PRŮVODCE LISTOPAD 2017 FITNESS NÁRAMKY

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "PRŮVODCE LISTOPAD 2017 FITNESS NÁRAMKY"

Transkript

1 PRŮVODCE LISTOPAD 2017 FITNESS NÁRAMKY

2 Garmin Index Kč Garmin Index je chytrá váha kompatibilní s řadou sporttesterů a fitness náramků značky Garmin určená pro každodenní měření. Automaticky rozpozná uživatele podle tělesných propozic a bezdrátově odešle tělesná data do příslušného účtu v tréninkovém deníku Garmin Connect nebo Garmin Connect Mobile. Bezdrátové propojení pomocí WiFi, ANT+ a Bluetooth. Možnost použití až pro 16 uživatelů. Měří hmotnost, BMI index, tělesný tuk, podíl vody, hmotnost svalů a hmotnost kostí v těle. Velký, jasně čitelný displej s velkými číslicemi. Historie měření včetně grafů v aplikaci Garmin Connect.

3 vívofit Junior Kč Fitness náramek pro děti, který je motivuje k pohybu a domácím povinnostem. Nabízí celodenní monitoring pohybových aktivit dítěte, včetně měření kvality a délky spánku. Na černobílém displeji zobrazí jméno, čas, počet nachozených kroků za den, spálených kalorií, zkontroluje plnění doporučených 60ti minut aktivního pohybu u dětí, splněné úkoly z celkového počtu zadaných, cíle, nastavené úkoly s odpočtem, stopky, včetně upozornění na delší dobu nečinnosti. Výdrž baterie více než 1 rok, voděodolnost. Minimální rozměry, nízká váha. Jednoduché ovládání. Funkce hodinek. Bezplatná mobilní aplikace určená rodičům i dětem umožňuje záznam plnění domácích úkolů, jejich kontrolu i odměňování. Funkce Timer nastavení času zadaným úkolům a aktivitám (čištění zubů, dělání úkolů, hraní ).

4 vívofit Junior Kč Dětský, fitness náramek s motivy kreslených Disney postaviček a komiksových hrdinů. Nabízí celodenní monitoring pohybových aktivit, včetně měření kvality a délky spánku. Motivuje děti k pohybu. Na barevném displeji zobrazí jméno, čas, počet nachozených kroků za den, spálených kalorií, kontroluje plnění doporučených 60ti minut aktivního pohybu u dětí, splněné úkoly z celkového počtu zadaných, cíle, nastavené úkoly s odpočtem, stopky, včetně upozornění na delší dobu nečinnosti. Výdrž baterie více než 1 rok, voděodolnost. Minimální rozměry. Dvě velikosti náramku. Jednoduché ovládání. Funkce hodinek. Bezplatná mobilní aplikace určená rodičům i dětem umožňuje záznam plnění domácích úkolů, jejich kontrolu i odměňování. Funkce Timer nastavení času zadaným úkolům a aktivitám (čištění zubů, dělání úkolů, hraní ).

5 vívofit Kč Sportovní náramek měřící ušlé kroky, vzdálenost, spálené kalorie, monitoring kvality spánku. Navíc umí rozpoznat a vyhodnotit různé sportovní aktivity (chůzi, běh, cyklistiku, plavání, eliptický trenažer) nebo připojit hrudní pás. Do paměti přístroje se vejde přibližně třítýdenní historie aktivit, které můžete přenést do online tréninkového deníku Garmin Connect. Výdrž déle než 1 rok na jednu sadu baterií. Voděodolné provedení, jednoduché ovládání. Náramek funguje i jako běžné hodinky, možnost nastavení ručičkového displeje, výměny řemínků. Automatická synchronizace s Garmin Connect. Vhodné pro všechny věkové skupiny.

6 vivosmart3 Optic Kč Malý a tenký, chytrý, fitness náramek s vestavěným, optickým snímačem tepu pro měření přímo na zápěstí. Vhodný jako sporttester pro běh, chůzi, step aerobic, kardio nebo posilování. Měření celodenní aktivity počtu kroků, prošlé vzdálenosti, spálených kalorií, vystoupaných pater, zobrazení času, monitoring spánku, stresu. Možnost nastavení vlastních cílů, VO2Max. Výdrž až 1 týden, možnost ovládání hudby z mobilního telefonu. Jednoduché ovládání díky dotykovému displeji. Zobrazení hodnot na šířku/výšku. Smart notifikace upozornění na SMS, y či příchozí/ ztracená volání. Hodinky, budík, stopky, odpočet.

7 vívomove Optic Kč Fitness hodinky v reprezentativním provedení určené pro běžné, každodenní nošení. Díky vestavěnému, optickému snímači pohodlně měří tep přímo na zápěstí. Ručičkový displej pro zobrazení času, spodní, číselný pro zobrazení počtu ušlých kroků, plnění denního limitu pohybu, doby nečinnosti, monitoring spánku. Automaticky rozpozná sportovní aktivitu, VO2max, možnost ovládání hudby z mobilního telefonu, akční kamery Garmin VIRB. Fungují jako účinná motivace ke zdravějšímu životnímu stylu. Výdrž baterie až 5 dní ve smart režimu, až 14 dní v režimu hodinek. Voděodolnost. Smart notifikace. Naměřená data je možné podrobně vyhodnotit na displeji chytrého mobilního telefonu nebo v PC (aplikace Garmin Connect). Bezdrátová komunikace Bluetooth. Vyměnitelné řemínky, více barevných variant, unisex provedení.

8 vívosmart Optic s GPS Kč Inteligentní, fitness náramek s vestavěným GPS přijímačem a optickým snímačem tepu přímo na zápěstí. Měření celodenní aktivity počtu kroků, prošlé vzdálenosti, spálených kalorií, vystoupaných pater, zobrazení času. Vhodný jako všestranný sporttester pro měření běhu, jízdy na kole, in-line bruslích. Fitness náramky fungují také jako účinná motivace k pohybu a hubnutí, jsou vhodné pro všechny věkové kategorie. Výdrž 1 týden, dotykový displej, vibrační upozornění. Umožňuje ovládání hudby ve vašem telefonu. Smart notifikace upozornění na SMS, y či příchozí/ ztracená volání. Barometrický výškoměr, počítání vystoupaných poschodí. Samostatné pole stopek.

9 vívosport Optic Kč Chytrý, fitness náramek s GPS. Pohodlné měření tepu přímo na zápěstí díky vestavěnému, optickému snímači, který provádí průběžné měření a umožňuje tak zvolnit aktivitu v případě, že je srdeční tep příliš vysoký. Spolehlivě změří a vyhodnotí běh nebo intenzivní chůzi, kolo, kardio či posilování, počet vystoupaných pater, spálených kalorií. Ovládání pomocí barevného, dotykového displeje, řada pokročilých funkcí, stopky, hodinky. Je vodotěsný, vhodný pro náročnější uživatele. Výdrž až 8 hodin s GPS/ až 1 týden v režimu chytrých hodinek. Celodenní sledování aktivity, spánku, tepu a stresu. Smart notifikace upozornění na SMS, y či příchozí/ ztracená volání.

