návod k použití Elektrická vestavìná trouba EOC68000

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "návod k použití Elektrická vestavìná trouba EOC68000"

Transkript

1 návod k použití Elektrická vestavìná trouba EOC68000

2 We were thinking of you when we made this product

3 electrolux 3 Vítejte ve svìtì Electroluxu Vybrali jste si prvotøídní výrobek Electrolux, který si, jak vìøíme, v budoucnu velmi oblíbíte. Electrolux si klade za cíl nabízet široký sortiment výrobkù, které mohou váš život uèinit pohodlnìjším. Nìkteré z nich vidíte na obálce tohoto návodu. Najdìte si nìkolik minut a prostudujte si tento návod, abyste mohli zaèít nový spotøebiè používat a využívat všech výhod, které nabízí. Slibujeme vám vysokou uživatelskou spokojenost, pøinášející pohodu pøi jeho používání. Hodnì štìstí!

4 4 electrolux obsah Obsah Bezpeènostní pokyny 5 Popis spotøebièe 7 Pøed prvním použitím 14 Obsluha trouby 16 Èištìní a údržba 52 Co dìlat, když Pokyny k montáži 67 Likvidace 72 Záruka/Zákaznická služba 73 Seznam hesel 77 Servis 78 V tomto návodu pro uživatele se používají následující symboly: 1 Dùležité informace týkající se Vaší bezpeènosti a informace o ochranì spotøebièe pøed poškozením. 3 Všeobecné informace a rady 2 Upozornìní k ochranì životního prostøedí

5 bezpeènostní pokyny electrolux 5 Bezpeènostní pokyny Elektrické zabezpeèení Spotøebiè smí zapojit jen oprávnìný odborník. Pøi poruše nebo poškození spotøebièe: vyšroubujte pojistky, nebo je vypnìte. Opravy spotøebièe smí provádìt pouze odbornì vyškolení pracovníci. Nesprávnì provedené opravy mohou zpùsobit velké škody. Potøebujete-li opravu, obrat te se na naši zákaznickou službu nebo na svého prodejce. Bezpeènost dìtí Malé dìti nikdy nenechávejte u zapnuté trouby bez dozoru. Bezpeènost provozu Osoby (vèetnì dìtí), které nejsou schopné bezpeènì spotøebiè používat z dùvodu svých snížených fyzických, smyslových nebo duševních schopností, nebo k tomu nemají patøièné znalosti a zkušenosti, nesmìjí tento spotøebiè používat s výjimkou situace, kdy na tyto osoby dohlíží, nebo jim radí jiná osoba odpovìdná za jejich bezpeènost. Tento spotøebiè je urèen výluènì pro vaøení, smažení a peèení jídel v domácnosti. Pozor na pøipojování elektrických spotøebièù do zásuvek v jeho blízkosti. Nedovolte, aby se pøipojovací kabely dostaly do kontaktu s horkými dvíøky trouby nebo se zachytily pod nimi. Upozornìní: Nebezpeèí popálenin! Pøi provozu je vnitøek trouby horký. Jestliže v troubì používáte jako pøísadu alkohol, mohla by se vytvoøit lehce hoølavá smìs vzduchu s alkoholem. V tomto pøípadì otvírejte dveøe trouby velmi opatrnì. Nepracujte pøitom s døívím, jiskrami nebo ohnìm. Varování k akrylamidu Podle nejnovìjších vìdeckých poznatkù mùže akrylamid vznikající pøi intenzivním zhnìdnutí pokrmù, zejména u škrobnatých potravin, poškozovat zdraví. Doporuèujeme proto pøipravovat jídla radìji pøi nízkých teplotách a dbát na to, aby jídla pøíliš nezhnìdla.

6 6 electrolux bezpeènostní pokyny Jak zabráníte poškození spotøebièe: Nevykládejte troubu alobalem a na dno trouby nestavte peèicí plechy, hrnce apod., protože smalt trouby by se mohl nahromadìným žárem poškodit. Ovocné št ávy, které mohou kapat z plechu, zanechávají skvrny, které již nejdou odstranit. Pøi peèení koláèù s vysokým obsahem vody použijte proto hluboký plech. Otevøené dveøe trouby nièím nezatìžujte. Nikdy nelijte vodu pøímo do horké trouby. Mohlo by dojít k poškození smaltu a zbarvení. Pøi silném tlaku, pøedevším na hrany pøední sklenìné tabule, mùže sklo prasknout. V troubì neskladujte žádné hoølavé pøedmìty. Mohly by se pøi zapnutí trouby vznítit. V troubì neskladujte žádné vlhké potraviny. Mohly by poškodit smalt trouby. Po vypnutí chladicího ventilátoru neskladujte v troubì žádné odkryté potraviny. Ve vnitøním prostoru trouby nebo na sklenìných dveøích se mùže srážet vlhkost, která se mùže dostat i na okolní nábytek. Upozornìní ke smaltovanému povrchu Barevné zmìny na smaltovaném povrchu trouby v dùsledku používání nemají vliv na bìžný provoz spotøebièe a jeho používání v souladu s podmínkami smlouvy. Nepøedstavují tedy žádnou závadu ve smyslu práva na záruku.

7 popis spotøebièe electrolux 7 Popis spotøebièe Celkový pohled Ukazatele trouby a dotyková senzorová tlaèítka Svìtelný sloupec Držadlo dveøí Dveøe trouby Jestliže nezvolíte žádnou funkci, ani u spotøebièe nic nezmìníte, vypne se po 2 minutách; svìtelný sloupec ale zùstane zapnutý. Svìtelný sloupec vypnete zapnutím a vypnutím spotøebièe pomocí.

8 8 electrolux popis spotøebièe Elektronické ovládání trouby Ukazatele Symbol položky nabídky (s úrovní drážek) denní èas Ukazatel ohøevu Èasové funkce Teplota Váha

9 Symboly V ukazatelích se zobrazují symboly odpovídající nastavené funkci. Symbol Ukazatel (pøíklady) popis spotøebièe electrolux 9 Funkce Minutka 4:30 Minutka je aktivní. Denní èas 10:00 Ukazuje nastavený denní èas. Trvání 1:00 Ukazuje èas nutný pro pøípravu jídla. Ukonèení 14:05 Ukazuje èas ukonèení pøíprava jídla. Poèítá se èas ukonèení pøi zasunutém nástroji Peèicí sonda. Start 0:45 Ukazuje èas, od kterého bìží pøíprava jídla. Teplota Ukazuje, jak je trouba vyhøátá. Rychlý ohøev je aktivní (zkrácená doba vyhøátí). Váha 1,5 kg Možnosti: Automatická váha je aktivní. Váhu lze zmìnit. Peèicí sonda 75 C Možnosti: Peèicí sonda je zasunutá. Automatická peèicí sonda je aktivní. Teplotu jádra lze zmìnit. Ohøev a 80 C Ohøev a uchování teploty je aktivováno. uchování teploty Pachový filtr Pachový filtr je zapnutý.

10 10 electrolux popis spotøebièe Dotykový senzorový panel Spotøebiè se obsluhuje pomocí dotykových senzorových tlaèítek. Funkce se ovládají dotykem senzorových tlaèítek. Vždy se ujistìte se, že se dotýkáte pouze jednoho senzorového tlaèítka. Položíte-li prst pøíliš naplocho, mùžete se dotknout i sousedního senzorového tlaèítka. Zap/Vyp Nastavení hodnot Volba funkcí Prohlížení Hlavní nabídka Potvrzení

11 popis spotøebièe electrolux 11 Senzorové tlaèítko Funkce Poznámka, Nahoru a dolù v nabídce. U aktivní funkce: 1x stisknout: pøechod do nadøazené nabídky (funkce zùstane aktivní), po 5 vteøinách opìt pøechod do aktivní položky nabídky 2x stisknout: pohyb v nadøazené nabídce dolù a nahoru (funkce se vypne). Zobrazení hlavní nabídky Nastavené funkce se vypnou. (mimo minutku). Potvrzení Zapnutí nebo vypnutí spotøebièe. Volba èasových funkcí, doplòkových funkcí a funkce Peèicí sonda., Nastavení hodnot (napø. teplota, èas, váha, stupeò pøípravy) Aktivace hodnoty: 1x stisknout: zástupný symbol bliká 2x stisknout: lze nastavit hodnotu Nastavení hodnoty: 1x stisknout: nastavení hodnoty po jednotivých krocích. podržení stisknutého tlaèítka: rychlé nastavení hodnoty Pøi nastavení doby trvání nebo èasu lze ukazatel vynulovat tak, že souèasnì stisknete a.

12 12 electrolux popis spotøebièe Vybavení trouby Horní topné tìleso a topné tìleso grilu Pachový filtr Úrovnì drážek Osvìtlení trouby Zásuvka pro jehlu do masa Tukový filtr Osvìtlení trouby Topné tìleso zadní stìny Ventilátor Dolní topné tìleso Drážky, vyjímatelné Vnitøní strana dveøí Na vnitøní stranì trouby dveøí je uvedeno èíslování úrovnì drážek trouby. Navíc je tu struèná informace o funkcích trouby, doporuèené úrovni drážek a teplotì pro pøípravu bìžných jídel.

13 popis spotøebièe electrolux 13 Pøíslušenství trouby Rošt Pro nádoby, koláèové formy, porce k peèení a grilování. Plech na peèení Na koláèe a placky Pánev na zachycení tuku K peèení peèiva a masa nebo jako plech na zachycení tuku. Jehla do masa K pøesnému urèení stupnì propeèení masa.

14 14 electrolux pøed prvním použitím Pøed prvním použitím V pøípadì, že byste pozdìji chtìli v tomto základním nastavení provést nìjaké zmìny, postupujte prosím podle kapitoly Nastavení. Nastavení jazyka 1. Po pøipojení trouby k síti se na displeji zobrazí následující informace: logo firmy verze softwaru a provozní doba ukazatel Nastavte jazyk 1. Smìrovými tlaèítky nebo zvolte požadovaný jazyk. 2. Pomocí volbu jazyka potvrïte. Nyní se budou všechna hlášení na displeji objevovat v tomto jazyce. Nastavení kontrastu a jasu Po nastavení jazyka se zobrazí ukazatele Nastavení kontrastu a Nastavení jasu. Kontrast a jas se nastavují podle jazyka (viz èást Nastavení jazyka ).

15 pøed prvním použitím electrolux 15 Nastavení hodin Po nastavení konrastu a jasu se zobrazí ukazatel Nastavit denní èas. 1. Tlaèítkem nebo nastavte hodinu aktuálního denního èasu. 2. Pomocí volbu potvrïte. 3. Tlaèítkem nebo nastavte minuty aktuálního denního èasu. 4. Pomocí volbu potvrïte. Spotøebiè je nyní pøipraven k provozu. Èas se musí nastavovat jen tehdy, jestliže byl spotøebiè dlouhou dobu odpojený od sítì. První Èištìní Pøed prvním použitím je nutné troubu vyèistit. Pozor: Nepoužívejte žádné ostré nebo abrazivní èisticí prostøedky! Mohli byste poškodit povrch trouby. Na kovový pøední panel používejte obvyklé èisticí prostøedky. 1. Otevøete dveøe trouby. Osvìtlení v troubì se zapne. 2. Vyjmìte všechny doplòky i drážky a umyjte je teplým roztokem oplachovacího prostøedku. 3. Teplým roztokem umyjte i troubu a osušte ji. 4. Pøední panel otøete vlhkým hadøíkem.

16 16 electrolux obsluha trouby Obsluha trouby Pøehled nabídek Hlavní nabídka Podporované vaøení Peèicí funkce Èištìní Moje programy Podnabídka Vepøové/Telecí Hovìzí/Zvìøina/Jehnìèí Drùbež Ryba Dort Pizza/Piroh/Chléb Dušená/zapékaná jídla Polotovary (zmraz./konz.) Speciality Horký vzduch Vrchní a spodní Výroba pizzy Turbo gril Gril Velkoplošný gril Spodní ohøev Nízkoteplotní peèení Pyroluxe Prùvodce èištìním Pøipomínka èištìní 1- Mùj program 2- Mùj program... Zmìnit název programu.

17 obsluha trouby electrolux 17 Hlavní nabídka Nastavení Podnabídka Nastavit denní èas Èasové údaje Nastavit a spustit Ohøev a uchování teploty Prodloužení doby peèení Displej kontrast Displej jas Nastavte jazyk Hlasitost zvuk. signalizace Tóny tlaèítek Alarm/Bezpeènostní tón Pachový filtr Obsluha Základní nastavení

18 18 electrolux obsluha trouby Použití nabídek Pøíklad 1. Spotøebiè zapnìte pomocí. Nyní jste v hlavní nabídce. 2. Smìrovými tlaèítky nebo zvolte požadovanou hlavní nabídku. 3. Pomocí pøejdìte do pøíslušných podnabídek. Zobrazí se zvolená podnabídka. K hlavní nabídce se mùžete kdykoli vrátit pomocí. Na konci vìtšiny nabídek se nachází položka nabídky Zpìt. Tím se vrátíte se do nadøazené nabídky. Postup mùžete pøerušit stisknutím. Tím se vrátíte zpìt do hlavní nabídky. Chlazení ventilátorem Ventilátor se automaticky zapne, aby se vnìjší plochy spotøebièe udržely chladné. Po vypnutí trouby bìží ventilátor dál tak dlouho, dokud se spotøebiè neochladí, a pak se sám vypne.

