Smlouva o dílo č

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Smlouva o dílo č. 201211"

Transkript

1 Smlouva o dílo č uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Objednatel: Střední odborné učiliště, Nové Strašecí sídlo: IČ: bankovní spojení: číslo účtu: Jednající : I. Smluvní strany Sportovní 1135, Nové Strašecí Ing. Jan Nechutný a Zhotovitel: Abisko, s. r.o. zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka Sídlo: Rakovník, Kuštova 637, PSČ IČ : DIČ : CZ bankovní spojení : Komerční banka, a.s., Rokycany číslo účtu : /0100 Jednající: Ing. Pavel Roubal, jednatel společnosti II. Strana 1 (celkem 8)

2 Předmět smlouvy 1. Předmětem této smlouvy je provedení díla zhotovitelem za sjednanou cenu objednateli. Dílem podle této smlouvy (dále jen dílo) se rozumí,,oprava střechy hlavní dílny SOU. 2. Předmět zahrnuje tyto práce: 2.1. Objekt A1 střecha haly (snížená střecha ) a) Přípravné a bourací práce b) D+M nového hromosvodu c) D+M okapového systému Lindab d) Zateplení střechy EPS 100 S TL. 100 mm e) Hydroizolaci střechy Eurotec TL.1,5 mm 2.2. Objekt B hlavní střecha (nejvyšší) a) Přípravné a bourací práce b) D+M nového hromosvodu c) D+M okapového systému Lindab 2.3. Objekt C1 střecha haly (snížená střecha) a) Přípravné a bourací práce b) D+M nového hromosvodu c) D+M okapového systému Lindab d) Zateplení střechy EPS 100 S TL. 100 mm e) Hydroizolaci střechy Eurotec TL.1,5 mm 2.4. Objekt C2 zastřešení přístřešku a) Přípravné a bourací práce b) D+M okapového systému Lindab 2.5. Objekt D části bočních stěn a) Zateplení fasády EPS 100 S TL.60 mm b) Hydroizolace fasády Eurotec TL. 1,5 mm Veškerá doprava materiálu a vybouraných hmot na i ze střechy bude prováděna mimo vnitřních částí objektu. Cenová kalkulace předmětu díla ze dne je součástí této smlouvy a tvoří její přílohu č. 1. III. Místo plnění 1. Místem plnění je objekt hlavní dílny SOU Nové Strašecí, Sportovní 1135, Nové Strašecí. (dále jen objekt ). Strana 2 (celkem 8)

3 IV. Doba plnění 1. Zhotovitel se zavazuje provést dílo dle čl. II. této smlouvy v těchto termínech: zahájení prací: ukončení prací: Objednatel se zavazuje předat zhotoviteli staveniště nejpozději Zhotovitel si vyhrazuje právo prodloužit sjednaný termín dohotovení díla v případě, že klimatické podmínky nebudou dovolovat zdárný průběh prací s ohledem na jejich kvalitu. Dny, po které nebude možno pokračovat v práci, budou zapsány ve stavebním deníku s odůvodněním a zápis bude odsouhlasen objednatelem. 4. Zhotovitel splní svou povinnost provést dílo jeho řádným ukončením v rozsahu dle této smlouvy a předáním díla objednateli písemným protokolem podepsaným oběma smluvními stranami. 5. Zhotovitel je povinen oznámit objednateli nejpozději 5 dnů předem, kdy bude dílo připraveno k předání. 6. Zhotovitel je povinen při předávacím řízení předložit a) stavební deník, b) dílčí revizní zprávu hromosvodu, c) zápisy a osvědčení použitých materiálů (atesty, certifikáty, popř. dodací listy), d) zápisy provedené ve stavebním deníku. 7. Objednatel je povinen dílo převzít a zaplatit cenu za jeho provedení stanovenou touto smlouvou pouze v případě, že na něm nebudou v době převzetí zjištěny vady či nedodělky, bránící řádnému a bezpečnému užívání díla. V. Cena za dílo 1. Smluvní strany se dohodly na celkové pevné ceně za dílo ve výši 1, ,- Kč (slovy: jedenmiliondvěstěsedmnácttisícšestsetdeset korun českých). 2. Cena za dílo je stanovena smluvně na základě nabídky zhotovitele, je konečná a zahrnuje všechny náklady potřebné k provedení díla zhotovitelem objednateli (včetně např. nákladů na odvoz a ekologickou likvidaci odpadů a nákladů na skládkování). Cena za dílo zahrnuje rovněž daň z přidané hodnoty. 3. Smluvní strany se dohodly, že pevná cena za řádně provedené dílo podle této smlouvy bude uhrazena následujícím způsobem: a) na základě faktur vystavených 1x za měsíc zhotovitelem v průběhu provádění prací, doložených jejich soupisem a vzájemně potvrzených a odsouhlasených zástupci obou smluvních stran a to do výše 80 % smluvní ceny, splatnost faktury 90 dní, b) platba ve výši 20 % smluvní ceny bude provedena na základě faktury vystavené zhotovitelem do 14 dnů od odevzdání díla zhotovitelem a jeho převzetí Strana 3 (celkem 8)

4 objednatelem a budou v ní vypořádány všechny dosud proplacené platby. Splatnost faktury bude 90 dní od doručení objednateli. 4. Všechny faktury zhotovitele musí kromě obecných náležitostí obsahovat: označení objednatele označení místa plnění číslo této smlouvy číslo faktury c) splatnost 90 dní od doručení objednateli. označení peněžního ústavu a číslo účtu, na který se má platba provést razítko a podpis oprávněné osoby 5. Vícepráce, které nebyly dohodnuty v této smlouvě o dílo, budou zaplaceny pouze tehdy, pokud tyto práce budou před jejich provedením odsouhlaseny objednatelem, podepsány ve stavebním deníku jeho odpovědným zástupcem a bude na ně uzavřen dodatek k této smlouvě o dílo. VI. Práva a povinnosti smluvních stran 1. Objednatel se zavazuje, že zajistí zhotoviteli přístup do objektu a umožní mu provádění prací v pracovní i mimopracovní dny. 2. Objednatel se zavazuje, že zajistí zhotoviteli zapůjčení klíčů od všech prostor, do kterých je třeba během provádění prací vstupovat. 3. Objednatel se zavazuje, že zajistí zhotoviteli místnost na uložení materiálu, nářadí a místnost na převlékání a základní hygienu pracovníků. Objednatel neodpovídá zhotoviteli za případné poškození, zničení, nebo ztrátu věcí vnesených nebo uložených v těchto prostorách. 4. Objednatel se zavazuje, že zajistí zhotoviteli přístup k přípojkám elektrické energie a vody. 5. Objednatel je oprávněn provádění díla kontrolovat sám nebo prostřednictvím zvolené osoby. V případě prací, jejichž provedení by nebylo možné následně kontrolovat bez vynaložení dodatečných nákladů, je zhotovitel povinen objednatele k provedení kontroly písemně vyzvat. 6. Zhotovitel je povinen provést dílo, tj. veškeré práce a dodávky kompletně v patřičné kvalitě a včas a postupovat vždy v souladu s platnými právními předpisy a normami (včetně např. předpisů z oblasti bezpečnosti, hygieny, požární ochrany a ekologie). Při realizaci díla je zhotovitel povinen postupovat s odbornou péčí, chránit zájmy i majetek objednatele a v maximální možné míře omezit negativní dopady své činnosti na okolí. 7. Zhotovitel je pro provedení díla povinen použít pouze nové výrobky a materiály. Použité nebo repasované výrobky nebo materiály je možné použít jen po předchozím písemném souhlasu objednatele. 8. Zhotovitel odpovídá za pořádek, čistotu a bezpečnost na staveništi a je povinen na své náklady odstraňovat odpady a nečistoty vzniklé jeho činností. 9. Zhotovitel se seznámí s riziky na pracovišti (pracovištěm se pro účely této smlouvy rozumí zejména místo plnění uvedené v článku III.), upozorní na ně své pracovníky a další jím sjednané subdodavatele a určí způsob ochrany a prevence proti úrazům a Strana 4 (celkem 8)