10 vívoactive Optic Kč Multisportovní, GPS, smart hodinky s vestavěným, optickým snímačem tepové frekvence přímo na zápěstí ruky. Vestavěný akcelerometr monitoruje celodenní pohyb a výdej energie. Hodinky změří běh, kolo, plavání, golf, počet vystoupaných poschodí. Při propojení s chytrým telefonem nabízí upozornění na příchozí/ ztracená volání, SMS či y. Možnost rozšíření funkcí pomocí uživatelských aplikací Garmin Connect IQ. Výdrž až 7 dnů v režimu chytrých hodinek, až 13 hodin v režimu GPS. Umožňuje srovnání času stráveného intenzivním pohybem s hodnotami doporučenými zdravotnickými organizacemi (WHO). Vhodné pro muže i ženy také jako běžné hodinky mimo sportovní aktivity.

11 vívoactive3 Optic od Kč Chytré, sportovně všestranné GPS hodinky s barevným, dotykovým displejem, vestavěným, optickým snímačem tepové frekvence přímo na zápěstí ruky. Vestavěný akcelerometr monitoruje celodenní pohyb a výdej energie. Spolehlivě změří a vyhodnotí běh, jízdu na kole, plavání, lyžování, golf, nebo také jógu či paddleboard. Při propojení s chytrým telefonem nabízí upozornění na příchozí/ ztracená volání, SMS či y. Možnost plateb NFC, rozšíření funkcí pomocí uživatelských aplikací Garmin Connect IQ. Výdrž až 8 dní v režimu chytrých hodinek, až 13 hodin v režimu GPS. Možnost jednoduché výměny barevného řemínku dle nálady či oblečení. Vhodné pro muže i ženy také jako běžné hodinky mimo sportovní aktivity.

12 Approach X40 Lifetime Kč Stylový fitness náramek s GPS ukrývající výkonné, golfové hodinky. Náramek monitoruje denní pohybovou aktivitu i spánek, měří tep. Spolehlivě změří běh, chůzi, jízdu na kole nebo trénink ve fitcentru. Při propojení s chytrým telefonem upozorní na příchozí volání, sms, y. Obsahuje stopky. Předehraná databáze více než golfových hřišť s bezplatnou doživotní aktualizací včetně 100 českých a specializované funkce golfových hodinek. Minimální rozměry i hmotnost, vodotěsnost 5 ATM (50 m). Jednoduché ovládání, funkce hodinek. Výdrž až 10 hodin s GPS / až 5 dní v režimu chytrého fitness náramku. Veškeré záznamy lze archivovat, třídit, vyhodnocovat nebo sdílet s přáteli v online deníku Garmin Connect.

PRŮVODCE DUBEN 2017 FITNESS NÁRAMKY

PRŮVODCE DUBEN 2017 FITNESS NÁRAMKY PRŮVODCE DUBEN 2017 FITNESS NÁRAMKY vívofit Junior 1 990 Kč Chytrý, dětský, fitness náramek, který motivuje děti k pohybu a domácím povinnostem. Nabízí celodenní monitoring pohybových aktivit dítěte, včetně

Více

PRŮVODCE BŘEZEN 2019 FITNESS NÁRAMKY

PRŮVODCE BŘEZEN 2019 FITNESS NÁRAMKY PRŮVODCE BŘEZEN 2019 FITNESS NÁRAMKY Garmin Index 4 490 Kč Garmin Index je chytrá váha kompatibilní s řadou sporttesterů a náramků značky Garmin určená pro každodenní měření tělesných parametrů. Automaticky

Více

PRŮVODCE SPORTOVNÍ HODINKY CYKLOPOČÍTAČE

PRŮVODCE SPORTOVNÍ HODINKY CYKLOPOČÍTAČE PRŮVODCE SPORTOVNÍ HODINKY & CYKLOPOČÍTAČE kolo Edge 20 Edge 25 Edge 20 / 25 od 3 290 Kč / od 4 490 Kč Nejmenší, vysoce odolné, nemapové cyklopočítače s hmotností pouhých 25 g, příjmem signálu GPS/GLONASS,

Více

PRŮVODCE SPORTOVNÍ HODINKY CYKLOPOČÍTAČE

PRŮVODCE SPORTOVNÍ HODINKY CYKLOPOČÍTAČE PRŮVODCE SPORTOVNÍ HODINKY & CYKLOPOČÍTAČE kolo Edge 20 Edge 25 Edge 20 / 25 od 3 290 Kč / od 4 490 Kč Nejmenší, vysoce odolné, nemapové cyklopočítače s hmotností pouhých 25 g, příjmem signálu GPS/GLONASS,

Více

SPORTOVNÍ HODINKY CYKLOPOČÍTAČE

SPORTOVNÍ HODINKY CYKLOPOČÍTAČE PRŮVODCE DUBEN 2017 SPORTOVNÍ HODINKY & CYKLOPOČÍTAČE vívosmart Optic vívosmart Optic s GPS sport/fitness vívosmart Optic / Optic s GPS 3 990 Kč / 4 990 Kč Inteligentní, fitness náramky s vestavěným, optickým

Více

PRŮVODCE SPORTOVNÍ HODINKY CYKLOPOČÍTAČE

PRŮVODCE SPORTOVNÍ HODINKY CYKLOPOČÍTAČE PRŮVODCE SPORTOVNÍ HODINKY & CYKLOPOČÍTAČE Edge 20 Edge 25 kolo Edge 20 / 25 od 3 290 Kč /od 4 490 Kč Nejmenší, vysoce odolné, nemapové cyklopočítače s hmotností pouhých 25 g, příjmem signálu GPS/GLONASS,

Více

PRŮVODCE SPORTOVNÍ HODINKY CYKLOPOČÍTAČE

PRŮVODCE SPORTOVNÍ HODINKY CYKLOPOČÍTAČE PRŮVODCE SPORTOVNÍ HODINKY & CYKLOPOČÍTAČE Edge 20 Edge 25 kolo Edge 20 / 25 od 3 290 Kč / od 4 490 Kč Nejmenší, vysoce odolné, nemapové cyklopočítače s hmotností pouhých 25 g, příjmem signálu GPS/GLONASS,

Více

PRŮVODCE BŘEZEN 2019 BĚŽECKÉ HODINKY

PRŮVODCE BŘEZEN 2019 BĚŽECKÉ HODINKY PRŮVODCE BŘEZEN 2019 BĚŽECKÉ HODINKY Forerunner 30 Forerunner 35 běh Forerunner 30 / 35 2 990 Kč / 3 490 Kč Malé a lehké, chytré, běžecké GPS hodinky s měřením tepové frekvence přímo na zápěstí. Umožňují

Více

SPORTOVNÍ ELEKTRONIKA

SPORTOVNÍ ELEKTRONIKA PRŮVODCE BŘEZEN 2019 SPORTOVNÍ ELEKTRONIKA fitness vívofit Junior2 od 1 790 Kč Dětský fitness náramek s motivy kreslených Disney postaviček a komiksových hrdinů. Nabízí celodenní monitoring pohybových

Více

GOLFOVÉ HODINKY NAVIGACE

GOLFOVÉ HODINKY NAVIGACE PRŮVODCE BŘEZEN 2019 GOLFOVÉ HODINKY & NAVIGACE golfový náramek Approach X40 5 990 Kč Výkonné, golfové GPS hodinky ukryté v malém, stylovém fitness náramku. Obsahují předehranou databázi více než 41 000

Více

PRŮVODCE ŘÍJEN 2018 CYKLO POČÍTAČE

PRŮVODCE ŘÍJEN 2018 CYKLO POČÍTAČE PRŮVODCE ŘÍJEN 2018 CYKLO POČÍTAČE Edge 25 od 3 990 Kč Nejmenší, vysoce odolný, nemapový cyklopočítač s hmotností pouhých 25 g, příjmem signálu GPS/GLONASS, záznamem ujeté vzdálenosti, rychlosti, trasy.

