Interaktivní tabule RICOH D6500

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Interaktivní tabule RICOH D6500"

Transkript

1 Komunikační služby Interaktivní tabule RICOH D6500 Displej HD1080 s vysokým rozlišením Dotyková obrazovka s LED podsvícením Dálkové sdílení obrazových dat v reálném čase OCR psaného textu Plně flexibilní OS Interaktivní software a aplikace

2 Kompletní řešení pro interaktivní prezentace Efektivní rozvoj a rychlá komunikace jsou rozhodujícími nástroji byznysu a vzdělávání. V moderní kanceláři je samozřejmostí týmová spolupráce i využívání nových způsobů práce pro snadný rozvoj nových nápadů a myšlenek. Interaktivní tabule Ricoh D6500 usnadňuje spolupráci při tvorbě prezentací, a tím umožňuje vytvořit obsah, který se ještě lépe a cíleně předá informace v rámci celé pracovní skupiny. S možností výběru modelů s nebo bez kontroleru můžete zvolit optimální požadovanou konfiguraci. LCD displej 1080p s vysokým rozlišením (Full HD) využívá LED podsvícení a poskytuje tak vynikající jasnost obrazu. Kontroler Ricoh umožňuje dálkové sdílení informací prostřednictvím až 8 tabulí D6500 a 20 počítačů nebo 10 tabletů. Kontroler Ricoh nabízí intuitivní ovládání a jednoduchou správu pomocí ikon. Snadná interakce pomocí psaného textu nebo elektronického pera díky kontroleru Ricoh Volitelné možnosti pro OS umožňují použít interaktivní software a aplikace na míru.

3 Široký výběr OS a softwaru Interaktivní tabuli Ricoh D6500 si můžete nakonfigurovat tak, aby to co nejlépe vyhovovalo vašim potřebám. S tabulí bez nainstalovaného kontroleru použijete svůj počítač a své vlastní aplikace, což poskytuje základní ekonomické řešení. Případně můžete zvolit originální OPS kontroler Ricoh s Windows 8. To vám umožní využít sadu softwarových aplikací RICOH. Je možné zvolit kontroler Ricoh OS Free, který umožňuje používat interaktivní tabuli D6500 s vlastním preferovaným operačním systémem Windows. To znamená, že můžete provést svůj vlastní výběr softwarových aplikací a nakonfigurovat vlastní nastavení sítě a požadované zabezpečení. Kontroler - volba je na vás Použitím interaktivní tabule s OPS kontrolerem Ricoh získáte řešení typu vše-v-jednom, které můžete okamžitě používat. Zobrazením dat z vašeho PC, ipadu, tabletu nebo chytrého telefonu můžete ihned začít pracovat s využitím digitální interaktivní projekce. Pokud již máte aplikace, které chcete používat s D6500, pak použijte kontroler Ricoh OS Free, který umožňuje využití těchto aplikací, čímž mj. zhodnotíte své investice do softwarových řešení. Můžete také provést vlastní nastavení sítě a zabezpečení systému Windows, přesně podle firemních bezpečnostních požadavků.

4 Interaktivní studijní postupy pro žáky a studenty Studenti se učí nejlépe prostřednictvím interakcí a diskusí. D6500 to usnadňuje tím, že do lekcí a přednášek přináší živou a stimulující komunikaci. Celou řadu obrázků, grafů, diagramů a videa umožňuje nejen zobrazovat, ale i doplňovat poznámkami. Skvělé nápady a výsledky z přednášky se neztratí s ukončením hodiny, je samozřejmě možné je uložit do formátu PDF a nadále sdílet a rozvíjet. Ukažte své vlastní zajímavé aplikace studentům Interaktivní tabule D6500 bez kontroleru nabízí využití svých vlastních aplikací pro zobrazení a doplňování zobrazeného obsahu aktuálními poznámkami. D6500 podporuje full HD rozlišení 1080p pro zobrazení videí z Blue-ray přehrávačů a dalších HD zařízení. Aby učení bylo zábavné a přínosné Učební plány mohou nyní zahrnovat interaktivní hodiny, takže např. studenti uměleckých směrů mohou studovat impresionistickou malbu. V rámci vědeckých projektů lze D6500 využít např. ke studiu struktury hvězd. Studenti historie mohou velmi efektivně zkoumat kopie historických dokumentů, přičemž mohou zvýrazňovat klíčové části obsahu (textu) přímo na tabuli. Všechny úpravy lze samozřejmě uložit pro pozdější použití. Aktuální poznámky lze ukládat a sdílet Při psaní na D6500 můžete také použít funkci OCR a převedený ručně psaný textu uložit. OCR text se uloží jako prohledávatelný dokument, který je vhodný pro pozdější práci s ručně psanými poznámkami. Vzhledem k tomu, že D6500 podporuje simultánní kreslení, mohou studenti dát volný průchod své představivosti. V závislosti na použitém softwaru, je možné zobrazená data přesouvat, upravovat a měnit.

5 Umocněte svůj byznys každodenní kreativitou a sdílením nejnovějších informací. Jak můžete využít a sdílet všechny kreativní nápady v rámci pracovní skupiny? Potřebujete zařízení, které umožňuje spolupráci všech členů skupiny při brainstormingu. A určitě budete chtít získat cenné podněty i od kolegů na jiných pobočkách. D6500 je odpověď na tyto požadavky, poskytuje interaktivní platformu, pomocí které mohou všichni sdílet a rozvíjet své nápady. A na závěr můžete výsledky práce uložit do složky nebo odeslat em pro následné sdílené použití. Dálková komunikace v reálném čase Je možné sdílet obsah až 8 interaktivních tabulí D6500 přes internet bez nutnosti samostatného serveru nebo instalace softwaru. Každá interaktivní tabule nabízí ovládací prvky současně pro všechny účastníky na různých místech. Dalších až 20 počítačů nebo 10 tabletů může být přihlášeno do relace, a lze na nich prohlížet obsah prezentace prostřednictvím webového prohlížeče. K dispozici je rovněž aplikace pro interaktivní prohlížení a kreslení Zabezpečené obchodní prezentace D6500 umožňuje bezpečné sdílení důvěrných obchodních prezentací pomocí použití PINu k získání přístupu pro vzdálené účastníky. Po vypnutí D6500 nebo když tabule přejde do úsporného režimu, všechna data jsou automaticky smazána. Pro ochranu důvěrných informací je interaktivní tabule D6500 dodávána s předinstalovaným antivirovým softwarem McAfee. Jednoduché sdílení informací S volitelným elektronickým perem můžete psát, kreslit, upravovat, měnit velikost a přesouvat části grafů i obrazů. Grafy a schémata mohou být doplněny dalšími poznámkami, úpravami a náčrty. Zajímavé nápady a doporučení od účastníků mohou být přidány k prezentaci v reálném čase. Veškeré přidané informace, náčrty, poznámky, včetně OCR textu lze uložit jako prohledávatelný PDF soubor pro následné použití.