5 jinému poškození zdraví. V případě úrazu pracovníka zhotovitele vyšetří a sepíše záznam o úrazu vedoucí pracovník zhotovitele ve spolupráci s odpovědnou osobou objednatele. 10. Zhotovitel písemně upozorní objednatele na všechny okolnosti, které by mohly při jeho činnosti na pracovišti nebo v souvislosti s ní vést k ohrožení života, zdraví nebo majetku objednatele nebo třetích osob nebo k ohrožení provozu nebo bezpečného stavu technických zařízení či objektů. 11. Zhotovitel písemně upozorní objednatele na subdodavatele, kteří s jeho vědomím a na jeho objednávku budou pracovat na pracovišti. Za veškerou činnost těchto subdodavatelů odpovídá zhotovitel objednateli jako by ji prováděl sám. 12. Za škodu, kterou způsobí na životě, zdraví nebo majetku objednatele nebo třetích osob při nebo v souvislosti s prováděním díla, odpovídá zhotovitel v plném rozsahu. Zhotovitel odpovídá i za škodu způsobenou okolnostmi, které mají původ v povaze přístroje nebo jiné věci, jichž bylo při plnění závazků použito, a je si vědom, že se této odpovědnosti nemůže zbavit. 13. Zhotovitel je povinen nejpozději před zahájením příslušných prací prověřit, zda technický návrh pro provedení díla nemá nedostatky. Zjistí-li zhotovitel vady tohoto návrhu, je povinen na ně předem písemně upozornit. 14. Zhotovitel je povinen vést ode dne převzetí staveniště stavební deník. 15. Nejpozději do 7 kalendářních dnů po předání a převzetí díla je zhotovitel povinen zcela vyklidit staveniště a vyklizené je předat objednateli včetně všech zapůjčených klíčů. VII. Sankce 1. Zhotovitel je povinen uhradit objednateli smluvní pokutu ve výši 0,05% z celkové ceny díla za každý započatý den prodlení s řádným dokončením díla ve stanoveném termínu. 2. Zhotovitel je povinen uhradit objednateli smluvní pokutu ve výši 500,- Kč za každý den prodlení s řádným předáním vyklizeného staveniště nebo vrácením zapůjčených klíčů. 3. Smluvní pokutu podle odstavce 1 nebo 2 je zhotovitel povinen objednateli uhradit ve lhůtě 14 dnů ode dne jejího uplatnění objednatelem. Úhradou smluvní pokuty není nijak dotčen nárok objednatele na náhradu škody v plné výši. 4. Zhotovitel je oprávněn uplatnit úrok z prodlení ve výši 0,05% z dlužné částky za každý den prodlení ode dne splatnosti oprávněné, řádně vystavené a doručené faktury. VIII. Záruka a odpovědnost za vady 1. Zhotovitel odpovídá za zhotovení díla podle podmínek stanovených touto smlouvou a za to, že dílo bude mít v záruční době vlastnosti v této smlouvě sjednané nebo, v případě jejich nesjednání, obvyklé. Strana 5 (celkem 8)

6 2. Záruční doba je 120 měsíců na hydroizolaci a vztahuje se na dodaný materiál i na provedenou práci. Záruční doba začíná běžet dnem převzetí řádně dokončeného díla objednatelem. 3. Smluvní strany se dohodly, že v případě vad díla v záruční době má objednatel právo požadovat a zhotovitel povinnost odstranit tyto vady zdarma. Zhotovitel se zavazuje zahájit odstraňování případných vad díla do 7 dnů ode dne uplatnění reklamace a vady odstranit v nejkratší možné době (termín odstranění vad bude zhotovitelem oznámen písemně), nejpozději pak do 30 dnů ode dne uplatnění reklamace, nedohodnou-li se smluvní strany písemně jinak. Havarijní situace budou řešeny následující pracovní den po jejich nahlášení. 4. Objednatel se zavazuje, že případnou reklamaci vady díla uplatní bez zbytečného odkladu po jejím zjištění písemnou formou k rukám odpovědného zástupce zhotovitele. 5. V případě, že zhotovitel nezahájí odstraňování nebo řádně neodstraní reklamované vady ve lhůtách podle odstavce 3, je objednatel oprávněn bez dalšího zajistit odstranění těchto vad jinou osobou, a to plně na náklady zhotovitele. Tyto náklady je zhotovitel povinen objednateli uhradit ve lhůtě 14 dnů ode dne jejich uplatnění objednatelem. IX. Ostatní ujednání 1. Zhotovitel prohlašuje, že má oprávnění vykonávat činnost v rozsahu předmětu této smlouvy a že není z hlediska jejího plnění žádným způsobem omezen, zejména vůči němu není vedeno insolvenční řízení. 2. Při operativním technickém řízení činností na stavbě, při potvrzování protokolů, stavebního deníku, schvalování faktur, potvrzování protokolů o předání a převzetí díla nebo jeho části zastupují: zhotovitele: Ing. Pavel Roubal tel.: objednatele : Ing. Josef Kutílek tel.: Ing. Jan Nechutný tel.: X. Závěrečná ustanovení 1. Tuto smlouvu lze změnit pouze písemným dodatkem podepsaným oběma smluvními stranami a ukončit pouze písemnou formou. 2. Smluvní strany se dohodly, že není-li v této smlouvě sjednáno jinak, řídí se tato smlouva zákonem č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů. 3. Od této smlouvy lze odstoupit z důvodů stanovených v zákoně. Objednatel je oprávněn od této smlouvy odstoupit rovněž v případě, že vůči zhotoviteli bude zahájeno insolvenční řízení. Nedohodnou-li se smluvní strany jinak, pak v takovém případě vzniká zhotoviteli nárok pouze na úhradu jím řádně provedených a objednatelem již převzatých částí díla. Strana 6 (celkem 8)

7 4. Tato smlouva je sepsána ve 3 vyhotoveních, z nichž objednatel obdrží 2 a zhotovitel 1 vyhotovení. Smluvní strany si tuto smlouvu přečetly a s jejím obsahem souhlasí, což stvrzují svými podpisy V Novém Strašecí dne V Novém Strašecí dne za objednatele: za zhotovitele: Ing. Jan Nechutný Ing. Pavel Roubal ředitel školy jednatel společnosti... Příloha: cenová kalkulace ze dne Strana 7 (celkem 8)

8 Nabídkový list na provedení Oprava střechy hlavní dílny SOÚ SOÚ Nové Strašecí, Sportovní Identifikační údaje: Abisko, s.r.o. Kuštova 637 IČO: Rakovník DIČ: CZ tel./fax: Jednatel: Ing. Pavel Roubal tel Cena díla Cena bez DPH Cena vč. 20% DPH Střecha A ,00 Kč ,20 Kč Střecha B ,00 Kč ,60 Kč Střecha C ,00 Kč ,20 Kč Střecha C ,00 Kč ,60 Kč Střecha D ,00 Kč ,40 Kč. Celkem , 00 Kč ,00 Kč Záruční doba Záruční dobu na provedené práce poskytujeme 10 let. Poznámky 1) platnost nabídky do Po tomto datu je nutné provést aktualizaci cen materiálu v případě jejich navýšení 2) jednotkové ceny jsou uvedené bez DPH 3) cena neobsahuje náklady na zateplení zděných štítových stěn vhodné realizovat v rámci zateplení celé fasády objektu V Rakovníku dne Strana 8 (celkem 8)

9 ABISKO s.r.o., Kuštova 637, Rakovník IČO DIČ CZ tel.: ing. P.Roubal Položkový rozpočet Název akce: Zateplení a hydroizolace střechy SOU Nové Strašecí Objekt B - hlavní střecha ( nejvyšší objekt) položka měr.jed počet jed. cena cena Přípravné a bourací práce demontáž hromosvodu m ,00 Kč 2 160,00 Kč demontáž okapového systemu m ,00 Kč 6 322,00 Kč demontáž dešťového svodu m 14 46,00 Kč 644,00 Kč Celkem 9126,00 Kč Pomocné a ostatní práce D+M okapového systemu Lindab m ,00 Kč ,00 Kč D+M hromosvodu vč. revizní zprávy m ,00 Kč ,00 Kč Celkem 82092,00 Kč Vedlejší náklady odpady kpl ,00 Kč 1 000,00 Kč doprava ks ,00 Kč 6 000,00 Kč Celkem 7 000,00 Kč Cena celkem Cena celkem vč. 20% 98218,00 Kč ,60 Kč Poznámka 1) cena neobsahuje cenu za energie 2) jednotkové ceny jsou uvedené bez DPH 3) záruka 10 let 4) cenová nabídka je platná do Po uvedeném datu je nutné provést aktualizaci cen Vypracoval dne Ing. Pavel Roubal

