O projektu. Spolupráce s Moserem. Vážení přátelé,

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "O projektu. Spolupráce s Moserem. Vážení přátelé,"

Transkript

1 AUKčNí LAHVE KATALOG 2017 Vyrobeno ve spolupráci s

2 O projektu Dobročinná aukce originálních lahví Pilsner Urquell se koná už od roku Jejím hlavním smyslem je pomoc osobám s poškozením míchy a jejich rodinám, které se ocitly v těžké životní situaci. Dražba se uskuteční 13. prosince 2017 na serveru idnes.cz. Vážení přátelé, nejlepší věci vznikají předáváním tradic a zkušeností dalším generacím. Už 175 let vaříme v Plzni pivo, které je po všech stránkách výjimečné. Jelikož jde o významné výročí, rozhodli jsme se i pro mimořádnou kolekci deseti aukčních lahví, které každý rok dražíme na pomoc potřebným. Každá z lahví je unikátní a symbolizuje jednotlivý milník v historii Plzeňského Prazdroje. Tuto unikátní kolekci uměleckých lahví Pilsner Urquell nabízíme v aukci, jejíž výtěžek půjde přímo na konto Centra Paraple. Budeme rádi, když se aukce zúčastníte i Vy. Děkujeme Vám za přízeň i podporu. Grant Liversage generální ředitel Plzeňského Prazdroje Spolupráce s Moserem Letošní edice aukčních lahví, jejichž autorem je umělecký ředitel sklárny Moser Lukáš Jabůrek, spojuje dvě významné značky, jejich výročí i společné hodnoty. Design lahve je inspirovaný tvarem sudu, ve kterém pivo zraje. Ručně broušený a leštěný dekor klínových řezů pak symbolizuje ječmen, ze kterého pivo vzniká. Nejnáročnější a zcela unikátní je ručně broušená a pasovaná zátka lahve vyrobená z barevné moserovské skloviny topas. Je zdobena rytým motivem jednoho z milníků 175leté historie Pilsner Urquell. Společnost Moser je renomovaným českým tvůrcem uměleckých děl z křišťálového skla. Díky kvalitě svých výrobků se stala symbolem precizní a nadčasové práce doma i ve světě.

3 Zrození originálu 1842 Václav Berka starší obchodní sládek Plzeňského Prazdroje Přesně před 175 lety, v roce 1842, uvařil sládek Josef Groll první várku plzeňského spodně kvašeného ležáku s charakteristicky plnou chutí a průzračnou zlatou barvou. Ten později pod názvem Pilsner Urquell dobyl celý svět. Od roku 1842, kdy Josef Groll poprvé spojil měkkou plzeňskou vodu z podzemních pramenů s jemně hořkým žateckým chmelem a se světlým ječným sladem, vaříme v Plzni pivo podle jeho receptury. Groll dal vzniknout jedinečnému pivu, které inspiruje, v těžkých chvílích rozveseluje a v radostných okamžicích spojuje. Jedná se o nejvýznamnější milník našeho pivovaru. Jsem hrdý na to, že mám možnost být jakýmsi strážcem tajemství a považovat se svým způsobem za pokračovatele Josefa Grolla.

4 Prazdroj u Pinkasů 1843 Karel Doubek ředitel společnosti Adria-Neptun, současného vlastníka restaurace U Pinkasů Uznávaný pražský krejčí Jakub Pinkas si od svého přítele plzeňského formana Martina Salzmanna objednal dvě vědra pivní novinky. Okouzlen jedinečnou chutí pak okamžitě pověsil řemeslo na hřebík a otevřel si dnes už kultovní hostinec, nesoucí na štítě jeho jméno. Jako mladý jsem měl velkou touhu inovovat. Čas ale ukázal, že někdy je lepší ponechat věcem původní ráz. Naše restaurace totiž není jen obyčejná restaurace jde o místo neodmyslitelně spjaté s českou pivní kulturou, místo vyzařující tradici, kvalitu, vytrvalost a neměnnost. A právě tyto hodnoty milník připomíná.

5 Ochranná známka Pilsner Bier 1859 Grant McKenzie ředitel pro marketing a strategii Plzeňského Prazdroje Rostoucí obliba plzeňského ležáku v úvodu druhé poloviny 19. století podnítila vznik mnoha napodobenin. Měšťanský pivovar si proto nechal zaregistrovat známku Pilsner Bier. Dnes se podle vzoru Pilsner Urquell vaří přes 70 procent světové produkce piva. Pilsner Urquell je známý díky své nezaměnitelné chuti, způsobu vaření i 175 let dlouhé historii. Péče o tuto značku však znamená mnohem víc a nese s sebou respektování základních hodnot a principů. Stejně jako dbáme o naši značku, záleží nám i na těch, kteří potřebují pomoc. I proto u nás vznikl projekt aukční lahve, kterým podporujeme ty, kteří to nejvíc potřebují. Děkujeme proto všem, kdo se rozhodnou naší aukce zúčastnit.

6 Jubilejní brána 1892 Jana Šůsová formanka Plzeňského Prazdroje Upříležitosti padesátého výročí založení pivovaru byla vztyčena jubilejní brána, která se následně stala symbolem pivovaru Pilsner Urquell. V roce 2000 v ní byly objeveny dobové materiály a jako odkaz budoucím generacím zazděny dokumenty související s novodobou historií pivovaru. To nejcennější nám zůstane, jen když to předáme dál z generace na generaci. Také práce, které se věnoval už můj dědeček a otec, stojí hlavně na důvěře: koně věří mě a já jim. Asi díky tomu tu práci vnímám jako srdeční záležitost, podobně jako samotný plzeňský pivovar. Jubilejní brána pivovaru je dokonalým symbolem toho, že upřímná práce založená na správných principech přetrvá.

7 Vodárenská věž 1907 Martin Stránský herec a Honorary Connoisseur Plzeňského Prazdroje Vdůsledku vzrůstající obliby plzeňského piva doma i ve světě bylo nutné během léta zajistit dostatečný přísun vody do rozšiřující se výroby. To vedlo ke stavbě nekonvenční vodárenské věže ve stylu holandských majáků jedné ze současných dominant města Plzně. Tak jako vodárenská věž je symbolem kvalitní plzeňské vody a nepřehlédnutelnou dominantou pivovaru, je pro mne město Plzeň symbolem nejslavnějšího piva na světě. Jsem hrdý, že je Pilsner Urquell součástí naší historie, kultury a mého života.

8 První tankovna 1964 Zdeněk Svěrák dramatik a Honorary Connoisseur Plzeňského Prazdroje První plzeňské pivo z tanku ochutnali návštěvníci restaurace Vikárka na Pražském hradě. Započal tím příběh, který je dodnes zárukou prvotřídní čerstvosti zlatého ležáku nejen doma, ale také ve světě. Staňte se součástí historie toho nejcennějšího, co máme! Aukční lahev Plzeňského Prazdroje je unikátní projekt a já mám upřímnou radost z toho, že něco takového existuje. Jako Pilsner Urquell prostřednictvím tanků obohacuje českou pivní kulturu, tak působí blahodárně i pomoc společnosti lidem, kteří to potřebují, například klientům Centra Paraple.

