Výsledky za 7 dní. * Inteligentná výživa pleti

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Výsledky za 7 dní. * Inteligentná výživa pleti"

Transkript

1 Inteligentná výživa pleti Výsledky za 7 dní. * Odborníci na výživu Herbalife prichádzajú s vedecky podloženou výživou pre vašu pleť. Náš prípravok na starostlivosť o pleť, ktorý obsahuje viac než 15 vitamínov a bylín, dodá denne vašej pleti plno látok, ktoré vedú k optimálnym výsledkom. * Výsledky sa vzťahujú k používaniu séra na obmedzenie tvorby vrások, regeneračného nočného krému, denného hydratačného prostriedku pre žiarivú pleť, ochranného hydratačného prípravku SPF 30, ochranného hydratačného prostriedku pre pleť, hydratačného očného krému a spevňujúceho očného gelu.

2 FILOZOFIA Odborníci na výživu Herbalife prichádzajú s vedecky podloženou výživou pre vašu pleť. Náš prípravok na starostlivosť o pleť, ktorý obsahuje viac ako 15 vitamínov a bylín, dodá denne vašej pleti množstvo látok, aby ju obohatil. RECEPTÚRA Podporte vzhľad vašej pleti pomocou unikátnej zmesi vitamínov B3, antioxidačných vitamínov C a E, Aloe Vera a ďalších rastlinných zložiek. Herbalife SKIN je bezsulfátová* rada bez pridaných parabénov** a je dermatologicky testovaná. *Prípravok bez sulfátov sa používa pri peniacich a čistiacich prostriedkoch: Ukľudňujúci prostriedok na čistenie pleti s Aloe, Vyhladzujúci citrusový prostriedok na čistenie pleti a Instantný peeling s okamžitým účinkom. ** Bez pridaných parabénov, sa nevzťahuje na Ochranný hydratačný prípravok SPF 30.

3 POCIT Rozmaznávajte sa luxusnými prípravkami; ukľudnite svoju pleť pomocou hodvábnych mäkučkých pien. Inšpirujte sa rozjasňujúcimi esenciálnymi olejmi a sviežimi podmanivými vôňami. RÝCHLE VÝSLEDKY Naše klinicky testované produkty vám pomôžu dosiahnuť optimálne denné výsledky zahŕňajúce jemnejšiu, hladšiu a žiarivejšiu pleť a napomáhajú redukovať vznik vrások.

4 Obohatené viac ako 15 Vitamínmi a rastlinami

5 Rýchle výsledky len za 7 dní.* Naše klinicky testované produkty pomáhajú dosiahnuť optimálne denné výsledky vrátane: Výraznejšie zlepšenie mäkkosti, hladkosti, žiarivosti, sviežosti a svetlosti pleti iba za 7 dní.** Redukovaný vznik vrások už za 7 dní.*** 80% Maximálne zlepšenie hladkosti, sviežosti, žiarivosti a svetlosti pri Sére na redukciu vrások 80% Maximálne zlepšenie hladkosti, sviežosti, žiarivosti a svetlosti pri Regeneračnom nočnom kréme * Výsledky sa vzťahujú k používaniu séra na obmedzenie tvorby vrások, regeneračného nočného krému, denného hydratačného prostriedku pre žiarivú pleť, ochranného hydratačného prípravku SPF 30 a hydratačného očného krému. ** Testované na 30 subjektoch: hladkosť, mäkkosť, sviežosť, žiarivosť a svetlosť merané vizuálnym odborníkom pre klasifikáciu v intervaloch 2, 4 a 7 dní. *** Testované na 30 subjektoch: drsnosť kože meraná Visio skenerom v intervaloch 0, 7 a 42 dní.

6 Ukľudňujúci Čistiaci prostriedok s Aloe Osviežujúci jemný prostriedok na čistenie pleti s prídavkom Aloe Vera na jemné vyčistenie pleti, ktorý ju zanechá krásne mäkkou. Aloe Vera čistiaci prostriedok so sviežou a jemnou vôňou. Ideálny pre normálnu až suchú pleť. Hodvábna, mäkká pena jemne odstraňuje prebytočnú mastnotu, špinu a ľahký make-up z pleti bez podráždenia. Aloe Vera zmäkčuje a hydratuje pleť. Žiadne pridané parabény. Bez sulfátov. Dermatologicky testované. Vitamín B3, antioxidačné vitamíny C a E a Aloe vera, čistiace zložky získané z kokosového orecha. Tuba s obsahom 150ml #0765 Pre suchú až normálnu pleť.

7 Vyhladzujúci Citrusový čistiaci prostriedok Hĺbkovo čistiace mikro-perličky osviežia vašu pleť, ktorá bude zdravo jasná. Prenikavo voňajúci prostriedok k čisteniu pleti obohatený niekoľkými kvapkami pomarančového džúsu a grapefruitu. Ideálny pre normálnu až mastnú pleť. Klinicky testované za účelom preukázania redukcie kožného mazu už po jednom použití.* Ľahký gél s leštiacimi jojoba perličkami odstraňuje nečistoty a osviežuje pleť. Zanecháva vašu pleť úžasne sviežu a rozjasnenú. Žiadne pridané parabény. Bez sulfátov. Dermatologicky testované. Vitamín B3, antioxidačné vitamíny C a E a Aloe Vera, pomarančový olej, citrusové oleje, čistiace zložky získané z jablka a esterov z jojoby. Tuba s obsahom 150ml #0766 Pre normálnu až mastnú pleť Preukázali výrazné zníženie úrovne kožného mazu na ošetrovanej ploche o 57,6% (v priemere).

8 Povzbudzujúce rastlinné tonikum Infuzované Aloe Vera, bezalkoholové tvárové tonikum s mandarínkovo-citrusovou vôňou, poskytuje hydratáciu a osviežuje unaveno vyzerajúcu pleť. Používanie AM/PM napomáha vašej pleti lepšie absorbovať vaše sérum, používajte denný alebo nočný hydratačný prostriedok, aby sa dosiahlo optimálnych výsledkov. Jemne povzbudzuje vašu pleť. Vaša pleť sa bude cítiť svieža a čistá, nebude suchá alebo podráždená. Vhodné pre všetky typy pleti. Bez pridaných parabénov. Dermatologicky testované. Vitamín B3, antioxidačné vitamíny C a E a Aloe Vera, kamenec draselný. 50ml fľaštička v spreji #0767

9 Sérum pre redukciu vrások Toto multifunkčné sérum napomáha potlačovať viditeľné známky starnutia.* Napomáha znížiť výskyt vrások už za 7 dní.* Klinické testy preukázali výrazné zlepšenie v mäkkosti, hladkosti, žiarivosti, jasnom vzhľade a svetlosti pleti, a to len za sedem dní.** Používanie AM/PM napomáha k dosiahnutiu optimálnych výsledkov. Vhodné pre všetky typy pleti. Žiadne pridané parabény. Dermatologicky testované. Vitamín B3, antioxidačné vitamíny C a E a Aloe Vera, extrakt z gaštanových jadierok, peptid. 30ml fľaštička s pumpičkou #0768 * Klinicky testované na subjektoch pomocou Visio skeneru a spätného foto inžinierstva na zistenie drsnosti pleti, v intervaloch nula, sedem a 42 dní. ** Testované na subjektoch na zistenie hladkosti, mäkkosti, žiarivosti, jasnom vzhľade a svetlosti meraním vizuálnym odborníkom pre klasifikáciu v intervaloch dvoch, štyroch a siedmich dní.

10 Spevňujúci očný gel Napomáha zlepšovať vzhľad citlivých očných partií pomocou zvýšenia pevnosti a pružnosti pleti.* Pomáha znižovať opuchy okolo očí.** Obsahuje revitalizujúci extrakt z uhorky. Vhodné pre všetky typy pletí. Žiadne pridané parabény. Dermatologicky testované. Vitamín B3, antioxidačné vitamíny C a E a Aloe Vera, uhorkový extrakt. 15ml fľaštička s pumpičkou #0770 * Testované na subjektoch na zistenie pevnosti a pružnosti pleti. Meranie vykonával odborný vizážista, ktorý vykonával hodnotenie v intervaloch sedem a 42 dní. U 45% subjektov sa pozorovalo zlepšenie pevnosti/elasticity pokožky pod očami za 42 dní. ** Znižuje opuchy v priemere 45% po 7 dňoch, potvrdené vizuálnym meraním.

