Město Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Město Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697"

Transkript

1 Město Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697 váš dopis zn.: ze dne: náš PID: naše č.j.: naše sp.zn.: vyřizuje: tel.: datum: místo odeslání: MVNMX0036CLX MVNM/17148/2014 S-MVNM/17148/2014 Ing. Petr Kaděrka Veselí nad Moravou Věc: Výzva k podání nabídky Nákup 12 PC 06/2014 Číselné označení zakázky: P14V Město Veselí nad Moravou hodlá v rámci pravidelné roční inovace vybavení nakoupit novou výpočetní techniku. Specifikace poptávky: Zadavatel: Město Veselí nad Moravou tř. Masarykova 119, Veselí nad Moravou zastoupené Ing. Milošem Kozumplíkem, starostou IČ: odbor Kancelář tajemníka kontaktní osoba: Ing. Petr Kaděrka, informatik Vymezení předmětu zakázky: Předmětem zakázky je dodávka výpočetní techniky dle níže uvedeného výčtu. Množství a technické parametry: 12 x PC v konfiguraci HW: CPU - Passmark CPU Mark minimálně 4150, technologie max. 22 nm, Hyper-Threading, minimálně dvě jádra, integrované grafické jádro, ztrátový výkon (max. TDP) do 35W (nejlépe s pasivním chlazením) (jako minimální vyhovuje i3-4130t) 8 GB RAM DDR3 1600MHz (1x 8 GB modul), možnost rozšíření minimálně na 16 GB MB odpovídající CPU, paměti a podpoře grafického jádra CPU (je přípustné integrované audio i síťová karta) DVI nebo HDMI video výstup SSD 120 GB - SATA III/600, min. rychlost čtení/zápis 4kB(QD32) /50000 iops (např. Kingston SSDNow V300) DVD RW audio (přípustné integrované na MB) Adresa: tř. Masarykova 119, Veselí nad Moravou IČ: DIČ: CZ Bankovní spojení: ČS a.s /0800, KB a.s /0100 Telefon: Fax: mesto@veseli-nad-moravou.cz

2 síťová karta 1Gb/s (přípustná integrovaná na MB) optická myš klávesnice zdroj s certifikací 80+. Hlučnost celé sestavy nesmí převyšovat 35dB při maximálním zatížení procesoru. SW: 12 x 64-bit operační systém Windows 8.1 Professional CZ lokalizace (nebo vyšší), 12 x 64- bit Office 2013 Home and Business (pro podnikatele) CZ lokalizace. Veškerý software musí být OEM, předinstalován, jednoznačně přiřazen odpovídajícím počítačům a aktivován. 1 x notebook HW: Displej min. 15,4 max. 16,9, poměr stran 16:9 CPU - Passmark CPU Mark minimálně 3350, technologie max. 22 nm, Hyper-Threading, minimálně dvě jádra, integrované grafické jádro, ztrátový výkon (max. TDP) do 37W (jako minimální vyhovuje i3-4000m) 8 GB RAM DDR3 1600MHz (2x 4 GB moduly) GB SSHD 5400 ot./min DVD RW audio numerická klávesnice optická myš brašna SW: 1 x 64-bit operační systém Windows 8.1 Professional CZ lokalizace (nebo vyšší), 1 x 64-bit Office 2013 Home and Business (pro podnikatele) CZ lokalizace. Software musí být OEM, předinstalován a aktivován. 9 x tiskárna Laserová, monochromatická, duplexní, LAN i USB, rychlost >= 40 stran A4/min., 1200 x 1200 dpi, paměť >=128MB, první strana do 8 s, zaručující tisk všech běžných velikostí obálek (u HP LJ P3015dn prakticky ověřeno). Náklady < 0,35 Kč/A4 bez DPH při pokrytí 5%. Pro 1 ks požadujeme dodávku přídavného zásobníku umožňující tisk formátu A5. Kompatibilní s OS Windows 8.1 Professional 64bit i s Windows 7 Pro 32/64 bit. 6 x multifunkční zařízení Laserové, monochromatické, duplexní, automatický podavač originálů, oboustranný tisk, automatické oboustranné kopírování i scan, LAN i USB, rychlost >= 30 stran A4/min., 1200 x 1200 dpi, paměť >=256MB, rychlost skenování (čb) >= 20 stran A4/min, celková spotřeba při tisku =< 600W. Náklady < 0,45 Kč/A4 bez DPH při pokrytí 5%. Kompatibilní s OS Windows 8.1 Professional 64bit i s Windows 7 Pro 32/64 bit (vyhovující je např. HP LaserJet Pro 400 M425dn). 1 x stolní Scanner A4 Ploché provedení, rozlišení min x 2400 DPI, automatický duplexní podavač, bitová hloubka 48bit, USB připojení, kompatibilní s OS Windows 8.1 Professional 64bit i s Windows 7 Pro 32/64 bit. Rychlost skenování >=15 A4 čb/min. Strana 2 (celkem 9)