19 obsluha trouby electrolux 19 Ukazatel ohøevu Ukazatel ohøevu Po zapnutí funkce trouby ukazují stále se prodlužující sloupce stupeò zahøátí trouby. Ukazatel rychlého ohøevu U nìkterých funkcí trouby se doba vyhøátí trouby zkracuje pomocí automatické funkce Rychlý ohøev. Po dosažení nastavené teploty se proužkovaný sloupec v ukazateli teploty posune zleva doprava. Ukazatel zbytkového tepla Po vypnutí spotøebièe se zobrazí zbytkové teplo pøesnì ve stupních Celsia. Ukazatel teploty ve stupních Na ukazateli ohøevu se bìhem doby ohøevu na 5 vteøin zobrazuje místo sloupce teplota ve stupních. Stisknìte souèasnì a. Jakmile trouba dosáhne nastavené teploty, zazní signál.

20 20 electrolux obsluha trouby Zasunutí roštu, plechu a pánve na zachycení tuku Bezpeèné vysunutí a pojistka proti pøeklopení K bezpeènému vysunutí mají všechny zasunovací díly na levé i pravé stranì malou prohlubeò. Zasunovací díly zasunujte vždy tak, aby tato prohlubeò byla v zadním prostoru trouby. Tato prohlubeò slouží i jako pojistka proti pøeklopení zasunovacích dílù. Zasunutí plechu nebo pánve na zachycení tuku: Plech nebo pánev na zachycení tuku zasuòte do postranních kolejnièek zvolené úrovnì Zasunutí roštu: Rošt zasunujte tak, aby nožièky smìøovaly dolù. Rošt zasuòte do postranních kolejnièek zvolené úrovnì Rošt má po celém obvodu vyvýšený rám a nádobí tak nemùže sklouznout.

21 Spoleèné zasunutí roštu a pánve na zachycení tuku: Rošt položte na pánev na zachycení tuku. Pánev na zachycení tuku zasuòte do postranních kolejnièek zvolené úrovnì. obsluha trouby electrolux 21

22 22 electrolux obsluha trouby Nasazení/vyjmutí tukového filtru Tukový filtr chrání pøi peèení masa topné tìleso zadní stìny pøed vystøíknutým tukem. Nasazení tukového filtru Filtr uchopte za držadlo a obì úchytky zasuòte shora dolù do otvoru na zadní stìnì trouby (vìtrací otvor). Vyjmutí tukového filtru Filtr uchopte za držadlo a vyháknìte smìrem nahoru.

23 obsluha trouby electrolux 23 Nabídka Podporované vaøení Podporované vaøení v pøehledu Jídla kuchaøského pomocníka (mimo Speciality) se pøipravují pomocí automatických receptù. Automatické recepty nabízejí pro daná jídla optimální nastavení (funkce trouby, teplota, dobu trvání). Kategorie Jídlo Vepøové/Telecí Vepøová peèenì Telecí koleno Vepøová peèenì Telecí ossobuco Vepøové koleno Plnìné telecí hrudí Vepøové plecko Sekaná Telecí peèenì Hovìzí/Zvìøina/Jehnìèí Hovìzí plátky Králík Hovìzí na skandinávský zp. Králièí peèenì s hoøèicí Hovìzí peèenì Marinované hovìzí Zadní peèenì ze zvìøiny Peèená zvìøina Kanèí Jehnìèí peèenì Jehnìèí peè., stø. propeè. Jehnìèí kýta Drùbež Celé kuøe Kuøecí stehna Celá krùta Kohout na vínì Celá kachna Peè.kachna na pomeranèích Celá husa Drùbež bez kostí Plnìné kuøe Ryba Celá ryba Plnìná oliheò (calamari) Rybí filé Dušená ryba Treska Anèovièky s bramborem Ryba obalená v soli

24 24 electrolux obsluha trouby Kategorie Jídlo Dort Citrónový koláè Kulatý koláè Švédský koláè Ovocný Savarin Sušenky Brownies - èok. sušenky Tvarohový koláè Muffins Biskupský chlebíèek Sladký koláè Koláè s drobenkou Mrkvový koláè Máslový pletenec Mandlový koláè Vánoèka Ovocný koláè Pizza/Piroh/Chléb Pizza Tvarohové peèivo Cibulový koláè Bílý chléb Slaný lotrinský koláè Farmáøský chléb Koláè z kozího sýra Ruský koláè (Piroh) Pudinkový koláè Dušená/zapékaná jídla Lasagne Zapeèené tìstoviny Cannelloni Zapeèená èekanka Zapeèené brambory Dušené maso se zeleninou Moussaka Dušené zelí Polotovary (zmraz./ konz.) Pizza, mražená Americká pizza, mražená Pizza, chlazená Malé pizzy, mražené Hranolky Amer. brambory, krokety Opeèená bramborová kaše Chléb/Rohlíky Chléb/Rohlíky, zmrazené, ne pøíliš dohnìda Jableèný štrúdl, zmrazený Rybí filé, zmrazené Kuøecí køídla Lasagne/Cannelloni, zmraz. Speciality Rozmrazit Uchovávání Sušení Uchovat teplé Praktické pokyny k rùzným automatickým postupùm, receptùm a funkcím trouby najdete v pøiložené pøíruèce. Ohøev talíøù

25 obsluha trouby electrolux 25 Použití Podporované vaøení Podporované vaøení s funkcí Automatická váha Doba peèení se stanoví automaticky zadáním váhy masa. Pøíklad 1. Smìrovými tlaèítky nebo zvolte položku nabídky Podporované vaøení, požadovanou kategorii a jídlo. 2. Vždy potvrïte pomocí. 3. Smìrovými tlaèítky nebo zvolte Automatická váha. 4. Tlaèítkem volbu potvrïte. 5..Smìrovými tlaèítky nebo nastavte váhu masa. Nastavení probíhá v krocích po 0,2 kg. Automatický program se spustí. Po uplynutí automatického programu zazní signál. 6. Chcete-li signál vypnout, stisknìte libovolné tlaèítko. Pokud navrženou váhu do asi 5 vteøin nezmìníte, spustí se program automaticky. Údaj o váze je možné kdykoli zmìnit. U všech programù pro drùbež vždy po 30 minutách maso obrat te. Trouba vás upozorní hlášením. Podporované vaøení s funkcí Automatická peèicí sonda

26 26 electrolux obsluha trouby Po dosažení nastavené teploty jádra se trouba vypne. Upozornìní:Mùžete použít pouze nástroj Peèicí sonda, který se dodává se spotøebièem. V pøípadì výmìny použijte pouze originální náhradní díl. Pøíklad 1. Troubu zapnìte tlaèítkem. 2. Smìrovými tlaèítky nebo zvolte položku nabídky Podporované vaøení, požadovanou kategorii a jídlo. 3. Vždy potvrïte pomocí. 4. Smìrovými tlaèítky nebo zvolte Automatická peèicí sonda. 5. Pomocí volbu potvrïte. Objeví se zpráva, že máte zasunout nástroj Peèicí sonda. 6. Zasuòte nástroj Peèicí sonda (viz èást Peèicí sonda). Automatický program se spustí Po uplynutí automatického programu zazní signál. 7. Chcete-li signál vypnout, stisknìte libovolné tlaèítko. 8. Nástroj Peèicí sonda vyjmìte. Do nìkolika minut se zobrazí pøedbìžný vypoèítaný èas, kdy se dosáhne nastavené teploty jádra. Tento èas se neustále novì vypoèítává a aktualizuje na displeji. Pro správnou funkci systému je nutné, aby Peèicí sonda byla za zaèátku pøípravy jídla zasunutá do masa a do zásuvky, a zùstala tak po celou dobu peèení.

27 obsluha trouby electrolux 27 Upozornìní: Peèicí sonda je horká! Pøi vytahování zástrèky a špièky hrozí nebezpeèí popálení! Podporované vaøení s funkcí Automatický recept Všechna nastavení jsou pevnì zadána a nelze je zmìnit. Pøíklad 1. Smìrovými tlaèítky nebo zvolte položku nabídky Podporované vaøení, požadovanou kategorii a jídlo. 2. Vždy potvrïte pomocí. 3. Smìrovými tlaèítky nebo zvolte Automatický recept. 4. Potvrïte pomocí. 5. Automatický program se spustí. Po uplynutí automatického programu zazní signál. 6. Chcete-li signál vypnout, stisknìte libovolné tlaèítko. Ruèní U funkce Ruèní se používají optimální nastavení (funkce trouby a teplota) pro dané jídlo, mùžete je ale zmìnit. Napøíklad tehdy, když nechcete použít nástroj Peèicí sonda, neznáte váhu jídla, nebo máte vlastní recept. Pøíklad 1. Smìrovými tlaèítky nebo zvolte položku nabídky Podporované vaøení, požadovanou kategorii a jídlo. 2. Vždy potvrïte pomocí. 3. Smìrovými tlaèítky nebo zvolte Ruèní. 4. Pomocí volbu potvrïte. Nyní se nacházíte v odpovídající funkci trouby a mùžete provést požadované nastavení (viz èást Použití funkcí trouby ).

28 28 electrolux obsluha trouby Nabídka funkcí trouby Funkce trouby v pøehledu Pomocí funkcí trouby mùžete individuálnì nastavit postupy peèení mouèníkù i masa. Funkce trouby Horký vzduch Vrchní a spodní Výroba pizzy Turbo gril Gril Velkoplošný gril Spodní ohøev Nízkoteplotní peèení Použití K peèení až na tøech úrovních najednou. Teplotu trouby nastavte o C nižší, než pøi použití horního/ dolního topného tìlesa. K peèení peèiva a masa na jedné úrovni. K peèení peèiva, které vyžaduje intenzivní zhnìdnutí a køupavý spodek. Teplotu trouby nastavte o C nižší, než pøi použití horního/ dolního topného tìlesa. K peèení vìtších kusù masa nebo drùbeže na jedné úrovni. Tato funkce se hodí také ke gratinování a zapékání. Ke grilování plochých kouskù, rozložených uprostøed roštu a k pøípravì toustù. Ke grilování plochých kouskù ve vìtším množství a k pøípravì toustù. K dopeèení koláèù s køehkým spodkem. K pøípravì velmi jemných a št avnatých peèení.

29 obsluha trouby electrolux 29 Použití funkcí trouby Pøíklad 1. Troubu zapnìte tlaèítkem. 2. Smìrovými tlaèítky nebo zvolte položku nabídky Funkce trouby. 3. Potvrïte pomocí. 4. Smìrovými tlaèítky nebo zvolte funkci trouby Horký vzduch. 5. Potvrïte pomocí. 6. Smìrovými tlaèítky nebo nastavte požadovanou teplotu. 7. Potvrïte pomocí nebo 5poèkejte vteøin. Trouba zaène høát. Po dosažení nastavené teploty zazní signál. Trouba zaène høát, když se symbol funkce trouby zaène pohybovat. zapne se osvìtlení trouby. zapne se pøíslušný topný èlánek (napø. ventilátor). Vedle teploty je možné nastavit další funkce pomocí (viz èást Doplòkové funkce).

30 30 electrolux obsluha trouby Nabídka Moje programy Moje programy v pøehledu Podnabídka 1- Mùj program 2- Mùj program... Zmìnit název programu. Popis Optimální nastavení pro uložení vlastních receptù. Pøejmenování uložených programù. Mùžete uložit 20 programù. Použití funkce Moje programy Uložení programu 1. Zvolte funkci trouby nebo Podporované vaøení s požadovaným nastavením. 2. Bìhem funkce trouby nebo po ní èi funkci Podporované vaøení tlaèítko stisknìte tolikrát, až se zobrazí okno Uložit. 3. Tlaèítkem volbu potvrïte. Zobrazí se další volné místo v pamìti. 4. Tlaèítkem volbu potvrïte. 5. Nyní mùžete napsat název svého programu. První písmeno bliká. 6. Smìrovými tlaèítky nebo zvolte požadovaná písmena v abecedním poøádku. 7. Tlaèítkem nebo posuòte kurzor doprava nebo doleva. Další písmeno zaène blikat a mùžete ho zvolit atd.

