2. Ceny sluz eb, vyu c tova ni a placeni, platebni podmi nky 3. Pra va a povinnosti Poskytovatele

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "2. Ceny sluz eb, vyu c tova ni a placeni, platebni podmi nky 3. Pra va a povinnosti Poskytovatele"

Transkript

1 Vs eobecne podmi nky pro sluz by elektronicky ch komunikaci Toto je plne zne ni vs eobecny ch podmi nek pro poskytova ni sluz eb elektronicky ch komunikaci spolec nosti Jir i Ouda v souladu se Za k. 127/2005 Sb. o elektronicky ch komunikaci v platne m zne ni. 1. Pr edme t Vs eobecny ch podmi nek a definice pojmu 1.1 Vs eobecne podmi nky jsou tyto Vs eobecne podmi nky poskytova ni sluz eb elektronicky ch komunikaci, upravuji ci poskytova ni ver ejny ch sluz eb elektronicky ch komunikaci (da le jen VOP) Poskytovatelem a tvor i nedi lnou souc a st kaz de Smlouvy o poskytova ni Sluz eb uzavi rane mezi Poskytovatelem na strane jedne a Uz ivatelem na strane druhe. Sluz by jsou poskytova ny na u zemi C eske republiky. 1.2 VOP, ceni ky sluz eb, popis sluz eb, nabi zena kvalita sluz eb, servisni sluz by, pr i padne i jaka koli dals i ujedna ni mezi stranami tvor i nedi lnou souc a st smlouvy. Podpisem smlouvy Uz ivatel potvrzuje, z e se sezna mil se smlouvou, a se vs emi dals i mi souc a stmi smlouvy vc etne VOP. 1.3 Poskytovatel se zavazuje na za klade smlouvy, te chto VOP a pr i padne dals i ch ujedna ni poskytovat Uz ivateli sjednane sluz by po sjednanou dobu. Uz ivatel se zavazuje dodrz ovat vs echny povinnosti dane smluvni mi dokumenty, zejme na r a dne platit za sluz by Poskytovatele. 1.4 Poskytovatel, nebo te z Opera tor je spolec nost Jir i Ouda, se si dlem Luc ni 657, Kla s terec nad Ohr i, IC , DIC CZ , tel. c i slo a info@kabel1.cz. 1.5 Uz ivatel je uz ivatelem pr i slus ne Sluz by, ktery splnil podmi nky stanovene pr i slus ny mi pra vni mi pr edpisy, te mito VOP, a ktery ma s Poskytovatelem uzavr enou Smlouvu. 1.6 Sluz bou je pro pr i pad te chto vs eobecny ch obchodni ch podmi nek: Sluz ba poskytova ni pr i stupu k Internetu Sluz ba poskytova ni hlasovy ch sluz eb VOIP Sluz ba poskytova ni pr evzate ho televizni ho a radiove ho vysi la ni v digita lni podobe IPTV. 1.7 Smlouva je pr i slus na Smlouva o poskytova ni sluz e elektronicky ch komunikaci, uzavr ena mezi Poskytovatelem a U c astni kem. 1.8 Sluz by a Dopln kove sluz by jsou ver ejne dostupne sluz by elektronicky ch komunikaci a jsou poskytova ny na za klade osve dc eni c. 279/1, 79 za kona c.127/2005 a 104 za kona c.127/2005 Sb. vydany m Poskytovateli C esky m telekomunikac ni m u r adem. 1.9 Settopbox je zar i zeni nutne k pr i jmu IPTV od Poskytovatele. Settopbox slouz i k pr evedeni digita lni ho streamu z kabelu Poskytovatele na signa l zpracovatelny be z ny m TV pr iji mac em Pra vni vztahy mezi Poskytovatelem a Uz ivatelem vyply vaji ci ze Smlouvy se r i di pr i slus ny mi ustanoveni mi za k. c. 89/2012 Sb., Obc anske ho za koni ku a za k. c. 127/2005 Sb., Za kon o elektronicky ch komunikaci ch v platne m a u c inne m zne ni.

2 1.11 IPTV je digita lni televizni vysi la ni, ktere pouz i va pro svůj pr enos vysokorychlostni poc i tac ovou si ť ZEK je Za kon c. 127/2005 Sb. - Za kon o elektronicky ch komunikaci ch 2. Ceny sluz eb, vyu c tova ni a placeni, platebni podmi nky 2.1 Cena za poskytnute sluz by se sjedna va podle aktua lni ho Ceni ku a je rovne z uvedena ve smlouve. Aktua lni ceni k je dostupny v provozovne Poskytovatele a take na Vyu c tova ni ves kery ch sluz eb Poskytovatele se prova di formou dan ove ho dokladu,fakturou, nebo platebni m pr i kazem. 2.3 Datum uskutec ne ni zdanitelne ho plne ni ve smyslu 21 odst. 6 pi smena b. za kona 235/2004 Sb. o dani z pr idane hodnoty, je den vystaveni dan ove ho dokladu Poskytovatelem. Prvni platba zpravidla probi ha hotove v okamz iku podepsa ni Smlouvy. 2.4 Ves kere platby u c astni ka můz e Poskytovatel pouz i t na u hradu vs ech existuji ci ch nedoplatků evidovany ch Poskytovatelem. 2.5 Uz ivatel je odpove dny za r a dnou identifikaci svy ch plateb. 2.6 Způsob u hrady za Sluz bu je pr ir azen ke kaz de sluz be na sleduji ci m způsobem: Pro pr i stup k Internetu a IPTV je to Faktura, nebo Pr edplatne Pro hlasove sluz by je to Kredit, nebo Faktura. 2.7 Kredit je c a stka hrazena pr ed c erpa ni m sluz by na u c et Poskytovatele, nebo zaplacena hotove v mi ste provozovny uvedene na Cena za sluz by bude c erpa na ze sloz ene c a stky a po vyc erpa ni c a stky bude sluz ba pozastavena az do sloz eni dals i ho Kreditu. 2.8 Kredit v pr i pade, z e nebude vyc erpa n do 6 me si ců od jeho pr ipsa ni na u c et VOIP Uz ivatele, propadne ve prospe ch Poskytovatele. 2.9 Pr edplatne je pravidelny me si c ni poplatek za kaz dy me si c u c tovany na zac a tku kaz de ho u c tovane ho obdobi hrazeny na u c et Poskytovatele, nebo zaplaceno v hotovosti v mi ste provozovny Poskytovatele uvedene na Platby pr evodem na u c et Poskytovatele je nutne opatr it spra vny m variabilni m symbolem, ktery je obsaz en ve Smlouve Prvni platbu pr evodem nahla si Uz ivatel Poskytovateli jes te pr ed uskutec ne ni m te to platby. 3. Pra va a povinnosti Poskytovatele 3.1 Poskytovatel je povinen: Zr i dit a nepr etrz ite (24 hodin denne, 7 dni v ty dnu) poskytovat Uz ivateli Sluz bu za podmi nek stanoveny ch ve smlouve, ceni ku a te chto VOP.

3 3.1.2 Informovat Uz ivatele o zme na ch Ceni ku Internetove ho pr ipojeni, televize IPTV, zme na ch v poskytova ni hlasovy ch sluz eb VOIP a Vs eobecny ch Obchodni ch Podmi nek na viz bod Poskytovatel je povinny umoz nit Uz ivateli, ktery vyuz i va sluz bu VOIP, bezplatne zatelefonovat na linky ti sn ove ho vola ni dostupne na u zemi C eske republiky. Pr i odpojeni sluz by podle bodu te chto VOP tato povinnost Poskytovatele zanika. 3.2 Poskytovatel je opra vne n: Omezit, nebo pr erus it poskytova ni Sluz by na dobu nezbytne nutnou pr i odstran ova ni za vad Telekomunikac ni si te, nebo pr i jeji rekonstrukci. O te chto pla novany ch uda lostech bude Poskytovatel Uz ivatele informovat nejme ne 7 dni pr edem na webovy ch stra nka ch Poskytovatele Me nit ceni k Internetove ho pr ipojeni, IPTV, VOIP a VOP a dals i podmi nky. Pr i takovy ch zme na ch informuje Poskytovatel Uz ivatele způsobem uvedeny m v bodech a uvedeny ch v te cho VOP Zme nit login a pr i stupove heslo Uz ivatele hlasove sluz by VOIP v telefonni u str edne Nezr i dit Sluz bu, c i neprove st zme nu Sluz by pokud Uz ivatel nedoloz il souhlas vlastni ka nemovitosti nebo neposkytl potr ebnou souc innost k instalaci, neschva lil projekt, neumoz nil pr i stup do prostor instalace a podobne Pr i neplne ni smluvni ch podmi nek ma Poskytovatel pra vo poskytova ni sluz eb ukonc it a od smlouvy odstoupit. O tomto u myslu bude Poskytovatel Uz ivatele informovat minima lne 7 dni pr edem. Uz ivatel je take povinen uhradit poskytovateli zaplaceni dluz ny ch c a stek, a to ve vy s i dle platne ho ceni ku a smluvni ch podmi nek Poskytovatel je opra vne n jednostranne zme nit sluz by a ti m i zme nit smluvni podmi nky v pr i pade, z e se zme ni dostupnost ne ktery ch sluz eb neza visle na jeho vůli. Zejme na obsah televizni ch bali c ků v pr i pade za niku televizni stanice, nebo zme ne podmi nek jeji ho s i r eni Da le je Poskytovatel opra vne n jednostranne zme nit sluz by a ti m i zme nit smluvni podmi nky v pr i pade, z e dojde ke zleps eni kvalitativni ch parametrů sluz by a za roven nedojde k navy s eni jeji ceny. 4. Pra va a Povinnosti Uz ivatele 4.1 Povinnosti Uz ivatele: R a dne platit za poskytovane Sluz by. U hradu ceny za Sluz bu prova de t v termi nu splatnosti a to vc etne DPH. U hrada je provedena az dnem pr ipsa ni cele c a stky na u c et Poskytovatele, nebo hotove v provozovne Poskytovatele Uz ivatel je povinen po ukonc eni smluvni ho vztahu vra tit neprodlene vs echna zar i zeni ve vlastnictvi Poskytovatele do si dla Poskytovatele, nepos kozene v kompletni m setu a to na sve na klady. To se ty ka zejme na IPTV settopboxu a ra diovy ch poji tek.