Více

PRŮVODCE LISTOPAD 2017 CYKLO POČÍTAČE

PRŮVODCE LISTOPAD 2017 CYKLO POČÍTAČE PRŮVODCE LISTOPAD 2017 CYKLO POČÍTAČE Edge 20 Edge 25 Edge 20 / 25 3 290 Kč / od 4 490 Kč Nejmenší, vysoce odolné, nemapové cyklopočítače s hmotností pouhých 25 g, příjmem signálu GPS/GLONASS, záznamem

Více

SPORTOVNÍ GPS NAVIGACE PRO SPORT A VOLNÝ ČAS. Tempo: 4:50 min./km Čas: 0:28:11,8 Srdeční tep: 165 bpm Vzdálenost: 5,84 km

SPORTOVNÍ GPS NAVIGACE PRO SPORT A VOLNÝ ČAS. Tempo: 4:50 min./km Čas: 0:28:11,8 Srdeční tep: 165 bpm Vzdálenost: 5,84 km SPORTOVNÍ GPS NAVIGACE PRO SPORT A VOLNÝ ČAS Tempo: 4:50 min./km Čas: 0:28:11,8 Srdeční tep: 165 bpm Vzdálenost: 5,84 km garmin.cz Obsah FITNESS Vívofit 4 Vívofit / Vívofit HR Forerunner 70 5 Forerunner

Více

GPS NAVIGACE A SPORTTESTERY

GPS NAVIGACE A SPORTTESTERY GPS NAVIGACE A SPORTTESTERY www.garmin.cz GARMIN TIP GARMIN BESTSELLER vívoactive Optic Pohodlné měření tepu přímo na zápěstí fénix3 Multisportovní, chytré hodinky na sport i do práce Od 6.990 Kč Chytré,

Více

SPORTOVNÍ GPS NAVIGACE PRO SPORT A VOLNÝ ČAS. Tempo: 4:50 min./km Čas: 0:28:11,8 Srdeční tep: 165 bpm Vzdálenost: 5,84 km

SPORTOVNÍ GPS NAVIGACE PRO SPORT A VOLNÝ ČAS. Tempo: 4:50 min./km Čas: 0:28:11,8 Srdeční tep: 165 bpm Vzdálenost: 5,84 km SPORTOVNÍ GPS NAVIGACE PRO SPORT A VOLNÝ ČAS Tempo: 4:50 min./km Čas: 0:28:11,8 Srdeční tep: 165 bpm Vzdálenost: 5,84 km BĚ KOLO garmin.cz Obsah FITNESS Vívofit 4 Vívofit / Vívofit HR Vívosmart 5 Vívosmart

Více

SPORTOVNÍ GPS NAVIGACE PRO SPORT A VOLNÝ ČAS

SPORTOVNÍ GPS NAVIGACE PRO SPORT A VOLNÝ ČAS SPORTOVNÍ GPS NAVIGACE PRO SPORT A VOLNÝ ČAS 2013 Rychlost: 16 km/h Čas: 1:52:12,3 Vzdálenost: 35,3 km Srdeční tep: 148 bpm... kolo Tempo: 4:50 min./km Čas: 0:28:11,8 Srdeční tep: 165 bpm Vzdálenost: 5,84

Více

PRŮVODCE OUTDOOROVÉ NAVIGACE CYKLOPOČÍTAČE

PRŮVODCE OUTDOOROVÉ NAVIGACE CYKLOPOČÍTAČE PRŮVODCE OUTDOOROVÉ NAVIGACE & CYKLOPOČÍTAČE etrex 20x outdoor etrex 20x / 30x od 4 990 / od 5 990 Kč etrex 30x Navigace vhodné pro všestranné použití, svými kompaktními rozměry umožňují nosit navigaci

Více

OUTDOOROVÉ NAVIGACE CYKLOPOČÍTAČE

OUTDOOROVÉ NAVIGACE CYKLOPOČÍTAČE PRŮVODCE DUBEN 2017 OUTDOOROVÉ NAVIGACE & CYKLOPOČÍTAČE etrex 20x outdoor etrex 20x / 30x od 4 990 / od 5 990 Kč etrex 30x Navigace vhodné pro všestranné použití, svými kompaktními rozměry umožňují nosit

Více

GPS NAVIGACE. www.garmin.cz

GPS NAVIGACE. www.garmin.cz GPS NAVIGACE www.garmin.cz GARMIN TIP vívoactive Chytré, multisportovní GPS hodinky v tenkém designu vívofit vívofit2 Zdravý životní styl ve vašich rukou 2 290 / 2 990 Kč 6 490 Kč Celodenní parťák pro

Více

Ceník ceny platné k 1. 11. 2013

Ceník ceny platné k 1. 11. 2013 Ceník ceny platné k 1. 11. 2013 evito systém aktivního zdraví evito systém aktivního zdraví je unikátní online aplikace, ve které se sdružují a analyzují všechny výsledky vašich osobních i zdravotních

Více

GPS NAVIGACE. www.garmin.cz

GPS NAVIGACE. www.garmin.cz GPS NAVIGACE www.garmin.cz N O V I N K A vívoactive Celodenní parťák pro sport, práci i odpočinek vívofit vívofit2 Zdravý životní styl ve vašich rukou 6 990 Kč 2 290 / 2 990 Kč Multisportovní, ultra tenké

Více

SPORTOVNÍ GPS NAVIGACE PRO SPORT A VOLNÝ ČAS

SPORTOVNÍ GPS NAVIGACE PRO SPORT A VOLNÝ ČAS SPORTOVNÍ GPS NAVIGACE PRO SPORT A VOLNÝ ČAS Tempo: 4:50 min./km Čas: 0:28:11,8 Srdeční tep: 165 bpm Vzdálenost: 5,84 km 2 SPORTOVNÍ NAVIGACE Obsah BĚŽECKÉ HODINKY S GPS Forerunner 10 3 Forerunner 10 Forerunner