31 obsluha trouby electrolux Po napsání názvu programu potvrïte pomocí Program je uložen. Již obsazená místa mùžete kdykoli pøepsat. Místo nabídnutého volného místa k uložení zvolte pomocí nebo program, který byste chtìli pøepsat. Programy mùžete v nabídce Zmìnit název programu. kdykoli pøejmenovat. Vyvolání programu 1. Troubu zapnìte tlaèítkem. 2. Smìrovými tlaèítky nebo zvolte požadovanou položku nabídky Moje programy 3. Pomocí volbu potvrïte. 4. Smìrovými tlaèítky nebo zvolte uložený program. 5. Potvrïte pomocí. Uložený program se spustí s pøíslušným nastavením. Pokud jste ještì neuložili žádný program, objeví se hlášení, jak se programy ukládají.

32 32 electrolux obsluha trouby Nabídka Èištìní Èištìní v pøehledu Podnabídka Pyroluxe Prùvodce èištìním Pøipomínka èištìní Popis Èištìní trouby pomocí funkce Pyroluxe. Pøed provedením funkce Pyroluxe vás upozorní, co musíte u funkce Pyroluxe dodržet. Prùvodce èištìním mùže být zapnutý nebo vypnutý. Signalizuje, kdy je Pyroluxe nutná a odkazuje na ni. Pøipomínka èištìní mùže být zapnutá nebo vypnutá. Jak provádìt funkci Pyroluxe a zapnout nebo vypnout funkce Prùvodce èištìním nebo Pøipomínka èištìní, je popsáno v èásti Èištìní a údržba.

33 obsluha trouby electrolux 33 Nabídka Nastavení Nastavení v pøehledu Nezávisle na daném použití trouby mùžete mìnit rùzná základní nastavení. Nastavení lze zmìnit pouze tehdy, není-li zvolena žádná funkce trouby. Nastavení Displej Popis Nastavit denní èas 12:15 Nastavení denního èasu. Èasové údaje zap Denní èas se ve stavu vypnuto zobrazí. vyp Denní èas se ve stavu vypnuto nezobrazí, protože displej je zcela vypnutý - úspora energie. Nastavit a spustit zap V oknì výbìru funkcí se zobrazí funkce Nastavit a spustit a je možné ji aktivovat. vyp V oknì výbìru funkcí se nezobrazí funkce Nastavit a spustit. Ohøev a uchování teploty Prodloužení doby peèení zap V oknì výbìru funkcí se zobrazí funkce Ohøev a uchování teploty a je možné ji aktivovat. vyp V oknì výbìru funkcí se nezobrazí funkce Ohøev a uchování teploty. zap vyp Zapnìte nebo vypnìte funkci Prodloužení doby peèení. Displej kontrast Nastavení kontrastu displeje v krocích. Displej jas Nastavení jasu displeje v krocích. Nastavte jazyk nìmèina Volba jazyka na displeji a nastavení.... Hlasitost zvuk. signalizace Tóny tlaèítek zap vyp Alarm/Bezpeènostní tón Nastavení hlasitosti tónù tlaèítek a signálù v krocích. zap vyp Pachový filtr zap vyp Tóny tlaèítek potvrzují každé stisknutí tlaèítka zaznìním tónu. Zapnutí nebo vypnutí tónù tlaèítek. Pøi neproveditelných krocích použití trouby zazní alarm. Zapnutí nebo vypnutí tónù alarmu. Pachový filtr - zapnutí nebo vypnutí.

34 34 electrolux obsluha trouby Nastavení Displej Popis Obsluha Základní nastavení ECAIA207 V03IA Zobrazení verze softwaru, konfigurace a provozní doby. Návrat všech nastavení do stavu pøi dodání (také Moje programy). Mezi 22:00 a 6:00 se sníží jas displeje ve vypnutém stavu za úèelem úspory energie.

35 obsluha trouby electrolux 35 Použití Nastavení Pøíklad 1. Smìrovými tlaèítky nebo Nastavení zvolte požadovanou položku nabídky. 2. Pomocí volbu potvrïte. 3. Smìrovými tlaèítky nebo pøejdìte k nastavení, které chcete zmìnit. 4. Pomocí volbu potvrïte. Na ukazateli se objeví právì nastavená hodnota. 5. Smìrovými tlaèítky nebo zvolte požadovanou hodnotu. 6. Pomocí volbu potvrïte. Nastavení je zmìnìno. Každodenní použití Nastavení Nastavit a spustit Funkce Nastavit a spustit umožòuje provést všechna nastavení urèité funkce trouby a spustit je pozdìji. Pøíklad použití: Ráno pøipravíte jídlo pro dìti a provedete u trouby všechna nastavení. Když pøijde vaše dítì domù, dá jídlo do trouby, stiskne libovolné tlaèítko a trouba se spustí v døíve provedeném nastavení. Podmínka: Stanovený Trvání Zapnutí funkce Nastavit a spustit 1. Zvolte funkci trouby s požadovaným nastavením. 2. Tlaèítko stisknìte tolikrát, až se zobrazí okno Nastavit a spustit. 3. Pomocí volbu potvrïte. Funkce Nastavit a spustit je nyní zapnutá.

36 36 electrolux obsluha trouby Nastavit a spustit spuštìní 1. Stisknìte libovolné tlaèítko (mimo ). Spustí se zvolená funkce trouby. Po ukonèení funkce trouby zazní signál. 2. Chcete-li signál vypnout, stisknìte libovolné tlaèítko. Pokud je zvolená funkce trouby s funkcí Nastavit a spustit v provozu, je Blokování tlaèítek aktivní (viz èást Blokování tlaèítek). Nastavit a spustit Funkci Nastavení lze v nabídce aktivovat nebo vypnout.

37 obsluha trouby electrolux 37 Ohøev a uchování teploty Funkce Ohøev a uchování teploty udrží pøipravené jídlo po dobu 30 minut teplé. Hodí se napøíklad tehdy, když se hosté opozdí. Podmínky pro funkci Ohøev a uchování teploty: Nastavená teplota je nad 80 C Stanovený Trvání Zapnutí funkce Ohøev a uchování teploty 1. Zvolte funkci trouby. 2. Tlaèítko stisknìte tolikrát, až se zobrazí okno Ohøev a uchování teploty. 3. Pomocí volbu potvrïte. Funkce Ohøev a uchování teploty je nyní zapnutá. 4. Po ukonèení funkce trouby zazní signál a spustí se funkce Ohøev a uchování teploty. Nastavená funkce trouby bìží pøi 80 C po dobu 30 minut. Po uplynutí 30 minut s funkcí Ohøev a uchování teploty se trouba vypne. Bez ohledu na nastavenou funkci trouby zùstane funkce Ohøev a uchování teploty aktivní. Funkce trouby mùžete mìnit. Funkci Ohøev a uchování teploty lze v nabídce Nastavení aktivovat nebo vypnout.

38 38 electrolux obsluha trouby Prodloužení doby peèení Prodloužení poslední funkce trouby po uplynutí její doby trvání. Podmínka: Všechny funkce trouby s funkcí Trvání nebo Automatická váha. Žádné funkce trouby s funkcí Peèicí sonda. Funkci Prodloužení doby peèení lze zapnout nebo vypnout v nabídce Nastavení. Zapnutí funkce Prodloužení doby peèení Funkce trouby je u konce. Zní zvukový signál a objeví se hlášení. 1. Stisknìte libovolné tlaèítko. 2. Objeví se hlášení Prodloužení doby peèení na asi 5 25 minut. 3. Pomocí aktivujte funkci Prodloužení doby peèení. 4. Nastavte trvání Prodloužení doby peèení pomocí nebo. 5. Prodloužení doby peèení spust te pomocí, nebo nechte po 5 vteøinách spustit automaticky. Zobrazí se nastavení funkcí trouby s novou dobou trvání. Další postup odpovídá normální funkci trouby. Funkci Prodloužení doby peèení je možné nastavit zase znovu.

39 obsluha trouby electrolux 39 Pachový filtr Katalytické pùsobení filtrù maximálnì potlaèuje vznik pachù. Pachový filtr se zapne automaticky pøi spuštìní peèení peèiva nebo masa (mimo funkce Speciality). Po dokonèení peèení se tato funkce vypne. Pachový filtr je pøi dodání trouby vypnutý. Zapne se v nabídce Nastavení. Jestliže je Pachový filtr zapnutý, je spotøeba energie vìtší. Jestliže není Pachový filtr v nabídce Nastavení aktivován, zapne se za 100 provozních hodin automaticky bìhem peèení peèiva nebo masa k automatickému èištìní.

40 40 electrolux obsluha trouby Doplòkové funkce Trouba je mit vybavena následujícími doplòkovými funkcemi: Minutka Trvání Ukonèení Blokování tlaèítek Detska pojistka Bezpeènostní vypnutí Peèicí sonda Minutka K nastavení krátkého èasového úseku. Po uplynutí nastavené doby zazní signál. Tato funkce neovlivòuje provoz trouby. 1. Tlaèítko stisknìte tolikrát, až se zobrazí okno Minutka. Tlaèítkem nebo nastavte požadovaný krátký èasový úsek (max. 2 hodiny 30minut 2. Potvrïte pomocí, nebo poèkejte 5 vteøin. Zobrazí se naposled navštívená položka nabídky a zbývající èas. Po uplynutí 10% èasu zazní krátký signál. Po uplynutí nastaveného èasu na 2 minuty zazní zvukový signál a objeví se hlášení. 3. Chcete-li signál vypnout, stisknìte libovolné tlaèítko (mimo ). Minutka zùstane aktivní, i když zvolíte jinou funkci, nebo se spotøebiè vypne.

41 obsluha trouby electrolux 41 Trvání nebo Ukonèení Trvání Tato funkce slouží k nastavení délky provozu trouby. Ukonèení Pomocí této funkce nastavíte, kdy se má trouba opìt vypnout. 1. Zvolte funkci trouby. 2. Tlaèítko stisknìte tolikrát, až se zobrazí okno Trvání/Ukonèení. 3. Tlaèítky nebo nastavte požadovanou dobu peèení nebo èas vypnutí (max. 23 hodin 59 minut). 4. Potvrïte pomocí, nebo poèkejte 5 vteøin. Nastavení zvolených funkcí trouby se zobrazí s nastavenou dobou pøípravy nebo s èasem vypnutí. Po uplynutí nastaveného èasu na 2 minuty zazní zvukový signál a objeví se hlášení. Trouba se vypne. 5. Chcete-li signál vypnout, stisknìte libovolné tlaèítko (mimo ). Bez ohledu na nastavenou funkci trouby zùstane stanovená doba trvání zachována. Funkce trouby mùžete mìnit. Podmínka: Nová funkce trouby, kterou jste zvolili, nemá žádnou stanovenou dobu trvání. Je-li zasunutý nástroj Peèicí sonda nejsou funkce Trvání nebo Ukonèení možné.

42 42 electrolux obsluha trouby Použití zbytkového tepla s funkcí hodin Trvání a Ukonèení Pøi použití funkce hodin Trvání a Ukonèení vypne trouba topné tìleso, jakmile uplyne 90% nastaveného nebo vypoèítaného èasu. Zbytkové teplo se využije k dokonèení peèení až do konce nastavené doby (3 až 20 min.).

43 obsluha trouby electrolux 43 Kombinace funkce Trvání a Ukonèení Funkce Trvání a Ukonèení mùžete použít souèasnì, jestliže se má trouba automaticky zapnout a vypnout až po uplynutí urèitého èasu. 1. Zvolte funkci trouby. 2. Tlaèítko stisknìte tolikrát, až se zobrazí okno Trvání/Ukonèení. 3. Pomocí funkce Trvání nastavte èas, který je nutný k pøípravì jídla, napø. 1 hodin. 4. Potvrïte pomocí. 5. Pomocí funkce Ukonèení nastavte èas, kdy by jídlo mìlo být hotové, napø. 14:05 hodin. 6. Potvrïte pomocí, nebo poèkejte 5 vteøin. Zvolená funkce trouby se na nìkolik vteøin zobrazí s nastavenou dobou trvání a èasem vypnutí Objeví se hlášení s uvedením èasu, kdy se program spustí. Blokování tlaèítek Zámek tlaèítek zajistí všechny nastavené funkce pøed náhodným pøepnutím. Zapnutí funkce Blokování tlaèítek 1. Zvolte funkci trouby. 2. Tlaèítko stisknìte tolikrát, až se zobrazí okno Blokování tlaèítek. 3. Pomocí volbu potvrïte. Nyní je Blokování tlaèítek aktivován.

44 44 electrolux obsluha trouby Blokování tlaèítek vypnutí 1. Stisknìte tlaèítko. 2. Pomocí volbu potvrïte. Blokování tlaèítek nechrání pøed náhodným vypnutím. Po vypnutí trouby se Blokování tlaèítek automaticky zruší.

