PODMÍNKY POUŽÍVÁNÍ. Uživatel se zavazuje používat Službu v souladu se zákonem a zde uvedenými Podmínkami.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "PODMÍNKY POUŽÍVÁNÍ. Uživatel se zavazuje používat Službu v souladu se zákonem a zde uvedenými Podmínkami."

Transkript

1 PODMÍNKY POUŽÍVÁNÍ 1. SOUHLAS Přístup na webovou stránku (dále jako Stránka) a / nebo stáhnutí aplikace/aplikací pro mobilní zařízení (dále jako Aplikace), se kterou je možné využívat herní platformu IDC (dále jako Služba) znamená výslovný a plný souhlas uživatele s podmínkami používání uvedenými v tomto dokumentu, jakož i s dokumenty Zřeknutí se zodpovědnosti, Politika soukromí, Pravidla komunity a určitými Pravidly každé hry (vše dohromady dále jen jako Podmínky). IDC Games, SL (dále jako IDC) si vyhrazuje právo kdykoliv měnit Podmínky s tím, že okamžitě informuje uživatele prostřednictvím poznámky na Stránce či při používání Aplikace. V případě, že uživatel ke službě přistupuje ze sociální sítě Facebook, spolu s těmito podmínkami dodatečně platí i podmínky používání a politika soukromí sítě Facebook. Uživatel se zavazuje používat Službu v souladu se zákonem a zde uvedenými Podmínkami. 2. VĚK Přístup ke Službě není omezen podle věku. U uživatelů mladších 18 let souhlasí s Podmínkami jejich jménem rodiče, popřípadě zákonní zástupci, kteří vykonávají rodičovskou povinnost. 3. SLUŽBA IDC si vyhrazuje právo kdykoliv ukončit uživatelům přístup k obsahu a ke Stránce Aplikace či Služby a to buď individuálně, nebo v plném rozsahu. Uživatelé se vzdávají jakýchkoliv práv, které mohou být uplatněny v souvislosti s tímto případem. 4. ÚČTY 4.1. Vytváření uživatelských účtů K používání služby je vyžadováno, že si uživatelé vytvoří osobní účet (dále jen jako Účet) k přístupu ke všem službám IDC. Při vytváření a aktualizaci Účtu budete vyzváni k poskytnutí určitých osobních informací firmě IDC, například jména, data narození, ové adresy a platební či účetní informace pro přístup ke službám, které nezprostředkovává mobilní operátor. V této souvislosti se zavazujete a oznamujete, že poskytnete IDC přesné informace a budete nás informovat, pokud v nich dojde k nějakým změnám. Tyto informace jsou přitom uchovávány a používány v souhladu s Podmínkami a zejména s jejich Politikou soukromí, která se týká ochrany osobních údajů Účet a přístupová data Během procesu vytváření Účtu a při budoucím přihlášení ke Službě budete vyzváni k výběru uživatelského jména a hesla (Přístupová data). IDC si vyhrazuje právo změnit jakékoliv uživatelské jméno a to kdykoliv a z jakéhokoliv důvodu, včetně, ale nikoliv výhradně, při tvrzení třetích stran, že uživatelské jméno porušuje jejich práva.

2 Vy sami nesete zodpovědnost za zachování důvěrnosti přístupových dat a tudíž i za jakékoliv jejich využití, které mohou vykonat třetí strany - včetně platebních služeb, ať už k nim dáte, či nedáte oprávnění. Pro zajištění bezpečnosti vašich přístupových je tedy nutné: a) Neměli byste s nikým sdílet vaše údaje a nedělat nic, co by mohlo ohrozit bezpečnost vašeho Účtu. b) Pokud jste si vědomi, nebo máte důvodné podezření, že bezpečnost vašeho účtu byla narušena, zejména včetně ztráty, krádeže nebo nepovoleného zveřejnění vašich Přístupových dat, měli byste to okamžitě oznámit firmě IDC a své údaje změnit Podmínky používání Účtu Kromě již uvedeného v souvislosti s bezpečností vašich přístupových údajů je váš Účet předmětem následujících pravidel: a) Nebudete vytvářet jakýkoliv Účet či přistupovat ke Službě, pokud nejste svéprávní, popřípadě nemáte povolení od rodičů či zákonných zástupců. b) Nesmíte mít více jak jeden Účet na jednu platformu či SRS a to v jakýkoliv moment. Také nesmíte vytvářet účet za použití falešné identity a informací, nebo jménem někoho jiného než vás. c) Nebudete vytvářet Účet či používat Službu, pokud jste byli odsouzeni za sexuální trestné činy. d) Nesmíte vytvářet nový Účet či využívat Službu v jakékoliv formě, pokud váš předešlý účet byl zrušen firmou IDC. e) Svůj účet musíte používat pouze za účelem zábavy. V souvislosti s tímto pravidlem byste neměli Účet využívat k inzerci, vnucování či přenášení obchodních sdělení, včetně řetěžových dopisů, nevyžádané počty či spamu (kam patří SPIM - Instantní SPAM zpráva a SPAM). f) Nesmíte používat svůj Účet při pokusech jakýmkoliv způsobem porušit zákon. g) Váš Účet nesmíte bez předchozího písemného souhlasu firmy IDC pronajímat, prodávat či převádět jakouokoliv formou. To platí i pro jakýkoliv objekt či virtuální měnu, které jsou s Účtem spjaté. Firma IDC si vyhrazuje právo takové převody schvalovat. h) Nesmíte přistupovat nebo používat jakýkoliv Účet, který byl pronajat, prodán či převeden jakoukoliv formou bez předchozího písemného souhlasu firmy IDC, která si vyhrazuje právo schvalovat takové převody. i) Pokud ke Službě přistupujete ze SRS, musí to být v souhladu s podmínkami dané služby a jejího používání a také v souhladu s těmito Podmínkami Vlastnictví Účtu Vytvoření účtu neznamená, že uživatel se stává jeho vlastníkem. Uživatel bere na vědomí a souhlasí, že jak Účet, tak všechny jeho prvky jsou výhradním majetkem firmy IDC Pozastavení a ukončení Účtu IDC si vyhrazuje právo ukončit jakýkoliv účet, který je neaktivní po dobu 90 dní. Pozastavení účtu může mít za následek nemožnost se k němu přihlásit, popřípadě se přihlásit ke Službě, nebo jakékoliv její části.

3 Porušení těchto Podmínek Uživatelem může taktéž vyústit k pozastavení či zrušení vašeho Účtu. Proto si IDC vyhrazuje právo, aniž by došlo k dotčení ostatních zdrojů, omezit, pozastavit, nebo ukončit přístup k vašemu Účtu, Službě nebo jejich částem a to jak s, tak i bez předchozího upozornění, pokud dojde z vaší strany k selhání při dodržování podmínek nebo má IDC důvodné podezření, že se tak děje. Jako výsledek takového omezení, pozastavení či zrušení můžete ztratit vaše uživatelské jméno či avatara a také veškeré výhody, privilegia a vyhrané a / nebo nakoupené předměty spojené s vaším Účtem. IDC přitom nebude muset při podobných ztrátách a následcích poskytovat odškodnění. Stejně tak můžete kdykoliv zrušit váš účet použítím příslušné sekce v uživatelském rozhraní Stránky či Aplikace, nebo zasláním u s požadavkem z vaší ové adresy použité při registraci na info@idcgames.com. 5. LICENCE Na základě vašeho souhlasu a v dalším souladu s Podmínkami vám IDC uděluje nevýhradní, nepřenosnou, odvolatelnou licenci pro přístup a používání Služby přes podporovaný webový prohlížeč nebo mobilní zařízení a to pouze pro osobní potřebu s omezenou osobní licencí pro nekomerční zábavní účely. 6. PRAVIDLA POUŽÍVÁNÍ 6.1. Obecná pravidla Kromě povinností zmíněných jinde v těchto Podmínkách používání, či v jiných dokumentech, které jsou součástí těchto Podmínek, souhlasíte i s tím, že ZA ŽÁDNÝCH OKOLNOSTÍ: - Nezneužijete technické služby IDC, což znamená mimo jiné i zasílání falešných hlášení o zneužití. - Nebudete používat falešné účty, cheaty, exploity, automatizovaný software, boty, hacky, mody, či jakýkoliv další neautorizovaný software třetích stran navržený ke změně či zásahům do Služby. - Nebudete používat Službu k navržení či k pomoci v návrhu cheatů, exploitů, automatizovaného software, botů, hacků, modů, či dalšího neautorizovaného software třetích stran navrženého ke změně či zásahům do Služby. - Změnit nebo způsobit změnu souborů, které jsou součástí Služby bez předchozího výslovného písemného souhlasu ze strany IDC. - Přerušit, přetížit, či pomáhat nebo asistovat u přerušení či přetížení (1) jakéhokoliv počítače či serveru, který nabízí či podporuje Službu (vše dohromady nazýváno jako Server ); nebo (2) požitek třetích stran ze Služby. - Zřídit, asistovat, nebo se zapojit do jakéhokoliv útoku, včetně jakékoliv distribuce virů, odepření přístupu ke Službě, nebo jiných pokusů o narušení Služby či používání a požitek třetích stran ze Služby. - Zasahovat do, nebo se pokusit zasahovat do řádného fungování Služby, nebo se připojit či používat Službu, celkově nebo jen částečně, jakýmkoliv způsobem, který nebyl výslovně povolen Podmínkami.

