EXLIBRIS Exkluzivní, elegantně sportovní model z dílny designera Mira Pisteka.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "EXLIBRIS Exkluzivní, elegantně sportovní model z dílny designera Mira Pisteka."

Transkript

1 ČALOUNĚNÝ NÁBYTEK

2 EXLIBRIS Exkluzivní, elegantně sportovní model z dílny designera Mira Pisteka. Mezinárodní styl, vysoká kvalita použitých materiálů, příkladné řemeslné zpracování. Komponováno pro radost z bydlení.

3 RAMP Rozpohybujte a oživte svůj interiér luxusním modelem Ramp. Dynamické linie sedací soupravy jsou dílem předního designéra Miro Pištěka. Netradiční design nabije váš domov tvůrčí energií. Ukažte nespoutanost své fantazie s modelem Ramp.

4 BERN Model z řady Elastic collection. Určený pro nejnáročnějšího zákazníka. Výrazné a netypické štepování umocňující exkluzivní vzhled. Vysoký komfort sezení zajišťují vysoce elastické studené pěny a výborně řešená hlavová opěrka. Unikátní je, jako první v Evropě, použití nové generace polyesterového rouna Struto Elastic vyrobeného výjimečnou technologií Struto. Toto rouno nabízí vyšší třídu prodyšnosti a tím i lepší komfort sezení. Toto posouvá sedací soupravu BERN do nejvyšší kategorie čalouněného nábytku.

5 TRENTO Model z řady Elastic collection. Model konstrukčně shodný s modelem Bern. Jednoduché linie s jemným štepováním zdůrazňují precizní řemeslné zpracování. Trento je exkluzivní model se všemi výhodami této modelové řady.

6 NICE Model z řady Elastic collection. Tento model konstrukčně navazuje na modely Bern a Trento a je určen zákazníkům očekávajícím vzdušnější odlehčenou konstrukci na vyšších nožičkách. Od modelové řady 2014 nabízíme dvě varianty područek.

7 ALBI Model z řady Elastic collection. Klasické proporce dávají tomuto modelu nádech solidnosti a nadčasovosti. Komfort sezení zajišťují vysoce elastické studené pěny a unikátní rouno Struto Elastic. Při doplnění hlavovou opěrkou získáte podobně pohodlné sezení jako u vysokých modelů. Jedinečná možnost efektního podsvícení celé sedací soupravy včetně pultu může být pěkným doplňkem interiéru. Nohy i pult mohou být vyrobeny z ušlechtilých dřevin. To platí i pro modely Bern a Trento.

8 COMO Model z řady Elastic collection. U tohoto modelu jsme kladli důraz na ergonomii sezení. Proporce, tuhost sedáku, opěráku a bederní opěrky poskytnou dlouhodobé a pohodlné sezení. Model nabízí čtyři varianty područek. U širší varianty je k dispozici úložný prostor s polohovatelným loketníkem. Vyšší postavy mohou zvolit polohovatelnou opěrku hlavy. Design soupravy podtrhuje originální štepování.

9 VERONA Město Verona bylo dějištěm věhlasného romantického příběhu o Romeovi a Julii, zaneste trochu lásky i do svého domova. Moderní a elegantní vzhled VZHLED SEDAČKY či neobvyklé polohování područek pro dokonalý odpočinek garantují, že její každodenní užívání se pro vás stane radostí.

10 MALAGA Moderní pohovka inspirovaná španělským městem, které je rodištěm světoznámých uměleckých osobností Pabla Picassa a Antonia Banderase. Pokud vás unaví španělská nespoutanost vyzařující z této sedací soupravy, můžete ji využít také jako pohodlné lůžko. Komfort pro váš odpočinek zajistí polohovací podhlavníky.

11 DOMINGO Promyšlené spojení jednoduchosti a vytříbené elegance přináší sedací souprava Domingo. U tohoto modelu oceníte rovněž vysokou míru variability. Domingo navíc díky své jednoduchosti zapadne do každého interiéru.

12 SEVILLA Sedací souprava Sevilla vyniká svou variabilitou a dokonalým řemeslným zpracováním. Při výrobě této soupravy je kladen důraz na každý detail, což dokládá unikátní prošití sedáků a polohovacích podhlavníků. Díky těmto vlastnostem si vysloužila značnou oblíbenost u zákazníků.

13 MADEIRA Hlavními přednostmi pohovky Madeira jsou kompaktní rozměry a moderní design. Funkčnost pohovky podtrhuje její využití jako plnohodnotného lůžka nebo úložného prostoru.

14 LEON Společně se sedací soupravou Leon vytvoříte ze svého domova elegantní a prostorné místo plné pohodlí a klidu.

15 NAPOLI Nevyniká-li váš interiér velikostí určitě přivítáte kompaktní pohovku Napoli vhodnou do menších prostorů. Nadčasový design nalezne své místo v moderní i tradiční domácnosti. Navíc během pár okamžiků se může stát ideálním lůžkem nebo nalezne své využití jako praktický úložný prostor.

16 RELAX Výjimečný solitér ve vašem interiéru. Designové kvality této pohovky jsou na takové úrovni, že obstojí jako samostatný středobod vašeho domova. Tvary speciálně přizpůsobené lidské anatomii činí z této novinky ideálního společníka pro ničím nerušený odpočinek.

17 TRIBECA Elegantní sedací souprava, která se stane dominantou každého interiéru. Spojení moderního a retro designu zajišťuje její univerzálnost. Ať už ji umístíte kamkoliv Tribeca představuje sázku na jistotu.

18 PADOVA Padova rozkládací pohovka vhodná do jakéhokoliv prostoru. Univerzální, velmi pohodlná. Její lůžko skýtá plnohodnotné spaní na každý den. Padova VašIm snům dodá jiný rozměr!

19 LINDAU Sedací souprava Lindau dotvoří vzhled vašeho interiéru a vtiskne mu neopakovatelnou atmosféru. Pokud si potrpíte na klasiku, může být pro vás model Lindau jasnou volbou. Tato sedací souprava navíc nechává prostor vaší vlastní kreativitě neboť si můžete zvolit způsob provedení zad i područek.

20 KŘESLA LONDON Mnoho lidí považuje křeslo za zcela běžný kus nábytku. Jeho důležitost se však ukáže při srovnání obyčejných modelů s těmi, které jsou designovány pro maximální pohodlí. Ať už je vaším přáním spočinout po náročné práci nebo strávit cenný čas s vaší rodinou, jistě oceníte útulná křesla, která vychází vstříc vašim nejnáročnějším požadavkům. Klasické i moderní solitéry dokazují, že záleží nejen na tom, kde sedíte, ale i v čem. DUBLIN DOMINGO

21 KŘESLA Mnoho lidí považuje křeslo za zcela běžný kus nábytku. Jeho důležitost se však ukáže při srovnání obyčejných modelů s těmi, které jsou designovány pro maximální pohodlí. Ať už je vaším přáním spočinout po náročné práci nebo strávit cenný čas s vaší rodinou, jistě oceníte útulná křesla, kterávychází vstříc vašim nejnáročnějším požadavkům. WELLS VOGUE

22 CASABLANCA Model s harmonickým designem, kde dominantu tvoří prošité, elegantně prohnuté čelo. Postele s kvalitní konstrukcí a luxusním čalouněním, s možností kombinace různých typů matrací vyrobených z vysoce kvalitních pěn. Polohování mohou zajišťovat elektromotory s tichým chodem, dle vybraného modelu možnost volby výšky čel, ale i různých typů nohou.

23 RETRO Klasická kožená kolekce Nejkrásnější výrobky čalouněného nábytku... Krása, provokující v linii a tvaru, inovační v provedení a materiálu. Tyto výrobky po desetiletí užívání nestárnou, ale krásní, zrají a stávající se součástí životního stylu celých generací. Přinášejí jistotu, že věci, které máme kolem sebe, se nám stávají zdrojem inspirace a pozitivních vibrací, které naplňují naše životy citem a harmonií. HEMMINGWAY Klasická masivní kostra. navozující pocit klasiky, ale vyrobené pomocí nových moderních materiálů. Dotek kvalitní kůže. To je to pravé posezení pro milovníky starých časů přinášející pohodu a uklidnění. Náš dům, byt, každá místnost je součástí naší historie, předmětem naší paměti. To je důvod, proč jsme pro Vás zvolili nábytek s důrazem na formální strohost, která vychází z meziválečné avantgardy a honosí se uměleckým názvem Funkcionalismus. Tento směr produkuje stále moderní objekty, které sladily, formu a funkci do klasického estetického prožitku. Ve své originální formě se vyrábí ucelená kolekce klasického koženého nábytku pro dnešní moderní interiéry. Základním elementem je kůže a stavba masivní formy.díky tomuto vyzkoušenému, jedinečnému spojení vycházející z originálu, bylo docíleno kvality, která se pohybuje na hranici mezi luxusem, užitkovým nábytkem a svobodným uměním.

24 1925 Model z řady Retro collection, který nejenom svým názvem odkazuje na časy, kdy čas plynul klidněji. Použitím masivní bukové a překližkové kostry, ocelových pružin, exkluzivních kůží a precizního řemeslného zpracování je dosaženo vysoké hodnoty po generace.

25 1930 Model z řady Retro collection. Nadčasový model s tvary, kterými příroda jen hýří Vás uchvátí nejenom použitím špičkových materiálů, ale i příjemnou robustností podtrhující hodnotu řemeslné práce a vysoké kvality. Tak jako u ostatních modelů řady Retro collection i zde najdete bukovou a překližkovou kostru, kvalitní pružinovou vložku a možnost výběru těch nekvalitnějších potahových materiálů.

26 1935 Model z řady Retro collection. Klasika moderně, nejednoho z nás zaujme. Luxusní model s prvky klasiky, který je předurčen stát se dominantou Vašeho interiéru. Oblé tvary na područkách a opěráku, které se střídají s jasně řezanou hranou sedáku přímo vybízí k usednutí a zjištění, že některé staré hodnoty přetrvávají.

27 1940 Model z řady Retro collection. Elegantní model vyznačující se nejenom použitím kvalitních materiálů, ale i promyšleným spojením prostorného sedáku s úzkou područkou. Toto zaručuje modelu 1940 kompaktní rozměry a použitelnost v mnohých typech interiérů.

28 1945 Model z řady Retro collection Moderní prvky v klasickém kabátě, nechte se unést precizním řemeslným zpracováním, jasně řezanými tvary a v neposlední řadě prvotřídním komfortem sezení za použití špičkových materiálů.

29 DENVER Model z řady Retro collection. Klasika nebo retro? Nejenom název, ale i tvary tohoto modelu odkazují na panorama hlavního města státu Colorado. Strohé základní tvary evokující funkcionalistické budovy jsou zde doplněny o prvotřídní materiály. Komfort sezení zajišťují kvalitní elastické pěny a načechrané polštáře.

30 LOS ANGELES Luxusní sedací souprava Los Angeles vám zajistí andělské spočinutí. Během okamžiku se ocitnete ve městě andělů a vaše běžné starosti se rozplynou. Tento model přináší kousek hollywoodského lesku přímo do vašeho obývacího pokoje. Pohodlně usazeni můžete snít třeba o kariéře fi lmové hvězdy...