6 Flexibilní použití Interaktivní tabule D6500 je okamžitě po zapnutí připravena k práci. Správce může nastavení provádět na dálku a systém je chráněn antivirovým softwarem McAfee. Volitelné bezdrátové připojení umožňuje obejít se bez přímého připojení k pevné síti LAN. Vzdálený přístup je chráně PINem, aby pouze oprávnění uživatelé měli přístup k datům. Protože tabule podporuje protokol LDAP, snižuje se výrazně pracnost při zadávání ových adres uživatelů. Mimořádná jasnost zobrazení Nejdůležitější částí D6500 je 65" LCD displej 1080p (Full HD) s LED podsvícením a protileflexní úpravou. Obrazovka poskytuje infračervené multidotykové rozhraní, takže i více uživatelů může kreslit a psát současně. Je možné použít max. 10 bodů dotyku, přičemž ale počet dotykových bodů závisí i na použitém softwaru a operačním systému. Elektronické pero umožňuje dělat velmi přesné poznámky. Volitelné interaktivní elektronické pero umožňuje dělat přesné poznámky v jedné ze čtyř tlouštěk čar a z druhého konce obsahuje gumu na elektronické mazání. To umožňuje velmi snadno a přirozeně psát. U elektronické pera lze pro kreslení a psaní zvolit jednu z 20 barev, aby byl vizuální vjem poznámek maximálně přehledný. Elektronický pero se připojuje k OPS kontroleru přes USB kabel pomocí senzoru přijímače. Jednoduché a intuitivní ovládání Pravděpodobně nechcete utrácet drahocenný čas nastavováním a konfigurací. Proto je interaktivní tabule D6500 navržena tak, že je ihned po zapnutí funkční, aniž by bylo nutné kalibrovat nastavení nebo konfigurovat software. Ovládání je intuitivní pomocí dálkového ovladače. Na závěr není problém veškerou práci uložit ve formátu prohledávatelného PDF souboru pro následné použití, samozřejmě včetně možnosti rozeslání e- mailem. Variabilní zobrazení a možnosti zvuku Pro interaktivní tabuli D6500 je možné použít volitelný pojízdný stojan, takže ji lze snadno přemístit na místo, kde je potřeba. Tabuli D6500 je rovněž možné upevnit na stěnu pomocí držáku typu VESA mm. Součástí jsou i integrované 12W reproduktory, takže není nutné instalovat externí reprosoustavu pro prezentace se zvukem. Zvukové výstupní porty jsou samozřejmě také k dispozici pro případ, že je potřebné připojení k externímu zvukovému systému.

7 Interaktivní řešení pro firemní a vzdělávací prezentace 1 Mimořádně jasné zobrazení 65" LCD displeje 1080p (Full HD) s LED podsvícením a protireflexní úpravou. 2 Úspora času díky rychlému zprovoznění ihned po zapnutí bez nutnosti kalibrace displeje nebo konfigurace softwaru. 3 Na dotykové obrazovce můžete bez omezení psát, kreslit, upravovat, mazat, přesouvat, měnit velikosti a samozřejmě i ukládat. Zvýraznit požadované části, listovat stránkami a zoomovat. 4 Jednoduché uživatelské rozhraní umožňuje snadno upravovat a ukládat společnou práci a sdílet ji s kolegy a studenty. 5 Jednoduchá integrace do stávající firemní IT infrastruktury s podporou pro dálkové ovládání, včetně zapínání. 6 Volba bezdrátové sítě umožňuje provoz bez nutnosti připojení prostřednictvím pevné LAN. 7 Přístup přes síť je zabezpečen pomocí PIN kódu. Po vypnutí nebo přechodu do pohotovostním režimu jsou data automaticky smazána. 8 Propojení až 8 tabulí D6500 a možnost centrálního nastavení. Prezentaci si může prohlížet dalších až 20 připojených vzdálených uživatelů.

8 Interaktivní tabule RICOH D6500 HLAVNÍ SPECIFIKACE DISPLEJ Velikost: Úhlopříčka: 65" wide (1651 mm) Typ displeje: LCD Podsvícení: LED Efektivní plocha displeje (š v): 1428,5 x 803,5 mm Rozlišení: Max.: 1920x1080 (Full HD) Barevně: Max.: Více než 1060 mil. barev Jas: Max.: 360 cd/m² Poměr stran: 16 : 9 Kontrastní poměr: 4000 : 1 Rozteč obrazových bodů: 0,744 x 0,744 mm Rychlost odezvy: 8 ms (šedá-šedá, prům.) Úhel pohledu (H/V): 178 /178 (Contrast ratio >= 12) DOTYKOVÝ PANEL Dotyková technologie: Dotykový bod: Infračervená 10 bodů (zobrazení) 2 body (s kontrolerem Ricoh) Dotykové rozlišení: x Přesnost: +/- 10 mm v místě dotyku Dotykový výstup: USB 2.0 (typ B) Elektronické pero detekčního systému: Tloušťka ochranného skla: Metoda zachycování světla (vyžaduje sadu pro snímání a kontroler) Cca 4 mm (včetně AR vrstvy) OBECNĚ Rozhraní (vstup) : Rozhraní (výstup) : Rozhraní (ostatní) : Rozměry (š h v): Hmotnost: Napájení: Video (VGA, 2 HDMI, DVI-D, Display port, Kompozitní, Komponentní, S- video), Audio (L/R RCA, vstup 3,5 mm) Video (VGA, DVI, Kompozitní), Audio (L/R RCA, výstup do reproduktorů) RJ45 (pevná LAN), 1 USB2.0 (typ B), RS-232C mm 74 kg V, 50/60 Hz EKOLOGIE Hladina akust. výk. (celý syst.) (40 db), Příkon (Max., Pohotovostní režim), Obnovení z pohotov. režimu (5 sec.), Provozní teplota (min. 0, max. 32 C), Provozní vlhkost (10-80 %) PŘÍSLUŠENSTVÍ Průvodce instalací a bezpečnostní pokyny, RGB kabel, napájecí kabel, dálkový ovladač, USB kabel, pero s filcovým hrotem VOLITELNÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ Remote licence, stojan, sada pro snímání vč. digitálního pera, kontroler Ricoh IWB typ 1, kontroler Ricoh IWB OS-free typ 1 Vzdálené síťové připojení včetně aplikace ipadu vyžaduje licenci. Ohledně dostupnosti výše uvedených modelů, příslušenství a softwaru kontaktujte místního prodejce Ricoh. Certifikace ISO9001, ISO14001, ISO27001 Všechny značky a názvy produktů jsou obchodními značkami jejich právoplatných vlastníků. Specifikace a vzhled produktu jsou předmětem změny bez předchozího upozornění. Barva skutečného produktu se muže lišit od vyobrazení v prospektu. Obrázky nejsou přesnými fotografiemi a některé detaily mohou být odlišné. Copyright 2016 Ricoh Europe PLC. Všechna práva vyhrazena. Obsah a rozvržení tohoto prospektu není možné měnit, upravovat a kopírovat a ani jej vkládat do jiných dokumentů bez předchozího písemného souhlasu společnosti Ricoh Europe PLC.