4 - Používání jakéhokoliv neautorizovaného softwaru třetích stran k přístupu, zachycování, odstraňování, nebo jinému sběru informací ze Služby, nebo skrz ně, nebo které slouží jako tranzit ze Služby či do Služby, včetně, ale nikoliv výhradně jakýkoliv software, který čte části z RAM, nebo z přenosu síťového provozu používaného Službou za účelem uložení informací o herních postavách, předmětech či prostředí. Tímto bodem není dotčeno právo firmy IDC na možnost použít dle svého vlastního uvážení některá uživatelská rozhraní třetích stran. - Zachycovat, zkoumat a podobně, pozorovat jakýkoliv proprietární komunikační protokol, který je používán klientem, Serverem, Službou, ať už pomocí síťového analyzátoru, packetového čmuchala (packet sniffer) či jakéhokoliv jiného programu. - Používat jakýkoliv automatizovaný systém a dělat jakoukoliv akci, která není na základě uvážení IDC a může mít za následek nepřiměřené či nepřijatelné nasycení infrastruktury - Předávat jakékoliv standardní, robotem vyloučené hlavičky a jiná opatření, která můžeme považovat za zakázaný přístup ke Službě. Dále pak používat jakýkoliv software, technologii či zařízení na zasílání obsahu či zpráv, nebo na průzkum webových stránek za účelem vytažení a manipulace s daty (odborně se taková činnost nazývá web scraping a software web spider nebo web crawler). - Použít, umožnit, vytvořit či spravovat jakoukoliv neoprávněnou Službu (včetně, ale nikoliv výhradně té zdarma): (1) jakýkoliv neautorizovaný přístup či pokus napodobit jakoukoliv část ze serveru; nebo (2) jakékoliv spojení, které využívá programů, nástrojů či proprietárního softwaru, který není výslovně schválený společností IDC. - Provádět reverzní inženýrství, dekompilovat, rozebírat, dešifrovat a podobně, snažit se získat zdroj jakéhokoliv softwaru či jiného intelektuálního vlastnictví používaného k poskytování Služby, nebo získat informace ze Služby metodamy, které nejsou výslovně povolené IDC kodexem. - Nahrávat či přenášet, nebo se pokoušet uploadovat či přenášet bez výslovného souhlasu IDC jakýkoliv software, který se chová jako pasivní či aktivní kolekce či přenos informací, včetně, ale nikoliv výhradně, mechanismu prázdných obrázků formátu Graphics Interchange Format (GIFy) v rozlišení 1x1, web beaconů (web bugů), cookies či jakéhokoliv dalšího podobného softwaru (někdy označovaného jako "spyware" či "pasivní kolektivní mechanismy" či "MRP"). - Snažit se získat neoprávněný přístup ke Službě, třetím Účtům či počítačům, nebo serverům, nebo sítím připojeným ke Službě přes něco jiného než přes uživatelské rozhraní poskytnuté IDC, včetně, ale nikoliv výhradně vyhýbáním či manipulací, nebo pokusem obejít či zmanipulovat, a také podpořit či pomáhat ostatním v obcházení či modifikaci jakéhokoliv zabezpečení, technologie, zařízení či softwaru, který je součástí Služby. - Zpřístupnit prostřednictvím Služby jakékoliv materiály či informace, která porušují jakákoliv autorská práva, ochranné známky, patenty, obchodní tajemství, práva na soukromí, práva na zveřejnění, nebo jakákoliv jiná práva jiné fyzické či právnické osoby, nebo se vydávat za jinou osobu včetně, kromě jiných, zaměstnanců firmy IDC. Zejména souhlasíte s tím nepřenášet, nedistribuovat, nebo nezpřístupňovat třetím stranám přes služby poskytované firmou IDC jakýkoliv materiál, který je v rozporu se zákonem. - Používat bez výslovného písemného souhlasu firmy IDC Službu, zcela, nebo jen zčásti, ke komerčním účelům, včetně, ale nikoliv výhradně: (1) povolování, autorizace či nabídky používat Službu, zcela, nebo jen zčásti, v internetové kavárně na počítačovém herním zařázení, nebo v jakémkoliv jiném komerčním zařízení, kde není internetové připojení zakázáno výše zmíněnými

5 pravidly; (2) sdělování či propagaci reklamní či komerční aktivity; nebo (3) sběru mincí a herního majetku za účelem prodeje. - Kopírovat, modifikovat nebo šířit obsah, který je předmětem práv na intelektuální vlastnictví zahrnutým ve Službě. - Vyžadovat nebo se pokoušet získávat osobní informace od ostatních uživatelů Služby. - Sbírat, shromážďovat nebo publikovat osobní informace ostatních prostřednictvím Služby, včetně osobních údajů vedoucí k totožnosti (v textu, obrázku či videu) nebo finančních informací. - Používat Službu, ať už celkově či její část, pro výpomoc, včetně levelování a sbírání předmětů, za kompenzaci jakéhokoliv druhu. - Přenášet nepovolenou komunikaci prostřednictvím Služby, včetně nevyžádané pošty, řetězových dopisů, spamu a jakéhokoliv materiálu, který podporuje malware, spyware a stahovatelné položky. - Pulikovat jakékoliv informace, které jsou urážlivé, výhružné, obscénní, pomlouvačné, hanlivé, nebo jinak urážlivé či nežádoucí z rasových, sexuálních, náboženských a jiných důvodů. - Zveřejňovat jakékoliv informace, které obsahují nahotu, nepřiměřené násilí, jsou urážlivé, nebo zveřejnit odkaz na takový obsah. - Obtěžovat nebo zkoušet obtěžovat, zneužívat, poškozovat, navrhovat či podněcovat k oběžování, poškodit jinou osobu či skupinu, včetně zaměstnanců IDC. - Vynakládat jakoukoliv činnost, která je dle IDC v rozporu s duchem či se smyslem Podmínek, včetně, ale nikoliv výhradně, vyhýbání se daňovým povinnostem a jejich manipulací. - Používat Službu v rozporu se zákony a předpisy či podporovat jejich porušování Interakce mezi uživateli Nesete plnou zodpovědnost za interakce, které uskutečňujete s ostatními uživateli Služby. IDC si vyhrazuje právo, ale nikoliv povinnost, zasahovat do sporů. Pokud tedy vedete spor s jedním či více uživateli, IDC se zprošťuje (včetně ředitelů, zástupců, zaměstnanců, agentů a přidružených podniků) jakýchkoliv nároků, požadavků a škod (skutečných i mimořádných) jakéhokoliv druhu a povahy známé i neznámé, které z něj vyplývají, nebo se sporu nějakým způsobem týkají. 7. PLATBY Jak používání Stránky, tak i stáhnutí mobilní Aplikace poskytující přístup ke službě je zdarma. Nicméně, některé služby přístupné přes zmíněné kanály (včetně licence k užívání některých virtuálních předmětů, nebo vylepšení vašeho bezplatného uživatelského účtu na Premium / VIP verzi) mohou podléhat platbě částky, jednorázové či vyžadující určitou metodu platby na různých platebních stránkách IDC (dále jen jako "Obchod"). Platba za takové služby bude provedena tak, že navštívíte stránku Obchodu a / nebo Aplikace, vyberete si platební metodu, dostupnou v jakýkoliv moment, která může zahrnovat platbu přes