10

11 ABISKO s.r.o., Kuštova 637, Rakovník IČO DIČ CZ tel.: ing. P.Roubal Položkový rozpočet Název akce: Zateplení a hydroizolace střechy SOU Nové Strašecí Objekt C2 - zastřešení přístřešku položka měr.jed počet jed. cena cena Přípravné a bourací práce demontáž okapového systemu m 13 58,00 Kč 754,00 Kč Celkem 754,00 Kč Pomocné a ostatní práce D+M okapového systemu Lindab m ,00 Kč 5 954,00 Kč Celkem 5954,00 Kč Vedlejší náklady hromosvody kpl ,00 Kč 5 750,00 Kč odpady kpl 1 575,00 Kč 575,00 Kč doprava ks ,00 Kč 3 450,00 Kč Celkem Cena celkem Cena celkem vč. 20% 9 775,00 Kč 16483,00 Kč 19779,60 Kč Poznámka 1) cena neobsahuje cenu za energie 2) jednotkové ceny jsou uvedené bez DPH 3) záruka 10 let 4) cenová nabídka je platná do Po uvedeném datu je nutné provést aktualizaci cen Vypracoval dne Ing. Pavel Roubal

12 ABISKO s.r.o., Kuštova 637, Rakovník IČO DIČ CZ tel.: ing. P.Roubal Položkový rozpočet Název akce: Zateplení a hydroizolace střechy SOU Nové Strašecí Objekt C1 - střecha haly položka měr.jed počet jed. cena cena Přípravné a bourací práce demontáž hromosvodu m 78 12,00 Kč 936,00 Kč demontáž okapového systemu m 57 58,00 Kč 3 306,00 Kč demontáž dešťového svodu m 16 46,00 Kč 736,00 Kč Celkem 4978,00 Kč Pomocné a ostatní práce D+M okapového systemu Lindab m ,00 Kč ,00 Kč demontáž komínu kpl ,00 Kč 5 000,00 Kč D+M hromosvodu vč. revizní zprávy m ,00 Kč 8 970,00 Kč Celkem 47404,00 Kč Zateplení střechy materiál Pěnový polystyren EPS 100 S tl.100 mm m ,00 Kč ,00 Kč Extrudovaný polystyren tl.30mm - kraj střechy žlaby m ,00 Kč 1 602,00 Kč Extrudovaný polystyren tl.40mm - kraj střechy štíty m ,00 Kč 944,00 Kč OSB desky tl.22mm m ,00 Kč 5 625,00 Kč šroub do trapézu 4,8/100 ks 600 3,00 Kč 1 800,00 Kč kotvy VT TH L=100mm ks ,00 Kč ,00 Kč PU pěna ks ,00 Kč 2 220,00 Kč PE fólie - parozábrana + páska lepící m ,00 Kč 6 900,00 Kč montáž montáž parozábrany m ,00 Kč 6 750,00 Kč montáž desek bm ,00 Kč 9 430,00 Kč montáž zateplení okraje střechy bm 82 58,00 Kč 4 756,00 Kč montáž tepelné izolace m ,00 Kč ,00 Kč Celkem ,00 Kč

13 Hydroizolace střechy materiál PVC folie Eurotec PR15 tl. 1,5mm m ,00 Kč ,00 Kč detailova folie PVC m ,00 Kč 1 590,00 Kč Geotextilie 200 g/m 2 m ,00 Kč 8 448,00 Kč spodní úhelník rš=100 mm - poplastovaný plech bm 42 48,00 Kč 2 016,00 Kč horní úhelník rš=100 mm - poplastovaný plech bm 18 48,00 Kč 864,00 Kč okapnice rš=300mm - poplastovaný plech bm ,00 Kč ,00 Kč úhelník FeZn tl. 0,8 mm, rš=150 mm bm 80 29,00 Kč 2 320,00 Kč ukončovací lišta rš= 70 mm - poplastovaný plech bm 42 48,00 Kč 2 016,00 Kč PU tmel ks ,00 Kč 1 060,00 Kč šroub do trapézu 3/25 ks 500 3,00 Kč 1 500,00 Kč vrut 5/40 ks 700 2,00 Kč 1 400,00 Kč montáž montáž hydroizolace, kotvení, vertikální doprava m ,00 Kč ,00 Kč Celkem ,00 Kč Vedlejší náklady odpady kpl ,00 Kč 2 300,00 Kč zdvihací mechanizmus + vertikální doprava ks ,00 Kč 5 750,00 Kč doprava ks ,00 Kč 5 750,00 Kč Celkem ,00 Kč Cena celkem Cena celkem vč. 20% ,00 Kč ,20 Kč Poznámka 1) cena neobsahuje cenu za energie 2) jednotkové ceny jsou uvedené bez DPH 3) záruka 10 let 4) cenová nabídka je platná do Po uvedeném datu je nutné provést aktualizaci cen Vypracoval dne Ing. Pavel Roubal

14 ABISKO s.r.o., Kuštova 637, Rakovník IČO DIČ CZ tel.: ing. P.Roubal Položkový rozpočet Název akce: Zateplení a hydroizolace střechy SOU Nové Strašecí Objekt A1 - střecha haly položka měr.jed počet jed. cena cena Přípravné a bourací práce demontáž hromosvodu m ,00 Kč 1 920,00 Kč demontáž okapového systemu m 76 58,00 Kč 4 408,00 Kč demontáž dešťového svodu m 21 46,00 Kč 966,00 Kč Celkem 7294,00 Kč Pomocné a ostatní práce D+M okapového systemu Lindab m ,00 Kč ,00 Kč oplechování komínu kpl ,00 Kč 7 500,00 Kč D+M hromosvodu vč. revizní zprávy m ,00 Kč ,00 Kč Celkem 70326,00 Kč Zateplení střechy materiál Pěnový polystyren EPS 100 S tl. 100 mm m ,00 Kč ,00 Kč Extrudovaný polystyren tl.30mm - kraj střechy žlaby m ,00 Kč 2 225,00 Kč Extrudovaný polystyren tl.40mm - kraj střechy štíty m ,00 Kč 826,00 Kč OSB desky tl.22mm m ,00 Kč 7 200,00 Kč šroub do trapézu 4,8/100 ks ,00 Kč 3 000,00 Kč kotvy VT TH L=140mm ks ,00 Kč ,00 Kč PU pěna ks ,00 Kč 1 110,00 Kč PE fólie - parozábrana + páska lepící m ,00 Kč 9 000,00 Kč montáž montáž parozábrany m ,00 Kč 8 850,00 Kč montáž desek bm ,00 Kč ,00 Kč montáž zateplení okraje střechy bm 96 58,00 Kč 5 568,00 Kč montáž tepelné izolace m ,00 Kč ,00 Kč Celkem ,00 Kč

15 Hydroizolace střechy materiál PVC folie Eurotec PR15 tl. 1,5mm m ,00 Kč ,00 Kč detailova folie PVC m ,00 Kč 1 590,00 Kč Geotextilie 200 g/m 2 m ,00 Kč ,00 Kč spodní úhelník rš=100 mm - poplastovaný plech bm 62 48,00 Kč 2 976,00 Kč okapnice rš=300mm - poplastovaný plech bm ,00 Kč ,00 Kč úhelník FeZn tl. 0,8 mm, rš=150 mm bm ,00 Kč 2 900,00 Kč ukončovací lišta rš= 70 mm - poplastovaný plech bm 62 48,00 Kč 2 976,00 Kč PU tmel ks ,00 Kč 3 392,00 Kč šroub do trapézu 3/25 ks 500 3,00 Kč 1 500,00 Kč vrut 5/40 ks 800 2,00 Kč 1 600,00 Kč montáž montáž hydroizolace, kotvení, vertikální doprava m ,00 Kč ,00 Kč Celkem ,00 Kč Vedlejší náklady odpady kpl ,00 Kč 2 300,00 Kč zdvihací mechanizmus + vertikální doprava ks ,00 Kč 5 750,00 Kč doprava ks ,00 Kč 5 750,00 Kč Celkem 13800,00 Kč Cena celkem Cena celkem vč. 20% ,00 Kč ,20 Kč Poznámka 1) cena neobsahuje cenu za energie 2) jednotkové ceny jsou uvedené bez DPH 3) záruka 10 let 4) cenová nabídka je platná do Po uvedeném datu je nutné provést aktualizaci cen Vypracoval dne Ing. Pavel Roubal

