Prémiové automatické objednávky nejčastěji kladené otázky

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Prémiové automatické objednávky nejčastěji kladené otázky"

Transkript

1 Prémiové automatické objednávky nejčastěji kladené otázky Všeobecné 1. Q) Co je to ADR a proč se zapsat do programu? A) ADR, neboli Prémiová automatická objednávka, je program, díky kterému může distributor nebo zákazník obdržet měsíčně produkty s mimořádnými výhodami. Prémie zahrnují procentuální slevu na produkty, slevu z poplatků za dodávku*, automatické měsíční zpracování v den, který si sami vyberete a produktové body zdarma z každé objednávky, které můžete později využít pro zakoupení produktů. ADR je také potřeba k získání provizí. *Na některé trhy/konkrétní regiony nebo ostrovy se tento slevový plán nevztahuje (Island, Kanárské ostrovy a francouzský zámořský department). 2. Q) Proč se program ADR změnil? A) Přepracovaný program ADR je založen na rozsáhlém celosvětovém výzkumu. V minulosti se program osobních automatických objednávek globálně lišil v závislosti na trhu. Nejlepší ceny z celého regionu byly nyní zavedeny do jediného programu, který je všeobecně konzistentní. Mnoho aspektů tohoto nového programu představuje zjednodušené procesy, které distributorům usnadní jeho prezentování. Program ADR nabízí lepší internetový potenciál, který ušetří váš čas a peníze a je tak jednoduché jej duplikovat v celém regionu. 3. Q) Které trhy jsou změnou programu ADR ovlivněny? A) Tato změna ovlivňuje všechny trhy v rámci amerických, evropského a jihopacifického regionu. V roce 2009 přešly na program ADR Spojené státy, Kanada, Rakousko, Belgie, Česká republika, Dánsko, Finsko, Francie, Francouzská Polynésie, Německo, Maďarsko, Island, Irsko, Itálie, Lucembursko, Nizozemí, Norsko, Polsko, Portugalsko, Rumunsko, Slovensko, Španělsko, Švédsko, Švýcarsko, Velká Británie, Austrálie, Nový Zéland, Nová Kaledonie, Jižní Pacifik, Jižní Afrika, Turecko, Izrael, Rusko, Mexiko, Venezuela, Guatemala, Kostarika, Honduras, Salvádor a Kolumbie. Na ostatní mezinárondní trhy plánujeme program uvést v roce Q) Jaké jsou hlavní přínosy programu ADR? A) Program ADR vám umožní větší kontrolu při správě vaší ADR. I když program nabízí mnoho vylepšených přínosů, nejvíce nás těší to, že nyní máte možnost lépe spravovat vaši ADR prostřednictvím internetu a podle vašich časových možností. Dalším přínosem je, že program ADR je stejný na všech regionálních trzích, v rámci kterých se můžete rozhodnout sponzorovat. Tím pádem je také zjednodušena duplikace mezi trhy v rámci regionu. Kromě toho máte možnost získat z vaší měsíční objednávky produktové body, které si můžete vyměnit za bezplatné produkty.

2 Výhody 5. Q) Jaké jsou výhody ADR? A) Výhody zahrnují procentuální slevu na produkty, slevu z poplatků za dodávku*, automatické měsíční zpracování v den, který si sami vyberete (mezi 1. a 25. dnem v měsíci) a produktové body zdarma z objednávek, které si později můžete vyměnit za produkty. Produktové body získají ADR objednávky, které neobsahují produkty, na které se vztahují výjimky. *Na některé trhy/konkrétní regiony nebo ostrovy se tento slevový plán nevztahuje (Island, Kanárské ostrovy a francouzský zámořský department). Zapište se do ADR 6. Q) Jak se mohu zapsat do ADR? A) Zapsání může být provedeno poštou/faxem nebo jednoduše přihlášením online. Pro více informací ohledně zápisu kontaktujte, prosím, váš místní zákaznický servis nebo navštivte naše internetové stránky. ADR požadavky 7. Q) Existují nějaké požadavky k vytvoření ADR účtu? A) Ano, abyste získali výhody ADR programu, musí být minimální hodnota ADR objednávky 50 PSV*** po slevě. V případě, že nesplníte tuto minimální hodnotu, ADR se jednoduše stane běžnou opakující se měsíční objednávkou, na kterou se nevztahují výhody ADR. *PSV: Osobní bodová hodnota je měsíční bodová hodnota produktů a služeb, které si od společnosti zakoupíte především pro vlastní spotřebu. PSV zahrnuje body z nákupů, uskutečněných přímo u společnosti vašimi osobními maloobchodními zákazníky. 8. Q) Mohu si nechat objednávku ADR dodávat častěji, než jednou měsíčně? A) Ne, každá ADR objednávka může být dodána pouze jednou měsíčně. Nicméně, můžete mít paralelně více ADR v rámci stejného ID. ADR

3 9. Q) Existují nějaká omezení v případě produktů, které si mohu přes ADR objednat? A) Ano, na ADR objednávku není možné přidat slevněné balíčky. Obchodní balíčky, prodejní pomůcky/marketingové materiály, produktové sady, sezónní balíčky a Nourish the Children balení VitaMeal sice můžete umístit na svou ADR, ale nebude se na ně vztahovat žádná další sleva. 10. Q) Jak se ADR faxem/poštou liší od ADR online? A) Rozdíl mezi ADR faxem/poštou a ADR online je v manipulačních poplatcích. Díky správě ADR online vám nebude účtován poplatek za dodávku a vyřízení a bude platit snížená standardní sazba. Správa ADR prostřednictvím zákaznického servisu bude znamenat dodatečný manipulační poplatek, který pak spolu s poplatkem za dodávku dává stejnou částku, která je účtována za běžnou objednávku faxem/poštou. 11. Q) Jak provedu změny ve (správě) mé ADR? A) Změny můžete na vaší ADR provést online nebo prostřednictvím zákaznického servisu. Slevněné sazby za dodávku se vztahují pouze na změny provedené online. 12. Q) Do kdy nejpozději mohu provést změny na mé ADR? A) Doporučujeme provést jakékoliv změny alespoň čtyři pracovní dny před datem zpracování (v případě, že je pro daný trh k dispozici možnost platby přímým inkasem, a vy si tuto možnost vyberete pro své platby, kontaktujte, prosím, váš místní zákaznický servis), abyste se ujistili, že vaše změny včas vejdou v platnost. 13. Q) Co se stane, když vybrané datum zpracování připadne na víkend, a kdy bude moje ADR zpracována? A) V případě, že den zpracování připadne na víkend nebo svátek, vaše ADR bude zpracována ve vámi vybraný den, ale bude odeslána v nejbližší pracovní den. Pro více informací ohledně procesu, který se vztahuje na váš trh, kontaktujte, prosím, váš místní zákaznický servis. 14. Q) Dostanu upozornění v okamžiku, kdy je moje objednávka odeslána? A) Ano, pokaždé, když je vaše ADR odeslána, dostanete informační . Ten obsahuje informaci, která má za úkol zajistit, že budete schopni sledovat vaši objednávku až do okamžiku, kdy je doručena. 15. Q) Jak zaplatím za svou ADR objednávku? A) Můžete zaplatit kreditní kartou nebo jakýmkoliv jiným způsobem, který si vyberete, a který je k dispozici pro váš trh.

4 16. Q) Jak mohu spravovat své kreditní karty v záznamech? A) Můžete je spravovat online kliknutím na "Můj účet" nebo můžete kontaktovat váš místní zákaznický servis nebo walk-in. Upozornění: Nu Skin Enterprises je výhradním vlastníkem informací, které shromážní na svých stránkách. Jsme oddáni ochraně vašeho soukromí a chceme, abyste se při používání naší internetové stránky cítili pohodlně. Nikdy žádné třetí straně vědomě neprodáváme, nesměňujeme, nepronajímáme, neoznamujeme nebo nezpřístupňujeme osobně identifikovatelné informace o vás. Nu Skin Enterprises nebude bez vašeho výslovného souhlasu sdílet jakékoliv informace o vás s žádnou externí stranou s výjimkou případů, kdy bude sdělení takovýchto informací požadováno zákonem. V Nu Skin Enterprises zajišťujeme díky vyspělé technologii bezpečný převod kreditní kartou online, a zároveň respektujeme vaše osobní soukromí. K zašifrování informací, které nám při zadání objednávky posíláte, používáme technologii VeriSign SSL (Secure Socket Layer). Pro více informací o ochraně soukromí navštivte, prosím, naši internetovou stránku na: V případě jakýchkoliv dotazů nebo obav ohledně tohoto prohlášení kontaktujte, prosím, váš místní zákaznický servis. 17. Q) Pokud zavolám na zákaznický servis nebo navštívím walk-in s dotazy ohledně ADR, bude mi účtován nějaký poplatek? A) Ne, za dotazy není účtován poplatek. Ale v případě, že provedete změny na vaší ADR prostřednictvím zákaznického servisu, bude vám zaúčtován manipulační poplatek. Svou ADR můžete spravovat online. Na takovou správu se manipulační poplatek nevztahuje. 18. Q) Bude zákaznický servis stále k dispozici, když budu potřebovat pomoc s ADR? A) Ano, ale na takovou pomoc se budou vztahovat manipulační poplatky. Zrušení 19. Q) Jak mohu zrušit svou ADR? A) Svou ADR můžete zrušit online v případě, že na svém účtu máte více ADR objednávek. Pro zrušení poslední ADR kontaktujte, prosím, váš místní zákaznický servis. Zrušení vaší poslední ADR nemůžete provést online. 20. Q) Existuje poplatek za zrušení mé ADR?

