A.3.1 POPISY VODOVODŮ V OBCÍCH

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "A.3.1 POPISY VODOVODŮ V OBCÍCH"

Transkript

1 Č E S K Á R E P U B L I K A M I N I S T E R S T V O Z E M Ě D Ě L S T V Í M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J PLÁN ROZVOJE VODOVODŮ A KANALIZACÍ MORAVSKOSLEZSKÉHO KAJE A.3.1 POPISY VODOVODŮ V OBCÍCH OSTRAVA Ostrava, květen 2004

2 OBSAH : 1. Čavisov Dolní Lhota Horní Lhota Klimkovice Klimkovice - Hýlov Klimkovice - Josefovice Klimkovice - Václavovice Olbramice Olbramice - Janovice Ostrava Moravská Ostrava a Přívoz Ostrava Slezská Ostrava Ostrava Slezská Ostrava Ostrava Ostrava - Jih Ostrava Poruba Ostrava Nová Bělá Ostrava Vítkovice Ostrava Stará Bělá Ostrava Pustkovec Ostrava Mariánské Hory a Hulváky Ostrava Petřkovice Ostrava Lhotka Ostrava Hošťálkovice Ostrava Nová Ves Ostrava Proskovice Ostrava Michálkovice Ostrava Radvanice a Bartovice Ostrava Krásné Pole Ostrava Martinov Ostrava Polanka nad Odrou Ostrava Hrabová Ostrava Svinov Ostrava Třebovice Ostrava Plesná Stará Ves nad Ondřejnicí - Košatka Stará Ves nad Ondřejnicí Šenov Václavovice Velká Polom Vratimov Vratimov Horní Datyně KONEKO spol. s r.o. Ostrava 2 VODING Hranice, spol. s r.o.

3 41. Vřesina Zbyslavice KONEKO spol. s r.o. Ostrava 3 VODING Hranice, spol. s r.o.

4 1. Čavisov Poř.číslo KOD PRVK Název obce KOD OB ZÚJ Čavisov Poř.číslo KOD PRVK Název části obce KOD COB ZÚJ Číslo a název obce s rozšířenou působností 19 Ostrava 1.1. Charakteristika obce Demografický vývoj Počet obyvatel Obec Místní část obce Základní údaje o obci Obec Čavisov leží ve východní části okresu Opava, cca 6,0 km západně od Ostravy, ve zvlněné krajině nad údolím říčky Porubky. Nejsilnější vazby má obec na Ostravu, která je ovlivněná skutečností, že územím obce prochází tramvajová linkou MHD. Obec je venkovským sídlem s převládající funkcí obytnou a výrobně-zemědělskou. Zástavba obce tvoří ucelený útvar soustředěný kolem statní silnice III/46610 a místních komunikací. Odtržená lokalita vznikla u severní hranice obce s Dolní Lhotou. V centrální části je obytná zástavba tvořena původními zemědělskými usedlostmi s rozsáhlým hospodářským zázemím. Katastrální území obce patří k oblasti Nízkého Jeseníku. V řešeném území se nachází pouze drobné vodoteče, které po soutoku ústí do Porubky. Potůček vytékající z obce je znečištěn odpadními vodami. Obcí prochází tranzit VVTL plynovod DN 700, který zajišťuje přepravu zemního plynu do severomoravského regionu. Dle informací obecního úřadu v současné době žije v obci Čavisov celkem 450 trvale bydlících obyvatel. Předpokládaný vývoj počtu obyvatel ve výhledu do roku 2015 je dle podkladu převzatých z návrhu územního plánu 500 trvale bydlících osob. Na katastrálním území obce se nachází drobné provozovny, obchody atd Podklady - Mapové podklady provozovatele v měř. 1: se zakresleným stávajícím vodovodem - Dokumentace SmVaK, R. S. Opava (tabulky, výkresová dokumentace) - Územní plán obce Čavisov, koncept řešení, zpracovalo Urbanistické středisko Ostrava, s. r. o. v 01/97, číslo zakázky U 249) - PRVKUC okresu Opava - RPI MS kraje KONEKO spol. s r.o. Ostrava 4 VODING Hranice, spol. s r.o.

5 1.3. Vodovody Potřeba vody z bilance Počet zásob.obyvatel N z obyv Voda vyrobená celkem VVR mil.m 3 /r 0,0232 0, Voda fakturovaná VFC mil.m 3 /r 0,0183 0, Voda fakturovaná pro obyv. VFD mil.m 3 /r 0,0161 0, Spec.potř.fakt.obyvatelstva Q S,d I/(os.den) Spec.potř.fakt.vody Q S I/(os.den) Spec.potř.fakt.vody vyrob. Q S,V I/(os.den) Prům.denní potřeba Q p m 3 /d 63, , Max.denní potřeba Q d m 3 /d 95, , Popis současného stavu zásobování pitnou vodou Obec Čavisov ( m n. m.) je zásobena vodou veřejným vodovodem, který je součástí skupinového vodovodu pro obce Dolní Lhota, Horní Lhota a Čavisov a vodovod zásobuje tyto obce vodou z OOV. Provozovatelem vodovodu Je SmVaK, R. S. Opava. Dolní Lhota je na OOV připojena řadem DN 150. Obec Čavisov je přívodním řadem délky cca 850 m napojena na rozvodnou síť dolního tlakového pásma Dolní Lhoty a na okraji Čavisova je tomto řadu umístěna čerpací stanice o výkonu 5 l s -1, která čerpá vodu do zemního vodojemu Čavisov o objemu 50 m 3 s max. hladinou na kótě 375,18 m n. m. Rozvodná vodovodní síť v Čavisově je z oceli DN 100 a DN Rozvoj vodovodů ve výhledovém období Územní plán obce ve výhledu respektuje stávající vodovodní síť. Uvažuje se s vybudováním nového věžového vodojemu o objemu 50 m 3 s rozdělením rozvodné vodovodní sítě na dvě tlaková pásma a doplněním scházejícího akumulačního prostoru pro obec. Nově navrhovaný vodojem má navrženu min. hl. na kótě 390 m n. m. Horní tlakové pásmo bude doplněno o několik vodovodních řadů dle realizované varianty o délce cca m. Voda bude čerpána do věžového vodojemu ze stávajícího zemního vodojemu 50 m 3. Všechny vodovodní řadu jsou navrhovány z PVC DN 100, DN Vymezení zdrojů povrchových a podzemních vod, uvažovaných pro účely úpravy na vodu pitnou Žádný zdroj není uvažován. KONEKO spol. s r.o. Ostrava 5 VODING Hranice, spol. s r.o.

6 Varianty nouzového zásobování pitnou vodou za krizové situace (jako podklad pro krizový plán obce a kraje) V případě přerušení dodávky pitné vody z veřejného vodovodu bude možno zásobovat obyvatelstvo obce pouze z cisteren. Při spotřebě 10 l vody na obyvatele a den bude třeba dodat 5,0 m 3 /den pitné vody Časový harmonogram 2004 výstavba věžového VDJ 50 m výstavba rozvodné sítě DN mm v délce 1,3 km 1.4. Ekonomická část Výpočet nákladů na výstavbu vodovodů byl proveden dle metodického pokynu Mze ČR, č.j / Vodovody v mil Kč 3,84 KONEKO spol. s r.o. Ostrava 6 VODING Hranice, spol. s r.o.

7 2. Dolní Lhota Poř.číslo KOD PRVK Název obce KOD OB ZÚJ Dolní Lhota Poř.číslo KOD PRVK Název části obce KOD COB ZÚJ Číslo a název obce s rozšířenou působností 19 Ostrava 2.1. Charakteristika obce Demografický vývoj Počet obyvatel Obec Místní část obce Základní údaje o obci Obec Dolní Lhota patří k prosperujícím obcím střední velikosti, s vysokou atraktivitou bydlení. Dolní Lhota leží ve východní části okresu, cca 5 km západně od Ostravy. Tato poloha předurčuje vazby řešeného území na okolí. Dolní Lhota je obcí s převládající obytnou funkcí a doplňujícími funkcemi výrobně-zemědělskou a rekreační. Téměř veškerá zástavba je tvořená rodinnými domky. V obci jsou značně zastoupeny objekty individuální rekreace. Zastavěná část obce leží v členitém terénu přibližně v územním těžišti katastrálního území obce. Tvoří ji široký souvislý pás podél státní silnice č. III/ Krajina je zde zvlněná a ve směru východ-západ ji prochází dvě údolí : na jihu údolí podél říčky Porubky, na severu údolí podél potoka Opusty. Potok Porubka je levostranným přítokem Odry Dle podkladu obecního úřadu v současné době žije v obci Dolní Lhota 1230 obyvatel. Předpokládaný vývoj počtu obyvatel ve výhledu do roku 2015 je dle návrhu územního plánu 1380 trvale bydlících osob. Výrobní a technické služby jsou soustředěny v areálu Podjárky (pila, dílny, technické služby). Na katastrálním území obce se dále nachází drobné provozovny, obchody atd. běžného rozsahu Podklady - Mapové podklady provozovatele v měř. 1: se zakresleným stávajícím vodovodem - Dokumentace SmVaK, R. S. Opava (tabulky, výkresová dokumentace) - Územní plán obce Dolní Lhota, zpracovalo Urbanistické středisko Ostrava, s. r. o. v 06/96, číslo zakázky U - 162, schválen PRVKUC okresu Opava - RPI MS kraje KONEKO spol. s r.o. Ostrava 7 VODING Hranice, spol. s r.o.

