KUREDU ISLAND RESORT

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "KUREDU ISLAND RESORT"

Transkript

1 KUREDU ISLAND RESORT Tento ostrov se nachází na atolu Lhaviyani, 80 mil severně od mezinárodního letiště Hulhule a je rozdělen na dvě části Kuredu Maldives Resort a Sangu Resort. Doprava: cca 40 minut hydroplánem Ubytování: v beach bungalovy v beach vily v Sangu jacuzzi beach vily v Sangu sunset vodní vily v Sangu sunset vodní apartmán Všechny pokoje jsou vybaveny klimatizací pro Vaše pohodlí. Dále se zde nachází telefon, CD přehrávač, trezor, minibar, příslušenství na vaření kávy a čaje. Aktivity a služby: v IDD telefon v fax recepce v internet v společenská místnost s televizí a knihovnou v obchod se suvenýry v zlatnictví v foto obchod v obchod s vybavením na potápění v centrum lékařské pomoci v prádelna v bazén v posilovna, aerobik v lázně v tenisový kurt v golf v centrum vodních sportů {windsurfing, katamarány, kanoe, vodní lyže, atd.} v potápěčské centrum v exkurze a výlety v živá hudba v diskotéka v volejbal v stolní tennis, stolní fotbal, šipky Exkurze a výlety: v Half-day Excursion výlet na půl dne {poznávání dalších ostrovů} v Full-day Excursion celodenní výlet {projížďka na jachtě nebo poznávání ostrovů} v Sunset Cruise výlet při západu slunce v Overnight Excursion noční výlet ostrov Robinson v Fishing Excursions rybářské výlety Hlavní restaurace

2 Na ostrově se nachází tři hlavní restaurace Bonthi {pro hosty, kteří jsou ubytovaní v plážových bungalovech}, Koamas {pro hosty, kteří jsou ubytovaní v plážových vilách} a Sangu {pro hosty, kteří jsou ubytovaní v Jacuzzi a vodních vilách} ve všech třech restauracích je zajišťováno stravování bufetovým stylem. Snídaně hodin Oběd hodin Večeře hodin The Beach Nabízí barbecue a mořské plody. Výběr dle jídelního lístku. Zde Vám také upraví rybu, kterou chytíte na Vašem rybářském výletě. Rezervujte si Vá stůl předem. Otevřeno hod. Franco`s Nabízí italské speciality a pizzy, též snacky a saláty. Výběr dle jídelního lístku. Prosím, rezervujte si Váš stůl předem. Otevřeno hod. The Far East Nabízí širokou škálu thajských, indonézských, japonských a malajských specialit. Rezervujte si Váš stůl předem. Otevřeno hod. Hosté s programem All Inclusive mají v restauracích Far East, Franco`s a The beach slevu 20%. The Local Tea House Nabízí tradiční maledivské snacky. Otevřeno hod. Sports Café Nabízí široký výběr salátů a sandvičů. Babuna Bar Zde se konají zábavné večerní programy. Tabule s programem je vyvěšena u vchodu do baru. Otevřeno hod. Pool Bar Nabízí široký výběr koktejlů a snacků po celý den. Každý den Happy Hour od do dostanete dva koktejly za cenu jednoho a snack. Otevřeno hod. Akiri Bar Otevřeno hod.

3 ALL INCLUSIVE co vše je zahrnuto v snídaně, oběd a večeře ve Vaší hlavní restauraci v nápoje {rozlévané do sklenic} v minerální voda v nealkoholické nápoje {limonáda, coca cola, tonic, sprite, atd.} v čaj, nescafé v balené ovocné džusy {pomerančový, ananasový, rajčatový} v červené a bílé rozlévané víno v pivo {točené, lahvové, plechovkové} v Campari, Whiskey, Vodka, Gin, Rum a Brandy Slevy pro hosty s programem All Inclusive: v sleva 20% v restauracích s výběrem z jídelních lístků v sleva 50% na vodu v lahvích {1.5 litru} Užijte si následující aktivity bez poplatku: v klimatizovaná posilovna v fotbal, volejbal, badminton {raketa a košíčky za poplatek}, stolní tenis, stolní fotbal, šipky, společenské hry, golf {soutěže} v večerní zábava {diskotéka, živá hudba, hudební kvízy, krabí závody} v exkurze: 1 výlet při západu slunce v vodní sporty: bezplatné použití kánojí a prkna na windsurfing v potápěčské centrum: informace o šnorchlování (vybavení na šnorchlování za poplatek) Můžete být požádáni o podepsání účtu za Vaše All Inclusive objednávky. Toto je pouze pro kontrolu hotelu. Ujistěte se, že účet, který podepisujete je vynulován! Následující produkty a služby NEJSOU zahrnuty do programu All Inclusive: v likéry, šampaňské a ostatní vína {kromě rozlévaných}, espresso, cappuccino, fresh džusy a snaky v restaurace s výběrem podle jídelního lístku v mini bar a room service {obsluha na pokoji} v Sangu bar a restaurace {kromě hostů bydlících v Sangu} v exkurze, sporty, potápění a ostatní vodní sporty {kromě zmíněných výše} v obchod se suvenýry v telefon, telefax, a přístup na internet Po příjezdu na ostrov dostanete All Inclusive náramek. Noste tento náramek. Při ztrátě náramku Vám budou veškerá práva na program All Inclusive odebrána. Resort Vám může naúčtovat USD za den za nahrazení náramku. Hosté s programem All Inclusive NESMÍ výhody tohoto programu nabízet ostatním hostům - tzn. veškeré nápoje i ostatní služby. Pokud zaměstnanci hotelu zjistí, že hosté takto učinili, bude toto považováno za krádež. Následkem tohoto jednání bude zakročeni místních úřadů a okamžité vystěhování hostů z ostrova. V těchto případech nebudou hostům navráceny peníze.

4 EXKURZE A VÝLETY VÝLETY NA PŮL DNE Naifaru {hlavní město atolu Lhaviyani} a Felivaru {továrna na zpracování ryb} neděle hod. cena: US$ / osoba Komandoo {resort} a Huruvalhi {neobydlený ostrov} pátek hod. cena: US$ / osoba CELODENNÍ VÝLETY Maafilaafushi {místní ostrov} a Vavvaru {neobydlený ostrov} středa, sobota hod. cena: US$ / osoba Luxury sailing {projížďka na luxusní jachtě Britt} denně hod. cena: US$ / osoba VEČERNÍ VÝLETY Sunset Criuse {výlet při západu slunce} každý druhý den hod. cena: US$ / osoba VÝLETY PŘES NOC Robinson Crusoe {neobydlený ostrov} přes noc hod. cena: US$ / 2 osoby RYBÁŘSKÉ VÝLETY Big Game Fishing {s rybářským prutem} denně hod. cena: US$ / výlet hod. hodina navíc: US$ prut navíc: US$ Night Fishing {s vlascem} kazdý druhý den hod. cena: US$ / osoba Maldivian Fishing {s místním rybářem} na požádání, 4 8 osob, min. 3 hodiny cena: US$ / osoba / hodina

5 PRONÁJMY LODÍ Místní motorová loď {dhoni} půl dne hod. cena: US$ celý den hod. cena: US$ Luxusní plachetnice Britt Přes den, či na noc Pro rezervace kontaktujte recepci. Informace týkající se exkurzí a výletů najdete na tabuli před Babuna barem. Pro více informací a rezervace, kontaktujte recepci či Guest Relation managera. Ceny, či časy výletů se mohly změnit.

