Jsme klub amerického fotbalu Prague Black Hawks, který svým členům dává možnost naplno žít, rozvíjet si své sportovní sny, patřit do široké rodiny

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Jsme klub amerického fotbalu Prague Black Hawks, který svým členům dává možnost naplno žít, rozvíjet si své sportovní sny, patřit do široké rodiny"

Transkript

1

2

3 MY ANO! MISTŘI 2011 Jsme klub amerického fotbalu Prague Black Hawks, který svým členům dává možnost naplno žít, rozvíjet si své sportovní sny, patřit do široké rodiny hráčů a přátel tohoto krásného sportu. Realizovat se v atraktivním prostředí díky nejlepšímu kolektivnímu sportu na světě! Budujeme tým s velkými sportovními ambicemi, klademe si vysoké cíle a vytváříme motivující prostředí. Motivující prostředí je příležitost k realizaci pro mladé lidi nejen na sportovním hřišti, ale také pomáhá vytvářet sociální vazby a zkušenosti, které jsou velmi dobře uplatnitelné i v soukromém a pracovním životě. Americký fotbal vás nenaučí jenom dovednosti jak daleko hodit míč, chytit ho, nebo někoho složit na zem důležitějšími vlastnostmi, které americký fotbal rozvíjí, jsou odvaha, trpělivost a respekt, spolupráce, osobní nasazení, obětování se pro ostatní.

4

5 PRAGUE Prague Black BLACK Hawks - MISTR HAWKS LIGY MISTR LIGY 2011 NĚCO Něco o nás... O NÁS... Na úvod to nejdůležitější - v roce 2010, v první sezóně naší existence, jsme se stali vicemistrem České republiky, a v sezóně druhé jsme ve finále České ligy amerického fotbalu dosáhli až na mistrovský titul! Vznik klubu se datuje k únoru 2010, ale ani tehdy jsme nebyli žádnými nováčky. K založení Prague Black Hawks totiž došlo odtržením od jiného pražského týmu. K tomuto kroku jsme byli donuceni z důvodu nesouhlasu s dalším směrováním klubu. Z původní organizace odešli všichni zkušení trenéři a drtivá většina hráčů, kteří dnes tvoří jádro klubu Prague Black Hawks. Jsme transparentní občanské sdružení s řádně voleným předsednictvem s výkonnou pravomocí a kontrolním orgánem. Jsme řádným členem České asociace amerického fotbalu (ČAAF). Naším mottem je rozvoj amerického fotbalu v Čechách, jeho propagace mezi mladými lidmi, a vytváření dostatečně motivujícího prostředí pro jejich osobní a sportovní rozvoj. Klub Prague Black Hawks se zatím skládá ze seniorského týmu amerického fotbalu (18+ let) a intenzivně pracujeme na založení juniorského týmu. Zároveň jsme navázali spolupráci s týmem cheerleaders, která nás budou pravidelně podporovat na domácích zápasech. GO Go Black BLACK Hawks! HAWKS! Never give up! NEVER GIVE UP.

6 CÍLE Cíle Prague PRAGUE Black Hawks BLACK HAWKS Vytvářet a podporovat motivační prostředí, fair play zásady a týmového ducha Upevňovat morální hodnoty a ukazovat směr mladým hráčům Etablovat se jako jeden z nejlepších klubů v České republice Konkurovat nejlepším evropským týmům Propagovat americký fotbal mezi nejširší veřejností A jaké JAKÉ cíle máme CÍLE pro MÁME sezónu 2012? PRO SÉZÓNU 2012? Obhájit titul Mistra České republiky Dosáhnout co nejlepšího výsledku v rámci prestižní evropské ligy EFAF CUP a díky tomu reprezentovat vyspělou fotbalovou úroveň českého amerického fotbalu Opětovná akvizice výborných zahraničních hráčů na klíčové postavy, kteří nám pomáhají zlepšit naši herní úroveň do soubojů v Evropě, ale také fungují jako mentoři pro naše hráče Propagace amerického fotbalu na školách interaktivní formou, nábor nových hráčů Založení juniorského týmu Prague Black Hawks tak, aby se mohl již účastnit podzimní ligy 2012

7 CHCETE S NÁMI SDÍLET STEJNÉ HODNOTY? ŽIJETE TAKÉ NAPLNO? CHCETE S NÁMI SPOLUPRACOVAT NA REALIZACI ZMÍNĚNÝCH CÍLŮ? STAŇTE SE TAKÉ SOUČÁSTÍ MISTROVSKÉHO TÝMU BLACK HAWKS!

8

9 Prague Black Hawks Partner program GENERAL PARTNERSHIP General partnership Prague Black Hawks Partner program Unikátní možnost spojit firmu s klubem Název společnosti je možné použít v názvu klubu, avšak pouze v případě dlouhodobého závazku = více než 3 roky Hlavní prostory na dresu, nad číslem zezadu 12x25 cm, ramena 5x8 cm Hlavní banner na polovině hřiště, obě podélné strany hřiště Hlavní banner na webu (1500 jednotlivých kliků) Hlavní logo na všech týmových materiálech (letáky, reklamní a náborové vizitky) Možnost moderované soutěže s motivy hlavního partnera během domácího zápasu Pronájem hřiště na dvě sportovní akce v předem smluveném termínu (firemní sportovní den, barbecue, prezentace amerického fotbalu apod.) VIP členství pro deset osob dle volby partnera, obsahující nejlepší klubové sedačky na domácích zápasech, občerstvení zdarma, týmové tričko a čepici z aktuální kolekce pro každou VIP osobu GENERAL PARTNERSHIP General partnerem Black Hawks může být Vaše společnost na jeden rok za Kč. Všechny hlavní partnerské kategorie lze na přání partnera upravovat a operativně přizpůsobovat vzájemnému plnění.

10

11 SILVER PARTNERSHIP Silver partnership Prague Black Hawks Partner program Prague Black Hawks Partner program Reklamní prostor na dresu pod číslem zepředu 15x30 cm Hlavní bannery na třetinách hřiště, obě podélné strany hřiště Banner v hlavní liště na webu (1500 jednotlivých kliků) Logo na všech týmových materiálech (letáky, reklamní a náborové vizitky) Možnost moderované soutěže během domácího zápasu s motivy Silver Partnera Pronájem hřiště na jednu sportovní akci v předem smluveném termínu (firemní sportovní den, barbecue, prezentace amerického fotbalu apod.) VIP členství pro pět osob dle volby partnera, obsahující nejlepší klubové sedačky na domácích zápasech, občerstvení zdarma, týmové tričko a čepici z aktuální kolekce pro každou VIP osobu SILVER PARTNERSHIP Silver partnerem Black Hawks může být Vaše společnost na jeden rok za Kč. Všechny hlavní partnerské kategorie lze na přání partnera upravovat a operativně přizpůsobovat vzájemnému plnění.

12

13 BLACK PARTNERSHIP Black partnership Prague Black Black Hawks Hawks Partner program Partner program Reklamní prostor na dresu, boční rukáv 5x5 cm Hlavní bannery na třetinách hřiště Banner na webu (1500 jednotlivých kliků) Logo na všech týmových materiálech (letáky, reklamní a náborové vizitky) Možnost moderované soutěže během domácího zápasu s motivy Black Partnera VIP členství pro tři osoby dle volby partnera, obsahující nejlepší klubové sedačky na domácích zápasech, občerstvení zdarma, týmové tričko a čepici z aktuální kolekce pro každou VIP osobu BLACK PARTNERSHIP Black Hawkem může být Vaše společnost na jeden rok za Kč. Všechny hlavní partnerské kategorie lze na přání partnera upravovat a operativně přizpůsobovat vzájemnému plnění.

