Není nutné navštěvovat pobočku, vše lze snadno provést prostřednictvím internetového bankovnictví Citibank Online nebo zákaznické linky CitiPhone. Pokud navíc využíváte kartu k platbám v měně, v níž je veden Váš běžný účet, vyhnete se kurzovému nákladu a platby jsou účtovány přímo na vrub Vámi vybraného účtu. Za připojení karty k Vámi vybranému běžnému účtu Vám nejsou účtovány žádné poplatky.

5 Tip! Nenoste u sebe hotovost, všechny běžné nákupy můžete zaplatit kartou. Propojte kartu se svým účtem v cizí měně a vyhnete se jak kurzovému riziku, tak zbytečným poplatkům. Zabudovaný čip výrazně snižuje riziko zneužití karty.

6 Osobní cestovní pojištění Součástí debetní karty CitiCard vydané v rámci balíčku služeb Citi Premium je i cestovní pojištění, které poskytuje pojistnou ochranu držiteli karty na cestách do zahraničí. Osobní cestovní pojištění se vztahuje na rekreační provozování běžných nerizikových sportů včetně zimních, zahrnuje pojištění léčebných výloh, úrazové pojištění, pojištění odpovědnosti za škodu a další pojistná rizika.

7 Kdo je pojištěn? Osobní cestovní pojištění se vztahuje na držitele debetní karty CitiCard, který je v okamžiku vydání debetní karty starší 18 a mladší 70 let. Platnost a zánik pojištění Pojištění je platné po celou dobu platnosti debetní karty CitiCard. Pokud ovšem držitel debetní karty dosáhne 75 let věku v době platnosti debetní karty, pak pojištění automaticky zaniká. Kdy je pojištění účinné Počátek pojištění se stanoví na hodin dne následujícího po dni vydání debetní karty CitiCard a končí ve hodin posledního dne platnosti karty, pokud nebyla vydána karta nová. Pojistná ochrana je účinná okamžikem překročení státní hranice České republiky. Konec účinnosti cestovního pojištění se stanoví na okamžik překročení státní hranice směrem do České republiky, nejpozději však uplynutím 45. dne od zahájení cesty do zahraničí. Počet cest do zahraničí není omezen. Pojištění se nevztahuje na území ČR nebo země trvalého pobytu pojištěného. Co je pojištěno? Cestovní pojištění se vztahuje na pojistné události uvedené v tabulce s názvem Rozsah pojistného krytí k Osobnímu cestovnímu pojištění k debetní kartě CitiCard vydané v rámci balíčku služeb Citi Premium, a to až do stanovených limitů. Výluky z pojištění Pojištění se mimo jiné nevztahuje na: provozování následujících činností jednotlivcem bez asistence odborně způsobilé osoby: potápění, speleologie, dálkové plavby, mořský rybolov, parašutismus, rafting a sjíždění divokých řek (do stupně WW II dle alpské klasifikace), vysokohorská turistika do 5000 m n. m., parasailing, závěsné létání, všechny profesionálně provozované sporty, pokusy o rekordy. Úplné znění podmínek pojištění včetně výluk naleznete na internetových stránkách ve Všeobecných pojistných podmínkách pro cestovní pojištění a v Rámcové pojistné smlouvě.

8 Co dělat v případě pojistné události? Úraz či náhlá nemoc Asistenční služba Vám doporučí lékaře či zprostředkuje lékařské ošetření, zajistí převoz a přijetí do kvalitně vybavené nemocnice, uhradí náklady na léčení a pobyt, a bude-li to nezbytné, provede převoz do vlasti (repatriaci). Při dlouhodobé hospitalizaci Vám asistenční služba zprostředkuje návštěvu jedné Vámi zvolené osoby (opatrovníka), aby Vám mohla zpříjemnit těžké chvíle v cizí zemi. Po návratu do vlasti Vám pojišťovna vyplatí denní odškodné za každý den strávený v nemocnici. V případě, že náklady na ošetření přesáhnou Kč, vždy neprodleně kontaktujte asistenční službu. U méně závažného ambulantního ošetření není vždy nutné kontaktovat asistenční službu. V takovém případě si formu úhrady nákladů za ošetření raději vždy předem dojednejte přímo s lékařem. Vynaložené náklady Vám budou po návratu domů a po předložení příslušných dokladů pojišťovnou proplaceny. Nezapomeňte si tedy od lékaře vyžádat lékařskou zprávu, kterou si společně se všemi účty pečlivě uschovejte. Krádež, ztráta či poškození zavazadel Každou škodu na zavazadlech neprodleně oznamte policii či dopravci a vyžádejte si potvrzení. Pojistné plnění Vám bude vyplaceno po návratu domů přímo od pojišťovny. Škoda na majetku či zdraví třetích osob Předtím, než uhradíte jakoukoli platbu za způsobenou škodu, kontaktujte asistenční službu. Dopravní nehoda a kauce Kontaktujte asistenční službu také v případě, že se dostanete do sporu s místními orgány, např. při závažnější dopravní nehodě. Asistenční služba Vám poradí, zprostředkuje neodkladnou právní pomoc a uhradí náklady s tím spojené. V případě zadržení poskytne finanční hotovost na úhradu kauce, která musí být po návratu do ČR do 30 dnů vrácena.

9 Zpoždění letu nebo zpoždění zavazadel Při zpoždění letu nebo v případě, že Vám nebudou řádně zaregistrovaná zavazadla doručena leteckou společností do 6 hodin po příletu, vyžádejte si od této společnosti obratem doklad o zpoždění. Po Vašem návratu budou pojišťovnou proplaceny doložené nezbytné výdaje na občerstvení, hygienické potřeby, ošacení apod. Jak Vám může pomoci asistenční služba? Součástí cestovního pojištění je bezplatná asistenční služba. Její operátoři, kteří hovoří nejen česky, ale i všemi hlavními světovými a mnohými evropskými jazyky, jsou k dispozici 24 hodin denně 365 dní v roce. Jsou připraveni pomoci pojištěným, kteří se dostanou do nepředvídatelné situace. Na asistenční kartě pojištěného, která je součástí CD, které jste obdržel/a v okamžiku otevření účtu (nebo je také k dispozici ke stažení na je uvedeno kontaktní číslo na asistenční službu: CARDIF ASSISTANCE Tuto kartičku mějte při svých zahraničních cestách vždy u sebe. V případě, že budete potřebovat v zahraničí lékařské ošetření či se ocitnete v jiné tíživé situaci (ztráta zavazadel, dopravní nehoda, přepadení apod.), kontaktujte asistenční službu, a to buď osobně, nebo prostřednictvím svého spolucestujícího či ošetřujícího lékaře. Při kontaktování asistenční služby nahlaste následující údaje: že jste pojištěni u BNP Paribas Cardif Pojišťovny, a.s.; jméno a příjmení osoby, které se pojistná událost týká; rodné číslo či datum narození; důvod, proč asistenční službu kontaktujete; telefonní číslo, na kterém je Vás (nebo lékaře či zástupce) možné zpětně kontaktovat.