Příloha č.1 - Krycí list k podání nabídky do VŘ

Příloha č.1 - Krycí list k podání nabídky do VŘ Příloha č.1 - Krycí list k podání nabídky do VŘ Zadavatel: Základní škola, Česká Lípa, Školní 2520, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07./1.4.00/21.2511 Název projektu: Moderní škola

Více

dodání během 2. pololetí 2013, objednáno bude s měsíčním předstihem

dodání během 2. pololetí 2013, objednáno bude s měsíčním předstihem Max. cena za kus Max. cena za ks Max. celkem za č. Předmět Počet ks bez DPH vč. DPH položky vč. DPH Požadavky 1 počítače do učebny 13 12 500,00 15 125,00 196 625,00 Parametry: dodání během 2. pololetí

Více

Technické údaje. Ambilight. Obraz/displej. Android. 1 Televize. Vestavěná funkce Ambilight+hue. Funkce Ambilight. Úhlopříčka obrazovky

Technické údaje. Ambilight. Obraz/displej. Android. 1 Televize. Vestavěná funkce Ambilight+hue. Funkce Ambilight. Úhlopříčka obrazovky 1 Televize Technické údaje Ambilight Obraz/displej Verze Ambilight 2 strany Displej LED Full HD Funkce Ambilight Vestavěná funkce Ambilight+hue Hudba s funkcí Ambilight Herní režim Funkce přizpůsobení

Více

Zařízeni musí splňovat minimální parametry uvedené níže u každého zařízení ve sloupci Specifikace předmětu zakázky.

Zařízeni musí splňovat minimální parametry uvedené níže u každého zařízení ve sloupci Specifikace předmětu zakázky. ICT 1 MSZ Příloha 1a Specifikace předmětu zakázky Seznam zboží s uvedením jeho kvantifikace, technických parametrů a ceny Zakázka: 2/2013 Zadavatel: Základní údaje: Střední škola technická a zemědělská,

Více

První použití notebooku GIGABYTE

První použití notebooku GIGABYTE Gratulujeme Vám ke koupi notebooku GIGABYTE! Tato příručka vás provede nastavením Vašeho notebooku při jeho prvním spuštění. Konečná konfigurace produktu závisí na daném modelu zakoupeném v prodejně. GIGABYTE

Více

Technické údaje. Televize. Ambilight. Obraz/displej. Android. Vestavěná funkce Ambilight+hue. Úhlopříčka obrazovky (metrická) 123 cm.

Technické údaje. Televize. Ambilight. Obraz/displej. Android. Vestavěná funkce Ambilight+hue. Úhlopříčka obrazovky (metrická) 123 cm. 1 Televize Technické údaje Ambilight Obraz/displej Verze Ambilight 3 strany Displej 4K Ultra HD LED Funkce Ambilight Vestavěná funkce Ambilight+hue Hudba s funkcí Ambilight Úhlopříčka obrazovky (metrická)

Více

Dodatečné informace č. 1

Dodatečné informace č. 1 Dodatečné informace č. 1 1) Název zadavatele Základní škola a Mateřská škola Skřipov, okres Opava, příspěvková organizace 2) Název zakázky: Učíme se, vzděláváme se, bádáme moderně, efektivně, pro život

Více

Příloha č.1 - Krycí list k podání nabídky do VŘ

Příloha č.1 - Krycí list k podání nabídky do VŘ Příloha č.1 - Krycí list k podání nabídky do VŘ Zadavatel: Registrační číslo projektu: Název projektu: Střední škola Pohoda s.r.o., Na Vinici 2244, Litoměřice CZ.1.07/1.5.00/34.0613 Moderní škola Identifikační

Více

Kontrola obsahu balení

Kontrola obsahu balení Gratulujeme Vám ke koupi notebooku GIGABYTE! Tato příručka vás provede nastavením Vašeho notebooku při jeho prvním spuštění. Konečná konfigurace produktu závisí na daném modelu zakoupeném v prodejně. GIGABYTE

Více

PXM50. Dotykový panel 15.6 DESIGO. Pro použití s webovým rozhraním PXG3.W100

PXM50. Dotykový panel 15.6 DESIGO. Pro použití s webovým rozhraním PXG3.W100 s 9 293 DESIGO Dotykový panel 15.6 Pro použití s webovým rozhraním PXG3.W100 PXM50 Kompaktní konstrukce s malou vestavnou hloubkou, pro montáž do dveří rozvaděče TFT displej s vysokým rozlišením, 16,7

Více

Technické údaje. Ambilight. Obraz/displej. Android. 1 Televize. Vestavěná funkce Ambilight+hue. Funkce Ambilight. Úhlopříčka obrazovky

Technické údaje. Ambilight. Obraz/displej. Android. 1 Televize. Vestavěná funkce Ambilight+hue. Funkce Ambilight. Úhlopříčka obrazovky 1 Televize Technické údaje Ambilight Obraz/displej Verze Ambilight 3 strany Displej 4K Ultra HD LED Funkce Ambilight Vestavěná funkce Ambilight+hue Hudba s funkcí Ambilight Herní režim Funkce přizpůsobení

Více

Technické parametry požadované Technické parametry nabízené

Technické parametry požadované Technické parametry nabízené Název 1 Notebook včetně základního software a) technická specifikace procesoru - požadovaný procesor musí minimálně dosáhnout v bechmarkovém testeru Passmark Performance Test hodnoty 3300 v testu Passmark

Více

HANTAREX digitální video stěny zpráv, reklam a dalších propagačních a informačních spotů

HANTAREX digitální video stěny zpráv, reklam a dalších propagačních a informačních spotů VIDEOWALL - vellkopllošná projjekčníí stěna Společnost HANTAREX vyvinula a zpracovala technologii modulárních monitorů pro digitální video stěny. Tato technologie splňuje veškeré potřeby v oblasti velkoplošné

Více

Příloha č. 2 - Detailní vymezení předmětu zakázky 1/4

Příloha č. 2 - Detailní vymezení předmětu zakázky 1/4 Příloha č. 2 - Detailní vymezení předmětu zakázky 1/4 Název zakázky: Název zadavatele: Sídlo zadavatele: 2 ks interaktivní tabule s příslušenstvím a instalací. Základní škola Karlovy Vary, Truhlářská 19,

Více

Uživatelský manuál Video projektor

Uživatelský manuál Video projektor Uživatelský manuál Video projektor Obsah Upozornění Popis tlačítek Provoz Připojení Tlačítka projektoru Tlačítka dálkového ovládání Výběr zdroje Připojení multimédií Připojení HDMI Vstup VGA (PC) Připojení

Více

Technické údaje. Ambilight. Obraz/displej. Funkce Smart TV. 1 Televize. Úhlopříčka obrazovky (metrická) 126 cm. Úhlopříčka obrazovky (palce)

Technické údaje. Ambilight. Obraz/displej. Funkce Smart TV. 1 Televize. Úhlopříčka obrazovky (metrická) 126 cm. Úhlopříčka obrazovky (palce) 1 Televize Technické údaje Ambilight Obraz/displej Verze Ambilight 3 strany Displej 4K Ultra HD LED Funkce Smart TV Úhlopříčka obrazovky (metrická) 126 cm Interakce s uživatelem Interaktivní televize Program

Více

Technické údaje. Obraz/displej. Funkce Smart TV. 1 Televize. Interakce s uživatelem. MultiRoom Client

Technické údaje. Obraz/displej. Funkce Smart TV. 1 Televize. Interakce s uživatelem. MultiRoom Client 1 Televize Technické údaje Obraz/displej Funkce Smart TV Displej Úhlopříčka obrazovky (metrická) 4K Ultra HD LED 139 cm Interakce s uživatelem MultiRoom Client SimplyShare CertiỼ kace Wi-Fi Miracast CertiỼ

Více

Dílčí část A. Specifikace předmětu plnění. Limitní cena za 1 ks bez DPH: 29 533 Kč. Cena za 1 ks bez DPH * Cena za 1 ks

