AGNOVIA s.r.o

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "AGNOVIA s.r.o. www.agnovia.cz +420 777 976 010 www.zdravi.agnovia.cz"

Transkript

1

2 Dobrý den! Hola! Na začátku dovolte několik slov o našem průvodci po Kubě. Jmenuje se Matej Dobrík a Latinskou Ameriku navštěvuje od roku Poprvé ji navštívil jako turista a zamiloval se do ní natolik, že tam později mezi roky strávil část univerzitního studia na Fakultě architektury Univerzity UNAM v Mexico City. Ještě v době studií a následně i po dobu praxe se začal aktivně věnovat cestování a průvodcovství po latinskoamerickém regionu od Kuby přes Mexiko a Střední Ameriku až po Argentinu. Jeho úkolem bude pomoci vám k poznání místních reálií tohoto ostrova, provést vás jeho různými provinciemi a památkami a pomoci nahlédnout do života místních obyvatel a to vše v spolupráci s místním průvodcem jménem José. Věřím, že po návratu budete moct říct, že jste se s touto zemí sžili a zůstala vám pod kůži. Připojte se a společně prožijete dny plné poznávání, ochutnávání místních specialit, latino rytmů na úžasných a rozmanitých místech, včetně času pro relaxaci na pláži. Zdraví vás náš průvodce Matej.

3 KUBA má tolik barev, impulzů a paradoxů zároveň! Ostrov, který se nachází na pomezí Karibského moře a Atlantiku, je jednou z posledních komunistických bašt, která se vlní ve všudypřítomném rytmu salsy a rumby. Nezáleží na tom, jestli upřednostňujete potápění, odpočinek na nádherných plážích, dobrodružné výpravy do přírody, nebo vás zajímá původní místní architektura, historie nebo umění a hudba. Kuba splní všechna přání. Budete se zde cítit jako doma, zažijete Kubu na vlastní kůži a zamilujete se do ní. Města jsou plná poutavé architektury, umění, chytlavých tónů a místních lidí, kteří mají tanec v každém kroku. KUBA nabízí kilometry nádherných pláží, které skrývají polozapomenuté zátoky s průzračnou vodou Karibiku. Uchvátí vás tajemné vodopády uprostřed tropické přírody, nebo pestrobarevný podmořský svět korálových útesů. Venkov, který okouzlí svou autentickou atmosférou, můžete vidět jak a kde se suší ty nejlepší tabákové listy na světě. Historie promíchaná se současností ostrova vás bude celou dobu doprovázet. Vytváří současný obraz kubánské společnosti dvě války za nezávislost a několik dekád úspěšné kubánské revoluce. Místa, kde se před pádem železné opony rozhodovalo o budoucnosti planety a vzpomínky na Che Guevaru a Fidela Castra. Rum, doutníky a známá kubánská věta: No es fácil, s kterou se Kubánci rádi podělí o své každodenní starosti běžného života, dokreslují kolorit země. Vysněná a nezapomenutelná KUBA a její elegantní bulváry Havany, koloniální architektura a památky pod patronátem UNESCO, vůně doutníků a omamná chuť rumu a světoznámých koktejlů Mojito a Daiquiri, putování po stopách Hemingwaye, dlouhonohé tanečnice kabaretu Tropicana, tradiční hudba a svůdné latino rytmy, život, temperament, pohoda, ale i přírodní tropický ráj a neuvěřitelné výhledy na zem, shrbené vápencové skvosty Mogotes, karibské pláže a korálové útesy, jedinečná fauna a flóra, na pláži pečené ryby a humři, krokodýlí maso, čerstvá káva a čokoláda, dobře známé a svěží kubánské pomeranče, zábava a tanec, ale i mystická santérie a její božstvo. Objevte nejen starobylou Havanu, nejzápadnější provincii Pinar Del Rio, pro Karibik nejtypičtější a temperamentní Trinidad, světoznámé pláže ostrova Santa Maria, které zastíní i známé Varadero, nebo zachovalé Sancti Spiritus, ale i mnohá jiná pestrá a skrytá místa tohoto okouzlujícího ostrova. Pojďte zažít karibský komunismus na vlastní oči. Cestovat, poznávat, obdivovat, ochutnávat a tancovat prosto žít. Viva la Cuba!

4 PROGRAM den HAVANA Tato perla Antil, je jedno z nejneodolatelnějších míst Karibiku. Havana patří mezi světové historické metropole, kde dnes žije více než 2 mil. obyvatel. Havanu často srovnávají dokonce s Manhattanem, především pro její kultivovanost, dynamičnost a rychlé životní tempo. Na rozdíl od jiných metropolí, tady si staré americké vozy vychutnávají pomalou jízdu po poloprázdných bulvárech, bez zbytečného dopravního ruchu. Určitě do jednoho z nich nasedněte a provezte se přes Malecón, krásné zelené parky, bulvár El Prado, všude kolem vás domy a sídla ve stylu art deco a belle epoque a jedinečná kubánská architektura. Havana nemá žádné slumové čtvrtě, zato revoluční období se podepsalo na její chátrající tváři, zejména v části Havana Vieja, která je i právě díky tomu, jedna z nejfotografovanějších koloniálních čtvrtí světa. Projděte Plaza de la Catedral, Plaza de Armas, Plaza Vieja a Plaza de San Francisco místa, kde se střídají obnovené paláce a chátrající, postupně mizející památky, kde stále žije velká část nejchudšího kubánského obyvatelstva, mnoho umělců a bohémů a která byla zároveň domovem Ernesta Hemingwaye. Dáte si namíchat oblíbené Mojito v Bodeguite nebo dáte přednost tomu nejlepšímu Daiquiri v jeho oblíbeném baru Floridita? Nebo ochutnáte populární Langusta a la Hemingwayna na terase jeho hotelu. Havana Vieja a její neuvěřitelná atmosféra magicky přitahuje lidi, kteří mají rádi život. Je to místo, kde je možné zažít autentický styl života pod holým nebem. Nemusíme snad dodávat, že od roku 1982 je pod patronátem UNESCO. Promenáda po El Prado je další povinnou jízdou. Malecon je jedna z nejmladších čtvrtí Havany a je epicentrem střetu všech generací, místem pouličních koncertů a zasněných pohledů, které se upírají za velkou louží a touží po růžové budoucnosti. Na konci bulváru El Prado se tyčí nepřehlédnutelný Capitol, bývalé sídlo parlamentu, stavba připomínající Capitol ve Washingtonu, odkud je možné pozorovat nejrušnější část Havana Vieja. Neminete příležitost ohodnotit krásné tanečnice kabaretu La Tropicana, které tancují v pestrých kostýmech připomínající karneval v Rio de Janeiro. Nevěstince byste od Fidelovy revoluce hledali marně, jsou dávno zapadlé prachem. Ten se ale tady víří do pozdních nočních hodin v nejkvalitnějších hudebních podnicích, nebo dáte přednost komfortnější atmosféře se sklenkou rumu a vůní doutníku u latino-jazz, sone a trove? Havana vás bude lákat jako Siréna na moři, budete z ní chtít stále víc a víc a kdo si nedá pozor, ten ji pak neopustí. Nebyli byste první ani poslední. Mimochodem tento rok uplyne 500 let od založení Havany, a tedy oslavy jsou na místě!