6 Doufáme, že informace uvedené níže, Vám pomohou lépe poznat ostrov Kuredu. Pro bližší informace kontaktujte recepci či pracovníky Guest Relations. ČAS Na Kuredu je časový rozdíl jedna hodina dopředu od času Male. DOPRAVA Doprava na Kuredu je zajišťována hydroplánem. RECEPCE Hlavní recepce je otevřena 24 hodin denně. Sangu recepce je otevřena od do hod. PLATBY Platbu Vašeho účtu proveďte den před Vaším odjezdem mezi na recepci. Zbylé účty uhraďte, ráno před Vaším odjezdem. Budeme velice rádi, pokud před Vaším odjezdem vyplníte dotazník týkající se Vašeho pobytu na Kuredu a zanecháte ho na recepci. PLATEBNÍ KARTY Na Kuredu můžete platit kartami Visa, Master, Maestro, Visa Electron a American Express. CIZÍ MĚNY Cizí měnu si můžete vyměnit na recepci. Na Kuredu je oficiální měnou americký dolar {$ US}. K cestovním šekům je připočítáván poplatek 3%. EURO ŠEKY Akceptujeme šeky, které jsou vystaveny ve Vaší {domácí} měně. K ekvivalentu každých US $100 Vám bude připočteno 5%. MOBILNÍ TELEFONY Žádáme Vás, abyste nepoužívali mobilní telefony na veřejných místech jako jsou restaurace, bary, okolí bazénu, atd. Nerušte ostatní hosty svými mobilními telefony. INTERNET Internet je k dispozici za poplatek v obchodě se suvenýry {Island Shop}, vedle Akiri baru. TELEFON, FAX {doba trvání 1 minuta} arabské země Asie Evropa místní volání místní mobil US $2.25 US $ 3.75 US $ 5.00 US $ 0.35 US $ 0.45 Dalších US $3.00 Vám bude napočítáno za mezinárodní fax a US $1 za místní fax. Hotel nezodpovídá za případné potíže vzniklé při faxování jako chyba přenosu, nedoručení, vynechávka. POKOJE Na Kuredu jsou 4 typy pokojů a jeden pokoj pro novomanžele. Pro bližší informace kontaktujte, recepci. KLÍČE OD POKOJE Za ztrátu klíče od pokoje Vám bude naúčtováno US $30. OBSLUHA NA POKOJI Kontaktujte oddělení Food & Beverage. MINI BAR Minibar najdete ve všech pokojích. Ceník nápojů najdete ve skříni nad minibarem.

7 TREZOR Trezor se nachází na každém pokoji s detailním návodem na použití. Ostrov Kuredu nenese odpovědnost za ztrátu Vašich cenností či hotovosti. KLIMATIZACE Pomozte šetřit energii. Při Vašem odchodu z pokoje, vypněte, prosím, klimatizaci. Pokud necháte zavřená okna a dveře, následné vychlazení pokoje Vám bude trvat pouhých 5 minut. ELEKTŘINA 220 V. Elektřina na Kuredu je vyráběna pomocí naftových generátorů. Pomozte nám šetřit energii. Při Vašem odchodu z pokoje vypněte světla. ADAPTÉRY Zásuvkové adaptéry můžete zakoupit v obchodě se suvenýry {Island Shop} vedle Akiri baru. TELEVIZNÍ MÍSTNOST Televizní místnost se nachází za hlavním barem. Nachází se na stejném místě jako knihovna. KNIHOVNA Vracejte vypůjčené knihy zpět do knihovny. OBCHODY Island Shop - obchod se suvenýry Dive Shop obchod s potřebami pro potápěče Sifani Jewellery Shop zlatnictví Photo Shop obchod s foto potřebami Golf Shop obchod s golfovým zbožím Otevírací hodiny jsou vyvěšeny na dveřích každého obchodu. RESTAURACE Hlavní restaurace Bonthi, Koamas a Sangu jsou otevřeny: Snídaně hod. Oběd hod. Večeře hod. Restaurace s výběrem dle jídelního lístku jsou otevřeny: Franco`s hod. Far East hod. The Beach hod. Doporučujeme Vám, abyste si rezervovali stůl předem. Pro více informací kontaktujte oddělení Food & Beverage. BARY Otevírací hodiny: Akiri bar hod. Babuna bar hod. Pool bar hod. Sangu bar hod. Pro bližší informace týkající se např. Happy Hours, kontaktujte úsek Food & Beverage. ČAJOVNA Místní maledivská čajovna. Pro více informací kontaktujte Food & Beverage oddělení. AKTIVITY Různé sportovní či zábavné večerní programy. Více informací najdete na tabuli před Babuna barem.

8 EXKURZE A VÝLETY viz samostatná strana Exkurze a výlety. SPORTOVNÍ KLUB Viz samostatná strana Sporty. STOLNÍ TENIS U TV místnosti se nachází dva stoly. BADMINGTON Vybavení si můžete zapůjčit ve Sportovním klubu. FOTBAL Na Kuredu pravidelně organizují fotbalová utkání mezi zaměstnanci a hosty. Sledujte informační tabuli u Babuna baru či kontaktujte Guest Relation managera. GOLF Golfove hřiště najdete na východní straně ostrova. TENIS Veškeré příslušenství najdete ve Sportovním klubu. VOLEJBAL Hřiště na volejbal se nachází před Akiri barem. Hry začínají obvykle v hod. POTÁPĚNÍ ProDivers potápěčské centrum se nachází 150 metrů od recepce. ŠNORCHLOVÁNÍ Kuredu obklopují velké útesy, proto jsou laguny kolem ostrova skvělým místem pro šnorchlování. Doporučujeme, abyste nešnorchlovali sami. Dbejte zvýšené opatrnosti, kolem ostrovů se vyskytují silné proudy. VODNÍ SPORTY Centrum vodních sportů se nachází na pláži před Akiri barem. LÁZNĚ Duniye Spa - lázně jsou otevřeny každý den on hod. Lázně najdete cca 200 metrů od recepce. BAZÉN Otevírací hodiny jsou od do hod. Mimo vyhrazené hodiny je vstup do bazénu zakázán neboť se provádí čištění chemickými prostředky. Hlídejte své děti pohybující se kolem bazénu. Před vstupem do bazénu se, prosím, osprchujte. LÉKAŘ Na ostrově se nachází lékařské centrum. V případě nutnosti, kontaktujte recepci. Nejbližší nemocnice leží na ostrově Naifaru a v hlavním městě Male. POŠTOVNÍ SCHRÁNKA Nachází se na recepci. ZNÁMKY Můžete zakoupit v Island Shopu.

9 ALKOHOL Dle maledivských zákonů je přísně zakázáno vynášet alkoholické nápoje z ostrova týká se i exkurzí a výletů. ZVÍŘATA Na Kuredu žijí králíci, ještěrky, netopýři a krabi. Na ostrově nejsou žádná jedovatá či jinak nebezpečná zvířata nebo hmyz. KOKOSY Dle maledivských zákonů jsou kokosy a ostatní vegetace na Kuredu chráněny, proto Vás žádáme, abyste netrhali rostliny na ostrově a též nesbírali spadané kokosy. KOMÁŘI Na ostrově provádí postřiky proti komárům. Repelenty můžete též zakoupit v našem obchodě se suvenýry. ŽVOTNÍ PROSTŘEDÍ Životní prostředí na Maledivách je velmi křehké jak na souši, tak v oceánu. Pomozte ochraňovat tuto krásu. Neodhazujte odpadky a nedopalky po ostrově či do oceánu. RYBAŘENÍ Rybaření kolem ostrova je přísně zakázáno. Máte-li o rybaření zájem, můžete si vybrat z našich organizovaných rybářských výletů. Pro bližší informace kontaktujte recepci, či Guest Relation managera. SLUNCE Sluneční záření na Maledivách je velmi silné. Používejte krémy s vysokým faktorem. Doporučujeme Vám, abyste se první dny zdržovali ve stínu. Při šnorchlování si oblečte tričko. TEPLOTA Celoroční teplota se pohybuje mezi o C. VODA Nedoporučujeme Vám pít vodu z vodovodu. Pijte vodu balenou. Doporučujeme pít 3-4 litry denně. NUDISMUS Nudismus a opalování bez horního dílu plavek je dle maledivských zákonů přísně zakázáno. SPROPITNÉ Na Maledivách se stalo spropitné zvykem, ale záleží na Vaší spokojenosti.

