Žijte značkou, které věříte, s naší Honda Dream kolekcí. Pro více informací se obraťte na svého místního prodejce Honda.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Žijte značkou, které věříte, s naší Honda Dream kolekcí. Pro více informací se obraťte na svého místního prodejce Honda."

Transkript

1 Honda Dream kolekce

2 Na pracovní akce nebo na volný čas. Jako fanoušek značky Honda si přejete, aby se stala součástí vašeho života, jak na cestách, tak mimo ně. Nezáleží na tom, jakým modelem značky Honda jezdíte, nebo jaký je váš životní styl. Z naší široké kolekce si vyberete to, co vám padne přesně do noty. Honda Dream kolekce, od oblečení po doplňky, je vyrobena ve stejném standardu designu a kvality, kterého se držíme při výrobě automobilů, motocyklů a dalších produktů. Žijte značkou, které věříte, s naší Honda Dream kolekcí. Pro více informací se obraťte na svého místního prodejce Honda.

3 OBLEČENÍ 4 DOPLŇKY 8 ZÁBAVA A DÁRKY 12 BUSINESS 16 OBJEDNACÍ ČÍSLA A VELIKOSTI 20

4 OBLEČENÍ 4 OBLEČENÍ

5 OBLEČENÍ PÁNSKÉ KLASICKÉ POLO TRIČKO Černé, s červenými detaily a vyšitými logy Honda. 2. DÁMSKÉ KLASICKÉ POLO TRIČKO Černé, s červenými detaily a vyšitými logy Honda % bavlněné Micro Pique. Standardní střih. Jemně žebrovaný límec a manžeta s kontrastním zakončením. Zapínání na dva knoflíčky. Po okraji opatřeno kontrastním prošíváním. Rovný lem s rozparky na bocích a kontrastním tkalounem na vnitřní straně. Poutko s cedulkou přišité na zadní straně límce. 100% bavlněné Micro Pique. Standardní střih. Jemně žebrovaný límec a manžeta s kontrastním zakončením. Zapínání na dva knoflíčky. Po okraji opatřeno kontrastním prošíváním. Rovný lem s rozparky na bocích a kontrastním tkalounem na vnitřní straně. Poutko s cedulkou přišité na zadní straně límce. PÁNSKÉ SPORTOVNÍ POLO TRIČKO Červené, s detaily v černé a bílé barvě a vyšitými logy Honda. 100% mercerovaná bavlna. Standardní střih. Jemně žebrovaný límec a manžeta s kontrastním zakončením. Zapínání na tři knoflíčky s kontrastním detailem na vnitřní straně. Kontrastní pruh látky vedený od raglánových rukávů po stranách dolů na předním i zadním díle. Rovný lem s rozparky na bocích a kontrastním tkalounem na vnitřní straně. Poutko s cedulkou přišité na zadní straně límce.

6 OBLEČENÍ DĚTSKÉ TRIČKO S PÁNSKÉ TRIČKO 6. Šedé vintage tričko s potiskem modelu Honda S % bavlna Single Jersey 200 g/m 2 (broušená). Standardní střih. Oděv ošetřený bělidlem na bázi draslíku. Límec ze žebrovaného úpletu s kontrastním páskem. Přišito střídavým stehem k manžetám a lemu, začištěno k okrajům. Poutko s cedulkou přišité na zadní straně límce. Bílé, s červeným logem Honda na hrudníku. 100% bavlna Single Jersey 200 g/m 2 (broušená). Standardní střih. Ošetřené bělidlem na bázi draslíku. Límec ze žebrovaného úpletu s kontrastním páskem. Přišito střídavým stehem k manžetám a lemu, začištěno k okrajům. Poutko s cedulkou přišité na zadní straně límce. PÁNSKÉ TRIČKO S MODELEM S600 Šedé vintage tričko s potiskem modelu Honda S % bavlna Single Jersey 200 g/m 2 (broušená). Standardní střih. Ošetřené bělidlem na bázi draslíku. Límec ze žebrovaného úpletu s kontrastním páskem. Přišito střídavým stehem k manžetám a lemu, začištěno k okrajům. Poutko s cedulkou přišité na zadní straně límce.

7 OBLEČENÍ PÁNSKÁ KLASICKÁ KOŠILE Bílá, s šedými detaily a vyšitým logem Honda na hrudníku. 8. PÁNSKÁ MIKINA Černá, s červenými detaily a vyšitými logy Honda. 80% bavlna 20% 9. Směs polyesteru a bavlny. Standardní střih/snadná péče. Francouzský límec s vyjímatelnými výztuhami. Úzké ramenní sedlo. Kontrastní tkaloun na vnitřní straně límce a manžet (šedý). Kontrastní vnitřní stojáček límce (červený). Knoflíčky přišité nití v holubí šedi. Manžety se dvěma knoflíčky. polyester z rubu kartáčovaný fleece 300 g/m 2. Standardní střih. Rolákový límec s kontrastním zakončením. Prostřihy s kontrastními vložkami do švů raglánových rukávů. Pletený žebrovaný límec a manžety. Kapsa na zip se strukturovaným prošíváním. Poutko s cedulkou přišité na zadní straně límce. PÁNSKÁ SOFTSHELLOVÁ BUNDA Černá, s červenými detaily a vyšitými logy Honda. 92% nylon polyamid, 8% elastan. Standardní střih se síťovanou podšívkou. Neodnímatelná kapuce ze tří dílů s kontrastní podšívkou z kartáčovaného úpletu a s pružnými stahovacími šňůrkami. Prostřihy s vložkami do švů raglánových rukávů. Nastavitelné manžety s drukovým zapínáním. Kapsy na zip na bocích a na hrudníku. Poutko s cedulkou přišité na zadní straně límce.

8 DOPLŇKY 8 DOPLŇKY

9 DOPLŇKY PÁNSKÉ SPORTOVNÍ HODINKY Chronograf z nerezavějící oceli. Hodinový strojek Seiko SII VD57. Ukazatel chronografu. Plášť hodinek z nerezové oceli. Luneta z nerezové oceli černě potažená. Korunka, tlačítka a motýlová spona z nerezové oceli. Pevný řemínek z nerezové oceli s černě potaženým pruhem ve střední části. Černý ciferník s reliéfními číslicemi a decentními červenými detaily. Svítící ručičky. Ukazatel data. Minerální sklo. Logo Honda na ciferníku a zadním krytu. Značka H na korunce. Vodotěsné do 10 ATM (100 m). 2. PÁNSKÉ KLASICKÉ HODINKY QUARTZ Klasický chronograf s vysoce kvalitním japonským quartzovým strojkem. Plášť hodinek z broušené oceli, leštěná luneta. Korunka, tlačítka a přezka z oceli. Pravý ruský řemínek v barvě koňaku s krémově bílým prošíváním. Černý arabský ciferník s decentními červenými detaily. Svítící ručičky a číslice. Hodiny, minuty, sekundy, chronograf a ukazatel data. Tvrzené minerální sklo. Logo Honda na ciferníku a zadním krytu. Značka H na korunce. Vodotěsné do 10 ATM (100 m). 3. PÁNSKÉ KLASICKÉ AUTOMATICKÉ HODINKY Automatické hodinky. Automatický strojek Miyota (Citizen). Pouzdro hodinek a korunka z nerezové oceli. Černý kožený řemínek s krokodýlím vzorem a černým prošíváním. Ciferník s průhledným středovým dílem, kterým můžete sledovat chod hodinek. Stříbrné reliéfní ukazatele. Zadní kryt z nerezové oceli s okýnkem a viditelným rotorem. Stříbrné svítící ručičky. Minerální sklo. Stříbrné logo Honda na ciferníku. Vodotěsné do 5 ATM (50 m).

10 DOPLŇKY KŠILTOVKA SE SÍŤOVINOU 5. Černobílá s vyšitým logem Honda. 100% bavlna, kepr. Šest dílů a síťovina na zadní části. Plochá vrchní část s kontrastní vložkou. Nastavitelný popruh na zátylku. SPORTOVNÍ KŠILTOVKA Černá s vyšitým logem Honda a kontrastním prošíváním. 100% bavlna, kepr. Šest dílů. Zaoblený vršek. Nastavitelný popruh na zátylku s kovovou sponou se značkou Honda.

11 8. DOPLŇKY ČEPICE Černá s červeným logem Honda. 100% akryl. Pletená. Ohrnovací, s žakárovým logem a kontrastním proužkem. Hustá pletenina. 7. NÁKRČNÍK/ŠÁTEK NA HLAVU 8. Černý s opakujícími se motivy písmene H. Mikrovlákno. Jedna velikost. SLUNEČNÍ BRÝLE Stylové černé sluneční brýle s červeným logem Honda. Ochrana před UV zářením.