14

15 Prague Black Black Hawks Hawks Partner program Partner program FAMILY AND PERSONAL PARTNERSHIP Family and Personal partnership Family partnership Rodinné členství a partnerství v našem klubu Sezónní vstupenky pro všechny členy vaší rodiny na domácí zápasy Hotdog (případně klobásu, kotletu z grilu apod.) a nápoj na všech domácích zápasech Tři týmová trička zdarma, na ostatní kolekci sleva 30 % Uvedení v seznamu partnerů na webu Family partnerem Black Hawks můžete být za 5000 Kč ročně. Personal partnership Vaše osobní členství svázané s konkrétním hráčem a partnerství v našem klubu Sezónní vstupenka na domácí zápasy Hotdog (případně klobásu, kotletu z grilu apod.) a nápoj na všech domácích zápasech Týmové tričko zdarma, na ostatní kolekci sleva 30 % Uvedení v seznamu partnerů na webu Osobní aktivity hráče dle dohody Personal partnerem Black Hawks můžete být za 2000 Kč ročně. FAMILY and PERSONAL PARTNERSHIP

16 MEDIÁLNÍ PARTNERSTVÍ Mediální partnerství Reklamní prostor Nabízíme možnost stát se Black Hawkem také výměnou reklamního prostoru (barter) vysílacího času a prostoru. Jako vzájemné plnění partnerství Black Hawks můžeme využít: Reklamní plochu, kterou provozujete Reklamní prostor v tištěných médiích formou obrazu, PR článků apod. Vysílací čas v TV/radiu formou spotů, rozhovorů, reportáží Elektronická média Výměna bannerů na stránkách Prostor na zpravodajských serverech, články, rozhovory, PR Mailing listy, RSS Silná Facebook komunita Nabízíme reklamní plochy na dresech, hřišti a na webových stránkách dle smluveného vzájemného plnění. Dále uvedení na všech tiskovinách jako jsou vizitky, náborové letáky, zápasové letáky. Objemy a rozměry reklamních ploch dle dalšího jednání.

17 MEDIÁLNÍ POKRYTÍ AMERICKÉHO FOTBALU Mediální pokrytí amerického fotbalu Nebudeme zastírat, že americký fotbal je okrajový sport. Ani neslibujeme, že o nás budou psát všechny hlavní deníky a budeme každý druhý den v Brankách bodech vteřinách Přesto máme víc diváků než většina zápasů první basketbalové ligy, volejbalu, házené, a na český Superbowl si najde cestu více diváků než na některá utkání v rámci první fotbalové ligy. Průměrná návštěva na pražské zápasy je okolo 300 diváků, a číslo je ještě vyšší na atraktivní zápasy v rámci Evropské ligy. Na letošní CzechBowl v Synot Tip Aréně v Edenu přišlo řádově diváků více. Semifinálové zápasy a samotné finále natáčí ČT4 Sport, a věnuje jim vždy 30 minutový pořad s častým opakováním. Pořady jsou dostupné na webovém archivu ČT. Sezóna 2011 navíc byla speciálně zpracována v pořadu ČT4 Sport s názvem Touchdown. Dále ČAAF pravidelně posílá výsledky a zpravodajství na ČTK, samostatně o americkém fotbalu píše například sportovní pražská příloha MF Dnes a Pražský deník. Samozřejmostí jsou pro nás informační kanály se zápasovým reportem na Facebook, naše webové stránky, a pravidelný mailing list. A i s Vámi chceme pracovat na zlepšení! NAPSALI O NÁS... Napsali o nás... Americký fotbal zná nové krále - Pražský deník Nádherná sportovní bitva se svedla na České lize amerického fotbalu - Branky, body, vteřiny Nadvláda Panterů končí. Vyhráli Černí jestřábi. MF Dnes

18 HISTORIE FOTBALU V ČESKÉ REPUBLICE Historie fotbalu v České republice Vznik fotbalu u nás se datuje těsně po revoluci do roku 1990, brzy vznikly čtyři týmy, které taky stály za vznikem asociace amerického fotbalu (ČAAF) v roce V průběhu let se fotbal podařilo rozvíjet i do menších měst, než jsou tradiční fotbalové bašty, jako je Praha, Brno a Ostrava. Dnes je na území Čech a Moravy více než dvacet funkčních týmů. Organizované soutěže Česká seniorská liga amerického fotbalu (ČLAF) je rozdělena podle výkonnosti na divizi A a B. Senioři (18+) hrají svou ligu od počátku dubna a vyvrcholením je CzechBowl, finále hrané v posledních ročnících na konci června či v první polovině července na slávistickém stadionu v pražském Edenu. Rekordní diváckou návštěvu se ale podařilo trhnout v Ostravě, kde finále před lety sledovalo 6500 diváků. Dále se pod hlavičkou asociace organizuje juniorská liga (ČJLAF), která se hraje od září do října. Vítěz i vicemistr se mohou přihlásit do soutěží organizovaných EFAF, Evropskou asociací amerického fotbalu, což je orgán nadřazený české fotbalové asociaci. EFAF organizuje velmi prestižní EuroBowl, EFAF Cup a další, nižší, hlavně regionální soutěže (Atlantic cup, Adriatic cup, Eastern cup). Náš plán pro sezónu 2012 je EFAF Cup vyhrát. Národní tým Prestižní jsou pro nás samozřejmě národní týmy, které se pravidelně zúčastňují mistrovství Evropy, konaného jednou za tři roky. V roce 2010 dovezl český národní tým pod vedením trenéra z našeho klubu z rakouského ME sk. B třetí místo. Hráči Black Hawks byli druhou nejsilnější klubovou posilou, tehdy ovšem ještě v barvách původního klubu

19 BEZ PARTNERŮ BY TO NEŠLO Bez partnerů by to nešlo K mistrovskému titulu bychom stěží došli bez velké podpory našich partnerů a sponzorů. Děkujeme! AMI Centr Group EMMC exchange GHZ Tiskárna Pivovar Kocour ProInterier Radio Bonton Ultimate Sport Nutrition (USN) Velká vína

20

21 MÁTE NĚJAKÉ DOTAZY? Máte nějaké dotazy? CHCETE BÝT TAKÉ BLACK HAWKS? Chcete být také Black Hawks? Potom nás neváhejte kontaktovat: PŘIDEJTE SE K NÁM NA SOCIÁLNÍ SÍTI FACEBOOK! Pavel Poříz Tomáš Damovský Daniel Leško Prezident klubu Commercial Manager Head Coach poriz@blackhawks.cz damovsky@blackhawks.cz lesko@blackhawks.cz Pavel Teňak Kateřina Kálalová Partnership Manager PR Manager tenak@blackhawks.cz kalalova@blackhawks.cz Přidejte se k nám na sociální síti Facebook!

