Prohlášení společnosti HORNBACH BAUMARKT CS spol. s r.o. o ochraně osobních údajů

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Prohlášení společnosti HORNBACH BAUMARKT CS spol. s r.o. o ochraně osobních údajů"

Transkript

1 Prohlášení společnosti HORNBACH BAUMARKT CS spol. s r.o. o ochraně osobních údajů Shromažďujeme a používáme Vaše osobní údaje výhradně v souladu s ustanoveními na ochranu osobních údajů České republiky. Jedná se zejména o ustanovení zákona o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb., v platném znění. Naši zaměstnanci a jiné osoby, které s námi spolupracují, jsou povinni provádět ochranu osobních údajů podle zákonných předpisů. V následujícím textu Vám poskytneme informace o způsobu, rozsahu a účelu shromažďování a používání osobních údajů. Toto poučení je k dispozici na naší webové stránce, můžete se k němu kdykoliv vrátit. Kdo zpracovává Vaše údaje? Správcem osobních údajů je společnost HORNBACH BAUMARKT CS spol. s r.o., se sídlem Praha 9 - Horní Počernice, Chlumecká 2398, PSČ 19300, IČ Jaká jsou Vaše práva a kde je můžete uplatnit? 1) Právo odvolat souhlas Máte právo s účinky do budoucna kdykoliv odvolat svůj již udělený souhlas se shromažďováním a zpracováním osobních údajů. 2) Právo na informace Máte právo požadovat informace o údajích uložených k Vaší osobě nebo k Vašemu pseudonymu. Na základě Vašeho požadavku Vám může být informace sdělena i elektronicky. 3) Právo na vymazání, zablokování nebo opravu, právo kontaktovat Máte právo na vysvětlení, pokud se domníváte, že správce nebo zpracovatel provádí zpracování Vašich osobních údajů v rozporu se zákonem nebo v rozporu s ochranou Vašeho soukromého a osobního života zejména jsou-li osobní údaje nepřesné s ohledem na účel jejich zpracování. Máte právo požadovat, aby byly Vaše uložené osobní údaje vymazány, zablokovány nebo opraveny, pokud jsou zpracovávány v rozporu se zákonem nebo v rozporu s ochranou Vašeho soukromého a osobního života. Pokud by podle zákonných předpisů nebylo vymazání přípustné, budou Vaše údaje zablokovány tak, aby byly přístupné jen z důvodů stanovených kogentními zákonnými předpisy. V případě, že se domníváte, že jsou Vaše práva, porušována, můžete se obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů 4) Kontaktní místa K uplatňování svých výše uvedených práv na odvolání souhlasu, na informace, na vymazání, zablokování a opravu Vašich údajů se, prosím, obraťte poštou na adresu HORNBACH BAUMARKT CS spol. s r.o., se sídlem Praha 9 - Horní Počernice, Chlumecká 2398, PSČ nebo em na adresu onlineshop@hornbach.cz. Uplatnění Vašich výše uvedených práv je pro Vás zdarma, pokud zákon pro ochranu osobních údajů nestanoví něco jiného.

2 Jaké údaje o Vás HORNBACH shromažďuje? 1) Shromažďování a používání nepersonalizovaných (anonymních) údajů pro vnitřní a statistické účely Váš internetový prohlížeč odesílá při přístupu na naši webovou stránku automaticky údaje na náš server (např. datum a čas přístupu, URL (adresu) odkazující webové stránky, zobrazený soubor, množství odeslaných dat, typ prohlížeče a jeho verzi, operační systém, IP adresu). Pokud při užívání naší webové stránky nezadáte žádné údaje, získá naše webová stránka údaje v anonymní podobě. 2) Shromažďování a užívání osobních údajů Údaje pro plnění smlouvy Osobní údaje (tj. jméno, adresa, ová adresa) budeme shromažďovat a používat jen pokud tyto údaje zadáte na naší webové stránce do vstupního pole nebo nám je zašlete em. Uložené osobní údaje budou použity k plnění smlouvy a zpracování Vašeho dotazu. Po úplném splnění smlouvy a úplném uhrazení kupní ceny budou Vaše údaje ukládány s ohledem na daňové a obchodněprávní archivační lhůty, po uplynutí těchto lhůt budou vymazány. To neplatí, pokud jste výslovně souhlasili s dalším použitím svých údajů. Údaje pro newsletter servis Při přihlášení do našeho newsletter-servisu budou Vaše údaje (tj. ová adresa) společností HORNBACH použity pro marketingové účely. Použití údajů končí Vaším odhlášením z newsletter-servisu. Odhlášení z newsletterservisu můžete provést kdykoliv, a to buď prostřednictvím zprávy zaslané na adresu onlineshop@hornbach.cz nebo prostřednictvím internetového odkazu, který je obsažen v newsletteru a slouží k tomuto účelu. Údaje pro zákaznický účet Při zřízení zákaznického účtu prostřednictvím funkce registrace zákazníka budou Vaše údaje (tj. jméno, příjmení, fakturační adresa, dodací adresa, ová adresa.) trvale uloženy v zákaznické databázi společnosti HORNBACH. Můžete kdykoliv požadovat vymazání zákaznických údajů a svého zákaznického účtu. Bližší informace k tomuto tématu naleznete v sekci Jaká máte práva a kde je můžete uplatnit?. Pokud jste při zřízení zákaznického účtu poskytli souhlas se zasíláním reklamních informací, použije společnost HORNBACH Vámi zadané údaje pro marketingové účely. Tento souhlas je dobrovolný a můžete jej s účinky do budoucna kdykoliv odvolat. Zákaznické hodnocení Společnost Hornbach Vám nabízí možnost zadat vlastní hodnocení výrobků nabízených na webové stránce (zákaznické hodnocení). Vaše zákaznické hodnocení bude zveřejněno anonymně popř. pod jménem, které zadáte za tímto účelem do formulářového pole (popř. nickname). Pro zadání zákaznického hodnocení je navíc nutné, abyste uvedli platnou ovou adresu. Tato ová adresa slouží výhradně k navázání kontaktu v případě dotazů k Vašemu hodnocení. Tato ová adresa nebude zveřejněna ani předána třetím osobám.