12 ZÁBAVA A DÁRKY 12 ZÁBAVA A DÁRKY

13 1. ZÁBAVA A DÁRKY PŘÍVĚŠEK NA KLÍČE Kovový přívěšek na klíče. S červeným logem Honda na černém pozadí. ODZNAK Odznak z měkkého smaltu s logem Honda. Červená výplň. 3. LÁHEV NA VODU 4. Láhev na vodu Sky, transparentní červené barvy s kontrastním logem Honda. Jednostěnná lahev se šroubovacím uzávěrem. Objem: 650 ml. CESTOVNÍ HRNEK Červený hrnek Americano primo s kontrastním logem Honda. Včetně silikonového prstence a víčka. Kapacita 250 ml. Neobsahuje BPA.

14 ZÁBAVA A DÁRKY HRNEK Černý s červeným logem Honda. Popisovatelný keramický hrnek. Dodáváme s křídou, s kterou lze hrnek popisovat. 6. NÁKUPNÍ TAŠKA 7. Černá s reflexními boky a červeným logem Honda. Reflexní teplem tvarovaná laminovaná taška s vyztuženým dnem. Reflexní prošívání na bocích pro lepší viditelnost. š 40 v 30 h 10 cm. Černé ucho 3 cm 40 cm. PLÁŽOVÝ MÍČ Nafukovací červenobílý plážový míč s logem Honda. Velikost: 230 mm (vyfouknutý). Na každém díle jedna barva. 8. DEŠTNÍK Černý s červenými detaily a logem Honda. Lehký hliníkový deštník. Měkká rukojeť. Hmotnost 340 g.

15 ZÁBAVA A DÁRKY MEDVÍDEK Světle hnědý medvídek. S červenou mašlí s logem Honda. DUDLÍKY Červený a průhledný dudlík s logem Honda. Vyrobené z plastu bez obsahu BPA. 11. PERO 12. KLÍČENKA Černé s červeným logem Honda. Otočné pero. Vyrobené z plastu a kovu. Horní hrot pera lze použít jako stylus pro dotykové telefony a tablety. Černá klíčenka potištěná logem s plastovým odznakem. Včetně rychlého odepínání v oblasti krku. S přezkou a kovovým poutkem. Velikost: 1,5 cm 90 cm. 13. USB DISK Červený s logem Honda na kovovém dílu. Flash disk USB 4 GB. Ze silikonu. Včetně kovového kroužku pro připevnění na klíče nebo na pásek.

16 BUSINESS 16 BUSINESS

17 1. 3. BUSINESS KRAVATA 2. Šedá kravata s potiskem písmene H ve světle šedé a červené barvě. Tkaný polyesterový satén. Délka kravaty 147 cm. Šířka kravaty ve spodní části: 9,5 cm. MANŽETOVÉ KNOFLÍČKY Ve tvaru písmene H. Dodáváme v dárkové chromové krabičce. Zapínání: otočné. Šířka 20 mm, tloušťka 2 mm. Materiál: zinková slitina. 3. BRAŠNA NA NOTEBOOK Brašna na 16" notebook v černé barvě s červenými detaily a logem Honda. Stylová brašna s kovovým uchem, nastavitelným ramenním popruhem a zapínáním na zip. Červený vnitřek brašny s několika kapsami a vypolstrovanou přihrádkou na notebook, zapínání na zip. Přední a zadní kapsa na zip. Polyester 600d.

18 5. BUSINESS KONFERENČNÍ DESKY 5. ZÁPISNÍK Konferenční desky z mikrovlákna v černé barvě s červenými Zápisník o velikosti A5 černé barvy s červenými detaily a logem detaily a logem Honda. Velikost A4. Včetně zápisníku a očka Honda. S černými pevnými deskami. Červený elastický popruh na pero. Červený vnitřek s několika přihrádkami. Černočervená a záložka. Včetně kuličkového pera. gumička na uzavření.

19 7. BUSINESS PLNICÍ PERO 7. SAMOLEPICÍ BLOČEK 8. POUZDRO NA VIZITKY Plnicí pero CROSS ATX s matným chromovaným povrchem. Se značkou Honda. Dodává se v dárkové krabičce. Doživotní záruka. Stříbrný potisk. Náplně dostupné na webových stránkách společnosti Cross. Bílý s potiskem modelu Honda S600. Samolepicí bloček v bílé barvě. 100 (lepidlo) 75 mm. 50 papírků. Černé s červeným logem Honda. Pouzdro na vizitky z kůže a kovu.

20 OBLEČENÍ 1. PÁNSKÉ KLASICKÉ POLO TRIČKO Objednací číslo Velikost 08MLW-16G-CPXS XS 08MLW-16G-CPS S 08MLW-16G-CPM M 08MLW-16G-CPL L 08MLW-16G-CPXL XL 08MLW-16G-CP2XL XXL 08MLW-16G-CP3XL XXXL 4. DĚTSKÉ TRIČKO S600 Objednací číslo 08MLW-16G-VKS 08MLW-16G-VKM 08MLW-16G-VKL 08MLW-16G-VKXL Velikost S M L XL Místo měření XS S M L XL XXL XXXL Hrudník, 2 cm pod průramkem Délka Délka paže včetně patentu Místo měření S M L XL 5 6 let 7 8 let 9 11 let let Hrudník, 2 cm pod podpažní jamkou Délka Délka rukávu od strany krku DÁMSKÉ KLASICKÉ POLO TRIČKO Objednací číslo Velikost 08MLW-16G-LPXS XS 08MLW-16G-LPS S 08MLW-16G-LPM M 08MLW-16G-LPL L 08MLW-16G-LPXL XL Místo měření XS S M L XL Hrudník, 2 cm pod podpažní jamkou Délka Délka paže včetně patentu 16, , ,5 5. PÁNSKÉ TRIČKO Objednací číslo Velikost 08MLW-16G-V1XS XS 08MLW-16G-V1S S 08MLW-16G-V1M M 08MLW-16G-V1L L 08MLW-16G-V1XL XL 08MLW-16G-V12XL XXL 08MLW-16G-V13XL XXXL Místo měření XS S M L XL XXL XXXL Hrudník, 2 cm pod podpažní jamkou Délka Délka paže včetně patentu OBJEDNACÍ ČÍSLA A VELIKOSTI 3. PÁNSKÉ SPORTOVNÍ POLO TRIČKO Objednací číslo Velikost 08MLW-16G-SPXS XS 08MLW-16G-SPS S 08MLW-16G-SPM M 08MLW-16G-SPL L 08MLW-16G-SPXL XL 08MLW-16G-SP2XL XXL 08MLW-16G-SP3XL XXXL Místo měření XS S M L XL XXL XXXL Hrudník, 2 cm pod průramkem Délka Délka paže včetně patentu PÁNSKÉ TRIČKO S MODELEM S600 Objednací číslo Velikost 08MLW-16G-V2XS XS 08MLW-16G-V2S S 08MLW-16G-V2M M 08MLW-16G-V2L L 08MLW-16G-V2XL XL 08MLW-16G-V22XL XXL 08MLW-16G-V23XL XXXL Místo měření XS S M L XL XXL XXXL Hrudník, 2 cm pod průramkem Délka Délka paže včetně patentu

21 7. PÁNSKÁ KLASICKÁ KOŠILE Objednací číslo 08MLW-16G-CSXS 08MLW-16G-CSS 08MLW-16G-CSM 08MLW-16G-CSL 08MLW-16G-CSXL 08MLW-16G-CS2XL 08MLW-16G-CS3XL Velikost XS S M L XL XXL XXXL Místo měření XS S M L XL XXL XXXL Hrudník, 2 cm pod průramkem Délka 76,5 78,5 80,5 82,5 84,5 86,5 88,5 Délka rukávu od strany krku , ,5 75 Velikost límce PÁNSKÁ MIKINA Objednací číslo 08MLW-16G-ZSXS 08MLW-16G-ZSS 08MLW-16G-ZSM 08MLW-16G-ZSL 08MLW-16G-ZSXL 08MLW-16G-ZS2XL 08MLW-16G-ZS3XL Velikost XS S M L XL XXL XXXL Místo měření XS S M L XL XXL XXXL Hrudník, 2 cm pod průramkem Délka Délka rukávu od strany krku PÁNSKÁ SOFTSHELLOVÁ BUNDA 21 Objednací číslo 08MLW-16G-HSXS 08MLW-16G-HSS 08MLW-16G-HSM 08MLW-16G-HSL 08MLW-16G-HSXL 08MLW-16G-HS2XL 08MLW-16G-HS3XL Velikost XS S M L XL XXL XXXL OBJEDNACÍ ČÍSLA A VELIKOSTI Místo měření XS S M L XL XXL XXXL Hrudník, 2 cm pod průramkem Délka Délka rukávu od strany krku

