Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku na dodávku autobusu. Technická specifikace a další podmínky. Nákup plně nízkopodlažního autobusu pro r.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku na dodávku autobusu. Technická specifikace a další podmínky. Nákup plně nízkopodlažního autobusu pro r."

Transkript

1 Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku na dodávku autobusu Technická specifikace a další podmínky Nákup plně nízkopodlažního autobusu pro r Způsob zpracování přílohy nabídky: Uchazeč je povinen použít pro odpověď formulář technických a ostatních podmínek v této technické specifikaci a odpovědět na všechny body uvedených podmínek v pořadí, v jakém jsou zde uvedeny. Pokud formulář vyžaduje odpověď pouze ano ne, nebere zadavatel při hodnocení nabídek v úvahu případné další komentáře. V ostatních případech má uchazeč možnost kromě požadované odpovědi uvést i komentář. Pokud je ve formuláři k některé podmínce požadována konkrétní informace, je uchazeč povinen tuto informaci uvést. Nebudeli požadovaná informace uvedena, bude příslušná podmínka hodnocena jako nesplněná. Součástí nabídky musí být podrobný technický popis nabízeného autobusu viz níže. Strana 1 (celkem 15)

2 1 Technické podmínky 1.1 Obecné Životnost Životnost autobusu minimálně 12 let v městském provozu. Uchazeč v nabídce uvede garantovanou dobu životnosti. Odpověď: Doba životnosti : roků Blokování rozjezdu s otevřenými dveřmi Blokování rozjezdu autobusu před dovřením všech dveří Bezpečnostní prvky Všechny bezpečnostní prvky montované do autobusu musí být konstruovány tak, aby v případě vlastní poruchy zřetelně signalizovaly řidiči nebezpečný stav Zajištění autobusu proti neoprávněnému použití Zajištění autobusu proti neoprávněnému použití dle předpisů platných v ČR. Přední dveře musí být uzamykatelné, ostatní dveře zajistitelné zevnitř bez klíče s ochranou proti neoprávněné manipulaci se zámkem ze strany cestujících Protikorozní ochrana Celý podvozek a skelet karoserie autobusu musí být vyroben způsobem zajišťujícím dosažení požadované životnosti autobusu. Odpověď: ANO NE Popište způsob zajištění protikorozní ochrany 1.2 Karoserie Rozměry karoserie Délka 11,5-12 m. Šířka karoserie bez zpětných zrcátek 2,5 až 2,55 m Nástupní hrana u všech dveří nesmí přesáhnout výšku 340 mm od komunikace ( bez naklánění vozidla), všechny vstupy bez schodů Podlaha v průchozím prostoru mezi sedadly (ulička) bez schodu Délka karoserie: Šířka karoserie: Výška nástupní hrany: Nájezdové úhly Nájezdové úhly min. 7 stupňů vpředu i vzadu Strana 2 (celkem 15)

3 1.2.3 Obsaditelnost Obsaditelnost: min. 80 osob min. 25 procent sedících cestujících. Lze uvažovat max. 8 stojících osob na 1 m2 plochy vyhrazené pro stojící cestující. Do této plochy nelze započítat plochu schodů a plochu, kde by stojící cestující bránili výhledu řidiče na pravou stranu. Autobus musí být konstruován tak, aby při běžném způsobu používání (tj. při obsazení všech míst k sedění a celé plochy pro stojící cestující s výjimkou plochy, kde by stojící cestující nepřípustně omezovali výhled z místa řidiče) nemohlo dojít k přetížení kterékoliv nápravy nebo k překročení celkové hmotnosti autobusu. Počet sedadel a jejich rozmístění podléhá schválení zadavatele. Obsaditelnost celkem: Počet sedadel min. max.: Počet a rozměry dveří Troje dveře o šířce nejméně mm. Umístění dveří na pravé straně autobusu. Rozhodující je nejmenší šířka vstupu při otevřených dveřích, neuvažují se madla. Odmrazování skel v předních dveřích Bezpečnost dveří Dveře s jištěním proti sevření cestujícího s funkcí automatického otevření při kontaktu s překážkou. Po automatické reverzaci se dveře mohou znovu zavřít až po dalším použití ovládacího tlačítka otvírání a zavírání dveří řidičem. Zvuková a světelná výstražná signalizace před zavřením dveří bude spuštěna automaticky během zavírání dveří. Funkce: stisknutím tlačítka zavírání dveří se spouští zvuková a světelná výstražná signalizace, po dvou sekundách se dveře za pokračující zvukové a světelné signalizace zavřou. Signalizace se vypíná automaticky při dovření dveří. Odpověď: Proces zavírání dveří musí být možné kdykoliv zastavit povelem k otevření dveří Ovládání dveří Všechny ovládací prvky dveří musí být umístěny na jednom místě v kabině řidiče tak, aby mohly být ovládány pravou rukou řidiče, a musí být dostupné beze změny polohy těla řidiče. Vybavení vozidla samoobslužným ovládáním otevírání u všech dveří z interiéru i exteriéru vozidla s optickou akustickou ( odlišnou od ostatních signalizací) signalizací k řidiči. Pokud je použita ručně ovládaná staniční brzda, musí být zabrzdění staniční brzdy podmínkou pro otevření i zavření dveří. Nouzové otevírání dveří zvenku i zevnitř musí být zajištěno proti neúmyslné manipulaci skleněným ochranným krytem, nebo jednoduchým ovládáním z místa řidiče, které vrátí systém dveří do provozní polohy. Strana 3 (celkem 15)

4 1.2.7 Olakování karoserie Životnost laku nejméně 5 let při týdenním mytí v automatických myčkách s rotačními kartáči. Specifické barevné provedení karoserie dle požadavku zadavatele ( červená RAL 3020, modrá RAL 5022, bílá RAL Přesné provedení bude stanoveno v kupní smlouvě. Druh vrchního laku: Brzdová a směrová světla Zdvojená brzdová a směrová zadní světla, jedna sada světel umístěna v horní části zádě vozu Naklápění karoserie Vybavení vozidla naklopením v zastávce ( KNEELING) nebo poklekem Osvětlení nástupního prostoru Výkonné osvětlení nástupního prostoru všech dveří v době od otevření dveří do zavření dveří Zpětná zrcátka Pravé nedělené vnější zpětné zrcátko umístit tak, aby bylo vidět zvenku na zadní dveře při otevřených předních dveřích. Zrcátko musí být doplněno doplňkovým zrcátkem umožňujícím pohled před přední část vozu. Délka ramene pravého zpětného zrcátka do 650 mm. Možnost mytí autobusu v automatických rotačních kartáčových myčkách s nasazenými zpětnými zrcátky 1.3 Podvozek a agregáty Údržba a opravy Všechny agregáty musí být uspořádány tak, aby umožnily bezproblémový přístup ke všem místům, na kterých se provádí plánovaná údržba nebo běžné opravy. Diagnostické přípojky na dobře přístupných (bez demontáže jakékoliv součásti) a dostatečně chráněných místech Chlazení Možnost kontroly hladiny chladící kapaliny pohledem bez otevírání zátky expanzní nádrže (vodoznak) Čištění chladičů a výměníků topení V návodu k obsluze musí být uveden způsob účinného čištění chladičů a výměníků topení. Uchazeč přiloží tuto část návodu k nabídce Chladící kapalina Chladící kapalina musí být ve smyslu zákona č 356/2003 Sb. v platném znění zařazena do kategorie "Přípravky, které nejsou klasifikovány jako nebezpečné", a nesmí jí být přiřazena žádná R-věta. Strana 4 (celkem 15)

5 1.3.5 Motor Výkon: minimálně 180 kw motor musí splňovat emisní normu minimálně EURO 4 s technologií SCR palivo: nafta dle EN 590 Krytí horkých částí výfukového potrubí, popř. turbodmychadla musí být provedeno tak, aby při náhodném úniku paliva nebo oleje kdekoliv v motorovém prostoru nemohlo dojít k požáru vozu. Odpověď: Převodovka ANO NE Převodovka automatická s retardérem Ovládání retardéru pedálem provozní brzdy i ručně pravou rukou řidiče Pneumatiky Pneu bezdušové rozměru 275/70 R 22,5 se zesílenými boky pro městský provoz. Uchazeč uvede seznam možných typů pneumatik. Odpověď:ANO NE Nabídka typů pneumatik splňujících tuto podmínku: Rezervní kolo Dodaný autobus musí být vybaven rezervním kolem ( může být dodáno samostatně v příbalu) Mazání podvozku Všechna mazaná místa podvozku musí být mazány jediným plastickým mazivem na lithné bázi. Centrální mazání podvozku s diagnostikou závad Předehřívač motoru Předehřívač s minimálním výkonem 24 kw. Možnost vytápění interiéru vozu při vypnutém motoru s použitím předehřívače Mytí agregátů Možnost mytí motoru a ostatních agregátů a podvozku vozu s výjimkou elektropříslušenství vysokotlakými mycími stroji studenou i teplou vodou Akumulátory Bezúdržbové akumulátory o kapacitě min. 200 Ah Vzduchová soustava ABS ASR - EBS Strana 5 (celkem 15)