10 Před odjezdem do zahraničí Vám asistenční služba podá následující informace související s cestou do zahraničí: vízové povinnosti, doporučené očkování, počasí v zahraničí, směnné kurzy zahraničních měn, kontakty na české zastupitelské úřady v zahraničí, zpoždění letu a zavazadel, kontakty na překladatele a tlumočníky. Jak nahlásit škodu? Nárok na likvidaci pojistné události je nutné uplatnit vyplněním formuláře Oznámení pojistné události, který naleznete na CD, které jste obdržel/a v okamžiku otevření účtu, na internetových stránkách nebo nebo Vám bude na požádání zaslán. Formuláře spolu s požadovanými doklady zašlete na adresu asistenční společnosti: Europ Assistance s.r.o. Na Pankráci Prague 4 tel.: fax: operations@europ-assistance.cz Osobní cestovní pojištění nabízí Citibank Europe plc, organizační složka, ve spolupráci se společností BNP Paribas Cardif Pojišťovna, a. s., která je poskytovatelem pojištění. Toto je pouze stručný výňatek z podmínek Osobního cestovního pojištění. Podrobné informace o náležitostech k uplatnění nároku na pojistné plnění a bližší informace o pojištění naleznete ve Všeobecných pojistných podmínkách pro cestovní pojištění a v Rámcové pojistné smlouvě.

11 Rozsah pojistného krytí k Osobnímu cestovnímu pojištění k debetní kartě CitiCard vydané v rámci balíčku služeb Citi Premium Rozsah pojistného krytí pro držitele debetní karty Pojištění léčebných výloh v zahraničí a asistenčních služeb Akutní zubní ošetření Ztráta, krádež nebo poškození zavazadel Limit na 1 zavazadlo Limit na 1 položku Právní pomoc (dopravní nehoda) Pojištění přivolané osoby Denní limit Pojištění náhradního pracovníka Úmrtí následkem úrazu Invalidita III. stupně následkem úrazu Zpoždění zavazadel při letecké dopravě Limit na jednu hodinu zpoždění Spoluúčast Zpoždění letu Limit na jednu hodinu zpoždění Spoluúčast Pojištění odpovědnosti za škodu Pojištění denních dávek při hospitalizaci v zahraničí Limit pojistného krytí až do max Kč max Kč max Kč max Kč max Kč max Kč max Kč Kč max Kč max Kč max Kč max Kč Kč 6 hodin max Kč Kč 6 hodin max Kč Kč Pojištění k debetní kartě CitiCard vydané v rámci balíčku služeb Citi Premium je poskytováno zdarma. Všeobecná ustanovení Tato ustanovení jsou platná pro volitelná i automaticky nastavená pojištění k debetní kartě CitiCard. Citibank je oprávněna kdykoliv změnit tato pravidla, jakož i rozsah všech pojištění, přičemž Vás o jakýchkoliv změnách bude informovat vhodným způsobem, zejména na výpisu z běžného účtu. Má se za to, že se změnou souhlasíte, pokud ve lhůtě 30 dnů od doručení informace o změně pojištění neukončíte. Pokud na oznámené změny nepřistoupíte, je Citibank oprávněna přerušit pojištění. Banka není ovládanou ani ovládající společností vůči uvedeným pojišťovnám. Všechna uvedená pojištění jsou skupinová, kdy banka má pouze roli pojistníka.

12 Concierge služby Co jsou Concierge služby? Osobní asistenční služby, které jsou držiteli debetní karty CitiCard vydané v rámci balíčku služeb Citi Premium k dispozici zdarma, přinášejí komplexní servis, díky kterému si můžete užívat života v pohodlí. Představte si, že máte neustále po ruce tým asistentů, který je připraven okamžitě splnit nejrůznější přání, ať jste kdekoliv na světě.

13 Pokud chcete využít některé z asistenčních služeb, operátoři Europ Assistance, s. r. o., jsou Vám k dispozici 24 hodin denně 7 dní v týdnu v hlavních světových jazycích na telefonním čísle: Při zadávání požadavku na poskytnutí asistenčních služeb uvádějte vždy číslo své debetní karty CitiCard a jméno držitele, které je uvedeno na kartě. Za zprostředkování jakékoliv asistenční služby zaplatí Citibank. Za objednanou službu můžete zaplatit přímo debetní kartou CitiCard, ale i dalšími způsoby. Jakých služeb můžete využít? Rezervační služby Doprava Vyhledání a rezervování leteckého, vlakového, autobusového či jiného spojení v požadované destinaci. Zapůjčení vozidla Vyhledání společnosti poskytující služby zapůjčení vozidel, případně přepravní služby Limousine Services či zajištění zapůjčení vozidla. Ubytování Vyhledání, případně zajištění rezervace požadovaného ubytování. Volný čas Vyhledání restaurací, kaváren či jiných gastronomických služeb v požadované destinaci a případně rezervace vybraného místa.

14 Doručovací služby Zajištění nákupu a doručení dárků, květin či dokonce hotovosti na požadovanou adresu včetně úhrady doručovaných finančních prostředků z debetní karty klienta. Telefonické poradenství Telefonické tlumočení Zajištění telefonického tlumočení z českého jazyka do hlavních evropských jazyků (angličtina, němčina, francouzština, italština, španělština) v jakékoliv situaci. Telefonické právní poradenství Poskytnutí obecných právních informací v případě, kdy klient potřebuje ochránit své oprávněné právní nároky vztahující se k nemovitosti, kterou vlastní. Business služby Kompletní servis Zajištění služeb osobního průvodce, kancelářského zařízení potřebného pro jednání, osobního tlumočení během jednání, dále zajištění cateringu, služeb osobního asistenta či rezervace prostor pro obchodní jednání. Informační služby Zlaté stránky Vyhledání a předání kontaktů na požadovaného dodavatele služeb v příslušné destinaci.

15

16 VÍCE INFORMACÍ 24 HODIN DENNĚ, 7 DNÍ V TÝDNU: Internetové stránky Citibank Europe plc, společnost založená a existující podle irského práva, se sídlem Dublin, North Wall Quay 1, Irsko, registrovaná v rejstříku společností v Irské republice pod číslem , provozující svou obchodní činnost v České republice prostřednictvím Citibank Europe plc, organizační složka, se sídlem na adrese Praha 5 Stodůlky, Bucharova 2641/14, PSČ , IČ , zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl A, vložka ( Citibank ). Člen skupiny Citigroup. Orgánem dohledu Citibank Europe plc je Central Bank of Ireland.

Rodinné cestovní pojištění. Bez obav při zahraničních cestách. www.citibank.cz

Rodinné cestovní pojištění. Bez obav při zahraničních cestách. www.citibank.cz Rodinné cestovní pojištění Bez obav při zahraničních cestách www.citibank.cz VÝŇATEK Z PRAVIDEL CESTOVNÍHO POJIŠTĚNÍ KDO JE POJIŠTĚN Cestovní pojištění se vztahuje na držitele Citi ČSA kreditní karty,

Více

Zlatá debetní karta CitiCard

Zlatá debetní karta CitiCard Citigold Zlatá debetní karta CitiCard Všestranný nástroj pro správu Vašich financí. Představujeme Vám zlatou debetní kartu CitiCard, pohodlný a bezpečný nástroj pro správu Vašich financí přinášející mnoho

Více

Volitelná pojištění k debetním kartám CitiCard.