16 ABISKO s.r.o., Kuštova 637, Rakovník IČO DIČ CZ tel.: ing. P.Roubal Položkový rozpočet Název akce: Zateplení a hydroizolace střechy SOU Nové Strašecí Objekt D - římsy nadpraží, části bočních stěn položka měr.jed počet jed. cena cena Zateplení fasády materiál Pěnový polystyren EPS 100 S tl. 60mm m ,00 Kč 8 760,00 Kč PU pěna ks 4 111,00 Kč 444,00 Kč pomocný materiál kpl ,00 Kč 2 000,00 Kč montáž montáž zateplení m ,00 Kč 7 590,00 Kč Celkem 18794,00 Kč Hydroizolace fasády materiál PVC folie Eurotec PR15 tl. 1,5mm m ,00 Kč ,00 Kč detailova folie PVC m ,00 Kč 636,00 Kč Geotextilie 200 g/m 2 m ,00 Kč 2 112,00 Kč spodní úhelník rš=100 mm - poplastovaný plech bm 20 48,00 Kč 960,00 Kč horní úhelník rš=100 mm - poplastovaný plech bm 20 48,00 Kč 960,00 Kč ukončovací lišta rš= 70 mm - poplastovaný plech bm 70 48,00 Kč 3 360,00 Kč U profil rš=200mm poplastovaný plech bm ,00 Kč ,00 Kč větrací mřížka plastová bm ,00 Kč 8 250,00 Kč PU tmel ks ,00 Kč 2 438,00 Kč šroub do trapézu 3/25 ks 400 3,00 Kč 1 200,00 Kč TV 4,8/100 ks ,00 Kč 6 000,00 Kč montáž montáž hydroizolace, kotvení, vertikální doprava m ,00 Kč ,00 Kč Celkem 70848,00 Kč Cena celkem Cena celkem vč. 20% 89642,00 Kč ,40 Kč Poznámka 1) cena neobsahuje cenu za energie 2) jednotkové ceny jsou uvedené bez DPH 3) záruka 10 let 4) cenová nabídka je platná do Po uvedeném datu je nutné provést aktualizaci cen Vypracoval dne Ing. Pavel Roubal

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená dle 2586 a následných ustanovení Občanského zákoníku č.89/2012 Sb. smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená dle 2586 a následných ustanovení Občanského zákoníku č.89/2012 Sb. smluvní strany SMLOUVA O DÍLO uzavřená dle 2586 a následných ustanovení Občanského zákoníku č.89/2012 Sb smluvní strany MČ Praha Kunratice K Libuši 7/10 148 23 Praha 4 Kunratice IČ 00231134 DIČ CZ00231134 Zastoupené

Více

S M L O U V A O D Í L O

S M L O U V A O D Í L O Smlouva č. Stránka 1 S M L O U V A O D Í L O uzavřená dle 2586 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku I. Smluvní strany 1. Objednatel Česká republika Sídlo: Pražská 52b, 370 04 České Budějovice Zastoupení:

Více

PD- Plynofikace jednotlivých objektů vč. kotelen

PD- Plynofikace jednotlivých objektů vč. kotelen SMLOUVA O DÍLO na provedení díla PD- Plynofikace jednotlivých objektů vč. kotelen číslo smlouvy 01/2008 I. SMLUVNÍ STRANY Zhotovitel : Se sídlem: Bankovní spojení: Číslo účtu : IČ : DIČ : CZ Statutární

Více

dle 536 a následujících Obchodního zákoníku č. 513/91 Sb., v platném znění 1. Objednatel: Město Hořice

dle 536 a následujících Obchodního zákoníku č. 513/91 Sb., v platném znění 1. Objednatel: Město Hořice SMLOUVA O DÍLO dle 536 a následujících Obchodního zákoníku č. 513/91 Sb., v platném znění 1. Objednatel: Město Hořice Sídlo: Náměstí Jiřího z Poděbrad 342, 508 19 Hořice Zastoupený: Ivanem Doležalem, starostou

Více

s m l o u v u o d í l o

s m l o u v u o d í l o SMLOUVA O DÍLO o provedení realizace stavby pro akci Rekonstrukce střešního pláště Kryté haly jízdárny (uzavřená podle ustanovení 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších

Více

SMLOUVA O DÍLO. dle 2586 a násl. zák.č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále též OZ )

SMLOUVA O DÍLO. dle 2586 a násl. zák.č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále též OZ ) SMLOUVA O DÍLO č. /.. dle 2586 a násl. zák.č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále též OZ ) Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely smluvní strany: Obchodní společnost MS Haus s.r.o. se sídlem Náchodská

Více

KUPNÍ SMLOUVA. dle ust. 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník )

KUPNÍ SMLOUVA. dle ust. 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) KUPNÍ SMLOUVA dle ust. 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) Níže uvedeného dne, měsíce a roku byla uzavřena mezi smluvními stranami

Více

Dodávku a montáž regálového systému pro Depozitář Krajské knihovny v Pardubicích rekonstrukce pavilonu č.2, bývalého objektu SOU Ohrazenice

Dodávku a montáž regálového systému pro Depozitář Krajské knihovny v Pardubicích rekonstrukce pavilonu č.2, bývalého objektu SOU Ohrazenice SMLOUVA O DÍLO (uzavřená dle. 536 a násl. Obchodního zákoníku v platném znění) číslo smlouvy objednatele: 201305 číslo smlouvy zhotovitele:. na Dodávku a montáž regálového systému pro Depozitář Krajské

Více

Smlouva o dílo uzavřená podle občanského zákoníku

Smlouva o dílo uzavřená podle občanského zákoníku Smlouva o dílo uzavřená podle občanského zákoníku I. Smluvní strany 1. Objednatel: TEZA, s. r. o. Sídlo: F. V. Krejčího 405, Česká Třebová 560 02 IČO: 62061739 DIČ: CZ62061739 Zápis v OR vedeným u KS v

Více

S M LO UVA O D Í LO podle 536 a následujících zákona 513/1991 Sb., Obchodní zákoník v platném znění

S M LO UVA O D Í LO podle 536 a následujících zákona 513/1991 Sb., Obchodní zákoník v platném znění S M LO UVA O D Í LO podle 536 a následujících zákona 513/1991 Sb., Obchodní zákoník v platném znění 1. jméno, sídlo: Oblastní charita Most, P. Jilemnkcého 2457, 424 01 Most IČ: 70828920 zastoupení: Mgr.

Více

SMLOUVA O DÍLO. (dále jen smlouva ) uzavřená podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník )

SMLOUVA O DÍLO. (dále jen smlouva ) uzavřená podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) SMLOUVA O DÍLO (dále jen smlouva ) uzavřená podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) Číslo smlouvy objednatele: 1346/2016SML Číslo smlouvy zhotovitele:...

Více

SMLOUVA O DÍLO č.. dle 2586 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku. 1... se sídlem., za níž jedná..

SMLOUVA O DÍLO č.. dle 2586 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku. 1... se sídlem., za níž jedná.. SMLOUVA O DÍLO č.. dle 2586 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku 1.... se sídlem., za níž jedná.. Výpis z obchodního rejstříku tvoří přílohu této smlouvy č.1 (dále jen Objednatel

Více

SMLOUVA O DÍLO. Uzavřená mezi smluvními stranami ve smyslu jednotlivých ustanovení Obchodního zákoníku č /sb.