5 4. 8. den Pinar del Rio, Viňales, Cayo Levisa Nejzápadnější provincie ostrova je právem označována za zelenou a nejméně dotčenou. Mogoty (vysoké vápencové tvary), které vám vyrazí dech, zde vytváří nezapomenutelné panorama. Naleznete zde rolníky, kteří nám dovolí nahlédnout do jejich tradičního způsobu života a porovnat kvalitu jejich home made doutníků. Připijete si s nimi? Pěstují se tu ty nejkvalitnější tabákové listy na světě a vy samozřejmě navštívíte i fabriku na výrobu doutníků, kde nahlédnete do složitého procesu od sušení až po samotné ochutnávání. Ti odvážnější si budou moci neopakovatelnou atmosféru Viňales vychutnat i z koňského sedla. Součástí provincie Pinar del Rio je i Ostrov Cayo Levisa. Ráj na pomezí Karibiku, Mexického zálivu a Atlantického oceánu. Pokojná atmosféra tohoto ostrova přímo vyzývá k opalování, odpočinku a meditaci. Pyšní se hustými lesy a neobyčejně čistou vodou, což ocení zejména milovníci šnorchlování, potápění a vodních sportů. Ubytujete se v blízkosti nádherné pláže s jemným pískem, v jediném ubytovacím zařízení na tomto půvabném ostrově, který nabízí cabanos resp. malé chaty Villa Cayo Levisa. Toto místo nabízí krásné pláže s přidanou hodnotou téměř žádní turisté. Las Terrazas. Návrat na pevninu cestu zpět do Havany si zkrátíte nocí v národním parku La Guira. Tady se odvážnějším rozproudí adrenalin v žilách na visutých lanovkách v korunách stromů. A ještě jedna noc v Havaně! den TRINIDAD Cestou do Trinidadu se na krátkou dobu zastavíme a připomeneme si kousek historie v Bahía de los Cochinos (Zátoka sviní), kde se vylodili kubánští emigranti podporováni CIA, aby svrhli vládu Fidela Castra. Zástavku lze využít jak ke koupání, ale především zde můžete ochutnat jednu z místních specialit domácího krokodýla z místní farmy. (Samozřejmě bude i speciální zelenina.) Trinidad nejlépe zachované koloniální místo na Kubě patřící na seznam UNESCO vás okouzlí půvabem starobylých ulic, nezměněných již po staletí. Bezpochyby patří ke koloniálním pokladům Kuby. Trinidad ukrývá nejvíce galerií na jednoho obyvatele města na světě a je pravděpodobné, že pokud odoláte nákupní horečce v Havaně, tak tady již neodoláte nabídky malované vzpomínky na Kubu. Tohle městečko skutečně patří do zlatého věku Kuby. Společně s Valle de los Ingenios je živou vzpomínkou země na období před 500 lety a to i s jeho původní urbanizací, pokřivenými uličkami dlážděnými kamením na zmatení pirátů. Budete se zde potulovat dlouho do noci. Velmi příjemné a pokojné procházky přes nejstarší části města v denních hodinách vám vytvoří dojem malé vesničky, kde spíš uvidíte krávu než místní obyvatelé. To se ale po setmění rychle změní a vy se

6 pravděpodobně sžijete s tímto kubánským biorytmem a zamíříte na escalinata. Tyto známé schody používané jako univerzální tančírna, které překvapivě neslouží jako atrakce pro turisty, ale jako autentická taneční škola různorodých kubánských rytmů. Tady nezůstane jediné triko suché. Je to vskutku zakonzervovaný způsob života a jedno z nejcharizmatičtějších městeček Latinské Ameriky. Aby toho nebylo málo, ubytováni budete na poloostrově Ancón, kde se po probdělé noci budete koupat na karibské straně ostrova. Že nechcete odpočívat? Kdo má výdrž, může se projet v koňském sedle podívat na domácí obyvatelstvo, které vás osvěží canchancharou ( je v tom opět rum?) den Cayo Santa Maria Cestou na závěrečný odpočinek, poprosíme o trochu vážnosti. Přicházíme do Santa Clara! Připravte se na setkání s revolucí! Podíváte se do mauzolea Kubánci adoptovaného syna Ernesta Che Guevaru, ale o detailech jeho života až na místě. Cayo Santa Maria Zde by měl přijít ten vysněný relax, ale my již odpočíváme deset dní a pokračujeme O plážích ostrova Cayo Santa Maria se samotný Fidel Castro vyjádřil, že svou krásou dalece předčí pláže Varadera. Čeká tu na vás 20 kilometrů skvostných pláží a ubytování v nádherném, luxusním čtyřhvězdičkovém all-inclusive hotelovém komplexu s obrovským bazénem a pláží přímo u hotelu, která se po obou stranách rozléhá kam až oko dohlédne a jediná přímá přístupová cesta na pláž vede právě přes hotelový komplex. K dispozici je potápěčské centrum a podmořské dno bohaté na korály a ryby. Je tu možné zahlédnout i mořské želvy či delfíny. Závěrečný relax na ostrově Cayo Santa Maria, kterého barva moře vám ukáže celou paletu tyrkysové a modré. Pokud jste se dostali až na toto místo, máte za sebou koupel na všech stranách ostrova svobody, stále si užíváte pohodu, tady problémy nechodí a všechno je tady a la maňana. A vy jste se dostali Kubě skutečně pod kůži.

7 Termín: Cena letenky: EUR Skupinová rezervace: KLM Vídeň Amsterdam 6:55 9: Amsterdam Havana 10:45 16: Havana Amsterdam 16:45 8: Amsterdam Vídeň 11:50 13:35 Možnost změny odletu z Prahy a připojení ke skupině v Amsterdamu. Cena zájezdu: EUR/1 osobu dvoulůžkový pokoj EUR/1 osobu jednolůžkový pokoj Cena zahrnuje: Ubytování 14 nocí v 3*, 4* a 5* hotelech Strava po dobu celého zájezdu s výjimkou 2 dnů v Havaně (oběd, večeře) 14x snídaně typu bufet 1x polopenze v Viňales, hotel Los Jazmines 1x oběd po dobu programu v Viňales 2x snídaně, oběd a večeře, hotel Cayo Levisa 6x all-inclusive, hotel Playa 5* - Cayo Santa Maria (4 noci) a hotel Ancón 3* - Trinidad (2 noci) kompletní strava, alkoholické a nealkoholické nápoje a koktejly v hotelech a na pláži. Luxusní klimatizovaný autobus po dobu zájezdu Slovensky/česky mluvící průvodce Matej a místní anglicky mluvící průvodce Cena nezahrnuje: Příležitostné vstupy do muzeí, památek, navštívíte dle chuti cca 40 EUR Fakultativní výlety možnost výletu na koních cca 20 EUR Cestovní pojištění povinnost pro vstup po dobu celého pobytu Vstupní víza - cca 28 EUR Výstupní taxa z Kuby cca 20 EUR Info:

8

MAR DEL SUR 2** Letecká spol. Termín Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ

MAR DEL SUR 2** Letecká spol. Termín Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ MAR DEL SUR 2** Měna Kč Stravování ALL INCLUSIVE Země a lokalita Kuba, Varadero Letecká spol. Termín 23.02.2017-07.03.2017 51 700 Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ 23.02.2017-07.03.2017 51 700 Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ 23.02.2017-10.03.2017

Více

HAVANA/VINALES COMODORO 4****/LOS JAZMINES 3***

HAVANA/VINALES COMODORO 4****/LOS JAZMINES 3*** HAVANA/VINALES COMODORO 4****/LOS JAZMINES 3*** Měna Kč Stravování Se snídaní / Se snídaní Země a lokalita Kuba, HAVANA Letecká spol. Termín 20.03.2017-30.03.2017 56 200 Kč 9 NOCÍ/11 DNÍ 26.03.2017-07.04.2017

Více

Pro lidi, kteří mají KUBA - ÚVOD. rádi život! CK Exotica Travel Kaprova 14/13, Praha 1, Česká republika

Pro lidi, kteří mají KUBA - ÚVOD. rádi život! CK Exotica Travel Kaprova 14/13, Praha 1, Česká republika KUBA - ÚVOD Pro lidi, kteří mají rádi život! KUBA je fascinující ostrovní zemí a zájem o ní neustále roste. Kubu si každý spojí s pálícím sluncem, vysokými palmami, křišťálově modrým mořem nebo plantážemi