22

Mistrovství Evropy v softballu žen. 7. 13. července 2013 Areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika

Mistrovství Evropy v softballu žen. 7. 13. července 2013 Areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika Mistrovství Evropy v softballu žen 7. 13. července 2013 Areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika Hlavní pořadatel Pořadatelé: Nejprestižnější evropský turnaj opět v ČR Nejprestižnější

Více

Pohár vítězů poháru žen 2015

Pohár vítězů poháru žen 2015 Pohár vítězů poháru žen 2015 17. 22. srpna 2015 areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika www.softballcup.com Hlavní pořadatel Pořadatelé: Prestižní evropský turnaj Na Osmičce uvidíme špičkové

Více

Mistrovství Evropy žen do 22 let v softballu

Mistrovství Evropy žen do 22 let v softballu Mistrovství Evropy žen do 22 let v softballu 2. 7. srpna 2010 Praha 8, Svoboda park Česká republika Vrcholný turnaj evropského významu Na největší softballové akci roku na území České republiky uvidíte

Více

Partnerství Mistrovství Evropy v baseballu 2014

Partnerství Mistrovství Evropy v baseballu 2014 Partnerství Mistrovství Evropy v baseballu 2014 Proč spolupracovat s ČBA Baseball má v České republice dlouholetou tradici. Tento sport se na našem území hraje téměř 100 let. V roce 2013 slaví společně

Více

11. EDBF MISTROVSTVÍ EVROPY DRAČÍCH LODÍ 11 TH EDBF EUROPEAN DRAGON BOAT NATIONS CHAMPIONSHIPS. Praha Račice 24. 27.7.2014

11. EDBF MISTROVSTVÍ EVROPY DRAČÍCH LODÍ 11 TH EDBF EUROPEAN DRAGON BOAT NATIONS CHAMPIONSHIPS. Praha Račice 24. 27.7.2014 11. EDBF MISTROVSTVÍ EVROPY DRAČÍCH LODÍ 11 TH EDBF EUROPEAN DRAGON BOAT NATIONS CHAMPIONSHIPS Praha Račice 24. 27.7.2014 ÚVOD Vážené dámy, vážení pánové! Po úspěšném evropském šampionátu dračích lodí

Více

SK Joudrs Praha synonymum úspěchu a evropská špička

SK Joudrs Praha synonymum úspěchu a evropská špička Věděli jste, že je Česko softballovou velmocí? Softball, pálkovací hra podobná baseballu, není pro Čechy jiţ jen exotickým sportem známým z amerických filmů. Naopak, v posledních letech sklízí na evropské

Více

FILOSOFIE KLUBU VÁŽENÍ SPORTOVNÍ PŘÁTELÉ,

FILOSOFIE KLUBU  VÁŽENÍ SPORTOVNÍ PŘÁTELÉ, REKLAMNÍ NABÍDKA 2017/2018 VÁŽENÍ SPORTOVNÍ PŘÁTELÉ, RÁDI BYCHOM VÁM NABÍDLI MOŽNOST STÁT SE PARTNEREM JEDNOHO Z NEJÚSPĚŠNĚJŠÍCH FOTBALOVÝCH CELKŮ V HISTORII ČESKOSLOVENSKA. FK DUKLA PRAHA STÁLE PATŘÍ

Více

FILOSOFIE KLUBU VÁŽENÍ SPORTOVNÍ PŘÁTELÉ,

FILOSOFIE KLUBU   VÁŽENÍ SPORTOVNÍ PŘÁTELÉ, REKLAMNÍ NABÍDKA 2018/2019 VÁŽENÍ SPORTOVNÍ PŘÁTELÉ, RÁDI BYCHOM VÁM NABÍDLI MOŽNOST STÁT SE PARTNEREM JEDNOHO Z NEJÚSPĚŠNĚJŠÍCH FOTBALOVÝCH CELKŮ V HISTORII ČESKOSLOVENSKA. FK DUKLA PRAHA STÁLE PATŘÍ

Více

SK JOUDRS PRAHA NABÍDKA PARTNERSTVÍ / 2009

SK JOUDRS PRAHA NABÍDKA PARTNERSTVÍ / 2009 SK JOUDRS PRAHA NABÍDKA PARTNERSTVÍ / 2009 KDO JSOU JOUDRS 02 představení SK Joudrs Praha je softballový klub, který patří mezi špičku nejen v České republice, ale i v Evropě. V současné době hledá partnera

Více

Informační brožura 09/2013. MVIL Ostrava, o.s. Florbalový oddíl

Informační brožura 09/2013. MVIL Ostrava, o.s. Florbalový oddíl Informační brožura 09/2013 MVIL Ostrava, o.s. Florbalový oddíl Úvodní slovo Vážení sportovní přátelé, do rukou se Vám dostává informační brožura florbalového klubu s názvem 1. MVIL Ostrava. Na následujících

Více

SK Joudrs Praha synonymum úspěchu a evropská špička

SK Joudrs Praha synonymum úspěchu a evropská špička Věděli jste, že je Česko softballovou velmocí? Softball, pálkovací hra podobná baseballu, není pro Čechy již jen exotickým sportem známým z amerických filmů. Naopak, v posledních letech sklízí na evropské

Více

HÁZENÁ NABÍDKA PARTNERSKÉ SPOLUPRÁCE 1. HC PARDUBICE

HÁZENÁ NABÍDKA PARTNERSKÉ SPOLUPRÁCE 1. HC PARDUBICE HÁZENÁ NABÍDKA PARTNERSKÉ SPOLUPRÁCE 1. HC PARDUBICE Účastník 2. ligy mužů Vážení sportovní přátelé, tato nabídka je určena Vám všem, kteří se zajímáte o případnou spolupráci s házenkářským klubem SK HC

Více

BRNĚĚNSKÝ SVAZ MALÉ KOPANÉ (BSMK) NABÍDKA SPOLUPRÁCE

BRNĚĚNSKÝ SVAZ MALÉ KOPANÉ (BSMK) NABÍDKA SPOLUPRÁCE BRNĚĚNSKÝ SVAZ MALÉ KOPANÉ (BSMK) NABÍDKA SPOLUPRÁCE Základní informace o soutěžích Brněnského svazu malé kopané Co jsou soutěže Brněnského svazu malé kopané? amatérské soutěže malé kopané hrané na celém

Více

TJ Pátek. Marketingová prezentace co získáte spoluprací s naším klubem

TJ Pátek. Marketingová prezentace co získáte spoluprací s naším klubem TJ Pátek Marketingová prezentace co získáte spoluprací s naším klubem O fotbalovém oddílu TJ Pátek TJ Pátek byl založen v roce 1934. V dnešní podobě tělovýchovná jednota podporuje a na spravovaných prostorech

Více

Akce navazuje na Mistrovství Evropy 2010 a Mistrovství světa 2011 ve Fotbal Freestylu obě pořádané v Praze.

Akce navazuje na Mistrovství Evropy 2010 a Mistrovství světa 2011 ve Fotbal Freestylu obě pořádané v Praze. SUPER BALL 2012 SUPER BALL 2012: Prague Football Freestyle Contest celosvětový turnaj ve Fotbal Freestylu je vyvrcholením celé sezóny, na které se soustředí maximální pozornost všech hráčů a příznivců

Více

Projekt Volejbal partner Břeclav

Projekt Volejbal partner Břeclav Vážené dámy a pánové, rádi bychom Vám nabídli partnerství na následujícím projektu: Projekt Volejbal partner Břeclav Zaměření projektu: Podpora ženského volejbalu ve městě Břeclavi a okolí Cíl projektu:

Více

Když vysvitne slunce, všude letí Beach

Když vysvitne slunce, všude letí Beach Když vysvitne slunce, všude letí Beach ...proč Plážový volejbal? beach je atraktivní freestylový sport, který se dynamicky šíří po celém světě beach vzbuzuje zájem sportovních kanálů televizních stanic

Více

HC RT TORAX Poruba 2011

HC RT TORAX Poruba 2011 HC RT TORAX Poruba 2011 Reklamní nabídka kdo jsme HC RT TORAX Poruba 2011 ovládl v ligovém ročníku 2017/2018 druholigová kolbiště a stal se jejím celkovým vítězem, když v celostátní baráži uspěl nad mistry

Více

NABÍDKA REKLAMNÍ SPOLUPRÁCE

NABÍDKA REKLAMNÍ SPOLUPRÁCE NABÍDKA REKLAMNÍ SPOLUPRÁCE Česká pojišťovna Play off 2009 Představení HC Energie Karlovy Vary s.r.o. HC Energie Karlovy Vary se postupnými kroky zařadila mezi elitu extraligových klubů v českém hokeji.

