BECHEROVKA JAN BECHER

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "BECHEROVKA JAN BECHER"

Transkript

1

2 BECHEROVKA JAN BECHER Becherovka Original jeden z nejstarších likérů na světě Becherovka Original Je to národní ikona s více než 200letou tradicí, dodnes vyráběná podle tajné receptury, která jí zajišťuje charakteristickou hořkosladkou chuť a zlatavou barvu. Je to 100% přírodní a vysoce kvalitní alkoholický nápoj bez jakýchkoliv chemických konzervačních látek, umělých barviv a emulgátorů. Becherovka je oblíbený aperitiv i účinný digestiv s obsahem alkoholu 38 %. Nejlépe chutná ledově namražená (ideálně na 4 až 6 o C) nebo jako součást mnoha osvěžujících koktejlů, z nichž nejznámější je beton. Becherovka Lemond unikátní český ovocný likér založený na bázi Becherovky Original a navíc obohacený o jemnou chuť citrusových plodů Becherovka Lemond Je novým produktem v portfoliu společnosti, představena byla v září Obsahuje nižší procento alkoholu (20 %), proto je plně v souladu s chutí žádanou mladší generací spotřebitelů, pro kterou je především určena. Becherovka Lemond se doporučuje konzumovat čistá a vychlazená na 4 o C. Cordial prémiový a jemný likér založený na unikátní kombinaci extraktu z lipového květu a bílého vína Cordial Má medovou barvu a příjemné sladké aroma. Historie likéru Cordial sahá do roku 1910, kdy se vyráběl pod názvem Cordial-Medoc. Cordial má 35 % alkoholu a je výborný chlazený nebo ve formě horkých a studených koktejlů. KV14 velmi suchý bylinný aperitiv bez cukru vyznačující se tmavo červenou barvou, kterou mu dodává obsah červeného vína KV14 Je to unikátní nápoj, který byl na trh uveden v roce 1966 a je určen všem příznivcům hořkých alkoholů. Obsahuje 40 % alkoholu a doporučuje se podávat vychlazený jako aperitiv, ale vhodný je i jako digestiv. Velmi dobře chutná s pomerančovým džusem, jenž vyváží jeho výraznou hořkost, a vytvoří tak osvěžující long drink.

3 SKOTSKÁ WHISKY BLENDED SKOTSKÁ WHISKY BLENDED Ballantine s nejprodávanější skotská whisky v Evropě Ballantine s Finest V každé lahvi se snoubí čtyřicet různých vyzrálých whisky ze všech koutů Skotské vysočiny, citlivě sladěných do nezaměnitelné, komplexní, bohaté a jemné chuti. Lahodná, dýmová, lehce nasládlá chuť Ballantine s nejlépe vynikne čistá. Oblíbená je i s ledem anebo jako long drink například s kolou. Ballantine s 12YO Od svého uvedení na trh v roce 1964 získala tato whisky mnoho mezinárodních ocenění a ustavila Zlatý standard pro prémiovou skotskou whisky. Získala stříbrné medaile ISC za rok 2005 (Gold Seal). Ballantine s 17YO Whisky se vyznačuje barvou zlatého jantaru, v její vůni se prosazuje dubové dřevo a příjemná sladkost, má vyzrálou komplexní chuť s medovými tóny a dýmovým závojem. Jim Murray ve své Whisky Bible 2014 přidělil Ballantine s 17YO 97,5 bodu ze 100. Ballantine s 21YO Deset let po tom, co super-premium Blended Scotch Whisky Ballantine s 21YO vystoupila na nejvyšší příčku na International Wine & Spirit Challenge, přidala do své sbírky další zlatou medaili. Passport Scotch míchaná skotská whisky Passport Scotch Je namíchána z podstatně většího podílu single malts, než bývá běžné. Přes svou autentičnost je netradiční a mladistvá. Díky tomu i díky své netypické stylové lahvi je oblíbená mezi mladší klientelou na mnoha místech světa. Ballantine s Brasil alkoholický nápoj ze skotské whisky zrající ve speciálních sudech s přísadou kůry z brazilských limetek Ballantine s Brasil Jemná sladkost s ideální rovnováhou mezi osvěžující limetkou a jemnou vanilkou. Tyto chuti dokonale doplňují sladké a smetanové chutě Ballantine s whisky. Obsah alkoholu je 35 %.

4 SKOTSKÁ WHISKY BLENDED SKOTSKÁ WHISKY SINGLE MALT Chivas Regal nejoblíbenější prémiová whisky na světě Chivas Regal 12YO Srdcem této dvanáctileté prémiové whisky jsou vyzrálé lahodné single malts harmonicky sladěné s nejkvalitnějšími grain z celého Skotska. Společnost Chivas Brothers disponuje největší zásobou zrajících whisky, z nichž čerpá pro dosažení stále stejně jemné, plné, lehce ovocné chuti Chivas Regal. Pije se nejen čistá, ale je také bází luxusních variant koktejlů postavených na whisky. Chivas Regal 18YO Na výrobu této whisky je pečlivě vybráno jen několik nejlepších sudů zrajících v Highlands na Skotské vysočině. Každá lahev symbolizuje hrdost společnosti Chivas Brothers, zaručující nepřekonatelnou, vyzrálou a delikátní jemnost. Chivas Regal 25YO Úžasně bohatý charakter této whisky přináší množství chutí a aromat. Elegantně hladká a perfektně vyvážená, taková je konečná směs. Má svůdné ovocné aroma pomeranče a broskve, následované tóny marcipánu a oříšků. Náznak bohaté chutě mléčné čokolády, pomeranče a krému. The Glenlivet jedna z nejoblíbenějších single malt whisky The Glenlivet 12YO Tato dvanáctiletá whisky patří mezi nejuznávanější single malt whisky ve Skotsku. Pro svoji výlučnost a původ je vyhledávaným základem pro nejlepší míchané skotské whisky, např. Chivas Regal. Její jemná, středně plná vytrvalá konzistentní chuť s delikátním buketem vynikne nejlépe čistá nebo na kostkách ledu. The Glenlivet 15YO Nádherně strukturovaná souhrou ovoce a koření. Vůně je intenzivní a sladká s náznakem citrusových plodů. Plná chuť a jemné zakončení jsou výsledkem selektivního dozrávání v dubových sudech francouzského regionu Dordogne. The Glenlivet 18YO Vznešená symfonie lahodně koncentrovaného ovocného a květinového aromatu. Vůně vzbuzuje příslib perfektně zralých hrušek. Chuť je jemnou směsí karamelu a kořeněného pomeranče s jemným podtónem dubu. Royal Salute superprémiová skotská whisky Royal Salute Whisky Byla poprvé namíchána jako projev úcty k Jejímu Veličenstvu královně Alžbětě II. při příležitosti její korunovace v roce Získala ocenění za nejlépe míchanou whisky na prestižní soutěži International Wine & Spirit Competition a International Spirit Challenge. Aberlour Aberlour 12YO Citrusový charakter této lihoviny není potlačen, nýbrž je dokonale doplněn a obohacen skvělým použitím sudů po sherry. 12letá whisky Aberlour je sytá a sladká. Zrání této sladové skotské whisky Aberlour probíhá v sudech po sherry. Každý sud je výrobci osobně čichem zkontrolován předtím, než je naplněn. Aberlour 16YO Když má tato sladová whisky Aberlour zrát v sudu po sherry, je dokonce i víno sherry, kterým bude sud nejprve naplněn, zkontrolováno čichem a osobně vybráno výrobci whisky Aberlour dříve, než je nalito do sudů určených pro její zrání. 16letá whisky Aberlour je hluboká, jemná a ovocná. Ovocný charakter whisky Aberlour se zkoncentroval do charakteru sladkého sirupu.

5 SKOTSKÁ WHISKY SINGLE MALT IRSKÁ WHISKEY Longmorn Longmorn 16YO Přírodní ingredience dávají sladové whisky Longmorn jedinečný speysidský charakter, podpořený použitím vody z místních pramenů, ječmene z Moray a rašeliny z nedalekých zdrojů. 16letá whisky Longmorn je sladká, pak přechází ke kořenitosti: skořice, muškátový oříšek. Poté medová, téměř mangová sladkost přechází do crème de mûres s cedrovým tónem a nádechem mátového listu. Strathisla Strathisla 12YO Strathisla má dlouholetou pověst vynikající skotské whisky, jejíž kvalitu oceňují odborníci z oboru jako nejlépe utajované tajemství skutečných znalců. Strathisla Old Highland je 12letá sladová whisky. Má charakteristickou jemně plnou medovou chuť s vůní ovoce a sena. Jameson nejprodávanější irská whiskey na světě Jameson Vyzrálost a jemnost whiskey Jameson je dána trojnásobnou destilací a výjimečně dlouhým procesem zrání v dubových sudech. Lze ji vychutnat čistou, naředěnou pramenitou vodou, v osvěžujících koktejlech a také jako horký drink,,hot Irish nebo,,irish Coffee. Její výjimečně jemná, zaoblená a vyzrálá chuť dokazuje, že John Jameson, který v roce 1780 stál při jejím zrození, povýšil pálení irské whiskey na umění. Jameson Select Reserve Obsahuje výrazný podíl pot still whiskey a malý podíl unikátní nasládlé obilné whiskey. Tato whiskey zraje ve 2 vypálených sudech po bourbonu, které jí dodávají charakteristické dřevité a kořeněné tóny, a opékaných sudech po sherry, které tyto tóny zjemňují. Jameson Select Reserve se vyrábí v omezeném množství pouze jednou ročně. Jameson Gold Reserve Je směsí tří pot still whiskey, zrajících v sudech po sherry, bourbonu a v panenských sudech z amerického bílého dubu. Tato výjimečná technika výroby vytváří whiskey mimořádně harmonickou. Jameson 18YO Delikátní jemná whiskey, se sytou barvou zlatého medu. Vůni tvoří tóny sherry a vonných olejů, dotyk dřeva, koření a karamelek. Samotná chuť je komplexní, s náznaky dřeva a kůže, oříšků a vanilky. Jameson Rarest Vintage Jamesonova nejvzácnější ročníková rezerva 2007, takto by se dala doslova přeložit jeho etiketa. Směs v sobě ukrývá jemnou sladkost a plný ovocný charakter, který reprezentuje destilát s 46% objemem alkoholu.

6 IRSKÁ WHISKEY IRSKÁ WHISKEY Midleton Very Rare exkluzivní irská whiskey Midleton Very Rare Její výroba je přísně omezena, jen vybrané ročníky a malá množství velice jemného destilátu pomalu vyzrávají k dokonalosti v jednotlivých pečlivě vybraných dubových sudech. Každý majitel tohoto unikátu je zapsán do exkluzivní Knihy vlastníků a je oprávněn k volné návštěvě palírny. Paddy irská whiskey Paddy Classic Je to prémiová irská whiskey, jejíž založení se datuje až do roku Skládá se ze tří složek pot still whiskey, obilné whiskey a sladové whiskey, proto je velmi jemná a příjemné chuti. Je třikrát destilovaná a zraje v sudech po bourbonu i po sherry. Paddy Bee Sting Je skvělým spojením jemné irské whiskey a prvotřídního irského medu, což dohromady vytváří lahodný alkoholický nápoj. Ingredience se spolu smíchají, nechají se uležet zhruba jeden až dva dny a poté se stáčejí do lahví. Obsah alkoholu je 35 %. Paddy Devils Apple Je unikátní alkoholický nápoj, který je kombinací irské whiskey, nejkvalitnější jablečné šťávy a skořice, což dohromady vytváří jedinečný chuťový zážitek. Ingredience se spolu smíchají, nechají se uležet zhruba jeden až dva dny a poté se stáčejí do lahví. Obsah alkoholu je 35 %. Midleton 26YO exkluzivní irská whiskey Midleton 26YO Speciální edice single pot still whiskey z palírny v Midletonu. Roku 2000, po 26 letech zrání v dubových sudech, byla uvedena na trh limitovaná série pouhých lahví na oslavu 175 let od založení palírny v Midletonu.