22 DOPLŇKY 1. PÁNSKÉ SPORTOVNÍ HODINKY 08MLW-14G-WATSP ZÁBAVA A DÁRKY 1. PŘÍVĚŠEK NA KLÍČE 08MLW-14G-KEY (5 KS V BALENÍ) 2. PÁNSKÉ KLASICKÉ HODINKY QUARTZ 08MLW-14G-WATCQ 2. ODZNAK 08MLW-16G-PIN (10 KS V BALENÍ) 3. PÁNSKÉ KLASICKÉ AUTOMATICKÉ HODINKY 08MLW-14G-WATCA 3. LÁHEV NA VODU 08MLW-16G-BTL (2 KS V BALENÍ) 4. KŠILTOVKA SE SÍŤOVINOU 08MLW-16G-MCAP 4. CESTOVNÍ HRNEK 08MLW-16G-TUM (4 KS V BALENÍ) 5. SPORTOVNÍ KŠILTOVKA 08MLW-16G-SCAP 5. HRNEK 08MLW-14G-MUG (2 KS V BALENÍ) 6. ČEPICE 08MLW-16G-BEAN 6. NÁKUPNÍ TAŠKA 08MLW-16G-BAG (10 KS V BALENÍ) OBJEDNACÍ ČÍSLA A VELIKOSTI NÁKRČNÍK / ŠÁTEK NA HLAVU 08MLW-16G-NECK 7. PLÁŽOVÝ MÍČ 08MLW-16G-BALL (5 KS V BALENÍ) 8. SLUNEČNÍ BRÝLE 08MLW-14G-SUN1 (2 KS V BALENÍ) 8. DEŠTNÍK 08MLW-14G-UMB (2 KS V BALENÍ)

23 9. MEDVÍDEK 08MLW-14G-BEAR (2 KS V BALENÍ) BUSINESS 1. KRAVATA 08MLW-16G-TIE 10. DUDLÍKY 08MLW-14G-SIL (2 KS V BALENÍ) 2. MANŽETOVÉ KNOFLÍČKY 08MLW-16G-CUFF 11. PERO 08MLW-14G-PEN (10 KS V BALENÍ) 3. BRAŠNA NA NOTEBOOK 08MLW-16G-LAP 12. KLÍČENKA 08MLW-14G-LAN (10 KS V BALENÍ) 4. KONFERENČNÍ DESKY 08MLW-16G-A4CF 13. USB DISK 08MLW-14G-USB1 5. ZÁPISNÍK 08MLW-16G-A5NB (5 KS V BALENÍ) 6. PLNICÍ PERO 08MLW-16G-FPEN SAMOLEPICÍ BLOČEK 08MLW-16G-STN (20 KS V BALENÍ) OBJEDNACÍ ČÍSLA A VELIKOSTI 8. POUZDRO NA VIZITKY 08MLW-14G-BCH (2 KS V BALENÍ)

24 Váš Honda partner: Tyto specifikace neplatí pro všechny produkty dodávané nebo nabízené k prodeji. Výrobci si vyhrazují právo měnit specifikace, včetně barev, a to i bez oznámení a tak často a takovým způsobem, jak považují za vhodné. Může se to týkat velkých i malých změn. Výrobci se však snaží zachovávat přesnost údajů uvedených v této brožuře. Tato publikace v žádném případě nepředstavuje jakoukoli nabídku ze strany společnosti. Veškerý prodej zajišťuje příslušný distributor nebo prodejce na základě standardních prodejních podmínek a záruky poskytované tímto distributorem nebo prodejcem, přičemž příslušné kopie lze od nich získat na požádání. Tento veřejný materiál platí pouze pro Spojené království na základě zákona o obchodních značkách (1968). Navzdory veškerému úsilí o zajištění přesnosti údajů jsou brožury připravovány a tištěny několik měsíců před distribucí, a nemohou tedy vždy bezprostředně odrážet změny specifikací nebo v některých ojedinělých případech poskytovat konkrétní informace. Zákazníci by proto měli příslušné specifikace vždy projednat s prodejcem, zejména závisí-li výběr modelu na některé z uváděných charakteristik. Jentzsch 07/16 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5

2017 KOLEKCE NÁRAMKOVÝCH HODINEK

2017 KOLEKCE NÁRAMKOVÝCH HODINEK 2017 KOLEKCE NÁRAMKOVÝCH HODINEK 2017 KOLEKCE HODINEK Ve společnosti Honda zásadně věříme v radost z tvorby, radost z prodeje a radost z nákupu vysoce kvalitních výrobků. Inspirací pro každý výrobek jste

Více

Kolekce Alpine BUTIK 2017

Kolekce Alpine BUTIK 2017 Kolekce Alpine BUTIK 2017 OBSAH 1 TRIKA POLO TRIKA KOŠILE STRANA 5 2 MIKINY BUNDY ČEPICE STRANA 13 3 BUTIK PRO DĚTI STRANA 18 4 DOPLŇKY A MODELY STRANA 21 5 TAŠKY A BATOHY STRANA 27 1TRIKA POLO TRIKA

Více

COLLAR UP DRESS UP POLOKOŠILE 256, 257 ŠATY DÁMSKÉ g/m2. úzká léga s 4 knoflíčky v barvě materiálu. Pique, 100 % bavlna

COLLAR UP DRESS UP POLOKOŠILE 256, 257 ŠATY DÁMSKÉ g/m2. úzká léga s 4 knoflíčky v barvě materiálu. Pique, 100 % bavlna KATALO G 2019 ŠATY DÁMSKÉ 271 POLOKOŠILE 256, 257 COLLAR UP DRESS UP 215 g/m2, XS - 2XL 215 g/m2 S - 3XL Nová barva. Bližší informace o termínu naskladnění Vám poskytne XS - 2XL Pique, 100 % bavlna úzká

Více

Kolekce Alpine BUTIK 2017

Kolekce Alpine BUTIK 2017 Kolekce Alpine BUTIK 2017 OBSAH 1 TRIKA POLO TRIKA KOŠILE STRANA 5 2 MIKINY BUNDY ČEPICE STRANA 13 3 BUTIK PRO DĚTI STRANA 18 4 DOPLŇKY A MODELY STRANA 21 5 TAŠKY A BATOHY STRANA 27 1TRIKA POLO TRIKA

Více

LUXURY COLLECTION BY ADLER KATALOG Značkový reklamní textil MALFINI

LUXURY COLLECTION BY ADLER KATALOG Značkový reklamní textil MALFINI LUXURY COLLECTION BY ADLER KATALOG 26 Značkový reklamní textil MALFINI LUXURY COLLECTION BY ADLER POLOKOŠILE PÁNSKÁ 258 CONTRAST STRIPE LS O LUXUSNÍ KOLEKCI MALFINI Stylová pánská polokošile s dlouhým

Více

2 v 1 keramická čajová konvice a hrníček, 400 ml. Cena : 140,00 Kč/ks. Ceny jsou uvedeny bez DPH a do vyprodání zásob

2 v 1 keramická čajová konvice a hrníček, 400 ml. Cena : 140,00 Kč/ks. Ceny jsou uvedeny bez DPH a do vyprodání zásob 2 v 1 keramická čajová konvice a hrníček, 400 ml. Cena : 140,00 Kč/ks Dámské šátky - sada 5 ks šátků složená z náhodně vybraných barev a motivů rozměr : 45 x 45 cm Cena : 27,00 Kč/sada 2v1 - náramek a

Více

renault sport Kolekce 2018

renault sport Kolekce 2018 renault sport Kolekce 2018 Vášeň je hlavním motorem Renault Sportu již více než 115 let. Je to stejná vášeň, která nás inspiruje, která nás motivuje k překonávání sebe sama a k přijímání největší výzvy

Více

KOLEKCE VINTAGE PRÉMIOVÁ ŘADA STYLOVÉHO OBLEČENÍ

KOLEKCE VINTAGE PRÉMIOVÁ ŘADA STYLOVÉHO OBLEČENÍ KOLEKCE VINTAGE PRÉMIOVÁ ŘADA STYLOVÉHO OBLEČENÍ LETNÍ STYL ZIMNÍ STYL 02 KOLEKCE VINTAGE OBLEČENÍ, KTERÉ JE ZTĚLESNĚNÍM TECHNICKÉHO MISTROVSTVÍ A HISTORIE HONDY PŘENESENÉ DO SOUČASNOSTI. Tato prémiová

Více

Oficiální dovozce: KIA MOTORS CZECH s. r. o. V Oblouku 128, Čestlice V AKCI Kia kolekce K18.