6 platební službu vašeho mobilního operátora a potvrdíte detaily vaší platby, které zůstanou zaznamenané ve vašem účtu a navíc i v panelu vašeho operátora. Uživatel je pak zodpovědný za veškeré celní a daňové poplatky vztahující se na tuto transakci. IDC může upravit stanovenou cenu za služby nabízené přes Stránku či Službu a to kdykoliv. Souhlasíte s tím, že IDC nemá povinnost vás odškodnit z jakéhokoliv důvodu, nebo poskytnout náhradu za nevyužité služby, které byly dostupné do ukončení vašeho Účtu na názkladě vašeho požadavku či z nařízení IDC. Vzhledem k tomu, že všechny služby dostupné na Stránce či Službě jsou poskytovány okamžitě po dokončení vašeho nákupu, berete na vědomí, že ztrácíte své právo na odstoupení od nákupu. Nicméně, v případě služeb s opakovanými platbami (předplatné) je můžete odvolat použitím příslušné sekce v uživatelském rozhraní na Stránce či v Aplikaci, nebo zasláním u na info@idcgames.com. 8. VIRTUÁLNÍ MĚNA A PŘEDMĚTY IDC vlastní nebo získala licenci na veškerý obsah na Stránce, v Aplikaci a ve Službě, včetně měny či virtuálních předměty, které v nich lze používat. Souhlasíte s tím, že nemáte žádná práva ani nárok na vlastnictví takového obsahu, mimo dočasných licencí udělených IDC, ať už za úplatu nebo bezplatně. Proto IDC zakazuje a neuznává jakoukoliv výměnu takového obsahu, včetně měny a virtuálních předmětů, která byla učiněna mimo Službu bez výslovného souhlasu firmy IDC. Účet jakéhokoliv uživatele, u kterého se zjistí, že podobné transakce provádí bude okamžitě zrušen Virtuální měna Různé služby dostupné na Službě mohou být zakoupeny zaplacením různých částek pomocí exkluzivních virtuálních mincí IDC či pomocí mincí třetích stran. Tyto virtuální mince mohou být získány každý den zdarma návštěvou jakékoliv z her v rámci Služby, ve formě odměn získaných hraním a / nebo nákupem balíčků těchto mincí v Obchodě, který se nachází na Stránce či v Aplikaci IDC. Jisté služby si můžete zakoupit také použitím Facebook Credits nebo je uplatnit prostřednictvím virtuální měny Facebook Credits. Pokud si zakoupíte Facebook Credits z webové stránky Facebook, vyjadřujete tím souhlas s Podmínkami plateb stránky Facebook, aniž by byla firma IDC součástí této transakce. V žádném z těchto případů IDC nevrací částky zaplacené uživatelem za nákup či výměnu samotných virtuálních měn nebo dalších věcí Virtuální předměty Ve Službě jsou dostupné různé virtuální předměty, jejichž použití může být přínosné pro uživatele. Právo využít tyto virtuální předměty lze získat jako odměnu, popřípadě ho lze získat v příslušném Obchodě IDC. Některé virtuální předměty, které jsou ve službě k dispozici, mohou být pak použity v různých hrách, kdy použití každého znich podléhá vlastním pravidlům těchto her. 9. UŽIVATELSKÝ OBSAH

7 Má se za to, že "Uživatelský obsah" je jakákoliv komunikace, obrázky, zvuky a další materiál, data a informace, včetně jakýchkoliv zpráv v chatu, které vy, nebo jakýkoliv jiný uživatel nahraje či přenáší přes Službu IDC. V souvislosti s vaším Uživatelským obsahem na něj udělujete IDC neexkluzivní, neomezené, trvalé, neodvolatelné, celosvětové, royalty-free, plně licencované právo, včetně práva na sublicence třetím stranám a práva využívat, reprodukovat, veřejně komunikovat a transformovat obsah jakýmkoliv známým způsobem, nebo způsobem, který bude vyvinut. Dále berete na vědomí a souhlasíte s tím, že váš Uživatelský obsah může zůstat zálohovaný, nebo se zálohovat i poté, co ho vymažete. Nahráním či jiným přenášením jakéhokoliv Uživatelského obsahu během používání Služby prohlašujete a zaručujete, že taková počínání či přenosy jsou: (a) přesné a nejsou důvěrné; (b) neporušují jakékoliv zákony, smluvní omezení či práva ostatních, a že máte povolení třetích stran, jejichž osobní informace či intelektuální vlastnictví může být zahrnuto v Uživatelském obsahu; (c) bez virů, adware, spyware, červů a dalších škodlivých programů. IDC si v každém případě vyhrazuje právo změnit či odstranit jakýkoliv Uživatelský obsah, který dle našeho názoru zahrnuje nevhodný obsah. Firma IDC není zodpovědná za Uživatelský obsah do té míry, není možné člověkem monitorovat veškerá data, která uživatel nahraje nebo přenese prostřednictvím Služby. Naše tecnologie nicméně dle našeho uvážení může monitorovat a / nebo nahrávat interakci, kterou navážete se Službou nebo dalšími Uživateli přes Službu, takže naši zaměstnanci mohou sledovat takový Obsah. Tímto neodvolatelně souhlasíte s podrobením se takovému sledování a nahrávání. 10. REKLAMA A PROPAGACE K pokrytí bezplatnosti Aplikace a Stránky berete na vědomí a souhlasíte, že IDC může poskytovat jak vlastní reklamy, tak reklamy třetích stran. Tudíž, krom jiných opatření, IDC může vložit odkazy na Stránku či do Aplikace na webové stránky třetích stran, za což můžete na oplátku získat pozvánku na účast v propagačních nabídkách, ve kterých lze obdržet výhody spojené se Službou (mince nebo virtuální předměty). Jste pak sami zodpovědní za veškeré počínání a povinnosti, které vám mohou vzniknout v rámci jakékoliv transakce se zmíněnými třetími stranami. IDC nepředstavuje či neručí za jakýkoliv obsah, předměty a / nebo služby nabízené třetími stranami, a to i v případě, že se objeví v reklamě na naší Stránce či v Aplikaci. Proto není firma IDC vázána na jakýkoliv nárok vznikající v rámci takového obsahu, předmětů a / nebo služeb třetích stran. IDC nemá žádnou kontrolu nad odkazovanými stránkami, takže nejsme zodpovědní za jejich obsah, obchodní praktiky nebo zásady ochrany soukromí. 11. ODPOVĚDNOST A ODŠKODNĚNÍ Ustanovení v této sekci zavazuje členy i po pozastavení či zrušení vašeho Uživatelského účtu či Služby Zřeknutí se záruk a odpovědnosti

8 Výslovně berete na vědomí a souhlasíte s tím, že váš přístup na Stránku, stahování aplikace a používání Služby je na vlastní nebezpečí, a že je poskytována "tak jak je" a, výslovně nebo implicitně, bez jakékoliv záruky kontinuity či jejího ponechání. Dále rozumíte tomu a souhlasíte s tím, že ani firma IDC a ani její zaměstnanci, ani pobočky či obchodní partneři neručí za to, že Stránka, Aplikace či Služba bude fungovat bez přerušení či bez chyb. Proto se vzdáváte jakéhokoliv nároku na zodpovědnost ze strany IDC, zaměstnanců této firmy či jejích poboček a obchodních spolupracovníků za jakékoliv škody či újmy způsobené přístupem, stahováním nebo používáním Stránky, Aplikace nebo Služby, včetně těch, které vyplývají z chování druhých, ať už členů nebo nečlenů Kompenzace Souhlasíte s tím, že odškodníte IDC za jakékoliv škody, které mohou být důsledkem vašeho používání Služby, vašeho porušení těchto Podmínek, nebo vaším prohlášením. Také převezmete náklady na obhajobu právních zájmů IDC za výše uvedených předpokladů a souhlasíte ve spolupráci v této věci. IDC se bude snažit vás upozornit v případě veškerých takových požadavků, žalob nebo řízení, které se vztahují k vaší osobě, abyste si toho byli vědomi. 12. PŘEVOD Firma IDC může převést či přenést tyto práva a povinnosti, které pro ni vyplývají z Podmínek, a to zcela, nebo jen zčásti, kdykoliv a jakékoliv třetí osobě i bez obdržení souhlasu uživatelů. Uživatelé nesmí převést či delegovat práva a povinnosti, které pro ně vyplývají z Podmínek, a to ať už zcela, nebo zčásti, žádné třetí straně bez předchozího psaného souhlasu IDC. Žádný převod či přenesení proto nebude bez takového souhlasu platné a uznávané firmou IDC. 13. OBECNÁ USTANOVENÍ Platné právní předpisy a jurisdikce Podmínky a veškerá příslušná práva a povinnosti, která platí pro uživatele a IDC, jsou předmětem španělského práva. V případě jakéhokoliv sporu, který může vzniknout při výkladu a uplatňování Podmínek, se Uživatelé a firma IDC vzdávají jurisdikce ve svém teritoriu, která může být platná, a obě strany budou podléhat jurisdikci soudů ve městě Madrid, pokud to dovolí právní předpisy v každém z teritorií Platnost Uživatelé a IDC souhlasí, že v případě, že některá část těchto Podmínek nebo jiného dokumentu, který je nedílnou součástí podmínek, je považována za nezákonnou či nevymahatelnou, ať už zcela, či zčásti, jakýmkoliv soudem v příslušné jurisdikci, tak jedině na základě tohoto zjištění nebude/nebudou takové/taková ustanovení účinné/účinná. To však neovlivní zbývající ustanovení Podmínek, která i poté zůstanou v plné platnosti a účinnosti.