8 2.3. Vodovody Potřeba vody z bilance Počet zásob.obyvatel N z obyv Voda vyrobená celkem VVR mil.m 3 /r 0,0232 0, Voda fakturovaná VFC mil.m 3 /r 0,0183 0, Voda fakturovaná pro obyv. VFD mil.m 3 /r 0,0161 0, Spec.potř.fakt.obyvatelstva Q S,d I/(os.den) Spec.potř.fakt.vody Q S I/(os.den) Spec.potř.fakt.vody vyrob. Q S,V I/(os.den) Prům.denní potřeba Q p m 3 /d 63, , Max.denní potřeba Q d m 3 /d 95, , Popis současného stavu zásobování pitnou vodou Obec Dolní Lhota ( m n. m.) má veřejný vodovod, který je součástí skupinového vodovodu pro obce Dolní Lhota, Horní Lhota a Čavisov a vodovod zásobuje tyto obce vodou z OOV. Provozovatelem vodovodu Je SmVaK, R. S. Opava. Voda je do Dolní Lhoty přivedena přívodním řadem DN 150, který je napojen na vodojemy OOV Krásné Pole. Na přiváděcí řad je v Dolní Lhotě napojeno dolní tlakové pásmo (DTP) Dolní Lhoty - převážná část zástavby v obci. Menší část zástavby v Dolní Lhotě je zásobena z horního tlakového pásma (HTP), které je zásobováno z vodojemu 2 x 100 m 3, hlad. 335, m n. m. Voda je do vodojemu HTP čerpána čerpací stanicí s akumulační nádrží 50 m 3, která je napojena na rozvodnou síť DTP. Na síť dolního tlakového pásma je napojena i čerpací stanice s akumulací 50 m 3, která čerpá vodu výtlačným řadem do Horní Lhoty. Na DTP je napojen i přiváděcí řad do Čavisova Rozvoj vodovodů ve výhledovém období Pro výhledově navržené rodinné domky,které jsou navrženy nad kótou 317,00 m n. m., bude nutno vybudovat automatickou tlakovou stanici, protože horní tlakové pásmo nezajistí zásobování vodou. V rámci úprav na rozvodné vodovodní bude potřeba prodloužit řad DN 100 o 210 m a nahradit kapacitně nevyhovující řad DN 80 v rozvodné síti za řad DN 100 v délce cca 120 m.další rozšíření vodovodní sítě dle ÚP bude v celkové délce 670 m. Přiváděcí řad z vodojemů Krásné Pole do Dolní Lhoty svou kapacitou nevyhovuje.řešení bude změnou napojení v Krásném Poli nebo zrychlovací stanicí v Krásném Poli. Variantně je uvažováno s výměnou řadu za profil DN 200 v délce m Vymezení zdrojů povrchových a podzemních vod, uvažovaných pro účely úpravy na vodu pitnou Žádný zdroj není uvažován. KONEKO spol. s r.o. Ostrava 8 VODING Hranice, spol. s r.o.

9 Varianty nouzového zásobování pitnou vodou za krizové situace (jako podklad pro krizový plán obce a kraje) V případě přerušení dodávky pitné vody z veřejného vodovodu bude možno zásobovat obyvatelstvo obce pouze z cisteren. Při spotřebě 10 l vody na obyvatele a den bude třeba dodat 14,0 m 3 /den pitné vody Časový harmonogram 2010 výstavba vodovodní sítě DN 100 mm, celková délka 0,67 km 2.4. Ekonomická část Výpočet nákladů na výstavbu vodovodů byl proveden dle metodického pokynu Mze ČR, č.j / Vodovody v mil Kč 1,4 KONEKO spol. s r.o. Ostrava 9 VODING Hranice, spol. s r.o.

10 3. Horní Lhota Poř.číslo KOD PRVK Název obce KOD OB ZÚJ Horní Lhota Poř.číslo KOD PRVK Název části obce KOD COB ZÚJ Číslo a název obce s rozšířenou působností 19 Ostrava 3.1. Charakteristika obce Demografický vývoj Počet obyvatel Obec Místní část obce Základní údaje o obci Obec Horní Lhota patří k poměrně malým, ale rozvíjejícím se sídlům s převládající funkcí obytnou. Souvislá obytná zástavba, kterou tvoří převážně rodinné domky, tvoří kompaktní urbanistický celek. Středem obce ze severozápadu na jihovýchod prochází státní silnice Dolní Lhota- Hrabyně. Území obce náleží k povodí okrajových přítoků řeky Odry. Místní vodoteč protéká údolím k Velké Polomi a je přítokem říčky Meznice. Ke katastrálnímu území obce náleží chatová osada Zátiší, celkem se jedná o cca 200 objektů individuální sezónní rekreace. Dle informací obecního úřadu v současné době žije v obci Horní Lhota celkem 559 trvale bydlících obyvatel. Předpokládaný vývoj počtu obyvatel je ve výhledu do roku 2015 cca 600 trvale bydlících osob. Na katastrálním území obce se nachází drobné provozovny, obchody atd Podklady - Mapové podklady provozovatele v měř. 1: se zakresleným stávajícím vodovodem - Dokumentace SmVaK, R. S. Opava (tabulky, výkresová dokumentace) - Územní plán obce Horní Lhota, koncept řešení, zpracovalo Urbanistické středisko Ostrava, s. r. o. v 02/97, číslo zakázky U PRVKUC okresu Opava - RPI MS kraje 3.3. Vodovody KONEKO spol. s r.o. Ostrava 10 VODING Hranice, spol. s r.o.

11 Potřeba vody z bilance Počet zásob.obyvatel N z obyv Voda vyrobená celkem VVR mil.m 3 /r 0,0232 0, Voda fakturovaná VFC mil.m 3 /r 0,0183 0, Voda fakturovaná pro obyv. VFD mil.m 3 /r 0,0161 0, Spec.potř.fakt.obyvatelstva Q S,d I/(os.den) Spec.potř.fakt.vody Q S I/(os.den) Spec.potř.fakt.vody vyrob. Q S,V I/(os.den) Prům.denní potřeba Q p m 3 /d 63, , Max.denní potřeba Q d m 3 /d 95, , Popis současného stavu zásobování pitnou vodou Obec Horní Lhota ( m n. m.) má vybudován v letech a provozován SmVaK Ostrava a.s., RS 5 Opava veřejný vodovod, který je součástí skupinového vodovodu pro obce Dolní Lhota, Horní Lhota a Čavisov a zásobuje tyto obce vodou z OOV.. Zdrojem vody pro tento vodovod jsou vodojemy OOV Krásné Pole, voda je přiváděna řadem DN 150 do Dolní Lhoty. Na přiváděcí řad je napojeno dolní tlakové pásmo Dolní Lhoty a také přes čerpací stanici a vodojem pro HTP horní tlakové pásmo. Na dolní tlakové pásmo Dolní Lhoty je napojena čerpací stanice s akumulací 50 m 3, čerpající vodu výtlačným řadem DN 100 do Horní Lhoty a přes síť do zemního vodojemu Horní Lhota o objemu 100 m 3, hl. 404,37-401,00 m n. m Rozvoj vodovodů ve výhledovém období Ve výhledovém období bude zachován systém zásobování vodou. Dle ÚP bude rozvodná vodovodní síť doplněna novými vodovodními řady DN 80 pro nově navrhovanou zástavbu. Celková délka navrhovaných vodovodních řadů činí asi m. Územní plán uvažuje i s vybudováním nové vodovodní sítě pro chatovou oblast. Jedná se zde o vybudování asi m vodovodních řadů DN DN 80 včetně přívodního řadu z Horní Lhoty. ÚP řeší zásobení chatové oblasti i ve variantě s přivedením vody z Budišovic (v mapové části PRVKUC není vyznačeno). V obou případech bude budován vodojem 50 m 3 na kótě cca 340 m n. m. Do RPI MS kraje byla zařazena akce rekonstrukce výtlačného řadu DN 100 z Dolní do Horní Lhoty v délce 540,0m Vymezení zdrojů povrchových a podzemních vod, uvažovaných pro účely úpravy na vodu pitnou Žádný zdroj není uvažován Varianty nouzového zásobování pitnou vodou za krizové situace (jako podklad pro krizový plán obce a kraje) Vodovod je zdrojově napojen na OOV. V případě přerušení dodávky pitné vody z veřejného vodovodu bude možno zásobovat obyvatelstvo obce pouze z cisteren. Při spotřebě 10 l vody na obyvatele a den bude třeba dodat 6,0 m 3 /den pitné vody. KONEKO spol. s r.o. Ostrava 11 VODING Hranice, spol. s r.o.

12 Časový harmonogram Rekonstrukce vodovodu 2006 Výstavba vodovodu Ekonomická část Výpočet nákladů na výstavbu vodovodů byl proveden dle metodického pokynu Mze ČR, č.j / Vodovody v mil Kč 11,0 KONEKO spol. s r.o. Ostrava 12 VODING Hranice, spol. s r.o.

13 4. Klimkovice Poř.číslo KOD PRVK Název obce KOD OB ZÚJ Klimkovice Poř.číslo KOD PRVK Název části obce KOD COB ZÚJ Klimkovice Číslo a název obce s rozšířenou působností 19 Ostrava 4.1. Charakteristika obce Demografický vývoj Počet obyvatel Obec Místní část obce Základní údaje o obci Klimkovice patří mezi menší města okresu Nový Jičín. Leží na severním okraji okresu v těsné blízkosti Ostravy. Ve městě se předpokládá mírný nárůst obyvatel a rozvoj podnikatelské sféry. Součástí města jsou obce Hýlov, Josefovice a Václavovice. Václavovice přímo na město navazují Podklady - Údaje o demografickém vývoji města převzaté z Okr.Ú Nový Jičín, referát regionálního rozvoje - Podklady provozovatele vodovodu SmVaK Ostrava a.s. RS Nový Jičín - Zásobování města Klimkovice pitnou vodou, studie, projekt, zpracovatel VODING - Hranice v roce Územní plán - Pasportizace obce - Klimkovice, rekonstrukce vodovodních řadů, projekt VODING Hranice s.r.o., 05/96 - PRVKUC okresu Nový Jičín - RPI MS kraje 4.3. Vodovody Potřeba vody z bilance KONEKO spol. s r.o. Ostrava 13 VODING Hranice, spol. s r.o.