9 Záchrana varny 1970 Jan Enge vrchní sládek Plzeňského Prazdroje Při výstavbě nových varen odmítl Prazdroj veškeré neověřené experimenty a rozhodl se, že bude i nadále zachovávat tradiční postupy a používat klasické maloobjemové měděné varní soupravy. Modernizace pivovarů a jejich automatizace patří k dnešní době. O to víc je důležité, abychom zůstali věrni určitým principům a tradicím například snaze i přes překážky bránit to, co považujeme za důležité a cenné. Stejně podstatné je podle mne pomáhat a chránit ty, kteří to potřebují.

10 Export do padesáti zemí 1996 Josef Hrůza šéf plzeňských bednářů Plzeňský ležák Pilsner Urquell se začal vyvážet do více než padesáti zemí světa. V současnosti si ho tak vedle řady evropských destinací mohou vychutnat lidé na Tchaj-wanu, v Thajsku, Singapuru, Arménii nebo Izraeli. Malých dubových sudů na export děláme mezi 100 až 300 ročně. Jedná se o tradiční řemeslo, které umožnilo vůbec první export plzeňského ležáku do Spojených států amerických a proslavilo českou pivní kulturu všude ve světě.

11 Mistr výčepní 2006 Miroslav Štych Pilsner Urquell Master Bartender 2017 Všichni víme, že sládek pivo vaří, ale tím, kdo ho dělá, je výčepní. Proto Plzeňský Prazdroj od roku 2006 oceňuje ty nejlepší hostinské v soutěži Pilsner Urquell Master Bartender. Fakt, že se Pilsner Urquell stará o podporu české pivní kultury, mě těší. Pro výčepní není důležité jen perfektní zvládnutí techniky čepování, ale také znalost historie a výroby plzeňského originálu a správné hostinské charisma. Pivo by mělo lidi spojovat.

12 Originál zůstává 2017 Grant Liversage generální ředitel Plzeňského Prazdroje Vše, co jsme se naučili od našich předků, je ukryto ve zlatavém pivu Pilsner Urquell. I po 175 letech od svého zrodu zůstává plzeňský ležák originálem, který se nemění a jehož recepturu si sládci předávají z generace na generaci. Jsme hrdí na 175 letou historii plzeňského piva, které nás proslavilo po celém světě. Zároveň je to pro nás obrovský závazek do budoucna. Závazek a zodpovědnost i nadále prohlubovat úspěch tohoto výjimečného českého originálu a předávat jeho slávu i dalším generacím.

13 Charitativní dražba uměleckých lahví proběhne na zpravodajském serveru idnes.cz

HISTORIE "Brauerei von Mullschitzký & Comp. zu Hannsdorf - Halbseit" Pivovar Holba a.s.

HISTORIE Brauerei von Mullschitzký & Comp. zu Hannsdorf - Halbseit Pivovar Holba a.s. HISTORIE Již více než 136 let vyrábí pivovar Holba v překrásném prostředí Jeseníků ryzí pivo z hor, známé doma i v zahraničí. Zkušenosti sládků se v pivovaru předávají z generace na generaci od doby, kdy

Více

VINOTÉKA na Krátké, Ostopovice Nabídka sudového piva.

VINOTÉKA na Krátké, Ostopovice Nabídka sudového piva. číslo katalogové číslo: VINOTÉKA na Krátké, Ostopovice Nabídka sudového piva. Vratná cena celkem popis KEG specifikace zálohamnožství s DPH 21% 1 11407 STAROBRNO ležák 12, plochá 30L Tento symbol českého

Více

Tisková zpráva Účast na veletrhu designu Maison et Objet, Paříž,

Tisková zpráva Účast na veletrhu designu Maison et Objet, Paříž, Světlá nad Sázavou, leden 2016 Tisková zpráva Účast na veletrhu designu Maison et Objet, Paříž, 22.1. - 26.1.2016 Po velkém úspěchu na loňském zářijovém veletrhu Maison et Objet se BOMMA opět vrací do

Více

PIVOVAR LITOVEL a.s.

PIVOVAR LITOVEL a.s. PIVOVAR LITOVEL a.s. Pivovar Litovel byl založen r. 1893 jako Rolnický akciový pivovar se sladovnou v Litovli. Ve svém podtextu měl ještě přívlastek ryze český vlastenecký. Je pokračovatelem tradic vaření

Více

Obsah. Úvod Historie Produkt. Propagace. Lobkowicz Premium. Lobkowicz Premium Nealko. O pivu Balení Výroba. O pivu Balení Výroba

Obsah. Úvod Historie Produkt. Propagace. Lobkowicz Premium. Lobkowicz Premium Nealko. O pivu Balení Výroba. O pivu Balení Výroba Martin Fabián, 321714 Marketing v EU Jaro 2011 Obsah Úvod Historie Produkt Lobkowicz Premium O pivu Balení Výroba Lobkowicz Premium Nealko O pivu Balení Výroba Propagace Úvod Pivo Lobkowicz se vaří v pivovaru

Více

Nové gastronomické a pivní koncepty společnosti Plzeňský Prazdroj, a.s. Václav Berka Starší obchodní sládek Brno 29.10.2007

Nové gastronomické a pivní koncepty společnosti Plzeňský Prazdroj, a.s. Václav Berka Starší obchodní sládek Brno 29.10.2007 Nové gastronomické a pivní koncepty společnosti Plzeňský Prazdroj, a.s. Václav Berka Starší obchodní sládek Brno 29.10.2007 Představení společnosti Plzeňský Prazdroj, a.s. Jsme jedničkou na českém trhu

Více

TISKOVÁ KONFERENCE 11. 6. 2013 KVALITNÍ EVROPSKÝ VÝROBEK

TISKOVÁ KONFERENCE 11. 6. 2013 KVALITNÍ EVROPSKÝ VÝROBEK TISKOVÁ KONFERENCE 11. 6. 2013 KVALITNÍ EVROPSKÝ VÝROBEK Ing. Miroslav Toman, CSc. Prezident Potravinářské komory ČR Ing. Miroslav Koberna, CSc. Ředitel pro programování a strategii PK ČR KVALITNÍ EVROPSKÝ

Více

Návštěvnické trasy Plzeňského Prazdroje Významné destinace cestovního ruchu v ČR

Návštěvnické trasy Plzeňského Prazdroje Významné destinace cestovního ruchu v ČR Návštěvnické trasy Plzeňského Prazdroje Významné destinace cestovního ruchu v ČR 15. 3. 2011 Hlásíme rekordní návštěvnost za rok 2010! V roce 2010 překročila poprvé návštěvnost všech turistických destinací

Více

Pivní zpravodaj. Chomutovský pivní zpravodaj. Informační bulletin pro příznivce Pivoték Království piva 2. vydání. Obsah: Právě na čepu