SMLOUVA O DÍLO. Uzavřená mezi smluvními stranami ve smyslu jednotlivých ustanovení Obchodního zákoníku č /sb. SMLOUVA O DÍLO Uzavřená mezi smluvními stranami ve smyslu jednotlivých ustanovení Obchodního zákoníku č.51311991/sb. SMLUVNÍ STRANY Objednatel: Obecní úřad Větřní Sídlo: Na Žofině 191,382 11 Větřní IČO:

Více

KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy

KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy I. Smluvní strany VÍTKOVICE ARÉNA, a.s. Sídlo: Ruská 3077/135, 700 30 Ostrava - Zábřeh IČ: 25911368 DIČ: CZ25911368 Zastoupená: Mgr.

Více

SMLOUVA O DÍLO č. 1/2013/pam.

SMLOUVA O DÍLO č. 1/2013/pam. SMLOUVA O DÍLO č. 1/2013/pam. uzavřená podle 536 a následujících zákona číslo 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, v platném znění I. Smluvní strany 1.1. Objednatel: město Brandýs nad Orlicí zastoupené Petrem

Více

SMLOUVA O DÍLO číslo.

SMLOUVA O DÍLO číslo. SMLOUVA O DÍLO číslo. uzavřená podle ustanovení 536 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů I. Smluvní strany 1.1 Objednatel: 1.2 Zhotovitel:.. Zastoupený:..

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů 1. SMLUVNÍ STRANY

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů 1. SMLUVNÍ STRANY KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Dodávka technologie hrubotřídění pro společnost PRAGOTRADE spol. s. r. o. 1. SMLUVNÍ STRANY

Více

KUPNÍ SMLOUVA č... uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA č... uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA č... uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany Název: Univerzita Karlova, Pedagogická fakulta Sídlo: Magdalény Rettigové

Více

S M L O U V A O D Í L O na zhotovení projektové dokumentace akce

S M L O U V A O D Í L O na zhotovení projektové dokumentace akce S M L O U V A O D Í L O na zhotovení projektové dokumentace akce Stavební připravenost lokality OPIS uzavřená níže uvedeného dne měsíce a roku dle ustanovení 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., v platném

Více

II. TERMÍNY A MÍSTO PLNĚNÍ

II. TERMÍNY A MÍSTO PLNĚNÍ SMLOUVA O DÍLO uzavřená v souladu s ustanovením 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen občanský zákoník ), níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi stranami: 1. Kulturní

Více

SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, dále jen OZ

SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, dále jen OZ SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, dále jen OZ Smluvní strany 1. Objednatel Mateřská škola Ostrava Dubina, F. Formana 13,

Více

Smlouva o dílo č. 8/2018-VI

Smlouva o dílo č. 8/2018-VI SoD Č. 8/2018-VI - MŠ Větřní č. p. 294 - Obnova sociálních zařízení, rozvodů vody a kanalizace Smlouva o dílo č. 8/2018-VI Uzavřená podle 2586 a následujících,, zákona Č. 89/2012, občanský zákoník 1. Zhotovitel:

Více

Kupní smlouva. III. Kupní cena 3.1 Kupní cena byla stanovena dohodou smluvních stran na základě nabídky prodávajícího v následující výši:.

Kupní smlouva. III. Kupní cena 3.1 Kupní cena byla stanovena dohodou smluvních stran na základě nabídky prodávajícího v následující výši:. Kupní smlouva uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku v souladu s č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění (dále jen občanský zákoník ) mezi: Prodávajícím: Se sídlem IČO: Zastoupena Společnost

Více

Kupní smlouva. Vybavení školy nábytkem 1

Kupní smlouva. Vybavení školy nábytkem 1 Kupní smlouva Vybavení školy nábytkem 1 KUPNÍ SMLOUVA I. Smluvní strany 1. Název: Základní škola Karlovy Vary, Poštovní 19, příspěvková organizace Sídlo: Poštovní 19, 360 01 Karlovy Vary Zastoupena: Mgr.

Více

VZ č.j. A-78/2017 Gastrotechnologie pro základní školu - závazný návrh smlouvy SMLOUVA O DÍLO. tel.:

VZ č.j. A-78/2017 Gastrotechnologie pro základní školu - závazný návrh smlouvy SMLOUVA O DÍLO. tel.: SMLOUVA O DÍLO Objednatel: Městská část Praha Ďáblice Sídlo objednatele: Květnová 553/52, 182 00 Praha 8 IČ: 00231266 DIČ: CZ00231266 Osoba oprávněná jednat: Ing. Miloš Růžička, starosta MČ Kontaktní osoba:

Více

KUPNÍ SMLOUVA č. ORM/1423/7/2019

KUPNÍ SMLOUVA č. ORM/1423/7/2019 KUPNÍ SMLOUVA č. ORM/1423/7/2019 uzavřená podle ustanovení 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů I. SMLUVNÍ STRANY 1.1 KUPUJÍCÍ: Město Ústí nad Orlicí

Více

KUPNí SMLOUVA. uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník v platném znění mezi smluvními stranami, kterými jsou:

KUPNí SMLOUVA. uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník v platném znění mezi smluvními stranami, kterými jsou: KUPNí SMLOUVA uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník v platném znění mezi smluvními stranami, kterými jsou: na straně jedné: a na straně druhé: se sídlem: zastoupená: zapsána:

Více

SMLOUVA O DÍLO č.../2016

SMLOUVA O DÍLO č.../2016 SMLOUVA O DÍLO č..../2016 uzavřená podle ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely smluvní strany: Objednatel: Hotelová

Více

Smlouva o dílo č

Smlouva o dílo č Smlouva o dílo č. 20160601 uzavřená podle ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Čl. 1 Smluvní strany Objednatel: Obec Pletený Újezd Sídlem: Kladenská 40, 273 51 Pletený Újezd

Více

Smlouva o dílo. (dále jen objednatel )

Smlouva o dílo. (dále jen objednatel ) Smlouva o dílo kterou níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely ve smyslu 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, v platném znění, tyto smluvní strany: Objednatel: Česká republika - Státní

Více

O nít,o. 1. Smluvní strany. 1. Objednatel Město Duchcov, nám. Republiky 5, Duchcov CZ Bohuslava Moszová, DiS.

O nít,o. 1. Smluvní strany. 1. Objednatel Město Duchcov, nám. Republiky 5, Duchcov CZ Bohuslava Moszová, DiS. UNIPLAST - dux s.r.o., Kubátova 74, 41722 Háj u Duchcova Zastoupená.jednate/é společnosti p. Zdeňkem Žejdlíkem, ItO 25481541, DIt CZ 25481541 DR: oddíl C, vložka 20521 u Kraj, soudu v Ústí NIL, Bankovní

Více

N Á V R H KUPNÍ SMLOUVY KRPK-9142/ČJ VZ. I. Smluvní strany

N Á V R H KUPNÍ SMLOUVY KRPK-9142/ČJ VZ. I. Smluvní strany N Á V R H KUPNÍ SMLOUVY KRPK-9142/ČJ-2010-1900VZ dle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) I. Smluvní strany 1. Prodávající: Název..