Volitelná pojištění k debetním kartám CitiCard. Volitelná pojištění k debetním kartám CitiCard. Volitelná pojištění k debetním kartám CitiCard Debetní karta CitiCard Vám nabízí volitelná pojištění, která si můžete vybrat podle toho, jak budou více vyhovovat

Více

Bezpečné vyhlídky na vaše cesty

Bezpečné vyhlídky na vaše cesty Cestovní pojištění Bezpečné vyhlídky na vaše cesty i pro rodinu nebo rizikové sporty platí na celém světě vždy až 90 dnů jednoduché sjednání Cestujete k moři, na lyže či za nákupy? Sami nebo společně se

Více

NE ANO (jméno pojišťovny) :

NE ANO (jméno pojišťovny) : Rodinné cestovní pojištění Od 1. května 2009 nelze toto pojištění sjednat. Avšak pro klienty, kteří si sjednali pojištění do 30. dubna 2009, toto pojištění nadále trvá a je platné beze změn. S Rodinným

Více

POJIŠTĚNÍ K PLATEBNÍM KARTÁM

POJIŠTĚNÍ K PLATEBNÍM KARTÁM POJIŠTĚNÍ K PLATEBNÍM KARTÁM Cestovní pojištění... 2 Platnost pojištění... 2 Kdo je pojištěn... 2 Aktivace pojištění... 2 Úhradou nákladů na cestu se rozumí:... 2 Cestovní pojištění k platebním kartám

Více

Pojištění zneužití 100

Pojištění zneužití 100 Pojištění zneužití 100 POJIŠTĚNÍ ZNEUŽITÍ KARTY CITIBUSINESS PLATINUM SELECT pojištění zneužití platební karty je automaticky zahrnuto (tj. bez nutnosti sjednání) u karty CitiBusiness Platinum Select pojištění

Více

POJIŠTĚNÍ K PLATEBNÍM KARTÁM

POJIŠTĚNÍ K PLATEBNÍM KARTÁM POJIŠTĚNÍ K PLATEBNÍM KARTÁM Cestovní pojištění... 3 Platnost pojištění... 3 Kdo je pojištěn... 3 Aktivace pojištění... 3 Úhradou nákladu na cestu se rozumí:... 3 Cestovní pojištění k platebním kartám

Více

CESTOVNÍHO POJIŠTĚNÍ PRO KLIENTY CK Jana Gazárková Bavariatour.cz

CESTOVNÍHO POJIŠTĚNÍ PRO KLIENTY CK Jana Gazárková Bavariatour.cz CESTOVNÍHO POJIŠTĚNÍ PRO KLIENTY CK Jana Gazárková Bavariatour.cz Obsah: 1. Pojištění pro klienty cestovní kanceláře str. 2 2. Komentáře k pojištění str. 3 3. Správa a servis cestovního pojištění str.

Více

INFORMACE K CESTOVNÍMU POJIŠTĚNÍ PRO KLIENTY CK I-TRAVEL s.r.o.

INFORMACE K CESTOVNÍMU POJIŠTĚNÍ PRO KLIENTY CK I-TRAVEL s.r.o. INFORMACE K CESTOVNÍMU POJIŠTĚNÍ PRO KLIENTY CK I-TRAVEL s.r.o. Cestovní pojištění TRAVEL GUARD zajišťujeme ve spolupráci s AIG pojišťovnou. S pojištěním TRAVEL GUARD garantujeme zajištění Vaší bezstarostné

Více

Nabídka úrazového pojištění pro držitele licence Federace motocyklového sportu AČR

Nabídka úrazového pojištění pro držitele licence Federace motocyklového sportu AČR Nabídka úrazového pojištění pro držitele licence Federace motocyklového sportu AČR Pro rok 2015 zůstávají v platnosti exklusivní podmínky úrazového pojištění pro držitele licence Federace motocyklového

Více

Nabídka úrazového pojištění pro držitele licence Federace automobilového sportu AČR

Nabídka úrazového pojištění pro držitele licence Federace automobilového sportu AČR Nabídka úrazového pojištění pro držitele licence Federace automobilového sportu AČR Pro rok 2015 zůstávají v platnosti exklusivní podmínky úrazového pojištění pro držitele licence Federace automobilového

Více

Nabídka úrazového pojištění pro držitele licence Federace automobilového sportu AČR

Nabídka úrazového pojištění pro držitele licence Federace automobilového sportu AČR Nabídka úrazového pojištění pro držitele licence Federace automobilového sportu AČR Pro rok 2014 se podařilo vyjednat exklusivní podmínky úrazového pojištění pro držitele licence Federace automobilového

Více

pro pojištění účastníků zahraničních zájezdů (smlouva typu 721)

pro pojištění účastníků zahraničních zájezdů (smlouva typu 721) Rozsah Limity Cena ROZSAH POJIŠTĚNÍ A LIMITY POJISTNÉHO PLNĚNÍ pro pojištění účastníků zahraničních zájezdů (smlouva typu 721) Balíček pojištění A 25 nebo A 75 - komplexní pojistná ochrana 1. pojištění

Více

Cestovní pojištění k Osobnímu účtu České spořitelny

Cestovní pojištění k Osobnímu účtu České spořitelny Cestovní pojištění k Osobnímu účtu České spořitelny Cestovní pojištění Cestovní pojištění je volitelnou součástí Osobního účtu České spořitelny a pomůže klientům řešit nepříjemné situace spojené s cestou

Více

Sazebník poplatků Commercial Bank

Sazebník poplatků Commercial Bank Commercial Bank Sazebník poplatků Commercial Bank (pro účty začínající 89 a 5) Platnost od 1. února 2012 I. Přímé bankovnictví, bezhotovostní platební styk, platební karty Druh poplatku Měsíční poplatek

Více

Instrukce k používání Bezpečnostního klíče

Instrukce k používání Bezpečnostního klíče Instrukce k používání Bezpečnostního klíče Bezpečnostní klíč Bezpečnostní klíč,představuje moderní prostředek k vysoké bezpečnosti internetového bankovnictví Citibank Online. Bezpečnostní klíč je k dispozici

Více

Dovolte nám, abychom Vás uvedli do světa jedinečné platební karty od Komerční banky PLATINUM.

Dovolte nám, abychom Vás uvedli do světa jedinečné platební karty od Komerční banky PLATINUM. Dovolte nám, abychom Vás uvedli do světa jedinečné platební karty od Komerční banky PLATINUM. Prestižní karta PLATINUM se stane Vaším nepostradatelným společníkem. Poskytne Vám maximální komfort v osobním

Více

Citigold. Sazebník produktů a služeb

Citigold. Sazebník produktů a služeb Citigold Sazebník produktů a služeb Sazebník produktů a služeb Citibank Europe plc, organizační složka Platný od 25. února 2016 Druh Poplatku Splatnost Výše poplatku Citibank účet Zahrnuje běžný Účet,

Více

Balíček služeb Citikonto Plus

Balíček služeb Citikonto Plus Balíček služeb Citikonto Plus Ceník produktů a služeb Citibank Europe plc, organizační složka Balíček služeb Citikonto Plus Platný od 1. listopadu 2011 Druh poplatku Splatnost Výše poplatku Citikonto Plus