3 1 x stolní Scanner A4 Ploché provedení, rozlišení min x 4800 DPI, bitová hloubka 48bit, USB připojení, kompatibilní s OS Windows 8.1 Professional 64bit i s Windows 7 Pro 32/64 bit. Ostatní požadavky: záruka na jednotlivé komponenty minimálně 24 měsíců (maximálně započítaná 36 měsíců), v případě různých záruk na různé komponenty uveďte bližší specifikaci zásah do 24 hodin od nahlášení závady oprava do 5 pracovních dnů (minimální započítaná délka opravy 1 pracovní den) certifikát ISO a ISO 9001 vítán termín dodání do tří týdnů od podpisu smlouvy (15 pracovních dnů) místo plnění objekt zadavatele zadavatel připouští i dodávku technicky obdobných nebo lepších komponent 100% kompatibilních s uvedenými a to i v případě, že uvádí obchodní značku produktu zadavatel nepřipouští u tiskáren a multifunkcí produkty technologicky odlišné od zadání (např. LED technologie u tiskových zařízení není totožná s požadovanou laserovou) deklarované náklady u tiskových zařízení musí zahrnovat rozpočítané ceny za tonerové kazety a tiskové válce (originální, ve vysokokapacitním provedení pokud je k dispozici) Financování: Předpokládaná hodnota zakázky: ,- Kč bez DPH. Platba fakturou, splatnost minimálně 14 dní od dokončení a protokolárního předání zakázky. Požadavky na kvalifikační předpoklady uchazečů: Požadujeme splnění základních kvalifikačních předpokladů ke dni podání nabídky dle zákona o veřejných zakázkách formou čestného prohlášení. Profesní kvalifikační předpoklady v oboru výpočetní technika doložte výpisem z živnostenského rejstříku (není nutný ověřený). Jazyk nabídky: Nabídka může být podána pouze v českém jazyce. Obsah nabídky: nabídková cena musí být uvedená u jednotlivých položek a to bez DPH, DPH a cena celkem včetně DPH dle členění podle přílohy návrhu smlouvy (PC HW, PC SW, notebook, SW k notebooku, tiskárny, multifunkce, scannery). nabídková cena bude stanovena uchazečem jako pevná maximální a musí obsahovat veškeré jeho náklady na splnění celé zakázky návrh kupní smlouvy dle přílohy č. 1. s vyznačením případných návrhů změn. Do vyhodnocení nabídek bude zařazena každá nabídka, která bude splňovat výše uvedené parametry zadání. Strana 3 (celkem 9)

4 Způsob hodnocení nabídek: Nabídky uchazečů budou posuzovány podle: nabídkové ceny 80% váhy délka záruky 15% váhy doba opravy 5% váhy Úplné doručené nabídky budou vyhodnoceny a na základě tohoto vyhodnocení bude vybrán dodavatel. Výběrovým kritériem budou s váhou 80% celkové pořizovací náklady, délka záruky s váhou 15% a s váhou 5% doba opravy. Bližší specifikaci výběrových kritérií obsahuje příloha č. 2. Ostatní podmínky: Dle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách 18 odst. 5 není zadavatel povinen zadávat veřejné zakázky malého rozsahu dle tohoto zákona, avšak musí dodržovat zásady uvedené v 6, tedy transparentnost, rovné zacházení a zákaz diskriminace. Zadavatel nepřipouští variantní řešení. Zadavatel si vyhrazuje právo soutěž zrušit. Podáním nabídky dodavatel bere na vědomí, že zadavatel poté, co bude uzavřena smlouva s dodavatelem, který podal nejvhodnější nabídku, (nebo poté, co bude výběrové řízení zrušeno) zveřejní na profilu zadavatele zprávu o posouzení a hodnocení nabídek, jejíž součástí budou mj. i identifikační údaje všech dodavatelů, kteří podali nabídku a informace o nabídkových cenách těchto uchazečů a vyslovuje s výše uvedeným souhlas. Smlouvu s vybraným uchazečem zveřejní zadavatel v plném rozsahu. Termín pro odevzdání nabídek: Pokud se rozhodnete reagovat kladně na naši výzvu, prosíme o doručení nabídky do do 10:00 na kontaktní adresu poštou nebo osobně do kanceláře odboru KT dv. č. B-229, 230 (park Petra Bezruče 697) či na podatelnu tamtéž. Obálku označte zřetelně nápisem Výpočetní technika 2014/06 SOUTĚŽ NEOTVÍRAT. Nabídku můžete podat též elektronicky prostřednictvím datových schránek. ID datové schránky Města Veselí nad Moravou je ismbss3. V nabídce uveďte kontaktní údaje (jméno, , telefon) na osobu, která bude mít u Vaší firmy nabídku k vyřízení. Komunikace s účastníky bude probíhat elektronicky, případně telefonicky. Seznam uchazečů a doručené nabídky budou předloženy komisi pro otevírání obálek, která posoudí jejich úplnost. Otevírání obálek se uskuteční bezprostředně po ukončení doručování nabídek, tedy od 10:00 hodin. Po posouzení úplnosti nabídek budou úplné nabídky vyhodnoceny komisí pro vyhodnocení nabídek. Na základě tohoto vyhodnocení bude vypracováno doporučení Radě města Veselí nad Moravou, která rozhodne o výběru dodavatele. Zadavatel si vyhrazuje právo na poskytnutí dodatečných informací, oznámení o výběru nejvhodnější nabídky, případného vyloučení uchazeče či zrušení veřejné zakázky uveřejněním na svém profilu zadavatele. Taková oznámení se poté považují za doručená okamžikem tohoto uveřejnění. Ing. Petr Kebrle vedoucí odboru kancelář tajemníka Strana 4 (celkem 9)

5 Příloha č. 1 návrh smlouvy na zakázku Kupní smlouva č.. Město Veselí nad Moravou se sídlem ve Veselí nad Moravou, tř. Masarykova 119, PSČ IČ DIČ CZ Bankovní spojení /0100 zastoupené Ing. Milošem Kozumplíkem - starostou jako kupující XY obec, PSČ IČ DIČ Bankovní spojení jako prodávající a uzavřeli níže uvedeného dne tuto kupní smlouvu I. Prodávající se zavazuje, že dodá kupujícímu dále uvedené zboží umožní mu k němu nabýt vlastnické právo - a kupující se zavazuje, že toto zboží převezme a zaplatí kupní cenu. Zboží množství hodnota bez DPH délka záruční doby CELKEM hodnota bez DPH II. Cena uvedená v čl. I neobsahuje DPH podle platných předpisů, DPH bude uvedena podle platných předpisů v okamžiku dodávky. Pokud se stane prodávající nespolehlivým plátcem DPH, bude kupující odvádět DPH přímo správci daně. Dodací lhůta činí 15 pracovních dnů od podpisu této smlouvy oběma stranami. III. IV. Kupující zaplatí kupní cenu na základě faktury vystavené prodávajícím splatné do 14 dnů ode dne vystavení faktury, na účet prodávajícího uvedený v záhlaví této smlouvy. V. Vlastnictví k předmětu koupě přejde na kupujícího teprve úplným zaplacením kupní ceny, přičemž nebezpečí náhodné zkázy nebo škody na předmětu koupě přechází na kupujícího okamžikem jeho převzetí od přepravce či prodávajícího. Strana 5 (celkem 9)