Dílčí část A. Specifikace předmětu plnění. Limitní cena za 1 ks bez DPH: 29 533 Kč. Cena za 1 ks bez DPH * Cena za 1 ks Příloha č. 1 Zadávací dokumentace Technické podmínky pro veřejnou zakázku Dodávka ICT zařízení pro Základní školu a Mateřskou školu Vřesina, okres Ostrava město, příspěvkovou organizaci Specifikace předmětu

Více

Příloha č. 1 Technická specifikace a kalkulace předmětu veřejné zakázky Dodávka prezentační techniky a jazykové laboratoře

Příloha č. 1 Technická specifikace a kalkulace předmětu veřejné zakázky Dodávka prezentační techniky a jazykové laboratoře Příloha č. 1 Technická specifikace a kalkulace předmětu veřejné zakázky Dodávka prezentační techniky a jazykové laboratoře Název projektu: Přírodní vědy moderně Reg. číslo projektu: CZ.1.10/2.1.00/30.01592

Více

VIDEOKONFERENČNÍ ŘEŠENÍ

VIDEOKONFERENČNÍ ŘEŠENÍ VIDEOKONFERENČNÍ ŘEŠENÍ 1. KOMPONENTY 1.1. HLAV NÍ VI DEOKON FEREN ČNÍ JEDNOTK A RadvisionScopia XT1000 Videokonferenční zařízení pro použití v konferenčních místnostech Full HD přenos a zobrazování -

Více

Technická specifikace ZŠ Židlochovice - Dodávka IT 2018

Technická specifikace ZŠ Židlochovice - Dodávka IT 2018 Technická specifikace ZŠ Židlochovice - Dodávka IT 2018 01 Notebook: Procesor: Intel Core i3-6006u (3M Cache, 2.0 GHz) Paměť: 4GB DDR4 Operační systém: Předinstalovaný operační systém Win 10 Pro (64bit

Více

První použití notebooku GIGABYTE

První použití notebooku GIGABYTE Čeština Gratulujeme Vám ke koupi notebooku GIGABYTE! Tato příručka vás provede nastavením Vašeho notebooku při jeho prvním spuštění. Konečná konfigurace produktu závisí na daném modelu zakoupeném v prodejně.

Více

Trvale skladem! Exkluzivně v ADI! Ještě lepší cena! Neváhejte!

Trvale skladem! Exkluzivně v ADI! Ještě lepší cena! Neváhejte! Trvale skladem! Exkluzivně v ADI! Ještě lepší cena! Neváhejte! www.adiglobal.com/cz Trvale skladem Analogové HDoC kamery Řada W Box HDoC kamer je navržena pro jednoduché nastavení a snadnou instalaci.

Více

Vytáhněte LCD monitor opatrně z krabice a přesvědčte se, že je obsah dodávky kompletní

Vytáhněte LCD monitor opatrně z krabice a přesvědčte se, že je obsah dodávky kompletní LCD TFT M2002 OBSAH Bezpečnostní pokyny 1 Základní charakteristika 1 1. Vybalení 1 2. Montáž 2 3. Nastavení monitoru 2 4. Specifikace LCD monitoru 6 5. Řešení problémů 7 6. Dodatek 8 Bezpečnostní pokyny:

Více

Uchazeč není oprávněn nabídnout repasované zboží! Veškeré zboží bude nové. Výkonný stolní PC Základní technické požadavky: Počet jednotek

Uchazeč není oprávněn nabídnout repasované zboží! Veškeré zboží bude nové. Výkonný stolní PC Základní technické požadavky: Počet jednotek Dodávka vybavení učebny předtiskové přípravy Příloha č. 2 Technická specifikace Uchazeč není oprávněn nabídnout repasované zboží! Veškeré zboží bude nové. Požadavky: Výkonný stolní PC Základní technické

Více

Příloha č. 5 - Specifikace předmětu plnění. k veřejné zakázce malého rozsahu

Příloha č. 5 - Specifikace předmětu plnění. k veřejné zakázce malého rozsahu stránka (6) Příloha č. 5 - Specifikace předmětu plnění k veřejné zakázce malého rozsahu Dodávka počítačové a didaktické techniky pro Základní školu Benešov, Dukelská 88 Nejedná se o zadávací řízení dle

Více

Ricoh MP W7100SP MP W8140SP. Černobílé velkoformátové multifunkce. Kopírka Tiskárna Skener. 10 str./min. 14 str./min. Ricoh MP W7100SP.

Ricoh MP W7100SP MP W8140SP. Černobílé velkoformátové multifunkce. Kopírka Tiskárna Skener. 10 str./min. 14 str./min. Ricoh MP W7100SP. Černobílé velkoformátové multifunkce Ricoh MP W7100SP MP W8140SP Kopírka Tiskárna Skener Ricoh MP W7100SP Ricoh MP W8140SP 10 str./min. čb 14 str./min. čb Vysoká rychlost i produktivita pro náročné uživatele.

Více

Technická specifikace

Technická specifikace Technická specifikace 1. ICT VYBAVENÍ OP VVV PROJEKT PODPORA PREGRADUÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ NA PEDF UK CZ.02.3.68/0.0/0.0/16_038/0006965. 1.1. TABLET procesor moderní generace, dotykový displej 9.7 2048 1536,

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Pořízení Počítačů a strojů na zpracování dat 2017 pro Vysokou školu polytechnickou Jihlava

TECHNICKÁ SPECIFIKACE PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Pořízení Počítačů a strojů na zpracování dat 2017 pro Vysokou školu polytechnickou Jihlava TECHNICKÁ SPECIFIKACE PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Pořízení Počítačů a strojů na zpracování dat 2017 pro Vysokou školu polytechnickou Jihlava OBSAH Segment č. 1 Notebook A... 3 15 x Notebook A... 3 Segment

Více

Operační systém (OS) Porty. PC zdroj Instalace. Podmínka Záruka

Operační systém (OS) Porty. PC zdroj Instalace. Podmínka Záruka Příloha č. 4 - Technické podmínky OPVK 1.4 Stolní počítač žákovský- učebna Platný název zařízení Název výrobce Platný webový odkaz (link) na stránky výrobce Platný webový odkaz (link) na stránky dovozce

Více

Přístroj pro měření tloušťky nátěrových hmot na dřevěných, plastových, betonových a jiných podkladech

Přístroj pro měření tloušťky nátěrových hmot na dřevěných, plastových, betonových a jiných podkladech PosiTector 200 Přístroj pro měření tloušťky nátěrových hmot na dřevěných, plastových, betonových a jiných podkladech Pokročilé modely měří až tři individuální vrstvy nátěru Jednoduchost ihned připravený

Více

LED LCD TV TX-40GX800E

LED LCD TV TX-40GX800E Televizory 4K TV LED LCD TV TX-40GX800E Displej Rozlišení 3,840 (W) x 2,160 (H) Řízení 4K 1,600 Hz BMR IFC Ultra HD Premium*1 Zvýšení jasu HDR Dynamic HDR Effect Kontrast Brilantní kontrast Nastavení rozmezí

Více

Předmětem zakázky je dodávka obrazovek a následný záruční servis dodané techniky.