Oficiální dovozce: KIA MOTORS CZECH s. r. o. V Oblouku 128, Čestlice     V AKCI Kia kolekce K18. Oficiální dovozce: KIA MOTORS CZECH s. r. o. V Oblouku 128, 252 43 Čestlice kia-info@kia.cz, www.kia.com www.kia.com V AKCI Kia kolekce K18.01206 Moderní hotel v evropském městě. Muž a žena - oba tajní

Více

BMW Motorrad Style kolekce Logo

BMW Motorrad Style kolekce Logo BMW Motorrad Ride & Style Style 29.07.2016 Uvedení na trh 03/2017 Popis výrobku Nová kolekce Logo s mnoha atraktivními produkty Lifestylové produkty s vysokou identifikací se značkou Klasické základní

Více

TEXTIL, ČEPICE, DEŠTNÍKY

TEXTIL, ČEPICE, DEŠTNÍKY 3 1483 Tričko PROMO 135 g/m², 100% bavlna velikost: S - XXL 45,00 bílé 53,90 barevné 2098 Tričko PREMIUM 150 g/m², 100% bavlna velikost: S - XXL 53,00 bílé 69,00 barevné 2099 Tričko ORIGINAL 145 g/m²,

Více

- pouze barva 05, 06, 07, 11 velikost XXXXL

- pouze barva 05, 06, 07, 11 velikost XXXXL 100 - Trika dětská Classic 160 Bavlněná trika Classic 160 dětské se vyrábějí s krátkým rukávem a mají kulatý výstřih. Trup triček je po stranách beze švů a díky tomu je zajištěna jejich tvarová stálost.

Více

Klubové předměty DDCCR

Klubové předměty DDCCR Klubové předměty DDCCR - doručení možné poštou (poštovné a balné 150Kč) nebo osobně po předchozí domluvě na akcích DDCCR - platba předem na účet DDCCR, VS: 7 - termín dodání je cca. 2-3 týdny - objednávky

Více

Katalog reklamního textilu 2014

Katalog reklamního textilu 2014 Katalog reklamního textilu 2014 Obsah Trika pánská... 3 Triko pánské T160... 4 Triko pánské EXCLUSIVE... 5 Triko pánské V - Neck... 6 Triko pánské dlouhý rukáv... 7 Triko pánské bez rukávů... 8 Triko pánské

Více

BMW Motorrad Style kolekce Kit

BMW Motorrad Style kolekce Kit BMW Motorrad Ride & Style Style 29.07.2016 Uvedení na trh 01/2017, popř. 08/2017 Popis výrobku Dámské a pánské stylové oblečení a doplňky Zažijte pocit BMW Motorrad i mimo motocykl Oblíbené kousky pro

Více

VELKÝ VÝPRODEJ LUXUSNÍCH ZNAČEK 2015

VELKÝ VÝPRODEJ LUXUSNÍCH ZNAČEK 2015 VELKÝ VÝPRODEJ LUXUSNÍCH ZNAČEK 2015 Pouzdro na ipad / Tablet Pouzdro na ipad / Tablet z eko kůže Barva modrá / oranžová Rozměr: 22,5 x 26 cm. V dárkové krabici. Dostupnost skladem: modrá - 140 ks oranžová

Více

BUTIK RENAULT HODINKY 2017

BUTIK RENAULT HODINKY 2017 BUTIK RENAULT HODINKY 2017 Dámské hodinky Renault Sport bílé Pouzdro ciferníku z nerez oceli, pásek z bílého silikonu s prošitím. Strojek Quartz, 2 ručičky, datumovka, minerální sklo. Logo Renault Sport

Více

průkrčník lemován žebrovým úpletem 1:1 pratelné na 95 C (bílé) a 60 C (barevné) předsrážená bavlna 160 g/m 2 průkrčník lemován žebrovým úpletem 1:1

průkrčník lemován žebrovým úpletem 1:1 pratelné na 95 C (bílé) a 60 C (barevné) předsrážená bavlna 160 g/m 2 průkrčník lemován žebrovým úpletem 1:1 KATALOG 2018 průkrčník lemován žebrovým úpletem 1:1 RESIST R01 60 0 95 0 01-X 00 NEW Single Jersey, 100 % předsrážená bavlna, 160 g/m 2 S - 4XL pratelné na 95 C (bílé) a 60 C (barevné) předsrážená bavlna

Více

LIFESTYLE KOLEKCE. Life is bluetiful. Dacia Lifestyle Collection - Květen

LIFESTYLE KOLEKCE. Life is bluetiful.   Dacia Lifestyle Collection - Květen Life is bluetiful. www.dacia.cz Obsahu této publikace, její přesnosti a aktuálnosti k datu jejího tisku jsme věnovali veškerou péči. Tento dokument byl zpracován na základě předvýrobních a prototypových

Více

ATLANTA+ - ATLANTA+ LADY

ATLANTA+ - ATLANTA+ LADY ATLANTA+ - ATLANTA+ LADY Mikina s raglánovými rukávy, s kapucí ve stejné barvě a bílou utahovací šňůrkou s kontrastním prošíváním a kovovými kroužky, výstřih do módního tvaru V, klokaní kapsa na břichu,

Více

KATALOG REKLAMNÍHO TEXTILU

KATALOG REKLAMNÍHO TEXTILU 2012/13 KATALOG REKLAMNÍHO TEXTILU Vyobrazení vzorků barev v katalogu je pouze orientační. Triko pánské krátký rukáv T160 150-160 g/m 2 S M L XL XXL XXXL lahvově kiwi světlý melír tmavý melír královská

Více

2010 KAT KA A T LOG ALOG

2010 KAT KA A T LOG ALOG 2010 KATALOG REKLAMNÍHO TEXTILU NABÍZÍME ROZŠÍŘENOU KOLEKCI TEXTILU ŠIROKOU ŠKÁLU BAREV A VELIKOSTÍ ROZUMNÉ CENY A PŘÍVĚTIVÉ JEDNÁNÍ Vyobrazení vzorků barev v katalogu je pouze orientační. Triko pánské

Více

KOLEKCE ZIMNÍCH ODĚVŮ SEZÓNA 2013 / 2014 ČEPICE, ŠÁLY, SPODNÍ PRÁDLO

KOLEKCE ZIMNÍCH ODĚVŮ SEZÓNA 2013 / 2014 ČEPICE, ŠÁLY, SPODNÍ PRÁDLO KOLEKCE ZIMNÍCH ODĚVŮ SEZÓNA 2013 / 2014 ČEPICE, ŠÁLY, SPODNÍ PRÁDLO KARA -teplá zimní čepice z polar polyesteru vhodná i k dlouhodobým pobytům v chladném prostředí, podšívka z 3M Thinsulate, barvy modrá,

Více

Polokošile Premium Polo Kód výrobce: Značka: Fruit of the Loom Popis: cena:

Polokošile Premium Polo Kód výrobce: Značka: Fruit of the Loom Popis: cena: Polokošile Premium Polo Kód výrobce: 63-218-0 Zpevněné zapínání na tři knoflíky ve stejné barvě k dispozici ve velikostech S 3XL material: 100% cotton (ash: 90% cotton/10%polyester) gramáž bílý: 170 g/m²

Více

Set-in Sweat Fruit produkt č. 62-202-0 Značka Fruit of the Loom Popis: cena: Mikina pánská / dětská Essential 300 Značka: adler Popis: cena:

Set-in Sweat Fruit produkt č. 62-202-0 Značka Fruit of the Loom Popis: cena:  Mikina pánská / dětská Essential 300 Značka: adler Popis: cena: Set-in Sweat Fruit produkt č. 62-202-0 Značka Fruit of the Loom Popis: Zpevněné švy na ramenou žerzejem stejné barvy materiál: 80% cotton / 20% polyester, gramáž: 280 g/m² Velikosti: S, M, L, XL, XXL,

Více

www.mcprint.cz Zakázkový potisk fotopotisk

www.mcprint.cz Zakázkový potisk fotopotisk Zakázkový potisk fotopotisk Puzzle obrázek z vlastní fotografie Puzzle obrázek z vlastní fotografie PUZZLE Puzzle obrázek formát dílky rozměr cena Kč A01 3404 152 x 102 cm 1996, A0 1748 102 x 78 cm 1146,

Více

KATALOG REKLAMNÍHO TEXTILU

KATALOG REKLAMNÍHO TEXTILU 2007 KATALOG REKLAMNÍHO TEXTILU 2008 katalog.indd 1 9.3.2007 10:17:30 Triko pánské 150-160 gr. S/158 M L XL XXL XXXL Jemný úplet jersey, 100% bavlna, 150-160 gr./m2 Triko s kulatým lemem u krku, krátkým

Více

H O N D A D R E A M K O L E K C E

H O N D A D R E A M K O L E K C E HONDA DREAM KOLEKCE HONDA DREAM KOLEKCE Dream kolekce byla vždy základem doplňkových výrobků značky Honda. Směrováni čistým, moderním stylem se snažíme, aby kolekce působila mladým a dynamickým dojmem.