Více

Kuba. Setkání s Kubou Marian S. Sucha (vydavatelství Mladá Fronta) 1.den Liberec Praha Varadero

Kuba. Setkání s Kubou Marian S. Sucha (vydavatelství Mladá Fronta) 1.den Liberec Praha Varadero Kuba 1.den Liberec Praha Varadero.. když se řekne Kuba, vybaví se nám doutníky, rum, americké bouráky, vousatí revolucionáři. Kuba je ostrov se zvláštní atmosférou. Onu mytickou kombinaci vytváří palmami

Více

kteří mají Pro lidi, KUBA ÚVOD rádi život! CK Exotica Travel Kaprova 14/13, 110 00 Praha 1, Česká republika

kteří mají Pro lidi, KUBA ÚVOD rádi život! CK Exotica Travel Kaprova 14/13, 110 00 Praha 1, Česká republika KUBA ÚVOD Pro lidi, kteří mají rádi život! KUBA je fascinující ostrovní zemí a zájem o ní neustále roste. Kubu si každý spojí s pálícím sluncem, vysokými palmami, křišťálově modrým mořem nebo plantážemi

Více

Pro lidi, kteří mají KUBA - ÚVOD. rádi život! CK Exotica Travel Kaprova 14/13, 110 00 Praha 1, Česká republika

Pro lidi, kteří mají KUBA - ÚVOD. rádi život! CK Exotica Travel Kaprova 14/13, 110 00 Praha 1, Česká republika KUBA - ÚVOD Pro lidi, kteří mají rádi život! KUBA je fascinující ostrovní zemí a zájem o ní neustále roste. Kubu si každý spojí s pálícím sluncem, vysokými palmami, křišťálově modrým mořem nebo plantážemi

Více

PLAYA CALETA SALSA CLUB 3* / PUNTARENA BEACH FUN 3*

PLAYA CALETA SALSA CLUB 3* / PUNTARENA BEACH FUN 3* PLAYA CALETA SALSA CLUB 3* / PUNTARENA BEACH FUN 3* Měna Kč Stravování ALL INCLUSIVE Země a lokalita Kuba, Varadero Letecká spol. Termín 27.10.2019-07.11.2019 40 200 Kč 40 200 Kč 31.10.2019-11.11.2019

Více

Pro lidi, kteří mají KUBA - ÚVOD. rádi život! CK Exotica Travel Kaprova 14/13, 110 00 Praha 1, Česká republika

Pro lidi, kteří mají KUBA - ÚVOD. rádi život! CK Exotica Travel Kaprova 14/13, 110 00 Praha 1, Česká republika KUBA - ÚVOD Pro lidi, kteří mají rádi život! KUBA je fascinující ostrovní zemí a zájem o ní neustále roste. Kubu si každý spojí s pálícím sluncem, vysokými palmami, křišťálově modrým mořem nebo plantážemi

Více

Pro lidi, kteří mají KUBA - ÚVOD. rádi život! CK Exotica Travel Kaprova 14/13, 110 00 Praha 1, Česká republika

Pro lidi, kteří mají KUBA - ÚVOD. rádi život! CK Exotica Travel Kaprova 14/13, 110 00 Praha 1, Česká republika KUBA - ÚVOD Pro lidi, kteří mají rádi život! KUBA je fascinující ostrovní zemí a zájem o ní neustále roste. Kubu si každý spojí s pálícím sluncem, vysokými palmami, křišťálově modrým mořem nebo plantážemi

Více

Lokalizační předpoklady CR na Kubě

Lokalizační předpoklady CR na Kubě Lokalizační předpoklady CR na Kubě Mgr. Lubor Navrátil, Ph.D. Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Lubor Navrátil,

Více

VILLA TORTUGA 3*** Letecká spol. Termín Kč 12 NOCÍ/14 DNÍ Kč Kč

VILLA TORTUGA 3*** Letecká spol. Termín Kč 12 NOCÍ/14 DNÍ Kč Kč VILLA TORTUGA 3*** Měna Kč Stravování ALL INCLUSIVE Země a lokalita Kuba, Varadero Letecká spol. Termín 29.01.2017-11.02.2017 58 400 Kč 12 NOCÍ/14 DNÍ 01.02.2017-13.02.2017 48 800 Kč 44 900 Kč 06.02.2017-21.02.2017

Více

(HAVANA 5 DNÍ VARADERO 3 DNY)

(HAVANA 5 DNÍ VARADERO 3 DNY) (HAVANA 5 DNÍ VARADERO 3 DNY) Program zájezdu: 1. den: Přílet do destinace Let do destinace s přestupem (bude upřesněno v pokynech k odletu). Plánovaný přílet do destinace v odpoledních nebo večerních

Více

Kuba - Flexi Fly and Bike Kč

Kuba - Flexi Fly and Bike Kč Kuba - Flexi Fly and Bike Měna Kč Stravování Se snídaní Země a lokalita Kuba, Havana Letecká spol. Termín 23.02.2017-07.03.2017 58 300 Kč 23.02.2017-07.03.2017 58 300 Kč 23.02.2017-10.03.2017 50 700 Kč

Více

kteří mají Pro lidi, KUBA - ÚVOD rádi život! CK Exotica Travel Kaprova 14/13, 110 00 Praha 1, Česká republika

kteří mají Pro lidi, KUBA - ÚVOD rádi život! CK Exotica Travel Kaprova 14/13, 110 00 Praha 1, Česká republika KUBA - ÚVOD Pro lidi, kteří mají rádi život! KUBA je fascinující ostrovní zemí a zájem o ní neustále roste. Kubu si každý spojí s pálícím sluncem, vysokými palmami, křišťálově modrým mořem nebo plantážemi

Více

kteří mají Pro lidi, KUBA ÚVOD rádi život! CK Exotica Travel Kaprova 14/13, 110 00 Praha 1, Česká republika

kteří mají Pro lidi, KUBA ÚVOD rádi život! CK Exotica Travel Kaprova 14/13, 110 00 Praha 1, Česká republika KUBA ÚVOD Pro lidi, kteří mají rádi život! KUBA je fascinující ostrovní zemí a zájem o ní neustále roste. Kubu si každý spojí s pálícím sluncem, vysokými palmami, křišťálově modrým mořem nebo plantážemi

Více

FLEXI FLY AND DRIVE Kč

FLEXI FLY AND DRIVE Kč FLEXI FLY AND DRIVE Měna Kč Stravování Se snídaní Země a lokalita Kuba, Všechny provincie Kuby Letecká spol. Termín 24.01.2019-05.02.2019 51 000 Kč 25.01.2019-05.02.2019 58 800 Kč 28.01.2019-08.02.2019

Více

Jóga KARIBIK MEXIKO TULUM 20.2. - 6.3.2014

Jóga KARIBIK MEXIKO TULUM 20.2. - 6.3.2014 Jóga KARIBIK MEXIKO TULUM 20.2. - 6.3.2014 OBSAH Náplň programu... 3 Popis praxí... 4 Organizační detaily... 5 Ceny... 6 Strana 2 Jóga v Karibiku Náplň programu: Zveme Vás na jogový, meditační a relaxační

Více

Pro lidi, kteří mají KUBA - ÚVOD. rádi život! CK Exotica Travel Kaprova 14/13, 110 00 Praha 1, Česká republika

Pro lidi, kteří mají KUBA - ÚVOD. rádi život! CK Exotica Travel Kaprova 14/13, 110 00 Praha 1, Česká republika KUBA - ÚVOD Pro lidi, kteří mají rádi život! KUBA je fascinující ostrovní zemí a zájem o ní neustále roste. Kubu si každý spojí s pálícím sluncem, vysokými palmami, křišťálově modrým mořem nebo plantážemi