Více

Smar-Band 107HR. Uživatelská příručka

Smar-Band 107HR. Uživatelská příručka Smar-Band 107HR Uživatelská příručka Děkujeme Vám za zakoupení chytrého náramku. Smart 107HR je náramek zcela nové generace, který nabízí kromě měření denních aktivit také nepřetržité měření tepové frekvence

Více

GPS NAVIGACE. www.garmin.cz

GPS NAVIGACE. www.garmin.cz GPS NAVIGACE www.garmin.cz N O V I N K A Vívosmart Inteligentní fitness náramek, který hravě změní váš životní styl. Vívofit Fitness náramek s výdrží více než 1 rok. 4 690 Kč 2 790 Kč Garmin Vívosmart

Více

U-BAND 107 Plus HR. Možnost připojení GPS Mobilní aplikace nabízí možnost sledovat sportovní aktivitu / 2 /

U-BAND 107 Plus HR. Možnost připojení GPS Mobilní aplikace nabízí možnost sledovat sportovní aktivitu / 2 / U-BAND Děkujeme Vám za zakoupení chytrého náramku. U-Band 107 Plus HR je náramek se skvělým designem a snadným ovládáním, který nejen motivuje k pohybu, ale v přehledné aplikaci ukazuje kromě aktivit také

Více

SPORTOVNÍ GPS NAVIGACE PRO SPORT A VOLNÝ ČAS

SPORTOVNÍ GPS NAVIGACE PRO SPORT A VOLNÝ ČAS SPORTOVNÍ GPS NAVIGACE PRO SPORT A VOLNÝ ČAS 2013 Tempo: 4:50 min./km Čas: 0:28:11,8 Srdeční tep: 165 bpm Vzdálenost: 5,84 km 2 SPORTOVNÍ NAVIGACE garmin.cz Obsah BĚŽECKÉ HODINKY S GPS Forerunner 10 3

Více

Fitness náramek FT64. Hütermann. Návod k použití. Vážení zákazníci, děkujeme za koupi tohoto přístroje. Před použitím si prosím přečtěte návod.

Fitness náramek FT64. Hütermann. Návod k použití. Vážení zákazníci, děkujeme za koupi tohoto přístroje. Před použitím si prosím přečtěte návod. Návod k použití Fitness náramek FT64 Vážení zákazníci, děkujeme za koupi tohoto přístroje. Před použitím si prosím přečtěte návod. Úvod Zakoupili jste fitness náramek s displejem pro měření aktivity. Monitoruje

Více

VÝBAVA FOTO: DREAMSTIME.COM

VÝBAVA FOTO: DREAMSTIME.COM FOTO: DREAMSTIME.COM 22 TEXT: JOSEF SMETANA SROVNÁVACÍ TEST FITNESS NÁRAMKŮ Nechte se vtáhnout do hry MALÝ, ALE ŠIKOVNÝ. TAKOVÝ MŮŽE BÝT FITNESS NÁRAMEK. SPOČÍTÁ KROKY, VYPOČTE SPÁLENÉ KALORIE, PŘIDÁ MĚŘENÍ

Více

FITNESS APLIKACE SIL- VERCREST

FITNESS APLIKACE SIL- VERCREST FITNESS APLIKACE SIL- VERCREST Obsah 1. Instalace z obchodu Google Play Store nebo Apple App Store...3 2. Nastavení a připojení...4 1.1. Založení uživatelského účtu..4 1.2. Přihlášení pomocí uživatelského

Více

OUTDOOROVÉ GPS NAVIGACE PRO TURISTIKU

OUTDOOROVÉ GPS NAVIGACE PRO TURISTIKU OUTDOOROVÉ GPS NAVIGACE PRO TURISTIKU 2 OUTDOOROVÉ GPS garmin.cz Obsah AKČNÍ KAMERY HD VIRB 3-5 VIRB / VIRB Elite / Příslušenství NÁRAMKOVÉ GPS Fenix 6 Fenix Foretrex 7 Foretrex 301 / Foretrex 401 OUTDOOROVÉ

Více

Tréninkové sporttestery. nejen pro běh a cyklistiku

Tréninkové sporttestery. nejen pro běh a cyklistiku Tréninkové sporttestery nejen pro běh a cyklistiku Sportovní produkty značky Garmin patří k absolutní světové špičce ve svém oboru. Pod značkou Garmin najdete jak základní tréninkové hodinky s možností

Více

Noste náramek na zápěstí podobně jako hodinky. Při prvním použití se ujistěte, zda je baterie nabitá. Slabá baterie způsobí vypnutí a

Noste náramek na zápěstí podobně jako hodinky. Při prvním použití se ujistěte, zda je baterie nabitá. Slabá baterie způsobí vypnutí a Chytrý náramek Uživatelský manuál Jak náramek nosit Noste náramek na zápěstí podobně jako hodinky. Nabíjení náramku Při prvním použití se ujistěte, zda je baterie nabitá. Slabá baterie způsobí vypnutí

Více

OUTDOOROVÉ GPS NAVIGACE PRO TURISTIKU

OUTDOOROVÉ GPS NAVIGACE PRO TURISTIKU OUTDOOROVÉ GPS NAVIGACE PRO TURISTIKU 2 OUTDOOROVÉ GPS garmin.cz Obsah AKČNÍ KAMERY HD VIRB 3 5 VIRB / VIRB Elite / Příslušenství NÁRAMKOVÉ GPS Tactix 6 7 Tactix Fenix 8 Fenix Foretrex 9 Foretrex 301 /

Více

OUTDOOROVÉ GPS NAVIGACE PRO TURISTIKU

OUTDOOROVÉ GPS NAVIGACE PRO TURISTIKU OUTDOOROVÉ GPS NAVIGACE PRO TURISTIKU 2 garmin.cz Obsah OUTDOOROVÉ AKČNÍ HD KAMERY VIRB 4 5 VIRB / VIRB Elite / VIRB Cyklo / Příslušenství NÁRAMKOVÉ OUTDOOROVÉ NAVIGACE Fenix 7 Fenix/Fenix 2 Tactix 8 Tactix

Více

Stažení a instalace aplikace pro Mi Band 2:

Stažení a instalace aplikace pro Mi Band 2: Stažení a instalace aplikace pro Mi Band 2: Pro plnohodnotné užívání náramku Mi Band 2 je nutné stáhnout a nainstalovat aplikaci. Lze ji stáhnout v obchodě Google Play pod názvem Mi Fit, která je již v

Více

OptiFit základní informace. Technická data. Pro testovací použití:

OptiFit základní informace. Technická data. Pro testovací použití: Pro testovací použití: OptiFit základní informace Monitor pohybu a spánku v jednom zařízení Monitorování aktivity 3D technologií: kroky, vzdálenost, spálené kalorie, čas aktivity v hodinách, a plnění denního

Více

GOLFOVÉ GPS PRO SNÍŽENÍ GOLFOVÉHO HANDICAPU. Layup: 289 m Dogleg: 234 m Bunker: 178 m Jamka 1: Par 4 Zmeškané volání: Alex