Více

Reklamní nabídka pro partnery SEZÓNA 2013/2014

Reklamní nabídka pro partnery SEZÓNA 2013/2014 Reklamní nabídka pro partnery SEZÓNA 2013/2014 PROČ HOKEJ, PROČ PSG ZLÍN SPOJTE SE S DALŠÍMI VÝZNAMNÝMI PARTNERY KLUBU A STAŇTE SE SOUČÁSTÍ TÝMU PSG ZLÍN, VICEMISTRŮ EXTRALIGY A VÍTĚZE PREZIDENSTKÉHO POHÁRU

Více

Mistrovství světa v boxlakrosu FIL května 2011 Zimní stadion Eden Praha, Česká republika

Mistrovství světa v boxlakrosu FIL května 2011 Zimní stadion Eden Praha, Česká republika Mistrovství světa v boxlakrosu FIL 21. 28. května 2011 Zimní stadion Eden Praha, Česká republika www.wilcprague2011.com Základní informace Mistrovství světa v boxlakrosu je vrcholná lakrosová akce, která

Více

REKLAMNÍ NABÍDKA PRO PARTNERY SEZÓNA 2015/2016

REKLAMNÍ NABÍDKA PRO PARTNERY SEZÓNA 2015/2016 REKLAMNÍ NABÍDKA PRO PARTNERY SEZÓNA 2015/2016 PROČ HOKEJ, PROČ PSG ZLÍN SPOJTE SE S DALŠÍMI VÝZNAMNÝMI PARTNERY KLUBU A STAŇTE SE SOUČÁSTÍ TÝMU PSG ZLÍN. NAŠÍM CÍLEM JE NAVÁZAT MARKETINGOVOU SPOLUPRÁCI

Více

Hejnické slavnosti 2019

Hejnické slavnosti 2019 Hejnické slavnosti 2019 6. 7. července 2019 Žádost o podporu a nabídka Sponzorského programu www.mestohejnice.cz Vážení, s dovolením se na Vás obracíme ve věci podpory Hejnických slavností a nabídky sponzorského

Více

+ PŘEDSTAVENÍ. Michal Dovrtěl. Ředitel, Fit Monster 2015

+ PŘEDSTAVENÍ. Michal Dovrtěl. Ředitel, Fit Monster 2015 + PŘEDSTAVENÍ Fit Monster 2015 je v pořadí již druhý ročník těchto závodů. V dubnu roku 2014 jsme spustili naši první registraci do závodů a přihlásilo se na 100 závodníků během několika týdnů. Závod byl

Více

Nabídka pro partnery. Olympijská kvalifikace v curlingu. Plzeň, prosince 2017

Nabídka pro partnery. Olympijská kvalifikace v curlingu. Plzeň, prosince 2017 Nabídka pro partnery Olympijská kvalifikace v curlingu Plzeň, 5. - 10. prosince 2017 O akci Kdy 5. 10. prosince 2017 Kde Kdo Ženy: Muži: Košutka Aréna, Plzeň osm mužských a osm ženských týmů, které se

Více

KVALIFIKACE REGIONU EVROPA - AFRIKA července 2016 areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika

KVALIFIKACE REGIONU EVROPA - AFRIKA července 2016 areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika KVALIFIKACE REGIONU EVROPA - AFRIKA 5. 8. července 2016 areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika www.joudrs.cz Hlavní pořadatel Pořadatelé: Prestižní turnaj Little League poprvé v ČR Little

Více

Hejnické slavnosti 2014

Hejnické slavnosti 2014 Hejnické slavnosti 2014 5. 6. července 2014 Žádost o podporu a nabídka Sponzorského programu www.mestohejnice.cz Vážení, s dovolením se na vás obracíme ve věci podpory Hejnických slavností a nabídky sponzorského

Více

PŘEDSTAVENÍ KLUBU HC MOUNTFIELD

PŘEDSTAVENÍ KLUBU HC MOUNTFIELD PŘEDSTAVENÍ KLUBU HC MOUNTFIELD České Budějovice je hokejový klub, který byl a je pravidelným účastníkem nejvyšší hokejové soutěže (nyní Extraliga ledního hokeje) v České Republice. Datum založení 10.

Více

PROČ PRÁVĚ MY? Ústí nad Labem. Most Letohrad. Praha Karviná. Jihlava. Hradec Králové. Pardubice

PROČ PRÁVĚ MY? Ústí nad Labem. Most Letohrad. Praha Karviná. Jihlava. Hradec Králové. Pardubice PROČ PRÁVĚ MY? Největší klub ve východních Čechách Perspektivita dlouhodobého vývoje Obsazeny všechny nejvyšší soutěže Výchova mladých hráčů reprezentující klub i Českou republiku na Mistrovství světa

Více

ČESKÁ REPUBLIKA RUGBY

ČESKÁ REPUBLIKA RUGBY ČESKÁ REPUBLIKA RUGBY EM NEW ZEALAND AMBASSADOR S XV DISCIPLÍNA ČESTNOST RESPEKT V.I.P. ZÓNA OCENĚNÍ AKCE ČESKÁ REPUBLIKA NEW ZEALAND AMBASSADOR S XV Vážení přátelé, dovolte mi, abych Vás pozval na mezinárodní

Více

Plážový volejbal Plážový fotbal Stolní tenis Petanque Šachy

Plážový volejbal Plážový fotbal Stolní tenis Petanque Šachy ICANDO CUP 07.07.2012 6. Mezinárodní Den Aktivace Lidských Schopností Turnaje o ceny v hodnotě 200.000 Kč Plážový volejbal Plážový fotbal Stolní tenis Petanque Šachy Žluté lázně start od 10 hod. www.icando-cup.cz

Více

AZ RESIDOMO HAVÍŘOV REKLAMNÍ NABÍDKA

AZ RESIDOMO HAVÍŘOV REKLAMNÍ NABÍDKA AZ RESIDOMO HAVÍŘOV REKLAMNÍ NABÍDKA SPOJTE SE S DALŠÍMI VÝZNAMNÝMI PARTNERY KLUBU A STAŇTE SE SOUČÁSTÍ NAŠÍ RODINY... AZ RESIDOMO HAVÍŘOV Vážení obchodní a sportovní přátelé, dovolujeme si předložit nabídku

Více

SKC Zruč nad Sázavou. Oddíl stolního tenisu

SKC Zruč nad Sázavou. Oddíl stolního tenisu SKC Zruč nad Sázavou Oddíl stolního tenisu Stolní tenis ve Zruči n. S. dlouholetá tradice stolního tenisu v současné době nejúspěšnější oddíl v regionu 2008 vznik SKC Zruč n. S., 2009 spojení s tradičním

Více

az havířov REKLAMNÍ NABÍDKA 2014/2015 1. LIGA LEDNÍHO HOKEJE

az havířov REKLAMNÍ NABÍDKA 2014/2015 1. LIGA LEDNÍHO HOKEJE az havířov REKLAMNÍ NABÍDKA 2014/2015 1. LIGA LEDNÍHO HOKEJE Spojte se s dalšími významnými partnery klubu a staňte se součástí naší rodiny... az havířov Návštěvnost v sezóně 2010-2011: 37.319 fanoušků

Více

NABÍDKA PRO PARTNERY

NABÍDKA PRO PARTNERY NABÍDKA PRO PARTNERY HODNOTY KLUBU Rokytnický fotbal má za sebou více než šedesátiletou historii. Pro řadu lidí se za tu dobu stal neoddělitelnou součástí života ve městě. Všichni členové pracují pro klub

Více

NABÍDKA SPOLUPRÁCE NABÍDKA SPOLUPRÁCE. spolupráce s námi je trefa do branky strana 1. Spartak Pelhřimov

NABÍDKA SPOLUPRÁCE NABÍDKA SPOLUPRÁCE. spolupráce s námi je trefa do branky strana 1. Spartak Pelhřimov s. r. o. NABÍDKA SPOLUPRÁCE NABÍDKA SPOLUPRÁCE spolupráce s námi je trefa do branky strana 1 s. r. o. Vážení obchodní přátelé, s blížící se novou sezónou Vám nabízíme možnost využití reklamních ploch pro

Více

CSR program. Společenská odpovědnost firem je dnes nedílnou součástí jejich prezentace ve společnosti.