9 13.3. Nemožnost zřeknutí se práv IDC sice od Uživatele nevyžaduje přísné plnění jakékoliv z povinností nebo uplatňování jakéhokoliv práva v rámci těchto Podmínek, ale tato skutečnost nesmí být vykládána jako zřeknutí se příslušných práv a povinností, nebo není možné na základě této skutečnosti kdykoliv požadovat o uplatnění takových práv a povinností na určitý případ a podobně.

Neposkytujeme žádné záruky ani prohlášení, že používání jakýchkoli materiálů zobrazených na těchto stránkách neporuší práva třetích osob.

Neposkytujeme žádné záruky ani prohlášení, že používání jakýchkoli materiálů zobrazených na těchto stránkách neporuší práva třetích osob. Podmínky používání Vítejte na stránkách společnosti Eli Lilly (dále jen Lilly ). Používáním těchto stránek souhlasíte s dodržováním následujících podmínek a všech příslušných zákonů a předpisů. Pokud nesouhlasíte

Více

Podmínky užívání webových stránek Nadace Bohuslava Martinů

Podmínky užívání webových stránek Nadace Bohuslava Martinů Podmínky užívání webových stránek Nadace Bohuslava Martinů (dále jen Podmínky ) Před zahájením užívání webových stránek Nadace Bohuslava Martinů umístěných na internetovém serveru www.martinu.cz si prosím

Více

Podmínky užití mobilní aplikace Fishsurfing

Podmínky užití mobilní aplikace Fishsurfing Podmínky užití mobilní aplikace Fishsurfing Instalací mobilní aplikace Fishsurfing (dále jen aplikace ) a provedenou registrací nebo přihlášením do aplikace uživatel aplikace souhlasí s těmito podmínkami

Více

Všeobecné smluvní podmínky užívání

Všeobecné smluvní podmínky užívání Všeobecné smluvní podmínky užívání služeb poskytovaných na serveru Ovcee.cz (dále jen Podmínky ) Nahráním souboru na server Ovcee.cz nebo zaregistrováním se a vytvořením účtu uživatele souhlasí uživatel

Více

Smlouva o BlackBerry ID

Smlouva o BlackBerry ID Smlouva o BlackBerry ID Smlouva o BlackBerry ID neboli " smlouva" tvoří právní dohodu mezi společností Research In Motion Limited nebo její dceřinou nebo sesterskou společností, jak je uvedeno v BBSLA

Více

LICENČNÍ PODMÍNKY truconnexion, a.s.

LICENČNÍ PODMÍNKY truconnexion, a.s. LICENČNÍ PODMÍNKY truconnexion, a.s. (účinné od 01/01/2017) 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1 Tyto Licenční podmínky společnosti truconnexion, a.s., IČO: 25130331, se sídlem: Kosmonosy, Boleslavská 199, PSČ 29306

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ PODMÍNEK PRO ZÁKAZNICKOU SEKCI. 1) Základní ustanovení

ÚPLNÉ ZNĚNÍ PODMÍNEK PRO ZÁKAZNICKOU SEKCI. 1) Základní ustanovení ÚPLNÉ ZNĚNÍ PODMÍNEK PRO ZÁKAZNICKOU SEKCI 1) Základní ustanovení Vlastníkem a provozovatelem internetového systému Zákaznické sekce (dále jen Sekce ) je společnost SMS, s. r. o. Teplice, která je v souladu

Více

LICENČNÍ PODMÍNKY pro užití softwarového programu FINYS a souvísejících služeb

LICENČNÍ PODMÍNKY pro užití softwarového programu FINYS a souvísejících služeb LICENČNÍ PODMÍNKY pro užití softwarového programu FINYS a souvísejících služeb 1. Úvodní ustanovení 1.1. Obecná ustanovení Tyto licenční podmínky (dále jen licenční podmínky ) společnosti ebrothers Software

Více

The Insiders: kampaň HP (originální inkousty a tonery HP)

The Insiders: kampaň HP (originální inkousty a tonery HP) The Insiders: kampaň HP (originální inkousty a tonery HP) Všeobecná ustanovení a smluvní podmínky The Insiders Listopad 2018 Účastí v této kampani se stáváte registrovaným uživatelem Insiderové sítě (The

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky obchodní společnosti Takeplace, s.r.o. se sídlem Roubalova 383/13, 602 00 Brno, CZ IČ: 29208602 DIČ: CZ29208602 Zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně,

Více

Všeobecné obchodní podmínky a podmínky pro používání služeb Takeplace

Všeobecné obchodní podmínky a podmínky pro používání služeb Takeplace Všeobecné obchodní podmínky a podmínky pro používání služeb Takeplace Článek 1 - Obecná ustanovení 1.1. Tyto Všeobecné obchodní podmínky a podmínky pro používání služeb Takeplace (dále též jen VOP ) upravují

Více

Podmínky poskytování služeb

Podmínky poskytování služeb Podmínky poskytování služeb 1. Váš vztah s CarTube 1.1 Vaše užívání webových stránek (dále jen Webové stránky ) a jakýchkoliv produktů, kanálů, softwaru, datových vstupů a služeb se řídí podmínkami právní

Více

Všeobecné smluvní podmínky užívání služeb poskytovaných společností Nodus Technologies spol. s r.o. na serveru Ulož.to (dále jen Podmínky )

Všeobecné smluvní podmínky užívání služeb poskytovaných společností Nodus Technologies spol. s r.o. na serveru Ulož.to (dále jen Podmínky ) Všeobecné smluvní podmínky užívání služeb poskytovaných společností Nodus Technologies spol. s r.o. na serveru Ulož.to (dále jen Podmínky ) Nahráním souboru na server Ulož.to nebo zaregistrováním se a

Více

2.5 Třetí osobou je jakýkoli subjekt odlišný od Provozovatele a Uživatele.

2.5 Třetí osobou je jakýkoli subjekt odlišný od Provozovatele a Uživatele. Pravidla užívání stránek I. Úvodní ustanovení 1.1 Společnost Paper-Dog s.r.o., se sídlem Koulova 1594/6, 160 00 Praha 6, IČ: 04412338, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, sp.

Více

Všeobecné obchodní podmínky společnosti KRC partners s.r.o.

Všeobecné obchodní podmínky společnosti KRC partners s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky společnosti KRC partners s.r.o. se sídlem Na Dolinách 150/4, 140 00 Praha 4, IČ: 24147591, zapsané do obchodního rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 183015

Více

Licenční smlouva společnosti pro koncového uživatele

Licenční smlouva společnosti pro koncového uživatele Licenční smlouva společnosti pro koncového uživatele DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ ČTĚTE POZORNĚ: TATO LICENČNÍ SMLOUVA SPOLEČNOSTI ACER PRO KONCOVÉHO UŽIVATELE (DÁLE JEN SMLOUVA ) JE PRÁVNĚ ZÁVAZNOU SMLOUVOU MEZI

Více

Obchodní podmínky pro aplikaci Vyfakturuj.cz

Obchodní podmínky pro aplikaci Vyfakturuj.cz Obchodní podmínky pro aplikaci Vyfakturuj.cz Registrací a využíváním služeb souhlasí Uživatel i Provozovatel s těmito obchodními podmínkami, jimiž se obě strany zavazují řídit. 1. Úvodní ustanovení 1.1.