6 Zásuvka pro externí startovací zdroj Zásuvka pro externí startovací zdroj Staniční brzda Staniční brzda ovládaná ručně nebo automaticky otevřením kterýchkoliv dveří Palivová nádrž Uzamykatelná palivová nádrž o objemu min. 240 litrů Elektroinstalace Výbava osvětlením motorového prostoru s automatickým zhasínáním při zavřeném víku motorového prostoru. Osvětlení musí být dostatečné pro kontrolu hladiny provozních kapalin. 1.4 Interiér Kabina řidiče Kabina polouzavřená pro městský provoz s uzavíratelným otvorem pro prodej jízdenek Odpověď: ANO NE Klimatizace kabiny řidiče Do sólo autobusu montovat do kabiny řidiče klimatizaci (ne klimatizaci, která pracuje na principu odpařování vody) Označení ovládacích prvků Ovládací a signalizační prvky v kabině řidiče označit kromě běžně užívaných symbolů popisem funkce v provedení odolném proti opotřebení Sedadlo řidiče Vyhřívané pneumaticky odpružené seřiditelné sedadlo řidiče s vysokým opěradlem a s opěrkou hlavy Vnitřní oběh vzduchu v kabině řidiče Vnitřní oběh vzduchu v kabině řidiče Možnost automatického rozsvícení tlumených světel Řidičem volitelná možnost automatického rozsvícení tlumených světel při běžícím motoru. Neoslňující kontrolka zapnutí tlumených světel. Strana 6 (celkem 15)

7 Akustická signalizace funkce směrových světel Akustická signalizace funkce směrových světel, regulovatelná intenzita osvětlení přístrojů Cyklovače stěračů předního skla Nastavitelný cyklovač stěračů Prostor pro cestující Odvětrání interiéru vozidla Účinné aktivní odvětrávání interiéru vozidla umožňující tažný i tlačný systém. Minimálně dvě elektricky ovládaná střešní okna Podlahová krytina Podlahová krytina v protiskluzovém provedení, hladká, stříkaná nebo svařovaná bez lišt, možnost mytí podlahy vyplachováním tlakovou vodou Sedadla pro cestující Sedadla pro cestující plastová skořepina s odnímatelným textilním čalouněním odolným proti poškození cestujícími Místo pro kočárky a invalidní vozíky Místo pro kočárek nebo pro přepravu cestujícího na invalidním vozíku v prostoru druhých dveří s oddělenou signalizací pro výstup k řidiči Pro vytvoření místa pro invalidní vozíky lze použít sklopných sedadel pro cestující. Samonavíjecí bezpečnostní pásy na místě vyhrazeném pro invalidní vozík. Manuálně ovládaná mechanická vyklápěcí plošina pro nástup a výstup osob na invalidním vozíku Zasklení Boční skla tónovaná, minimálně 90 % z nich vybavená v horní části vyklápěcími nebo posuvnými okny. Odstín skla podléhá schválení zadavatelem, zejména s ohledem na čitelnost elektronických informačních panelů. Odpověď: Vyklápěcí okna ANO NE Posuvná okna ANO NE ( rozměr posuvné části okna) Kladívka pro nouzové rozbití skel Pokud je autobus vybaven kladívky pro nouzové rozbití skel, kladívka musí být zajištěna lankem proti odcizení. Strana 7 (celkem 15)

8 Držadla pro cestující nižšího vzrůstu Držadla pro cestující nižšího vzrůstu na sedadlech cestujících Panely pro informace pro cestující Panely umožňující vyvěšení informací ve formátu A4 na výšku, umístěné po obou stranách nad bočním zasklení vozu v maximálním možném počtu. Snadno otevíratelné speciálním klíčem Zvláštní výbava interiéru Celkové provedení vozidla řešit dle Směrnice 2001/85 EG. 1.5 Odbavovací, informační a komunikační systém Signalizace cestujících k řidiči Žádost o zastavení Žádost o zastavení v příští zastávce: tlačítky ve svislých zádržných tyčích na levé straně vozu s nápisem STOP. Po stisknutí kteréhokoliv tlačítka zazní krátce zvukové znamení v kabině řidiče a na palubní desce se zobrazí nápis ZASTAVIT.V prostoru pro cestující se rozsvítí návěstí ZASTAVÍME. Světelná signalizace je v činnosti až do otevření dveří. Blokuje se další signalizace tímto okruhem až do otevření dveří Výstup invalidy na vozíku a kočárku Výstup invalidy na vozíku: podsvícené tlačítko se symbolem invalidního vozíku umístěné tak, aby bylo dostupné z invalidního vozíku. Další podsvícené tlačítko pro výstup kočárku. Rozlišení signálů pro řidiče kontrolkami na palubní desce Předvolba otvírání dveří cestujícím U všech dveří budou nainstalována tlačítka pro cestující pro otevírání dveří zvenčí ( I. dveře na levé straně, ostatní dveře po obou stranách) a zevnitř ve svislých zádržných tyčích z pohledu výstupu ( první dveře pravá strana a ostatní po obou stranách). Cestující může otevřít dveře zvenčí nebo zevnitř pouze v situaci, kdy to řidič povolí zapnutím přepínače TLAČÍTKO POVOLUJÍCÍ OTEVŘENÍ DVEŘÍ CESTUJÍCÍM Tlačítka pro signalizaci k řidiči Tlačítka pro signalizaci k řidiči musí být označena odpovídajícími piktogramy a nápisy a konstruována a umístěna tak, aby byla co nejvíce omezena možnost neúmyslného stisknutí cestujícím. Strana 8 (celkem 15)

9 1.5.2 Odbavovací a komunikační systém Konfigurace odbavovacího a informačního systému základní kabeláž pro řídící, informační, odbavovací systém a systém preference palubní počítač s integrovaným terminálem umístěný v zorném úhlu pohledu řidiče digitální hlásič včetně držáku s konektorem povelový přijímač a vysílač pro nevidomé včetně antény 1 ks vnitřní elektronický informační panel (schopné zobrazovat linky vozidel a nápisy z palubního počítače) vnější elektronické informační panely 1 ks přední, 1 ks boční, 1 ks zadní (kódové ovládání palubním počítačem, schopnost pracovat s databází zobrazovaných linek a cílů) 4 ks elektronických označovačů jízdenek včetně kabeláže a držáku časový spínač (pro udržení/odpojení OIS na/od napětí vnější reproduktor pro nevidomé RPV umístěný vpředu, vedle I. dveří dole vnitřní reproduktory pro cestující kompatibilní s digitálním hlásičem ( 3 ks) odposlechový reproduktor pro řidiče kompatibilní s digitálním hlásičem mikrofon řidiče kompatibilní s digitálním hlásičem měnič napětí 24V/12V 10 A příprava pro montáž radiostanice radiokomunikační adaptér pro radiostanici příprava pro montáž antény umístěné na střeše v podélné ose vozidla výstroj pro preferenci MHD: - kabeláž pro systém preference -jednotka VRJ-GPS 01 ve formě uchycení na DIN lištu (palubní napájení, sériová komunikace po RS 232, připojení na IBIS, připojení antény) -radiomodem (palubní napájení, seriová linka RS 232, připojení antény) -duální anténa (GPS - RF 450 MHz) Zadavatel si vyhrazuje právo dodat některé komponenty. Nabídková cena však bude stanovena jako dodávka všech komponentů uchazečem. Upřesnění bude provedeno při projednávání kupní smlouvy. Stávající konfigurace ve vozidlech DPMO, a.s. určující minimální požadovaný technický standard: základní kabeláž pro řídící a informační systém palubní počítač s integrovaným terminálem KPP-1B/TR/OL06/BUS (JKZ) digitální hlásič DHRD-1M včetně držáku s konektorem (JKZ) povelový přijímač a vysílač pro nevidomé PPN 24A včetně antény (APEX) vnitřní elektronické informační panely ITT-1 (JKZ) vnější elektronické informační panely (EMTEST) 1 ks přední EM 3TG 1 ks boční EM 2,5TG + WiFi modul 1 ks zadní EM 0,5TG linka RS485 mezi vnějšími panely EMTEST (přední panel napojen i na IBIS) 4 ks elektronický označovač jízdenek NJ 24 COD včetně kabeláže a držáku NJ 24 CDU2PK35 (MIKROELEKTRONIKA) časový spínač CS-2 (JKZ) vnější reproduktor pro nevidomé RPV umístěný vpředu, vedle 1.dveří dole vnitřní reproduktory pro cestující kompatibilní s digitálním hlásičem 3 ks Strana 9 (celkem 15)