3 Pokud jste si zaregistrovali u společnosti HORNBACH zákaznický účet, máte možnost kdykoliv smazat hodnocení ve svém zákaznickém účtu. K tomu je nutné, abyste se před zadáním hodnocení přihlásili do svého zákaznického účtu. Zákaznické hodnocení může být zveřejněno ve všech e-shopech koncernu HORNBACH. 3) Geolokalizace Prostřednictvím geolokalizace je na základě IP adresy technicky možné ohraničit lokalitu, kde se nachází internetový uživatel. Abyste mohli bezprostředně vidět nabídky a výrobky prodejny HORNBACH, která je co nejblíže vašemu bydlišti, jsou získávány a používány údaje z Vaší IP adresy za účelem geolokalizace. Uložení IP adresy po skončení užívání se pro účely geolokalizace neprovádí. Ve kterých případech mají třetí osoby přístup k Vašim údajům? 1) Předání za účelem plnění smlouvy Pokud to bude k provádění smlouvy s Vámi nutné, pověříme i jiné společnosti a jednotlivce plněním úkolů pro společnost HORNBACH. Příkladem zde může být pověření přepravních společností. Spolupracujeme s Geis CZ s.r.o., se sídlem Zemská 211, Ejpovice, IČO: ; s PPL CZ s.r.o., se sídlem K Borovému 99, Jažlovice Říčany, IČO: a s Českou poštou, s.p., se sídlem Politických vězňů 909/4, Praha 1, IČO: Pokud jste spolu s koupí požadovali i montáž, předáme Vaše údaje nutné k montáži příslušným montérům případně výrobní společnosti. Montáž je možné si objednat výhradně na prodejně HORNBACH nebo na zákaznické telefonické lince V rámci objednávky montáže obdržíte informace o montérovi/ výrobní společnosti, která montáž provede. Dále Vám nabízíme možnost sledování zásilky, díky níž si můžete kdykoliv ověřit stav své zásilky. Sledování zásilky poskytuje společnost EURO- LOG AG, Am Soeldnermoos 17, D Hallbergmoos, Spolková republika Německo. Výše uvedení poskytovatelé služeb obdrží pouze přístup k takovým osobním informacím, které jsou nutné ke splnění příslušné činnosti. Těmto poskytovatelům služeb je zakázáno používat Vaše osobní informace k jiným účelům. Je-li to ze zákona nutné, budou s těmito poskytovateli služeb uzavřeny dohody na ochranu Vašich osobních údajů. 2) Předání za účelem realizace platby Předáváme Vaše platební údaje v rámci realizace plateb příslušné finanční instituci nebo příslušnému poskytovateli platebních služeb. V tomto ohledu spolupracujeme s Trust Pay, a.s. se sídlem Za kasárňou 1, Bratislava, Slovenská republika, IČO: , s Pay Pal Europe S.a r.l. et Cie, S.C.A., Boulevard Royal, 2449 Luxembourg, Lucembursko a s Computop Wirtschaftsinformatik GmbH, Schwarzenbergstr. 4, Bamberg, Spolková republika Německo.

4 Pokud jste se pro provedení nákupu přihlásil jako zaregistrovaný zákazník (tj. přihlášení do zákaznického účtu) a pokud budete platit on-line platební kartou, máte možnost uložit tento způsob platby i pro další nákupy (Aktivace služby Expresní platba ) a tak urychlit své budoucí nákupy. Poskytovatel platebních služeb uloží v tomto případě údaje o vámi zvolené platební kartě pro budoucí platby, takže nemusíte při dalším nákupu znovu zadávat číslo a typ karty, kód CVV2/CVC2 a platnost karty ani nebudete platbu kartou potvrzovat zadáním SMS od vaší banky (deaktivace 3D Secure). Službu Expresní platba můžete ve svém uživatelském účtu kdykoliv zrušit nebo změnit v části "Moje údaje". 3) Předání pro účely zasílání reklamních materiálů Pro zasílání reklamních materiálů společnosti HORNBACH předáváme Vaše údaje externímu poskytovateli služeb, kterým je společnost Mediaservis, s.r.o., IČ: , se sídlem Špitálská 885/2a, Praha 9 - Vysočany. Nepředáváme Vaše údaje třetím osobám za účelem externího reklamního použití. 4) Předání pro účely hodnocení internetového obchodu hornbach.cz Hornbach předává ovou adresu zákazníka použitou v rámci nákupu na stránkách internetového obchodu HORNBACH provozovateli portálu Heureka.cz (Heureka Shopping s.r.o., Karolinská 650/1, PRAHA 8 KARLÍN, IČ: ) za účelem generování a zasílání dotazníků spokojenosti s nákupem v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je internetový obchod hornbach.cz zapojen. Provozovatel portálu Heureka.cz je vůči společnosti HORNBACH v postavení zpracovatele osobních údajů ve smyslu 6 zák. č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. Zasílání ových adres se týká všech zákazníků, kteří nevyjádřili svůj nesouhlas se zasíláním obchodních sdělení ve smyslu 7 odst. 3 zák. č.480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti, a je prováděno po každém nákupu v internetovém obchodu HORNBACH. Provozovatel portálu Heureka.cz je oprávněn předanou ovou adresu použít výhradně za účelem vygenerování a zaslání dotazníku spokojenosti, ve smyslu Podmínek programu Ověřeno zákazníky dostupných na adrese portálu Heureka.cz předané ové adresy uchovává po dobu, po kterou je společnost HORNBACH zařazena do programu Ověřeno zákazníky, ne však déle než do doby, kdy zákazník vyjádří svůj nesouhlas se zasíláním obchodních sdělení vůči společnosti HORNBACH nebo přímo vůči provozovateli portálu Heureka.cz, k čemuž je mu poskytnuta možnost v každém jednotlivém dotazníku. 5) Předání veřejným orgánům, popř. na základě soudního příkazu Na základě nařízení příslušných orgánů jsme povinni v jednotlivých případech poskytnout informace o zpracovávaných osobních údajích, např. pokud je to nutné z důvodu trestního stíhání. 6) Sociální pluginy Abychom ochránili Vaše soukromí při návštěvě našich webových stránek, nepoužívají naše webové stránky sociální pluginy poskytovatelů sociálních sítí. Zakomponovali jsme do našich webových stránek pouze grafické odkazy na poskytovatele sociálních sítí (např. Tím nemá Váš prohlížeč možnost vytvořit přímé spojení se serverem poskytovatelů sociálních sítí. Společnost HORNBACH nepřebírá odpovědnost za ochranu osobních údajů a procesy stránek, na které pouze odkazuje.