5 A) Ne, poplatek za zrušení neexistuje. 21. Q) Mohu znovu aktivovat svou ADR, když už byla jednou zrušena? A) Ano, svou ADR můžete znovu aktivovat, i když už byla jednou zrušena. Nicméně nezachováte si tak produktové body, které jste předtím získali, a znovu začnete získávat produktové body od 20 %. 22. Q) Jak mohu znovu aktivovat zrušenou ADR? A) Vaši zrušenou ADR můžete znovu aktivovat kontaktováním vašeho místního zákaznického servisu. V případě, že zavoláte do 30 dnů od zrušení vaší ADR, váš předcházející zůstatek produktových bodů bude přičten zpět ke znovu aktivovanému ADR účtu. 23. Q) Potřebuji ke zrušení své ADR nějakou dokumentaci? A) Ano, potřebujeme písemné oznámení o zrušení, protože to znamená změnu všeobecných podmínek ADR smlouvy. ADR Online 24. Q) Co všechno mohu spravovat online? A) Můžete změnit metodu platby (bankovní převod nebo kreditní karta), změnit adresy, uskutečnit přepsání a vyměnit produktové body (více informací v sekci o přepsání). 25. Q) Jaký je rozdíl mezi cenami internetové objednávky a ADR? A) Na internetové objednávky se aplikují stejné ceny jako na ADR objednávky, to znamená 5% sleva z velkoobchodní ceny. Nicméně na internetové objednávky se nevztahují výhody charakteristické pro ADR objednávky. 26. Q) Jaké způsoby platby jsou přijímány pro přepsání online? (Více informací naleznete v sekci o přepsání). A) Pro informace o způsobech platby, které jsou k dispozici pro váš trh, kontaktujte, prosím, váš místní zákaznický servis, nebo si prohlédněte online stránku výstupní kontroly. 27. Q) Jaké jsou výhody pracování s ADR online?

6 A) Výhody pracování s ADR online jsou: slevněná sazba za dodávku*, v tomto případě se neaplikuje manipulační poplatek a změna je provedena okamžitě, takže neztrácíte čas. *Na některé trhy/konkrétní regiony nebo ostrovy se tento slevový plán nevztahuje (Island, Kanárské ostrovy a francouzský zámořský department). Produktové body 28. Q) Jak mohu získat produktové body? A) Produktové body můžete získat každý měsíc a jsou založeny na množství PSV. Každý měsíc můžete získat až 75 produktových bodů. Jedna ID může obsahovat maximálně 900 produktových bodů s tím, že platnost produktových bodů vyprší ve 13. měsíci od okamžiku, kdy byly získány. Množství je dáno tím, jak dlouho ADR běží: o o 20 % - v prvním roce programu (po dobu prvních 12 objednávek). 30 % - po prvním roce (v okamžiku, kdy provedete vaši 13+ objednávku). 29. Q) Mohu si vyměnit své produktové body v jiných zemích? A) Ne, produktové body si můžete vyměnit pouze v zemi, ve které jste je získali. Příklad: v případě, že máte německou ADR, můžete si produktové body vyměnit pouze v Německu. 30. Q) Jak zjistím, kdy mé produktové body vyprší? A) Datum vypršení platnosti bude uvedeno online, nebo o něm budete informováni prostřednictvím zákaznického servisu nebo v informačních ech společnosti. 31. Q) Budou produktové body odečeteny v případě, že daný produkt vrátím? A) Ano, počet produktových bodů, které jste z takového produktu získali, bude odečten z celkového počtu, který distributor vlastní. 32. Q) Ztratím produktové body v případě, že zruším svou ADR? A) Ano, produktové body budou smazány na konci měsíce, ve kterém byla vaše ADR zrušena. 33. Q) Existují produkty, ze kterých nezískám produktové body?

7 A) Ano, některé produkty nezískávají produktové body, jako například služby NSE Dreams, prodejní pomůcky/marketingové materiály, zaváděcí balíčky, doplňky Nu Colour, obchodní sady, slevněné produkty a balíčky a většina prémiových balíčků, nemohou být získány výměnou za produktové body(kromě ADR balíčků). 34. Q) Existují nějaká omezení na to, co si mohu zakoupit za produktové body? A) Ano, můžete takto zakoupit pouze produkty Nu Skin a Pharmanex (včetně produktových systémů, jako ageloc Transformation, ageloc Elements & Future Serum, Nu Skin 180 Anti-Ageing System a Nu Skin Clear Action System). To vylučuje sady produktů, zlevněné produkty a sady speciální nabídky, obchodní balíčky, ADR balíčky, Nourish the Children balení VitaMeal, prodejní pomůcky/marketingové materiály, balíčky operátora skeneru a ostatní produkty, které jsou označeny jako nevztahující se na nákup za body. 35. Q) Získám PSV z produktů, které si vyměním za produktové body? A) Ne, z produktů, které si vyměníte za produktové body, nezískáte PSV. Jak si vyměnit produktové body? 36. Q) Jakou hodnotu má jeden produktový bod? A) Protože jsou produktové body získávány na základě hodnoty PSV, jejich výměna je také založena na hodnotě PSV. Jeden produktový bod se rovná jednomu PSV. 37. Q) Kdy získám své produktové body? A) Produktové body za daný měsíc získáte vždy první pracovní den příštího měsíce. 38. Q) Mohu si vyměnit produktové body hned po tom, co zadám svou ADR objednávku? A) Ne, produktové body za daný měsíc získáte vždy první pracovní den příštího měsíce. Body mohou být vyměněny až v okamžiku, kdy se objeví na vašem účtu. 39. Q) Jak si mohu produktové body vyměnit? A) Můžete je vyměnit faxem, poštou, ve walk-inu nebo online prostřednictvím centra pro výměnu produktových bodů. Produktové body mohou být vyměněny pouze v okamžiku, kdy je možné za ně vyměnit celkovou hodnotu produktu.

8 40. Q) Jak zjistím, kolik produktových bodů mám k dispozici? A) Můžete to zjistit online, ve walk-inu nebo prostřednictvím zákaznického servisu. Uvidíte pak produktové body, které máte k dispozici, produktové body, které získáváte, které jste si už vyměnili a také ty, které brzy vyprší. 41. Q) Musím při použití produktových bodů zaplatit daně a poplatky za dodávku? A) Ne, v Evropě a v Rusku nemusíte platit daně z produktů zdarma. Navíc nemusíte platit výdaje za dodávku v případě, že jsou vaše bezplatné produkty připojeny k vaší ADR nebo jiné objednávce. 42. Q) Mohu vrátit produkt zakoupený pomocí produktových bodů? A) Ne, produkty zakoupené pomocí produktových bodů jsou nevratné. 43. Q) Mohu si produktové body vyměnit ve walk-inu? A) Ano. 44. Q) Mohu si produktové body vyměnit online? A) Ano, můžete si je vyměnit jako jednorázovou objednávku nebo na vaší ADR. Pro použití produktových bodů na těchto objednávkách nejsou stanoveny minimální požadavky na PSV. 45. Q) Může někdo jiný využít mé produktové body? A) Produktové body můžete použít vy a osoba, které k tomu dáte svolení. Abyste tak učinili, musíte nám zaslat vámi podepsaný dopis, ve kterém uvádíte, že konkrétní jedinec má vaše svolení použít vaše produktové body. Takový dopis můžete poslat faxem nebo poštou vašemu zákaznickému servisu k dokumentaci (v případě, že budou body vyměněny prostřednictvím zákaznického servisu, bude se na toto vztahovat manipulační poplatek). Pro adresu nebo faxové číslo kontaktujte, prosím, váš zákaznický servis, nebo navštivte naši internetovou stránku. Co se stane s mou existující ADP? - Nabyté zvýhodněné ceny 46. Q) Změní se výhody a ceny mé existující ADP?

