2. REGULAČNÍ PODMÍNKY PRO PLOCHY STAVEBNÍ, část Vymezení přípustnosti

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "2. REGULAČNÍ PODMÍNKY PRO PLOCHY STAVEBNÍ, část Vymezení přípustnosti"

Transkript

1 1. strana ze 13 Změny Územního plánu města Brna schválené Zastupitelstvem města Brna na Z4/026. zasedání konaném dne Změny textové části regulativů V příloze č. 1, o závazných částech Územního plánu města Brna se provedou změny v následujících kapitolách: 2. REGULAČNÍ PODMÍNKY PRO PLOCHY STAVEBNÍ, část Vymezení přípustnosti umístění staveb a zařízení ve funkčních plochách a funkčních typech, funkční typ SO: SO SMÍŠENÉ PLOCHY OBCHODU A SLUŽEB Přidává se další regulativ v odstavci Přípustné jsou: - stavby pro bydlení v rozsahu do 50 % výměry funkční plochy. Vypouští se následující regulativy v odstavci: Podmíněně mohou být přípustné: - stavby pro bydlení za podmínky, že se jedná o integrované objekty, ve kterých je funkce bydlení v rozsahu max. 60 % hrubé podlažní plochy objektu - byty pro majitele a vedoucí provozoven za podmínky, že jsou součástí stavebního objemu předmětné provozovny 3. REGULAČNÍ PODMÍNKY PRO PLOCHY NESTAVEBNÍ VOLNÉ, část Vymezení přípustnosti umístění staveb a zařízení ve funkčních plochách a funkčních typech, funkční typy KV, KR, ZP a ZR: KV KR ZP ZR PLOCHY KRAJINNÉ ZELENĚ VŠEOBECNÉ PLOCHY KRAJINNÉ ZELENĚ REKREAČNÍ PLOCHY PARKŮ PLOCHY REKREAČNÍ ZELENĚ Přidává se další regulativ v odstavci Přípustné jsou: - vodohospodářské stavby a stavby protipovodňových opatření se zachováním vegetační složky.

2 2. strana ze 13 Změny funkčního využití ploch ÚPmB B 58/02 II vyplývající z přestavby železničního uzlu Brno (ŽUB) MČ Brno střed (k. ú. Město Brno, k. ú. Štýřice, k. ú. Staré Brno, k. ú. Trnitá), MČ Brno jih (k. ú. Trnitá, k. ú. Komárov, k. ú. Horní Heršpice, k. ú. Dolní Heršpice, k. ú. Přízřenice) MČ Brno Černovice (k. ú. Černovice) MČ Brno Židenice (k. ú. Židenice) Jedná se o změnu týkající se následujících funkcí: PLOCHY PRO ŽELEZNIČNÍ DOPRAVU: úprava polohy navrhovaného nového osobního nádraží posunutím západního zhlaví u řeky Svratky směrem jižním s maximálním využitím území stávajícího nádraží Brno-dolní, zrušení tzv. přerovské trati v úseku mezi řekou Svitavou a nádražím Brno-dolní, doplnění tzv. komárovské spojky o dva oblouky na severu přes území průmyslového areálu v k. ú. Trnitá při ul. Porážka a Masná a na jihu přes průmyslový areál v k. ú. Černovice při ul. U Svitavy a Hájecké, zrušení železničního kolejiště v souběhu s ul. Pražákovou od odstavného nádraží Horní Heršpice po centrum, rozšíření plochy pro železniční dopravu (pro nový areál SŽDC) v Brně-Přízřenicích, na hranici s městem Modřice. TRASY PRO HROMADNOU OSOBNÍ DOPRAVU: vedení tramvajové trasy v tzv. bulváru s pokračováním podél severní strany nového nádraží východním směrem do ul. Hladíkovy a Masné a západním směrem do ul. Vodařské, zrušení trasy tramvaje v ulici Opuštěné, úprava trasy podpovrchového úseku kolejového systému MHD (pro SJD) dle podkladu zpracovaného sdružením Metroprojekt CityPlan Praha v listopadu 2004 s vyznačením i variantní trasy zapojené do tzv. břeclavské trati. TRASY PRO AUTOMOBILOVOU DOPRAVU: prodloužení ul. Vodařské až po ul. Heršpickou, prodloužení ul. Rosické směrem západním se zaústěním do ul. Heršpické, vypuštění komunikace spojující ul. Železniční a ul. Bidláky, náhrada komunikace vedené přes odstavné nádraží v Horních Heršpicích z ul. Pražákovy do oblasti Horních Heršpic komunikací vedenou podél železničního tělesa se zapojením do podjezdu Sokolova, upřesnění trasy sběrné komunikace ulice Pražákovy, upřesnění sítě místních komunikací v celém řešeném území.

3 3. strana ze 13 OSTATNÍ STAVEBNÍ PLOCHY: náhrada průmyslových ploch mezi ul. Pražákovou a řekou Svratkou spolu s dalšími opouštěnými plochami železnice novým využitím pro sportovní plochy a plochy smíšené obchodu a služeb, rozšíření obytných ploch západně od ul. Nové sady, zpřesnění rozsahu a vzájemných hranic ploch pro bydlení a smíšených ploch mezi stávajícím osobním nádražím a ul. Komárovské nábřeží, náhrada průmyslové plochy v prostoru ulice Pražákovy na plochu dopravní (náhradní umístění provozu servisu ČSAD). PLOCHY KRAJINNÉ ZELENĚ: úprava rozsahu krajinné zeleně mezi řekou Svratkou a novou komunikací Vodařskou (včetně vypuštění vodních ploch). PLOCHY MĚSTSKÉ ZELENĚ: úprava tvaru a rozsahu parku na stávajícím tělese osobního nádraží, rozšíření ploch zeleně na místě zrušené přerovské a českotřebovské trati, rozšíření plochy zeleně na pravém břehu Svitavy. Vymezení ploch veřejně prospěšných staveb, asanací a asanačních úprav Příloha č. 2 o závazných částech Územního plánu města Brna se doplňuje o výčet konkrétních veřejně prospěšných staveb a ploch pro asanační opatření: Plochy staveb pro hromadnou dopravu osob, automobilovou, pěší a cyklistickou dopravu a technickou vybavenost 1. Stavba nového náměstí Pod Petrovem Plochy na opuštěném kolejišti ČD mezi křižovatkami Nové sady-hybešova, Nádražní- -Husova a Úzká-Bulvár. 2. Rozšíření ulice Úzká Plochy podél ulice Úzká mezi křižovatkami Úzká-Bulvár a Úzká-Dornych včetně křižovatky Úzká-Bulvár. 3. Rozšíření ulice Dornych Plochy podél ulice Dornych mezi křižovatkami Dornych-Křenová a Dornych-Svatopetrská. 4. Stavba nového bulváru Plocha na volných pozemcích mezi křižovatkami Uhelná-Bulvár a Bulvár-Nová Rosická včetně křižovatky Uhelná-Bulvár. 5. Stavba nové ulice K Vaňkovce Plocha na volných a částečně zastavěných pozemcích mezi křižovatkami Nové sady- -K Vaňkovce a K Vaňkovce-Trnitá.

4 4. strana ze Rozšíření ulic Poříčí, Opuštěná, Zvonařka Plocha podél stávajících ulic Poříčí, Opuštěná, Zvonařka mezi křižovatkami Nové sady- -Poříčí a Zvonařka-Dornych včetně křižovatek. 7. Rozšíření ulice Trnitá Plocha podél západní strany stávající ulice Trnitá mezi křižovatkami Trnitá-Úzká a Trnitá- -Nová Rosická. 8. Stavba nové ulice Nová Uhelná Plocha na volných a částečně zastavěných pozemcích mezi křižovatkami Uhelná- -K Vaňkovce a Nová Uhelná-Nová Železniční včetně křižovatek. 9. Stavba nové ulice Nová Vodařská Plocha na volných a částečně zastavěných pozemcích mezi křižovatkou Pražákova-Nová Vodařská a křížením Nové Vodařské s bývalou přerovskou železniční tratí včetně křižovatky Pražákova-Nová Vodařská. 10. Stavba nové ulice Nová Rosická Plocha na volných a částečně zastavěných pozemcích mezi křižovatkou Pražákova- -Bidláky a ulicí Plotní. 11. Stavba nové ulice Nová Železniční Plocha na volných a částečně zastavěných pozemcích mezi křižovatkou Nová Uhelná- -Nová Železniční a Nová Železniční-Nová Spěšná. 12. Stavba nové ulice Nová Spěšná Plocha na volných a částečně zastavěných pozemcích mezi ulicí Dornych a stávajícím nákladovým nádražím Brno-dolní. 13. Rozšíření ulice Plotní a Svatopetrská Plocha podél západní strany stávajících ulic Plotní a Svatopetrská mezi křižovatkou Plotní-Dornych a Svatopetrská-Konopná. 14. Stavba VMO (k. ú. Štýřice, k. ú. Horní Heršpice) Plocha na volných a částečně zastavěných pozemcích mezi křižovatkou VMO-Nová Vodařská a železniční tratí a mezi železniční tratí a ulicí Pražákova. 15. Dostavba ulice Pražákova Skládá se ze dvou úseků, a to na ploše volných pozemků mezi křižovatkou Nová Vodařská-Pražákova a stávající komunikací Pražákova a úseku spojujícím komunikaci Pražákova v k. ú. Horní Heršpice a v k. ú. Štýřice. 16. Stavba podjezdu ulice Sokolova a průmyslového objezdu Horních Heršpic Plocha na volných a částečně zastavěných pozemcích při křížení Sokolovy ulice se železniční tratí a vedení komunikace mimo centrum Horních Heršpic k ulici Kšírově.