10 DUNIYE SPA - LÁZNĚ Chceme Vám dát něco více, než jen obyčejnou masáž. Chceme Vám pomoci se odreagovat a objevit spojení mezi myslí, tělem a duší. Jakmile vejdete do našich lázní, ocitnete se na místě klidu a míru. Užijte si naši Jacuzzi, koupele v zahradách, zábaly, masáže nebo si dejte jen osvěžující nápoj. Povzbuďte své smysly a nechte naše terapeuty aby se postarali o Vaši duši a tělo. Vyberte si z velkého množství procedur a okuste třeba tradiční masáž, masáž pro uvolnění svalů, aromaterapickou masáž a další. AROMATERAPHY SWEDISH MASSAGE 50 min. US $55.00 Odstraňuje stres, zbavuje napětí a uklidňuje mysl. ROYAL THAI MASSAGE 90 min. US $90.00 Zvyšuje vitalitu a ohybnost. FOUR HANDS MASSAGE 50 min. US $80.00 DUNIYE SPA`S SIGNATURE TREATMENT Masírovat Vás budou dvě terapeutky najednou. ORIENTAL MASSAGE 50 min. US $55.00 Kombinace Royal Thai massage a Aromateraphy Swedish massage. HAWAIIAN LOMI LOMI 50 min. US $55.00 Osvěžuje mysl, dodává energii celému tělu. LYMPHATIC MASSAGE 50 min. US $55.00 Masáž napomáhající odstranění celulitidy, zbavuje tělo toxinů. BACK, NECK & SHOULDERS 30 min. US $35.00 Záda, krk a ramena. 50 min. US $55.00 DELUXE FACIAL 90 min. US $70.00 DUNIYE SPA`S SIGNATURE TREATMENT Třicetiminutová masáž zad aromatickými oleji, šedesátiminutová masáž obličeje. ULTIMATE MINI FACIAL 30 min. US $35.00 Hluboké čištění obličejových pórů. NOURISHING FACIAL 60 min. US $50.00 Hydratace obličeje. Použití nejlepších asijských přípravků. INDULGENCE FACIAL 60 min. US $50.00 Použití přípravků chranících obličej proti slunci a vysoušení. YOUTHFUL SENSITIVE SKIN FACIAL 60 min. US $50.00 Uklidňuje citlivou pleť, hydratuje a regeneruje. ENERGIZING TRADITIONAL ASIAN FACIAL 50 min. US $50.00 Tradiční asijská masáž obličeje. Hydratuje pleť. SANDALWOOD LULUR 45 min. US $45.00 DUNIYE SPA`S SIGNATURE TREATMENT Tradiční královská masáž z Jávy ze 17. století. Použití levandulových esencí, jogurtu a grepového tělového mléka. COFFEE & COCONUT SCRUB 45 min. US $45.00 Omlazuje pokožku.

11 SOYA & YLANG YLANG AROMATIC SCRUB 45 min. US $45.00 Zanechá Vaši pokožku jemnou a hydratovanou. CINNAMON & COCONUT AROMATIC SCRUB 45 min. US $45.00 Použití suchých kokosových vláken, skořicového prášku, rozdrcené rýže a esenciálních olejů. LEMONGRASS BODY WRAP - zábal 45 min. US $45.00 Pouziti pasty z jogurtu, balijske hliny, esencialnich oleju a medu. Hloubkove cisti pokozku. PEPPERMINT BODY WRAP zabal 45 min. US $45.00 Použití esenciálních olejů, bílé hlíny bohaté na minerály. SPA MANICURE 60 min. US $35.00 Manikůra. SPA PEDICURE 60 min. US $35.00 Pedikůra. REFLEXOLOGY 50 min. US $55.00 Reflexní masáž chodidel. HAIRCUTS {stříhání vlasů} US $20.00 WASH`N` BLOWDRY {umytí a vysušení vlasů} US $25.00 WASH, CUT`N` BLOWDRY {umytí, stříhání a vysušení vlasů} US $30.00 AVOCADO CRÈME BATH {avokádový zábal pro lesk vlasů} US $40.00 Zahrnuta též masáž ramen a krku. SPA SAMPLER 1,5 min. US $80.00 Kombinace masáží Oriental Massage a Ultimate Mini Massage. HEAVEN AND EARTH 2 hod. US $ Kombinace prastarých terapií. SERENITY 2 hod. US $ Očista těla a ozdravení svalů. HARMONY 2 hod. US $ Hloubkové čištění pokožky s kombinací masáže Aromatheraphy Swedish Massage. HIM `N` HER 50 min. US $ Masáž pro páry, po které následuje šampaňské. JACUZZI US $10.00 Před jakoukoli masáží můžete použít Jacuzzi zdarma. DOPŘEJTE SI MASÁŽ 2 x 50 MINUT A ZAPLAŤTE ZA KAŽDOU POUZE US $ n e b o 3 x 50 MINUT MASÁŽ ČI VÍCE A ZAPLAŤTE ZA KAŽDOU US $45.00.

12 SPORTY SPORTS CLUB Sportovní klub Vám nabízí široký výběr sandvičů, toastu a fresh džusů. Otevřeno denně od hod. TENISOVÝ KURT Pro rezervace, kontaktujte Sportovní klub hod. US$ 5.00 / hodina hod. US$ / hodina půjčení raket: US$ 6.00 / 1 raketa Při rezervaci podepište účet za pronájem tenisového kurtu. Zrušení rezervace musí být provedeno nejpozději 3 hodiny před rezervovaným termínem, jinak Vám bude naúčtováno 100% ceny. POSILOVNA Posilovna je klimatizovaná. Najdete zde též místnost na aerobik. Otevřeno denně od hod. BADMINGTON Pro rezervace, kontaktujte Sportovní klub. Rakety jsou k zapůjčení zdarma. Košíčky na badmington můžete zakoupit ve Sportovním klubu či v obchodě vedle Akiri baru. GOLF U golfového hřiště se nachází bar a obchod s golfovými potřebami. Pro rezervace či objednávky lekcí golfu, kontaktujte golfový klub.

LILY BEACH RESORT. cca 25 minut hydroplánem. Ubytování: 68 superior pokojů 16 vodních vil 01 deluxe apartmán

LILY BEACH RESORT. cca 25 minut hydroplánem. Ubytování: 68 superior pokojů 16 vodních vil 01 deluxe apartmán LILY BEACH RESORT Tento ostrov se nachází na jiţním Ari atolu, cca 80 km od mezinárodního letiště Hulhule. Ostrov je dlouhý 550 metrů a široký 100 metrů. Doprava: cca 25 minut hydroplánem Ubytování: 68

Více

FILITHEYO ISLAND RESORT STRAVOVÁNÍ

FILITHEYO ISLAND RESORT STRAVOVÁNÍ FILITHEYO ISLAND RESORT Tento ostrov se nachází na Faafu atolu, cca 121 km od mezinárodního letiště Hulhule. Ostrov je dlouhý 900 metrů a široký 300 metrů. Doprava: cca 35 minut hydroplánem + 15 minut

Více

WHITE SANDS RESORT & SPA

WHITE SANDS RESORT & SPA WHITE SANDS RESORT & SPA Tento ostrov se nachází na jiţním cípu Ari atolu, 140 km od mezinárodního letiště Hulhule. Doprava: cca 25 minut hydroplánem přes 2 hodiny rychlým člunem (pouze pro skupiny nad

Více

HERATHERA ISLAND RESORT

HERATHERA ISLAND RESORT HERATHERA ISLAND RESORT Tento ostrov se nachází na atolu Addu, cca 450 km jižně od mezinárodního letiště Male. Doprava: cca 70 minut vnitrostátním letem a cca 20 minut rychlým člunem Ubytování: 180 plážových

Více

REETHI BEACH RESORT. příslušenství pro vaření kávy a čaje, CD přehrávač, koupelna se studenou a teplou vodou, vana, vysoušeč vlasů, balkon s lehátky.

REETHI BEACH RESORT. příslušenství pro vaření kávy a čaje, CD přehrávač, koupelna se studenou a teplou vodou, vana, vysoušeč vlasů, balkon s lehátky. REETHI BEACH RESORT Ostrov se nachází na Baa atolu cca 100 km od mezinárodního letiště Hulhulé. Ostrov je dlouhý 600 metrů a široký 200 metrů. Útes se nachází od padesáti do sto padesáti metrů od pláže.