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. POSKYTOVANÉ SLUŽBY

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. POSKYTOVANÉ SLUŽBY OBCHODNÍ PODMÍNKY Zhotovitel: Zákazník:, zapsaná v OR vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, spisová značka 219067 /dále též Zhotovitel/ Zákazníkem se stává právnická osoba, která uzavře smlouvu níže

Více

Podmínky užití. Poslední aktualizace: červenec 2016

Podmínky užití. Poslední aktualizace: červenec 2016 Podmínky užití Poslední aktualizace: červenec 2016 Coty Inc., její pobočky a dceřiné společnosti (společně "Coty") Vás vítají na stránkách, které jsou k dispozici na internetových stránkách www.coty.com

Více

PODMÍNKY UŽITÍ. Vlastnictví

PODMÍNKY UŽITÍ. Vlastnictví 1 PODMÍNKY UŽITÍ Vítejte na Frankovi! Portál frank.expert je informační a sociální síť věnovaná budování, designu, inspiraci a nabídce produktů společnosti V-PODLAHY s.r.o.. Frank spojuje profesionály,

Více

Pravidla prvního kola soutěže Pepsi Výzva červen

Pravidla prvního kola soutěže Pepsi Výzva červen Pravidla prvního kola soutěže Pepsi Výzva červen 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Tato pravidla (dále jen pravidla ) upravují podmínky spotřebitelské soutěže nazvané Pepsi výzva červen (dále též jen soutěž ).

Více

zapsaným v živnostenském rejstříku vedeném Městským úřadem Valašské Meziříčí,

zapsaným v živnostenském rejstříku vedeném Městským úřadem Valašské Meziříčí, Všeobecné obchodní a licenční podmínky Tyto všeobecné obchodní a licenční podmínky se vztahují na smlouvy uzavřené prostřednictvím online portálu World of Definition umístěného na webovém rozhraní www.wodmt2.cz

Více

Všeobecné obchodní podmínky služby APEX Solutions platné od 1.11.2011

Všeobecné obchodní podmínky služby APEX Solutions platné od 1.11.2011 Všeobecné obchodní podmínky 1. Všeobecná ustanovení 1.1 Společnost QuickCode s.r.o., se sídlem Praha 5, Smíchov, Nádražní 349/3, PSČ 150 00, IČO: 278 89 181, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským

Více

Strana 7: Odmítnutí právní odpovednosti:

Strana 7: Odmítnutí právní odpovednosti: Strana 7: Odmítnutí právní odpovednosti: Odmítnutí právní odpovednosti za webovou stránku Omezení rucení Toto je oficiální webová stránka Prem International s.r.o. Tím, že ji uživatel/návštevník použije

Více

ZVLÁŠTNÍ PODMÍNKY ŘEŠENÍ GROUPWARE (EXCHANGE) NABÍDKA INDIVIDUAL Poslední verze ze dne 13. června 2011

ZVLÁŠTNÍ PODMÍNKY ŘEŠENÍ GROUPWARE (EXCHANGE) NABÍDKA INDIVIDUAL Poslední verze ze dne 13. června 2011 ZVLÁŠTNÍ PODMÍNKY ŘEŠENÍ GROUPWARE (EXCHANGE) NABÍDKA INDIVIDUAL Poslední verze ze dne 13. června 2011 DEFINICE: Aktivace Služby: Aktivace Služby se provádí po potvrzení platby Zákazníka a vyznačuje se

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Úvodní ustanovení Tyto Zásady jsou zpracovány v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti

Více

Všeobecné smluvní podmínky služeb společnosti Úspěšný web s.r.o.

Všeobecné smluvní podmínky služeb společnosti Úspěšný web s.r.o. Všeobecné smluvní podmínky služeb společnosti Úspěšný web s.r.o. I. Úvodní ustanovení I.1 Provozovatel obchodní společnost Úspěšný web s.r.o. se sídlem Rakovník, Sportovní 99, PSČ 269 01 IČ: 242 09 007

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY SLUŽEB A APLIKACÍ Tyto obchodní podmínky řídí používání webových stránek, aplikace a služby Použitím těchto služeb souhlasíte s těmito podmínkami

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. a fyzická nebo právnická osoba, která dokončí objednávku služby Eshopnafacebook objednacím formulářem

OBCHODNÍ PODMÍNKY. a fyzická nebo právnická osoba, která dokončí objednávku služby Eshopnafacebook objednacím formulářem OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. SMLUVNÍ STRANY Eshop na Facebook se sídlem Malešická 13 Praha-3 Žižkov 130 00 IČ: 87409178 (dále jen "Poskytovatel") a fyzická nebo právnická osoba, která dokončí objednávku služby

Více

Obchodní podmínky. A. Obchodní podmínky užití stránek

Obchodní podmínky. A. Obchodní podmínky užití stránek Obchodní podmínky A. Obchodní podmínky užití stránek www.fmcityfest.cz 1. Úvodní ustanovení Vlastníkem a provozovatelem internetové domény www.fmcityfest.cz je společnost Evolution Brothers s.r.o., IČO:

Více

Všeobecné podmínky užívání (VPU) pro uchazeče / soukromé uživatele

Všeobecné podmínky užívání (VPU) pro uchazeče / soukromé uživatele Všeobecné podmínky užívání (VPU) pro uchazeče / soukromé uživatele NAVORA.CONSULTING s.r.o. Dvorecká 1162/2a 147 00 Praha 4 http://www.myjob.market info.jobrybnik@myjob.market Jobrybnik.cz / Všeobecné

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti Swinging Dogs s.r.o. se sídlem Za mototechnou 939/23, Praha 13, Česká republika, IČ: 248 256 71 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze oddíl C, vložka

Více

Doplňující všeobecné obchodní podmínky Affiliate programu Conrad Electronic Česká republika, s.r.o. 1. Úvod

Doplňující všeobecné obchodní podmínky Affiliate programu Conrad Electronic Česká republika, s.r.o. 1. Úvod Doplňující všeobecné obchodní podmínky Affiliate programu Conrad Electronic Česká republika, s.r.o. 1. Úvod 1.1. Provozovatelem Affiliate partnerského programu je společnost Conrad Electronic Česká republika,

Více

Oficiální pravidla a podmínky soutěže Nominuj Sedlčanského Grilmistra

Oficiální pravidla a podmínky soutěže Nominuj Sedlčanského Grilmistra Oficiální pravidla a podmínky soutěže Nominuj Sedlčanského Grilmistra Tento text obsahuje závazná pravidla a podmínky soutěže (dále již jen pravidla soutěže ) Nominuj Sedlčanského grilmistra (dále již

Více

Právní podmínky a ochrana osobních údajů

Právní podmínky a ochrana osobních údajů Právní podmínky a ochrana osobních údajů Článek 1 Obecná ustanovení 1.1. Tyto Všeobecné obchodní podmínky a podmínky pro používání webových stránek Smart Prague (dále též jen VOP ) upravují práva a povinnosti

Více

Oficiální pravidla a podmínky soutěže Rozléváme radost miminek

Oficiální pravidla a podmínky soutěže Rozléváme radost miminek Oficiální pravidla a podmínky soutěže Rozléváme radost miminek Tento text obsahuje závazná pravidla a podmínky soutěže (dále již jen pravidla soutěže ) Rozléváme radost miminek (dále již jen soutěž ).

Více

Dohoda s koncovým uživatelem o používání software.

Dohoda s koncovým uživatelem o používání software. DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: Před stáhnutím, instalací, kopírováním anebo použitím si pozorně přečtěte níže uvedené podmínky používání produktu. INSTALACÍ, STÁHNUTÍM, KOPÍROVÁNÍM ANEBO POUŽITÍM SOFTWARE VYJADŘUJETE

Více

mysh.cz Smluvní ujednání Platné od 1. února 2007 UAM Czech Republic s.r.o. Limuzská 2110/8 100 00 Praha 10 Strašnice

mysh.cz Smluvní ujednání Platné od 1. února 2007 UAM Czech Republic s.r.o. Limuzská 2110/8 100 00 Praha 10 Strašnice Smluvní ujednání Platné od 1. února 2007 UAM Czech Republic s.r.o. Limuzská 2110/8 100 00 Praha 10 Strašnice A. Smlouva o poskytování internetových služeb 1. Smluvní strany Smluvními stranami je firma

Více

1. Úvodní ustanovení 1.1. Společnost FANTASY SPORT a.s., se sídlem Praha - Libeň, Zenklova 10/68, PSČ , IČ: , zapsaná v obchodním

1. Úvodní ustanovení 1.1. Společnost FANTASY SPORT a.s., se sídlem Praha - Libeň, Zenklova 10/68, PSČ , IČ: , zapsaná v obchodním 1. Úvodní ustanovení 1.1. Společnost FANTASY SPORT a.s., se sídlem Praha - Libeň, Zenklova 10/68, PSČ 180 00, IČ: 24206857, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka

Více

Soutěž je podporovaná prostřednictvím reklamy na Facebook stránce Albert ČR.