31 ALBI Příklady použití jednotlivých elementů do sestav. C C (trojsedák) 022 (dvojsedák) 0 (křeslo) (taburet) 88 (taburet úložný) v (trojsedák P) 034 (trojsedák L) 023 (dvojsedák P) 024 (dvojsedák L) 0132 (element P) 0142 (element L) 283 (dlouhé křeslo P) 284 (dlouhé křeslo L) 383 (dlouhé křeslo s pultem P) 384 (dlouhé křeslo s pultem L) (trojsedák b.p.) 021 (dvojsedák b.p.) 01 (element b.p.) (roh pravoúhlý) 69 (podhlavník) Kostra tvrdé dřevo, OSB Pérování vlnité pružiny sedák a opěrák vysoce elastické studené pěny pružné a prodyšné polyesterové rouno, ELASTIC Provedení sedák a opěrák pevný, ozdobné štepování, moderní design Funkce úložný prostor v taburetech, polohovatelný odhlavník možnost osvětlení nohou (výška 6 cm) Nohy možnost volby dle katalogu viz poslední strana Rozměry jsou přibližné.

32 BERN Příklady použití jednotlivých elementů do sestav. C C (0131) 217 (1 ) (2,5 sedák) 022 (dvojsedák) 02 (křeslo 136 ) 01 (křeslo 116) (2,5 sedák P) 054 (2,5 sedák L) (dvojsedák P) 024 (dvojsedák L) (element 132 P) 0142 (element 132 L) 0131 (element 1 P) 0141 (element 1 L) 88 (taburet x s úlož. prostorem) 031 (trojsedák b.p.) 051 (2,5 sedák b.p.) 021 (dvojsedák b.p.) 01 (element b.p.) 0111 (element b.p.) (roh pravoúhlý) (trojsedák) (taburet) 307 (267) 307 (267) 316 (276) 3 (357) 033 (trojsedák P) 034 (trojsedák L) 054 (024) 053 (023) 307 (267 ) 054 (024) 0132 (0131) 217 (1 ) 054 (024) 296 (256) (267 ) 054 (024) 377 (337) 051 (021) (dlouhé křeslo P) 284 (dlouhé křeslo L) 383 (dlouhé křeslo široké P) 384 (dlouhé křeslo široké L) 15 (roh polohovací) Kostra tvrdé dřevo, překližka, OSB Pérování kombinace vlnitých pružin a elastických popruhů vysoce elastické PUR pěny, unikátní polyesterové rouno použité jako první v Evropě, ELASTIC Provedení sedák a opěrák pevný, ozdobné štepování, možnost kombinace barev Funkce polohovací opěráky pro pohodlné opření hlavy s nastavitelným úhlem Nohy možnost volby kovového nebo dřevěného provedení Rozměry jsou přibližné.

33 COMO C L L+021 C L P (poh.příst. 195 P) 0642 (poh.příst. 195 L) 0631 (poh.příst. 163 P) 0641 (poh.příst. 163 L) 69 (podhlavník) 01 ( područka široká polohovací s úložným prostorem) 03 (područka široká) L P 01L P P (2,5 sedák podr. P) L (2,5 sedák podr. L) P (2 sedák podr. P) L (2 sedák podr. L) 051(2,5 sedák bez podr.) 011(element 60 bez podr.) L L Příklady použití jednotlivých elementů do sestav L P 1 380P (dlouhé kř.b.p. P) 381L (dlouhé kř.b.p. L) (taburet) 021(dvojsedák bez podr.) 02L P 02L P P (2,5 sedák podr. P) L (2,5 sedák podr. L) P (2 sedák podr. P) L (2 sedák podr. L) 051(2,5 sedák bez podr.) 011(element 60 bez podr.) (poh.příst. 195 P) 0642 (poh.příst. 195 L) (poh.příst. 163 P) 0641 (poh.příst. 163 L) 02L P 69 (podhlavník) 02 (područka úzká 21 cm) 021(dvojsedák bez podr.) područka široká s polohováním a úložným prostorem 03 područka široká 02 područka úzká 21cm 04 područka úzká cm Kostra tvrdé dřevo, překližka, OSB L P (poh.příst. 195 P) 0642 (poh.příst. 195 L) L P (poh.příst. 163 P) 0641 (poh.příst. 163 L) P (2,5 sedák podr. P) L (2,5 sedák podr. L) 84 04L P P (2 sedák podr. P) L (2 sedák podr. L) (podhlavník) 051(2,5 sedák bez podr.) 04 (područka úzká cm) 011(element 60 bez podr.) (dvojsedák bez podr.) Pérování sedák vlnité pružiny; opěrák elastické popruhy vysoce elastické PUR pěny, unikátní polyesterové rouno použité jako první v Evropě, ELASTIC Provedení sedák a opěrák pevný, ozdobné štepování, moderní design Funkce čtyři typy područky - široká s úložným prostorem a úzká područka bez úložného prostoru Nohy možnost volby dle katalogu viz poslední strana Rozměry jsou přibližné.

34 CASABLANCA CASABLANCA PLUS DOMINGO C250 C ES ad *) 48 ad **) 49 ad ***) C251 C ES Variabilita výšky lůžka Casablanca 36 cm, Casablanca Plus 46 cm (noční stolek 1) 93 (noční stolek 3) 030 (trojsedák) 020 (dvojsedák) 4 (křeslo vol.polšt.) 010 (křeslo standard) 010D (křeslo s podnoží otočné) 200 (originál taburet)*** x x x x (postel 1) 483 (postel 3) 485 (postel 5) 487 (postel 7) L(SO P) 27M (SO P) 27S (SO P) 83L (poh. příst. 225 P) 83M (poh. příst. 195 P) 26L (SO L) 26M (SO L) 26S (SO L) 82L (poh. příst. 225 L) 82M (poh. příst. 195 L) 83S (poh. příst. 165 P) 82S (poh. příst. 165 L) Z Z (opěrákový polštář) 159 V(taburet159 výklop) Příklady použití jednotlivých elementů do sestav. 180 x x x x (postel 2) 484 (postel 4) 486 (postel 6) 488 (postel 8) 26L 83L (83M, 83S ) 225 (195, 165) 26M 83L (83M, 83S ) 225 (195, 165) 26S 83L (83M, 83S ) 225 (195, 165) Kostra Provedení Nohy tvrdé dřevo, DTD, laťovka kvalitní PUR, pružné a prodyšné polyesterové rouno luxusní čalounění, moderní design, různé druhy čel, polohování roštů elektromotorem s tichým chodem, matrace z vysoce kvalitních pěn možnost volby dle modelu postele kov nebo nebo matné, ev. potažené kůží nebo látkou Rozměry jsou přibližné. Kostra tvrdé dřevo, překližka, OSB Pérování sedák vlnité pružiny; opěrák elastické popruhy sedák a opěrák kvalitní PUR pěna, pružné a prodyšné polyesterové rouno, opěrákové polštáře čechraný PES sedák a opěrák pevný, ozdobné štepování, Provedení moderní design, volné polštáře Nohy možnost volby dle katalogu viz poslední strana Rozměry jsou přibližné.

35 EX LIBRIS LEON A020 A C750 C (pohovka) 0 (křeslo) (taburet) 032 (trojsedák) 022(dvojsedák) 033 (trojsedák podr. P) 023 (dvojsedák podr. P) (roh pravoúhlý) 10 (roh kulatý) 034 (trojsedák podr. L) 024 (dvojsedák podr. L) (rohový dvojsedák P) 088 (dvojsedák s přístavkem P) 968 (elem.s přístavkem P) 013 (element podr. P) 559 (rohový dvojsedák L) 089 (dvojsedák s přístavkem L) 969 (elem.s přístavkem L) 014 (element podr. L) 0(křeslo) (taburet originál) 69 (podhlavník originál) Kostra Pérování Provedení Nohy tvrdé dřevo, překližka sedák vlnité pružiny sedák a opěrák vysoce kvalitní PUR pěna, pružné a prodyšné polyesterové rouno. sedák a opěrák pevný, jednoduchý a moderní design, nerezová ocel kovové, součást kostry Rozměry jsou přibližné. Kostra tvrdé a měkké dřevo, DTD Pérování vlnité pružiny, pružinové jádro; opěrák elastické popruhy; taburet bez pružin sedák a opěrák kvalitní PUR pěna, pružné a prodyšné polyesterové rouno Provedení sedák a opěrák pevný, moderní design podhlavník polohovatelný dopředu, dozadu, dolů, Funkce do objednávky nutno uvést umístění podhlavníku (nelze umístit na kulatý roh) Nohy možnost volby dle katalogu viz poslední strana Rozměry jsou přibližné.

36 LINDAU MADEIRA E ad *) 5 E5 E ad *) 2 ad **) * (pohovka 3B) 032 (trojsedák) 022 (dvojsedák) 0(křeslo) (roh pravoúhlý) (taburet originál) 723 (pohovka 3B podr. P) 724 (pohovka 3B podr. L) 033 (trojsedák podr. P) 023 (dvojsedák podr. P) 013 (element podr. P) 034 (trojsedák podr. L) 024 (dvojsedák podr. L) 014 (element podr. L) 10 (roh kulatý) 99 (taburet úložný) (pohovka 3C rozkládací podr. P) 496 (pohovka 3C rozkládací podr. L) 5507 (roh.dvoj. výklopný P) 0631 (poh.příst. 166 P) 0632 (poh.příst. 196 P) 968 (přístavek úložný P) 99 (taburet úložný) 5506 (roh.dvoj. výklopný L) 0641 (poh.příst. 166 L) 0642 (poh.příst. 196 L) 969 (přístavek úložný L) úložný prostor Příklady použití jednotlivých elementů do sestav (dvojsedák bez podr.) (element bez podr.) Příklady použití jednotlivých elementů do sestav x x (0631) 196 (166 ) x x Kostra Pérování Provedení Funkce tvrdé dřevo, DTD sedák vlnité pružiny, pružinové jádro; opěrák elastické popruhy sedák a opěrák kvalitní PUR pěna, pružné a prodyšné polyesterové rouno sedák a opěrák vysoký, pevný, pohodlné vyšší sezení rozklad na lůžko, úložný prostor, polohovací roh Nohy plastové kluzáky Rozměry jsou přibližné. Kostra tvrdé a měkké dřevo, DTD, překližka Pérování sedák vlnité pružiny; opěrák elastické popruhy sedák a opěrák kvalitní PUR pěna, pružné a prodyšné polyesterové rouno Provedení sedák a opěrák pevný, moderní design Funkce možnost rozkladu pohovky na lůžko, úložný prostor v roh. dvojsedáku a taburetu Nohy možnost volby dle katalogu viz poslední strana Rozměry jsou přibližné.