5 5. strana ze Rozšíření ulice Moravanská a stavba komunikačního propojení se severním obchvatem Modřic Plocha na volných pozemcích mezi ulicí Moravanskou a obchvatem Modřic. 18. Rozšíření ulice Koliště Plocha podél stávající ulice Koliště mezi křižovatkami Koliště-Křenová a křížením ulice Koliště s mostem opouštěné trati ČD. 19. Stavba prodloužené ulice Filipínského Plocha podél opuštěného kolejiště českotřebovské trati od ulice Nová městská třída po ulici Filipínského. 20. Stavba komunikace propojující ulice Filipínského a Zábrdovickou Plocha podél západní strany trati ČD. 21. Prodloužení ulice Hladíkova Plocha na volných a částečně zastavěných pozemcích podél trati ČD mezi křižovatkou Dornych-Hladíkova a stávající komunikací Hladíkova. 22. Stavba nové tramvajové trati mezi ulicemi Štolcovou a Nezamyslovou Plocha na volných pozemcích mezi ulicemi Štolcovou a Nezamyslovou. 23. Stavba VMO (k. ú. Komárov) Plocha na volných pozemcích podél ulice Černovické. 24. Stavba Bratislavské radiály Plocha na volných pozemcích mezi biokoridorem Svitavy a zástavbou podél ulice bratří Žůrků. 25. Stavba podzemní dešťové retenční nádrže Jeneweinova Plocha pro realizaci podzemní dešťové retenční nádrže. Stavby pro železniční dopravu 30. Rozšíření kolejové trati ČD v Židenicích Plocha na sousedních zastavěných i nezastavěných pozemcích mezi nádražím Židenice a černovickým trianglem. 31. Rozšíření kolejové trati ČD v prostoru černovického trianglu Plocha na sousedních zastavěných i nezastavěných pozemcích v prostoru černovického trianglu. 32. Rozšíření kolejové trati ČD v prostoru Trnitá Plocha na sousedních zastavěných i nezastavěných pozemcích v prostoru mezi černovickým trianglem a novým nádražím ČD.

6 6. strana ze Stavba nového nádraží ČD Plocha na sousedních zastavěných i nezastavěných pozemcích Rosického nákladového nádraží v prostoru mezi ulicí Dornych a VMO. 34. Rozšíření odstavného nádraží ČD, zaústění břeclavské a střelické trati Plocha na sousedních zastavěných i nezastavěných pozemcích v prostoru mezi VMO a dálnicí D Stavba nového areálu Správy dopravní cesty ČD Plocha na nezastavěných pozemcích na východní straně kolejiště ČD v Přízřenicích. 36. Stavba nové kolejové estakády přes areál Brněnských komunikací u ulice Porážka Plocha na zastavěných pozemcích v severní části areálu Brněnských komunikací u ulice Porážka. 37. Stavba nové kolejové estakády přes průmyslové areály v Černovicích Plocha na zastavěných pozemcích ve východní části Černovic ulice U Svitavy a Hájecká. Stavby pro protipovodňovou ochranu, revitalizaci vodních toků a zeleň 50. Stavba nového městského parku v ploše opouštěného kolejiště před hotelem Grand Plocha na opuštěném kolejišti ČD mezi budovou magistrátu a mostem přes ulici Křenovou. 51. Stavba nového městského parku v ploše opouštěného nádraží ČD Plocha na opuštěném kolejišti ČD mezi mostem přes ulici Křenovou a novým náměstím Pod Petrovem. 52. Stavba nového městského parku v ploše opouštěného kolejiště mezi hradebním okruhem a řekou Svratkou Plocha na opuštěném kolejišti ČD mezi novým náměstím Pod Petrovem a řekou Svratkou. 53. Stavby pro revitalizační úpravy a protipovodňovou ochranu levého břehu Svratky Plocha na volných a částečně zastavěných pozemcích na levém břehu Svratky. 54. Stavby pro revitalizační úpravy a protipovodňovou ochranu pravého břehu Svratky Plocha na volných a částečně zastavěných pozemcích na pravém břehu Svratky. 55. Stavba nového městského parku v ploše opouštěného kolejiště přerovské trati Plocha na opuštěném kolejišti ČD přerovské trati mezi řekou Svitavou a Svratkou. 56. Stavby pro revitalizační úpravy a protipovodňovou ochranu levého břehu Svitavy Plocha na volných a částečně zastavěných pozemcích na levém břehu Svitavy. 57. Stavba nového rekreačního parku na levém břehu Svitavy Plocha na volných a částečně zastavěných pozemcích na levém břehu Svitavy.

7 7. strana ze Stavby pro revitalizační úpravy a protipovodňovou ochranu pravého břehu Svitavy Plocha na volných a částečně zastavěných pozemcích na pravém břehu Svitavy. 59. Stavba nového městského parku v ploše opouštěného kolejiště českotřebovské trati Plocha na opuštěném kolejišti ČD českotřebovské trati mezi řekou Svitavou a hradebním okruhem. 60. Stavba nového městského parku v ploše opouštěného kolejiště českotřebovské trati Plocha na opuštěném kolejišti ČD českotřebovské trati mezi řekou Svitavou a Židenicemi. Plochy pro asanační opatření V souvislosti s realizací veřejně prospěšných staveb dojde k asanaci stavbou dotčených objektů. Změna ÚPmB vyplývající z přestavby ŽUB vymezuje plochy asanačních opatření, ve kterých jsou umístěny objekty potenciálně dotčené veřejně prospěšnou stavbou. V rámci podrobnějšího technického zpracování stavby může dojít ke změně rozsahu dotčených staveb. A1 Plocha stávajícího nádraží ČD mezi mostem Křenová a mostem Úzká Asanace opouštěných kolejišť a drážních staveb jako příprava pro výstavbu městského parku a nového prostoru náměstí Pod Petrovem. KÚ Město Brno / / / / /6 A2 Plocha mezi OD Tesco, ulicí Úzká a kolejištěm ČD Asanace staveb jako příprava pro výstavbu nového prostoru náměstí Pod Petrovem. KÚ Trnitá 985/5 Úzká 11b A3 Plocha stávajícího kolejiště ČD v prostoru bývalých uhelných skladů Asanace opouštěných kolejišť a drážních staveb jako příprava pro výstavbu městského parku.