5 7) Webová analýza Abychom stále zlepšovali a optimalizovali obsah naší webové stránky a uživatelský komfort, používáme analytické technologie společnosti Webtrends Inc. s produktem Webtrends Analytics, společnosti Optimizely Inc. s produktem Optimizely, a společnosti Google Inc. s produktem AdWords Conversion Tracking. V této souvislosti se shromažďují a statisticky vyhodnocují session data (údaje o relaci) a údaje o interakcích návštěvníků webové stránky. Za tímto účelem se používají cookies. Session data (údaje o relaci) a údaje o interakcích se nikdy nezpracovávají v personalizované podobě, ale výhradně anonymně. Částečně se analytické údaje přenášejí na server příslušné analytické služby v členském státě EU nebo mimo EU (např. do USA) a tam jsou ukládány. Informace jsou případně přenášeny k třetím osobám, pokud je to ze zákona přípustné, nebo pokud takové třetí osoby zpracovávají údaje z pověření našeho poskytovatele služeb. Ani my ani služby analýzy webu nebudou propojovat údaje o Vaší IP adrese s jinými údaji, které jsme my nebo náš poskytovatel služeb uložili. Naše webová stránka používá následující analytické služby: Webtrends Analytics Naše webová stránka používá pro statistické účely a pro uspořádání našich webových nabídek orientovaných na uživatele službu analýzy webu Webtrends Analytics společnosti Webtrends Inc. se sídlem 555 SW Oak Street, Suite 300, Portland, OR , USA. Pokud nesouhlasíte se získáváním údajů a jejich ukládáním, můžete svůj nesouhlas kdykoliv vyslovit prostřednictvím následujícího OptOut linku s účinky do budoucna. Google Google Adwords Conversion Tracking používá cookies, které umožňují analýzu užívání webové stránky. Google použije tyto informace pro vyhodnocení Vašeho užívání webové stránky, pro sestavení reportů o aktivitách na webové stránce pro provozovatele webové stránky a pro poskytování dalších služeb spojených s užíváním webové stránky a internetu. Užíváním této webové stránky souhlasíte s tím, aby společnost Google Inc se sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA , USA zpracovávala výše uvedeným způsobem a k výše uvedeném účelu údaje, které o Vás získá. Pokud chcete ve svém prohlížeči deaktivovat Google Analytics, můžete si stáhnout odpovídající add-on zde: gaoptout?hl=de Optimizely Naše webová stránka používá službu analýzy webu Optimizely od společnosti Optimizely Inc., se sídlem 631 Howard Street, Suite 100, San Francisco, CA 94105, USA, která je používána pro A/B- a multivariate-tests. Pokud nesouhlasíte se zaznamenáváním údajů z interakce prostřednictvím této služby, můžete pro vyjádření nesouhlasu použít následující link

6 Jak je to s cookies? Cookies jsou malé textové soubory, které prohlížeč trvale ukládá do počítače a které slouží k tomu, aby byla prezentace na internetu celkově uživatelsky přívětivější, efektivnější a bezpečnější. Cookies Váš počítač nijak nepoškodí a neobsahují žádné viry. Můžete zabránit instalaci cookies příslušným nastavením softwaru svého prohlížeče. Naše online prezentace používá takové cookies. Použitými cookies nedochází k získávání žádných Vašich osobních údajů. Cookies ukládají zejména Vámi zvolené nastavení jako je například Vámi zvolená nejbližší prodejna HORNBACH, právě aktivní uživatelský účet, nákupní košík nebo nákupní seznam. Dále využíváme cookies ke statistickým účelům. Upozorňujeme Vás na to, že pokud deaktivujete instalaci cookies, nebudete případně moci využívat všechny funkce naší webové stránky. Co dělá HORNBACH pro bezpečnost údajů? Naše webová stránka a ostatní počítačové systémy jsou zabezpečeny technickými a organizačními opatřeními proti přístupu, změnám a zpracování Vašich údajů nepovolanými osobami, jakož i proti ztrátě a zničení. Se svými přístupovými údaji byste měli vždy nakládat jako s důvěrnými a zavřít okno prohlížeče poté, co ukončíte prohlížení naší webové stránky. V případě transferu osobních údajů používáme metodu šifrování. Přenos šifrovaných dat poznáte podle zobrazení uzavřeného symbolu, například klíče nebo zámku, v adresním řádku svého prohlížeče. V případě platby kreditní kartou se dotazem na bezpečností kód karty v rámci procesu objednávky používá další bezpečnostní prvek. Používáme 3 D-Secure Code. Bližší informace k této problematice naleznete zde. Máte ještě otázky? Pro všechny dotazy a poskytnutí informací k Vašim údajům nebo k ochraně osobních údajů ze strany společnosti HORNBACH BAUMARKT CS spol. s r.o., je Vám k dispozici naše zákaznické centrum na tel (Po-So ) nebo na u onlineshop@hornbach.cz. Stav prohlášení o ochraně osobních údajů: HORNBACH BAUMARKT CS spol. s r.o., se sídlem Praha 9 - Horní Počernice, Chlumecká 2398, PSČ 19300

Prohlášení společnosti HORNBACH BAUMARKT CS spol. s r.o. o ochraně osobních údajů

Prohlášení společnosti HORNBACH BAUMARKT CS spol. s r.o. o ochraně osobních údajů Prohlášení společnosti HORNBACH BAUMARKT CS spol. s r.o. o ochraně osobních údajů Shromažďujeme a používáme Vaše osobní údaje výhradně v souladu s ustanoveními na ochranu osobních údajů České republiky.

Více

Prohlášení společnosti HORNBACH BAUMARKT CS spol. s r.o. o ochraně osobních údajů

Prohlášení společnosti HORNBACH BAUMARKT CS spol. s r.o. o ochraně osobních údajů Prohlášení společnosti HORNBACH BAUMARKT CS spol. s r.o. o ochraně osobních údajů Dovolujeme si Vás níže informovat o zpracování Vašich osobních údajů. Vaše osobní údaje zpracováváme, v souladu s právními

Více

Prohlášení společnosti HORNBACH BAUMARKT CS spol. s r.o. o ochraně osobních údajů

Prohlášení společnosti HORNBACH BAUMARKT CS spol. s r.o. o ochraně osobních údajů Prohlášení společnosti HORNBACH BAUMARKT CS spol. s r.o. o ochraně osobních údajů Dovolujeme si Vás níže informovat o zpracování Vašich osobních údajů. Vaše osobní údaje zpracováváme, v souladu s právními

Více

Prohlášení firmy Ing. Vlastislav Dvořák (Elektro Dvořák) o ochraně osobních údajů