Více

Značkové reflexní prvky

Značkové reflexní prvky Značkové reflexní prvky 2/26 www.altima.cz Obsah 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 Obsah Kvalita je pro nás důležitá Reflexní přívěsky 3M Reflexní

Více

Oblečení a doplňky LÉTO 2018

Oblečení a doplňky LÉTO 2018 Oblečení a doplňky LÉTO 2018 Trička za hubičku Trička Basic Adler pánské, dámské a dětské provedení desítky barevných variant silikonová úprava povrchu pro vyšší jemnost a lesk vel. XS 4XL *, 160 g/m 2

Více

ZEDNÍCI A MALÍŘI ŘADA FRISTADS PRO ZEDNÍKY A MALÍŘE. BM čistá odolná bavlna PMV Odpuzuje nečistoty, olej a vodu

ZEDNÍCI A MALÍŘI ŘADA FRISTADS PRO ZEDNÍKY A MALÍŘE. BM čistá odolná bavlna PMV Odpuzuje nečistoty, olej a vodu 44 ZEDNÍCI A MALÍŘI 45 ŘADA FRISTADS PRO ZEDNÍKY A MALÍŘE Tato kolekce byla navržena ve spolupráci s uživateli, přesně na míru podle všech podrobností a funkcí specifických pro tyto profese. Náš základní

Více

10 Kvalitní dámské triko, které velice elegantně olemuje postavu. Výstřih do V umožní vyniknout všem přednostem každé ženy.

10 Kvalitní dámské triko, které velice elegantně olemuje postavu. Výstřih do V umožní vyniknout všem přednostem každé ženy. www.alexfox.cz TRIČKA 100 Triko Child Classic strana 6 Dětské triko z kvalitní mykané prstencově dopřádané bavlny, které přesně padne na děti ve vybraných velikostech 4, 6, 8 a 10 let. Připravili jsme

Více

KOLEKCE ZIMNÍCH ODĚVŮ SEZÓNA 2014 / 2015

KOLEKCE ZIMNÍCH ODĚVŮ SEZÓNA 2014 / 2015 KOLEKCE ZIMNÍCH ODĚVŮ SEZÓNA 2014 / 2015 ČEPICE, TERMO PRÁDLO KARA nové barvy! -teplá zimní čepice z polar polyesteru vhodná i k dlouhodobým pobytům v chladném prostředí, podšívka z 3M Thinsulate, barvy

Více

KOLEKCE ZIMNÍCH ODĚVŮ SEZÓNA 2013 / 2014 ČEPICE, ŠÁLY, SPODNÍ PRÁDLO

KOLEKCE ZIMNÍCH ODĚVŮ SEZÓNA 2013 / 2014 ČEPICE, ŠÁLY, SPODNÍ PRÁDLO KOLEKCE ZIMNÍCH ODĚVŮ SEZÓNA 2013 / 2014 ČEPICE, ŠÁLY, SPODNÍ PRÁDLO KARA -teplá zimní čepice z polar polyesteru vhodná i k dlouhodobým pobytům v chladném prostředí, podšívka z 3M Thinsulate, barvy modrá,

Více

Slevy až 90 % Ihned k dodání

Slevy až 90 % Ihned k dodání Akční nabídka Slevy až 90 % Ihned k dodání Vánoční AKCE -40 % S732668 44,90 Kč/ks 26,90 Kč/ks sada tradičních vánočních ozdob, 12 ks Rozměr: 18,2 8,4 1 cm Skladem: 200 ks AKCE -40 % S117964 26,90 Kč/ks

Více

zima 2014-2015 11-J1085 Péřový zimní kabát s kapucí Matový vnějšímateriál, který je vodě a větru odolný Dvoucestný zip s vnitřní klopou Odepínací kapuce Elastický pás na kapuci, na rukávech a na spodním

Více

Příslušenství ATECA COLLECTION. 274 Kč 783 Kč 412 Kč 329 Kč Kč 408 Kč. 796 Kč

Příslušenství ATECA COLLECTION. 274 Kč 783 Kč 412 Kč 329 Kč Kč 408 Kč. 796 Kč ATECA COLLECTION Příslušenství 274 Kč 783 Kč 412 Kč 329 Kč PEXESO Obj. č.: 6H1087525 GAN SLUNEČNÍ BRÝLE Obj. č.: 6H1087900 GAM Materiál: kov. Skla: polykarbonát, 100% UV ochrana. Barva: stříbrná mat, šedá

Více

butiku propagačních předmětů

butiku propagačních předmětů Kolekce butiku a propagačních předmětů Aktualizace 01/06/2014 MINIATURY vozů 1:43 Outlander 3G, MY13 barva W13 Silky White MME50551 Space Star, MY13 Barva F24 Green barva X08 Black barva T69 Blue MME50554

Více

Žijte vášní pro Renault!

Žijte vášní pro Renault! Renault Butik 2016 Žijte vášní pro Renault! Odpoutejte se od každodenního života a přivítejte svět plný vášně a barev. Následujte své srdce při výběru našich exkluzivních produktů. Butikové předměty Renault

Více

Malíři a zedníci. Důležitý bod u této řady leží na volnosti pohybu a prostornosti. Proto je zvolený materiál flexibilní a design velkoryse střižen.

Malíři a zedníci. Důležitý bod u této řady leží na volnosti pohybu a prostornosti. Proto je zvolený materiál flexibilní a design velkoryse střižen. Malíři a zedníci Důležitý bod u této řady leží na volnosti pohybu a prostornosti. Proto je zvolený materiál flexibilní a design velkoryse střižen. 23 Fristads oblečení pro malíře a zedníky Fristads BM

Více

E-shop (nejen) outdoorové oblečení

E-shop (nejen) outdoorové oblečení E-shop (nejen) outdoorové oblečení Našim klientům se líbí naše oblečení, které je nejen outdoorové, ale vhodné i na cesty nebo výlety do města. Na předním díle je našité naše logo Alen-Travel.cz a proto

Více

CESTOVÁNÍ, VOLNÝ ČAS 107

CESTOVÁNÍ, VOLNÝ ČAS 107 CESTOVÁNÍ, VOLNÝ ČAS 1 3500 Šňůrka na krk - lanyard s kovovou karabinkou polyester 48 2 cm potisk: TR3 20 1,8 cm 6,30 3506 Šňůrka na krk - laynard s kovovou karabinkou a poutkem na mobilní telefon, polyester

Více

Tričko černé s texturou, pánské nebo dámské, žíhané Č. karty 194 a 195

Tričko černé s texturou, pánské nebo dámské, žíhané Č. karty 194 a 195 Tričko černé s texturou, pánské nebo dámské, žíhané Č. karty 194 a 195 Pohodové trendy tričko na každodenní nošení. Pozorné oko ocení zpracované detaily, jako jemný lem u krku, prošívané rukávy nebo ozdobné

Více

Žijte vášní pro Renault!

Žijte vášní pro Renault! Žijte vášní pro Renault! Odpoutejte se od každodenního života a přivítejte svět plný vášně a barev. Následujte své srdce při výběru našich exkluzivních produktů. Butikové předměty Renault vám zpříjemní

Více

T E A M W E A R 07/18

T E A M W E A R 07/18 T E A M W E A R T E A M W E A R Závodění je srdcovou záležitostí společnosti Honda. V tomto roce se Honda hrdě hlásí ke své tradici závodění a do centra pozornosti uvádí novou kolekci oblečení Honda Racing

Více

Kolekce Renault Z.E. Objevte Renault Master Z.E. na

Kolekce Renault Z.E. Objevte Renault Master Z.E. na Objevte Renault Master Z.E. na www.renault.cz Kolekce Renault Z.E. Obsahu této publikace, její přesnosti a aktuálnosti k datu jejího tisku jsme věnovali veškerou péči. Tento dokument byl zpracován na základě

Více

RENAULT F1 TEAM KOLEKCE 2019

RENAULT F1 TEAM KOLEKCE 2019 Celou kolekci RENAULT F1 TEAM najdete na: shop.renaultsport.com RENAULT F1 TEAM KOLEKCE 2019 Obsahu této publikace, její přesnosti a aktuálnosti k datu jejího tisku jsme věnovali veškerou péči. Tento dokument

Více

W O R K W E A R M A D E R E A L

W O R K W E A R M A D E R E A L KATALOG 2017 WORKWEAR MADE REAL Pracovní oděvy RIMECK spojují extrémní odolnost a kvalitní řemeslné zpracování se zázemím renomovaného výrobce reklamního textilu ADLER. Montérky, laclové kalhoty, vesty