11 Hydratačný Očný krém Pomáha minimalizovať výskyt jemných vrások okolo očí. Táto oblasť obsahuje malé množstvo potných a tukových žliaz, a tým je veľmi náchylná na dehydratáciu. Napomáha znížiť výskyt vrások okolo očí.* Klinické testovanie preukázalo výrazné zlepšenie hydratácie pleti behom ôsmich hodín.** Vhodné pre všetky typy pleti. Bez pridaných parabénov. Dermatologicky testované. Vitamín B3, antioxidačné vitamíny C a E a Aloe Vera, makadamový olej, uhorkový extrakt, peptid. 15ml fľaštička s pumpičkou #0771 * Klinicky testované na subjektoch pomocou Visio skeneru na zistenie drsnosti pleti, v intervaloch nula, sedem a 42 dní. ** Testované na subjektoch, pri ktorých sa merali úrovne hydratácie pleti v osem hodinových intervaloch. V porovnaní s pôvodným stavom vykazovala pleť po ôsmich hodinách u 100% subjektov výrazne vyššiu hydratáciu.

12 Ochranný hydratačný prostriedok pre pleť SPF 30 Dlhodobo pôsobiaci hydratačný prostriedok pre pleť ju zanecháva hladkú a jemnú. Poskytuje široké spektrum ochrany proti UVA/UVB. Napomáha znížiť výskyt vrások už za 7 dní.* Dvojitá hydratácia pleti behom ôsmich hodín.** Tento produkt dokazuje, že pleť je už za sedem dní jasnejšia a na dotyk je jemnejšia a hladšia.*** Poskytuje široké spektrum ochrany proti UVA/UVB. Dermatologicky testované. Vitamín B3, antioxidačné vitamíny C a E a Aloe Vera, makadamový olej, uhorkový extrakt, peptid. 30ml fľaštička s pumpičkou #0899 * Klinicky testované na subjektoch pomocou Visio skeneru a spätného foto inžinierstva na zistenie drsnosti pleti, v intervaloch nula, sedem a 42 dní. ** Testované na subjektoch, pri ktorých sa merali úrovne hydratácie pleti v osem hodinových intervaloch. V porovnaní s pôvodným stavom vykazovala pleť po ôsmich hodinách u 100% subjektov výrazne vyššiu hydratáciu *** Testované na subjektoch, pri ktorých vykonával merania odborný vizážista v intervaloch štyroch a siedmich dní. V priemere, 46% rozdiel bol pozorovaný na pleti, naprieč rôznymi meranými parametrami.

13 Denný hydratačný prostriedok pre žiarivú pleť Všestranná hydratačná pleťová voda s rozsvetľujúcimi účinkami, ktoré dodajú vašej tvári zdravý jasný vzhľad. Pleť vyzerá žiarivo dokonca aj bez make-upu. Napomáha znížiť výskyt vrások už za 7 dní.* Klinicky testované na preukázanie, že pleť je už za sedem dní jasnejšia a na dotyk je jemnejšia a hladšia.*** Klinicky dokázaná dvojitá hydratácia pleti behom ôsmich hodín.** Tento produkt je ideálny pre každú príležitosť, keď chcete, aby vaša pleť vyzerala sviežo a hodvábne alebo keď len potrebujete pleť hydratovať nejakým prípravkom. Ideálne pre mužov a ženy a vhodné pre všetky typy pleti. Bez pridaných parabénov. Dermatologicky testované. Vitamín B3, antioxidačné vitamíny C a E a Aloe Vera, slnečnicový olej, extrakt z kvetiny Spilanthes Acmella, makadamový olej, olivový olej, olej zo sezamového semienka. 30ml fľaštička s pumpičkou #0769 * Testované na subjektoch, pri ktorých vykonával merania odborný vizážista v intervaloch dvoch, štyroch a siedmich dní. ** Klinicky testované na subjektoch pomocou Visio skeneru a spätného foto inžinierstva na zistenie drsnosti pleti, v intervaloch nula, sedem a 42 dní. ** Testované na subjektoch, pri ktorých sa merali úrovne hydratácie pleti v osem hodinových intervaloch. V porovnaní s pôvodným stavom vykazovala pleť po ôsmich hodinách u 100% subjektov výrazne vyššiu hydratáciu.

14 Regeneračný nočný krém Tento hustý, luxusný krém napomáha počas noci dodávať pleti veľmi potrebnú hydratáciu. Dlhodobá hydratácia vedie k tomu, že vaša pleť je po prebudení jemnejšia a hladšia. Napomáha znížiť výskyt vrások už za 7 dní.* Klinické testy preukázal, že pleť už po siedmich dňoch vyzerá hladšie a pocitovo jemnejšie. Poskytuje výrazné zlepšenie celkovej pleti a svetlosti už za 7 dní. Klinicky dokázaná dvojitá hydratácia pleti behom ôsmich hodín.*** Vhodné pre všetky typy pleti. Bez pridaných parabénov. Dermatologicky testované. Vitamín B3, antioxidačné vitamíny C a E a Aloe Vera, slnečnicový olej, makadamový olej, olivovo ovocný olej, olej zo sezamového semienka, extrakt z kvetu Spilanthes Acmella. 30ml fľaštička s pumpičkou #0774 * Klinicky testované na subjektoch pomocou Visio skeneru a spätného foto inžinierstva na zistenie drsnosti pleti, v intervaloch nula, sedem a 42 dní. ** Testované na subjektoch na zistenie hladkosti, mäkkosti, žiarivosti, jasnom vzhľade a svetlosti meraním vizuálnym odborníkom pre klasifikáciu v intervaloch dvoch, štyroch a siedmich dní. *** Testované na subjektoch, pri ktorých sa merali úrovne hydratácie pleti v osem hodinových intervaloch. V porovnaní s pôvodným stavom vykazovala pleť po ôsmich hodinách u 100% subjektov výrazne vyššiu hydratáciu.

15 Instantný peeling s okamžitým účinkom Peeling bohatý na antioxidanty obsahujúci semienka bobulí, ktoré pomáhajú dosiahnuť mäkkosť a hebkosť pleti. Dodáva pleti zdravo-vyzerajúci odtien. Svieža ovocná vôňa povzbudzuje zmysly. Vhodné pre všetky typy pleti. Žiadne pridané parabény. Bez sulfátov. Dermatologicky testované. Vitamín B3, antioxidačné vitamíny C a E a Aloe vera, čistiace zložky získané z kokosového orecha, peeling, semienka čučoriedok. Tuba s obsahom 120ml #0772

16 Čistiaca ílová maska s výťažkami z mäty Táto hustá, krémová ílová maska má absorbujúce a tonizujúce účinky bentonitového ílu na odstránenie nečistôt a absorbciu nadbytočného oleja. Klinické testovanie sa vykonávalo za účelom zlepšenia vzhľadu pórov už po jednom použití.* Zopár kvapiek mäty a rozmarínových lístkov pozdvihne vaše zmysly. Pripravuje pleť na to, aby lepšie prijímala priaznivé účinky našich sér a hydratačných prostriedkov. Vhodné pre všetky typy pleti. Bez pridaných parabénov. Dermatologicky testované. Vitamín B3, antioxidačné vitamíny C a E a Aloe vera, bentonitové bahno, olej z lístkov rozmarínu, mätový olej. Tuba s obsahom 120ml #0773 Testované na subjektoch odborným vizážistom, ktorý meral a hodnotil výskyt pórov ihneď po aplikácii. V priemere pri 35% subjektov sa prejavilo zlepšenie okamžite po použití.