Více

HAKURAA HURAA. Tento ostrov se nachází na Meemu atolu, 130 km od mezinárodního letiště Male. cca 40 minut hydroplánem

HAKURAA HURAA. Tento ostrov se nachází na Meemu atolu, 130 km od mezinárodního letiště Male. cca 40 minut hydroplánem HAKURAA HURAA Tento ostrov se nachází na Meemu atolu, 130 km od mezinárodního letiště Male. Doprava: cca 40 minut hydroplánem Ubytování: 10 pláţových bungalovů 70 vodních bungalovů Ve všech pokojích se

Více

BANDOS ISLAND RESORT

BANDOS ISLAND RESORT BANDOS ISLAND RESORT Tento ostrov se nachází v jižní části severního Male atolu. Ostrov Bandos je bezpečný ráj pro dovolenou všech generací. Je vzdálen 7 km od mezinárodního letiště Male. Transport: rychlým

Více

TAJ CORAL REEF RESORT

TAJ CORAL REEF RESORT TAJ CORAL REEF RESORT Tento ostrov se nachází na severním Male atolu, 32 km od mezinárodního letiště Male. Doprava: cca 50 minut rychlou lodí Ubytování: 19 plážových vil 10 deluxe plážových vil 12 lagoon

Více

HUDHURAN FUSHI MALDIVES

HUDHURAN FUSHI MALDIVES HUDHURAN FUSHI MALDIVES Tento ostrov se nachází na severním Male atolu. Ostrov je vzdálen 19 km od mezinárodního letiště Male. Transport: rychlým člunem cesta z letiště na ostrov trvá cca 30 minut Ubytování:

Více

VILU REEF BEACH & SPA RESORT

VILU REEF BEACH & SPA RESORT VILU REEF BEACH & SPA RESORT Tento ostrov se nachází na Dhaalu atolu, 128 km od mezinárodního letiště Male. Doprava: cca 35 minut hydroplánem Ubytování: 20 garden vil 60 pláţových vil 35 jacuzzi vodních

Více

ALIDHOO CINNAMON ISLAND

ALIDHOO CINNAMON ISLAND ALIDHOO CINNAMON ISLAND Tento ostrov se nachází v severní části Malediv na Haa atolu. Doprava: cca 50 minut vnitrostátním letem a 15 minut rychlou lodí Ubytování: 46 pláţových vil 07 duplex pláţových vil

Více

ERIYADU ISLAND RESORT

ERIYADU ISLAND RESORT ERIYADU ISLAND RESORT Tento ostrov se nachází na severním Male atolu 42 km od mezinárodního letiště Male. Transport: rychlou lodí cca 50 minut Ubytování: 60 superior pokojů Ve všech pokojích se nachází

Více

SONEVA FUSHI. Tento ostrov se nachází na Baa atolu, 96 km. od mezinárodního letiště Male. Délka ostrova je cca 1.400 metrů a šířka cca 400 metrů.

SONEVA FUSHI. Tento ostrov se nachází na Baa atolu, 96 km. od mezinárodního letiště Male. Délka ostrova je cca 1.400 metrů a šířka cca 400 metrů. SONEVA FUSHI Tento ostrov se nachází na Baa atolu, 96 km. od mezinárodního letiště Male. Délka ostrova je cca 1.400 metrů a šířka cca 400 metrů. Transport: hydroplánem cca 35 minut Ubytování: 15 Rehendi

Více

GIRAVARU ISLAND RESORT

GIRAVARU ISLAND RESORT GIRAVARU ISLAND RESORT Tento ostrov se nachází v jižní části severního Male atolu. Ostrov Giravaru je bezpečný ráj pro dovolenou všech generací. Je vzdálen 11 km od mezinárodního letiště Male. Transport:

Více

W RETREAT & SPA. Tento ostrov se nachází na severním Ari atolu cca 50 km od mezinárodního letiště Male.

W RETREAT & SPA. Tento ostrov se nachází na severním Ari atolu cca 50 km od mezinárodního letiště Male. W RETREAT & SPA Tento ostrov se nachází na severním Ari atolu cca 50 km od mezinárodního letiště Male. Doprava: cca 25 minut hydroplánem Ubytování: 42 Ocean Oasis 25 Beach Oasis 03 Seascape Escape 01 Ocean

Více

VELIDHU ISLAND RESORT

VELIDHU ISLAND RESORT VELIDHU ISLAND RESORT Tento ostrov se nachází na severním Ari atolu, 80 km od mezinárodního letiště Male. Doprava: cca 25 minut hydroplánem nebo 1,5 hod. lodí Ubytování: 80 pláţových bungalovů 20 vodních

Více

OLHUVELI BEACH & SPA RESORT

OLHUVELI BEACH & SPA RESORT OLHUVELI BEACH & SPA RESORT Tento ostrov se nachází na jiţním Male atolu, 34 km od mezinárodního letiště Male. Doprava: cca 45 minut rychlou lodí Ubytování: 63 deluxe pokojů (pokoje v blocích, přízemí

Více

SONEVA GILI. Tento ostrov se nachází na severním Male atolu, 8 km od mezinárodního letiště Male.

SONEVA GILI. Tento ostrov se nachází na severním Male atolu, 8 km od mezinárodního letiště Male. SONEVA GILI Tento ostrov se nachází na severním Male atolu, 8 km od mezinárodního letiště Male. Transport: rychlou lodí cca 15 minut Ubytování: 29 Soneva Gili apartmánů 08 Soneva Gili residencí 07 Soneva

Více

PARADISE ISLAND RESORT & SPA

PARADISE ISLAND RESORT & SPA PARADISE ISLAND RESORT & SPA Tento ostrov se nachází na okraji severního Male atolu, přibližně 12 km. od mezinárodního letiště Male. Délka ostrova je cca 990 metrů a šířka cca 250 metrů. Transport: motorovou

Více

KALUTARA - ROYAL PALMS BEACH *****

KALUTARA - ROYAL PALMS BEACH ***** KALUTARA - ROYAL PALMS BEACH ***** - denní zájezd Poloha: luxusní hotelový komplex, vybudovaný na ploše 7 akrů v obklopení okolní vegetace, se nachází přímo u dlouhé písčité pláže poblíž Kalutary. Zhruba

Více

TAJ EXOTICA RESORT & SPA

TAJ EXOTICA RESORT & SPA TAJ EXOTICA RESORT & SPA Tento ostrov se nachází na jižním Male atolu, 8 km od mezinárodního letiště Male. Doprava: cca 15 minut rychlou lodí Ubytování: 24 lagoon vil 21 deluxe lagoon vil 10 deluxe lagoon

Více

KURAMATHI BLUE LAGOON

KURAMATHI BLUE LAGOON KURAMATHI BLUE LAGOON Tento resort se nachází v severním cípu atolu Ari, v malém kruhu šesti ostrovů, známých jako Rasdhu Atholhu. Ostrov Kuramathi je tropická maledivská oáza, vzdálená 35 mil od letiště.

Více

Finolhu Villas MALEDIVY

Finolhu Villas MALEDIVY Finolhu Villas MALEDIVY Luxusní Resort na soukromém ostrově Gasfinolhu v srdci indického oceánu nabízí ubytování ve 52 elegantních vilách. Bujná vegetace, křišťálově čistá voda, bílé pláže, šampaňské,

Více

Důležité informace. Vstupní formality Pro občany ČR i SR stačí cestovní pas, jehož platnost je alespoň 6 měsíců od ukončení pobytu v zemi.

Důležité informace. Vstupní formality Pro občany ČR i SR stačí cestovní pas, jehož platnost je alespoň 6 měsíců od ukončení pobytu v zemi. 60 Maledivy Maledivy u vybraných hotelů Maledivy, vzdálené asi 500 km jihozápadně od jižního cípu Indie, tvoří zhruba tisícdvěstě plochých korálových ostrůvků. Právě impozantní podmořské stavby z jednotlivých

Více

DJERBA - EL MOURADI DJERBA MENZEL ****

DJERBA - EL MOURADI DJERBA MENZEL **** DJERBA - EL MOURADI DJERBA MENZEL **** 8,, - denní zájezd Poloha: hotelový areál El Mouradi Djerba Menzel je situován přímo u pláže, asi 6 km od centra městečka Midoun, 4 km od obchoho centra a krokodýlí

Více

KARDAMENA - MITSIS HOTELS BLUE DOMES RESORT & SPA *****

KARDAMENA - MITSIS HOTELS BLUE DOMES RESORT & SPA ***** KARDAMENA - MITSIS HOTELS BLUE DOMES RESORT & SPA ***** 8,11,12,15 - denní zájezd Resortem protéká 650 m dlouhá řeka. Mnoho zábavy pro děti v Mitsis Wonderland. K dispozici 10 tematických restaurací. Poloha:

Více

LHAVIYANI ATOLL - ATMOSPHERE KANIFUSHI MALDIVES ****+

LHAVIYANI ATOLL - ATMOSPHERE KANIFUSHI MALDIVES ****+ LHAVIYANI ATOLL - ATMOSPHERE KANIFUSHI MALDIVES ****+ - denní zájezd Rozloha : délka cca 2000 m, šířka cca 90 m. jeden z nejdelších ostrovních resortů nabízí opravdu velmi prostorné plážové ubytování v