14 Počet zásob.obyvatel N z obyv Voda vyrobená celkem VVR mil.m 3 /r 0,0232 0, Voda fakturovaná VFC mil.m 3 /r 0,0183 0, Voda fakturovaná pro obyv. VFD mil.m 3 /r 0,0161 0, Spec.potř.fakt.obyvatelstva Q S,d I/(os.den) Spec.potř.fakt.vody Q S I/(os.den) Spec.potř.fakt.vody vyrob. Q S,V I/(os.den) Prům.denní potřeba Q p m 3 /d 63, , Max.denní potřeba Q d m 3 /d 95, , Popis současného stavu zásobování pitnou vodou Město Klimkovice má vybudovaný vodovod, který je provozován SmVaK Ostrava a.s. RS Nový Jičín. Původní zdroj vodovodu včetně akumulace byl odstaven z provozu a v součastné době je celé město napojeno na systém OOV. Hýlov a Josefovice jsou místní částí města, jsou zásobovány samostatně mimo rozvod města. Původní vodovod, který zásoboval prostor náměstí a dolní část města byl rozšířen na celé město i s přilehlými částmi Václavovice a Fonovice. Po výstavbě OOV, přivaděčů a přerušovací komory OOV 2x 650 m3 Hýlov bylo celé město přepojeno na tento systém. Pod přerušovací komorou Hýlov 2x 250 m3 s max. hladinou 312,00 m n.m. a dnem 307,0 m n.m. je provedeno odbočení z přivaděče a přes šachtu s měřením pro Klimkovice je tažen zásobovací řad do města z oceli a litiny DN 200, který pokračuje základním páteřním řadem do dolní části města. Na dolním konci města je přes redukci tlaku připojen rozvod Polanky v okrese Ostrava - město. Přes síť Klimkovice je takto doplňována voda do sítě Polanky dle potřeby provozovatele MVaK Ostrava. Na vodovod Polanky po redukci tlaku je napojen zásobovací řad do Fonovic. Zde je řada problémů s malými tlaky v rozvodné koncové síti. Na síť Klimkovic navazuje rozvodným řadem vodovod Václavovice. Do Václavovic nevede žádný přívod, je tu napojení přímo na síť Klimkovic. Rozvodná síť města Klimkovice je velkého rozsahu s několika druhy materiálu a rozdílného stáří i kvality. Řada problémů s poruchovostí sítě byla řešena provozovatelem formou oprav. Byla zrealizována redukční vodoměrná šachtice, umístěná v křižovatce ulic J. Glazarové Komenského. Tato šachtice rozděluje síť na dvě tlaková pásma. Horní tlakové pásmo je pod tlakem přerušovací komory Hýlov s max.hladinou 312,00 m n.m.vytvořením DTP, který má redukovaný tlak na kótě 285,00m n.m., je zajištěn optimální přetlak v dolní části města 0,4 0,5 MPa. Bylo realizováno propojení ul. 28. října do DTP s ulicí Čs. Legií řadem PVC DN 100 Pro zabezpečení dopravy vody v obou tlakových pásmech byl vybudován řad PVC DN 100 dl. 221 m v ul. Čs. Armády a ul. Stodolní s napojením na opravený řad DN 100 v Palackého ulici a propojením na řad DN 80 v ul. Ostravské. Dále byl zrealizován propoj čtyř vodovodních řadů na nový řad PVC DN 100 v ul. Vřesinské ulice Polní, ul. Palackého, ul. 30. dubna a řad DN 60. Ve Fonovicích jsou problémy s udržením kvality vody z důvodů malých odběrů a malé výměny vody v síti. V součastné době je v Klimkovicích m přívodních a rozvodných řadů. KONEKO spol. s r.o. Ostrava 14 VODING Hranice, spol. s r.o.

15 Je to litina DN 200 dl m, DN 100 dl m, DN 80 dl m, DN 60 dl. 406 m. V oceli je dosud potrubí DN 80 dl m a DN 100 dl m. V PE je položeno 460 m DN 40 a 380 m DN 50. V PVC je položeno 298 m v DN 80, PVC DN 100 dl. 276 m. Velký rozsah rozvodné sítě s velkou částí řadů na konci životnosti a s častými poruchami způsobuje provozovateli řadu problémů. Postupně je nutno řešit výměnu nejvíce poruchových rozvodných. Vodovod do Fonovic je nutno odpojit od vodovodu Polanka a provést přepojení na HTP města řadem PVC DN 80 dl. 510 m Rozvoj vodovodů ve výhledovém období Vodovod v městě Klimkovice je proveden v potřebném rozsahu pro stávající zástavbu i výhled Vymezení zdrojů povrchových a podzemních vod, uvažovaných pro účely úpravy na vodu pitnou Žádný zdroj není uvažován Varianty nouzového zásobování pitnou vodou za krizové situace (jako podklad pro krizový plán obce a kraje) V případě přerušení dodávky pitné vody z veřejného vodovodu bude možno zásobovat obyvatelstvo obce pouze z cisteren. Při spotřebě 10 l vody na obyvatele a den bude třeba dodat 35 m 3 /den pitné vody Časový harmonogram Ve výhledu se neuvažuje s výstavbou Ekonomická část Výpočet nákladů na výstavbu vodovodů byl proveden dle metodického pokynu Mze ČR, č.j / Vodovody v mil Kč 0,0 KONEKO spol. s r.o. Ostrava 15 VODING Hranice, spol. s r.o.

16 5. Klimkovice - Hýlov Poř.číslo KOD PRVK Název obce KOD OB ZÚJ Klimkovice Poř.číslo KOD PRVK Název části obce KOD COB ZÚJ Hýlov Číslo a název obce s rozšířenou působností 19 Ostrava 5.1. Charakteristika obce Demografický vývoj Počet obyvatel Obec Místní část obce Základní údaje o obci Hýlov patří mezi malé místní části okresu. Nachází se západně nedaleko města Klimkovice. Součástí místní části jsou Lázně Darkov, které mají řešeno zásobování pitnou vodou vlastním vodovodem, který je samostatným připojovacím řadem napojen na OOV. V obci probíhá výstavba RD. V souvislosti s Lázněmi Darkov lze očekávat mírný nárůst obyvatel a podnikatelské sféry Podklady - Údaje o demografickém vývoji obce převzaté z Okr.Ú Nový Jičín, referát regionálního rozvoje - Podklady provozovatele vodovodu SmVaK RS Nový Jičín - ÚP zpracovala Urbanistická společnost Ostrava - PRVKUC okresu Nový Jičín 5.3. Vodovody Potřeba vody z bilance KONEKO spol. s r.o. Ostrava 16 VODING Hranice, spol. s r.o.

17 Počet zásob.obyvatel N z obyv Voda vyrobená celkem VVR mil.m 3 /r 0,0232 0, Voda fakturovaná VFC mil.m 3 /r 0,0183 0, Voda fakturovaná pro obyv. VFD mil.m 3 /r 0,0161 0, Spec.potř.fakt.obyvatelstva Q S,d I/(os.den) Spec.potř.fakt.vody Q S I/(os.den) Spec.potř.fakt.vody vyrob. Q S,V I/(os.den) Prům.denní potřeba Q p m 3 /d 63, , Max.denní potřeba Q d m 3 /d 95, , Popis současného stavu zásobování pitnou vodou V obci je vybudován vodovod v roce l983, který je provozován SmVaK Ostrava.a.s RS Nový Jičín. Zástavba obce leží na kótě 295,00 m n.m ,0 m n.m. Obec je zásobována samostatným přívodem s napojením na OOV přivaděč Záhumenice - Butovice - Bílovec. U přivaděče OOV u místa odbočení je AT stanice o výkonu 4 l.s -1, která dopravuje vodu přívodním řadem do rozvodu Hýlova. V rámci přívodu i rozvodu je položeno celkem m potrubí a to z litiny DN 80 dl m a DN 100 dl. 385 m. Lázně Darkov jsou zásobovány samostatným vodovodem provozovaným lázněmi Darkov. Vodovod má samostatnou přípojku z OOV, čerpací stanici a rozvod Rozvoj vodovodů ve výhledovém období Vodovod pro zásobování vlastní obce a provozovaný SmVaK Ostrava a.s. RS Nový Jičín splňuje potřeby obce i s možným výhledem. Není uvažováno s dalším rozšířením vodovodu. Při zvýšení odběru bude nutné zvýšení kapacity ATS Vymezení zdrojů povrchových a podzemních vod, uvažovaných pro účely úpravy na vodu pitnou Žádný zdroj není uvažován Varianty nouzového zásobování pitnou vodou za krizové situace (jako podklad pro krizový plán obce a kraje) V případě přerušení dodávky pitné vody z veřejného vodovodu bude možno zásobovat obyvatelstvo obce pouze z cisteren. Při spotřebě 10 l vody na obyvatele a den bude třeba dodat 1,1 m 3 /den pitné vody Časový harmonogram Ve výhledu se neuvažuje s výstavbou. KONEKO spol. s r.o. Ostrava 17 VODING Hranice, spol. s r.o.

18 5.4. Ekonomická část Výpočet nákladů na výstavbu vodovodů byl proveden dle metodického pokynu Mze ČR, č.j / Vodovody v mil Kč 0,0 KONEKO spol. s r.o. Ostrava 18 VODING Hranice, spol. s r.o.

19 6. Klimkovice - Josefovice Poř.číslo KOD PRVK Název obce KOD OB ZÚJ Klimkovice Poř.číslo KOD PRVK Název části obce KOD COB ZÚJ Josefovice Číslo a název obce s rozšířenou působností 19 Ostrava 6.1. Charakteristika obce Demografický vývoj Počet obyvatel Obec Místní část obce Základní údaje o obci Josefovice patří mezi menší místní části okresu. Leží jižně nedaleko města Klimkovice. Vzhledem k poloze i charakteru obce lze očekávat mírný nárůst počtu obyvatel Podklady - Údaje o demografickém vývoji obce převzaté z Okr.Ú Nový Jičín, referát regionálního rozvoje - Podklady provozovatele vodovodu SmVaK Ostrava a.s. RS Nový Jičín - Pasportizace obce - ÚP - zpracovatel Urbanistické středisko Ostrava - PRVKUC okresu Nový Jičín - RPI MS kraje 6.3. Vodovody Potřeba vody z bilance KONEKO spol. s r.o. Ostrava 19 VODING Hranice, spol. s r.o.