Více

SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 536 a násl. zákona č.513/1991 Sb., ve znění pozdějších předpisů, obchodní zákoník

SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 536 a násl. zákona č.513/1991 Sb., ve znění pozdějších předpisů, obchodní zákoník SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 536 a násl. zákona č.513/1991 Sb., ve znění pozdějších předpisů, obchodní zákoník Č.j.: KRPU-98594- /ČJ-2011-0400VZ Smluvní strany Objednatel Název: Česká republika - Krajské

Více

KUPNÍ SMLOUVA DODÁVKA TECHNOLOGIÍ PRO MONITORING A TRASOVÁNÍ KANALIZAČNÍHO POTRUBÍ

KUPNÍ SMLOUVA DODÁVKA TECHNOLOGIÍ PRO MONITORING A TRASOVÁNÍ KANALIZAČNÍHO POTRUBÍ Příloha č. 2 zadávací dokumentace KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník ( občanský zákoník ) DODÁVKA TECHNOLOGIÍ PRO MONITORING A TRASOVÁNÍ KANALIZAČNÍHO

Více

SMLOUVA O DÍLO dle ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

SMLOUVA O DÍLO dle ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Příloha č. 3 výzvy k podání nabídky SMLOUVA O DÍLO dle ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník I. Smluvní strany Základní škola a mateřská škola Na Beránku v Praze 12 se sídlem:

Více

SMLOUVA O DíLO č. dle 536 a následujících Obchodního zákoníku č. 513/91 Sb., v platném znění

SMLOUVA O DíLO č. dle 536 a následujících Obchodního zákoníku č. 513/91 Sb., v platném znění SMLOUVA O DíLO č. dle 536 a následujících Obchodního zákoníku č. 513/91 Sb., v platném znění 1. Obec Jeseník nad Odrou se sídlem 74233 Jeseník nad Odrou 256, zastoupená Mgr. Tomášem Machýčkem kontakt:

Více

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů SMLOUVA O DÍLO uzavřená ve smyslu ust. 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník") 1. Smluvní strany 1.1 Sdružení pro likvidaci komunálního

Více

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO NÁVRH SMLOUVY O DÍLO I. Smluvní strany 1. Objednavatel: Město Rýmařov Se sídlem: náměstí Míru 230/1, 795 01 Rýmařov Zastoupena: Ing. Petrem Kloudou - starostou IČO: 00296317 Bankovní spojení: Česká spořitelna

Více

KUPNÍ SMLOUVA. číslo smlouvy: uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

KUPNÍ SMLOUVA. číslo smlouvy: uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Příloha č. 2 Zadávací dokumentace KUPNÍ SMLOUVA číslo smlouvy: uzavřená podle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Obchodní firma: [doplní uchazeč] se

Více

K U P N Í S M L O U V A

K U P N Í S M L O U V A K U P N Í S M L O U V A Příloha č. 1 ÚZSVM ÚP České Budějovice č. /2015 uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) na veřejnou zakázku s názvem

Více

SMLOUVA O DÍLO 3/2015 uzavřená podle 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, dále jen OZ

SMLOUVA O DÍLO 3/2015 uzavřená podle 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, dále jen OZ SMLOUVA O DÍLO 3/2015 uzavřená podle 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, dále jen OZ Smluvní strany 1. Mateřská škola Ostrava Dubina, F. Formana 13, příspěvková

Více

SMLOUVA O DÍLO č. ORM/1522/8/2018

SMLOUVA O DÍLO č. ORM/1522/8/2018 SMLOUVA O DÍLO č. ORM/1522/8/2018 uzavřená podle ustanovení 2586 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů I. SMLUVNÍ STRANY 1.1 OBJEDNATEL: Město Ústí nad Orlicí

Více

Návrh kupní smlouvy. uzavřené ve smyslu ustanovení 2085 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník ( občanský zákoník ) ( smlouva )

Návrh kupní smlouvy. uzavřené ve smyslu ustanovení 2085 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník ( občanský zákoník ) ( smlouva ) Příloha č. 1 zadávací dokumentace Návrh kupní smlouvy uzavřené ve smyslu ustanovení 2085 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník ( občanský zákoník ) ( smlouva ) Nákup nádob na odpad pro obec Vranovice

Více

35JM oz>: G. SMLOUVA O DtLO. uzavřená dle 2586 a naši. zákona č. 89/2012 Sb" občanského (dále " občanský zákoník") mezi:

35JM oz>: G. SMLOUVA O DtLO. uzavřená dle 2586 a naši. zákona č. 89/2012 Sb občanského (dále  občanský zákoník) mezi: 35JM oz>: G SMLOUVA O DtLO uzavřená dle 2586 a naši. zákona č. 89/2012 Sb" občanského (dále " občanský zákoník") mezi: Objednatel: zastoupeny: se sídlem: ČI. I. Smluvní strany Obec Psáry Milanem Váchou,

Více

S M L O U V A O D Í L O č.../2009

S M L O U V A O D Í L O č.../2009 S M L O U V A O D Í L O č.../2009 uzavřená podle 536 a násl. Obchodního zákoníku č. 513/1991 Sb. v platném znění mezi : I. Smluvní strany 1.1 Objednatel:...... Bankovní spojení:...... Číslo účtu:......

Více

KUPNÍ SMLOUVA č. uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA č. uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA č. uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany Název: Univerzita Karlova, Pedagogická fakulta Sídlo: Magdalény Rettigové 4/47,48,

Více

SMLOUVA O DÍLO č. 60/2016/OMM

SMLOUVA O DÍLO č. 60/2016/OMM SMLOUVA O DÍLO č. 60/2016/OMM uzavřena podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník 1. Smluvní strany 1. Město Kopřivnice Adresa: Štefánikova 1163, 742 21 Kopřivnice Zastoupeno: Ing. Kamil

Více

SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, dále jen OZ

SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, dále jen OZ SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, dále jen OZ Smluvní strany 1. Mateřská škola Ostrava Dubina, F. Formana 13, příspěvková

Více

S M L O U V A O D Í L O uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku ve smyslu ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb.

S M L O U V A O D Í L O uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku ve smyslu ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. Preambule: Tyto obchodní podmínky jsou vypracovány ve formě a struktuře smlouvy o dílo. Uchazeči do těchto obchodních podmínek pouze doplní údaje nezbytné pro vznik návrhu smlouvy (zejména vlastní identifikační

Více

Obchodní podmínky. Čl. 1 Předmět plnění

Obchodní podmínky. Čl. 1 Předmět plnění Příloha objednávky Obchodní podmínky Čl. 1 Předmět plnění Zhotovitel se zavazuje provést na svůj náklad a nebezpečí pro objednatele za podmínek níže uvedených dílo : viz objednávku (dále jen Dílo ) specifikované

Více

Kupní smlouva. Smluvní strany. 1. Předmět smlouvy JIHOČESKÝ KRAJ. se sídlem: zastoupený: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu:

Kupní smlouva. Smluvní strany. 1. Předmět smlouvy JIHOČESKÝ KRAJ. se sídlem: zastoupený: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: Kupní smlouva K U J C P 0 0 0 V 0 E J č. smlouvy kupujícího: SK/OINF/030/15 č. smlouvy prodávajícího VH -09-2015 Smluvní strany JIHOČESKÝ KRAJ se sídlem: zastoupený: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu:

Více

SMLOUVA O DÍLO. I. Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. I. Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO č. I. Smluvní strany 1. Střední průmyslová škola elektrotechniky a informatiky Ostrava, příspěvková organizace Se sídlem: Kratochvílova 1490/7, Ostrava Moravská Ostrava, PSČ 702 00 Zastoupena:

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) Článek I. Smluvní strany Obec Planá Sídlo: Planá 59, 370 01 České

Více

KUPNÍ SMLOUVA.j. MV-62107/SIK uzav ená na základ rámcové smlouvy . MV /P-2010 Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA.j. MV-62107/SIK uzav ená na základ rámcové smlouvy . MV /P-2010 Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA č.j. MV-62107/SIK5-2011 (dále jen smlouva ) uzavřená na základě rámcové smlouvy č. MV-74773-80/P-2010 (dále jen rámcová smlouva ) dle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník,

Více

SMLOUVA O DÍLO. I. Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. I. Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO I. Smluvní strany Odběratel - objednatel Mateřská škola Ostrava Dubina, F. Formana 13, příspěvková organizace sídlo: F. Formana 251/13, 700 30 Ostrava Dubina zastoupena: Bc. Martinou Rakovou

Více

Článek I. Předmět smlouvy

Článek I. Předmět smlouvy PŘÍLOHA Č. 3 Zadávací dokumentace NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY dle 409 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník) Smluvní strany: 1. Objednatel: Univerzita

Více

SMLOUVA O DÍLO 1. SMLUVNÍ STRANY. Jamnická 270, 738 01 Frýdek-Místek Mgr. Barbora Mazurová ředitelka ZŠaMŠ Staré Město IČ: 70983950

SMLOUVA O DÍLO 1. SMLUVNÍ STRANY. Jamnická 270, 738 01 Frýdek-Místek Mgr. Barbora Mazurová ředitelka ZŠaMŠ Staré Město IČ: 70983950 Příloha č.1 SMLOUVA O DÍLO na akci Rekonstrukce IT učebny nábytek. uzavřená podle 536 až 565 obchodního zákoníku a 2586 odst.1 NOZ a násl. tohoto zákona ve znění pozdějších předpisů 1. SMLUVNÍ STRANY Název

Více

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená v souladu s 2586 a násl. občanského zákoníku

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená v souladu s 2586 a násl. občanského zákoníku SMLOUVA O DÍLO uzavřená v souladu s 2586 a násl. občanského zákoníku Níže uvedeného dne, měsíce a roku byla uzavřena mezi smluvními stranami smlouva o dílo tohoto znění: Čl. I. Smluvní strany 1. Objednatel

Více

Smlouva o dílo. uzavřená dle 2582 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

Smlouva o dílo. uzavřená dle 2582 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník I. Smluvní strany Smlouva o dílo uzavřená dle 2582 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Obec Zvole se sídlem OÚ: Hlavní 33 252 45 Zvole jednající: Ing. Miroslavem Stoklasou starostou obce IČ 00241890

Více

Smlouva o dílo. uzavřená dle ustanovení 2586 a následujících zákona mimo 2620 č. 89/2012 Sb., Občanského zákoníku, v platném znění. I.