Více

léto 2015 Propagační předměty UNIVERZITY KARLOVY

léto 2015 Propagační předměty UNIVERZITY KARLOVY léto 2015 Propagační předměty UNIVERZITY KARLOVY Charles University POINT Charles University POINT Celetná 14, Praha I Tel.: 224 491 842 point@cuni.cz http://point.cuni.cz http://www.facebook.com/ukpoint

Více

Technická specifikace zadávací dokumentace

Technická specifikace zadávací dokumentace Technická specifikace zadávací dokumentace Pracovní oděv pro provoz Oděv uniforma by měla být praktická, odolná a paropropustná. Barvy nesmějí být křiklavé, musí být vyvážené a pokud možno přírodní. Oděv

Více

katalog 2012 tepláky barva zelená, růžové detaily / jemný potisk Jumping na levé přední nohavici a levé zadní části panáček loga Jumping / pevná všitá guma v pase / v pase tunýlek s tkaničkou v barvě potisku

Více

RENAULT BUTIK 2014 / 2015

RENAULT BUTIK 2014 / 2015 RENAULT BUTIK 2014 / 2015 CENÍK PLATNÝ OD 05.05.2015 INITIALE PARIS s INITIALE PARIS Initiale Paris pouzdro na klíče 77 11 578 401 7 2 290 Kč 21% 1 893 Kč Pouzdro na kreditní karty Initiale Paris 77 11

Více

Essential 2012 ZAJIŠTĚNÍ VIDITELNOSTI PRO ŘEMESLNOU VÝROBU. www.fristadskansas.com

Essential 2012 ZAJIŠTĚNÍ VIDITELNOSTI PRO ŘEMESLNOU VÝROBU. www.fristadskansas.com Essential 01 ŘADA ESSENTIAL PŘEDSTAVUJE KOMBINACI HLAVNÍCH FUNKCÍ, LEHKÝCH TKANIN A ZNÁMÉHO STŘIHU FRISTADS KANSAS. ZAJIŠŤUJE OPTIMÁLNÍ POHODLÍ A PŘITOM VYHOVUJE ZÁKLADNÍM POŽADAVKŮM MODERNÍCH PRACOVNÍKŮ.

Více

Vintage kolekce. Race kolekce

Vintage kolekce. Race kolekce Obleceni Honda ˇ Výrobce si vyhrazuje právo na změnu specifikací s i bez předchozího ohlášení, pokud to bude nezbytné. Toto se může týkat malých detailů, ale i velkých změn. Veškeré úsilí je však směrováno

Více

RENAULT BUTIK 2014 / 2015

RENAULT BUTIK 2014 / 2015 RENAULT BUTIK 2014 / 2015 CENNÍK PLATNÝ OD 05.05.2015 INITIALE PARIS bez INITIALE PARIS Initiale Paris pouzdro na klíče 77 11 578 401 7 89,00 20% 74,17 Pouzdro na kreditní karty Initiale Paris 77 11 578

Více

katalog zdravotnických oděvů Pohodlí a kvalita pro každý den

katalog zdravotnických oděvů Pohodlí a kvalita pro každý den katalog zdravotnických oděvů Pohodlí a kvalita pro každý den Firma APEX byla založena v roce 1992 a mimo jiné se specializuje i na výrobu zdravotnických oděvů. Jsme prestižním a dlouholetým dodavatelem

Více

PŘÍLOHA Č. 4 TECHNICKÁ SPECIFIKACE

PŘÍLOHA Č. 4 TECHNICKÁ SPECIFIKACE PŘÍLOHA Č. 4 TECHNICKÁ SPECIFIKACE Předmětem plnění této veřejné zakázky je výroba a dodávka propagačních předmětů specifikovaných v následující tabulce: Název předmětu za OP TP 1 za CRR 2 za MF 3 za NOK

Více

525,- 575,- 545,- 475,- 775,- 925,- 895,- 545,- LITEX SPORTSWEAR COLLECTION. Art. 84007. Art. 84008. Art. 84011 Kč. Art. 84003. Art. 84046. Art.

525,- 575,- 545,- 475,- 775,- 925,- 895,- 545,- LITEX SPORTSWEAR COLLECTION. Art. 84007. Art. 84008. Art. 84011 Kč. Art. 84003. Art. 84046. Art. Art. 84007 525,- Art. 84008 575,- Art. 84011 545,- Art. 84003 475,- Art. 84051 895,- Art. 84008 Triko bez rukávů. Kombinace barev. Přední díl pšitý. Potisk. S, M, L 100 bílá 575,- Art. 84051 Leggings dlouhé

Více

KOLEKCE ZIMNÍCH ODĚVŮ SEZÓNA 2010 / 2011 ČEPICE, ŠÁLY, SPODNÍ PRÁDLO

KOLEKCE ZIMNÍCH ODĚVŮ SEZÓNA 2010 / 2011 ČEPICE, ŠÁLY, SPODNÍ PRÁDLO KOLEKCE ZIMNÍCH ODĚVŮ SEZÓNA 2010 / 2011 ČEPICE, ŠÁLY, SPODNÍ PRÁDLO KARA -teplá zimní čepice z polar polyesteru vhodná i k dlouhodobým pobytům v chladném prostředí, podšívka z 3M Thinsulate, barvy modrá,

Více

7577N 793,00 Kč. 943,00 Kč Blůza bez rukávů, 100% 50D polyester s mikrovlákny, vycpávka, podšívka, černá elastická vložka průramku

7577N 793,00 Kč. 943,00 Kč Blůza bez rukávů, 100% 50D polyester s mikrovlákny, vycpávka, podšívka, černá elastická vložka průramku 7546 694,00 Kč 590,00 Kč Sportovní košile se třemi kno íky, elegantní bavlna, 220 g/m² 7546BL modrá 7546N černá 7546G šedá 7577N 793,00 Kč 943,00 Kč Blůza bez rukávů, 100% 50D polyester s mikrovlákny,

Více

Žijte vášní pro Renault!

Žijte vášní pro Renault! Žijte vášní pro Renault! Odpoutejte se od každodenního života a přivítejte svět plný vášně a barev. Následujte své srdce při výběru našich exkluzivních produktů. Butikové předměty Renault vám zpříjemní

Více

Katalog 2015 reklamní textil

Katalog 2015 reklamní textil Katalog 2015 reklamní textil Vážení zákazníci, strana 03 Triko pánské T160 krátký rukáv strana 05 Triko pánské EXCUIVE strana 05 Triko pánské V - Neck strana 07 Triko pánské dlouhý rukáv pro tento rok

Více

Co je nejlepší na vánočním období? Přeci ta jedinečná atmosféra a čas, který jakoby na okamžik zpomalí. Zpomalte také a udělejte si chvilku na nákup

Co je nejlepší na vánočním období? Přeci ta jedinečná atmosféra a čas, který jakoby na okamžik zpomalí. Zpomalte také a udělejte si chvilku na nákup Vánoční kolekce 2017 Co je nejlepší na vánočním období? Přeci ta jedinečná atmosféra a čas, který jakoby na okamžik zpomalí. Zpomalte také a udělejte si chvilku na nákup dárků z kolekce Mercedes-Benz.

Více

Katalog 2016 / 17 reklamní textil

Katalog 2016 / 17 reklamní textil Katalog 2016 / 17 reklamní textil strana 03 Triko pánské T160 krátký rukáv strana 05 Triko pánské EXCUIVE strana 05 Triko pánské V - Neck strana 07 Triko pánské dlouhý rukáv strana 09 strana 43 Triko pánské

Více

MINI LIFESTYLE COLLECTION

MINI LIFESTYLE COLLECTION MINI LIFESTYLE COLLECTION 2018 2020. MINI OKAMŽIKY. Produkty z kolekce MINI Lifestyle vás budou provázet všude. Zažijete s nimi chvíle, které osvěží váš každodenní život. Žijte, sdílejte a zapamatujte

Více

reklamního textilu značky Adler

reklamního textilu značky Adler 27 Collection 27/28 reklamního textilu značky Adler T-SHIRTS TRIKA POLOS POLOKOŠILE SWEATS MIKINY FLEECE FLEECOVÉ BUNDY CAPS ČEPICE SETS SETY 27 nabízí produkty Classic 160... 4 V-neck... 4 Dětské Classic

Více

Triko Classic 160 Single Jersey, 100% bavlna, 160 g/m 2 velikost objednací číslo XS 101 - - 12 S 101 - - 13 M 101 - - 14 L 101 - - 15 XL 101 - - 16