9 A) Všechny výhody a ceny produktů na vaší ADP zůstanou stejné i po zavedení programu ADR. Pokud na vaší současné ADP neprovedete žádné změny při nebo po zavedení programu ADR, uchováte si tak vaše současné výhody a ceny. 47. Q) Mohu si uchovat nabyté zvýhodněné ceny i v případě, že zruším svou ADP? A) Ne, pokud se znovu zapíšete do ADR, automaticky se zapíšete do nového ADR programu a získáte nové ceny. 48. Q) Získám produktové body u produktů za nabyté zvýhodněné ceny? A) Ne, na trzích, na kterých u ADP nezískáváte produktové body, ale získáváte postupnou slevu ( %), nadále platí tato sleva bez získání produktových bodů až do okamžiku, kdy je daný produkt odstraněn nebo aktualizován na novou slevu s výhodou produktových bodů. Pozastavení 49. Q) Co je pozastavení? A) Pozastavení znamená, že vaše ADR objednávka není v konkrétním měsíci dodána. 50. Q) Jak pozastavím svou ADR? A) Pro pozastavení vaší ADR je potřeba kontaktovat zákaznický servis, walk-in nebo změnit datum dodávky online. 51. Q) Kolik pozastavení mohu ročně provést? A) Vaši ADR můžete pozastavit až na tři měsíce/dodávky ročně. 52. Q) Co se stane v případě, že budu potřebovat pozastavit svou ADR více než třikrát za rok? A) Vzdáte se tak svého ADR členství a ztratíte výhody spojené s takovou ADR. 53. Q) Jak dlouho pozastavení trvá? A) Pozastavení je na dobu jednoho měsíce. Poté se ADR automaticky obnoví.

10 54. Q) Když pozastavím svou ADR, pozastavím tím i ostatní dodávky na mém účtu? A) Ne, máte možnost pozastavit všechny objednávky, nebo specifikovat konkrétní. 55. Q) Co mám dělat v případě, že začnu dostávat příliš mnoho produktů? A) V případě, že si všimnete, že se vám produkty začínají hromadit, upravte svoji objednávku tak, aby odpovídala vašim potřebám. Můžete změnit jak produkty, tak datum dodání. Přepsání 56. Q) Co je přepsání? A) Přepsání je nová ADR objednávka, která nahradí vaši existující ADR v daném měsíci. Například v případě, že je vaše měsíční ADR odesílána vždy 20. den v daném měsíci, můžete zadat přepsanou objednávku, která bude odeslána například 12. den v aktuálním měsíci, a bude obsahovat jiný produkt, jinou metodu platby a jinou dodací adresu. Tato objednávka pak nahradí tu, která byla naplánována na 20. den v daném měsíci. Přepsání můžete uskutečnit kontaktováním vašeho místního zákaznického servisu nebo online. Obdržíte stejnou slevu na produkt a produktové body, které byste obdrželi se svou ADP a vaše měsíční dodávka bude jednoduše pozastavena do příštího měsíce. 57. Q) Musí mít přepsaná objednávka hodnotu minimálně 50 PSV po slevě? A) Ano, přepsaná objednávka musí mít hodnotu minimálně 50 PSV po slevě, abyste si udrželi své ADR výhody. 58. Q) Kolikrát za rok mohu použít přepsání? A) Svou ADR můžete přepsat jednou každý měsíc. 59. Q) Změní přepsání mou objednávku trvale? A) Ne, přepsání vaši objednávku nezmění trvale. 60. Q) Ovlivní přepsání mé produktové body? A) Ne, přepsané objednávky neovlivní vaše produktové body. Ze své přepsané objednávky získáte produktové body stejně tak, jako na vaší ADR objednávce.

11 61. Q) Pokud přepíšu svou objednávku, změní se datum odeslání trvale? A) Ne, v případě, že přepíšete vaši ADR objednávku, vaše původní ADR objednávky se příští měsíc automaticky obnoví na původní datum odeslání. Walk-in 62. Q) Co je to walk-in? A) Walk-in je místní kancelář, ve které můžete zadat nebo vyzvednout jednorázové objednávky. 63. Q) Mohu ve svém walk-inu zadat svou ADR objednávku? A) Ano, svou ADR objednávku můžete zadat ve walk-inu, ale na tento případ se mohou vztahovat manipulační poplatky. Upozorňujeme, že ADR objednávky nemohou být vyzvednuty ve walk-inu, jsou vám dodány přímo. Sponzorování 64. Q) Co potřebuji udělat, abych mohl/a sponzorovat/nakupovat v jiných zemích? A) Abyste mohli sponzorovat mimo region EMEA (Evropa, Rusko, Blízký Východ a Afrika), je potřeba vyplnit mezinárodní sponzorskou smlouvu (ISA - International Sponzoring Agreement) a smlouvu o nákupu produktů (PPA - Product Purchasing Agreement). Tyto dokumenty jsou k dispozici v sekci "Knihovna v My Office. Na tyto dokumenty se vztahuje poplatek na zpracování. Tento poplatek bude určen vaším trhem a uhradíte jej v místní měně. Mezinárodní registrace ADR 65. Q) Obdržím stejné výhody v případě, že se registruji do mezinárodní ADR? A) V případě, že se zapíšete do mezinárodní ADR, obdržíte stejný rovný poplatek za dodávku, stejnou slevu (5 % z PSV a ceny ADR objednávky), ale z takové objednávky nezískáte produktové body. Například: francouzský distributor, který se zapíše do ADR ve Spojených státech, nezíská za takovou ADR produktové body.

Evropa Program Prémiové automatické objednávky (ADR)

Evropa Program Prémiové automatické objednávky (ADR) Evrpa Prgram Prémivé autmatické bjednávky () Výhdy je autmatický měsíční bjednávkvý prgram pr distributry a upřednstněné zákazníky. Pdpruje měsíční autmatický nákup prduktů splečnstí Nu Skin a Pharmanex,

Více

Nápověda pro efektivní užívání služeb První Mobil

Nápověda pro efektivní užívání služeb První Mobil Nápověda pro efektivní užívání služeb První Mobil 1 Obsah Užitečné informace... 3 Získání SIM s novým číslem... 3 Získání SIM se svým současným číslem... 3 Aktivace SIM... 3 ČVOP... 4 Jak získat ČVOP...

Více

Express Import systém

Express Import systém Express Import systém Návod pro příjemce Express Import systém TNT Express Import systém umožňuje snadné objednání vyzvednutí zásilek na žádost příjemce, a to ze 168 zemí světa. Vy - jako příjemce zboží

Více

JAK ZADAT ZAHRANIČNÍ PLATBU

JAK ZADAT ZAHRANIČNÍ PLATBU JAK ZADAT ZAHRANIČNÍ PLATBU Obsah Zahraniční příkaz... 3 Obecně k zahraničnímu příkazu... 3 Zadání zahraničního příkazu... 3 SEPA...6 Obecně k SEPA platbě...6 Zadání SEPA...6 Cizoměnový příkaz v rámci

Více

Všeobecná pravidla a povinnosti. Programu V.I.P. webu poradenstvipc.sweb.cz

Všeobecná pravidla a povinnosti. Programu V.I.P. webu poradenstvipc.sweb.cz Všeobecná pravidla a povinnosti v Programu V.I.P. webu poradenstvipc.sweb.cz Obsah : 1. Co je to V.I.P. 2. Registrační podmínky 3. Výhody a možnosti používání V.I.P. 4. Základní práva a povinnosti členů.

Více

CENÍK SLUŽEB BALÍČKY INTERNET. CentroNet, a.s. Sokolovská 100/94 186 00 Praha 8 Tel:+420 246 008 787. 89 TV programů + internet 50M/50M

CENÍK SLUŽEB BALÍČKY INTERNET. CentroNet, a.s. Sokolovská 100/94 186 00 Praha 8 Tel:+420 246 008 787. 89 TV programů + internet 50M/50M CENÍK SLUŽEB BALÍČKY ZAČÍNÁM 33 TV programů + internet 15M/15M MOJE VOLBA 33 TV programů + 1x tematický balíček + internet 40M/40M CHCI VÍCE 54 TV programů + internet 30M/30M VÍM, CO CHCI 65 TV programů

Více

Často kladené dotazy REJSTŘÍK

Často kladené dotazy REJSTŘÍK Často kladené dotazy REJSTŘÍK Rady Všeobecné informace 1. Jaké je postavení S3? 2. Co skener S3 měří? 3. Jaký je rozdíl mezi modelem S2 Everest a S3? 4. Co bude zahrnuto ve skenerové jednotce S3, kterou

Více

r Muž r Žena Datum narození (DD/MM/RR)

r Muž r Žena Datum narození (DD/MM/RR) SMLOUVA NEZÁVISLÉHO DISTRIBUTORA/UPŘEDNOSTNĚNÉHO ZÁKAZNÍKA (DA) NU SKIN INTERNATIONAL INC., ONE NU SKIN PLAZA, 75 WEST CENTER STREET, PROVO, UTA H, 84601, U.S.A. Vyplňte, prosím, HŮLKOVÝM PÍSMEM a černým

Více

Express Import systém

Express Import systém Express Import systém Návod pro odesílatele Express Import systém Jednoduchý online nástroj, který umožňuje odesílateli a příjemci organizovat import zásilek. TNT Express Import systém je snadným řešením

Více

Obchodní podmínky on-line prodeje společnosti LAUFEN CZ s.r.o.