4 4.1.3 Uz i vat Sluz bu v souladu s pra vni mi pr edpisy, Smlouvou, u myslne, nebo z nedbalosti nepodporovat a neumoz n ovat jake koli nelega lni c innosti a nezapojovat se do nich Nekomunikovat způsobem porus uji ci m pra va na ochranu osobnosti Neporus ovat vlastnicka a autorska pra va Nenarus ovat bezpec nost syste mu nebo si te ve snaze zi skat neopra vne ny pr i stup Nevyuz i vat neopra vne ne data, syste my a si te, nebo neopra vne -ne zkous et, zkoumat c i testovat zranitelnost syste mů nebo si ti Nerozesi lat nevyz a danou pos tu a nes i r it poc i tac ove viry Zajistit souhlas vlastni ka nemovitosti k instalaci nutny ch vedeni a zar i zeni a odpovi dat Poskytovateli za ves kerou s kodu, pokud by se proka zalo, z e souhlas nebyl da n, popr i pade z e nikoliv z viny Poskytovatele instalaci vedeni a zar i zeni nebyly splne ny podmi nky souhlasu Dnem ukonc eni poskytova ni Sluz by umoz nit Poskytovateli odbornou demonta z jeho zar i zeni Neprodlene ohla sit Poskytovateli vs echny zna me skutec nosti, ktere by mohly nepr i znive ovlivnit poskytova ni Sluz by Uz i vat Sluz bu pouze prostr ednictvi m koncovy ch zar i zeni maji ci platna technicka a bezpec nostni osve dc eni pro provoz v C eske Republice Uz ivatel odpovi da za stav sve ho zar i zeni, ktere pr ipojuje a za pravidelne prova de ni revizi koncovy ch zar i zeni osobami k takovy m c innostem způsobily mi a opra vne ny mi Pokud Uz ivatel vyuz i va sluz bu IPTV je povinen hradit poplatek za televizni a rozhlasove vysi la ni v souladu se za konem c. 348/2005 Sb., ve zne ni p. p Neprodlene ohla sit Poskytovateli zme nu kontaktni ch u dajů. 4.2 Pra va Uz ivatele: Pr i vyuz i va ni sluz by VOIP můz e by t Uz ivatel uveden v telefonni m seznamu vyda vane m dle ZEK a je opra vne n urc it, ktere osobni u daje budou v seznamu uvedeny. K uvedeni v telefonni m seznamu musi da t Uz ivatel souhlas. Za vazky spojene s uver ejn ova ni m v telefonni m seznamu a s jeho distribuci plni pr i slus ny provozovatel komunikac ni si te, ke ktere je koncove zar i zeni Uz ivatele pr ipojeno Vyuz i vat Sluz by poskytovatele za podmi nek uvedeny ch ve Smlouve a v souladu s te mito VOP Uz ivatel můz e poz adovat zme nu Sluz by podle aktua lni nabi dky Poskytovatele v souladu se Smlouvou a te mito VOP Uz ivatel ma pra vo uplatn ovat reklamace podle bodu 8 te chto VOP.

5 5. Rozsah a u zemni vymezeni poskytovane Sluz by U zemni dostupnost a rozsah kabelem poskytovany ch Sluz eb je Kla s terec nad Ohr i,u toc is te, Cibous ov Ras ovice, Pers tejn, Kla s terecka Jesen a okoli. Aktualizovana mapa dostupnosti Sluz eb je na 6. Technicke podmi nky pr ipojeni 6.1 Technicke podmi nky pr ipojeni pro Sluz bu poskytova ni pr i stupu k Internetu: Pro Pr i stup k Internetu je vyz adova no zar i zeni s konektorem RJ45 urc ene ho pro pr ipojeni do datove si te komunikuji ci pomoci protokolu IPV4. Zpravidla jsou to poc i tac e, herni konzole, chytre televize, WiFi routery a podobne, ktere jsou vz dy majetkem Uz ivatele Zar i zeni pr ipojovana pr i mo na rozhrani Poskytovatele je nutne Poskytovateli pr edem nahla sit, aby mohl do sve ho syste mu vloz it MAC adresy te chto zar i zeni. Zar i zeni pr ipojovane do WiFi routeru (tzv. wifina) se pr ipoji automaticky a neni potr eba je Poskytovateli nijak hla sit. 6.2 Rychlost pr ipojeni : Inzerovana rychlost pr ipojeni je rychlost uvedena v Ceni ku Poskytovatele Maxima lni rychlost pr ipojeni je rychlost nastavena na portu pro pr ipojeni Uz ivatele a je obvykle stejna jako Inzerovana rychlost. Rozdi l mezi Inzerovanou rychlosti a Maxima lni rychlosti můz e by t způsoben chybou me r eni, vy konem zar i zeni Uz ivatele, jeho chybny m nastaveni m, jinou aplikaci na zar i zeni Uz ivatele, jiny m zar i zeni m na pr i pojce Uz ivatele vyuz i vaji ci pr ipojeni, nebo kvalitou WiFi pr ipojeni uvnitr si dla Uz ivatele, nebo jiny m dals i m provozem v si ti Uz ivatele Be z ne dostupna rychlost pr ipojeni je rychlost ovlivne na zejme na vy konem zar i zeni Uz ivatele, jeho chybny m nastaveni m, jinou aplikaci na zar i zeni Uz ivatele, jiny m zar i zeni m na pr i pojce Uz ivatele vyuz i vaji ci pr ipojeni a pr edevs i m kvalitou WiFi pr ipojeni uvnitr si dla Uz ivatele, nebo jiny m dals i m provozem v si ti Uz ivatele Minima lni rychlost je rychlost aktua lne name r ena v pr i pade velmi nepravde podobny ch situaci vyjmenovany ch v bodu Tabulka Rychlosti stahova ni /odesi la ni : Typ pr ipojeni Inzerovana rychlost Maxima lni rychlost Be z ne dostupna Minima lni rychlost FTTH/FTTB 100/100 Mb/s 100 Mb/s 90 Mb/s 10 Mb/s FTTH/FTTB 300/300 Mb/s 300 Mb/s 270 Mb/s 10 Mb/s Bezdra tove 8/4 Mb/s 8/4 Mb/s 7/3 Mb/s 1/1 Mb/s

6 6.3 Technicke podmi nky pr ipojeni pro Sluz bu IPTV: Sluz bu IPTV a pr ipojeni k Internetu 100/100 a 300/300 mbps pr eda va Poskytovatel vy hradne v lokalita ch, kde je dostupne pr ipojeni na kabelovou siť Poskytovatele, tyto lokality jsou vyznac ene na mape pokryti vystavene na Pro pouz i va ni sluz by IPTV jsou v si ti Poskytovatele podporova ny settopboxy s rozhrani m 10/100 Base s konektorem RJ45 schopny ch nabootovat pomoci DHCP a kompatibilitou s midleware Poskytovatele. Poskytovatel nezaruc uje kompatibilitu s jiny mi settopboxy nez ktere jsou v jeho nabi dce a nezaruc uje tak jejich plnou funkc nost. 6.4 Technicke podmi nky pr ipojeni pro Sluz bu poskytova ni hlasovy ch sluz eb VOIP: Sluz ba VOIP se doda va neza visle na pr ipojeni k si ti Poskytovatele, Uz ivatel můz e pro VOIP pouz i t pr ipojeni k internetu jake hokoliv poskytovatele Pro pouz i va ni sluz by VOIP je nutne pouz i t zar i zeni pr ipojene k doma ci, nebo ver ejne WiFi si ti s potr ebny m software podporuji ci m SIP, napr i klad chytry telefon. V pr i pade pr ipojeni kabelem je potr ebne rozhrani konektor RJ45 s komunikac ni m protokolem IPV U c astnicka stanice je urc ena pro mi sto sjednane ve Smlouve a je zaka za no ji pr emisťovat mimo toto mi sto. Na poz a da ni pr i slus ne ho orga nu zajis ťuji ci ti sn ove vola ni poskytne Poskytovatel tomuto orga nu informace, kde bylo Smlouvou ujedna no, z e ma by t u c astnicka stanice umi ste na. 6.5 Pr enositelnost telefonni ho c i sla Poskytovatel v souladu s platny mi pra vni mi pr edpisy umoz ni pr eneseni telefonni ho c i sla od jine ho opera tora k Poskytovateli. Pokud ma Uz ivatel za jem o pr enos telefonni ho c i sla k Poskytovateli, musi Uz ivatel: doruc it Poskytovateli z a dost o zme nu opera tora a z e chce pr ene st c i sla k Poskytovateli. Potom Poskytovatel s Uz ivatelem dohodne datum zaha jeni poskytova ni Sluz eb na pr ena s ene m c i sle; nejpozde ji do jednoho pracovni ho dne na sleduji ci ho po doruc eni z a dosti Poskytovateli podle bodu VOP prove st u dosavadni ho opera tora kroky za u c elem ukonc eni poskytova ni sluz by na pr ena s ene m telefonni m c i sle. Uz ivatel souc asne musi sde lit Poskytovateli informace od dosavadni ho opera tora potr ebne k pr eneseni telefonni ho c i sla Doba pr enosu telefonni ho c i sla podle c l. 6.5 VOP, vc etne aktivace v si ti Poskytovatele jsou 4 pracovni dny. Lhůta zac i na be z et prvni m pracovni m dnem na sleduji ci m po dni, ve ktere m Uz ivatel provedl potr ebne u kony uvedene v c l. 6.5 VOP. Pr erus eni poskytova ni sluz by v den kdy probe hne aktivace nesmi by t dels i nez 6 hodin Poskytovatel v souladu s platny mi pra vni mi pr edpisy umoz ni pr eneseni telefonni ho c i sla od Poskytovatele k jine mu opera torovi. Pokud ma Uz ivatel za jem o pr enos telefonni ho c i sla od Poskytovatele, musi Uz ivatel Poskytovateli nejprve zaslat pi semnou vy pove ď s poz adavkem na pr eneseni c i sla. Poskytovatel Uz ivateli poda informace potr ebne k pr eneseni c i sla k jine mu opera torovi. Pr eneseni telefonni ho c i sla prova di novy opera tor. Za pr eneseni telefonni ho c i sla je stanoven poplatek uvedeny v ceni ku nove ho opera tora.