Více

Balíček služeb Citikonto Plus

Balíček služeb Citikonto Plus Balíček služeb Citikonto Plus Sazebník produktů a služeb Balíček služeb Citikonto Plus Platný od 1. ledna 2013 Druh poplatku Splatnost Výše poplatku Citikonto Plus Zahrnuje běžný Účet, spořicí účet, Investiční

Více

Balíček služeb Citi Premium

Balíček služeb Citi Premium Balíček služeb Citi Premium Sazebník produktů a služeb Balíček služeb Citi Premium Platný od 1. ledna 2013 Druh poplatku Splatnost Výše poplatku Citi Premium Zahrnuje běžný Účet, spořicí účet, Investiční

Více

Balíček služeb Citi Premium

Balíček služeb Citi Premium Balíček služeb Citi Premium Ceník produktů a služeb Balíček služeb Citi Premium Platný od 1. června 2012 Druh poplatku Splatnost Výše poplatku Citi Premium Zahrnuje běžný účet, spořicí účet, investiční

Více

Nabídka cestovního pojištění

Nabídka cestovního pojištění Oddělení: Produktový management cestovní pojištění Země: Česká republika Nabídka cestovního pojištění V-tour s.r.o. Praha 5/28/2014 Cestovní pojištění Generali Pojišťovna a.s. Generali Pojišťovna a.s.

Více

Nabídka cestovního pojištění

Nabídka cestovního pojištění Oddělení: Produktový management cestovní pojištění Země: Česká republika Nabídka cestovního pojištění GOOD PLACES s.r.o. Praha 2/19/2015 Cestovní pojištění Generali Pojišťovna a.s. Generali Pojišťovna

Více

Sazebník - účty Platný od 3.10.2015

Sazebník - účty Platný od 3.10.2015 Sazebník - účty Platný od 3.10.2015 Měsíční vedení účtu v CZK Měsíční vedení účtu v EUR/USD Měsíční výpis z účtu - zasílání elektronicky - zasílání poštou Běžný účet CZK/EUR/USD Šablona platby (zadání,

Více

Citigold. Sazebník produktů a služeb

Citigold. Sazebník produktů a služeb Citigold Sazebník produktů a služeb Sazebník produktů a služeb Citibank Europe plc, organizační složka Platný od 1. ledna 2013 Druh Poplatku Splatnost Výše poplatku Citibank účet Zahrnuje běžný Účet, spořicí

Více

Sjednání/změna úvěrového limitu ke kreditní kartě VISA Infinite. Vedení a používání 1. karty VISA Infinite měsíčně zdarma

Sjednání/změna úvěrového limitu ke kreditní kartě VISA Infinite. Vedení a používání 1. karty VISA Infinite měsíčně zdarma CENÍK ERSTE PREMIER infolinka 956 777 569 www.erstepremier.cz Strana 1/4 Karta Visa Infinite 1. Vydání a používání karty 2. Služby ke kartě Visa Infinite 3. Ceny za transakce 4. Úroková sazba pro Visa

Více

Sazebník účty Pro občany, platný od

Sazebník účty Pro občany, platný od Sazebník účty Běžný účet CZK/EUR/USD Měsíční vedení účtu v CZK/EUR/USD Odchozí úhrada domácí platba Příchozí úhrada domácí platba Odchozí úhrada platba v rámci Equa bank (včetně platby s konverzí měn)

Více

Citigold. Sazebník produktů a služeb

Citigold. Sazebník produktů a služeb Citigold Sazebník produktů a služeb Sazebník produktů a služeb Citibank Europe plc, organizační složka Platný od 1. ledna 2014 Druh Poplatku Splatnost Výše Poplatku Citibank účet Zahrnuje běžný Účet,

Více

CESTOVNÍ POJIŠTĚNÍ. Příručka pro sjednání. Říjen 2018

CESTOVNÍ POJIŠTĚNÍ. Příručka pro sjednání. Říjen 2018 CESTOVNÍ POJIŠTĚNÍ Příručka pro sjednání Říjen 2018 OBSAH 1. Základní informace....................................................... 3 1.1. Individuální cestovní pojištění..................................................

Více

Při nepříjemné ztrátě získáte naši plnou podporu

Při nepříjemné ztrátě získáte naši plnou podporu Pojištění karty a osobních věcí Při nepříjemné ztrátě získáte naši plnou podporu pro zneužití karty a ztrátu nebo odcizení vašich věcí nové věci až do 30 000 Kč nebo 50 000 Kč jednoduché sjednání Bojíte

Více

I. Jednorázový neúčelový spotřebitelský úvěr

I. Jednorázový neúčelový spotřebitelský úvěr I. Jednorázový neúčelový spotřebitelský úvěr 30 000-49 000 15,99% 15,99% 15,99% 15,99% - 50 000-74 000 15,99% 15,99% 15,99% 15,99% - 75 000-99 000 13,99% 13,99% 13,99% 13,99% 13,99% 100 000-149 000 13,99%

Více

Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9. Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT

Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9. Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9 Projekt MŠMT ČR: Číslo projektu: Název projektu školy: Šablona III/2: EU PENÍZE ŠKOLÁM CZ.1.07/1.5.00/34.0536 Výuka s ICT na SŠ obchodní České

Více

Příručka cestovního pojištění k platebním kartám

Příručka cestovního pojištění k platebním kartám Příručka cestovního pojištění k platebním kartám Příručka cestovního pojištění k platebním kartám UniCredit Bank Czech Republic and Slovakia, a.s. Obsah SEDM ZÁKLADNÍCH INFORMACÍ O CESTOVNÍM POJIŠTĚNÍ

Více

CIFU 1/2006. POJISTNÁ SMLOUVA Pojistka č. CIFU 1/2006

CIFU 1/2006. POJISTNÁ SMLOUVA Pojistka č. CIFU 1/2006 CIFU 1/2006 POJISTNÁ SMLOUVA Pojistka č. CIFU 1/2006 POJISTNÁ SMLOUVA/Pojistka č. CIFU 1/2006 Smlouvu uzavírají společnosti: Citibank a. s. dále jen pojistník se sídlem: Evropská 423/178, 164 40 Praha

Více

RÁMCOVÁ POJISTNÁ SMLOUVA č. GOLD-EQ 1/2015

RÁMCOVÁ POJISTNÁ SMLOUVA č. GOLD-EQ 1/2015 1 RÁMCOVÁ POJISTNÁ SMLOUVA č. GOLD-EQ 1/2015 Smlouvu uzavírají společnosti: Equa bank a.s. se sídlem: Praha 8 - Karlín, Karolinská 661/4, PSČ 186 00 IČO: 471 16 102, DIČ: CZ699003622 zapsána: v obchodním

Více

Balíček služeb Citikonto Plus

Balíček služeb Citikonto Plus Balíček služeb Citikonto Plus Sazebník produktů a služeb Balíček služeb Citikonto Plus Platný od 25. února 2016 Druh Poplatku Splatnost Výše Poplatku Citikonto Plus Zahrnuje běžný Účet, spořicí účet,

Více

ROZSAH POJIŠTĚNÍ A VÝŠE POJISTNÉHO KRYTÍ pro cestovní pojištění pro účastníky zájezdů zahraniční zájezdy