GOLFOVÉ GPS PRO SNÍŽENÍ GOLFOVÉHO HANDICAPU. Layup: 289 m Dogleg: 234 m Bunker: 178 m Jamka 1: Par 4 Zmeškané volání: Alex GOLFOVÉ GPS PRO SNÍŽENÍ GOLFOVÉHO HANDICAPU Layup: 289 m Dogleg: 234 m Bunker: 178 m Jamka 1: Par 4 Zmeškané volání: Alex Měření golfových vzdáleností bez zdržování GPS hodinky a navigace řady Garmin Approach

Více

Katalog navigací. Garmin nüvi 1490T Lifetime. Garmin nüvi 1390 Lifetime. Ceny platné od Kč Kč

Katalog navigací. Garmin nüvi 1490T Lifetime. Garmin nüvi 1390 Lifetime. Ceny platné od Kč Kč Ceny platné od 25. 11. 2011 Katalog navigací ZNÁTE VÝHODNĚJŠÍ NABÍDKU? Navigace s doživotní aktualizací map nabízí bezplatný přístup k nejaktuálnějším j mapám po celou dobu fungování navigačního přístroje,

Více

Vítěz testu. Timex T 5K720 VÝBAVA

Vítěz testu. Timex T 5K720 VÝBAVA Vítěz testu Timex T 5K720 Povedený sportovní design s přehledným displejem s vysokým kontrastem a velkými číslicemi. Pohodlný hrudní pás z textilu. Vhodně umístěná tlačítka na hodinkách. Padesát mezičasů

Více

GARMIN APPROACH PRO SNÍŽENÍ GOLFOVÉHO HANDICAPU

GARMIN APPROACH PRO SNÍŽENÍ GOLFOVÉHO HANDICAPU GARMIN APPROACH PRO SNÍŽENÍ GOLFOVÉHO HANDICAPU Měření golfových vzdáleností bez zdržování GPS hodinky a navigace řady Garmin Approach Golf se mění, golfové asociace povolují použití měřících zařízení

Více

OptiFit manuál (verze 3.2015_SIM)

OptiFit manuál (verze 3.2015_SIM) OptiFit manuál (verze 3.2015_SIM) (Pro tuto verzi manuálu se pod termínem Interaktivní online program rozumí verze umístěna na http://smn.onlinehubnuti.cz/) OptiFit základní informace Monitor pohybu a

Více

OUTDOOROVÉ GPS NAVIGACE PRO TURISTIKU TURISTIKA CYKLOTURISTIKA GEOCACHING LOĎ

OUTDOOROVÉ GPS NAVIGACE PRO TURISTIKU TURISTIKA CYKLOTURISTIKA GEOCACHING LOĎ OUTDOOROVÉ GPS NAVIGACE PRO TURISTIKU Celkový výstup: 3168 m Nadmořská výška: 2218 m Tlak:1024 HPa Vzdálenost:14,75 km TURISTIKA CYKLOTURISTIKA GEOCACHING LOĎ 2 Obsah OUTDOOROVÉ AKČNÍ HD KAMERY VIRB 4

Více

11.04.2011 Content in this presentation is subject to change.

11.04.2011 Content in this presentation is subject to change. Suunto GTM Plan Quest Pre-selling Suunto Podzim 2011 Presentation GPS 11.04.2011 Content in this presentation is subject to change. 1 2 Suunto Quest obsah balení Suunto Quest náramkový přístroj Suunto

Více

GPS NAVIGACE. www.garmin.cz

GPS NAVIGACE. www.garmin.cz GPS NAVIGACE www.garmin.cz N O V I N K A Inteligentní fitness náramek, který hravě změní váš životní styl Garmin vívofit je inteligentní elektronický náramek, který při nošení na ruce monitoruje vaše celodenní

Více

Chytrý HRM náramek ID107 Uživatelská příručka Inteligentní hledání - nekonečné objevování

Chytrý HRM náramek ID107 Uživatelská příručka Inteligentní hledání - nekonečné objevování Chytrý HRM náramek ID107 Uživatelská příručka Inteligentní hledání - nekonečné objevování Podporované operační systémy: 10S 7.1 a vyšší Android 4.4 a vyšší Podpora Bluetooth 4.0 Rychlý návod: 1. Stáhněte

Více

OUTDOOROVÉ GPS NAVIGACE PRO TURISTIKU

OUTDOOROVÉ GPS NAVIGACE PRO TURISTIKU OUTDOOROVÉ GPS NAVIGACE PRO TURISTIKU 2013... turistika... kolo... geocaching garmin.cz OUTDOOROVÉ GPS Obsah Fenix 3 Fenix etrex 4 5 etrex 10 / 10 GS etrex 20 / 20 PRO / 20 CYKLO etrex 30 / 30 PRO / 30

Více

Vítěz testu VÝBAVA ADIDAS MICOACH SMART RUN

Vítěz testu VÝBAVA ADIDAS MICOACH SMART RUN Vítěz testu MICOACH SMART RUN Velmi povedené běžecké hodinky pro pravidelné běhání jak kondičních, tak výkonnostních běžců. Přehledné zobrazení dat, jednoduché nastavení, pohodlný řemínek a praktické tlačítko

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.:

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 84 05 67 Obsah 1... Seznámení 1.1. Obsah balení 3 1.2. Přehled hodin, symbolů a výstavby displeje 4 1.3. Obsazení tlačítek 5 1.4. Hlavní menu (Funkce) 6 1.5. Nastavení 7 2... Trénování

Více

O-SYNCE MOBILNÍ MANUAL S COACHSMARTEM V.1.3

O-SYNCE MOBILNÍ MANUAL S COACHSMARTEM V.1.3 O-SYNCE MOBILNÍ MANUAL S COACHSMARTEM V.1.3 1 35 OBSAH 1 COACHSMART 2 O-SYNCE MOBIL 3 DALŠÍ UŽIVATELSKÉ MOŽNOSTI 1.1 ÚVOD 2.1 INSTALACE APLIKACE 3.1 POUŽITÍ COACHSMARTU S JINÝMI ZAŘÍZENÍMI 1.2 ZOBRAZENÍ

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 84 05 63

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 84 05 63 NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 84 05 63 Obsah 1... Seznámení 1.1. Obsah balení 1.2. Přehled hodin, symbolů a výstavby displeje 1.3. Obsazení tlačítek 1.4. Hlavní menu (Funkce) 1.5. Nastavení 2... Trénování 2.1.