10 odposlechový reproduktor pro řidiče mikrofon řidiče měnič napětí 24V/12V 10 A radiostanice DATABOX MOTOROLA MW 304 AX (KonekTel radiokomunikační adaptér pro radiostanici (KonekTel) anténa MWB 1320 (Konek Tel) umístěná na střeše v podélné ose vozidla výstroj pro preferenci MHD (Eltodo): - kabeláž pro systém preference -jednotka VRJ-GPS 01 ve formě uchycení na DIN lištu (palubní napájení, sériová komunikace po RS 232, připojení na IBIS, připojení antény -radiomodem R.M. (palubní napájení, seriová linka RS 232, připojení antény) -anténa GPSK-U FP 6-4 (GPS, RF 450 MHz) Komentář a popis náhradního řešení Čištění skel vnějších informačních panelů Vnější informační panely musí být zastavěny tak, aby bylo možné čistit sklo před informačním panelem z vnitřní strany bez demontáže panelu (připouští se vyklopení panelu, při kterém se panel nevyjímá z držáku, nerozpojuje se kabeláž a není nutná zvláštní kvalifikace ani fyzická zdatnost personálu). Odpověď: ANO NE Umístění komponentů OIS Všechny komponenty montovat do jedné dobře přístupné, chráněné a uzamykatelné skříně 2 Dokumentace Nedílnou součástí dodávky autobusu je následující technická dokumentace: 2.1 Návod k obsluze a údržbě Návod k obsluze a údržbě v českém jazyce musí obsahovat minimálně úplný popis všech funkcí ovládacích, kontrolních a signalizačních prvků autobusu a způsobu jejich ovládání a soupis výrobcem předepsaných úkonů při údržbě autobusu. Návod nesmí obsahovat popis funkcí ovládacích prvků, kterými autobus není vybaven. Pokud návod neobsahuje dostatečné informace pro provedení úkonů předepsaných při údržbě, musí obsahovat odkazy na další technickou dokumentaci (dílenské příručky, diagnostické postupy apod.). Při přejímce musí být dodán k autobusu návod k obsluze v papírové formě a jedenkrát v elektronické formě na volně kopírovatelném nosiči. Strana 10 (celkem 15)

11 2.2 Technická dokumentace Úplná sada dílenských příruček k agregátům, schémata elektrického zapojení, vzduchové soustavy, hydrookruhů, chladící soustavy včetně popisů funkce a diagnostických postupů. Zadavatel preferuje technickou dokumentaci v elektronické formě. Nebude-li dokumentace dodána v elektronické formě, musí být dodána 1 sada papírových výtisků ke každému autobusu v dodávce. Pokud zadavatel zjistí během deklarované životnosti autobusu chybu v technické dokumentaci, je vybraný uchazeč povinen na žádost zadavatele chybu v přiměřené době opravit a vydat dokument v opravené verzi. Technická dokumentace musí být dodána v českém jazyce. Seznam technické dokumentace, která je k dispozici (může být uveden v příloze): 2.3 Katalog náhradních dílů Katalog náhradních dílů musí být dodán v elektronické formě podporující vyhledávání minimálně podle názvu dílu, čísla dílu a agregátu skupiny. Za elektronickou formu katalogu ND se nepovažuje scanovaný papírový katalog. Zadavatel preferuje katalog umožňující síťovou instalaci. Katalog instalovaný na lokální síti musí umožnit současnou práci nejméně 5 uživatelů, celkový počet uživatelů nesmí být omezen. Katalog dodaný v síťové verzi nesmí vyžadovat žádné hardwarové zařízení instalované na počítači uživatele. SW katalogu musí být WIN NT kompatibilní a musí být schopen provozu v českém národním prostředí SW katalogu musí mít možnost exportu vybraných dílů v elektronické podobě přenositelné do jiných SW Pokud katalog ND neumožňuje síťovou instalaci, musí být dodáno 5 katalogů pro lokální instalaci Dodávka katalogu je součástí dodávky autobusu a jeho ceny, a to včetně aktualizace po dobu deklarované životnosti autobusu. Zadavatel požaduje katalog náhradních dílů v českém jazyce. 2.4 Diagnostika Součástí dodávky a její ceny je veškerý software a hardware potřebný pro diagnostiku dodaného autobusu v českém jazyce včetně jeho aktualizace po dobu deklarované životnosti autobusu. Pozn.:Zadavatel preferuje diagnostický SW provozovatelný na PC WIN kompatibilním. 3 Servisní vybavení Součástí nabídky musí být úplný soupis diagnostického zařízení a speciálního nářadí potřebného pro údržbu a opravy nabízeného autobusu, a to včetně cen za jednotlivá zařízení a za úplné vybavení potřebné k servisu nabízeného autobusu. Uvedené ceny nesmí být zvýšeny po dobu nejméně jednoho roku od dodávky autobusu. Seznam diagnostického zařízení (může být Strana 11 (celkem 15)

12 uveden v příloze): Cena za soubor servisního zařízení: 4 Dodávky náhradních dílů 4.1 Garance dodacích lhůt Náhradní díly řádně objednané urgentní objednávkou ke zprovoznění autobusu musí být dodány ve lhůtě do 48 hodin od okamžiku doručení objednávky faxem nebo em. Pokud vybraný uchazeč nedodá náhradní díl v této lhůtě, může zadavatel tento díl nakoupit od třetí osoby a není nadále povinen převzít jej od vybraného uchazeče a zaplatit. Tím není dotčeno právo zadavatele účtovat vybranému uchazeči sankce v souladu s těmito podmínkami, a to až do dne splnění dodávky nebo do dne, kdy zadavatel nakoupil díl od třetí osoby (podle toho, co nastane dříve). Náhradní díly objednané řádnou objednávkou (pro předzásobení) musí být dodány ve lhůtě do 7 dnů ode dne doručení objednávky faxem nebo em. 4.2 Ceny náhradních dílů Vybraný uchazeč se zaváže předávat zadavateli úplný ceník náhradních dílů s dobou platnosti 6 měsíců nejméně 7 dnů před dnem začátku jeho platnosti. Vybraný uchazeč může vůči zadavateli uplatnit systém rabatů a bonusů vázaný zejména na požadovanou lhůtu dodávky. Cena náhradního dílu dodaného na základě urgentní objednávky ke zprovoznění autobusu nesmí v žádném případě přesáhnout cenu téhož dílu dodaného v delší zadavatelem požadované lhůtě o více než 15%. 5 Záruky Zadavatel požaduje od uchazečů poskytnutí uceleného systému záruk, které zadavateli zaručí nad rámec zákonných povinností dodavatele přiměřenou míru provozuschopnosti a provozní spolehlivosti dodaného autobusu po dobu jejich deklarované životnosti, dosažení předpokládané životnosti důležitých agregátů, jakož i dosažení dodavatelem deklarované životnosti vozidla, to vše při rozumných a předvídatelných provozních nákladech. Pro zajištění potřebné průhlednosti čerpání nákladů na údržbu a opravy, jakož i pro účely získávání informací z provozu potřebných k dalšímu zdokonalování konstrukce vozidla, zpřístupní zadavatel dodavateli vozidel v potřebné míře svůj informační systém a umožní dodavateli fyzickou kontrolu kvality prováděné údržby a oprav. Dodavatel bude zbaven jakýchkoliv závazků plynoucích z poskytnutých záruk, pokud závada nebo jakákoliv další škoda, která by jinak byla zahrnuta v některé ze záruk, vznikla z důvodů, které nelze rozumně započítat k tíži dodavatele, tedy zejména: úmyslným nebo neúmyslným poškozením vozidla třetí stranou, dopravní nehodou, pokud tato nevznikla v souvislosti s vadou podléhající některé ze záruk, vandalismem, chybným jednáním personálu zadavatele (např. nedostatečná oprava, včas neprovedená nebo chybně provedená údržba). Rozsah dodavatelem předepsané údržby je dán Strana 12 (celkem 15)