7 6.5.5 Poskytovatel neni povinen pr enos telefonni ho c i sla prove st v na sleduji ci ch pr i padech: pokud nebylo ukonc eno poskytova ni sluz by na pr ena s ene m telefonni m c i sle dle. c l VOP; pokud z a dost o pr enos stejne ho telefonni ho c i sla byla poda na jiz dr i ve; neni povinen tak uc init podle zvla s tni ch pra vni ch pr edpisů Poskytovatel nezaruc uje nepr erus ene poskytova ni sluz by na pr ena s ene m telefonni m c i sle v pr i pade z e Uz ivatel nedoruc i z a dost o pr enos telefonni ho c i sla nove mu opera torovi nejpozde ji 4. pracovni den pr ede dnem ukonc eni poskytova ni sluz by elektronicky ch na pr ena s ene m telefonni m c i sle Pr enositelnost telefonni ch c i sel se r i di mj. opatr eni m obecne povahy, vydany m C TU. 7. Dohled, servisni za sah, hla s eni Poruch a Za vad, za kaznicke a servisni sluz by 7.1 Zjisti -li Uz ivatel Poruchu Sluz by, je povinen tuto skutec nost neprodlene ozna mit telefonicky, nebo osobne v provozovne Poskytovatele viz bod 14 te chto VOP. 7.2 Poskytovatel se zavazuje odstran ovat Poruchy v nejkrats i moz ne dobe od nahla s eni Uz ivatelem. 7.3 Uz ivatel je povinen neprodlene hla sit ves kere dals i skutec nosti, ktere se dozvi a jez by mohly ovlivnit dostupnost, kvalitu a nebo rozsah doda vane Sluz by. 7.4 Poskytovatel je povinen na ohla sit minima lne 48 hodin pr edem pla novane odsta vky Telekomunikac ni si te, ktere by mohly ovlivnit kvalitu a rozsah Sluz by. 7.5 Pokud Uz ivatel potr ebuje podat informace o Sluz be nebo potr ebuje servisni za sah můz e se obra tit na Poskytovatele na za kaznickou podporu, ktera je definova na v bodech 14 te chto VOP, a to osobne, nebo telefonicky nebo em. 8. Reklamace a poruchy 8.1 Reklamace vyu c tova ni za Sluz by, nebo reklamace na poskytovanou Sluz bu musi by t poda na pi semnou formou do si dla poskytovatele neodkladne po zjis te ni nespra vne ho u c tova ni sluz by. Nejpozde ji vs ak do 2 me si ců od uda losti, jinak pra vo na reklamaci zanikne. 8.2 Reklamace musi by t oznac ena jako Reklamace a musi obsahovat identifikaci Uz ivatele, identifikaci Sluz by, popis důvodu Reklamace, doba zjis te ni důvodu Reklamace, jme no kontaktni osoby a musi by t podepsa na opra vne nou osobou. 8.3 Poskytovatel je povinen vyr i dit reklamaci na vyu c tova ni ceny sluz by, nebo poskytova ni sluz by bez zbytec ne ho odkladu, nejpozde ji do 1 me si ce ode dne doruc eni reklamace. 8.4 V pr i pade sporu ty kaji ci ho se poskytovane sluz by elektronicky ch komunikaci se spotr ebitel můz e za u c elem mimosoudni ho r es eni sporu obra tit na C esky telekomunikac ni u r ad,

8 V pr i pade sporu ohledne jiny ch sluz eb Poskytovatele se spotr ebitel můz e za u c elem mimosoudni ho r es eni sporu obra tit na C eskou obchodni inspekci, Poda ni Reklamace nema odkladny u c inek na u hradu platby za poskytnute sluz by. 8.6 Reklamace musi by t poda na pi semnou formou do si dla poskytovatele neodkladne po vzniku poruchy, Nejpozde ji vs ak do 2 me si ců od uda losti, jinak pra vo na reklamaci zanikne. 8.7 V pr i pade z e dojde k u plne nedostupnosti vs ech sluz eb na dobu ve ts i nez 3 hodiny v průbe hu jednoho dne, můz e Uz ivatel poz adovat vra ceni c a sti Pr edplatne ho za cely tento den. 8.8 Za Poruchu Sluz by s na rokem na reklamaci se nepovaz uje: Porucha zar i zeni v si dle Uz ivatele, chybna obsluha, neznalost funkce a pouz iti poc i tac ovy ch, nebo internetovy ch aplikaci a serverů atd Poruchy způsobene vys s i moci, jako jsou napr. z ivelne pohromy, pr i rodni vlivy, nebo jine na silne pos kozeni technologie Poskytovatele a vy padky sluz by způsobene pr erus eni m doda vky elektricke energie Porucha v na rodni m uzlu NIX, nebo porucha c i pr eti z eni vzda leny ch serverů kdekoliv na sve te V pr i pade IPTV je to porucha signa lu z geostaciona rni telekomunikac ni druz ice, v technologii televizni stanice, jejich pr enosovy ch trasa ch a podobne. 8.9 Poruchou s na rokem na reklamaci se rozumi stav, kdy je dostupnost rychlosti pr ipojeni k Internetu niz s i nez Minima lni rychlost popsana v te chto VOP. Pokud Poskytovatel uzna reklamaci jako odůvodne nou, pak ma Uz ivatel pra vo na na hradu s kody podle bodu 8.7 VOP Pokud je Uz ivateli reklamace zami tnuta nebo neni -li Uz ivatel spokojen s vyr i zeni m reklamace, Poskytovatel poskytne Uz ivateli informace, kde lze tuto situaci mimosoudne vyr es it viz bod 8.4 te chto VOP a to pi semne, nebo elektronicky. 9. Poskytovatel je opra vne n omezit c i pr erus it poskytova ni Sluz by 9.1 V pr i pade, z e bude u c astni k v prodleni s placeni m u hrad, je mu poskytovatel opra vne n zaslat dohodnuty m způsobem upozorne ni. V upozorne ni poskytovatele bude uvedeno na hradni datum splatnosti dluz ne c a stky. V pr i pade, z e u hrada vyu c tova ni nebude provedena ani do na hradni ho data splatnosti, můz e poskytovatel omezit nebo pr erus it poskytova ni sluz eb. Prodleni s placeni m u hrad se rozumi nejme ne 2 po sobe jdouci vyu c tova ni ceny po lhůte splatnosti nebo existence nejme ne 3 nezaplaceny ch vyu c tova ni ceny. 9.2 Pokud Uz ivatel neplni podmi nky Smlouvy. 9.3 Z technicky ch důvodů: V pr i pade hava rie, kdy jsou plne vyuz ity za loz ni trasy a technologie. Pr i porus e způsobene vys s i moci, z ivelnou pohromou, pr i rodni uda losti, na silny m pos kozeni m technologie Poskytovatele, nebo rozsa hly m vy padkem doda vky elektricke energie můz e Poskytovatel zajistit nouzovou dostupnost sluz eb sni z eni m rychlosti pr ipojeni do si te. 9.4 Na za klade ustanoveni pra vni ho pr edpisu, nebo rozhodnuti soudu.