7 IRSKÁ WHISKEY BOURBON Powers irská whiskey Powers Gold Label Je jednou z mála irských whiskey, které zrají pouze v dubových sudech po bourbonu. Tím je zachována celistvost destilátu a výsledná chuť je potom konzistentní. Tato whiskey přináší komplexní kořeněný a medový zážitek. Powers Gold Label je míchaná z pot still whiskey a obilné whiskey, obě jsou třikrát destilované a zrají pouze v sudech po bourbonu vyrobených z amerického dubu. Díky tomu, že podíl alkoholu je 43,2 %, nemusí whiskey procházet studenou filtrací, a tím si zachovává nezaměnitelnou, plnou a komplexní chuť přímo ze sudu. Four Roses tradiční americký bourbon Four Roses Je označován za nejlehčí a nejjemnější americký bourbon. Díky své přístupné, velmi jemné chuti je kromě jiného vhodný i pro míchání koktejlů. Four Roses Single Barrel Stáčí se vždy pouze z jednoho sudu. Každá lahev je unikátní a je označena číslem sudu a datem stáčení. Díky výjimečně vysokému podílu žita vyniká vyrovnanou, sametově jemnou a plnou chutí s ovocným buketem a velmi dlouhým finišem. Obsah alkoholu 50 %. KANADSKÁ WHISKY Canadian Special Old kanadská whisky Canadian Special Old Je jedním z mála zástupců kanadské whisky na našem trhu. Je oblíbeným základem koktejlů a long drinků.

8 COGNAC BRANDY ARARAT legendární arménská brandy ARARAT je již od roku 1887 součástí života milovníků brandy mnoha generací a zůstává nejznámější a úspěšnou značkou nejen v Arménii, ale na celém světě. ArArAt byl vždy vlajkovou lodí arménských brandy. ARARAT 5YO Pětiletá brandy s jemným a osvěžujícím aromatem švestek, broskví a sušeného ovoce s dotekem hořké čokolády. ARARAT 10YO Akhtamar Jméno této 10leté brandy bylo inspirováno legendou o princezně Tamaře a její lásce k pohlednému mladému muži, který se utopil v rozbouřených vodách Vanského jezera a jehož poslední slova byla Ach, Tamaro. Akhtamar má jantarovou barvu s náznakem měděných odstínů. ARARAT 20YO Nairi Název získal podle jedné z nejmocnějších zemí, Nairi, předchůdce dnešní Arménie, která byla známa svým nedobytným hlavním městem Tušpa. Nairi má nádherně sytou tmavě jantarovou barvu a jemnou vůni přecházející do cedrových tónů. Martell nejstarší z velkých výrobců koňaku, na trhu již od roku 1715 Martell V.S. Tento 5 7letý koňak kategorie Very Special je díky své harmonické, svěží a příjemně ovocné lehké chuti a výjimečnému buketu vynikající tečkou po jídle a skvělým základem pro míchání long drinků a prémiových koktejlů. Martell V.S.O.P Medaillon 10 12letý mimořádně kvalitní koňak kategorie Very Superior Old Pale. Martell Cordon Bleu Více než 25letý koňak s osobitým charakterem, určeným pro náročné zákazníky, kteří dokážou ocenit jeho výjimečné kvality. Martell XO Výjimečná směs 40 45letých koňaků v designové lahvi. Martell Creation Je to nesmírně harmonický, čistý a vybroušený koňak, vytvořený k 280. výročí firmy Martell v roce Velmi vzácný koňak pro oslavu významných výročí a historických událostí. Martell L OR Je koňakem té nejvyšší kvality, výsledek alchymie koňaku a zlata. Je vytvořen z nejstarších a nejvznešenějších eaux-de-vie z rajského sklepa Martellu. Capa Negra španělské značkové brandy Capa Negra Patří mezi proslulé Brandy de Jerez, jež v sobě kombinují kvality nejčistšího vinného destilátu a unikátní metodu vyzrávání.

9 KUBÁNSKÝ RUM VODKA Havana Club Havaně se nic nevyrovná Havana Club Añejo 3 Años Do kubánského koktejlu patří kubánský rum. Rum Havana Club Añejo 3 Años se vyrábí a zraje na Kubě, v jejím teplém a vlhkém podnebí, obklopen láskyplnou péčí kubánských mistrů Maestros Roneros. To přispívá k tvorbě vůní, které z něj činí ideální rum pro proslulé kubánské koktejly jako mojito, Cuba Libre nebo daiquiri. Právě díky tomuto rumu získávají kubánské koktejly nezaměnitelnou kubánskou chuť. Havana Club Añejo Especial Tento výjimečný a výrazný prvotřídní zlatý rum se skvěle hodí k přípravě nápoje Cuba Libre, jaký se podává přímo v Havaně: rum Havana Club Añejo Especial, kola, led, limetová šťáva a spousta dobrých přátel kolem. Havana Club Añejo 7 Años Originální kubánský rum pro pomalé požitkářské popíjení. Rum Havana Club Añejo 7 Años byl prvním kubánským dlouhozrajícím rumem, který ukázal světu, že i rum se dá pít čistý. Havana Selección de Maestros Rum zrající natřikrát. Rum Selección de Maestros je třikrát zrající sudový rum, který je výsledkem jedinečného procesu výroby. Ten poskytuje rumu jeho bezkonkurenční aromatický buket a výjimečnou jemnost, vlastnost, která po mnoho let získává ocenění na světově nejvýznamnějších soutěžích v oblasti destilátů, a to znovu i v letech 2013 a Havana Club Añejo 15 Años Vzácná a limitovaná edice obzvláště zralého rumu. Rum Havana Club Añejo 15 Años je limitovanou edicí pro omezený počet vášnivých znalců, kteří vědí, jak ocenit vzácný a luxusní kubánský rum. Havana Club Unión Cohiba Atmosphere Je to ultraprémiový rum, který je předurčen k vychutnávání s cigáry Cohiba. Vyzdvihuje tak společný původ těchto dvou kubánských ikon, které se přirozeně doplňují. Vznikl z jedinečné spolupráce mezi Asbelem Moralesem (Havana Club Maestro Ronero) a Fernandem Fernandezem, proslulým sommelierem cigár na Kubě. Havana Club Unión je jednoduše unikátní spojení autenticity a kubánské tradice. Havana Club Máximo Extra Añejo Vrcholný výraz kubánského rumu. Rum Havana Club Máximo Extra Añejo je řemeslně zpracovaný rum vyrobený z obzvláště zralých rumů, který se stáčí do karaf z křišťálového skla ručně foukaného sklářským mistrem. Díky unikátnímu a velice pomalému procesu zpracování jsou použité rumy velice vzácné a jsou vysvětlením, proč je rum Havana Club Máximo velice limitovanou edicí: pouze lahví ročně. ABSOLUT světově proslulá prémiová vodka ABSOLUT vodka Tato vodka byla v současné podobě představena v roce 1979, ale její původ sahá až do roku Nyní je druhou nejprodávanější značkou mezi prémiovými vodkami v celosvětovém měřítku a celkově čtvrtou největší značkou mezi prémiovými destiláty. Surovinou pro vodku ABSOLUT je ozimá pšenice pocházející z jihu Švédska, ze které je ABSOLUT vodka vyráběna unikátní metodou kontinuální destilace. Tato metoda byla představena v 19. století králem vodek panem Larsem Olssonem Smithem. Vodka ABSOLUT je tak destilována více než stokrát a tím je zajištěna její dokonalá průzračnost. Díky ní získala své jméno ABSOLUT pure vodka Absolutně průzračná vodka. Kromě čisté vodky ABSOLUT si můžete vychutnat i další varianty, které se vyrábějí smísením vodky ABSOLUT s přírodními příchutěmi. Nepřidává se žádný cukr. V současné době najdeme v nabídce celkem 9 příchutí: mango, černý rybíz, mandarinku, citron, chilli, grep, hrušku, vanilku a malinu. Portfolio vodky ABSOLUT doplňuje varianta ABSOLUT 100, která má jako jediná 50 % alkoholu (ostatní mají 40 %) a je zabalena v černé lahvi.

10 VODKA VODKA ABSOLUT ELYX skutečně luxusní vodka, zrozená z unikátní kombinace tradičního řemesla a nejmodernějšího designu ABSOLUT ELYX Kompletní výroba této výjimečné vodky probíhá manuálně v měděné destilační nádobě z roku Absolut ELYX je ztělesněním staleté tradice výroby vodky ve švédském městě Åhus. Absolut ELYX má komplexní a vyváženou texturu a přírodní čistou chuť. Její příjemně oblé aroma s nádechem anýzu a vůně čerstvé chlebové kůrky se na jazyku hedvábně rozprostírá a snoubí s náznakem oříšků a špetkou suchosti, která podtrhuje čistou a bohatou rovnováhu chuti. Určitě si vás získá hladký závěr se stopou lahodně aromatického koření a závojem absolutní čistoty. Wyborowa Exquisite superprémiová polská vodka Wyborowa Exquisite Tato prémiová vodka navazuje na tradici z 18. století, kdy se pro jednotlivé šlechtické rody vyráběla v malém množství na objednávku ta nejlepší vodka. Podle unikátní receptury se destiluje i dnes výhradně v malém množství a prodává se v jedinečných designových lahvích. Wyborowa jediná vodka na světě vyráběná výlučně ze žita Wyborowa Je destilována ze žita a na její výrobu se používá horská pramenitá voda. Tato polská vodka je třikrát čištěná, třikrát destilovaná a třikrát filtrovaná. Výsledkem je brilantní destilát bez jakýchkoliv postranních nebo zbytkových aromat žitného zrna. Je čistá, jemná a elegantní jedním slovem: Wyborowa.

11 GIN GIN Plymouth Beefeater nejprodávanější prémiový gin v České republice Beefeater Nejznámější značka ginu, která je stále destilována v Londýně za dodržování tradičních postupů starých již 200 let. Beefeater gin je čistě přírodním produktem bez přidání jakýchkoliv cukrů a dochucovacích esencí. Díky zkušenostem Master Distillera, jímž je v současné době Desmond Payna, vzniká v Beefeater Distillery jedinečný destilát na bázi obilného lihu a kvalitních bylin, kdy v jeho chuti ucítíme jalovec, jemné tóny citrusů, kořeněný závoj koriandru a příjemnou zemitost anděliky. Beefeater 24 Superprémiový gin, který kromě základních devíti bylin obsahuje další tři, jimiž jsou čínský zelený čaj a japonský čaj Sencha a ručně opracovaná kůra z grapefruitů. Díky těmto přísadám vznikl z rukou Desmonda Payna dokonale vyvážený destilát čisté a hluboké chuti s jemným čajovým opojením. Beefeater 24 díky své jemné chuti výborně chutná čistý, stejně tak je vhodný pro přípravu míchaných variant koktejlů pro jedinečné zákazníky. Burrough s Reserve Ultraprémiový gin, jehož stavebním kamenem je stará receptura Jamese Burrougha. Je destilován v malé historické copper still z 19. století. Následně odpočívá v sudech po Jean de Lillet, které jsou osobně vybírány Master Distillerem Desmondem Paynem. Je vyráběn jen ve velmi omezeném množství a předně je určen k pomalému popíjení v čisté podobě, ať už mražený, chlazený nebo v pokojové teplotě. prémiový anglický gin Plymouth Gin Historie ginu Plymouth se datuje od roku 1793, kdy byl poprvé vytvořen ze směsi sedmi přírodních surovin, destilovaných v kombinaci s čistým obilným lihem z Blackfriarské destilerie a s měkkou dartmoorskou vodou. Jako u všech ginů je hlavní surovinou pro výrobu jalovec, ačkoliv právě u Plymouthu nemá takovou převahu jako u jiných. Pro Plymouth je využíván jalovec získávaný v Itálii a na území bývalé Jugoslávie. Seagram s Gin gin, který zraje v sudech Seagram s Gin Již od roku 1939 míchá Seagram nejlepší bylinky s vybraným lihem v původním destilačním procesu při nízkých teplotách, díky čemuž vzniká jedinečná chuť Seagram s Ginu. Vyrobeno ze 100% obilného lihu, bobulí jalovce a vybraných bylin v patentem chráněné směsi podle zákonů a regulí Spojených států amerických.