CSR program. Společenská odpovědnost firem je dnes nedílnou součástí jejich prezentace ve společnosti. CSR společenská odpovědnost Společenská odpovědnost firem je dnes nedílnou součástí jejich prezentace ve společnosti. LFA si uvědomuje významnou roli, kterou ve společnosti hraje profesionální fotbal,

Více

Nabídka pro partnery

Nabídka pro partnery Nabídka pro partnery V ý r o č n í c e n a BEST BOARD Nejlepší správní orgán & BEST BOARDMEMBER Nejlepší člen správního orgánu Czech Institute of Directors květen 2013 1. Úvod Institut členů správních

Více

vize terrible monkeys

vize terrible monkeys vize terrible monkeys Terrible Monkeys patří mezi nejúspěšnější týmy v České republice ve hře Ultimate Frisbee. Od svého založení se tým snažil o rozvoj tohoto sportu a jeho představení širší sportovní

Více

NABÍDKA REKLAMNÍCH PLOCH HCM WARRIOR BRNO

NABÍDKA REKLAMNÍCH PLOCH HCM WARRIOR BRNO NABÍDKA REKLAMNÍCH PLOCH HCM WARRIOR BRNO INFORMACE HCM Warrior Brno, sportovní projekt občanského sdružení HC Kometa Úvoz Nástupce tradice výchovy hokejové mládeže na Úvoze vznik registrací stanov OS

Více

NEW ZEALAND AMBASSADOR S XV STAŇTE SE PARTNEREM!

NEW ZEALAND AMBASSADOR S XV STAŇTE SE PARTNEREM! NEW ZEALAND AMBASSADOR S XV STAŇTE SE EM! 13. - 18. června 2017 ČESKÁ REPUBLIKA NEW ZEALAND AMBASSADOR S XV Vážení přátelé, dovolte mi, abych Vás pozval na mezinárodní přátelské utkání v ragby, které se

Více

MISS ACADEMIA ČR 2008. Vážení přátelé,

MISS ACADEMIA ČR 2008. Vážení přátelé, MISS ACADEMIA ČR 2008 Vážení přátelé, studenti Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně pořádají další ročník soutěže MISS ACADEMIA ČR, ve kterém bude zvolena v pořadí už dvanáctá

Více

O AKCI SPORTOVNÍ ČÁST DOPROVODNÝ PROGRAM

O AKCI SPORTOVNÍ ČÁST DOPROVODNÝ PROGRAM Brněnské výstaviště 7. 8. listopadu 2015 O AKCI Sport Life Run je kulturně sportovní akce, která je určená pro celé rodiny. Tato dvoudenní událost se uskuteční 7. 8. listopadu 2015 a její centrum bude

Více

AZ HAVÍŘOV REKLAMNÍ NABÍDKA 1. LIGA LEDNÍHO HOKEJE

AZ HAVÍŘOV REKLAMNÍ NABÍDKA 1. LIGA LEDNÍHO HOKEJE AZ HAVÍŘOV REKLAMNÍ NABÍDKA 1. LIGA LEDNÍHO HOKEJE SPOJTE SE S DALŠÍMI VÝZNAMNÝMI PARTNERY KLUBU A STAŇTE SE SOUČÁSTÍ NAŠÍ RODINY... AZ HAVÍŘOV Návštěvnost v sezóně 2010-2011: 37.319 fanoušků průměr na

Více

PREZENTACE PRO PARTNERY

PREZENTACE PRO PARTNERY PREZENTACE PRO PARTNERY ÚVODNÍ SLOVO Česká republika je stále více vyhledávaným cílem zahraničních turistů. Ročně jich přijíždí obdivovat krásy naší země přes 27 miliónů. A není divu. Jen málo zemí na

Více

Technicko-soutěžní ustanovení

Technicko-soutěžní ustanovení HERNÍ FORMÁT I. LIGY OD SEZÓNY 2018/19 Technicko-soutěžní ustanovení 1. Účastníci soutěže Soutěže se účastní 16 družstev 2. Formát soutěže A. I. liga se hraje systémem každý s každým dvoukolově (základní

Více

Hejnické slavnosti 2012

Hejnické slavnosti 2012 Hejnické slavnosti 2012 30. června - 1. července 2012 Žádost o podporu a nabídka Sponzorského programu www.mestohejnice.cz V Hejnicích 16. 1. 2012 Vážení, Hejnické slavnosti (dříve Hejnická pouť) se v

Více

BK ARMEX Děčín MEDAILOVÉ ÚSPĚCHY. Český pohár (ČP)

BK ARMEX Děčín MEDAILOVÉ ÚSPĚCHY. Český pohár (ČP) NABÍDKA REKLAMY BK ARMEX Děčín Profesionální basketbalový klub založen 1945, účastnící se nejvyšší basketbalové soutěže v ČR - Kooperativa NBL.» v NBL nepřetržitě od roku 1993 MEDAILOVÉ ÚSPĚCHY Národní

Více

MISTROVSTVÍ EVROPY ŽEN DO 17ti LET V ČESKÉ REPUBLICE

MISTROVSTVÍ EVROPY ŽEN DO 17ti LET V ČESKÉ REPUBLICE MISTROVSTVÍ EVROPY ŽEN DO 17ti LET V ČESKÉ REPUBLICE CÍLE ZÁKLADNÍ CÍLE V RÁMCI ME WU17 2017 Promo ženského a dívčího fotbalu v ČR Zvýšení počtu dětí (především dívek) hrajících fotbal v ČR Nalezení nových

Více

S MIKROFONEM ZA FOTBALEM PODZIMNÍ ČÁST SEZÓNY 2019/20

S MIKROFONEM ZA FOTBALEM PODZIMNÍ ČÁST SEZÓNY 2019/20 S MIKROFONEM ZA FOTBALEM PODZIMNÍ ČÁST SEZÓNY 2019/20 ZÁKLADNÍ INFORMACE Radiožurnál jediné rádio, které hraje fotbal O co jde: Radiožurnál má reportéry na všech zápasech nejvyšší domácí fotbalové soutěže.