ROZSAH POJIŠTĚNÍ A VÝŠE POJISTNÉHO KRYTÍ pro cestovní pojištění pro účastníky zájezdů zahraniční zájezdy ROZSAH POJIŠTĚNÍ A VÝŠE POJISTNÉHO KRYTÍ pro cestovní pojištění pro účastníky zájezdů zahraniční zájezdy balík pojištění A25/ A50/ A75 Pojištění Rozsah pojištění Limit pojistného plnění / pojistná částka

Více

Balíček služeb Citi Premium

Balíček služeb Citi Premium Balíček služeb Citi Premium Sazebník produktů a služeb Balíček služeb Citi Premium Platný od 1. ledna 2014 Druh Poplatku Splatnost Výše Poplatku Citi Premium Zahrnuje běžný Účet, spořicí účet, Investiční

Více

PŘÍRUČKA O POJIŠTĚNÍ pro držitele věrnostních platebních karet Raiffeisenbank v rámci Exclusive programu

PŘÍRUČKA O POJIŠTĚNÍ pro držitele věrnostních platebních karet Raiffeisenbank v rámci Exclusive programu PŘÍRUČKA O POJIŠTĚNÍ pro držitele věrnostních platebních karet Raiffeisenbank v rámci Exclusive programu EXCLUSIVE PROGRAM Smluvní ujednání cestovnímu pojištění k věrnostním platebním kartám Raiffeisenbank

Více

Balíček služeb Citikonto Plus

Balíček služeb Citikonto Plus Balíček služeb Citikonto Plus Sazebník produktů a služeb Balíček služeb Citikonto Plus Platný od 1. ledna 2014 Druh Poplatku Splatnost Výše Poplatku Citikonto Plus Zahrnuje běžný Účet, spořicí účet, Investiční

Více

DOVOLTE NÁM, ABYCHOM VÁS UVEDLI DO SVĚTA JEDINEČNÉ PLATEBNÍ KARTY OD KOMERČNÍ BANKY PLATINUM.

DOVOLTE NÁM, ABYCHOM VÁS UVEDLI DO SVĚTA JEDINEČNÉ PLATEBNÍ KARTY OD KOMERČNÍ BANKY PLATINUM. DOVOLTE NÁM, ABYCHOM VÁS UVEDLI DO SVĚTA JEDINEČNÉ PLATEBNÍ KARTY OD KOMERČNÍ BANKY PLATINUM. Prestižní karta PLATINUM se stane Vaším nepostradatelným společníkem. Poskytne Vám maximální komfort v osobním

Více

SMLOUVA O KOLEKTIVNÍM POJIŠTĚNÍ K PLATEBNÍM KARTÁM č. 2149500001 (dále jen Smlouva )

SMLOUVA O KOLEKTIVNÍM POJIŠTĚNÍ K PLATEBNÍM KARTÁM č. 2149500001 (dále jen Smlouva ) Z tohoto veřejně přístupného znění Smlouvy o kolektivním pojištění k platebním kartám byla vypuštěna ta ustanovení, která obsahují údaje důvěrného charakteru nebo taková, která Komerční banka, a.s. považuje

Více

INFORMACE O REŽIMU OCHRANY MAJETKU ZÁKAZNÍKA

INFORMACE O REŽIMU OCHRANY MAJETKU ZÁKAZNÍKA INFORMACE O REŽIMU OCHRANY MAJETKU ZÁKAZNÍKA Platnost a účinnost od 1. března 2016 Citibank Europe plc, organizační složka PRAHA ČESKÁ REPUBLIKA Citibank Europe plc, společnost založená a existující podle

Více

Pojistná smlouva č. 8000123001

Pojistná smlouva č. 8000123001 Pojistná smlouva č. 8000123001 Pojistitel CHARTIS EUROPE S.A., se sídlem 34 Place Des Corolles, Paris La Défense, 92400 Courbevoie, Francouzská republika, zapsaná v Rejstříku obchodu a společností v Nanterre

Více

Podmínky čerpání výhod věrnostního programu Klientský klub České pojišťovny

Podmínky čerpání výhod věrnostního programu Klientský klub České pojišťovny Podmínky čerpání výhod věrnostního programu Klientský klub České pojišťovny Informace pro klienta podmínky fungování Programu T. č. 89737 v02 12/2017 Česká pojišťovna a.s., Spálená 75/16, 113 04 Praha

Více

Účty Sazebník pro členy programu Odbory Plus

Účty Sazebník pro členy programu Odbory Plus Účty Sazebník pro členy programu Odbory Plus Platný od 1.2.2015 Měsíční vedení účtu v CZK Měsíční vedení účtu v EUR/USD Měsíční výpis z účtu - zasílání elektronicky - zasílání poštou Běžný účet CZK/EUR/USD

Více

Citibank Elektronické výpisy

Citibank Elektronické výpisy Citibank Elektronické výpisy ELEKTRONICKÝ VÝPIS Elektronický výpis je zcela identický jako Váš papírový výpis z běžného či kartového účtu. Je ve formátu PDF a po vytištění je plnohodnotný papírovému výpisu.

Více

Sazebník účty Pro občany, platný od

Sazebník účty Pro občany, platný od Sazebník účty Měsíční vedení účtu v CZK/EUR/USD Odchozí úhrada domácí platba Příchozí úhrada domácí platba Odchozí úhrada platba v rámci Equa bank (včetně platby s konverzí měn) Příchozí úhrada platba

Více

Skupinová pojistná smlouva pro cestovní pojištění

Skupinová pojistná smlouva pro cestovní pojištění Skupinová pojistná smlouva pro cestovní pojištění (dále jen skupinové cestovní pojištění ) kód skupinové pojistné smlouvy NOMAD číslo skupinové pojistné smlouvy 698030476 Allianz pojišťovna, a. s. Ke Štvanici

Více

Pojistná smlouva. č. MMB-TRAVEL 2/2017

Pojistná smlouva. č. MMB-TRAVEL 2/2017 Pojistná smlouva č. MMB-TRAVEL 2/2017 Pojistná smlouva Pojistná smlouva č. MMB-TRAVEL 2/2017 (dále jen pojistná smlouva ) Pojistnou smlouvu uzavírají tyto smluvní strany: Pojistitel: BNP Paribas Cardif

Více

Oddělení mezinárodních vztahů a internacionalizace. POJIŠTĚNÍ VÝJEZDU DO ZAHRANIČÍ studenti a zaměstnanci MENDELU

Oddělení mezinárodních vztahů a internacionalizace. POJIŠTĚNÍ VÝJEZDU DO ZAHRANIČÍ studenti a zaměstnanci MENDELU Oddělení mezinárodních vztahů a internacionalizace POJIŠTĚNÍ VÝJEZDU DO ZAHRANIČÍ studenti a zaměstnanci MENDELU ERV Evropská pojišťovna, a.s. pojistitel pro soutěžené období: 1.7.2017 30.6.2019 jediný

Více

OSM ZÁKLADNÍCH INFORMACÍ O CESTOVNÍM POJIŠTĚNÍ

OSM ZÁKLADNÍCH INFORMACÍ O CESTOVNÍM POJIŠTĚNÍ PŘÍRUČKA CESTOVNÍHO POJIŠTĚNÍ UNICREDIT BANK CZECH REPUBLIC, a.s. CESTUJETE DO ZAHRANIČÍ? K MOŘI NEBO NA LYŽE? ZA EXOTIKOU? SAMI NEBO SPOLEČNĚ SE SVOJÍ RODINOU? NEBO SE SVÝM ČTYŘNOHÝM MILÁČKEM? SOUČÁSTÍ