45 obsluha trouby electrolux 45 Detska pojistka trouby Po zapnutí Detska pojistka není možné uvést troubu do provozu. Zapnutí funkce Detska pojistka Nesmí být zapnutá žádná funkce trouby. 1. Tlaèítka a tisknìte souèasnì tak dlouho, až se objeví pøíslušné hlášení. Nyní je Detska pojistka zapnutá. Detska pojistka vypnutí 1. Tlaèítka a tisknìte souèasnì tak dlouho, až se objeví pøíslušné hlášení. Detska pojistka je nyní vypnutá a troubu je možné opìt používat. Automatické vypnutí trouby Jestliže troubu po urèité dobì nevypnete, nebo nezmìníte teplotu, automaticky se sama vypne. Trouba se vypne pøi dosažení teploty trouby: C za 12,5 hodin C za 8,5 hodin C za 5,5 hodin max C za 3 hodiny Uvedení trouby do chodu po automatickém vypnutí Stisknìte tlaèítko.

46 46 electrolux obsluha trouby Peèicí sonda Po dosažení vámi nastavené teploty jádra se trouba vypne. Upozornìní: Mùžete použít pouze nástroj Peèicí sonda, který se dodává se spotøebièem. V pøípadì výmìny použijte pouze originální náhradní díl. Nastavení teploty jádra pro funkci Peèicí sonda 1. Troubu zapnìte tlaèítkem. 2. Špièku Peèicí sonda zasuòte pokud možno úplnì do masa tak, aby se nacházela v jeho støedu. 3. Zástrèku Peèicí sonda zasuòte až na doraz do zásuvky na boèní stìnì trouby. Zobrazí se okno Peèicí sonda. 4. Do 5 vteøin nastavte tlaèítky nebo požadovanou teplotu jádra. 5. Nastavenou teplotu jádra potvrïte pomocí. 6. Zvolte funkci trouby. Zobrazí se nabídka funkcí trouby. 7. Nastavte popøípadì i teplotu trouby.

47 obsluha trouby electrolux 47 Do nìkolika minut se zobrazí pøedbìžný vypoèítaný èas, kdy se dosáhne nastavené teploty jádra. Tento èas se neustále novì vypoèítává a aktualizuje na displeji. Pro správnou funkci systému je nutné, aby Peèicí sonda byla za zaèátku pøípravy jídla zasunutá do masa a do zásuvky, a zùstala tak po celou dobu peèení. Po dosažení nastavené teploty jádra zazní signál. 8. Chcete-li signál vypnout, stisknìte libovolné tlaèítko. Nástroj Peèicí sonda je možné použít i po výbìru funkce trouby. K dodateèné zmìnì teploty jádra stisknìte tlaèítko. Teplota jádra se zaène zobrazovat od 30 C. Vyjmìte nástroj Peèicí sonda. Upozornìní: Peèicí sonda je horká! Pøi vytahování zástrèky a špièky hrozí nebezpeèí popálení! 1. Zástrèku Peèicí sonda peèicí sondy vytáhnìte ze zásuvky a jídlo vyjmìte z trouby. 2. Vypnìte troubu.

48 48 electrolux obsluha trouby Mechanické zajištìní dveøí Pøi zakoupení spotøebièe je zajištìní dveøí vypnuté. Aktivace zajištìní dveøí 1. Kryt dveøí(b) na horním okraji dveøí uchopte na obou stranách a stlaète dovnitø, aby se uvolnil sponový uzávìr. Pak vytáhnìte kryt dveøí smìrem nahoru. 2. Aktivace páèky: Páèku vyjmìte (1), posuòte o 4 mm doleva (2) a zasuòte (3). 3. Kryt dveøí(b) uchopte po stranách, položte na vnitøní stranu dveøního okraje a a nasaïte ho (B) na horní okraj dveøí.

49 obsluha trouby electrolux 49 Na otevøené stranì krytu dveøí (B) se nachází vodicí lišta(c). Tato lišta se musí zasunout mezi vnìjší dveøní tabuli a vodicí úhel (D). Sponový uzávìr (E) musí zapadnout. Otevøení dveøí trouby. 1. Stisknìte a podržte páèku. 2. Otevøete dveøe. Zavøení trouby Dveøe zavøete bez stisknutí páèky. Vyøazení zarážky Chcete-li zablokování dveøí vypnout, posuòte páèku zpìt doprava. Postupujte podle výše uvedených pokynù. Po vypnutí spotøebièe se mechanické zajištìní dveøí nezruší.

50 50 electrolux obsluha trouby Demontáž zajištìní dveøí 1. Kryt dveøí (B) na horním okraji dveøí uchopte na obou stranách a stlaète dovnitø, aby se uvolnil sponový uzávìr. Pak vytáhnìte kryt dveøí smìrem nahoru. 2. Demontáž páèky: Páèku vyjmìte (1). 3. Ze spodní strany krytu dveøí (B) odstraòte kryt (2) a zasuòte ho (3).

51 obsluha trouby electrolux Kryt dveøí (B) uchopte po stranách, položte na vnitøní stranu dveøního okraje a nasaïte ho (B) na horní okraj dveøí. Na otevøené stranì krytu dveøí (B) se nachází vodicí lišta (C). Tato lišta se musí zasunout mezi vnìjší dveøní tabuli a vodicí úhel (D). Sponový uzávìr(e) musí zapadnout. 5. Zavøete dveøe trouby.

52 52 electrolux èištìní a údržba Èištìní a údržba Pozor: Pro èištìní je tøeba spotøebiè vypnout a nechat zchladnout. Pozor: Z bezpeènostních dùvodù neèistìte spotøebiè proudem páry ani vysokotlakým èistícím zaøízením. Pozor: Nepoužívejte žádná drsná èinidla, ostré èistící nástroje ani drátìnky. K èištìní skla ve dvíøkách trouby nepoužívejte žádné hrubé brusné èistící prostøedky ani ostré kovové škrabky, protože mohou poškrábat povrch, což mùže vést k rozbití skla. Vnìjší èást spotøebièe Pøední stranu spotøebièe otøete mìkkým hadøíkem namoèeným v teplém roztoku mycího prostøedku. Na kovový pøední panel používejte obvyklé èisticí prostøedky. Nepoužívejte žádné pískové èisticí prostøedky ani abrazivní houbièky. Vnitøní prostor trouby Upozornìní: Pøi èištìní musí být trouba vypnutá a vychladlá. Troubu èistìte po každém použití. Neèistoty tak snadno odstraníte a tolik se nepøipeèou. Neodstranìné zbytky mohou pøi Pyroluxe zpùsobit barevné zmìny povrchu. 1. Otevøením dveøí trouby se automaticky vypne osvìtlení trouby. 2. Po každém použití troubu vytøete vodou s mycím prostøedkem a vysušte. Neèistoty, které se vám nepodaøí odstranit, vyèistìte pomocí Pyroluxe. Pozor! Jestliže sprej do trouby pøesto použijete, dodržujte pøesnì pokyny výrobce. Pøíslušenství trouby Všechny zasunovací doplòky (rošt, plech na peèení, drážky apod.) po každém použití umyjte a dobøe osušte. Mytí bude jednodušší, jestliže tyto díly necháte nejprve krátce odmoèit. Filtr proti mastnotì 1. Filtr myjte v teplém roztoku mycího prostøedku nebo v myèce. 2. Jsou-li na nìm pøipeèené neèistoty, vyvaøte ho ve vodì s 2-3 polévkovými lžícemi mycího prostøedku na nádobí používaného v myèkách.

53 èištìní a údržba electrolux 53 Pyroluxe Upozornìní: Trouba se pøi tomto postupu zahøeje na velmi vysokou teplotu. Malé dìti se pøi tomto èištìní nesmí k troubì pøibližovat. Pozor! Pøed èištìním pomocí pyrolýzy vyjmìte z trouby všechny zasunovací díly vèetnì drážek. Vysunovací kolejnièky musíte pøed tepelným èištìním rovnìž vyjmout. Jestliže jsou v troubì ještì vysunovací kolejnièky, na displeji se objeví varovné hlášení. Bezpeènostní vypnutí trouby v tomto pøípadì zabrání spuštìní pyrolýzy, aby se vysunovací kolejnièky neznièily.. 1. Velké neèistoty odstraòte nejprve ruènì. 2. Smìrovými tlaèítky nebo nebo zvolte položku nabídky Èištìní. 3. Potvrïte pomocí. 4. Smìrovými tlaèítky nebo volte položku nabídky Pyroluxe. 5. Pomocí volbu potvrïte. 6. Smìrovými tlaèítky nebo zvolte dobu trvání pyrolýzy. Svìtlo pro menší zneèištìní (trvání 2:15). Obvyklý pro normální zneèištìní (trvání 2:45). Intenzivní pro silné zneèištìní (trvání 3:15). Zobrazí se daná doba Trvání. Pak se spustí èištìní pomocí pyrolýzy.

54 54 electrolux èištìní a údržba Bìhem doby zahøívání dvíøka trouby na peèení neotvírejte, protože jinak se proces zastaví. Osvìtlení trouby je vypnuté. Po dosažení urèité teploty se dveøe zablokují. Zmìna èasu vypnutí pøi pyrolýze Èas vypnutí pyrolýzy je do 2 minut možné posunout pomocí funkce hodin Ukonèení smìrem dozadu.

55 èištìní a údržba electrolux 55 Prùvodce èištìním Pøed funkcí Pyroluxe vás Prùvodce èištìním upozorní, na co si máte pøi funci Pyroluxe dát pozor. Prùvodce èištìním zapnout a vypnout 1. Smìrovými tlaèítky nebo zvolte položku nabídky Èištìní. 2. Pomocí volbu potvrïte. Smìrovými tlaèítky nebo zvolte položku nabídky Prùvodce èištìním 3. Pomocí tlaèítek nebo funkci Prùvodce èištìním zapnete nebo vypnete.. Pøipomínka èištìní Pøipomínka èištìní rozpozná, kdy je nutná pyrolýza a upozorní vás. Pøipomínka èištìní se zapíná a vypíná podle Prùvodce èištìním. (viz èást Prùvodce èištìním ).

56 56 electrolux èištìní a údržba Drážky Chcete-li vyèistit postranní stìny trouby, mùžete odstranit drážky na pravé i levé stranì trouby. Vyjmutí drážek Drážky nejprve vepøedu vytáhnìte ze stìny (1) a pak vzadu ze závìsu (2). Zasazení drážek Dùležité upozornìní! Zaoblené konce kolejnièek musí smìøovat dopøedu. Pøi upevòování drážek je nejprve zavìste vzadu (1), pak je zastrète vepøedu a zatlaète (2).

57 èištìní a údržba electrolux 57 Osvìtlení trouby Upozornìní: Nebezpeèí úrazu elektrickým proudem! Pøed výmìnou žárovky trouby: troubu vypnìte! pojistky v pojistkové skøíòce vyšroubujte nebo vypnìte. Na dno trouby položte kus látky kvùli ochranì žárovky a sklenìného krytu. Výmìna žárovky trouby/omytí sklenìného krytu 1. Sklenìný kryt vyšroubujte smìrem doleva a omyjte. 2. Je-li to nutné: vymìòte za žárovku do trouby 40 Watt, 230 V, 300 C, žáruvzdornou. 3. Sklenìný kryt nasaïte zpìt na místo.

58 58 electrolux èištìní a údržba Výmìna boèní žárovky trouby/ omytí sklenìného krytu 1. Vyjmìte levé drážky. 2. Sklenìný kryt sejmìte pomocí úzkého, tupého pøedmìtu (napø. èajové lžièky) a umyjte. 3. Je-li to nutné: Vymìòte halogenovou žárovku do trouby. Náhradní žárovku si mùžete objednat v zákaznické službì (viz servis/ zákaznická služba). Halogenovou žárovku uchopte vždy pomocí hadøíku, aby se do ní nevypálily zbytky tuku. 4. Sklenìný kryt nasaïte zpìt na místo. 5. Nakonec drážky zasuòte zpìt.

59 èištìní a údržba electrolux 59 Dveøe trouby Ke snadnìjšímu èištìní vnitøního prostoru trouby se dají dveøe trouby vysadit. Vysazení dveøí trouby 1. Dveøe trouby úplnì otevøete. 2. Pojistné páèky (A) na obou dveøních závìsech úplnì vyklopte. 3. Dveøe trouby pøivøete až k první zarážce (cca. 45 ). 4. Dveøe trouby uchopte po stranách obìma rukama a vytáhnìte je šikmo od trouby smìrem nahoru (Pozor: jsou tìžké!). Dveøe trouby položte vnìjší stranou dolù na mìkkou a rovnou podložku, napø. na deku, aby se nepoškrábaly.

60 60 electrolux èištìní a údržba Zasazení dveøí trouby 1. Dveøe trouby uchopte ze strany držadla po stranách obìma rukama a podržte v úhlu asi 45. Otvory na spodní stranì dveøí trouby zasaïte do závìsù trouby. Dveøe spust te dolù až na doraz. 2. Dveøe trouby úplnì otevøete. 3. Pojistné páèky (A) na obou dveøních závìsech sklopte zpìt dopùvodní polohy. 4. Dveøe trouby zavøete.