12 TEQUILA TEQUILA Olmeca Altos prémiová tequila ze 100 % modré agáve Olmeca Altos Je to tequila s podstatným podílem šťávy získané na tahoně, tradičním zařízení k drcení agáve, je novým členem rodiny Olmeca. Olmeca Altos je k dispozici ve dvou variantách: Plata (nestařená) a Reposado (stařená). Olmeca Altos Plata Má bylinné tóny vařené agáve a lehké citronové aroma se sladkými tóny, je aromatická a ovocná. V ústech je sladká, s citronovými tóny jako limeta a citron a s vařenou agáve. Chuť je dobře vyvážená, příjemná a dlouhotrvající. Olmeca Altos Reposado Má sladké citrusové tóny jako pomeranče a grapefruity ovocné a svěží. Vařená agáve, vanilka a dřevěné tóny se navzájem skvěle doplňují, zanechávají výborně vyvážené a rozsáhlé aroma. Již na počátku získáme sladký pocit v ústech s trochou taninu a citrusů. Tělo je robustní, stále ještě příjemné. Má dlouhý závěr s dobře vyváženou kombinací sladkosti z vařené agáve, vanilky a dřevěných chutí. Olmeca Tezón superprémiová tequila ze 100 % modré agáve Olmeca Tezón Vyrábí se unikátním tradičním výrobním procesem tahona. Každá lahev je ručně vyrobená a nese jedinečné číslo, potvrzující pravost a kvalitu Olmeca Tezón. Olmeca Tezón Blanco Nejmladší z tequil Tezón, přímo stáčená do ručně vyráběných lahví. Olmeca Tezón Reposado Doba zrání v dubových sudech je 8 10 měsíců. Olmeca Tezón Añejo Nejstarší z rodiny Tezón. V dubových sudech zraje měsíců. LIKÉRY Olmeca prémiová tequila nejvyšší kvality Olmeca Blanco Je vyrobena z modré agáve procesem, který zdůrazňuje její výjimečnou čistotu. Nejlépe chutná čistá s citronem a solí. Je též ideální pro přípravu oblíbených long drinků a koktejlů, např. Tequila Sunrise anebo margarita. Olmeca Reposado Zlatou barvu získává díky zrání v dubových sudech, které tuto prémiovou tequilu obohacují o delikátní příchuť. Pro svoji jemnou chuť agáve se doporučuje podávat nejlépe s plátkem pomeranče posypaným skořicí. Je držitelem prestižního ocenění Best tequila Gold 03, uděleného nezávislými experty z Beverage Testing Institute. Olmeca Añejo Extra Aged Exkluzivní kombinace těch skutečně nejlepších tequil. Malibu likér na bázi rumu z cukrové třtiny s kokosovou příchutí Malibu Nese v sobě atmosféru exotického ostrova Barbados a obsahuje 21 % alkoholu. Tento světově nejprodávanější karibský likér na bázi rumu z cukrové třtiny s kokosovou příchutí si nejlépe vychutnáte v osvěžujícím drinku s ananasovým či pomerančovým džusem anebo v kombinaci se zázvorovou či citronovou limonádou.

13 LIKÉRY LIKÉRY Kahlúa kávový likér Kahlúa Kávový likér vyrobený z třtinové pálenky a nejlepší mexické kávy s nádechem vanilky. Je nenahraditelný v míchaných drincích, výborný je i v kombinaci s kávou. Obsahuje 20 % alkoholu. Pernod anýzový likér Pernod Je nápojem umělců najdeme ho v dílech mnoha významných osobností 20. století, byl inspirací i módním doplňkem. Pernod obsahuje 40 % alkoholu a pije se ředěný v poměru 1 : 5 s pramenitou vodou anebo se používá jako základ míchaných nápojů. Ricard nejprodávanější anýzový likér na světě Ricard Tento vysoce kvalitní pastis s jedinečnou chutí je nejoblíbenější lihovinou ve Francii. Ricard se podává ředěný vodou v poměru 1 : 5 a obsahuje 45 % alkoholu. Disaronno Originale Amaretto italský likér s mandlovým aromatem Disaronno Originale Amaretto Italský likér se zřetelnou vůní po mandlích s 28% podílem alkoholu. Je nezbytnou součástí mnohých koktejlů. Pernod Absinthe velmi kvalitní absint s obsahem alkoholu 68 % Pernod Absinthe V roce 1805 Henri Louis Pernod založil Pernod Fils, první absintový lihovar ve Francii. Lihovar vyráběl absint až do roku 1914, kdy byl ve Francii zakázán. Oživení se Pernod Absinthe dočkal až po legalizaci na přelomu milénia a znovu zaujal jedno z předních míst na absintovém trhu. Dnes se vyrábí podle tradiční receptury v novém lihovaru v Thuir. Pernod Absinthe je vyroben z velkého množství rostlin, včetně slavného pelyňku z Pontarlier a zeleného anýzu a tajných bylin, které dávají absintu krásnou zelenkavou barvu s obsahem alkoholu 68 %.

14 LIKÉRY OVOCNÉ DESTILÁTY Ramazzotti Aperitivo italský aperitiv Ramazzotti Aperitivo Je hořkosladké chuti, oděné do barvy západu slunce, s obsahem alkoholu 15 %. Vyniká kořeněnými a citrusovými chuťovými podtóny a podává se čistý na ledu s plátkem pomeranče nebo jako osvěžující Ramazzotti Spritz v kombinaci s Proseccem a střikem sody. Grappa Fior di Vite italský originální destilát Grappa Fior di Vite Je to typický italský destilát z čerstvých výlisků piemontských hroznů včetně jejich jadérek a lodyh. Osobitost a výjimečnost tohoto destilátu podtrhuje i sacco typický lněný obal, díky němuž lze lahev snadno odlišit od jiných podobných výrobků. Obsahuje 40 % alkoholu. Ramazzotti Amaro italský bylinný likér Ramazzotti Amaro Vyvážený poměr alkoholu (30 %), vybraných druhů bylin a pomerančové kůry řadí tento hořkosladký likér k nejoblíbenějším v Itálii. Podává se s ledem a pomerančem nebo jako osvěžující drink s tonikem. Ramazzotti Sambuca italský anýzový likér Ramazzotti Sambuca Za její specifickou chutí a charakteristickým plným aromatem je badyán, jehož zralá semena jsou základem jinak utajované receptury. Pije se čistá se třemi zrnky kávy nebo s ledem, je součástí koktejlů, long drinků a shooterů. Obsahuje 38 % alkoholu. Busnel V.S.O.P.. calvados Busnel V.S.O.P. Ovocná pálenka vyráběná až ze 40 druhů jablek, s obsahem alkoholu 40 %. Jako jediný calvados prochází dvojí destilací. Vyrábí se ve francouzském regionu Basse- Normandie. Busnel V.S.O.P., čtyřletý calvados, je ideální jako digestiv.

15 SHERRY APERITIVNÍ VÍNO Sandeman Sherry nejznámější značka sherry na světě Sandeman Fino Suché, lehké, světlé, přirozeně svěží a delikátní sherry. Podává se vychlazené jako aperitiv a obsahuje 15 % alkoholu. Sandeman Medium Dry Jantarově zbarvené polosuché sherry s obsahem alkoholu 15 %. Vyniká hloubkou aromatické vůně a vyzrálou, mírně sladkou harmonickou chutí. Má široké uplatnění od aperitivu přes long drink až po digestiv a může, ale nemusí se chladit. Sandeman Medium Sweet Sladké, mahagonově zbarvené, husté a lahodné sherry s jemným a velmi dlouhým koncem. Obsahuje 15 % alkoholu a může se podávat při jakékoliv teplotě. PORTSKÉ Lillet francouzské aperitivní víno Lillet Tajná receptura zahrnuje maceraci ovoce v brandy po dobu čtyř až šesti měsíců. Deset různých ovocných koncentrátů (mezi jiným z kůry španělských a marockých sladkých pomerančů a kůry zelených pomerančů z Haiti) je poté smícháno s vínem a směs se ponechá dalších šest měsíců odpočinout. Lillet není vermut a obsahuje 17 % alkoholu. K jeho výrobě nejsou s výjimkou jistého množství chininu, jenž pochází z kůry peruánských chininovníků, použity žádné byliny ani koření. Víno tvoří 85 % obsahu, zbytek jsou zmíněné ovocné koncentráty. Lillet je nabízen ve třech variantách Blanc, Rouge a Rose. Všechny varianty Lilletu se vyrábí stejným postupem, ale z jiných odrůd vín. Lillet Blanc Vyrábí se z odrůd Semillon, Sauvignon Blanc a Muscadelle, vypěstovaných v oblasti Bordeaux. Lillet Rouge Vzniká smícháním odrůdy Merlot, Cabernet Sauvignon a Cabernet Franc. Lillet Rose Je kombinací odrůdy Semillon, Sauvignon Blanc a Merlot. Sandeman Port nejznámější značka portského na světě Sandeman Port White Suché světlé portské víno, které si zachovává svěžest a lehkost vybraných hroznových bílých odrůd. Chlazené nebo s ledem je ideální jako aperitiv, je dobré jako long drink v kombinaci např. s tonikem. Obsahuje 19 % alkoholu. Sandeman Port Ruby Sladké portské víno syté rubínové barvy, bohaté a robustní, se zvláštní hloubkou a odstínem chuti. Je vynikající jako chlazený aperitiv anebo digestiv pokojové teploty a obsahuje 19 % alkoholu. Sandeman Port Tawny Imperial Prémiové jantarově zbarvené portské vyrobené mícháním unikátních vín z rezerv Vila Nova de Gaia. Pozvolna vyzrává v malých dubových sudech a obsahuje 20 % alkoholu. Dubonnet francouzské aperitivní víno Dubonnet Pochází z bohatých vinic slunné jižní Francie. Vyznačuje se výjimečně lahodnou plnou chutí a výrazným aromatem, které je na rozdíl od většiny ostatních vermutů čistě přírodního charakteru. Obsah alkoholu je 15 %.