Více

Xiaomi Mi Band 2. Uživatelský manuál

Xiaomi Mi Band 2. Uživatelský manuál Xiaomi Mi Band 2 Uživatelský manuál Začínáme s chytrým náramkem Sestavení náramku Náramek Xiaomi Mi Band 2 se skládá ze 2 hlavních částí - řídící jednotky a náramku. Postup pro sestavení náramku je následující:

Více

CZ Návod Fitness náramek xtop 2019

CZ Návod Fitness náramek xtop 2019 CZ Návod Fitness náramek xtop 2019 1. Nabíjení Nabíjejte po dobu 1-2 hodin, pro nabíjení je třeba sejmout jednu část gumového náramku kde je na zadní straně uvedeno USB a zastrčte do libovolného USB portu

Více

ihealth AM3 snímač denní aktivity a kvality spánku - uživatelská příručka $

ihealth AM3 snímač denní aktivity a kvality spánku - uživatelská příručka $ ihealth AM3 snímač denní aktivity a kvality spánku Uživatelská příručka 1/7 Obsah manuálu Úvod! 3 Obsah balení a popis! 3 Začínáme! 3 Jak nosit snímač! 3 Nabíjení baterie! 4 Stáhněte aplikaci! 4 Vytvořte

Více

Bc. Tomáš Brokeš Bc. Jiří John ročník NMgr. FSpS, obor UTV - SE np 2003/03 Antropomotorika

Bc. Tomáš Brokeš Bc. Jiří John ročník NMgr. FSpS, obor UTV - SE np 2003/03 Antropomotorika Bc. Tomáš Brokeš 408202 Bc. Jiří John - 409388 1. ročník NMgr. FSpS, obor UTV - SE np 2003/03 Antropomotorika Pohybová aktivita vzájemné propojení psychické, psychomotorické, biologické a sociální stránky

Více

Mefit-229 ID: Komponenty. Nabíjení Před použitím nabijte přístroj podle instukcí níže. 1. Oddělte displej od pásku.

Mefit-229 ID: Komponenty. Nabíjení Před použitím nabijte přístroj podle instukcí níže. 1. Oddělte displej od pásku. Mefit-229 ID: 28273 Komponenty Nabíjení Před použitím nabijte přístroj podle instukcí níže. 1. Oddělte displej od pásku. 2. Vložte USB konektor do portu USB v počítači nebo powerbanky. Při nabijení zařízení

Více

vívosmart Návod k obsluze

vívosmart Návod k obsluze vívosmart Návod k obsluze Říjen 2014 190-01778-00_0A Vytištěno v ČR Začínáme VAROVÁNÍ Přečtěte si leták Důležité bezpečnostní informace a informace o produktu vložený v obalu s výrobkem. Obsahuje varování

Více

NOVINKY ZE SVĚTA NAVIGACÍ. GPS pomáhá měnit životní styl

NOVINKY ZE SVĚTA NAVIGACÍ. GPS pomáhá měnit životní styl NOVINKY ZE SVĚTA NAVIGACÍ NOVINKY TRENDY AKCE SROVNÁNÍ ROZHOVORY JARO/LÉTO 2014 GPS pomáhá měnit životní styl TAKÉ SI POD ZKRATKOU GPS PŘEDSTAVÍTE NAVIGAČNÍ PŘÍSTROJ NA ČELNÍM SKLE AUTOMOBILU? S ROSTOUCÍ

Více

GPS navigace. Navigace v mobilních telefonech je trendem posledních několika let, kdy používání navigací umožňují takzvané chytré telefony.

GPS navigace. Navigace v mobilních telefonech je trendem posledních několika let, kdy používání navigací umožňují takzvané chytré telefony. GPS navigace Navigace GPS byly původně čistě vojenským projektem. Tato nová technologie byla vyvíjena pro ryze vojenské účely, kdy měla pomoci při orientaci vojenských jednotek v cizím prostředí či v přesnějším

Více

Inspirace ze světa navigace

Inspirace ze světa navigace Platnost od 1. 12. 2013 Inspirace ze světa navigace 1.990 Kč 3.590 Kč Garmin nüvi 42 ČR Lifetime Tenká, širokoúhlá navigace s jednoduchým ovládáním a bezplatnou doživotní aktualizací silniční mapy ČR:

Více

P ř e d s t a v e n í

P ř e d s t a v e n í P ř e d s t a v e n í Co je Huawei Color Band A1? Barevný a módní chytrý náramek, který má mnoho funkcí, včetně Monitoring aktivit Monitoring spánku UV monitoring Poskytuje přesné údaje o vašich aktivitách

Více

KW10 chytré hodinky. Poznámky:

KW10 chytré hodinky. Poznámky: KW10 chytré hodinky Poznámky: 1. Společnost si vyhrazuje právo změnit obsah této příručky bez dalšího upozornění. Je normální, že některé funkce se mohou u některých verzí softwaru lišit. 2. Před použitím

Více

SPORTTESTERŮ VELKÝ PŘEHLED BĚŽECKÝCH

SPORTTESTERŮ VELKÝ PŘEHLED BĚŽECKÝCH 23 FOTO: DANIEL ZOUBEK VELKÝ PŘEHLED BĚŽECKÝCH SPORTTESTERŮ Říká se, že běh je nejlevnějším sportem. Zkušení běžci ale vědí, že toto rčení rychle vezme za své, pokud běhu propadnete a začnete si klást

Více

MASARYKOVA UNIVERZITA Fakulta sportovních studií Katedra kineziologie. Analýza využitelnosti sporttesterů při orientačním běhu.

MASARYKOVA UNIVERZITA Fakulta sportovních studií Katedra kineziologie. Analýza využitelnosti sporttesterů při orientačním běhu. MASARYKOVA UNIVERZITA Fakulta sportovních studií Katedra kineziologie Analýza využitelnosti sporttesterů při orientačním běhu Bakalářská práce Vedoucí bakalářské práce: Mgr. Tomáš Vespalec, Ph.D. Vypracoval:

Více

OUTDOOROVÉ A SPORTOVNÍ GPS NAVIGACE PRO TURISTIKU, SPORT A VOLNÝ ČAS

OUTDOOROVÉ A SPORTOVNÍ GPS NAVIGACE PRO TURISTIKU, SPORT A VOLNÝ ČAS OUTDOOROVÉ A SPORTOVNÍ GPS NAVIGACE PRO TURISTIKU, SPORT A VOLNÝ ČAS 2011 garmin.cz/produkty/mapy-software MAPY TOPO CZECH TOPO Czech UNIKÁTNÍ TURISTICKÉ MAPY ČR TOPO Czech jsou digitální turistické mapy

Více

Používateľská príručka

Používateľská príručka Používateľská príručka www.fitnessnaramky.sk 1 www.fitnessnaramky.sk 2 Displej ihealth Edge Zařízení ihealth Edge umí zobrazovat následující informace (na další obrazovku se posuváte poklepáním na displej):

Více

Chytré hodinky Actera

Chytré hodinky Actera Chytré hodinky Actera Popis: 1 Bluetooth 2 Den v týdnu 3 Slabá baterie 4 Počet kroků 5 Spálené kalorie 6 Ušlá vzdálenost 7 Stopky 8 Budík 9 Notifikace (SMS, Skype, ) 10 Vzdálenost 11 Příchozí hovor 12

Více

VÍVOFIT 4. Návod k obsluze

VÍVOFIT 4. Návod k obsluze VÍVOFIT 4 Návod k obsluze 2017 Garmin Ltd. nebo dceřiné společnosti Všechna práva vyhrazena. Tento návod k obsluze je chráněn autorskými právy a bez písemného souhlasu společnosti Garmin nelze pořizovat

Více

easystore.cz Uživatelská příručka

easystore.cz Uživatelská příručka Uživatelská příručka 1 Začínáme: Zařízení ihealth Edge nejdříve nabijte pomocí USB kabelu. Ujistěte se, že máte staženou aplikaci ihealth. Seznam podporovaných telefonů naleznete na www.ihealthlabs.com.