37 MALAGA Příklady použití jednotlivých elementů do sestav. E585 E ad *) 85 ad **) , 287 (267) 4942, 4943 (4941) 208 x 85 (228 x 85, 248x85) 633 (632, 631) 234 (204, 174) 307, 287 (267) 4942, 4943 (4941) 215 x 85 (235 x 85, 255x85) 223U U 383 (363, 343) 031 (051, 021) 633 (632, 631) 234 (204, 174) (trojsedák) 052 (2,5 sedák) 022 (dvojsedák) 0233 (dvojsedák 206 podr. P) 0243 (dvojsedák 206 podr. L) (dvojsedák 186 podr. P) 0242 (dvojsedák 186 podr. L) (dvojsedák 166 podr. P) 0241 (dvojsedák 166 podr. L) (287, 267) 0243 (0242, 0241) 633 (632, 631) 234 (204, 174) 307 (287, 267) 0243 (0242, 0241) 223U 4933 (pohovka 3D 206 podr. P) 4943 (pohovka 3D 206 podr. L) rozkládací s úložným prostorem 4932 (pohovka 3D 186 podr. P) 4942 (pohovka 3D 186 podr. L) rozkládací s úložným prostorem 4931 (pohovka 3D 166 podr. P) 4941 (pohovka 3D 166 podr. L) rozkládací s úložným prostorem 031 (trojsedák bez podr.) 051 (2,5 sedák bez podr.) 021 (dvojsedák bez podr.) (pohovka příst. 234 P) 643 (pohovka příst. 234 L) 632 (pohovka příst. 204 P) 642 (pohovka příst. 204 L) 631 (pohovka příst. 174 P) 641 (pohovka příst. 174 L) 223U (klub.křeslo 161U podr. P) 224U (klub.křeslo 161U podr. L) 0 (křeslo) 015 (křeslo otočné) (287, 267) 0243 (0242, 0241) 0233 (0232, 0231) 307(287, 267) taburet malý) 161 (taburet lavice) 161V (tab. s úl.prostorem) (roh pravoúhlý) Kostra Pérování Provedení Funkce tvrdé dřevo, DTD sedák vlnité pružiny sedák a opěrák kvalitní PUR pěna, pružné a prodyšné polyesterové rouno sedák a opěrák pevný, ozdobné štepování, moderní design polohovací podhlavník (6 poloh 0 ), úložné prostory v pohovce a taburetu, rozklad na jedno lůžko možnost volby osvětlení nohou (výška 6 cm) Nohy možnost volby dle katalogu viz poslední strana Rozměry jsou přibližné

38 NAPOLI TRIBECA E ad *) 117 C E C (2,5 sedák podr. P) 054 (2,5 sedák podr. L) 023 (dvojsedák podr. P) 024 (dvojsedák podr. L) (pohovka 3C podr. P) 496 (pohovka 3C podr. L) 558 (rohový dvojsedák P) 559 (rohový dvojsedák L) 5506 (roh. dvoj. výklop. malý P) 5507 (roh. dvoj. výklop. malý L) 0 (křeslo) (pohovka 1) 022 (pohovka 140) 0 (křeslo) 50 ( taburet 58x58) (taburet originál) Příklady použití jednotlivých elementů do sestav (230) 262 (230) (024) (024) x x Kostra tvrdé dřevo, DTD Pérování sedák vlnité pružiny, pružinové jádro, taburet elastické popruhy; opěrák elastické popruhy sedák a opěrák kvalitní PUR pěna, pružné a prodyšné polyesterové rouno Provedení sedák a opěrák pevný; jednoduchý a moderní design Funkce možnost rozkladu pohovky na lůžko, úložný prostor v roh. dvojsedáku Nohy možnost volby dle katalogu viz poslední strana Rozměry jsou přibližné. Kostra tvrdé a měkké dřevo, DTD, sololit Pérování sedák vlnité pružiny sedák, opěrák, opěrákové polštáře kvalitní PUR pěna, pružné a prodyšné polyesterové rouno Provedení sedák a opěrák pevný; opěrákové polštáře volné; ozdobné štepování, moderní design Funkce možnost osvětlení nohou (výška 6 cm) Nohy možnost volby dle katalogu viz poslední strana Rozměry jsou přibližné.

39 NICE Příklady použití jednotlivých elementů do sestav C5 C L (0131) 236 (216) P (trojsedák) 052 (2,5 sedák) 022 (dvojsedák) 02 (křeslo 174) 01 (křeslo 154) (taburet) 356 (316) 326 (286) 418 (378) (trojsedák P) 034 (trojsedák L) (2,5 sedák P) 054 (2,5 sedák L) (dvojsedák P) 024 (dvojsedák L) (element 132 P) 0142 (element 132 L) (element 1 P) 0141 (element 1 L) 88 (taburet úložný) 054 (024) 336 (296) (024) 0132 (0131) 236 (216) 326 (286) 051 (021) 3 (358) (024) (2,5 sedák b.p.) 021 (dvojsedák b.p.) 01 (element b.p.) 0111 (element b.p.) 15 (roh polohovací) (trojsedákb.p.) 04 područka úzká cm 283 (dlouhé křeslo P) 284 (dlouhé křeslo L) 383 (dlouhé křeslo široké P) 384 (dlouhé křeslo široké L) 083 (dlouhé křeslo P) 084 (dlouhé křeslo L) 183 (dlouhé křeslo široké P) 184 (dlouhé křeslo široké L) 04 (područka úzká cm) (roh pravoúhlý) Kostra tvrdé dřevo, překližka, OSB 04L P (trojsedák) 04L P (2,5 sedák) 04L P (dvojsedák) 04L+01+04P (křeslo) 04L P (křeslo) Pérování kombinace vlnitých pružin a elastických popruhů vysoce elastické PUR pěny, pružné a prodyšné PES rouno, ELASTIC Provedení sedák a opěrák pevný, ozdobné štepování, možnost kombinace barev Funkce polohovací opěráky pro pohodlné opření hlavy s nastavitelným úhlem, polohovací područka s nastavitelným úhlem pro zvýšení komfortu P L P L P L 01+04P 01+04L P L Nohy možnost volby kovového nebo dřevěného provedení Rozměry jsou přibližné

40 PADOVA RAMP E ad * 1 C E , (dvojsedák, P knihovna) 0224 (dvojsedák, L knihovna) x 1 pohovka rozkládací s područkou kulatou x x x x 1 pohovka rozkládací s područkou rovnou PK *) 0 *) 140 *) 160 *) PR *) 0 *) 140 *) 160 *) x x x 1 Kostra Pérování Provedení Funkce dýhovaný korpus, tvrdé dřevo, překližka sedák vlnité pružiny sedák a opěrák kvalitní PUR pěna, pružné a prodyšné polyesterové rouno ozdobné štepování, možnost volby dřeviny(dýhy) knihovna Nohy masivní hohy s kovou folií Rozměry jsou přibližné , 250, 2, , 242, 262, (podhlavník) (podhlavník) PK dlouhé křeslo P s úložným prostorem 284 PK dlouhé křeslo L s úložným prostorem 283 PR dlouhé křeslo P s úložným prostorem 284 PR dlouhé křeslo L s úložným prostorem RELAX J J (křeslo) Kostra tvrdé dřevo, DTD, kovový rozkládací rám, překližka Pérování sedák kovová mřížka umístěná na pružinkách; opěrák elastické popruhy sedák a opěrák kvalitní PUR pěna, pružné a prodyšné polyesterové rouno Provedení sedák volný, opěrák pevný Funkce rozklad na lůžko,0,140,160 cm šíře Nohy možnost volby dle katalogu viz poslední strana Rozměry jsou přibližné. Kostra Pérování Provedení Nohy tvrdé dřevo, překližka sedák vlnité pružiny sedák a opěrák kvalitní PUR pěna, pružné a prodyšné polyesterové rouno ozdobné štepování, možnost volby dřeviny(dýhy) kovové nohy Rozměry jsou přibližné.

41 SEVILLA Příklady použití jednotlivých elementů do sestav. E580 E ad *) 85 ad **) , 287 (267) 4942, 4943 (4941) 208 x 85 (228 x 85, 248x85) 633 (632, 631) 234 (204, 174) 307, 287 (267) 4942, 4943 (4941) 215 x 85 (235 x 85, 255x85) 223U U 383 (363, 343) 031 (051, 021) 633 (632, 631) 234 (204, 174) (trojsedák) 052 (2,5 sedák) 022 (dvojsedák) 0233 (dvojsedák 206 podr. P) 0243 (dvojsedák 206 podr. L) (dvojsedák 186 podr. P) 0242 (dvojsedák 186 podr. L) (dvojsedák 166 podr. P) 0241 (dvojsedák 166 podr. L) (287, 267) 0243 (0242, 0241) 633 (632, 631) 234 (204, 174) 307 (287, 267) 0243 (0242, 0241) 223U 4933 (pohovka 3D 206 podr. P) 4943 (pohovka 3D 206 podr. L) rozkládací s úložným prostorem 4932 (pohovka 3D 186 podr. P) 4942 (pohovka 3D 186 podr. L) rozkládací s úložným prostorem 4931 (pohovka 3D 166 podr. P) 4941 (pohovka 3D 166 podr. L) rozkládací s úložným prostorem 031 (trojsedák bez podr.) 051 (2,5 sedák bez podr.) 021 (dvojsedák bez podr.) (pohovka příst. 234 P) 643 (pohovka příst. 234 L) 632 (pohovka příst. 204 P) 642 (pohovka příst. 204 L) 631 (pohovka příst. 174 P) 641 (pohovka příst. 174 L) 223U (klub.křeslo 161U podr. P) 224U (klub.křeslo 161U podr. L) 0 (křeslo) 015 (křeslo otočné) (287, 267) 0243 (0242, 0241) 0233 (0232, 0231) 307(287, 267) taburet malý) 161 (taburet lavice) 161V (tab. s úl.prostorem) (roh pravoúhlý) Kostra Pérování Provedení Funkce tvrdé dřevo, DTD sedák vlnité pružiny sedák a opěrák kvalitní PUR pěna, pružné a prodyšné polyesterové rouno sedák a opěrák pevný, ozdobné štepování, moderní design polohovací podhlavník (6 poloh 0 ), úložné prostory v pohovce a taburetu, rozklad na jedno lůžko možnost volby osvětlení nohou (výška 6 cm) Nohy možnost volby dle katalogu viz poslední strana Rozměry jsou přibližné

42 TRENTO Příklady použití jednotlivých elementů do sestav. C C (0131) 217 (1 ) (trojsedák) 052 (2,5 sedák) 022 (dvojsedák) 02 (křeslo 136) 01 (křeslo 116) (taburet) 307 (267) 307 (267) 316 (276) 3 (357) 296 (256) 377 (337) (trojsedák P) 034 (trojsedák L) (2,5 sedák P) 054 (2,5 sedák L) (dvojsedák P) 024 (dvojsedák L) (element 113 P) 0142 (element 113 L) (element 93 P) 0141 (element 93 L) (roh pravoúhlý) (024) 053 (023) 054 (024) 0132 (0131) (trojsedák b.p.) 051 (2,5 sedák b.p.) 021 (dvojsedák b.p.) 01 (element b.p.) 0111 (element b.p.) 15 (roh polohovací) 307 (267 ) 217 (1 ) 054 (024) (267 ) 054 (024) 051 (021) (dlouhé křeslo P) 284 (dlouhé křeslo L) 383 (dlouhé křeslo široké P) 384 (dlouhé křeslo široké L) 88 (taburet x s úlož. prostorem) Kostra Pérování Provedení Funkce tvrdé dřevo, překližka, OSB kombinace vlnitých pružin a elastických popruhů vysoce elastické PUR pěny, unikátní polyesterové rouno použité jako první v Evropě - ELASTIC sedák a opěrák pevný, ozdobné štepování, možnost kombinace barev polohovací opěráky pro pohodlné opření hlavy s nastavitelným úhlem Nohy možnost volby kovového (chrom lesk) nebo dřevěného provedení (5 barevných variant dřeva) Rozměry jsou přibližné.