Triko Classic 160 Single Jersey, 100% bavlna, 160 g/m 2 velikost objednací číslo XS 101 - - 12 S 101 - - 13 M 101 - - 14 L 101 - - 15 XL 101 - - 16 Triko Classic 160 100% bavlna, 160 g/m 2 XS 101 - - 12 S 101 - - 13 M 101 - - 14 L 101 - - 15 XL 101 - - 16 XXL 101 - - 17 XXXL 101 - - 18 Trika kvalitní unisexové triko střední gramáže vhodné pro potisk

Více

Deštníky a čepice. Monet 80220 Deštník s dřevěnou rukojetí rozměry: Ø 105 cm barva na obrázku: 51 bordó cena: 3,58

Deštníky a čepice. Monet 80220 Deštník s dřevěnou rukojetí rozměry: Ø 105 cm barva na obrázku: 51 bordó cena: 3,58 Deštníky a čepice Deštníky a čepice Monet 80220 Deštník s dřevěnou rukojetí rozměry: Ø 105 cm barva na obrázku: 51 bordó cena: 3,58 Automat 80450 Nylonový automatický deštník s dřevěnou rukojetí, 8 panelů

Více

KATALOG REKLAMNÍHO TEXTILU

KATALOG REKLAMNÍHO TEXTILU 2012/13 KATALOG REKLAMNÍHO TEXTILU Triko pánské krátký rukáv T160 150-160 g/m 2 S M L XL XXL XXXL lahvově kiwi světlý melír tmavý melír tyrkysová vínová fialová oranžová cihlová růžová žlutá natural Jemný

Více

Žijte vášní pro Renault!

Žijte vášní pro Renault! Žijte vášní pro Renault! Odpoutejte se od každodenního života a přivítejte svět plný vášně a barev. Následujte své srdce při výběru našich exkluzivních produktů. Butikové předměty Renault vám zpříjemní

Více

Triko dámské Raglan-V 200 g/m 2 (raglánové dámské triko s výstřihem do V, elastický úplet-interlock)

Triko dámské Raglan-V 200 g/m 2 (raglánové dámské triko s výstřihem do V, elastický úplet-interlock) proven.cz I oranžová reklama tel: 377.455.755 I fax: 377.455.757 I e-mail: info@proven.cz Triko dámské Raglan-V 200 g/m 2 (raglánové dámské triko s výstřihem do V, elastický úplet-interlock) 105 černá

Více

Pracovní oděvy pánské

Pracovní oděvy pánské Pracovní oděvy pánské Pánská bunda OTAKAR a kalhoty TEODOR Pánská bunda EDA P152121 P150313 P152122 P150314 P15212 Pánská bunda s krytým zapínáním, rukávy do manžety, kapsy a poutka pro různá využití,

Více

novinka Množství od 25 ks 50 ks 100 ks 300 ks Cena/ks Kč 345,00 329,00 319,00 309,00 Transfer Kč 30,00 13,50 12,50 11,00

novinka Množství od 25 ks 50 ks 100 ks 300 ks Cena/ks Kč 345,00 329,00 319,00 309,00 Transfer Kč 30,00 13,50 12,50 11,00 Trička novinka 07 07 52 352 70 52 352 70 150.751 Pánské tričko Cooldry - funkční elastické tričko v novém designu. Z měkké, lehké, prodyšné látky. Materiál COOLdry odvádí vlhkost na povrch, odkud se rychle

Více

textil textil Triko 160g Triko Spun 155g 164 ST % bavlna prstencově předená, krátký rukáv, kulatý výstřih velikosti: S, M, L, XL, XXL, 3XL

textil textil Triko 160g Triko Spun 155g 164 ST % bavlna prstencově předená, krátký rukáv, kulatý výstřih velikosti: S, M, L, XL, XXL, 3XL lime heather Triko Regular 160g 164 TSRA150 100% bavlna předsrážená, krátký rukáv, kulatý výstřih velikosti: XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL bílá barva 74,90 barevné 85,90 barvy fluor 99,90 camouflage 149,-

Více

Barvy loga: Červená Pantone 187 C, Modrá Pantone 647 C, Šedá Pantone 7534 C

Barvy loga: Červená Pantone 187 C, Modrá Pantone 647 C, Šedá Pantone 7534 C Příloha č. 2 k č.j.: PPR-1402-5/Čj-2015-990656 Podpořeno grantem z Norska Technické specifikace propagačních předmětů s logem norway grants Logo norway grants bude umístěno na propagačních předmětech přesně

Více

JAK NA VELIKOST? Pro určení správné velikosti oděvu Vám doporučujeme ověřit si velikost dle našich tabulek.

JAK NA VELIKOST? Pro určení správné velikosti oděvu Vám doporučujeme ověřit si velikost dle našich tabulek. ZDRAVOTNICKÉ ODĚVY Milí zákazníci, jsme tradiční česká výrobní firma se zaměřením na zdravotnickou konfekci. Od počátku se profilujeme jako společnost, která přináší módní trendy do výroby, nebojí se používat

Více

Polokošile pánská, červená. Kód: UL-142_FM Skladem: {SHOP_ZBOZI_SKLADEM_NA} Cena: 288,00 Kč Vaše cena: 288,00 Kč

Polokošile pánská, červená. Kód: UL-142_FM Skladem: {SHOP_ZBOZI_SKLADEM_NA} Cena: 288,00 Kč Vaše cena: 288,00 Kč Polokošile pánská, červená Kód: UL-142_FM Cena: 288,00 Kč Vaše cena: 288,00 Kč Polokošile pánská, červená. Zapínání na knoflíky Plastový stojan na pneumatiku II, bílý Kód: UL-123 Cena: 493,00 Kč Vaše cena:

Více

1. Dětská reflexní sada

1. Dětská reflexní sada Příloha č. 1 Technická specifikace - Náhledy jednotlivých variant potisku uvedené pod specifikací předmětů jsou ilustrační, pouze claimy se mohou měnit. Finální tisková data k potisku dodá zadavatel přímo

Více

Vybavte se na jarní jízdu

Vybavte se na jarní jízdu Vybavte se na jarní jízdu Přívěšek na klíče se znakem hnědá nebo žlutá barva Klasický přívěšek se znakem Porsche na koženém podkladu. Velikost: 8,5 x 4,5 cm Katalogové číslo: WAP 050 095 16 Katalogové

Více

Ceník oděvů GASTRO 2011 dafne@dafne.cz www.dafne.cz Stranačíslo Název 5 1 Sako s ozdobným přestřižením v pase 2 150,- -sukně klasická 850,- 5 2 Sako

Ceník oděvů GASTRO 2011 dafne@dafne.cz www.dafne.cz Stranačíslo Název 5 1 Sako s ozdobným přestřižením v pase 2 150,- -sukně klasická 850,- 5 2 Sako Ceník oděvů GASTRO 2011 dafne@dafne.cz www.dafne.cz Stranačíslo Název cena 5 1 Sako s ozdobným přestřižením v pase 2 150,- -sukně klasická 850,- 5 2 Sako klasické na jeden knoflík 2 150,- 6 1 Sako dámské

Více

KOLEKCE MINI 60 YEARS LIFESTYLE.

KOLEKCE MINI 60 YEARS LIFESTYLE. KOLEKCE MINI 60 YEARS LIFESTYLE. TRADIČNĚ MODERNÍ. MINI Lifestyle oslavuje 60 let značky MINI a pokračuje v tradici navrhování ikonického designu. Kolekce MINI 60 Years Lifestyle s výrazným vzhledem inspirovaným

Více

OBSAH 1 RENAULT SPORT ALPINE INITIALE PARIS Z.E Hodinky Modely TWINGO KADJAR 72 79

OBSAH 1 RENAULT SPORT ALPINE INITIALE PARIS Z.E Hodinky Modely TWINGO KADJAR 72 79 OBSAH 1 RENAULT SPORT 04 11 2 ALPINE 12 25 3 INITIALE PARIS 26 31 4 Z.E. 32 35 5 Business & Corporate 36 47 6 Hodinky 48 53 7 Modely 54 65 8 TWINGO 66 71 9 KADJAR 72 79 10 RENAULT SPORT Formula One Team

Více

Tričko černé s texturou, pánské nebo dámské, žíhané Č. karty 194 a 195

Tričko černé s texturou, pánské nebo dámské, žíhané Č. karty 194 a 195 Tričko černé s texturou, pánské nebo dámské, žíhané Č. karty 194 a 195 Pohodové trendy tričko na každodenní nošení. Pozorné oko ocení zpracované detaily, jako jemný lem u krku, prošívané rukávy nebo ozdobné

Více

Obsah. textil. čepice

Obsah. textil. čepice Obsah textil str. 4 6 polo shirt [Chili 180, 190, 200] str. 7 windbreaker [Chili 25] str. 8 9 softshell jacket [Chili 41, 42] str. 10 14 fleece jacket [Chili 19, 20, 21, 22, 23] str. 15 17 bodywarmer [Chili