61 èištìní a údržba electrolux 61 Sklenìná výplò dveøí trouby Dveøe trouby jsou vybaveny ètyømi na sobì položenými sklenìnými tabulemi. Vnitøní sklenìné tabule lze vyjmout a vyèistit. Pozor! Pøi silném tlaku, pøedevším na hrany pøední sklenìné tabule, mùže sklo prasknout. Vymontování skel dveøí 1. Dveøe trouby úplnì otevøete. 2. Pojistné páèky (A) na obou dveøních závìsech úplnì vyklopte. 3. Dveøe trouby pøivøete až k první zarážce (cca. 45 ).

62 62 electrolux èištìní a údržba 4. Kryt dveøí na horním okraji (B) dveøí uchopte na obou stranách a stlaète dovnitø aby se uvolnil sponový uzávìr. Pak vytáhnìte kryt dveøí smìrem nahoru. 5. Dveøní skla uchopte postupnì za horní okraj a vytáhnìte z kolejnièek smìrem nahoru. ÈIštìní skel dveøí Dveøní skla dùkladnì umyjte roztokem mycího prostøedku. Potom ho peèlivì osušte. Vsazení skel dveøí 1. Dveøní sklo zasuòte jedno po druhém šikmo shora do dveøního profilu na dolní stranì dveøí a spust te. Nejprve zasaïte obì menší sklenìné tabule a nejvìtší tabuli zasaïte až nakonec.

63 èištìní a údržba electrolux Kryt dveøí (B) uchopte po stranách, položte na vnitøní stranu dveøního okraje a nasaïte ho (B) na horní okraj dveøí. Na otevøené stranì krytu dveøí (B) se nachází vodicí lišta (C). Tato lišta se musí zasunout mezi vnìjší dveøní tabuli a vodicí úhel (D). Sponový uzávìr (E) musí zapadnout.

64 64 electrolux èištìní a údržba 3. Dveøe trouby úplnì otevøete. 4. Pojistné páèky (A) na obou dveøních závìsech sklopte zpìt dopùvodní polohy. 5. Dveøe trouby zavøete.

65 co dìlat, když... electrolux 65 Co dìlat, když... Problém Možná pøíèina Øešení Trouba se nezahøívá. Trouba není zapnutá. Zapnìte troubu. Požadovaná nastavení nefungují. Zkontrolujte nastavení. Vypadla pojistka v domácí instalaci (pojistková skøíòka). Zkontrolujte pojistky.jestliže pojistky vypadnou nìkolikrát, zavolejte prosím kvalifikovaného elektrikáøe. Osvìtlení trouby zhaslo. Praskla žárovka trouby. Vymìòte žárovku. Pyrolýza nefunguje. Na displeji se objeví hlášení. Neodstranili jste drážky/ kolejnièky. Odstraòte drážky/kolejnièky. V èasovém displeji se objeví F11. V èasovém ukazateli se objeví výše neuvedený chybový kód. Zkrat peèicí sondy, nebo zástrèka peèicí sondy není pevnì zasunutá do zásuvky. Porucha elektroniky. Zástrèku peèicí sondy zasuòte až na doraz do zásuvky na boèní stìnì trouby. Spotøebiè vypnìte a opìt zapnìte pomocí domovní pojistky nebo ochranného spínaèe. Pøi opakovaném zobrazení zavolejte prosím zákaznickou službu.

66 66 electrolux co dìlat, když... Jestliže se vám nepodaøí odstranit problém ani pomocí výše uvedených rad, obrat te se prosím na svého prodejce nebo na zákaznickou službu. Upozornìní! Opravy spotøebièe smí provádìt pouze odbornì vyškolení pracovníci. Neodborné opravy mohou pro uživatele pøedstavovat znaèné nebezpeèí. Jestliže v pøípadì špatné obsluhy spotøebièe zavoláte do servisu, mùže se stát, že budete muset návštìvu opraváøe zaplatit, i když je spotøebiè ještì v záruce. Pokyny pro spotøebièe s kovovou pøední èástí: Chladná kovová èást spotøebièe zpùsobuje po otevøení dveøí trouby bìhem peèení nebo smažení krátkodobé zamžení vnitøní sklenìné tabule.

67 pokyny k montáži electrolux 67 Pokyny k montáži Upozornìní: Montáž a pøipojení nového spotøebièe smí provádìt pouze kvalifikovaný odborník s pøíslušným oprávnìním. Dodržujte prosím tento pokyn, protože jinak v pøípadì škody propadá nárok na záruku. Bezpeènostní pokyny pro elektroinstalatéra Elektrická instalace musí být provedena tak, aby spotøebiè bylo možné odpojit od sítì všemi póly s min. vzdáleností kontaktù 3 mm. Jako vhodné odpojovací zaøízení se doporuèuje napø. pojistkový spínaè LS, pojistky (šroubovací pojistky se musí vyjmout z objímky), spínaè FI a stykaè. Ochrana proti (nebezpeènému) dotyku musí být zajištìna instalací. Jištìní vestavìné skøínì musí vyhovovat normì DIN Vestavná trouba i vestavná varná deska jsou vybaveny speciálním zásuvkovým systémem. Z bezpeènostních dùvodù mohou být kombinovány pouze s výrobky stejného výrobce. Použití tepelnì izolaèních lišt není u sporákù a trub s pyrolýzou dovoleno, je-li ve výklenku zadní stìna a uzavøená dolní pøihrádka. Instalace je možná v pøípadì dolní pøihrádky zkrácené alespoò o 20 mm a vìtrání podstavce ve stejném prùøezu.

68 68 electrolux pokyny k montáži

69 pokyny k montáži electrolux 69

70 70 electrolux pokyny k montáži

71 pokyny k montáži electrolux 71

72 72 electrolux likvidace Likvidace Obalový materiál Použité obalové materiály jsou ekologické a recyklovatelné. Umìlé hmoty jsou oznaèeny následujícím zpùsobem: >PE<, >PS<, atd. Obalový materiál zlikvidujte v souladu s jeho oznaèením ve speciálních sbìrných dvorech ve své obci. Upozornìní: Starý spotøebiè pøed likvidací znehodnot te, aby se nemohl stát pøíèinou úrazu. Odpojte proto spotøebiè od zdroje napájení a odøíznìte jeho elektrický pøívodní kabel. Starý spotøebiè Symbol W na výrobku nebo jeho balení udává, že tento výrobek nepatøí do domácího odpadu. Je nutné odvézt ho do sbìrného místa pro recyklaci elektrického a elektronického zaøízení. Zajištìním správné likvidace tohoto výrobku pomùžete zabránit negativním dùsledkùm pro životní prostøedí a lidské zdraví, které by jinak byly zpùsobeny nevhodnou likvidací tohoto výrobku. Podrobnìjší informace o recyklaci tohoto výrobku zjistíte u pøíslušného místního úøadu, služby pro likvidaci domovního odpadu nebo v obchodì, kde jste výrobek zakoupili.

73 záruka/zákaznická služba electrolux 73 Záruka/Zákaznická služba Záruka vyplývající z tìchto záruèních podmínek je poskytována pouze kupujícímu spotøebiteli (dále také jen "Kupující") a jen na výrobek sloužící k bìžnému používání v domácnosti. Prodávající poskytuje Kupujícímu spotøebiteli Záruku v trvání dvaceti ètyø mìsícù, a to od data pøevzetí prodaného výrobku Kupujícím. Kupující má v rámci Záruky právo na bezplatné, vèasné a øádné odstranìní vady, popøípadì - není-li to vzhledem k povaze (tzn. pøíèinì i projevu) vady neúmìrné - právo na výmìnu výrobku. Pokud není takový postup možný, je Kupující oprávnìn žádat pøimìøenou slevu z ceny výrobku. Právo na výmìnu výrobku nebo odstoupení od kupní smlouvy lze uplatnit jen pøi splnìní všech zákonných pøedpokladù, a to pouze tehdy, nebyl-li výrobek nadmìrnì opotøeben nebo poškozen. Podmínkou pro uplatnìní každého práva ze Záruky pøitom je, že: výrobek byl instalován a uveden do provozu i vždy provozován v souladu s návodem k obsluze, veškerì záruèní nebo jiné opravy èi úpravy výrobku byly vždy provádìny v Autorizovaném servisním støedisku, Kupující pøi reklamaci výrobku pøedloží platný doklad o koupi. Právo na odstranìní vady výrobku (i všechna pøípadná další práva ze Záruky) je kupující povinen uplatnit v nejbližším Autorizovaném servisním støedisku. Zároveò musí Autorizovanému servisnímu støedisku umožnit ovìøení existence reklamované vady, vèetnì odpovídajícího vyzkoušení (popø. demontáže) výrobku, v provozní dobì tohoto støediska. Každé právo ze Záruky je nutno uplatnit v pøíslušném Autorizovaném servisním støedisku bez zbyteèného odkladu, nejpozdìji však do konce záruèní doby, jinak zaniká. Autorizované servisní støedisko posoudí oprávnìnost reklamace a podle povahy vady výrobku rozhodne o zpùsobu opravy. Kupující je povinen poskytnout Autorizovanému servisnímu støedisku souèinnost potøebnou k prokázání uplatnìného práva na odstranìní vady, k ovìøení existence reklamované vady i k záruèní opravì výrobku. Bìh záruèní doby se staví po dobu od øádnìho uplatnìní práva na odstranìní vady do provedení záruèní opravy Autorizovaným servisním støediskem, avšak jen pøi splnìní podmínky uvedené v pøedchozím bodu. Po provedení záruèní opravy je Autorizované servisní støedisko povinno vydat Kupujícímu èitelnou kopii Opravního listu. Opravní list slouží k prokazování práv Kupujícího, proto ve vlastním zájmu pøed podpisem Opravního listu zkontrolujte jeho obsah a kopii Opravního listu peèlivì uschovejte. Jestliže nebude reklamovaná vada zjištìna nebo nejde-li o záruèní vadu, za kterou odpovídá Prodávající, èi neposkytne-li Kupující Autorizovanému servisnímu støedisku shora uvedenou souèinnost, je Kupující, povinen nahradit Prodávajícímu i Autorizovanému servisnímu støedisku veškeré pøípadné náklady, které jim v souvislosti s tím vzniknou. Záruka vyplývající z tìchto záruèních podmínek platí pouze na území Èeské republiky. Nevztahuje se na opotøebení nebo poškození výrobku (vèetnì poškození zpùsobeného poruchami v elektrické síti, použitím nevhodných náplní, nevhodnými provozními podmínkami aj.), pøípadný nedostatek jakosti nebo užitné vlastnosti ( který není závadou) ani na výrobek použitý nad rámec bìžného používáni v domácnosti (napø. k podnikatelským úèelùm aj.). Poskytnutím záruky nejsou dotèena práva Kupujícího, která se ke koupi výrobku váží podle kogentních ustanovení zvláštních právních pøedpisù. Prodávající je povinen pøedat Kupujícímu pøi prodeji výrobku a na požádání Kupujícího poskytnout mu i kdykoli poté aktuální seznam Autorizovaných servisních støedisek v Èeské republice, vèetnì jejich telefonních èísel. Jakékoli bližší informace o Záruce a Autorizovaných servisních støediscích poskytnou: prodávající, Electrolux Service, a to buï na telefonu: , nebo na adrese ELECTROLUX s.r.o., Electrolux Service, Budìjovická 3, Praha 4, Bezplatná telefonní INFOLINKA:

74 74 electrolux záruka/zákaznická služba Evropská Záruka Na tento spotøebiè se vztahuje záruka spoleènosti Electrolux ve všech zemích uvedených v zadní èásti tohoto návodu bìhem období stanoveného v záruce spotøebièe nebo jinak zákonem. Jestliže se pøestìhujete z jedné uvedené zemì do jiné z uvedených zemí, záruka na spotøebiè bude i nadále platná za následujících podmínek: Záruka na spotøebiè platí ode dne prvního zakoupení spotøebièe, které je možné doložit pøedložením platného dokladu o koupi vydaného prodejcem spotøebièe. Záruka na spotøebiè je platná pro stejné období a na stejný rozsah práce a dílù, jako platí v nové zemi Vašeho pobytu pro tento urèitý model øady spotøebièù. Záruka na spotøebiè je vázaná na osobu pùvodního kupce spotøebièe a není pøenosná na další osoby. Spotøebiè je instalovaný a používaný v souladu s pokyny vydanými spoleèností Electrolux a používá se pouze v domácnosti, tzn. spotøebiè není využíván ke komerèním úèelùm. Spotøebiè je instalovaný v souladu se všemi pøíslušnými platnými pøedpisy v nové zemi pobytu. Ustanovení Evropské záruky nemají vliv na žádná závazná práva, která se na Vás vztahují podle zákona.

návod k použití Elektrická vestavìná trouba EOB68000

návod k použití Elektrická vestavìná trouba EOB68000 návod k použití Elektrická vestavìná trouba EOB68000 We were thinking of you when we made this product Vítejte ve svìtì Electroluxu Vybrali jste si prvotøídní výrobek Electrolux, který si, jak vìøíme,