20 Počet zásob.obyvatel N z obyv Voda vyrobená celkem VVR mil.m 3 /r 0,0232 0, Voda fakturovaná VFC mil.m 3 /r 0,0183 0, Voda fakturovaná pro obyv. VFD mil.m 3 /r 0,0161 0, Spec.potř.fakt.obyvatelstva Q S,d I/(os.den) Spec.potř.fakt.vody Q S I/(os.den) Spec.potř.fakt.vody vyrob. Q S,V I/(os.den) Prům.denní potřeba Q p m 3 /d 63, , Max.denní potřeba Q d m 3 /d 95, , Popis současného stavu zásobování pitnou vodou V obci je vybudován vodovod v roce 1982, který je provozován SmVaK Ostrava, a.s., RS Nový Jičín. Zástavba leží na kótě 265 m n.m. až 275 m n.m. Vodovod v obci je součástí malého skupinového vodovodu, který je společný s Jistebníkem a Janovicemi a je napojen na systém OOV. Z přivaděče OOV u Josefovic je odbočení s krátkým přívodem do zemní akumulace Josefovice 250 m3 s max.hladinou vody 293,30 m n.m. a dnem 290,00 m n.m. Pod tlakem akumulace Josefovice je rozvodná síť ve všech zásobovaných obcích. Přes síť Josefovice je zásobován Jistebník, samostatným řadem z vodojemu Josefovice pak Janovice. V rámci přívodních a rozvodných řadů v Josefovicích je položeno celkem m vodovodních řadů a to z PVC DN 200 dl m, PVC DN 100 dl. 770 m a PVC DN 80 dl. 140 m Rozvoj vodovodů ve výhledovém období Vodovod v Josefovicích je nový, dobře navržený, bez provozních problémů. Rozvodná okruhová síť je provedena na konečný stav a umožní zásobování obce i s možným rozvojem. Není uvažováno s dalším rozšířením vodovodu Vymezení zdrojů povrchových a podzemních vod, uvažovaných pro účely úpravy na vodu pitnou Žádný zdroj není uvažován Varianty nouzového zásobování pitnou vodou za krizové situace (jako podklad pro krizový plán obce a kraje) V případě přerušení dodávky pitné vody z veřejného vodovodu bude možno zásobovat obyvatelstvo obce pouze z cisteren. Při spotřebě 10 l vody na obyvatele a den bude třeba dodat 3 m 3 /den pitné vody Časový harmonogram Ve výhledu není uvažováno s výstavbou. KONEKO spol. s r.o. Ostrava 20 VODING Hranice, spol. s r.o.

21 6.4. Ekonomická část Výpočet nákladů na výstavbu vodovodů byl proveden dle metodického pokynu Mze ČR, č.j / Vodovody v mil Kč 0,0 KONEKO spol. s r.o. Ostrava 21 VODING Hranice, spol. s r.o.

22 7. Klimkovice - Václavovice Poř.číslo KOD PRVK Název obce KOD OB ZÚJ Klimkovice Poř.číslo KOD PRVK Název části obce KOD COB ZÚJ Václavovice Číslo a název obce s rozšířenou působností 19 Ostrava 7.1. Charakteristika obce Demografický vývoj Počet obyvatel Obec Místní část obce Základní údaje o obci Václavovice jsou malá místní část přímo navazující na severní část města Klimkovice. Ve Václavovicích v souvislosti s městem Klimkovice a polohou blízko Ostravy se předpokládá v budoucnu mírný rozvoj Podklady - Údaje o demografickém vývoji obce převzaté z Okr.Ú Nový Jičín, referát regionálního rozvoje - Podklady provozovatele vodovodu SmVaK Ostrava a.s. RS Nový Jičín - Zásobování města Klimkovice pitnou vodou - studie, projekt zpracovatel VODING Hranice v roce Pasportizace obce - Územní plán - PRVKUC okresu Nový Jičín - RPI MS kraje 7.3. Vodovody Potřeba vody z bilance KONEKO spol. s r.o. Ostrava 22 VODING Hranice, spol. s r.o.

23 Počet zásob.obyvatel N z obyv Voda vyrobená celkem VVR mil.m 3 /r 0,0232 0, Voda fakturovaná VFC mil.m 3 /r 0,0183 0, Voda fakturovaná pro obyv. VFD mil.m 3 /r 0,0161 0, Spec.potř.fakt.obyvatelstva Q S,d I/(os.den) Spec.potř.fakt.vody Q S I/(os.den) Spec.potř.fakt.vody vyrob. Q S,V I/(os.den) Prům.denní potřeba Q p m 3 /d 63, , Max.denní potřeba Q d m 3 /d 95, , Popis současného stavu zásobování pitnou vodou V obci je vybudován vodovod, který navazuje a souvisí s městem Klimkovice. Vodovod v materiálech provozovatele SmVaK Ostrava a.s. RS Nový Jičín, je uváděn pod městem Klimkovice bez členění na samostatný vodovod ve Václavovicích. Václavovice jsou napojeny na síť města Klimkovice dvěmi řady, které jsou pod tlakem přerušovací komora OOV Hýlov 2x 250 m3 s max. hladinou 312,00 m n.m. a dnem 307,0 m n.m. Problémem zásobování Václavovic jsou nízké tlaky v dobách špiček, způsobených nevhodnými profily v rozvodech Klimkovic. Tento problém je připraven provozovatel řešit propojením ulice Palackého s Ostravskou řadem PVC DN 100 dl. 430 m. Tímto dojde k nalepšení provozních tlaků ve Václavovicích. Po dělení rozvodné sítě Klimkovic na tlaková pásma budou Václavovice napojeny na HTP města Rozvoj vodovodů ve výhledovém období Vlastní rozvod ve Václavovicích je z PVC DN 80, který ve vztahu ke spotřebě v oblasti je dostačující a schopen krýt i předpokládaný nízký nárůst Vymezení zdrojů povrchových a podzemních vod, uvažovaných pro účely úpravy na vodu pitnou Žádný zdroj není uvažován Varianty nouzového zásobování pitnou vodou za krizové situace (jako podklad pro krizový plán obce a kraje) V případě přerušení dodávky pitné vody z veřejného vodovodu bude možno zásobovat obyvatelstvo obce pouze z cisteren. Při spotřebě 10 l vody na obyvatele a den bude třeba dodat 2,5m 3 /den pitné vody Časový harmonogram Ve výhledovém období se neuvažuje s výstavbou. KONEKO spol. s r.o. Ostrava 23 VODING Hranice, spol. s r.o.

24 7.4. Ekonomická část Výpočet nákladů na výstavbu vodovodů byl proveden dle metodického pokynu Mze ČR, č.j / Vodovody v mil Kč 0,0 KONEKO spol. s r.o. Ostrava 24 VODING Hranice, spol. s r.o.

25 8. Olbramice Poř.číslo KOD PRVK Název obce KOD OB ZÚJ Olbramice Poř.číslo KOD PRVK Název části obce KOD COB ZÚJ Olbramice Číslo a název obce s rozšířenou působností 19 Ostrava 8.1. Charakteristika obce Demografický vývoj Počet obyvatel Obec Místní část obce Základní údaje o obci Olbramice patří mezi střední obce okresu Nový Jičín. Nachází se západně nedaleko města Klimkovice. Vzhledem k charakteru obce a její poloze nelze předpokládat v budoucnu velký rozvoj Podklady - Údaje o demografickém vývoji obce převzaté z Okr.Ú Nový Jičín, referát regionálního rozvoje - Podklady provozovatele vodovodu SmVaK a.s. RS Nový Jičín - Územní plán obce - PRVKUC okresu Nový Jičín - RPI MS kraje 8.3. Vodovody Potřeba vody z bilance KONEKO spol. s r.o. Ostrava 25 VODING Hranice, spol. s r.o.

26 Počet zásob.obyvatel N z obyv Voda vyrobená celkem VVR mil.m 3 /r 0,0232 0, Voda fakturovaná VFC mil.m 3 /r 0,0183 0, Voda fakturovaná pro obyv. VFD mil.m 3 /r 0,0161 0, Spec.potř.fakt.obyvatelstva Q S,d I/(os.den) Spec.potř.fakt.vody Q S I/(os.den) Spec.potř.fakt.vody vyrob. Q S,V I/(os.den) Prům.denní potřeba Q p m 3 /d 63, , Max.denní potřeba Q d m 3 /d 95, , Popis současného stavu zásobování pitnou vodou V obci je vybudován vodovod v roce 1978, který je provozován SmVaK Ostrava a.s. RS Nový Jičín. Zástavba obce leží na kótě 285,0 m n.m. až 337 m n.m. Vodovod v obci je součástí malého skupinového systému, který je společný se Zbyslovicemi a je napojen na systém OOV. U přivaděče OOV u Klimkovic je čerpací stanice s výkonem Q = 4 l.s -1, která výtlačným řadem čerpá vodu z OOV do samostatných vodojemů Olbramice a Zbyslavice. Nad Olbramicemi je zemní vodojem 100 m3 s max.hladinou vody 363,50 m n.m. a dnem 360,20 m n.m. Vodojem je odbočením plněn z výtlačného řadu do Zbyslavic. Výtlačný řad od přivaděče OOV do VDJ Olbramice je z oceli DN 100 dl m. Obec Olbramice má vybudovánu rozvodnou síť v kompletním potřebném rozsahu. Rozvodná síť je šachtou s redukčními ventily dělena na HTP a DTP. Rozvodná síť v obci je realizována v celkovém rozsahu m a to z litiny DN m, litiny DN 80 dl m, PVC DN 80 dl. 450 m, PVC DN 100dl m, PVC DN 150 dl. 665 m a PE DN 60 dl. 75 m Rozvoj vodovodů ve výhledovém období Z hlediska provozu nejsou s vodovodem problémy. Rozvodná síť je provedena v potřebném rozsahu. Postupně mohou nastat problémy s ocel. výtlačným řadem Vymezení zdrojů povrchových a podzemních vod, uvažovaných pro účely úpravy na vodu pitnou Žádný zdroj není uvažován Varianty nouzového zásobování pitnou vodou za krizové situace (jako podklad pro krizový plán obce a kraje) V případě přerušení dodávky pitné vody z veřejného vodovodu bude možno zásobovat obyvatelstvo obce pouze z cisteren. Při spotřebě 10 l vody na obyvatele a den bude třeba dodat 5 m 3 /den pitné vody. KONEKO spol. s r.o. Ostrava 26 VODING Hranice, spol. s r.o.