Více

Výroční zpráva Výroční zpráva Náš turnaj z. s. Tel: Voroněžská 28

Výroční zpráva Výroční zpráva Náš turnaj z. s. Tel: Voroněžská 28 Výroční zpráva 2016 Úvodní slovo Milí přátelé, rok 2016 je v našich očích považován rokem úspěšným především díky usilovné činnosti všech členů spolku. Tento rok se nám opět podařilo úspěšně navýšit počet

Více

TJ SOKOL STODŮLKY HISTORIE

TJ SOKOL STODŮLKY HISTORIE T J S O K O L S T O D Ů L K Y w w w. s o k o l s t o d u l k y. c z Stojíci: Černý, Vojta, Vydra st., Ferenc Futurista, Burian, Hašler, Vrbský, Dostál, Vydra ml. Sedící: Štěpánek, Veverka, Vošahlík a Kovařík

Více

Výroční zpráva Výroční zpráva Náš turnaj z. s. Tel: Voroněžská 28

Výroční zpráva Výroční zpráva Náš turnaj z. s. Tel: Voroněžská 28 Výroční zpráva 2015 Úvodní slovo Milí přátelé, rok 2015 je v našich očích považován rokem úspěšným především díky usilovné činnosti všech členů spolku. Tento rok se nám opět podařilo úspěšně navýšit počet

Více

nabídka PRO PARTNERY TAXIS SNOW POLO BŘEZEN 2019 / DOSTIHOVÉ ZÁVODIŠTĚ PARDUBICE / TaxisPolo

nabídka PRO PARTNERY TAXIS SNOW POLO BŘEZEN 2019 / DOSTIHOVÉ ZÁVODIŠTĚ PARDUBICE / TaxisPolo TAXIS SNOW POLO 1.-3. BŘEZEN 2019 / DOSTIHOVÉ ZÁVODIŠTĚ PARDUBICE nabídka PRO PARTNERY Golf, jachting, pilotování letadel nebo kiting jsou jistě atraktivními sporty, kde se potkávají i zajímaví lidé, ale

Více

REGION FANDÍ AKADEMII SLOVANU! AKADEMIE SLOVANU FANDÍ REGIONU!

REGION FANDÍ AKADEMII SLOVANU! AKADEMIE SLOVANU FANDÍ REGIONU! REGION FANDÍ AKADEMII SLOVANU! AKADEMIE SLOVANU FANDÍ REGIONU! LIBEREC Petr Silovský, Martin Hejno, Jiří Zachariáš, Petr Koudelka VE SPOLUPRÁCI S OFS 2018 TŘI PILÍŘE KLUBY, ŠKOLKY, FIRMY Celosvětová myšlenka

Více

Měsícnáborů2015. FAČR: Podpora fotbalových náborů květen, září 2015. mujprvnigol.cz

Měsícnáborů2015. FAČR: Podpora fotbalových náborů květen, září 2015. mujprvnigol.cz Měsícnáborů2015 FAČR: Podpora fotbalových náborů květen, září 2015 mujprvnigol.cz 2014 Měsícnáborů Příběhy fotbalových osobností Fotbalový balíček leden únor březen duben květen červen červenec srpen září

Více

Vážení sportovní přátelé hokejového klubu University Shields Olomouc,

Vážení sportovní přátelé hokejového klubu University Shields Olomouc, Partnerská nabídka Vážení sportovní přátelé hokejového klubu University Shields Olomouc, jsme hokejový klub Univerzity Palackého v Olomouci a působíme v Evropské univerzitní hokejové lize (EUHL). Sezona

Více

NABÍDKA REKLAMNÍ SPOLUPRÁCE

NABÍDKA REKLAMNÍ SPOLUPRÁCE NABÍDKA REKLAMNÍ SPOLUPRÁCE OBSAH 1/ BPA A SPORTOVEC ROKU 2/ HLAVNÍ ATRIBUTY PREZENTACE PARTNERA 3/ FORMY PREZENTACE PARTNERA 4/ PREZENTACE A PR AKTIVITY PROJEKTU 5/ CENA REKLAMNÍHO PLNĚNÍ 6/ KONTAKT Petra

Více

p.e.m.a. S.K. P.E.M.A. Opava OPAVA Sportovní klub skpema@atlas.cz +420 724 474 818

p.e.m.a. S.K. P.E.M.A. Opava OPAVA Sportovní klub skpema@atlas.cz +420 724 474 818 S.K. P.E.M.A. Opava Vše co potřebujete o našem klubu vědět, co vám spolupráce s námi může přinést Sportovní klub p.e.m.a. OPAVA Úvod: Vážení sportovní přátelé, do rukou se Vám dostává informační brožura

Více

Měsícnáborů2015. FAČR: Podpora fotbalových náborů květen, září 2015. mujprvnigol.cz

Měsícnáborů2015. FAČR: Podpora fotbalových náborů květen, září 2015. mujprvnigol.cz Měsícnáborů2015 FAČR: Podpora fotbalových náborů květen, září 2015 mujprvnigol.cz 2014 Měsícnáborů Příběhy fotbalových osobností Fotbalový balíček srpen září říjen listopad prosinec leden 2014 Měsíc náborů

Více

PROPOZICE eské Amatérské bowlingové ligy ABL 15. ro ník podzim 2014

PROPOZICE eské Amatérské bowlingové ligy ABL 15. ro ník podzim 2014 PROPOZICE České Amatérské bowlingové ligy ABL 15. ročník podzim 2014 1. Pořadatel soutěže SILVER LANE PRODUCTION s.r.o. Cukrovarnická 30, 162 00 Praha 6 Ořechovka Tel.: +420 608 862 698, e-mail: info@bowlingweb.cz

Více

Obsah: edstavení produktu ník Transport magazín www.prodopravce.cz portál Service Clubu publikace vydávané Sdružením akce po ádané Sdružením

Obsah: edstavení produktu ník Transport magazín www.prodopravce.cz portál Service Clubu publikace vydávané Sdružením akce po ádané Sdružením Obsah: představení produktu měsíčník Transport magazín www.prodopravce.cz portál Service Clubu publikace vydávané Sdružením akce pořádané Sdružením další možnosti plnění Partnerství v Service Clubu Vám

Více

Vážení sešívaní přátelé,

Vážení sešívaní přátelé, Výroční zpráva Fanklubu HC Slavia Praha, o. s. za sezónu 2007 / 2008 Vážení sešívaní přátelé, máme za sebou sezónu, která nám všem udělala velkou radost. Lepší scénář než sedmé finále s vítěznou tečkou

Více

BADMINTON Club Kladno

BADMINTON Club Kladno BADMINTON Club Kladno Badminton Club Kladno byl založen v roce 1969. Z jeho řad vyšli hráči a hráčky, kteří v průběhu jeho osmatřicetiletého působení získali řadu domácích i zahraničních mistrovských titulů.

Více

BY HCORE PRODUCTION S.R.O.

BY HCORE PRODUCTION S.R.O. BY S.R.O. PRAGUE DOWNTOWN co, kdy, kde? Prague Downtown je ojedinělá sportovní a kulturní akce na území historického centra Prahy. Je to přenesení sportu běžně provozovaného ve volné přírodě, či na speciálně

Více

2010 Vicemistr ČR v kategorii dospělých Česká korfbalová extraliga

2010 Vicemistr ČR v kategorii dospělých Česká korfbalová extraliga Vážená paní, vážený pane, dovolujeme si Vás oslovit jménem korfbalového týmu KORFBAL KLUB BRNO, který patří mezi nejstarší, největší a nejúspěšnější korfbalové oddíly v České republice. Rádi bychom Vám

Více

BK Děčín s.r.o. NABÍDKA PARTNERŮM

BK Děčín s.r.o. NABÍDKA PARTNERŮM BK Děčín s.r.o. NABÍDKA PARTNERŮM Basketbalový Klub Děčín: profesionální klub, který se účastní nejvyšší basketbalové soutěže v ČR Mattoni NBL (působí v ní nepřetržitě od roku 1993) založen v roce 1945