13 technickou dokumentací dodavatele (tj, návodem k obsluze vozidla), která byla předána zadavateli s dodávkou vozidla, úpravami provedenými zadavatelem bez souhlasu dodavatele, poškozením pneumatik, vyšší mocí, dodatečnými změnami zákonů, podmínek na ochranu životního prostředí apod., použitím autobusu v jiných podmínkách nebo k jiným účelům, než bylo určeno v podmínkách otevřeného řízení. Obecně platí, že jakékoliv nároky plynoucí z některé z poskytnutých záruk, uplatněné zadavatelem vůči dodavateli, považují obě strany za oprávněné a platné, pokud dodavatel neprokáže jejich neoprávněnost. Zadavatel se zavazuje poskytovat dodavateli potřebnou součinnost při získávání podkladů pro posouzení oprávněnosti nároků uplatněných zadavatelem. 5.1 Údaje o podmínkách provozu u zadavatele Pro účely vypracování požadovaného systému záruk a vyplnění tabulek pro hodnocení kritérií poskytuje zadavatel uchazečům následující údaje o podmínkách provozu: Druh provozu Městská doprava osob na pravidelných linkách Roční kilometrický výkon na vozidlo km Průměrná obsaditelnost vozidla 75 % Kvalita silniční sítě 5.2 Zadavatelem požadované záruky veřejné komunikace, hustý městský provoz, převážně rovinatý, převážně živičný povrch Záruka na vady vozidla Uchazeč poskytne zadavateli záruku na vady vozidla v délce nejméně 2 roky nebo km, podle toho, co nastane dříve. Kromě toho uchazeč poskytne zadavateli záruku na konstrukční a výrobní vady (tj. vady vzniklé během používání vozidla v důsledku chybné konstrukce nebo nedodržení konstrukční nebo technologické dokumentace během výroby vozidla), a to po dobu 5 let od dodávky vozidla.. V případě sporu, zda se jedná o výrobní vadu, platí názor zadavatele, že se jedná o výrobní vadu, pokud dodavatel neprokáže opak. Pokud výrobce některého použitého agregátu poskytuje záruční dobu delší, než je uvedeno v tomto odstavci, je dodavatel vozidla povinen přenést tuto delší záruku na zadavatele Záruka životnosti autobusu Dodavatel poskytne zadavateli záruku na dosažení deklarované životnosti vozidla. Deklarované životnosti vozidla není dosaženo, pokud z důvodu koroze a nebo únavového porušení základních nosných částí karoserie včetně zavěšení náprav a agregátů vozidlo nemůže být provozováno v souladu s platnými předpisy upravujícími technické podmínky pro provoz na pozemních komunikacích v České republice. Zaručená životnost vozidla může být také omezena celkovým počtem ujetých kilometrů (musí být počítáno nejméně km na 1 rok životnosti vozidla). Strana 13 (celkem 15)

14 Dodavatel bude zbaven závazků plynoucích ze záruk životnosti vozidla, pokud prokáže, že deklarované životnosti nebylo dosaženo zaviněním zadavatele. Jako důvod nedosažení zaručené životnosti nemůže dodavatel uvést přetěžování vozidla (viz technické podmínky) Záruka provozuschopnosti Dodavatel se zaváže vytvořit zadavateli takové podmínky, aby byly minimalizovány vynucené prostoje vozidla z důvodu technických závad. V případě požadavku zadavatele se dodavatel zaváže uzavřít před zahájením dodávky vozidla se zadavatelem servisní smlouvu, kterou zadavateli umožní provádět jakékoliv přípustné opravy na dodaném vozidle vlastními prostředky, a dále se dodavatel zaváže všemi dostupnými prostředky podporovat snahu zadavatele uzavřít servisní smlouvy s dodavateli jednotlivých agregátů a získat od nich autorizaci k opravám v rozsahu, který vyplyne z provozních potřeb zadavatele. Dále se dodavatel zaváže po dobu deklarované životnosti vozidel: zajistit servis dodaného vozidla na území ČR nejméně po dobu deklarované životnosti vozidla. Pokud dodavatel zajišťuje opravu dílu nebo agregátu z autobusu v záruce sám nebo prostřednictvím třetí osoby (z vlastního rozhodnutí nebo na žádost zadavatele) a opravený agregát nebude předán zadavateli zpět do 21 dnů ode dne, kdy dodavatel rozhodl o opravě mimo pracoviště zadavatele nebo byl o zajištění opravy zadavatelem požádán, považuje se agregát za neopravitelný a zadavateli vzniká automaticky právo na okamžité dodání nového agregátu. Tím nejsou dotčeny další nároky zadavatele. dodávat náhradní díly objednané urgentní objednávkou na konkrétní vůz ve lhůtě do 48 hodin od okamžiku doručení objednávky (faxem nebo em) nejméně po dobu deklarované životnosti vozidel, na vyžádání zadavatele poskytovat technickou pomoc (úplnou technickou dokumentaci k údržbě a opravám, závazný pokyn ke způsobu opravy konkrétní poruchy nebo havárie, instruktáž na místě, pomoc při specifikaci náhradních dílů potřebných pro opravu, vše v českém jazyce), a to ve lhůtě do 5 pracovních dnů od vyžádání, dodávat předepsané speciální servisní nářadí, na vyžádání zadavatele provádět školení technického personálu zadavatele v požadovaném rozsahu v českém jazyce do 90 dnů od vyžádání. Pokud dodavatel nesplní některou ze svých povinností uvedených tomto odstavci v uvedené lhůtě a zadavatel nebude moci z tohoto důvodu provozovat vozidlo bez ohrožení bezpečnosti provozu a bez rizika vzniku dalších škod, uhradí dodavatel zadavateli za každý započatý den takto vzniklého prostoje smluvní pokutu ve výši 0,05% z kupní ceny vozidla. Této smluvní pokuty bude dodavatel zproštěn, pokud po dobu prostoje vzniklého jeho zaviněním zapůjčí zadavateli bezplatně do užívání náhradní vozidlo podobných vlastností. Náhradní vozidlo musí být vybaveno tak, aby jej zadavatel mohl bez omezení používat pro provoz na svých linkách. 6 Detailní technická specifikace Vybraný uchazeč se zaváže účinně spolupracovat se zadavatelem při vypracování detailní konečné specifikace nabídnutého autobusu, zejména krátkodobým zapůjčením autobusu stejného či obdobného provedení ke zkouškám, poskytnutím požadované technické Strana 14 (celkem 15)

15 dokumentace, poskytnutím vyžádané technické spolupráce, zprostředkováním návštěvy u provozovatelů nabízeného autobusu apod., a akceptovat požadavky zadavatele na konečné provedení autobusu, pokud jsou technicky splnitelné a nezvyšují podstatně cenu autobusu. 7 Přejímka autobusu Podmínky pro fyzickou přejímku autobusu budou určeny v kupní smlouvě Technická přejímka typu Podmínkou pro zahájení fyzické přejímky autobusu je úspěšné dokončení technické přejímky typu. Během technické přejímky typu dodavatel prokáže shodu vyrobeného autobusu s těmito zadávacími podmínkami a s na ně navazujícími technickými specifikacemi a kvalitu výroby. Součástí technické přejímky může být na vyžádání zadavatele jízdní zkouška Provozní náplně Autobus musí být předán se všemi provozními náplněmi Stanovení spotřeby paliva Uchazeč je povinen uvést spotřebu paliva podle normy UITP SORT cyklus 1 V.. dne jméno a podpis oprávněného zástupce uchazeče Strana 15 (celkem 15)

Technická specifikace a další podmínky

Technická specifikace a další podmínky Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku na dodávku autobusů Technická specifikace Nákup autobusů pro rok 2009 Technická specifikace a další podmínky Způsob zpracování přílohy nabídky: Uchazeč je povinen

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadávací řízení Otevřené řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákona ) Předmět veřejné zakázky Dodávka městského nízkopodlažního

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadávací řízení Zjednodušené podlimitní řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákona ) Předmět veřejné zakázky Dodávka

Více

DODÁVKA 1 ks MĚSTSKÉHO NÍZKOPODLAŽNÍHO AUTOBUSU

DODÁVKA 1 ks MĚSTSKÉHO NÍZKOPODLAŽNÍHO AUTOBUSU VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ TECHNICKÁ SPECIFIKACE DODÁVKA 1 ks MĚSTSKÉHO NÍZKOPODLAŽNÍHO AUTOBUSU Tato technická specifikace stanoví konkrétní požadavky zadavatele na technické, jakostní, ekologické a funkční vlastnosti

Více

Technická specifikace a další podmínky

Technická specifikace a další podmínky Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku Nákup nízkopodlažních tramvají pro rok 2010 Technická specifikace Určení a podmínky provozu 1 Vozidla určená pro provoz na městských tratích do nadmořské výšky

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE ve výběrovém řízení Dodávka propagačního autobusu (ZJEDNODUŠENÉ PODLIMITNÍ ŘÍZENÍ NA DODÁVKY) podle ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění

Více

Výzva k podání nabídky do výběrového řízení

Výzva k podání nabídky do výběrového řízení ..... Výzva k podání nabídky do výběrového řízení Vážená paní, Vážený pane, Jako zástupce zadavatele Koordinátor ODIS s.r.o., se sídlem Na Hradbách 1440/16, 702 00 Ostrava Moravská Ostrava, IČ: 64613895,