9 9.5 Za u c elem zabezpec eni dostupnosti sluz eb poskytovany ch prostr ednictvi m si te Poskytovatele, aby tak byla zachova na dostupnost sluz by i pro ostatni uz ivatele. 9.6 Za u c elem omezeni rizika mimor a dne ho pr eti z eni si te. 9.7 V situaci, kdy Uz ivatele svoji c innosti negativne ovlivn uje funkci si te Poskytovatele,jako napr i klad rozesi la ni m nevyz a dane pos ty, nebo s i r eni m poc i tac ovy ch virů. Tyto omezeni vz dy vycha zeji z obecny ch principu pr ime r enosti, ne-diskriminace a transparentnosti a jsou neza visla na zu c tovaci m obdobi, jejich aplikace je sta la a plati pro vs echny datove sluz by nabi zene v si ti Poskytovatele a pro vs echny u c astni ky. 10. Dostupnost a kvalita pr ipojeni 10.1 Sluz ba je dostupna 24 hodin denne cely rok. Průme rna doba nedostupnosti spojeni je 11 minut za rok provozu Kvalitu pr ipojeni lze ove r it me r eni m rychlosti pr ipojeni, ktere je prova de no pomoci transportni vrstvy, napr i klad na Ves kere tarify nabi zene Poskytovatelem jsou vhodne pro vs echny za kladni druhy internetovy ch sluz eb jako jsou prohli z eni webovy ch stra nek, sledova ni streamovane ho videa, hlasove sluz by,hrani poc i tac ovy ch her atd Kvalita a rychlost pr ipojeni můz e by t ovlivne na vy konem zar i zeni Uz ivatele, jeho chybny m nastaveni m, jinou souc asne be z i ci aplikaci na zar i zeni Uz ivatele, jiny m zar i zeni m na pr i pojce Uz ivatele vyuz i vaji ci pr ipojeni a pr edevs i m kvalitou WiFi pr ipojeni uvnitr si dla Uz ivatele Poskytovatel zaruc uje rovnocennou dostupnost a kvalitu sluz by pro vs echny u c astni ky, kter i si takovou sluz bu objednaji. K tomu Poskytovatel můz e pouz i t na stroje pro ovlivne ni provozu na si ti dle bodu 9.5 te chto VOP. 11. Ochrana osobni ch dat a duve rnost informaci 11.1 Poskytovatel je opra vne n zpracova vat osobni u daje a informace o Uz ivateli jen v rozsahu nutne m pro evidenci v syste mu, a uz i vat je v souladu s pra vni m r a dem C eske republiky, zejme na v souladu s ustanoveni m 4 pi sm. a), ustanoveni m 5 odst. 2 a 5 odst. 5 za kona 101/2000 Sb. a ust. 84 a 86 za kona 127/2005 Sb. V platne m a u c inne m zne ni Uz ivatel ude luje poskytovateli souhlas se zpracova ni m provozni ch, pr i padne lokalizac ni ch u dajů v souladu se Za konem o Elektronicky ch Komunikaci ch Uz ivatel souhlasi s ti m, aby Poskytovatel me r il a ukla dal zati z eni internetove pr i pojky Uz ivatele a vedl databa zi elektronicky ch c innosti Uz ivatele v si ti Internet. Ti m neni dotc ena ochrana osobni ch, provozni ch c i lokalizac ni ch u dajů dle platny ch pra vni ch pr edpisů Uz ivatel bere na ve domi, z e komunikace prostr ednictvi m si ti elektronicky ch komunikaci neni bezpec na a pr ena s ene u daje mohou by t napadeny, monitorova ny, nebo ztraceny. Za s kody způsobene v te to souvislosti nenese Poskytovatel z a dnou odpove dnost.

10 11.5 Poskytovatel je opra vne n ves kere u daje o Uz ivateli pouz i vat pouze v souladu s platny mi pra vni mi pr edpisy C eske republiky Uz ivatel souhlasi s vyuz i va ni m kontaktů uvedeny ch ve smlouve pro komunikaci s Poskytovatelem, jeho zame stnanci Pr i ukonc eni platnosti Smlouvy Poskytovatel provede likvidaci osobni ch u dajů Uz ivatele. 12. Trva ni a za nik Smlouvy 12.1 Smlouva se uzavi ra na dobu neurc itou s vy pove dni lhůtou 1 me si c Uz ivatel nebo Poskytovatel mohou vypove de t smlouvu bez uvedeni důvodu. Vy pove dni lhůta zac i na be z et prvni m dnem na sleduji ci m po doruc eni pi semne vy pove di druhe strane. Dnem doruc eni vy pove di se rozumi i den, kdy se za silka obsahuji ci vy pove ď vra tila zpe t odesi lateli jako nedoruc itelna a to z jaky chkoli důvodů U sluz by VOIP placene formou Kreditu Smlouva zanika nebude-li Kredit uhrazen do 6 me si ců po vyc erpa ni kreditu Ves kera odstoupeni od Smlouvy a vy pove di Smlouvy musi by t provedena pi semne a doruc ena do si dla druhe strany. 13. Spolec na a za ve rec na ustanoveni 13.1 Ves kera ozna meni a informace dle te chto VOP je moz ne take prova de t em, dopisem, nebo sde lovat formou zver ejne ni na webovy ch stra nka ch Poskytovatele V pr i pade doruc ova ni pos tou se pi semnost povaz uje za doruc enou tr eti m dnem po doporuc ene m poda ni k pos tovni pr eprave U kony ve Smlouve (uzavr eni, zme na, vy pove ď, atd.) mohou by t uskutec ne ny pouze pi semnou formou na adresu Poskytovatele Pra va a povinnosti smluvni ch stran sjednana ve Smlouva ch, ceni ku a dodatci ch maji pr ednost pr ed ustanoveni mi v te chto VOP Uz ivatel neni opra vne n bez pr edchozi ho pi semne ho souhlasu Poskytovatele pr eve st nebo postoupit sva pra va a povinnosti vyply vaji ci ze smlouvy, nebo VOP na tr eti osobu Skutec nosti neupravene smlouvou, nebo VOP se r es i pr i slus ny mi pra vni mi pr edpisy, zejme na dle ZEK a za k. c. 89/2012 Sb., Obc anske ho za koni ku Poskytovatel je opra vne n jednostranne me nit smluvni dokumentaci, ceni k, nebo VOP. O te to skutec nosti informuje Poskytovatel Uz ivatele prostr ednictvi m ove adresy, nebo dopisem, nebo informaci na dan ove m dokladu, nebo faktur e a to minima lne 1 me si c pr ed u c innosti zme n Zme ny VOP budou zver ejne ny take nejme ne 1 me si c pr ed u c innosti zme ny VOP na webovy ch stra nka ch Poskytovatele

11 13.9 V pr i pade z e Uz ivatel se zme nami v dokumentech nesouhlasi, můz e od Smlouvy bez na hrady odstoupit Jestli-z e Uz ivatel Smlouvu nevypovi znamena to, z e se zme nou VOP, nebo Ceni ku souhlasi a dnem u c innosti te to zme ny se sta va pro Uz ivatele za vaznou Pra vo ukonc it smlouvu nevznikne, v pr i pade z e dojde ke zme ne na za klade zme ny pra vni u pravy, nebo zme ny Smlouvy podle 63 odst. 5 Za kona o elektronicky ch komunikaci ch Smluvni strany se dohodly, z e Poskytovatel je opra vne n pr eve st smluvni pra va i povinnosti z poskytova ni sluz by na tr eti osobu i bez souhlasu Uz ivatele. 14. Kontakty 14.1 Kancela r, provozovna: LÍPOVÁ 658, Kla s terec nad Ohr i 14.2 Otevi raci doba: Ponde li Pa tek; 09:00 12:00 / 13:00 17:00 hod 14.3 Bankovni spojeni pro platby sluz eb: / Za kaznicka podpora: Hotline na ohlas ova ni poruch: Servisni technik a informace o sluz be VoIP v pracovni dobe : Informace o fakturaci a vyu c tova ni za sluz by: , , oudova@kabel1.cz Vs eobecne informace o poskytovany ch sluz ba ch info@kabel1.cz,

VOP platne od

VOP platne od Vs eobecne podmi nky pro sluz by elektronicky ch komunikaci Toto je plne zne ni vs eobecny ch podmi nek pro poskytova ni sluz eb elektronicky ch komunikaci spolec nosti Jir i Ouda v souladu se Za k. 127/2005

Více

Vs eobecne podmi nky ve rnostni ho programu spolec nosti Victoria-Tip.

Vs eobecne podmi nky ve rnostni ho programu spolec nosti Victoria-Tip. Vs eobecne podmi nky ve rnostni ho programu spolec nosti Victoria-Tip. 1. U vodni ustanoveni 1.1. Ve rnostni program je produkt provozovany spolec nosti Victoria-Tip, a.s. a.s., se si dlem Letenske na

Více

z 0 3a 0 0dosti o vyda 0 0n rozhodnut o um ste 0 3n stavby

z 0 3a 0 0dosti o vyda 0 0n rozhodnut o um ste 0 3n stavby 1 3Strana 6962 Sb 0 1 0 0rka za 0 0konu 0 8 c 0 3. 503 / 2006 C 0 3 a 0 0stka 163 503 VYHLA 0 0 S 0 3 KA ze dne 10. listopadu 2006 o podrobne 0 3js 0 3 0 1 0 0 u 0 0 prave 0 3 u 0 0 zemn 0 1 0 0ho r 0

Více

uбdajuй rоaбdneб cоi mimorоaбdneб uбcоetnуб zaбveоrky a oddeоleneб evidence naбkladuй a vyбnosuй podle zvlaбsоtnубho praбvnубho prоedpisu.

uбdajuй rоaбdneб cоi mimorоaбdneб uбcоetnуб zaбveоrky a oddeоleneб evidence naбkladuй a vyбnosuй podle zvlaбsоtnубho praбvnубho prоedpisu. Cо aбstka 143 SbУбrka zaбkonuй cо. 377 /2001 Strana 7965 377 VYHLAб Sо KA Energetickeбho regulacоnубho uбrоadu ze dne 17. rоубjna 2001 o Energetickeбm regulacоnубm fondu, kterou se stanovуб zpuй sob vyбbeоru

Více

Smluvní podmínky (KTv)

Smluvní podmínky (KTv) Smluvní podmínky (KTv) Čl. 1 - Předmět smlouvy 1.1. Dodavatel se zavazuje poskytovat Uživateli časově a datově neomezený přístup k síti Internet a jejím službám (dále jen Služby) prostřednictvím pevného

Více

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY PRO POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY PRO POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB VŠEOBECNÉ PODMÍNKY PRO POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB Článek I. Úvodní ustanovení 1.1. Tyto Všeobecné podmínky stanoví podmínky pro poskytování telekomunikačních služeb a postupy uzavírání smluv

Více

V Z O R. D o d a t e k č. /2019

V Z O R. D o d a t e k č. /2019 V Z O R 2019/OKP/ D o d a t e k č. /2019 k ver ejnopra vni smlouvě o poskytnuti dotace na čtyr letý projekt v oblasti.., uzavr ené dne.., č. Agendia /OKP/ ; č. OKP/ / / (da le jen smlouva ) Smluvni strany,

Více

U PLNA PRAVIDLA SOUTE Z E S OBCHODNI CENTRUM LETN ANY Vyhrajte knihy Tento dokument obsahuje u plna pravidla marketingove soute z e Vyhrajte knihy