Více

INTERNETOVÁ NABÍDKA LÉTO U MOŘE 2013

INTERNETOVÁ NABÍDKA LÉTO U MOŘE 2013 APHRODITE NNNN CZE TIP42934A 4/6 Poloha: vzdálenost od široké pláže cca 200 m. V okolí řada obchodů, barů, restaurací a diskoték. Vybavení: 180 pokojů na 7 patrech, výtahy k dispozici. Dále v hotelu naleznete

Více

Egypt. Sea Gull**** www.cdtravel.cz. EGYPT / Hurghada. Kontakt: Jan Zamykal, tel. 602 319 875, email: zamykal@cdtravel.cz / /

Egypt. Sea Gull**** www.cdtravel.cz. EGYPT / Hurghada. Kontakt: Jan Zamykal, tel. 602 319 875, email: zamykal@cdtravel.cz / / Sea Gull**** Kontakt: Jan Zamykal, tel. 602 319 875, email: zamykal@cdtravel.cz EGYPT / Hurghada www.cdtravel.cz / / Poloha: pěkný a velký hotelový komplex se nachází přímo u pláže a v centru Hurghady,

Více

UBYTOVÁNÍ. Délka Sun Island je cca 1,6 km a šířka cca 380 metrů. Nachází se zde:

UBYTOVÁNÍ. Délka Sun Island je cca 1,6 km a šířka cca 380 metrů. Nachází se zde: UBYTOVÁNÍ Délka Sun Island je cca 1,6 km a šířka cca 380 metrů. Nachází se zde: 68 vodních bungalovů 4 presidentská apartmá 218 super deluxe beach bungalovů 60 deluxe beach bungalovů Všechny deluxe a super

Více

YOGA & SAFARI Keňa se Zuzkou Klingrovou ŘÍJEN 2019 (KE01)

YOGA & SAFARI Keňa se Zuzkou Klingrovou ŘÍJEN 2019 (KE01) YOGA & SAFARI Keňa se Zuzkou Klingrovou ŘÍJEN 2019 (KE01) cena již od 26.400 Kč / osoba Cena zahrnuje: ubytování na 10 nocí soft All inclusive transferyletiště-ubytování-letiště lekce jógy český delegát

Více

důležité informace vstupní formality Pro občany ČR i SR stačí cestovní pas, jehož platnost je alespoň 6 měsíců od ukončení pobytu v zemi.

důležité informace vstupní formality Pro občany ČR i SR stačí cestovní pas, jehož platnost je alespoň 6 měsíců od ukončení pobytu v zemi. 58 Maledivy Maledivy Maledivy, vzdálené asi 500 km jihozápadně od jižního cípu Indie, tvoří zhruba tisícdvěstě plochých korálových ostrůvků. Právě impozantní podmořské stavby z jednotlivých korálů vytvářející

Více

MALEDIVY. Proč na Maledivy

MALEDIVY. Proč na Maledivy 52 Maledivy, vzdálené asi 500 km jihozápadně od jižního cípu Indie, tvoří zhruba tisícdvěstě plochých korálových ostrůvků. Právě impozantní podmořské stavby z jednotlivých korálů vytvářející rozličné skrýše

Více

KURAMATHI VILLAGE. richlym člunem cca 1 hodina 30 minut hydroplánem cca 20 minut. Ubytování: 83 deluxe pokojů 33 superior pokojů 35 standard pokojů

KURAMATHI VILLAGE. richlym člunem cca 1 hodina 30 minut hydroplánem cca 20 minut. Ubytování: 83 deluxe pokojů 33 superior pokojů 35 standard pokojů KURAMATHI VILLAGE Tento resort se nachází v severním cípu atolu Ari, v malém kruhu šesti ostrovů, známých jako Rasdhu Atholhu. Ostrov Kuramathi je tropická maledivská oáza, vzdálená 35 mil od letiště.

Více

nová rozšířená nabídka hotelů Maledivy www.firotour.cz

nová rozšířená nabídka hotelů Maledivy www.firotour.cz 2012 nová rozšířená nabídka hotelů Maledivy www.firotour.cz Indický oceán Ranveli Village Resort ***+ Hotel střední kategorie, příjemný resort, dobré služby a výhodné ceny. Ari Atoll Letovisko: Ari Atoll

Více

INTERNETOVÁ NABÍDKA LÉTO U MOŘE 2013

INTERNETOVÁ NABÍDKA LÉTO U MOŘE 2013 BLUE HORIZON NNNN Rhodos letovisko Trianta/Ixia CZE TIP 52519A 4,7/6 Poloha: přímo na oblázkovo písečné pláži. Rhodos město cca 8 km. Autobusová zastávka před hotelem. Možnosti pro nakupování cca 250 m.

Více

GRAND BAHIA PRINCIPE TURQUESA 5*****

GRAND BAHIA PRINCIPE TURQUESA 5***** Měna Kč Stravování ALL INCLUSIVE Země a lokalita Dominikánská rep., PUNTA CANA Letecká spol. Termín 01.10.2019-09.10.2019 55 700 Kč 51 500 Kč 01.10.2019-09.10.2019 41 000 Kč 36 800 Kč 01.10.2019-09.10.2019

Více

Kontakt: Renata Hořejší, tel , mob ,

Kontakt: Renata Hořejší, tel , mob , Studia Moscha Kontakt: Renata Hořejší, tel. 97 22 43 051, mob. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.cz ŘECKO Rhodos / Faliraki www.cdtravel.cz Řecko Rhodos / / Poloha:Studia se nacházejí v klidném prostředí

Více

PSALIDI - SUNCONNECT KIPRIOTIS AQUALAND ****

PSALIDI - SUNCONNECT KIPRIOTIS AQUALAND **** PSALIDI - SUNCONNECT KIPRIOTIS AQUALAND **** 5,8,11,12,15 - denní zájezd EXKLUZIVNĚ v naší nabídce. Ideální pro ty, kteří chtějí být online během dovolené. Aqualand pro dětské vodní hry. Poloha: hotel

Více

Turquoise TURKS & CAICOS

Turquoise TURKS & CAICOS Turquoise TURKS & CAICOS Resort v Grace Bay je situovaný na severovýchodě ostrova Providenciales. Užijte si vysněnou dovolenou v barevných bungalovech obklopených kvetoucími ibišky, nedaleko perleťově

Více

Hotel AL NABILA GRAND MAKADI*****

Hotel AL NABILA GRAND MAKADI***** EGYPT HURGHADA : Hotel AL NABILA GRAND MAKADI***** Poloha: Luxusní hotel se nachází v oblasti Makadi Bay v části patřící národnímu parku, přímo u široké písečné pláže s korálovým podložím v zálivu Sharm

Více

Sweet Park*** www.cdtravel.cz Turecko. TURECKO / Side. Kontakt: Jana Handrejchová, tel. 972 243 055, mob: 723 811 984, email: handrejchova@cdtravel.

Sweet Park*** www.cdtravel.cz Turecko. TURECKO / Side. Kontakt: Jana Handrejchová, tel. 972 243 055, mob: 723 811 984, email: handrejchova@cdtravel. Sweet Park*** TURECKO / Side 120 / / / / / Nově postavený hotel Sweet Park se nachází 2 km od historického městečka Side a 300 m od krásné pláže. Jedná se dva komplexy, jeden nově postavený a druhý rekonstruovaný

Více

LILY BEACH RESORT AND SPA 5*****

LILY BEACH RESORT AND SPA 5***** Měna Kč Stravování ALL INCLUSIVE Země a lokalita Maledivy, ARI ATOL Letecká spol. Termín 19.12.2017-28.12.2017 141 600 Kč 26.12.2017-04.01.2018 183 800 Kč 05.01.2018-14.01.2018 147 500 Kč 13.01.2018-22.01.2018

Více

ONE & ONLY REETHI RAH

ONE & ONLY REETHI RAH ONE & ONLY REETHI RAH Tento ostrov se nachází na severním Male atolu 35 km od mezinárodního letiště Male. Doprava: cca 1 hodinu 15 minut luxusní rychlou lodí Ubytování: 54 pláţových vil 27 pláţových vil

Více

Plavba: Sluneční krajiny z Říma na MSC Preziosa (Středozemní moře)

Plavba: Sluneční krajiny z Říma na MSC Preziosa (Středozemní moře) Plavba: Sluneční krajiny z Říma na MSC Preziosa (Středozemní moře) společnost: MSC Cruises loď: MSC Preziosa oblast: Středozemní moře trasa: Itálie, Tunisko, Španělsko, Francie termín: 28.12. - 4.1.2016

Více

Kontakt: Kateřina Štěchová, tel.: 97 22 43 053, 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz. za poplatek, ale též je možné použít vlastní slunečníky.