6 VI. Prodávající odešle zboží pro kupujícího prostřednictvím vlastní přepravy. O předání bude sepsán předávací protokol ve dvou vyhotoveních, z nichž každá ze stran obdrží jedno. Prodávající je povinen předat všechny doklady, které se ke zboží vztahují. Instalační média a certifikáty autenticity software budou jednoznačně přiřazeny konkrétnímu PC. VII. Prodávající poskytuje kupujícímu záruku na jakost zboží v trvání dle tabulky v bodu I. Záruka začíná běžet okamžikem přechodu vlastnictví na kupujícího a po tuto dobu garantuje obvyklou funkčnost zboží. Záruka se nevztahuje na mechanické opotřebení a morální životnost zboží. Prodávající garantuje, že hlučnost počítačové sestavy nepřevýší 35dB při maximálním zatížení procesoru. Dále prodávající garantuje odstranění případné závady v období záruky do xx pracovních dnů. VIII. V případě, prodlení se splněním peněžitého závazku zaplatí kupující prodávajícímu úrok z prodlení ve výši 0,1 % z dlužné částky za každý den prodlení. V případě nedodržení termínu dodání uvedeného v článku III., je kupující oprávněn požadovat snížení kupní ceny o 0,1 % za každý den prodlení. V případě nesplnění technických parametrů dodávky (hlučnost sestav) v okamžiku předání, je kupující oprávněn požadovat po prodávajícím nápravu spojenou s pozastavením lhůty splatnosti a snížením kupní ceny o 0,02 % za každý den do nápravy. V případě nedodržení termínů záruční opravy je kupující oprávněn prodávajícímu vystavit dobropis ve výši 0,05 % z pořizovací ceny konkrétního nefunkčního celku za každý pracovní den prodlení. Za samostatný celek je v případě PC považován počítač bez SW. IX. Práva a povinnosti smluvních stran výslovně v této smlouvě neupravená se řídí příslušnými ustanoveními občanského zákoníku. Tato smlouva je sepsána ve třech vyhotoveních. Jedno pro prodávajícího a dvě pro kupujícího. Platnosti a účinnosti nabývá smlouva dnem podpisu obou stran. S uzavřením této smlouvy souhlasila Rada města Veselí nad Moravou na svém xx. zasedání dne dd. mm. 20rr bod... Účastníci si smlouvu přečetli, souhlasí s celým jejím obsahem, což stvrzují svým vlastnoručním podpisem. Ve Veselí nad Moravou dne... x za prodávajícího Ing. Miloš Kozumplík starosta za kupujícího Strana 6 (celkem 9)

7 příloha smlouvy Specifikace dodávky výpočetní techniky pro Město Veselí nad Moravou Sestava PC značka - 12 ks Základní deska CPU RAM SSD DVD Zdroj Case Myš Klávesnice Windows 8.1 Professional 64bit CZ OEM (12 ks) Office Home & Business bit CZ OEM (12ks) Cena 12 ks PC Cena 12 x SW (operační systém + Office) Notebook značka - 1 ks Model Displej CPU RAM HDD DVD Windows 8.1 Professional 64bit CZ OEM Office Home & Business bit CZ OEM Cena 1 ks notebook Cena 1 x SW (operační systém + Office) Strana 7 (celkem 9)

8 tiskárna značka - 9 ks Cena 9 ks tiskáren xx xxx,- Kč bez DPH xx xxx,- Kč DPH xx xxx,- Kč s DPH multifunkce značka - 6 ks Cena 6 ks multifunkcí xx xxx,- Kč bez DPH xx xxx,- Kč DPH xx xxx,- Kč s DPH Scanner A4 stolní značka - 1 ks Cena 1 ks scanner xx xxx,- Kč bez DPH xx xxx,- Kč DPH xx xxx,- Kč s DPH Scanner A4 stolní značka - 1 ks Cena 1 ks scanner xx xxx,- Kč bez DPH xx xxx,- Kč DPH xx xxx,- Kč s DPH Cena celkem Oprava: do x pracovních dnů od nahlášení závady Strana 8 (celkem 9)

9 Příloha č. 2 Specifikace výběrových kritérií - cena 80% (100% složky získá nejnižší nabídka, 0% složky získají nabídky s cenou nejnižší nabídka * 1.5 a vyšší) - záruka 15% (100 % složky získá nabídka 3 roky a více nebo nejvyšší (pokud bude nižší než 3 roky a vyšší než 2 roky), 0% složky získá záruka 2 roky). Délka záruky se vypočítá váženým průměrem z délek záruk jednotlivých HW komponent a jejich cen - servis odstranění závady 5% (100% složky získá nabídka 1 den nebo nižší, 0% 5 dnů. Dny jsou míněny pracovní.) Průběh všech funkcí, kterými se výběrová kritéria řídí, je lomený, v rozsahu rozmezí dle popisů lineární. Strana 9 (celkem 9)

Město Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697

Město Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697 Město Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697 váš dopis zn.: ze dne: náš PID: naše č.j.: naše sp.zn.: vyřizuje: tel.: e-mail: datum: místo odeslání:

Více

Město Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697

Město Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697 Město Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697 náš PID: naše č.j.: naše sp.zn.: vyřizuje: tel.: e-mail: datum: místo odeslání: MVNMX00418WI MVNM/7121/2015

Více

Město Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697

Město Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697 Město Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697 náš PID: naše č.j.: naše sp.zn.: vyřizuje: tel.: e-mail: datum: místo odeslání: MVNMX005KTO7 MVNM/7351/2016

Více

Město Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697

Město Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697 Město Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697 váš dopis zn.: ze dne: náš PID: naše č.j.: naše sp.zn.: vyřizuje: tel.: e-mail: datum: místo odeslání:

Více

Město Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697

Město Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697 Město Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697 náš PID: naše č.j.: naše sp.zn.: vyřizuje: tel.: e-mail: datum: místo odeslání: MVNMX006V640 MVNM/7866/2017

Více

Město Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697

Město Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697 Město Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697 váš dopis zn.: ze dne: náš PID: naše č.j.: naše sp.zn.: vyřizuje: tel.: e-mail: datum: místo odeslání:

Více

Město Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697

Město Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697 Město Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697 náš PID: naše č.j.: naše sp.zn.: vyřizuje: tel.: e-mail: datum: místo odeslání: MVNMX0081KGI MVNM/5487/2018

Více

Město Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697

Město Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697 Město Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697 váš dopis zn.: ze dne: náš PID: naše č.j.: naše sp.zn.: vyřizuje: tel.: e-mail: datum: místo odeslání:

Více

Město Veselí nad Moravou Městský úřad Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka pracoviště park Petra Bezruče 697

Město Veselí nad Moravou Městský úřad Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka pracoviště park Petra Bezruče 697 Město Veselí nad Moravou Městský úřad Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka pracoviště park Petra Bezruče 697 náš PID: naše č.j.: naše sp.zn.: vyřizuje: tel.: e-mail: datum: místo odeslání: MVNMX007TWGJ

Více

Město Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697

Město Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697 odbor kancelář tajemníka Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697 náš PID: naše č.j.: naše sp.zn.: vyřizuje: tel.: e-mail: datum: místo odeslání: MVNMX003THLN MVNM/39761/2014 S-MVNM/39761/2014

Více

Město Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697

Město Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697 Město Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697 náš PID: naše č.j.: naše sp.zn.: vyřizuje: tel.: e-mail: datum: místo odeslání: MVNMX009J35D MVNM/5758/2019

Více

Město Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697

Město Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697 Město Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697 váš dopis zn.: ze dne: náš PID: naše č.j.: naše sp.zn.: vyřizuje: tel.: e-mail: datum: místo odeslání:

Více

Město Veselí nad Moravou Městský úřad Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka pracoviště park Petra Bezruče 697

Město Veselí nad Moravou Městský úřad Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka pracoviště park Petra Bezruče 697 Město Veselí nad Moravou Městský úřad Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka pracoviště park Petra Bezruče 697 náš PID: naše č.j.: naše sp.zn.: vyřizuje: tel.: e-mail: datum: místo odeslání: MVNMX006IG7C

Více

Výzva k podání nabídky. Realizace pomníku padlým rumunským vojákům

Výzva k podání nabídky. Realizace pomníku padlým rumunským vojákům Město Veselí nad Moravou starosta VESELí IP.I NAD MORAVOU náš PID: naše č.j.: naše sp.zn.: MVNMX0079COJ MVNM/19226/2017 S-MVNM/19226/2017 KS vyřizuje: tel.: e-mail: Ing. Jitka Vašicová 518670110 vasicova@veseli-nad-moravou.cz

Více

Lhůta pro podání nabídek: začíná běžet dnem následujícím po dni odeslání textu výzvy.

Lhůta pro podání nabídek: začíná běžet dnem následujícím po dni odeslání textu výzvy. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK CENTRÁLNÍ ZADAVATEL: Ministerstvo zdravotnictví České republiky Sídlem: Palackého náměstí 4, 128 01 Praha 2 IČ: 00024341 Adresa profilu zadavatele: http://www.egordion.cz/nabidkagordion/profilmz

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo zakázky: Název programu: ZŠMŠ-Sedl/042/2011 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.4 00/21.1462 Název projektu: Název zakázky:

Více

Zadávací dokumentace Příloha výzvy k podání nabídek

Zadávací dokumentace Příloha výzvy k podání nabídek Zadávací dokumentace Příloha výzvy k podání nabídek Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.5.00/34.0116 Modernizace výuky

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace K veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky, zadávané podle 6, 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů. Název veřejné zakázky:

Více

Výpočetní technika 2012

Výpočetní technika 2012 Zadavatel: Lipka školské zařízení pro environmentální vzdělávání Lipová 20, 602 00 Brno - Pisárky VÝZVA VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku malého rozsahu Výpočetní technika 2012 vyhlášenou

Více

Základní škola Strakonice, Dukelská 166

Základní škola Strakonice, Dukelská 166 Základní škola Strakonice, Dukelská 166 Výzva k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu Číslo jednací:249/2015 Vyřizuje: Gracík Datum: 3.8.2015 Základní škola Strakonice, Dukelská 166

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název zakázky Dodávka technického vybavení pro projekt Inteligentní budovy 1. Identifikační údaje zadavatele Název zadavatele České vysoké

Více

Výzva k podání nabídek a k prokázání splnění kvalifikace, Zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídek a k prokázání splnění kvalifikace, Zadávací dokumentace Výzva k podání nabídek a k prokázání splnění kvalifikace, Zadávací dokumentace Zadavatel zakázky tímto vyzývá dodavatele k podání nabídek v rámci následující veřejné zakázky malého rozsahu (III. kategorie)

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace K veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky, zadávané podle 6, 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů a podle Vnitřní směrnice

Více

Základní škola Strakonice, Dukelská 166

Základní škola Strakonice, Dukelská 166 Základní škola Strakonice, Dukelská 166 Výzva k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu Naše značka: pc1311 Vyřizuje: Gracík Datum: 22.11.2013 Základní škola Strakonice, Dukelská 166

Více

Město Broumov, Třída Masarykova 239, Broumov, IČ VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU. Název zakázky:

Město Broumov, Třída Masarykova 239, Broumov, IČ VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU. Název zakázky: Město Broumov, Třída Masarykova 239, 550 01 Broumov, IČ 00272523 VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název zakázky: Nákup 16ks počítačů - 2014 Zadávací podmínky Zadavatel tímto stanovuje podmínky průběhu a

Více

Výzva k podání cenové nabídky (zák. č. 137/2006 Sb. O veřejných zakázkách)

Výzva k podání cenové nabídky (zák. č. 137/2006 Sb. O veřejných zakázkách) Naše značka: Vyřizuje / tel: V Praze, dne: Č. j.: 904/2015 Ing. Radko Sáblík / 257 320 533 19. 6. 2015 Kontaktní osoba: Jan Černohorský / 607 121 582 Výzva k podání cenové nabídky (zák. č. 137/2006 Sb.