U PLNA PRAVIDLA SOUTE Z E S OBCHODNI CENTRUM LETN ANY Vyhrajte knihy Tento dokument obsahuje u plna pravidla marketingove soute z e Vyhrajte knihy U PLNA PRAVIDLA SOUTE Z E S OBCHODNI CENTRUM LETN ANY Vyhrajte knihy Tento dokument obsahuje u plna pravidla marketingove soute z e Vyhrajte knihy (da le jen soute z ). 1. Por adatel soute z e: Boomerang

Více

Všeobecné podmínky pro poskytování přístupu k síti Internet společnosti DaveNET s.r.o., Žerotínova 3056/81a, Šumperk 787 01 - IČO: 258 32 409

Všeobecné podmínky pro poskytování přístupu k síti Internet společnosti DaveNET s.r.o., Žerotínova 3056/81a, Šumperk 787 01 - IČO: 258 32 409 Všeobecné podmínky pro poskytování přístupu k síti Internet společnosti DaveNET s.r.o., Žerotínova 3056/81a, Šumperk 787 01 - IČO: 258 32 409 Článek 1. - Úvodní ustanovení 1.1. Tyto Všeobecné podmínky

Více

uzavírají podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ), tuto

uzavírají podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ), tuto Statutární město Přerov IČ: 003 01 825 DIČ: CZ00301825 se sídlem Bratrská 709/34, Přerov I-Město, 750 02 Přerov zastoupené náměstkem primátora Pavlem Košutkem (dále jako Město ) MMPr/SML/2183/2015 a Česká

Více

Všeobecné obchodní podmínky portálu iautodíly společnosti CZ-Eko s.r.o.

Všeobecné obchodní podmínky portálu iautodíly společnosti CZ-Eko s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky portálu iautodíly společnosti CZ-Eko s.r.o. I. Úvodní ustanovení 1.1 Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále jen VOP ) tvoří nedílnou součást každé kupní smlouvy, jejímž předmětem

Více

Všeobecné podmínky firmy Libor Vajgl Rywa Software pro poskytování telekomunikačních služeb

Všeobecné podmínky firmy Libor Vajgl Rywa Software pro poskytování telekomunikačních služeb Všeobecné podmínky firmy Libor Vajgl Rywa Software pro poskytování telekomunikačních služeb vydané v souladu s ust. 273 odst. 1 zák. č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku v platném znění a ust. 63 odst.

Více

S M L O U V A O D Í L O. uzavřená podle ust. 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění II.

S M L O U V A O D Í L O. uzavřená podle ust. 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění II. S M L O U V A O D Í L O uzavřená podle ust. 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění Čl. I. Smluvní strany Objednatel: Město Bílina Břežánská 50/4, 418 31 Bílina Zastoupení:

Více

1. Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Dopravní automobil s požárním přívěsem nákladním

1. Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Dopravní automobil s požárním přívěsem nákladním 1. Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Dopravní automobil s požárním přívěsem nákladním 1. Identifikační údaje zadavatele Obec Kozlov se sí dlem 58401 Kozlov 31 zastoupena

Více

Příloha č. 1 k Zadávací dokumentaci Závazný vzor návrhu smlouvy. Dodávky drogistického zboží, čisticích prostředků a obalového materiálu

Příloha č. 1 k Zadávací dokumentaci Závazný vzor návrhu smlouvy. Dodávky drogistického zboží, čisticích prostředků a obalového materiálu Dodávky drogistického zboží, čisticích prostředků a obalového materiálu Příloha č. 1 k Zadávací dokumentaci Závazný vzor návrhu smlouvy Dodávky drogistického zboží, čisticích prostředků a obalového materiálu

Více

NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY. uzavřená v souladu s ustanovením 409 a násl. zákona č. 513/1991, obchodního zákoníku, v platném znění (dále jen smlouva )

NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY. uzavřená v souladu s ustanovením 409 a násl. zákona č. 513/1991, obchodního zákoníku, v platném znění (dále jen smlouva ) Číslo smlouvy kupujícího: NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY Číslo smlouvy prodávajícího: Příloha č. 2 uzavřená v souladu s ustanovením 409 a násl. zákona č. 513/1991, obchodního zákoníku, v platném znění (dále jen smlouva

Více

2. Definice pojmů Pokud z následujícího textu nevyplývá jinak, rozumí se: 2.1. Poskytovatelem Pavel Bohušík

2. Definice pojmů Pokud z následujícího textu nevyplývá jinak, rozumí se: 2.1. Poskytovatelem Pavel Bohušík Všeobecné Obchodní Podmínky poskytování telekomunikačních služeb 1. Úvodní ustanovení Tyto Všeobecné Obchodní Podmínky upravují podmínky zprostředkování připojení k síti Internet poskytované spol. Pavel

Více

C 0 3 a 0 0stka 164. (biologicky 0 0ch) a toxinovy 0 0ch zbran 0 1 0 0 a o zme 0 3ne 0 3 z 0 3ivnostenske 0 0ho

C 0 3 a 0 0stka 164. (biologicky 0 0ch) a toxinovy 0 0ch zbran 0 1 0 0 a o zme 0 3ne 0 3 z 0 3ivnostenske 0 0ho 1 3Strana 9404 Sb 0 1 0 0rka za 0 0konu 0 8 c 0 3. 474 /2002 C 0 3 a 0 0stka 164 474 VYHLA 0 0 S 0 3 KA ze dne 1. listopadu 2002, kterou se prova 0 0d 0 1 0 0 za 0 0kon c 0 3. 281/2002 Sb., o ne 0 3ktery

Více

Obchodní podmínky pro poskytování služby 123email. vydané na základe 273 zákona c. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů

Obchodní podmínky pro poskytování služby 123email. vydané na základe 273 zákona c. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Obchodní podmínky pro poskytování služby 123email vydané na základe 273 zákona c. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "Podmínky") Pavel Novotný se sídlem Praha 8, Hnězdenská

Více

Cо aбstka 73. Parlament se usnesl na tomto zaбkoneо Cо eskeб republiky:

Cо aбstka 73. Parlament se usnesl na tomto zaбkoneо Cо eskeб republiky: Strana 3664 SbУбrka zaбkonuй cо. 173 /2002 Cо aбstka 73 173 ZAб KON ze dne 9. dubna 2002 o poplatcубch za udrzо ovaбnуб patentuй a dodatkovyбch ochrannyбch osveоdcоenуб pro leбcоiva a pro prоубpravky na

Více

Všeobecné obchodní podmínky Simply Events s.r.o.

Všeobecné obchodní podmínky Simply Events s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Simply Events s.r.o. 1. Vymezení základních pojmů 1.1. Pojmy používané v těchto všeobecných obchodních podmínkách s velkým počátečním písmenem budou mít pro účely těchto všeobecných

Více

Smlouvu o nájmu bytu č..

Smlouvu o nájmu bytu č.. 1) Městská část Praha 5 se sídlem Praha 5, nám. 14. října 4, IČ 00063 631 jednající statutárním zástupcem MČ Praha 5 na straně jedné jako pronajímatel a 2). datum narození: dosud bytem: na straně druhé

Více

Všeobecné obchodní podmínky společnosti Nakladatelství MatfyzPress MFF UK, IČ: 00216208, se sídlem Sokolovská 83, 186 75, Praha 8

Všeobecné obchodní podmínky společnosti Nakladatelství MatfyzPress MFF UK, IČ: 00216208, se sídlem Sokolovská 83, 186 75, Praha 8 Obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky společnosti Nakladatelství MatfyzPress MFF UK, IČ: 00216208, se sídlem Sokolovská 83, 186 75, Praha 8 1. Preambule Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále též

Více

Smlouva o poskytnutí služby

Smlouva o poskytnutí služby Smlouva o poskytnutí služby - sociální rehabilitace - (dále jen smlouva ) uzavr ena mezi poskytovatelem sluz by: KŘ ESADLO HK Centrum pomoci lidem s PAS, z.u. IC : 038 47 926 se sídlem Mrs tíkova 934/20,

Více

Jindřich Mičán, vedoucí oddělení Technické podpory a správy sítí. uzavírají níže uvedeného dne, měsíce a roku tuto kupní smlouvu (dále jen smlouva ):

Jindřich Mičán, vedoucí oddělení Technické podpory a správy sítí. uzavírají níže uvedeného dne, měsíce a roku tuto kupní smlouvu (dále jen smlouva ): K U P N Í S M L O U V A ÚZSVM č. XX/2014 uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ), na veřejnou zakázku: Nákup pracovních stanic pro ÚZSVM,

Více

Obchodní podmínky, reklamační řád

Obchodní podmínky, reklamační řád Obchodní podmínky, reklamační řád Všeobecná ustanovení Sídlo firmy: Wavy Boats s.r.o Peroutkova 1383/7 Praha 5, IČO 291460 DIČ CZ291460 zapsaná v obchodním rejsříku u Městského soudu v Praze pod sp.zn.c

Více

SMLOUVA KUPNÍ č. uzavřená podle 409 a následujících zák. č. 513/1991 Sb. (Obchodní zákoník)

SMLOUVA KUPNÍ č. uzavřená podle 409 a následujících zák. č. 513/1991 Sb. (Obchodní zákoník) SMLOUVA KUPNÍ č uzavřená podle 409 a následujících zák č 513/1991 Sb (Obchodní zákoník) Smluvní strany: Prodávající: Jméno: Sídlo: IČO: DIČ: obchodní rejstřík: zastoupená: bankovní spojení: - na straně

Více

1. Úvodní ustanovení. 2. Uživatelský účet

1. Úvodní ustanovení. 2. Uživatelský účet 1. Úvodní ustanovení 1.1. Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky") společnosti Petr Vodička, se sídlem Březová 14, 696 18 Lužice, identifikační číslo: 69719951, podnikatele (dále jen prodávající")

Více

Kupní smlouva. kontaktní osoba, tel.č. Na adresu kontaktní osoba, tel.č.

