Bylinková stěna. OBI návod pro stavbu svépomocí. Stupeň obtížnosti: Začátečník. Obsah. Doba výroby. Rozměry Šířka:

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Bylinková stěna. OBI návod pro stavbu svépomocí. Stupeň obtížnosti: Začátečník. Obsah. Doba výroby. Rozměry Šířka:"

Transkript

1 OBI návod pro stavbu svépomocí 1 Bylinková stěna Stupeň obtížnosti: Začátečník Obsah Úvod/Tipy a triky Seznam materiálů Seznam nářadí Montážní návod Stavební plány Doba výroby str. 2 str. 3 str. 4 str. 5 9 str Celková doba výroby: Spodní konstrukce: Obložení: Dokončení: cca 10 hodin (bez fáze schnutí) cca 3,75 hodiny cca 4 hodiny cca 2 hodiny Rozměry Šířka: mm Výška: mm Hloubka: 200 mm

2 Bylinková stěna 2 Kuchyňské bylinky na dosah ruky! Bylinková stěna je nejen atraktivní na pohled, ale láká i svěží kořeněnou vůní, kterou vysílá do okolí! Chcete mít stále čerstvé bylinky? Proměňte své království pomocí našeho návodu krok za krokem na malý bylinkový ráj! Tipy a triky! Která stěna je vhodná? Většina bylin miluje slunce. Nejenže se jim zde nejlépe daří, ale i jejich aroma se až v teple plně rozvine a plně uplatní. Najděte tedy vhodnou stěnu, na kterou bude slunce svítit delší dobu. Jaké byliny se nabízejí? Existuje celá řada bylin. Používají se jako koření do jídel, ale i k léčbě. Pro stěnu z bylin doporučujeme použít byliny z obou dvou kategorií, jakož i pestře kvetoucí rostliny pro potěchu oka. Byliny jako koření: Bazalka, saturejka, medvědí česnek, kopr, estragon, kerblík, řeřicha, levandule (ano, i levandule se řadí mezi koření), libeček, bobkový list, majoránka, meduňka, máta, oregano, petržel, rozmarýn, šalvěj, pažitka, tymián, citronová tráva. K léčivým bylinám vhodným pro samostatnou přípravu čaje patří například anýz, arnika, kozlík lékařský, pelyněk, fenykl, heřmánek nebo sléz. Užijte si sílu bylin i v zimě. A když budete mít na konci léta bylin moc na to, abyste je naráz spotřebovali, je vhodné je na zimu usušit. Svažte byliny do malých kytiček a hlavou dolů je pověste na dobře větraném a suchém místě. Po usušení je rozmělněte a uskladněte v dobře utěsněné dóze na tmavém místě. Například v zásuvce na byliny. Omyly, tiskové chyby a technické změny vyhrazeny. Za chyby při používání nepřebíráme žádnou odpovědnost.

3 Seznam materiálu: Bylinková stěna 3 Pos. Anz. Název Rozměry Materiál Vaše potřeby 1 2 Dřevěné hranoly, nahoře a dole 60 x 60 x mm 2 2 Dřevěné hranoly, vně 60 x 60 x mm Smrk / jedle 3 3 Dřevěné hranoly, uvnitř 60 x 60 x mm 4 13 Spojovací úhelníky 45 x 45 x 60 mm Pozinkovaná ocel 5 3 Distanční lišty 15 x 15 x 150 mm Čtyřhranná lať, smrk / jedle 6 21 Prkna z dřevěného masivu 120 x 18 x mm Smrk / jedle, hoblovaná Vruty do dřeva 4 x 35 mm 8 3 Vruty do dřeva 6 x 50 mm Zápustná hlava 9 6 Vruty do dřeva 3 x 30 mm 10 1 role Pás podkladní fólie 7 m 2 Prodyšná Vnější květináče Ø mm Pozinkované Sazenice bylin nebo osivo Příslušenství: Lazurovací lak na ochranu dřeva v požadované barvě a ohraný nátěr na dřevo (bezbarvý) Omyly, tiskové chyby a technické změny vyhrazeny. Za chyby při používání nepřebíráme žádnou odpovědnost.

4 Seznam nářadi: Bylinková stěna 4 Nářadi Příslušenství Doma nakoupit půjčit si Kapovací pila Akumulační šroubovák Sada bitů Vrtačka Vrtáky do kovu 3-4 mm Sponkovač Vodováha Příložný úhelník Skládací metr Štětec nebo váleček na barvu Omyly, tiskové chyby a technické změny vyhrazeny. Za chyby při používání nepřebíráme žádnou odpovědnost.

5 Návod: Bylinková stěna 5 Základní konstrukce Krok 1 Upozornění: Aby byl rám rovný, měli byste zvolit pro sestavování rovnou a hladkou plochu. Hodí se k tomu dlážděné plochy, jako jsou dvory nebo vjezdy ke garážím, atd. 30 minut Začátečník Podle montážního výkresu přiřízněte dřevěné hranoly pro spodní konstrukci. Krok 2 Krok 3 30 minut Začátečník 40 minut Pro pocročilě Na konce hranolů našroubujte spojovací úhelníky podle výkresu. Tip: Dřevěné hranoly přiložte k nějakému pravoúhlému předmětu (trám/stěna), aby spojovací úhelníky přesně lícovaly. Hranoly rozložte na zem a sešroubujte úhelníky. Tip: Pro optimální přesnost přiložte k vnější hraně příložný úhelník. Krok 4 Krok 5 10 minut Začátečník 15 minut Pro pocročilě Aby mezi bylinkovou stěnou a zdí mohl cirkulovat vzduch, našroubujte rozpěry. Smontovanou spodní konstrukci celou natřete ochranným základním nátěrem na dřevo. Tip: Je to možné také s pomocí malého malířského válečku. Nezapomeňte na podložku na ochranu před kapající barvou.

6 Návod: Bylinková stěna 6 Krok 6 Krok 7 40 minut Začátečník Nyní namontujte spojovací úhelníky pro upevnění na zeď. Tip: Pozor! Dbejte na výšku distančních držáků. <5 minut Pro pocročilě Šrouby na spodní straně zašroubujte asi do poloviny poslouží jako rozpěrky. Tip: Zajistěte s pomocí příložného úhelníku, abyste šrouby zašroubovali svisle. Krok 8 Krok 9 <5 minut Pro pocročilě 30 minut Pro pocročilě Spodní konstrukci postavte na nožky a vyrovnejte pomocí vodováhy. Volný prostor je důležitý pro cirkulaci vzduchu, aby nemohla vznikat plíseň a dřevo nezačalo zahnívat. Narovnejte podstavec a postavte ho na vybrané místo ke zdi. Podle druhu podkladu upevněte podstavec hmoždíky a šrouby. Tip: U nájemních objektů se před stavbou bylinkové stěny zajistěte souhlas majitele nebo správy domu. Krok minut Pro pocročilě Přiřízněte spodní krycí pás a pomocí sponkovačky nebo sponkovačky-kladiva a pásy pevně napněte na rám směrem shora dolů. Dodržujte pokyny uvedené na obalu produktu. Tip: Použijte prodyšnou fólii! (zabráníte tak hromadění hkosti).