Více

příloha č. 2 vybrané technické parametry a požadovaná nabídková dokumentace na nákup dvounápravových a kloubových CNG autobusů

příloha č. 2 vybrané technické parametry a požadovaná nabídková dokumentace na nákup dvounápravových a kloubových CNG autobusů příloha č. 2 vybrané technické parametry a požadovaná nabídková dokumentace na nákup dvounápravových a kloubových CNG autobusů Zadávací podmínky autobusu pro Brno kloub příloha 2 strana 1/6 1.7.2016 Dokument

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE 3. vymezené části

TECHNICKÁ SPECIFIKACE 3. vymezené části Příloha č. 5 k č. j. PPR-7556-59/ČJ-2013-990640 Počet listů: 5 TECHNICKÁ SPECIFIKACE 3. vymezené části 1.) TECHNICKÝ POPIS Model: Autobus do 30 osob komerční Provedení: Autobus pro 16 osob se speciálními

Více

Požadované údaje. Stránka 3 z 10

Požadované údaje. Stránka 3 z 10 Technické podmínky Každé vozidlo musí být jiné tovární značky! Uchazeč musí použít technické podmínky zadavatele a bude specifikovat údaje podle předem připravené barevné legendy: konkrétní údaj obchodní

Více

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 4

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 4 Strana 1 z 6 VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 4 Zadávací řízení: Veřejná zakázka sektorového zadavatele podle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále též jen zákon

Více

TECHNICKÉ PODMÍNKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU. s názvem DODÁVKA AUTOMOBILŮ PRO RESORT MINISTERSTVA ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ - OPAKOVÁNÍ

TECHNICKÉ PODMÍNKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU. s názvem DODÁVKA AUTOMOBILŮ PRO RESORT MINISTERSTVA ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ - OPAKOVÁNÍ Příloha č. 1 zadávací dokumentace TECHNICKÉ PODMÍNKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU s názvem DODÁVKA AUTOMOBILŮ PRO RESORT MINISTERSTVA ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ - OPAKOVÁNÍ Automobily musí splňovat

Více

Příloha číslo 2 A Technická specifikace

Příloha číslo 2 A Technická specifikace Příloha číslo 2 A Technická specifikace Zadavatel: MARFIL TRADE CORPORATION CZ, spol. s r.o. Název části zakázky: Mrazírenská přeprava: Mrazírenský vůz do 3,5 t: 2 ks Mrazírenský vůz 3,5 t 12 t: 1 ks 1.

Více

V Kladně dne 25.4.2013

V Kladně dne 25.4.2013 Zadávací dokumentace k zakázce na dodávku autobusů pro ČSAD MHD Kladno a.s. pro projekt reg.č.cz.1.15/1.2.00/70.01529 Modernizace vozového parku autobusy na CNG. V Kladně dne 25.4.2013 Zakázka je zadávána

Více

AUTOBUS TEDOM C12 D DO PROVOZU MĚSTSKÉ DOPRAVY V MLADÉ BOLESLAVI

AUTOBUS TEDOM C12 D DO PROVOZU MĚSTSKÉ DOPRAVY V MLADÉ BOLESLAVI AUTOBUS TEDOM C12 D DO PROVOZU MĚSTSKÉ DOPRAVY V MLADÉ BOLESLAVI O společnosti TEDOM Výroba autobusů je jednou z klíčových aktivit holdingu TEDOM. Historicky nejmladší činnost navazuje na koupi výroby

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE v zadávacím řízení Dodávka jednoramenného nosiče kontejnerů včetně podvozku (ZJEDNODUŠENÉ PODLIMITNÍ ŘÍZENÍ) podle ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE

K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE PŘÍLOHA Č.1 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE TECHNICKÁ SPECIFIKACE NÁKLADNÍHO AUTOMOBILU NOSIČ VÝMĚNNÝCH NÁSTAVEB Technické údaje: Vozidlo s nesenými nástavbami musí být v souladu se zákonem

Více

TECHNICKÉ A PROVOZNÍ STANDARDY VEŘEJNÉ LINKOVÉ AUTOBUSOVÉ DOPRAVY V OLOMOUCKÉM KRAJI PRO VYSOUTĚŽENÉ OBLASTI OD

TECHNICKÉ A PROVOZNÍ STANDARDY VEŘEJNÉ LINKOVÉ AUTOBUSOVÉ DOPRAVY V OLOMOUCKÉM KRAJI PRO VYSOUTĚŽENÉ OBLASTI OD TECHNICKÉ A PROVOZNÍ STANDARDY VEŘEJNÉ LINKOVÉ AUTOBUSOVÉ DOPRAVY V OLOMOUCKÉM KRAJI PRO VYSOUTĚŽENÉ OBLASTI OD 1. 1. 2018 1. STANDARDY VYBAVENÍ VOZIDEL 1.1 Základní požadavky na vozidla a jejich vybavení

Více

PROTOKOL O TECHNICKÉM STAVU VOZIDLA (příloha ke kupní smlouvě ze dne: 201...)

PROTOKOL O TECHNICKÉM STAVU VOZIDLA (příloha ke kupní smlouvě ze dne: 201...) PROTOKOL O TECHNICKÉM STAVU VOZIDLA (příloha ke kupní smlouvě ze dne: 201...) Základní informace tovární značka:... typ/model:... druh (osobní/nákladní...):... rok výroby:... registrační značka (SPZ):...

Více

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 nabídka uchazeče DOPLNÍ UCHAZEČ instrukce pro vyplnění sloupce C zážehový přeplňovaný výkon min. 145 kw Motor spotřeba PHM pro kombinovaný provoz (pozn.:

Více

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A Příloha č. 1 - Technická specifikace vozidel Parametry požadované zadavatelem sedan (4dveřový) / liftback (5dveřový) 5ti místný (homologováno pro řidiče + 4 cestující) motor zážehový, přeplňovaný (palivo

Více

Technická specifikace předmětu veřejné zakázky

Technická specifikace předmětu veřejné zakázky Strana 1 z 9 Technická specifikace předmětu veřejné zakázky 1 Obecně 1.1 Tato technická specifikace stanoví konkrétní požadavky kupujícího (zadavatele) na technickou úroveň nízkoemisního minibusu s pohonem

Více

Technická specifika zboží

Technická specifika zboží Technická specifika zboží Příloha č. 2 zadávací dokumentace 1 ks automobilu ve specifikaci: Model: typ: provedení: automobil osobní silniční vyšší střední třída; sedan; počet dveří: minimálně 4; počet

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k zakázce na dodávku meziměstských nízkopodlažních autobusů pro společnost PROBO BUS a.s. pro projekt reg. č. CZ.1.15/1.2.00/87.01940 Moderní autobusy společnosti PROBO BUS - 2014

Více

Kupní smlouva č. Strana 1 z 8

Kupní smlouva č. Strana 1 z 8 Kupní smlouva č. Strana 1 z 8 [doplnění této smlouvy je možné pouze v modře vyznačených částech tato poznámka bude před podpisem této smlouvy ze strany prodávajícího vypuštěna] 1. SMLUVNÍ STRANY Kupující:

Více

Nový take up! 1,0 5G. Model. Nový take up! 1,0 5G Celková cena ,- Motor. 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st ,-

Nový take up! 1,0 5G. Model. Nový take up! 1,0 5G Celková cena ,- Motor. 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st ,- Nový take up! 1,0 5G Model Nový take up! 1,0 5G Celková cena 237 900,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 44 kw / 60 koní Spotřeba paliva: 4.4 l/100km Emise CO2: 101 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

Akční ceník Platný od 1. ledna 2013. Užitkové vozy. Transporter

Akční ceník Platný od 1. ledna 2013. Užitkové vozy. Transporter Akční ceník Platný od 1. ledna 2013 Užitkové vozy Transporter Akční ceník může obsahovat modely a výbavy, které budou do výroby zařazeny později. Aktuální nabídka může být ovlivněna změnami vyvolanými

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE 1.vymezené části

TECHNICKÁ SPECIFIKACE 1.vymezené části Příloha č. 5 k č. j. PPR-7556-59/ČJ-2013-990640 Počet listů: 14 TECHNICKÁ SPECIFIKACE 1.vymezené části 1.) TECHNICKÝ POPIS Vozidla se požadují dodat ve dvou variantách. VARIANTA A - 23 ks v provedení s

Více

Autobus SOR BN 9,5. 1. Standardní provedení a vybavení HLAVNÍ FUNKČNÍ VLASTNOSTI VOZIDLA ROZMĚRY A HMOTNOSTI

Autobus SOR BN 9,5. 1. Standardní provedení a vybavení HLAVNÍ FUNKČNÍ VLASTNOSTI VOZIDLA ROZMĚRY A HMOTNOSTI Autobus SOR BN 9,5 1. Standardní provedení a vybavení HLAVNÍ FUNKČNÍ VLASTNOSTI VOZIDLA Obsaditelnost - počet míst - k sezení 25 (30) + 1 - k stání 48 (40) - celkem max. 73 (70) + 1 (dle provedení) Max.