Více

Výzva k podání cenové nabídky (zák. č. 137/2006 Sb. O veřejných zakázkách)

Výzva k podání cenové nabídky (zák. č. 137/2006 Sb. O veřejných zakázkách) Naše značka: Vyřizuje / tel: V Praze, dne: Č. j.: 1172/2014 Ing. Radko Sáblík / 257 320 533 23. 7. 2014 Kontaktní osoba: Jan Černohorský / 607 121 582 Výzva k podání cenové nabídky (zák. č. 137/2006 Sb.

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název zakázky: Dodávka výpočetní techniky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadavatel Název: Městské centrum sociálních služeb a prevence Právní forma: Příspěvková organizace Osoba oprávněná jednat jménem zadavatele:

Více

Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu. Dodávka PC sestav (PC, monitor, software).

Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu. Dodávka PC sestav (PC, monitor, software). Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané dle 18 odst. 5 dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Název veřejné zakázky malého rozsahu: Dodávka

Více

(zák. č. 134/2016 Sb. Zákon o zadávání veřejných zakázek)

(zák. č. 134/2016 Sb. Zákon o zadávání veřejných zakázek) 16. 6. 2017 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU (zák. č. 134/2016 Sb. Zákon o zadávání veřejných zakázek) 1. Název zakázky Notebooky pro výuku TZB 2. Informace

Více

Výzva na podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva na podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO KARVINÁ Magistrát města Karviné Výzva na podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu Nákup počítačů, notebooků, monitorů a tiskáren ID zakázky: P18V00000052 Datum: 6.6.2018 Vyřizuje:

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů) Číslo zakázky: Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název zakázky: Předmět zakázky (služba/dodávka/stavební

Více

Váš dopis zn. Č.j. Vyřizuje / linka Datum SPŠP 1370/2013 Haniš/286 028 366 2. 5. 2013

Váš dopis zn. Č.j. Vyřizuje / linka Datum SPŠP 1370/2013 Haniš/286 028 366 2. 5. 2013 Střední průmyslová škola na Proseku 190 00 Praha 9, Novoborská 610/2 Váš dopis zn. Č.j. Vyřizuje / linka Datum SPŠP 1370/2013 Haniš/286 028 366 2. 5. 2013 Věc: Výzva k podání cenové nabídky na realizaci

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník I. SMLUVNÍ STRANY Kupující: Výzkumný ústav lesního hospodářství a myslivosti, v.v.i. Sídlo: Strnady 136, 252

Více

EDUCATION GALLERY. Zadávací dokumentace

EDUCATION GALLERY. Zadávací dokumentace EDUCATION GALLERY Zadávací dokumentace k výběrovému řízení podle zákona č. 40/2004 Sb. o veřejných zakázkách na dodávku zboží výpočetní techniky pro učebnu a kancelář Education Gallery,o.p.s a 12 vybraných

Více

MĚSTO FRÝDLANT NAD OSTRAVICÍ Náměstí FRÝDLANT NAD OSTRAVICÍ

MĚSTO FRÝDLANT NAD OSTRAVICÍ Náměstí FRÝDLANT NAD OSTRAVICÍ MĚSTO FRÝDLANT NAD OSTRAVICÍ Náměstí 3 739 11 FRÝDLANT NAD OSTRAVICÍ KUPNÍ SMLOUVA č. uzavřená ve smyslu ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění (dále jen občanský

Více

DODÁVKA PC TECHNIKY PRO MĚSTSKÝ ÚŘAD

DODÁVKA PC TECHNIKY PRO MĚSTSKÝ ÚŘAD č.j.: MUCT/4545/2019/KAT/VEBR/602 Zadávací podmínky pro uchazeče o veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávku název DODÁVKA PC TECHNIKY PRO MĚSTSKÝ ÚŘAD únor 2019 1. Identifikace zadavatele Zadavatel Město

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Číslo zakázky: 2011-03 Výzva k podání nabídek Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.4.00/21.3287 ZŠ Bulharská a peníze

Více

Obchodní podmínky - návrh kupní smlouvy

Obchodní podmínky - návrh kupní smlouvy Název veřejné zakázky: Bezpečnostní sondy pro páteřní síť Obchodní podmínky - návrh kupní smlouvy Preambule: Tyto obchodní podmínky jsou vypracovány formou a strukturou kupní smlouvy. Účastník ve své nabídce

Více

Město Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697

Město Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697 Město Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697 náš PID: naše č.j.: naše sp.zn.: vyřizuje: tel.: e-mail: MVNMX003OSVX MVNM/34957/2014 S-MVNM/34957/2014

Více

Výzva k podání cenové nabídky (zák. č. 137/2006 Sb. O veřejných zakázkách)

Výzva k podání cenové nabídky (zák. č. 137/2006 Sb. O veřejných zakázkách) Výzva k podání cenové nabídky (zák. č. 137/2006 Sb. O veřejných zakázkách) 1. Název Vybavení odborné učebny 106 výpočetní technikou 2. Zadavatel: SSPŠ, Preslova 25, 150 21 Praha 5, příspěvková organizace

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Prodávající: Ing. Jiří Macháček - INPRAISE sídlo/bytem Bratří Hlaviců 80, Vsetín, 755 01 IČ: 70322783 DIČ:

Více

Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 409 a násl. zák. č. 513/1991 Sb. (obchodní zákoník) v platném znění

Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 409 a násl. zák. č. 513/1991 Sb. (obchodní zákoník) v platném znění Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 409 a násl. zák. č. 513/1991 Sb. (obchodní zákoník) v platném znění Článek I. Smluvní strany 1. Prodávající: se sídlem: společnost je zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném..