Více

STARFISH CUATRO PALMAS 3***

STARFISH CUATRO PALMAS 3*** STARFISH CUATRO PALMAS 3*** Měna Kč Stravování ALL INCLUSIVE Země a lokalita Kuba, Varadero Letecká spol. Termín 23.02.2017-07.03.2017 69 100 Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ 23.02.2017-07.03.2017 69 100 Kč 11 NOCÍ/13

Více

JÓGA NA FUERTEVENTUŘE ČERVENEC s Helenou Mišovou

JÓGA NA FUERTEVENTUŘE ČERVENEC s Helenou Mišovou JÓGA NA FUERTEVENTUŘE ČERVENEC s Helenou Mišovou 28.590 Kč / osoba Cena zahrnuje: letenky Praha Fuerteventura Praha transfery letiště hotel letiště informační schůzka s českou delegátkou 7 nocí ubytování

Více

HAVANA / CAYO SANTA MARIA I. (Habana Libre 5* / Sol Cayo Santa Maria 4*)

HAVANA / CAYO SANTA MARIA I. (Habana Libre 5* / Sol Cayo Santa Maria 4*) HAVANA / CAYO SANTA MARIA I. (Habana Libre 5* / Sol Cayo Santa Maria 4*) Měna Kč Stravování Se snídaní / ALL INCLUSIVE Země a lokalita Kuba, Cayo Santa Maria Letecká spol. Termín 06.02.2017-21.02.2017

Více

HAVANA / VARADERO (COPACABANA 3* / BRISAS DEL CARIBE 4*)

HAVANA / VARADERO (COPACABANA 3* / BRISAS DEL CARIBE 4*) HAVANA / VARADERO (COPACABANA 3* / BRISAS DEL CARIBE 4*) Měna Kč Stravování Se snídaní / ALL INCLUSIVE Země a lokalita Kuba, Varadero Letecká spol. Termín 05.03.2018-16.03.2018 51 200 Kč 08.03.2018-20.03.2018

Více

PLAYA GIRON 2** Letecká spol. Termín Kč 10 NOCÍ/12 DNÍ Kč 10 NOCÍ/12 DNÍ

PLAYA GIRON 2** Letecká spol. Termín Kč 10 NOCÍ/12 DNÍ Kč 10 NOCÍ/12 DNÍ PLAYA GIRON 2** Měna Kč Stravování ALL INCLUSIVE Země a lokalita Kuba, Varadero Letecká spol. Termín 26.12.2016-06.01.2017 66 200 Kč 10 NOCÍ/12 DNÍ 29.12.2016-09.01.2017 62 900 Kč 10 NOCÍ/12 DNÍ 09.01.2017-17.01.2017

Více

COPACABANA 3*/OCCIDENTAL ARENAS BLANCAS 4*

COPACABANA 3*/OCCIDENTAL ARENAS BLANCAS 4* COPACABANA 3*/OCCIDENTAL ARENAS BLANCAS 4* Měna Kč Stravování Se snídaní / ALL INCLUSIVE Země a lokalita Kuba, Havana Letecká spol. Termín 10.07.2019-18.07.2019 47 800 Kč 47 800 Kč 10.07.2019-21.07.2019

Více

COPACABANA 3*/OCCIDENTAL ARENAS BLANCAS 4*

COPACABANA 3*/OCCIDENTAL ARENAS BLANCAS 4* COPACABANA 3*/OCCIDENTAL ARENAS BLANCAS 4* Měna Kč Stravování Se snídaní / ALL INCLUSIVE Země a lokalita Kuba, Havana Letecká spol. Termín 03.10.2019-15.10.2019 43 000 Kč 43 000 Kč 10.10.2019-22.10.2019

Více

JÓGA NA KANÁRSKÝCH OSTROVECH (FUERTEVENTURA) ČERVENEC s Helenou Mišovou POSLEDNÍ 3 VOLNÁ MÍSTA!!!

JÓGA NA KANÁRSKÝCH OSTROVECH (FUERTEVENTURA) ČERVENEC s Helenou Mišovou POSLEDNÍ 3 VOLNÁ MÍSTA!!! JÓGA NA KANÁRSKÝCH OSTROVECH (FUERTEVENTURA) ČERVENEC s Helenou Mišovou POSLEDNÍ 3 VOLNÁ MÍSTA!!! 28.590 Kč / osoba Cena zahrnuje: letenky Praha Fuerteventura Praha transfery letiště hotel letiště informační

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 SOZOPOL. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 SOZOPOL. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2019 SOZOPOL Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

OKO BOHŮ. Vás srdeně zve na jedinečnou akci. Listopad 2015 10.1. 31.1.

OKO BOHŮ. Vás srdeně zve na jedinečnou akci. Listopad 2015 10.1. 31.1. OKO BOHŮ š a m a n s k á o r g a n i z a c e Vás srdeně zve na jedinečnou akci Cuba cesta po ostrovním karibském ráji Listopad 2015 10.1. 31.1. Přijměte pozvání na jedinečné putování na Cubě. Je to země,

Více

COPACABANA 3*/BRISAS DEL CARIBE 4*

COPACABANA 3*/BRISAS DEL CARIBE 4* COPACABANA 3*/BRISAS DEL CARIBE 4* Měna Kč Stravování Se snídaní / ALL INCLUSIVE Země a lokalita Kuba, Varadero Letecká spol. Termín 18.03.2019-29.03.2019 53 400 Kč 46 400 Kč 21.03.2019-02.04.2019 51 000

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 DJUNI. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 DJUNI. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2019 DJUNI Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

JÓGA POBYT NA KANÁRSKÝCH OSTROVECH (FUERTEVENTURA) ČERVEN s Vendulou Černou

JÓGA POBYT NA KANÁRSKÝCH OSTROVECH (FUERTEVENTURA) ČERVEN s Vendulou Černou JÓGA POBYT NA KANÁRSKÝCH OSTROVECH (FUERTEVENTURA) ČERVEN s Vendulou Černou cena 29.940 Kč / osoba Cena zahrnuje: letenky Praha Fuerteventura Praha transfery letiště hotel letiště informační schůzka s

Více

r álo vém útesu, je hlavní turistickou atrak cí Belize. Transfer do hotelu, ubytování. Cookovy ostrovy Fidži

r álo vém útesu, je hlavní turistickou atrak cí Belize. Transfer do hotelu, ubytování. Cookovy ostrovy Fidži Belize Poznávací zájezdy do Belize Destinace Afrika Jižní Afrika Keňa Namibie Mauritius Seychely Tanzanie všechny státy Belize Asie Poznávací Čína zájezdy Belize Belize Emiráty Za kouzlem Indonésie korálového

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 KITEN. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 KITEN. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2019 KITEN Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

kteří mají Pro lidi, KUBA ÚVOD rádi život! CK Exotica Travel Kaprova 14/13, 110 00 Praha 1, Česká republika

kteří mají Pro lidi, KUBA ÚVOD rádi život! CK Exotica Travel Kaprova 14/13, 110 00 Praha 1, Česká republika KUBA ÚVOD Pro lidi, kteří mají rádi život! KUBA je fascinující ostrovní zemí a zájem o ní neustále roste. Kubu si každý spojí s pálícím sluncem, vysokými palmami, křišťálově modrým mořem nebo plantážemi

Více

JÓGA POBYT NA KANÁRSKÝCH OSTROVECH (FUERTEVENTURA) ČERVEN 2019 s Vendulou Černou (KANAR02)

JÓGA POBYT NA KANÁRSKÝCH OSTROVECH (FUERTEVENTURA) ČERVEN 2019 s Vendulou Černou (KANAR02) JÓGA POBYT NA KANÁRSKÝCH OSTROVECH (FUERTEVENTURA) ČERVEN 2019 s Vendulou Černou (KANAR02) cena 27.990 Kč / osoba Cena zahrnuje: letenky Praha Fuerteventura Praha transfery letiště hotel letiště informační