Prohlášení firmy Ing. Vlastislav Dvořák (Elektro Dvořák) o ochraně osobních údajů Prohlášení firmy Ing. Vlastislav Dvořák (Elektro Dvořák) o ochraně osobních údajů Dovolujeme si Vás níže informovat o zpracování Vašich osobních údajů. Vaše osobní údaje zpracováváme, v souladu s právními

Více

Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů Ochrana osobních údajů 1. Chaukiss s.r.o., se sídlem Rybná 716/24, Staré město, 110 00 Praha 1, identifikační číslo: 069 75 101, vedená u Městského soudu v Praze, (dále jen prodávající ) upravují v souladu

Více

Podmínky ochrany osobních údajů

Podmínky ochrany osobních údajů Podmínky ochrany osobních údajů www.dily-volvo.cz Vypracoval: Ing. Pavel Kučera poslední revize: 25.5.2018 Obsah 1. Podmínky ochrany osobních údajů... 1 1.1. Správce osobních údajů... 1 1.2. Osobní údaje...

Více

Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů Ochrana osobních údajů Informujeme Vás o zpracování Vašich osobních údajů Osobní údaje zpracováváme, v souladu s právními předpisy týkajícími se ochrany osobních údajů. Stěžejním právním předpisem je nařízení

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Vážíme si toho, že využíváte našich webových stránek www.ditipo.cz pro nákup produktů a využívání služeb, které Vám tímto způsobem nabízíme. V souvislosti s těmito činnostmi

Více

PODMÍNKY OCHRANY SOUKROMÍ XIXOIO První Krypto Bankovní Konference na Světě

PODMÍNKY OCHRANY SOUKROMÍ XIXOIO První Krypto Bankovní Konference na Světě PODMÍNKY OCHRANY SOUKROMÍ XIXOIO První Krypto Bankovní Konference na Světě Společnost Xixoio Europe s.r.o., se sídlem Praha - Staré Město, Rybná 716/24, PSČ 110 00, IČO: 27939464, zapsaná v obchodním rejstříku

Více

VHV SPEED, spol. s r.o. Prohlášení o ochraně osobních údajů

VHV SPEED, spol. s r.o. Prohlášení o ochraně osobních údajů VHV SPEED, spol. s r.o. Prohlášení o ochraně osobních údajů Správce Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Vážíme si toho, že využíváte našich webových stránek www.kalist.cz pro nákup produktů a využívání služeb, které Vám tímto způsobem nabízíme. V souvislosti s těmito činnostmi

Více

Prohlášení o ochraně údajů společnosti Ferdinand Gross GmbH & Co. KG

Prohlášení o ochraně údajů společnosti Ferdinand Gross GmbH & Co. KG Prohlášení o ochraně údajů společnosti Ferdinand Gross GmbH & Co. KG Srdečně Vás vítáme u společnosti Ferdinand Gross GmbH & Co. KG! Děkujeme mnohokrát za Váš zájem o naše webové stránky a naši společnost.

Více

Údaje shromážděné na této webové stránce zpracovává provozovatel webových stránek. Kontaktní údaje naleznete níže.

Údaje shromážděné na této webové stránce zpracovává provozovatel webových stránek. Kontaktní údaje naleznete níže. Zásady ochrany osobních údajů 1. Přehled ochrany údajů Všeobecné Níže uvádíme jednoduchý přehled o tom, co se stane s vašimi osobními údaji při návštěvě našich webových stránek. Osobní informace jsou všechny

Více

Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů Ochrana osobních údajů Obchodní společnost Delta-M, s.r.o., IČ: 62027433, se sídlem Široké schody 110, 537 01 Chrudim, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Krajského obchodního soudu v Hradci Králové,

Více

Podmínky ochrany osobních údajů zákazníků společnosti Rosalie, s.r.o.

Podmínky ochrany osobních údajů zákazníků společnosti Rosalie, s.r.o. Podmínky ochrany osobních údajů zákazníků společnosti Rosalie, s.r.o. 1. Obecná ustanovení Společnost Rosalie, s.r.o. prohlašuje, že veškeré vámi poskytnuté osobní údaje na stránkách naší společnosti https://www.rosalie.cz

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Přikládáme velký význam ochraně Vašich osobních údajů a práv na zachování důvěrnosti soukromí na internetu. Přečtěte si, prosím, naše zásady pro nakládání s osobními údaji

Více

Prohlášení o ochraně osobních údajů

Prohlášení o ochraně osobních údajů Prohlášení o ochraně osobních údajů 1. Ochrana osobních údajů na první pohled Všeobecné pokyny Otázku ochrany osobních údajů a důvěrnosti bere společnost Technolen technický textil s.r.o. velmi vážně a

Více

Kdo je zodpovědný za evidenci údajů na této webové stránce?

Kdo je zodpovědný za evidenci údajů na této webové stránce? 1. Stručný přehled ochrany osobních údajů Všeobecná upozornění Následující upozornění poskytují jednoduchý přehled o tom, co se stane s Vašimi osobními údaji, když navštívíte naše webové stránky. Osobní

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Kdo osobní údaje zpracovává? Vaše osobní údaje zpracovává společnost E S L, a.s., IČ: 63473780, sídlem Dukelská třída 247/69, 614 00 Brno. Jaké informace/osobní údaje o našich

Více

1.1 Totožnost a kontaktní údaje správce

1.1 Totožnost a kontaktní údaje správce Následující text popisuje, jakým způsobem používáme a zpracováváme osobní údaje, které jste nám poskytl/a. Najdete zde také informace o tom, jak nás kontaktovat, pokud máte dotazy ohledně osobních údajů.