7 Návod: Bylinková stěna Obložení 7 Krok 11 Upozornění: Protože bude mít obklad - především s květináči, zeminou a rostlinami - nezanedbatelnou hmotnost, mělo by být z aručeno, že bude základní konstrukce bezpečně připevněna k podkladní zdi, aby bylo spolehlivě vyloučeno převrácení bylinkové stěny. 30 minut Pro pocročilě Kapovací pilou přiřížněte obkládací prkna na stejnou délku. Krok minut Krok 13 Začátečník 60 minut Pro pocročilě Štětcem nebo lakýrnickým pěnovým válečkem natřete prkna ze všech stran lazurovacím lakem na ochranu dřeva. Barvu lazury vyberte podle vlastního vkusu. Tip: Používejte gumové rukavice! Po uschnutí prkna našroubujte shora dolů na spodní konstrukci. Tip: S pomocí latě silné cca 0,5 x 0,5 cm můžete vytvořit mezi prkny dekorativní spáry. Přiložte lať před připevněním prken jednoduše na spodní řadu prken a poté opět odstraňte. Krok 14 Krok 15 Pro perfektní vzhled bezpodmínečně dbejte na to, aby prkna vlevo i vpravo lícovala. Tip: Přiložte šablonu pro šrouby. Šrouby tak budou umístěny rovnoměrně a trefíte přesně prostředek spodních podkladních dřevěných hranolů. Opatrně u středových lišt - u nich máte k dispozici pouze polovinu šířky dřevěných hranolů! Podle zvolené délky můžete použít i kratší prkna. Délka se však vždy řídí podle vzdálenosti dřevěných hranolů od spodní konstrukce, aby bylo možné všechna prkna bezpečně přišroubovat.

8 Návod: Bylinková stěna 8 Krok 16 Krok minut Začátečník Plechové květináče provrtejte tenkým vrtákem na kov asi 2-3 cm pod okrajem... <5 minut Začátečník... a šrouby do dřeva je pomocí akušroubováku upevněte svisle na stěnu. Tip: Dbejte na to, aby byly hlavičky šroubů výrazně větší, než vyvrtané otvory! Použijte popř. podložky. Krok minut Začátečník Všechny květináče jsou připevněny na stěnu. Uspořádání závisí zcela na Vaší fantazii. Tip: Aby byly květináče umístěny rovnoměrně, vyměřte a označte místa pro jejich umístění.

9 Návod: Bylinková stěna 9 Dokončení Krok 19 Upozornění: Doporučujeme použití jednoho z květináčů pro plnění jako naběračky. Dejte do květináče nejprve trochu zeminy, poté doprostřed zasaďte rostlinu a doplňte do květináče zeminu. Pozor: Nezapomeňte ponechat přesah cca 1,5 cm na zalévání. 120 minut Začátečník Nyní můžete květináče osázet. Tip: Vyvrtejte do dna květináčů před jejich montáží malé odtokové otvory (pokud v květináčích nejsou), aby bylinky nestály ve vodě. Krok 20 Bylinková stěna je hotova. Léto může přijít.

10 Stavební plány: Bylinková stěna 10

11 Stavební plány: Bylinková stěna 11

12 Stavební plány: Bylinková stěna 12

13 Stavební plány: Bylinková ,50 Maßstab 1:10 Měřítko: 1:10

14 Stavební plány: Bylinková stěna Maßstab 1:10 Měřítko: 1: Měřítko: 1:10 Maßstab 1: , Měřítko: 1:10 Maßstab 1:10

15 15 Stavební plány: Bylinková stěna Měřítko: 1:1 Maßstab 1:1 Měřítko: 1:1 Maßstab 1:1

Nadzemní jezírko. OBI návod pro stavbu svépomocí. Stupeň obtížnosti: Pokročilý. Obsah. Doba stavby

Nadzemní jezírko. OBI návod pro stavbu svépomocí. Stupeň obtížnosti: Pokročilý. Obsah. Doba stavby OBI návod pro stavbu svépomocí 1 Nadzemní jezírko Stupeň obtížnosti: Pokročilý Obsah Úvod/Tipy a triky Seznam materiálů Seznam nářadí Montážní návod Stavební plány Doba stavby str. 2 str. 3 str. 4 str.

Více

Zatravněná stolička. OBI návod pro stavbu svépomocí. Stupeň obtížnosti: Pokročilý. Obsah. Doba stavby. Rozměry Průměr:

Zatravněná stolička. OBI návod pro stavbu svépomocí. Stupeň obtížnosti: Pokročilý. Obsah. Doba stavby. Rozměry Průměr: OBI návod pro stavbu svépomocí 1 Zatravněná stolička Stupeň obtížnosti: Pokročilý Obsah Úvod/Tipy a triky str. 2 Seznam materiálů str. 3 Seznam nářadí str. 4 Montážní návod str. 5 8 Stavební plány str.

Více

Houpací lůžko. OBI návod pro stavbu svépomocí. Stupeň obtížnosti: Pokročilý

Houpací lůžko. OBI návod pro stavbu svépomocí. Stupeň obtížnosti: Pokročilý OBI návod pro stavbu svépomocí 1 Houpací lůžko Stupeň obtížnosti: Pokročilý Obsah Úvod/Tipy a triky str. 2 Seznam materiálů str. 3 Seznam nářadí str. 4 Montážní návod str. 5 13 Stavební plány str. 14 21

Více

MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM NEW NSDKR 1/90 S NSDKR 1/100 S

MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM NEW NSDKR 1/90 S NSDKR 1/100 S 63 64 Spytihněv č.p. 56, okres Zlín tel.:+420 5 110 311, fax:+420 5 110 315 teiko@teiko.cz; www.teiko.cz zelená linka 00 100 050 MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM NEW NSDKR 1/90 S NSDKR

Více

Květinový strom. OBI návod na vlastní výrobu. Stupeň obtížnosti: Pro pocročilě. Obsah. Doba stavby. Rozměry Průměr Koruna:

Květinový strom. OBI návod na vlastní výrobu. Stupeň obtížnosti: Pro pocročilě. Obsah. Doba stavby. Rozměry Průměr Koruna: OBI návod na vlastní výrobu 1 Květinový strom Stupeň obtížnosti: Pro pocročilě Obsah Úvod/Tipy a triky Seznam materiálů Seznam nářadí Montážní návod Stavební plány Doba stavby str. 2 str. 3 str. 4 str.