Soutěž je podporovaná prostřednictvím reklamy na Facebook stránce Albert ČR. Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže o designový nůž Sambonet (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který závazněupravuje pravidla uvedené soutěže. K účasti

Více

Soutěž je podporovaná prostřednictvím reklamy na Facebook stránce Albert ČR.

Soutěž je podporovaná prostřednictvím reklamy na Facebook stránce Albert ČR. Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže VYHRAJTE BAZÉN TAMPA o nadzemní bazény Marimex Tampa 3,05m x 0,76 m s kartušovou filtrací (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou jediným

Více

Zásady ochrany osobních údajů Garaventa Lift. Jaké osobní údaje Garaventa Lift shromažďuje?

Zásady ochrany osobních údajů Garaventa Lift. Jaké osobní údaje Garaventa Lift shromažďuje? Zásady ochrany osobních údajů Garaventa Lift Společnost Garaventa Accessibility AG a její dceřiné společnosti a pobočky (dále jen Garaventa Lift ) nesou odpovědnost za všechny webové stránky a počítačové

Více

Všeobecné podmínky. A. Podmínky užívání webových stránek czechnu.com a souvisejících služeb

Všeobecné podmínky. A. Podmínky užívání webových stránek czechnu.com a souvisejících služeb Všeobecné podmínky používání webových stránek czechnu.com a souvisejících služeb a zásady ochrany osobních dat A. Podmínky užívání webových stránek czechnu.com a souvisejících služeb 1. Tyto Všeobecné

Více

Obchodní podmínky pro aplikaci Vyfakturuj.cz

Obchodní podmínky pro aplikaci Vyfakturuj.cz Obchodní podmínky pro aplikaci Vyfakturuj.cz Registrací a využíváním služeb souhlasí Uživatel i Provozovatel s těmito obchodními podmínkami, jimiž se obě strany zavazují řídit. 1. Úvodní ustanovení 1.1.

Více

Veškeré svěřené osobní údaje jsou zpracovávány důvěrným způsobem.

Veškeré svěřené osobní údaje jsou zpracovávány důvěrným způsobem. Prohlášení společnosti SUEZ Využití zdrojů a.s. (dále rovněž jen SUEZ ) o ochraně osobních údajů v souladu s Nařízením Evropského Parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti

Více

WUBI Smluvní podmínky pro užívání aplikace WUBI. 1. Úvodní ustanovení

WUBI Smluvní podmínky pro užívání aplikace WUBI. 1. Úvodní ustanovení WUBI Smluvní podmínky pro užívání aplikace WUBI 1. Úvodní ustanovení WUBI s.r.o., IČO: 06829660, se sídlem Hybernská 1012/30, Nové Město, 110 00 Praha 1, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským

Více

Smluvní podmínky (Wi-Fi)

Smluvní podmínky (Wi-Fi) Smluvní podmínky (Wi-Fi) Čl. 1 - Předmět smlouvy 1.1. Dodavatel se zavazuje poskytovat Uživateli časově a datově neomezený přístup k síti Internet a jejím službám (dále jen Služby) prostřednictvím pevného

Více

Podmínky užití webového rozhraní

Podmínky užití webového rozhraní Podmínky užití webového rozhraní Nacházíte se na webovém rozhraní http://www.napalubu.eu/ (dále jen webové rozhraní ), které provozuje naše společnost Napalubu s.r.o., se sídlem Famfulíkova 1138/4, Kobylisy,

Více

Obchodní podmínky pro aplikaci SimpleShop.cz

Obchodní podmínky pro aplikaci SimpleShop.cz Obchodní podmínky pro aplikaci SimpleShop.cz Registrací a využíváním služeb souhlasí Uživatel i Provozovatel s těmito obchodními podmínkami, jimiž se obě strany zavazují řídit. 1. Úvodní ustanovení 1.1.

Více

SMLUVNÍ PODMÍNKY Společnosti ecba s.r.o. Na úvod bychom Vám chtěli poděkovat, že jste se rozhodli používat náš software nebo služby.

SMLUVNÍ PODMÍNKY Společnosti ecba s.r.o. Na úvod bychom Vám chtěli poděkovat, že jste se rozhodli používat náš software nebo služby. SMLUVNÍ PODMÍNKY Společnosti ecba s.r.o. Na úvod bychom Vám chtěli poděkovat, že jste se rozhodli používat náš software nebo služby. Služby poskytuje společnost ecba s.r.o. (dále jen Společnost ecba ),

Více

Právní vztah a obecná upozornění

Právní vztah a obecná upozornění Právní vztah a obecná upozornění 1.1. Účinnost. Tyto podmínky užití internetových stránek jsou účinné od 19. 7. 2017. 1.2. Internetové stránky. Pro účely tohoto dokumentu se našimi internetovými stránkami

Více

Článek 1 - Obecná ustanovení

Článek 1 - Obecná ustanovení Článek 1 - Obecná ustanovení 1.1. Provozovatele tohoto webu a poskytovatelem služeb na tomto webu je společnost All Day Digital s r.o., IČ 02276801, se sídlem Pod Strání 51, 760 01 Zlín, zapsaná v obchodním

Více

Všeobecné podmínky systému JOSEPHINE

Všeobecné podmínky systému JOSEPHINE Všeobecné podmínky systému JOSEPHINE Systém JOSEPHINE je internetovou aplikací, kterou provozuje společnost NAR marketing s.r.o. Všeobecné podmínky systému JOSEPHINE (dále jen Podmínky ) obsahují základní

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE. I. Preambule. II. Pořadatel. III. Účel soutěže. Soutěž je vyhlašována za účelem propagace a podpory pořadatele a jeho produktů.

PRAVIDLA SOUTĚŽE. I. Preambule. II. Pořadatel. III. Účel soutěže. Soutěž je vyhlašována za účelem propagace a podpory pořadatele a jeho produktů. PRAVIDLA SOUTĚŽE I. Preambule Tato pravidla byla zpracována za účelem úpravy podmínek soutěží vyhlášených a publikovaných v soutěžních příspěvcích na webových stránkách společnosti TONDACH Česká republika

Více

Poliklinika Prosek a.s.

Poliklinika Prosek a.s. Poliklinika Prosek a.s. Lovosická 440/40, 19000 PRAHA 9, tel. 266010111 Směrnice č. 45/2016 Zásady pro používání výpočetní techniky Platnost od: 15. 6. 2016 Vydal: ing. Jiří Dufek - ředitel Určeno pro:

Více

Obchodní podmínky aplikace Vyfakturuj.cz

Obchodní podmínky aplikace Vyfakturuj.cz Obchodní podmínky aplikace Vyfakturuj.cz Registrací a využíváním služeb souhlasí Uživatel i Provozovatel s těmito obchodními podmínkami, jimiž se obě strany zavazují řídit. 1. Úvodní ustanovení 1.1. Provozovatelem

Více

1. Úvodní ustanovení. 2. Základní pojmy. 3. Předmět této smlouvy. 4. Práva a povinnosti Provozovatele

1. Úvodní ustanovení. 2. Základní pojmy. 3. Předmět této smlouvy. 4. Práva a povinnosti Provozovatele 1. Úvodní ustanovení 1.1 Společnost WVG Solution s.r.o., se sídlem Nad Mazankou 1392/30, Libeň (Praha 8), 182 00 Praha, IČO: 02145138, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Tyto Zásady zpracování osobních údajů stanovují, jak Oxytree Solutions s.r.o. se sídlem: Holandská 878/2., 63 900 Brno, EU daňové číslo: CZ05211468 (dále označovaná jako "Společnost"),

Více

II. Termín a lokalizace 1. Soutěž probíhá od do :59:59 hodin. 2. Soutěž probíhá na území České republiky a Slovenska.

II. Termín a lokalizace 1. Soutěž probíhá od do :59:59 hodin. 2. Soutěž probíhá na území České republiky a Slovenska. S Honorem na Colours of Ostrava I. Pořadatel a organizátor soutěže 1. Soutěž na Timeline Honor CZ/SK (dále jen soutěž ) bude probíhat prostřednictvím webových stránek Honor CZ/SK na stránkách www.honor9.cz/colours

Více

(i) prohlížet nabídky pracovních pozic zveřejněné na Webu Kariéra v MediaCom,

(i) prohlížet nabídky pracovních pozic zveřejněné na Webu Kariéra v MediaCom, Kariéra v MediaCom PODMÍNKY POUŽÍVÁNÍ WEBU (Externí) Úvod Web Kariéra v MediaCom ( Web Kariéra v MediaCom ) je provozován společností Last Exit London Limited jménem společnosti MEDIACOM HOLDINGS LIMITED