Více

Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Evidenční číslo kupujícího: Evidenční číslo prodávajícího: Číslo

Více

Rekonstrukce podlahy ve sportovní hale Tovární 68, Rychnov u Jablonce n.n.

Rekonstrukce podlahy ve sportovní hale Tovární 68, Rychnov u Jablonce n.n. MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, fax: 488 880 921 Č.j.: MU/2086/2015 Datum: 13. března 2015 Vyřizuje: J. Dvořák Tel.: 488 880 930 Zadávací

Více

Výzva k podání nabídky (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů)

Výzva k podání nabídky (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů) Výzva k podání nabídky (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů) Číslo zakázky (bude doplěno 042/2011 MŠMT v případě IP, v případě GP ZS) 1 Název programu: Operační program Vzdělávání

Více

Zadávací řízení na dodávku výpočetní a audiovizuální techniky

Zadávací řízení na dodávku výpočetní a audiovizuální techniky Základní škola praktická a základní škola speciální Chodov, okres Sokolov, příspěvková organizace Zadávací řízení na dodávku výpočetní a audiovizuální techniky Projekt: Učíme se, abychom se v životě uplatnili

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Město Beroun, Husovo nám. 68, 266 43 Beroun Centrum, IČ 00233129 VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Nákup výpočetní techniky 1 Zadávací podmínky Zadavatel tímto stanovuje podmínky průběhu a vyhodnocení veřejné

Více

Zadávací dokumentace Výběrové řízení na dodávku počítačového vybavení

Zadávací dokumentace Výběrové řízení na dodávku počítačového vybavení Zadávací dokumentace Výběrové řízení na dodávku počítačového vybavení Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0578 Název projektu:

Více

Údržba veřejné zeleně v Rychnově u Jablonce n.n.

Údržba veřejné zeleně v Rychnově u Jablonce n.n. MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, fax: 488 880 921 Č.j.: MU/914/2015 Datum: 13. března 2015 Vyřizuje: J. Dvořák Tel.: 488 880 930 Zadávací

Více

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku zboží pro projekt: Uvedení absolventů na trh práce v Olomouckém kraji

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku zboží pro projekt: Uvedení absolventů na trh práce v Olomouckém kraji Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku zboží pro projekt: Uvedení absolventů na trh práce v Olomouckém kraji a) Název zakázky: Zajištění vybavení zboží pro uvedení absolventů na trh práce

Více

Smlouva o dodávce zboží hrazeného z projektu OPVK CZ 1.07/2.3.00/30.0027 Tvorba centra transgenních technologií

Smlouva o dodávce zboží hrazeného z projektu OPVK CZ 1.07/2.3.00/30.0027 Tvorba centra transgenních technologií Smlouva o dodávce zboží hrazeného z projektu OPVK CZ 1.07/2.3.00/30.0027 Tvorba centra transgenních technologií I. Smluvní strany Kupující: Ústav molekulární genetiky AV ČR, v.v.i., Praha Vídeňská 1083,

Více

Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Evidenční číslo kupujícího: Evidenční číslo prodávajícího: Číslo

Více

Kupní smlouva uzavřená podle 409 a násl. obchodního zákoníku I. Smluvní strany

Kupní smlouva uzavřená podle 409 a násl. obchodního zákoníku I. Smluvní strany číslo smlouvy kupujícího: číslo smlouvy prodávajícího: uchazeč v dále uvedené smlouvě řádně a správně doplní údaje na zeleně vyznačených místech dle své předkládané nabídky 1.1. Prodávající: Prodávající:

Více

Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E

Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E Podklad pro zpracování nabídek veřejné zakázky Dodávka ICT techniky, která se týká projektu s registračním číslem CZ.1.07/1.1.06/01.0016 a s názvem Zkvalitňování výuky

Více

MĚSTO VELKÉ MEZIŘÍČÍ ODBOR SPRÁVNÍ

MĚSTO VELKÉ MEZIŘÍČÍ ODBOR SPRÁVNÍ Výzva k podání nabídky (dle 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů, a vnitřní směrnice města Velké Meziříčí č. 6/2013, o zadávání veřejných zakázek) Vážení, zamýšlíme zadat dle

Více

příloha A obchodní podmínky

příloha A obchodní podmínky příloha A obchodní podmínky veřejná zakázka ICT a mobilní dotyková zařízení pro projekt INTERES pro ZŠ Morkovice o o o o o krycí list nabídky návrh smlouvy příloha č. 1 smlouvy technická specifikace příloha

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A ZÁKLADNÍ UMĚLECKÁ ŠKOLA KARLOVY VARY, ŠMERALOVA 336/15 příspěvková organizace. Zadávací dokumentace k zakázce malého rozsahu

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A ZÁKLADNÍ UMĚLECKÁ ŠKOLA KARLOVY VARY, ŠMERALOVA 336/15 příspěvková organizace. Zadávací dokumentace k zakázce malého rozsahu Zadávací dokumentace k zakázce malého rozsahu Název veřejné zakázky: Dodávka PC pro počítačovou učebnu a 4 notebooky (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění

Více

KUPNÍ SMLOUVA. číslo smlouvy: uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

KUPNÍ SMLOUVA. číslo smlouvy: uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Příloha č. 2 Zadávací dokumentace KUPNÍ SMLOUVA číslo smlouvy: uzavřená podle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Obchodní firma: [doplní uchazeč] se

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů 1. SMLUVNÍ STRANY

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů 1. SMLUVNÍ STRANY KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Dodávka technologie hrubotřídění pro společnost PRAGOTRADE spol. s. r. o. 1. SMLUVNÍ STRANY

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU. (zák. č. 137/2006 Sb. O veřejných zakázkách)

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU. (zák. č. 137/2006 Sb. O veřejných zakázkách) VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU (zák. č. 137/2006 Sb. O veřejných zakázkách) 20. 6. 2016 1. Název zakázky Notebooky a PC s monitory 2. Informace o zadavateli