Kupní smlouva. kontaktní osoba, tel.č. Na adresu kontaktní osoba, tel.č. Prodávající: SITEL, spol. s r.o. se sídlem Praha 4, Baarova 957/15, PSČ 140 00 Kupní smlouva Kupující: se sídlem/místem podnikání: IČ: 447 97 320 spisová značka: C 6725 vedená u rejstříkového soudu v Praze

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY ELIN- Ing. Michal Lasák Šilheřovická 33 747 14 Markvartovice IČ:74765299 CZ8211165413 pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese www.trend-moda.cz

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. obchodní společnosti Intrea-Piko, s.r.o. se sídlem Sasanková 2657/2, 106 00 Praha 10 IČ: 457 98 133

OBCHODNÍ PODMÍNKY. obchodní společnosti Intrea-Piko, s.r.o. se sídlem Sasanková 2657/2, 106 00 Praha 10 IČ: 457 98 133 OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti Intrea-Piko, s.r.o. se sídlem Sasanková 2657/2, 106 00 Praha 10 IČ: 457 98 133 pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese www.intrea.cz

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky 1. Úvodní ustanovení 1.1 Poskytovatelem se rozumí fyzická osoba Marek Poslušný, Letohradská 51, 562 06 Ústí nad Orlicí, IČ: 01396129, který je na základě osvědčení č. 3485,

Více

Obchodní podmínky pro poskytování služby O2 DOBÍJENÍ MOBILU Z PEVNÉ LINKY

Obchodní podmínky pro poskytování služby O2 DOBÍJENÍ MOBILU Z PEVNÉ LINKY Obchodní podmínky pro poskytování služby O2 DOBÍJENÍ MOBILU Z PEVNÉ LINKY Č.j.: PLU-304724/2009-SPDU-PD Účinnost od: 1.12.2009 Článek 1 Úvodní ustanovení 1) Telefónica O2 Czech Republic, a.s., se sídlem

Více

Smlouva o dílo ÚZSVM ÚP Plzeň č. / 2016

Smlouva o dílo ÚZSVM ÚP Plzeň č. / 2016 Příloha č. 2 k Výzvě k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace Smlouva o dílo ÚZSVM ÚP Plzeň č. / 2016 uzavřená dle ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský

Více

Směrnice č. 102/2011

Směrnice č. 102/2011 Směrnice č. 102/2011 (NOVELIZOVANÉ ZNĚNÍ) Směrnice o nájemném z bytů pořízených v družstevní bytové výstavbě a úhradách za plnění poskytovaná s užíváním těchto bytů (1) Tato směrnice upravuje: Čl. 1 Předmět

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY BRANOPAC CZ s.r.o. se sídlem: Kollárova 1694, Veselí nad Moravou, PSČ 698 01, IČ: 60740582, DIČ: CZ 60740582 společnost zapsaná v OR vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl C,

Více

Obchodní podmínky pro spolupráci se společností Iweol EU s.r.o.

Obchodní podmínky pro spolupráci se společností Iweol EU s.r.o. Obchodní podmínky pro spolupráci se společností Iweol EU s.r.o. 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) obchodní společnosti Iweol EU s.r.o., se sídlem Kovářská 140/10,

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí investiční dotace č. 1/2016

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí investiční dotace č. 1/2016 Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí investiční dotace č. 1/2016 Zastupitelstvo města Nová Role dle usnesení č. 10/02-4) ze dne 30. 12. 2015 a dle 85 odst. c zákona 128/2000 Sb., o obcích, rozhodlo o přidělení

Více

NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY: KUPNÍ SMLOUVA

NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY: KUPNÍ SMLOUVA Uchazeči v dále uvedené Kupní smlouvě řádně a správně doplní údaje na žlutě vyznačených místech dle své předkládané nabídky. Kupní smlouva bude v rámci nabídky předložena v jednom vydání, bez příloh. NÁVRH

Více

SMLOUVA NA ZABEZPEČENÍ SLUŽBY čj ZÁVODNÍHO STRAVOVÁNÍ PRO VOJENSKÉ ZAŘÍZENÍ 1484 Libavá FORMOU STRAVOVACÍCH POUKÁZEK

SMLOUVA NA ZABEZPEČENÍ SLUŽBY čj ZÁVODNÍHO STRAVOVÁNÍ PRO VOJENSKÉ ZAŘÍZENÍ 1484 Libavá FORMOU STRAVOVACÍCH POUKÁZEK Vojenské zařízení 1484 Libavá V Libavé dne Čj. Výtisk číslo : Počet listů : 7 SMLOUVA NA ZABEZPEČENÍ SLUŽBY čj ZÁVODNÍHO STRAVOVÁNÍ PRO VOJENSKÉ ZAŘÍZENÍ 1484 Libavá FORMOU STRAVOVACÍCH POUKÁZEK I. Smluvní

Více

Obecné podmínky pronájmu společností Auto SAS s.r.o.

Obecné podmínky pronájmu společností Auto SAS s.r.o. Obecné podmínky pronájmu společností Auto SAS s.r.o. I. Základní ustanovení 1. Tyto obchodní podmínky upravují poskytování movitých věcí (zejména vysokozdvižných vozíků a jiných strojních zařízení) dále

Více

Pra vni vztahy vznikaji ci z kupni smlouvy uzavřené mezi spolec nosti TREBI s.r.o. a třeti m subjektem se ři di c esky m pra vem.

Pra vni vztahy vznikaji ci z kupni smlouvy uzavřené mezi spolec nosti TREBI s.r.o. a třeti m subjektem se ři di c esky m pra vem. VS EOBECNE OBCHODNI PODMI NKY spolec nosti TREBI s.r.o., IC : 634 68 719, se si dlem: M. Majerové 751/6, Nové Dvory, 674 01 Třebi c, zapsané u Krajského soudu v Brne, oddi le C, vloz ce 19777 1. U vodni

Více

Všeobecné obchodní podmínky společnosti Zdeněk Bečvář, IČ:10288139, se sídlem Stráž nad Nežárkou, Hradecká 270, PSČ 37802

Všeobecné obchodní podmínky společnosti Zdeněk Bečvář, IČ:10288139, se sídlem Stráž nad Nežárkou, Hradecká 270, PSČ 37802 Všeobecné obchodní podmínky společnosti Zdeněk Bečvář, IČ:10288139, se sídlem Stráž nad Nežárkou, Hradecká 270, PSČ 37802 1. Preambule Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále též VOP) platí pro nákup v

Více

S M L O U V A O D Í L O

S M L O U V A O D Í L O S M L O U V A O D Í L O ÚZSVM ÚP Plzeň č. /2015 uzavřená dle ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) na veřejnou zakázku s názvem Výměna ventilů pro

Více

Článek 1. Základní ustanovení

Článek 1. Základní ustanovení KUPNÍ SMLOUVA k nákupu stravovacích poukázek pro rok 2015 uzavřená v souladu s 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů, uzavřely níže uvedeného dne, měsíce a

Více

Nájemní smlouva podle 2201 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, kterou uzavřely níže uvedeného dne, měsíce a roku smluvní strany

Nájemní smlouva podle 2201 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, kterou uzavřely níže uvedeného dne, měsíce a roku smluvní strany Nájemní smlouva podle 2201 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, kterou uzavřely níže uvedeného dne, měsíce a roku smluvní strany Statutární město Přerov se sídlem Bratrská 709/34, Přerov

Více

Všeobecné obchodní podmínky pro poskytování hypotečních úvěrů

Všeobecné obchodní podmínky pro poskytování hypotečních úvěrů Všeobecné obchodní podmínky pro poskytování hypotečních úvěrů Wüstenrot hypoteční banka a.s., se sídlem Na Hřebenech II 1718/8, 140 23 Praha 4, IČ 26 74 71 54, zapsaná v obchodním rejstříku u Městského

Více

VSEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB WEBHOSTINGU, ELEKTRONICKÉ POŠTY, SERVERHOSTINGU A DALŠÍCH SLUŽEB ( VSP3 ) I.

VSEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB WEBHOSTINGU, ELEKTRONICKÉ POŠTY, SERVERHOSTINGU A DALŠÍCH SLUŽEB ( VSP3 ) I. VSEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB WEBHOSTINGU, ELEKTRONICKÉ POŠTY, SERVERHOSTINGU A DALŠÍCH SLUŽEB ( VSP3 ) I. Úvodní ustanovení a) Ing. Martin Fiala estudio.cz vydává v souladu s ustanovením

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Dodávka 3D tiskárny. I. Smluvní strany. e-mail: II. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

KUPNÍ SMLOUVA. Dodávka 3D tiskárny. I. Smluvní strany. e-mail: II. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ KUPNÍ SMLOUVA Dodávka 3D tiskárny I. Smluvní strany 1. Střední odborná škola, Frýdek-Místek, příspěvková organizace Se sídlem: Lískovecká 2089, 738 01 Frýdek-Místek Zastoupena: Ing. Pavlem Řezníčkem IČ:

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky 1. Definice pojmů Pro účely těchto Všeobecných obchodních podmínek se následujícími pojmy rozumí: 1.1. 1.2. 1.3. 1.4. 1.5. 1.6. 1.7. 1.8. 1.9. 2. 2.1 2.2 2.3 2.4 2.5 3. 3.1

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY občanského sdružení Otevíráme, o.s. se sídlem Dobrovského 1483/31, 17000 Praha 7 IČ: 227 35 291 pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese http://eshop.sciencecafe.cz

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti

OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti MAGSY, s.r.o. Jateční 523 760 01 Zlín-Prštné Česká republika IČO: 26230224 Společnost zapsaná v obchodním rejstříku Krajským soudem v Brně oddíl C, vložka 38124 Obchodní

Více

Obchodní podmínky. konference Restart myšlení

Obchodní podmínky. konference Restart myšlení Obchodní podmínky konference Restart myšlení 1. Preambule 1.1. Tyto obchodní podmínky upravují práva a povinnosti organizátora akce, který je prodávajícím a objednatele vstupenky na akci, který je kupujícím.