Více

MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM PSDKR 1/120 S

MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM PSDKR 1/120 S 763 64 Spytihněv č.p. 576, okres Zlín tel.:+420 577 110 311, fax:+420 577 110 315 teiko@teiko.cz; www.teiko.cz zelená linka 800 100 050 MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM PSDKR 1/120 S

Více

MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM NEW NSKDS 1/100-75 S NSKDS 1/90 S

MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM NEW NSKDS 1/100-75 S NSKDS 1/90 S 763 64 Spytihněv č.p. 576, okres Zlín tel.:+420 577 110 311, fax:+420 577 110 315 teiko@teiko.cz; www.teiko.cz zelená linka 800 100 050 MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM NEW NSKDS 1/100-75

Více

MONTÁŽNÍ NÁVOD LARIN

MONTÁŽNÍ NÁVOD LARIN MONTÁŽNÍ NÁVOD LARIN Nejprve překontrolujte obsah balení podle materiálového listu! Mějte pochopení pro to, že případnou reklamací se můžeme zabývat pouze tehdy, když díly nebudou smontované! Za pomoci

Více

MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM PSKKH 2/90 R50, 2/80 R50 PSKRH 2/90, 2/80 (PSKPÚ 1/90)

MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM PSKKH 2/90 R50, 2/80 R50 PSKRH 2/90, 2/80 (PSKPÚ 1/90) 763 64 Spytihněv č.p. 576, okres Zlín tel.:+420 577 110 311, fax:+420 577 110 315 teiko@teiko.cz; www.teiko.cz zelená linka 800 100 050 MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM PSKKH 2/90 R50,

Více

Skříň jako prostředek k rozdělení prostoru

Skříň jako prostředek k rozdělení prostoru Skříň jako prostředek k rozdělení prostoru Hezká z obou stran Skříň jako prostředek k rozdělení prostoru Všechno má sice své dvě strany. Avšak u tohoto kusu nábytku je jedna hezčí než druhá. Tak tedy dejme

Více

Stěna z pórobetonových cihel

Stěna z pórobetonových cihel OBI návod pro stavbu svépomocí 1 Stěna z pórobetonových cihel Stupeň obtížnosti: Obsah Úvod/Tipy a triky Seznam materiálů Seznam nářadí Montážní návod Stavební plány Doba stavby str. 2 str. 3 str. 4 str.

Více

MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM PSKDS 1/90 S PSKDS 1/ S PSKDS 1/100 S PSKDS 1/ S PSKDS 1/ S

MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM PSKDS 1/90 S PSKDS 1/ S PSKDS 1/100 S PSKDS 1/ S PSKDS 1/ S 763 64 Spytihněv č.p. 576, okres Zlín tel.:+420 577 110 311, fax:+420 577 110 315 teiko@teiko.cz; www.teiko.cz MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM PSKDS 1/90 S PSKDS 1/100-75 S PSKDS 1/100

Více

Portoforte 170. Montážní návod

Portoforte 170. Montážní návod Portoforte 170 Montážní návod Stav 03/2012 Montážní návod přístřešku pro - Portoforte 170 Hlavní rozměry: Na vyobrazených nákresech vidíte všechny hlavní rozměry přístřešku. Kromě toho jsou zde nakresleny

Více

Secupoint Varianta A. Bezpečnostní systém pro ploché střechy podle EN 795 MONTÁŽNÍ NÁVOD VARIANTA A

Secupoint Varianta A. Bezpečnostní systém pro ploché střechy podle EN 795 MONTÁŽNÍ NÁVOD VARIANTA A Secupoint Varianta A ŠROUB DO BETONU d=9mm BET / ŽELBET KCE MIN 130 MIN 85 ŠROUB DO BETONU d=9mm BET / ŽELBET KCE střešní konstrukce Dodržujte stavební předpisy Na nebo pro upevnění zátěže Je dovoleno

Více

NÁVOD K OBSLUZE DRŽÁK NA TV M02022

NÁVOD K OBSLUZE DRŽÁK NA TV M02022 NÁVOD K OBSLUZE DRŽÁK NA TV M02022 Děkujeme za nákup tohoto produktu, doufáme, že s ním budete spokojeni. Pro správné a bezpečné zacházení si před montáží a používáním pečlivě prostudujte tento návod.

Více

MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM NEW NSDKR 1/120 S

MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM NEW NSDKR 1/120 S 763 64 Spytihněv č.p. 576, okres Zlín tel.:+420 577 110 311, fax:+420 577 110 315 teiko@teiko.cz; www.teiko.cz zelená linka 800 100 050 MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM NEW NSDKR 1/120

Více

DŮLEŽITÉ : přečtěte si tato upozornění dříve, než začnete s montáží

DŮLEŽITÉ : přečtěte si tato upozornění dříve, než začnete s montáží DŮLEŽITÉ : přečtěte si tato upozornění dříve, než začnete s montáží Dříve než začnete s montáží, seznamte se se všemi předpisy či normami, které platí pro tuto problematiku. Tento návod je doporučeným

Více

Návod - Jak zabudovat střešní okno

Návod - Jak zabudovat střešní okno Strana 1 / 5 Návod - Jak zabudovat střešní okno Krok po kroku Zde je místo pro vaše poznámky 1. krok Příprava montážního otvoru Střešní okno zabudujte nejlépe do výšky 1,85 2,20 m od horní hrany okna k

Více

Návod k obsluze nástěnný držák na tv

Návod k obsluze nástěnný držák na tv Návod k obsluze nástěnný držák na tv Děkujeme, že jste si zakoupili nástěnný držák na televizor a LCD monitory. Před sestavením a používáním držáku si prosím pečlivě prostudujte následující návod. Pokud

Více

DORMA AGILE 150 MONTÁŽNÍ NÁVOD varianta montáže na zeď

DORMA AGILE 150 MONTÁŽNÍ NÁVOD varianta montáže na zeď DORMA AGILE 150 MONTÁŽNÍ NÁVOD varianta montáže na zeď Nářadí potřebné pro montáž: vrtačka, vrták pro hmoždinky o průměru 8mm imbusový klíč 4 a 3 mm křížový šroubovák střední velikosti normální šroubovák

Více

Zahradní sprcha. OBI návod na vlastní výrobu. Stupeň obtížnosti: Základní znalosti. Doba stavby Celková doba výroby: cca 13 hodin.

Zahradní sprcha. OBI návod na vlastní výrobu. Stupeň obtížnosti: Základní znalosti. Doba stavby Celková doba výroby: cca 13 hodin. OBI návod na vlastní výrobu 1 Zahradní sprcha Stupeň obtížnosti: Základní znalosti Obsah Úvod/Tipy a triky str. 2 Seznam materiálů str. 3 Seznam nářadí str. 4 Montážní návod str. 5 9 Stavební plány str.

Více

OBI Návod Udělej si sám Náročnost: Pro pokročilé Obsah Doba výroby Úvod/Tipy a triky, Celková doba výroby: Seznam materiálu, Seznam nářadí,

OBI Návod Udělej si sám Náročnost: Pro pokročilé Obsah Doba výroby Úvod/Tipy a triky, Celková doba výroby: Seznam materiálu, Seznam nářadí, OBI Návod Udělej si sám 1 Zahradní vozík Náročnost: Pro pokročilé Obsah Úvod/Tipy a triky, str. 2 Seznam materiálu, str. 3 Seznam nářadí, str. 4 Návod k výrobě, str. 5 8 Plánek, str. Doba výroby Celková

Více

Návod k instalaci a montáži. Držák TV pro velkou obrazovku. Výr. č.: 970045

Návod k instalaci a montáži. Držák TV pro velkou obrazovku. Výr. č.: 970045 Návod k instalaci a montáži Držák TV pro velkou obrazovku Výr. č.: 970045 Nejprve Vám chceme poděkovat za Váš nákup. Obsah balení Označení Množství Popis 1 1 Nástěnná upínací deska 2 1 Levé upínací rameno

Více

NÁVOD K OBSLUZE NÁSTĚNNÝ DRŽÁK NA TV M01214

NÁVOD K OBSLUZE NÁSTĚNNÝ DRŽÁK NA TV M01214 NÁVOD K OBSLUZE NÁSTĚNNÝ DRŽÁK NA TV M01214 Děkujeme, že jste si zakoupili nástěnný držák na televizor a LCD monitory. Před sestavením a používáním držáku si prosím pečlivě prostudujte následující návod.