Více

FORERUNNER 45. Stručný návod k obsluze

FORERUNNER 45. Stručný návod k obsluze FORERUNNER 45 Stručný návod k obsluze Úvod VAROVÁNÍ Přečtěte si leták Důležité bezpečnostní informace a informace o produktu vložený v obalu s výrobkem. Obsahuje varování a další důležité informace. Před

Více

zábava roste Rozměry klesají, Vítěz SROVNÁVACÍ TEST SPORTTESTERŮ S GPS testu GARMIN FORERUNNER 920XT HR RUN

zábava roste Rozměry klesají, Vítěz SROVNÁVACÍ TEST SPORTTESTERŮ S GPS testu GARMIN FORERUNNER 920XT HR RUN SROVNÁVACÍ TEST SPORTTESTERŮ S GPS Rozměry klesají, zábava roste HLEDÁTE MOTIVACI PRO BĚHY NA PODZIM A V ZIMĚ A SOUČASNĚ INSPIRACI PRO PĚKNÝ VÁNOČNÍ DÁREK? OTESTOVALI JSME DEVĚT ŠPIČKOVÝCH SPORTTESTERŮ

Více

2.790, 1.804, 1.542, 1.099, Štíhlý design. Super cena. Jednoduché ovládání. Rodinný telefon. Nikon Coolpix S3100. Garmin nüvi 40 ČR Lifetime

2.790, 1.804, 1.542, 1.099, Štíhlý design. Super cena. Jednoduché ovládání. Rodinný telefon. Nikon Coolpix S3100. Garmin nüvi 40 ČR Lifetime Vánoční inspirace Hledáte inspiraci na vánoční dárky? Nevíte jaký vánoční dárek vybrat pro své blízké? Nechte se inspirovat vánoční nabídkou, kterou jsme pro vás ušili přímo na míru. V katalogu Vánoční

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL KONZOLE IN D92CBNE0 Cyklotrenažér TechnoGym Group Cycle CONNECT

UŽIVATELSKÝ MANUÁL KONZOLE IN D92CBNE0 Cyklotrenažér TechnoGym Group Cycle CONNECT UŽIVATELSKÝ MANUÁL KONZOLE IN D92CBNE0 Cyklotrenažér TechnoGym Group Cycle CONNECT OBSAH POPIS TLAČÍTEK... 3 POPIS DISPLEJE... 3 ZAČÁTEK CVIČENÍ... 5 TECHNOGYM PRAHOVÝ SILOVÝ TEST... 5 POUŽITÍ HRUDNÍHO

Více

«Běhám, abych si vyčistil hlavu»

«Běhám, abych si vyčistil hlavu» wearables 2015 «Běhám, abych si vyčistil hlavu» Popadni dech. Dnes je sport nejen fyzická aktivita. Běh a trénink, to je mnoho příležitostí odpoutat se od každodenního technologického bombardování. «Každá

Více

Xiaomi Amazfit Bip. Uživatelský manuál

Xiaomi Amazfit Bip. Uživatelský manuál Xiaomi Amazfit Bip Uživatelský manuál Bezpečnostní pokyny Neponechávejte zařízení ve vysokých nebo naopak velmi nízkých teplotách, protože může dojít k jeho nevratnému poškození. Zabraňte pádům zařízení,

Více

orerunner 225 vívofit 3 Návod k obsluze červen _0A Vytištěno v České republice

orerunner 225 vívofit 3 Návod k obsluze červen _0A Vytištěno v České republice orerunner 225 vívofit 3 Návod k obsluze červen 2016 190-02026-00_0A Vytištěno v České republice Všechna práva vyhrazena. Tento návod k obsluze je chráněn autorskými právy a bez písemného souhlasu společnosti

Více

Seznamte se s MiVia Run 350

Seznamte se s MiVia Run 350 Seznamte se s MiVia Run 350 TM Seznamte se s MiVia Run 350, stylovými běžeckými hodinkami s GPS, které se stanou vaším společníkem na celý život! Jakmile začnete používat tohoto profesionálního kouče jako

Více

UMAX VisionBook 13Wg Pro Touch

UMAX VisionBook 13Wg Pro Touch 2.CZ 2 Ultrakompaktní kovový notebook Displej: 13,3 Full HD IPS (1920x1080) Procesor: Intel Pentium N4000 Operační paměť: 4GB RAM Vnitřní paměť: 64GB SSD Slot: M.2 SATA SSD 2242,228 slot 1x USB Type-C

Více

Měřič tepové frekvence PC 14

Měřič tepové frekvence PC 14 Měřič tepové frekvence PC 14 I. Obecné informace 1. Obsah sady 1 měřič tepové frekvence PC14 1 elastický pásek 1 snímací hrudní pás 1 držák na kolo 2. Nasazení měřiče tepové frekvence / namontování držáku

Více

FITNESS APLIKACE SILVERCREST

FITNESS APLIKACE SILVERCREST FITNESS APLIKACE SILVERCREST Obsah 1. O tomto návodu...3 2. Instalace z obchodu Google Play Store nebo Apple App Store...4 3. Nastavení a připojení...5 3.1. Založení uživatelského účtu..5 3.2. Přihlášení

Více

Ceny platné od 15. 1. 2011. Katalog navigací

Ceny platné od 15. 1. 2011. Katalog navigací Ceny platné od 15. 1. 2011 Katalog navigací EVROPSKÁ NAVIGACE ROKU 2010/2011 Obsah Novinky 3 Lifetime 4-5 Automobilové navigace 6-7 Motocyklové navigace 8-9 Outdoorové navigace 10-11 Sport / fitness navigace

Více

vívosmart Návod k obsluze Říjen 2015 Vytištěno na Tchaj-wanu 190-01972-41_0A

vívosmart Návod k obsluze Říjen 2015 Vytištěno na Tchaj-wanu 190-01972-41_0A vívosmart HR Návod k obsluze Říjen 2015 Vytištěno na Tchaj-wanu 190-01972-41_0A Všechna práva vyhrazena. Na základě autorských zákonů není povoleno tento návod kopírovat (jako celek ani žádnou jeho část)

Více

Digitální profiloměr Elcometer 224

Digitální profiloměr Elcometer 224 Digitální profiloměr Elcometer 224 Elcometer 224 je nejnovějším digitálním profiloměrem pro měření profilu povrchu. Přístroj se vyznačuje snadným používáním, rychlostí a spolehlivostí, a v nabídce jsou

Více

VÍVOMOVE HR. Návod k obsluze

VÍVOMOVE HR. Návod k obsluze VÍVOMOVE HR Návod k obsluze 2017 Garmin Ltd. nebo její dceřiné společnosti Všechna práva vyhrazena. Na základě autorských zákonů není povoleno tento návod kopírovat (jako celek ani žádnou jeho část) bez