Předmětem zakázky je dodávka obrazovek a následný záruční servis dodané techniky. Dodávka vizualizační techniky 1. Obrazovky typ A Předmětem zakázky je dodávka obrazovek a následný záruční servis dodané techniky. Podrobná specifikace poptávaných obrazovek - Typ A: Displej Plazma / LCD

Více

Nový záložní zdroj APC Smart-UPS

Nový záložní zdroj APC Smart-UPS Nový záložní zdroj APC Smart-UPS Vyspělá interaktivní ochrana napájení pro servery a síťová zařízení. > Nejoblíbenější záložní zdroje pro sítě a servery. Zdroj Smart-UPS spolehlivě ochrání Vaše kritická

Více

Technické údaje. Televize. Ambilight. Obraz/displej. Android. Vestavěná funkce Ambilight+hue. Úhlopříčka obrazovky (metrická) 139 cm.

Technické údaje. Televize. Ambilight. Obraz/displej. Android. Vestavěná funkce Ambilight+hue. Úhlopříčka obrazovky (metrická) 139 cm. 1 Televize Technické údaje Ambilight Obraz/displej Verze Ambilight 3 strany Displej 4K Ultra HD LED Funkce Ambilight Vestavěná funkce Ambilight+hue Hudba s funkcí Ambilight Úhlopříčka obrazovky (metrická)

Více

Projektory pro domácí zábavu. Vstupte do děje

Projektory pro domácí zábavu. Vstupte do děje Projektory pro domácí zábavu Vstupte do děje Domácí zábava Model EB-S05 Nativní rozlišení SVGA (800 600) Nativní poměr stran 4 : 3 Barevný světelný výstup (v lumenech) 3200 Kontrastní poměr 15 000 : 1

Více

Evropa, Střední východ a Afrika (s výjimkou Izraele, Saúdské Arábie, Jižní Afriky)

Evropa, Střední východ a Afrika (s výjimkou Izraele, Saúdské Arábie, Jižní Afriky) HP Officejet Pro 8730 All-in-One(D9L20A#A80) HP Officejet Pro 8730 All-in-One - Multifunkční tiskárna - barva - tryskový - Legal (216 x 356 mm) (originální) - A4/Legal (média) - až 37 stran/min. (kopírování)

Více

BDVR HD IR. Návod na použití

BDVR HD IR. Návod na použití Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zakoupení přenosného záznamového zařízení DVR. Před použitím si pozorně přečtěte tento návod na použití. Popis zařízení 3 1) HDMI konektor 2) USB konektor 3) Konektor

Více

QCZ2631 A639. Průvodce 15G06A2451Z0

QCZ2631 A639. Průvodce 15G06A2451Z0 QCZ63 A639 Průvodce 5G06A45Z0 SD SD Seznámení s MyPal Přední část Boční část Indikátor napájení/oznámení Činnost Oznámení MyPal A636: Bluetooth / Wi-Fi / GPS dioda MyPal A63: Bluetooth/GPS dioda Bluetooth

Více

F-WVR610. Bezdrátový (2,4 GHz) digitální videorekordér

F-WVR610. Bezdrátový (2,4 GHz) digitální videorekordér Před použitím F-WVR610 Bezdrátový (2,4 GHz) digitální videorekordér Zvláštní upozornění 1) Dříve, než přístroj zapnete, propojte správně všechny části. 2) Při vkládání nebo odpojování SD karty vždy přístroj

Více

Funkce Smart TV. Zpracování. Zvuk. Možnosti připojení. Google Play Music* Vyhledávání Google YouTube. Kapacita paměti. MultiRoom Client a Server

Funkce Smart TV. Zpracování. Zvuk. Možnosti připojení. Google Play Music* Vyhledávání Google YouTube. Kapacita paměti. MultiRoom Client a Server 1 Televize Technické údaje Ambilight Obraz/displej Verze Ambilight 3 strany Displej 4K Ultra HD LED Funkce Ambilight Vestavěná funkce Ambilight+hue Hudba s funkcí Ambilight Herní režim Funkce přizpůsobení

Více

SMART Ink. software pro operační systém Mac OS X. Uživatelská příručka

SMART Ink. software pro operační systém Mac OS X. Uživatelská příručka SMART Ink software pro operační systém Mac OS X Uživatelská příručka Upozornění o ochranných známkách SMART Board, SMART Ink, SMART Notebook, smarttech, loo SMART a všechny doplňující texty SMART jsou

Více

Příloha č. 2. Dodávka ICT techniky. Podpora interaktivity ve výuce pomocí ICT nástrojů

Příloha č. 2. Dodávka ICT techniky. Podpora interaktivity ve výuce pomocí ICT nástrojů Příloha č. 2 Technická specifikace k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané mimo režim zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, v souladu se Závaznými postupy pro zadávání

Více

Kompaktní velkoformátová černobílá multifunkční tiskárna. Ricoh MP W6700SP. Kopírka Tiskárna Skener. Ricoh MP W6700SP. 6,7 str./min.

Kompaktní velkoformátová černobílá multifunkční tiskárna. Ricoh MP W6700SP. Kopírka Tiskárna Skener. Ricoh MP W6700SP. 6,7 str./min. Kompaktní velkoformátová černobílá multifunkční tiskárna Ricoh MP W6700SP Kopírka Tiskárna Skener Ricoh MP W6700SP 6,7 str./min. B/W Maximálně efektivní černobílá tiskárna pro uživatele s nízkým a středním

Více

Duální Full HD kamerový systém Secutek C-M2W

Duální Full HD kamerový systém Secutek C-M2W Duální Full HD kamerový systém Secutek C-M2W Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 Tel: 244 472 125, e-mail: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz 1 Rychlý průvodce

Více

Bluetooth Wi-Fi GPS. LCD dotykový displej Tlačítko kalendář Přepínač Režim/ úkol

Bluetooth Wi-Fi GPS. LCD dotykový displej Tlačítko kalendář Přepínač Režim/ úkol Seznámení s MyPal Power Notification Tlačítko spuštění Tlačítko Poznámky (záznam hlasu) Tlačítko kontakty Reproduktor Navigační tlačítko Přední část Indikátor napájení/oznámení Bluetooth Wi-Fi GPS LCD

Více

DSM-320 bezdrátový přehrávač médií. Ethernetový kabel (CAT 5 UTP/nepřekřížený) Dálkový ovladač s bateriemi

DSM-320 bezdrátový přehrávač médií. Ethernetový kabel (CAT 5 UTP/nepřekřížený) Dálkový ovladač s bateriemi Toto zařízení pracuje s následujícími operačními systémy: Windows XP, 2000, Me a 98SE Než začnete DSM-320 Bezdrátový přehrávač médií Budete potřebovat následující vybavení: Počítač s procesorem min. 500

Více

Technické podmínky pro veřejnou zakázku Dodávka tabletů a softwaru

Technické podmínky pro veřejnou zakázku Dodávka tabletů a softwaru Technické podmínky pro veřejnou zakázku Dodávka tabletů a softwaru Specifikace předmětu plnění Příloha č. 1 Zadávací dokumentace Název položky: Název nabízeného zařízení * : Dotykový tablet Požadovaná

Více

Návod k použití prezentační techniky v posluchárně P1

Návod k použití prezentační techniky v posluchárně P1 Návod k použití prezentační techniky v posluchárně P1 V této posluchárně je přednášejícím k dispozici hlavní dataprojektor s velkým plátnem, dále druhý dataprojektor spolu s interaktivní tabulí SmartBoard