8 8. strana ze 13 A4 Plocha skladových areálů mezi ulicí Nové sady a kolejištěm ČD Asanace staveb jako příprava pro výstavbu nové ulice K Vaňkovce. KÚ Staré Brno / / A5 Plocha skladových areálů před nákladovým nádražím v prostoru ulic Rosická a Trnitá Asanace staveb jako příprava pro výstavbu nového osobního nádraží, přednádražního prostoru a nové třídy před nádražím. KÚ Trnitá KÚ parcelní 795/1 795/2 795/3 795/4 795/5 795/6 795/8 796/2 796/4 797/1 797/2 798/1 798/1 798/2 798/2 801/3 802/1 802/2 855/2 855/5 866/3 867/ /3 873 Trnitá /1 Trnitá / Trnitá Trnitá Košťálova 3 960/1 Košťálova 5 960/2 960/ /1 962/2 962/3 962/4 963/10 963/12

9 9. strana ze 13 A6 Plocha stávajícího nákladového Rosického nádraží Asanace opouštěných kolejišť a drážních staveb jako příprava pro výstavbu nového osobního nádraží ČD. KÚ Trnitá parcelní KÚ 768/10 768/35 768/11 795/9 768/ A7 Západní strana ulice Plotní Asanace staveb pro rozšíření uličního prostoru nutného pro umístění nové tramvajové trati v této ulici. KÚ Trnitá 768/ Plotní Plotní 4, Plotní Plotní 4, Plotní Plotní Plotní Plotní Plotní 20 A8 Jižní strana ulice Široké Asanace staveb pro rozšíření kolejového tělesa ČD. KÚ Komárov Široká / Široká / / Široká /15 A9 Západní strana ulice Dornych Asanace staveb pro rozšíření uličního prostoru sběrné automobilové komunikace. KÚ Komárov Dornych /38

10 10. strana ze 13 A10 Severní část areálu Brněnských komunikací u ulice Masné Asanace staveb pro výstavbu estakády železniční trati od Chrlic. KÚ Trnitá / / Masná 7 A11 Plocha u ulice Spěšné mezi ulicemi Komárovská a Dornych Asanace staveb pro výstavbu nové sběrné komunikace. KÚ Komárov / Dornych / A12 Plocha skladových a výrobních areálů na západním břehu Svratky Asanace staveb jako příprava pro výstavbu nové sběrné komunikace a staveb protipovodňové ochrany řeky Svratky. KÚ Horní Heršpice / / / / / Kšírova Kšírova / / / / /

11 11. strana ze 13 KÚ Štýřice / / /9 A13 Plocha podél trati ČD u ulice Jeronýmovy Asanace staveb pro nutné rozšíření kolejového tělesa ČD. KÚ Židenice Čelakovského / Táborská / /1 Jeronýmova / / / / / / / / / / / / / / / Táborská / Toborská / Táborská 167 A14 Plocha podél trati ČD u ulice Myslbekovy a prodloužené ulice Filipínského po řeku Svitavu Asanace staveb pro nutné rozšíření kolejového tělesa ČD a výstavbu nové sběrné komunikace. KÚ Židenice / Myslbekova / Myslbekova / Myslbekova / Myslbekova / /1 Uzavřená / / Uzavřená 3

12 12. strana ze / /1 Uzavřená / / / / / / / / / / / Pastrnkova 139 A15 Plocha podél trati ČD u ulice Sokolovy Asanace staveb pro rozšíření kolejového tělesa ČD. KÚ Horní Heršpice Severní Severní 1a Severní Sokolova Severní Sokolova Severní / Severní Sokolova /1 Severní Sokolova Sokolova 82a Severní 1 A 16 Plocha podél trati ČD severně od ulice Sokolovy Asanace staveb pro výstavbu nové sběrné komunikace. KÚ Horní Heršpice Sokolova / /1 Sokolova / /2 A17 Plocha stávajícího kolejiště ČD v prostoru před hotelem Grand Asanace opouštěných kolejišť a drážních staveb jako příprava pro výstavbu městského parku. KÚ Město Brno / / /22

13 13. strana ze 13 A18 Plocha stávajícího kolejiště ČD mezi ulicí Koliště a Zábrdovická Asanace kolejišť a drážních staveb jako příprava pro výstavbu městského parku. A19 Plocha stávajícího odstavného nádraží ČD podél ulice Pražákovy Asanace kolejí a drážních staveb opouštěného kolejiště. A20 Plocha stávajícího odstavného nádraží ČD u řeky Svratky Asanace kolejí a drážních staveb opouštěného kolejiště. A21 Plocha stávajícího kolejiště přerovské trati ČD mezi Svratkou a komárovskou spojkou Asanace opouštěných kolejišť a drážních staveb jako příprava pro výstavbu městského parku. A22 Plocha před vjezdem do areálu Prakom Asanace garáží a objektů areálu Pohl pro realizaci podzemní dešťové retenční nádrže. KÚ Komárov / / /2-26

schválené Zastupitelstvem města Brna na Z4/033. zasedání konaném dne

schválené Zastupitelstvem města Brna na Z4/033. zasedání konaném dne 1. strana ze 7 Změny Územního plánu města Brna schválené Zastupitelstvem města Brna na Z4/033. zasedání konaném dne 11. 4. 2006 Změny Územního plánu města Brna 2003-I 16. soubor Změna A textové části regulativů

Více

Z 2710 / 00. Výroková část změny: A. základní údaje

Z 2710 / 00. Výroková část změny: A. základní údaje Výroková část změny: Z 2710 / 00 A. základní údaje Číslo změny: Z 2710 / 00 Městská část: Praha 2, Praha 4, Praha 5 Katastrální území: Hlubočepy, Nové Město, Podolí, Smíchov, Vyšehrad Parcelní číslo: VRÚ

Více

DEVELOPMENT OF THE RAILWAY NODE BRNO. CH4LLENGE University, BRNO, 16. 10. 2014

DEVELOPMENT OF THE RAILWAY NODE BRNO. CH4LLENGE University, BRNO, 16. 10. 2014 DEVELOPMENT OF THE RAILWAY NODE BRNO THE PUBLIC PARTICIPATION AND COMMUNICATION CH4LLENGE University, BRNO, 16. 10. 2014 Dan Škaroupka Úsek technický Magistrátu města Brna OBSAH PREZENTACE STRATEGICKÁ

Více

Úřad městské části města Brna, Brno - střed Odbor výstavby a územního rozvoje stavební úřad B R N O, Dominikánská 2

Úřad městské části města Brna, Brno - střed Odbor výstavby a územního rozvoje stavební úřad B R N O, Dominikánská 2 Úřad městské části města Brna, Brno - střed Odbor výstavby a územního rozvoje stavební úřad 601 69 B R N O, Dominikánská 2 Číslo jednací: STU/01/0502840/000/006 K podání: DD050026321 Vyřizují: Ing.arch.

Více

schválené Zastupitelstvem města Brna na Z4/021 zasedání konaném dne

schválené Zastupitelstvem města Brna na Z4/021 zasedání konaném dne 1. strana z 5 Změny Územního plánu města Brna schválené Zastupitelstvem města Brna na Z4/021 zasedání konaném dne 21. 12. 2004. Změny Územního plánu města Brna 2002-I Změny A - textové části regulativů

Více

OBSAH VEŘEJNĚ PROSPĚŠNÉ STAVBY Z ÚPO MĚSTA KOLÍNA 02 VEŘEJNĚ PROSPĚŠNÉ STAVBY ZE ZMĚNY Č. 3 ÚPO MĚSTA KOLÍNA. 03

OBSAH VEŘEJNĚ PROSPĚŠNÉ STAVBY Z ÚPO MĚSTA KOLÍNA 02 VEŘEJNĚ PROSPĚŠNÉ STAVBY ZE ZMĚNY Č. 3 ÚPO MĚSTA KOLÍNA. 03 PŘÍLOHA Č. 1 VÝKRESU VEŘEJNĚ PROSPĚŠNÝCH STAVEB, OPATŘENÍ A ASANACÍ Plochy a koridory pro veřejně prospěšné stavby a veřejně prospěšná opatření, pro které lze práva k pozemkům a stavbám vyvlastnit dle

Více

Přestavba území mezi ul. Benešova a Koliště (lokalita Grand)

Přestavba území mezi ul. Benešova a Koliště (lokalita Grand) Přestavba území mezi ul. Benešova a Koliště (lokalita Grand) 1. Současný stav využití území Jedná se o lokalitu, která je součástí brněnské okružní třídy (ringu) obklopující historické jádro města Brna.