Více

GOLF MASTERS Vážení golfisté,

GOLF MASTERS Vážení golfisté, GOLF MASTERS 2017 Vážení golfisté, Po úspěšné golfové sezóně 2016 Vám představujeme golfovou tour pro rok 2017 Golf Masters 2017. V nabídce opět najdete desítku turnajů na nejlepších hřištích v ČR. Finále

Více

PROPOZICE. České Amatérské Bowlingové Ligy ABL

PROPOZICE. České Amatérské Bowlingové Ligy ABL PROPOZICE České Amatérské Bowlingové Ligy ABL 10.ročník jaro 2009 1. Pořadatel soutěže SILVER LANE PRODUCTION s.r.o. Cukrovarnická 30, 162 00 Praha 6 Ořechovka Tel : 608-862698, E-mail : info@bowlingweb.cz

Více

Nabídka reklamních služeb

Nabídka reklamních služeb Fotbalový klub FC Písek Nabídka reklamních služeb Nabídka reklamních služeb FC Písek nabízí svým partnerům zajištění propagace, reklamy a prezentace formou umístění reklam log bannerů v areálu fotbalových

Více

Výroční zpráva Brněnského svazu malé kopané, z. s. za rok 2016

Výroční zpráva Brněnského svazu malé kopané, z. s. za rok 2016 Brněnského svazu malé kopané, z. s. Výroční zpráva je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2016 a končící dnem 31. prosince 2016 na základě vyhodnocení činnosti Brněnského svazu malé kopané a

Více

VÝSLEDKY SPORTOVNÍ ČINNOSTI TÝMU PALMIMOTORSPORT

VÝSLEDKY SPORTOVNÍ ČINNOSTI TÝMU PALMIMOTORSPORT VÝSLEDKY SPORTOVNÍ ČINNOSTI TÝMU PALMIMOTORSPORT 2009 Vážení partneři automobilového týmu Palmimotorsport, Dovolte, abychom Vás seznámil s výsledky jezdců týmu PALMIMOTORSPORT v jeho automobilové a sportovní

Více

Příloha I. - Seznam tabulek

Příloha I. - Seznam tabulek Příloha I. - Seznam tabulek Tabulka 1 Činnost manažera ve sportu Tabulka 2 Stav členské základny k roku 2012 Tabulka 3 Nástroje vlastní propagace v SK PRAGA Vysočany Tabulka 4 Přehled protislužeb nabízených

Více

Měsícnáborů. FAČR: Podpora fotbalových náborů

Měsícnáborů. FAČR: Podpora fotbalových náborů & Měsícnáborů FAČR: Podpora fotbalových náborů Pilíře je celoroční informační kampaň zaměřená na kontinuální podporu náborů fotbalových klubů na území České republiky. Měsícnáborů představuje koncept série

Více

Ví tkovice Golden Tour Ostrava 2014

Ví tkovice Golden Tour Ostrava 2014 Ví tkovice Golden Tour Ostrava 2014 spojte příjemné s užitečným udělejte něco pro své zaměstnance zviditelněte svou společnost dejte vzniknout novým obchodním kontaktům zapojte se do nejvýznamnějšího projektu

Více

JEDEN DRUHY SPORTŮ! UNIVERZÁLNÍ VÝSLEDKOVÉ TABULE SCOREBOARD PRO VŠECHNY. od 39000 Kč

JEDEN DRUHY SPORTŮ! UNIVERZÁLNÍ VÝSLEDKOVÉ TABULE SCOREBOARD PRO VŠECHNY. od 39000 Kč UNIVERZÁLNÍ VÝSLEDKOVÉ TABULE JEDEN SCOREBOARD PRO VŠECHNY DRUHY SPORTŮ! od 39000 Kč - výhradní distributor MNOHO MOŽNOSTÍ KRASOBRUSENÍ RAGBY TANCE HOKEJ NOHEJBAL FOTBAL FLORBAL FUTSAL BASKETBAL TENIS

Více

PŘEDSTAVENÍ KLUBU HISTORIE KLUBU NABÍDKA SPOLUPRÁCE

PŘEDSTAVENÍ KLUBU HISTORIE KLUBU NABÍDKA SPOLUPRÁCE NABÍDKA SPOLUPRÁCE PŘEDSTAVENÍ KLUBU Klub HC Slovan Ústí nad Labem je tradiční klub, který historicky patří k nejúspěšnějším klubům 1. ligy v ledním hokeji. V současnosti působí Slovan v 1. hokejové lize

Více

Golden Tour Pardubice 2014

Golden Tour Pardubice 2014 2014 spojte příjemné s užitečným udělejte něco pro své zaměstnance zviditelněte svou společnost dejte vzniknout novým obchodním kontaktům zapojte se do nejvýznamnějšího projektu svého druhu ve střední

Více

ZAHÁJENÍ LETNÍ SEZÓNY LIPNO 2012 staňte se naším partnerem

ZAHÁJENÍ LETNÍ SEZÓNY LIPNO 2012 staňte se naším partnerem ZAHÁJENÍ LETNÍ SEZÓNY LIPNO 2012 staňte se naším partnerem ZAHÁJENÍ LETNÍ SEZÓNY LIPNO 2012 je souhrnný název pro tři akce, které se budou konat v dubnu a květnu 2012 a jimiž bude slavnostně zahájena cyklistická

Více

18. JUNIORSKÝ MARATON 2014 Závod samých vítězů

18. JUNIORSKÝ MARATON 2014 Závod samých vítězů 18. JUNIORSKÝ MARATON 2014 Závod samých vítězů Co to je Juniorský maraton» Štafetový běžecký závod» 10 studentů běží maratonskou trať (42,195km každý běží 4,2km)» V každém týmu musí být minimálně 3 dívky»

Více

RADOST DĚTÍ NEJDE NIČÍM NAHRADIT OBSAH

RADOST DĚTÍ NEJDE NIČÍM NAHRADIT OBSAH REKLAMNÍ NABÍDKA OBSAH Představení klubu... 1 Kategorie klubu... 2 Mládež jako priorita klubu... 3 Kolektivní úspěchy... 4 Milníky klubu... 5 Nabídka možnost prezentace... 6 Mediální dosah... 7 Hokejbalové

Více

PŘEDSTAVENÍ KLUBU HISTORIE KLUBU NABÍDKA SPOLUPRÁCE

PŘEDSTAVENÍ KLUBU HISTORIE KLUBU NABÍDKA SPOLUPRÁCE NABÍDKA SPOLUPRÁCE PŘEDSTAVENÍ KLUBU Klub HC Slovan Ústí nad Labem je tradiční klub, který historicky patří k nejúspěšnějším klubům 1. ligy v ledním hokeji. V současnosti působí Slovan v 1. hokejové lize

Více

Vážení sportovní přátelé,

Vážení sportovní přátelé, Vážení sportovní přátelé, rád bych Vás přivítal u nás v Hradci Králové, již na 7. ročníku mezinárodního turnaje starších a mladších žáků v kopané O pohár primátora města Hradce Králové, který se koná každoročně

Více

DO PRÁCE NA KOLE NABÍDKA PARTNERSKÉ SPOLUPRÁCE PRO ROK 2019

DO PRÁCE NA KOLE NABÍDKA PARTNERSKÉ SPOLUPRÁCE PRO ROK 2019 DO PRÁCE NA KOLE NABÍDKA PARTNERSKÉ SPOLUPRÁCE PRO ROK 2019 Co je Do práce na kole? Do práce na kole je celorepubliková výzva, v rámci které každý květen motivujeme zaměstnance a firmy, aby si alespoň