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY POSKYTOVÁNÍ VZDÁLENÝCH SERVISNÍCH SLUŽEB BASE

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY POSKYTOVÁNÍ VZDÁLENÝCH SERVISNÍCH SLUŽEB BASE VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY POSKYTOVÁNÍ VZDÁLENÝCH SERVISNÍCH SLUŽEB BASE dle ustanovení Nového občanského zákoníku č. 89/2012 Sb. Tato Smlouva upravuje vztah mezi obchodní společností BZOOM s.r.o., se

Více

Obchodní podmínky Platné od 1.10.2015 IT - MEATUS CZ spol. s.r.o. www.meatus.cz - help.cz E-mail podpora@meatus.cz

Obchodní podmínky Platné od 1.10.2015 IT - MEATUS CZ spol. s.r.o. www.meatus.cz - help.cz E-mail podpora@meatus.cz Obchodní podmínky Platné od 1.10.2015 IT - MEATUS CZ spol. s.r.o. www.meatus.cz - help.cz E-mail podpora@meatus.cz Společnost MEATUS CZ spol. s r.o., IČ: 01671545, se sídlem Sušilova 1528/1, Pražské Předměstí,

Více

V Š E O B E C N É O B C H O D N Í P O D M Í N K Y

V Š E O B E C N É O B C H O D N Í P O D M Í N K Y GLOBÁLNÍ VERZE 7 listopadu 2014 V Š E O B E C N É O B C H O D N Í P O D M Í N K Y P R O P O S K Y T O V Á N Í S L U Ž E B 1. ÚVOD VOLVO Vám chce nabídnout nejlepší dostupné Služby (jak jsou definovány

Více

Zásady ochrany osobních údajů webové zásady pro webové stránky

Zásady ochrany osobních údajů webové zásady pro webové stránky Zásady ochrany osobních údajů webové zásady pro webové stránky Kdo jsme je nezisková organizace, se sídlem Plzeňská 951/125, Praha, 150 00, zapsaná v rejstříku ústavů vedeném u Městského soudu v Praze,

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky 1. NÁZEV Firma Pavel Hunal, se sídlem Kubelíkova 1224/42, Praha 3, evidována na živnostenském úřadě městské části Prahy 3, 130 00, IČO 490 55 798, DIČ CZ 6704111139, poskytující

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Orbitomat (dále jen pravidla )

ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Orbitomat (dále jen pravidla ) ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Orbitomat (dále jen pravidla ) Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Orbitomat (dále jen soutěž ) na území České republiky a Slovenské republiky. Zkrácené

Více

Právní informace & sdělení

Právní informace & sdělení Právní informace & sdělení Tím, že používáte tyto webové stránky, on-line služby, aplikaci a službu zasílání e-mailových zpráv a/nebo reklamních sdělení ( služby Parker ) společnosti Parker-Hannifin Corporation

Více

1) Definice. Licence. Upravit. Tlačítko TomTom Button. Obsah TomTom. Služby pro obsah TomTom. Uploadovat Používat. uživatelem

1) Definice. Licence. Upravit. Tlačítko TomTom Button. Obsah TomTom. Služby pro obsah TomTom. Uploadovat Používat. uživatelem Všeobecné podmínky a ustanovení - služby pro obsah TomTom společnosti TomTom International B.V. Rembrandtplein 35, 1017 CT Amsterdam, Nizozemí (dále jen TomTom ) 1) Definice Licence Upravit Tlačítko TomTom

Více

PODMÍNKY UŽÍVÁNÍ SLUŽBY

PODMÍNKY UŽÍVÁNÍ SLUŽBY PODMÍNKY UŽÍVÁNÍ SLUŽBY Datum účinnosti: 1. září 2018. Vítejte v Czech Social Awards službě, webové či mobilní aplikaci. 1. ÚVODNÍ UJEDNÁNÍ 1.1. Czech Social Awards je webová a mobilní aplikace určená

Více

PRAVIDLA SMS SOUTĚŽE O CENY

PRAVIDLA SMS SOUTĚŽE O CENY PRAVIDLA SMS SOUTĚŽE O CENY společnosti 2015 COOP Mobil s.r.o. Veškerá práva vyhrazena. Tento dokument a informace v něm obsažené jsou výhradním vlastnictvím společnosti COOP Mobil s.r.o. Žádná část tohoto

Více

Podmínky pro přístup a užití webových stránek

Podmínky pro přístup a užití webových stránek Podmínky pro přístup a užití webových stránek www.bobrikslevodarce.cz obchodní společnost Bobřík Slevodárce s.r.o., IČO 06367101, se sídlem Záblatí, Horní Záblatí 32, PSČ 384 33, zapsaná v obchodním rejstříku

Více

Smlouva a Všeobecné obchodní podmínky ESPAUN s.r.o.

Smlouva a Všeobecné obchodní podmínky ESPAUN s.r.o. Smlouva a Všeobecné obchodní podmínky ESPAUN s.r.o. Espaun, s.r.o. se sídlem Jaurisova 515/4, 140 00 Praha 4, DIČ: CZ27945014. (dále jen Poskytovatel") Úvodní ustanovení Tyto Všeobecné obchodní podmínky

Více

smlouvu o ochraně důvěrných informací a autorských práv

smlouvu o ochraně důvěrných informací a autorských práv Smlouva o ochraně důvěrných informací a autorských práv uzavřená v souladu s ustanovením 1746 odst. 2 a 1730, Občanského zákoníku a autorského zákona kterou níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli:

Více

Podmínky ochrany osobních údajů

Podmínky ochrany osobních údajů Podmínky ochrany osobních údajů Foxtrot Technologies s.r.o., se sídlem Jivenská 2, 140 00 Praha 4, Česká republika, identifikační číslo: 25709054, společnost vedená u Městského soudu v Praze, spisová značka:

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. společnosti. Arbull, s.r.o.

OBCHODNÍ PODMÍNKY. společnosti. Arbull, s.r.o. OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti Arbull, s.r.o. IČO: 035 51 369, se sídlem Hadovitá 962/10, Michle, 141 00 Praha 4, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 233589, je

Více

věk soutěžícího v den vyhlášení soutěže alespoň 15 let; poskytnutí souhlasu se zpracováním osobních údajů;

věk soutěžícího v den vyhlášení soutěže alespoň 15 let; poskytnutí souhlasu se zpracováním osobních údajů; PRAVIDLA SOUTĚŽE PO ČEM MUŽI TOUŽÍ A. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Vyhlašovatelem soutěže je společnost Cinema City Czech s.r.o., IČ: 26449242, Praha 4 - Háje, Arkalycká 951/3, PSČ 14900, společnost zapsaná v obchodním

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1 VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY Poskytovatel TDM real s.r.o. se sídlem Jelínkova 919/28, 616 00, Brno, IČ 02639441, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl C, vložka 8194, dále

Více

výherce, jejichž fotografie byla vyhodnocena jako nejlepší.

výherce, jejichž fotografie byla vyhodnocena jako nejlepší. ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Velká soutěž s Malým princem Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové soutěže nazvané Velká soutěž s Malým princem (dále jen Soutěž"). 1. POŘADATEL SOUTĚŽE Pořadatelem

Více

Podmínky používání ViCare

Podmínky používání ViCare Strana 1 z 5 Podmínky používání ViCare Společnost Viessmann Werke GmbH & Co KG, Allendorf (Eder), Německo, jakožto výrobce a poskytovatel licence (dále jen Poskytovatel licence ) poskytuje vám jakožto

Více

Zásady zpracování a ochrany osobních údajů

Zásady zpracování a ochrany osobních údajů Zásady zpracování a ochrany osobních údajů Tyto zásady zpracování a ochrany osobních údajů ( Zásady ) představují základní zásady, kterými se Company Shifting s.r.o., IČO: 06119646, sídlem Březina 9, PSČ

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE Pošli message Ježíškovi (dále jen soutěž ).