Více

Evropský hospodářský a sociální výbor. PŘEDSEDNICTVO 536. schůze 29. května 2007 PRO INFORMACI

Evropský hospodářský a sociální výbor. PŘEDSEDNICTVO 536. schůze 29. května 2007 PRO INFORMACI Evropský hospodářský a sociální výbor Bod 7 a) PŘEDSEDNICTVO 536. schůze 29. května 2007 Věc: Bod 7 a) programu jednání Pomoc členům/zdravotní a sociální služby - pojištění PRO INFORMACI Účelem této zprávy

Více

Sazebník - účty Pro občany, platný od

Sazebník - účty Pro občany, platný od Sazebník - účty Pro občany, platný od 13.12.2014 Běžný účet CZK/EUR/USD Měsíční vedení účtu v CZK při aktivním využívání služeb Equa bank při neaktivním využívání služeb Equa bank Měsíční vedení účtu v

Více

ÚRAZOVÉ POJIŠTĚNÍ ZÁKLADNÍ INFORMACE KE SMLOUVĚ

ÚRAZOVÉ POJIŠTĚNÍ ZÁKLADNÍ INFORMACE KE SMLOUVĚ ÚRAZOVÉ POJIŠTĚNÍ ZÁKLADNÍ INFORMACE KE SMLOUVĚ I. ROZSAH POJIŠTĚNÍ Rozsah pojištění je definován v Pojistné smlouvě na úrazové pojištění č. 0229499041, v článku I. : Pojištění se vztahuje na úrazy, k

Více

PŘEHLED POPLATKŮ A PARAMETRŮ POJIŠTĚNÍ INVESTIČNÍ ŽIVOTNÍ POJIŠTĚNÍ EVOLUCE

PŘEHLED POPLATKŮ A PARAMETRŮ POJIŠTĚNÍ INVESTIČNÍ ŽIVOTNÍ POJIŠTĚNÍ EVOLUCE PŘEHLED POPLATKŮ A PARAMETRŮ POJIŠTĚNÍ INVESTIČNÍ ŽIVOTNÍ POJIŠTĚNÍ EVOLUCE PLATNÝ OD 1. 1. 2015 Část A. Poplatky za vedení podílového účtu a jednorázové poplatky Rozdíl mezi prodejní*) a nákupní cenou**)

Více

PŘEHLED POPLATKŮ A PARAMETRŮ POJIŠTĚNÍ INVESTIČNÍ ŽIVOTNÍ POJIŠTĚNÍ EVOLUCE

PŘEHLED POPLATKŮ A PARAMETRŮ POJIŠTĚNÍ INVESTIČNÍ ŽIVOTNÍ POJIŠTĚNÍ EVOLUCE PŘEHLED POPLATKŮ A PARAMETRŮ POJIŠTĚNÍ INVESTIČNÍ ŽIVOTNÍ POJIŠTĚNÍ EVOLUCE PLATNÝ OD 1. 1. 2019 Část A. Poplatky za vedení podílového účtu a jednorázové poplatky Rozdíl mezi prodejní*) a nákupní cenou**)

Více

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník)

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Část Obsah: 1. Kreditní karty České spořitelny 2. Debetní karty 3. Předplacené karty 4. Ceny za transakce 5. Ostatní služby ke kartám

Více

Cestovní pojištění nabídka jen pro klienty cestovních agentur a kanceláří

Cestovní pojištění nabídka jen pro klienty cestovních agentur a kanceláří Cestovní pojištění nabídka jen pro klienty cestovních agentur a kanceláří Cestovní pojištění Allianz pojišťovny, a. s. nabízí klientům Neomezené krytí léčebných výloh v zahraničí (s výjimkou zubního ošetření)

Více

Rámcová pojistná smlouva číslo

Rámcová pojistná smlouva číslo Rámcová pojistná smlouva číslo 50 998 996 00 Smluvní strany : Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group se sídlem Templová 747, 110 01 Praha 1, Česká republika IČ: 47116617 DIČ pro DPH : CZ699000955

Více

I. INFORMACE K POJIŠTĚNÍ ZTRÁTY PLATEBNÍCH KARET

I. INFORMACE K POJIŠTĚNÍ ZTRÁTY PLATEBNÍCH KARET I. INFORMACE K POJIŠTĚNÍ ZTRÁTY PLATEBNÍCH KARET ČLÁNEK 1 Úvodní ustanovení 1. Tyto Informace k pojištění ztráty platebních karet jsou určeny pro držitele debetních nebo kreditních karet (dále jen platební

Více

PNTS. Hlášení pojistné události

PNTS. Hlášení pojistné události PNTS Hlášení pojistné události Naší snahou je, aby vyřízení pojistné události proběhlo hladce a v co nejkratším možném termínu. Pokud vznikne událost, která by mohla založit Váš nárok na pojistné plnění,

Více

Cestovní pojištění k platebním kartám České spořitelny

Cestovní pojištění k platebním kartám České spořitelny Cestovní pojištění k platebním kartám České spořitelny Úvod Ať už jedete relaxovat na dovolenou, nebo Vás čekají časté cesty do zahraničí, uklidňující jistota je vždy výborným společníkem. Cestovní pojištění

Více

Příloha č. 1. Česká pojišťovna a.s. zdarma k POV nebo jen HAV

Příloha č. 1. Česká pojišťovna a.s. zdarma k POV nebo jen HAV Příloha č. 1 Česká pojišťovna a.s. Asistenční služby: ČP Asistent z +420 224 557 004 ze +420 224 557 004 telefonické tlumočení: Varianty Asistence "POHODA Klasik": Asistence "POHODA Speciál": Pohoda Speciál

Více

INFORMAČNÍ LETÁK Účinný od 1. ledna 2012 Platný pro klienty CitiBusiness

INFORMAČNÍ LETÁK Účinný od 1. ledna 2012 Platný pro klienty CitiBusiness Tento informační leták společnosti Citibank Europe plc, společnosti založené a existující podle irského práva, se sídlem Dublin, North Wall Quay 1, Irsko, registrované v rejstříku společností v Irské republice,

Více

Sazebník poplatků Commercial Bank

Sazebník poplatků Commercial Bank Commercial Bank Sazebník poplatků Commercial Bank (malé a středně velké společnosti) Platnost od 1. května 2014 I. Přímé bankovnictví, bezhotovostní platební styk, platební karty Druh poplatku Měsíční

Více

Základní parametry pojištění

Základní parametry pojištění Základní parametry pojištění Smlouva vždy na dobu určitou (1 den až 365 dnů) Lze sjednat pro jednotlivce, rodinu či skupinu osob. Podmínka vstupního věku jen u vybraných pojištění/připojištění Územní platnost:

Více

RÁMCOVOU POJISTNOU SMLOUVU Č PRO CESTOVNÍ A ÚRAZOVÉ POJIŠTĚNÍ K PLATEBNÍM KARTÁM

RÁMCOVOU POJISTNOU SMLOUVU Č PRO CESTOVNÍ A ÚRAZOVÉ POJIŠTĚNÍ K PLATEBNÍM KARTÁM Pojistitel: Colonnade Insurance S.A., se sídlem L 2350 Lucemburk, rue Jean Piret 1, Lucemburské velkovévodství, zapsaná v lucemburském Registre de Commerce et des Sociétés, registrační číslo B61605, jednající

Více

Infolist produktu e-bez OBAV

Infolist produktu e-bez OBAV Infolist produktu e-bez OBAV 800 100 777 www.csobpoj.cz e-bez OBAV Infolist produktu Sdělení informací pojistitelem zájemci o pojištění Informace o produktu e-bez Obav je rizikové životní pojištění, které

Více

Nabídka cestovního pojištění pro klienty cestovní kanceláře

Nabídka cestovního pojištění pro klienty cestovní kanceláře Nabídka cestovního pojištění pro klienty cestovní kanceláře 1 Allianz pojišťovna, a. s., je dceřinou společností největšího světového pojišťovacího koncernu Allianz AG působícího v 70 zemích celého světa.