43 VERONA E515 E ad *) ad **) Příklady použití jednotlivých elementů do sestav. 2 (277, 257) 037 (057, 027) 0633 (0632, 0631) 225 (195, 165 ) 2 (277, 257) 037 (057, 027) 036 (056, 026) 2 (277, 257) 2 (277, 257) 037 (057, 027) 354 (334, 314) 031 (051, 021) 0633 (0632, 0631) 035S (trojsedák) 055S (2,5 sedák ) 025S (dvojsedák ) 036S (trojsedák podr. P) 037S (trojsedák podr. L) 056S (2,5 sedák podr. P) 057S (2,5 sedák podr. L) 026 (2 sedák podr. P) 027 (2 sedák podr. L) S (poh.příst. 165 P) 0641S (poh.příst. 165 L) 021S (dvojsedák bez podr.) (roh pravoúhlý) 0633S (poh.příst. 225 P) 0643S (poh.příst. 225 L) (křeslo) 5582S (roh dvoj. 193 P) 5592S (roh dvoj. 193 L) D (křeslo otočné) 0632S (poh.příst. 195 P) 0642S (poh.příst. 195 L) 5581S (roh dvoj. 163 P) 5591S (roh dvoj. 163 L) (195, 165) (277, 257) 2 (277, 257) 334(314) 051S (2,5 sedák bez podr.) 037 (057, 027) 5582 (5581) (193, 16 3) 037 (057, 027) 5582 (5581) (226) 2 (277, 257 ) 037 (057, 027) 051(021) 5582 (5581) 193(163) 960 (přístavek úložný volný) 968 (přístavek úložný P) 969 (přístavek úložný L) 80 (taburet originál 80) 80V (taburet 80 výklopný) 159V (taburet 159 výklopný) polštář 017 (verona volný) Z Z L/M (double 3 podhl.kul.lesk/mat) 569L/M (double 2,5 podhl.kul.lesk/mat) 269L/M (double 2 podhl.kul.lesk/mat) 69L/M (podhlavník kulatý lesk/mat) Kostra tvrdé dřevo, OSB, překližka Pérování sedák vlnité pružiny; opěrák elastické popruhy sedák a opěrák kvalitní PUR pěna, pružné a prodyšné polyesterové rouno, dělené sedáky-volitelné Provedení sedák a opěrák pevný, ozdobné štepování, moderní design Funkce polohovací područky (6 poloh 0 ), taburety s úl. prostorem Nohy možnost volby dle katalogu viz poslední strana Rozměry jsou přibližné.

44 DUBLIN, YORK J001 J002 J (křeslo) 51 Kostra Pérování Provedení Nohy tvrdé a měkké dřevo, DTD sedák vlnité pružiny, pružinové jádro; opěrák elastické popruhy sedák a opěrák kvalitní PUR pěna, pružné a prodyšné polyesterové rouno sedák a opěrák pevný, ozdobné štepování, moderní design možnost volby moření nebo čabraky B A K RETRO KOLEKCE Sedací soupravy z kolekce Retro spojuje návrat k tradičnímu řemeslnému zpracování. Retro sedací soupravy jsou poctou umění starých mistrů, kteří věnovali nebývalou pozornost každému detailu svého výrobku. Každý kus nábytku pro ně představoval samostatné umělecké dílo. V jejich stopách kráčí i tato kolekce. Kompletní kolekci najdete na našich webových stránkách J (taburet originál) Rozměry jsou přibližné. J LONDON J010 J011 WELLS J035 J036 VOGUE J045 J (křeslo) 66 0 (křeslo) (dvojkřeslo) (křeslo) 54 (taburet originál Kostra Pérování Provedení Kostra Pérování Provedení tvrdé dřevo, překližka sedák a opěrák elastické popruhy sedák a opěrák kvalitní PUR pěna, pružné a prodyšné polyesterové rouno sedák a opěrák pevný, ozdobné štepování, moderní design Nohy možnost volby moření Rozměry jsou přibližné. Kostra tvrdé dřevo, překližka Pérování kombinace vlnitých pružin a elastických popruhů sedák a opěrák vysoce elastické PUR pěny pružné a prodyšné polyesterové rouno Provedení sedák a opěrák pevný, ozdobné štepování Nohy kovová podnož chrom lesk Rozměry jsou přibližné. tvrdé dřevo, překližka sedák a opěrák elastické popruhy+popruhy pevné sedák a opěrák kvalitní PUR pěna, pružné a prodyšné polyesterové rouno + pružná vložka sedák a opěrák pevný, ozdobné štepování, moderní design Nohy možnost volby moření Rozměry jsou přibližné. F A G Výrobek je složen z: A Vysoce kvalitní PUR pěna B Pružící popruhy C Separační vrstva mezi kovovými prvky D Separační vrstva mezi kovovými prvky E Ocelové vlnovce F kostra z překližky a bukového masivu G Dřevěné nohy, kluzáky H Pružinový polštář s obvodovou konstrukcí I PUR pěna s tuhostí pro sedadlové části J Kypřící materiál K Potahová látka nebo useň Kostra Sedák E C I H D překližka, tvrdé a měkké dřevo vlnité pružiny, pružinové jádro, kvalitní PUR pěna, pružné a prodyšné polyesterové rouno Opěrák elastické popruhy, kvalitní PUR pěna, pružné a prodyšné polyesterové rouno Záda ozdobné hřebíky Taburet sedák kvalitní PUR pěna, pružné a prodyšné polyesterové rouno Nohy dřevo, možnost moření Rozměry jsou přibližné.

45 LOS ANGELES C300 C Kostra Pérování Provedení Nohy tvrdé dřevo, překližka sedák vlnité pružiny; opěrák elastické popruhy sedák a opěrák kvalitní PUR pěna, pružné a prodyšné polyesterové rouno sedák a opěrák pevný, ozdobné štepování, retro design možnost volby moření 1925 C pohovka pohovka křeslo taburet Rozměry jsou přibližné (pohovka) 0 (křeslo) C5 DENVER pohovka pohovka pohovka křeslo C244 C Kostra Pérování překližka, tvrdé dřevo sedák vlnité pružiny sedák vysoce elastická studená pěna, pružné a prodyšné polyesterové rouno opěrák kvalitní PUR pěna, opěrákové polštáře čechraný PES s tvarovou pamětí (trojsedák) 022 (dvojsedák) (křeslo) sedák a opěrák pevný, ozdobné dvojité štepování, Provedení volné polštáře Nohy dřevo, kov Rozměry jsou přibližné. C pohovka pohovka pohovka křeslo (taburet) HEMMINGWAY C507 C (křeslo) Kostra Sedák Opěrák Nohy překližka, tvrdé a měkké dřev vlnité pružiny, kvalitní PUR pěna, pružné a prodyšné polyesterové rouno elastické popruhy, kvalitní PUR pěna, pružné a prodyšné polyesterové rouno dřevo, možnost moření Rozměry jsou přibližné C C pohovka pohovka křeslo křeslo taburet

46 NOHY ALBI, BERN, MALAGA, SEVILLA, TRIBECA, TRENTO DOMINGO, NICE, VERONA, COMO ALIDA výška 6 cm materiál buk moření ořech, dub, přírodní, wenge PIA výška 10 cm materiál buk moření ořech, dub, přírodní, wenge ALEX výška 6 cm materiál buk, ořech, wenge + akrylové proužky ISABEL výška 6 cm materiál kov, lesk ISOLDE výška 10 cm materiál kov, lesk LOLA výška 15 cm materiál kov, mat CAM výška 15 cm materiál kov, lesk, mat LIL výška 15 cm materiál kov, lesk, mat MALIKA výška 15 cm materiál kov, mat MINNIE výška 15 cm materiál kov, lesk OLIVIA výška 6 cm materiál kov, lesk GEORGIA výška 5 cm materiál kov, lesk NICOLE výška 10 cm materiál kov, mat DOMINGO 4 SILVIA výška 13 cm materiál kov, lesk, mat ELISA výška 15 cm materiál kov, lesk, mat SERENA výška 15 cm materiál kov, lesk BEAT výška 15 cm materiál buk moření ořech, dub, přírodní, wenge CRISTINA výška 13 cm materiál buk moření ořech, dub, přírodní, wenge SVEN výška 13 cm materiál kov, lesk, mat LEON, MADEIRA, NAPOLI PADOVA GALIA výška 10 cm materiál buk moření ořech, dub, přírodní, wenge SOFIA výška 10 cm materiál kov, mat DEBORA výška 10 cm materiál buk moření ořech, dub, přírodní, wenge SOFIA výška 10 cm materiál kov, mat

47

ALBI. Objednací číslo modelu: Látka: C770 Kůže: C771. Cenové skupiny Objednací. Nákres. Počet provedení pravé nohou vyobrazení)

ALBI. Objednací číslo modelu: Látka: C770 Kůže: C771. Cenové skupiny Objednací. Nákres. Počet provedení pravé nohou vyobrazení) ALBI číslo modelu: Látka: C770 Kůže: C771 Nábytek Leblová M&Z, Jana Palacha 411, 53002 Pardubice, tel.466310996,728325795, e-mail:obchod@nabytek-leblkova.cz,www.nabytek-leblova.cz Element (v oboustranném

Více

VÁŠ BÖHM IHR BÖHM YOUR BÖHM

VÁŠ BÖHM IHR BÖHM YOUR BÖHM VÁŽENÍ ZÁKAZNÍCI, DOVOLTE, ABYCHOM VÁM PŘEDSTAVILI KOLEKCI SEDACÍCH SOUPRAV ZNAČKY BÖHM, VYCHÁZEJÍCÍ NEJEN Z DLOUHOLETÝCH ZKUŠENOSTÍ NAŠÍ VÝROBNÍ FIRMY, ALE I SOUČASNÝCH TRENDŮ NA POLI DESIGNU A NOVÝCH

Více

Vážení zákazníci, Michal Karafiát designer

Vážení zákazníci, Michal Karafiát designer Vážení zákazníci, v roce 2018 oslavíme 25. výročí od založení výroby českého čalouněného nábytku značky Böhm. Do rukou se Vám dostává náš nový katalog, který Vás provede aktuálními kolekcemi sedacích souprav.

Více

VÍTEJTE V POHODLÍ. www.pfnabytek.cz BRASIL ŠÍŘKA HLOUBKA VÝŠKA OBRÁZEK KŘESLO OTOČNÉ (VČ. BOKŮ) 87 87 85 A + B DVOJKŘESLO PEVNÉ (VČ.

VÍTEJTE V POHODLÍ. www.pfnabytek.cz BRASIL ŠÍŘKA HLOUBKA VÝŠKA OBRÁZEK KŘESLO OTOČNÉ (VČ. BOKŮ) 87 87 85 A + B DVOJKŘESLO PEVNÉ (VČ. 2010/2011 VÍTEJTE V POHODLÍ BRASIL SEDOVÉ PRVKY O CELKOVÉ HLOUBCE 99 CM S MOŽNOSTÍ KOMBINACE ÚLOŽNÉHO PROSTORU, ROZKLADU NEBO ROHOVÝCH SESTAV. LIBOVOLNOU SESTAVU LZE DOPLNIT OTOČNÝM KŘESLEM. A B BRASIL

Více

BIAGIO modulový systém

BIAGIO modulový systém Collezione Eleganti BIAGIO modulový systém Moderní sedací souprava vyznačující se minimalistickou linií a subtilní elegancí. Designová kovová podnož tvoří elegantní detail celé sedací soupravy. Moderní

Více

NOVINKY. Sedací souprava TOFFI. Velký výběr potahových látek. Rohová sestava 21 125 Kč, možný příplatek za silikonovou výplň do polštářů + 3 750 Kč

NOVINKY. Sedací souprava TOFFI. Velký výběr potahových látek. Rohová sestava 21 125 Kč, možný příplatek za silikonovou výplň do polštářů + 3 750 Kč Sedací souprava TOFFI. Velký výběr potahových látek. Cenová nabídka: Rohová sestava 21 125 Kč, možný příplatek za silikonovou výplň do polštářů + 3 750 Kč Rozměr rohové sedací soupravy je 270x210 cm, lůžko

Více

ZNACKOVÝ ˇ CESKÝ ˇ NÁBYTEK

ZNACKOVÝ ˇ CESKÝ ˇ NÁBYTEK ZNACKOVÝ ˇ CESKÝ ˇ NÁBYTEK LAURA kovová noha č. 1 kovová noha č. 2 dřevěná noha kovová noha č. 3 hloubka sedu výška sed. soupr. výška nožek 42 cm 57 cm 90 cm 8 cm L1 pevné š 102 x h 96 x v 90 L1L k rohu