17 Režim každodennej starostlivosti o pleť Dodržovaním režimu každodennej starostlivosti o pleť, dosiahnete také výsledky, ktoré sú rýchlo vidieť a cítiť: KROKY DOOBEDA POOBEDE 1 OČISTIŤ 2 TONIZÁCIA 3 OŠETRIŤ 4 CIEĽ 5 ZVLHČIŤ Ukľudňujúci prostriedok na čistenie s Aloe (Pre normálnu až suchú pleť) Vyhladzujúci citrusový prostriedok na čistenie pleti (Pre normálnu až mastnú pleť) Povzbudzujúce rastlinné tonikum Sérum na redukciu vrások Spevňujúci očný gel Denný hydratačný prostriedok pre žiarivú pleť alebo Ochranný hydratačný prostriedok pre pleť SPF 30 Ukľudňujúci prostriedok na čistenie s Aloe (Pre normálnu až suchú pleť) Vyhladzujúci citrusový prostriedok na čistenie pleti (Pre normálnu až mastnú pleť) Povzbudzujúce rastlinné tonikum Sérum na redukciu vrások Hydratačný očný krém Regeneračný nočný krém KAŽDÝ TÝŽDEŇ HĹBKOVÉ ČISTENIE ČISTENIE Instantný peeling s okamžitým účinkom (1-3 krát za týždeň) Čistiaca ílová maska s výťažkami mäty (1-3 krát za týždeň)

18 Prijmite výzvu na zdravšie v Odhaľte žiarivejšiu, hladšiu, mladšie vyzerajúcu pleť už za 7 dní* * Výsledky sa vzťahujú na sérum na redukciu vrások, regeneračný nočný krém, denný hydratačný prostriedok pre žiarivú pleť, ochranný hydratačný prípravok SPF 30, hydratačný očný krém a spevňujúci očný gel.

19 vyzerajúcu pleť

20 Inteligentná výživa pleti Výsledky za 7 dní. * Odborníci na výživu Herbalife prichádzajú s vedecky podloženou výživou pre vašu pleť. Náš prípravok na starostlivosť o pleť, ktorý obsahuje viac než 15 vitamínov a bylín, dodá denne vašej pleti plno látok, ktoré vedú k optimálnym výsledkom. Ak sa chcete dozvedieť viac, kontaktujte ma ešte dnes: HerbalifeSKIN.com * Výsledky sa vzťahujú na sérum na redukciu vrások, regeneračný nočný krém, denný hydratačný prostriedok pre žiarivú pleť, ochranný hydratačný prípravok SPF 30, hydratačný očný krém a spevňujúci očný gel Herbalife. Všetky práva vyhradené. Vytlačené v Európe. #9076-SK-00 09/14

Vánoční balíčky Kosmetika.

Vánoční balíčky Kosmetika. Vánoční balíčky Kosmetika. Proměňte své vlasy s pomocí šampónu, a kondicionéru který posiluje vlasová vlákna a zanechává vlasy jemnější a hebké již po prvním použití. Obsahuje recepturu zachovávající barvu.

Více

Receptura produktu. Podpořte vzhled vaší pleti pomocí unikátní směsi vitamínů B3, antioxidačních vitamínů C a E, aloe a dalších rostlinných složek.

Receptura produktu. Podpořte vzhled vaší pleti pomocí unikátní směsi vitamínů B3, antioxidačních vitamínů C a E, aloe a dalších rostlinných složek. Filozofie produktu Odborníci na výživu Herbalife přicházejí s vědecky podloženou výživou pro vaši pleť. Náš přípravek pro péči o pleť, který obsahuje více než 15 vitamínů a bylin, dodá denně vaší pleti

Více

Title: HL EMEA Herbalife SKIN-Brochure (Male) 16pp ID: CZ Proof No: B Date: 04/09/14

Title: HL EMEA Herbalife SKIN-Brochure (Male) 16pp ID: CZ Proof No: B Date: 04/09/14 Inteligentní výživa pleti Výsledky za 7 dní.* Odborníci na výživu Herbalife přicházejí s vědecky založenou výživou pro vaši pleť. Náš přípravek na péči o pleť, který obsahuje více než 15 vitamínů a bylin,

Více

Predstavujeme. Program pravidelnej starostlivosti o pleť Ecollagen Mladistvejší vzhľad pleti pomocou 4 krokov VAŠE SNY NAŠA INŠPIRÁCIA SK

Predstavujeme. Program pravidelnej starostlivosti o pleť Ecollagen Mladistvejší vzhľad pleti pomocou 4 krokov VAŠE SNY NAŠA INŠPIRÁCIA SK Predstavujeme Program pravidelnej starostlivosti o pleť Ecollagen Mladistvejší vzhľad pleti pomocou 4 krokov VAŠE SNY NAŠA INŠPIRÁCIA SK 114629.1 35+ Na všetky typy pleti Alain Mavon, PhD, Riaditeľ Inštitútu

Více

Milujte svoju pleť kedykoľvek

Milujte svoju pleť kedykoľvek Milujte svoju pleť kedykoľvek Nežná starostlivosť o vašu pleť APROTIE Pleťový krém s liftingovým účinkom Pevná, hladká a pružná pleť Revitalizované bunky vo vnútri pokožky vám zabezpečia nádhernú pleť

Více

SPAKARE. s konopným olejom

SPAKARE. s konopným olejom s konopným olejom Konope je pozoruhodne všestranná rastlina. Tradične sa z konope vyrábali povrazy na plachetnice. Neskôr módni návrhári používali konopné vlákna na výrobu odevov. Konopné semená slúžia

Více

hladké a veľmi zdravé

hladké a veľmi zdravé hladké a veľmi zdravé Prípravky pre hladké a veľmi zdravé vlasy, sú obohatené o výťažky z orchidey, oleja a konope, proteínov z prírodného hodvábu, ktoré dodávajú vlasom uhladzujúci účinok, hebkosť a vlasy

Více

Rok LIFTACTIV. proti vráskam. Zloženie inšpirované poslednou. vyplnenia vrások.

Rok LIFTACTIV. proti vráskam. Zloženie inšpirované poslednou. vyplnenia vrások. Rok 2010.. LIFTACTIV RETINOL HA NOČNÝ Komplexný korektívny krém proti vráskam. Zloženie inšpirované poslednou generáciou injekčného vyplnenia vrások. Zloženie inšpirované korektívnou dermatológiou 3 KRÁT

Více

Obsah COCOCHOCO PROFESSIONAL KERATĺN COCOCHOCO PROFESSIONAL ŠAMPÓNY COCOCHOCO PROFESSIONAL MALÉ SETY

Obsah COCOCHOCO PROFESSIONAL KERATĺN COCOCHOCO PROFESSIONAL ŠAMPÓNY COCOCHOCO PROFESSIONAL MALÉ SETY Obsah 1-6... COCOCHOCO PROFESSIONAL KERATĺN 7-13... COCOCHOCO PROFESSIONAL ŠAMPÓNY 14-20... COCOCHOCO PROFESSIONAL MALÉ SETY 21-27... COCOCHOCO PROFESSIONAL VEĽKÉ SETY COCOCHOCO PROFESSIONAL KERATĺN COCOCHOCO

Více

AKCIA!! IQ Gély - expresné dlhotrvajúce gély novej generácie

AKCIA!! IQ Gély - expresné dlhotrvajúce gély novej generácie IQ Gély - expresné dlhotrvajúce gély novej generácie Farebné IQ GÉLY sú expresné dlhotrvajúce gély novej generácie. Ide o veľmi jednoduchý a nenáročný spôsob dlhodobého nalakovania nechtov v porovnaní

Více

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO!

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Uvolnění i výživa pokožky Hloubkové čištění pokožky při současném zvyšování hladiny hydratace a prodyšnosti Zklidnění unavených svalů Oživení metabolismu pokožky

Více

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO!

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Uvolnění i výživa pokožky Hloubkové čištění pokožky při současném zvyšování hladiny hydratace a prodyšnosti Zklidnění unavených svalů Oživení metabolismu pokožky

Více

TYPY PLETI A STAROSTLIVOSŤ O PLEŤ

TYPY PLETI A STAROSTLIVOSŤ O PLEŤ TYPY PLETI A STAROSTLIVOSŤ O PLEŤ Ďurčeková Lucia ÚVOD DO STAROSTLIVOSTI O PLEŤ TIK TAK SPRAVODLIVÉ BIOLOGICKÉ HODINY Telo a naša koža pozostáva z biliónov buniek, telo sa ich istým spôsobom zbavuje a

Více

K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ.