Více

Konferenční stolek se zapuštěným podnosem

Konferenční stolek se zapuštěným podnosem Konferenční stolek se zapuštěným podnosem Prosím ke stolu Konferenční stolek se zapuštěným podnosem Tento konferenční stolek to má v sobě: Má zapuštěný podnos, takže můžete hosty pohostit různými pamlsky.

Více

Elegantní konzola na TV, DVD & Co.

Elegantní konzola na TV, DVD & Co. Elegantní konzola na TV, DVD & Co. Vkusné jeviště Elegantní konzola na TV, DVD & Co. Jednoduchá, plochá, praktická: Tato konzola to má nejen v sobě, ale také na sobě. Perfektní místo pro vaši televizi.

Více

Montážní návod DORMA AGILE 150 DORMOTION Montáž na stěnu

Montážní návod DORMA AGILE 150 DORMOTION Montáž na stěnu Montážní návod DORMA AGILE 150 DORMOTION Montáž na stěnu Obsah: S. 2-3........... Důležité informace S. 3........... Potřebné nářadí S. 4........... Příprava skla DORMOTION L S. 4........... Rozsah dodávky

Více

Petržel zahradní. Pažitka pobřežní. Česneková tráva" Bazalka pravá 71 STRANA STRANA STRANA STRANA 60

Petržel zahradní. Pažitka pobřežní. Česneková tráva Bazalka pravá 71 STRANA STRANA STRANA STRANA 60 2 OBSAH PŘEHLED BYLINEK V KOSTCE 71 STRANA 40 71 STRANA 48 71 STRANA 54 71 STRANA 60 (Ocimum basilicum) (Petroselinum crispum) (Allium schoenoprasum) (Tulbaghia violacea) Bazalka pravá Petržel zahradní

Více

bez koroze velmi snadná instalace nízký počet kompaktních skladebných komponentů světlé barvy cenově příznivé dlouhá životnost 10 let záruka

bez koroze velmi snadná instalace nízký počet kompaktních skladebných komponentů světlé barvy cenově příznivé dlouhá životnost 10 let záruka Montážní návod GUTTAGLISS DUAL Před montáží: Nejmenší sklon desek, aby byl zajištěn odtok vody, by měl být nejméně 7. Dutinky doporučujeme orientovat ve směru spádu, aby v případě kondenzace vody v dutině

Více

Ptačí krmítko pro balkón a zahradu

Ptačí krmítko pro balkón a zahradu Ptačí krmítko pro balkón a zahradu Expedice do říše zvířat. Krmítko Malí i velcí pozorovatelé přírody již brzy budou moci objevovat svět před vlastními balkónovými dveřmi. 1 Úvod S tímto krmítkem pro zpěvavé

Více

Vyvýšené lůžko do dětského pokoje

Vyvýšené lůžko do dětského pokoje Vyvýšené lůžko do dětského pokoje Klasický dětský sen Vyvýšené lůžko do dětského pokoje Ať už vaše dítě sní o rytířském hradu nebo pohádkovém zámku s nápaditým vyvýšeným lůžkem se dětské sny stanou skutečností.

Více

Montážní návod NEOSOLAR. Kolektory - Řada GSE ENERGIE A ÚSPORNÉ TECHNOLOGIE. Montáž na střechu pomocí střešních držáků ENERGIE A ÚSPORNÉ TECHNOLOGIE

Montážní návod NEOSOLAR. Kolektory - Řada GSE ENERGIE A ÚSPORNÉ TECHNOLOGIE. Montáž na střechu pomocí střešních držáků ENERGIE A ÚSPORNÉ TECHNOLOGIE Montážní návod Kolektory - Řada GSE Montáž na střechu pomocí střešních držáků Všeobecné montážní a bezpečnostní doporučení K zamezení nežádoucích vlivů působením kondenzace a zamlžení, montují se kolektory

Více

Návod k montáži pro profesionály. NMC Czech, s.r.o. Spořická 4949, 430 01 Chomutov, Tel: +420 474 63 87 81-83 www.nmc-czech.cz

Návod k montáži pro profesionály. NMC Czech, s.r.o. Spořická 4949, 430 01 Chomutov, Tel: +420 474 63 87 81-83 www.nmc-czech.cz Návod k montáži pro profesionály NMC Czech, s.r.o. Spořická 4949, 430 01 Chomutov, Tel: +420 474 63 87 81-83 INDEX Spodní část stavby Výběr materiálu Pokládka spodní konstrukce Pokládka spodní konstrukce

Více

Montážní návod dutinkové desky

Montážní návod dutinkové desky Montážní návod dutinkové desky Příprava konstrukce Před pokládkou dutinkových desek doporučujeme připravit nosnou dřevěnou konstrukci. Krokve musí být kvůli montáži široké min. 60 mm (doporučujeme 80 mm).

Více

PROFESIONÁLNÍ SPOJOVACÍ MATERIÁL PRO TERASY A JINÉ APLIKACE DO DŘEVA

PROFESIONÁLNÍ SPOJOVACÍ MATERIÁL PRO TERASY A JINÉ APLIKACE DO DŘEVA PROFESIONÁLNÍ SPOJOVACÍ MATERIÁL PRO TERASY A JINÉ APLIKACE DO DŘEVA 2 KKF VRUTY PRO VENKOVNÍ OBKLADY cylindrická nerezová ocel A2 Vruty KKF jsou určeny pro hi-tech spoje, u nichž je kladen důraz na čistotu

Více

objem 24 litrů objem 17 litrů MIKROVLNNÉ TROUBY 17 LITRŮ S INTEGROVANÝM VESTAVNÝM RÁMEČKEM ZÁVĚSNÝ NÁBYTEK

objem 24 litrů objem 17 litrů MIKROVLNNÉ TROUBY 17 LITRŮ S INTEGROVANÝM VESTAVNÝM RÁMEČKEM ZÁVĚSNÝ NÁBYTEK 570 570 Mikrovlnné trouby MIKROVLNKY KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROUBA objem 40 litrů, výška 45 cm 50 365 MIKROVLNNÁ TROUBA S VLASTNÍM RÁMEČKEM objem 24 litrů 4,5 min. 380 570 100 23 547 544 560 550 458 458

Více

Obr. 1. H O R A s. r. o., T r ž n í / 2, T á b o r Stránka 1

Obr. 1. H O R A s. r. o., T r ž n í / 2, T á b o r Stránka 1 Před pokládkou prken doporučujeme zkontrolovat jejich vlhkost. Zabráníte tím možné následné deformaci konstrukce vlivem změn teploty a vlhkosti. Vlhkost můžete změřit pomocí elektronického vlhkoměru. Při