Více

Expresní linka. První kroky se službou Expresní linka

Expresní linka. První kroky se službou Expresní linka Expresní linka První kroky se službou Expresní linka OBSAH Co Vám Expresní linka nabízí? 3 Možnost zabezpečení přístupu k Expresní lince 4 První kroky Registrace čísla Vašeho mobilního telefonu 4 První

Více

Informační průvodce pojištěním Individuální cestovní pojištění

Informační průvodce pojištěním Individuální cestovní pojištění Informační průvodce pojištěním Individuální cestovní pojištění Pojištěni léčebných výloh v zahraničí část B Všeobecných pojistných podmínek cestovního pojištěni V případě pojistné události má pojištěný

Více

Příručka cestovního pojištění

Příručka cestovního pojištění Příručka cestovního pojištění CESTUJETE DO ZAHRANIČÍ? K MOŘI NEBO NA LYŽE? ZA EXOTIKOU? SAMI NEBO SPOLEČNĚ SE SVOJÍ RODINOU? NEBO SE SVÝM ČTYŘNOHÝM MILÁČKEM? JSTE AKTIVNÍ SPORTOVEC? SOUČÁSTÍ VYBRANÝCH

Více

PLATBY KARTOU NA INTERNETU

PLATBY KARTOU NA INTERNETU PLATBY KARTOU NA INTERNETU Chcete rychle, pohodlně a bezpečně nakupovat z pohodlí domova či kanceláře? Není nic jednoduššího, než nakupovat přes internet kartou. Karta šetří Váš čas i peníze S kartou můžete

Více

Standardní lhůty pro doručení odchozího platebního příkazu. Standardní lhůty a způsob zpracování příchozího platebního příkazu

Standardní lhůty pro doručení odchozího platebního příkazu. Standardní lhůty a způsob zpracování příchozího platebního příkazu Tento informační leták společnosti Citibank Europe plc, společnosti založené a existující podle irského práva, se sídlem Dublin, North Wall Quay 1, Irsko, registrované v rejstříku společností v Irské republice,

Více

Formulář pro standardní informace o spotřebitelském úvěru

Formulář pro standardní informace o spotřebitelském úvěru Formulář pro standardní informace o spotřebitelském úvěru KREDITNÍ KARTA Citibank Europe plc, společnost založená a existující podle irského práva, se sídlem Dublin, North Wall Quay 1, Irsko, registrovaná

Více

Pojistná smlouva/pojistka č. CIMCGO2 1/2009 3

Pojistná smlouva/pojistka č. CIMCGO2 1/2009 3 POJIŠTĚNÍ MOBILEO Obsah Pojistná smlouva/pojistka č. CIMCGO2 1/2009 3 POJISTNÁ SMLOUVA/POJISTKA Č.CIMCGO2 1/2009 Úplné znění Pojistné smlouvy /Pojistky č. CIMCGO2 1/2009 uzavřené mezi smluvními stranami

Více

Informace k pojištění platebních karet

Informace k pojištění platebních karet Informace k pojištění platebních karet Účinné od 1. 1. 2014 I. Úvodní ustanovení 1. Tyto informace jsou určeny držitelům debetních nebo kreditních karet (pro všechny typy karet je v těchto informacích

Více

Programový modul. Cykloasistence

Programový modul. Cykloasistence Programový modul Cykloasistence AXA ASSISTANCE CZ 2007 Přehled programového modulu Název produktového modulu: Případy: Cykloasistence Informace o cyklotrasách a jejich sjízdnosti, tipy na výlet, informace

Více

Jak začít s O 2 Citi kartou

Jak začít s O 2 Citi kartou Jak začít s O 2 Citi kartou odměny s každým nákupem 5% sleva za mobilní služby od O 2 bonus za první platbu kartou 1. Jak aktivovat a začít s O 2 Citi kartou 1. 2. Karta je z bezpečnostních důvodů neaktivní.

Více

PŘÍRUČKA PŘÍRUČKA CESTOVNÍHO CESTOVNÍHO POJIŠTĚNÍ POJIŠTĚNÍ UNICREDIT BANK UNICREDIT BANK CZECH REPUBLIC, CZECH REPUBLIC,

PŘÍRUČKA PŘÍRUČKA CESTOVNÍHO CESTOVNÍHO POJIŠTĚNÍ POJIŠTĚNÍ UNICREDIT BANK UNICREDIT BANK CZECH REPUBLIC, CZECH REPUBLIC, PŘÍRUČKA CESTOVNÍHO POJIŠTĚNÍ UNICREDIT BANK CZECH REPUBLIC, a.s. JAK SNADNÉ! CESTUJETE DO ZAHRANIČÍ? K MOŘI NEBO NA LYŽE? ZA EXOTIKOU? SAMI NEBO SPOLEČNĚ SE SVOJÍ RODINOU? NEBO SE SVÝM ČTYŘNOHÝM MILÁČKEM?

Více

Hlášení škody Část 1 / Obecné informace

Hlášení škody Část 1 / Obecné informace Část 1 / Obecné informace Hlášení škody má 2 části. Vždy vyplňte Část 1 obsahující obecné informace, dále vyberte a vyplňte jen tu Část 2 hlášení, která odpovídá typu Vaší škody. K vyplněnému hlášení přiložte

Více

Spolupráce společností Diners Club a MBI o vydávání karet. Diners Club Pure+

Spolupráce společností Diners Club a MBI o vydávání karet. Diners Club Pure+ Spolupráce společností Diners Club a MBI o vydávání karet Diners Club Pure+ Píše se rok 1949 a zámožný newyorský podnikatel Frank McNamara zjišťuje, že u sebe nemá dostatek hotovosti na zaplacení večeře,

Více

Příloha č.1 k smlouvě o obchodním zastoupení č. 11 721 130 PODMÍNKY KOMPLEXNÍHO CESTOVNÍHO POJIŠTĚNÍ. I. Pojištěné osoby

Příloha č.1 k smlouvě o obchodním zastoupení č. 11 721 130 PODMÍNKY KOMPLEXNÍHO CESTOVNÍHO POJIŠTĚNÍ. I. Pojištěné osoby PODMÍNKY KOMPLEXNÍHO CESTOVNÍHO POJIŠTĚNÍ I. Pojištěné osoby Podmínky komplexního cestovního pojištění Příloha č.1 k smlouvě o obchodním zastoupení č. 11 721 130 Pojištěný je každý účastník zájezdu (bez