K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ. K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ. SET PRO PÉČI A OCHRANU PLETI SPF 15 obsahuje: 1170,-kč sprchový micerální olej, 100 ml pro všechny typy pleti, odstraňuje nečistoty vč. make upu, obsahuje pečující oleje,

Více

Rozšírenie radu dekoratívnej kozmetiky ARTISTRY. Uvedenie na trh: 2. november 2015

Rozšírenie radu dekoratívnej kozmetiky ARTISTRY. Uvedenie na trh: 2. november 2015 Rozšírenie radu dekoratívnej kozmetiky ARTISTRY Uvedenie na trh: 2. november 2015 ARTISTRY EXACT FIT TM Podkladová báza pod make-up ARTISTRY EXACT FIT TM Sypký púder ARTISTRY EXACT FIT TM Priesvitný kompaktný

Více

Herbal Aloe Nádherné vlasy. Zářivá pleť.

Herbal Aloe Nádherné vlasy. Zářivá pleť. Herbal Aloe Nádherné vlasy. Zářivá pleť. Svěží vůně, inspirace v přírodě. To jsou přípravky pro vnější výživu, které posilujívlasy a hydratujípokožku. Dosáhněte zářivésvěžesti od hlavy ažk patě. 1 Nová

Více

MEN SYSTEM PROFESSIONAL

MEN SYSTEM PROFESSIONAL MEN SYSTEM PROFESSIONAL REFRESH NA NORMÁLNE VLASY REFRESH SHAMPOO Šampón na telo a pokožku hlavy. Obsahuje mentol a vitamíny B5, A, E, F. Mentol pôsobí na vlasy a telo chladivo a osviežujúco. Vitamíny

Více

Revolučný systém prístroja DermaPen ponúka:

Revolučný systém prístroja DermaPen ponúka: Redukcia jaziev po akné a po popáleninách Zlepšenie vzhľadu stríí Redukcia vrások Stiahnutie pórov Vypnutie pleti Hydratácia pokožky Revolučný systém prístroja DermaPen ponúka: Touto revolučnou metódou

Více

Ztělesňuje základní kámen značky s minimalizací v kombinaci s nadčasovou elegancí, čistotou a přináší čistý, jemný zářivý efekt. Sofistikovaný přístup Luxury Hair Pro odráží městský elegantní životní styl,

Více

COSMETIC COCKTAILS 1

COSMETIC COCKTAILS 1 COSMETIC COCKTAILS 1 BIO BEAUTY COCKTAIL BIO BEAUTY COCKTAIL je novinkou mezi KOSMETICKÝMI PRODUKTY obsahující JEDNODUCHÉ INGREDIENCE darované zemí pro zlepšení krásy a zdraví těla BEAUTY BOUTIQUE GREEN

Více

RHA (Rezilientná kyselina hyalurónová) 10 rokov výskumu

RHA (Rezilientná kyselina hyalurónová) 10 rokov výskumu RHA (Rezilientná kyselina hyalurónová) 10 rokov výskumu MEDZINÁRODNÝ PATENT TEOXANE COSMECEUTICALS JEDINEČNÁ RADA MEDICÍNSKEJ KOZMETIKY Základom kozmetickej rady TEOXANE Cosmeceuticals* je kombinácia troch

Více

www.siberianhealth.com Nelíčený půvab nové linie přípravků pro péči o pleť obličeje je úchvatný Při vytváření vybrané kolekce Siberian Rose nás inspirovala mimořádná rostlina sibiřská růže. Její hodnota

Více

MIGREEN EXTRA MOISTURIZING PROTI VRÁSKÁM JULIA

MIGREEN EXTRA MOISTURIZING PROTI VRÁSKÁM JULIA MIGREEN EXTRA MOISTURIZING PROTI VRÁSKÁM JULIA Vlastnosti produktu Hydratovaná pleť: Pomáhá dodat pleti dlouhodobě hebkost a vlhkost zvýšením její hydratace, kterou zajišťuje výtažek z květů růže a kyselina

Více

Najmodernejšia starostlivosť o pleť. Definované kontúry. Žiarivá pleť. cellular lift. aktívne peptidy

Najmodernejšia starostlivosť o pleť. Definované kontúry. Žiarivá pleť. cellular lift. aktívne peptidy Najmodernejšia starostlivosť o pleť. Definované kontúry. Žiarivá pleť. cellular lift aktívne peptidy Špickový kozmetický prípravok Výsledok vývoja špičkových technológií v oblasti kozmetiky Wellmaxx, to

Více

DROGERIE. SPOLPHARMA, s.r.o. Katalog výrobků. Compactní prací prostředky. www.spolpharma.com. Merkur Compact Automat

DROGERIE. SPOLPHARMA, s.r.o. Katalog výrobků. Compactní prací prostředky. www.spolpharma.com. Merkur Compact Automat SPOLPHARMA, s.r.o. Katalog výrobků DROGERIE Compactní prací prostředky Compact Automat Dávkujete méně, ale vyperete stejné množství prádla. univerzální prací prostředek pro praní bílého i barevného prádla

Více

prináša na trh v Slovenskej a Českej republike

prináša na trh v Slovenskej a Českej republike www.crosslimit.eu prináša na trh v Slovenskej a Českej republike kozmetiku, ktorá dokonale zapadne zaneprázdneného životného štýlu každého športovca. Produkty sú na mieru šité športovcom a aktívne žijúcim

Více

OBJAVTE SILU ALOE. Kolekcia Aloe Vera OTÁZKY A ODPOVEDE

OBJAVTE SILU ALOE. Kolekcia Aloe Vera OTÁZKY A ODPOVEDE OBJAVTE SILU ALOE Čo je kolekcia Aloe Vera? Kolekcia Aloe Vera je vysoko kvalitná kozmetika s jemným zložením, vytvorená na základe certifikovanej aloe, ktorá poskytuje komplexnú starostlivosť všetkým

Více

CENÍK COLOSTRUM. Colostrum ESSENS. Cena: 695,00 Kč. Sprchový gel s colostrem 200 ml. Cena: 120,00 Kč

CENÍK COLOSTRUM. Colostrum ESSENS. Cena: 695,00 Kč. Sprchový gel s colostrem 200 ml. Cena: 120,00 Kč CENÍK COLOSTRUM Colostrum ESSENS Charakteristika: Doplněk stravy COLOSTRUM obsahuje bovinní colostrum. Bovinní colostrum (mlezivo) je první mléko produkované mléčnými žlázami po porodu. Colostrum je cenné

Více

SENSITIVE PROFESSIONAL

SENSITIVE PROFESSIONAL Máte citlivé zuby? SENSITIVE PROFESSIONAL Profesionálne riešenie na okamžitú a dlhotrvajúcu úľavu od bolesti! www.elmex.cz Čo je príčinou citlivosti zubov? Pri ústupe ďasien sa odhaľujú časti zubov, ktoré

Více

Zima 2014-2015. Vaše. Rtěnka Allure Kód: 80115, 3,8 g 282,50 Kč 211,90 Kč

Zima 2014-2015. Vaše. Rtěnka Allure Kód: 80115, 3,8 g 282,50 Kč 211,90 Kč Zima 2014-2015 Vaše Sleva 25% Rtěnka Allure Kód: 80115, 3,8 g 282,50 Kč 211,90 Kč Tužka na rty a oči Kód: 80904, 1 ks. 47,70 57,10 Kč 35,80 42,80 Kč Společnost si vyhrazuje právo kdykoliv změnit podmínky

Více

KRÁSA V KAŽDÉM VĚKU!