Více

RETRO SEDACÍ SOUPRAVY. vracíme nábytku kvalitu

RETRO SEDACÍ SOUPRAVY. vracíme nábytku kvalitu RETRO SEDACÍ SOUPRAVY vracíme nábytku kvalitu 2 POPIS: VÝŠKA PRODUKTU ukazuje minimální-maximální výšku opěrné části nebo záhlavku pružiny bonell + taštičkové pružiny + HR pěna s latexem pružiny faliste

Více

Typový plán a ceník DABO L

Typový plán a ceník DABO L Typový plán a ceník DABO L TECHNICKÉ SPECIFIKACE: Kostra: Sedák: Opěrák: Plocha lůžka: Potahová kůže: ROZMĚRY: Tvrdé dřevo, ostatní dřevěné materiály Na výběr 2 různé výplně sedáků za stejnou cenu, čalounické

Více

VYROSTLI JSME S VÁMI

VYROSTLI JSME S VÁMI VYROSTLI JSME S VÁMI Sedací souprava ve tvaru U látka černá / tmavě šedá, 193-363-223 90-104 102 cm lůžko 120 280 cm, komfortní sezení až pro 9 lidí, úložný prostor, potažení zad, polohování opěrek hlavy,

Více

Doporučené ceny vč.dph. Ceník platný od 1.9.2013

Doporučené ceny vč.dph. Ceník platný od 1.9.2013 LEXUS, čalouněná sedací souprava látka I látka II látka III Alcantara kůže I kůže II křeslo 12 296,- 13 771,- 14 754,- 28 280,- 20 902,- 22 992,- dvojkřeslo 20 447,- 22 901,- 24 536,- 47 028,- 34 762,-

Více

ZNACKOVÝ ˇ CESKÝ ˇ NÁBYTEK

ZNACKOVÝ ˇ CESKÝ ˇ NÁBYTEK ZNACKOVÝ ˇ CESKÝ ˇ NÁBYTEK LAURA kovová noha č. 1 kovová noha č. 2 dřevěná noha kovová noha č. 3 hloubka sedu výška sed. soupr. výška nožek 42 cm 57 cm 90 cm 8 cm L1 pevné š 102 x h 96 x v 90 L1L k rohu

Více

sedací soupravy český výrobce sedacích souprav na zakázku

sedací soupravy český výrobce sedacích souprav na zakázku sedací soupravy český výrobce sedacích souprav na zakázku sedací soupravy sedací soupravy Venuše I Venuše II Lambo Bombaj Bombaj lux Rohový Bombaj Nero Omega gama pluto orion LINDA Ela Jupiter pohupovací

Více

Kostra: Sedák: Opěrák: 1. úložný prostor 2. vysunutí sedáku 3. Doppelbett

Kostra: Sedák: Opěrák: 1. úložný prostor 2. vysunutí sedáku 3. Doppelbett Deimos Kostra: Sedák: Opěrák: Modell S583/L583 Dřevo buk a komponenty ze dřeva (překližka, DTD) Vlnité pružiny, pružinové jádro Kvalitní PUR pěna, polyesterové rouno Gumové elastické popruhy PUR pěna,

Více

SEDACÍ SOUPRAVY ...NEMÁTE NA ČEM SEDĚT? , ,- 2 V 1 0 % FINANCOVÁNÍ VAŠEHO NÁKUPU NA 9 MĚSÍCŮ BEZ NAVÝŠENÍ ,-

SEDACÍ SOUPRAVY ...NEMÁTE NA ČEM SEDĚT? , ,- 2 V 1 0 % FINANCOVÁNÍ VAŠEHO NÁKUPU NA 9 MĚSÍCŮ BEZ NAVÝŠENÍ ,- ...NEMÁTE NA ČEM SEDĚT? až SEDACÍ SOUPRAVY 0 % FINANCOVÁNÍ VAŠEHO NÁKUPU NA 9 MĚSÍCŮ BEZ NAVÝŠENÍ ZIMNÍ STADION PŘÍBRAM SEDACÍ SOUPRAVA + POSTEL PRO KAŽDODENNÍ SPANÍ 120,140,160x200 cm EXTRA VYSOKÁ 115

Více

Nábytek může mít každý, my máme design, kvalitu a styl! www.casamia.cz

Nábytek může mít každý, my máme design, kvalitu a styl! www.casamia.cz Nábytek může mít každý, my máme design, kvalitu a styl! www.casamia.cz Nabízíme: Nabízíme unikátní kolekce i pro tu nejnáročnější klientelu. Cílem je vytvořit kompletní interiéry v souladu s nejnovějšími

Více

HARMONY HARMONY. ceník maloobchodní vč. DPH. platný od

HARMONY HARMONY. ceník maloobchodní vč. DPH. platný od platný od 1.1.015 popis výrobku 1 55 1 KL T1 M 1DP T 05 1DL 0 P KP RD 05 145 L 0 M 16 145 P 170 L 1P 1 1L 16 1 ZNAČENÍ PRVKŮ NOHY MOŘIDLA ŘEZ SEDACÍ SOUPRAVY 1 KŘESLO SE DVĚMA PODRUČKAMI 1L KŘESLO S LEVOU

Více

TOULOUSE S ZDARMA SLUŽBY NA KLÍČ ŠIROKÝ VÝBĚR BAREVNÝCH ODSTÍNŮ KVALITNÍCH POTAHOVÝCH LÁTEK

TOULOUSE S ZDARMA SLUŽBY NA KLÍČ ŠIROKÝ VÝBĚR BAREVNÝCH ODSTÍNŮ KVALITNÍCH POTAHOVÝCH LÁTEK ŠIROKÝ VÝBĚR BAREVNÝCH ODSTÍNŮ KVALITNÍCH POTAHOVÝCH LÁTEK SLUŽBY NA KLÍČ 2D grafi cké návrhy, doprava, vynošení, montáž a likvidace staré sedací soupravy ZDARMA www.montero.cz 419 S rozloženým lůžkem

Více

CORA Informace k produktu

CORA Informace k produktu CORA 1050 Výrobek je certifikován značkou Goldene M, jedinou oficiální značkou vysoké kvality nábytku v Německu, kterou uděluje Deutschen Gütegemeinschaft Möbel (DGM). Výrobek prošel v nezávislých zkušebních

Více

dřevěná buková kostra, buková překližka, kovové výztuhy, čalounická lepenka

dřevěná buková kostra, buková překližka, kovové výztuhy, čalounická lepenka PROSPEKTY EDEL: ENJOY Křeslo s centrální otočnou nohou. Technický popis : dřevěná buková kostra, buková překližka, kovové výztuhy, čalounická lepenka potahový materiál, polyesterové rouno, PUR pěna, jeparol,

Více

57% ,-* ušetříte 3.599,-* 2dílná sada

57% ,-* ušetříte 3.599,-* 2dílná sada 47.250,-* 19.999,- 57% Sedací souprava včetně» 2 přehozů» 3 opěradlových polštářů» podložky» rozkládací funkce» úložného prostoru 1.999,- 3.599,-* Konferenční stolek, 2dílná sada xxxl výběr látek Sedací

Více

SEDACÍ SOUPRAVA XXXL výběr látek 2.660,-* 1.199,- KONFERENČNÍ STOLEK

SEDACÍ SOUPRAVA XXXL výběr látek 2.660,-* 1.199,- KONFERENČNÍ STOLEK 28.840,-* -58 % 11.999,- včetně nastavitelných područek, úložného prostoru, rozkládací funkce 2.660,-* 1.199,- -54 % Sedací souprava s látkovým potahem ve světle šedé/tmavě šedé barvě, velký výběr látek

Více

Typový plán a ceník DABO S

Typový plán a ceník DABO S Typový plán a ceník DABO S TECHNICKÉ SPECIFIKACE: Kostra: Tvrdé dřevo, ostatní dřevěné materiály Sedák: Opěrák: Plocha lůžka: Potahová látka: Na výběr 2 různé výplně sedáků za stejnou cenu, čalounické

Více

TOMMY HIGHLIGHTS POPIS PROVEDENÍ

TOMMY HIGHLIGHTS POPIS PROVEDENÍ HIGHLIGHTS POPIS PROVEDENÍ velká mnohotvárnost a variabilita kombinovatelnost materiálů, barev, forem a detailů komfort a pohodlí na nejvyšší úrovni v programu TOMMY si můžete vytvořit sedací soupravu

Více

Typový plán a ceník FLENSBURG

Typový plán a ceník FLENSBURG Typový plán a ceník FLENSBURG TECHNICKÉ SPECIFIKACE: Kostra: Sedák: Opěrák: Plocha lůžka: Potahová látka: Tvrdé dřevo (buk), ostatní dřevěné materiály Super-Bonell-pružinové jádro, vysoce kvalitní polyéterová

Více

DABO S ZDARMA SLUŽBY NA KLÍČ ŠIROKÝ VÝBĚR BAREVNÝCH ODSTÍNŮ KVALITNÍCH POTAHOVÝCH LÁTEK

DABO S ZDARMA SLUŽBY NA KLÍČ ŠIROKÝ VÝBĚR BAREVNÝCH ODSTÍNŮ KVALITNÍCH POTAHOVÝCH LÁTEK ŠIROKÝ VÝBĚR BAREVNÝCH ODSTÍNŮ KVALITNÍCH POTAHOVÝCH LÁTEK SLUŽBY NA KLÍČ 2D grafi cké návrhy, doprava, vynošení, montáž a likvidace staré sedací soupravy ZDARMA www.montero.cz 167 Rozložení na lůžko Plocha

Více

KATALOG ČESKÝCH POSTELÍ.

KATALOG ČESKÝCH POSTELÍ. KATALOG ČESKÝCH POSTELÍ www.delcon-nabytek.cz Boxspring Jsme rádi, že Vám můžeme představit exkluzivní kolekci postelí Boxspring, která je inspirována celosvětovým trendem kontinentálních postelí. Jsou

Více

Gardena Informace k produktu a objednávkám

Gardena Informace k produktu a objednávkám Výrobek je certifikován značkou Goldene M, jedinou oficiální značkou vysoké kvality nábytku v Německu, kterou uděluje Deutschen Gütegemeinschaft Möbel (DGM). Výrobek prošel v nezávislých zkušebních institutech

Více

NÁZEV POPIS MATERIÁL NIPEZ KÓD. Příloha č. 2 k RS ostatní nábytek č.j.mv-86810-65/vz-2013

NÁZEV POPIS MATERIÁL NIPEZ KÓD. Příloha č. 2 k RS ostatní nábytek č.j.mv-86810-65/vz-2013 OSTATNÍ NÁBYTEK Základní barevné provední nábytku: lamino - buk světlý 876 (vzorník Kronospan), kůže a čalounění - černá. Odolnost proti oděru u kůže a čalounění: 100.000 cyklů NÁZEV POPIS MATERIÁL NIPEZ

Více

LUGANO Informace k produktu a objednávkám. nosné díly z masivního dřeva a materiálů ze dřeva.

LUGANO Informace k produktu a objednávkám. nosné díly z masivního dřeva a materiálů ze dřeva. Výrobek je certifikován značkou Goldene M, jedinou oficiální značkou vysoké kvality nábytku v Německu, kterou uděluje Deutschen Gütegemeinschaft Möbel (DGM). Výrobek prošel v nezávislých zkušebních institutech

Více

Kožená sedací souprava MODULA L. www.montero.cz MODULA L ŠIROKÝ VÝBĚR BAREVNÝCH ODSTÍNŮ KVALITNÍCH PŘÍRODNÍCH KŮŽÍ

Kožená sedací souprava MODULA L. www.montero.cz MODULA L ŠIROKÝ VÝBĚR BAREVNÝCH ODSTÍNŮ KVALITNÍCH PŘÍRODNÍCH KŮŽÍ ŠIROKÝ VÝBĚR BAREVNÝCH ODSTÍNŮ KVALITNÍCH PŘÍRODNÍCH KŮŽÍ Kožená sedací souprava www.montero.cz 169 Doprava po celé ČR a SR ZDARMA 170 POPIS: Kostra: Sedák: Opěrák: Plocha lůžka: Potahová kůže: Nosné díly

Více

Příplatek za funkci opěrky hlav : Kč, Příplatek za funkci područky : Kč

Příplatek za funkci opěrky hlav : Kč, Příplatek za funkci područky : Kč TAOO Moderní sedací souprava. W.Schillig Díky zdařilým funkcím v kombinaci s harmonickým tvarem je tato sedací souprava velmi vyhledávaná. Je vhodná do interiéru, kde bude tvořit dominantní kus nábytku.