Více

ÍLEŽITOST PRO ROZVOJ M

ÍLEŽITOST PRO ROZVOJ M Městská rychlodráha PŘÍLEŽITOT PRO ROZVOJ MĚTA A REGIONU 1 Ing. Josef Veselý 11/2007-03/2008 Příspěvek ke zlepšení projektu Modernizace železnice v Brně 3 1 Novinky grafikonu 2007/2008 1 : Kuřim latina

Více

ZMČ 7/ jednání Zastupitelstva městské části Brno-Židenice konané dne

ZMČ 7/ jednání Zastupitelstva městské části Brno-Židenice konané dne Rada městské části Brno-Židenice ZMČ 7/17 ZMČ 7/17. 16 jednání Zastupitelstva městské části Brno-Židenice konané dne 06.12.2017 Informativní zpráva o organizaci dopravy během výstavby Odhlučnění TT Cejl

Více

kterou se vyhlašují závazné části Územního plánu města Brna

kterou se vyhlašují závazné části Územního plánu města Brna VYHLÁŠKA č. 16/1994 kterou se vyhlašují závazné části Územního plánu města Brna ----------------------------------------------------------- Rada města Brna se dne 10. 11. 1994 usnesla vydat podle 16, 24

Více

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í Č. 169 A

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í Č. 169 A Odbor výstavby a územního rozvoje, stavební úřad Dominikánská 2, 601 69 Brno Pracoviště: Měnínská 4, 601 92 Brno Číslo jednací: STU/01/0502840/000/037 Oprávněná úřední osoba: Ing. Helena Škarohlídová,

Více

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í Č. 239

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í Č. 239 Odbor výstavby Dominikánská 2, 60169 Brno Pracoviště: Měnínská 4, 60192 Brno Číslo jednací: STU/01/0502840/000/045 Oprávněná úřední osoba: Ing. Helena Škarohlídová, tel.: 542526427, fax: 542526499 V Brně

Více

Vyhláška o závazných částech Regulačního plánu

Vyhláška o závazných částech Regulačního plánu Vyhláška o závazných částech Regulačního plánu Příko-Bratislavská-Koliště-Milady Horákové S t a t u t á r n í m ě s t o B r n o V Y H L Á Š K A č. 16/2001 o závazných částech Regulačního plánu bloku Příkop-Bratislavská-Koliště-Milady

Více

ÚZEMNÍHO PLÁNU MĚSTA LIBEREC

ÚZEMNÍHO PLÁNU MĚSTA LIBEREC návrh 82. ZMĚNA ZÁVAZNÉ ČÁSTI ÚZEMNÍHO PLÁNU MĚSTA LIBEREC pořizovatel projektant Magistrát města Liberec odbor hlavního architekta oddělení územního plánování nám. Dr. E. Beneše 1, 460 59 Liberec 1 Ing.

Více

E.5. DopracovÆn variant łeen U Brno TECHNICK` ZPR`VA

E.5. DopracovÆn variant łeen U Brno TECHNICK` ZPR`VA Dopl uj c œdaje : Ing. Mare Ing. Hartman 2 31.3.2014 aktualizace v.r. v.r. Ing. Mare Ing. Hartman 1 28.2.2014 aktualizace v.r. v.r. Ing. Mare Ing. Hartman 0 20.12.2013 prvn vydæn v.r. v.r. Rev. Datum Popis

Více

o závazných částech územního plánu města NAPAJEDLA

o závazných částech územního plánu města NAPAJEDLA Obecně závazná vyhláška č. 3/2005 o závazných částech územního plánu města NAPAJEDLA Změna č. 3 ÚPN města Napajedla schválená podle ustanovení 84 odst. 2 písm. b) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecním

Více

kromě výše popsaných červeně, modře a fialově šrafovaných ploch Plánu ÚSES obsahuje

kromě výše popsaných červeně, modře a fialově šrafovaných ploch Plánu ÚSES obsahuje Vymezení ÚSES Ve všech výkresech červeně = základní vymezené plochy biocenter a biokoridorů modře = další zvažované plochy pro rozšíření biocenter a biokoridorů fialově = plochy biocenter a biokoridorů

Více

Z 1405 / 06. Výroková část změny: A. základní údaje

Z 1405 / 06. Výroková část změny: A. základní údaje Výroková část změny: Z 1405 / 06 A. základní údaje Číslo změny: Z 1405 / 06 Městská část: Praha 20 Katastrální území: Parcelní číslo: východní část obce lokalita D11 Náchodská Hlavní cíl změny: Změna funkčního

Více

M a g i s t r á t m ě s t a B r n a. V Y H L Á Š K A č. 16/2000. o závazných částech Regulačního plánu Technologického parku Brno

M a g i s t r á t m ě s t a B r n a. V Y H L Á Š K A č. 16/2000. o závazných částech Regulačního plánu Technologického parku Brno M a g i s t r á t m ě s t a B r n a V Y H L Á Š K A č. 16/2000 o závazných částech Regulačního plánu Technologického parku Brno Rada města Brna se na své R3/086 schůzi konané dne 12. 10. 2000 usnesla vydat

Více

NAŘÍZENÍ č. 3/2014, STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO PRÁVNÍ PŘEDPISY 2014

NAŘÍZENÍ č. 3/2014, STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO PRÁVNÍ PŘEDPISY 2014 PRÁVNÍ PŘEDPISY 2014 STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO datum nabytí účinnosti: 1. 6. 2014 Magistrát města Brna, Dominikánské nám. 1, 601 67 BRNO ústř. provolba (+420 542 171 111, e-mail: informace@brno.cz, www.brno.cz

Více

TABULKA SE SPECIFIKACÍ PROVEDENÝCH PODSTATNÝCH ÚPRAV (VĚCNÝCH ZMĚN) NÁVRHU ÚZEMNÍHO PLÁNU KOŘENOV, VČETNĚ GRAFICKÉ PŘÍLOHY K VĚCNÝM ZMĚNÁM OPROTI

TABULKA SE SPECIFIKACÍ PROVEDENÝCH PODSTATNÝCH ÚPRAV (VĚCNÝCH ZMĚN) NÁVRHU ÚZEMNÍHO PLÁNU KOŘENOV, VČETNĚ GRAFICKÉ PŘÍLOHY K VĚCNÝM ZMĚNÁM OPROTI TABULKA SE SPECIFIKACÍ PROVEDENÝCH PODSTATNÝCH ÚPRAV (VĚCNÝCH ZMĚN) NÁVRHU ÚZEMNÍHO PLÁNU KOŘENOV, VČETNĚ GRAFICKÉ PŘÍLOHY K VĚCNÝM ZMĚNÁM OPROTI NÁVRHU ÚZEMNÍHO PLÁNU, KTERÝ BYL PŘEDLOŽEN K NOVÉMU VEŘEJNÉMU

Více

kterou se mění a doplňuje vyhláška č. 16/1994 o závazných částech Územního plánu města Brna, ve znění pozdějších vyhlášek

kterou se mění a doplňuje vyhláška č. 16/1994 o závazných částech Územního plánu města Brna, ve znění pozdějších vyhlášek Vyhláška o závazných částech Územního plánu města Brna S t a t u t á r n í m ě s t o B r n o V Y H L Á Š K A č. 14/2001, kterou se mění a doplňuje vyhláška č. 16/1994 o závazných částech Územního plánu

Více

ZMĚNA č.3 ÚZEMNÍHO PLÁNU CHROPYNĚ

ZMĚNA č.3 ÚZEMNÍHO PLÁNU CHROPYNĚ ZMĚNA č.3 ÚZEMNÍHO PLÁNU CHROPYNĚ P1 Textová část návrhu změny příloha č.1 Zpracovatel : AKTÉ projekt s.r.o Kollárova 629, 767 01 Kroměříž Ing.arch. Milan Krouman Č. autorizace : ČKA 02 630 Zakázkové číslo

Více

ZADÁNÍ CELOMĚSTSKY VÝZNAMNÉ ZMĚNY Z 2835/00 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU HL. M. PRAHY

ZADÁNÍ CELOMĚSTSKY VÝZNAMNÉ ZMĚNY Z 2835/00 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU HL. M. PRAHY ZADÁNÍ CELOMĚSTSKY VÝZNAMNÉ ZMĚNY Z 2835/00 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU HL. M. PRAHY Důvody pro pořízení celoměstsky významné změny Z 2835/00 Územního plánu sídelního útvaru hl. m. Prahy a stanovení

Více

PŘÍLOHA ČÁSTI I. VÝROK ZADÁNÍ REGULAČNÍHO PLÁNU PLOCH JI-SM-1

PŘÍLOHA ČÁSTI I. VÝROK ZADÁNÍ REGULAČNÍHO PLÁNU PLOCH JI-SM-1 AF-CITYPLAN s.r.o. Magistrů 1275/13, 140 00 Praha 4 ÚZEMNÍ PLÁN JIHLAVA PŘÍLOHA ČÁSTI I. VÝROK ZADÁNÍ REGULAČNÍHO PLÁNU PLOCH JI-SM-1 a JI-PV-105 srpen 2017 Identifikační údaje Pořizovatel: Magistrát statutárního

Více

Správa a rozvoj komunikací v Plzni. Ing. Petr Náhlík, náměstek primátora města Plzně

Správa a rozvoj komunikací v Plzni. Ing. Petr Náhlík, náměstek primátora města Plzně Správa a rozvoj komunikací v Plzni Ing. Petr Náhlík, náměstek primátora města Plzně Město Plzeň leží v ploché kotlině, kterou protékají čtyři řeky, členící terén na vyvýšené terasy. Na těchto terasách