27 Časový harmonogram Ve výhledovém období se neuvažuje s výstavbou Ekonomická část Výpočet nákladů na výstavbu vodovodů byl proveden dle metodického pokynu Mze ČR, č.j / Vodovody v mil Kč 0,0 KONEKO spol. s r.o. Ostrava 27 VODING Hranice, spol. s r.o.

28 9. Olbramice - Janovice Poř.číslo KOD PRVK Název obce KOD OB ZÚJ Olbramice Poř.číslo KOD PRVK Název části obce KOD COB ZÚJ Janovice Číslo a název obce s rozšířenou působností 19 Ostrava 9.1. Charakteristika obce Demografický vývoj Počet obyvatel Obec Místní část obce Základní údaje o obci Janovice patří mezi malé místní části okresu a leží jihozápadně nedaleko města Klimkovice, správně spadá pod Obecní úřad Olbramice. Vzhledem k poloze a zejména velikosti místní části lze předpokládat stagnaci až pokles v počtu obyvatel Podklady - Údaje o demografickém vývoji obce převzaté z Okr.Ú Nový Jičín, referát regionálního rozvoje - Podklady provozovatele vodovodu SmVaK Ostrava a.s. RS Nový Jičín Územní plán obce - PRVKUC okresu Nový Jičín - RPI MS kraje 9.3. Vodovody Potřeba vody z bilance KONEKO spol. s r.o. Ostrava 28 VODING Hranice, spol. s r.o.

29 Počet zásob.obyvatel N z obyv Voda vyrobená celkem VVR mil.m 3 /r 0,0232 0, Voda fakturovaná VFC mil.m 3 /r 0,0183 0, Voda fakturovaná pro obyv. VFD mil.m 3 /r 0,0161 0, Spec.potř.fakt.obyvatelstva Q S,d I/(os.den) Spec.potř.fakt.vody Q S I/(os.den) Spec.potř.fakt.vody vyrob. Q S,V I/(os.den) Prům.denní potřeba Q p m 3 /d 63, , Max.denní potřeba Q d m 3 /d 95, , Popis současného stavu zásobování pitnou vodou V obci je vybudován vodovod v roce 1982, který je provozován SmVaK Ostrava a.s. RS Nový Jičín. Zástavba obce leží na kótě 275,0 m n.m. až 285 m n.m. Vodovod v obci je součástí malého skupinového systému, který je společný s Josefovicemi a Jistebníkem a který je napojen na vodárenský systém OOV. Z přivaděče vody OOV u Josefovic je odbočení s krátkým přívodem do vodojemu Josefovice 250 m3 s max. hladinou vody 293,309 a dnem 290,0 m n.m. Pod tlakem této akumulace jsou rozvodné sítě všech tří zásobovaných obcí. Samostatným řadem z vodojemu Josefovice jedním přívodním a rozvodným řadem jsou zásobovány Janovice. V rámci vodovodu Janovice je položeno potrubí PVC DN 100 dl. 980 m Rozvoj vodovodů ve výhledovém období Rozvodná síť je navržena v konečném rozsahu. Vodovod v Janovicích je nový, dobře provozovaný, bez součastných provozních problémů. Rozvodná síť umožňuje bez problémů případné další napojení obyvatel. Není uvažováno s dalším rozšířením vodovodu Vymezení zdrojů povrchových a podzemních vod, uvažovaných pro účely úpravy na vodu pitnou Žádný zdroj není uvažován Varianty nouzového zásobování pitnou vodou za krizové situace (jako podklad pro krizový plán obce a kraje) V případě přerušení dodávky pitné vody z veřejného vodovodu bude možno zásobovat obyvatelstvo obce pouze z cisteren. Při spotřebě 10 l vody na obyvatele a den bude třeba dodat 0,5 m 3 /den pitné vody Časový harmonogram Ve výhledu není uvažováno s výstavbou. KONEKO spol. s r.o. Ostrava 29 VODING Hranice, spol. s r.o.

30 9.4. Ekonomická část Výpočet nákladů na výstavbu vodovodů byl proveden dle metodického pokynu Mze ČR, č.j / Vodovody v mil Kč 0,0 KONEKO spol. s r.o. Ostrava 30 VODING Hranice, spol. s r.o.

31 10. Ostrava Moravská Ostrava a Přívoz Poř.číslo KOD PRVK Název obce KOD OB ZÚJ Ostrava Poř.číslo KOD PRVK Název části obce KOD COB ZÚJ Moravská Ostrava a Přívoz Číslo a název obce s rozšířenou působností 19 Ostrava Charakteristika obce Demografický vývoj Počet obyvatel Obec Místní část obce Základní údaje o obci Moravská Ostrava a Přívoz se současnými obyvateli je 3. největší obvod Ostravy, nemá statut města a má dvě městské části Moravskou Ostravu a Přívoz. Rozprostírá se na ha. Je zde jednak sídlištní zástavba, ale i zástavba rodinnými domy. V obou městských částech se nachází plná občanská vybavenost, jsou zde pošty, školy, zdravotnická, sportovní a kulturní zařízení. Je zde vodovod, kanalizace, která je napojena na ČOV a plynofikace. V Přívoze se nachází hlavní vlakové nádraží Ostravy. V městských obvodech je tramvajová,autobusová a trolejbusová doprava.v poslední době je zde zaznamenáván nárůst obchodní sítě a služeb. Těžký průmysl, hornictví a hutnictví zaznamenává naopak restrukturalizaci a postupný úpadek Podklady - Provozní řád vodovodní sítě, OVAK a.s., aktualizace 04/ Údaje provozovatele - RPI MS kraje Vodovody Potřeba vody z bilance KONEKO spol. s r.o. Ostrava 31 VODING Hranice, spol. s r.o.

32 Počet zásob.obyvatel N z obyv Voda vyrobená celkem VVR mil.m 3 /r 0,0232 0, Voda fakturovaná VFC mil.m 3 /r 0,0183 0, Voda fakturovaná pro obyv. VFD mil.m 3 /r 0,0161 0, Spec.potř.fakt.obyvatelstva Q S,d I/(os.den) Spec.potř.fakt.vody Q S I/(os.den) Spec.potř.fakt.vody vyrob. Q S,V I/(os.den) Prům.denní potřeba Q p m 3 /d 63, , Max.denní potřeba Q d m 3 /d 95, , Popis současného stavu zásobování pitnou vodou Akciová společnost Ostravské vodárny a kanalizace je výhradním dodavatelem pitné vody pro obyvatelstvo a organizace na území města Ostravy. Do ostravské vodovodní sítě je pitná voda dodávána přibližně ze dvou třetin formou nákupu od Severomoravských vodovodů a kanalizací a.s. správy Ostravského oblastního vodovodu (dále SmVaK OOV). Tato dodávka je měřena na tzv. předávacích místech. Jedná se o povrchovou vodu z údolních nádrží Kružberk (úpravna vody Podhradí) a Šance (úpravna vody Nová Ves u Frýdlantu). Dále je voda v malém množství, které nepřekračuje 1 % celkového objemu, nakupována od některých regionálních závodů SmVaK a naopak zase předávána do několika menších okrajových celků jiných závodů SmVaK. Zbývající část spotřebované vody (asi 1/3 celkového objemu) je do sítě dodávána z vlastních zdrojů OVAK a.s. Jedná se o podzemní zdroje pitné vody, které doplňují hlavní povrchové zdroje a mají strategický význam pro nouzové zásobování Ostravy v případě mimořádných událostí. Voda z podzemních zdrojů je do vodovodní sítě čerpána samostatnými čerpacími stanicemi vybavenými měřením průtoku. Některé z těchto zdrojů je nutno rekonstruovat, proto jsou v současné době uzavřeny. Celá vodovodní síť je rozdělena do řady tlakových pásem z hlediska provozních tlaků. Základní údaje o vodovodní síti (údaje jsou k ) Počet zásobovaných obyvatel osob Kapacita vodovodní sítě l/s Délka vodovodní sítě km Délka vodovodních přípojek 286 km Počet vodovodních přípojek ks Počet vodojemů SmVaK OOV pro Ostravu 3ks Celková akumulace vodojemů OOV pro Ostravu m 3 Počet vodojemů OVAK a.s. 13ks Celková akumulace vodojemů OVAK a.s m 3 Počet úpraven vody 2 ks Počet čerpacích stanic na zdrojích vody (provoz 51) 6 ks Počet čerpacích stanic na vodovodní síti (provoz 52) 3 ks Počet automatických tlakových stanic (ATS) 44ks Počet redukčních stanic 52 ks KONEKO spol. s r.o. Ostrava 32 VODING Hranice, spol. s r.o.