16 ŠAMPAŇSKÉ AUSTRALSKÉ VÍNO Mumm champagne Mumm Cordon Rouge Má jiskrnou, slámově žlutou barvu a jemné pravidelné perlení. Vůně peckovitého ovoce a pražené briošky harmonizuje se svěžestí chuťového tónu připomínajícího vyzrálý citron. Mumm La Rosé Elegantní růžové víno, které bylo poprvé představeno v roce 1958 během festivalu v Cannes. Jeho chuť je svěží a ovocná a doplňuje ji intenzivní aroma složené z tónů vyzrálé meruňky, bílé broskve a pražené briošky. Slámově žlutá barva je jiskrná a jemná. Mumm Lalou Jedná se o poctu sklepmistrovi R. Lalouovi, jenž pomáhal utvářet historii značky G. H. MUMM v letech Jedná se o velmi elegantní a plné víno s vůní exotického ovoce, vanilky a pralinek, jehož barva je hluboce zlatá. Chuť je velmi bohatá a silná, s tóny čerstvého grapefruitu. Perrier-Jouët champagne Perrier-Jouët Grand Brut Má křišťálovou barvu s jemným nazelenalým odstínem. Vůně je intenzivní, smetanově okouzlující, s jemnou notou pražené veky. Působivá chuť citrusových plodů harmonizuje s tóny máslové hrušky. Perrier-Jouët Blason Rosé Je růžové víno s lehkým nádechem pomeranče. Silný buket se zralým červeným ovocem, jako je malina a divoká jahoda, téměř připomínající marmeládu, v němž se také objevují náznaky fialek a okvětních lístků růže. Plná, strukturovaná a bohatá chuť v ústech, avšak současně je tato směs charakterizována lehkostí a jemným dotykem. Toto víno je výrazně tělnaté a hutné, přesto se vyznačuje příjemnou svěžestí. Atraktivně ušlechtilé víno.perrier-jouët Belle Epoque Má zlatavou barvu a pravidelné elegantní perlení. Vůně je podmanivá, vábný smetanový tón doplňují jemné noty sušené meruňky, akátového květu a včelího vosku. Chuť je elegantní, svůdná a okouzlující. Jacob s Creek australské víno Jacob s Creek Chardonnay Má lesklou, světle žlutou barvu s nazelenalým odstínem na hladině. Ve vůni je jemný tón akátového květu, vyzrálé meruňky a včelího vosku. V chuti je víno vláčné, ale nepostrádá svěžest čerstvého ananasu a růžového grepu. Jacob s Creek Sauvignon Blanc Má živou, světle slámovou barvu s náznakem zelené. Ve vůni jsou tropické tóny guavy a liči. V chuti je víno lehké a delikátní s příjemnou kyselinkou. Jacob s Creek Semillon Chardonnay Má jemnou, křišťálově nažloutlou barvu. Aromatický výraz připomíná drobné peckovité ovoce doplněné tónem citrusových plodů. V chuti je víno svěží, harmonické, s citrusovými plody vyzrálý citron a bílý grep. Jacob s Creek Cool Harvest Pinot Grigio Je z druhu hroznů, které jsou silně ovlivněny vinařským přístupem. Spíše než francouzskou odrůdu Pinot Gris, která je jemná a olejnatá, si naši vinaři vybrali italskou odrůdu typu Grigio, jež je čistá a živá, s lehkou minerální kyselinkou. Jacob s Creek Shiraz Rosé Barva tohoto svěžího vína připomíná zralou jahodu a rané letní jablko. Přímý aromatický výraz je středně intenzivní a delikátní. Je tvořen škálou tónů připomínajících květ světlé růže a zralé maliny. Jacob s Creek Shiraz Cabernet Je granátově tmavé barvy s výraznou vůní květu pivoňky, ušlechtilé kůže a santalového dřeva. V chuti je štědré, tělnaté, s podmanivou chutí sušené borůvky. Jacob s Creek Cabernet Sauvignon Má tmavě karmínovou barvu a charakteristickou vůni černého rybízu a švestek. Chuť v ovocném stylu vykazuje silnou přítomnost rybízu a tmavých bobulí s kořením. Jacob s Creek Merlot Má středně sytou barvu s nachovými odstíny. Jeho svěží aroma švestek a bobulí s kořenitými ovocnými vůněmi červeného rybízu je vyvážené jemným nádechem vanilky. Jemná, dobře zaoblená střední chuť s nádechem čerstvých červených bobulí je následována sametovými taniny, dodávajícími vínu strukturu a dlouhé zakončení. Jacob s Creek Grenache Shiraz Je to víno zářivě rubínové barvy s jemným nafialovělým odstínem na hladině, s vůní lékořice a černého pepře. Chuť vína je štědrá s dominantními tóny švestkového džemu a bílé čokolády.

17 AUSTRALSKÉ VÍNO ARGENTINSKÉ VÍNO Jacob s Creek Reserve australské víno Jacob s Creek Reserve Adelaide Hills Chardonnay Charakterizuje ho světle zlatavá barva, vůně vanilky, kokosového ořechu a bílé broskve. Citrusové plody tvoří chuťovou strukturu vína. Jacob s Creek Reserve Coonawara Cabernet Sauvignon Má tmavě rudou barvu, vůně je delikátní, připomínající černý rybíz, vanilku a rozemletý černý pepř. V chuti je víno harmonické, ušlechtilé a intenzivní. Jacob s Creek Reserve Barossa Shiraz Má granátově rudou barvu, kterou doplňují vůně ostružiny a vanilky. V chuti je víno štědré s dominantní notou vyzrálé švestky a višně. Graffigna argentinské víno Graffigna Chardonnay Má světle slámovou barvu se zelenkavými odlesky. Vůně je svěží a ovocná, připomínající žlutý meloun a zralé hrušky. Chuť vína je harmonická mezi ovocností a kyselinkou, vykazující typický charakter této odrůdy. Graffigna Malbec Má svěží rubínovou barvu a velmi komplexní, vyrovnanou a harmonickou vůni. Víno je příjemně pitelné, s vyváženou chutí s dotekem dubového dřeva. Graffigna Chardonnay Reserve Je žlutozlatavé barvy se zelenkavými odlesky. Vůně vína je přetrvávající a harmonická, s převládajícími notami zeleného jablka, ananasu a vanilky. Aromatický výraz je opulentní, evokující lískové oříšky a toastovou chlebovinku, perfektně vyvážený mezi obsahem kyselin a objemem alkoholu, což vínu dodává plnost a kulatost na patře. Graffigna Malbec Reserve Má hluboce červenou barvu s fialkovým nádechem. Vůně tohoto vína je mohutná, komplexní, připomínající zralé lesní plody, s dotekem černého pepře a kořenitosti. V chuti je víno vyvážené a komplexní, s dobře integrovanými jemnými tříslovinami a příjemnou dochutí s nádechem kávy, vanilky a toastu. Graffigna Malbec Grand Reserve Je intenzivní červenofialkové barvy, s chutí červených bobulových plodů a notami hřebíčku, skořice, kouře a vanilky. Víno je příjemně pitelné, s harmonickou chutí s nádechem nového dubu, který je dobře integrován s tříslovinami. Jacob s Creek šumivá vína Jacob s Creek Chardonnay Pinot Noir Je to šumivé víno lesklé křišťálové barvy, perlení je pravidelné a jemné. V chuti je víno svěží s příjemným výrazem vyzrálého ananasu. Jacob s Creek Sparkling Rosé Je to šumivé víno jemně růžové barvy s delikátní pěnou. V chuti se promítají charakteristické vlastnosti odrůdy Pinot Noir s tóny čerstvých jahod a červeného rybízu s nádechem delikátního citronu z Chardonnay. Výrazná chuť červených bobulovin je obohacena chutí citrusového ovoce.

18 ŠPANĚLSKÉ VÍNO Jan Becher Karlovarská Becherovka, a.s. Společnost s českými kořeny a celosvětovou působností. Je součástí francouzského koncernu Pernod Ricard, druhého největšího výrobce destilátů a vína na světě. Společnost Jan Becher Pernod Ricard na našem trhu distribuuje kromě Becherovky více než 40 známých světových značek alkoholu. Patří mezi ně Ballantine s, Jameson, Havana Club, Absolut, Beefeater, Chivas Regal, Martell, Olmeca, Kahlúa, Malibu, Wyborowa, Jacob s Creek, Champagne Mumm, Perrier-Jouët a mnohé další. Campo Viejo španělské víno z oblasti Rioja Campo Viejo Tempranillo Má temně třešňovou barvu, která napovídá, že se jedná o mladé, živé víno. Vůně je plná, aromatická a vysloveně intenzivní. Nejprve nás ohromí zralé červené ovoce, později odhalíme jemné nuance dřevitých vůní s jemným dotekem sladké vanilky a v závěru pak další sladké koření. Na patře je voňavé, jemné a svěží a dlouho přetrvávající vinná chuť zanechává vzpomínky na červené ovoce, vanilku a kakao. Campo Viejo Reserva Je to rubínově červené víno se zlatavým zabarvením, v jehož vůni se snoubí ovocnost šťavnatých bobulí s nádechem koření a kokosového ořechu. Chuť je hladká a vyvážená, s elegantním pocitem a dlouho přetrvávající dochutí. Campo Viejo Gran Reserva Je to víno temně rubínové barvy se zlatavými odlesky. Jeho vůně připomíná zralé červené ovoce s odkazem na kouřové dřevo. Má hladkou chuť se sladkými vytříbenými taniny, výrazný charakter a dlouhou dochuť s náznaky kávy a čokolády. Pernod Ricard je jeden z největších světových výrobců a distributorů alkoholu na světě. Patří mu přední místo v produkci vín i v produkci šampaňského. Působí ve více než 80 zemích. 19 značek z portfolia patří mezi TOP 100 světových značek alkoholu.

19 Jan Becher Karlovarská Becherovka, a.s. T. G. Masaryka 282/ Karlovy Vary t (+420) f (+420) kancelář Praha Prague Office Luxembourg Plaza Přemyslovská 2845/43, Praha 3 t (+420) f (+420)

Hmotnost nebo objem, hmotnost pevmého podílu,hmotnost nebo objem porce,počet porcí v balení MUMM COR.ROUGE CHAMP.+KR.1x750ML& Oxid siřičitý 0,75 MUMM

Hmotnost nebo objem, hmotnost pevmého podílu,hmotnost nebo objem porce,počet porcí v balení MUMM COR.ROUGE CHAMP.+KR.1x750ML& Oxid siřičitý 0,75 MUMM Název zboží Alergeny Hmotnost nebo objem, hmotnost pevmého podílu,hmotnost nebo objem porce,počet porcí v balení MUMM COR.ROUGE CHAMP.+KR.1x750ML& Oxid siřičitý 0,75 MUMM COR.ROUGE CHAMP.+KR.6x750ML& Oxid

Více

MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ. Zlatavá barva, středně intenzivní vůně bílých květů, ořechů a citrusových plodů. Chuť je ovocná, svěží se středně dlouhou dochutí.

MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ. Zlatavá barva, středně intenzivní vůně bílých květů, ořechů a citrusových plodů. Chuť je ovocná, svěží se středně dlouhou dochutí. MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ Chardonnay jakostní Chateau Bzenec 185 Kč Zlatavá barva, středně intenzivní vůně bílých květů, ořechů a citrusových plodů. Chuť je ovocná, svěží se středně dlouhou dochutí. Rulandské

Více

VINNÝ LÍSTEK. 45 Kč. 45 Kč

VINNÝ LÍSTEK. 45 Kč. 45 Kč Aperitivy Martini Bianco Aromatické a sladké Martini Bianco používá jako svůj základ kvalitní a jemnou směs italských bílých suchých vín. Směs aromatických bylin a vanilky mu dodává jeho charakteristickou

Více

www.prestigeselection.cz

www.prestigeselection.cz Vážení obchodní přátelé, tak jako každý rok i letos nás čeká období Vánoc a s tím i související výběr dárků nejen pro naše nejbližší, ale i pro obchodní partnery, klienty, zaměstnance a kolegy. Rádi bychom

Více

mi historia Doporučujeme podávat k lehkým jídlům ze zvěřiny, výraznější zelenině, luštěninám, uzeninám, paštikám i vyzrálým sýrům.

mi historia Doporučujeme podávat k lehkým jídlům ze zvěřiny, výraznější zelenině, luštěninám, uzeninám, paštikám i vyzrálým sýrům. Merlot Odrůda původně z francouzské oblasti Bordeaux, které se dobře daří i ve španělském regionu Kastilie. Kvašení probíhá při nízkých teplotách po dobu 10 dní v nerezových tancích. Díky pečlivosti, tradici

Více

BÍLÁ VÍNA SUCHÁ ČERVENÁ VÍNA SUCHÁ

BÍLÁ VÍNA SUCHÁ ČERVENÁ VÍNA SUCHÁ VINNÝ N LÍSTEK BÍLÁ VÍNA SUCHÁ VELTLÍNSKÉ ZELENÉ 180 Kč Má výraznější typickou kořenitou vůni a chuť s grapefruitovým a mandlovým nádechem v závěru. PINOT GRIS 280 Kč Příjemně aromatické víno s jemnými

Více

MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ. 185 Kč Kopřivová vůně s přechodem do černého bezu, chuť výrazně ovocná připomínající zralé kiwi.

MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ. 185 Kč Kopřivová vůně s přechodem do černého bezu, chuť výrazně ovocná připomínající zralé kiwi. MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ Sauvignon jakostní Modrý sklep suché 185 Kč Kopřivová vůně s přechodem do černého bezu, chuť výrazně ovocná připomínající zralé kiwi. Rulandské bílé jakostní Modrý sklep polosuché Květinová

Více

VINNÝ LÍSTEK. Fangalo - víno, na které svítí slunce 300 dní v roce

VINNÝ LÍSTEK. Fangalo - víno, na které svítí slunce 300 dní v roce VINNÝ LÍSTEK Tuto vinnou kartu jsme pro Vás připravili ve spolupráci s odborníky společnosti House of Wine. Společně jsme vybrali vína, u kterých můžeme garantovat jejich původ a kvalitu. Tato vína jsme

Více

VINNÝ LÍSTEK. Fangalo - víno, na které svítí slunce 300 dní v roce

VINNÝ LÍSTEK. Fangalo - víno, na které svítí slunce 300 dní v roce VINNÝ LÍSTEK Tuto vinnou kartu jsme pro Vás připravili ve spolupráci s odborníky společnosti House of Wine. Společně jsme vybrali vína, u kterých můžeme garantovat jejich původ a kvalitu. Tato vína jsme

Více

Zemitost TROPICKÉ OVOCE. Ananas. Meruňky PÁLENÉ DŘEVO VÁNOCE TULLAMORE D.E.W. 10 YO SINGLE MALT TULLAMORE D.E.W. IRISH WHISKEY

Zemitost TROPICKÉ OVOCE. Ananas. Meruňky PÁLENÉ DŘEVO VÁNOCE TULLAMORE D.E.W. 10 YO SINGLE MALT TULLAMORE D.E.W. IRISH WHISKEY CITRUSY Zelené jablko VANILKA Koření Zemitost TROPICKÉ OVOCE Ananas PÁLENÉ DŘEVO Meruňky KRÉMOVOST VÁNOCE IRISH WHISKEY 10 YO SINGLE MALT Originální irská blended whiskey známá po celém světě díky své

Více

Bílá a růžová vína. Tormaresca Chardonnay, Puglia IGT Tormaresca, Puglia, Itálie. Villa Antinori Bianco Toscana IGT Antinori, Toscana, Itálie

Bílá a růžová vína. Tormaresca Chardonnay, Puglia IGT Tormaresca, Puglia, Itálie. Villa Antinori Bianco Toscana IGT Antinori, Toscana, Itálie Bílá a růžová vína. Tormaresca, Puglia IGT Tormaresca, Puglia, Itálie Výrazná vůně s tóny sladkého vyzrálého ovoce, suché trávy a bylinek. V závěru se otevírají ovocné tóny připomínající nektarinky a broskve.

Více

ROZLÉVANÁ VÍNA BÍLÁ ROZLÉVANÁ VÍNA RUŽOVÁ ROZLÉVANÁ VÍNA ČERVENÁ ROZLÉVANÁ VÍNA ŠUMIVÁ SEKTY A CHAMPAGNE

ROZLÉVANÁ VÍNA BÍLÁ ROZLÉVANÁ VÍNA RUŽOVÁ ROZLÉVANÁ VÍNA ČERVENÁ ROZLÉVANÁ VÍNA ŠUMIVÁ SEKTY A CHAMPAGNE ROZLÉVANÁ VÍNA BÍLÁ Veltlínské zelené Rakvice 0.2 l Chardonnay Chile 0.2 l Frizantino Itálie 0.2 l Trebiano Itálie 0.2 l ROZLÉVANÁ VÍNA RUŽOVÁ Frankovka rosé kabinet 0.2 l ROZLÉVANÁ VÍNA ČERVENÁ Modrý

Více

Muller Thurgau Moravské zemské víno, suché. Zbytkový cukr 3 g/l, kyseliny 6 g/l. Cuvée Klárka

Muller Thurgau Moravské zemské víno, suché. Zbytkový cukr 3 g/l, kyseliny 6 g/l. Cuvée Klárka Moravské zemské víno Muller Thurgau - Moravské zemské víno, suché. Zbytkový cukr 3 g/l, kyseliny 6 g/l. Víno se světlou barvou a zelenožlutým odstínem, muškátovou vůni s ovocnými odstíny kopřivy a broskve,

Více

R E S TA U R A C E R E S TA U R A C E VINNÝ LÍSTEK

R E S TA U R A C E R E S TA U R A C E VINNÝ LÍSTEK RESTAURACE VINNÝ N LÍSTEK BÍLÁ VÍNA SUCHÁ VELTLÍNSKÉ ZELENÉ 175 Kč Příjemně aromatické víno s jemným tónem zeleného pepře. Chuť je vyvážená, šťavnatá a svěží. Odrůda se hodí ke studeným mísám, slaným pokrmům,

Více

Vinařství Dufek / Svatobořice Mistřín

Vinařství Dufek / Svatobořice Mistřín Vinařství Dufek / Svatobořice Mistřín Datem založení firmy Dufek je rok 2003, avšak v rodině se vinaří již více než 100 let. Filozofií rodinného vinařství je motto: Všechno se podřizuje kvalitě. Od jarních

Více

KATALOG LUXUSNÍCH VÍN. Víno s chutí tradice

KATALOG LUXUSNÍCH VÍN. Víno s chutí tradice KATALOG LUXUSNÍCH VÍN Unikátní ročníková vína Prestige collection Tato kolekce byla vytvořena z vín mimořádné kvality, která pochází z hroznů révy vinné vypěstovaných na moravských vinicích. Tato vína

Více

R E S TA U R A C E R E S TA U R A C E VINNÝ LÍSTEK

R E S TA U R A C E R E S TA U R A C E VINNÝ LÍSTEK RESTAURACE VINNÝ LÍSTEK BÍLÁ VÍNA SUCHÁ SYLVÁNSKÉ ZELENÉ ČR Morava Vinařství Dobrovolný Nový Šaldorf Víno světle žluté barvy, nasládlé svěží ovocné chuti s podtónem zralého angreštu. 250 Kč RULANDSKÉ ŠEDÉ

Více

Müller Thurgau - Modrý sklep. 0,2l.38 Kč

Müller Thurgau - Modrý sklep. 0,2l.38 Kč Rozlévaná vína Müller Thurgau - Modrý sklep 0,2 l. 38 Kč je to kříženec odrůd Ryzlink rýnský x Sylvánské zelené. Víno je zelenkavě žluté barvy s typickým muškátovým až broskvovým buketem, nižší kyselinkou,

Více

KATALOG JAKOSTNÍCH VÍN. Víno s chutí tradice

KATALOG JAKOSTNÍCH VÍN. Víno s chutí tradice KATALOG JAKOSTNÍCH VÍN Jakostní vína Gold Premium Jedná se o jakostní vína, pocházející z hroznů vypěstovaných na místních vinicích. Vína pocházející z této krajiny jsou charakteristicky plné, osobité,

Více

ROZLÉVANÁ VÍNA. Charmat de Vinselekt 0,10 l 75 CZK Šumivé víno - brut Michlovský, Česká republika

ROZLÉVANÁ VÍNA. Charmat de Vinselekt 0,10 l 75 CZK Šumivé víno - brut Michlovský, Česká republika VINNÝ LÍSTEK ROZLÉVANÁ VÍNA Charmat de Vinselekt 0,10 l 75 CZK Šumivé víno - brut Michlovský, Česká republika Freschello 0,10 l 65 CZK Šumivé víno - frizzante Veneto, Itálie Veltlínské zelené 0,15 l 65

Více

Vinařství Šoman Dolní Dunajovice

Vinařství Šoman Dolní Dunajovice Vinařství Šoman Dolní Dunajovice Ryzlink vlašský 2012 POSLEDNÍ LAHVE!!! Kč 305,- (Kč 230,-) alkohol 14%, zbytkový cukr 6,7 g/l, kyseliny 6,2 g/l Typicky šomanovský, světle zlatavý vlašák s vůní čerstvých

Více

HAVANA CLUB GRAND PRIX 2011

HAVANA CLUB GRAND PRIX 2011 Společnost Jan Becher Pernod Ricard pořádá 7. ročník mixologické soutěže profesionálních barmanů České Republiky HAVANA CLUB GRAND PRIX 2011 Finále soutěže se koná dne 29. září 2011 v Praze. Pořádající

Více

POPIS PRODUKTU 100% KUBÁNSKÝ RUM

POPIS PRODUKTU 100% KUBÁNSKÝ RUM POPIS PRODUKTU Rum Palma Mulata je inspirován kubánskou identitou a kulturou, najdete v něm oheň, dobrou mysl a míšenecký rodokmen. Mulatka se prolíná kubánskou historií jako symbol krásy a temperamentu.

Více

Pozvánka. na originální barmanskou soutěž Tullamore D.e.w. Creative Bartenders Competition České barmanské Asociace za účasti nejlepších barmanů v čr.

Pozvánka. na originální barmanskou soutěž Tullamore D.e.w. Creative Bartenders Competition České barmanské Asociace za účasti nejlepších barmanů v čr. Pozvánka na originální barmanskou soutěž Tullamore D.e.w. Creative Bartenders Competition České barmanské Asociace za účasti nejlepších barmanů v čr. Kde: Cloud 9 sky bar & lounge, Hotel Hilton Prague

Více

NÁ POJOVÝ LÍ STEK PORTSKÉ A SHERRY. APERITIVY 0,08l Cinzano bianco 42,-Kč. 0,08l Cinzano extra dry 42,-Kč. 0,08l Cinzano rosso 42,-Kč

NÁ POJOVÝ LÍ STEK PORTSKÉ A SHERRY. APERITIVY 0,08l Cinzano bianco 42,-Kč. 0,08l Cinzano extra dry 42,-Kč. 0,08l Cinzano rosso 42,-Kč NÁ POJOVÝ LÍ STEK APERITIVY 0,08l Cinzano bianco 42,-Kč 0,08l Cinzano extra dry 42,-Kč 0,08l Cinzano rosso 42,-Kč 0,04l Campari bitter 45,-Kč 0,1l Crodino( nealkoholický) 40,-Kč PORTSKÉ A SHERRY 0,04l

Více

Rozlévaná bílá vína. Rozlévaná růžová vína. Rozlévaná červená vína

Rozlévaná bílá vína. Rozlévaná růžová vína. Rozlévaná červená vína Rozlévaná bílá vína Ryzlink Rýnský Vinařství Kamelot 0,25.125 Kč Suché jakostní víno Delicius 0,75..390 Kč bývá právem nazýván králem vín. Barva je světle zelenožlutá. Vůně a chuť je květnatá až ovocně

Více

Nápoj destilovaný z fermentované melasy či cukerné šťávy získané z cukrové třtiny. Teritoria, kde dominuje angličtina

Nápoj destilovaný z fermentované melasy či cukerné šťávy získané z cukrové třtiny. Teritoria, kde dominuje angličtina Rumový LÍ S TEK Rum Nápoj destilovaný z fermentované melasy či cukerné šťávy získané z cukrové třtiny. Španělský styl Anglický styl Francouzský styl Ve španělsky hovořících zemích Karibiku Teritoria, kde

Více

Česká republliika bííllá víína 0,,750 ll Vellttllíínsské zellené,, jjakossttníí -- ssuché 2011 160,,- Zlatavá barva, delikátní, ovocně - trávové aroma v pozadí se objevují tóny mandlí, chuť je svěží, sametová,

Více

Woodhaven Merlot Kalifornie 0,25...95 Kč

Woodhaven Merlot Kalifornie 0,25...95 Kč Rozlévaná bílá vína Rulandské šedé Vinařství Krist 0,25...75 Kč Moravské zemské, suché Milotice 0,75...210 Kč ve vůni tohoto vína můžeme najít medové a hruškové tóny. Chuť provází intenzívní plnost, chlebovost

Více

!!! Moravská vína bílá. Víno je středně plné, harmonické s pikantní kyselinkou, barva světle žlutozelená.