Více

RÁJ 1492 JARDINES DE LA REINA

RÁJ 1492 JARDINES DE LA REINA RÁJ 1492 JARDINES DE LA REINA 50 mil jižně od pobřeží Kuby a 80 mil severně od Kajmanského příkopu se nachází 150 mil dlouhé souostroví 230 korálových a mangrovových ostrovů, údajně třetí nejdelší bariérový

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 DJUNI. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 DJUNI. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2017 DJUNI Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

COPACABANA 3*/TURQUESA 4*

COPACABANA 3*/TURQUESA 4* COPACABANA 3*/TURQUESA 4* Měna Kč Stravování Se snídaní / ALL INCLUSIVE Země a lokalita Kuba, Varadero Letecká spol. Termín 27.06.2018-08.07.2018 29.06.2018-11.07.2018 45 900 Kč 33 900 Kč 06.07.2018-18.07.2018

Více

Vůně Kuby : HAVANA & VIŇALES & TRINIDAD

Vůně Kuby : HAVANA & VIŇALES & TRINIDAD Vůně Kuby : HAVANA & VIŇALES & TRINIDAD Pobytově poznávací program VŮNĚ KUBY : HAVANA & VIŇALES & TRINIDAD zahrnuje návštěvu dvou koloniálních skvostů Kuby, dvojice měst založených na počátku 16. století

Více

Kentlucky Flexi Hotel and Drive - bez letenky - ZAJISTÍME PRO VÁS JAKÝKOLIV TERMÍN

Kentlucky Flexi Hotel and Drive - bez letenky - ZAJISTÍME PRO VÁS JAKÝKOLIV TERMÍN Kentlucky Flexi Hotel and Drive - bez letenky - ZAJISTÍME PRO VÁS JAKÝKOLIV TERMÍN Měna Kč Stravování Se snídaní Země a lokalita Kuba, Kuba Letecká spol. Termín 20.02.2017-03.03.2017 44 900 Kč 10 NOCÍ/12

Více

Týdenní zábavná dovolená v Riccione

Týdenní zábavná dovolená v Riccione Týdenní zábavná dovolená v Riccione Termín cesty: 28.8 4.9 2015 Počet osob: nabídka od 8 osob Doprava: letecky Highlights: 7-denní pobyt ve vyhlášeném letovisku - Riccione Gay pláž Osobní gay průvodce

Více

Pro lidi, kteří mají KUBA ÚVOD. rádi život! CK EXOTICA TRAVEL Kaprova 14/13, 110 00 Praha 1, Česká republika

Pro lidi, kteří mají KUBA ÚVOD. rádi život! CK EXOTICA TRAVEL Kaprova 14/13, 110 00 Praha 1, Česká republika KUBA ÚVOD Pro lidi, kteří mají rádi život! KUBA je fascinující ostrovní zemí a zájem o ní neustále roste. Kubu si každý spojí s pálícím sluncem, vysokými palmami, křišťálově modrým mořem nebo plantážemi

Více

GUATEMALA BELIZE - MEXIKO

GUATEMALA BELIZE - MEXIKO GUATEMALA BELIZE - MEXIKO Podzim 2015 Poznávací zájezd s možností cvičení jógy s Fredym Ayisi Název státu Guatemala pochází z indiánského slova, které znamená místo obklopené lesy, nakolik téměř polovinu

Více

HAVANA / CAYO LARGO (Copacabana 3* / Sol Pelícano 4*)

HAVANA / CAYO LARGO (Copacabana 3* / Sol Pelícano 4*) HAVANA / CAYO LARGO (Copacabana 3* / Sol Pelícano 4*) Měna Kč Stravování Se snídaní / ALL INCLUSIVE Země a lokalita Kuba, Cayo Largo Letecká spol. Termín 01.03.2017-12.03.2017 59 500 Kč 10 NOCÍ/12 DNÍ

Více

ROC ARENAS DORADAS 4*

ROC ARENAS DORADAS 4* ROC ARENAS DORADAS 4* Měna Kč Stravování ALL INCLUSIVE Země a lokalita Kuba, Varadero Letecká spol. Termín 14.09.2019-24.09.2019 31 000 Kč 31 000 Kč 16.09.2019-26.09.2019 33 400 Kč 33 400 Kč 16.09.2019-29.09.2019

Více

HAVANA / VARADERO (COPACABANA 3* / BRISAS DEL CARIBE 4*)

HAVANA / VARADERO (COPACABANA 3* / BRISAS DEL CARIBE 4*) HAVANA / VARADERO (COPACABANA 3* / BRISAS DEL CARIBE 4*) Měna Kč Stravování Se snídaní / ALL INCLUSIVE Země a lokalita Kuba, Varadero Letecká spol. Termín 23.01.2017-07.02.2017 51 500 Kč 14 NOCÍ/16 DNÍ

Více

HAVANA / CAYO COCO (MEMORIES MIRAMAR 4*/SOL CAYO COCO 4*)

HAVANA / CAYO COCO (MEMORIES MIRAMAR 4*/SOL CAYO COCO 4*) HAVANA / CAYO COCO (MEMORIES MIRAMAR 4*/SOL CAYO COCO 4*) Měna Kč Stravování Se snídaní / ALL INCLUSIVE Země a lokalita Kuba, Havana Letecká spol. Termín 28.12.2018-08.01.2019 82 100 Kč 10 NOCÍ/12 DNÍ

Více

Flexi Fly and Drive (Kombinace auto + hotel)

Flexi Fly and Drive (Kombinace auto + hotel) Flexi Fly and Drive (Kombinace auto + hotel) Země a lokalita Kuba, HAVANA Ubytování HOTEL COPACABANA 3*** Druh zájezdu Kombinace auto + hotely Doprava LETECKY PRAHA VACLAV HAVEL Cena zahrnuje Leteckou

Více

Hotel Amaraigua 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 14 720 Kč. Datum 03.08.13-10.08.13

Hotel Amaraigua 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 14 720 Kč. Datum 03.08.13-10.08.13 Hotel Amaraigua 3* Typ zájezdu Stát Destinace Lokace u moře Španělsko Costa Brava Malgrat de Mar Datum 03.08.13-10.08.13 Délka Strava Odjezd z Typ ubytování Cena od 8 dní all inclusive vlastní hotel 11

Více

HAVANA / VARADERO (COPACABANA 3* / ROC ARENAS DORADAS 4*) Se snídaní / ALL INCLUSIVE

HAVANA / VARADERO (COPACABANA 3* / ROC ARENAS DORADAS 4*) Se snídaní / ALL INCLUSIVE HAVANA / VARADERO (COPACABANA 3* / ROC ARENAS DORADAS 4*) Měna Kč Stravování Se snídaní / ALL INCLUSIVE Země a lokalita Kuba, Varadero Letecká spol. Termín 12.01.2017-24.01.2017 62 100 Kč 14.01.2017-24.01.2017

Více

Pro lidi, kteří mají KUBA - ÚVOD. rádi život! CK Exotica Travel Kaprova 14/13, 110 00 Praha 1, Česká republika

Pro lidi, kteří mají KUBA - ÚVOD. rádi život! CK Exotica Travel Kaprova 14/13, 110 00 Praha 1, Česká republika KUBA - ÚVOD Pro lidi, kteří mají rádi život! KUBA je fascinující ostrovní zemí a zájem o ní neustále roste. Kubu si každý spojí s pálícím sluncem, vysokými palmami, křišťálově modrým mořem nebo plantážemi