Více

o závazných částech územního plánu města NAPAJEDLA

o závazných částech územního plánu města NAPAJEDLA Obecně závazná vyhláška č. 2/2005 o závazných částech územního plánu města NAPAJEDLA Změna č. 4 ÚPN města Napajedla schválená podle ustanovení 84 odst. 2 písm. b) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecním

Více

I. ZMĚNA ÚZEMNÍHO PLÁNU PROSTĚJOV TEXTOVÁ ČÁST

I. ZMĚNA ÚZEMNÍHO PLÁNU PROSTĚJOV TEXTOVÁ ČÁST I. ZMĚNA ÚZEMNÍHO PLÁNU PROSTĚJOV TEXTOVÁ ČÁST Červen 2017 I. ZMĚNA ÚZEMNÍHO PLÁNU PROSTĚJOV OBJEDNATEL: POŘIZOVATEL: ZPRACOVATEL: garant projektu: koncepce: spolupráce: dopravní infrastruktura: Statutární

Více

Štítové plochy v Brně

Štítové plochy v Brně Štítové plochy v Brně č.3 Štítová plocha - Koliště 35, Brno Koliště 35, Brno š = 11 x v = 14m, 240m2 - atyp Osvětlená reklamní malba Centrum, nejfrekventovanější ulice Obchody, MHD, úřady Vynikající cca

Více

JEDOVNICE ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU TEXTOVÁ ČÁST ŘEŠENÍ

JEDOVNICE ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU TEXTOVÁ ČÁST ŘEŠENÍ JEDOVNICE ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU TEXTOVÁ ČÁST ŘEŠENÍ Brno, říjen 2018 JEDOVNICE Změna č. 2 územního plánu zahrnující změny označené Je2, Je3, Je4, Je5, Je6, Je7, Je8, Je10, Je12 včetně uvedení ÚP do

Více

O B E C P R A V L O V

O B E C P R A V L O V O B E C P R A V L O V OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 2 / 2006 ze dne 27.12.2006, o závazných částech změny č.1 územního plánu obce Pravlov, kterou se mění vyhláška č.2/2000 Zastupitelstvo obce Pravlov na základě

Více

MODŘICE (Brno-Modřice) KŘÍDLOVICKÁ (Brno-střed) KOHOUTOVICKÁ (Brno-Žebětín) OBVODOVÁ (Brno-Bystrc) PALACKÉHO TŘÍDA (Brno-Královo pole)

MODŘICE (Brno-Modřice) KŘÍDLOVICKÁ (Brno-střed) KOHOUTOVICKÁ (Brno-Žebětín) OBVODOVÁ (Brno-Bystrc) PALACKÉHO TŘÍDA (Brno-Královo pole) BR Brno město Každý měsíc na jiném místě Kromě klasického vylepení nabízí naše nové billboardové plochy možnost navěšení billboadrového banneru, díky němuž můžete být dle vlastního uvážení vidět každý

Více

E Dopracování variant řešení ŽU Brno TECHNICKÁ ZPRÁVA

E Dopracování variant řešení ŽU Brno TECHNICKÁ ZPRÁVA Doplňující údaje: Subdodavatel : Ing. Jiří Kalčík Nádražní 0 0 0 Chrást u Plzně 0..0 první vydání viz výše Ing. Hartman Ing. Babič Rev. Datum Popis Zpracoval Kontroloval Schválil Objednatel: SPRÁVA ŽELEZNIČNÍ

Více

Z M Ě N A Č. 1 N Á V R H POŘIZOVATEL: MĚSTSKÝ ÚŘAD PACOV ODBOR VÝSTAVBY ZPRACOVATEL: ING.ARCH. IVAN PLICKA IVAN PLICKA STUDIO

Z M Ě N A Č. 1 N Á V R H POŘIZOVATEL: MĚSTSKÝ ÚŘAD PACOV ODBOR VÝSTAVBY ZPRACOVATEL: ING.ARCH. IVAN PLICKA IVAN PLICKA STUDIO Ú Z E M N Í P L Á N O B C E O B R A T A Ň Z M Ě N A Č. 1 N Á V R H POŘIZOVATEL: MĚSTSKÝ ÚŘAD PACOV ODBOR VÝSTAVBY ZPRACOVATEL: ING.ARCH. IVAN PLICKA IVAN PLICKA STUDIO ČERVENEC 2007 AUTORISACE Pořizovatel:

Více

Zadání regulačního plánu Louňovice lokalita Y

Zadání regulačního plánu Louňovice lokalita Y Místo: Katastrální území: Objednatel: Zadání regulačního plánu Louňovice lokalita Y (v souladu s přílohou č. 9 vyhlášky č. 500/2006 Sb.) Louňovice lokalita Y Louňovice obec Louňovice, Horní náves 6, 25162

Více

KLOBOUKY U BRNA okr. Břeclav

KLOBOUKY U BRNA okr. Břeclav NÁVRH ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU KLOBOUKY U BRNA okr. Břeclav I.A TEXTOVÁ ČÁST Pořizovatel: Městský úřad Hustopeče, odbor regionálního rozvoje Objednatel: Město Klobouky u Brna, nám. Míru 169/1, 691 72

Více

Studie proveditelnosti železničního uzlu Brno

Studie proveditelnosti železničního uzlu Brno Název akce Stupeň dokumentace Studie proveditelnosti železničního uzlu Brno Studie proveditelnosti KONEČNÉ PLNĚNÍ DÍL B5 - Hodnocení územních a environmentálních dopadů variant řešení - TEXTOVÁ ČÁST Datum

Více

3. ZMĚNA ÚZEMNÍHO PLÁNU MĚSTSKÉ PAMÁTKOVÉ ZÓNY MĚLNÍK NÁVRH

3. ZMĚNA ÚZEMNÍHO PLÁNU MĚSTSKÉ PAMÁTKOVÉ ZÓNY MĚLNÍK NÁVRH 3. ZMĚNA ÚZEMNÍHO PLÁNU MĚSTSKÉ PAMÁTKOVÉ ZÓNY MĚLNÍK NÁVRH ÚZEMNÍ PLÁN MĚSTSKÉ PAMÁTKOVÉ ZÓNY MĚLNÍK ZMĚNA č.3 - NÁVRH ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

ZMĚNA č. 9 ÚPO VELKÁ BÍTEŠ

ZMĚNA č. 9 ÚPO VELKÁ BÍTEŠ ING. ARCH. ALENA KOŠŤÁLOVÁ ARCHITEKTONICKO URBANISTICKÁ PROJEKČNÍ KANCELAŘ, ZAVŘENÁ 32, 634 00 BRNO ZMĚNA č. 9 ÚPO VELKÁ BÍTEŠ OBJEDNATEL: MĚSTO VELKÁ BÍTEŠ POŘIZOVATEL: MěÚ VELKÁ BÍTEŠ, ODBOR VÝSTAVBY

Více

DOPLNĚNÍ STANOVISKA STATUTÁRNÍHO MĚSTA BRNA K DOPRACOVÁNÍ VARIANT ŘEŠENÍ ŽU BRNO

DOPLNĚNÍ STANOVISKA STATUTÁRNÍHO MĚSTA BRNA K DOPRACOVÁNÍ VARIANT ŘEŠENÍ ŽU BRNO DOPLNĚNÍ STANOVISKA STATUTÁRNÍHO MĚSTA BRNA K DOPRACOVÁNÍ VARIANT ŘEŠENÍ ŽU BRNO Dokumentace Dopracování variant řešení ŽU Brno Objednatel: Správa železniční dopravní cesty, s.o. Zpracovatel: IKP Consulting

Více

Přestavba železničního uzlu Brno

Přestavba železničního uzlu Brno Přestavba železničního uzlu Brno Autoři článku: Ing. arch. Jaroslav Dokoupil, hlavni architekt Arch.Design Group, spoluautor současného urbanistického řešení ŽUB Ing. Michal Babič, do roku 2014 technický

Více

Železniční uzel Brno - 175 let bohaté historie a zajímavá budoucnost

Železniční uzel Brno - 175 let bohaté historie a zajímavá budoucnost Železniční uzel Brno - 175 let bohaté historie a zajímavá budoucnost 175 let železnice v Brně Brno je první významné město na území České republiky, kam dorazil parní vlak. Stalo se tak v roce 1839, kdy

Více

Přestavba železničního uzlu Brno

Přestavba železničního uzlu Brno Přestavba železničního uzlu Brno Časopis Stavebnictví 06/2015 Autoři článku: Ing. arch. Jaroslav Dokoupil, hlavni architekt Arch.Design Group, spoluautor současného urbanistického řešení ŽUB Ing. Michal