Více

Vybrané technické parametry a požadovaná nabídková dokumentace

Vybrané technické parametry a požadovaná nabídková dokumentace Vybrané technické parametry a požadovaná nabídková dokumentace Zadávací podmínky - příloha strana 1/6 17.7.2013 Dokument č. 1 Tabulka vybraných technických parametrů vozidla Č.p. Požadované informace týkající

Více

Ocelová kola se středovými kryty kol 4 kusy (dle ročního období dodání vozu) 29 Plnohodnotné rezervní kolo včetně příslušenství pro jeho výměnu 30

Ocelová kola se středovými kryty kol 4 kusy (dle ročního období dodání vozu) 29 Plnohodnotné rezervní kolo včetně příslušenství pro jeho výměnu 30 Technická specifikace pro část I. - Malé užitkové (pickup) typ N1 (1ks) Specifikace podvozku 1 Automobil kategorie N1 plnící požadavky zákona 56/2001 sb. 2 Motor zážehový, min. 1190 cm 3 a s minimálním

Více

Technické podmínky dodávky

Technické podmínky dodávky Digitálně podepsal Radomír Doležel DN: c=cz, o=povodí Odry, státní podnik [IČ 70890021], ou=105916, cn=radomír Doležel, serialnumber=p434615 Datum: 2015.05.29 12:46:55 +02'00' Příloha č. 1 Technické podmínky

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč472,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Běleč požární auto TATRA

Běleč požární auto TATRA 1 z 6 Běleč č. p. 22, 391 43 Mladá Vožice zveřejňuje výběrové řízení na veřejnou zakázku Toto výběrové řízení je vypisováno v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb. O veřejných zakázkách v platném znění. Název

Více

PŘÍLOHA K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE

PŘÍLOHA K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE PŘÍLOHA K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE TECHNICKÁ SPECIFIKACE NÁKLADNÍHO AUTOMOBILU NOSIČ VÝMĚNNÝCH NÁSTAVEB Technické údaje: Vozidlo s nesenými nástavbami musí být v souladu se zákonem č.

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Grandland X, Enjoy, 1.2 TURBO (96kW/130k) Start/Stop, 6stupňová automatická převodovka Barva Modrá Topaz (G8Z) Model Čalounění kombinací kůže/látka, černé

Více

Ekologie. Inovace. Funkčnost a pohodlí cestujících

Ekologie. Inovace. Funkčnost a pohodlí cestujících Ekologie Inovace použitím motorů EURO 3 je garantována nízká hladina emisí spalin, použitím nerez oceli vylučuje nutnost antikorozního zajištění, procentuální podíl recyklovatelných dílů, které jsou použity

Více

Akční ceník Platný od 1. ledna Das Auto. Caravelle

Akční ceník Platný od 1. ledna Das Auto. Caravelle Akční ceník Platný od 1. ledna 2013 Das Auto. Caravelle Akční ceník může obsahovat modely a výbavy, které budou do výroby zařazeny později. Aktuální nabídka může být ovlivněna změnami vyvolanými např.

Více

Technická specifikace předmětu veřejné zakázky nové znění k

Technická specifikace předmětu veřejné zakázky nové znění k Strana 1 z 11 1 Obecně Technická specifikace předmětu veřejné zakázky nové znění k 30. 1. 2018 1.1 Tato technická specifikace stanoví konkrétní požadavky kupujícího (zadavatele) na technickou úroveň nízkopodlažních

Více

PŘÍLOHA TECHNICKÁ SPECIFIKACE :44 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI

PŘÍLOHA TECHNICKÁ SPECIFIKACE :44 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI PŘÍLOHA K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE Osobní automobil, obchodní třída Terénní, kompaktní SUV 4x4 (pohon všech kol), pravostranný provoz Motor o výkonu min. 80 kw, max. objem motoru 2000

Více

Základní závazné technické podmínky pro všechny kategorie autobusů, není-li ve specifikaci jednotlivých kategorií uvedeno jinak:

Základní závazné technické podmínky pro všechny kategorie autobusů, není-li ve specifikaci jednotlivých kategorií uvedeno jinak: Příloha č. 1 zadávací dokumentace Základní závazné technické podmínky pro všechny kategorie autobusů, není-li ve specifikaci jednotlivých kategorií uvedeno jinak: - záruka minimálně 24 měsíců na vozidlo

Více

Technická specifikace - 1. tovární značka [DOPLNÍ UCHAZEČ] - benzinový motor - typ B-SUV

Technická specifikace - 1. tovární značka [DOPLNÍ UCHAZEČ] - benzinový motor - typ B-SUV Příloha č. 1.1. (Část 1. VZ) Specifikace předmětu veřejné zakázky 1 Technická specifikace - 1. tovární značka [DOPLNÍ UCHAZEČ] - benzinový motor - typ B-SUV Typ vozidla Motor zážehový obsah 1350-2000 cm

Více

FTL - First Transport Lines, a.s. Letecká 8, Prostějov

FTL - First Transport Lines, a.s. Letecká 8, Prostějov FTL - First Transport Lines, a.s. Letecká 8, 796 01 Prostějov Zadávací dokumentace (dále jen ZD) veřejné zakázky s názvem: Dodávka autobusů pro veřejnou linkovou osobní dopravu v roce 2015 1. Identifikační

Více

Příloha č. 2 - TECHNICKÝ POPIS Automobil terénní komerční Automobil terénní komerční; Kategorie: M1G nebo N1G; Karoserie: Pick-up doublecab

Příloha č. 2 - TECHNICKÝ POPIS Automobil terénní komerční Automobil terénní komerční; Kategorie: M1G nebo N1G; Karoserie: Pick-up doublecab Příloha č. 2 - TECHNICKÝ POPIS Automobil terénní komerční Model: Automobil terénní komerční; Kategorie: M1G nebo N1G; Karoserie: Pick-up doublecab (dvojkabina); Vozidlo - parametry: - Celková délka maximálně

Více

Technické podmínky pro dopravní automobil

Technické podmínky pro dopravní automobil Technické podmínky pro dopravní automobil 1. Předmětem technických podmínek je pořízení nového dopravního automobilu v provedení Z (základním), kategorie podvozku 1 pro městský provoz, s celkovou hmotností

Více

(uvedené ceny jsou bez DPH) MERCEDES BENZ SPRINTER 519 CDI BLUETEC

(uvedené ceny jsou bez DPH) MERCEDES BENZ SPRINTER 519 CDI BLUETEC (uvedené ceny jsou bez DPH) MERCEDES BENZ SPRINTER 519 CDI BLUETEC Motor - 2987cm3 (OM 642 DE30LA) Převodovka manuální 6-ti stupňová Výkon - 140 kw / 190 koní Barva ČERNÁ METALÍZA Emisní norma EURO 6 Celková

Více

Technická specifikace - 1. tovární značka [DOPLNÍ UCHAZEČ] - benzinový motor - typ B-MPV

Technická specifikace - 1. tovární značka [DOPLNÍ UCHAZEČ] - benzinový motor - typ B-MPV Příloha č. 1.2. (Část 2. VZ) Specifikace předmětu veřejné zakázky 1 Technická specifikace - 1. tovární značka [DOPLNÍ UCHAZEČ] - benzinový motor - typ B-MPV Typ vozidla Motor zážehový obsah 1350-2000 cm

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE 2. vymezené části

TECHNICKÁ SPECIFIKACE 2. vymezené části Příloha č. 5 k č. j. PPR-7556-59/ČJ-2013-990640 Počet listů: 7 TECHNICKÁ SPECIFIKACE 2. vymezené části 1.) TECHNICKÝ POPIS Model: Autobus do 30 osob 4x4 pro SPJ; Provedení: Autobus pro 12 osob se speciálními

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK ZADÁVACÍ PODMÍNKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK ZADÁVACÍ PODMÍNKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK Název zakázky: Automobily pro ranou péči OS LOGO Výzva probíhá v rámci projektu registrovaném v programu MPSV 01331 Rozvoj a obnova materiálně-technické základy sociálních služeb

Více

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,-

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,- A3 Spb 1.0 TFSI Model A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena 689 80 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 85 kw / 116 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km 2 Vnější lakování T9T9 Bílá

Více

Příloha 1 k veřejné zakázce Dodávka sanitního vozu

Příloha 1 k veřejné zakázce Dodávka sanitního vozu telefon (ústředna) :+420 416 723 111 fax :+420 416/723 100 E-MAIL : info@nemocnice-lt.cz DIČ : CZ00830488 IČ : 00830488 bank.spojení : KB Litoměřice číslo účtu : 24734471/0100 www stránky : nemocnice-lt.cz

Více

SOTES Sokolov spol. s r. o.