Více

KAWAMA 3* Kč Kč

KAWAMA 3* Kč Kč KAWAMA 3* Měna Kč Stravování ALL INCLUSIVE Země a lokalita Kuba, Varadero Letecká spol. Termín 10.12.2018-21.12.2018 34 800 Kč 30 900 Kč 28.12.2018-08.01.2019 48 300 Kč 28.12.2018-09.01.2019 60 800 Kč

Více

COPACABANA 3*/TUXPAN 4*

COPACABANA 3*/TUXPAN 4* COPACABANA 3*/TUXPAN 4* Měna Kč Stravování Se snídaní / ALL INCLUSIVE Země a lokalita Kuba, Varadero Letecká spol. Termín 24.07.2019-01.08.2019 43 900 Kč 43 900 Kč 24.07.2019-04.08.2019 50 300 Kč 50 300

Více

COPACABANA 3*/GRAN CARIBE CAYO GUILLERMO 4*

COPACABANA 3*/GRAN CARIBE CAYO GUILLERMO 4* COPACABANA 3*/GRAN CARIBE CAYO GUILLERMO 4* Měna Kč Stravování Se snídaní / ALL INCLUSIVE Země a lokalita Kuba, Cayo Guillermo Letecká spol. Termín 27.10.2019-07.11.2019 45 600 Kč 45 600 Kč 31.10.2019-11.11.2019

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 PRIMORSKO. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 PRIMORSKO. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2017 PRIMORSKO Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

Bazény 3* hotelu San Nicola

Bazény 3* hotelu San Nicola ISCHIA TERMÁLNÍ RÁJ 18.5. - 26.5.2019 8990 Kč Organizovaný zájezd pro železničáře vlakem. Jízdenky FIP: ÖBB a FS + průkaz FIP (zajištuje si každý sám) Bazén hotelu San Nicola (nahoře), bazén v Posejdonových

Více

Se snídaní / ALL INCLUSIVE

Se snídaní / ALL INCLUSIVE POTÁPĚNÍ NA KUBĚ Měna Kč Stravování Se snídaní / ALL INCLUSIVE Země a lokalita Kuba, Varadero Letecká spol. Termín 19.02.2018-02.03.2018 54 900 Kč 48 000 Kč Volný termín (6 a více volných míst) Poslední

Více

Cesta za rumy. Případní zájemci se mohou Hlásit již nyní u předsedy této sekce Ing. Dany Johnové na telefonním čísle +420 775 963 272.

Cesta za rumy. Případní zájemci se mohou Hlásit již nyní u předsedy této sekce Ing. Dany Johnové na telefonním čísle +420 775 963 272. Pražská sekce České barmanské asociace, o.s. srdečně zve všechny barmany a jejich příznivce na patnáctidenní studijní cestu v lednu 2009 za rumy do exotických zemí Nicaragua a Costa Rica. Případní zájemci

Více

NABÍDKA ZÁJEZDU SICÍLIE

NABÍDKA ZÁJEZDU SICÍLIE NABÍDKA ZÁJEZDU SICÍLIE Navrhované datum: 24.10. - 28. 10. 2017 Navrhovaný počet osob pro kalkulaci: 50 Navrhovaný přímý let s leteckou společností Ryanair 24. 10. Praha Trapani: 16.40 19.00 28. 10. Trapani

Více

Bangkok - Pattaya - Ko Chang(Thajsko), Sunshine Garden ***, Pattaya, Chai Chet Bungalows **+, Ko Chang, Bangkok Palace Hotel ****, Bangkok

Bangkok - Pattaya - Ko Chang(Thajsko), Sunshine Garden ***, Pattaya, Chai Chet Bungalows **+, Ko Chang, Bangkok Palace Hotel ****, Bangkok Bangkok - Pattaya - Ko Chang(Thajsko), Sunshine Garden ***, Pattaya, Chai Chet Bungalows **+, Ko Chang, Bangkok Palace Hotel ****, Bangkok 16 - denní zájezd Rušné letovisko a ostrov slonů. Resort je tvořen

Více

INDICKÝ OCEÁN (MAURICIUS) - RÉCIF ATTITUDE 3*+ - 10 DNÍ

INDICKÝ OCEÁN (MAURICIUS) - RÉCIF ATTITUDE 3*+ - 10 DNÍ INDICKÝ OCEÁN (MAURICIUS) - RÉCIF ATTITUDE 3*+ - 10 DNÍ 10 - denní zájezd Pobytový zájezd, 10 dní, 3+* hotel, polopenze Cenu garantujeme již při min. počtu 2 osob. Zájezd Vám dokážeme prodloužit, nakombinovat

Více

Plavba: Z Dominikánské rep. až na Barbados se 4 dny v Punta Caně na lodi Zenith (Karibik)

Plavba: Z Dominikánské rep. až na Barbados se 4 dny v Punta Caně na lodi Zenith (Karibik) Plavba: Z Dominikánské rep. až na Barbados se 4 dny v Punta Caně na lodi Zenith (Karibik) Plavba s českým delegátem! Akční plavba! Plavba započne po čtyřech dnech strávených ve vyhlášeném letovisku Punta

Více

HAVANA / VARADERO (COPACABANA 3***/ MEMORIES VARADERO 4****)

HAVANA / VARADERO (COPACABANA 3***/ MEMORIES VARADERO 4****) HAVANA / VARADERO (COPACABANA 3***/ MEMORIES VARADERO 4****) Měna Kč Stravování Se snídaní / ALL INCLUSIVE Země a lokalita Kuba, Varadero Letecká spol. Termín 01.03.2017-12.03.2017 50 100 Kč 10 NOCÍ/12

Více

Hotel Caprici 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 12 320 Kč. Datum 03.08.13-10.08.13

Hotel Caprici 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 12 320 Kč. Datum 03.08.13-10.08.13 Hotel Caprici 3* Typ zájezdu Stát Destinace Lokace u moře Španělsko Costa Brava Santa Susanna Datum 03.08.13-10.08.13 Délka Strava Odjezd z Typ ubytování Cena od 8 dní polopenze vlastní hotel 9 150 Kč

Více

Finolhu Villas MALEDIVY

Finolhu Villas MALEDIVY Finolhu Villas MALEDIVY Luxusní Resort na soukromém ostrově Gasfinolhu v srdci indického oceánu nabízí ubytování ve 52 elegantních vilách. Bujná vegetace, křišťálově čistá voda, bílé pláže, šampaňské,

Více

ZÁJEZD KUBA S TEBOU MĚ BAVÍ SVĚT

ZÁJEZD KUBA S TEBOU MĚ BAVÍ SVĚT NABÍDKA ZÁJEZDU PRO: MISSIS MODELS (2.) TERMÍN ZÁJEZDU : 29.10. 10.11.2015 DOPRAVA : Letecky SWISS AIR EDELWEISS POČET OSOB : SKLADBA POKOJŮ : STRAVOVÁNÍ : Havana snídaně Varadero ALL INCLUSIVE POČET NOCÍ

Více

NABÍDKA ZÁJEZDU PLAVBA S GOLFOVÝM BAGEM PO KARIBIKU TERMÍN 26.2. - 6.3.2016. Plavba západním Karibikem. www.airmarine.cz

NABÍDKA ZÁJEZDU PLAVBA S GOLFOVÝM BAGEM PO KARIBIKU TERMÍN 26.2. - 6.3.2016. Plavba západním Karibikem. www.airmarine.cz PLAVBA S GOLFOVÝM BAGEM PO KARIBIKU TERMÍN 26.2. - 6.3.2016 Loď Celebrity Reflection Plná penze Termín: 26. 2. - 6. 3. 2016 Loď Celebrity Reflection, člen lodní společnosti Celebrity Cruises, je v provozu