Pivní zpravodaj. Chomutovský pivní zpravodaj. Informační bulletin pro příznivce Pivoték Království piva 2. vydání. Obsah: Právě na čepu , Pivní zpravodaj Chomutovský pivní zpravodaj Informační bulletin pro příznivce Pivoték Království piva 2. vydání Obsah: Právě na čepu Připravujeme pro Vás Aktuality z pivotéky Pivní klub Právě na čepu

Více

Inovace cílené na nové spotřebitele

Inovace cílené na nové spotřebitele Inovace cílené na nové spotřebitele Luboš Kastner 12.4.2012 1 Agenda 1. Trendy pivní kategorie 2. Jak vrátit spotřebitele do provozoven? 2 Současní spotřebitelé Jejich chuťové preference se mění, nejen

Více

OTEVŘETE SI PLZEŇ NABÍDKA PRO PARTNERY V CESTOVNÍM RUCHU 2016/2017

OTEVŘETE SI PLZEŇ NABÍDKA PRO PARTNERY V CESTOVNÍM RUCHU 2016/2017 OTEVŘETE SI PLZEŇ NABÍDKA PRO PARTNERY V CESTOVNÍM RUCHU 2016/2017 PRESTIŽNÍ PRŮVODCE LONELY PLANET ŘADÍ PLZEŇ MEZI TOP 10 EVROPSKÝCH DESTINACÍ PRO ROK 2014 Zuzana Koubíková, ředitelka organizace Plzeň

Více

POLOVIČNÍ NÁKLADY, DVOJNÁSOBNÝ EFEKT aneb JAK JSME SI PARDÁLA VYLADILI

POLOVIČNÍ NÁKLADY, DVOJNÁSOBNÝ EFEKT aneb JAK JSME SI PARDÁLA VYLADILI POLOVIČNÍ NÁKLADY, DVOJNÁSOBNÝ EFEKT aneb JAK JSME SI PARDÁLA VYLADILI Pavlína Jandová Budějovický Budvar, n.p. Marketing Management 2007 Praha, 6. červen 2007 Zapojení zákazníka do vývoje produktu a do

Více

vám chceme upřímně poděkovat za podporu čtvrtého ročníku APETIT FESTIVALU, který se konal ve dnech 17. - 18. 5. 2014 v Plzni v areálu OC Plzeň Plaza.

vám chceme upřímně poděkovat za podporu čtvrtého ročníku APETIT FESTIVALU, který se konal ve dnech 17. - 18. 5. 2014 v Plzni v areálu OC Plzeň Plaza. Jménem pořadatelských agentur Pigs Production s r.o. a Motor AG s.r.o. vám chceme upřímně poděkovat za podporu čtvrtého ročníku APETIT FESTIVALU, který se konal ve dnech 17. - 18. 5. 2014 v Plzni v areálu

Více

Společnost EBIA CZ se zabývá výrobou, vývojem a konstrukcí zařízení a doplňků z nerezové oceli, primárně výrobou a realizací minipivovarů.

Společnost EBIA CZ se zabývá výrobou, vývojem a konstrukcí zařízení a doplňků z nerezové oceli, primárně výrobou a realizací minipivovarů. MINIPIVOVARY Společnost EBIA CZ se zabývá výrobou, vývojem a konstrukcí zařízení a doplňků z nerezové oceli, primárně výrobou a realizací minipivovarů. MINIPIVOVARY Jsme součástí skupiny s téměř 20 letou

Více

Malastrana Bock. Obsah alkoholu: 7,5 % Stupňovitost: 18 IBU: 25. Slad: Český, Bavorský, Melanoidní, Cararoma, Karamel. Chmel: Premiant, Magnum

Malastrana Bock. Obsah alkoholu: 7,5 % Stupňovitost: 18 IBU: 25. Slad: Český, Bavorský, Melanoidní, Cararoma, Karamel. Chmel: Premiant, Magnum Malastrana Bock Bock je označení pro silné, hutné, polotmavé speciální pivo, jež je ideální do chladných zimních měsíců. Pro Bock je typická dlouhá doba ležení a také speciální složení sladů, které způsobují

Více

OBSAH Birell Botanicals Brang flag Brang flag Brandname Zakázané použití logotypů Ukázky designu obalů

OBSAH Birell Botanicals Brang flag Brang flag Brandname Zakázané použití logotypů Ukázky designu obalů OBSAH 3... O Birellu 4... Historie Birell 5... Výrobní postup Birellu 6... Matice použití logotypů 7 8... Brang flag 9... Brand name 10... Brand symbols 11... B initial 12... B pattern 13... Zakázané použití

Více

Nabídka služeb pro sezónu 2018/2019

Nabídka služeb pro sezónu 2018/2019 Nabídka služeb pro sezónu 2018/2019 úvod Pivovar Radegast jeden ze symbolů Moravskoslezského kraje není jen společností, která vaří nejoblíbenější pivo na Moravě, ale nabízí také komplexní služby v oblasti

Více

Nabídkový katalog. Tradice Kvalita Jedinečnost

Nabídkový katalog. Tradice Kvalita Jedinečnost Nabídkový katalog Tradice Kvalita Jedinečnost 2017 Kdo jsme a proč to děláme? Muzeum medoviny obnovuje tradici kvalitní medoviny v Česku. Pečlivě hodnotíme producenty medovin a vybíráme ty nejpoctivější

Více

SNUBNÍ A ZÁSNUBNÍ PRSTENY

SNUBNÍ A ZÁSNUBNÍ PRSTENY SNUBNÍ A ZÁSNUBNÍ PRSTENY VÝBĚR Z NOVINEK A MODELŮ 2012 Vážené dámy a pánové, milí snoubenci, svatba a zásnuby, které jí předchází, patří v životě lidském k velmi významným a důležitým okamžikům. Zůstávají

Více

Situace v zahraničním obchodě pivem, chmelem a sladem. Ministerstvo zemědělství, Praha, 19.6.2014

Situace v zahraničním obchodě pivem, chmelem a sladem. Ministerstvo zemědělství, Praha, 19.6.2014 Situace v zahraničním obchodě pivem, chmelem a sladem Ministerstvo zemědělství, Praha, 19.6.2014 Českého pivovarství Vladimír Balach Miliony Výstav piva celkem v mil. hl 20,5 113 tis. hl 20,0 19,9 19,5

Více

SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV

SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV 1. Světlé pivo výčepní Světlé pivo výčepní má nižší až střední plnost, světlou až mírně jantarovou barvu. je nižší až střední, vůně může být mírně esterová, chmelová a sladová.