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů I. Úvodní ustanovení 1) Pro potřeby těchto Zásad se rozumí: Provozovatelem UNIMaR CZ s.r.o., IČO 25477307 sídlem Holečkova 364/10, 46007 Liberec 7 Osobními údaji jméno a příjmení,

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ Osobní údaje zpracováváme pouze tehdy, pokud je potřebujeme, a to v rozsahu, který je nezbytný pro námi stanovené účely. Zároveň dbáme na to, aby údaje, které máme k dispozici,

Více

Zásady zpracování a ochrany osobních údajů

Zásady zpracování a ochrany osobních údajů Zásady zpracování a ochrany osobních údajů Tyto zásady zpracování a ochrany osobních údajů ( Zásady ) představují základní zásady, kterými se Company Shifting s.r.o., IČO: 06119646, sídlem Březina 9, PSČ

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ Tyto zásady ochrany osobních údajů stanoví, jakým způsobem jsou používány a chráněny Vaše osobní údaje, které poskytujete v souvislosti s používáním webové stránky http://sis-systemy.cz/

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Informace o zpracování osobních údajů Vážení klienti, v tomto informačním memorandu Vám poskytujeme informace o Vašich právech souvisejících se zpracováním Vašich osobních údajů správcem TaxCura, s.r.o.,

Více

Podmínky ochrany osobních údajů

Podmínky ochrany osobních údajů Podmínky ochrany osobních údajů 1. TOTOŽNOST A KONTAKTNÍ ÚDAJE SPRÁVCE 1.1. Správcem Vašich osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob

Více

ZÁSADY PRO NAKLÁDÁNÍ S OSOBNÍMI ÚDAJI

ZÁSADY PRO NAKLÁDÁNÍ S OSOBNÍMI ÚDAJI ZÁSADY PRO NAKLÁDÁNÍ S OSOBNÍMI ÚDAJI Přikládáme velký význam ochraně Vašich osobních údajů a práv na zachování důvěrnosti soukromí na internetu. Přečtěte si, prosím, naše zásady pro nakládání s osobními

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ společnosti Polytex, s.r.o. se sídlem Úpická 120, 542 34 Malé Svatoňovice, IČO: 46505601 zapsané v obchodním rejstříku pod sp. zn. C 2015 vedenou u Krajského soudu v Hradci

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Tyto zásady ochrany osobních údajů (dále jen Zásady ) popisují jaké osobní údaje zpracováváme, na základě jakého právního důvodu osobní údaje zpracováváme, k jakým účelům

Více

PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ÚVOD Jsme společnost Axis Optik s.r.o. vedená u Krajského soudu v Plzni pod spisovou značkou C 8671, IČ 252 08 161, se sídlem Kostelní 168, Město, 344 01 Domažlice Tyto

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ Společnost QARA s.r.o., se sídlem Římská 104/14, 120 00 Praha 2, IČO: 01740113, zapsaná v Obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze pod sp. zn. C234159 (dále také

Více

jj ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ (Penzion Solnice Znojmo)

jj ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ (Penzion Solnice Znojmo) jj ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ (Penzion Solnice Znojmo) new label s.r.o. Sídlo: Kuchařovická 3611/11, 669 02 Znojmo, Identifikační číslo: 5551773 zapsaná v obchodním resjtříku u Krajského soudu v

Více

Prohlášení o ochraně dat

Prohlášení o ochraně dat Prohlášení o ochraně dat NAVORA.CONSULTING s.r.o. Dvorecká 1162/2a 147 00 Praha 4 http://www.myjob.market info.jobrybnik@myjob.market Jobrybnik.cz / Prohlášení o ochraně dat 1 Prohlášení o ochraně dat

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ. SPOLEČNOSTI Tomáš Staša

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ. SPOLEČNOSTI Tomáš Staša ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ SPOLEČNOSTI Tomáš Staša Čl. I. Úvodní ustanovení Obchodní společnost Tomáš Staša, IČ: 42618118, DIČ: CZ25527886, se sídlem Napajedla, Na Kapli 1622, PSČ 76361, ŽLč.j.:NA-L/5/96-F,

Více

Zásady ochrany osobních údajů. Provozovatel Jaroslava Čermáková Autodíly Krč IČ , se sídlem Štúrova 1307/ , Praha 4 Krč

Zásady ochrany osobních údajů. Provozovatel Jaroslava Čermáková Autodíly Krč IČ , se sídlem Štúrova 1307/ , Praha 4 Krč Ode dne 25. května 2018 se bude ochrana osobních údajů fyzických osob v České republice řídit, popř. již řídí novými pravidly. Tato nová pravidla vycházejí z evropské legislativy, konkrétně nařízení Evropského

Více

ZÁSADY PRO NAKLÁDÁNÍ S OSOBNÍMI ÚDAJI

ZÁSADY PRO NAKLÁDÁNÍ S OSOBNÍMI ÚDAJI ZÁSADY PRO NAKLÁDÁNÍ S OSOBNÍMI ÚDAJI Přikládáme velký význam ochraně Vašich osobních údajů a práv na zachování důvěrnosti soukromí na internetu. Přečtěte si, prosím, naše zásady pro nakládání s osobními

Více

Pravidla nakládání s osobními údaji Abeceda Zdraví s.r.o.

Pravidla nakládání s osobními údaji Abeceda Zdraví s.r.o. Pravidla nakládání s osobními údaji Abeceda Zdraví s.r.o. 1. Informace o Abeceda Zdraví s.r.o., 1.1. Tato pravidla nakládání s osobními údaji společnosti Abeceda Zdraví s.r.o.., IČO: 27710211, se sídlem

Více

PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ A SOUBORECH COOKIE

PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ A SOUBORECH COOKIE 1. Prohlášení o ochraně osobních údajů a souborech cookie Společnost Broker Consulting, a.s., IČO: 25221736, se sídlem Jiráskovo náměstí 2684/2, Východní Předměstí, 326 00 Plzeň, zapsaná v obchodním rejstříku

Více

GDPR Zásady ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů

GDPR Zásady ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů GDPR Zásady ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů Na této stránce naleznete shrnutí, jakým způsobem Goldfinger porcelán pracuje s osobními údaji, a hlavní principy ochrany Vašich osobních údajů

Více

Zásady ochrany osobních údajů společnosti Cyril & Metoděj

Zásady ochrany osobních údajů společnosti Cyril & Metoděj Zásady ochrany osobních údajů společnosti Cyril & Metoděj Informace ke zpracování osobních dat Naše firma Cyril & Metoděj, s. r. o., se sídlem Maříkova 1899/1, 62100 Brno, IČO 25510681 dbá na ochranu osobních

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Společnost Fractal Design s.r.o., se sídlem Přeštická 2059/27, Jižní Předměstí, 301 00 Plzeň, IČO: 24787426, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Plzni,

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ SPOLEČNOSTI SMERO, SPOL. S R.O.