KRÁSA V KAŽDÉM VĚKU! KRÁSA V KAŽDÉM VĚKU! Představujeme inovovanou a vylepšenou řadu omlazujících přípravků CHRONOLONG. - Inovovaný moderní design - Vylepšené receptury - Prokázaný klinický účinek po používání* *Pro stanovení

Více

CHLADIVÝ HYDRATAČNÍ GEL-KRÉM OSVĚŽUJÍCÍ SPRCHOVÝ/KOUPELOVÝ GEL

CHLADIVÝ HYDRATAČNÍ GEL-KRÉM OSVĚŽUJÍCÍ SPRCHOVÝ/KOUPELOVÝ GEL JE NEJVYŠŠÍ ČAS POSTARAT SE I O POKOŽKU TĚLA! DEJTE VAŠÍ KŮŽI POCÍTIT ÚŽASNÉ PĚSTÍCÍ ÚČINKY A VYBERTE SI, ZDA NAVÍC BUDE VONĚT PO LIMETKÁCH, MANDLÍCH, OLIVÁCH, SVĚŽÍMI TÓNY NEBO KOKOSEM! NÁŠ TIP NA DÁREK,

Více

Sérum lifting définition paupiéres Uplifting serum eyelids definition

Sérum lifting définition paupiéres Uplifting serum eyelids definition Sérum lifting définition paupiéres Uplifting serum eyelids definition Oči jsou okna do duše. CO ŽENY ZNEPOKOJUJE MEZI VŠEMI PROBLÉMY NAŠÍ PLETI, JSOU 2, KTERÉ PŘICHÁZEJÍ NEJDŘÍVE* A TO PROBLÉMY V OKOLÍ

Více

Golden Skin:luxusní řada se zlatem a kaviárem

Golden Skin:luxusní řada se zlatem a kaviárem Golden Skin:luxusní řada se zlatem a em Firma Etre Belle přináší po několikaletém výzkumu jedinečnou a novou kosmetickou řadu výrobků GOLDEN SKIN CAVIAR, kterou bychom Vám rádi představili. Nová GOLDEN

Více

- bohatá čistící emulze s AHA kyselinami Charakteristika: Použití doma: Vyhněte se kontaktu s očima. Poté opláchněte velkým množstvím vody.

- bohatá čistící emulze s AHA kyselinami Charakteristika: Použití doma: Vyhněte se kontaktu s očima. Poté opláchněte velkým množstvím vody. - bohatá čistící emulze s AHA kyselinami Bohatá čistící emulze s koncentrovanou přírodní ovocnou kyselinou, kyselinou salicylovou a hydratační složkou. Odstraňuje make-up, nečistoty, pot a maz, vhodná

Více

OLEJE A VOSKY NA PODLAHY, DREVENÉ PLOCHY, PRÍRODNÝ KAMEŇ

OLEJE A VOSKY NA PODLAHY, DREVENÉ PLOCHY, PRÍRODNÝ KAMEŇ VÝROBCA: RENOJAVA s.r.o. Bulharská 26 080 01 Prešov Predajňa: Jána Pavla II č. 1A 080 01 Prešov Otváracie hodiny: PO 08:00-16:30 UT 08:00-16:30 ST 08:00-16:30 ŠT 08:00-16:30 PI 08:00-16:30 SO 08:00-12:00

Více

RIACE AQUA PROTI VRÁSKÁM, BĚLICÍ ÚČINEK J U L I A

RIACE AQUA PROTI VRÁSKÁM, BĚLICÍ ÚČINEK J U L I A RIACE AQUA PROTI VRÁSKÁM, BĚLICÍ ÚČINEK J U L I A PÉČE O PLEŤ Tato řada, zahrnující více řešení, dodá zhrublé a suché pleti potřebnou vlhkost a upraví nejrůznější kožní potíže. Nejen zvlhčuje, ale také

Více

EYE ZONE Unikátní oční péče. Jedinecná ˇ inspirace. PHYRIS Skin Care Concept. PHYRIS je pro každého, kdo ocení výjimečnou a individuální péči o pleť.

EYE ZONE Unikátní oční péče. Jedinecná ˇ inspirace. PHYRIS Skin Care Concept. PHYRIS je pro každého, kdo ocení výjimečnou a individuální péči o pleť. Jedinecná ˇ inspirace PHYRIS je pro každého, kdo ocení výjimečnou a individuální péči o pleť. PHYRIS jedinečná inspirace, maximální výsledky. PHYRIS Skin Care Concept Fáze 1 ČIŠTĚNÍ Fáze 2 AKTIVACE Fáze

Více

Aprotie Organics 1. Čo je pleťová kozmetika Aprotie Organics a čím je výnimočná? 2. Z akých produktov sa skladá sada Aprotie Organics?

Aprotie Organics 1. Čo je pleťová kozmetika Aprotie Organics a čím je výnimočná? 2. Z akých produktov sa skladá sada Aprotie Organics? 1. Čo je pleťová kozmetika Aprotie Organics a čím je výnimočná? Sada Aprotie Organics pozostáva z unikátnych produktov na čistenie a starostlivosť o pleť na tvári, krku a dekolte. Kozmetika Aprotie Organics

Více

OBSAH. Úvod Potřeby zákazníků Technologie Výsledky Výrobková řada Ceny Cílová skupina Podpora podnikání

OBSAH. Úvod Potřeby zákazníků Technologie Výsledky Výrobková řada Ceny Cílová skupina Podpora podnikání OBSAH Úvod Potřeby zákazníků Technologie Výsledky Výrobková řada Ceny Cílová skupina Podpora podnikání ÚVOD Již po týdenním používání ARTISTRY YOUTH XTEND Power Systému, který obsahuje přípravky určené

Více

Průvodce krásou Solutions

Průvodce krásou Solutions CA 09/07 PAGE bc Průvodce krásou Solutions Kontaktujte svoji AL/AG: Jméno a příjmení: Adresa: Telefon: Avon Cosmetics, spol. s r.o. Na Maninách 7, 70 00 Praha 7 Česká republika Zákaznický servis: tel.

Více

VERMEISTER podlahová chémia

VERMEISTER podlahová chémia Penetračné nátery Popis Balenie PRIMER SF - 1 zložkový silánový penetračný náter bez rozpúšťadiel na penetráciu podkladu pred pokládkou drevených podláh. Vhodné pre betón a anhydrit. 210 /Bal 17,50 /kg

Více

3 DÔLEŽITÉ KROKY, BEZ KTORÝCH NEBUDE TVOJA PLEŤ KRÁSNA A ZDRAVÁ

3 DÔLEŽITÉ KROKY, BEZ KTORÝCH NEBUDE TVOJA PLEŤ KRÁSNA A ZDRAVÁ + BONUS: 3 NAJČASTEJŠIE CHYBY V STAROSTLIVOSTI O PLEŤ 3 DÔLEŽITÉ KROKY, BEZ KTORÝCH NEBUDE TVOJA PLEŤ KRÁSNA A ZDRAVÁ Ahoj, moje meno je Martina a som zakladateľkou kozmetickej značky Navia. Moja vášeň

Více

NEOSTRATA. Katalog produktů. Gray line Blue line Green line

NEOSTRATA. Katalog produktů. Gray line Blue line Green line NEOSTRATA Katalog produktů Gray line Blue line Green line 17 Gray line Blue line Green line NEOSTRATA světově známá americká společnost zabývající se výzkumem a výrobou kosmetických přípravků na bázi ovocných

Více

Follow the Nature. Katalóg produktov. Cítiť sa lepšie

Follow the Nature. Katalóg produktov. Cítiť sa lepšie Follow the Nature Katalóg produktov Cítiť sa lepšie VLÁKNINA S PROBIOTIKAMI Kombinácia vlákniny psyllium a špecifických kmeňov živých kultúr pre lepšie zažívanie a komfort čriev. VLÁKNINY Táto rada výrobkov

Více

Nové produkty KATALOG VŮNÍ 2015

Nové produkty KATALOG VŮNÍ 2015 Nové produkty KATALOG VŮNÍ 2015 PĚNA NA ČIŠTĚNÍ PLETI Facial cleansing foam 150 ml 1 260,00 /1 l Jemná, ale účinná ideální pro každodenní péči! Odstraňuje make-up a nečistoty a vaše pokožka zůstává svěží,

Více

Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství.

Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství. Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství. Používání placenty se začalo zadlouho před vědeckými objevy v Číně se placentě říkalo člun na fialové řece Metoda placentárního

Více

S opalovací kosmetikou SOLAIT (Marionnaud) si může léto užívat celá rodina

S opalovací kosmetikou SOLAIT (Marionnaud) si může léto užívat celá rodina S opalovací kosmetikou SOLAIT (Marionnaud) si může léto užívat celá rodina Léto. Ten nádherný prosluněný čas plný výletů, vodních radovánek, dovolených a především užívání si slunečních paprsků. Abychom

Více

Souprava multivitamínových přípravků Normální až suchá pokožka

Souprava multivitamínových přípravků Normální až suchá pokožka Souprava multivitamínových přípravků Normální až suchá pokožka #0901 Multivitamínový čistící přípravek normální až suchá Bohatá jemně čistící emulze s obsahem sladké mandle a jojoby odstraňuje make-up,

Více

Follow the Nature. Katalóg produktov. Cítiť sa lepšie

Follow the Nature. Katalóg produktov. Cítiť sa lepšie Follow the Nature Katalóg produktov Cítiť sa lepšie VLÁKNINA S PROBIOTIKAMI Kombinácia vlákniny psyllium a špecifických kmeňov živých kultúr pre lepšie zažívanie a komfort čriev. VLÁKNINY Táto rada výrobkov

Více

Siberian SPA Collection Rozplynutí v harmonii s přírodou!

Siberian SPA Collection Rozplynutí v harmonii s přírodou! Siberian SPA Collection Rozplynutí v harmonii s přírodou! vytvořena speciálně pro péči o tělo a obličej, když je nezbytné obnovit emocionální rovnováhu a sílu, podtrhnout svou přirozenou krásu a dokonalý

Více

TĚLOVÝ PEELING SE ZÁZVOREM A MOŘSKOU SOLÍ DÁRKOVÁ SADA SE ZÁZVOREM & MOŘSKOU SOLÍ

TĚLOVÝ PEELING SE ZÁZVOREM A MOŘSKOU SOLÍ DÁRKOVÁ SADA SE ZÁZVOREM & MOŘSKOU SOLÍ FÍKY, IBIŠEK, MOŘSKÉ ŘASY, ZÁZVOR, MOŘSKÁ SŮL... ŽE VE VÁS EVOKUJÍ VZPOMÍNKY NA RELAXACI A DOVOLENOU? UDĚLEJTE SI DOVOLENOU I V ZIMĚ A V POHODLÍ DOMOVA. NENÁROČNĚ, ÚČINNĚ, KE SPOKOJENOSTI VŠECH ZÚČASTNĚNÝCH.

Více

LÁSKA NA PRVNÍ DOTEK...

LÁSKA NA PRVNÍ DOTEK... LÁSKA NA PRVNÍ DOTEK... Dopřejte své pokožce při holení tu nejcitlivější péči Ucelená nabídka produktů na holení pro ženy i muže. NOVINKA Kvalita od firmy AVEFLOR PRODUKTY AVEMAN A AVEWOMAN OBSAHUJÍ PŘÍRODNÍ

Více

PREČO BY STE MALI PRE KRÁSU TRPIEŤ?

PREČO BY STE MALI PRE KRÁSU TRPIEŤ? PREČO BY STE MALI PRE KRÁSU TRPIEŤ? Premýšľate nad ošetrením s kyselinou hyalurónovou, ale máte strach z bolesti alebo z dlhého procesu zotavovania sa? Pre krásu už viac nemusíte trpieť! Injektovanie je

Více

Kosmetické ošetření základní cca 1 hodinu 560,-Kč,( 1,5 h 650,-Kč)

Kosmetické ošetření základní cca 1 hodinu 560,-Kč,( 1,5 h 650,-Kč) Kosmetické ošetření základní cca 1 hodinu 560,-Kč,( 1,5 h 650,-Kč) Odlíčení Změkčení pleti Úprava obočí (základní) Vyčištění pleti hloubkové - ultrazvukovou špachtlí (10-15min) Dočištění pleti- peeling

Více

GHESER Síla přírody pro silné na duchu

GHESER Síla přírody pro silné na duchu www.sibirskezdravi.cz Síla přírody pro silné na duchu PRVNÍ ŘADA KOSMETIKY PRO MUŽE* Gel na holení Ultra comfort T Tento osvěžující gel vytváří bohatou hedvábnou pěnu pro důkladné oholení. Gel nejenom

Více

Koncentrované Anti-aging sérum pro péči o obličej a krk. Sérum aktivuje

Koncentrované Anti-aging sérum pro péči o obličej a krk. Sérum aktivuje Koncentrované Anti-aging sérum pro péči o obličej a krk. Sérum aktivuje regeneraci hlubokých vrstev pleti, vyplňuje hluboké i mimické vrásky a zabraňuje tvorbě nových. Výsledky jsou ihned vidět ve zpevnění,

Více

OBJEVTE SÍLU ALOE. Kolekce Aloe Vera OTÁZKY A ODPOVĚDI

OBJEVTE SÍLU ALOE. Kolekce Aloe Vera OTÁZKY A ODPOVĚDI OBJEVTE SÍLU ALOE Co je kolekce Aloe Vera? Kolekce Aloe Vera je vysoce kvalitní kosmetika s jemným složením, vytvořená na základě certifikované aloe, která poskytuje komplexní péči všem typům pleti, včetně

Více

Pro ženy, které si chtějí zachovat svoji krásu bez zásahu skalpelu a zpomalit stárnuti.

Pro ženy, které si chtějí zachovat svoji krásu bez zásahu skalpelu a zpomalit stárnuti. Pro ženy, které si chtějí zachovat svoji krásu bez zásahu skalpelu a zpomalit stárnuti. Být mladá a krásná tak dlouho, jak je to možné - sen a touha každé ženy. Bohužel ani mládí nezaručuje dobrý vzhled.

Více

LÁSKA NA PRVNÍ DOTEK...

LÁSKA NA PRVNÍ DOTEK... LÁSKA NA PRVNÍ DOTEK... Dopřejte své pokožce při holení tu nejcitlivější péči Ucelená nabídka produktů na holení pro ženy i muže. NOVINKA Kvalita od firmy AVEFLOR 70252_Aveflor_NEW_sales_folder.indd 1

Více

DNA Protection Expert

DNA Protection Expert DNA Protection Expert Ochrana buněčné DNA Synergie anti-ageingového působení DNA Protection Expert Poškozený kód DNA je jedním z nejničivějších důsledků působení volných radikálů, které se aktivně podílejí

Více

P É Č E O R U C E K R Á S N É R U C E

P É Č E O R U C E K R Á S N É R U C E P É Č E O R U C E K R Á S N É R U C E N Y M P H A E A P É Č E O R U C E Nymphaea Hand Care je ideální série, pro intenzivní péči o pokožku a regeneraci rukou a nehtů. Díky vysoce kvalitním výživným látkám

Více

Ceník od 31.8.2012 Kosmetika TianDe kód body partner katalog

Ceník od 31.8.2012 Kosmetika TianDe kód body partner katalog Ceník od 31.8.2012 Kosmetika TianDe kód body partner katalog Obnovujuící sérum v kapslích,36 ks,0,7g 10101 13,00 366,60 564,60 str.35 Krém na obličej pro muže, 50 g 10123 7,90 193,70 298,30 str.95 Čistící

Více

Kompenzačný plán. ( Región Európa ) Platný od Úprava PV/BV pri všetkých súčasných produktoch. Cena produktov bude zachovaná.