Více

V Y H L Á Š K A Z a s t u p i t e l s t v a m ě s t a P l z n ě č. 36/94

V Y H L Á Š K A Z a s t u p i t e l s t v a m ě s t a P l z n ě č. 36/94 V Y H L Á Š K A Z a s t u p i t e l s t v a m ě s t a P l z n ě č. 36/94 o závazných částech změny Územního plánu města Plzně, P l z e ň - V i n i c e Zastupitelstvo města Plzně dne 6,12,1993 schválilo

Více

Ing. Lubor Sawicki I autorizovaný architekt ČKA I Ohrada 1854, Vsetín I gsm I I

Ing. Lubor Sawicki I autorizovaný architekt ČKA I Ohrada 1854, Vsetín I gsm I I Č Á S T A / I. 1 NÁVRH ZMĚ N Y Č. 2 P ř íloha č. 3 Příloha č. 1 strana 1 z 5 Návrh změny č. 2 Územního plánu Rožnov pod Radhoštěm, kterou se mění Územní plán Rožnov pod Radhoštěm ve znění změny č. 1. Územní

Více

JEDOVNICE ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU TEXTOVÁ ČÁST ŘEŠENÍ

JEDOVNICE ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU TEXTOVÁ ČÁST ŘEŠENÍ JEDOVNICE ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU TEXTOVÁ ČÁST ŘEŠENÍ Brno, únor 2019 JEDOVNICE Změna č. 2 územního plánu zahrnující změny označené Je2, Je3, Je4, Je5, Je6, Je7, Je8, Je10, Je12 včetně uvedení ÚP do

Více

Obecně závazná vyhláška č. 2/2006

Obecně závazná vyhláška č. 2/2006 MĚSTO DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM ZASTUPITELSTVO MĚSTA Obecně závazná vyhláška č. 2/2006 O ZÁVAZNÉ ČÁSTI ZMĚNY Č. 6 ÚZEMNÍHO PLÁNU MĚSTA ve znění obecně závazných vyhlášek č.3/2002, č.4/2002, č.3/2004, č.4/2004,

Více

DOLNÍ LHOTA. Změna č. 7 A.1. NÁVRH ZMĚNY - TEXTOVÁ ČÁST ÚZEMNÍ PLÁN OBCE. Obec Dolní Lhota. : Zlínský. : Městský úřad Luhačovice, odbor stavební

DOLNÍ LHOTA. Změna č. 7 A.1. NÁVRH ZMĚNY - TEXTOVÁ ČÁST ÚZEMNÍ PLÁN OBCE. Obec Dolní Lhota. : Zlínský. : Městský úřad Luhačovice, odbor stavební ÚZEMNÍ PLÁN OBCE DOLNÍ LHOTA Změna č. 7 A.1. NÁVRH ZMĚNY - TEXTOVÁ ČÁST OBEC : Dolní Lhota OKRES : Zlín KRAJ : Zlínský POŘIZOVATEL OBJEDNATEL : Městský úřad Luhačovice, odbor stavební Obec Dolní Lhota

Více

Vyhodnocení dopravního průzkumu na lince 59 Chrlice Komárov

Vyhodnocení dopravního průzkumu na lince 59 Chrlice Komárov Dopravní podnik města Brna, a.s. 656 46 Brno, Hlinky 151 Vyhodnocení dopravního průzkumu na lince 59 Chrlice Komárov Tento dokument je výhradně duševním vlastnictvím DPMB, a.s. Jakékoliv další využití

Více

Vyhláška města Roztoky č.18 o závazné části změny č.1 územního plánu sídelního útvaru

Vyhláška města Roztoky č.18 o závazné části změny č.1 územního plánu sídelního útvaru Vyhláška města Roztoky č.18 o závazné části změny č.1 územního plánu sídelního útvaru Zastupitelstvo města Roztoky na základě UZM 18-2/2001 ze dne 31.1.2001 a na základě 84 odst. 2 písm. b) zákona č. 128/2000

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO NAŘÍZENÍ č. 1/2019,

STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO NAŘÍZENÍ č. 1/2019, PRÁVNÍ PŘEDPISY 2019 STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO kterým se mění a doplňuje nařízení statutárního města Brna č. 1/2002, kterým se vydává Tržní řád, ve znění datum nabytí účinnosti: 15. 2. 2019 Magistrát města

Více

PRIORITY DOSTAVBY A MODERNIZACE SILNIČNÍ SÍTĚ

PRIORITY DOSTAVBY A MODERNIZACE SILNIČNÍ SÍTĚ PRIORITY DOSTAVBY A MODERNIZACE SILNIČNÍ SÍTĚ PROBÍHAJÍCÍ A PŘIPRAVOVANÁ DOSTAVBA SILNIČNÍ SÍTĚ AKTUÁLNÍ POTŘEBA ZAJIŠTĚNÍ FUNKCESCHOPNOSTI SILNIČNÍ SÍT AKTUÁLNÍ PŘÍPRAVA NÁVAZNÉ DOSTAVBY SILNIČNÍ SÍTĚ

Více

Hodkovice nad Mohelkou

Hodkovice nad Mohelkou 6. změna ÚPNSÚ Hodkovice nad Mohelkou OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY POŘIZOVATEL: MAGISTRÁT MĚSTA LIBEREC odbor hlavního architekta PROJEKTANT: Ing. arch. Miloslav Štěpánek leden 2016 Za pořizovatele: CJ MML 002033/16.....

Více

ZMĚNA č. 9 ÚZEMNÍHO PLÁNU MĚSTA VELKÁ BÍTEŠ

ZMĚNA č. 9 ÚZEMNÍHO PLÁNU MĚSTA VELKÁ BÍTEŠ ING. ARCH. ALENA KOŠŤÁLOVÁ ARCHITEKTONICKO URBANISTICKÁ PROJEKČNÍ KANCELAŘ, ZAVŘENÁ 32, 634 00 BRNO ZMĚNA č. 9 ÚZEMNÍHO PLÁNU MĚSTA VELKÁ BÍTEŠ OBJEDNATEL: MĚSTO VELKÁ BÍTEŠ POŘIZOVATEL: MěÚ VELKÁ BÍTEŠ,

Více

ÚZEMNÍHO PLÁNU SYTNO

ÚZEMNÍHO PLÁNU SYTNO NÁVRH ZADÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU SYTNO Zadání územního plánu Sytno bylo schváleno Zastupitelstvem obce Sytno dne. pod číslem usnesení.. Václav Bodiš starosta obce 1 Kompetence Objednatel: Pořizovatel ÚP: Zpracovatel

Více

ad 3) Podklady k projednání z komise výstavby a životního prostředí

ad 3) Podklady k projednání z komise výstavby a životního prostředí Anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů Zápis R6/041 ze 41. zasedání RMČ Brno-jih konaného dne 11.07.2012 v 16.00 h na ÚMČ Brno-jih, Mariánské náměstí 13, Brno Přítomni: členové

Více

A. Textová část odůvodnění. B. Grafická část odůvodnění. Změna č. 2006/01.2 Územního plánu města Ostravy (dále jen Změna č. 2006/01.2).

A. Textová část odůvodnění. B. Grafická část odůvodnění. Změna č. 2006/01.2 Územního plánu města Ostravy (dále jen Změna č. 2006/01.2). POŘIZOVATEL : MAGISTRÁT MĚSTA OSTRAVY ZHOTOVITEL : ÚTVAR HLAVNÍHO ARCHITEKTA MMO URBANISTICKÁ KONCEPCE : BEDŘICH TUTSCH ZODPOVĚDNÝ PROJEKTANT : ING. ARCH. PETR VENCELIDES VYDAL : ZASTUPITELSTVO MĚSTA OSTRAVY

Více

Změna č. 1 Územního plánu obce Václavov u Bruntálu

Změna č. 1 Územního plánu obce Václavov u Bruntálu (Změna "Územní plán obce Václavov u Bruntálu" schváleného Zastupitelstvem obce Václavov u Bruntálu dne 13. prosince 2006. Nabytí účinnosti obecně závazné vyhlášky č. 1/2006 "O regulativech územního rozvoje

Více

Cena jednotlivých pozemků na území města Rýmařova a v jeho místních částech bude stanovena dle zastupitelstvem města schválené cenové mapy.