Více

NÁVOD PRO INSTALACI STŘEŠNÍHO OKNA ONDULINE TERMO DO STŘEŠNÍ KONSTRUKCE

NÁVOD PRO INSTALACI STŘEŠNÍHO OKNA ONDULINE TERMO DO STŘEŠNÍ KONSTRUKCE NÁVOD PRO INSTALACI STŘEŠNÍHO OKNA ONDULINE TERMO DO STŘEŠNÍ KONSTRUKCE 1. Střešní okna je možné instalovat do střech se sklonem v rozmezí od 20 do 90 stupňů. Střešní okno může být umístěno v jakémkoliv

Více

Cvičná branková stěna přesná trefa

Cvičná branková stěna přesná trefa Cvičná branková stěna přesná trefa Přesná trefa! Cvičná branková stěna Střílení na branku bude od teď nejen ve sportovním zpravodajství, ale také u vás na zahradě. 1 Úvod Cvičná branková stěna už je pro

Více

Vnější obložení montážní pokyny

Vnější obložení montážní pokyny Vnější obložení montážní pokyny Obecně Předpoklady pro funkční a dlouhodobé vnější obložení: použijte obkladové palubky s dostatečnou tloušťkou, doporučovaná tloušťka 19 mm palubky montujte jádrovou stranou

Více

Psací stůl Einstein. Ale to jsme již vlastně řekli: sestavení je maximálně jednoduché.

Psací stůl Einstein. Ale to jsme již vlastně řekli: sestavení je maximálně jednoduché. Psací stůl Einstein Opravdu chytrá kombinace: Tvé zcela individuální pracoviště, které Ti dá inspiraci na dobré nápady. Bedny pod lakovanou lepenou dřevěnou deskou nejsou určeny pro uschování těžkých předmětů,

Více

Robert Bosch GmbH. Puristické umyvadlo

Robert Bosch GmbH. Puristické umyvadlo Puristické umyvadlo Bezchybná věc Puristické umyvadlo Puristický design v koupelně je v módě. Právem, a toto umyvadlo to dokazuje: Neboť méně znamená více! 1 Úvod Dočista geniální nápad: S naším umyvadlem

Více

Návod k montáži. Křížový deskový výměník tepla KGXD horizontální vestavěný. (velikost , 455, 515, 605 a 685)

Návod k montáži. Křížový deskový výměník tepla KGXD horizontální vestavěný. (velikost , 455, 515, 605 a 685) Návod k montáži Křížový deskový výměník tepla KGXD horizontální vestavěný (velikost 085-430, 455, 515, 605 a 685) Wolf Česká republika s.r.o.. Rybnická 92. 634 00 Brno. tel. +420 547 429 311. info@wolfcr.cz.

Více

Modulové schody BERLIN - se zábradlím

Modulové schody BERLIN - se zábradlím Modulové schody BERLIN - se zábradlím - Montážní návod - Montáž schodů provádějte v pořadí odshora dolů. Každý schod (schodišťový modul) je možné navýšit o 4 cm. Před započetím montáže, vypočtěte výšku

Více

Montážní návod TWIN MINIMAL

Montážní návod TWIN MINIMAL potřebné nářadí k montáži gumové kladivo klíč plochý 8mm imbus šroub aku vrtačka vrták do železa Ø7mm HSS křížový šroubovák momentový klíč vodováha 1 2 Kolejnice má předvrtané otvory pro šrouby /ne provrtané/.

Více

Návod - Jak namontovat závěsné WC - HORNBACH.cz

Návod - Jak namontovat závěsné WC - HORNBACH.cz Strana 1 / 6 Návod - Jak namontovat závěsné WC - HORNBACH.cz Krok po kroku Zde je místo pro vaše poznámky Demontáž stojícího WC 1. krok Nejprve uzavřete rohový ventil na splachovací nádržce a nádržku vypusťte

Více

Návod k montáži přístřešku pro kuřáky / autobusové zastávky

Návod k montáži přístřešku pro kuřáky / autobusové zastávky Návod k montáži přístřešku pro kuřáky / autobusové zastávky Přečtěte si před započetím prací Potřebné nástroje lepicí/těsnící materiál svinovací metr imbusový klíč, 5 x 2 mm vrták, 15 mm vrtačka vodováha

Více

44 Pracovní návody: Pergola PERGOLA S UPEVNĚNÍM KE STĚNĚ

44 Pracovní návody: Pergola PERGOLA S UPEVNĚNÍM KE STĚNĚ 44 Pracovní návody: Pergola PERGOLA S UPEVNĚNÍM KE STĚNĚ Pracovní návody: Pergola 45 Materiál 2 betonové kotvy, 2 stojny 210/9/9 cm, 2 vaznice 12 14 cm, max. délka cca 350 cm, krokve 8 12 cm. Nástroje

Více

MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD

MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD 763 64 Spytihněv č.p. 576, okres Zlín tel.:+420 577 110 311, fax:+420 577 110 315 teiko@teiko.cz; www.teiko.cz zelená linka 800 100 050 MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ MASÁŽNÍ PANEL HIERO SE SPRCHOVOU

Více

Rádce Střešní plechy

Rádce Střešní plechy Rádce Střešní plechy 1 Okrajový plech bez vodní drážky postranní ukončení šikmých a plochých střech s použitím asfaltových šindelů vzdálenost okapnice/zeď min. 20 mm připevnění těsnícími šrouby A2/A2 Pomocí

Více

AluGrid+ montážní návod. Úchyt modulů. Spojitý nosník. Podkladová guma. Nebezpečí poničení! Pocházením po FV modulech se moduly mohou poškodit.

AluGrid+ montážní návod. Úchyt modulů. Spojitý nosník. Podkladová guma. Nebezpečí poničení! Pocházením po FV modulech se moduly mohou poškodit. AluGrid+ Montážní návod Úchyt modulů Windsafe (větrojistný plech) Upevňovací klip AluGrid+ nosný profil modulů dolní AluGrid+ upevňovací klip pro nosný profil modulů Spojitý nosník Potřebné nářadí Měřicí

Více

Produktový list. Skleněný panel, černý, bezrámový. úsporné topení pro vaše bydlení

Produktový list. Skleněný panel, černý, bezrámový. úsporné topení pro vaše bydlení Skleněný panel, černý, bezrámový Heatwell 600B 600 W 60 x 90 x 2,5 cm Sklo, černé, bezrámové Heatwell 800B 800 W 60 x 120 x 2,5 cm Sklo, černé, bezrámové Certifikace CE, RW-TÜV a GS Německo 5x integrovaný

Více

Montáž garnýže a dveří

Montáž garnýže a dveří Montáž garnýže a dveří ZAJIŠTĚNÍ PODMÍNEK PRO MONTÁŽ Před zahájením montážních prací zajistěte stavební připravenost místa montáže (teplota, vlhkost a další) dle podmínek stanovených v PLÁNU ZAJIŠTĚNÍ

Více

Návod k instalaci a montáži. Otočný držák TV pro velkou obrazovku. Výr. č.: 970040

Návod k instalaci a montáži. Otočný držák TV pro velkou obrazovku. Výr. č.: 970040 Návod k instalaci a montáži Otočný držák TV pro velkou obrazovku Výr. č.: 970040 Nejprve Vám chceme poděkovat za Váš nákup. Obsah balení Označení Množství Popis 1 1 Nástěnné upevnění 2 2 Upínací rameno