Kompenzačný plán. ( Región Európa ) Platný od Úprava PV/BV pri všetkých súčasných produktoch. Cena produktov bude zachovaná. Kompenzačný plán ( Región Európa ) Platný od 27. 6. 2017 Úprava PV/BV pri všetkých súčasných produktoch. Cena produktov bude zachovaná. 1 7 Bonusov a kategórií Vstupné predaje 70% 60% 01 04 02 Development

Více

Představujeme rituál péče o pleť Ecollagen. Viditelně mladší pleť již ve 4 krocích

Představujeme rituál péče o pleť Ecollagen. Viditelně mladší pleť již ve 4 krocích Představujeme rituál péče o pleť Ecollagen Viditelně mladší pleť již ve 4 krocích 35 + Pro každý typ pleti Alain Mavon, PhD, Ředitel Institutu výzkumu pleti Oriflame O fenoménu rostlinných kmenových buněk

Více

z.one concept Všetko pre zdravie, krásu a relax vlasov a vlasovej pokožky

z.one concept Všetko pre zdravie, krásu a relax vlasov a vlasovej pokožky z.one concept Všetko pre zdravie, krásu a relax vlasov a vlasovej pokožky >color maintainer shampoo hydratujúci a ochranný šampón na farbené vlasy Špeciálne vyvinutý v súvislosti s farbením, s rovnakou

Více

NOVINKA LAVERA PŘÍRODNÍ PÉČE O PLEŤ

NOVINKA LAVERA PŘÍRODNÍ PÉČE O PLEŤ NOVINKA LAVERA PŘÍRODNÍ PÉČE O PLEŤ Profesionální výrobky pro každý typ pleti 100% přírodní S certifikátem NATRUE Nová pleťová péče od lavery má vylepšené složení, přináší moderní receptury plné luxusních

Více

TIME PROTECTOR CLASSIC

TIME PROTECTOR CLASSIC Vážené dámy, vážení pánové, v březnovém newsletteru se zaměříme na jeden z nejdůležitějších úkonů péče o pleť ČIŠTĚNÍ. Znáte správný postup, jak pleť opravdu důkladně vyčistit? Jen pro pořádek, pojďme

Více

Sensi Plus+ řada pro citlivou až přecitlivělou reaktivní pleť

Sensi Plus+ řada pro citlivou až přecitlivělou reaktivní pleť Sensi Plus+ řada pro citlivou až přecitlivělou reaktivní pleť 1200 - Čistící mléko HYDRASILK Velmi jemné čistící mléko s uklidňujícími a vyrovnávajícími, pečujícími složkami pro citlivou a podrážděnou

Více

ageloc Často kladené otázky Všeobecné otázky (strana 2-3) Použitie (strana 3-5) Otázky týkajúce sa bezpečnosti (strana 5)

ageloc Často kladené otázky Všeobecné otázky (strana 2-3) Použitie (strana 3-5) Otázky týkajúce sa bezpečnosti (strana 5) Všeobecné otázky (strana 2-3) 1. Čo sú arsupermarkers? 2. Pôsobia ageloc produkty v dermis? Ak nie, ako sa zložky vedia zacieliť na gény? 3. Na ktoré arsupermarkers sa zameriavajú Nu Skin Galvanic Spa

Více

Maloobchodný cenník platný od

Maloobchodný cenník platný od Maloobchodný cenník platný od 002015 Ošetrenia Simone MAHLER Názov ošetrenia súčasťou ošetrení je jemné denné líčenie Čas ošetrenia Cena v Eur Odporúčaný počet ošetrení OXY - PUR FLASH - okysličenie /

Více

PŘÍRODNÍ PÉČE. PRO VAŠI RODINU.

PŘÍRODNÍ PÉČE. PRO VAŠI RODINU. PŘÍRODNÍ PÉČE. PRO VAŠI RODINU. Vážení vedoucí VPA, s potěšením Vám představujeme novou kolekci G&H inspirovanou přírodou, která ztělesňuje něžný a zdravý přístup k péči o tělo. Jedná se o produktovou

Více

+ DĹŽKA, + OBJEM VĎAKA ESENCII NA RAST MIHALNÍC A OBOČIA

+ DĹŽKA, + OBJEM VĎAKA ESENCII NA RAST MIHALNÍC A OBOČIA HAIRPLUS Fluid na rast mihalníc a obočia DERMATOLOGICKY TESTOVANÉ + DĹŽKA, + OBJEM VĎAKA ESENCII NA RAST MIHALNÍC A OBOČIA Začiatok ošetrenia 8 týždňov ilúzia alebo skutočnosť Môj osobný výsledok testu

Více

VITA = = DIVINA. Představuje NOVINKU. Made in Italy. Výrobky zakoupíte na prodejnách u obchodních zástupců nebo na e-shopu

VITA = = DIVINA. Představuje NOVINKU. Made in Italy. Výrobky zakoupíte na prodejnách u obchodních zástupců nebo na e-shopu = = VITA DIVINA Představuje NOVINKU Made in Italy BYOTEA představuje novou řadu S obsahem VITAMÍNU C Zabraňuje vzniku skvrn a barevných nerovnoměrností Pleť vyhlazuje, zlepšuje elasticitu a sjednocuje

Více

HYALURON. Anti-Aging Jedinečné zloženie kozmetiky. katalog_devee_hyaluron_kingray_sk.indd :07

HYALURON. Anti-Aging Jedinečné zloženie kozmetiky. katalog_devee_hyaluron_kingray_sk.indd :07 Anti-Aging Jedinečné zloženie kozmetiky katalog_devee_hyaluron_kingray_sk.indd 1 16.03.18 15:07 Kyselina hyalurónová Fontána mladosti Výrobky DEVEE HYALURON sú navrhnuté s jasným cieľom: udržať pokožku

Více

Lístky konopí jsou bohaté na obsah chlorofylu, který má protizánětlivé účinky. Lístky jsou alkalické, napomáhají k odkyselení organismu.

Lístky konopí jsou bohaté na obsah chlorofylu, který má protizánětlivé účinky. Lístky jsou alkalické, napomáhají k odkyselení organismu. Zdraví Krása Pohoda O nás Soin Royal je česká značka profesionální přírodní kosmetiky. Jedinečnost produktů Soin Royal představuje spojení prvků tradiční medicíny a moderních vědeckých poznatků. Částice

Více

To nejlepší z přírody pro vaše vlasy a pokožku

To nejlepší z přírody pro vaše vlasy a pokožku Tisková zpráva Praha, 18. září 2018 Novinka: NatureBox nová značka přírodní kosmetiky na českém trhu To nejlepší z přírody pro vaše vlasy a pokožku Návrat k přírodě a výhody v péči o zdraví a krásu vašich

Více

Délka vítězí! Krása vlasů nesmírná krása vlasů vesmírná.

Délka vítězí! Krása vlasů nesmírná krása vlasů vesmírná. Délka vítězí! Krása vlasů nesmírná krása vlasů vesmírná Chcete si pěstovat dlouhé vlasy? Použijte přípravky Zlatý zázvor a Bio Rehab Obvyklá rychlost růstu vlasů Růst vlasů se Zlatým zázvorem, Bio Rehab

Více

Léčívá síla hydratace s aloe vera

Léčívá síla hydratace s aloe vera Léčívá síla hydratace COSMETICS ALOE VERA ZÁZRAK Z PŘÍRODY Aloe vera je léčivou rostlinou s tisíciletou tradicí. Již před 5 000 lety platila za rostlinu, jejíž krev propůjčuje krásu, zdraví a nesmrtelnost.

Více

Řada produktů péči o pleť Black Signature

Řada produktů péči o pleť Black Signature POPIS PRODUKTU Řada produktů péči o pleť Black Signature OTTIE.ella.20180213 Efektivní retence živin velkého černého hlemýždě Victaphanta compacta Účinný a spolehlivý přípravek proti stárnutí založený

Více

Příroda ve vaší koupelně

Příroda ve vaší koupelně Příroda ve vaší koupelně Jemná přírodní kosmetika human+kind nadchne už svými obaly. Jsou krásně barevné, se zajímavými ornamenty, zkrátka jiné. A jiná je i celá tato značka. Dbá precizně na složení svých

Více

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Kosmetika LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Francouzská kosmetická značka PAYOT nabízí produkty pro každodenní komplexní péči o pleť. Značku založila lékařka Nadia Payot v roce 1920. Kombinovala své

Více

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Francouzská kosmetická značka PAYOT nabízí produkty pro každodenní komplexní péči o pleť. Značku založila lékařka Nadia Payot v roce 1920. Kombinovala své odborné

Více

Detox pleti erborian krása ve třech krocích

Detox pleti erborian krása ve třech krocích Detox pleti erborian krása ve třech krocích Jeden, dva, tři. Přesně tolik kroků nám bude stačit k dokonalému pleťovému detoxu s korejskou kosmetikou e r b o r i a n. Jednička pleť řádně vyčistí, dvojka

Více

Ručně balená přírodní kosmetika Bohemia Natur. Sprchové gely Bohemia Natur

Ručně balená přírodní kosmetika Bohemia Natur. Sprchové gely Bohemia Natur Ručně balená přírodní kosmetika Bohemia Natur Nová řada ručně balených kosmetických produktů vyráběných dle tradičních receptur, které jsou obohaceny o extrakty bylin, citrusů či o minerály. Atraktivním