Více

Baia Azzurra *** Novinka! Itálie Sicílie. ITÁLIE Sicílie / Taormina

Baia Azzurra *** Novinka!  Itálie Sicílie. ITÁLIE Sicílie / Taormina Baia Azzurra *** Novinka! Kontakt: Jan Zamykal, tel. 97 22 43 054, mob: 602 319 875, email: zamykal@cdtravel.cz ITÁLIE Sicílie / Taormina www.cdtravel.cz Itálie Sicílie / / / / / Poloha: nově zrekonstruovaný

Více

Flexi Fly and Drive (Kombinace auto + hotel)

Flexi Fly and Drive (Kombinace auto + hotel) Flexi Fly and Drive (Kombinace auto + hotel) Měna Kč Stravování Se snídaní / ALL INCLUSIVE Země a lokalita Kuba, Všechny provincie Kuby Letecká spol. Termín 23.01.2017-03.02.2017 55 700 Kč 23.01.2017-07.02.2017

Více

HAVANA / VARADERO (MELIA HABANA 5*****/ MELIA VARADERO 5*****)

HAVANA / VARADERO (MELIA HABANA 5*****/ MELIA VARADERO 5*****) HAVANA / VARADERO (MELIA HABANA 5*****/ MELIA VARADERO 5*****) Měna Kč Stravování Se snídaní / ALL INCLUSIVE Země a lokalita Kuba, Varadero Letecká spol. Termín 23.01.2017-03.02.2017 77 900 Kč 23.01.2017-07.02.2017

Více

kteří mají Pro lidi, KUBA - ÚVOD rádi život! CK Exotica Travel Kaprova 14/13, 110 00 Praha 1, Česká republika

kteří mají Pro lidi, KUBA - ÚVOD rádi život! CK Exotica Travel Kaprova 14/13, 110 00 Praha 1, Česká republika KUBA - ÚVOD Pro lidi, kteří mají rádi život! KUBA je fascinující ostrovní zemí a zájem o ní neustále roste. Kubu si každý spojí s pálícím sluncem, vysokými palmami, křišťálově modrým mořem nebo plantážemi

Více

RÁJ 1492 JARDINES DE LA REINA

RÁJ 1492 JARDINES DE LA REINA RÁJ 1492 JARDINES DE LA REINA Nejkrásnější místo, jaké jsem kdy spatřil Kryštof Kolumbus, říjen 1492, Kuba 50 mil jižně od pobřeží Kuby a 80 mil severně od Kajmanského příkopu se nachází 150 mil dlouhé

Více

HAVANA / VARADERO (COPACABANA 3* / VILLA TORTUGA 3*, KAWAMA 3*)

HAVANA / VARADERO (COPACABANA 3* / VILLA TORTUGA 3*, KAWAMA 3*) HAVANA / VARADERO (COPACABANA 3* / VILLA TORTUGA 3*, KAWAMA 3*) Měna Kč Stravování Se snídaní / ALL INCLUSIVE Země a lokalita Kuba, Varadero Letecká spol. Termín 05.03.2018-16.03.2018 51 200 Kč 08.03.2018-20.03.2018

Více

KUBA - CASA PARTICULAR + VIAZUL (Pravá Nefalšovaná Kuba)

KUBA - CASA PARTICULAR + VIAZUL (Pravá Nefalšovaná Kuba) KUBA - CASA PARTICULAR + VIAZUL (Pravá Nefalšovaná Kuba) Měna Kč Stravování Se snídaní / Bez snídaně Země a lokalita Kuba, HAVANA Letecká spol. Termín 06.03.2017-21.03.2017 49 600 Kč 14 NOCÍ/16 DNÍ 06.03.2017-14.03.2017

Více

COPACABANA 3*,VILLA TORTUGA 3*/KAWAMA 3*, SUNBEACH 3*

COPACABANA 3*,VILLA TORTUGA 3*/KAWAMA 3*, SUNBEACH 3* COPACABANA 3*,VILLA TORTUGA 3*/KAWAMA 3*, SUNBEACH 3* Měna Kč Stravování Se snídaní / ALL INCLUSIVE Země a lokalita Kuba, Varadero Letecká spol. Termín 29.05.2019-07.06.2019 33 300 Kč 33 300 Kč 29.05.2019-09.06.2019

Více

Černá Hora - Buljarica

Černá Hora - Buljarica Černá Hora - Buljarica PENZION PREMIER VILY ARMENKO LUX VILA GALIJA s ALL INCLUSIVE od 15.790 Kč/os. HOTEL SAVOJO CLUB POLOHA: oblíbený rodinný hotel se nachází přímo na krásné, více než dvoukilometrové

Více

MEMORIES JIBACOA 4****

MEMORIES JIBACOA 4**** MEMORIES JIBACOA 4**** Měna Kč Stravování Se snídaní / ALL INCLUSIVE Země a lokalita Kuba, Havana Letecká spol. Termín 09.02.2017-21.02.2017 61 500 Kč 12.02.2017-24.02.2017 61 300 Kč 15.02.2017-27.02.2017

Více

Učitel tance aneb Salsa Cubana

Učitel tance aneb Salsa Cubana Učitel tance aneb Salsa Cubana Měna Kč Stravování Se snídaní / ALL INCLUSIVE Země a lokalita Kuba, Havana/Varadero Letecká spol. Termín 29.01.2017-11.02.2017 68 000 Kč 12 NOCÍ/14 DNÍ 01.02.2017-13.02.2017

Více

VELKÁ CESTA STŘEDNÍ AMERIKOU (MEXIKO, HONDURAS, BELIZE A GUATEMALA) S ČESKY HOVOŘÍCÍM PRŮVODCEM

VELKÁ CESTA STŘEDNÍ AMERIKOU (MEXIKO, HONDURAS, BELIZE A GUATEMALA) S ČESKY HOVOŘÍCÍM PRŮVODCEM VELKÁ CESTA STŘEDNÍ AMERIKOU (MEXIKO, HONDURAS, BELIZE A GUATEMALA) S ČESKY HOVOŘÍCÍM PRŮVODCEM 14 - denní zájezd Poznávací zájezd, 14 dní, hotel 3*, snídaně Skupinový zájezd s ČESKY hovořícím průvodcem

Více

POHÁDKOVÉ OSTROVY THAJSKA - 11 DNÍ

POHÁDKOVÉ OSTROVY THAJSKA - 11 DNÍ POHÁDKOVÉ OSTROVY THAJSKA - 11 DNÍ 11 - denní zájezd Poznávací zájezd, 11 dní, 2*/3* hotely, vlastní stravování PRIVÁTNÍ PROGRAM - žádné velké skupiny! Cenu garantujeme již při min. počtu 2 osob. Program

Více

Kuba - Flexi Fly and Drive and Potápění

Kuba - Flexi Fly and Drive and Potápění Kuba - Flexi Fly and Drive and Potápění Měna Kč Stravování Se snídaní / ALL INCLUSIVE Země a lokalita Kuba, Varadero Letecká spol. Termín 12.02.2017-24.02.2017 56 900 Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ Volný termín (6

Více

- individuální pobyty

- individuální pobyty Keňa - individuální pobyty Poznávací zájezdy do Keni Destinace Afrika Jižní Afrika Keňa Namibie Mauritius Seychely Tanzanie všechny státy Keňa - individuální pobyty Asie PoznávacíČína zájezdy Keňa Keňa

Více

GRAND BAHIA PRINCIPE TURQUESA 5*****

GRAND BAHIA PRINCIPE TURQUESA 5***** Měna Kč Stravování ALL INCLUSIVE Země a lokalita Dominikánská rep., PUNTA CANA Letecká spol. Termín 01.10.2019-09.10.2019 55 700 Kč 51 500 Kč 01.10.2019-09.10.2019 41 000 Kč 36 800 Kč 01.10.2019-09.10.2019