Obchodní podmínky on-line prodeje společnosti LAUFEN CZ s.r.o. Obchodní podmínky on-line prodeje společnosti LAUFEN CZ s.r.o. www.laufen-cleanet.com je internetový obchod provozovaný společností LAUFEN CZ s.r.o., IČ: 257 58 691, se sídlem Praha, V Tůních 3/1637, PSČ

Více

Ceny jsou uvedeny v Kč za minutu. Účtuje se první minuta celá, dále je spojení účtováno po vteřinách. Ceník tarifů T 30 T 30 HIT T 80 T 80 HIT

Ceny jsou uvedeny v Kč za minutu. Účtuje se první minuta celá, dále je spojení účtováno po vteřinách. Ceník tarifů T 30 T 30 HIT T 80 T 80 HIT Hlasové služby Profi na míru 4 Profi na míru 4 Měsíční paušál 498.98 Volné minuty neomezeně Volné SMS neomezeně Volné mezinárodní SMS 20 Datový limit 2 GB Volání do všech sítí v ČR 0.00 SMS 0.00 Mezinárodní

Více

BMW Motorrad Mobile Care. Celoevropská záruka mobility BMW Motorrad.

BMW Motorrad Mobile Care. Celoevropská záruka mobility BMW Motorrad. BMW Motorrad Poprodejní služby Mobile Care Radost z jízdy R BMW Motorrad Mobile Care. Celoevropská záruka mobility BMW Motorrad. Postaráme se, abyste dojeli do cíle Vaší cesty. Vždy nablízku i na dalekých

Více

Zdraví: přípravy na dovolenou cestujete vždy s evropským průkazem zdravotního pojištění (EPZP)?

Zdraví: přípravy na dovolenou cestujete vždy s evropským průkazem zdravotního pojištění (EPZP)? MEMO/11/406 V Bruselu dne 16. června 2011 Zdraví: přípravy na dovolenou cestujete vždy s evropským průkazem zdravotního pojištění (EPZP)? O dovolené...čekej i nečekané. Plánujete cestu po Evropské unii

Více

Aby se distributoři kvalifikovali na získání bonusu Lifestyle, musí dosáhnout postavení Sapphire nebo vyššího po dobu dvou po sobě jdoucích měsíců.

Aby se distributoři kvalifikovali na získání bonusu Lifestyle, musí dosáhnout postavení Sapphire nebo vyššího po dobu dvou po sobě jdoucích měsíců. Od roku 2008 nabízí společnost ORGANO svým distributorům něco, co není schopna nabídnout žádná jiná společnost: životní styl, který nemá nikde konkurenci. Životní styl OG to je svoboda, luxus a dosahování

Více

Bereme hodně nebo málo? Jak vysoká je průměrná čistá mzda ve světě?

Bereme hodně nebo málo? Jak vysoká je průměrná čistá mzda ve světě? https://www.finance.cz/510197- cista- mzda- oecd/ Bereme hodně nebo málo? Jak vysoká je průměrná čistá mzda ve světě? 04.06.2018 Petr Gola, Finance.cz Z hrubé mzdy je zaměstnanci jeho zaměstnavatelem sraženo

Více

Jak nakupovat na e-shopu BIOMAC?

Jak nakupovat na e-shopu BIOMAC? Jak nakupovat na e-shopu BIOMAC? E-shop s ekopalivy BIOMAC najdete na adrese https://eshop.biomac.cz 1 REGISTRACE/PŘIHLÁŠENÍ ZÁKAZNÍKA Máte dvě možnosti nákupu 1. Registrovaný zákazník Díky registraci

Více

STATISTIKY CESTOVNÍHO RUCHU JIŽNÍ ČECHY 2007

STATISTIKY CESTOVNÍHO RUCHU JIŽNÍ ČECHY 2007 2007 Jihočeská centrála cestovního ruchu Jírovcova 1, P.O.Box 80 CZ 370 21 České Budějovice Telefon: +420 386 358 727 9 Fax: +420 386 358 728 E mail: info@jccr.cz WWW: www.jccr.cz Zpracoval: Jakub KADLEČEK

Více

Služba UPS World Ease. Zkracování dodavatelského řetězce za účelem optimalizace mezinárodní distribuce

Služba UPS World Ease. Zkracování dodavatelského řetězce za účelem optimalizace mezinárodní distribuce Služba UPS Zkracování dodavatelského řetězce za účelem optimalizace mezinárodní distribuce Agenda Co je služba? Výhody služby Příklad úspor v rámci služby Kvalifikátory pro službu Země podporující službu

Více

II. Veřejně dostupné služby v mobilních sítích elektronických komunikací

II. Veřejně dostupné služby v mobilních sítích elektronických komunikací II. Veřejně dostupné služby v mobilních sítích elektronických komunikací Plán určen pro stanice podnikové/ bytové/ Nabito 350 Měrná jednotka Cena včetně DPH [Kč] 1 Připojení k síti (zřízení, aktivace)

Více

Vzhled a popis hlavních funkcí systému SMSbrána.cz

Vzhled a popis hlavních funkcí systému SMSbrána.cz Vzhled a popis hlavních funkcí systému SMSbrána.cz www.smsbrana.cz Hlavní stránka a přihlášení do systému 4 Neogenia s.r.o. +420 5 9 260 info@smsbrana.cz www.neogenia.cz Odesílač SMS Nejdůležitější část

Více

Plánovaná zdravotní péče v Evropě pro občany lothianského regionu

Plánovaná zdravotní péče v Evropě pro občany lothianského regionu Plánovaná zdravotní péče v Evropě pro občany lothianského regionu Úvod Tento leták vysvětluje, na jakou finanční náhradu můžete mít nárok, jestliže máte trvalé bydliště v lothianském regionu (správní oblasti

Více

PRŮVODCE PRO POUŽÍVÁNÍ ELEKTRONICKÝCH PLATEB

PRŮVODCE PRO POUŽÍVÁNÍ ELEKTRONICKÝCH PLATEB PRŮVODCE PRO POUŽÍVÁNÍ ELEKTRONICKÝCH PLATEB Nejdůležitější funkce Co je epayments ewallet? Jak používat zůstatek na kartě? 1 PRŮVODCE PRO POUŽÍVÁNÍ ELEKTRONICKÝCH PLATEB Po úspěšné registraci do elektronických

Více

Pravidla pro používání Rezervačního Systému a Pravidla pro provádění rezervací

Pravidla pro používání Rezervačního Systému a Pravidla pro provádění rezervací Pravidla pro používání Rezervačního Systému a Pravidla pro provádění rezervací Obsah 1. Pravidla používání Rezervačního systému...2 1.1. Registrace do RS...2 1.1.1. Registrace klubových členů...2 1.1.2.

Více

Výsledky mezinárodního výzkumu OECD PISA 2009

Výsledky mezinárodního výzkumu OECD PISA 2009 Výsledky mezinárodního výzkumu OECD PISA 2009 Programme for International Student Assessment mezinárodní projekt OECD měření výsledků vzdělávání čtenářská, matematická a přírodovědná gramotnost 15letí

Více

Možnosti přístupu do e-shopu YL

Možnosti přístupu do e-shopu YL Jak nakupovat produkty Young Living Veškeré produkty se jednoduše nakupují přes e-shop na originálních stránkách Young Living https://www.youngliving.org/cz/vologin.asp Pro přístup do e-shopu (tzv. virtuální

Více

Šperky zasílám pojištěné jako cenné psaní, poštovné obsahuje i balné a dárkovou krabičku.