Více

Oprava propustku v ulici Lužická, Rychnov u Jablonce nad Nisou

Oprava propustku v ulici Lužická, Rychnov u Jablonce nad Nisou MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, fax: 488 880 921 Č.j.: MU/2160/2015 Datum: 4. června 2015 Vyřizuje: J. Dvořák Tel.: 739 336 567 Zadávací

Více

Příloha č. 1 kupní smlouvy Technická dokumentace zadavatele (kupujícího)

Příloha č. 1 kupní smlouvy Technická dokumentace zadavatele (kupujícího) Příloha č. 1 kupní smlouvy (kupujícího) Upřesňující minimální HW konfigurace VZMR PC, NB a LCD V případě požadavku na výkon procesoru stanovený minimální bodovou hodnotou v benchmarku www.cpubenchmark.net

Více

Mgr. Jan Marenčík tel ,

Mgr. Jan Marenčík tel , Gymnázium, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Hodonín, příspěvková organizace Název zakázky: Dodávka technického a programového vybavení počítačové učebny Předmět zakázky

Více

Projekt OP RLZ Opatření 3.1. Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku výpočetní techniky

Projekt OP RLZ Opatření 3.1. Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku výpočetní techniky Sdružení CEPAC Morava Jeremenkova 1142/42 772 00 Olomouc tel.: +420 587 438 299 fax: +420 587 438 298 e-mail: cepac@cepac.cz VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku výpočetní

Více

Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace Číslo zakázky: Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů) Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název zakázky: Předmět

Více

Kupní smlouva dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění

Kupní smlouva dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění Prodávající: Kupní smlouva dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění Číslo: Společnost zastoupena: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: Zápis do OR: a Kupující: Společnost

Více

Příloha č. 4 ZD. příspěvková organizace. tel

Příloha č. 4 ZD. příspěvková organizace. tel Příloha č. 4 ZD OBCHODNÍ PODMÍNKY ve smyslu 44 odstavec 3 písmeno a) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách pro veřejnou zakázku na dodávky Preambule: Tyto obchodní podmínky jsou vypracovány ve

Více

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce s názvem: Nákup vícemístného osobního automobilu

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce s názvem: Nákup vícemístného osobního automobilu Zařízení pro děti-cizince, diagnostický ústav, dětský domov se školou, výchovný ústav, středisko výchovné péče, základní škola a praktická škola, Radlická 30, Praha 5 Výzva pro předložení nabídek k veřejné

Více

Upřesňující minimální HW konfigurace

Upřesňující minimální HW konfigurace Upřesňující minimální HW konfigurace Technická dokumentace V případě požadavku na výkon procesoru stanovený minimální bodovou hodnotou v benchmarku www.cpubenchmark.net zadavatel uchazečům pro lepší orientaci

Více

č. ev. ČSÚ: /2011 uzavřená podle ustanovení 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů I. Základní ustanovení

č. ev. ČSÚ: /2011 uzavřená podle ustanovení 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů I. Základní ustanovení Kupní smlouva Příloha č. 1 vzor kupní smlouvy č. ev. ČSÚ: /2011 uzavřená podle ustanovení 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů. se sídlem IČ: DIČ: Bankovní

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE 1. Název zakázky Počítačové vybavení pro projekt E-learningového studia pro bakalářské obory 1. LF UK. 2. Zadavatel 2.1 Základní údaje Název: Univerzita Karlova v Praze 1. lékařská

Více

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.3.43/01.0014 CZ.1.07/3.2.10/03.0036 Název projektu:

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.3.43/01.0014 CZ.1.07/3.2.10/03.0036 Název projektu: Výzva k podání nabídek (2) (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Střední škola průmyslová, Krnov, příspěvková organizace Soukenická 21, 79401 Krnov

Střední škola průmyslová, Krnov, příspěvková organizace Soukenická 21, 79401 Krnov Střední škola průmyslová, Krnov, příspěvková organizace Soukenická 21, 79401 Krnov IČ 008 46 279 ZADÁVACÍ PODMÍNKY ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Dodávka výpočetní techniky HW pro zlepšení výuky (OP Vzdělávání

Více

Jako zadavatel Vám tímto oznamujeme, že zahajujeme výběrové řízení v níže uvedené věci a vyzýváme Vás k podání nabídky.

Jako zadavatel Vám tímto oznamujeme, že zahajujeme výběrové řízení v níže uvedené věci a vyzýváme Vás k podání nabídky. Věc: Oznámení o zahájení výběrového řízení a výzva k podání nabídky Jako zadavatel Vám tímto oznamujeme, že zahajujeme výběrové řízení v níže uvedené věci a vyzýváme Vás k podání nabídky. 1. Zadavatel:

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle ust. 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ).

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle ust. 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ). Státní veterinární správa Slezská 100/7, Praha 2, 120 56 T: +420 227 010 111, F: +420 227 010 191 Elektronická adresa podatelny: epodatelna@svscr.cz ID datové schránky: d2vairv Č. j.: SVS/2015/098853-G

Více

Výzva k podání nabídky (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů)

Výzva k podání nabídky (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů) Výzva k podání nabídky (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů) Číslo zakázky (bude doplěno 043/2011 MŠMT v případě IP, v případě GP ZS) 1 Název programu: Operační program Vzdělávání

Více

Kupní smlouva. (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

Kupní smlouva. (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Evidenční číslo kupujícího: D10015. Evidenční číslo prodávajícího:

Více

KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy

KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy I. Smluvní strany VÍTKOVICE ARÉNA, a.s. Sídlo: Ruská 3077/135, 700 30 Ostrava - Zábřeh IČ: 25911368 DIČ: CZ25911368 Zastoupená: Mgr.