Cena jednotlivých pozemků na území města Rýmařova a v jeho místních částech bude stanovena dle zastupitelstvem města schválené cenové mapy. Pozemky vhodné pro podnikatelské aktivity Rýmařov V Rýmařově se nachází v majetku města pozemky, které jsou vhodné pro drobnou výrobu a výrobní služby bez negativních vlivů na okolí (např. drobné provozovny,

Více

Změny Územního plánu města Brna 2008-I 26. soubor a změny přiřazené

Změny Územního plánu města Brna 2008-I 26. soubor a změny přiřazené Statutární město Brno O p a tření obecné povahy č. 1/2011 Změny Územního plánu města Brna 2008-I 26. soubor a změny přiřazené Zastupitelstvo města Brna na svém Z6/006. zasedání konaném dne 17. 5. 2011

Více

změna č. 1 OBSAH ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY ÚZEMNÍHO PLÁNU strana 1. TEXTOVÁ ČÁST

změna č. 1 OBSAH ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY ÚZEMNÍHO PLÁNU strana 1. TEXTOVÁ ČÁST II. OBSAH ZMĚNY ÚZEMNÍHO PLÁNU 1. TEXTOVÁ ČÁST strana a) Postup při pořízení změny územního plánu 2 b) Vyhodnocení koordinace využívání území z hlediska širších vztahů v území 2 c) Vyhodnocení splnění

Více

ZÁKLADNÍHO ČLENĚNÍ ÚZEMÍ

ZÁKLADNÍHO ČLENĚNÍ ÚZEMÍ ZÁKLADNÍHO ČLENĚNÍ ÚZEMÍ Z01VÝKRES ČLENĚNÍ ÚZEMÍ Hranice území Hranice zastavitelného území Hranice zastavěného území Čl. 8 Čl. 7 Transformační plochy Zastavitelná produkční transformační plocha Zastavitelná

Více

NÁVRH ZPRÁVY O UPLATŇOVÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU PŘESKAČE. období

NÁVRH ZPRÁVY O UPLATŇOVÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU PŘESKAČE. období NÁVRH ZPRÁVY O UPLATŇOVÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU PŘESKAČE období 2012-2016 návrh určený k projednání s dotčenými orgány, krajským úřadem, sousedními obcemi a veřejností dle ustanovení 55 odst. 1 zákona č. 183/2006

Více

ING. ARCH. ALENA KOŠŤÁLOVÁ ARCHITEKTONICKO URBANISTICKÁ PROJEKČNÍ KANCELAŘ, ZAVŘENÁ 32, BRNO BOŠOVICE. A. ZMĚNA č.

ING. ARCH. ALENA KOŠŤÁLOVÁ ARCHITEKTONICKO URBANISTICKÁ PROJEKČNÍ KANCELAŘ, ZAVŘENÁ 32, BRNO BOŠOVICE. A. ZMĚNA č. ING. ARCH. ALENA KOŠŤÁLOVÁ ARCHITEKTONICKO URBANISTICKÁ PROJEKČNÍ KANCELAŘ, ZAVŘENÁ 32, 634 00 BRNO BOŠOVICE A. ZMĚNA č.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU POŘIZOVATEL: MĚÚ SLAVKOV U BRNA, ODBOR STAVEBNÍHO A ÚZEMNĚ PLÁNOVACÍHO

Více

NÁVRH PRO SPOLEČNÉ JEDNÁNÍ

NÁVRH PRO SPOLEČNÉ JEDNÁNÍ ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU NÁVRH PRO SPOLEČNÉ JEDNÁNÍ KOLEČ I. TEXTOVÁ ČÁST datum zpracování: 3/2016 1 Řešeným územím je část území obce Koleč (katastr. území Koleč, kraj Středočeský, pověřený úřad s rozšířenou

Více

967 / Prokopské a Dalejské údolí Připomínky MČ Praha 5 N (19) krajina výrazných údolí / K [S]

967 / Prokopské a Dalejské údolí Připomínky MČ Praha 5 N (19) krajina výrazných údolí / K [S] Přehledový list připomínek v lokalitě 967 / Prokopské a Dalejské údolí KATEGORIE PŘIPOMÍNKY SPECIFIKACE Změna zařazení lokality Změna regulativů lokality Změna grafické části hlavního výkresu Ochrana zeleně

Více

IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE: OBJEDNATEL: RICHARD ŠMÍDA U Spořitelny 157/ Prostějov. zastoupen. Ing. Jaroslavem Šikulou Pod Kosířem Prostějov

IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE: OBJEDNATEL: RICHARD ŠMÍDA U Spořitelny 157/ Prostějov. zastoupen. Ing. Jaroslavem Šikulou Pod Kosířem Prostějov IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE: OBJEDNATEL: RICHARD ŠMÍDA U Spořitelny 157/5 796 01 Prostějov zastoupen Ing. Jaroslavem Šikulou Pod Kosířem 57 796 01 Prostějov POŘIZOVATEL: Magistrát města Prostějova, Stavební úřad

Více

ZMĚNA Č. I ÚZEMNÍHO PLÁNU PROSTĚJOV. Návrh pro veřejné projednání

ZMĚNA Č. I ÚZEMNÍHO PLÁNU PROSTĚJOV. Návrh pro veřejné projednání ZMĚNA Č. I ÚZEMNÍHO PLÁNU PROSTĚJOV Návrh pro veřejné projednání Červen 2016 ZMĚNA Č. I ÚZEMNÍHO PLÁNU PROSTĚJOV OBJEDNATEL: POŘIZOVATEL: ZPRACOVATEL: garant projektu: koncepce: spolupráce: dopravní infrastruktura:

Více

Informace o navrženém programu schůze Rady města Brna č. R7/079 konané dne a) Platové postupy ředitelů příspěvkových organizací

Informace o navrženém programu schůze Rady města Brna č. R7/079 konané dne a) Platové postupy ředitelů příspěvkových organizací Informace o navrženém programu schůze Rady města Brna č. R7/079 konané dne 20. 9. 2016 Navržený program jednání: 1. Organizační a personální záležitosti MMB a) Platové postupy ředitelů příspěvkových organizací

Více

ÚZEMNÍ PLÁN BÍLÁ. změna č. 1. návrh. úřad územního plánování Ing. arch. M. Štěpánek, ARCH SERVIS Liberec 30, Leknínová 1063

ÚZEMNÍ PLÁN BÍLÁ. změna č. 1. návrh. úřad územního plánování Ing. arch. M. Štěpánek, ARCH SERVIS Liberec 30, Leknínová 1063 návrh změna č. 1 pořizovatel: Magistrát města Liberec úřad územního plánování projektant: Ing. arch. M. Štěpánek, ARCH SERVIS 463 11 Liberec 30, Leknínová 1063 odborný garant: Ing. arch. Jiří Plašil, ČKA

Více

k. ú. Řimovice ÚZEMNÍ PLÁN OBCE Změna č. 1 TEXTOVÁ ČÁST Zpracovatel : Pořizovatel :

k. ú. Řimovice ÚZEMNÍ PLÁN OBCE Změna č. 1 TEXTOVÁ ČÁST Zpracovatel : Pořizovatel : ŘIMOVICE k. ú. Řimovice ÚZEMNÍ PLÁN OBCE Změna č. 1 TEXTOVÁ ČÁST Zpracovatel : Pořizovatel : Ing. arch. Milič Maryška Městský úřad Vlašim Letohradská 3/369 Odbor výstavby 170 00 Praha 7 a územního plánování

Více

Návrh Zprávy. o uplatňování Územního plánu Habrovany

Návrh Zprávy. o uplatňování Územního plánu Habrovany Návrh Zprávy o uplatňování Územního plánu Habrovany za období 07/2010 07/2014 Městský úřad ve Vyškově, odbor územního plánování a rozvoje jako pořizovatel územně plánovací dokumentace, předkládá podle

Více

TEXTOVÁ ČÁST I. ZMĚNA Č.1

TEXTOVÁ ČÁST I. ZMĚNA Č.1 TEXTOVÁ ČÁST I. ZMĚNA Č.1 ZPRACOVÁNO NAD PODKLADEM: ZÁVAZNÁ ČÁST ÚZEMNÍHO PLÁNU A.2 REGULATIVY USPOŘÁDÁNÍ ÚZEMÍ OBSAH 2. ZÁVAZNÉ REGULATIVY...3 2.1 ZÁSADY URBANISTICKÉ KONCEPCE... 3 2.2 ZÁSADY FUNKČNÍHO

Více

Územní plán sídelního útvaru Hodkovice nad Mohelkou změna č. 6

Územní plán sídelního útvaru Hodkovice nad Mohelkou změna č. 6 návrh 6. změna ÚPNSÚ HODKOVICE nad Mohelkou zpřesnění železničního koridoru D 26 zadavatel pořizovatel projektant konzultace Monroe Czechia s.r.o. Rychnovská 383 Hodkovice nad Mohelkou Magistrát města