Kontakt: Kateřina Štěchová, tel.: 97 22 43 053, 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz. za poplatek, ale též je možné použít vlastní slunečníky. Olimp*** Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel.: 97 22 43 053, 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz BULHARSKO / Pomorie www.cdtravel.cz Bulharsko Poloha: nový pětipatrový hotel se nachází ve staré

Více

DJERBA - SENTIDO DJERBA BEACH ****+

DJERBA - SENTIDO DJERBA BEACH ****+ DJERBA - SENTIDO DJERBA BEACH ****+ 8,, - denní zájezd Poloha: moderní komplex, který se nachází přímo u krásné, dlouhé a písčité pláže Sidi Mahrez v centru turistické zóny. Město Houmpt Souk je vzdáleno

Více

Plavba: Z Janova na Kanárské ostrovy (Středozemní moře)

Plavba: Z Janova na Kanárské ostrovy (Středozemní moře) Plavba: Z Janova na Kanárské ostrovy (Středozemní moře) Akční plavba! společnost: MSC Cruises loď: MSC Splendida oblast: Středozemní moře trasa: Itálie, Španělsko, Maroko, Portugalsko termín: 7.11. - 18.11.2015

Více

TUNISKO - CLUB LE PRESIDENT ***

TUNISKO - CLUB LE PRESIDENT *** TUNISKO - CLUB LE PRESIDENT *** 8,, - denní zájezd Poloha: hotel je situován jen 50 m od krásné a rozlehlé písčité pláže v oblíbeném turistickém středisku Hammamet sever. Od soukromé pláže jej dělí pobřežní

Více

ROYAL ISLAND RESORT & SPA

ROYAL ISLAND RESORT & SPA ROYAL ISLAND RESORT & SPA Tento ostrov se nachází na Baa atolu, 110 km. od mezinárodního letiště Male. Délka ostrova je cca 800 metrů a šířka cca 220 metrů. Transport: hydroplánem cca 35 minut Ubytování:

Více

JIHOZÁPADNÍ POBŘEŽÍ - LUX LE MORNE *****

JIHOZÁPADNÍ POBŘEŽÍ - LUX LE MORNE ***** JIHOZÁPADNÍ POBŘEŽÍ - LUX LE MORNE ***** - denní zájezd Poloha: jihozápa pobřeží ostrova, resort leží na poloostrově v těsné blízkosti majestátní skály Le Morne Brabant, u krásné 600 m dlouhé písečné pláže,

Více

Plavba: Prosluněné italské a francouzské pláže z Janova na lodi MSC Magnifica (Středozemní moře)

Plavba: Prosluněné italské a francouzské pláže z Janova na lodi MSC Magnifica (Středozemní moře) Plavba: Prosluněné italské a francouzské pláže z Janova na lodi MSC Magnifica (Středozemní moře) společnost: MSC Cruises loď: MSC Magnifica oblast: Středozemní moře trasa: Itálie, Francie termín: 24.4.

Více

Jamajka Asie - Negril

Jamajka Asie - Negril Jamajka - Negril Poznávací zájezdy na Jamajku Destinace Afrika Jižní Afrika Keňa Namibie Mauritius Seychely Tanzanie všechny státy Jamajka Asie - Negril Poznávací Čína zájezdy Jamajka Jamajka - Negril

Více

SAL - OASIS ATLANTICO SALINAS SEA *****

SAL - OASIS ATLANTICO SALINAS SEA ***** SAL - OASIS ATLANTICO SALINAS SEA ***** 8,, - denní zájezd Poloha: pláže: u pláže letiště: 20 km centra: 500 m nákupních možností: 500 m Pláž: písčitá lehátka, slunečníky a osušky zdarma vybaveni_pokoje

Více

- Mrtvé moře - Ein Bokek - Neve Zohar

- Mrtvé moře - Ein Bokek - Neve Zohar Izrael - Mrtvé moře - Ein Bokek - Neve Zohar Poznávací zájezdy do Izraele Destinace Afrika Jižní Afrika Keňa Namibie Mauritius Seychely Tanzanie všechny státy Izrael - Mrtvé moře - Ein Bokek - Neve Zohar

Více

Hotel Mesit. Ubytování. Wellness balíčky. Služby. pultové ceny 2017

Hotel Mesit. Ubytování. Wellness balíčky. Služby. pultové ceny 2017 Hotel Mesit pultové ceny 2017 Ubytování Wellness balíčky Služby CENÍK UBYTOVÁNÍ ZIMA 2017 HOTEL MESIT *** OD 1.1. DO 26.3.2017 CHECK - IN: od 14:00 CHECK - OUT: do 11:00 Ubytování v klasických pokojích

Více

Colombus Isle BAHAMY

Colombus Isle BAHAMY Colombus Isle BAHAMY Zasazen v zátoce Bonefish Bay, nabízí Club Med Columbus Island velkou řadu exotických zážitků. Užijte si prozkoumávání pohádkového podmořského světa, plachtění v křišťálově čistých

Více

Plavba: Z Janova do Svaté země na MSC Fantasia (Středozemní moře)

Plavba: Z Janova do Svaté země na MSC Fantasia (Středozemní moře) Plavba: Z Janova do Svaté země na MSC Fantasia (Středozemní moře) Akční plavba! společnost: MSC Cruises loď: MSC Fantasia oblast: Středozemní moře trasa: Itálie, Řecko, Egypt, Izrael termín: 14.3. - 25.3.2016

Více

- individuální pobyty

- individuální pobyty Keňa - individuální pobyty Poznávací zájezdy do Keni Destinace Afrika Jižní Afrika Keňa Namibie Mauritius Seychely Tanzanie všechny státy Keňa - individuální pobyty Asie PoznávacíČína zájezdy Keňa Keňa

Více

Již z dálky se tento překrásný hotelový resort Kani vynořuje z tyrkysově modrého moře jako ostrov s nádhernou zahradou.

Již z dálky se tento překrásný hotelový resort Kani vynořuje z tyrkysově modrého moře jako ostrov s nádhernou zahradou. Kani MALEDIVY Již z dálky se tento překrásný hotelový resort Kani vynořuje z tyrkysově modrého moře jako ostrov s nádhernou zahradou. Tento malý ráj na Maledivském souostroví je exkluzivně vyhrazený pouze

Více

CENÍK. Vodní SPA Saunový svět Privátní SPA. www.infinit-maximus.cz

CENÍK. Vodní SPA Saunový svět Privátní SPA. www.infinit-maximus.cz CENÍK Vodní SPA Saunový svět Privátní SPA www.infinit-maximus.cz INFINIT_KARTA.indd 1 21.1.2014 17:51:32 INFINIT MAXIMUS VSTUP DO WELLNESS vstup zahrnuje vyhřívané vnitřní a venkovní bazény & saunový svět

Více

Plavba: U5RG (Kuba) Program plavby:

Plavba: U5RG (Kuba) Program plavby: Plavba: U5RG (Kuba) společnost: MSC Cruises loď: MSC Opera oblast: Kuba trasa: Kuba, Jamajka, Kajmanské ostrovy, Mexiko termín: 18.12. - 25.12.2016 počet nocí: 7 strava: plná penze doprava: vlastní Program

Více

Kontakt: Jana Handrejchová tel , , prostorách zdarma. Lehátka a slunečníky u bazénu

Kontakt: Jana Handrejchová tel , ,   prostorách zdarma. Lehátka a slunečníky u bazénu Best**+ Kontakt: Jana Handrejchová tel. 97 22 43 055, 723 811 984, email: handrejchova@cdtravel.cz TURECKO / Side www.cdtravel.cz Turecko Hotel Best má vynikající polohu nedaleko pláže, nákupní zóny letoviska

Více

do přístavu, transfer lodí na ostrov Ko Lipe, transfer do hotelu, ubytování. Nový Zéland všechny státy

do přístavu, transfer lodí na ostrov Ko Lipe, transfer do hotelu, ubytování. Nový Zéland všechny státy Langkawi - Ko Lipe(Thajsko) Poznávací zájezdy do Thajska Destinace Afrika Jižní Afrika Keňa Namibie Mauritius Seychely Tanzanie všechny státy Langkawi - Ko Lipe(Thajsko) Asie PoznávacíČína zájezdy Thajsko

Více

Plavba: Z Lisabonu přes půvabnou Valencii do Benátek na lodi MSC Musica (Přeplavby)