Více

HOME CONTROL HC-PH-TS20 SET4 HC-PH-HD01 SET4

HOME CONTROL HC-PH-TS20 SET4 HC-PH-HD01 SET4 HOME CONTROL Nový bezdrátový systém určený k regulaci teplovodního nebo elektrického vytápění. Nabízí obdobné funkce jako systém Pocket Home za velmi příznivou cenu. V sestavě získáte plnohodnotnou startovací

Více

MCDVR31H. Mini DVR s vestavěnou HD kamerou a displejem. Uživatelský manuál

MCDVR31H. Mini DVR s vestavěnou HD kamerou a displejem. Uživatelský manuál MCDVR31H Mini DVR s vestavěnou HD kamerou a displejem Uživatelský manuál Kamera je ideální pro záznam provozu v autě nebo pro jiný mobilní záznam. Zařízení ukládá obraz na SD karty do kapacity 32GB. Rozlišení

Více

Konfigurace zařízení - Střední průmyslová škola Edvarda Beneše a Obchodní akademie Břeclav

Konfigurace zařízení - Střední průmyslová škola Edvarda Beneše a Obchodní akademie Břeclav Konfigurace zařízení - Střední průmyslová škola Edvarda Beneše a Obchodní akademie Břeclav P.č. 1 Stolní PC sestava + SW 17ks Procesor čtyř jádrový procesor, benchmark min. 3,350 Paměti min 4GB Grafická

Více

1. Bezdotykové multimediální displeje interiérové

1. Bezdotykové multimediální displeje interiérové 1. Bezdotykové multimediální displeje interiérové 1.1 Malý multimediální displej s OS Android Úhlopříčka displeje 10" Plocha zobrazení (mm) 1280x800 217.95x136.65 Formát zobrazení 16:10 Hloubka barev 10

Více

Příloha č. 2: Oceněný položkový rozpočet (nabídková cena - položkový rozpočet)

Příloha č. 2: Oceněný položkový rozpočet (nabídková cena - položkový rozpočet) Dodavatel Příloha č. 2: Oceněný položkový rozpočet (nabídková cena - položkový rozpočet) Zadavatel: Název: Název Požadované minimální technické parametry Množství Splněno/nesplněno (uchazeč doplní toto

Více

Dotykový 10,4" LCD monitor s HDMI FW1042AHT. Uživatelský manuál

Dotykový 10,4 LCD monitor s HDMI FW1042AHT. Uživatelský manuál Dotykový 10,4" LCD monitor s HDMI FW1042AHT 10''/10,4'' multifunkční monitor Uživatelský manuál Drazí zákazníci, abyste zajistili, že vámi zakoupený výrobek bude správně fungovat, přečtěte si nejprve tento

Více

F-DV600C. Digitální videorekordér

F-DV600C. Digitální videorekordér F-DV600C Digitální videorekordér Před použitím Zvláštní upozornění 1) Dříve, než přístroj zapnete, propojte správně všechny části. 2) Při vkládání nebo odpojování SD karty vždy přístroj odpojte od napájení.

Více

NÁVOD PRO OBSLUHU UČEBNY NC 517

NÁVOD PRO OBSLUHU UČEBNY NC 517 NÁVOD PRO OBSLUHU UČEBNY NC 517 Obsah 1 Ovládání světel... 3 2 Klimatizace... 4 3 Otevírání oken... 5 4 Zapnutí audiovizuální techniky... 6 5 Režim Bílá tabule... 7 6 Připojovací panel... 9 7 Zvuk... 10

Více

Výzva na podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva na podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO KARVINÁ Magistrát města Karviné Výzva na podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu Nákup počítačů, notebooků, monitorů a tiskáren ID zakázky: P18V00000052 Datum: 6.6.2018 Vyřizuje:

Více

Podpora. Děkujeme, že jste si vybrali výrobek společnosti NETGEAR.

Podpora. Děkujeme, že jste si vybrali výrobek společnosti NETGEAR. Začínáme Podpora Děkujeme, že jste si vybrali výrobek společnosti NETGEAR. Po dokončení instalace zařízení vyhledejte štítek se sériovým číslem vašeho produktu a použijte ho při registraci výrobku na adrese

Více

instalace, implementace a integrace se systémem spisové služby (SSL)

instalace, implementace a integrace se systémem spisové služby (SSL) PŘÍLOHA Č. 1 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TECHNICKÁ SPECIFIKACE ZÁKAZNÍKA 1 Komplexní dodávka interaktivních úředních desek (IUD), včetně instalace, implementace a integrace se systémem spisové služby (SSL) 1.1

Více

Rozlišení WUXGA, vysoký výkon a optika špičkové kvality vytvářejí z tohoto zařízení bezkompromisní instalační projektor.

Rozlišení WUXGA, vysoký výkon a optika špičkové kvality vytvářejí z tohoto zařízení bezkompromisní instalační projektor. Rozlišení WUXGA, vysoký výkon a optika špičkové kvality vytvářejí z tohoto zařízení bezkompromisní instalační projektor. Dosáhněte úchvatného obrazu pomocí instalačního projektoru Canon XEED WUX6010, který

Více

Dotykový 8" LCD monitor s HDMI 869GL80NP/C/T

Dotykový 8 LCD monitor s HDMI 869GL80NP/C/T Dotykový 8" LCD monitor s HDMI 869GL80NP/C/T Bezpečnost 1. Používejte prosím pouze adaptér přiložený jako příslušenství. 2. Nevystavujte tento výrobek přímému slunečnímu světlu, teplu nebo vlhku. 3. Nepoužívejte

Více

DataLab LCD. Panelové LCD monitory s dotykovou obrazovkou

DataLab LCD. Panelové LCD monitory s dotykovou obrazovkou DataLab LCD Panelové LCD monitory s dotykovou obrazovkou Tato publikace byla vytvořena ve snaze poskytnout přesné a úplné informace. Společnost Moravské přístroje a.s. nepřejímá žádné záruky týkající se

Více

Příloha č. 1 zadávací dokumentace - Specifikace předmětu plnění veřejné zakázky

Příloha č. 1 zadávací dokumentace - Specifikace předmětu plnění veřejné zakázky 1 Příloha č. 1 zadávací dokumentace - Specifikace předmětu plnění veřejné zakázky 1. Server a příslušenství Počet kusů 1 Specifikace Procesor: minimálně čtyř jádrový, 2.40 GHz, 12 MB cache Pevný disk:

Více

Technické podmínky. Interaktivní tabule v počtu 2 ks. Stojan zvedací pro interaktivní tabuli 78 se dvěma křídly v počtu 2ks

Technické podmínky. Interaktivní tabule v počtu 2 ks. Stojan zvedací pro interaktivní tabuli 78 se dvěma křídly v počtu 2ks Technické podmínky Popis zařízení a vybavení Uvedené požadavky na technickou specifikaci jsou chápány jako minimální přípustné. Technická specifikace je nastavena níže uvedeným způsobem z důvodu zajištění

Více

ATEN připojte se! ATEN International Váš partner v oblasti KVM, audio a video řešení

ATEN připojte se! ATEN International Váš partner v oblasti KVM, audio a video řešení ATEN připojte se! ATEN International Váš partner v oblasti KVM, audio a video řešení ATEN International společnost ATEN byla založena v roce 1979 (již 38 let zkušeností v IT průmyslu) patří mezi 3 největší