Více

Turquoise TURKS & CAICOS

Turquoise TURKS & CAICOS Turquoise TURKS & CAICOS Resort v Grace Bay je situovaný na severovýchodě ostrova Providenciales. Užijte si vysněnou dovolenou v barevných bungalovech obklopených kvetoucími ibišky, nedaleko perleťově

Více

MALEDIVY relaxačně poznávací okruh III. (MA03)

MALEDIVY relaxačně poznávací okruh III. (MA03) MALEDIVY relaxačně poznávací okruh III. (MA03) cena 28.500 Kč / osoba Cena zahrnuje: program zájezdu ubytování ve dvoulůžkových pokojích polopenze transfery zmíněné výlety český delegát na Maledivách pojištění

Více

NABÍDKA ZÁJEZDU. PLAVBA S GOLFOVÝM BAGEM PO KARIBIKU Termín 6.11. - 15.11.2015. Plavba západním Karibikem. www.airmarine.cz

NABÍDKA ZÁJEZDU. PLAVBA S GOLFOVÝM BAGEM PO KARIBIKU Termín 6.11. - 15.11.2015. Plavba západním Karibikem. www.airmarine.cz Miami Mexiko Kajmanské ostrovy Jamajka Bahamy Miami PLAVBA S GOLFOVÝM BAGEM PO KARIBIKU Termín 6.11. - 15.11.2015 Miami Mexiko Kajmanské ostrovy Jamajka Bahamy Miami Loď Celebrity Reflection Plná penze

Více

ISCHIA TERMÁLNÍ RÁJ. 4* hotel, polopenze a výlety na ostrově v ceně!

ISCHIA TERMÁLNÍ RÁJ. 4* hotel, polopenze a výlety na ostrově v ceně! ISCHIA TERMÁLNÍ RÁJ 4* hotel, polopenze a výlety na ostrově v ceně! VLAKOVÝ POZNÁVACÍ ZÁJEZD PRO ŽELEZNIČÁŘE s jízdenkou FIP: ÖBB a FS TERMÍN: 20.9. - 28.9.2014 CENA: 6 990 Kč Program 1. den Odjezd vlakem

Více

MELIA MARINA VARADERO 5*****

MELIA MARINA VARADERO 5***** MELIA MARINA VARADERO 5***** Měna Kč Stravování ALL INCLUSIVE Země a lokalita Kuba, Varadero Letecká spol. Termín 26.01.2017-07.02.2017 80 400 Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ 26.01.2017-10.02.2017 85 400 Kč 14 NOCÍ/16

Více

MEMORIES JIBACOA 4****

MEMORIES JIBACOA 4**** MEMORIES JIBACOA 4**** Měna Kč Stravování Se snídaní / ALL INCLUSIVE Země a lokalita Kuba, Havana Letecká spol. Termín 23.01.2017-07.02.2017 66 300 Kč 14 NOCÍ/16 DNÍ Volný termín (6 a více volných míst)

Více

Jak se žilo králům na Srí Lance

Jak se žilo králům na Srí Lance Strana 1 Jak se žilo králům na Srí Lance S pobytem u moře Na Srí Lance vzniklo první království už ve 4. století př. Kr. a poslední zaniklo r. 1815 předáním moci Britům. Procestujte města, kde pobývali

Více

Fortuna 3* 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 10 000 Kč. Lokace Datum 27.07.13-03.08.

Fortuna 3* 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 10 000 Kč. Lokace Datum 27.07.13-03.08. Fortuna 3* 3* Typ zájezdu Stát Destinace Lokace u moře Španělsko Costa Brava Datum 27.07.13-03.08.13 Délka Strava Odjezd z Typ ubytování Cena od 8 dní polopenze vlastní hotel 7 200 Kč Ceník Dvoulůžkový

Více

Colombus Isle BAHAMY

Colombus Isle BAHAMY Colombus Isle BAHAMY Zasazen v zátoce Bonefish Bay, nabízí Club Med Columbus Island velkou řadu exotických zážitků. Užijte si prozkoumávání pohádkového podmořského světa, plachtění v křišťálově čistých

Více

BOTSWANA, ZIMBABWE, JAR

BOTSWANA, ZIMBABWE, JAR BOTSWANA, ZIMBABWE, JAR 11-ti DENNÍ POBYT Pohybovat se budeme v místech, která jsou na mapě označena Všechny pobytové ceny jsou all-inclusive. Ceny jsou uvedeny finální za všechny části, tj. Botswana,

Více

JÓGA POBYT NA KANÁRSKÝCH OSTROVECH (FUERTEVENTURA) ČERVEN s Ivou Ceradskou (KANAR01)

JÓGA POBYT NA KANÁRSKÝCH OSTROVECH (FUERTEVENTURA) ČERVEN s Ivou Ceradskou (KANAR01) JÓGA POBYT NA KANÁRSKÝCH OSTROVECH (FUERTEVENTURA) ČERVEN s Ivou Ceradskou (KANAR01) cena 26.390 Kč / osoba Cena zahrnuje: letenky Praha Fuerteventura Praha transfery letiště hotel letiště informační schůzka

Více

Plavba: Z Miami po tropickém Karibiku na lodi MSC Divina (Karibik)

Plavba: Z Miami po tropickém Karibiku na lodi MSC Divina (Karibik) Plavba: Z Miami po tropickém Karibiku na lodi MSC Divina (Karibik) Plavba s českým delegátem! Akční plavba! Objevte s námi sluncem zalité pláže tropického Karibiku. Plavbu započneme v Miami, ze kterého

Více

KUBA - CASA PARTICULAR + VIAZUL (Pravá Nefalšovaná Kuba) Se snídaní / Bez snídaně

KUBA - CASA PARTICULAR + VIAZUL (Pravá Nefalšovaná Kuba) Se snídaní / Bez snídaně KUBA - CASA PARTICULAR + VIAZUL (Pravá Nefalšovaná Kuba) Měna Kč Stravování Se snídaní / Bez snídaně Země a lokalita Kuba, HAVANA Letecká spol. Termín 05.12.2018-16.12.2018 43 500 Kč 10.12.2018-21.12.2018

Více

Hotel AL NABILA GRAND MAKADI*****

Hotel AL NABILA GRAND MAKADI***** EGYPT HURGHADA : Hotel AL NABILA GRAND MAKADI***** Poloha: Luxusní hotel se nachází v oblasti Makadi Bay v části patřící národnímu parku, přímo u široké písečné pláže s korálovým podložím v zálivu Sharm

Více

plavba katamarán Malajsie - Langawi

plavba katamarán Malajsie - Langawi exklusiv sailing plavba katamarán Malajsie - Langawi Naskýtá se jedinečná možnost hotelu pod plachtami a ještě k tomu v nadstandartní destinaci. Zažijte s námi nezapomenutelné zážitky na katamaránu po

Více

Obr. 1: Sierra Maestra pokračování středoamerických Kordiller na jihovýchodě Kuby, nejvyšší kubánské zalesněné pohoří s vrcholem Pico Turquino 1974

Obr. 1: Sierra Maestra pokračování středoamerických Kordiller na jihovýchodě Kuby, nejvyšší kubánské zalesněné pohoří s vrcholem Pico Turquino 1974 Obr. 1: Sierra Maestra pokračování středoamerických Kordiller na jihovýchodě Kuby, nejvyšší kubánské zalesněné pohoří s vrcholem Pico Turquino 1974 m.n. m, tropický deštný les do nejvyšších poloh nedosahuje,

Více

Plavba: Z Athén ke břehům Španělska na lodi Horizon (Středozemní moře)

Plavba: Z Athén ke břehům Španělska na lodi Horizon (Středozemní moře) Plavba: Z Athén ke břehům Španělska na lodi Horizon (Středozemní moře) Plavba s českým delegátem! Akční plavba! Objevte kouzlo západního Středomoří a vydejte se s námi na plavbu z Řecka až ke břehům slunného

Více