Plavba: Z Lisabonu přes půvabnou Valencii do Benátek na lodi MSC Musica (Přeplavby) Plavba: Z Lisabonu přes půvabnou Valencii do Benátek na lodi MSC Musica (Přeplavby) společnost: MSC Cruises loď: MSC Musica oblast: Přeplavby trasa: Portugalsko, Španělsko, Itálie termín: 2.4. - 9.4.2017

Více

Hotel Amaraigua 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 14 720 Kč. Datum 03.08.13-10.08.13

Hotel Amaraigua 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 14 720 Kč. Datum 03.08.13-10.08.13 Hotel Amaraigua 3* Typ zájezdu Stát Destinace Lokace u moře Španělsko Costa Brava Malgrat de Mar Datum 03.08.13-10.08.13 Délka Strava Odjezd z Typ ubytování Cena od 8 dní all inclusive vlastní hotel 11

Více

Plavba: Za poznáním Řecka (Středozemní moře)

Plavba: Za poznáním Řecka (Středozemní moře) Plavba: Za poznáním Řecka (Středozemní moře) Akční plavba! společnost: MSC Cruises loď: MSC Sinfonia oblast: Středozemní moře trasa: Itálie, Chorvatsko, Řecko termín: 9.7. - 16.7.2016 počet nocí: 7 strava:

Více

Plavba: Krásy středozemního moře (Středozemní moře)

Plavba: Krásy středozemního moře (Středozemní moře) Plavba: Krásy středozemního moře (Středozemní moře) společnost: MSC Cruises loď: MSC Armonia oblast: Středozemní moře trasa: Itálie, Francie, Španělsko termín: 11.4. - 15.4.2016 počet nocí: 4 strava: plná

Více

Plavba: Nezapomenutelné Řecko (Středozemní moře)

Plavba: Nezapomenutelné Řecko (Středozemní moře) Plavba: Nezapomenutelné Řecko (Středozemní moře) společnost: MSC Cruises loď: MSC Orchestra oblast: Středozemní moře trasa: Itálie, Řecko, Černá Hora termín: 11.9. - 18.9.2016 počet nocí: 7 strava: plná

Více

r álo vém útesu, je hlavní turistickou atrak cí Belize. Transfer do hotelu, ubytování. Cookovy ostrovy Fidži

r álo vém útesu, je hlavní turistickou atrak cí Belize. Transfer do hotelu, ubytování. Cookovy ostrovy Fidži Belize Poznávací zájezdy do Belize Destinace Afrika Jižní Afrika Keňa Namibie Mauritius Seychely Tanzanie všechny státy Belize Asie Poznávací Čína zájezdy Belize Belize Emiráty Za kouzlem Indonésie korálového

Více

Plavba: Okolo Británie a na skok do Irska (Baltské moře, Severní moře a Norské fjordy)

Plavba: Okolo Británie a na skok do Irska (Baltské moře, Severní moře a Norské fjordy) Plavba: Okolo Británie a na skok do Irska (Baltské moře, Severní moře a Norské fjordy) společnost: MSC Cruises loď: MSC Splendida oblast: Baltské moře, Severní moře a Norské fjordy trasa: Německo, Spojené

Více

Turecko / Side. Novinka! Turecko. Best**+ Kontaktní osoba: Jana Handrejchová, tel.:

Turecko / Side. Novinka!   Turecko. Best**+ Kontaktní osoba: Jana Handrejchová, tel.: Best**+ Turecko / Side www.cdtravel.cz Turecko 48 Hotel Best má vynikající polohu nedaleko pláže, nákupní zóny letoviska a zároveň 2 km od historického městečka Side. Podél pláže je krásná promenáda, kterou

Více

CENÍK UBYTOVÁNÍ LÉTO/ZIMA 2019 HOTEL MESIT ***

CENÍK UBYTOVÁNÍ LÉTO/ZIMA 2019 HOTEL MESIT *** Pul t ov ýc ení k 2019 CENÍK UBYTOVÁNÍ LÉTO/ZIMA 2019 HOTEL MESIT *** OD 1.1. DO 31.3.2019 OD 28.6. DO 1.9.2019 CHECK - IN: od 14:00 CHECK - OUT: do 11:00 Ubytování v klasických pokojích *** 1 noc se snídaní

Více

Mahdia HOTEL MAHDIA BEACH **** TUNISKO přímé lety do Monastiru, doba letu 2 hodiny 40 minut, informace o odletu na www.ckalex.cz

Mahdia HOTEL MAHDIA BEACH **** TUNISKO přímé lety do Monastiru, doba letu 2 hodiny 40 minut, informace o odletu na www.ckalex.cz HOTEL MAHDIA BEACH **** přímo na písečné pláži 3,5 km od centra Mahdie venkovní bazén vnitřní bazén slunečníky a lehátka u bazénu a na pláži zdarma (platí se pouze matrace) dětský bazén dětské hřiště dětský

Více

Plavba: Tropické ostrovy Karibiku z Miami na lodi MSC Divina (Karibik)

Plavba: Tropické ostrovy Karibiku z Miami na lodi MSC Divina (Karibik) Plavba: Tropické ostrovy Karibiku z Miami na lodi MSC Divina (Karibik) Akční plavba! společnost: MSC Cruises loď: MSC Divina oblast: Karibik trasa: Spojené státy americké, Bahamy, Portoriko, Sint Maarten

Více

L alpe d Huez la Sarenne FRANCIE

L alpe d Huez la Sarenne FRANCIE L alpe d Huez la Sarenne FRANCIE Club Med L alpe d'huez je okouzlujícím hotelovým resortem, s přímým přístupem k ledovci, a možností dojezdu na lyžích až k jeho dveřím. Hosté zde mohou okusit vzrušení

Více

SOUTH MALE ATOLL - ANANTARA VELI MALDIVES *****

SOUTH MALE ATOLL - ANANTARA VELI MALDIVES ***** SOUTH MALE ATOLL - ANANTARA VELI MALDIVES ***** - denní zájezd Rozloha : délka cca 250 m, šířka cca 200 m. luxusní resort renomovaného hotelového řetězce s velmi příjemnou a vstřícnou obsluhou. Anantara

Více

Plavba: To nejlepší z Karibského moře (Karibik)

Plavba: To nejlepší z Karibského moře (Karibik) Plavba: To nejlepší z Karibského moře (Karibik) společnost: MSC Cruises loď: MSC Divina oblast: Karibik trasa: Spojené státy americké, Jamajka, Columbie, Panama, Costa Rica, Mexiko termín: 26.11. - 6.12.2016

Více

Plavba: Karibská plavba - Spojené státy americké, Americké Panenské ostrovy, Portoriko, Bahamy, Jamajka, Kajmanské ostrovy, Mexiko, Belize (Karibik)

Plavba: Karibská plavba - Spojené státy americké, Americké Panenské ostrovy, Portoriko, Bahamy, Jamajka, Kajmanské ostrovy, Mexiko, Belize (Karibik) Plavba: Karibská plavba - Spojené státy americké, Americké Panenské ostrovy, Portoriko, Bahamy, Jamajka, Kajmanské ostrovy, Mexiko, Belize (Karibik) Akční plavba! společnost: MSC Cruises loď: MSC Divina

Více

Plavba: Z Janova do Maroka a zpět II. (Středozemní moře)

Plavba: Z Janova do Maroka a zpět II. (Středozemní moře) Plavba: Z Janova do Maroka a zpět II. (Středozemní moře) společnost: MSC Cruises loď: MSC Magnifica oblast: Středozemní moře trasa: Itálie, Španělsko, Maroko, Portugalsko termín: 19.1. - 30.1.2017 počet

Více

Plavba: Nedotčená Skandinávie z Hamburku na lodi MSC Preziosa (Baltské moře, Severní moře a Norské fjordy)

Plavba: Nedotčená Skandinávie z Hamburku na lodi MSC Preziosa (Baltské moře, Severní moře a Norské fjordy) Plavba: Nedotčená Skandinávie z Hamburku na lodi MSC Preziosa (Baltské moře, Severní moře a Norské fjordy) společnost: MSC Cruises loď: MSC Preziosa oblast: Baltské moře, Severní moře a Norské fjordy trasa:

Více

AGIA PELAGIA - CHC ATHINA PALACE RESORT & SPA *****

AGIA PELAGIA - CHC ATHINA PALACE RESORT & SPA ***** AGIA PELAGIA - CHC ATHINA PALACE RESORT & SPA ***** 8,11,12,15 - denní zájezd Poloha a popis : Rozlehlý hotelový resort CHC Athina Palace Resort & SPA byl postaven na malém výběžku na pobřeží ve vesničce

Více

Plavba: Z Brazílie do Německa (Přeplavby)

Plavba: Z Brazílie do Německa (Přeplavby) Plavba: Z Brazílie do Německa (Přeplavby) Akční plavba! společnost: MSC Cruises loď: MSC Splendida oblast: Přeplavby trasa: Brazílie, Španělsko, Portugalsko, Spojené království, Francie, Německo termín:

Více

Glikorisa Beach*** www.cdtravel.cz Řecko Samos. ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.