Šperky zasílám pojištěné jako cenné psaní, poštovné obsahuje i balné a dárkovou krabičku. DODACÍ PODMÍNKY : PLATBA A DOPRAVA : Šperky zasílám pojištěné jako cenné psaní, poštovné obsahuje i balné a dárkovou krabičku. Platba předem na účet - zaslání zboží po připsání částky (obvykle do 2 až

Více

Volejte. a posílejte SMS z ciziny jako z domova 3,90 Kč

Volejte. a posílejte SMS z ciziny jako z domova 3,90 Kč Volejte a posílejte SMS z ciziny jako z domova 3,90 Kč Obsah O 2 Roaming... 3 Volání bez hranic... 4 7 O 2 Eurotarif... 8 11 Tipy pro volání v zahraničí...12 13 Datový roaming... 14 19 Užitečná čísla pro

Více

Představujeme vám nový objednávkový a platební systém

Představujeme vám nový objednávkový a platební systém Představujeme vám nový objednávkový a platební systém Snažili jsme se udělat objednávání co nejjednodušší a zároveň dodat informace o veškerém dění okolo vašich dětí a našich obědů. Snažíme se vše usnadnit

Více

Obsah. O 2 Roaming používejte svůj telefon ve více než 188 zemích světa

Obsah. O 2 Roaming používejte svůj telefon ve více než 188 zemích světa Obsah O 2 Roaming... 3 Volání bez hranic... 4 7 O 2 Eurotarif... 8 11 Tipy pro volání v zahraničí...12 13 Datový roaming... 14 19 Užitečná čísla pro volání ze zahraničí... 20 Vlastní nastavení služby hlasového

Více

Nejčastější dotazy pro zákazníky

Nejčastější dotazy pro zákazníky Důležité aktualizace k plánům údržby Nejčastější dotazy pro zákazníky Tento dokument odpovídá na nejčastější dotazy ohledně nadcházejících změn v plánu údržby, ke kterým dojde v rámci přechodu na nový

Více

Zjišťování u cestovních agentur a cestovních kanceláří

Zjišťování u cestovních agentur a cestovních kanceláří Schváleno ČSÚ pro MMR ČR ČV 125/13 ze dne 2610 2012 Zjišťování u cestovních agentur a cestovních kanceláří Dotazník je součástí Programu statistických zjišťování na rok 2013 Podle zákona č 89/1995 Sb,

Více

Všeobecné poznámky. A. Ustanovení úmluv sociálního zabezpečení zůstávající v platnosti bez ohledu na článek 6 Nařízení. (Článek 7 (2) (c) Nařízení.

Všeobecné poznámky. A. Ustanovení úmluv sociálního zabezpečení zůstávající v platnosti bez ohledu na článek 6 Nařízení. (Článek 7 (2) (c) Nařízení. PŘÍLOHA III USTANOVENÍ ÚMLUV O SOCIÁLNÍM ZABEZPEČENÍ, která zůstávají v platnosti bez ohledu na článek 6 Nařízení - ustanovení úmluv o sociálním zabezpečení nevztahující se na všechny osoby, na něž se

Více

SIPO. Proč platit přes SIPO. Jak si SIPO pořídit. SIPO lze platit následujícími způsoby:

SIPO. Proč platit přes SIPO. Jak si SIPO pořídit. SIPO lze platit následujícími způsoby: SIPO Proč platit přes SIPO SIPO Vám umožní sdružit všechny pravidelné platby (voda, plyn, nájem, telefon, pojistné, předplatné novin atd.) do jediné platby. Každý měsíc samozřejmě dostáváte podrobný výpis

Více

Záruka mobility. e-vozy Volkswagen.

Záruka mobility. e-vozy Volkswagen. Záruka mobility. e-vozy Volkswagen. Asistence v tuzemsku bezplatná telefonní linka 800 123 000 nebo 261 104 363 Asistence v zahraničí +420 261 104 363 Záruka mobility pro nové čistě elektrické osobní vozy

Více

OBJEDNÁVÁNÍ PŘES MYHERBALIFE.COM ČESKÁ REPUBLIKA,

OBJEDNÁVÁNÍ PŘES MYHERBALIFE.COM ČESKÁ REPUBLIKA, Chcete-li zobrazit odpověď, klikněte na kteroukoli z často kladených otázek uvedených níže. Pokud nemůžete odpověď na Vaši otázku najít, kontaktujte prosím tým Členské podpory na telefonu 235 090 252 od

Více

NÁVOD NA ON-LINE objednávky parapetních desek přes web WWW.BOPAL.EU BOPAL window and door accessories, s.r.o

NÁVOD NA ON-LINE objednávky parapetních desek přes web WWW.BOPAL.EU BOPAL window and door accessories, s.r.o NÁVOD NA ON-LINE objednávky parapetních desek přes web WWW.BOPAL.EU BOPAL window and door accessories, s.r.o Veškerý nabízený sortiment parapetních desek a příslušenství objednáte jednoduše a rychle přes

Více

Podmínky služeb. Podmínky služby přenositelnost telefonních čísel (platí od 1. 9. 2013) 1. Úvodní ustanovení. (dále jen "Podmínky přenositelnosti")

Podmínky služeb. Podmínky služby přenositelnost telefonních čísel (platí od 1. 9. 2013) 1. Úvodní ustanovení. (dále jen Podmínky přenositelnosti) Podmínky služeb Podmínky služby přenositelnost telefonních čísel (platí od 1. 9. 2013) (dále jen "Podmínky přenositelnosti") 1. Úvodní ustanovení 1. Úvodní ustanovení 1.1 Tyto Podmínky přenositelnosti

Více

VŠECHNY NÍŽE UVEDENÉ CENY JSOU BEZ 21 % DPH.

VŠECHNY NÍŽE UVEDENÉ CENY JSOU BEZ 21 % DPH. VŠECHNY NÍŽE UVEDENÉ CENY JSOU BEZ 21 % DPH. Mobilní hlasové služby (národní volání) Ceník tarifů Profi na míru 1 Profi na míru 3 + 400 MB Profi na míru 5 + 1,5 GB Měsíční paušál 1.00 179.00 219.00 Volné

Více

SAZEBNÍK PRO C-KLIENTY

SAZEBNÍK PRO C-KLIENTY SAZEBNÍK PRO C-KLIENTY A. Obchodní poplatky 1. Burzovní Obchody na BCPP objem 1 100 000 Kč 0,90 % z objemu, min. 100 Kč 100 001 1 000 000 Kč 600 Kč + 0,30 % z objemu 1 000 001 2 000 000 Kč 1 900 Kč + 0,17

Více

KOMPENZAČNÍ PLÁN PRODEJE BROŽURA

KOMPENZAČNÍ PLÁN PRODEJE BROŽURA KOMPENZAČNÍ PLÁN PRODEJE BROŽURA Nu Skin je ROZDÍLEM. PROKAZATELNÝM. Díky partnerství s vámi se i nadále považujeme za skutečně vůdčí společnost v globální kompenzaci. Naše vize je naprosto jasná Stát

Více

Marie Sedláčková - OBCHODNÍ PODMÍNKY platné k: , 6:39

Marie Sedláčková - OBCHODNÍ PODMÍNKY platné k: , 6:39 OBCHODNÍ PODMÍNKY Děkujeme za návštěvu a projevený zájem o náš e-shop, před nákupem si přečtěte pozorně obchodní podmínky. UPOZORNĚNÍ: Každá objednávka je závazná (Občanský zákoník 544-545, zákon č. 40/1964

Více

Jak zadat zahraniční platbu

Jak zadat zahraniční platbu Jak zadat zahraniční platbu Obsah Zahraniční příkaz... 3 Obecně k zahraničnímu příkazu... 3 Zadání zahraničního příkazu... 3 SEPA/Europlatba... 6 Obecně k SEPA platbě... 6 Obecně k Europlatbě... 6 Zadání

Více

Aplikace. Uživatelská příručka Android, iphone

Aplikace. Uživatelská příručka Android, iphone Aplikace Uživatelská příručka Android, iphone Dopravní podnik města Hradce Králové, a.s. 2017 1 Aplikace HopOn přináší inovativní a univerzální přístup k nákupu jízdenek a funguje na Android a iphone mobilních

Více

Pravidla pro používání Rezervačního systému a správa rezervací

Pravidla pro používání Rezervačního systému a správa rezervací Pravidla pro používání Rezervačního systému a správa rezervací Obsah 1. Pravidla používání Rezervačního systému... 2 1.1. Registrace do RS... 2 1.1.1. Registrace klubových členů... 2 1.1.2. Registrace

Více

Obchodní podmínky. pro nákup v internetovém obchodě www.dub.cz. Zápis: živnostenský rejstřík vedený Úřadem městské části Praha 1.