Více

STERLING SILVER Made in Germany

STERLING SILVER Made in Germany Již od 18. století je Pforzheim znám jako středisko Kdo byl Otto Hutt? zpracování drahých kovů. V malých řemeslných dílnách stejně jako v průmyslových závodech zde vyrábějí zlaté a stříbrné šperky, hodinky

Více

Zpráva o stavu českého pivovarství a sladařství za rok Ing. František Šámal, Ing. Dušan Falge

Zpráva o stavu českého pivovarství a sladařství za rok Ing. František Šámal, Ing. Dušan Falge Zpráva o stavu českého pivovarství a sladařství za rok 2014 Ing. František Šámal, Ing. Dušan Falge České pivovarství v roce 2014 Po hlubokém propadu v roce 2010 produkce mírně stoupá, ale nedosahuje úrovně

Více

since 1857 www.moser-glass.com

since 1857 www.moser-glass.com since 1857 www.moser-glass.com Ludwig Moser since 1857 2777 2794 H istorie značky Moser je nerozlučně spjata se jménem Ludwig Moser. Právě tento zručný rytec a talentovaný obchodník se roku 1857 zasloužil

Více

KONTEJNEROVÉPIVOVARY SMART BREWERY

KONTEJNEROVÉPIVOVARY SMART BREWERY KONTEJNEROVÉPIVOVARY SMART BREWERY WELL SERVICE s.r.o. O PIVU A SMART BREWERY O nás Za společností SMART BREWERY stojí tým lidí, které spojuje vášeň pro pivo, odbornost a také chuť nebát se uskutečnit

Více

PILSNER URQUELL NEFILTROVANÝ

PILSNER URQUELL NEFILTROVANÝ DETAILNÍ POPIS AKTIVITY ON TRADE PILSNER URQUELL NEFILTROVANÝ 380 provozoven Perioda aktivity: 5. 10. 2013 11. 11. 2013 Celá ČR V případě dotazů kontaktujte: Stanislav krátkého, Vedoucího Shopper Marketingu

Více

Katalog sudového piva a limonád

Katalog sudového piva a limonád Dále si u nás můžete zapůjčit: - výčepní zařízení Cena (za víkend): 200,- Kč při současném zakoupení sudu 500,- Kč pouze výčep Prostějovský Pramen Olomoucká 4181/57, 796 01 Prostějov tel.: 602 859 593,

Více

www.sypka.cz strana 2

www.sypka.cz strana 2 V www.sypka.cz strana 2 SOBOTA 19. 5. 2012 od 13.30 hodin www.sypka.cz (pozor, nová adresa!) (nová adresa!) strana 7 Bez názvu Záda I., 1992 / 599 Záda II., 1992 / 599 / 519 Bez názvu / 759 Bez názvu,

Více

YOUR INCOMING TOUR OPERATOR. True experts for the Pilsen region. nabídka programů a zážitků 2016-2017. pilsenjoy s.r.o.

YOUR INCOMING TOUR OPERATOR. True experts for the Pilsen region. nabídka programů a zážitků 2016-2017. pilsenjoy s.r.o. YOUR INCOMING TOUR OPERATOR True experts for the Pilsen region nabídka programů a zážitků 2016-2017 pilsenjoy s.r.o. Poznejte to nejlepší z Plzně během zážitkové prohlídky centra města. Projdete s námi

Více

SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV 2014

SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV 2014 SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV 2014 1. Světlé pivo výčepní Světlé pivo výčepní má nižší až střední plnost, světlou až mírně jantarovou barvu. je nižší až střední, vůně může být mírně esterová, chmelová a sladová.

Více

NABÍDKA SLUŽEB. Konferenční a společenské centrum SECESE Plzeňského Prazdroje

NABÍDKA SLUŽEB. Konferenční a společenské centrum SECESE Plzeňského Prazdroje NABÍDKA SLUŽEB Konferenční a společenské centrum SECESE Plzeňského Prazdroje Použité ikony Nabídka délka prohlídky či programu Pronájem prostor Reprezentační sály v pivovaru kapacita prostor, programu

Více

KONFERENCE... 1 AKCE PRO ZAMĚSTNANCE... 5 AKCE PRO ZAMĚSTNANCE SLOVENSKO OBECNÍ DŮM TRAMVAJ S LOGEM ŠKODA JS... 21

KONFERENCE... 1 AKCE PRO ZAMĚSTNANCE... 5 AKCE PRO ZAMĚSTNANCE SLOVENSKO OBECNÍ DŮM TRAMVAJ S LOGEM ŠKODA JS... 21 OSLAVY 60. VÝROČÍ ZALOŽENÍ SPOLEČNOSTI Obsah KONFERENCE... 1 AKCE PRO ZAMĚSTNANCE... 5 AKCE PRO ZAMĚSTNANCE SLOVENSKO... 16 OBECNÍ DŮM... 18 TRAMVAJ S LOGEM ŠKODA JS... 21 KONFERENCE Šedesáti letům jaderného

Více

Katalog sudového piva a limonád

Katalog sudového piva a limonád Dále si u nás můžete zapůjčit: - výčepní zařízení Cena (za víkend): 200,- Kč při současném zakoupení sudu 500,- Kč pouze výčep Prostějovský Pramen Olomoucká 4181/57, 796 01 Prostějov tel.: 602 859 593,

Více

Žatec Thum a pivní tradice

Žatec Thum a pivní tradice Žatec Thum a pivní tradice Žatec je městem, kde je pivo doma. Žatec a vlastně celé Krušnohoří patřilo k místům s největším rozšířením samovolně kvašených nápojů a medovin. Právě zde se uplatnil planý chmel

Více

Aukce u nás a ve světě / Sbírka Kooperativa

Aukce u nás a ve světě / Sbírka Kooperativa art&antiques Aukce u nás a ve světě / Sbírka Kooperativa / Alena Kučerová / Hlavní nádraží / Freud a kultura / Nejkrásnější knihy... 120 Kč/169 Sk/9 eur váš průvodce Aukce u nás a ve světě / Sbírka Kooperativa

Více

AUKčNí LAHVE K VÝROČÍ 100 LET ČESKOSLOVENSKÉ REPUBLIKY

AUKčNí LAHVE K VÝROČÍ 100 LET ČESKOSLOVENSKÉ REPUBLIKY AUKčNí LAHVE K VÝROČÍ 100 LET ČESKOSLOVENSKÉ REPUBLIKY 2018 Vážení přátelé, již 176 let vaříme výjimečné plzeňské pivo a držíme se stále stejných hodnot. Již v minulých dobách Plzeňský Prazdroj a jeho

Více

Vlastní produkce. nefiltrovaný, nepasterizovaný AMERICAN ALE. nefiltrovaný, nepasterizovaný BORŮVKOVÝ LEŽÁK. plzeňského typu

Vlastní produkce. nefiltrovaný, nepasterizovaný AMERICAN ALE. nefiltrovaný, nepasterizovaný BORŮVKOVÝ LEŽÁK. plzeňského typu Pivní etikety AMERICAN ALE BORŮVKOVÝ LEŽÁK pitná voda, nakuřovaný ječný slad, upravený chmel, NAKUŘOVANÝ LEŽÁK pivovarské kvasnice, ovocný macerát. 1 POLOTMAVÝ LEŽÁK pitná voda, ječný slad, pšeničný slad,

Více

SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV 2017

SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV 2017 SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV 2017 1. Světlé pivo výčepní Světlé pivo výčepní má nižší až střední plnost, světlou až mírně jantarovou barvu. je nižší až střední, vůně může být mírně esterová, chmelová a sladová.