SOTES Sokolov spol. s r. o. SOTES Sokolov spol. s r. o. Zadávací dokumentace, výzva k podání nabídek Předmět veřejné zakázky: Osobní automobil I. Identifikační údaje Obchodní jméno: SOTES Sokolov, spol. s r. o. Sídlo: Chebská 1939,

Více

1880 Hoftrac. Technická data. Údaje motoru. Elektromotor Baterie Standard Baterie volitelně FSD 1880 kabina

1880 Hoftrac. Technická data. Údaje motoru. Elektromotor Baterie Standard Baterie volitelně FSD 1880 kabina Technická data 1880 FSD 1880 kabina Údaje motoru Výrobce Perkins Perkins Typ motoru 404D-22 404D-22 Počet válců 4 4 Výkon (max.) kw (PS) 36,3 (50*) 36,3 (50*) Při (max.) ot./min. 2.800 2.800 Objem válců

Více

Akční T6 skříň 2,0 TDI KR EU6

Akční T6 skříň 2,0 TDI KR EU6 Akční T6 skříň 2,0 TDI KR EU6 Model Akční T6 skříň 2,0 TDI KR EU6 Celkem vč. DPH 641 007,- Celkem bez DPH 529 758,- Motor 1968 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. pr. 641 007,- Výkon: 75 kw / 102 koní Spotřeba

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku na dodávky Leasing automobilů Moravian Science Centre Brno, p.o.

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku na dodávky Leasing automobilů Moravian Science Centre Brno, p.o. Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku na dodávky Leasing automobilů Moravian Science Centre Brno, p.o. zadávanou jako zakázka malého rozsahu dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

Volkswagen Financial Services Pekařská Praha 5

Volkswagen Financial Services Pekařská Praha 5 1/33 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 Volkswagen Financial Services Pekařská 6 155 00 Praha 5 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: 3AA9111

Více

KUPNÍ SMLOUVA č. [ ]

KUPNÍ SMLOUVA č. [ ] [ ] ( Prodávající ) a Veolia Transport Východní Čechy a.s. ( Kupující ) KUPNÍ SMLOUVA č. [ ] Stránka 1 z 11 Tato kupní smlouva byla uzavřena dle 409 a násl. obchodního zákoníku, v platném znění dne [ ]

Více

DOKUMENTACE K VOZU PO KONTROLE TECHNIKEM

DOKUMENTACE K VOZU PO KONTROLE TECHNIKEM 1 DOKUMENTACE K VOZU PO KONTROLE TECHNIKEM ---------------------------------------------------- Klientské číslo: Jméno a přímení: Telefon: Email: Informace o vozidle Tovární značka: Model: Datum 1. registr.

Více

Zadávací dokumentace na zakázku: Nákup osobních vozidel. zadávanou podle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění

Zadávací dokumentace na zakázku: Nákup osobních vozidel. zadávanou podle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění Zadávací dokumentace na zakázku: Nákup osobních vozidel zadávanou podle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění Vymezení předmětu zakázky: Předmětem zakázky je dodávka čtyř nových

Více

Město Orlová Osvobození 796, 735 14 Orlová-Lutyně Odbor rozvoje a investic

Město Orlová Osvobození 796, 735 14 Orlová-Lutyně Odbor rozvoje a investic Město Orlová Osvobození 796, 735 14 Orlová-Lutyně Odbor rozvoje a investic Osvobození 796, 73514 Orlová-Lutyně *MUORX00JSBXZ* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: MUOR 56438/2014 SPIS ZN.: MUOR S 8554/2014/ORI/KAB

Více

Škoda Octavia Scout. Hodnocení 88% Základní informace. Protokol kontroly technického stavu vozu. Kompletní servis při prodeji a nákupu ojetého vozu.

Škoda Octavia Scout. Hodnocení 88% Základní informace. Protokol kontroly technického stavu vozu. Kompletní servis při prodeji a nákupu ojetého vozu. Protokol kontroly technického stavu vozu Škoda Octavia Scout Datum kontroly 27.09.2016 Kód technika UZ0004 Základní informace Rok výroby 2008 Hodnocení 88% Dokumenty 95 % Počet km 101 535 km Karoserie

Více

Ekova Electron je 100% elektrický nízkopodlažní autobus, který je nabízen ve verzích 10,5m, 12m a 18m. Nabízíme širokou škálu možností a modifikací

Ekova Electron je 100% elektrický nízkopodlažní autobus, který je nabízen ve verzích 10,5m, 12m a 18m. Nabízíme širokou škálu možností a modifikací Ekova Electron je 100% elektrický nízkopodlažní autobus, který je nabízen ve verzích 10,5m, 12m a 18m. Nabízíme širokou škálu možností a modifikací dle přání zákazníka. Díky našemu individuálnímu přístupu

Více

Č.j. PPR /ČJ Praha Počet listů: 1 Příloha: 1 / 6

Č.j. PPR /ČJ Praha Počet listů: 1 Příloha: 1 / 6 POLICEJNÍ PREZIDIUM ČESKÉ REPUBLIKY úsek náměstka policejního prezidenta pro ekonomiku Odbor veřejných zakázek Č.j. PPR-11126-14/ČJ-2016-990640 Praha 20.5.2016 Počet listů: 1 Příloha: 1 / 6 Dodatečné informace

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Movano, Combi 3300 L2H2, 2.3 BiTURBO (103kW/140k) Start/Stop, 6stupňová manuálna prevodovka Barva Stříbrná Halo (GKY) Model Potahová látka Pulse (TACR)

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Insignia, Edition, 2.0 CDTI (125kW/170k) Start/Stop, 6stupňová manuální převodovka Barva Šedá Satin Steel (GF6) Model Látkové čalounění Milano, černé

Více

Mechanik kabiny, karoserie a příslušenství nákladních vozidel a autobusů (kód: H)

Mechanik kabiny, karoserie a příslušenství nákladních vozidel a autobusů (kód: H) Mechanik kabiny, karoserie a příslušenství nákladních vozidel a autobusů (kód: 23-092-H) Autorizující orgán: Ministerstvo průmyslu a obchodu Skupina oborů: Strojírenství a strojírenská výroba (kód: 23)

Více

1/2. Číslo protokolu: arval3 cr 17589

1/2. Číslo protokolu: arval3 cr 17589 1/28 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: Tovární značka (výrobce): Obchodní označení: ARVAL CZ s.r.o. Na

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro otevřené řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Název veřejné zakázky: Pořízení 6 nízkopodlažních autobusů pro provoz v MHD ve Znojmě Zadavatel: Znojemská

Více

Technická specifikace pro část 4

Technická specifikace pro část 4 Zadávací dokumentace Projekt Rozvoj MHD v Olomouci - II. etapa Technická specifikace pro část 4 Systém automatického přenosu dat do informačního systému pro cestující ve vozidlech MHD (autobusy) 1. Obecný

Více

ŠKODA VAGONKA a.s. člen skupiny ŠKODA Transportation

ŠKODA VAGONKA a.s. člen skupiny ŠKODA Transportation ŠKODA VAGONKA a.s. člen skupiny ŠKODA Transportation 19.06.2013 Jednopodlažní soupravy RegioPanter výroba, zkoušky a provoz SKUPINA ŠKODA TRANSPORTATION TRANSPORTATION GROUP ŠKODA TRANSPORTATION a.s. ŠKODA

Více

NABÍDKA ZÁKAZNÍKOVI TATRA PHOENIX

NABÍDKA ZÁKAZNÍKOVI TATRA PHOENIX NABÍDKA ZÁKAZNÍKOVI TATRA PHOENIX Vážený pane, děkujeme za Váš zájem o nové vozidlo TATRA PHOENIX. Na základě naší konzultace ze dne 7. 7. 2015 jsme Vám připravili nabídku, která reflektuje Vaše požadavky.