Obchodní podmínky. pro nákup v internetovém obchodě www.dub.cz. Zápis: živnostenský rejstřík vedený Úřadem městské části Praha 1. Obchodní podmínky pro nákup v internetovém obchodě www.dub.cz. Kontaktní údaje prodávajícího: Prodávající: Tomáš Pfeiffer Sídlo: Soukenická 21, 110 00 Praha 1. IČ: 12609498, DIČ: CZ530830166. Zápis: živnostenský

Více

Ceník tarifů T 30 T 30 HIT T 80 T 80 HIT. Měsíční paušál 49.00 49.00 149.00 149.00. Cena volné jednotky 0,33 0,33 0,33 0,33

Ceník tarifů T 30 T 30 HIT T 80 T 80 HIT. Měsíční paušál 49.00 49.00 149.00 149.00. Cena volné jednotky 0,33 0,33 0,33 0,33 Hlasové služby Tarify T30 / T80 / T160 / T300 včetně HIT T 30 T 30 HIT T 80 T 80 HIT Měsíční paušál 49.00 49.00 149.00 149.00 Cena volné jednotky 0,33 0,33 0,33 0,33 Volné minuty 50 50 150 150 Extra volné

Více

Přístup lidí s mentálním postižením k právu a spravedlnosti

Přístup lidí s mentálním postižením k právu a spravedlnosti Vaše občanská práva Přístup lidí s mentálním postižením k právu a spravedlnosti Inclusion Europe Zpráva Inclusion Europe společně se svými 49 členskými organizacemi v 36 zemích usiluje o odstranění diskrimance

Více

Často kladené otázky ohledně výpisu královských bodů

Často kladené otázky ohledně výpisu královských bodů Výpis královských bodů Vám nabízí níže uvedené informace, které mají význam pro Vaše podnikání Herbalife. Část 1 Část 2 Celkový čistý zisk / Souhrn plateb Zabezpečí Vám možnost rychle se přesvědčit o Vašich

Více

Obchodní podmínky obchodu MYUNICARD

Obchodní podmínky obchodu MYUNICARD Obchodní podmínky obchodu MYUNICARD I. Úvodní ustanovení 1. Tyto obchodní podmínky upravují vztah mezi společností mobile2card a.s., IČ 24301761, se sídlem Hanusova 353/12, 140 00 Praha 4 Michle, zapsanou

Více

Musím se zaregistrovat, abych mohl(a) platit pomocí Platební brány?

Musím se zaregistrovat, abych mohl(a) platit pomocí Platební brány? PLATEBNÍ BRÁNA ČASTO KLADENÉ DOTAZY - FAQ Co je to Platební brána? Platební brána je jednoduchá a bezpečná platební metoda. Platební brána umožňuje realizovat on-line platby za zboží a služby pomocí internetového

Více

ZÁKLADNÍ CENÍK. K ceně přepravy se připočítává mýto ve výši 0,50 Kč/kg a aktuální palivový příplatek

ZÁKLADNÍ CENÍK. K ceně přepravy se připočítává mýto ve výši 0,50 Kč/kg a aktuální palivový příplatek ZÁKLADNÍ CENÍK Zásilka do 1kg 5kg 10kg 15kg 20kg 25kg 30kg 40kg 50kg BE BELGIE 445 700 720 760 830 860 890 1050 1120 2-3 dny BG BULHARSKO 520 915 1485 2050 2620 3200 3745 4900 6090 4-5 dnů DK DÁNSKO 445

Více

Program Expedia Traveler Preference: Správa rezervací a plateb

Program Expedia Traveler Preference: Správa rezervací a plateb Program Traveler Preference: Správa rezervací a plateb 1 2 3 Pro rezervace typu i obdržíte oznámení o rezervaci Rezervaci typu nebo potvrdíte na extranetu Extranet Postupujte dle procesu platby a fakturace

Více

Sazebník pro Smlouvu o obstarávání koupě nebo prodeje n prodeje investičních nástrojů

Sazebník pro Smlouvu o obstarávání koupě nebo prodeje n prodeje investičních nástrojů A. Obchodní poplatky 1. Burzovní Obchody na BCPP Objem 1 100 000 Kč 0,90 % z objemu, min. 100 Kč 100 001 1 000 000 Kč 600 Kč + 0,30 % z objemu 1 000 001 2 000 000 Kč 1 900 Kč + 0,17 % z objemu 2 000 001

Více

Způsoby platby Publikováno z Customer Monitor (

Způsoby platby Publikováno z Customer Monitor ( Úvodní informace Jak jsou zpoplatněny jednotlivé služby Kredit a Online platby Fakturační režim Samostatný CM Server, trvalá licence Úvodní informace Ke konci testovacího provozu vás systém Customer Monitor

Více

CENOVÁ NABÍDKA PRO PŘEPRAVU ZÁSILEK. Nabídka číslo: NA XX-xxx-1 Společnost s. r. o.

CENOVÁ NABÍDKA PRO PŘEPRAVU ZÁSILEK. Nabídka číslo: NA XX-xxx-1 Společnost s. r. o. CENOVÁ NABÍDKA PRO PŘEPRAVU ZÁSILEK Nabídka číslo: NA XX-xxx-1 Společnost s. r. o. PŘEPRAVA ZÁSILEK V ČR Expresní doručení zásilek v pracovní dny na všechny adresy v ČR do 24 hodin od převzetí zboží. do

Více

Obchodní podmínky a reklamační řád

Obchodní podmínky a reklamační řád Obchodní podmínky a reklamační řád 1) OBECNÁ USTANOVENÍ A VYMEZENÍ POJMŮ Tyto obchodní podmínky platí pro poskytování služeb a prodej zboží na internetovém portálu www.cstzb.cz. Podmínky blíže vymezují

Více

Všeobecné obchodní podmínky pro nákup na internetovém obchodě www.alkoelektro.cz

Všeobecné obchodní podmínky pro nákup na internetovém obchodě www.alkoelektro.cz Všeobecné obchodní podmínky pro nákup na internetovém obchodě www.alkoelektro.cz 1. Základní údaje Dodavatel Vladimír Horák, Jarní 5715, 430 04 Chomutov. Dodavatel je plátcem DPH. Telefon: +420 777 220

Více

Zapsán u MÚ (OŽÚ) v Soběslavi pod ev. č.: 330805-85187, 330805-85457 a MS/00034/2010/02/ŽÚ/Vá

Zapsán u MÚ (OŽÚ) v Soběslavi pod ev. č.: 330805-85187, 330805-85457 a MS/00034/2010/02/ŽÚ/Vá Kontakty Zde naleznete informace o tom, kdo Vámi oblíbené hity nabízí, kde sídlí a kde si můžete vybrané zboží osobně vyzvednout. Na níže uvedené kontakty můžete směřovat jakékoliv dotazy, připomínky,

Více

Podmínky služby přenositelnost telefonních čísel

Podmínky služby přenositelnost telefonních čísel Podmínky služby přenositelnost telefonních čísel Platnost od 1.9.2013 TeleUspory s.r.o. Římská 103/12, 120 00 Praha 2 www.uspory.cz Zapsaná v oddíle C, vložce 178856 obchodního rejstříku vedená u Městského

Více

Naléhavé bezpečnostní upozornění

Naléhavé bezpečnostní upozornění Naléhavé bezpečnostní upozornění Předmět: Upozornění týkající se bezpečného používání produktu Lůžka Dynamis a Gerialit vyrobená v období od října 1995 do června 2001 s elektrickým systémem DEWERT (nevztahuje

Více

Všeobecné obchodní podmínky užívání portálu Multikanálového odbavovacího systému platné od

Všeobecné obchodní podmínky užívání portálu Multikanálového odbavovacího systému platné od Všeobecné obchodní podmínky užívání portálu Multikanálového odbavovacího systému platné od 27. 8. 2018 1. Obecná ustanovení a vybrané pojmy Společnost Operátor ICT, a.s., Dělnická 213/12, 170 00 Praha

Více

Bližší informace o investičních službách. Korporátní akce

Bližší informace o investičních službách. Korporátní akce Bližší informace o investičních službách Korporátní akce Úvod V oddílu Bližší informace o investičních službách společnost DEGIRO detailně popisuje podmínky smluv, které s vámi společnost DEGIRO uzavřela

Více

Ceny zboží si může zákazník ověřit u jednotlivých položek zboží. Ceny dopravy a dalších poplatků může ověřit na stránce Doprava a platba.

Ceny zboží si může zákazník ověřit u jednotlivých položek zboží. Ceny dopravy a dalších poplatků může ověřit na stránce Doprava a platba. 1. Základní údaje Dodavatel USB Media, spol. s r.o. se sídlem Nádražní 349/3, 152 00 Praha 5. Dodavatel je plátcem DPH. IČ: 24115131 DIČ: CZ24115131 (dále jen "dodavatel") 2. Objednávka zboží Seznam zboží

Více

Nesmeky Everyday a Lt. Industrial velikost S - M. Nesmeky All Purpose velikost S. Nesmeky All Purpose velikost M

Nesmeky Everyday a Lt. Industrial velikost S - M. Nesmeky All Purpose velikost S. Nesmeky All Purpose velikost M Jaký typ nesmeků je pro mě nejvhodnější? používá každý k jiným účelům. Připravili jsme pro vás přehledné srovnání jednotlivých nesmeků DueNorth tak, abyste si mohli vybrat ty správné nesmeky pro Vaše využití.