Více

Vaše uživatelský manuál AEG-ELECTROLUX B4401-4-M http://cs.yourpdfguides.com/dref/807193

Vaše uživatelský manuál AEG-ELECTROLUX B4401-4-M http://cs.yourpdfguides.com/dref/807193 Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro AEG-ELECTROLUX B4401-4-M. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se v uživatelské příručce

Více

návod k použití Elektrická vestavìná trouba EOB68000

návod k použití Elektrická vestavìná trouba EOB68000 návod k použití Elektrická vestavìná trouba EOB68000 We were thinking of you when we made this product Vítejte ve svìtì Electroluxu Vybrali jste si prvotøídní výrobek Electrolux, který si, jak vìøíme,

Více

návod k použití Elektrická vestavìná trouba EOB64101

návod k použití Elektrická vestavìná trouba EOB64101 návod k použití Elektrická vestavìná trouba EOB64101 We were thinking of you when we made this product Vítejte ve svìtì Electroluxu Vybrali jste si prvotøídní výrobek Electrolux, který si, jak vìøíme,

Více

návod k použití Vestavìná trouba s funkcí Multi-vaøení v páøe EOB98000

návod k použití Vestavìná trouba s funkcí Multi-vaøení v páøe EOB98000 návod k použití Vestavìná trouba s funkcí Multi-vaøení v páøe EOB98000 We were thinking of you when we made this product Vítejte ve svìtì Electroluxu Vybrali jste si prvotøídní výrobek Electrolux, který

Více

Vaše uživatelský manuál AEG-ELECTROLUX B4101-5-B http://cs.yourpdfguides.com/dref/2624828

Vaše uživatelský manuál AEG-ELECTROLUX B4101-5-B http://cs.yourpdfguides.com/dref/2624828 Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro AEG-ELECTROLUX B4101-5-B. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se v uživatelské příručce

Více

Vaše uživatelský manuál AEG-ELECTROLUX E4403-5-A http://cs.yourpdfguides.com/dref/2627464

Vaše uživatelský manuál AEG-ELECTROLUX E4403-5-A http://cs.yourpdfguides.com/dref/2627464 Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro AEG-ELECTROLUX E4403-5-A. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se v uživatelské příručce

Více

B4101-5 Návod k použití Elektrická vestavìná trouba

B4101-5 Návod k použití Elektrická vestavìná trouba B4101-5 Návod k použití Elektrická vestavìná trouba 2 Obsah Dìkujeme, že jste si vybrali jeden z našich vysoce kvalitních výrobkù. Pøeètìte si prosím pozornì tento návod k použití, abyste zajistili optimální

Více

Vaše uživatelský manuál AEG-ELECTROLUX E41.243-1M http://cs.yourpdfguides.com/dref/2627252

Vaše uživatelský manuál AEG-ELECTROLUX E41.243-1M http://cs.yourpdfguides.com/dref/2627252 Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro AEG-ELECTROLUX E41.243-1M. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se v uživatelské příručce

Více

COMPETENCE B9871-4. Elektrická vestavìná trouba. Návod k použití

COMPETENCE B9871-4. Elektrická vestavìná trouba. Návod k použití COMPETENCE B9871-4 Elektrická vestavìná trouba Návod k použití Vážená zákaznice, vážený zákazníku pøeètìte si prosím pozornì tento návod k použití a uschovejte ho i pro další vyhledávání informací. Návod

Více

Vaše uživatelský manuál AEG-ELECTROLUX E3781-4-M DE R07 http://cs.yourpdfguides.com/dref/808688

Vaše uživatelský manuál AEG-ELECTROLUX E3781-4-M DE R07 http://cs.yourpdfguides.com/dref/808688 Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro AEG-ELECTROLUX E3781-4-M DE R07. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se v uživatelské

Více

Vaše uživatelský manuál AEG-ELECTROLUX B4403-5-M http://cs.yourpdfguides.com/dref/2625030

Vaše uživatelský manuál AEG-ELECTROLUX B4403-5-M http://cs.yourpdfguides.com/dref/2625030 Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro AEG-ELECTROLUX B4403-5-M. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se v uživatelské příručce

Více

návod k použití Elektrická vestavìná trouba EON31000

návod k použití Elektrická vestavìná trouba EON31000 návod k použití Elektrická vestavìná trouba EON31000 We were thinking of you when we made this product Vítejte ve svìtì Electroluxu Vybrali jste si prvotøídní výrobek Electrolux, který si, jak vìøíme,

Více

Vaše uživatelský manuál AEG-ELECTROLUX B99313-5-M http://cs.yourpdfguides.com/dref/2625857

Vaše uživatelský manuál AEG-ELECTROLUX B99313-5-M http://cs.yourpdfguides.com/dref/2625857 Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro AEG-ELECTROLUX B99313-5-M. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se v uživatelské příručce

Více

Vaše uživatelský manuál AEG-ELECTROLUX B3051-4-W DE R07 http://cs.yourpdfguides.com/dref/806944

Vaše uživatelský manuál AEG-ELECTROLUX B3051-4-W DE R07 http://cs.yourpdfguides.com/dref/806944 Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro AEG-ELECTROLUX B3051-4-W DE R07. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se v uživatelské

Více

návod k použití Elektrická vestavìná trouba EON33100

návod k použití Elektrická vestavìná trouba EON33100 návod k použití Elektrická vestavìná trouba EON33100 We were thinking of you when we made this product Vítejte ve svìtì Electroluxu Vybrali jste si prvotøídní výrobek Electrolux, který si, jak vìøíme,

Více

E43012-5 Návod k použití Elektrická vestavìná trouba

E43012-5 Návod k použití Elektrická vestavìná trouba E43012-5 Návod k použití Elektrická vestavìná trouba 2 Obsah Dìkujeme, že jste si vybrali jeden z našich vysoce kvalitních výrobkù. Pøeètìte si prosím pozornì tento návod k použití, abyste zajistili optimální

Více

Vaše uživatelský manuál AEG-ELECTROLUX B5741-4-A R05 http://cs.yourpdfguides.com/dref/807364

Vaše uživatelský manuál AEG-ELECTROLUX B5741-4-A R05 http://cs.yourpdfguides.com/dref/807364 Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro AEG-ELECTROLUX B5741-4-A R05. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se v uživatelské

Více

Vaše uživatelský manuál AEG-ELECTROLUX B6871-4-M R05 http://cs.yourpdfguides.com/dref/807478

Vaše uživatelský manuál AEG-ELECTROLUX B6871-4-M R05 http://cs.yourpdfguides.com/dref/807478 Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro AEG-ELECTROLUX B6871-4-M R05. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se v uživatelské

Více

Vaše uživatelský manuál AEG-ELECTROLUX B9871-4-M R05 http://cs.yourpdfguides.com/dref/807721

Vaše uživatelský manuál AEG-ELECTROLUX B9871-4-M R05 http://cs.yourpdfguides.com/dref/807721 Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro AEG-ELECTROLUX B9871-4-M R05. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se v uživatelské

Více

návod k použití Trouba EOC68200

návod k použití Trouba EOC68200 návod k použití Trouba EOC68200 2 electrolux Electrolux. Thinking of you. Share more of our thinking at www.electrolux.com Obsah Bezpeènostní pokyny... 3 Popis spotøebièe... 4 Pøed prvním použitím... 8

Více

návod k použití Elektrická vestavìná trouba EOK76030

návod k použití Elektrická vestavìná trouba EOK76030 návod k použití Elektrická vestavìná trouba EOK76030 We were thinking of you when we made this product Vítejte ve svìtì Electroluxu Vybrali jste si prvotøídní výrobek Electrolux, který si, jak vìøíme,

Více

návod k použití Elektrická vestavìná trouba EOB67000

návod k použití Elektrická vestavìná trouba EOB67000 návod k použití Elektrická vestavìná trouba EOB67000 We were thinking of you when we made this product Vítejte ve svìtì Electroluxu Vybrali jste si prvotøídní výrobek Electrolux, který si, jak vìøíme,

Více

návod k použití Trouba EOB64201

návod k použití Trouba EOB64201 návod k použití Trouba EOB64201 2 electrolux Electrolux. Thinking of you. Share more of our thinking at www.electrolux.com Obsah Návod k použití... 3 Bezpeènostní pokyny... 3 Popis spotøebièe... 4 Pøed

Více

B4403-5 Návod k použití Elektrická vestavìná trouba

B4403-5 Návod k použití Elektrická vestavìná trouba B4403-5 Návod k použití Elektrická vestavìná trouba 2 Obsah Dìkujeme, že jste si vybrali jeden z našich vysoce kvalitních výrobkù. Pøeètìte si prosím pozornì tento návod k použití, abyste zajistili optimální

Více

B8971-5. vestavìná trouba

B8971-5. vestavìná trouba B8971-5 Návod k použití Elektrická vestavìná trouba 2 Vážený zákazníku, dìkujeme vám, že jste si vybrali jeden z našich nejkvalitnìjších výrobkù našeho sortimentu. S tímto výrobkem získáváte dokonalou

Více

Vaše uživatelský manuál AEG-ELECTROLUX E3051-4-W R05 http://cs.yourpdfguides.com/dref/808630

Vaše uživatelský manuál AEG-ELECTROLUX E3051-4-W R05 http://cs.yourpdfguides.com/dref/808630 Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro AEG-ELECTROLUX E3051-4-W R05. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se v uživatelské

Více

B31915-5. vestavìná trouba

B31915-5. vestavìná trouba B31915-5 Návod k použití Elektrická vestavìná trouba 2 Vážený zákazníku, dìkujeme vám, že jste si vybrali jeden z našich nejkvalitnìjších výrobkù našeho sortimentu. S tímto výrobkem získáváte dokonalou

Více

COMPETENCE B6871-4. Elektrická vestavìná trouba. Návod k použití

COMPETENCE B6871-4. Elektrická vestavìná trouba. Návod k použití COMPETENCE B6871-4 Elektrická vestavìná trouba Návod k použití Vážená zákaznice, vážený zákazníku pøeètìte si prosím pozornì tento návod k použití a uschovejte ho i pro další vyhledávání informací. Návod

Více

B8931-5 Návod k použití Elektrická vestavìná trouba

B8931-5 Návod k použití Elektrická vestavìná trouba B8931-5 Návod k použití Elektrická vestavìná trouba 2 Obsah Dìkujeme, že jste si vybrali jeden z našich vysoce kvalitních výrobkù. Pøeètìte si prosím pozornì tento návod k použití, abyste zajistili optimální

Více

návod k použití Elektrická vestavìná trouba EOB42100

návod k použití Elektrická vestavìná trouba EOB42100 návod k použití Elektrická vestavìná trouba EOB42100 We were thinking of you when we made this product electrolux 3 Vítejte ve svìtì Electroluxu Vybrali jste si prvotøídní výrobek Electrolux, který si,

Více

COMPETENCE B3051-4. Elektrická vestavìná trouba. Návod k použití

COMPETENCE B3051-4. Elektrická vestavìná trouba. Návod k použití COMPETENCE B3051-4 Elektrická vestavìná trouba Návod k použití Vážená zákaznice, vážený zákazníku pøeètìte si prosím pozornì tento návod k použití a uschovejte ho i pro další vyhledávání informací. Návod

Více

B5741-5. vestavìná trouba

B5741-5. vestavìná trouba B5741-5 Návod k použití Elektrická vestavìná trouba 2 Vážený zákazníku, dìkujeme vám, že jste si vybrali jeden z našich nejkvalitnìjších výrobkù našeho sortimentu. S tímto výrobkem získáváte dokonalou

Více

Vaše uživatelský manuál AEG-ELECTROLUX B98203-5-M http://cs.yourpdfguides.com/dref/2625691

Vaše uživatelský manuál AEG-ELECTROLUX B98203-5-M http://cs.yourpdfguides.com/dref/2625691 Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro AEG-ELECTROLUX B98203-5-M. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se v uživatelské příručce

Více

B9931-5. vestavìná trouba

B9931-5. vestavìná trouba B9931-5 Návod k použití Elektrická vestavìná trouba 2 Vážen zákazníku, dìkujeme vám, že jste si vybrali jeden z našich nejkvalitnìjších vrobkù našeho sortimentu. S tímto vrobkem získáváte dokonalou kombinaci

Více

Vaše uživatelský manuál AEG-ELECTROLUX E5701-4-M R05 http://cs.yourpdfguides.com/dref/809053

Vaše uživatelský manuál AEG-ELECTROLUX E5701-4-M R05 http://cs.yourpdfguides.com/dref/809053 Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro AEG-ELECTROLUX E5701-4-M R05. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se v uživatelské

Více

návod k použití Elektrická vestavìná trouba EOB43100

návod k použití Elektrická vestavìná trouba EOB43100 návod k použití Elektrická vestavìná trouba EOB43100 We were thinking of you when we made this product Vítejte ve svìtì Electroluxu Vybrali jste si prvotøídní výrobek Electrolux, který si, jak vìøíme,