Více

Cubot R8 podrobný návod k použití

Cubot R8 podrobný návod k použití Cubot R8 podrobný návod k použití Děkujeme za nákup našeho zařízení. Před použitím si prosím přečtěte tento manuál. Poznámka: funkce se mohou oproti popisu odlišovat v závislosti na aktuální verzi firmware

Více

vívosmart HR/HR+ Návod k obsluze

vívosmart HR/HR+ Návod k obsluze vívosmart HR/HR+ Návod k obsluze Květen 2016 190-01972-41_0B Všechna práva vyhrazena. Na základě autorských zákonů není povoleno tento návod kopírovat (jako celek ani žádnou jeho část) bez písemného souhlasu

Více

GARMIN APPROACH PRO SNÍŽENÍ GOLFOVÉHO HANDICAPU

GARMIN APPROACH PRO SNÍŽENÍ GOLFOVÉHO HANDICAPU GARMIN APPROACH PRO SNÍŽENÍ GOLFOVÉHO HANDICAPU Měření golfových vzdáleností bez zdržování GPS hodinky a navigace řady Garmin Approach Golf se mění, golfové asociace povolují použití měřících zařízení

Více

Smart Scale US20E Uživatelská příručka

Smart Scale US20E Uživatelská příručka Smart Scale US20E Uživatelská příručka Děkujeme Vám za zakoupení UMAX Smart Scale, která využívá pokročilou technologii pro sledování hmotnosti a dalších tělesných parametrů. Smart Scale analyzuje tělesné

Více

Technický list. Digitální profiloměr Elcometer 224

Technický list. Digitální profiloměr Elcometer 224 Digitální profiloměr Elcometer 224 Elcometer 224 je nejnovějším digitálním profiloměrem pro měření profilu povrchu. Přístroj se vyznačuje snadným používáním, rychlostí a spolehlivostí, a v nabídce jsou

Více

Inspirace ze světa navigace

Inspirace ze světa navigace Platnost od 9. 5. 2013 Inspirace ze světa navigace 3,5 displej 5 displej 1 490 Kč Garmin nüvi 30 ČR Tenká, automobilová navigace s jednoduchým ovládáním a bezplatnou doživotní aktualizací silniční mapy

Více

Mobilní informační průvodce - RegTim

Mobilní informační průvodce - RegTim Mobilní informační průvodce - RegTim nabízí zpřístupnění kulturního a přírodního dědictví regionu s využitím moderních mobilních informačních technologií pro podporu cestovního ruchu a inovativní propagaci

Více

Ceny platné od 6. 4. 2011. Katalog navigací

Ceny platné od 6. 4. 2011. Katalog navigací Ceny platné od 6. 4. 2011 Katalog navigací EVROPSKÁ NAVIGACE ROKU 2010 / 2011 Novinky Bezpečně do cíle s novou silniční mapou ČR ATLAS Czech 2011 NT NAVIGAČNÍ MAPA ČESKÉ REPUBLIKY PRO GPS GARMIN ROUTABLE

Více

Současné technologie využívané pro monitoring pohybové aktivity. Lucie Eckeltová Kateřina Jakubcová Brno 2015

Současné technologie využívané pro monitoring pohybové aktivity. Lucie Eckeltová Kateřina Jakubcová Brno 2015 Současné technologie využívané pro monitoring pohybové aktivity Lucie Eckeltová Kateřina Jakubcová Brno 2015 Pohybová aktivita Vzájemné propojení psychické, psychomotorické, biologické a sociální stránky

Více

VÍVOSMART 4. Návod k obsluze

VÍVOSMART 4. Návod k obsluze VÍVOSMART 4 Návod k obsluze 2019 Garmin Ltd. nebo její dceřiné společnosti Všechna práva vyhrazena. Na základě autorských zákonů není povoleno tento návod kopírovat (jako celek ani žádnou jeho část) bez

Více

VÍVOSMART 3. Návod k obsluze

VÍVOSMART 3. Návod k obsluze VÍVOSMART 3 Návod k obsluze 2017 Garmin Ltd. nebo její dceřiné společnosti Všechna práva vyhrazena. Na základě autorských zákonů není povoleno tento návod kopírovat (jako celek ani žádnou jeho část) bez

Více

vívosmart HR/HR+ Návod k obsluze

vívosmart HR/HR+ Návod k obsluze vívosmart HR/HR+ Návod k obsluze 2015 Garmin Ltd. nebo její dceřiné společnosti Všechna práva vyhrazena. Na základě autorských zákonů není povoleno tento návod kopírovat (jako celek ani žádnou jeho část)

Více

DAKOTA & OREGON TURISTICKÉ GPS NAVIGACE S DOTYKOVÝM DISPLEJEM

DAKOTA & OREGON TURISTICKÉ GPS NAVIGACE S DOTYKOVÝM DISPLEJEM DAKOTA & OREGON TURISTICKÉ GPS NAVIGACE S DOTYKOVÝM DISPLEJEM TURISTICKÉ GPS GARMIN S DOTYKOVÝM DISPLEJEM Turistické dotykové GPS navigace Garmin, produktové řady Dakota a Oregon, nabízejí svým uživatelům

Více

Produktový katalog Xiaomi SRPEN 2017

Produktový katalog Xiaomi SRPEN 2017 Produktový katalog Xiaomi SRPEN 2017 Představení telefonů Xiaomi O značce Xiaomi je čínská společnost, která navrhuje, vyvíjí a prodává smartphony, aplikace a spotřební elektroniku. Xiaomi zažívá v posledních

Více

OUTDOOROVÉ GPS NAVIGACE PRO TURISTIKU

OUTDOOROVÉ GPS NAVIGACE PRO TURISTIKU OUTDOOROVÉ GPS NAVIGACE PRO TURISTIKU 2012 garmin.cz/produkty/mapy-software MAPY TOPO CZECH TOPO Czech UNIKÁTNÍ TURISTICKÉ MAPY ČR TOPO Czech TURISTICKÁ MAPA ČR S NAVIGACÍ PO SILNICÍCH Turistická mapa

Více

Popis obrázku. Specifikace. Provoz

Popis obrázku. Specifikace. Provoz MANUAL 4. 2. 3. 6. 1. 5. 2 3 Popis obrázku 1. LED dioda dokovací stanice 2. Dokovací stanice 3. Nabíjecí konektor microusb 4. microusb kabel 5. Náramek 6. Dotykové tlačítko Vypnutí hodinek 1. Aktivujte

Více

Přístroj pro měření tloušťky nátěrových hmot na dřevěných, plastových, betonových a jiných podkladech

Přístroj pro měření tloušťky nátěrových hmot na dřevěných, plastových, betonových a jiných podkladech PosiTector 200 Přístroj pro měření tloušťky nátěrových hmot na dřevěných, plastových, betonových a jiných podkladech Pokročilé modely měří až tři individuální vrstvy nátěru Jednoduchost ihned připravený

Více