Více

Hromadné licence společnosti Adobe

Hromadné licence společnosti Adobe Hromadné licence společnosti Adobe Konzole pro správu zákazníků programu VIP Příručka pro uživatele programu Value Incentive Plan (VIP) Verze 2.5 20. listopadu 2013 Obsah Co je Konzole pro správu pro zákazníky

Více

SAZEBNÍK PRO C-KLIENTY

SAZEBNÍK PRO C-KLIENTY SAZEBNÍK PRO C-KLIENTY A. Obchodní poplatky tuzemský trh 1. Burzovní Obchody s akciemi a ostatními majetkovými Cennými papíry (mimo systém SPAD a blokové Obchody) Objem 1 25 000 Kč 1,00 % z objemu, min.

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky Účinné od 1. 4. 2015 Tyto Všeobecné obchodní podmínky (dále jen podmínky ) upravují vztahy vznikající mezi poskytovatelem a objednavatelem při objednávání a poskytování vzdělávacích

Více

Ceník a sazebník pro klienty TeleUspory s.r.o.

Ceník a sazebník pro klienty TeleUspory s.r.o. Ceník a sazebník pro klienty TeleUspory s.r.o. Platnost od 1.7.2014 TeleUspory s.r.o. Římská 103/12, 120 00 Praha 2 www.uspory.cz Zapsaná v oddíle C, vložce 178856 obchodního rejstříku vedená u Městského

Více

Zjišťování u cestovních agentur a cestovních kanceláří

Zjišťování u cestovních agentur a cestovních kanceláří Zjišťování u cestovních agentur a cestovních kanceláří Schváleno ČSÚ pro MMR ČR ČV 125/13 ze dne 26.10. 2012 Dotazník je součástí Programu statistických zjišťování na rok 2013. Podle zákona č. 89/1995

Více

PRÁCE V ZAHRANIČÍ. Lukáš KUČERA. Střední odborná škola strojní a elektrotechnická Velešín

PRÁCE V ZAHRANIČÍ. Lukáš KUČERA. Střední odborná škola strojní a elektrotechnická Velešín PRÁCE V ZAHRANIČÍ Lukáš KUČERA Střední odborná škola strojní a elektrotechnická Velešín CO JE DŮLEŽITÉ SI UVĚDOMIT znalost jazyka je základním předpokladem pro práci v zahraničí je nutný pro komunikaci

Více

Zapsán u MÚ (OŽÚ) v Soběslavi pod ev. č.: , a MS/00034/2010/02/ŽÚ/Vá

Zapsán u MÚ (OŽÚ) v Soběslavi pod ev. č.: , a MS/00034/2010/02/ŽÚ/Vá Kontakty Zde naleznete informace o tom, kdo Vámi oblíbené hity nabízí, kde sídlí a kde si můžete vybrané zboží osobně vyzvednout. Na níže uvedené kontakty můžete směřovat jakékoliv dotazy, připomínky,

Více

KVALIFIKAČNÍ PODMÍNKY PROGRAMU ERASMUS PRO STUDIJNÍ POBYTY

KVALIFIKAČNÍ PODMÍNKY PROGRAMU ERASMUS PRO STUDIJNÍ POBYTY KVALIFIKAČNÍ PODMÍNKY PROGRAMU ERASMUS PRO STUDIJNÍ POBYTY Finanční prostředky určené na aktivitu mobilita studentů - studijní pobyty v rámci programu Erasmus budou použity v souladu s následujícími podmínkami.

Více

Při objednávce pouze jednoho kartonu (24 plechovek), zákazník hradí cenu dopravy na dobírku zásilkovou službou 89 Kč.

Při objednávce pouze jednoho kartonu (24 plechovek), zákazník hradí cenu dopravy na dobírku zásilkovou službou 89 Kč. Obchodní podmínky Základní údaje Dodavatel: Miluju kokos, s.r.o., Rybná 716/24, 11000, Praha 1 IČ: 02797844 DIČ: CZ02797844 (dále jen "dodavatel") Tel: +420 603370726 (cena hovoru je běžná dle tarifu Vašeho

Více

Plán příjmu z Dual Týmu: Často kladené dotazy FAQ

Plán příjmu z Dual Týmu: Často kladené dotazy FAQ Plán příjmu z Dual Týmu: Často kladené dotazy FAQ Obecné dotazy: O. Jak sledovat a spravovat moje provize u iwowwe? O. Kdykoli dojde k prodeji ve vaší struktuře, body objemu prodeje Dual Týmu budou nahromaděny

Více

JAK NA EVENTREG BRÁNA K ZÁŽITKOVÝM AKCÍM PRO CELOU RODINU

JAK NA EVENTREG BRÁNA K ZÁŽITKOVÝM AKCÍM PRO CELOU RODINU JAK NA EVENTREG BRÁNA K ZÁŽITKOVÝM AKCÍM PRO CELOU RODINU Registrační systém EventReg přináší výhody: 1 profil k přihlášení všech závodů Přihlášení kamarádů, kolegů a dětí Slevy Přehlednost A DALŠÍ OBSAH

Více

Obchodní podmínky pro nákup zboží v e-shopu www.humlmusic.cz

Obchodní podmínky pro nákup zboží v e-shopu www.humlmusic.cz Obchodní podmínky pro nákup zboží v e-shopu www.humlmusic.cz Prodávající: Václav Huml, Petýrkova 1956, Praha 4,14800 IČO: 62420691 DIČ: CZ6502091981, ŽL vydán Mú Praha 11 Č.jednací:3303/94/fyz Provozovna:

Více

Jak nejlépe využít kartu Exclusive

Jak nejlépe využít kartu Exclusive Podrobné informace o kartě Generali a programu Exclusive naleznete na www.rb.cz a www.exclusiveprogram.cz. Jak nejlépe využít kartu Exclusive Příručka pro členy programu Exclusive Příručka pro držitele

Více

Nejčastější dotazy pro zákazníky

Nejčastější dotazy pro zákazníky Důležité aktualizace k plánům údržby Nejčastější dotazy pro zákazníky Tento dokument odpovídá na nejčastější dotazy ohledně změn v plánu údržby, ke kterým dojde v rámci přechodu na jeden obchodní model.

Více

Jak velká je poptávka po gymnáziích? Aproč není vyšší?

Jak velká je poptávka po gymnáziích? Aproč není vyšší? Jak velká je poptávka po gymnáziích? Aproč není vyšší? Petr Matějů 1 Otázky Je růst podílu žáků ve školách poskytujících všeobecné vzdělání žádoucí? Jaká je aktuální poptávka po studiu na gymnáziích? Co

Více

Vysoké učení technické v Brně Koleje a menzy Kolejní 2, 612 00 Brno V Brně dne 14. 6. 2017 Rezervace ubytování pro studenty budoucích prvních ročníků Akademický rok 2017/18 Studenti budoucích prvních ročníků

Více

Vysoké učení technické v Brně Koleje a menzy Kolejní 2, Brno V Brně dne

Vysoké učení technické v Brně Koleje a menzy Kolejní 2, Brno V Brně dne Vysoké učení technické v Brně Koleje a menzy Kolejní 2, 612 00 Brno V Brně dne 21.8.2014 Informace k podávání žádostí o ubytování na kolejích VUT v Brně, výběru pokoje a podpisu smlouvy o ubytování pro

Více

Doplňkové informace o poplatku za TNV pro řidiče / provozovatele. Doplňkové informace o poplatku za TNV pro řidiče / provozovatele 1212

Doplňkové informace o poplatku za TNV pro řidiče / provozovatele. Doplňkové informace o poplatku za TNV pro řidiče / provozovatele 1212 Doplňkové informace o poplatku za TNV pro řidiče / provozovatele Doplňkové informace o poplatku za TNV pro řidiče / provozovatele 1212 CHARAKTERISTIKA POPLATKU ZA TNV 1. Co je silniční poplatek pro uživatele

Více

NÁVOD K POUŽITÍ PARTNERNET verze 3.0 stav duben 2013

NÁVOD K POUŽITÍ PARTNERNET verze 3.0 stav duben 2013 NÁVOD K POUŽITÍ PARTNERNET verze 3.0 stav duben 2013 OBSAH 1. VŠEOBECNÉ INFORMACE 3 2. PŘÍSTUPOVÁ DATA A UŽIVATELSKÉ JMÉNO 4 3. PŘEHLED 5 4. NÁHLEDY/VYHODNOCENÍ 6 5. ZMĚNA TRANSAKCÍ 10 6. PODPORA A ROLE

Více

Nejčastější dotazy pro zákazníky

Nejčastější dotazy pro zákazníky Důležité aktualizace k plánům údržby Nejčastější dotazy pro zákazníky Tento dokument odpovídá na nejčastější dotazy ohledně změn v plánu údržby, ke kterým dojde v rámci přechodu na jeden obchodní model.