Více

COMPETENCE B3781-4. Elektrická vestavìná trouba. Návod k použití

COMPETENCE B3781-4. Elektrická vestavìná trouba. Návod k použití COMPETENCE B3781-4 Elektrická vestavìná trouba Návod k použití Vážená zákaznice, vážený zákazníku pøeètìte si prosím pozornì tento návod k použití a uschovejte ho i pro další vyhledávání informací. Návod

Více

B4101-5. vestavìná trouba

B4101-5. vestavìná trouba B4101-5 Návod k použití Elektrická vestavìná trouba 2 Vážený zákazníku, dìkujeme vám, že jste si vybrali jeden z našich nejkvalitnìjších výrobkù našeho sortimentu. S tímto výrobkem získáváte dokonalou

Více

návod k použití Vestavìná trouba s funkcí Multi-vaøení v páøe EOB98000

návod k použití Vestavìná trouba s funkcí Multi-vaøení v páøe EOB98000 návod k použití Vestavìná trouba s funkcí Multi-vaøení v páøe EOB98000 We were thinking of you when we made this product Vítejte ve svìtì Electroluxu Vybrali jste si prvotøídní výrobek Electrolux, který

Více

B9820-5. funkcí Multi-vaøení v páøe

B9820-5. funkcí Multi-vaøení v páøe B9820-5 Návod k použití Vestavìná trouba s funkcí Multi-vaøení v páøe 2 Vážen zákazníku, dìkujeme vám, že jste si vybrali jeden z našich nejkvalitnìjších vrobkù našeho sortimentu. S tímto vrobkem získáváte

Více

B3191-5. vestavìná trouba

B3191-5. vestavìná trouba B3191-5 Návod k použití Elektrická vestavìná trouba 2 Vážený zákazníku, dìkujeme vám, že jste si vybrali jeden z našich nejkvalitnìjších výrobkù našeho sortimentu. S tímto výrobkem získáváte dokonalou

Více

COMPETENCE C3100-1. Vestavný elektrický sporák s vestavnou plynovou varnou deskou. Návod k použití. Návod k instalaci

COMPETENCE C3100-1. Vestavný elektrický sporák s vestavnou plynovou varnou deskou. Návod k použití. Návod k instalaci COMPETENCE C3100-1 Vestavný elektrický sporák s vestavnou plynovou varnou deskou Návod k použití Návod k instalaci Vážená zákaznice, vážený zákazníku pøeètìte si prosím pozornì tento návod. Velmi dùležité

Více

Informace pro uživatele

Informace pro uživatele E l e k t r i c k á v e s t a v ì n á t r o u b a Informace pro uživatele EOB 3612 822 923 394-A-070303-01 c Vážená zákaznice, vážený zákazníku pøeètìte si prosím pozornì tyto informace pro uživatele.

Více

Návod k použití EOC5627. 822 927 965-B-210406-01 c

Návod k použití EOC5627. 822 927 965-B-210406-01 c E l e k t r i c k á v e s t a v ì n á t r o u b a Návod k použití EOC5627 822 927 965-B-210406-01 c Vážená zákaznice, vážený zákazníku pøeètìte si prosím pozornì tento návod k použití a uschovejte ho i

Více

návod k použití Trouba EON63100

návod k použití Trouba EON63100 návod k použití Trouba EON63100 2 electrolux Electrolux. Thinking of you. Share more of our thinking at www.electrolux.com Obsah Bezpeènostní pokyny... 3 Popis spotøebièe... 4 Pøed prvním použitím... 6

Více

INSTALACE STRANA 4 PØIPOJENÍ K ELEKTRICKÉ SÍTI STRANA 5 PØED POUŽITÍM TROUBY STRANA 6 BEZPEÈNOSTNÍ RADY A POKYNY STRANA 6

INSTALACE STRANA 4 PØIPOJENÍ K ELEKTRICKÉ SÍTI STRANA 5 PØED POUŽITÍM TROUBY STRANA 6 BEZPEÈNOSTNÍ RADY A POKYNY STRANA 6 OBSAH CZ INSTALACE STRANA 4 PØIPOJENÍ K ELEKTRICKÉ SÍTI STRANA 5 PØED POUŽITÍM TROUBY STRANA 6 OCHRANA ŽIVOTNÍHO PROSTØEDÍ STRANA 6 BEZPEÈNOSTNÍ RADY A POKYNY STRANA 6 PØÍSLUŠENSTVÍ TROUBY STRANA 7 FUNKCE

Více

Vaše uživatelský manuál AEG-ELECTROLUX B M

Vaše uživatelský manuál AEG-ELECTROLUX B M Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro AEG-ELECTROLUX B3051-4-M. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se v uživatelské příručce

Více

E3191-5. vestavìná trouba

E3191-5. vestavìná trouba E3191-5 Návod k použití Elektrická vestavìná trouba 2 Vážený zákazníku, dìkujeme vám, že jste si vybrali jeden z našich nejkvalitnìjších výrobkù našeho sortimentu. S tímto výrobkem získáváte dokonalou

Více

návod k použití Elektrická vestavìná trouba EON33100

návod k použití Elektrická vestavìná trouba EON33100 návod k použití Elektrická vestavìná trouba EON33100 We were thinking of you when we made this product Vítejte ve svìtì Electroluxu Vybrali jste si prvotøídní výrobek Electrolux, který si, jak vìøíme,

Více

Vaše uživatelský manuál AEG-ELECTROLUX B M

Vaše uživatelský manuál AEG-ELECTROLUX B M Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro AEG-ELECTROLUX B5941-5-M. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se v uživatelské příručce

Více

Vaše uživatelský manuál AEG-ELECTROLUX B M

Vaše uživatelský manuál AEG-ELECTROLUX B M Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro AEG-ELECTROLUX B9871-4-M. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se v uživatelské příručce

Více

COMPETENCE E3001-1. Vestavitelný elektrický sporák s plotýnkami. Informace pro uživatele

COMPETENCE E3001-1. Vestavitelný elektrický sporák s plotýnkami. Informace pro uživatele COMPETENCE E3001-1 Vestavitelný elektrický sporák s plotýnkami Informace pro uživatele Vážená zákaznice, vážený zákazníku, pøeètìte si prosím pozornì tento návod. Velmi dùležité jsou pøedevším Bezpeènostní

Více

Vaše uživatelský manuál AEG-ELECTROLUX E6831-4-M R05 http://cs.yourpdfguides.com/dref/809153

Vaše uživatelský manuál AEG-ELECTROLUX E6831-4-M R05 http://cs.yourpdfguides.com/dref/809153 Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro AEG-ELECTROLUX E6831-4-M R05. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se v uživatelské

Více

návod k použití Elektrická vestavìná trouba EON31000

návod k použití Elektrická vestavìná trouba EON31000 návod k použití Elektrická vestavìná trouba EON31000 We were thinking of you when we made this product Vítejte ve svìtì Electroluxu Vybrali jste si prvotøídní výrobek Electrolux, který si, jak vìøíme,

Více

Vaše uživatelský manuál AEG-ELECTROLUX 5170V-WN EURO http://cs.yourpdfguides.com/dref/619366

Vaše uživatelský manuál AEG-ELECTROLUX 5170V-WN EURO http://cs.yourpdfguides.com/dref/619366 Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro AEG-ELECTROLUX 5170V-WN EURO. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se v uživatelské

Více

návod k použití Indukèní varná deska EHD 60150 P

návod k použití Indukèní varná deska EHD 60150 P návod k použití Indukèní varná deska EHD 60150 P 2 electrolux Electrolux. Thinking of you. Share more of our thinking at www.electrolux.com Obsah Bezpeènostní pokyny... 3 Popis spotøebièe... 4 Používání

Více

Vaše uživatelský manuál AEG-ELECTROLUX B M R05

Vaše uživatelský manuál AEG-ELECTROLUX B M R05 Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro AEG-ELECTROLUX B3051-4-M R05. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se v uživatelské

Více

ELEKTRONICKÝ RADIOBUDÍK

ELEKTRONICKÝ RADIOBUDÍK ELEKTRONICKÝ RADIOBUDÍK Návod k obsluze Upozornìní: V pøípadì nutnosti sejmutí krytu musí být nejprve vytažena vidlice sí ového pøívodu ze zásuvky. OBSAH Strana Obsluha... 2 Napájení el. proudem... 3 Hodiny...

Více

návod k použití Trouba EOB67200X

návod k použití Trouba EOB67200X návod k použití Trouba EOB67200X 2 electrolux Electrolux. Thinking of you. Share more of our thinking at www.electrolux.com Obsah Bezpeènostní pokyny... 3 Popis spotøebièe... 4 Pøed prvním použitím...

Více

B Návod k použití Elektrická vestavìná trouba

B Návod k použití Elektrická vestavìná trouba B31915-5 Návod k použití Elektrická vestavìná trouba 2 Obsah Dìkujeme, že jste si vybrali jeden z našich vysoce kvalitních výrobkù. Pøeètìte si prosím pozornì tento návod k použití, abyste zajistili optimální

Více

Návod k použití EOB6690. 822 927 232-A-081105-01 c

Návod k použití EOB6690. 822 927 232-A-081105-01 c E l e k t r i c k á v e s t a v ì n á t r o u b a Návod k použití EOB6690 822 927 232-A-081105-01 c Vážená zákaznice, vážený zákazníku pøeètìte si prosím pozornì tento návod k použití a uschovejte ho i

Více

návod k použití Trouba EOB65300

návod k použití Trouba EOB65300 návod k použití Trouba EOB65300 2 electrolux Electrolux. Thinking of you. Share more of our thinking at www.electrolux.com Obsah Bezpeènostní pokyny... 3 Popis spotøebièe... 4 Pøed prvním použitím... 7

Více

návod k použití Elektrická vestavìná trouba EOC35000

návod k použití Elektrická vestavìná trouba EOC35000 návod k použití Elektrická vestavìná trouba EOC35000 We were thinking of you when we made this product Vítejte ve svìtì Electroluxu Vybrali jste si prvotøídní výrobek Electrolux, který si, jak vìøíme,

Více

B Návod k použití Elektrická vestavìná trouba

B Návod k použití Elektrická vestavìná trouba B5941-5 Návod k použití Elektrická vestavìná trouba 2 Obsah Dìkujeme, že jste si vybrali jeden z našich vysoce kvalitních výrobkù. Pøeètìte si prosím pozornì tento návod k použití, abyste zajistili optimální

Více

návod k použití Elektrická vestavìná trouba EOB63100

návod k použití Elektrická vestavìná trouba EOB63100 návod k použití Elektrická vestavìná trouba EOB63100 We were thinking of you when we made this product Vítejte ve svìtì Electroluxu Vybrali jste si prvotøídní výrobek Electrolux, který si, jak vìøíme,

Více

VŠEOBECNÉ POKYNY A UPOZORNÌNÍ JAK SNÍŽIT SPOTØEBU ENERGIE

VŠEOBECNÉ POKYNY A UPOZORNÌNÍ JAK SNÍŽIT SPOTØEBU ENERGIE 3cz53251.fm5 Page 4 Wednesday, June 12, 2002 10:12 AM NÁVOD K POUŽITÍ PØED POUŽITÍM VARNÉ DESKY RADY K OCHRANÌ ŽIVOTNÍHO PROSTØEDÍ VŠEOBECNÉ POKYNY A UPOZORNÌNÍ JAK SNÍŽIT SPOTØEBU ENERGIE PÉÈE A ÚDRŽBA

Více

7205 0100 04/2000 CZ (CZ) Pro u ivatele. Návod k obsluze. Plynové výhøevné kotle Logamax plus GB112-24/29/43/60. Pøed pou itím dùkladnì proètìte

7205 0100 04/2000 CZ (CZ) Pro u ivatele. Návod k obsluze. Plynové výhøevné kotle Logamax plus GB112-24/29/43/60. Pøed pou itím dùkladnì proètìte 7205 000 04/2000 CZ (CZ) Pro u ivatele Návod k obsluze Plynové výhøevné kotle Logamax plus GB2-24/29/43/60 Pøed pou itím dùkladnì proètìte Úvod Dùle ité všeobecné pokyny pro pou ívání Pou ívejte tento

Více

návod k použití Sklokeramická varná deska EHS60210P

návod k použití Sklokeramická varná deska EHS60210P návod k použití Sklokeramická varná deska EHS60210P We were thinking of you when we made this product Vítejte ve svìtì Electroluxu Vybrali jste si prvotøídní výrobek Electrolux, který si, jak vìøíme, v

Více

B vestavìná trouba

B vestavìná trouba B4401-5 Návod k použití Elektrická vestavìná trouba 2 Vážený zákazníku, dìkujeme vám, že jste si vybrali jeden z našich nejkvalitnìjších výrobkù našeho sortimentu. S tímto výrobkem získáváte dokonalou

Více

B vestavìná trouba

B vestavìná trouba B5701-5 Návod k použití Elektrická vestavìná trouba 2 Vážený zákazníku, dìkujeme vám, že jste si vybrali jeden z našich nejkvalitnìjších výrobkù našeho sortimentu. S tímto výrobkem získáváte dokonalou

Více

GRUNDIG Radiobudík SONOCLOCK 690

GRUNDIG Radiobudík SONOCLOCK 690 Grundig spol. s r.o. l Koperníkova 2 l 120 00 Praha 2 GRUNDIG Radiobudík SONOCLOCK 690 Grundig AG l Kurgartenstraße 37 l D-90762 Fürth l http://www.grundig.de Èesky OBSAH Bezpeènostní upozornìní, informace...