Více

PŘEDSTAVENÍ KLUBU HISTORIE KLUBU « NABÍDKA SPOLUPRÁCE

PŘEDSTAVENÍ KLUBU HISTORIE KLUBU « NABÍDKA SPOLUPRÁCE NABÍDKA SPOLUPRÁCE PŘEDSTAVENÍ KLUBU Klub HC Slovan Ústí nad Labem je tradiční klub, který historicky patří k nejúspěšnějším klubům 1. ligy v ledním hokeji. V současnosti působí Slovan v 1. hokejové lize

Více

MISTROVSTVÍ ČR VE SQUASHI 2013 MUŽI ŽENY - MASTERS Ostrava / 7.-9. března 2013

MISTROVSTVÍ ČR VE SQUASHI 2013 MUŽI ŽENY - MASTERS Ostrava / 7.-9. března 2013 MISTROVSTVÍ ČR VE SQUASHI 2013 MUŽI ŽENY - MASTERS Ostrava / 7.-9. března 2013 ČESKÁ ASOCIACE SQUASHE info@cz-squash.net www.cz-squash.net 1 MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY VE SQUASHI 2013 Jménem České Asociace

Více

SOUTĚŽNÍ ŘÁD MLÁDEŽE A ŽEN FOTBALOVÉ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY

SOUTĚŽNÍ ŘÁD MLÁDEŽE A ŽEN FOTBALOVÉ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY SOUTĚŽNÍ ŘÁD MLÁDEŽE A ŽEN FOTBALOVÉ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY ČÁST PRVNÍ SOUTĚŽNÍ ŘÁD MLÁDEŽE HLAVA I. OBECNÁ USTANOVENÍ 1 Působnost 1. Dle této části tohoto řádu (dále Soutěžní řád mládeže ) se organizují

Více

Partnerská nabídka. Dovolte nám abychom Vás oslovili s nabídkou spolupráce při I.ročníku

Partnerská nabídka. Dovolte nám abychom Vás oslovili s nabídkou spolupráce při I.ročníku OSTRAVA!!! 2010 Úvodní slovo Vážení příznivci dobré hudby, zábavy a... Dovolte nám abychom Vás oslovili s nabídkou spolupráce při I.ročníku kulturně-společenské akce PORUBA FEST 2010. Rádi bychom začali

Více

Akce MYTHOLOGY Fight Night

Akce MYTHOLOGY Fight Night 1 Akce MYTHOLOGY Fight Night Připravili jsme choreografii a program, který jste na území České republiky zatím neměli možnost vidět. Spojení kulturního zážitku v podobě historické show a zápasů bojových

Více

Zažijte nebo zprostředkujte svým klientům. jedinečný zážitek soutěžního golfu. ve společném flightu se špičkovými. českými golfovými profesionály.

Zažijte nebo zprostředkujte svým klientům. jedinečný zážitek soutěžního golfu. ve společném flightu se špičkovými. českými golfovými profesionály. Zažijte nebo zprostředkujte svým klientům jedinečný zážitek soutěžního golfu ve společném flightu se špičkovými českými golfovými profesionály. Již 4. ročník série golfových turnajů pro tzv. TEACHING PRO,

Více

Catering = 1.300,- Kč/osoba/ 1 zápas v rámci balíčku

Catering = 1.300,- Kč/osoba/ 1 zápas v rámci balíčku MISTROVSTVÍ SVĚTA V LEDNÍM HOKEJI 1. 17. 5. 2015 V Praze dne 3. 11. 2014 Vážení obchodní přátelé, nájemci Klubových sedadel, dovolujeme si Vás tímto oficiálně informovat, že Praha a Ostrava přivítá od

Více

Rámcová nabídka a prezentace

Rámcová nabídka a prezentace Rámcová nabídka a prezentace Judo Show Cup Obsah 1.Představení Judo Show Cup 1.1. Co je Judo Show Cup 1.2. Záštity akce 1.3. Charitativní účel akce 1.4. Pro koho je Judo Show Cup určen 1.5. Program 1.6.

Více

TJ Šmeral Most, oddíl ZRTV IČ:

TJ Šmeral Most, oddíl ZRTV IČ: TJ Šmeral Most, oddíl ZRTV IČ: 47326646 e-mail: hristepodresslem@gmail.com ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA - Sportovní den "Evropa v pohybu" Cíle akce Primárním cílem bylo seznámit veřejnost všech věkových kategorií

Více

1. MLÁDEŽNICKÉ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V LEDNÍM HOKEJI V KATEGORIÍCH MLADŠÍ DOROST + 8.TŘÍDA + 7.TŘÍDA

1. MLÁDEŽNICKÉ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V LEDNÍM HOKEJI V KATEGORIÍCH MLADŠÍ DOROST + 8.TŘÍDA + 7.TŘÍDA marketingový partner mediální partneři Základní skupiny: 28.-29.3. 2010 Play-off: 30.3. 2010 Finálový den: 31.3. 2010 Maximální účast 18 klubových týmů z České republiky Počet účastníků hráčů (16-12 let)

Více

Ústí nad Labem-Klíše, dne 12.8. 2012. Vážení fotbaloví přátelé,

Ústí nad Labem-Klíše, dne 12.8. 2012. Vážení fotbaloví přátelé, Ústí nad Labem-Klíše, dne 12.8. 2012 Vážení fotbaloví přátelé, dovolte mi vás jménem fotbalového klubu FK Ústí nad Labem a.s. pozvat na další setkání série turnajů Partners Cup, kde hlavní cenou bude opět

Více

Partnerská nabídka. Sport Ples Brno

Partnerská nabídka. Sport Ples Brno Partnerská nabídka Sport Ples Brno 2/12 Akci pořádá T.E.O. Consulting s.r.o. Informace Organizátoři Moderátor Sport Ples Brno KDY: Pátek 18/1/2019 KDE: Kulturní centrum Semilasso KAPACITA: 550 600 sportovců

Více

JUNIOR NORTH CUP 2017

JUNIOR NORTH CUP 2017 Vážení sportovní přátelé, dovolte, abychom Vás jménem FK Jablonec z.s. přivítali na 23. ročníku mezinárodního turnaje JUNIOR NORTH CUP 2017 Tento turnaj se v České republice stal za dobu své existence

Více

GOLF PRO PARAPLE 2017 Na handicap nehrajeme

GOLF PRO PARAPLE 2017 Na handicap nehrajeme GOLF PRO PARAPLE 2017 Na handicap nehrajeme O turnaji Neděle 27. srpna 2017 Golf & Spa Resort Cihelny, Karlovy Vary 8. ročník charitativního golfového turnaje pro Centrum Paraple Patronem turnaje je pan

Více

Výroční zpráva Brněnského svazu malé kopané, z. s. za rok 2017

Výroční zpráva Brněnského svazu malé kopané, z. s. za rok 2017 Brněnského svazu malé kopané, z. s. je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2017 a končící dnem 31. prosince 2017 na základě vyhodnocení činnosti Brněnského svazu malé kopané a její jednotlivá

Více

Výroční zpráva spolku MOPED TEAM TLUMAČOV. Výroční zprávu zpracoval: Petr Vystrčil

Výroční zpráva spolku MOPED TEAM TLUMAČOV. Výroční zprávu zpracoval: Petr Vystrčil Výroční zpráva spolku MOPED TEAM TLUMAČOV 2016 Výroční zprávu zpracoval: Petr Vystrčil 30. 12. 2016 Účel a poslání spolku: Spolek MOPED TEAM TLUMAČOV vznikl v roce 2015 za účelem pořádání sportovních a

Více