Více

POPIS PRODUKTU 100% KUBÁNSKÝ RUM

POPIS PRODUKTU 100% KUBÁNSKÝ RUM POPIS PRODUKTU Rum Palma Mulata je inspirován kubánskou identitou a kulturou, najdete v něm oheň, dobrou mysl a míšenecký rodokmen. Mulatka se prolíná kubánskou historií jako symbol krásy a temperamentu.

Více

OBSAH. Nabídka Svatební den v netradičních prostorách. Obřad. Hostina. Doplňkové služby. Rezervace a kontakty. Obřad v Pivovarském muzeu

OBSAH. Nabídka Svatební den v netradičních prostorách. Obřad. Hostina. Doplňkové služby. Rezervace a kontakty. Obřad v Pivovarském muzeu SVATEBNÍ NABÍDKA Nabídka Svatební den v netradičních prostorách Obřad Obřad v Pivovarském muzeu Obřad v pivovaru Hostina Doplňkové služby Svatební hostina v Plzeňském Prazdroji Kapacity salonků a sálů

Více

Menu pro firmy. Jak finančně podpořit Vážný zájem

Menu pro firmy. Jak finančně podpořit Vážný zájem Menu pro firmy Děkujeme, že uvažujete o podpoře Vážného zájmu. Šíříme vážnou hudbu, budujeme kulturní podhoubí, podporujeme sousedské vztahy, pomáháme studentům hudby, hrajeme pro seniory i ty nejmenší.

Více

Objednávky: 606 391 128

Objednávky: 606 391 128 Pivovar Pivo Objem Kč s DPH Kč /Kus Záloha Narážeč Svijany Svijany 10 30 841 14,02 1000 Plochý Svijany 10 50 1348 13,48 1000 Plochý Svijany 11 15 455 15,16 1500 Plochý Svijany 11 30 913 15,21 1000 Plochý

Více

Výroční zpráva. Přehled činnosti Pražské galerie českého skla 1. 1. -31. 12. 2014

Výroční zpráva. Přehled činnosti Pražské galerie českého skla 1. 1. -31. 12. 2014 Výroční zpráva Přehled činnosti Pražské galerie českého skla 1. 1. -31. 12. 2014 VŠEOBECNÉ INFORMACE O GALERII Pražská galerie českého skla, o.p.s. byla založena 8. června 2007 s cílem stát se informačním

Více

Pravý valašský masopust & Uchování tradic na Valašsku i díky výrobkům masokombinátu Krásno, Mlékárnám Valašské Meziříčí nebo likérce RUDOLF JELÍNEK

Pravý valašský masopust & Uchování tradic na Valašsku i díky výrobkům masokombinátu Krásno, Mlékárnám Valašské Meziříčí nebo likérce RUDOLF JELÍNEK www.zena-in.cz 29. 1. 2016 internet online Název článku: Pravý valašský masopust & Uchování tradic na Valašsku i díky výrobkům masokombinátu Krásno, Mlékárnám Valašské Meziříčí nebo likérce RUDOLF JELÍNEK

Více

WORKSHOP PRO ČLENY CBA a JSC CBA - BARMANY varianta A - 27.6.2010-28.6.2010 ŽATEC varianta B - 27.6.2010 ŽATEC. Téma pivo a pivní kultura

WORKSHOP PRO ČLENY CBA a JSC CBA - BARMANY varianta A - 27.6.2010-28.6.2010 ŽATEC varianta B - 27.6.2010 ŽATEC. Téma pivo a pivní kultura varianta A - 27.6.2010-28.6.2010 ŽATEC varianta B - 27.6.2010 ŽATEC Milé členky, vážení členové, Téma pivo a pivní kultura dovolujeme si vás pozvat na skutečně velmi zajímavý a interaktivní workshop, o

Více

České pivo a jeho role v české gastronomii

České pivo a jeho role v české gastronomii České pivo a jeho role v české gastronomii Václav Berka Hotel Aquapalace Praha 17.4.2013 1 Před 170 lety se v Plzni zrodil první zlatý ležák plzeňského typu, který záhy začal napodobovat nejen zbytek Čech

Více

SVATEBNÍ NABÍDKA. Platná od 1. 4. 2015 do 31. 3. 2016

SVATEBNÍ NABÍDKA. Platná od 1. 4. 2015 do 31. 3. 2016 SVATEBNÍ NABÍDKA Platná od 1. 4. 2015 do 31. 3. 2016 Nabídka Svatební den v netradičních prostorách Obřad Obřad v Pivovarském muzeu Hostina Obřad v pivovaru Svatební hostina v Plzeňském Prazdroji Kapacity

Více

Med, voda a mistrovská práce Produktový katalog

Med, voda a mistrovská práce Produktový katalog Med, voda a mistrovská práce Produktový katalog Díky své výjimečné chuti získala Včelovina mnoho mezinárodních ocenění: prémiová medovina vyrobená ze třech druhů medu vyrobená unikátním způsobem fermentace

Více

ZNAČKA VYSOČINA regionální produkt byla udělena novým výrobkům

ZNAČKA VYSOČINA regionální produkt byla udělena novým výrobkům ZNAČKA VYSOČINA regionální produkt byla udělena novým výrobkům Ručně malované hedvábné výrobky Hana Čihalová Březinova 126, 586 01 Jihlava Tel.: +420 777 813 590 Web.: www.hcdesign.cz e-mail: anetastyle@seznam.cz

Více

OBSAH. Nabídka Svatební den v netradičních prostorách. Obřad. Hostina. Doplňkové služby. Rezervace a kontakty. Obřad v Pivovarském muzeu

OBSAH. Nabídka Svatební den v netradičních prostorách. Obřad. Hostina. Doplňkové služby. Rezervace a kontakty. Obřad v Pivovarském muzeu SVATEBNÍ NABÍDKA Nabídka Svatební den v netradičních prostorách Obřad Obřad v Pivovarském muzeu Obřad v pivovaru Hostina Svatební hostina v Plzeňském Prazdroji Kapacity salonků a sálů SECESE Svatební menu

Více

Pivovar Pivo Objem Kč s DPH Kč/Kus Záloha Narážeč Svijany Svijany Kč 13,23 Kč Kč Plochý Svijany Kč 15,37 Kč Kč

Pivovar Pivo Objem Kč s DPH Kč/Kus Záloha Narážeč Svijany Svijany Kč 13,23 Kč Kč Plochý Svijany Kč 15,37 Kč Kč Pivovar Pivo Objem Kč s DPH Kč/Kus Záloha Narážeč Svijany Svijany 10 50 1 323 Kč 13,23 Kč 1 000 Kč Plochý Svijany 11 15 461 Kč 15,37 Kč 1 500 Kč Plochý Svijany 11 30 896 Kč 14,93 Kč 1 000 Kč Plochý Svijany