33 Rozvoj vodovodů ve výhledovém období Část Ostravy Moravská Ostrava a Přívoz je z hlediska vodovodních sítí plně pokryta, s budováním nových řadů provozovatel neuvažuje, pouze s opravami a rekonstrukcemi Vymezení zdrojů povrchových a podzemních vod, uvažovaných pro účely úpravy na vodu pitnou Žádné zdroje nejsou uvažovány Varianty nouzového zásobování pitnou vodou za krizové situace (jako podklad pro krizový plán obce a kraje) Tlakové pásmo 1 Ostrava centrum VDJ Muglinov Rozsáhlé tlakové pásmo zahrnující kromě centra města Ostravy také další části města Přívoz, Mariánské Hory, Hulváky a malou část Svinova a Slezské Ostravy. Jako řídící vodojem slouží starý zemní vodojem m 3 Muglinov (H max 258,00 m n.m.). Přímo do sítě je navíc čerpána voda z úpravny vody Nová Ves. Další přítok je z přivaděče DN 600 z Krmelína přes redukční stanici Nová Ves. Zde je při běžném provozu minimální průtok. Při mimořádných situacích tato RS zajišťuje dostatečný tlak v síti automaticky. Redukční stanice má denní a noční provozní režim s nižším výstupním tlakem v noci. Výstupní tlak může být regulován místně nebo automaticky. Otevírání redukčního ventilu se řídí od výstupního tlaku umístěného za redukčním ventilem, od průtoku který prochází přes redukční stanici a od tlaku na ulici Novinářské. Do oblasti je možno přivést také vodu z úpravny vody Dubí, případně přivaděčem DN 500 z vodojemu Záhumenice. Při běžném provozu je však přívod přiškrcen na minimální sanitární průtok. V mimořádných situacích je do oblasti možno dopravit vodu z tlakového pásma 11 Jih DTP a 20 Poruba DTP. Zásobování v omezeném rozsahu je také možné z tlakového pásma 2 - Slezská Ostrava HTP. Všechny uvedené způsoby však mohou řešit pouze lokální problémy. Tlakové pásmo 2 Slezská Ostrava VVDJ Hladnovská Řídícím vodojemem je věžový vodojem Hladnovská o objemu 2 x 1000 m 3 (H max 311,27 m n.m.). Z vodojemu je zásobována především oblast části Muglinova a části Slezské Ostravy (HTP), jsou z něj plněny zemní i věžový VDJ Heřmanická. Z tohoto pásma je část Slezské Ostravy zásobována přes redukční stanici Michálkovická (DTP). Na tuto síť pak navazují dvě nižší TP s redukčními stanicemi pro zónu Františkov I a II. V případě mimořádných situací je možno nejnižší části tlakového pásma zásobovat z pásem 3 VVDJ Heřmanická a 4 VDJ Heřmanická. V oblasti Františkova z TP 1 Ostrava centrum. Pro podstatnou část této oblasti však náhradní dodávka není možná Časový harmonogram V daném časovém období není uvažováno s výstavbou vodovodních řadů. KONEKO spol. s r.o. Ostrava 33 VODING Hranice, spol. s r.o.

34 10.4. Ekonomická část Výpočet nákladů na výstavbu vodovodů byl proveden dle metodického pokynu Mze ČR, č.j / Vodovody v mil Kč 0,0 KONEKO spol. s r.o. Ostrava 34 VODING Hranice, spol. s r.o.

35 11. Ostrava Slezská Ostrava Poř.číslo KOD PRVK Název obce KOD OB ZÚJ Ostrava Poř.číslo KOD PRVK Název části obce KOD COB ZÚJ Slezská Ostrava Číslo a název obce s rozšířenou působností 19 Ostrava Charakteristika obce Demografický vývoj Počet obyvatel Obec Místní část obce Základní údaje o obci Slezská Ostrava se rozprostírá na ha se současným počtem obyvateli,je 4 největším městským obvodem Ostravy a má 8 městských částí Kunčice, Kunčičky, Heřmanice, Hrušov, Koblov, Muglinov a Hladnov a Zárubek. V tomto obvodě se nachází plná občanská vybavenost, je zde škola, pošta, obchody, služby. Ve Slezské Ostravě je vybudován vodovod, kanalizace, plyn. V tomto městském obvodě se postupně rozvíjí podnikatelská sféra, průmysl zaznamenává restrukturalizaci a rozvíjí se zde soukromá podnikatelská sféra, směrována do oblasti služeb Podklady - Provozní řád vodovodní sítě, OVAK a.s., aktualizace 04/ Údaje provozovatele - RPI MS kraje Vodovody Potřeba vody z bilance KONEKO spol. s r.o. Ostrava 35 VODING Hranice, spol. s r.o.

36 Počet zásob.obyvatel N z obyv Voda vyrobená celkem VVR mil.m 3 /r 0,0232 0, Voda fakturovaná VFC mil.m 3 /r 0,0183 0, Voda fakturovaná pro obyv. VFD mil.m 3 /r 0,0161 0, Spec.potř.fakt.obyvatelstva Q S,d I/(os.den) Spec.potř.fakt.vody Q S I/(os.den) Spec.potř.fakt.vody vyrob. Q S,V I/(os.den) Prům.denní potřeba Q p m 3 /d 63, , Max.denní potřeba Q d m 3 /d 95, , Popis současného stavu zásobování pitnou vodou Akciová společnost Ostravské vodárny a kanalizace je výhradním dodavatelem pitné vody pro obyvatelstvo a organizace na území města Ostravy. Do ostravské vodovodní sítě je pitná voda dodávána přibližně ze dvou třetin formou nákupu od Severomoravských vodovodů a kanalizací a.s. správy Ostravského oblastního vodovodu (dále SmVaK OOV). Tato dodávka je měřena na tzv. předávacích místech. Jedná se o povrchovou vodu z údolních nádrží Kružberk (úpravna vody Podhradí) a Šance (úpravna vody Nová Ves u Frýdlantu). Dále je voda v malém množství, které nepřekračuje 1 % celkového objemu, nakupována od některých regionálních závodů SmVaK a naopak zase předávána do několika menších okrajových celků jiných závodů SmVaK. Zbývající část spotřebované vody (asi 1/3 celkového objemu) je do sítě dodávána z vlastních zdrojů OVAK a.s. Jedná se o podzemní zdroje pitné vody, které doplňují hlavní povrchové zdroje a mají strategický význam pro nouzové zásobování Ostravy v případě mimořádných událostí. Voda z podzemních zdrojů je do vodovodní sítě čerpána samostatnými čerpacími stanicemi vybavenými měřením průtoku. Některé z těchto zdrojů je nutno rekonstruovat, proto jsou v současné době uzavřeny. Celá vodovodní síť je rozdělena do řady tlakových pásem z hlediska provozních tlaků. Základní údaje o vodovodní síti (údaje jsou k ) Počet zásobovaných obyvatel osob Kapacita vodovodní sítě l/s Délka vodovodní sítě km Délka vodovodních přípojek 286 km Počet vodovodních přípojek ks Počet vodojemů SmVaK OOV pro Ostravu 3ks Celková akumulace vodojemů OOV pro Ostravu m 3 Počet vodojemů OVAK a.s. 13ks Celková akumulace vodojemů OVAK a.s m 3 Počet úpraven vody 2 ks Počet čerpacích stanic na zdrojích vody (provoz 51) 6 ks Počet čerpacích stanic na vodovodní síti (provoz 52) 3 ks Počet automatických tlakových stanic (ATS) 44ks Počet redukčních stanic 52 ks KONEKO spol. s r.o. Ostrava 36 VODING Hranice, spol. s r.o.

37 Rozvoj vodovodů ve výhledovém období Část Ostravy Slezská Ostrava je z hlediska vodovodních sítí plně pokryta, s budováním nových řadů provozovatel neuvažuje, pouze s opravami a rekonstrukcemi. Nové vodovody se vybudují jako vybavenost ploch pro novou zástavbu dle ÚP Vymezení zdrojů povrchových a podzemních vod, uvažovaných pro účely úpravy na vodu pitnou Žádné zdroje nejsou uvažovány Varianty nouzového zásobování pitnou vodou za krizové situace (jako podklad pro krizový plán obce a kraje) Časový harmonogram Ekonomická část Výpočet nákladů na výstavbu vodovodů byl proveden dle metodického pokynu Mze ČR, č.j / Vodovody v mil Kč 0,0 KONEKO spol. s r.o. Ostrava 37 VODING Hranice, spol. s r.o.

38 12. Ostrava Slezská Ostrava Poř.číslo KOD PRVK Název obce KOD OB ZÚJ Ostrava Poř.číslo KOD PRVK Název části obce KOD COB ZÚJ Slezská Ostrava Číslo a název obce s rozšířenou působností 19 Ostrava Charakteristika obce Demografický vývoj Počet obyvatel Obec Místní část obce Základní údaje o obci Ostrava je metropolí a sídelním městem MS kraje. Vznikla ve 13 století na obchodní tzv. Jantarové stezce vedoucí od Baltu přes střední Evropu ke Středozemnímu moři.rozvoj zaznamenala od 18.století po nálezu kvalitního černého uhlí, k největšímu rozmachu průmyslu a nárůstu došlo začátkem 20. století. Po roce 1989 se struktura i tvář města mění, Ostrava se stává významným centrem kultury, obchodu a sportu. Těžba uhlí na území města však skončila v roce 1994.Dobrá poloha blízko polských a slovenských hranic, unikátní památky, možnost sportu, rekreace, kultury předznamenává město Ostravu jako rozvíjející se centrum turistiky. Ostrava je třetím největším městem z pohledu počtu obyvatel, zaujímanou plochou druhým největším městem v ČR. Je významným dopravním uzlem s hustou sítí městské hromadné dopravy jak autobusové, trolejbusové i tramvajové, je zde 5 železničních stanic a mezinárodní letiště v Mošnově. V Ostravě má sídlo VŠB Technická univerzita a Ostravská univerzita s téměř studenty. V Ostravě je pak celá řada středních škol a učilišť. Ostrava se rozprostírá na ploše 214 km 2 s obyvateli s hustotou osídlení obyvateli / km 2. Ostrava má 23 městských obvodů, počet městských částí je 37, 81 linek městské dopravy, téměř 6000 lůžek v hotelích. Přímo na území města leží část chráněné krajinné oblasti Poodří Polanský les a Polanská Niva. K chráněným územím dále patří přírodní rezervace Rezavka a rybník Štěpán a přírodní lesní rezervace Turkov. Město Ostrava má ZOO ve Slezské Ostravě Michálkovicích. Obvody města Ostravy jsou : Moravská Ostrava a Přívoz, Slezská Ostrava,Ostrava Jih, Poruba, Nová Bělá, Vítkovice, Stará Bělá, Pustkovec, Mariánské Hory a Hulváky, Petřkovice, Lhotka, Hošťálkovice, Nová Ves, Proskovice, Michálkovice, Radvanice a Bartovice, Krásné Pole, Martinov, Polanka nad Odrou, Hrabová, Svinov, Třebovice a Plesná. Popis města proveden pro všechny místní části Podklady - Provozní řád vodovodní sítě, OVAK a.s., aktualizace 04/ Údaje provozovatele - RPI MS kraje KONEKO spol. s r.o. Ostrava 38 VODING Hranice, spol. s r.o.

Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje

Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje Popisy vodovodů: Český Těšín text po aktualizaci č. 1 ze dne 24.4.2008 (znázorněno modrou barvou) a č. 2 ze dne 22.4.2009 (znázorněno oranžovou

Více

Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje

Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje Popisy vodovodů: Kopřivnice text po aktualizaci č. 1 ze dne 24.4.2008 (znázorněno modrou barvou) a č. 2 ze dne 22.4.2009 (znázorněno oranžovou

Více

Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje

Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje Popisy vodovodů: Frýdlant nad Ostravicí text po aktualizaci č. 1 ze dne 24.4.2008 (znázorněno modrou barvou) a č. 2 ze dne 22.4.2009 (znázorněno

Více

Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje

Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje Popisy vodovodů: Kravaře text po aktualizaci č. 1 ze dne 24.4.2008 (znázorněno modrou barvou) a č. 2 ze dne 22.4.2009 (znázorněno oranžovou barvou)

Více

A.3.1 POPISY VODOVODŮ V OBCÍCH

A.3.1 POPISY VODOVODŮ V OBCÍCH Č E S K Á R E P U B L I K A M I N I S T E R S T V O Z E M Ě D Ě L S T V Í M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J PLÁN ROZVOJE VODOVODŮ A KANALIZACÍ MORAVSKOSLEZSKÉHO KAJE A.3.1 POPISY VODOVODŮ V OBCÍCH

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Špičky. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Špičky. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Špičky Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7101_027_01_16295 Název obce: Špičky Kód obce (IČOB): 570061 (570061) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1970 (7101)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Oskava. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Oskava. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Mapa A: Území obce Oskava Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7111_022_01_11314 Název obce: Oskava Kód obce (IČOB): 540544 (540544) Číslo ORP3 (ČSÚ): 2020 (7111)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Lučice Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Lučice Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Lučice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7101_001_03_08830 Název obce: Bělotín Kód obce (IČOB): 512231 (512231) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1970 (7101)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Určice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Určice. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Určice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7108_064_01_17472 Název obce: Určice Kód obce (IČOB): 590126 (590126) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1562 (7108)

Více

A.3.1 POPISY VODOVODŮ V OBCÍCH

A.3.1 POPISY VODOVODŮ V OBCÍCH Č E S K Á R E P U B L I K A M I N I S T E R S T V O Z E M Ě D Ě L S T V Í M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J PLÁN ROZVOJE VODOVODŮ A KANALIZACÍ MORAVSKOSLEZSKÉHO KAJE A.3.1 POPISY VODOVODŮ V OBCÍCH

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Hrubčice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Hrubčice. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Hrubčice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7108_021_01_04861 Název obce: Hrubčice Kód obce (IČOB): 589543 (589543) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1562 (7108)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Buková. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Buková. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Buková Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7108_007_01_01580 Název obce: Buková Kód obce (IČOB): 589357 (589357) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1562 (7108)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Skalka. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Skalka. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Mapa A: Území obce Skalka Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7108_056_01_14805 Název obce: Skalka Kód obce (IČOB): 589993 (589993) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1562 (7108)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Polom. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Polom. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Polom Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7101_019_01_12553 Název obce: Polom Kód obce (IČOB): 516911 (516911) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1970 (7101) Název

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Suchdol. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Suchdol. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Suchdol Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7103_020_01_15912 Název obce: Suchdol Kód obce (IČOB): 590088 (590088) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1554 (7103)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Kyžlířov Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Kyžlířov Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Kyžlířov Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7101_020_04_07880 Název obce: Potštát Kód obce (IČOB): 517101 (517101) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1970 (7101)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Lipník nad Bečvou VI-Loučka Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Lipník nad Bečvou VI-Loučka Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): VI-Loučka Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7104_009_04_41449 Název obce: Kód obce (IČOB): 514705 (514705) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1988 (7104) Název

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Dolní Nětčice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Dolní Nětčice. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Dolní Nětčice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7104_002_01_02986 Název obce: Dolní Nětčice Kód obce (IČOB): 569259 (569259) Číslo ORP3 (ČSÚ):

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Vysoká Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Vysoká Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Vysoká Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7101_009_04_18802 Název obce: Hustopeče nad Bečvou Kód obce (IČOB): 513768 (513768) Číslo ORP3 (ČSÚ):

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Ruda nad Moravou. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Ruda nad Moravou. Mapa A: Území obce Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Olomouckého kraje A. NÁZEV OBCE Ruda nad Moravou Název části obce (ZSJ): Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: Název obce: Kód obce (IČOB): 7111_026_01_14322

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Ondřejovice Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Ondřejovice Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Ondřejovice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7102_003_04_19315 Název obce: Zlaté Hory Kód obce (IČOB): 597996 (597996) Číslo ORP3 (ČSÚ): 2062

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Úsov. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Úsov. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Úsov Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7106_014_01_17478 Název obce: Úsov Kód obce (IČOB): 541222 (541222) Číslo ORP3 (ČSÚ): 2003 (7106) Název

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Kobeřice Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Kobeřice Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Kobeřice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7108_019_02_04671 Název obce: Hradčany-Kobeřice Kód obce (IČOB): 589527 (589527) Číslo ORP3 (ČSÚ):

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Huzová. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Huzová. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Mapa A: Území obce Huzová Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7110_019_01_05010 Název obce: Huzová Kód obce (IČOB): 597414 (597414) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1911 (7110)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Skalička. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Skalička. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Skalička Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7101_025_01_14802 Název obce: Skalička Kód obce (IČOB): 517747 (517747) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1970 (7101)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Bochoř. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Bochoř. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Mapa A: Území obce Bochoř Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7109_003_01_00672 Název obce: Bochoř Kód obce (IČOB): 512532 (512532) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1996 (7109)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Sedm Dvorů Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Sedm Dvorů Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Sedm Dvorů Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7110_020_05_09911 Název obce: Moravský Beroun Kód obce (IČOB): 597678 (597678) Číslo ORP3 (ČSÚ):

Více

Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje

Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje Popisy vodovodů: Opava text po aktualizaci č. 1 ze dne 24.4.2008 (znázorněno modrou barvou) a č. 2 ze dne 22.4.2009 (znázorněno oranžovou barvou)

Více

Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje

Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje Popisy vodovodů: Frenštát pod Radhoštěm text po aktualizaci č. 1 ze dne 24.4.2008 (znázorněno modrou barvou) a č. 2 ze dne 22.4.2009 (znázorněno

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Radkovy. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Radkovy. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Radkovy Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7109_039_01_13805 Název obce: Radkovy Kód obce (IČOB): 517437 (517437) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1996 (7109)

Více

A.3.1 POPISY VODOVODŮ V OBCÍCH

A.3.1 POPISY VODOVODŮ V OBCÍCH Č E S K Á R E P U B L I K A M I N I S T E R S T V O Z E M Ě D Ě L S T V Í M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J PLÁN ROZVOJE VODOVODŮ A KANALIZACÍ MORAVSKOSLEZSKÉHO KAJE A.3.1 POPISY VODOVODŮ V OBCÍCH

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Smržice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Smržice. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Smržice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7108_058_01_15124 Název obce: Smržice Kód obce (IČOB): 590029 (590029) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1562 (7108)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Kovářov Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Kovářov Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Kovářov Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7101_020_03_07149 Název obce: Potštát Kód obce (IČOB): 517101 (517101) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1970 (7101)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Stařechovice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Stařechovice. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7108_060_01_15528 Název obce: Stařechovice Kód obce (IČOB): 590053 (590053) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1562 (7108)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Niva. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Niva. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Niva Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7108_038_01_10466 Název obce: Niva Kód obce (IČOB): 589772 (589772) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1562 (7108) Název

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Opatovice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Opatovice. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Opatovice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7101_016_01_11154 Název obce: Opatovice Kód obce (IČOB): 516201 (516201) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1970

Více

Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje

Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje Popisy vodovodů: Hlučín text po aktualizaci č. 1 ze dne 24.4.2008 (znázorněno modrou barvou) a č. 2 ze dne 22.4.2009 (znázorněno oranžovou barvou)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Brodek u Konice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Brodek u Konice. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Brodek u Konice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7103_002_01_01270 Název obce: Brodek u Konice Kód obce (IČOB): 589314 (589314) Číslo ORP3

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Rouské. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Rouské. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Rouské Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7101_024_01_14195 Název obce: Rouské Kód obce (IČOB): 517615 (517615) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1970 (7101)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Loučka. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Loučka. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Loučka Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7105_009_01_00460 Název obce: Loučka Kód obce (IČOB): 552038 (552038) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1881 (7105)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Těšice Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Těšice Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Těšice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7108_037_02_10440 Název obce: Nezamyslice Kód obce (IČOB): 589764 (589764) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1562 (7108)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Hoštejn. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Hoštejn. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Hoštejn Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7113_006_01_04615 Název obce: Hoštejn Kód obce (IČOB): 535885 (535885) Číslo ORP3 (ČSÚ): 2011 (7113)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Vrchoslavice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Vrchoslavice. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Vrchoslavice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7108_071_01_18638 Název obce: Vrchoslavice Kód obce (IČOB): 590193 (590193) Číslo ORP3 (ČSÚ):

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Bedihošť. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Bedihošť. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Bedihošť Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7108_002_01_00133 Název obce: Bedihošť Kód obce (IČOB): 589268 (589268) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1562 (7108)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Skřípov. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Skřípov. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Skřípov Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7103_018_01_14892 Název obce: Skřípov Kód obce (IČOB): 590002 (590002) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1554 (7103)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Víska Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Víska Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Víska Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7105_008_11_03719 Název obce: Kód obce (IČOB): 503444 (503444) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1881 (7105) Název ORP3:

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Leština. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Leština. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Leština Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7113_015_01_08052 Název obce: Leština Kód obce (IČOB): 537713 (537713) Číslo ORP3 (ČSÚ): 2011 (7113)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Petrovice Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Petrovice Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Petrovice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7102_015_02_14842 Název obce: Skorošice Kód obce (IČOB): 553484 (553484) Číslo ORP3 (ČSÚ): 2062

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Partutovice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Partutovice. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Partutovice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7101_018_01_11812 Název obce: Partutovice Kód obce (IČOB): 516686 (516686) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1970

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Zvole. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Zvole. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Zvole Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7113_028_01_19409 Název obce: Zvole Kód obce (IČOB): 541478 (541478) Číslo ORP3 (ČSÚ): 2011 (7113) Název

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Křemačov Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Křemačov Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Křemačov Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7106_007_02_07572 Název obce: Kód obce (IČOB): 540471 (540471) Číslo ORP3 (ČSÚ): 2003 (7106) Název

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Dlouhomilov. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Dlouhomilov. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Dlouhomilov Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7111_007_01_02664 Název obce: Dlouhomilov Kód obce (IČOB): 533688 (533688) Číslo ORP3 (ČSÚ): 2020

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Město Libavá Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Město Libavá Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Město Libavá Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7107_026_01_09342 Název obce: Libavá Kód obce (IČOB): 503941 (503941) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1899

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Doloplazy. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Doloplazy. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Doloplazy Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7108_015_01_03048 Název obce: Doloplazy Kód obce (IČOB): 589454 (589454) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1562

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Otaslavice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Otaslavice. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Otaslavice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7108_043_01_41248 Název obce: Otaslavice Kód obce (IČOB): 589845 (589845) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1562

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Rejvíz Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Rejvíz Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Rejvíz Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7102_003_05_19316 Název obce: Zlaté Hory Kód obce (IČOB): 597996 (597996) Číslo ORP3 (ČSÚ): 2062 (7102)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Čechy. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Čechy. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Mapa A: Území obce Čechy Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7109_008_01_03083 Název obce: Čechy Kód obce (IČOB): 552771 (552771) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1996 (7109) Název

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Horní Lipová. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Horní Lipová. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Voda: bilancováno v Lipová Lázně Horní Lipová Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7102_011_03_08465 Název obce: Lipová-lázně Kód obce (IČOB):

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Troubky. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Troubky. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Troubky Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7109_050_01_16868 Název obce: Troubky Kód obce (IČOB): 519651 (519651) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1996 (7109)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Brníčko Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Brníčko Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Brníčko Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7112_009_03_17459 Název obce: Uničov Kód obce (IČOB): 505587 (505587) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1902 (7112)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Želeč. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Želeč. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Želeč Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7108_075_01_19584 Název obce: Želeč Kód obce (IČOB): 590240 (590240) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1562 (7108) Název

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Rájec. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Rájec. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Rájec Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7113_020_01_13888 Název obce: Rájec Kód obce (IČOB): 540854 (540854) Číslo ORP3 (ČSÚ): 2011 (7113) Název

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Palonín. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Palonín. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Palonín Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7106_009_01_11747 Název obce: Palonín Kód obce (IČOB): 540595 (540595) Číslo ORP3 (ČSÚ): 2003 (7106)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Potštát. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Potštát. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Potštát Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7101_020_01_41456 Název obce: Potštát Kód obce (IČOB): 517101 (517101) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1970 (7101)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Křtomil. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Křtomil. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Křtomil Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7109_019_01_08462 Název obce: Křtomil Kód obce (IČOB): 552780 (552780) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1996 (7109)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Radíkov. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Radíkov. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Mapa A: Území obce Radíkov Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7101_022_01_13775 Název obce: Radíkov Kód obce (IČOB): 517275 (517275) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1970 (7101)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Seloutky. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Seloutky. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Seloutky Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7108_055_01_17471 Název obce: Seloutky Kód obce (IČOB): 506770 (506770) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1562 (7108)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Véska Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Véska Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Véska Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7107_008_03_18098 Název obce: Dolany Kód obce (IČOB): 501646 (501646) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1899 (7107)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Daskabát. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Daskabát. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Daskabát Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7107_007_01_02476 Název obce: Daskabát Kód obce (IČOB): 552445 (552445) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1899 (7107)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Otonovice Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Otonovice Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Otonovice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7108_021_02_04862 Název obce: Hrubčice Kód obce (IČOB): 589543 (589543) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1562 (7108)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Dřevnovice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Dřevnovice. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Dřevnovice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7108_017_01_03301 Název obce: Dřevnovice Kód obce (IČOB): 589489 (589489) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1562

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Lesnice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Lesnice. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Lesnice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7113_014_01_08021 Název obce: Lesnice Kód obce (IČOB): 537284 (537284) Číslo ORP3 (ČSÚ): 2011 (7113)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Bohdíkov. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Bohdíkov. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Voda: bilancováno pro Bohdíkov, Raškov, Komňátka Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7111_002_01_00622 Název obce: Bohdíkov Kód obce (IČOB): 525804

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Líšnice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Líšnice. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Líšnice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7106_003_01_08511 Název obce: Líšnice Kód obce (IČOB): 540161 (540161) Číslo ORP3 (ČSÚ): 2003 (7106)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Tovéř. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Tovéř. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Tovéř Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7107_039_01_02848 Název obce: Tovéř Kód obce (IČOB): 552089 (552089) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1899 (7107) Název

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Bílovice Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Bílovice Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Bílovice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7108_003_01_00453 Název obce: Bílovice-Lutotín Kód obce (IČOB): 589276 (589276) Číslo ORP3 (ČSÚ):

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Velké Losiny. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Velké Losiny. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Velké Losiny Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7111_032_01_17908 Název obce: Velké Losiny Kód obce (IČOB): 541265 (541265) Číslo ORP3 (ČSÚ):

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Přerov V-Dluhonice Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Přerov V-Dluhonice Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): V-Dluhonice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7109_036_05_41427 Název obce: Kód obce (IČOB): 511382 (511382) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1996 (7109) Název

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Žerotín. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Žerotín. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Žerotín Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7110_018_01_19662 Název obce: Žerotín Kód obce (IČOB): 505862 (505862) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1911 (7110)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Malhotice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Malhotice. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Malhotice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7101_012_01_09093 Název obce: Malhotice Kód obce (IČOB): 515329 (515329) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1970

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Velká Bystřice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Velká Bystřice. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Velká Bystřice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7107_042_01_17828 Název obce: Velká Bystřice Kód obce (IČOB): 505609 (505609) Číslo ORP3 (ČSÚ):

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Hněvkov Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Hněvkov Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Hněvkov Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7113_026_03_04005 Název obce: Zábřeh Kód obce (IČOB): 541354 (541354) Číslo ORP3 (ČSÚ): 2011 (7113)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Mitrovice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Mitrovice. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Voda: bilancováno v Moravičanech Mitrovice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7106_008_03_03131 Název obce: Moravičany Kód obce (IČOB): 540480

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Krakovec Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Krakovec Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Krakovec Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7108_030_04_07919 Název obce: Laškov Kód obce (IČOB): 589675 (589675) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1562 (7108)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Čunín Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Čunín Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Čunín Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7103_011_02_02438 Název obce: Konice Kód obce (IČOB): 589624 (589624) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1554 (7103)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Stříbrnice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Stříbrnice. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Stříbrnice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7109_046_01_15774 Název obce: Stříbrnice Kód obce (IČOB): 552887 (552887) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1996

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Topolany Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Topolany Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Topolany Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7107_029_25_16776 Název obce: Kód obce (IČOB): 500496 (500496) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1899 (7107) Název

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Filipová Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Filipová Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Filipová Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7111_018_02_08706 Název obce: Loučná nad Desnou Kód obce (IČOB): 540226 (540226) Číslo ORP3 (ČSÚ):

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Vilémov. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Vilémov. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Vilémov Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7105_020_01_18200 Název obce: Vilémov Kód obce (IČOB): 568961 (568961) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1881 (7105)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Drozdov. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Drozdov. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Drozdov Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7113_003_01_03261 Název obce: Drozdov Kód obce (IČOB): 570141 (570141) Číslo ORP3 (ČSÚ): 2011 (7113)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Hranice VI-Valšovice Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Hranice VI-Valšovice Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Hranice VI-Valšovice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7101_008_06_41441 Název obce: Hranice Kód obce (IČOB): 513750 (513750) Číslo ORP3 (ČSÚ):

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Mrsklesy. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Mrsklesy. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Mapa A: Území obce Mrsklesy Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7107_027_01_10015 Název obce: Mrsklesy Kód obce (IČOB): 554944 (554944) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1899 (7107)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Slatinice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Slatinice. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Slatinice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7107_034_01_14981 Název obce: Slatinice Kód obce (IČOB): 505111 (505111) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1899

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Lhota u Konice Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Lhota u Konice Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Lhota u Konice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7103_002_02_01272 Název obce: Brodek u Konice Kód obce (IČOB): 589314 (589314) Číslo ORP3 (ČSÚ):

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Černotín. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Černotín. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Černotín Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7101_003_01_02048 Název obce: Černotín Kód obce (IČOB): 513067 (513067) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1970 (7101)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Hranice IV-Drahotuše Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Hranice IV-Drahotuše Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Hranice IV-Drahotuše Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7101_008_04_41436 Název obce: Hranice Kód obce (IČOB): 513750 (513750) Číslo ORP3 (ČSÚ):

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Kladky. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Kladky. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Kladky Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7103_010_01_06492 Název obce: Kladky Kód obce (IČOB): 589594 (589594) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1554 (7103)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Mostkovice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Mostkovice. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Mostkovice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7108_034_01_09987 Název obce: Mostkovice Kód obce (IČOB): 589730 (589730) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1562

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Velký Týnec. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Velký Týnec. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Velký Týnec Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7107_043_01_17978 Název obce: Velký Týnec Kód obce (IČOB): 505650 (505650) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1899

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Tovačov II-Annín. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Tovačov II-Annín. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Kanal: bilancováno v Tovačově Tovačov II-Annín Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7109_049_02_41457 Název obce: Tovačov Kód obce (IČOB): 519146

Více