Více

PŘEHLED POPLATKŮ A PARAMETRŮ POJIŠTĚNÍ INVESTIČNÍ ŽIVOTNÍ POJIŠTĚNÍ EVOLUCE

PŘEHLED POPLATKŮ A PARAMETRŮ POJIŠTĚNÍ INVESTIČNÍ ŽIVOTNÍ POJIŠTĚNÍ EVOLUCE PŘEHLED POPLATKŮ A PARAMETRŮ POJIŠTĚNÍ INVESTIČNÍ ŽIVOTNÍ POJIŠTĚNÍ EVOLUCE PLATNÝ OD 1. 1. 2014 Část A. Poplatky za vedení podílového účtu a jednorázové poplatky Rozdíl mezi prodejní*) a nákupní cenou**)

Více

Průvodce k ČSOB Kartě dobré vůle. Československá obchodní banka, a. s. Člen skupiny KBC Radlická 333/150, 150 57 Praha 5 www.csobpb.

Průvodce k ČSOB Kartě dobré vůle. Československá obchodní banka, a. s. Člen skupiny KBC Radlická 333/150, 150 57 Praha 5 www.csobpb. Průvodce k ČSOB Kartě dobré vůle Československá obchodní banka, a. s. Člen skupiny KBC Radlická 333/150, 150 57 Praha 5 www.csobpb.cz 04/2014 ČSOB Karta dobré vůle vám umožňuje prostřednictvím platebních

Více

Závazné podmínky prodeje pobytů CK Pressburg s.r.o., cestovní kanceláře

Závazné podmínky prodeje pobytů CK Pressburg s.r.o., cestovní kanceláře Závazné podmínky prodeje pobytů CK Pressburg s.r.o., cestovní kanceláře Tyto závazné podmínky upravují právní vztah mezi fyzickými a právnickými osobami a CK PRESSBURG s.r.o. (dále CK). Nedílnou součástí

Více

PŘEHLED POPLATKŮ A PARAMETRŮ POJIŠTĚNÍ Investiční životní pojištění OK1

PŘEHLED POPLATKŮ A PARAMETRŮ POJIŠTĚNÍ Investiční životní pojištění OK1 PŘEHLED POPLATKŮ A PARAMETRŮ POJIŠTĚNÍ Investiční životní pojištění OK1 PŘEHLED POPLATKŮ A PARAMETRŮ POJIŠTĚNÍ INVESTIČNÍ ŽIVOTNÍ POJIŠTĚNÍ OK1 PLATNÝ OD 1. 1. 2015 Část A. Poplatky za vedení podílového

Více

Průvodce cestovním pojištěním

Průvodce cestovním pojištěním Průvodce cestovním pojištěním PROČ je VÝHODNÉ uzavřít cestovní pojištění v Union pojišťovně? Protože jsme ODBORNÍKY na cestovní pojištění Union pojišťovna je uznávaným specialistou na cestovní pojištění,

Více

SMLOUVA O SPOLUPRÁCI PŘI POSKYTOVÁNÍ ASISTENČNÍCH SLUŽEB uzavřená podle 269 odst. 2. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník v platném znění

SMLOUVA O SPOLUPRÁCI PŘI POSKYTOVÁNÍ ASISTENČNÍCH SLUŽEB uzavřená podle 269 odst. 2. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník v platném znění SMLOUVA O SPOLUPRÁCI PŘI POSKYTOVÁNÍ ASISTENČNÍCH SLUŽEB uzavřená podle 269 odst. 2. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník v platném znění 1. SMLUVNÍ STRANY 1.1. Citibank Europe plc, společnost založená

Více

CESTOVNÍ POJIŠTĚNÍ PRO ÚČASTNÍKY ZÁJEZDŮ

CESTOVNÍ POJIŠTĚNÍ PRO ÚČASTNÍKY ZÁJEZDŮ CESTOVNÍ POJIŠTĚNÍ PRO ÚČASTNÍKY ZÁJEZDŮ I. pojištění pro ÚČASTNÍKY ZAHRANIČNÍCH ZÁJEZDŮ (typ 721) 1. Rozsah pojištění a výše pojistného krytí pojištění územní platnost Evropa / mimo Evropu / Svět A30

Více

PŘEHLED POPLATKŮ A PARAMETRŮ POJIŠTĚNÍ Investiční životní pojištění OK1

PŘEHLED POPLATKŮ A PARAMETRŮ POJIŠTĚNÍ Investiční životní pojištění OK1 PŘEHLED POPLATKŮ A PARAMETRŮ POJIŠTĚNÍ Investiční životní pojištění OK1 PŘEHLED POPLATKŮ A PARAMETRŮ POJIŠTĚNÍ INVESTIČNÍ ŽIVOTNÍ POJIŠTĚNÍ OK1 PLATNÝ OD 16. 7. 2015 Část A. Poplatky za vedení podílového

Více

PROGRAM VÝHOD PRO CITI KREDITNÍ KARTY

PROGRAM VÝHOD PRO CITI KREDITNÍ KARTY PROGRAM VÝHOD PRO CITI KREDITNÍ KARTY Platnost a účinnost od 17. října 2015 Citibank Europe plc, organizační složka PRAHA ČESKÁ REPUBLIKA 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Povaha Programu výhod Tento Program

Více

Příručka pro držitele

Příručka pro držitele Příručka pro držitele Stříbrné karty Home Credit hotovost vždy po ruce vydání a vedení karty Stříbrná karta Home Credit nyní máte hotovost vždy po ruce! k dispozici máte částku ve výši úvěrového rámce

Více

CESTOVNÍ POJIŠTĚNÍ PRO ÚČASTNÍKY ZÁJEZDŮ

CESTOVNÍ POJIŠTĚNÍ PRO ÚČASTNÍKY ZÁJEZDŮ CESTOVNÍ POJIŠTĚNÍ PRO ÚČASTNÍKY ZÁJEZDŮ I. pojištění pro ÚČASTNÍKY ZAHRANIČNÍCH ZÁJEZDŮ (typ 721) 1. Rozsah pojištění a výše pojistného krytí pojištění Evropa / mimo Evropu / územní platnost Svět balík

Více

INFORMACE K POJIŠTĚNÍ PLATEBNÍCH KARET

INFORMACE K POJIŠTĚNÍ PLATEBNÍCH KARET INFORMACE K POJIŠTĚNÍ PLATEBNÍCH KARET B I. Úvodní ustanovení 1. Tyto informace jsou určeny držitelům debetních nebo kreditních karet (pro všechny typy karet je v těchto informacích dále použit souhrnný

Více

PRŮVODCE SVĚTEM DEBETNÍCH PLATEBNÍCH KARET

PRŮVODCE SVĚTEM DEBETNÍCH PLATEBNÍCH KARET PRŮVODCE SVĚTEM DEBETNÍCH PLATEBNÍCH KARET www.gemoney.cz zákaznická linka: 224 443 636 Podle Vašich představ 082012 GE Money Bank, a.s., Vyskočilova 1422/1a, 140 28 Praha 4-Michle, zapsáno u MS v Praze,

Více