Více

KATALOG * * * * * WWW.MATURITNISKLENICKY.COM INFO@MATURITNISKLENICKY.COM +420 774 669 867

KATALOG * * * * * WWW.MATURITNISKLENICKY.COM INFO@MATURITNISKLENICKY.COM +420 774 669 867 Maturitní Skleničky KATALOG * * * * * WWW.MATURITNISKLENICKY.COM INFO@MATURITNISKLENICKY.COM +420 774 669 867 HISTORIE SKLA? Sklářství je staré výrobní odvětví známé již od starověku. O jeho vzniku se

Více

ZBRASLAVSKÝ PIVOVAR 250 let historie

ZBRASLAVSKÝ PIVOVAR 250 let historie ZBRASLAVSKÝ PIVOVAR 250 let historie Pivo se na Zbraslavi začalo údajně vařit už na sklonku 13. století, kdy byl založen cisterciácký klášter. V té době byly pivovary běžnou součástí klášterního hospodářského

Více

EQUITANA - Tipy na pěší výlety

EQUITANA - Tipy na pěší výlety EQUITANA - Tipy na pěší výlety Zámek Březnice www.zamek-breznice.cz Původně gotická tvrz staročeského rodu Buziců z 1. pol. 13. st., která byla v průběhu 16.-17. st. přestavěna na renesanční zámek Jiřím

Více

Každá rostlina a strom značky ila je jedinečným kouskem, jehož cílem je zlepšit krásu přírody a okolního prostředí

Každá rostlina a strom značky ila je jedinečným kouskem, jehož cílem je zlepšit krásu přírody a okolního prostředí O značce ila Značka ila založená v Itálii je světovým lídrem s více než 30ti letými zkušenostmi v produkci vysoce kvalitních umělých a polopřírodních rostlin, stromů, vertikálních zahrad a zelených dekorací.

Více

Regionální koordinátor projektu: Jozef Janèo, tel.: 739 042 933, masmk@seznam.cz MAS Moravský kras o.s., 679 13 Sloup 221. Velké Opatovice.

Regionální koordinátor projektu: Jozef Janèo, tel.: 739 042 933, masmk@seznam.cz MAS Moravský kras o.s., 679 13 Sloup 221. Velké Opatovice. Velké Opatovice Letovice Tišnov Kunštát 5 Boskovice 1 Rájec-Jestøebí 4 2 3 7 Blansko Kuøim 6 Adamov Mokrá-Horákov Brno Seznam výrobcù: 1. Mlékárna Otinoves s.r.o. pøírodní plísòový sýr NIVA extra 2. Faremní

Více

ZÁŽITKOVÁ PRACOVNÍ KONFERENCE

ZÁŽITKOVÁ PRACOVNÍ KONFERENCE 18 & 19 / 03 / 2016 Dlouhodobě se věnujeme tématům, jež vloni Úřad Vlády také zařadil do Vládní strategie pro rovnost žen a mužů v ČR na léta 2014-2020. ZÁŽITKOVÁ PRACOVNÍ KONFERENCE EQUAL PAY DAY V ČR

Více

1. LoGoTyP. 2. GrAfIcKé prvky. Ilustrace Badge Farmářský pivovar Pravidla použití. 3. EtIkEtA. Náležitosti etikety Ukázky etiket. 4.

1. LoGoTyP. 2. GrAfIcKé prvky. Ilustrace Badge Farmářský pivovar Pravidla použití. 3. EtIkEtA. Náležitosti etikety Ukázky etiket. 4. obsah 1. LoGoTyP Základní logotyp Inverzní logotyp Černobílé varianty Ochranné oblasti, minimální velikost Písmo a barvy 2. GrAfIcKé prvky Ilustrace Badge Farmářský pivovar Pravidla použití 3. EtIkEtA

Více

PIVNÍ LIST. Zcela závislý, nepravidelně vycházející občasník

PIVNÍ LIST. Zcela závislý, nepravidelně vycházející občasník PIVNÍ LIST od Bílé Holubice No. 6 - září 2014 Zcela závislý, nepravidelně vycházející občasník --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

VÝROBA PIVA. Iveta Hennetmairová. Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám

VÝROBA PIVA. Iveta Hennetmairová. Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám VÝROBA PIVA Iveta Hennetmairová Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Iveta Hennetmairová, DiS. Dostupné z Metodického

Více

Gambrinus slaví 140 let

Gambrinus slaví 140 let Gambrinus slaví 140 let 17. května slaví Gambrinus 140 let. V roce 1869 v tento den císařské úřady povolily založit První plzeňský akciový pivovar, pozdější pivovar Gambrinus. Za 140letou historii bylo

Více

ZÁSNUBNÍ A SNUBNÍ PRSTENY

ZÁSNUBNÍ A SNUBNÍ PRSTENY ZÁSNUBNÍ A SNUBNÍ PRSTENY ZÁSNUBNÍ A SNUBNÍ PRSTENY Láska je pouto dvou lidí. Pouto, které je plné nevyčerpatelné energie a dává nám radost ze života. Potvrzením vzájemné lásky bývá žádost o ruku a zpečetěním

Více

Bohemian Crystal Closure. Elegantní a originální uzávěr pro víno, alkohol, vodu a olej.

Bohemian Crystal Closure. Elegantní a originální uzávěr pro víno, alkohol, vodu a olej. Bohemian Crystal Closure Elegantní a originální uzávěr pro víno, alkohol, vodu a olej. Vinolok je skleněný uzávěr vyrobený z českého křišťálu. Perfektně těsní a nemá žádný vliv na aroma ani chuť. Vytváří

Více

Menu pro mecenáše. Jak lze finančně podpořit Vážný zájem:

Menu pro mecenáše. Jak lze finančně podpořit Vážný zájem: Menu pro mecenáše Děkujeme, že máte Vážný zájem! Šíříme vážnou hudbu, budujeme kulturní podhoubí, podporujeme sousedské vztahy, pomáháme studentům hudby, hrajeme pro seniory i ty nejmenší. To vše je možné

Více

Tisková zpráva. Salone del Mobile 14. 19. dubna 2015

Tisková zpráva. Salone del Mobile 14. 19. dubna 2015 Tisková zpráva Salone del Mobile 14. 19. dubna 2015 Výroba skla v naší společnosti je nejmodernější v celé Evropě, v roce 2012 jsme otevřeli zcela novou sklárnu o rozloze 3500 m2. Navazujeme tak na bohatou

Více

100. výročí vzniku Československé republiky

100. výročí vzniku Československé republiky Turské noviny 100. výročí vzniku Československé republiky strana 1 28. říjen 1918 28. říjen 2018 100. výročí vzniku Československé republiky Tursko dne 13. 10. 2018 Turské noviny 100. výročí vzniku Československé

Více

RADEGAST. Vladimír JURINA, manažer firemní značky společnosti Plzeňský Prazdroj vladimir.jurina@pilsner.sabmiller.com

RADEGAST. Vladimír JURINA, manažer firemní značky společnosti Plzeňský Prazdroj vladimir.jurina@pilsner.sabmiller.com RADEGAST Vladimír JURINA, manažer firemní značky společnosti Plzeňský Prazdroj vladimir.jurina@pilsner.sabmiller.com Obsah Představení společnosti Význam odpovědnosti Pro značku Pro firmu Radegast odpovědný

Více

Značka DEVOTO, založená v roce 2008, se zaměřuje především na dětský nábytek a interiérové doplňky.