Smlouva o dílo. uzavřená dle ustanovení 2586 a následujících zákona mimo 2620 č. 89/2012 Sb., Občanského zákoníku, v platném znění. I. Smlouva o dílo uzavřená dle ustanovení 2586 a následujících zákona mimo 2620 č. 89/2012 Sb., Občanského zákoníku, v platném znění I. Smluvní strany Objednatel: Městské služby Rýmařov, s.r.o. Se sídlem

Více

Smlouva o dílo uzavřená dle 536 a násl. obch. zákoníku, v platném znění

Smlouva o dílo uzavřená dle 536 a násl. obch. zákoníku, v platném znění Smlouva o dílo uzavřená dle 536 a násl. obch. zákoníku, v platném znění I. Smluvní strany Objednatel : Město Petřvald Zastoupený : Jarmilou Skálovou starostkou Se sídlem : Gen.Svobody 511, 735 41 Petřvald

Více

SMLOUVA O DÍLO číslo:..

SMLOUVA O DÍLO číslo:.. SMLOUVA O DÍLO číslo:.. Zadavatel: Město Semily, zastoupené Městskou bytovou správou Semily, s.r.o. Sídlo: Husova 82, 513 13 Semily IČO: 00276111 DIČ: CZ00276111 Bankovní spojení: Zapsaný: V obchodním

Více

S m l o u v a o d í l o

S m l o u v a o d í l o Návrh smlouvy o dílo, příloha č. 5 zadávací dokumentace veřejné zakázky: Turistická rozhledna Dlažov S m l o u v a o d í l o uzavřená dle ust. 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění

Více

Příloha č. 4 SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ SLUŽEB

Příloha č. 4 SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ SLUŽEB Příloha č. 4 SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ SLUŽEB uzavřená podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů I. SMLUVNÍ STRANY: Objednatel Základní škola, Základní

Více

Kupní smlouva podle 2586 a násl. zákona číslo 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen NOZ)

Kupní smlouva podle 2586 a násl. zákona číslo 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen NOZ) Kupní smlouva podle 2586 a násl. zákona číslo 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen NOZ) I. Smluvní strany 1.1. Prodávající: (doplní uchazeč) Zapsaný v Obchodním rejstříku vedeném u

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů. I.

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů. I. KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Kupující: Sídlo: IČ: 27791637 DIČ: Jednající: I. Smluvní strany ARS rozvojová agentura, s.r.o.

Více

Objednatel: Název a sídlo: Společenství vlastníků Sečská 27/1855 Sečská 1855/27 Praha

Objednatel: Název a sídlo: Společenství vlastníků Sečská 27/1855 Sečská 1855/27 Praha Smlouva o dílo číslo 563/27 uzavřená podle 536 a násl. z.č. 513/1991 Sb.,obchodní zákoník -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

SMLOUVA O DÍLO. I. Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. I. Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO I. Smluvní strany Odběratel - objednatel Mateřská škola Ostrava Dubina, F. Formana 13, příspěvková organizace sídlo: F. Formana 251/13, 700 30 Ostrava Dubina zastoupena: Bc. Martinou Rakovou

Více

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená dle 2586 a 2630 a násl. zákona 89/2013 Sb., občanský zákoník. na akci

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená dle 2586 a 2630 a násl. zákona 89/2013 Sb., občanský zákoník. na akci SMLOUVA O DÍLO uzavřená dle 2586 a 2630 a násl. zákona 89/2013 Sb., občanský zákoník na akci Oprava páteřní cesty na pohřebišti v Brně - Králově Poli Smluvní strany 1. Objednatel Správa hřbitovů města

Více

Kupní smlouva uzavřená podle 409 a násl. obchodního zákoníku I. Smluvní strany

Kupní smlouva uzavřená podle 409 a násl. obchodního zákoníku I. Smluvní strany číslo smlouvy kupujícího: číslo smlouvy prodávajícího: uchazeč v dále uvedené smlouvě řádně a správně doplní údaje na zeleně vyznačených místech dle své předkládané nabídky 1.1. Prodávající: Prodávající:

Více

Restaurování krucifixu u kostela v Cotkytli

Restaurování krucifixu u kostela v Cotkytli SMLOUVA O DÍLO č. uzavřená podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Restaurování krucifixu u kostela v Cotkytli Článek I. Smluvní strany 1.1. Objednatel: Obec Cotkytle zastoupené starostou

Více

Kupní smlouva. č prodávajícího

Kupní smlouva. č prodávajícího K U JC P 0 1 9C X M 3 Kupní smlouva Okupujícího č. 2015011 prodávajícího p / v / r /p /^ y - í í Smluvní strany JIHOČESKÝ KRAJ se sídlem: zastoupený: IČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: U Zimního stadionu

Více

za zhotovitele je oprávněn jednat ve věcech: smluvních:

za zhotovitele je oprávněn jednat ve věcech: smluvních: Smlouva o dílo č. smlouvy ze strany zhotovitele 233-IX-11 č. smlouvy ze strany objednatele. uzavřená podle 536 a násl. obchodního zák. č. 513/91 Sb. v platném znění. I. Smluvní strany Objednatel: Název

Více

Smlouva o dílo č. 02/2014

Smlouva o dílo č. 02/2014 Smlouva o dílo č. 02/2014 podle ust. 536 a násl. obchodního zákoníku uzavřená níže uvedeného, dne, měsíce a roku mezi těmito smluvními stranami: Objednatel: sídlo: Ústav územního rozvoje Jakubské nám.

Více

Smlouva o dodávkách potravin

Smlouva o dodávkách potravin Smlouva o dodávkách potravin Níže uvedeného dne, měsíce a roku byla uzavřena mezi uvedenými smluvními stranami smlouva ve smyslu ust. 1746 odst. 2 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., obchodní zákoník, ve znění

Více

SMLOUVA O DÍLO. název/jméno: se sídlem: zapsaný v:

SMLOUVA O DÍLO. název/jméno: se sídlem: zapsaný v: SMLOUVA O DÍLO uzavřená mezi Obec Nepolisy se sídlem: Nepolisy 75, 503 63 Nepolisy IČ: 00269212 DIČ: CZ00269212 zastoupená: Ing. Dušanem Šustrem, starostou (dále jen objednatel ) Číslo účtu: 1080782309/0800

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) Článek I. Smluvní strany Obec Chvalšiny Sídlo: Chvalšiny 38,

Více

SMLOUVA O DÍLO na zateplení MŠ - Týnec nad Labem. uzavřená podle ust. 2586 an. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění

SMLOUVA O DÍLO na zateplení MŠ - Týnec nad Labem. uzavřená podle ust. 2586 an. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění SMLOUVA O DÍLO na zateplení MŠ - Týnec nad Labem uzavřená podle ust. 2586 an. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění mezi smluvními stranami: Město Týnec nad Labem Sídlem: Týnec nad Labem,

Více

Smlouva o dílo č. 1/2016 (uzavřená pod 2586 občanského zákoníku )