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele podle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Zadavatel: Masarykova univerzita, Žerotínovo nám. 9, 601 77 Brno, IČ: 00216224 zastoupený Ing. Martinem Veselým, kvestorem

Více

2) Specifikace zakázky Předmětem zakázky je nákup 5 ks notebooků včetně software, 15 ks PC včetně software, 5 ks kopírek

2) Specifikace zakázky Předmětem zakázky je nákup 5 ks notebooků včetně software, 15 ks PC včetně software, 5 ks kopírek Regioinfo, spol. s r.o. Jablonecká 8/31 460 01 Liberec 5 Tel. č.: 482 710 626 VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ Dodávka výpočetní techniky pro projekt Program dlouhobé péče o uchazeče o zaměstnání propojením rekvalifikace

Více

Dodávka výpočetní techniky

Dodávka výpočetní techniky Střední průmyslová škola na Proseku 190 00 Praha 9, Novoborská 610/2 Váš dopis zn. Č.j. Vyřizuje / linka Datum SPŠP 1614/2014 Haniš/286 028 366 19. 6. 2014 Výzva k podání cenové nabídky k účasti na zakázce

Více

KUPNÍ SMLOUVA. podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen zákon ) č. xxxxxxxxx. I. Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA. podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen zákon ) č. xxxxxxxxx. I. Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA Kupní smlouva č. podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen zákon ) č. xxxxxxxxx I. Smluvní strany Obec Měšice Se sídlem: Hlavní 55, 250 64 Měšice IČ: 00240451

Více

K 109-1/2012 V Ostravě dne 12.listopadu 2012. Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu

K 109-1/2012 V Ostravě dne 12.listopadu 2012. Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu K 109-1/2012 V Ostravě dne 12.listopadu 2012 Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu Zadavatel: Česká republika Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje Sídlo: Výškovická 40, 700 30

Více

Výzva k podání nabídek. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/34.0451 Název projektu:

Výzva k podání nabídek. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/34.0451 Název projektu: Výzva k podání nabídek Číslo zakázky: Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/34.0451 Název projektu: Učit moderně nás baví Název zakázky:

Více

Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace Číslo zakázky: Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů) Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název zakázky: Předmět

Více

Základní škola Jílové, okres Děčín, příspěvková

Základní škola Jílové, okres Děčín, příspěvková Veřejná zakázka malého rozsahu zadávaná v řízení mimo režim zákona č. 134/2016 Sb. (dále i zákon ), o zadávání veřejných zakázek a dále v souladu se Směrnicí č. 1/2017 města Jílové a Městského úřadu Jílové

Více

V souladu s ustanovením 6 a 18 odst. 3 zákona o veřejných zakázkách Vás tímto. v y z ý v á m

V souladu s ustanovením 6 a 18 odst. 3 zákona o veřejných zakázkách Vás tímto. v y z ý v á m Městská část Praha - Zbraslav Starostka městské části Praha - Zbraslav 156 03 Praha - Zbraslav, Zbraslavské nám. 464 tel.: 257 111 888, e-mail: hurkova@mc-zbraslav.cz VÝZVA k podání nabídky dle ustanovení

Více

Kupní smlouva uzavřená dle ust. 409 a násl. zákona Č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "obchodní zákoník")

Kupní smlouva uzavřená dle ust. 409 a násl. zákona Č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník) Kupní smlouva uzavřená dle ust. 409 a násl. zákona Č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "obchodní zákoník") Smluvní strany: Kupující Se sídlem Zastoupený IČ DIČ Bankovní

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Otevřené řízení: Nákup 1 kusu mobilní laboratoře Čl. I. Identifikace zadavatele Název zadavatele: Česká republika - Generální ředitelství cel IČO zadavatele: 71214011 DIČO zadavatele

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Číslo zakázky 1 030/2010 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.08/02.0106 Název projektu: Posílení jazykových

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Pro veřejnou zakázku malého rozsahu zadávanou v souladu s 12 a 18 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, mimo režim tohoto zákona. Název: Nákup nové výpočetní

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název zakázky: Předmět zakázky: Datum vyhlášení zakázky: Název/ obchodní firma zadavatele: Sídlo zadavatele: Operační program

Více

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku výpočetní a kancelářské techniky

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku výpočetní a kancelářské techniky Zadavatel: Gender Studies, o. p. s. Sídlem: Klimentská 17 110 00 Praha 1 Kancelář: Gorazdova 20 120 00 Praha 2 IČO: 25737058 Tel.: 224 915 666 nebo 224 913 350 Fax: 224 915 666 e-mail: gender.info@ecn.cz

Více

Výpočetní technika pro město Moravská Třebová

Výpočetní technika pro město Moravská Třebová Město Moravská Třebová nám. T. G. Masaryka 29, 571 01 Moravská Třebová vydává podle vnitřního předpisu č. 4/2011, Směrnice rady města Moravská Třebová pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu výzvu

Více

Pořízení a rozšíření informačních systémů MěÚ Horažďovice část B (dodávka 2 ks multifunkčních zařízení + PC)

Pořízení a rozšíření informačních systémů MěÚ Horažďovice část B (dodávka 2 ks multifunkčních zařízení + PC) VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Výzva k podání nabídky na dodávku a instalaci koncových zařízení projektu Pořízení a rozšíření informačních systémů MěÚ Horažďovice část B (dodávka 2 ks multifunkčních zařízení

Více

KANCELÁŘ STAROSTY A TAJEMNÍKA

KANCELÁŘ STAROSTY A TAJEMNÍKA nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 16 Lanškroun www.lanskroun.eu Vyřizuje: Celý Telefon: 465 385 277 E-mail: petr.cely@lanskroun.eu Čj.: MULA 6759/2014 Počet listů dokumentu: 3 Počet listů

Více

Oprava komunikací v Rychnově u Jablonce nad Nisou

Oprava komunikací v Rychnově u Jablonce nad Nisou MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, fax: 488 880 921 Č.j.: MU/865/2015 Datum: 10. března 2015 Vyřizuje: J. Dvořák Tel.: 739 336 567 Zadávací

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: CPV kód dle číselníku NIPEZ Číslo zakázky: Číslo jednací úkonu: Pořadové číslo úkonu: Nákup notebooku s příslušenstvím II 30213100-6

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 18/2012/1.3 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.3.06/04.0006

Více