Značka DEVOTO, založená v roce 2008, se zaměřuje především na dětský nábytek a interiérové doplňky. KATALOG Značka DEVOTO, založená v roce 2008, se zaměřuje především na dětský nábytek a interiérové doplňky. Filozofií značky je vyrábět promyšlený, kvalitní a bezpečný nábytek, který má svůj vnitřní příběh

Více

Prezident ČR Miloš Zeman navštíví ve dnech 14. - 16. května Plzeňský kraj

Prezident ČR Miloš Zeman navštíví ve dnech 14. - 16. května Plzeňský kraj Prezident ČR Miloš Zeman navštíví ve dnech 14. - 16. května Plzeňský kraj Plzeňský kraj, 13.05.2014, aktualizováno 16:07 Prezident ČR Miloš Zeman navštíví ve dnech 14. - 16. května Plzeňský kraj. Středa

Více

PROČ SE INVESTICE DO VELETRHU PIVO 2018 VYPLATÍ?

PROČ SE INVESTICE DO VELETRHU PIVO 2018 VYPLATÍ? 22. - 25. 5. 2018 Mezinárodní veletrh PIVO je v Rusku vnímán jako významná mezinárodní událost v oblasti potravinářského průmyslu vším co je spojeného s pivovarnickým odvětvím, výrobou nealko nápojů, tj.

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2008. Název subjektu: Pivovar Jihlava, a.s. Sídlo: Vrchlického 2, 586 01 Jihlava IČ: 499 73 711

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2008. Název subjektu: Pivovar Jihlava, a.s. Sídlo: Vrchlického 2, 586 01 Jihlava IČ: 499 73 711 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2008 Název subjektu: Pivovar Jihlava, a.s. Sídlo: Vrchlického 2, 586 01 Jihlava IČ: 499 73 711 Obsah 1. Základní informace o společnosti... 3 2. Orgány společnosti... 4 3. Zpráva o hospodaření...

Více

KERAMICKÉ STŘEŠNÍ TAŠKY

KERAMICKÉ STŘEŠNÍ TAŠKY KERAMICKÉ STŘEŠNÍ TAŠKY Člen MONIER GROUP 1 KERAMICKÉ STŘEŠNÍ TAŠKY BRAMAC Život v souladu s přírodou, jedinečnost, bezpečí Již tisíciletí jsou keramické střešní tašky symbolem pro krásu a přirozenost.

Více

Historie a současnost

Historie a současnost Historie a současnost Jsme ryze českými výrobci čalouněného nábytku se sídlem v Hradci Králové. Ve výrobě se držíme řemeslných tradic, které se kultivují již přes 50 let. Tyto tradice kombinujeme s možnostmi

Více

NABÍDKA SLUŽEB. Konferenční a společenské centrum SECESE Plzeňského Prazdroje

NABÍDKA SLUŽEB. Konferenční a společenské centrum SECESE Plzeňského Prazdroje NABÍDKA SLUŽEB Konferenční a společenské centrum SECESE Plzeňského Prazdroje Použité ikony Nabídka délka prohlídky či programu Pronájem prostor Reprezentační sály v pivovaru kapacita prostor, programu

Více

Pivovary Lobkowicz Group, a.s.

Pivovary Lobkowicz Group, a.s. Pivovary Lobkowicz Group, a.s. Veřejná nabídka akcií Úvodní slovo generálního ředitele a předsedy představenstva Pivovary Lobkowicz Group, a.s., pana Zdeňka Radila: Pivo a Češi, to jsou dva pojmy, které

Více

NABÍDKA SLUŽEB A NOVINKY

NABÍDKA SLUŽEB A NOVINKY NABÍDKA SLUŽEB PLZEŇSKÉHO PRAZDROJE PRO SEZÓNU 2010 A 2011 Platí od 1.7.2010 do 31.12.2011 NABÍDKA SLUŽEB A NOVINKY PIVO PILSNER URQUELL - jeden ze symbolů České republiky Historie legendárního ležáku

Více

Moravskoslezský kraj kraj technických atraktivit. Konference - Ostrava 2010

Moravskoslezský kraj kraj technických atraktivit. Konference - Ostrava 2010 Moravskoslezský kraj kraj technických atraktivit Konference - Ostrava 2010 Využití technických staveb a zařízení v cestovním ruchu Doc. Ing. Václav Lednický, CSc. Obchodně podnikatelská fakulta Slezské

Více

Golden Tour Pardubice 2014

Golden Tour Pardubice 2014 2014 spojte příjemné s užitečným udělejte něco pro své zaměstnance zviditelněte svou společnost dejte vzniknout novým obchodním kontaktům zapojte se do nejvýznamnějšího projektu svého druhu ve střední

Více

Ad 1: Jednotky hořkosti piva (EBU)

Ad 1: Jednotky hořkosti piva (EBU) 4 6 Berliner Weisse (berlínské bílé) 6 12 Biere blanche (witbier) 6 18 Weissbier Ad 1: Jednotky hořkosti piva (EBU) Weissbier 8 16 American lager 12 24 Trapistická piva 16 24 Ležák 16 35 Kölsch 18 24 Tmavé

Více

Ví tkovice Golden Tour Ostrava 2014

Ví tkovice Golden Tour Ostrava 2014 Ví tkovice Golden Tour Ostrava 2014 spojte příjemné s užitečným udělejte něco pro své zaměstnance zviditelněte svou společnost dejte vzniknout novým obchodním kontaktům zapojte se do nejvýznamnějšího projektu

Více

Tisková konference k otevření Mecenášského klubu Národního divadla

Tisková konference k otevření Mecenášského klubu Národního divadla Tisková konference k otevření Mecenášského klubu Národního divadla pondělí 30. listopadu 2009 v 11 hodin v hlavním foyeru Národního divadla ředitel Národního divadla: Ondřej Černý vedoucí odboru vnějších

Více

Již více než 125 let, PARKER se etabloval jako pionýr na poli kvalitního psaní, jak v technologii, tak designu. Narodil se z touhy po více než

Již více než 125 let, PARKER se etabloval jako pionýr na poli kvalitního psaní, jak v technologii, tak designu. Narodil se z touhy po více než by Již více než 125 let, PARKER se etabloval jako pionýr na poli kvalitního psaní, jak v technologii, tak designu. Narodil se z touhy po více než spolehlivém peru u prodavače na částečný úvazek, George

Více

KERAMICKÉ STŘEŠNÍ TAŠKY

KERAMICKÉ STŘEŠNÍ TAŠKY KERAMICKÉ STŘEŠNÍ TAŠKY Platí od 1. ledna 2015 Člen BRAAS MONIER BUILDING GROUP 1 KERAMICKÉ STŘEŠNÍ TAŠKY BRAMAC Život v souladu s přírodou, jedinečnost, bezpečí Již tisíciletí jsou keramické střešní tašky

Více

Udržitelné podnikání. Jak Tesco spolupracuje s lokálními dodavateli. Emilie Pražáková ředitelka firemních vztahů Tesco Stores ČR a.s. 2.