Více

*Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. A03 Passion 0,00

*Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. A03 Passion 0,00 Cenová nabídka vozu *Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. Všechny ceny jsou v CZK. Ceny jsou platné k 13.04.2015. Nabídka byla naposledy aktualizována

Více

Operativní leasing automobilů

Operativní leasing automobilů Město Bílina Břežánká 50/4 418 31 Bílina IČ: 00266230 vyzývá k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu zadávané ve smyslu směrnice č.04/2007 Pravidla pro přípravu a zadávání veřejných zakázek

Více

Příloha č. 3 Technická specifikace

Příloha č. 3 Technická specifikace Příloha č. 3 Technická specifikace k veřejné zakázce: Dodávka sanitních vozidel pro Krajskou zdravotní a.s. Rámcová smlouva - II Specifikace podvozku 1 Dodávkový typ Motor vznětový, min. 1900 cm 2 3 s

Více

Motor (zvláštní technické podmínky dle vyhlášky č. 162/2011 Sb.) Převodovka. Rozměry. Karoserie. Barva. Bezpečnost. protiprokluzový systém

Motor (zvláštní technické podmínky dle vyhlášky č. 162/2011 Sb.) Převodovka. Rozměry. Karoserie. Barva. Bezpečnost. protiprokluzový systém Technická specifikace - 1. tovární značka [DOPLN Motor (zvláštní technické podmínky dle vyhlášky č. 162/2011 Sb.) Převodovka Rozměry Karoserie Barva vznětový obsah 1350-2000 cm 3 výkon 85-230 kw kombinovaná

Více

Ceník platný od 1. července 2015

Ceník platný od 1. července 2015 Ceník platný od 1. července 2015 3050 kg 4,65 2422 (2624) x 1650 x 1353 5,19 2667 (2869) x 1650 x 1353 Ceník Mercedes-Benz třída V velkoprostorový osobní vůz (6-8 sedadel) V 200d K 1 070 245,- V 220d K

Více

Mercedes-Benz - Vito 110 CDI / KAWA / K FWD WORKER 4x2

Mercedes-Benz - Vito 110 CDI / KAWA / K FWD WORKER 4x2 Mercedes-Benz - Vito 110 CDI / KAWA / K FWD WORKER 4x2 Tento obrázek se může lišit od vozidla v nabídce a je nezávazný. Změny vyhrazeny. Výrobní vzor: 44760113 Pohon: 4x2 Celk. hmotnost: 2800 kg Model:

Více

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 Ceník M{zd{ MX-5 Výkon kw (k) Převodovka Emotion Challenge Revolution 1.8 Roadster 93 (126) man. 5st. 574 900 631 900-1.8 Roadster Coupé 93 (126) man. 5st. - 681

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NADLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách řízení: otevřené

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NADLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách řízení: otevřené ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NADLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách řízení: otevřené Název veřejné zakázky: Výběrové řízení na pořízení nových prostředků hromadné dopravy

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE v zadávacím řízení Dodávka kontejnerového nákladního automobilu vč. příslušenství pro zadavatele FERRY - cargo s.r.o. (ZJEDNODUŠENÉ PODLIMITNÍ ŘÍZENÍ) podle ustanovení 85 zákona

Více

DODATEČNÉ INFORMACE č. 2 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI

DODATEČNÉ INFORMACE č. 2 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI DODATEČNÉ INFORMACE č. 2 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI Název veřejné zakázky: Provozování Městské autobusové dopravy v Hodoníně Zadavatel: Město Hodonín Sídlo: Masarykovo nám. 1, 695 35 Hodonín IČ: 00284891 DIČ:

Více

Kupní smlouva. Prodávající. (dále jen prodávající )

Kupní smlouva. Prodávající. (dále jen prodávající ) Kupní smlouva uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku v souladu s ustanovením 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník mezi níže uvedenými smluvními stranami: Prodávající (dále jen prodávající

Více

1/24 Číslo protokolu: csob banka 370

1/24 Číslo protokolu: csob banka 370 1/24 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: 2AZ1149 Tovární

Více

Nový up! Maraton Ed. 1,0 CNG 5G

Nový up! Maraton Ed. 1,0 CNG 5G Nový up! Maraton Ed. 1,0 CNG 5G Model Nový up! Maraton Ed. 1,0 CNG 5G Celková cena 315 500,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 50 kw / 68 koní Spotřeba paliva: 4.5 m3/100km Emise CO2: 82

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA ČÁST B PŘÍLOHA Č. 1 - TECHNICKÁ SPECIFIKACE DODÁVKA 2 KS NÍZKOPODLAŽNÍCH TROLEJBUSŮ S NEZÁVISLÝM POJEZDEM NA TRAKČNÍ BATERIE

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA ČÁST B PŘÍLOHA Č. 1 - TECHNICKÁ SPECIFIKACE DODÁVKA 2 KS NÍZKOPODLAŽNÍCH TROLEJBUSŮ S NEZÁVISLÝM POJEZDEM NA TRAKČNÍ BATERIE VEŘEJNÁ ZAKÁZKA ČÁST B PŘÍLOHA Č. 1 - TECHNICKÁ SPECIFIKACE DODÁVKA KS NÍZKOPODLAŽNÍCH TROLEJBUSŮ S NEZÁVISLÝM POJEZDEM NA TRAKČNÍ BATERIE Tato technická specifikace stanoví konkrétní požadavky zadavatele

Více

EDS: Název obce/města. Kraj. (Vzorové) Technické podmínky pro dopravní automobil

EDS: Název obce/města. Kraj. (Vzorové) Technické podmínky pro dopravní automobil EDS: Název obce/města. Kraj. Poučení: - Text provedený černým písmem je závazný, upřesňuje požadavky stanovené vyhláškou č. 35/2007 Sb., o technických podmínkách požární techniky, ve znění vyhlášky č.

Více

Příloha č. 1. Zadávací dokumentace

Příloha č. 1. Zadávací dokumentace Příloha č. 1 Zadávací dokumentace zadavatele Česká republika - Generální ředitelství cel (dále jen zadavatel ) k nadlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle 56 zákona č. 134/2016 Sb., o

Více

Nové Polo Comfortline 1,0 5G

Nové Polo Comfortline 1,0 5G Nové Polo Comfortline 1,0 5G Model Nové Polo Comfortline 1,0 5G Celková cena 320 900,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 55 kw / 75 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km

Více

1/15 Číslo protokolu: csob cr 5954

1/15 Číslo protokolu: csob cr 5954 1/1 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ÚDAJE O VOZIDLE Tovární značka (výrobce): VIN: Max. výkon (kw): Typ karoserie: Datum

Více

Autodata Online 3 CZ Ukázky z programu

Autodata Online 3 CZ Ukázky z programu Autodata Online 3 CZ Ukázky z programu Česká on-line verze technických údajů pro servis osobních a lehkých užitkových automobilů - zážehové i vznětové motory od roku výroby 1970. SERVIS Servisní plány

Více

ŠKODA VAGONKA a.s. člen skupiny ŠKODA TRANSPORTATION. Schopnost a vůle dělat věci dobře a k všestrannému prospěchu je určující pro to, co děláme.

ŠKODA VAGONKA a.s. člen skupiny ŠKODA TRANSPORTATION. Schopnost a vůle dělat věci dobře a k všestrannému prospěchu je určující pro to, co děláme. ŠKODA VAGONKA a.s. člen skupiny ŠKODA TRANSPORTATION Schopnost a vůle dělat věci dobře a k všestrannému prospěchu je určující pro to, co děláme. JEDNOPODLAŽNÍ REGIONÁLNÍ SOUPRAVY PRO ČESKÉ DRÁHY ŘEŠENÍ

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč552,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Technické podmínky. pro veřejnou zakázku s názvem Centrální nákup automobilů pro resort Ministerstva životního prostředí v roce 2015

Technické podmínky. pro veřejnou zakázku s názvem Centrální nákup automobilů pro resort Ministerstva životního prostředí v roce 2015 Příloha č. 1 zadávací dokumentace Technické podmínky pro veřejnou zakázku s názvem Centrální nákup automobilů pro resort Ministerstva životního prostředí v roce 2015 Automobily musí splňovat následující

Více

Výzva k předložení nabídky

Výzva k předložení nabídky Zakázka malého rozsahu - název: Výzva k předložení nabídky ( zakázka malého rozsahu tj. do 2 mil. Kč bez DPH) DDŠ Býchory - Nákup devítimístného automobilu 1. Identifikační údaje zadavatele Zadavatel:

Více

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno :

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno : Toyota kód 1AMDHDz Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active Model Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active 447 900 Kč Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Černá látka (FB20) Cena celkem: 447 900 Kč Změna

Více

Příloha č. 7 Podrobné požadavky na kvalitu a vybavení vozidel

Příloha č. 7 Podrobné požadavky na kvalitu a vybavení vozidel Příloha č. 7 Podrobné požadavky na kvalitu a vybavení vozidel Článek Technické požadavky Vozidla určená k plnění zakázky musí splňovat alespoň následující požadavky: Vozidlo musí být ke dni zahájení provozu

Více

Pohon garážových vrat ProMatic Spolehlivá funkce za atraktivní cenu

Pohon garážových vrat ProMatic Spolehlivá funkce za atraktivní cenu Pohon garážových vrat ProMatic Spolehlivá funkce za atraktivní cenu LET záruka ProMatic Standardně s ručním vysílačem HSE 2 BS v černé barvě Pohony garážových vrat ProMatic jsou vybaveny osvědčenou technikou

Více

Schémata elektrických obvodů

Schémata elektrických obvodů Schémata elektrických obvodů Schémata elektrických obvodů Číslo linie napájení Elektrický obvod 30 Propojení s kladným pólem akumulátorové baterie 31 Kostra 15, 15a Propojení s kladným pólem akumulátorové

Více