!!! Moravská vína bílá. Víno je středně plné, harmonické s pikantní kyselinkou, barva světle žlutozelená. Moravská vína bílá Víno je středně plné, harmonické s pikantní kyselinkou, barva světle žlutozelená. Kopřivová vůně s přechodem do černého bezu. Chuť výrazně ovocitá, připomínající zralé kiwi. Květinová

Více

Vánoce 2016 nabídka českých vín. AF Production, s.r.o. Prokopka 176/ Praha 9 Tel.:

Vánoce 2016 nabídka českých vín. AF Production, s.r.o. Prokopka 176/ Praha 9 Tel.: Vánoce 2016 nabídka českých vín Rulandské šedé 2015 výběr z hroznů Polosladké Obec Mikulov Trať Pod Mušlovem Kyseliny 6,2 g/l Bezcukerný extrakt 24,3 g/l Zbytkový cukr 27,9 g/l Obsah alkoholu 12,5 % Víno

Více

Vinařská oblast Morava Bílá vína 0,75 l

Vinařská oblast Morava Bílá vína 0,75 l Upozornění všechna vína mohou obsahovat oxid siřičitý (SO 2 ). Vinařská oblast Morava Bílá vína 0,75 l Rulandské šedé 2014 kabinetní víno, suché Vinařství Mádl, podoblast mikulovská 330 Kč Víno je plné

Více

Káva Buscaglione caffé dal 1899

Káva Buscaglione caffé dal 1899 Káva Buscaglione caffé dal 1899 espresso ristretto / espresso o obsahu menším než 2,5 cl espresso / espresso o obsahu 5 cl espresso lungo / dlouhé espresso o obsahu 1 dl espresso doppio / v jednom šálku

Více

Vinný listek. Sekty 45,- 290,- 45,- 290,- 45,- 290,- 460,-

Vinný listek. Sekty 45,- 290,- 45,- 290,- 45,- 290,- 460,- Vinná karta Vinný listek Sekty J.P.CHENET ICE EDITION Francouzský sekt polosuchý, jedinečný sekt, který se pije na ledu. Region: Francie. Doporučujeme pro jakoukoliv příležitost. 1dcl 290,- J.P.CHENET

Více

Vinařství Tanzberg Mikulov

Vinařství Tanzberg Mikulov Vinařství Tanzberg Mikulov Ryzlink rýnský 2008 POSLEDNÍ LAHVE!!! Kč 435,- (Kč 360,-) alkohol 12,5%, zbytkový cukr 12,2 g/l, kyseliny 8 g/l Skvěle nazrálý, komplexně bohatý a vysoce ovocitý ryzlink s tolik

Více

Medailová vína 2011-2013 Francie

Medailová vína 2011-2013 Francie Francie Thomas Barton Réserve Bordeaux Rouge AOC 60% Merlot, 40% Cabernet Sauvignon Intenzivní, purpurově červená barva. Ve vůni exploze červených bobulí smíchaných s kořeněnými stopami (černý pepř) a

Více

VÍNA U REJNOKA jaro 2017

VÍNA U REJNOKA jaro 2017 VÍNA U REJNOKA jaro 2017 VÁŽENÍ HOSTÉ, VYBRALI JSME VÍNA MNOHA CHUTÍ, OD POCTIVÝCH, SVĚDOMITÝCH VINAŘSTVÍ Z MORAVY, RAKOUSKA A SEVERNÍ ITÁLIE. NAPROSTOU VĚTŠINU VÍN SI SAMI KUPUJEME PŘÍMO U VINAŘŮ, NABÍDKU

Více

Víno je nápojem králů, víno je nápojem se staletou tradicí, víno je jedinečný prostředek jak povznést gastronomii na vyšší úroveň.

Víno je nápojem králů, víno je nápojem se staletou tradicí, víno je jedinečný prostředek jak povznést gastronomii na vyšší úroveň. Víno je nápojem králů, víno je nápojem se staletou tradicí, víno je jedinečný prostředek jak povznést gastronomii na vyšší úroveň. Dovolte nám představit Vám jedinečný výběr vín, který je snouben spolu

Více

Templářské sklepy ČEJKOVICE

Templářské sklepy ČEJKOVICE Templářské sklepy ČEJKOVICE Ryzlink rýnský 2005 Cena: CZK 105 cena / karton: CZK 628 Harmonické víno světlé žlutozelené barvy s příjemnou plnou chutí, výraznější kyselinou a květinovým aroma, které přechází

Více

NÁPOJOVÝ LÍSTEK. 4 cl Originál Kredencové likéry a medoviny. Višňovka 39,-

NÁPOJOVÝ LÍSTEK. 4 cl Originál Kredencové likéry a medoviny. Višňovka 39,- NÁPOJOVÝ LÍSTEK Čepované pivo 0,5 l Pilsner Urquell 12, světlý ležák 35,- 0,3 l Pilsner Urquell 12, světlý ležák 26,- 0,5 l Radegast Originál 10, světlý 30,- 0,3 l Radegast Originál 10, světlý 21,- Lahvové

Více

Ryzlink Rýnský Vinařství Kamelot 0,25...95 Kč

Ryzlink Rýnský Vinařství Kamelot 0,25...95 Kč Rozlévaná bílá vína Ryzlink Rýnský Vinařství Kamelot 0,25...95 Kč Suché jakostní víno Delicius 0,75...290 Kč bývá právem nazýván králem vín. Barva je světle zelenožlutá. Vůně a chuť je květnatá až ovocně

Více

KÁVY KÁVY KÁVY S ALKOHOLEM STUDENÉ KÁVY. Espresso 8 g 45 Kč. Alžírská káva 7 g 74 Kč. Dvojité espresso 14 g 75 Kč. Irská káva 7 g 91 Kč

KÁVY KÁVY KÁVY S ALKOHOLEM STUDENÉ KÁVY. Espresso 8 g 45 Kč. Alžírská káva 7 g 74 Kč. Dvojité espresso 14 g 75 Kč. Irská káva 7 g 91 Kč NÁPOJOVÝ LÍSTEK KÁVY KÁVY Espresso 8 g 45 Kč Dvojité espresso 14 g 75 Kč Espresso macchiato 8 g 55 Kč Espresso macchiato se sojovým mlékém 8 g 61 Kč Cappuccino 8 g 55 Kč Cappuccino se sojovým mlékém 8

Více

Rozlévaná sudová bílá vína. Rozlévaná sudová červená vína. La Cantina Chardonnay, Itálie. karafa karafa. La Cantina Merlot, Itálie.

Rozlévaná sudová bílá vína. Rozlévaná sudová červená vína. La Cantina Chardonnay, Itálie. karafa karafa. La Cantina Merlot, Itálie. Vinný lístek Rozlévaná sudová bílá vína La Cantina Chardonnay, Itálie 0,1l 20 Kč 0,5l 90 Kč 1 litr 180 Kč Rozlévaná sudová červená vína La Cantina Merlot, Itálie 0,1l 20 Kč 0,5l 90 Kč 1 litr 180 Kč Champagne

Více

KATALOG VÝBĚROVÝCH VÍN. Víno s chutí tradice

KATALOG VÝBĚROVÝCH VÍN. Víno s chutí tradice KATALOG VÝBĚROVÝCH VÍN Výběrová vína St. Antonius vinum Název této kolekce je odvozen od významného poutního místa Jižní Moravy, kaple Sv. Antonína, která je blatnickou dominantou. Výhled do krajiny z

Více

Art. V23044075NU01 VINO DELL'AMORE PELATO MOSCATO STILL BOTTEGA

Art. V23044075NU01 VINO DELL'AMORE PELATO MOSCATO STILL BOTTEGA Art. V23044075NU01 VINO DELL'AMORE PELATO MOSCATO STILL BOTTEGA PŮVOD: Colli Euganei (Padova, Benátsko) ODRŮDA: Muškát BARVA A VZHLED: Brilantní. Slámově žlutá OBSAH ALKOHOLU: 9 BOUQUET: Čistý, charakteristická

Více

Cappuccino I Pražská 1660/25a, Znojmo

Cappuccino I Pražská 1660/25a, Znojmo m e n u Vína BÍLÉ VÍNO 0,75l Sauvignon, suché 0,1l / 0,75l....... 35,- Kč / 245,- Kč Rulandské šedé, polosuché 0,1l / 0,75l...... 35,- Kč / 245,- Kč Ryzlink Rýnský, polosuché 0,1l / 0,75l...... 35,- Kč

Více

Bohemia Sekt demi sec Rosé. Bohemia Sekt Chardonnay brut. Bohemia Sekt nealkoholický

Bohemia Sekt demi sec Rosé. Bohemia Sekt Chardonnay brut. Bohemia Sekt nealkoholický Šumivá vína - Sekty Bohemia Sekt demi sec 240,-Kč 0,75l - Bohemia Sekt demi sec je šumivé víno harmonické, jemně nasládlé chuti a svěží, středně plné květnaté vůně. Cuvée je sestavováno podle originální

Více

G I N 4 C L. Baileys... 60,- Kč Grand Marnier C. Rouge... 90,- Kč Southern Comfort... 60,- Kč

G I N 4 C L. Baileys... 60,- Kč Grand Marnier C. Rouge... 90,- Kč Southern Comfort... 60,- Kč A P E R I T I V Y Martini Bianco / Rosso / Dry............................8 cl.......... 60,- Kč Campari bitter..........................................5 cl.......... 50,- Kč Sherry Sandeman Medium Dry.........................4

Více

Žufánek. Rodinný ovocný lihovar

Žufánek. Rodinný ovocný lihovar Rodinný ovocný lihovar Žufánek Rodinná ovocnářsko-včelařská farma ŽUSY s.r.o. se zaměřením na zpracování ovoce, bylin a medu do formy kvalitních ovocných destilátů, likérů a absintů byla založena v roce

Více

Bohemia Sekt demi sec Rosé

Bohemia Sekt demi sec Rosé Šumivá vína - Sekty Bohemia Sekt demi sec 240,-Kč 0,75l - Bohemia Sekt demi sec je šumivé víno harmonické, jemně nasládlé chuti a svěží, středně plné květnaté vůně. Cuvée je sestavováno podle originální

Více

STANDARDNÍ ŘADA. AURELIUS 2009, pozdní sběr. CABERNET SAUVIGNON 2009, pozdní sběr. CHARDONNAY 2009, pozdní sběr. CHARDONNAY 2009, výběr z hroznů

STANDARDNÍ ŘADA. AURELIUS 2009, pozdní sběr. CABERNET SAUVIGNON 2009, pozdní sběr. CHARDONNAY 2009, pozdní sběr. CHARDONNAY 2009, výběr z hroznů STANDARDNÍ ŘADA AURELIUS 2009, pozdní sběr Vinařská oblast Morava, podoblast Mikulovská, obec Sedlec, trať Stolová hora Ve vůni se objevují tóny lipového květu a zeleného čaje. Chuť je velmi příjemná,

Více

Ryzlink vlašský. Sauvignon. Frankovka. kabinetní víno suché 0,75 l 2 9 5, - pozdní sběr polosuché 0,75 l 295,- jakostní polosuché 0,75 l 295,-

Ryzlink vlašský. Sauvignon. Frankovka. kabinetní víno suché 0,75 l 2 9 5, - pozdní sběr polosuché 0,75 l 295,- jakostní polosuché 0,75 l 295,- Ryzlink vlašský kabinetní víno 0,75 l 2 9 5, - trať Pod Mušlovem. Světle zlatavá barva, aroma je příjemně harmonické připomínající zralé jablka a hrušky, v chuti výrazná mineralita a svěží kyselinka. Hodí

Více

Vinařská oblast Morava Bílá vína 0,75 l

Vinařská oblast Morava Bílá vína 0,75 l Upozornění všechna vína mohou obsahovat oxid siřičitý (SO 2 ). Vinařská oblast Morava Bílá vína 0,75 l Rulandské šedé 2014 kabinetní víno, Vinařství Mádl, podoblast velkopavlovická 330 Kč Víno je plné