Více

Všeobecné smluvní podmínky užívání služby TeamKnowledge (dále jen Podmínky )

Všeobecné smluvní podmínky užívání služby TeamKnowledge (dále jen Podmínky ) Všeobecné smluvní podmínky užívání služby TeamKnowledge (dále jen Podmínky ) I. Obecná ustanovení 1. Provozovatelem internetové služby TeamKnowledge provozované na adrese teamknowledge.com (dále jen služba

Více

Obchodní podmínky společnosti SALON KORUNKA s.r.o.

Obchodní podmínky společnosti SALON KORUNKA s.r.o. Obchodní podmínky společnosti SALON KORUNKA s.r.o. Obecné S těmito obchodními podmínkami se kupující seznámil před odesláním své objednávky a je na ně předem upozorněn. Kupující odesláním své objednávky

Více

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem Výměna lina

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem Výměna lina VÝCHOVNÝ ÚSTAV A ŠKOLNÍ JÍDELNA NOVÁ ROLE Školní 9, Nová Role, PSČ: 362 25, Tel: 353 851 179 Dodavatel: Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem Výměna lina 1. Zadavatel Výchovný

Více

Všeobecné podmínky Družstva EUROSIGNAL

Všeobecné podmínky Družstva EUROSIGNAL Všeobecné podmínky Družstva EUROSIGNAL Článek 1 Definice 1.1 Pro účely VOP mají následující výrazy a fráze níže uvedený význam, pokud není v kontextu použito jinak: 1.1.1 Cena cena za Služby, tj. zejména

Více

Ceník služby elektronických komunikací O 2 Internetové připojení

Ceník služby elektronických komunikací O 2 Internetové připojení Ceník služby elektronických komunikací O 2 Internetové připojení Ceny jsou uvedeny v Kč bez DPH a s DPH 21 % platný do 31. 7. 2015 Obsah: A. Tarify služby O 2 Internetové připojení... 2 1. Již nenabízené

Více

Kupní smlouva. Dodávka zásobníků na posyp (dále v textu též jen Smlouva ) Čl. I. Smluvní strany

Kupní smlouva. Dodávka zásobníků na posyp (dále v textu též jen Smlouva ) Čl. I. Smluvní strany Kupní smlouva kupujícího č. E633-S-395/2015 Kupní smlouva prodávajícího č. 1501/2015 Kupní smlouva uzavřená podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., Občanského zákoníku, v platném znění (dále

Více

SBI 0 0RKA ZA 0 0 KONU 0 8 C 0 3 ESKE 0 0 REPUBLIKY

SBI 0 0RKA ZA 0 0 KONU 0 8 C 0 3 ESKE 0 0 REPUBLIKY 1 3Roc 0 3n 0 1 0 0k 1994 SBI 0 0RKA ZA 0 0 KONU 0 8 C 0 3 ESKE 0 0 REPUBLIKY C 0 3 a 0 0stka 7 Rozesla 0 0na dne 7. u 0 0 nora 1994 Cena Kc 0 3 6, ю OBSAH: 20. Opatr 0 3en 0 1 0 0 C 0 3 eske 0 0 na 0

Více

S M L U V N Í P O D M Í N K Y Smluvní podmínky pro účast na akcích pořádaných společností Media Events Company s.r.o.

S M L U V N Í P O D M Í N K Y Smluvní podmínky pro účast na akcích pořádaných společností Media Events Company s.r.o. S M L U V N Í P O D M Í N K Y Smluvní podmínky pro účast na akcích pořádaných společností Media Events Company s.r.o. Tyto smluvní podmínky (dále jen Podmínky ) upravují práva a povinnosti společnosti

Více

Ing. Roman Bečka, IČ:87814552,

Ing. Roman Bečka, IČ:87814552, Všeobecné obchodní podmínky společnosti Ing. Roman Bečka, IČ:87814552, se sídlem v Liberci pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese www.truhlari-liberec.cz 1. Preambule

Více

Věc: Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce s názvem: VÚ a ŠJ PŠOV, Nákup nového osmimístného vozidla

Věc: Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce s názvem: VÚ a ŠJ PŠOV, Nákup nového osmimístného vozidla VÝCHOVNÝ ÚSTAV A ŠKOLNÍ JÍDELNA PŠOV PŠOV 1 Podbořany 441 01 Tel. ředit: 415 211 297, Mobil ředit.: 736 633 595, Tel. ústředna: 415 214 615, e - mail: a.sava@seznam.cz, Fax: 415 211529, www.vupsov.cz Věc:

Více

Reklamační řád. Uplatnění reklamace

Reklamační řád. Uplatnění reklamace Reklamační řád Obchodní společnosti t - italy s.r.o., se sídlem, Slovenská 891/5, Vinohrady, 120 00, Praha 2, IČO: 28943619, DIČ: CZ28943619, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze

Více

R Á M C O V Á S M L O U V A

R Á M C O V Á S M L O U V A R Á M C O V Á S M L O U V A O P O S K Y T O V Á N Í I N Z E R T N Í C H S L U Ž E B ÚZSVM ÚP Plzeň č. /2015 uzavřená dle ustanovení 1746 odstavce 2. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. 1 Úvodní ustanovení konkretizuje, kdo je prodávající (Veronika Bryjová) a kdo kupující (Vy, fyzická osoba).

OBCHODNÍ PODMÍNKY. 1 Úvodní ustanovení konkretizuje, kdo je prodávající (Veronika Bryjová) a kdo kupující (Vy, fyzická osoba). OBCHODNÍ PODMÍNKY Osoby samostatně výdělečně činné Veroniky Bryjové s provozovnou: Ǔvoz 432/ 80, 602 00 Brno-střed a sídlem: Hranická 35/9, 751 24 Přerov II - Předmostí, identifikačním číslem: 73212385

Více

KUPNÍ SMLOUVA. č. IRAP: uzavřená podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále také občanský zákoník )

KUPNÍ SMLOUVA. č. IRAP: uzavřená podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále také občanský zákoník ) KUPNÍ SMLOUVA č. IRAP: uzavřená podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále také občanský zákoník ) mezi těmito smluvními stranami Česká republika - Správa státních hmotných

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY č.../2013

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY č.../2013 SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY č.../2013 Poskytovatelem sociální služby: Adresa: Sídlo: DOMOV PRO SENIORY JAVORNÍK, p. o., Školní 104, 790 70 J a v o r n í k J A V O R N Í K IČO: 75004101 Zapsán:

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Článek I. Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA. Článek I. Smluvní strany 5/14/10 KUPNÍ SMLOUVA Článek I. Smluvní strany kupující: jednající: Střední škola automobilní a informatiky se sídlem: Weilova 1270/4, 10200 Praha IČ: 00497070 DIČ: CZ00497070 Ing. Milan Vorel, ředitel

Více

Všeobecné podmínky pro poskytování veřejně dostupných služeb elektronických komunikací společnosti Net-Connect s.r.o. včetně aktuálního ceníku

Všeobecné podmínky pro poskytování veřejně dostupných služeb elektronických komunikací společnosti Net-Connect s.r.o. včetně aktuálního ceníku Všeobecné podmínky pro poskytování veřejně dostupných služeb elektronických komunikací společnosti Net-Connect s.r.o. včetně aktuálního ceníku 1. Výklad některých pojmů Všeobecné podmínky pro poskytování

Více

o užívání služby elektronického dodávání dokumentů a dalších služeb kooperačního systému e-pk uzavřená mezi

o užívání služby elektronického dodávání dokumentů a dalších služeb kooperačního systému e-pk uzavřená mezi Smlouva č. NPMK/... / o užívání služby elektronického dodávání dokumentů a dalších služeb kooperačního systému e-pk uzavřená mezi Národním pedagogickým muzeem a knihovnou J. A. Komenského, státní příspěvkovou

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Obchodní podmínky pro prodej zboží prostřednictvím internetového obchodu umístěného na internetové adrese www.skyman.

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Obchodní podmínky pro prodej zboží prostřednictvím internetového obchodu umístěného na internetové adrese www.skyman. OBCHODNÍ PODMÍNKY Obchodní podmínky pro prodej zboží prostřednictvím internetového obchodu umístěného na internetové adrese www.skyman.cz: Provozovatelem obchodu je: Obchodní společnost: ARBOTEQ s.r.o.

Více

Uchazeči v návrhu Kupní smlouvy řádně a správně doplní údaje na žlutě vyznačených místech, a to v souladu s obsahem předkládané nabídky.

Uchazeči v návrhu Kupní smlouvy řádně a správně doplní údaje na žlutě vyznačených místech, a to v souladu s obsahem předkládané nabídky. Příloha č. 3 Systém separace a svozu textilu Uchazeči v návrhu Kupní smlouvy řádně a správně doplní údaje na žlutě vyznačených místech, a to v souladu s obsahem předkládané nabídky. Kupní smlouva uzavřená

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI harna.cz s.r.o. PRO OBLAST POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI harna.cz s.r.o. PRO OBLAST POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI harna.cz s.r.o. PRO OBLAST POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ 1. Předmět obchodních podmínek a definice 1.1. Tyto obchodní podmínky a jednotlivé uzavřené smlouvy

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MĚSTA NÁCHODA

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MĚSTA NÁCHODA SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MĚSTA NÁCHODA Smlouva č.: SMF/94/2016 kterou v souladu s ustanovením 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, v platném znění, s ustanovením 10a zákona č.