Více

zima 2015 Propagační předměty UNIVERZITY KARLOVY

zima 2015 Propagační předměty UNIVERZITY KARLOVY zima 2015 Propagační předměty UNIVERZITY KARLOVY Charles University POINT Charles University POINT Celetná 14, Praha I Tel.: 224 491 842 point@cuni.cz http://point.cuni.cz http://www.facebook.com/ukpoint

Více

ESD oděvy značky CleverTex

ESD oděvy značky CleverTex MITO, RENTAL SERVICE s.r.o. ESD oděvy značky CleverTex Distributor: MITO, RENTAL SERVICE s.r.o. MITO, RENTAL SERVICE s.r.o. Sídlištní 818, 756 54 Zubří strana č. Pro oblast výroby elektroniky a elektrotechnického

Více

renault sport formula one team Kolekce 2018

renault sport formula one team Kolekce 2018 renault sport formula one team Kolekce 2018 I v roce 2018 pokračujeme v našem rozvoji. Po sezóně 2017, kdy jsme zaznamenali skutečný pokrok, jsme se dostali v žebříčku výrobců z 9. na 6. místo s vozem,

Více

7622G 719 Kč Kč

7622G 719 Kč Kč 7415 228 Kč 275 Kč Ponožky z látky Coolmax, Dryarn and Cordura Rozměry: S (37-39), M (40-42), L (43-45), XL (46-48) 7622G 719 Kč 917 Kč Mikina, 280 g/m 2, s polyesterovou vložkou, antracitově šedá/černá

Více

MÓDNÍ KOLEKCE Luxusní třída obytných vozů. Vyrobeno V německu.

MÓDNÍ KOLEKCE Luxusní třída obytných vozů. Vyrobeno V německu. MÓDNÍ KOLEKCE 2019 Luxusní třída obytných vozů. Vyrobeno V německu. MÓDNÍ KOLEKCE MORELO 2019 Představujeme Vám novou českou módní kolekci německé značky morelo pro rok 2019. Spojili jsme revoluční materiály

Více

CLASSIC NEW 132 CLASSIC NEW 133 CLASSIC NEW 135. tričko pánské. tričko dámské. tričko dětské TRIČKA. Single Jersey, 100 % bavlna, 145 g/m 2 S - XXL

CLASSIC NEW 132 CLASSIC NEW 133 CLASSIC NEW 135. tričko pánské. tričko dámské. tričko dětské TRIČKA. Single Jersey, 100 % bavlna, 145 g/m 2 S - XXL CLASSIC NEW 132 tričko pánské Single Jersey, 1 % bavlna, 145 g/m 2 TRIČKA pánské tričko nižší gramáže úzký lem průkrčníku ze žebrového úpletu vnitřní část zadního průkrčníku začištěná páskou zpevněný ramenní

Více

Akční nabídka produktů z kolekce Bentley

Akční nabídka produktů z kolekce Bentley Akční nabídka produktů z kolekce Bentley Kód BL363 Model Speed 8 1:43 Akční cena 1 622 Kč Kód BL384 Model Arnage 1:43 Akční cena 690 Kč Kód BL468 Model S1 Flying Spur 1:43 Akční cena 1 340 Kč Kód BL465

Více

00 bílá. 01 černá. 02 námořní modrá. 03 světle šedý melír. 04 žlutá. 05 královská modrá. 06 lahvově zelená. 07 červená. 08 písková.

00 bílá. 01 černá. 02 námořní modrá. 03 světle šedý melír. 04 žlutá. 05 královská modrá. 06 lahvově zelená. 07 červená. 08 písková. TRIKA Classic 160 Classic 160 dětská V-Neck 160 Heavy 200 Heavy V-Neck 200 Duo Sandwich 160 Colormix 200 Pique V-neck 200 City 150 Love 150 Pure 150 Spaghetti Top 180 Long Sleeve 180 Fit-T Long Sleeve

Více

Plážové doplňky. od 12, 90. od 79, 00. od 139, 00

Plážové doplňky. od 12, 90. od 79, 00. od 139, 00 Plážové doplňky 108.425 Létající talíř Frisbee - klasická sportovní potřeba s velkou plochou pro potisk. Materiál: plast. Rozměr: ø 22 cm. Technologie potisku: sítotisk. Plocha pro potisk: ø 12 cm. Množství

Více

kolekce Piccolio Mluvte s lidmi jazykem, kterému rozumí každý. Řekněte to tričkem :)

kolekce Piccolio Mluvte s lidmi jazykem, kterému rozumí každý. Řekněte to tričkem :) Katalog 28 kolekce Piccolio Otevřená Vašim smělým nápadům a vstřícná k Vaší peněžence. Uvidíte, že toho spolu dokážete opravdu hodně! P Kombinujte různé střihy a barvy tak, abyste dosáhli požadovaného

Více

Tašky, batohy, cestovní zavazadla

Tašky, batohy, cestovní zavazadla Tašky, batohy, cestovní zavazadla Papírová taška s plochým držadlem, bílá kraft papír od 4, 50 Papírová taška s plochým držadlem, natural sulfátový papír od 4, 70 91371.B 440 140 500 mm 913H1.B 320 130

Více

AREI reklamní předměty s.r.o. AREI A DALŠÍ

AREI reklamní předměty s.r.o. AREI A DALŠÍ AREI KLASICKÉ SÍŤOVKY A DALŠÍ RETRO PŘEDMP EDMĚTY. SUPER PRUŽNÁ SÍŤOVKA Super pružná síťovka Výroba: strojová, ruční dokončení Vzhled sítě: matný Barva: černá nebo bílá Držadla: široká Nosnost: 28 kg Objem:

Více

cena v Kč strana 6 990F0-FHM01-Velikost LIFE - PÁNSKÁ MIKINA S KAPUCÍ 1641

cena v Kč strana 6 990F0-FHM01-Velikost LIFE - PÁNSKÁ MIKINA S KAPUCÍ 1641 MÓDNÍ KOLEKCE strana 6 990F0-FHM01-Velikost LIFE - PÁNSKÁ MIKINA S KAPUCÍ 1641 990F0-FTS01-Velikost LIFE - PÁNSKÉ TRIKO 859 990F0-FTS02-Velikost 4 LIFE - PÁNSKÉ TRIKO 859 990F0-FTS04-Velikost SPIRITED

Více

kolekce Piccolio Mluvte s lidmi jazykem, kterému rozumí každý. Řekněte to tričkem :)

kolekce Piccolio Mluvte s lidmi jazykem, kterému rozumí každý. Řekněte to tričkem :) Katalog 2018 kolekce Piccolio Otevřená Vašim smělým nápadům a vstřícná k Vaší peněžence. Uvidíte, že toho spolu dokážete opravdu hodně! P Kombinujte různé střihy a barvy tak, abyste dosáhli požadovaného

Více

CLASSIC NEW 132 CLASSIC NEW 133 CLASSIC NEW 135. tričko pánské Single Jersey, 100 % bavlna, 145 g/m 2. tričko dámské. tričko dětské TRIČKA S - XXL

CLASSIC NEW 132 CLASSIC NEW 133 CLASSIC NEW 135. tričko pánské Single Jersey, 100 % bavlna, 145 g/m 2. tričko dámské. tričko dětské TRIČKA S - XXL TRIČKA CLASSIC NEW 132, 133, 135 BASIC 129, 134, 138 HEAVY NEW 137 V-NECK 102 HEAVY V-NECK 111 COLORMIX 109 INFINITY 131 DREAM 128 PURE 122 CITY 120 TRIUMPH 136 LOVE 123 ELEGANCE 127 FIT-T LONG SLEEVE

Více

SET 3ks RUČNĚ VYŠÍVANÉ. 99 Kč [3,95 ] 149 Kč [5,95 ] 199 Kč [7,95 ] 199 Kč [7,95 ] za soupravu VYROBENO Z LASTUR PERLORODEK. 299 Kč [11,95 ] 399 Kč

SET 3ks RUČNĚ VYŠÍVANÉ. 99 Kč [3,95 ] 149 Kč [5,95 ] 199 Kč [7,95 ] 199 Kč [7,95 ] za soupravu VYROBENO Z LASTUR PERLORODEK. 299 Kč [11,95 ] 399 Kč DA Šála v cihlové barvě, x 0 cm, vhodná pro ženy i muže. Kč DA0 Paví oko šeříkové - souprava ručně vyšívaných náušnic a náhrdelníku, s kovovou spirálou. Délka náušnic: 0 cm, náhrdelní: 0 cm, délka přívěšku:

Více