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ SPOLEČNOSTI SMERO, SPOL. S R.O. ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ SPOLEČNOSTI SMERO, SPOL. S R.O. Čl. I. Úvodní ustanovení Obchodní společnost SMERO, spol. s r.o., IČ: 255 27 886, DIČ: CZ25527886, se sídlem Rajhrad, Odbojářů 695, PSČ 664

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘEDANÝCH PROSTŘEDNICTVÍM WEBOVÝCH STRÁNEK

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘEDANÝCH PROSTŘEDNICTVÍM WEBOVÝCH STRÁNEK ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘEDANÝCH PROSTŘEDNICTVÍM WEBOVÝCH STRÁNEK Tyto zásady ochrany osobních údajů stanoví, jak jsou společností Plavecká škola Praha a Brno s.r.o., se sídlem Praha, Malletova

Více

Zásady ochrany osobních údajů společnosti FG Financial Group a.s. poskytované v rámci tzv. informační povinnosti správce osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů společnosti FG Financial Group a.s. poskytované v rámci tzv. informační povinnosti správce osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů společnosti FG Financial Group a.s. poskytované v rámci tzv. informační povinnosti správce osobních údajů ze dne 11. 5. 2018 V tomto dokumentu naleznete přehled hlavních zásad

Více

1.3. Tyto podmínky jsou přístupné na webových stránkách Správce

1.3. Tyto podmínky jsou přístupné na webových stránkách Správce 1. Správce osobních údajů a účel podmínek zpracování 1.1. Správcem osobních údajů je společnost PECR - Apartments hotel s.r.o., IČO: 28860110, se sídlem Palackého třída 314, Chrudim IV, 537 01 Chrudim,

Více

ZÁSADY PRO NAKLÁDÁNÍ S OSOBNÍMI ÚDAJI

ZÁSADY PRO NAKLÁDÁNÍ S OSOBNÍMI ÚDAJI ZÁSADY PRO NAKLÁDÁNÍ S OSOBNÍMI ÚDAJI Přikládáme velký význam ochraně Vašich osobních údajů a práv na zachování důvěrnosti soukromí na internetu. Přečtěte si, prosím, naše zásady pro nakládání s osobními

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ verze 1. účinná od 25.5.2018 Náš e-shop marusik.cz,. se sídlem v Ostravě, K Turkovu 3286/3 723 00, IČO: 28609867 (dále jen správce ) jasně a otevřeně sděluje, jak zpracovává

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJ

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJ ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJ Společnost Motivace a úspěch s.r.o., IČO: 02624109, se sídlem Na Pankráci 1618/30, Nusle, 140 00 Praha 4, zapsaná v Obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze v oddíle

Více

8. Budeme osobní údaje předávat do třetí země nebo mezinárodní organizace?

8. Budeme osobní údaje předávat do třetí země nebo mezinárodní organizace? INFORMAČNÍ MEMORANDUM KE ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Toto informační memorandum je připraveno v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Informace ke zpracování osobních dat 4ages, s.r.o. se sídlem Chodská 1181/7, 12000 Praha 2, IČ 29154219 dbá na ochranu osobních údajů, které nám předáváte. Je důležité, abyste

Více

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁKAZNÍKŮ

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁKAZNÍKŮ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁKAZNÍKŮ ve smyslu ustanovení čl. 13 nařízení GDPR 1. OBSAH A ÚČEL DOKUMENTU 1.1. V tomto dokumentu jsou obsaženy informace týkající se ochrany osobních údajů poskytnutých

Více

Zásady zpracování osobních údajů

Zásady zpracování osobních údajů Zásady zpracování osobních údajů Společnost EKOHAS s.r.o., IČO: 02270480, DIČ: CZ02270480, se sídlem Blatnická 4219/4, 628 00 Brno, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl C,

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Společnost Auto Kelly a.s., se sídlem Ocelářská 891/16, Vysočany, 190 00 Praha 9, IČO: 24787426, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, sp. zn.

Více

Prohlášení o ochraně osobních údajů

Prohlášení o ochraně osobních údajů Prohlášení o ochraně osobních údajů My, společnost N O V O M Ě S T S K Ý P I V O V A R spol. s r.o. se sídlem Vodičkova 682/20, Nové Město, 110 00 Praha 1, IČO: 45276846, zapsaná v obchodním rejstříku

Více

Zásady ochrany osobních údajů Garaventa Lift. Jaké osobní údaje Garaventa Lift shromažďuje?

Zásady ochrany osobních údajů Garaventa Lift. Jaké osobní údaje Garaventa Lift shromažďuje? Zásady ochrany osobních údajů Garaventa Lift Společnost Garaventa Accessibility AG a její dceřiné společnosti a pobočky (dále jen Garaventa Lift ) nesou odpovědnost za všechny webové stránky a počítačové

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Informace o zpracování osobních údajů Firma JOŠT IMPORT s.r.o. dbá o ochranu Vašich osobních údajů a zavázala se tyto údaje chránit v souladu s transparentností, etickými informačními postupy a platnou

Více

Zásady ochrany osobních údajů dle nařízení GDPR

Zásady ochrany osobních údajů dle nařízení GDPR Zásady ochrany osobních údajů dle nařízení GDPR Fyzická osoba podnikající: Bc.Viktor Myslil, K Boleslavce 412, Zdiby, 250 66, IČO: 75374200, zapsaná u Městského úřadu v Brandýse nad Labem-Staré Boleslavi,

Více

identifikační údaje, jako např. jméno a příjmení, přihlašovací jméno do uživatelského účtu;

identifikační údaje, jako např. jméno a příjmení, přihlašovací jméno do uživatelského účtu; Zásady ochrany osobních údajů Tyto zásady ochrany osobních údajů (dále jen Zásady ) popisují způsob získávání, používání a dalšího nakládání s osobními údaji získanými prostřednictvím webového rozhraní

Více

ZÁSADY OCHRANY A ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRO OBCHODNÍ PARTNERY

ZÁSADY OCHRANY A ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRO OBCHODNÍ PARTNERY ZÁSADY OCHRANY A ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRO OBCHODNÍ PARTNERY Tyto zásady ochrany osobních údajů (dále jen Zásady ) popisují způsob získávání, používání a dalšího nakládání s osobními údaji získanými

Více

ZÁSADY PRO OCHRANU ÚDAJŮ dle EU-GDPR (EU2016/679)

ZÁSADY PRO OCHRANU ÚDAJŮ dle EU-GDPR (EU2016/679) ZÁSADY PRO OCHRANU ÚDAJŮ dle EU-GDPR (EU2016/679) Účinnost ke dni 25.5. 2018 ZÁVAZEK SPOLEČNOSTI - RESPEKTUJEME A CHRÁNÍME VAŠE SOUKROMÍ Společnost TOROLA electronic spol. s r.o. považuje ochranu dat a

Více

Volný čas dětí, z.s. Ochrana osobních údajů a GDPR

Volný čas dětí, z.s. Ochrana osobních údajů a GDPR Volný čas dětí, z.s. volnycasdeti.cz info@volnycasdeti.cz +420 702 303 254 Potocká 58/7, 623 00 Brno-Kohoutovice facebook.com/volnycasdeti IČ: 01915991 Ochrana osobních údajů a GDPR Organizace Volný čas

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Informace ke zpracování osobních dat Matyska a.s. se sídlem 608, Slobodova, 768 61 Bystřice pod Hostýnem, IČ 63490277 dbá na ochranu osobních údajů, které nám předáváte. Je

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ SPOLEČNOSTI KOFI-KOFI SERVIS S.R.O.