Více

Návod k montáži. Montážní sada pro uložení na vlnité desky - montáž na šikmou střechu. 6301 9308 04/2002 CZ Pro odbornou firmu

Návod k montáži. Montážní sada pro uložení na vlnité desky - montáž na šikmou střechu. 6301 9308 04/2002 CZ Pro odbornou firmu 60 908 04/00 CZ Pro odbornou firmu Návod k montáži Montážní sada pro uložení na vlnité desky - montáž na šikmou střechu Před montáží pečlivě pročtěte Předmluva K tomuto návodu Tento montážní návod obsahuje

Více

Návod na montáž a obsluhu teplovzdušného panelu AIR-INVENT

Návod na montáž a obsluhu teplovzdušného panelu AIR-INVENT Návod na montáž a obsluhu teplovzdušného panelu AIR-INVENT Výhradní zastoupení pro ČR a SR A-INVENT s.r.o. Lipová 1000 341 01 Horažďovice Tel: +420 376 382 177 www.a-invent.cz info@inventer.cz S AIR-INVENTEM

Více

RAUVOLET metallic-line Montážní návod

RAUVOLET metallic-line Montážní návod RAUVOLET metallic-line Montážní návod 1 Popis systému: 3 5 2 1 Standardní roletový set RAUVOLET obsahuje veškeré komponenty potřebné k výrobě roletové skříňky. Při použití standardního korpusu lze snadno

Více

ROZKLÁDACÍ POSTEL FLEXI

ROZKLÁDACÍ POSTEL FLEXI Je chytrým řešením pro spaní v malém prostoru. Přes den pohovka, v noci kvalitní dvojlůžko. MONTÁŽNÍ NÁVOD Postel si můžete zvolit v pravé nebo levé variantě. Rozměr: šířka 207,2cm výška 90,5cm hloubka

Více

Návod na montáž nosné konstrukce na rovnou střechu a do terénu (30-60 )

Návod na montáž nosné konstrukce na rovnou střechu a do terénu (30-60 ) Návod na montáž nosné konstrukce na rovnou střechu a do terénu (30-60 ) A1264 1 1/2012 Obsah 1. Uspořádání kolektorových polí... 3-4 2. Kompenzační soubor... 5 3. Přeprava kolektorů na střechu......6 4.

Více

Výživové údaje na 100g výrobku:energetická hodnota 1496kJ/357kcal, tuky 15,9g z toho nasycené mastné kyseliny 0,8g,

Výživové údaje na 100g výrobku:energetická hodnota 1496kJ/357kcal, tuky 15,9g z toho nasycené mastné kyseliny 0,8g, Koření Anýz mletý 500g Výživové údaje na 100g výrobku:energetická hodnota 1496kJ/357kcal, tuky 15,9g z toho nasycené mastné kyseliny 0,8g, sacharidy 35,4g z toho cukry 33,6g, bílkoviny 17,6g, sůl 0,04g

Více

Návod pro montáž sauny

Návod pro montáž sauny Návod pro montáž sauny INSTRUKCE K MONTÁŽI Prosím pročtěte si tyto instrukce před zahájením montáže. Výška všech saun typu Variant je 2030 mm (+ nastavitelné nožičky 20-40 mm). Minimální požadovaná výška

Více

VERTIKÁLNÍ ZAHRADA ZÁKLADNÍ SADA NÁVOD K INSTALACI NÁVOD K POUŽITÍ

VERTIKÁLNÍ ZAHRADA ZÁKLADNÍ SADA NÁVOD K INSTALACI NÁVOD K POUŽITÍ VERTIKÁLNÍ ZAHRADA ZÁKLADNÍ SADA NÁVOD K INSTALACI NÁVOD K POUŽITÍ VERTIKÁLNÍ ZAHRADA - ROZMĚRY NÁDRŽ VERTIKÁLNÍ ZAHRADA - OBSAH SETU NÁDRŽ - 1 x ZÁKLADNÍ DESKA - 3 X POLICE - 9 x SPONA - 45 x FOLIE -

Více

7 747 004 223 06/2004 CZ

7 747 004 223 06/2004 CZ 7 747 004 3 06/004 CZ Pro odbornou firmu Montážní návod Výměna dveří u olejových/plynových speciálních kotlů Logano S635 a Logano S735 Před montáží pozorně pročtěte Obsah Všeobecné informace........................................

Více

Vrstvená polička. OBI návod na vlastní výrobu. Stupeň obtížnosti: Pro pokročilé. Doba stavby Celková doba výroby: cca 12 hodin

Vrstvená polička. OBI návod na vlastní výrobu. Stupeň obtížnosti: Pro pokročilé. Doba stavby Celková doba výroby: cca 12 hodin OBI návod na vlastní výrobu 1 Vrstvená polička Stupeň obtížnosti: Pro pokročilé Obsah Úvod/Tipy a triky str. 2 Seznam materiálů str. 3 Seznam nářadí str. 4 Montážní návod str. 5 6 Stavební plány str. 7

Více

MONTÁŽNÍ NÁVOD. Zárubně pro posuvné dveře / posuvné dveře. Rejstřík. 1. Všeobecné pokyny. 2. Před zabudováním zkontrolujte

MONTÁŽNÍ NÁVOD. Zárubně pro posuvné dveře / posuvné dveře. Rejstřík. 1. Všeobecné pokyny. 2. Před zabudováním zkontrolujte Zárubně pro posuvné dveře / posuvné dveře Pro jednokřídlé zárubně pro posuvné dveře HSE ve zdi jdoucí (použitelné jako pravé nebo levé) Pro jednokřídlé zárubně pro posuvné dveře před zdí Pro posuvné dveře

Více

Poznámka: Zkontrolujte přiložené montážní příslušenství (háček pro krycí desku dvířek, šroub)

Poznámka: Zkontrolujte přiložené montážní příslušenství (háček pro krycí desku dvířek, šroub) Poznámky Před montáží myčky si pečlivě přečtěte tento návod. Pokud tak učiníte, lépe poznáte způsoby připojení přívodní a vypouštěcí hadice, napájecího kabelu a zvolíte optimální polohu pro umístění myčky.

Více

ABUS TSS550 rozvorový dveřní zámek

ABUS TSS550 rozvorový dveřní zámek ABUS TSS550 rozvorový dveřní zámek Montáž a obsluha dveřního zámku ABUS TSS550 I. Obsah balení II. Všeobecná upozornění III. Možnosti použití TSS550 IV. Nářadí pro montáž V. Nastavení směru uzamykání VI.

Více

Modulové schody HAMBURG se zábradlím - montážní návod

Modulové schody HAMBURG se zábradlím - montážní návod Modulové schody HAMBURG se zábradlím - montážní návod Montáž schodů provádějte v pořadí odshora dolů. Každý schod (schodišťový modul) je možné navýšit o 3 cm. Před započetím montáže, vypočtěte výšku schodu

Více

Sauna z masivu ALASKA VIEW

Sauna z masivu ALASKA VIEW Sauna z masivu ALASKA VIEW 208 x 206 x 204 cm NÁVOD K MONTÁŽI A POUŽITÍ česky CS ALASKA-V Verze 01/18 Č. položky 1-040-132 Obsah 1. Příprava montáže 3 1.1. Potřebné nářadí 4 1.2. Údržba a čištění 5 1.3.