Více

KATALÓG č. 8 PLATÍ OD 3. DO 28. AUGUSTA 2015, RESP. DO VYČERPANIA ZÁSOB

KATALÓG č. 8 PLATÍ OD 3. DO 28. AUGUSTA 2015, RESP. DO VYČERPANIA ZÁSOB OBJAVTE NOVÝ SVET KRÁSY A ZDRAVIA a užívajte si leto s novými značkami KATALÓG č. 8 PLATÍ OD DO 28. AUGUSTA 2015, RESP. DO VYČERPANIA ZÁSOB www.vhc.sk www.vhcosmetics.sk OBSAH: Zoznámte sa novými značkami,

Více

www.msa-medical.cz Katalog vybraných skladových produktů Kosmetika a fyzioterapie

www.msa-medical.cz Katalog vybraných skladových produktů Kosmetika a fyzioterapie Katalog vybraných skladových produktů www.msa-medical.cz Kosmetika a fyzioterapie Objednávky e-mail: sklad@msa-medical.cz Objednávky tel.: +420 543 331 042 Objednávky fax: +420 543 216 345 Konzultace/poradenství:

Více

Katalog produktů. Gray line Blue line Green line NeoCeuticals line

Katalog produktů. Gray line Blue line Green line NeoCeuticals line Katalog produktů Gray line Blue line Green line NeoCeuticals line Gray line Blue line Green line NeoCeuticals line NEOSTRATA světově známá americká společnost zabývající se výzkumem a výrobou kosmetických

Více

V našem druhém VÁNOČNÍM TIPU vám zasíláme inspiraci na dárky pro vaše děti, vnoučata, pravnoučata, ZJEMŇUJÍCÍ TĚLOVÝ KRÉM

V našem druhém VÁNOČNÍM TIPU vám zasíláme inspiraci na dárky pro vaše děti, vnoučata, pravnoučata, ZJEMŇUJÍCÍ TĚLOVÝ KRÉM V našem druhém VÁNOČNÍM TIPU vám zasíláme inspiraci na dárky pro vaše děti, vnoučata, pravnoučata, Unikátní řada kosmetických výrobků, jež pomáhá vytvořit pevnější pouto mezi matkou a dítětem. Tyto výrobky

Více

FM GROUP Czech & Slovakia. Katalog produktů FM GROUP - Novinky Jaro 2014. Novinky Jaro 2014

FM GROUP Czech & Slovakia. Katalog produktů FM GROUP - Novinky Jaro 2014. Novinky Jaro 2014 FM GROUP Czech & Slovakia Katalog produktů FM GROUP - N O V I N K Y N O V Á Kolekce luxusní, OUD vůně dámské FM 363, FM 364 Kolekce luxusní, OUD vůně pánské FM 335 K at a logová cen a : 24,50 K ata l o

Více

ARTISTRY Kolekce Speciální péče

ARTISTRY Kolekce Speciální péče Kolekce Speciální péče Vážení vedoucí VPA, s potěšením Vám oznamujeme zahájení prodeje Speciální péče zcela nového standardu prvotřídní péče o pleť. Všechny čtyři výrobky dodají všem typům pleti extra

Více

CERTIFIKAČNÉ ELEKTRONICKÉ TESTOVANIA - PERSPEKTÍVA

CERTIFIKAČNÉ ELEKTRONICKÉ TESTOVANIA - PERSPEKTÍVA CERTIFIKAČNÉ ELEKTRONICKÉ TESTOVANIA - PERSPEKTÍVA RNDr. Miroslav Repovský miroslav.repovsky@nucem.sk Moderné vzdelávanie pre vedomostnú spoločnosť/projekt je spolufinancovaný zo zdrojov EÚ CERTIFIKAČNÉ

Více

Hyaluronová řada. podpírá / vyhlazuje / zpevňuje

Hyaluronová řada. podpírá / vyhlazuje / zpevňuje Hyaluronová řada podpírá / vyhlazuje / zpevňuje Péče o pleť s kyselinou hyaluronovou Denní a noční krém Quicklift Denní a noční sérum Oční krém Quicklift Oční sérum Kyselina hyaluronová Obsah kyseliny

Více

Micelární odličovací voda MICELLAR LOTION. FM GROUP Polska

Micelární odličovací voda MICELLAR LOTION. FM GROUP Polska Micelární odličovací voda MICELLAR LOTION ß-GLUCAN ACTIVE COLLECTION Hydratační pleťový krém Vhodný pro všechny typy pleti, bez ohledu na věk. Pro každodenní použití, ráno i večer. Hypoalergenní. Ovesný

Více

Ultralite JEDNOZLOŽKOVÉ ĽAHČENÉ CEMENTOVÉ LEPIDLÁ. Brať prácu zľahka ešte nikdy nemalo tak veľa výhod

Ultralite JEDNOZLOŽKOVÉ ĽAHČENÉ CEMENTOVÉ LEPIDLÁ. Brať prácu zľahka ešte nikdy nemalo tak veľa výhod Ultralite JEDNOZLOŽKOVÉ ĽAHČENÉ CEMENTOVÉ LEPIDLÁ Brať prácu zľahka ešte nikdy nemalo tak veľa výhod MAPEI ľahčené výrobky Ultralite Čo je výrobková skupina Ultralite: Ultralite je názov výrobkovej skupiny

Více

B O D Y C A R E P É Č E O C E L É T Ě L O

B O D Y C A R E P É Č E O C E L É T Ě L O B O D Y C A R E P É Č E O C E L É T Ě L O L O T U S S I Z E P É Č E O T Ě L O Základem obsahu Lotus Size Body Care od Catherine je Shea butter a vysoce kvalitní přírodní oleje především z kokosu, proteiny

Více

8Až. č. 1. týždňov bez epilácie. Lumea. Technológia intenzívnych svetelných pulzov. IPL riešenie. v Európe

8Až. č. 1. týždňov bez epilácie. Lumea. Technológia intenzívnych svetelných pulzov. IPL riešenie. v Európe Lumea 8Až týždňov bez epilácie Technológia intenzívnych svetelných pulzov IPL riešenie č. 1 v Európe Jednoduchý a účinný spôsob, ako bezbolestne odstrániť aj tie najjemnejšie chĺpky. Taký bezpečný, že

Více

RETINOL. Anti-Aging Beauty System

RETINOL. Anti-Aging Beauty System Anti-Aging Beauty System Stratégia proti vráskam Pro-Retinol Pro-Retinol je efektívna účinná látka s vysokým potenciálom pre Anti-Aging. Ak je zapracovaný do vysokohodnotnej účinnej kozmetiky, pomáha zvyšovať

Více

ŘADA SUN EXPERTISE PŘÍPRAVKY PRO DOMÁCÍ PÉČI. Ochrana proti slunci OCHRANNÁ EMULZE SPF30 S EXKLUZIVNÍ BLUE LIGHT TECHNOLOGY OCHRANNÝ KRÉM SPF50+

ŘADA SUN EXPERTISE PŘÍPRAVKY PRO DOMÁCÍ PÉČI. Ochrana proti slunci OCHRANNÁ EMULZE SPF30 S EXKLUZIVNÍ BLUE LIGHT TECHNOLOGY OCHRANNÝ KRÉM SPF50+ ŘADA SUN EXPERTISE Ochrana proti slunci OCHRANNÁ EMULZE SPF30 S EXKLUZIVNÍ BLUE LIGHT TECHNOLOGY VLASTNOSTI: Vysoký ochranný faktor SPF 30. Ochrana proti širokému spektru: UVB, UVA, HEVis a IR. Voděodolný.

Více

Perníková kozmetická sada perníková sol do kúpela 300 g perníkový sprchový gél, 200 ml obal (210 x 210 x 70 mm) Cena: 10,08 /ks

Perníková kozmetická sada perníková sol do kúpela 300 g perníkový sprchový gél, 200 ml obal (210 x 210 x 70 mm) Cena: 10,08 /ks Perníková kozmetická sada 92610 perníkový sprchový gél, 200 ml perníkovej glycerínové mydlo, 200 g perníková soľ do kúpeľa, 300 g obal stuha vianočné etiketa Cena: 8,09 /ks Perníková kozmetická sada 92604

Více