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ SPOLEČNOSTI KOFI-KOFI SERVIS S.R.O. ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ SPOLEČNOSTI KOFI-KOFI SERVIS S.R.O. Čl. I. Úvodní ustanovení Obchodní společnost KOFI-KOFI servis s.r.o., IČO: 283 12 384, DIČ: CZ28312384, se sídlem Brno, Zábrdovice, Cejl

Více

Zpracování osobních údajů pro účel vyřízení objednávky.

Zpracování osobních údajů pro účel vyřízení objednávky. Zpracování osobních údajů pro účel vyřízení objednávky. Podmínky ochrany osobních údajů V případě zpracování osobních údajů, které je založeno na souhlasu subjektů údajů pro účely zasílání obchodních sdělení

Více

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Čím se řídíme při nakládání s osobními údaji?

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Čím se řídíme při nakládání s osobními údaji? Zásady ochrany osobních údajů Tyto zásady ochrany osobních údajů (dále jen Zásady ) popisují způsob získávání, používání a dalšího nakládání s osobními údaji získanými prostřednictvím webového rozhraní

Více

Zásady ochrany soukromí GDPR

Zásady ochrany soukromí GDPR Zásady ochrany soukromí GDPR 1. Obecná ustanovení a kontaktní údaje Tyto zásady ochrany osobních údajů (dále jen zásady) se vztahují na osobní údaje, které Petr Srnka - BESTON jakožto správce údajů /dále

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ Vážení přátelé, v prvé řadě bychom si dovolili uvést, že si velmi vážíme Vaší důvěry. V těchto zásadách zjistíte, jak zpracováváme Vaše osobní údaje, které získáváme v souvislosti

Více

Zásady ochrany soukromí

Zásady ochrany soukromí Zásady ochrany soukromí Společnosti skupiny podniků ROHDE & SCHWARZ a každá z nich zvlášť (dále jen "Rohde & Schwarz") se zavazují respektovat a chránit soukromí Vašich údajů. Toto prohlášení Vás informuje

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ V následujícím textu Vám přinášíme podrobné informace o zpracování osobních údajů naší společnosti Ing. Karel MANEK - stavební stroje. Informace se týkají způsobu nakládání

Více

Zásady zpracování osobních údajů

Zásady zpracování osobních údajů Zásady zpracování osobních údajů 1. KDO JSME A NA KOHO SE MŮŽETE OBRACET VE VĚCECH OCHRANY VAŠEHO SOUKROMÍ Vaše osobní údaje, které nám poskytnete za níže uvedenými účely, jsou zpracovávány naší společností

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Informace ke zpracování osobních dat INTER-SAT LTD, organizační složka se sídlem 2368/68, Slevačská, 615 00 Brno Židenice, IČ 29242916 dbá na ochranu osobních údajů, které

Více

Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů Ochrana osobních údajů 1. Úvod Tento webový portál je provozován společností Under the flag s.r.o., se sídlem Libická 1918/6, Praha 3, Česká republika, zapsaná v Obchodním rejstříku vedeném u Městského

Více

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Čím se řídíme při nakládání s osobními údaji?

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Čím se řídíme při nakládání s osobními údaji? Zásady ochrany osobních údajů Tyto zásady ochrany osobních údajů (dále jen Zásady ) popisují způsob získávání, používání a dalšího nakládání s osobními údaji získanými prostřednictvím mobilní aplikace

Více

Veškeré svěřené osobní údaje jsou zpracovávány důvěrným způsobem.

Veškeré svěřené osobní údaje jsou zpracovávány důvěrným způsobem. Prohlášení společnosti SUEZ Využití zdrojů a.s. (dále rovněž jen SUEZ ) o ochraně osobních údajů v souladu s Nařízením Evropského Parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti

Více

Elite Care, s.r.o., se sídlem Bořivojova 878/35, Praha 3 vedená u: Městského soudu

Elite Care, s.r.o., se sídlem Bořivojova 878/35, Praha 3 vedená u: Městského soudu 1. Základní pojmy a právní úprava Pro potřeby těchto Zásad se rozumí: Provozovatelem společnosti: Elite Care, s.r.o., se sídlem Bořivojova 878/35, 130 00 Praha 3, vedená u: Městského soudu v Praze, C 264217.

Více

Prohlášení o ochraně osobních údajů

Prohlášení o ochraně osobních údajů Prohlášení o ochraně osobních údajů v souvislosti s internetovými stránkami MyLyconet Verze souboru: 3.00 (květen 2014) Ochrana Vašich osobních údajů je pro společnost Lyoness a majitele těchto internetových

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ SPOLEČNOSTI SPOLCENTRUM, S.R.O.

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ SPOLEČNOSTI SPOLCENTRUM, S.R.O. ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ SPOLEČNOSTI SPOLCENTRUM, S.R.O. Úvod Společnost SPOLCENTRUM, s.r.o., IČO: 26943522, DIČ: CZ26943522, se sídlem Přemyslovo náměstí 1325/26, Slatina, 627 00 Brno, zapsaná v

Více

Alterna Medica Praha s.r.o., se sídlem Jašíkova 1533/4, , Praha 4 Chodov

Alterna Medica Praha s.r.o., se sídlem Jašíkova 1533/4, , Praha 4 Chodov Zásady ochrany osobních údajů Tyto zásady ochrany osobních údajů (dále jen Zásady ) popisují způsob získávání, používání a dalšího nakládání s osobními údaji získanými prostřednictvím webového rozhraní

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Společnost Kate Fox Media s.r.o., IČO: 28507096, se sídlem: Zoubkova 2154/3, 15000 Praha 5, Česká republika, Spisová značka: C 146610 vedená u Městského soudu v Praze (dále