PRAVIDLA SOUTĚŽE Pošli message Ježíškovi (dále jen soutěž ). PRAVIDLA SOUTĚŽE Pošli message Ježíškovi (dále jen soutěž ). I. Pořadatel a organizátor soutěže Pořadatel soutěže: MASPEX Czech s.r.o., Sokolovská 100/94, Praha 8 Karlín, 186 00, IČ 25716379, zapsaný v

Více

NEŽ POUŽIJETE TENTO SOFTWARE, PEČLIVĚ SI PŘEČTĚTE NÁSLEDUJÍCÍ SMLOUVU. POUŽITÍ

NEŽ POUŽIJETE TENTO SOFTWARE, PEČLIVĚ SI PŘEČTĚTE NÁSLEDUJÍCÍ SMLOUVU. POUŽITÍ LICENČNÍ SMLOUVA NA SOFTWARE SONY PRO KONCOVÉ UŽIVATELE NEŽ POUŽIJETE TENTO SOFTWARE, PEČLIVĚ SI PŘEČTĚTE NÁSLEDUJÍCÍ SMLOUVU. POUŽITÍ TOHOTO SOFTWARU OZNAČUJE VAŠE PŘIJETÍ SMLOUVY. DŮLEŽITÉ ČTĚTE PEČLIVĚ:

Více

OFICIÁLNÍ PRAVIDLA SOUTĚŽE RENTIÉR VYHRÁVÁ a SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ

OFICIÁLNÍ PRAVIDLA SOUTĚŽE RENTIÉR VYHRÁVÁ a SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ OFICIÁLNÍ PRAVIDLA SOUTĚŽE RENTIÉR VYHRÁVÁ a SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ Tento text obsahuje závazná pravidla a podmínky soutěže RENTIÉR VYHRÁVÁ (dále jen soutěž ). 1. ÚVOD 1.1. Vstoupením do

Více

Všeobecná pravidla soutěže pro členy Věrnostního program Centra Černý most: Soutěž vyhraj iphone 7

Všeobecná pravidla soutěže pro členy Věrnostního program Centra Černý most: Soutěž vyhraj iphone 7 Všeobecná pravidla soutěže pro členy Věrnostního program Centra Černý most: Soutěž vyhraj iphone 7 I. Pořadatel a organizátor soutěže Soutěž Soutěž vyhraj iphone 7 (dále jen soutěž ) bude probíhat na stránkách:

Více

Zákaznické licenční podmínky služby

Zákaznické licenční podmínky služby Zákaznické licenční podmínky služby Nezávazný český překlad End User License Terms Podmínky používání software Microsoft Tento dokument se týká uživatelem používaného software Microsoft, které zahrnuje

Více

Soutěže se mohou zúčastnit všechny fyzické osoby starší 15 let (dále také účastník nebo soutěžící ), které splní dále uvedené podmínky.

Soutěže se mohou zúčastnit všechny fyzické osoby starší 15 let (dále také účastník nebo soutěžící ), které splní dále uvedené podmínky. ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Fotosoutěž s Dinovkami Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové soutěže nazvané Fotosoutěž s Dinovkami (dále jen Soutěž"). 1. POŘADATEL SOUTĚŽE Pořadatelem Soutěže je

Více

PRAVIDLA UŽÍVÁNÍ POČÍTAČOVÉ SÍTĚ

PRAVIDLA UŽÍVÁNÍ POČÍTAČOVÉ SÍTĚ PRAVIDLA UŽÍVÁNÍ POČÍTAČOVÉ SÍTĚ na Střední škole automobilní, mechanizace a podnikání, Krnov, příspěvková organizace Úvodní ustanovení Střední škola automobilní, mechanizace a podnikání, Krnov, příspěvková

Více

1.1 Klub je program, v jehož rámci může Člen Klubu shromažďovat kredity získané za účast na akcích, nákup zboží či služeb určených Provozovatelem.

1.1 Klub je program, v jehož rámci může Člen Klubu shromažďovat kredity získané za účast na akcích, nákup zboží či služeb určených Provozovatelem. Všeobecné podmínky Klubu Zone For Power Provozovatelem Klubu Zone For Power je společnost Zone For Power, s.r.o., IČ: 24223123, se sídlem Praha 1, Lublaňská 1916/17, PSČ 120 00, Praha 2, zapsaná v obchodním

Více

PODMÍNKY UŽÍVÁNÍ (Poslední aktualizace: 12. prosince 2017)

PODMÍNKY UŽÍVÁNÍ (Poslední aktualizace: 12. prosince 2017) PODMÍNKY UŽÍVÁNÍ (Poslední aktualizace: 12. prosince 2017) Tyto podmínky užívání (dále jen Podmínky užívání ) stanovují právně závazné termíny a podmínky užívání služeb a informací na těchto webových stránkách

Více

Obchodní podmínky a reklamační řád

Obchodní podmínky a reklamační řád Obchodní podmínky a reklamační řád 1) OBECNÁ USTANOVENÍ A VYMEZENÍ POJMŮ Tyto obchodní podmínky platí pro poskytování služeb a prodej zboží na internetovém portálu www.cstzb.cz. Podmínky blíže vymezují

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. Úvodní ustanovení VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1.1. Tyto všeobecné obchodní podmínky internetového portálu timee.cz (dále jen timee.cz ) pro zákazníky společnosti Datlink s.r.o., IČ 27970485, se sídlem

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO INTERNETOVÉ APLIKACE

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO INTERNETOVÉ APLIKACE OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO INTERNETOVÉ APLIKACE Vzájemná práva a povinnosti Uživatele a Provozovatele pramenící z užívání Aplikace se řídí těmito obchodními podmínkami: 1 Definice 1.1 V těchto obchodních podmínkách:

Více

Všeobecné podmínky užívání služeb poskytovaných na internetových stránkách společnosti Kreditech Česká republika, s.r.o. 1 Obecná ustanovení

Všeobecné podmínky užívání služeb poskytovaných na internetových stránkách společnosti Kreditech Česká republika, s.r.o. 1 Obecná ustanovení Všeobecné podmínky užívání služeb poskytovaných na internetových stránkách společnosti Kreditech Česká republika, s.r.o. 1 Obecná ustanovení 1. Společnost Medius Collection Czech Republic s.r.o., IČ: 06185746,

Více

! Nemovitostí se rozumí pozemky a stavby spojené se zemí pevným základem nacházející se na území České republiky.

! Nemovitostí se rozumí pozemky a stavby spojené se zemí pevným základem nacházející se na území České republiky. Obchodní podmínky I. Úvodní ustanovení Tyto obchodní podmínky jsou platné pro užívání služeb systému SdíleníZakázek.cz URL: http://www.sdilenizakazek.cz, který je provozován a spravován Davidem Horáčkem,

Více

Všeobecná pravidla soutěže Soutěž o lístky do kina s LG

Všeobecná pravidla soutěže Soutěž o lístky do kina s LG Všeobecná pravidla soutěže Soutěž o lístky do kina s LG I. Pořadatel a organizátor soutěže Soutěž Soutěž o lístky do kina s LG (dále jen soutěž ) bude probíhat prostřednictvím profilu LG CZ/SK na serveru

Více

VšeobeVšeobecné obchodní podmínky

VšeobeVšeobecné obchodní podmínky VšeobeVšeobecné obchodní podmínky společnosti KRC partners s.r.o. se sídlem Na Dolinách 150/4, 140 00 Praha 4, IČ: 24147591, zapsané do obchodního rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka

Více

Podmínky poskytování a užívání služeb pro online výukový systém Online fotoškola Martina Krejčího

Podmínky poskytování a užívání služeb pro online výukový systém Online fotoškola Martina Krejčího Podmínky poskytování a užívání služeb pro online výukový systém Online fotoškola Martina Krejčího platné a účinné k 26. 11. 2014 1. Úvodní ustanovení 1.1 Tyto podmínky (dále jen Podmínky ) upravují pravidla

Více

PRÁVNĚ ZÁVAZNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE HACKITUP

PRÁVNĚ ZÁVAZNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE HACKITUP PRÁVNĚ ZÁVAZNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE HACKITUP HackItUP se koná ve dnech 25. 27. 10. 2019 v Olomouci v prostorách Vědeckotechnického parku Univerzity Palackého v Olomouci (Šlechtitelů 813/21, Holice, 779 00

Více

SMLOUVA O VYUŽÍVÁNÍ DATABÁZE VÝUKOVÝCH AUDIOVIZUÁLNÍCH DĚL

SMLOUVA O VYUŽÍVÁNÍ DATABÁZE VÝUKOVÝCH AUDIOVIZUÁLNÍCH DĚL SMLOUVA O VYUŽÍVÁNÍ DATABÁZE VÝUKOVÝCH AUDIOVIZUÁLNÍCH DĚL Smluvní strany: Člověk v tísni, o.p.s. IČ 25755277 se sídlem Šafaříkova 24, 120 00 Praha 2 zastoupený Karlem Strachotou, ředitelem programu Jeden

Více