Více

Romana II. Možnost úložného prostoru

Romana II. Možnost úložného prostoru vi No a nk Wanda Tato postel zaujme hlavně svým zadním čelem kde je hlavová opěrka s možností kombinovat různé odstíny moření jako je například na fotografii. Nohy u předního čela jsou rohové a tím dodávají

Více

* Ceny jednosedů a dvojsedů jsou uvedeny bez boků. Stránka 1 / 7

* Ceny jednosedů a dvojsedů jsou uvedeny bez boků. Stránka 1 / 7 ASPEN, čalouněná sedací souprava látka I látka II látka III kůže I kůže II kůže III kůže IV otočné - podnož kov / dřevo L2 (2P) - dvojsed levý (pravý) * L1 (1P) - jednosed levý (pravý) * 1 - jednosed sestavový

Více

LORENO. Sestava LAL-2oA-UBER) v látce Onyx graphit

LORENO. Sestava LAL-2oA-UBER) v látce Onyx graphit Sestava LAL-2oA-UBER) v látce Onyx graphit Ukázka provedení: vlevo - 2-Sitzer bez područek - Umbauecke pravý (sestava LAL-2oA-UBER) v látce Deluxe yellow Výrobek je certifikován značkou Goldene M, jedinou

Více

BERN. Kožená sedací souprava ZDARMA SLUŽBY NA KLÍČ. BERN

BERN. Kožená sedací souprava ZDARMA SLUŽBY NA KLÍČ.     BERN ŠIROKÝ VÝBĚR BAREVNÝCH ODSTÍNŮ KVALITNÍCH PŘÍRODNÍCH KŮŽÍ Kožená sedací souprava SLUŽBY NA KLÍČ 2D grafi cké návrhy, doprava, vynošení, montáž a likvidace staré sedací soupravy ZDARMA www.montero.cz www.nabytek-montero.cz

Více

BARBARA OS 002 AMANDA OS 001. Obývací stěna je vyrobena z vysoce kvalitních materiálů LTD a MDF desek o síle 16 18 mm.

BARBARA OS 002 AMANDA OS 001. Obývací stěna je vyrobena z vysoce kvalitních materiálů LTD a MDF desek o síle 16 18 mm. AMANDA OS 001 BARBARA OS 002 Moderní obývací stěna je vyrobena z LTD a MDF desek. Dodáváme v provedení calvados/pískový. Obývací stěna je vyrobena z vysoce kvalitních materiálů LTD a MDF desek o síle 16

Více

Typový plán a ceník PLANPOLSTER

Typový plán a ceník PLANPOLSTER Typový plán a ceník PLANPOLSTER TECHNICKÉ SPECIFIKACE: Kostra: Sedák: Tvrdé dřevo, ostatní dřevěné materiály Super-Bonell-pružinové jádro, vysoce kvalitní polyéterová pěna, čalounické rouno, vlnité pružiny

Více

KVALITNÍ SEDACÍ SOUPRAVY

KVALITNÍ SEDACÍ SOUPRAVY 1 POLOHOVATELNÝ PODHLAVNÍK 3 TYPY PROŠITÍ OPĚRÁKU 4 MOŽNOSTI POLOHOVÁNÍ 3 TYPY PODRUČEK 2 ŠÍŘKY SEDU RELAXAČNÍ KŘESLO 2 VÝŠKY SEDU KOLEKCE POTAHOVÝCH KŮŽÍ TORO A LONGLIFE - VIVRE, CLOUDY, LA TEMPRA A BELVITA

Více

Alabama funkce na spaní, úložné prostory, Longchair s polohovací funkcí RELAX, polohovatelné opěrky hlavy s rastrovým mechanismem

Alabama funkce na spaní, úložné prostory, Longchair s polohovací funkcí RELAX, polohovatelné opěrky hlavy s rastrovým mechanismem Alabama 1080 Výrobek je certifikován značkou Goldene M, jedinou oficiální značkou vysoké kvality nábytku v Německu, kterou uděluje Deutschen Gütegemeinschaft für Möbel (DGM). Výrobek prošel v nezávislých

Více

Typový plán a ceník TALENTO L

Typový plán a ceník TALENTO L Typový plán a ceník TALENTO L TECHNICKÉ SPECIFIKACE: Kostra: Sedák: Opěrák: Područka: Plocha lůžka: Potahová kůže: ROZMĚRY: Výška: Hloubka: Výška sedu: Hloubka sedu: Područka A a B: Područka A a B - křeslo:

Více

MALOOBCHODNÍ CENÍK VČ. DPH 2019

MALOOBCHODNÍ CENÍK VČ. DPH 2019 EDEL ceník platný od 2. 2. 2019 popis výrobku 55 3KL 223 0 T1 3M 1DP T2 205 1DL 3P 3KP 223 RD 205 145 3L 230 3 2M 163 145 2P 170 2L 163 2 1P 1L 1 ZNAČENÍ PRVKŮ NOHY ŘEZ SEDACÍ SOUPRAVY 1 KŘESLO SE DVĚMA

Více

NÁZEV POPIS MATERIÁL NIPEZ KÓD. Příloha č. 2 k RS ostatní nábytek č.j.mv-86810-65/vz-2013

NÁZEV POPIS MATERIÁL NIPEZ KÓD. Příloha č. 2 k RS ostatní nábytek č.j.mv-86810-65/vz-2013 OSTATNÍ NÁBYTEK Základní barevné provední nábytku: lamino - buk světlý 876 (vzorník Kronospan), kůže a čalounění - černá. Odolnost proti oděru u kůže a čalounění: 100.000 cyklů NÁZEV POPIS MATERIÁL NIPEZ

Více

Plastové židle. Dřevěné židle

Plastové židle. Dřevěné židle 1 Plastové židle Dřevěné židle Amfora 26-27 Amore 05 Atami 24 Blok 20 Colorado 22-23 Eset 21 Frame 15 Impact 14 Margot 09 Napoli 16 Olla 04-05 Orea 24-25 Parana 17 Poema 06-07 Poema PB 10-11 Prodigi 18-19

Více

D E S I G N LUXUSNÍ ITALSKÉ SEDACÍ SOUPRAVY

D E S I G N LUXUSNÍ ITALSKÉ SEDACÍ SOUPRAVY LIFESTYLE D E S I G N LUXUSNÍ ITALSKÉ SEDACÍ SOUPRAVY OBSAH SEDACÍ SOUPRAVY AVENUE BRIDGE BROOKLYN BYRON - ROSSINI CARNABY CEZANNE CHAGALL CLASSIC374 DONATELLO EDGAR EMPIRE GAUGUIN GOLD400 KARISMA LEONARDO

Více

BARI Informace k produktu a objednávkám

BARI Informace k produktu a objednávkám Výrobek je certifikován značkou Goldene M, jedinou oficiální značkou vysoké kvality nábytku v Německu, kterou uděluje Deutschen Gütegemeinschaft Möbel (DGM). Výrobek prošel v nezávislých zkušebních institutech

Více

FLENSBURG. Látková sedací souprava ZDARMA SLUŽBY NA KLÍČ. let. FLENSBURG

FLENSBURG. Látková sedací souprava ZDARMA SLUŽBY NA KLÍČ. let.     FLENSBURG garance let na vybrané druhy POTAHOVÝCH LÁTEK Bližší informace Vám rádi poskytnou naši fi remní specialisté. ŠIROKÝ VÝBĚR BAREVNÝCH ODSTÍNŮ KVALITNÍCH POTAHOVÝCH LÁTEK Látková sedací souprava FLENSBURG

Více

Typový plán a ceník FANTASTICO

Typový plán a ceník FANTASTICO Typový plán a ceník FANTASTICO TECHNICKÉ SPECIFIKACE: Kostra: Sedák: Tvrdé dřevo, ostatní dřevěné materiály Na výběr 2 různé výplně sedáků za stejnou cenu, čalounické rouno, vlnité pružiny Vysoce elastické

Více

Modena pružinový sedák (Bonell) z taženého ocelového drátu krytý textilním rounem, PUR pěna (min. RG 35), krycí vatové rouno

Modena pružinový sedák (Bonell) z taženého ocelového drátu krytý textilním rounem, PUR pěna (min. RG 35), krycí vatové rouno MODENA 1040 Výrobek je certifikován značkou Goldene M, jedinou oficiální značkou vysoké kvality nábytku v Německu, kterou uděluje Deutschen Gütegemeinschaft für Möbel (DGM). Výrobek prošel v nezávislých

Více

Typový plán a ceník DAPHNE

Typový plán a ceník DAPHNE Typový plán a ceník DAPHNE TECHNICKÉ SPECIFIKACE: Kostra: Sedák: Opěrák: Područka: Plocha lůžka: Potahová kůže: Tvrdé dřevo, ostatní dřevěné materiály 2 různé typy výplní za jednotnou cenu (viz. ceník)

Více

KVALITNÍ SEDACÍ SOUPRAVY

KVALITNÍ SEDACÍ SOUPRAVY 147 KOLEKCE POTAHOVÝCH KŮŽÍ TORO A LONGLIFE - VIVRE, CLOUDY, LA TEMPRA A BELVITA Jemný dotek kůže... Sedací souprava Loft L s konstrukcí z tvrdého dřeva zaručuje dlouhou životnost také použitím kvalitních

Více

maximální zatížení rozměr matrace 90 kg 90 kg kg (2 osoby roznesená váha) kg (2 osoby roznesená váha) 2,5N N F-90 KŘESLO

maximální zatížení rozměr matrace 90 kg 90 kg kg (2 osoby roznesená váha) kg (2 osoby roznesená váha) 2,5N N F-90 KŘESLO AFRODITA AFRODITA Již z názvu sedací soupravy Vám chceme říci, že je milovníkem. Jinak řečeno má v sobě pohodlí pro Vaše tělo, jako žádná jiná. Její ladné křivky, především loketníků (opěrek) vytváří krásný

Více

Ceník a typový plán BROOKS

Ceník a typový plán BROOKS Ceník a typový plán BROOKS Popis modelu: Rám: Sedák: Opěrák: Nožičky: Křeslo: Vícebarevnost: Ergonomie: ocelový vinutá pružina, kvalitní vysoko elastická pěna kvalitní vysoko elastická pěna černé plastové

Více

KVALITNÍ SEDACÍ SOUPRAVY

KVALITNÍ SEDACÍ SOUPRAVY 15 POLOHOVATELNÝ PODHLAVNÍK 3 TYPY PROŠITÍ OPĚRÁKU 3 TYPY PODRUČEK 2 ŠÍŘKY SEDU 2 VÝŠKY SEDU RELAXAČNÍ KŘESLO 3 TYPY PODNOŽÍ 16 KOLEKCE POTAHOVÝCH KŮŽÍ TORO A LONGLIFE VIVRE, CLOUDY, LA TEMPRA A BELVITA

Více

Model: Kami. IN-ELIS Platný od Maloobchodní ceník. Informace o výrobku

Model: Kami. IN-ELIS Platný od Maloobchodní ceník. Informace o výrobku Informace o výrobku Popis modelu: Konstrukce: Sedák: Záda: Nohy: Nosné části z bukového dřeva Vlnité pružiny pokryté plstím Trvalé elastické pružinové jádro Vlnité pružiny, evropská kvalitní pěna,vatové

Více

SAMANTHA opěrka nohou a následně tlakem těla na opěradlo lze celé sedací místo individuálně polohovat z polohy sezení až do polohy ležení.