Více

Návod k použití EOC6697. 822 923 741-A-080304-01 c

Návod k použití EOC6697. 822 923 741-A-080304-01 c E l e k t r i c k á v e s t a v ì n á t r o u b a Návod k použití EOC6697 822 923 741-A-080304-01 c Vážená zákaznice, vážený zákazníku pøeètìte si prosím pozornì tento návod. Velmi dùležitá je pøedevším

Více

Stropní LED svítidlo UFO4

Stropní LED svítidlo UFO4 Návod k použití CZ Stropní LED svítidlo UFO4 Dìkujeme Vám za projevenou dùvìru zakoupením výrobku znaèky FK technics. Tento návod Vás seznámí s uvedeným výrobkem, jeho funkcemi a správnou obsluhou. NEPØEHLÉDNÌTE

Více

návod k použití Elektrická vestavìná trouba EOC35000

návod k použití Elektrická vestavìná trouba EOC35000 návod k použití Elektrická vestavìná trouba EOC35000 We were thinking of you when we made this product Vítejte ve svìtì Electroluxu Vybrali jste si prvotøídní výrobek Electrolux, který si, jak vìøíme,

Více

Návod k použití EOB A c

Návod k použití EOB A c E l e k t r i c k á v e s t a v ì n á t r o u b a Návod k použití EOB3630 822 923 527-A-241003-02 c Vážená zákaznice, vážený zákazníku pøeètìte si prosím pozornì tento návod. Velmi dùležitá je pøedevším

Více

Úvod Varování Instalace

Úvod Varování Instalace Rychlovazaè X5 2v1 Úvod Blahopøejeme Vám k zakoupení vazacího stroje X5 2v1. Jsme pøesvìdèeni, že jste si vybrali správnì. Jedná se o tzv. kombinovaný vazaè pro vazbu do plastových i kovových høbetù (pro

Více

INSTALACE - TECHNICKÉ ÚDAJE PRO JAK SNÍŽIT SPOTØEBU ENERGIE VŠEOBECNÉ POKYNY A UPOZORNÌNÍ

INSTALACE - TECHNICKÉ ÚDAJE PRO JAK SNÍŽIT SPOTØEBU ENERGIE VŠEOBECNÉ POKYNY A UPOZORNÌNÍ 3cz66013.fm5 Page 10 Wednesday, March 27, 2002 5:38 PM NÁVOD K POUŽITÍ PØED POUŽITÍM VARNÉ DESKY INSTALACE - TECHNICKÉ ÚDAJE PRO MONTÉRA JAK SNÍŽIT SPOTØEBU ENERGIE OCHRANA ŽIVOTNÍHO PROSTØEDÍ VŠEOBECNÉ

Více

návod k použití Elektrická vestavìná trouba

návod k použití Elektrická vestavìná trouba návod k použití Elektrická vestavìná trouba EOB32000 We were thinking of you when we made this product Vítejte ve svìtì Electroluxu Vybrali jste si prvotøídní výrobek Electrolux, který si, jak vìøíme,

Více

Návod k použití a instalaci. Multifunkční trouba

Návod k použití a instalaci. Multifunkční trouba Návod k použití a instalaci Multifunkční trouba 1 2 3 1 Pečící funkce 6 Tlačítko 2 Ukazatel teploty 7 Tlačítko / Dětský zámek 3 Elektronické hodiny 8 Zapnout / Vypnout 4 Tlačítko teplota 9 Vnitřní osvětlení

Více

Návod k použití EOB A c

Návod k použití EOB A c E l e k t r i c k á v e s t a v ì n á t r o u b a Návod k použití EOB6637 822 923 684-A-230104-01 c Vážená zákaznice, vážený zákazníku pøeètìte si prosím pozornì tento návod. Velmi dùležitá je pøedevším

Více

LAVATHERM 59800. Kondenzaèní sušièka s tepelným èerpadlem. Informace pro uživatele

LAVATHERM 59800. Kondenzaèní sušièka s tepelným èerpadlem. Informace pro uživatele LAVATHERM 59800 Kondenzaèní sušièka s tepelným èerpadlem Informace pro uživatele Vážená zákaznice, vážený zákazníku pøeètìte si prosím pozornì tyto informace pro uživatele a uschovejte si je i pro další

Více

NÁVOD K POUŽITÍ. Chcete-li troubu co nejlépe používat, přečtěte si pozorně tento návod a uschovejte si ho pro další potřebu.

NÁVOD K POUŽITÍ. Chcete-li troubu co nejlépe používat, přečtěte si pozorně tento návod a uschovejte si ho pro další potřebu. 31055026aCZ.fm Page 16 Tuesday, June 27, 2006 6:13 PM NÁVOD K POUŽITÍ INSTALACE...17 RADY K OCHRANĚ ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ... 20 UPOZORNĚNÍ... 20 PŘED POUŽITÍM TROUBY... 21 PŘÍSLUŠENSTVÍ TROUBY... 22 ÚDRŽBA

Více

MONTAGEVOORSCHRIFTEN EN GEBRUIKSAANWIIZING

MONTAGEVOORSCHRIFTEN EN GEBRUIKSAANWIIZING D GB F NL I E P RU CZ GR MONTAGE- UND GEBRAUCHSANWEISUNG INSTRUCTION ON MOUNTING AND USE PRESCRIPTIONS DE MONTAGE ET MODE D EMPLOI MONTAGEVOORSCHRIFTEN EN GEBRUIKSAANWIIZING ISTRUZIONI DI MONTAGGIO E D

Více

B Návod k použití Elektrická vestavìná trouba

B Návod k použití Elektrická vestavìná trouba B5901-5 Návod k použití Elektrická vestavìná trouba 2 Obsah Dìkujeme, že jste si vybrali jeden z našich vysoce kvalitních výrobkù. Pøeètìte si prosím pozornì tento návod k použití, abyste zajistili optimální

Více

návod k použití Trouba EOB32100

návod k použití Trouba EOB32100 návod k použití Trouba EOB32100 2 electrolux Electrolux. Thinking of you. Share more of our thinking at www.electrolux.com Obsah Bezpeènostní pokyny... 3 Popis spotøebièe... 4 Pøed prvním použitím... 6

Více

návod k použití Elektrická vestavìná trouba EOB33000

návod k použití Elektrická vestavìná trouba EOB33000 návod k použití Elektrická vestavìná trouba EOB33000 We were thinking of you when we made this product electrolux 3 Vítejte ve svìtì Electroluxu Vybrali jste si prvotøídní výrobek Electrolux, který si,

Více

Vaše uživatelský manuál AEG-ELECTROLUX CE W(PIPO

Vaše uživatelský manuál AEG-ELECTROLUX CE W(PIPO Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro AEG-ELECTROLUX CE3001-1-W(PIPO. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se v uživatelské

Více

Dùležitá bezpeèností upozornìní. Dùležitá bezpeèností upozornìní

Dùležitá bezpeèností upozornìní. Dùležitá bezpeèností upozornìní Dùležitá bezpeèností upozornìní Dùležitá bezpeèností upozornìní Pøeètìte si prosím celý tento návod pøed instalací a použitím a uschovejte si jej na dostupném místì, abyste se mohli k nìkterým pasážím

Více

ØADA FERNI F 1000 F 1100 F 1024

ØADA FERNI F 1000 F 1100 F 1024 ØADA FERNI F 1000 F 1100 F 1024 Vnìjší automatický systém s kloubovými rameny pro závìsné brány Vzorová montáž Napájecí vodièe k motoru: 4 x 1,5 mm 2, délka 20 m 4 x 2,5 mm 2, délka 30 m 1 Montážní sada

Více

Vaše uživatelský manuál AEG-ELECTROLUX B M R05

Vaše uživatelský manuál AEG-ELECTROLUX B M R05 Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro AEG-ELECTROLUX B6831-4-M R05. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se v uživatelské

Více

MC-E735, MC-E736, MC-E737, MC-E738 MC-E740-743, MC-E741, MC-E742, MC-E743, MC-E746

MC-E735, MC-E736, MC-E737, MC-E738 MC-E740-743, MC-E741, MC-E742, MC-E743, MC-E746 Návod k použití Vysavaè prachu MC-E735, MC-E736, MC-E737, MC-E738 MC-E740-743, MC-E741, MC-E742, MC-E743, MC-E746 Vážení zákazníci, chtìli bychom využít této pøíležitosti a podìkovat vám za zakoupení tohoto

Více

Vaše uživatelský manuál AEG-ELECTROLUX E M R05

Vaše uživatelský manuál AEG-ELECTROLUX E M R05 Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro AEG-ELECTROLUX E6871-4-M R05. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se v uživatelské

Více

Návod k použití EON A c

Návod k použití EON A c E l e k t r i c k á v e s t a v ì n á t r o u b a Návod k použití EON 660 822 947 978 -A- 05.2.0-02 c Vážená zákaznice, vážený zákazníku pøeètìte si prosím pozornì tento návod. Velmi dùležitá je pøedevším

Více

Vaše uživatelský manuál AEG-ELECTROLUX B8920-1-M http://cs.yourpdfguides.com/dref/603642

Vaše uživatelský manuál AEG-ELECTROLUX B8920-1-M http://cs.yourpdfguides.com/dref/603642 Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro AEG-ELECTROLUX B8920-1-M. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se v uživatelské příručce

Více

41016VH Návod k použití Elektrický sporák

41016VH Návod k použití Elektrický sporák 41016VH Návod k použití Elektrický sporák 2 Vážený zákazníku, dìkujeme vám, že jste si vybrali jeden z našich nejkvalitnìjších výrobkù našeho sortimentu. S tímto výrobkem získáváte dokonalou kombinaci

Více

POPIS SPOTŘEBIČE. Uspořádání varné desky. Uspořádání ovládacího panelu. 6 Popis spotřebiče

POPIS SPOTŘEBIČE. Uspořádání varné desky. Uspořádání ovládacího panelu. 6 Popis spotřebiče Popis spotřebiče Pokud použijete ochrannou skříň (dodatečné příslušenství), není nutné zachovat přední větrací prostor mm a instalovat ochranné dno přímo pod spotřebičem. POPIS SPOTŘEBIČE Uspořádání varné

Více

VŠEOBECNÉ POKYNY A UPOZORNÌNÍ JAK POUŽÍVAT CHLADICÍ ODDÍL JAK POUŽÍVAT ODDÍL S NÍZKOU TEPLOTOU JAK ODMRAZOVAT A ÈISTIT MRAZNIÈKU

VŠEOBECNÉ POKYNY A UPOZORNÌNÍ JAK POUŽÍVAT CHLADICÍ ODDÍL JAK POUŽÍVAT ODDÍL S NÍZKOU TEPLOTOU JAK ODMRAZOVAT A ÈISTIT MRAZNIÈKU 6cs33072.fm Page 12 Tuesday, February 3, 2004 5:37 PM NÁVOD K POUŽITÍ PØED POUŽITÍM CHLADNIÈKY RADY K OCHRANÌ ŽIVOTNÍHO PROSTØEDÍ VŠEOBECNÉ POKYNY A UPOZORNÌNÍ JAK POUŽÍVAT CHLADICÍ ODDÍL JAK POUŽÍVAT

Více

gnn cloj=klk=tsvjmssnsd

gnn cloj=klk=tsvjmssnsd gnn cloj=klk=tsvjmssnsd B=92 cm B=105 / 122 cm ¼ 3 6 9 12 15 18 21 24 27 30 33 36 39 42 45 48 51 54 57 60 63 66 69 72 75 79 82 85 88 P Q 1. 2. 3. 2. 2. A 1. 5. R R A 4. 4. L A 5. 3. 3. R S T U Zaøízení

Více

VŠEOBECNÉ POKYNY A UPOZORNÌNÍ JAK POUŽÍVAT MRAZICÍ ODDÍL

VŠEOBECNÉ POKYNY A UPOZORNÌNÍ JAK POUŽÍVAT MRAZICÍ ODDÍL 6cz33020.fm Page 11 Thursday, February 13, 2003 3:38 PM NÁVOD K POUŽITÍ PØED POUŽITÍM CHLADNIÈKY RADY K OCHRANÌ ŽIVOTNÍHO PROSTØEDÍ VŠEOBECNÉ POKYNY A UPOZORNÌNÍ JAK POUŽÍVAT CHLADICÍ ODDÍL JAK POUŽÍVAT

Více