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Informace ke zpracování osobních dat Michaela Svobodová - TMS servis se sídlem 10, Pěšina, 61900 Brno, IČ 68116721 dbá na ochranu osobních údajů, které nám předáváte. Je důležité,

Více

1. Zpracování protokolových souborů

1. Zpracování protokolových souborů Vážení, naše společnost BALMETO CZ s.r.o. se sídlem Popinecká 458/32, 739 32 Vratimov, IČO: 28564642, DIČ:CZ 28564642 zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ostravě, spisová značka 32227

Více

2. Ochrana osobních údajů

2. Ochrana osobních údajů Podmínky užití webového rozhraní Nacházíte se na webovém rozhraní http://www.ecuservis.eu (dále jen webové rozhraní ), které provozuje naše společnost Daniel Leks se sídlem Na Starém břehu 2756/7, 746

Více

Zásady zpracování osobních údajů

Zásady zpracování osobních údajů Zásady zpracování osobních údajů Společnost Dactyl Group s.r.o., IČO: 02912660, se sídlem Kounicova 284/39, Brno 602 00, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl C, vložka 82966

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ 1. Úvod a obsah dokumentu 2. V rámci tohoto dokumentu naleznete informace týkající se zpracování osobních údajů, které společnost Pábení s.r.o., se sídlem Minská 194/30,

Více

Prohlášení o ochraně údajů

Prohlášení o ochraně údajů Prohlášení o ochraně údajů Společnosti skupiny Ammann Group (dále jen Ammann) respektují vaše soukromí a váš osobní prostor. Velmi nám záleží na ochraně osobních údajů, jako je vaše jméno, datum narození,

Více

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Vážený zákazníku/dodavateli, V tomto dokumentu si Vás dovolujeme informovat o tom, jaké osobní údaje zpracováváme, pro jaké účely a zda se tak děje na základě Vašeho

Více

Jsme potěšeni vaší návštěvou na našich webových stránkách a také vaším zájmem. Bereme ochranu

Jsme potěšeni vaší návštěvou na našich webových stránkách a také vaším zájmem. Bereme ochranu ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Jsme potěšeni vaší návštěvou na našich webových stránkách a také vaším zájmem. Bereme ochranu vašich soukromých údajů vážně a chtěli bychom, abyste se při návštěvě našich

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Informace ke zpracování osobních dat AnFas, spol. s r. o. se sídlem Pod Bateriemi 15, 162 00 Praha 6, IČ 63077205 dbá na ochranu osobních údajů, které nám předáváte. Je důležité,

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů I. Obsah a účel dokumentu Zásady o ochraně osobních údajů V tomto dokumentu jsou obsaženy informace týkající se ochrany osobních údajů subjektů údajů, tedy zákazníků a dalších

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Tyto zásady ochrany osobních údajů (dále jen Zásady ) popisují způsob získávání, používání a dalšího nakládání s osobními údaji získanými prostřednictvím webového rozhraní

Více

Zásady ochrany osobních údajů webové zásady pro webové stránky

Zásady ochrany osobních údajů webové zásady pro webové stránky Zásady ochrany osobních údajů webové zásady pro webové stránky Kdo jsme je nezisková organizace, se sídlem Plzeňská 951/125, Praha, 150 00, zapsaná v rejstříku ústavů vedeném u Městského soudu v Praze,

Více

ZÁSADY PRO ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO OBCHODNÍ PARTNERY, KONTAKTNÍ OSOBY A NÁVŠTĚVY

ZÁSADY PRO ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO OBCHODNÍ PARTNERY, KONTAKTNÍ OSOBY A NÁVŠTĚVY ZÁSADY PRO ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO OBCHODNÍ PARTNERY, KONTAKTNÍ OSOBY A NÁVŠTĚVY ÚVODNÍ INFORMACE Vážení obchodní partneři a návštěvníci, tyto zásady mají za cíl Vás informovat, jakým způsobem

Více

Informace zákazníkům Správce ve věci zpracování Vašich osobních údajů a práva na přístup k informacím o Vašich osobních údajích.

Informace zákazníkům Správce ve věci zpracování Vašich osobních údajů a práva na přístup k informacím o Vašich osobních údajích. INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ dle ustanovení čl. 13 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 ze dne 27. dubna 2016, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ Správce osobních : telefon: +420 582 314 314 e-mail: ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ GALA a.s., IČO 499 69 820, se sídlem Západní 1/75, Krasice, 796 04 Prostějov gala@gala.cz (dále také jen my nebo společnost

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ (OBCHODNÍ PARTNEŘI, KONTAKTNÍ OSOBY)

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ (OBCHODNÍ PARTNEŘI, KONTAKTNÍ OSOBY) Arcadis Czech Republic s.r.o., IČO: 04607228 se sídlem Olivova 948/6, Nové Město, 110 00 Praha 1 ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ (OBCHODNÍ PARTNEŘI, KONTAKTNÍ OSOBY) ÚVODNÍ INFORMACE Vážení obchodní partneři,

Více

Zásady zpracování osobních údajů

Zásady zpracování osobních údajů Zásady zpracování osobních údajů Společnost AUTOTREND, spol. s r.o. zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ústí nad Labem oddíl C vložka 559 (dále jen Společnost ), prohlašuje, že veškeré

Více

Firma Autotyp-Petr Hanusek

Firma Autotyp-Petr Hanusek Firma Autotyp-Petr Hanusek ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Firma Autotyp- Petr Hanusek, se sídlem Hajnova 766/2, Ostrava 2, 712 00, IČO: 47163356, DIČ CZ6901125528, chrání veškeré zpracovávané osobní

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ. SPOLEČNOSTI AISECO s.r.o.

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ. SPOLEČNOSTI AISECO s.r.o. ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ SPOLEČNOSTI AISECO s.r.o. Čl. I. Úvodní ustanovení Obchodní společnost AISECO s.r.o., IČ: 27729109, DIČ: CZ 27729109, Bednářova 400/26, Horní Heršpice, 619 00 Brno, zapsaná

Více

1 NEJČASTĚJŠÍ OTÁZKY 1.1 Co děláme s osobními údaji, které zpracováváme?

1 NEJČASTĚJŠÍ OTÁZKY 1.1 Co děláme s osobními údaji, které zpracováváme? Zásady ochrany osobních údajů Cílem těchto Zásad ochrany osobních údajů pro zákazníky PRAGOMED, s.r.o. (IČ 28469470, se sídlem Na Hřebenkách 1755/18, 150 00, Praha 5) je poskytnout informace o tom, jaké

Více