SAMANTHA opěrka nohou a následně tlakem těla na opěradlo lze celé sedací místo individuálně polohovat z polohy sezení až do polohy ležení. Výrobek je certifikován značkou Goldene M, jedinou oficiální značkou vysoké kvality nábytku v Německu, kterou uděluje Deutschen Gütegemeinschaft für Möbel (DGM). Výrobek prošel v nezávislých zkušebních

Více

KVALITNÍ SEDACÍ SOUPRAVY

KVALITNÍ SEDACÍ SOUPRAVY 215 KOLEKCE POTAHOVÝCH KŮŽÍ TORO A LONGLIFE - VIVRE, CLOUDY, LA TEMPRA A BELVITA Krásná kožená sedací souprava Toulouse L s liniemi lichotícími interiéru moderního bytu či domu. Pevná konstrukce z bukového

Více

MADE IN ITALY NOVÁ KOLEKCE. www.natuzzi.cz. TEMPO AKČNÍ CENA OD 49 853 Kč dvojsed v látce šíře 189 cm

MADE IN ITALY NOVÁ KOLEKCE. www.natuzzi.cz. TEMPO AKČNÍ CENA OD 49 853 Kč dvojsed v látce šíře 189 cm MADE IN ITALY NOVÁ KOLEKCE TEMPO AKČNÍ CENA OD 49 853 Kč dvojsed v látce šíře 189 cm SPECIÁLNÍ SLEVA 15% NA OBJEDNÁVKY MODELU TEMPO Dále můžete objednávat ve verzích dvojsed s lehátkem, trojsed nebo v

Více

Velká postel: Kč, Úložný prostor: Kč, Postel Carabu : Kč, Postel Massiv : Kč, Postel Florida : Kč

Velká postel: Kč, Úložný prostor: Kč, Postel Carabu : Kč, Postel Massiv : Kč, Postel Florida : Kč BILBAO Nadčasová sedací souprava rovných linií. Konstrukce: - Nosné části z bukového dřeva. Výplň: - Sedák: Vlnovcové pružiny pokryté filcem a vatovým Sedací souprava s nadčasovým designem Vás uchvátí

Více

ONTARIO Informace k produktu a objednávkám

ONTARIO Informace k produktu a objednávkám Výrobek je certifikován značkou Goldene M, jedinou oficiální značkou vysoké kvality nábytku v Německu, kterou uděluje Deutschen Gütegemeinschaft Möbel (DGM). Výrobek prošel v nezávislých zkušebních institutech

Více

zakázkové sedací soupravy

zakázkové sedací soupravy NOVÉ MODELY 2018 zakázkové sedací soupravy s možností naplánování různých sestav a rozměrů dle Vašeho přání 100 JOKER variabilní moderní sedací souprava Sedací souprava ve tvaru U s možností plánování

Více

LINCOLN ZDARMA SLUŽBY NA KLÍČ ŠIROKÝ VÝBĚR BAREVNÝCH ODSTÍNŮ KVALITNÍCH POTAHOVÝCH LÁTEK

LINCOLN ZDARMA SLUŽBY NA KLÍČ ŠIROKÝ VÝBĚR BAREVNÝCH ODSTÍNŮ KVALITNÍCH POTAHOVÝCH LÁTEK ŠIROKÝ VÝBĚR BAREVNÝCH ODSTÍNŮ KVALITNÍCH POTAHOVÝCH LÁTEK SLUŽBY NA KLÍČ 2D grafi cké návrhy, doprava, vynošení, montáž a likvidace staré sedací soupravy ZDARMA www.montero.cz 287 S rozloženým lůžkem

Více

Visconti. Otoman bez podr. L- 2,5 sed-pro.poh P. 2,5 sed L- otoman bez podr. P

Visconti. Otoman bez podr. L- 2,5 sed-pro.poh P. 2,5 sed L- otoman bez podr. P Popis modelu: Podnož / Elektrika: Sedák: Záda: Švy: Nohy: Varianty potahu: Moderní polster program, lze dodat s postelí, zásuvkou, úl. prostorem, výsuvem manuál a elektrickým. Stejně ta Masivní dřevěná

Více

SAMANTHA opěrka nohou a následně tlakem těla na opěradlo lze celé sedací místo individuálně polohovat z polohy sezení až do polohy ležení.

SAMANTHA opěrka nohou a následně tlakem těla na opěradlo lze celé sedací místo individuálně polohovat z polohy sezení až do polohy ležení. Výrobek je certifikován značkou Goldene M, jedinou oficiální značkou vysoké kvality nábytku v Německu, kterou uděluje Deutschen Gütegemeinschaft für Möbel (DGM). Výrobek prošel v nezávislých zkušebních

Více

NAVY 7 ENIF 9 GEMINI 11 FRANCESCA 12 CLAUDIA 14 SIRIUS 16 VELORUM 18 VEGA 21 ARGENTINA 23 BELLATRIX 25 ATLAS 27 PRESTIGE 29 SIENA 30 CORONA 32 ALESIA

NAVY 7 ENIF 9 GEMINI 11 FRANCESCA 12 CLAUDIA 14 SIRIUS 16 VELORUM 18 VEGA 21 ARGENTINA 23 BELLATRIX 25 ATLAS 27 PRESTIGE 29 SIENA 30 CORONA 32 ALESIA NAVY 7 ENIF 9 GEMINI 11 FRANCESCA 12 CAUDIA 14 SIRIUS 16 VEORUM 18 VEGA 21 ARGENTINA 23 BEATRIX 25 ATAS 27 PRESTIGE 29 SIENA 30 CORONA 32 AESIA 34 MIRACH 36 AVOIR 39 PARIS 41 VIENNA 43 ožnice je nejintimnějším

Více

Albena Dotykem na el. spínač ovládání můžete postupně uvádět jak podnožku, tak sedák a opěradlo do pro Vás ideální polohy (opět až skoro vleže)

Albena Dotykem na el. spínač ovládání můžete postupně uvádět jak podnožku, tak sedák a opěradlo do pro Vás ideální polohy (opět až skoro vleže) Výrobek je certifikován značkou Goldene M, jedinou oficiální značkou vysoké kvality nábytku v Německu, kterou uděluje Deutschen Gütegemeinschaft Möbel (DGM). Výrobek prošel v nezávislých zkušebních institutech

Více

ASTRA. Látková sedací souprava ZDARMA SLUŽBY NA KLÍČ. let. ASTRA

ASTRA. Látková sedací souprava ZDARMA SLUŽBY NA KLÍČ. let.   ASTRA garance let na vybrané druhy POTAHOVÝCH LÁTEK Bližší informace Vám rádi poskytnou naši fi remní specialisté. ŠIROKÝ VÝBĚR BAREVNÝCH ODSTÍNŮ KVALITNÍCH POTAHOVÝCH LÁTEK Látková sedací souprava SLUŽBY NA

Více

HUGO. Látková sedací souprava ZDARMA SLUŽBY NA KLÍČ. let. www.montero.cz www.nabytek-montero.cz HUGO

HUGO. Látková sedací souprava ZDARMA SLUŽBY NA KLÍČ. let. www.montero.cz www.nabytek-montero.cz HUGO garance let na vybrané druhy POTAHOVÝCH LÁTEK Bližší informace Vám rádi poskytnou naši fi remní specialisté. ŠIROKÝ VÝBĚR BAREVNÝCH ODSTÍNŮ KVALITNÍCH POTAHOVÝCH LÁTEK Látková sedací souprava SLUŽBY NA

Více

Seznam. počet měr. jednotek/ za 4 roky. Měrná jednotka. Jednotková cena bez DPH. Rozměry Š x V x H v mm. Celková cena bez DPH/4 roky

Seznam. počet měr. jednotek/ za 4 roky. Měrná jednotka. Jednotková cena bez DPH. Rozměry Š x V x H v mm. Celková cena bez DPH/4 roky Seznam číslo položky název Požadované provedení orientační grafické znázornění jednotlivých výrobků, které zobrazují představu zadavatele (nejedná se v žádném případě o konkrétní typy ani výrobky) Kancelářské

Více

D E S I G N LUXUSNÍ ITALSKÉ SEDACÍ SOUPRAVY

D E S I G N LUXUSNÍ ITALSKÉ SEDACÍ SOUPRAVY LIFESTYLE D E S I G N LUXUSNÍ ITALSKÉ SEDACÍ SOUPRAVY OBSAH SEDACÍ SOUPRAVY AVENUE BRIDGE BROOKLYN BYRON - ROSSINI CARNABY CEZANNE CHAGALL CLASSIC374 DONATELLO EDGAR EMPIRE GAUGUIN GOLD400 KARISMA LEONARDO

Více

Vybrat si byla hračka...

Vybrat si byla hračka... Vybrat si byla hračka... LAURA rozměr 240 x 170 cm Moderní celočalouněná sedací souprava s vysokou variabilitou jednotlivých sestav. Komfort sezení zaručuje systém odpružení a použití studených polyuretanových

Více

Typový plán a ceník FOCUS S

Typový plán a ceník FOCUS S Typový plán a ceník FOCUS S TECHNICKÉ SPECIFIKACE: Kostra: Tvrdé dřevo, ostatní dřevěné materiály Sedák: Opěrák: Na výběr 2 různé výplně sedáků za stejnou cenu, čalounické rouno, vlnité pružiny Vysoce

Více

Typový plán a ceník ANUBIS

Typový plán a ceník ANUBIS Typový plán a ceník ANUBIS TECHNICKÉ SPECIFIKACE: Kostra: Sedák: Opěrák: Plocha lůžka: Potahová kůže: Tvrdé dřevo, ostatní dřevěné materiály Vysoce kvalitní studená pěna, čalounické rouno, vlnité pružiny

Více

Typový plán a ceník ARUBA

Typový plán a ceník ARUBA Typový plán a ceník ARUBA TECHNICKÉ SPECIFIKACE: Kostra: Tvrdé dřevo (buk), ostatní dřevěné materiály Sedák: Super Bonell pružinové jádro, kvalitní polyeterová pěna, čalounické rouno, vlnité pružiny Opěrák:

Více

Doporučené ceny vč.dph. Ceník platný od

Doporučené ceny vč.dph. Ceník platný od ASPEN, čalouněná sedací souprava látka I látka II látka III kůže I kůže II kůže III kůže IV křeslo otočné - podnož kov / dřevo 20 303,- 22 739,- 24 769,- 31 469,- 36 190,- 38 393,- 42 484,- L2 (2P) - dvojsed

Více

Latifa Informace k produktu a objednávkám. nosné díly z masivního dřeva a materiálů ze dřeva.

Latifa Informace k produktu a objednávkám. nosné díly z masivního dřeva a materiálů ze dřeva. Výrobek je certifikován značkou Goldene M, jedinou oficiální značkou vysoké kvality nábytku v Německu, kterou uděluje Deutschen Gütegemeinschaft Möbel (DGM). Výrobek prošel v nezávislých zkušebních institutech

Více

sedací soupravy canberra

sedací soupravy canberra 1213 sedací soupravy canberra canberra Kostra: Tvrdé dřevo (buk), ostatní dřevěné materiály Sedák: Opěrák: Potahová látka: Super-Bonell-pružinové jádro, kvalitné polyéterová pěna, čalounické rouno, vlnité

Více

-30%1) ČALOUNĚNÝ NÁBYTEK NA OCHRANU PŘED SKVRNAMI XXXL DOMY NÁBYTKU. TY S TOU ČERVENOU ŽIDLÍ.