Smlouva o dílo č. 1/2016 (uzavřená pod 2586 občanského zákoníku ) Smlouva o dílo č. 1/2016 (uzavřená pod 2586 občanského zákoníku ) I. Smluvní strany 1. Objednavatel: Obec Útušice Útušice 59 332 09 Štěnovice IČ: 00257354 DIČ: CZ00257354 Zastoupená: Ing. Václav Fink,

Více

SMLOUVA O DÍLO č /86/

SMLOUVA O DÍLO č /86/ SMLOUVA O DÍLO č. 155-112/86/2012-4218 I. Smluvní strany 1. Česká republika Ministerstvo obrany Se sídlem Tychonova 1, Praha 6, 160 00 Praha 6 jejímž jménem jedná: velitel Vojenského zařízení 4218 Štěpánov

Více

Čl. 2 Předmět plnění. Čl. 3 Termíny a místo plnění. Čl. 4 Cena díla

Čl. 2 Předmět plnění. Čl. 3 Termíny a místo plnění. Čl. 4 Cena díla Čl. 2 Předmět plnění Zhotovitel se touto smlouvou zavazuje provést na svůj náklad a nebezpečí pro objednatele za podmínek níže uvedených dílo : Oprava skleníku v zahradě PNB (dále jen Dílo ) specifikované

Více

Smlouva o dodávce pracovního centra na posílení zručnosti

Smlouva o dodávce pracovního centra na posílení zručnosti Smlouva o dodávce pracovního centra na posílení zručnosti Střední škola - Podorlické vzdělávací centrum, Dobruška Se sídlem: Pulická 695, Dobruška 518 01 IČ: 71340726, není plátce DPH Bankovní spojení:

Více

K U P N Í S M L O U V A

K U P N Í S M L O U V A K U P N Í S M L O U V A uzavřená dle 2079 a násl. z.č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění uzavřená mezi níže uvedenými stranami: 1. SMLUVNÍ STRANY Kupující: Nemocnice Kyjov, příspěvková organizace

Více

KUPNÍ SMLOUVA Č.j. KRPP /ČJ VZ. I. Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA Č.j. KRPP /ČJ VZ. I. Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA Č.j. KRPP- 64307/ČJ-2011-0300VZ I. Smluvní strany 1. Prodávající: Název: IMPROMAT CZ spol. s r.o. Sídlo: U Hellady 697/4, PSČ 140 00 Praha 4 Pobočka: Kreuzmannova 18, PSČ 318 00 Plzeň Zastoupená:

Více

S M L O U V A O D Í L O

S M L O U V A O D Í L O S M L O U V A O D Í L O uzavřená ve smyslu ustanovení 536 a násl. obchodního zákoníku Článek 1 SMLUVNÍ STRANY 1. Objednatel: Česká republika Hasičský záchranný sbor Středočeského kraje Sídlo: Jana Palacha

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 409 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů.

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 409 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů. KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle 409 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany Příspěvková organizace: Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná

Více

SMLOUVA O DÍLO č. V 05 02 14

SMLOUVA O DÍLO č. V 05 02 14 SMLOUVA O DÍLO č. V 05 02 14 Uzavřena dle nového Občanského zákoníku č. 89/2012 Sb. I. Smluvní strany 1. Objednatel : Střední průmyslová škola stavební Ostrava, příspěvková organizace ul. Středoškolská

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ VE VĚCI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ VE VĚCI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU . ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ VE VĚCI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Dodávka posuvných regálů pro Agenturu pro podporu podnikání a investic CzechInvest PŘÍLOHA Č.3 Návrh smlouvy o dílo Dle

Více

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění 1. SMLUVNÍ STRANY 1.1 TATRA TRUCKS a.s. se sídlem Areál Tatry 1450/1, Kopřivnice, PSČ 742 21, IČO 014

Více

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO NÁVRH SMLOUVY O DÍLO I. SMLUVNÍ STRANY Zhotovitel Bankovní spojení: Číslo účtu: Osoba pověřená jednáním ve věcech realizace stavby (stavbyvedoucí): Zápis dne. v obchodním rejstříku, vedeném u Krajského

Více

Návrh. SMLOUVA O DÍLO č. 17/2011/OMM. 1. Smluvní strany

Návrh. SMLOUVA O DÍLO č. 17/2011/OMM. 1. Smluvní strany Návrh SMLOUVA O DÍLO č. 17/2011/OMM uzavřena podle 536 a násl. obchodního zákoníku č. 513/1991 Sb. ve znění pozdějších předpisů 1. Smluvní strany 1. Město Kopřivnice Štefánikova 1163, 742 21 Kopřivnice

Více

I. Smluvní strany. Zastoupený: Ing. Kuba Pavel starosta

I. Smluvní strany. Zastoupený: Ing. Kuba Pavel starosta SMLOUVA O DÍLO (Smlouva o zhotovení stavby) MŠ Hálkova kuchyně výměna obkladů, dlažeb a vpustí uzavřená mezi níže uvedenými smluvními stranami dle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku

Více

SMLOUVA O DÍLO. ev. číslo smlouvy:

SMLOUVA O DÍLO. ev. číslo smlouvy: ev. číslo smlouvy: SMLOUVA O DÍLO 1. Karlovarský kraj Sídlo: Závodní 353/88, 360 06 Karlovy Vary IČO: 70891168 DIČ: CZ70891168 Zastoupený: Osoba oprávněná jednat jménem zadavatele: Jakub Pánik, náměstek

Více

Návrh SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 536 a následujících zákona č. 513/1991 Sb. a násl. v platném znění

Návrh SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 536 a následujících zákona č. 513/1991 Sb. a násl. v platném znění Návrh SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 536 a následujících zákona č. 513/1991 Sb. a násl. v platném znění 1. SMLUVNÍ STRANY: 1.1. Objednatel: Masarykovo muzeum v Hodoníně, příspěvková organizace se sídlem

Více

Smlouva o dílo č. KT/../2010 Aktualizace územně analytických podkladů ORP Litvínov

Smlouva o dílo č. KT/../2010 Aktualizace územně analytických podkladů ORP Litvínov Smlouva o dílo č. KT/../2010 Aktualizace územně analytických podkladů ORP Litvínov uzavřená dle 536 a násl. zákona č, 513/91 Sb. (dále jen obchodní zákoník) I. Smluvní strany 1.1 Pořizovatel : Město Litvínov

Více

Smlouva o dílo. Rekonstrukce sociálního zařízení ZŠ Volyně" I. Smluvní strany

Smlouva o dílo. Rekonstrukce sociálního zařízení ZŠ Volyně I. Smluvní strany Smlouva o dílo Uzavřená dle 2586 a následných, zákona č. 89/2012 Sb. na realizaci stavby Rekonstrukce sociálního zařízení ZŠ Volyně" I. Smluvní strany Objednatel: Město Volyně nám. Svobody 41 387 01 Volyně

Více

Smlouva o dílo uzavřená v souladu s ustanovením 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník v platném znění

Smlouva o dílo uzavřená v souladu s ustanovením 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník v platném znění Smlouva o dílo uzavřená v souladu s ustanovením 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník v platném znění Smluvní strany: Objednatel: Město Vyškov Se sídlem: Masarykovo náměstí 108/1, 682 01

Více

Smlouva o dílo č. E633-S-2337/2015. Čl. I. Smluvní strany.

Smlouva o dílo č. E633-S-2337/2015. Čl. I. Smluvní strany. Smlouva o dílo č. E633-S-2337/2015 č. zhotovitele: 15040/15 Na projekt stavby s názvem: uzavřena podle zákona č. 89/2012 Sb. Občanského zákoníku v platném znění, na základě zákona č. 235/2004 Sb. o dani

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 2085 a následujících zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů. Článek II.

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 2085 a následujících zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů. Článek II. KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle 2085 a následujících zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Článek I Smluvní strany Prodávající: ELKOPLAST CZ, s.r.o. Se sídlem: Zastoupený: Místo

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-125-009-13 ze dne 25.7.2013 "Rekonstrukce objektu Mladenovova v rámci ZŠ a MŠ ANGEL v Praze 12" - dodatek č. 1 ke smlouvě o dílo Rada městské části

Více