Více

Technická specifikace parametrů

Technická specifikace parametrů Technická specifikace parametrů Prezenční technika Projektor Typ LCD Jas [AL] 5300 Kontrast 20000: Rozlišení 920 x 200 Zdroj světla Lampy Životnost lampy [hod] 8000 Hmotnost [kg] 4,8 Stropní držák projektoru

Více

DataLab LCD Panelové LCD monitory s dotykovou obrazovkou

DataLab LCD Panelové LCD monitory s dotykovou obrazovkou DataLab LCD Panelové LCD monitory s dotykovou obrazovkou n ě D Tato publikace byla vytvořena ve snaze poskytnout přesné a úplné informace. Společnost Moravské přístroje a.s. nepřejímá žádné záruky týkající

Více

IsoMatch Tellus CHYTŘE EFEKTIVNĚ SNADNĚ. Budoucnost zemědělství

IsoMatch Tellus CHYTŘE EFEKTIVNĚ SNADNĚ. Budoucnost zemědělství IsoMatch Tellus Budoucnost zemědělství IsoMatch Tellus IsoMatch Tellus je nejnovější terminál, vyvinutý společností Kverneland Group. Pomocí rozhraní ISOBUS komunikuje se všemi kompatibilními stroji a

Více

Digitální USB mikroskopy

Digitální USB mikroskopy Digitální USB mikroskopy 200x, 500x, 500xv2, 800x Návod k použití V2.2018 Stránka 1 Digitální USB mikroskop Děkujeme Vám za zakoupení našeho produktu. Věříme, že bude sloužit k Vaší plné spokojenosti.

Více

LED TV VIERA TX 43CX740E

LED TV VIERA TX 43CX740E Ploché televizory VIERA LED a LCD televizory VIERA LED TV VIERA TX 43CX740E Displej Panel 4K ULTRA HD IPS LED Bright Panel Super Bright IPS Panel Rozlišení obrazovky 3,840 (W) x 2,160 (H) Technologie Wide

Více

TC-502L. Tenký klient

TC-502L. Tenký klient TC-502L Tenký klient Popis přístroje Tenký klient s kompletní podporou pro připojení do systémů Windows 7, Vista, Windows 2008, Windows 2003, Windows XP Pro, Linux servery. Disponuje 1x rozhraním LAN 10/100,

Více

10 490,- ACER NTB TMP253-E-20204G75Mnks 11 890,- AKČNÍ NABÍDKA PRODUKTů

10 490,- ACER NTB TMP253-E-20204G75Mnks 11 890,- AKČNÍ NABÍDKA PRODUKTů ACER NTB TMP253-E-20204G75Mnks Dvoujádrový procesor Intel Pentium 2020M (2.4GHz); 4GB RAM DDR3; 15.6 HD (1366x768 bodů) matný LED displej; grafika Intel HD Graphics; 750GB HDD; DVD±RW/RAM mechanika; rozhraní:

Více

Operační systém (OS) Porty. PC zdroj Instalace. Podmínka Záruka

Operační systém (OS) Porty. PC zdroj Instalace. Podmínka Záruka Příloha č. 4 - Technické podmínky OPVK 1.4 Stolní počítač žákovský- učebna Platný název zařízení Název výrobce Platný webový odkaz (link) na stránky výrobce Platný webový odkaz (link) na stránky dovozce

Více

Příloha č.1 Specifikace předmětu zakázky část II.

Příloha č.1 Specifikace předmětu zakázky část II. Příloha č.1 Specifikace předmětu zakázky část II. Projekt Inovace ve vzdělávacím procesu Vyšší odborné školy, Střední odborné školy a Středního odborného učiliště, Bzenec, registrační číslo CZ.1.07/1.3.41/01.0038

Více

TC-502L TC-60xL. Tenký klient

TC-502L TC-60xL. Tenký klient TC-502L TC-60xL Tenký klient Popis přístroje Tenký klient TC-502L s kompletní podporou pro připojení do systémů Windows 7, Vista, Windows 2008, Windows 2003, Windows XP Pro, Linux servery. TC-604 navíc

Více

Uživatelský manuál. FULL HD LED stropní monitor (AUX/HDMI/USB/FM-TX)

Uživatelský manuál. FULL HD LED stropní monitor (AUX/HDMI/USB/FM-TX) FULL (AUX/HDMI/USB/FM-TX) Používání Používání dálkového ovladače Nasměrujte dálkový ovladač na snímač do vzdálenosti přibližně 2m. Vystavení snímače přímému slunečnímu žáření může způsobit dočasnou nefunkčnost

Více

OŽIVTE SVÉ PREZENTACE

OŽIVTE SVÉ PREZENTACE Řady Epson EB-1400Wi OŽIVTE SVÉ PREZENTACE max. rozměr projekce: komentovat může více uživatelů tisk, ukládání a sdílení URČENO K PODNIKÁNÍ INTEGROVANÝ, INTERAKTIVNÍ SYSTÉM PRO JEDNACÍ MÍSTNOSTI Promítání

Více

SNADNO PŘENOSNÉ PROJEKTORY

SNADNO PŘENOSNÉ PROJEKTORY EB-1700 SNADNO PŘENOSNÉ PROJEKTORY Řada elegantních, lehkých, pohodlných a přenosných projektorů, jež jsou doslova nabité funkcemi, po kterých u mobilního projektoru toužíte. Nabízí výjimečně kvalitní

Více

Elcometer 2300 může být použit v souladu s následujícími normami: ISO 2555, ISO 2884, ASTM D 1296, ASTM D 4287, BS 3900 A7.

Elcometer 2300 může být použit v souladu s následujícími normami: ISO 2555, ISO 2884, ASTM D 1296, ASTM D 4287, BS 3900 A7. Elcometer 2300 Rotační viskozimetr Rotační viskozimetry Elcometer 2300 slouží k měření viskozity kapalin v souladu s několika normami. Pomocí rotačních viskozimetrů mohou být přesně měřeny vlastnosti kapalin

Více

Systém interaktivní tabule SMART Board

Systém interaktivní tabule SMART Board PROSÍM PŘEMÝŠLEJTE, NEŽ ZAČNETE TISKNOUT Technické parametry Systém interaktivní tabule SMART Board Model 685i3 Fyzické parametry Interaktivní tabule SMART Board 685 Velikosti 196,9 cm (Š) 125,7 cm (V)

Více

T2210HD/T2210HDA 21,5" širokoúhlý monitor LCD Uživatelská příručka

T2210HD/T2210HDA 21,5 širokoúhlý monitor LCD Uživatelská příručka T2210HD/T2210HDA 21,5" širokoúhlý monitor LCD Uživatelská příručka Obsah Obsah balení...3 Instalace... 4 Připojení monitoru k počítači... 4 Nastavení monitoru... 5 Funkce tlačítek a indikátoru... 5 Seznam

Více

Multi-dotykový 10,1" LCD monitor s HDMI FA1012-NP/C/T

Multi-dotykový 10,1 LCD monitor s HDMI FA1012-NP/C/T Multi-dotykový 10,1" LCD monitor s HDMI FA1012-NP/C/T Drazí zákazníci Uživatelský manuál Děkujeme, že jste si vybrali náš TFT LCD monitor. Tento výrobek obsahuje integrované obvody, má nízkou spotřebu