Více

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY 127/2005 ) ČL. 1 PŘEDMĚT A PODMÍNKY UZAVŘENÍ SMLOUVY

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY 127/2005 ) ČL. 1 PŘEDMĚT A PODMÍNKY UZAVŘENÍ SMLOUVY ČL. 1 VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Pro poskytování služby elektronických komunikací přístupu k síti Internet vydané dle zákona č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích, v platném znění (dále jen zákona ) PŘEDMĚT

Více

Všeobecné podmínky pro poskytování služeb elektronických komunikací

Všeobecné podmínky pro poskytování služeb elektronických komunikací Všeobecné podmínky pro poskytování služeb elektronických komunikací 1. Úvodní ustanovení Poskytovatelem se rozumí provozovatel sítě společnost Winet Solutions, s.r.o. se sídlem Slezská 557, 741 01 Nový

Více

Kupní smlouva č., VZ č..

Kupní smlouva č., VZ č.. Kupní smlouva č., VZ č.. uzavřená v souladu ustanovením 2079 a následujícími zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění Článek I. Smluvní strany 1. Statutární město Ostrava, městský obvod

Více

NÁJEMNÍ SMLOUVA. uzavřená dle ustanovení 2201 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

NÁJEMNÍ SMLOUVA. uzavřená dle ustanovení 2201 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník NÁJEMNÍ SMLOUVA uzavřená dle ustanovení 2201 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Smluvní strany Obec : Městys Kamenice se sídlem obecního úřadu: Kamenice 481, 588 23 Kamenice IČ: 002 86 079

Více

Obecná ustanovení Rozsah a obsah předmětu plnění

Obecná ustanovení Rozsah a obsah předmětu plnění Smluvní podmínky Obecná ustanovení 1. Společnost Pronajmiauto.cz (Blueway s.r.o.), se sídlem na adrese Praha Staré Město, V Kolkovně 920/5, PSČ 110 00, Praha 1, IČO: 014 17 151, zapsaná v obchodním rejstříku

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY Univerzity Karlovy v Praze, Filozofické fakulty se sídlem nám. Jana Palacha 2, 116 38 Praha 1 identifikační číslo: 002 16 208 pro zboží a služby dodávané prostřednictvím on-line obchodu

Více

SMLOUVA O DODÁVCE PITNÉ VODY* A O ODVÁDĚNÍ ODPADNÍCH VOD* č...

SMLOUVA O DODÁVCE PITNÉ VODY* A O ODVÁDĚNÍ ODPADNÍCH VOD* č... SMLOUVA O DODÁVCE PITNÉ VODY* A O ODVÁDĚNÍ ODPADNÍCH VOD* č... uzavřená v souladu s ustanovením 8 odst. 6 zákona č. 274/2001 Sb., o vodovodech a kanalizacích pro veřejnou potřebu a o změně některých zákonů

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti E.M.A. Europe, s.r.o. se sídlem Kozí 5/916, 110 00 Praha 1 identifikační číslo: 273 98 307 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C,

Více

Smlouva o koupi tří osobních automobilů

Smlouva o koupi tří osobních automobilů Smlouva o koupi tří osobních automobilů I. Smluvní strany městská část Praha 12 zastoupená : Mgr. Petrem Prchalem - starostou se sídlem: Písková 830/25, 143 12 Praha 4 IČO: 00231151 DIČ: CZ00231151 bankovní

Více

Závazný vzor rámcové smlouvy

Závazný vzor rámcové smlouvy Závazný vzor rámcové smlouvy uzavřená podle ust. 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen OZ ), v souladu s ust. 11 a 89 a násl. zákona č. 137/2006 o veřejných zakázkách, ve znění

Více

tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky

tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky Zadavatel: Město Oslavany, náměstí 13. prosince 2, 664 12 Oslavany, IČ: 00282286 ve smyslu 6, 12 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb. (dále jen zákona) tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace

Více

Příloha č. 2 k zadávací dokumentaci - Tisk publikací a neperiodických tiskovin vydaných Ústavem pro studium totalitních režimů

Příloha č. 2 k zadávací dokumentaci - Tisk publikací a neperiodických tiskovin vydaných Ústavem pro studium totalitních režimů Příloha č. 2 k zadávací dokumentaci - Tisk publikací a neperiodických tiskovin vydaných Ústavem pro studium totalitních režimů Rámcová smlouva na poskytování služeb uzavřená podle ustanovení 11 zákona

Více

SMLOUVA O DÍLO. číslo smlouvy objednatele: 143/2011 číslo smlouvy zhotovitele:

SMLOUVA O DÍLO. číslo smlouvy objednatele: 143/2011 číslo smlouvy zhotovitele: číslo smlouvy objednatele: 143/2011 číslo smlouvy zhotovitele: SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník

Více

PRAVIDLA PRO PŘIDĚLOVÁNÍ BYTŮ V MAJETKU MĚSTA ODOLENA VODA

PRAVIDLA PRO PŘIDĚLOVÁNÍ BYTŮ V MAJETKU MĚSTA ODOLENA VODA PRAVIDLA PRO PŘIDĚLOVÁNÍ BYTŮ V MAJETKU MĚSTA ODOLENA VODA Čl. A Obecná ustanovení 1. Těmito pravidly se stanoví pravidla pro hospodaření s bytovým fondem v majetku města Odolena Voda. Nájemní vztahy se

Více

Smlouva o zajištění školení se zaměřením na IT. v rámci projektu Rozvoj projektové kanceláře MPSV

Smlouva o zajištění školení se zaměřením na IT. v rámci projektu Rozvoj projektové kanceláře MPSV Smlouva o zajištění školení se zaměřením na IT v rámci projektu Rozvoj projektové kanceláře MPSV uzavřená dle ust. 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) a zákona

Více

pro prodej second hand zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese www.bazar-secondhand.cz

pro prodej second hand zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese www.bazar-secondhand.cz Obchodní podmínky obchodní společnosti Tereza Hynková se sídlem Sedlec 60, Mšeno 277 35 identifikační číslo: 87796155 nejsem plátce DPH pro prodej second hand zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného

Více

RÁMCOVÁ KUPNÍ SMLOUVA

RÁMCOVÁ KUPNÍ SMLOUVA RÁMCOVÁ KUPNÍ SMLOUVA Čl. I Smluvní strany.. se sídlem/místem podnikání:.. jednající:.. IČO:.. DIČ:.. bankovní spojení:.. číslo účtu:.. Zapsán v obchodním/živnostenském rejstříku vedeném. (dále jen prodávající

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 44 zákona.137/2006 Sb., o ve ejných zakázkách, ve zn ní pozd jších p edpis (dále jen zákon ) Název ve ejné zakázky Rozší ení personálního ešení MMR Zadavatel ve ejné zakázky:

Více

Postup a zásady nabytí a převodu pozemků do vlastnictví a z vlastnictví statutárního města Děčín

Postup a zásady nabytí a převodu pozemků do vlastnictví a z vlastnictví statutárního města Děčín Postup a zásady nabytí a převodu pozemků do vlastnictví a z vlastnictví statutárního města Děčín Článek I Nabytí a převod pozemků do vlastnictví a z vlastnictví statutárního města Děčína Statutární město

Více

Všeobecné obchodní podmínky pro velkoobchod společnosti M & V, spol. s r.o.

Všeobecné obchodní podmínky pro velkoobchod společnosti M & V, spol. s r.o. Všeobecné obchodní podmínky pro velkoobchod společnosti M & V, spol. s r.o. Sídlo: 4. května 288, Vsetín, PSČ 755 01 Identifikační číslo: 43964095 DIČ: CZ43964095 zapsané v obchodním rejstříku vedeném

Více

SBI 0 0RKA ZA 0 0 KONU 0 8 C 0 3 ESKE 0 0 REPUBLIKY

SBI 0 0RKA ZA 0 0 KONU 0 8 C 0 3 ESKE 0 0 REPUBLIKY 1 3Roc 0 3n 0 1 0 0k 1993 SBI 0 0RKA ZA 0 0 KONU 0 8 C 0 3 ESKE 0 0 REPUBLIKY C 0 3 a 0 0stka 16 Rozesla 0 0na dne 29. ledna 1993 Cena Kc 0 3s 4,10 OBSAH: 53. Vyhla 0 0 s 0 3 ka ministerstva pru 0 8 myslu

Více

Smlouva o výkonu funkce koordinátora bezpečnosti a ochrany zdraví při práci na staveništi

Smlouva o výkonu funkce koordinátora bezpečnosti a ochrany zdraví při práci na staveništi Smlouva o výkonu funkce koordinátora bezpečnosti a ochrany zdraví při práci na staveništi I. Smluvní strany Objednatel: Město Planá se sídlem: náměstí Svobody 1, 348 15 Planá IČO: 00260096 DIČ: CZ00260096

Více

SMLOUVA O DÍLO č.. Podle 536 a násl. Obchodního zákoníku č. 513/1991 Sb., v platném znění

SMLOUVA O DÍLO č.. Podle 536 a násl. Obchodního zákoníku č. 513/1991 Sb., v platném znění SMLOUVA O DÍLO č.. Podle 536 a násl. Obchodního zákoníku č. 513/1991 Sb., v platném znění na dodávku a montáž Upgrade vjezdového systému ve Fakultní nemocnici Hradec Králové a jeho přestavbu na útržkový

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zakázka zadaná v otevřeném řízení dle 27 zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, dále jen zákon Předmět veřejné zakázky Projekt: Modernizace

Více

Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu 1154, 393 01 Pelhřimov

Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu 1154, 393 01 Pelhřimov Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu 1154, 393 01 Pelhřimov Zásady pro určení nájemného z bytů a nebytových prostorů, záloh na plnění poskytovaná s užíváním bytů a nebytových prostorů a jejich vyúčtování

Více