Více

INTERIÉROVÁ ROLETA ROLLITE

INTERIÉROVÁ ROLETA ROLLITE INTERIÉROVÁ ROLETA ROLLITE ROLLITE S PLOCHOU VODÍCÍ LIŠTOU NÁKRES VYMĚŘENÍ V PŘÍPADĚ RŮZNÝCH ZASKLÍVACÍCH LIŠT 1. VYMĚŘENÍ ŠÍŘKU A VÝŠKU SVĚTLÉHO OTVORU V OKENNÍM KŘÍDLE MĚŘÍME TÍMTO ZPŮSOBEM: š... (šířka)

Více

CZ Instalační manuál k TV držáku Solight 1M46 VAROVÁNÍ

CZ Instalační manuál k TV držáku Solight 1M46 VAROVÁNÍ CZ Instalační manuál k TV držáku Solight 1M46 UPOZORNĚNÍ: NEPŘEKRAČUJTE UVEDENOU MAXIMÁLNÍ NOSNOST. MŮŽE DOJÍT K VÁŽNÉMU ÚRAZU NEBO K POŠKOZENÍ MAJETKU! Úhlopříčka TV 81-165cm (32" - 65") Max. VESA: 600

Více

Návod k instalaci a montáži krbové sestavy ELSASS

Návod k instalaci a montáži krbové sestavy ELSASS Návod k instalaci a montáži krbové sestavy ELSASS Krbová vložka: Malvik Certifikát: E 30 00449 09 ze dne 15. 5. 2009 Vydal: Strojírenský zkušební ústav, s. p., notifikovaná osoba 1015 Hudcova 56b, 621

Více

Před montáží: Palubky před montáží neskladujte na přímém slunci. Důležité a zásadní informace

Před montáží: Palubky před montáží neskladujte na přímém slunci. Důležité a zásadní informace Před montáží: Důležité a zásadní informace Palubky před montáží neskladujte na přímém slunci Před samotnou montáží proveďte předběžné sestavení a vizuální srovnání vzhledu. Příprava a položení základu:

Více

DOPORUČENÍ PRO MONTÁŽ-palubky :

DOPORUČENÍ PRO MONTÁŽ-palubky : Vertikální instalace obkladu na stěny (lamely svisle) : DOPORUČENÍ PRO MONTÁŽ-palubky : 1. Ke stěně přišroubujte vodorovně dřevěné latě (rozměru cca. 30 x 25 mm) nebo latě z PVC (P9050, o rozměru 32 x

Více

www.palubky-online.cz

www.palubky-online.cz Montážní návod pro použití v exteriéru 1. Základní pravidla a doporučení pro montáž plastové palubky Účelem tohoto návodu je popsání základních pravidel a doporučení, které je potřeba dodržovat během montáže

Více

Pro servisního technika. Návod k montáži. geotherm. Vzduchové kanály a příslušenství pro tepelná čerpadla VWZ. VWL 7C/9C a VWL 71/91

Pro servisního technika. Návod k montáži. geotherm. Vzduchové kanály a příslušenství pro tepelná čerpadla VWZ. VWL 7C/9C a VWL 71/91 geotherm CZ, HU Pro servisního technika Návod k montáži geotherm Vzduchové kanály a příslušenství pro tepelná čerpadla VWZ VWL 7C/9C a VWL 7/9 CZ Obsah Obsah Informace k dokumentaci... 3. Uložení podkladů...3.

Více

návod na stavbu Akumulační topeniště SF /35/45

návod na stavbu Akumulační topeniště SF /35/45 návod na stavbu Akumulační topeniště SF 37.24-50/35/45 obsah balení kameny Č. Kód název ks 1 ht-26 (ht-8) Vnitřní stěna - boční 1 2 ht-246 (L) ht-245 (R) Vnitřní stěna - zadní 1 3 ht-7 (L) ht-6 (R) Vnitřní

Více

Návod NA STAVBU. Akumulační topeniště SF /40/38

Návod NA STAVBU. Akumulační topeniště SF /40/38 Návod NA STAVBU Akumulační topeniště SF 55.24-70/40/38 obsah balení Kameny Č. Kód název ks 1 ht-501 Vnitřní stěna - boční 1 2 ht-503 (L) ht-533 (R) Vnitřní stěna - zadní 1 3 ht-502 (L) ht-534 (R) Vnitřní

Více

6302 0474 07/2001 CZ Pro odbornou firmu. Montážní návod. Odvzdušňovací sada SKS pro ploché kolektory od verze 2.1. Před montáží pečlivě pročtěte

6302 0474 07/2001 CZ Pro odbornou firmu. Montážní návod. Odvzdušňovací sada SKS pro ploché kolektory od verze 2.1. Před montáží pečlivě pročtěte 0 07 07/00 CZ Pro odbornou firmu Montážní návod Odvzdušňovací sada SKS pro ploché kolektory od verze. Před montáží pečlivě pročtěte Rozsah dodávky Rozsah dodávky Před zahájením montážních prací zkontrolujte,

Více

Vrtání řad otvorů v systému 32 mm

Vrtání řad otvorů v systému 32 mm č. 04 Vrtání řad otvorů v systému 3 mm A Popis Průmysl stanovuje standardy: řady otvorů se vždy vrtají s roztečí otvorů 3 mm a průměrem otvoru 5 mm nebo 3 mm. Pro tuto rozteč otvorů označovanou také jako

Více

Návod k instalaci. Myčka nádobí

Návod k instalaci. Myčka nádobí Návod k instalaci Myčka nádobí 1 1 Poznámky Před instalací si přečtěte pozorně tuto příručku. Přečtení návodu Vám pomůže porozumět, jak zapojit přívody, vypouštěcí hadice a přívodní napájecí kabel a najít

Více

MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD VANOVÁ ZÁSTĚNA PREMIUM-NEW NVZKR 2/100

MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD VANOVÁ ZÁSTĚNA PREMIUM-NEW NVZKR 2/100 763 64 Spytihněv č.p. 576, okres Zlín tel.:+420 577 110 311, fax:+420 577 110 315 teiko@teiko.cz; www.teiko.cz zelená linka 800 100 050 MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD VANOVÁ ZÁSTĚNA PREMIUM-NEW NVZKR 2/100

Více

Budování dřevěné terasy Vysvětlení krok za krokem

Budování dřevěné terasy Vysvětlení krok za krokem Budování dřevěné terasy Vysvětlení krok za krokem Budování dřevěné terasy Vysvětlení krok za krokem Dřevěné stavby jako pochůzková plocha pro venkovní zařízení nebo terasy jsou velmi populární. Na rozdíl

Více

Montážní návod. Posuvné dveře bez rámu. Seite 1. KAP. 1 Obsah dodávky Před montáţí zkontrolujte, prosím, obsah dodávky.