Více

Povyšte telefonování na komunikaci Fayn ipbx

Povyšte telefonování na komunikaci Fayn ipbx Sbližujeme lidi, zkracujeme vzdálenosti. Povyšte telefonování na komunikaci Fayn ipbx Napojení na VoIP telefony a zařízení. Telefonování a obsluha přímo z PC. Telefonování a obsluha ústředny přes mobilní

Více

2) Přijetí a vyřízení objednávky, kupní smlouva

2) Přijetí a vyřízení objednávky, kupní smlouva Obchodní podmínky Provozovatel e-shopu A-Z toner Zbyněk Baránek Družstevní 917 Petřvald u Karviné 735 41 IČ: 47968826 DIČ: CZ7301275531 Odpovědná osoba a kontakt Zbyněk Baránek Tel: 604 579 312 E-mail:

Více

*+, -+. / 0( & -.7,7 8 (((!# / (' 9., /,.: (; #< # #$ (((!# / "

*+, -+. / 0( & -.7,7 8 (((!# / (' 9., /,.: (; #< # #$ (((!# / !"!#$ %" &' ( ) *+, -+. / 0(123! " ## $%%%& %' 45 6& -.7,7 8 (((!# / (' 9., /,.: (; #< # #$ (((!# / " * = < & ' ; '.: '. 9'= '= -+. > 8= '7 :' ' '.8 55, 5' 9'= '= -?7 +., '+.8 @ A:.. =. 0(1237 7 : :' @.

Více

FORMULÁŘ PRO STANDARDNÍ INFORMACE O SPOTŘEBITELSKÉM ÚVĚRU

FORMULÁŘ PRO STANDARDNÍ INFORMACE O SPOTŘEBITELSKÉM ÚVĚRU Příloha č. 6 k zákonu č. 45/ Sb. FORMULÁŘ PRO STANDARDNÍ INFORMACE O SPOTŘEBITELSKÉM ÚVĚRU. Údaje o věřiteli/zprostředkovateli spotřebitelského úvěru Věřitel Adresa Telefonní číslo (*) CreditPortal,a.s

Více

Záložka.cz - zobrazuje nabídku eshopu a knihkupců, kteří jsou do Záložky zapojeni. Záložka.cz umožňuje tedy dva způsoby nakupování:

Záložka.cz - zobrazuje nabídku eshopu a knihkupců, kteří jsou do Záložky zapojeni. Záložka.cz umožňuje tedy dva způsoby nakupování: Záložka.cz - zobrazuje nabídku eshopu a knihkupců, kteří jsou do Záložky zapojeni. Záložka.cz umožňuje tedy dva způsoby nakupování: 1. REZERVACE - uskutečněním rezervace, si zarezervujete nákup u knihkupce,

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI JEUNESSE GLOBAL. Jako nezávislý distributor, rozumím a souhlasím s následujícím:

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI JEUNESSE GLOBAL. Jako nezávislý distributor, rozumím a souhlasím s následujícím: VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI JEUNESSE GLOBAL Jako nezávislý distributor, rozumím a souhlasím s následujícím: 1. Jsem plnoletá a právně způsobilá osoba v souladu se zákony země mého bydliště.

Více

DEN DAŇOVÉ SVOBODY 2011. Aleš Rod Liberální institut 14. června 2011

DEN DAŇOVÉ SVOBODY 2011. Aleš Rod Liberální institut 14. června 2011 DEN DAŇOVÉ SVOBODY 2011 Aleš Rod Liberální institut 14. června 2011 15. ČERVNA 2011 DEN DAŇOVÉ SVOBODY LETOS OSLAVÍME VE STŘEDU 15. ČERVNA 2011. NA STÁT JSME PRACOVALI 165 DNÍ. 2 Den daňové svobody co

Více

Počet volných minut do ostatních sítí v ČR. Počet volných minut v síti Plus4U. +4U Bone** NE NE NE 0 0 Kč. +4U Raw NE NE NE 0 44 Kč

Počet volných minut do ostatních sítí v ČR. Počet volných minut v síti Plus4U. +4U Bone** NE NE NE 0 0 Kč. +4U Raw NE NE NE 0 44 Kč Ceník Všechny uvedené ceny jsou s DPH. Tento ceník je platný od 1. července 2018. Ceník platný do 30. června 2018 naleznete zde. Tarify volání Tarifikace 60+1 tarifu není účtována poměrně Tarif Volání

Více

Zboží Předmětem obchodní smlouvy je informační produkt ebook. Všechny ebooky, jejich popis a cenu naleznete na www.jaknabolesthlavy.cz.

Zboží Předmětem obchodní smlouvy je informační produkt ebook. Všechny ebooky, jejich popis a cenu naleznete na www.jaknabolesthlavy.cz. Obchodní podmínky Firma a fakturační adresa MUDr. Miroslava Muchová Gruzínská 515/9 625 00 Brno Česká republika IČ: 02991128 Číslo účtu: 2200596290/2010 FIO banka V případě registrace a nákupu na těchto

Více

Dokumentace. k modulu. podnikový informační systém (ERP) Mezinárodní DPH. Přiznání a závěrka DPH při registraci v zahraničí

Dokumentace. k modulu. podnikový informační systém (ERP) Mezinárodní DPH. Přiznání a závěrka DPH při registraci v zahraničí Dokumentace k modulu podnikový informační systém (ERP) Přiznání a závěrka DPH při registraci v zahraničí Co je DPH Daň z přidané hodnoty (DPH) je jedním z nejdůležitějších příjmů státního rozpočtu téměř

Více

Návod na vyplnění formuláře OZNÁMENÍ ZMĚNY POJISTNÉ SMLOUVY VISION (v případě dotazů kontaktujte svého pojišťovacího zprostředkovatele

Návod na vyplnění formuláře OZNÁMENÍ ZMĚNY POJISTNÉ SMLOUVY VISION (v případě dotazů kontaktujte svého pojišťovacího zprostředkovatele Návod na vyplnění formuláře OZNÁMENÍ ZMĚNY POJISTNÉ SMLOUVY VISION (v případě dotazů kontaktujte svého pojišťovacího zprostředkovatele nebo zavolejte nebo infolinku Zelenou klientského linku: 800 servisu

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky Good Memory, s.r.o. IČ: 07228295 Na Výspě 1823/62, 147 00 Praha 4 - Braník (dále v textu jako Dodavatel ) čl. I. Úvodní ustanovení 1.1. Všeobecné obchodní podmínky (dále jen

Více

KONFIGURACE SIM KARTY VODAFONE V MIB. Návod Úvod Vložení SIM karty do LTE Konfigurace SIM karty v MIB

KONFIGURACE SIM KARTY VODAFONE V MIB. Návod Úvod Vložení SIM karty do LTE Konfigurace SIM karty v MIB KONFIGURACE SIM KARTY VODAFONE V MIB Návod Úvod Vložení SIM karty do LTE Konfigurace SIM karty v MIB ÚVOD Abychom našim zákazníkům poskytli co nejlepší zkušenosti se službami ŠKODA Connect již od předání

Více

firemní volání & telekomunikace

firemní volání & telekomunikace firemní volání & telekomunikace Ulehčíme Vám to! Virtuální ústředny FAYN Přizpůsobíme se Vám! Individuální tarify FAYN Odstraníme bariéry! Zelené linky 800 FAYN Přiblížíme Vás světu! Zahraniční čísla FAYN

Více

Budoucnost platebních transakcí. Marcel Gajdoš Senior Relationship Manager Visa Europe 20/9/2011

Budoucnost platebních transakcí. Marcel Gajdoš Senior Relationship Manager Visa Europe 20/9/2011 Budoucnost platebních transakcí Marcel Gajdoš Senior Relationship Manager Visa Europe 20/9/2011 Agenda Aktuální statistiky a vývoj trhu v ČR Situace v ČR Zajímavosti ze světa a budoucnost Visa Europe -

Více

Skvělé nabídky k vaší Visa kartě při cestách do Kanady

Skvělé nabídky k vaší Visa kartě při cestách do Kanady Skvělé nabídky k vaší Visa kartě při cestách do Kanady Užívejte si snadné placení a skvělé cestovní benefity, jako jsou slevy na ubytování, pronájem aut, výlety a další atrakce. Insert Bank Logo Akceptována

Více