-30%1) ČALOUNĚNÝ NÁBYTEK NA OCHRANU PŘED SKVRNAMI XXXL DOMY NÁBYTKU. TY S TOU ČERVENOU ŽIDLÍ. ČALOUNĚNÝ NÁBYTEK XXXL NOVINKA 18.999,- 33.345,-* SEDACÍ SOUPRAVA -30%1) NA OCHRANU premium - Ochrana před skvrnami obalí vaše nové textilie neviditelnou ochrannou vrstvou a ochrání potahové látky do posledního

Více

BELLINI. Kožená sedací souprava ZDARMA SLUŽBY NA KLÍČ. BELLINI

BELLINI. Kožená sedací souprava ZDARMA SLUŽBY NA KLÍČ.     BELLINI ŠIROKÝ VÝBĚR BAREVNÝCH ODSTÍNŮ KVALITNÍCH PŘÍRODNÍCH KŮŽÍ Kožená sedací souprava SLUŽBY NA KLÍČ 2D grafi cké návrhy, doprava, vynošení, montáž a likvidace staré sedací soupravy ZDARMA www.montero.cz www.nabytek-montero.cz

Více

LAX L. Kožená sedací souprava ZDARMA. LAX L SLUŽBY NA KLÍČ

LAX L. Kožená sedací souprava ZDARMA.  LAX L SLUŽBY NA KLÍČ ŠIROKÝ VÝBĚR BAREVNÝCH ODSTÍNŮ KVALITNÍCH PŘÍRODNÍCH KŮŽÍ Kožená sedací souprava SLUŽBY NA KLÍČ 2D grafi cké návrhy, doprava, vynošení, montáž a likvidace staré sedací soupravy ZDARMA www.montero.cz 93

Více

EMBA. Látková sedací souprava ZDARMA EMBA SLUŽBY NA KLÍČ. let.

EMBA. Látková sedací souprava ZDARMA EMBA SLUŽBY NA KLÍČ. let. garance let na vybrané druhy POTAHOVÝCH LÁTEK Bližší informace Vám rádi poskytnou naši fi remní specialisté. ŠIROKÝ VÝBĚR BAREVNÝCH ODSTÍNŮ KVALITNÍCH POTAHOVÝCH LÁTEK Látková sedací souprava SLUŽBY NA

Více

Již 29 let. luxusní postele za nízké ceny AKCE. pro vás vyrábíme kvalitní české

Již 29 let. luxusní postele za nízké ceny AKCE. pro vás vyrábíme kvalitní české Již 29 let pro vás vyrábíme kvalitní české luxusní postele za nízké ceny AKCE Boxspring Jsme rádi, že Vám můžeme představit exkluzivní kolekci postelí Boxspring, která je inspirována celosvětovým trendem

Více

ICON. ceník maloobchodní vč. DPH

ICON. ceník maloobchodní vč. DPH ceník maloobchodní vč. DPH platný od 02.02.2019 popis výrobku 1 1L 1P 2 2L 2P 2M 0 0 3 3L 3P 3M 240 210 210 3KL 3KP 1DL 163 1DP 163 223 223 RD T1 100 T2 ZNAČENÍ PRVKŮ ŘEZ SEDACÍ SOUPRAVY 1 KŘESLO SE DVĚMA

Více

Typový plán a ceník KOPENHAGEN

Typový plán a ceník KOPENHAGEN Typový plán a ceník KOPENHAGEN TECHNICKÉ SPECIFIKACE: Kostra: Nosné díly tvrdé dřevo (buk), ostatní dřevěné materiály Sedák: Super-Bonell-pružinové jádro, kvalitní polyeterová pěna a čalounický flís na

Více

SIRIUS Q24. KUCHYNĚ SKŘÍNĚ stoly

SIRIUS Q24. KUCHYNĚ SKŘÍNĚ stoly KUCHYNĚ SKŘÍNĚ stoly Robustní mechanika se zvýšenou nosností a odolností, jednoduché a zároveň komplexní ovládání, prvotřídní síťovina a v neposlední řadě originální futuristický design. Židle Sirius Q4

Více

Kožené křeslo ZDARMA SLUŽBY NA KLÍČ. 2D grafi cké návrhy, doprava, vynošení, montáž a likvidace staré sedací soupravy

Kožené křeslo ZDARMA SLUŽBY NA KLÍČ. 2D grafi cké návrhy, doprava, vynošení, montáž a likvidace staré sedací soupravy SLUŽBY NA KLÍČ 2D grafi cké návrhy, doprava, vynošení, montáž a likvidace staré sedací soupravy ZDARMA Kožené křeslo www.montero.cz www.nabytek-montero.cz 427 Doprava, vynošení a montáž po celé ČR a SR

Více

KERBEROS HERAKLES KERBEROS, HERAKLES. Váš prodejce:

KERBEROS HERAKLES KERBEROS, HERAKLES. Váš prodejce: KERBEROS, HERAKLES KERBEROS HERAKLES Váš prodejce: 2+2 R O K Y záruka Veškeré údaje týkající se rozsahu sortimentu, technických dat, konstrukce, výbavy, materiálů a vnějších vyobrazení jsou nezávazné a

Více

Annabella Informace k produktu a objednávkám

Annabella Informace k produktu a objednávkám Výrobek je certifikován značkou Goldene M, jedinou oficiální značkou vysoké kvality nábytku v Německu, kterou uděluje Deutschen Gütegemeinschaft Möbel (DGM). Výrobek prošel v nezávislých zkušebních institutech

Více

ALL ROUND. 2-sed s funkcí na spaní v látce Villa dark grey, područky SLIM. Křeslo s funkcí na spaní v látce Florida stone, područky SLIM

ALL ROUND. 2-sed s funkcí na spaní v látce Villa dark grey, područky SLIM. Křeslo s funkcí na spaní v látce Florida stone, područky SLIM 2-sed s v látce Villa dark grey, područky SLIM sestava 3ALBett (140) - LARF2, područky SLIM, v látce Zappa nero Křeslo s v látce Florida stone, područky SLIM Výrobek je certifikován značkou Goldene M,

Více

Typový plán a ceník TERZO

Typový plán a ceník TERZO Typový plán a ceník TERZO TECHNICKÉ SPECIFIKACE: Kostra: Sedák: Opěrák: Područka: Plocha lůžka: Potahová kůže: ROZMĚRY: Tvrdé dřevo, ostatní dřevěné materiály Vysoce kvalitní studená pěna, čalounický flís,

Více

MALOOBCHODNÍ CENÍK VČ. DPH 2018

MALOOBCHODNÍ CENÍK VČ. DPH 2018 EDEL ceník platný od 1. 1. 2018 popis výrobku F N 85 1N 166 1F 2N 5 87 50 83 2F 15 2,5N 15 2,5F 17 3N 17 3F 21 21 2 T 53 68 62 ZNAČENÍ PRVKŮ NOHY ŘEZ SEDACÍ SOUPRAVY (N) 1N KŘESLO NEROZKLÁDACÍ 2N 2POHOVKA

Více

CREDO. Kožená sedací souprava ZDARMA SLUŽBY NA KLÍČ. CREDO

CREDO. Kožená sedací souprava ZDARMA SLUŽBY NA KLÍČ.   CREDO ŠIROKÝ VÝBĚR BAREVNÝCH ODSTÍNŮ KVALITNÍCH PŘÍRODNÍCH KŮŽÍ Kožená sedací souprava SLUŽBY NA KLÍČ 2D grafi cké návrhy, doprava, vynošení, montáž a likvidace staré sedací soupravy ZDARMA www.montero.cz www.nabytek-montero.cz

Více

LAX L. Kožená sedací souprava ZDARMA SLUŽBY NA KLÍČ. LAX L

LAX L. Kožená sedací souprava ZDARMA SLUŽBY NA KLÍČ.   LAX L ŠIROKÝ VÝBĚR BAREVNÝCH ODSTÍNŮ KVALITNÍCH PŘÍRODNÍCH KŮŽÍ Kožená sedací souprava SLUŽBY NA KLÍČ 2D grafi cké návrhy, doprava, vynošení, montáž a likvidace staré sedací soupravy ZDARMA www.montero.cz www.nabytek-montero.cz

Více

1951 2011 OBÝVACÍ STĚNY

1951 2011 OBÝVACÍ STĚNY 1951 2011 2012 OBÝVACÍ STĚNY PŘÍRODĚ NABLÍZKU PŘI VÝROBĚ NÁBYTKU POUŽÍVÁME PRAVOU DŘEVĚNOU DÝHU A MASIVNÍ DŘEVO. DÍKY NIM JSTE DOMA PŘÍRODĚ NABLÍZKU. Pozor na napodobeniny. Lamino či fólie jsou pouhou

Více

Lorca Informace k produktu a objednávkám

Lorca Informace k produktu a objednávkám Výrobek je certifikován značkou Goldene M, jedinou oficiální značkou vysoké kvality nábytku v Německu, kterou uděluje Deutschen Gütegemeinschaft für Möbel (DGM). Výrobek prošel v nezávislých zkušebních

Více

DAPHNE. Kožená sedací souprava ZDARMA SLUŽBY NA KLÍČ. DAPHNE

DAPHNE. Kožená sedací souprava ZDARMA SLUŽBY NA KLÍČ.   DAPHNE ŠIROKÝ VÝBĚR BAREVNÝCH ODSTÍNŮ KVALITNÍCH PŘÍRODNÍCH KŮŽÍ Kožená sedací souprava SLUŽBY NA KLÍČ 2D grafi cké návrhy, doprava, vynošení, montáž a likvidace staré sedací soupravy ZDARMA www.montero.cz www.nabytek-montero.cz

Více

FILO. Sestava 3ALR / 2ALR (3-sed - 2-sed) v kůži LIFE-LINE mocc. Sestava UBEL-2AR v látce Casino taupe

FILO. Sestava 3ALR / 2ALR (3-sed - 2-sed) v kůži LIFE-LINE mocc. Sestava UBEL-2AR v látce Casino taupe Sestava 3ALR / 2ALR (3sed 2sed) v kůži LIFELINE mocc Ukázka provedení: sestava 2ALUBER (2sed s područkou Ukončovací roh pravý) v látce Florida stone Sestava UBEL2AR v látce Casino taupe Výrobek je certifikován

Více

Ceník a typový plán ARKADIA

Ceník a typový plán ARKADIA Ceník a typový plán ARKADIA Popis modelu: Rám: Sedák: Výška sedáku: Opěrák: Područky: Nožičky: nosné části z bukového dřeva vysokoelastická pěna, vinutá pružina, čalounické rouno možnost výběru: standardní

Více

POSTELE - ceník platný od 1.11. 2014

POSTELE - ceník platný od 1.11. 2014 13* čela postelí 11* 13* 11* POSTELE - ceník platný od 1.11. 014 Sídlo: UNAR s.r.o., Meziříčská 169, 768 61 Bystřice pod Hostýnem,Česká republika Tel:+40 73 380 88, Fax:+40 73 381 90 mob:+40 774 84 0 /

Více

Eleganza Informace k produktu a objednávkám. nosné díly z masivního dřeva a materiálů ze dřeva.

Eleganza Informace k produktu a objednávkám. nosné díly z masivního dřeva a materiálů ze dřeva. Výrobek je certifikován značkou Goldene M, jedinou oficiální značkou vysoké kvality nábytku v Německu, kterou uděluje Deutschen Gütegemeinschaft Möbel (DGM). Výrobek prošel v nezávislých zkušebních institutech

Více