Montážní návod. Posuvné dveře bez rámu. Seite 1. KAP. 1 Obsah dodávky Před montáţí zkontrolujte, prosím, obsah dodávky. Montážní návod KAP. 1 Obsah dodávky Před montáţí zkontrolujte, prosím, obsah dodávky. Posuvné dveře bez rámu Obr. 1. Kování na posuvné dveře-vyobrazení (Skleněné dveře nejsou součástí dodávky). Seite 1

Více

Dveřní závora ABUS PR2600. Návod k montáži a obsluze

Dveřní závora ABUS PR2600. Návod k montáži a obsluze Dveřní závora ABUS PR2600 Návod k montáži a obsluze 1 Obsah I. Obsah balení Jednotlivé části II. Všeobecné informace III. Možnosti použití dveřní závory PR2600 IV. Nářadí potřebné pro montáž V. Návod na

Více

12 mm vůle v drážce 18/20 mm šířka přesahu 9/13 mm osa kování

12 mm vůle v drážce 18/20 mm šířka přesahu 9/13 mm osa kování Montážní návod větracích nůžek Závěsová strana E5, systém 12/(20)-9(13) 12 mm vůle v drážce /20 mm šířka přesahu 9/13 mm osa kování Funkční bezpečnost kování Záruky na výrobek - předpisy Pro zajištění

Více

MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD VANOVÁ ZÁSTĚNA PREMIUM PVZKR 2/100

MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD VANOVÁ ZÁSTĚNA PREMIUM PVZKR 2/100 763 64 Spytihněv č.p. 576, okres Zlín tel.:+420 577 110 311, fax:+420 577 110 315 teiko@teiko.cz; www.teiko.cz zelená linka 800 100 050 MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD VANOVÁ ZÁSTĚNA PREMIUM PVZKR 2/100 ver.

Více

Návod k instalaci plotové systému - plná plotová pole

Návod k instalaci plotové systému - plná plotová pole Návod k instalaci plotové systému - plná plotová pole Tento nový typ kompozitu WPC je směsí dřeva s HDPE a přídavných látek. Je vyráběn extrudací za vysokého tlaku a teploty. Přestože obsahuje přírodní

Více

Myčky na nádobí. Návod k montáži MI61010E

Myčky na nádobí. Návod k montáži MI61010E Myčky na nádobí Návod k montáži MI61010E Poznámky Před montáží myčky si pečlivě přečtěte tento návod. Pokud tak učiníte, lépe poznáte způsoby připojení přívodní a vypouštěcí hadice, napájecího kabelu a

Více

Návod na montáž a střešních oken Solara KLASIK

Návod na montáž a střešních oken Solara KLASIK Návod na montáž a střešních oken Solara KLASIK Okno instalujte do sklonu střechy 20-90 k vodorovné rovině. Při nižším sklonu je nutné použít pomocný zdvihový rám. Do střechy osazujte kompletní okno, není

Více

STŘEŠNÍ ŽALUZIE V-LITE

STŘEŠNÍ ŽALUZIE V-LITE STŘEŠNÍ ŽALUZIE V-LITE 1. VYMĚŘENÍ OKNA: Vyměření provádějte tak, jak je vyznačeno na obrázku. Měření se provádí na vrcholu rámu okenního křídla, nikoliv u skleněné plochy. Minimální hloubka pro montáž

Více

MONTÁŽNÍ NÁVOD ŽALUZIE V-LITE

MONTÁŽNÍ NÁVOD ŽALUZIE V-LITE STŘEŠNÍ ŽALUZIE V-LITE 1. Vyměření Šířku a výšku světlého otvoru v okenním křídle měříme tímto způsobem: V objednávkovém formuláři je potřeba specifikovat: 1. rozměr 2. typ okna + identifikační číslo okna.

Více

ISOTRA SYSTEM CLASSIC, HIT, HIT II

ISOTRA SYSTEM CLASSIC, HIT, HIT II ISOTRA SYSTEM CLASSIC, HIT, HIT II Pravoúhlé okno Atypické okno 1. VYMĚŘENÍ Žaluzie Isotra system jsou převážně určeny k montáži do okenního křídla plastových a dřevěných eurooken. ŠÍŘKU A VÝŠKU ŽALUZIE

Více

Žaluzie Isolite a Isolite Plus jsou převážně určeny k montáži do okenního křídla plastových a dřevěných

Žaluzie Isolite a Isolite Plus jsou převážně určeny k montáži do okenního křídla plastových a dřevěných ISOLITE-ISOLITE PLUS Pravoúhlé okno Atypické okno 1. VYMĚŘENÍ Žaluzie Isolite a Isolite Plus jsou převážně určeny k montáži do okenního křídla plastových a dřevěných eurooken. ŠÍŘKU A VÝŠKU ŽALUZIE MĚŘÍME

Více

MACO RAIL-SYSTEMS POSUVNÁ KOVÁNÍ

MACO RAIL-SYSTEMS POSUVNÁ KOVÁNÍ TECHNIKA V POHYBU MACO POSUVNÁ KOVÁNÍ Posuvné-sklopné / MULTI-MATIC / dřevo 2 vzduch / samozapadající MONTÁŽNÍ POKYNY HOLZ Použití Samozapadající kg 650-650 80-250 60 Rozměr trnu Šířka záhybu křídla (FFB)

Více

Montážní návod. Dekorativní nádrž z polyetylenu Konstrukční řada Atlantis 209 L Verze

Montážní návod. Dekorativní nádrž z polyetylenu Konstrukční řada Atlantis 209 L Verze Montážní návod Dekorativní nádrž z polyetylenu Konstrukční řada Atlantis 209 L Verze 01-2019 Obsah 1. Použití..... 2 2. Základní parametry... 2 3. Montáž.....3 3.1. Montáž filtru.. 3 3.2. Montáž vodního

Více

Návod k instalaci a montáži krbové sestavy Adonis

Návod k instalaci a montáži krbové sestavy Adonis 09102012 Návod k instalaci a montáži krbové sestavy Adonis Krbová vložka: Jonava III Certifikát obestavby: RRF 40 12 3013 ze dne 06. 08. 2012 Vydal: Rhein-Ruhr Feuerstätten Prüfstelle Im Lipperfeld 34

Více

Montážní návod LWH 050

Montážní návod LWH 050 Montážní návod LWH 050 Technické údaje 30 kg 43-94 cm max. 200 2 OBSAH Technické údaje....2 Výstražné pokyny....4 Bezpečnostní pokyny....4 Instalační sada....5 Montáž na stěnu s dřevěnými fošnami....6

Více

NÁVOD NA MONTÁŽ. prostavbu.cz. ww.prostavbu. profesionální špaletový systém pro obložení ostění oken a dveří. prostavbu.cz. www.prostavbu. www.

NÁVOD NA MONTÁŽ. prostavbu.cz. ww.prostavbu. profesionální špaletový systém pro obložení ostění oken a dveří. prostavbu.cz. www.prostavbu. www. profesionální špaletový systém pro obložení ostění oken a dveří NÁVOD NA MONTÁŽ www. ww.prostavbu 1 S t r á n k a Špaletový systém vinycom pro obložení ostění oken a dveří je vhodný nejen k fasádním systémům

Více

Montážní návod. Gardentec Standard

Montážní návod. Gardentec Standard Montážní návod Gardentec Standard Přejeme Vám bohatou úrodu! Instrukce k montáži Vážení zákazníci! Děkujeme Vám za nákup tohoto skleníku. Jeho konstrukce je z profilů širokých 78 mm z galvanizované oceli,

Více