Glikorisa Beach*** www.cdtravel.cz Řecko Samos. ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz. Glikorisa Beach*** Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org ŘECKO Samos / Pythagorion www.cdtravel.cz Řecko Samos Poloha:oblíbený hotel ve velice klidném až osamoceném

Více

Plavba: U6CX (Baltské moře, Severní moře a Norské fjordy)

Plavba: U6CX (Baltské moře, Severní moře a Norské fjordy) Plavba: U6CX (Baltské moře, Severní moře a Norské fjordy) společnost: MSC Cruises loď: MSC Preziosa oblast: Baltské moře, Severní moře a Norské fjordy trasa: Německo, Spojené království, Island, Norsko,

Více

- Mrtvé moře - Ein Bokek

- Mrtvé moře - Ein Bokek Izrael - Mrtvé moře - Ein Bokek Poznávací zájezdy do Izraele Destinace Afrika Jižní Afrika Keňa Namibie Mauritius Seychely Tanzanie všechny státy Izrael - Mrtvé moře - Ein Bokek Asie PoznávacíČína zájezdy

Více

Albánie. Hotel Vivas*** Novinka! www.cdtravel.cz. ALBÁNIE / Durres (Drač) Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 602 397 359, email: stechova@cdtravel.

Albánie. Hotel Vivas*** Novinka! www.cdtravel.cz. ALBÁNIE / Durres (Drač) Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 602 397 359, email: stechova@cdtravel. Hotel Vivas*** Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz ALBÁNIE / Durres (Drač) www.cdtravel.cz Albánie / / / Poloha: hotel se nachází přímo na pláži a zároveň

Více

TUNISKO - EL MOURADI CAP MAHDIA ***

TUNISKO - EL MOURADI CAP MAHDIA *** TUNISKO - EL MOURADI CAP MAHDIA *** 8,, - denní zájezd Poloha: Mahdia je považována za ideální dovolenkové místo, s krásnou písčitou pláží, s malebným městečkem a svou medínou. Hotel Cap Mahdia se nachází

Více

CROATIA TOUR 2016 CROATIA TOUR 2016 2.7. 9.7. 2016

CROATIA TOUR 2016 CROATIA TOUR 2016 2.7. 9.7. 2016 - CROATIA TOUR 2016 Dovolená v oblasti Zelená Laguna (Poreč) s I.S.C. Sports a CK IDEAL TOUR PRAHA Pokračujeme v krásné tradici oblíbené dovolené pro všechny spojené se sportovním vyžitím pod názvem CROATIA

Více

KYPR, TURECKO a EGYPT

KYPR, TURECKO a EGYPT ROZŠÍŘENÁ NABÍDKA PRO ZAMĚSTNANCE (a rodinné příslušníky) SŽDC, ČD A ČD CARGO. KYPR, TURECKO a EGYPT VÍCE INFORMACÍ O VOLNÝCH TERMÍNECH A CENÁCH na tel. 97 22 43 055 (Turecko, Egypt) a 97 22 43 052 (Kypr)

Více

Anatoli studia. Novinka! ŘECKO Kréta / Stalida. Kontakt: Jana Handrejchová, tel ,

Anatoli studia. Novinka!  ŘECKO Kréta / Stalida. Kontakt: Jana Handrejchová, tel , Anatoli studia ŘECKO Kréta / Stalida / / Poloha: dvoupatrová studia leží v boční uličce rušnějšího střediska Stalida, 30 m od pláže. V centru Stalidy je množství obchodů, restaurací a taveren. Do měst

Více

Hotel Green Bay*** Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Thassos. ŘECKO Thassos / Trypiti

Hotel Green Bay*** Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Thassos. ŘECKO Thassos / Trypiti Hotel Green Bay*** Kontakt: Henrieta Fagulová, tel. 606 226 673, email: fagulova@cdtravel.cz Novinka! ŘECKO Thassos / Trypiti www.cdtravel.cz / / Poloha: menší rodinný hotel s přátelským přístupem majitelů

Více

Program plavby: Akční plavba! společnost: MSC Cruises loď: MSC Musica oblast: Baltské moře, Severní moře a Norské fjordy

Program plavby: Akční plavba! společnost: MSC Cruises loď: MSC Musica oblast: Baltské moře, Severní moře a Norské fjordy Plavba: Toulky Evropou - Itálie, Chorvatsko, Malta, Španělsko, Portugalsko, Spojené království, Belgie, Německo (Baltské moře, Severní moře a Norské fjordy) Akční plavba! společnost: MSC Cruises loď: MSC

Více

Anatoli studia. Novinka! ŘECKO Kréta / Stalida

Anatoli studia. Novinka!  ŘECKO Kréta / Stalida Anatoli studia ŘECKO Kréta / Stalida / / Poloha: dvoupatrová studia leží v boční uličce rušnějšího střediska Stalida, 30 m od pláže. V centru Stalidy je množství obchodů, restaurací a taveren. Do měst

Více

Club Med Resort Bali disponuje velkou svěží zahradou a nabízí ubytování v typických luxusníchbungalovech se sofistikovanou architekturou Asie.

Club Med Resort Bali disponuje velkou svěží zahradou a nabízí ubytování v typických luxusníchbungalovech se sofistikovanou architekturou Asie. Bali INDONESIA Nově zrekonstruovaný Club Med Resort je umístěn ve vyhledávaném letovisku Nusa Dua na indonéském ostrově Bali. Tato oblast je perfektním místem pro odpočinek pro všechny věkové kategorie.

Více

Glykorissa Beach*** Novinka! ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel ,

Glykorissa Beach*** Novinka!  ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel , Glykorissa Beach*** ŘECKO Samos / Pythagorion Poloha: oblíbený hotel v klidném prostředí je zasazen do svahu nad mořem asi 2 km od městečka Pythagorionu, ve kterém je krásný přístav, spousta nákupních

Více

La Vita s*** Turecko Řecko. TURECKO / Side. Kontakt: Jana Handrejchová, tel ,

La Vita s***  Turecko Řecko. TURECKO / Side. Kontakt: Jana Handrejchová, tel , La Vita s*** Kontakt: Jana Handrejchová, tel 723 811 984, email: handrejchova@cdtravel.cz TURECKO / Side www.cdtravel.cz Turecko Řecko / / Rodinný hotel La Vita s se nachází 4 km od historického městečka

Více

4.1. 11.3. 1.12. 23.12. 1 790,- 2 690,- 1 350,- 990,- ZDARMA 1 990,- 290,- - -

4.1. 11.3. 1.12. 23.12. 1 790,- 2 690,- 1 350,- 990,- ZDARMA 1 990,- 290,- - - 2 0 1 6 S Á R V Á R hotel PARK INN 4* Hotel je propojen s termálními lázněmi krytou chodbou. Hotel nabízí pokoje Standard s možností 1 přistýlky, rodinné pokoje * = 2 pokoje Standard propojené dveřmi nebo

Více

DOMINIKÁNSKÁ REPUBLIKA

DOMINIKÁNSKÁ REPUBLIKA 94 Letoviska Punta Cana Na východním pobřeží Dominikánské republiky se rozprostírá cca 40 km dlouhé bílé písečné pláže Bavaro, která patří k nejhezčím nejen v Karibiku. Palmové háje a tyrkysově zabarvené

Více

Kalábrie, často nazývána jako "perla jihu", má svůj autentický šarm. Club Med Resort se rozkládá na 20 hektarech idylické středomořské zahrady.

Kalábrie, často nazývána jako perla jihu, má svůj autentický šarm. Club Med Resort se rozkládá na 20 hektarech idylické středomořské zahrady. Napitia ITÁLIE Kalábrie, často nazývána jako "perla jihu", má svůj autentický šarm. Club Med Resort se rozkládá na 20 hektarech idylické středomořské zahrady. Užijte si pohodovou procházku na pláž, kde

Více