Udržitelné podnikání. Jak Tesco spolupracuje s lokálními dodavateli. Emilie Pražáková ředitelka firemních vztahů Tesco Stores ČR a.s. 2. Udržitelné podnikání Jak Tesco spolupracuje s lokálními dodavateli Emilie Pražáková ředitelka firemních vztahů Tesco Stores ČR a.s. 2. května 2012 Tesco globální i lokální Tesco působí ve 14 zemích s více

Více

KVALITA Díky kreativnímu designu, inovačním technologiím a špičkové výrobní kvalitě Noego skvěle naplňuje požadavky dnešní doby.

KVALITA Díky kreativnímu designu, inovačním technologiím a špičkové výrobní kvalitě Noego skvěle naplňuje požadavky dnešní doby. ZNAČKA Noego je designerská kolekce vytvořená zakladatelem Parasite Hugo Martinem. Je určena lidem, kterým záleží na tom, jak vypadají a chtějí vynikat. DESIGN Noego obruby si pohrávají se strukturou,

Více

3009 STRIPES Co může být jednoduššího, než motiv složený ze samých obdélníčků? Stripes nekonečné možnosti provedení, kombinací a užití.

3009 STRIPES Co může být jednoduššího, než motiv složený ze samých obdélníčků? Stripes nekonečné možnosti provedení, kombinací a užití. POTISKNEME TO! 3003 ABSTRACT Tvary motivu Abstract vytvářejí kompozici, která se sice vzpírá jednoznačnému popisu, ale působí naprosto přirozeně a pozitivně. Variabilita vyzní především v různobarevných

Více

Potravinářská legislativa pro pivo

Potravinářská legislativa pro pivo Potravinářská legislativa pro pivo Michaela Mezerová Státní zemědělská a potravinářská inspekce michaela.mezerova@szpi.gov.cz Jarní cena českých sládků, 17.3.2017 Nařízení (ES) č. 178/2002 - obecná bezpečnost

Více

Září Médiář Pivo

Září Médiář Pivo Září 2018 Médiář Pivo METODOLOGIE VÝZKUMU METODOLOGIE Výzkum byl realizován prostřednictvím internetového sběru (CAWI). Respondenti jsou součástí Českého národního panelu. CÍLOVÁ SKUPINA Internetová populace

Více

Zušlechtěný živel. Lukáš Jabůrek

Zušlechtěný živel. Lukáš Jabůrek u m ě l e c k á g a l e r i e m o s e r m o s e r a r t g a l l e r y Kuže / Cone plastika / object design Studio IRDS Ingrid Račková a David Suchopárek, IRDS Zušlechtěný živel THE REFINED ELEMENT 17.

Více

Využití simulace při řešení výrobně-distribučního optimalizačního problému. Libor Inovecký

Využití simulace při řešení výrobně-distribučního optimalizačního problému. Libor Inovecký Využití simulace při řešení výrobně-distribučního optimalizačního problému Libor Inovecký Klient - Plzeňský Prazdroj, a.s. Velké množství různých výrobků (~100) Decentralizovaná výroba - 3 pivovary Rozsáhlá

Více

What we say about our philosophy is not important; what s important is what it makes of us.

What we say about our philosophy is not important; what s important is what it makes of us. Davidoff Café What we say about our philosophy is not important; what s important is what it makes of us. Radost z okamžiku, cit pro nejvyšší kvalitu a smysl pro krásu: to všechno tvoří identitu značky

Více

LEDEN. Po Út St Čt Pá So Ne 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

LEDEN. Po Út St Čt Pá So Ne 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 LEDEN 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Spojené království Ve Spojeném království nemá svůj původ pouze průmyslová revoluce a veškeré hudební styly, které

Více

ČESKÉ BUDĚJOVICE. Budějovický Budvar. značka BUDWEISER BUDVAR. speciální piva. výčepní piva. netradiční piva. ležáky. založen 1895

ČESKÉ BUDĚJOVICE. Budějovický Budvar. značka BUDWEISER BUDVAR. speciální piva. výčepní piva. netradiční piva. ležáky. založen 1895 ČESKÉ BUDĚJOVICE Budějovický Budvar založen 1895 provozovatel: Budějovický Budvar, n.p. sídlo pivovaru: Karoliny Světlé 4, České Budějovice, Jihočeský kraj ředitel: Ing. Jiří Boček sládek: Ing. Josef Tolar

Více

Vážení akcionáři a obchodní partneři, milí kolegové a přátelé,

Vážení akcionáři a obchodní partneři, milí kolegové a přátelé, Výroční zpráva 2008 Výroční zpráva 2008 3 Vážení akcionáři a obchodní partneři, milí kolegové a přátelé, rok 2008 by se dal nazvat rokem velkých změn, které se nějakým způsobem dotkly asi každého státu

Více

První a jediný česko-německý magazín v Praze a v Berlíně. Mediakit

První a jediný česko-německý magazín v Praze a v Berlíně. Mediakit První a jediný česko-německý magazín v Praze a v Berlíně Mediakit Jsme mostem mezi Prahou a Berlínem n&n je prvním česko-německým magazínem pro Prahu a Berlín. Naše cílová skupina jsou lidé, kteří se zajímají

Více

ábytek nový n upel Ko

ábytek nový n upel Ko Koupelnový nábytek 10 10 let záruka začátek revoluce v české koupelně Galaxy Produktový designér Reto Bruhin dodal návrhům nadčasový švýcarský design. My jako jediní vyrábíme nábytek MYJOYS s vyhlášenou

Více

Harmonizace vody je propojením tří základních axiomů Voda je zdrojem života Voda má paměť Člověk je voda

Harmonizace vody je propojením tří základních axiomů Voda je zdrojem života Voda má paměť Člověk je voda Katalog produktů Harmonizace vody Harmonizace vody je propojením tří základních axiomů Voda je zdrojem života Voda má paměť Člověk je voda Harmonizací neboli energetizací rozumíme procesy, které mají za

Více

Zpráva o stavu českého pivovarství a sladařství za rok 2015. Ing. František Šámal

Zpráva o stavu českého pivovarství a sladařství za rok 2015. Ing. František Šámal Zpráva o stavu českého pivovarství a sladařství za rok 2015 Ing. František Šámal České pivovarství v roce 2015 Poprvé výroba v ČR překročila hranici 20 mil. hl, tato hranice však byla překonána rekordním

Více

Valentýnský katalog mincí a šperků 2018

Valentýnský katalog mincí a šperků 2018 Den svatého Valentýna 14. února Valentýnský katalog mincí a šperků 2018 Vyjádřete úctu a lásku výjimečným dárkem, ze kterého se jí rozbuší srdce jako tenkrát poprvé. Valentýnský katalog mincí a šperků

Více