Více

NABÍDKA FÁBULOVY CUKRÁRNY

NABÍDKA FÁBULOVY CUKRÁRNY NABÍDKA FÁBULOVY CUKRÁRNY DEZERTY Banán se zmrzlinou 50 Vafle 30 (2 ks polité čokoládou, pravá šlehačka) Koláče, řezy, dorty dle denní nabídky KOKTEJLY Jahodový shake 30 (2 dl mléka, kopeček jahodové zmrzliny,

Více

Nápojový lístek. Nealkoholické & Míchané nealkoholické nápoje

Nápojový lístek. Nealkoholické & Míchané nealkoholické nápoje Nápojový lístek Nealkoholické & Míchané nealkoholické nápoje Rajec neperlivý, jemně perlivý 0,33 l 24 Kč Coca cola 0,33 l 30 Kč Točená kofola 0,1 l 6 Kč Tonic, zázvorový (Kinley) 0,25 l 30 Kč Džbán s vodou

Více

Classic hot. Classic cold. Káva Creative. Topping. Příchutě do kávy: Čokoláda, lískový oříšek, karamel, vanilka, jahoda, borůvka

Classic hot. Classic cold. Káva Creative. Topping. Příchutě do kávy: Čokoláda, lískový oříšek, karamel, vanilka, jahoda, borůvka Classic hot Classic cold Espresso (samostatná káva) Espresso dvojité (samostatná káva s dvojitou porcí) Espresso s mlékem (espresso, mléko) Espresso Machiato (espresso, mléčná pěna) Espresso lungo (espresso,

Více

Káva Illy / Coffee Illy

Káva Illy / Coffee Illy Káva Illy / Coffee Illy Espresso malé Espresso velké Espresso ristretto Dvojité espresso Espresso macchiato Caffè Latté Caffè Latté Cappuccino Alžírská káva Ledová káva Caffé Frappé Ledové Caffé Latté

Více

Nápojový lístek. Nealkoholické nápoje. Kofola. točená 0,1l 6 Kč. Coca Cola (Light, Zero) 0,33l 30 Kč. 0,25l 30 Kč

Nápojový lístek. Nealkoholické nápoje. Kofola. točená 0,1l 6 Kč. Coca Cola (Light, Zero) 0,33l 30 Kč. 0,25l 30 Kč Nápojový lístek Nápojový lístek Nealkoholické nápoje Kofola Coca Cola (Light, Zero) Kinley tonic (Bitter Rose, Ginger Ale) Fanta (pomeranč, hrozen) Sprite Vinea Ledový čaj Nestea (broskev, citron) Džus

Více

MORAVSKÁ PŘÍVLASTKOVÁ VÍNA

MORAVSKÁ PŘÍVLASTKOVÁ VÍNA Ryzlink vlašský (Viniční trať Novosady) Víno se hodí k zeleninovým jídlům, bílým sýrům, k lehké úpravě ryb či jemným paštikám, ale také k přírodnímu drůbežímu steaku, k jemnějším úpravám pizzy a těstovin.

Více

ROZLÉVANÁ VÍNA. Sauvignon 0,15 l 75 Kč bílé, polosuché, moravské zemské Vinařství Dufek Svatobořice Mistřín, Česká republika

ROZLÉVANÁ VÍNA. Sauvignon 0,15 l 75 Kč bílé, polosuché, moravské zemské Vinařství Dufek Svatobořice Mistřín, Česká republika VINNÝ LÍSTEK ROZLÉVANÁ VÍNA Veltlínské zelené 0,15 l 70 Kč bílé, Müller Thurgau 0,15 l 70 Kč bílé, Sauvignon 0,15 l 75 Kč bílé, polo Vinařství Dufek Svatobořice Mistřín, Česká republika Cuvée Rosé 0,15

Více

Frizantino, Lambrusco/ Emilia-Romagna

Frizantino, Lambrusco/ Emilia-Romagna Rozlévaná vína Moscatel / Valencia - Španělsko "Baronía de Turís" 0,25 l.. 36 Kč vybrané hrozny odrůdy Moscatel jsou použity k výrobě aromatického vína. Barva je jemně žlutá s jasnými odlesky. Vůně je

Více

Vinný CZ lístek k ste ný lí Vin

Vinný CZ lístek k ste ný lí Vin Vinný lístek CZ Vinný lístek Bílá vína Vinařství Baloun Velké Pavlovice 0,75 l Sauvignon, pozdní sběr 2013, /vůně je velmi ušlechtilá, dominuje v ní směs zralých broskví a angreštu/ 330 Kč 0,75 l Veltlínské

Více

Modrý sklep Oblast: Morava Podoblast: Znojemská Obec: Nový Šaldorf

Modrý sklep Oblast: Morava Podoblast: Znojemská Obec: Nový Šaldorf Modrý sklep Podoblast: Znojemská Obec: Nový Šaldorf Sauvignon - jakostní -suché 5139 175 Kč původ odrůdy je Francie. Vína jsou plná, kořenitá a aromatická, zelenožluté barvy. Celá škála vůní nás vede od

Více

Nápojový lístek. Nealkoholické nápoje. Míchané nealkoholické nápoje a limonády

Nápojový lístek. Nealkoholické nápoje. Míchané nealkoholické nápoje a limonády Nápojový lístek Nealkoholické nápoje Rajec neperlivý, jemně perlivý 0,33 l 24 Kč Coca cola 0,33 l 30 Kč Točená kofola 0,1 l 6 Kč Tonic, zázvorový (Kinley) 0,25 l 30 Kč Džbán s vodou a citronem 0,5 l /

Více

Ron Atlantico, Dominikánská republika

Ron Atlantico, Dominikánská republika Ron Atlantico, Dominikánská republika Výroba rumu Atlantico je datována od roku 2008. Unikátní výroba spočívající v míchání rumů z čerstvé třtinové šťávy (agricole) a melasy Spolumajitelem značky Ron Atlantico

Více

Vinařství Šoman. Dolní Dunajovice

Vinařství Šoman. Dolní Dunajovice Vinařství Šoman Dolní Dunajovice Ryzlink vlašský 2011 POSLEDNÍ LAHVE!!! Kč 295,- (Kč 230,-) výběr z hroznů, bílé víno polosladké alkohol 13%, zbytkový cukr 19,4 g/l, kyseliny 7,2 g/l Veleúspěšný vlašský

Více

Chardonnay. D.O.C. Friuli Colli Orientali. Odrůdy: 100% Chardonnay. Sklizeň období: Druhý týden v září. Alkohol: 13,00 % objemových.

Chardonnay. D.O.C. Friuli Colli Orientali. Odrůdy: 100% Chardonnay. Sklizeň období: Druhý týden v září. Alkohol: 13,00 % objemových. Chardonnay 100% Chardonnay Druhý týden v září Barva slámově žlutá se zelenkavými odlesky, s přibývající intenzitou v průbehu stárnutí. Na konci můžeme cítit tóny hlohu, jablka a křupavého chleba. Chuť

Více

Caffé Corretto káva pana starosty. Pravá turecká káva Káva Perníkový mls. Pravé řecké frappé

Caffé Corretto káva pana starosty. Pravá turecká káva Káva Perníkový mls. Pravé řecké frappé Kávy Caffé espresso Cappucino Caffé Macchiato Latte Macchiato Caffé Latte Caffé Corretto káva pana starosty Mocca káva Pravá turecká káva Káva Perníkový mls Káva vídeňská Káva alžírská Pravé řecké frappé

Více

Woodhaven Merlot Kalifornie 0,25...95 Kč

Woodhaven Merlot Kalifornie 0,25...95 Kč Rozlévaná bílá vína Rulandské šedé Vinařství Krist 0,25...75 Kč Moravské zemské, suché Milotice 0,75...210 Kč ve vůni tohoto vína můžeme najít medové a hruškové tóny. I chuť provází intenzívní plnost,

Více

ČESKÁ REPUBLIKA/CZECH REPUBLIC. BÍLÁ VÍNA/WHITE WINES Veltlínské zelené. Sauvignon. Rulandské šedé

ČESKÁ REPUBLIKA/CZECH REPUBLIC. BÍLÁ VÍNA/WHITE WINES Veltlínské zelené. Sauvignon. Rulandské šedé ČESKÁ REPUBLIKA/CZECH REPUBLIC BÍLÁ VÍNA/WHITE WINES Veltlínské zelené Vinařství Kořínek, Hnanice, kabinet /kabinett, suché/dry Barva je světle zelenkavá, chuť je lehčí až středně plná, velmi elegantní

Více

Pinot Gris 0,75 l. Chardonnay 0,75 l. Torrontes 0,75 l. Sauvignon Blanc 0,75 l

Pinot Gris 0,75 l. Chardonnay 0,75 l. Torrontes 0,75 l. Sauvignon Blanc 0,75 l 501345 Pinot Gris 0,75 l Chardonnay 0,75 l Velmi populární odrůda vznikla pravděpodobně v Burgundsku, jako mutace Rulandského modrého. Jde o víno zlatožluté barvy s medově nasládlou vůní se závanem pomeranče.

Více

PLATNÝ OD

PLATNÝ OD PLATNÝ OD 23.10.2017 PRESTIGE COLLECTION RYZLINK RÝNSKÝ / slámové / 2015 Obsah cukru: sladké Objem: 0,2l 329,75 Kč bez DPH/399 Kč s DPH Hrozny pro výrobu tohoto vína ležely po dobu tří měsíců na slámových

Více

Hotel U Růže servis vín, manuál číšníka

Hotel U Růže servis vín, manuál číšníka Veškerá vína uvedená v tomto manuálu pocházejí z vinařské oblasti Slovácké, obce Bzenec. U jednotlivých vín jsou uvedeny viniční tratě. Vína vyrobila firma Bzenia, s.r.o. se sídlem v Bzenci. Všechna vína

Více

W 105. Hlava: magnólie, okurka, grapefruit Srdce: tuberóza, fialka, jablko, konvalinka, růže Základ: lesní tóny, pižmo, bílá ambra W 106

W 105. Hlava: magnólie, okurka, grapefruit Srdce: tuberóza, fialka, jablko, konvalinka, růže Základ: lesní tóny, pižmo, bílá ambra W 106 Katalog parfémů Dámské parfémy PODÍL VONNÝCH ESENCÍ 20 % W 101 Hlava: mimóza, kosatec, fialka, frézie, jasmín, konvalinka, bergamot, růže Srdce: koriandr, tuberóza, kosatec, heřmánek, galbánum, jasmín,

Více

Cabernet Franc. D.O.C. Friuli Colli Orientali. Odrůdy: 100% Cabernet Franc. Sklizeň období: Poslední týden v září. Alkohol: 13,00 % objemových.

Cabernet Franc. D.O.C. Friuli Colli Orientali. Odrůdy: 100% Cabernet Franc. Sklizeň období: Poslední týden v září. Alkohol: 13,00 % objemových. Cabernet Franc 100% Cabernet Franc Poslední týden v září Barva intenzivně rubínová, červená s fialovými odlesky v jeho mládí. Víno s tóny vůně vojtěšky a sladkého koření. Vyvážené a hladké, se zralými

Více

!DELLE VENEZIA FRIULANI! 470 Kč!!Itálie 2013!!Nové skvělé bílé suché cuvée, kombinace!!savignonu Blanc s Tramínem červeným.!

!DELLE VENEZIA FRIULANI! 470 Kč!!Itálie 2013!!Nové skvělé bílé suché cuvée, kombinace!!savignonu Blanc s Tramínem červeným.! BÍLÁ VÍNA DELLE VENEZIA FRIULANI 470 Kč Itálie 2013 Nové skvělé bílé suché cuvée, kombinace Savignonu Blanc s Tramínem červeným. Doporučujeme podávat k těstovinám, rybám, kuřecímu masu, zeleninovým salátům.

Více

Vinařská oblast MORAVA

Vinařská oblast MORAVA Vítejte v mikroregionu Mikulovsko. V nejteplejší části České republiky se rozkládá kraj plný přírodních krás, cenných historických památek, živých tradic a pohostinných lidí. K toulkám po Mikulovsku neodmyslitelně

Více

ROTWILD - DORNFELDER ve všech svých podobách Tato řada nabízí odrůdu Dornfelder v různých chutích, jako červené víno nebo také Rosé!