Více

představte si DVR který umožňuje oddělené nahrávání a přenos obrazu pomocí systému Dual Codec SHR-5040/5042 SHR-5080/5082 SHR-5160/5162

představte si DVR který umožňuje oddělené nahrávání a přenos obrazu pomocí systému Dual Codec SHR-5040/5042 SHR-5080/5082 SHR-5160/5162 SHR-5040/5042 SHR-5080/5082 představte si DVR který umožňuje oddělené nahrávání a přenos obrazu pomocí systému Dual Codec SHR-5160/5162 Dual Codec řada SHR-5000 Digitální videorekordéry (DVR) řady SHR-5000

Více

Datasheet Fujitsu Monitor L27T-1 LED

Datasheet Fujitsu Monitor L27T-1 LED Datasheet Fujitsu Monitor L27T-1 LED Všestranný monitor: 27 (68,6 cm), širokoúhlé zobrazení Snadné používání Zjednodušte si svou každodenní kancelářskou práci stylovým monitorem FUJITSU L27T-1 LED. Technologie

Více

Provozní pokyny Průvodce Mopria

Provozní pokyny Průvodce Mopria Provozní pokyny Průvodce Mopria Pro bezpečné a správné použití si před použitím tohoto zařízení přečtěte "Bezpečnostní informace". OBSAH Úvod... 2 Význam symbolů... 2 Vyloučení odpovědnosti... 2 Přípravy...

Více

ENERGY STAR, hladina hluku nesmí překročit 4,0 B (A) v pohotovostním režimu a 4,5 B(A) při přístupu na pevný disk

ENERGY STAR, hladina hluku nesmí překročit 4,0 B (A) v pohotovostním režimu a 4,5 B(A) při přístupu na pevný disk Běžný desktop Case konfigurovatelná skříň typu minitower minimální požadovaný výkon PassMark min. 4300 bodů Chipset chipset umožňující funkce vzdálené správy a sledování nezávisle na stavu či přítomnosti

Více

Příloha č. 1: 1. 30ks počítačů s těmito parametry: 2. 2ks počítačů s těmito parametry: 3. Komunikační řešení:

Příloha č. 1: 1. 30ks počítačů s těmito parametry: 2. 2ks počítačů s těmito parametry: 3. Komunikační řešení: Příloha č. 1: Počítačové vybavení a služby pro - MASARYKOVA ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA KRUPKA, MASARYKOVA 461 1. 30ks počítačů s těmito parametry: - Počítač - CPU benchmark min. 1000 (PassMark www.cpubenchmark.net).

Více

Datasheet Fujitsu Monitor L22T-7 LED

Datasheet Fujitsu Monitor L22T-7 LED Datasheet Fujitsu Monitor L22T-7 LED Všestranný monitor: 21,5 (54,6 cm), širokoúhlé zobrazení Snadné používání Monitor Fujitsu L22T-7 LED nabízí formát zobrazení 16:9 v moderním provedení. Žádné kompromisy

Více

DSE6120 MKII OVLÁDACÍ PANELY PRO AUTOMATICKÝ START

DSE6120 MKII OVLÁDACÍ PANELY PRO AUTOMATICKÝ START DSE6110/20 MKII OVLÁDACÍ PANELY PRO AUTOMATICKÝ START DSE6110 MKII DSE6120 MKII DSE6110 MKII je ovládací panel automatického spouštění a modul DSE6120 MKII je ovládací panel automatického spuštění pro

Více

BEZDRÁTOVÝ BOX PRO STREAMOVÁNÍ TV

BEZDRÁTOVÝ BOX PRO STREAMOVÁNÍ TV BEZDRÁTOVÝ BOX PRO STREAMOVÁNÍ TV Průvodce rychlou instalací DN-70310 1. Informace o produktu Děkujeme, že jste si vybrali bezdrátový box pro streamování televizního signálu DIGITUS Wireless TV. Produkt

Více

Kompaktní mono laserová tiskárna

Kompaktní mono laserová tiskárna Kompaktní mono laserová tiskárna HL-L2312D TISK www.brother.eu Kompaktní mono laserová tiskárna Brother HL-L2312D je tichá, kompaktní mono laserová tiskárna určená pro použití v domácnosti a malých kancelářích.

Více

BDVR HD IR. Návod na použití

BDVR HD IR. Návod na použití Návod na použití 2 BDVR HD IR Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zakoupení přenosného záznamového zařízení DVR. Před použitím si pozorně přečtěte tento návod na použití. Popis zařízení 3 1) HDMI konektor

Více

Nestandardní režimy tisku

Nestandardní režimy tisku Nestandardní režimy tisku 2013 LANIKO Morava s.r.o. Obsah 1 Přehled nestandardních režimů tisku... 3 2 Volba režimu tisku v ovladači tiskárny na PC... 4 2.1 Normální tisk... 6 2.2 Zkušební tisk... 6 2.3

Více

Razer RIPSAW česká příručka

Razer RIPSAW česká příručka Razer RIPSAW česká příručka Seznam: Str. 1 - Obsah balení a systémové požadavky Str. 2 Registrace, technická podpora a specifikace zařízení Str. 3 Rozvržení zařízení Str. 4 Nastavení Str. 6 Razer Synapse

Více

Projekt CZ.1.07/1.5.00/34.0884; CZ.1.07/1.5.00/34.0906; CZ.1.07/1.1.00/44.0008

Projekt CZ.1.07/1.5.00/34.0884; CZ.1.07/1.5.00/34.0906; CZ.1.07/1.1.00/44.0008 ICT 2 NatTech Příloha 1 Specifikace předmětu zakázky Seznam zboží s uvedením jeho kvantifikace, technických parametrů a ceny Zakázka - číslo: Zadavatel: Základní údaje: Střední škola technická a zemědělská,

Více

Katalogový list FTC03DALI

Katalogový list FTC03DALI FTC03DALI Katalogový list verze 1.0 dotykový panel pro řízení jednotek sběrnice DALI uhlopříčka displeje 3.5'' 1x sériový port RS-232, ke kterému se připojuje převodník DALI232 volitelných 5 obrazovek

Více

Přehled zařízení MultiBoard CS 1

Přehled zařízení MultiBoard CS 1 Přehled zařízení MultiBoard 1 2 3 4 5 6 7 8 9 CS 1 LA N 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 Číslo Specifikace Číslo Specifikace 1 Úsporný/pohotovostní režim 15 Konektor sluchátek 2 Tlačítko

Více

Helmer carcam FULL HD (Černá skříňka do auta)

Helmer carcam FULL HD (Černá skříňka do auta) Helmer carcam FULL HD (Černá skříňka do auta) Uživatelská příručka 1 Děkujeme za zakoupení kamery. Tato příručka obsahuje podrobný popis použití, poskytne Vám informace o produktu, včetně provozu a technických

Více

Rychlost tisku min. A4: 23 str./min barevně/černobíle; A3: 13 str./min barevně/černobíle

Rychlost tisku min. A4: 23 str./min barevně/černobíle; A3: 13 str./min barevně/černobíle Záměr na nákup Multifunkčního barevného tiskového stroje A3/A4 Požadovaná specifikace Tisk Rychlost tisku min. A4: 23 str./min barevně/černobíle; A3: 13 str./min barevně/černobíle Doba tisku 1. stránky

Více