ROTWILD - DORNFELDER ve všech svých podobách Tato řada nabízí odrůdu Dornfelder v různých chutích, jako červené víno nebo také Rosé! Katalog vína 2018 Sonneck a.s. Společnost SONNECK, a.s. působí na českém trhu od roku 1998 v oblasti dovozu a prodeje zahraničních. V současné době se výhradně věnujeme dovozu německých vín převážně z

Více

Přirozeně fermentované limonády jedinečné chuti se 100 letou tradicí. Připravují se z nejjemnějších bylinných ingrediencí.

Přirozeně fermentované limonády jedinečné chuti se 100 letou tradicí. Připravují se z nejjemnějších bylinných ingrediencí. nealkoholické nápoje Aquila neperlivá 0,33 l Mattoni minerální voda jemně perlivá 0,33 l Römerquelle neperlivá/perlivá 0,75 l 69 Kč Jablečný mošt 0,2 /0,3 l 29/39 Kč Aloe vera 0,2/0,3 l 29/39 Kč Kinley

Více

V í t á m e V á s! RESTAURACE VINAŘSTVÍ KOVACS

V í t á m e V á s! RESTAURACE VINAŘSTVÍ KOVACS V í t á m e V á s! V naší restauraci v rodinném vinařství Kovacs pro Vás připravujeme tradiční moravská jídla z čerstvých surovin, která můžete doplnit vynikajícími moravskými víny. A pokud plánujete firemní

Více

Rum. 57 Kč 47 Kč 44 Kč 44 Kč 85 Kč 75 Kč 55 Kč. 25 Kč 35 Kč 26 Kč 38 Kč 26 Kč 38 Kč 23 Kč 33 Kč

Rum. 57 Kč 47 Kč 44 Kč 44 Kč 85 Kč 75 Kč 55 Kč. 25 Kč 35 Kč 26 Kč 38 Kč 26 Kč 38 Kč 23 Kč 33 Kč ALKOHOLICKÉ NÁPOJE ALKOHOLICKÉ NÁPOJE Aperitivy Martini Dry Cinzano Bianco, Rosso Campari Aperol Royal Oporto Ruby Sherry Crodino - nealkoholické Pivo Bernard / točená piva 11 Světlý ležák 11 Světlý ležák

Více

Perlivá vína a šumivá vína

Perlivá vína a šumivá vína Perlivá vína a šumivá vína Glera Frizzante IGP METICO Glera je odrůda ze které se vyrábí Prosecco. Víno je lehčího, velice svěžího charakteru a když se dobře vychlazené, je příjemným a osvěžujícím společníkem.

Více

129 Kč! 165 Kč! ZELENÁ. zásoby na zimu. zima přeje. připraveným. nejprodávanější česká vodka * za. udělejte si ZA VÝJIMEČNĚ NÍZKOU CENU

129 Kč! 165 Kč! ZELENÁ. zásoby na zimu. zima přeje. připraveným. nejprodávanější česká vodka * za. udělejte si ZA VÝJIMEČNĚ NÍZKOU CENU 11/2016 Bebidos s.r.o., Hájecká 1068/14, 618 00 Brno Vedení společnosti: Zdeněk Osička 608 710 290 Jiří Rulka 777 149 333 Obchodní zástupci: Jana Trnková 778 060 247 Jiří Semeichl 778 080 880 Martin Kobza

Více

Víno rozlévané bílé. Víno rozlévané červené

Víno rozlévané bílé. Víno rozlévané červené Víno rozlévané bílé Müller Thurgau Tramín červený suché, Znovín Znojmo Sauvignon suché, Znovín Znojmo Víno rozlévané červené Frankovka Svatovavřinecké Cabernet Sauvignon suché, Vinné sklepy Velké Bílovice

Více

Kavárna. Al Cafetero VINNÝ LÍSTEK

Kavárna. Al Cafetero VINNÝ LÍSTEK Kavárna Al Cafetero VINNÝ LÍSTEK BÍLÁ VÍNA 0,15l 0,75l Groovey Salomon 73,-Kč 365,-Kč Nádherně čistý, svěží, jemně meruňkový Veltlín. V chuti jemně pikantní s typickým pepřovým aroma. Odrůda: 100% Veltlínské

Více

Dom Perigon - Champagne Moët & Chandon - Brut Champagnes

Dom Perigon - Champagne Moët & Chandon - Brut Champagnes RESTAURACE U Dvou koček Jídelní lístek Nápojový lístek Aperitivy Becherovka Original 0,04 l 55 Kč Aperol 0,04 l 55 Kč Campari 0,04 l 55 Kč Cinzano Bianco, Rosso, Extra Dry 0,1 l 55 Kč Martini Bitter, Rosso

Více

základní na bílé víno

základní na bílé víno Veškerá vína uvedená v tomto manuálu pocházejí z vinařské oblasti Slovácké, obce Bzenec. U jednotlivých vín jsou uvedeny viniční tratě. Vína vyrobila firma Bzenia, s.r.o. se sídlem v Bzenci. Všechna vína

Více

BIANCO PROVINCIA DI VERONA IGT Primizia

BIANCO PROVINCIA DI VERONA IGT Primizia BIANCO PROVINCIA DI VERONA IGT Primizia Azienda Agricola Villa Medici di Caprara Luigi Verona typ bílé vinařská odrůda vinné révy Trebbiano 25 % Garganega 25 % Cortese 50 % obsah alkoholu (%) 13 vinice

Více

NÁPOJOVÝ LÍSTEK PIVO DOMÁCÍ LIMONÁDY

NÁPOJOVÝ LÍSTEK PIVO DOMÁCÍ LIMONÁDY NÁPOJOVÝ LÍSTEK PIVO PILSNER URQUELL, ČEPOVANÉ 25 Kč RADEGAST 12, ČEPOVANÉ 18 Kč 30 Kč KOZEL 11, ČEPOVANÉ 15 Kč 25 Kč KOZEL 10, ČEPOVANÉ 12 Kč 20 Kč BIRELL SVĚTLÝ, POLOTMAVÝ, SKLO 0,5L KINGSWOOD APPLE

Více

Robby Bubble DĚTSKÉ NEALKOHOLICKÉ NÁPOJE

Robby Bubble DĚTSKÉ NEALKOHOLICKÉ NÁPOJE DĚTSKÉ NEALKOHOLICKÉ NÁPOJE Robby Bubble BALENÍ: 0,75 l, 1,5 l OBSAH ALKOHOLU: neobsahuje alkohol PŘÍCHUŤ: jahoda, jablko, broskev, tropical, malina, borůvka Tento oblíbený nápoj pro dětské oslavy a výročí

Více

Naše nabídka zahrnuje prvotřídní vína těchto vinařství:

Naše nabídka zahrnuje prvotřídní vína těchto vinařství: Naše nabídka zahrnuje prvotřídní vína těchto vinařství: Vinařství Volařík Mikulov Vinařství Volařík obhospodařuje v integrované produkci 80 ha vlastních vinic v Mikulovské vinařské podoblasti. Pěstuje

Více

CATERINGOVÉ SLUŽBY RESTAURACE BOBOVÁ DRÁHA PRAHA NÁPOJOVÝ LÍSTEK 2009-2010

CATERINGOVÉ SLUŽBY RESTAURACE BOBOVÁ DRÁHA PRAHA NÁPOJOVÝ LÍSTEK 2009-2010 , www.restaurace-bobovka.cz CATERINGOVÉ SLUŽBY RESTAURACE BOBOVÁ DRÁHA PRAHA NÁPOJOVÝ LÍSTEK 2009-2010 Kontakt Bobová dráha Tel: 284 840 524 Mobil: 739 571 276 E-mail: info@restpoint.cz Web: www.restaurace-bobovka.cz

Více

N Á P O J O V Ý L Í S T E K RESTAURACE POD KLÁŠTEREM

N Á P O J O V Ý L Í S T E K RESTAURACE POD KLÁŠTEREM N Á P O J O V Ý L Í S T E K RESTAURACE POD KLÁŠTEREM APERITIV Aperol 4 cl 50,- Kč Aperol Spritz 12 cl 85,- Kč 3 díly sekt, 2 díly Aperol, 1 díl sodovka, pomeranč, led Campari 4 cl 50,- Kč Campari orange

Více

Lobby bar NÁPOJOVÝ LÍSTEK

Lobby bar NÁPOJOVÝ LÍSTEK Lobby bar NÁPOJOVÝ LÍSTEK Míchané nápoje Shooters B52 (Kahlúa, Bailey s, Old Pascas rum 73%) 100,- Kč Chupito (Havana Club, lime, cocktail sherry) Short Vodkatini (Absolut vodka, Martini dry, olivy) 95,-

Více

Káva a kávové speciality

Káva a kávové speciality Káva a kávové speciality Espresso 39,- Dvojité espresso 72,- Espresso Macchiato 45,- Silné espresso servírované v malém šálku s čepičkou mléčné pěny. Turecká káva 39,- Cappuccino 48,- Silné espresso s

Více

390 Kč výrazně aromatické víno s příjemnou lehkostí spojenou s ovocnými tóny a vyváženou kyselinkou.

390 Kč výrazně aromatické víno s příjemnou lehkostí spojenou s ovocnými tóny a vyváženou kyselinkou. víno Rozlévaná vína Prosecco DOC Vitis Nostra Veneto Hrozny musí být rychle oddělený od slupky, aby si víno uchovalo čerstvost a vůni. Toto víno má delikátní ovocnou vůni se špetkou medu. V ústech suchý

Více

0,5l Pilsner Urquell 48 Kč 0,33l Birell (nealko) 30 Kč. 0,5l Birell ochucený 40 Kč 0,5l Gambrinus ochucený 40 Kč 0,33l Frisco 49 Kč

0,5l Pilsner Urquell 48 Kč 0,33l Birell (nealko) 30 Kč. 0,5l Birell ochucený 40 Kč 0,5l Gambrinus ochucený 40 Kč 0,33l Frisco 49 Kč PIVO ČEPOVANÉ: (A1) 0,5l Velkopopovický Kozel světlý 30 Kč 0,3l Velkopopovický Kozel světlý 21 Kč 0,5l Velkopopovický Kozel tmavý 35 Kč 0,3l Velkopopovický Kozel tmavý 23 Kč 0,5l Velkopopovický Kozel řezaný

Více

NOVÉ VINAŘSTVÍ A.S., MĚŘÍN

NOVÉ VINAŘSTVÍ A.S., MĚŘÍN NOVÉ VINAŘSTVÍ A.S., MĚŘÍN Nové Vinařství je mladá společnost vyznávající inovativní přístup k pěstování révy vinné, sklizni hroznů a jejich zpracování; z jednoho keře připravuje jednu láhev vína. Vinařství

Více

Zahradní kavárna. Nápojový a jídelní lístek

Zahradní kavárna. Nápojový a jídelní lístek Zahradní kavárna Nápojový a jídelní lístek OBSAH Káva str. 1-2 Občerstvení 3 Horké nápoje 4 Studené nápoje 5 Mini menu 5 Alkoholické nápoje 6 Vínařství Kraus Mělník 7 Vinařství Líbal Horní Dunajovice 8

Více

Veltlínské zelené polosladké bílé víno odrůdové jakostní 0,75 l 189,00 Kč. Müller Thurgau suché bílé víno jakostní 0,75 l 189,00 Kč

Veltlínské zelené polosladké bílé víno odrůdové jakostní 0,75 l 189,00 Kč. Müller Thurgau suché bílé víno jakostní 0,75 l 189,00 Kč Naše vinařství vzniklo v roce 1992 přirozeným vývojem a vyvíjelo se během 20 let od malého sklepa až po dnešní moderní vinařství, které se hlásí k modernímu stylu nejenom architekturou a vybavením, ale

Více