Více

NÁVRH. Zpráva o uplatňování územního plánu Bavorov. období září srpen 2012

NÁVRH. Zpráva o uplatňování územního plánu Bavorov. období září srpen 2012 NÁVRH Zpráva o uplatňování územního plánu Bavorov období září 2008 - srpen 2012 Zpráva o uplatňování územního plánu Bavorov je vyhotovena na základě ustanovení 55 odst.1 zákona č. 183/2006 Sb. o územním

Více

NÁMITKA č. 194 194-1

NÁMITKA č. 194 194-1 NÁMITKA č. 194 194-1 Námitka č. 194 194-2 194-3 194-4 194-5 194-6 194-7 194-8 194-9 194-10 194-11 194-12 194-13 Námitkou č. 194 podanou společností Callidus trading, spol. s r.o., sídlem Bohumínská 410/135,

Více

Obecně závazná vyhláška č. 3/2006

Obecně závazná vyhláška č. 3/2006 Město Ústí nad Labem Obecně závazná vyhláška č. 3/2006 o závazných částech 5. změny regulačního plánu centra Ústí nad Labem Zastupitelstvo města Ústí nad Labem se na svém zasedání dne 22.6.2006 v souladu

Více

Městská část Praha 8

Městská část Praha 8 Městská část Praha 8 104. Rada městské části ze dne 21.02.2018 USNESENÍ č. Usn RMC 0075/2018 k žádosti Městské části Praha 8 k majetkovému převodu - výkupu nemovitostí, pozemků na k. ú. Karlín, Libeň a

Více

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU PŘEŠŤOVICE

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU PŘEŠŤOVICE NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU PŘEŠŤOVICE TEXTOVÁ ČÁST Pořizovatel MěÚ Strakonice odbor rozvoje úřad územního plánování Oprávněná úřední osoba pořizovatele Mgr. Robert Flachs Srpen 2017 NÁVRH ZADÁNÍ

Více

PŘÍRODĚ BLÍZKÁ POP A REVITALIZACE ÚDOLNÍ NIVY HLAVNÍCH BRNĚNSKÝCH TOKŮ 3.část HYDROMORFOLOGICKÁ ANALÝZA NÁVRHU TECHNICKÁ ZPRÁVA

PŘÍRODĚ BLÍZKÁ POP A REVITALIZACE ÚDOLNÍ NIVY HLAVNÍCH BRNĚNSKÝCH TOKŮ 3.část HYDROMORFOLOGICKÁ ANALÝZA NÁVRHU TECHNICKÁ ZPRÁVA PŘÍRODĚ BLÍZKÁ POP A REVITALIZACE ÚDOLNÍ NIVY HLAVNÍCH BRNĚNSKÝCH TOKŮ 3.část HYDROMORFOLOGICKÁ ANALÝZA NÁVRHU TECHNICKÁ ZPRÁVA OBSAH 1. ÚVOD... 2 2. POUŽITÁ METODIKA... 2 3. HODNOCENÍ... 4 SVRATKA...

Více

Záznam o účinnosti :

Záznam o účinnosti : STUDIO KAPA ARCHITEKTURA, URBANISMUS, INTERIER, DESIGN -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

TEXTOVÁ ČÁST ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU SOBĚŠOVICE, KTEROU SE MĚNÍ TEXTOVÁ ČÁST ÚZEMNÍHO PLÁNU SOBĚŠOVICE

TEXTOVÁ ČÁST ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU SOBĚŠOVICE, KTEROU SE MĚNÍ TEXTOVÁ ČÁST ÚZEMNÍHO PLÁNU SOBĚŠOVICE TEXTOVÁ ČÁST ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU SOBĚŠOVICE, KTEROU SE MĚNÍ TEXTOVÁ ČÁST ÚZEMNÍHO PLÁNU SOBĚŠOVICE Obsah A. Vymezení zastavěného území 1 B. Základní koncepce rozvoje území obce, ochrana a rozvoj

Více

ZMĚNA č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KOROUHEV

ZMĚNA č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KOROUHEV ING.ARCH. ALENA KOŠŤÁLOVÁ ARCHITEKTONICKO URBANISTICKÁ PROJEKČNÍ KANCELÁŘ, ZAVŘENÁ 32, 634 00 BRNO ZMĚNA č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KOROUHEV POŘIZOVATEL: MĚSTSKÝ ÚŘAD POLIČKA, ODBOR ÚZEMNÍHO PLÁNOVÁNÍ, ROZVOJE

Více

ZMĚNA Č. 11 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU MĚSTA KLADNA NÁVRH TEXTOVÁ ČÁST A

ZMĚNA Č. 11 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU MĚSTA KLADNA NÁVRH TEXTOVÁ ČÁST A ZMĚNA Č. 11 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU MĚSTA KLADNA TEXTOVÁ ČÁST A Brno 9 / 2015 Strana 2 POŘIZOVATEL Úřad architektury a územního plánování Magistrát města Kladna Náměstí starosty Pavla 44 272 52

Více

Příloha usnesení č. Usn ZMC.../2019 Zastupitelstva městské části Praha 8 ze dne 25. září 2019

Příloha usnesení č. Usn ZMC.../2019 Zastupitelstva městské části Praha 8 ze dne 25. září 2019 Příloha usnesení č. Usn ZMC.../2019 Zastupitelstva městské části Praha 8 ze dne 25. září 2019 Seznam návrhů podnětů ke změnám Územního plánu: 1. Hercovka 2. Bohnice Na Pískovně 3. Bohnice - Farnost 4.

Více

DOPRAVNÍ PR ZKUMY V OBLASTI ROZVOJOVÉ PLOCHY ZA MLÉKÁRNOU

DOPRAVNÍ PR ZKUMY V OBLASTI ROZVOJOVÉ PLOCHY ZA MLÉKÁRNOU DOPRAVNÍ PR ZKUMY V OBLASTI ROZVOJOVÉ PLOCHY ZA MLÉKÁRNOU LOKALIZACE AKTUALIZAČNÍCH DOPRAVNÍCH PRŮZKUMŮ KRÁTKODOBÉ OVĚŘOVACÍ KŘIŽOVATKOVÉ SČÍTÁNÍ V DOPOLEDNÍM A ODPOLEDNÍM OBDOBÍ SČÍTÁNÍ STATICKÉ DOPRAVY

Více

.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE SULEJOVICE

.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE SULEJOVICE ZMĚNA č.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE SULEJOVICE ETAPA: NÁVRH POŘIZOVATEL: Městský úřad Lovosice - úřad územního plánování PROJEKTANT: AUA - Agrourbanistický ateliér Praha 6 Šumberova 8 ZMĚNA č.2 ÚPO SULEJOVICE

Více

Změna č. 1 územního plánu Zálezly 1. Textová část

Změna č. 1 územního plánu Zálezly 1. Textová část Změna č. 1 územního plánu Zálezly 1. Textová část Úprava textu po společném jednání barevně zvýrazněna 9.12.2017. ing. arch. Ladislav Komrska projektant 1 Základní údaje Stupeň dokumentace: Projektant:

Více

silnice I/11 a I/56 Propojení silnic, spojka S1 v Opavě 12/2009 uvedeno do provozu

silnice I/11 a I/56 Propojení silnic, spojka S1 v Opavě 12/2009 uvedeno do provozu silnice I/11 a I/56 Propojení silnic, spojka S1 v Opavě 12/2009 uvedeno do provozu DOPRAVNÍ VÝZNAM STAVBY Spojka S1 je nové propojení silnic I/11 a I/56 v Opavě. Jedná se o první (východní) část obchvatu

Více

Obecně závazná v y h l á š k a č. 2/2004

Obecně závazná v y h l á š k a č. 2/2004 Statutární město Brno Obecně závazná v y h l á š k a č. 2/2004 o závazných částech Územního plánu města Brna Zastupitelstvo města Brna na svém Z4/012 zasedání konaném ve dne 9. - 10. 12. 2003 schválilo

Více

ZMĚNA č. 1 REGULAČNÍHO PLÁNU LOKALITY POD ČILINOU V ROKYCANECH

ZMĚNA č. 1 REGULAČNÍHO PLÁNU LOKALITY POD ČILINOU V ROKYCANECH ZMĚNA č. 1 REGULAČNÍHO PLÁNU LOKALITY POD ČILINOU V ROKYCANECH 2019 ZPRACOVATEL ZMĚNY Č. 1 REGULAČNÍHO PLÁNU LOKALITY POD ČILINOU V ROKYCANECH Atelier T-plan, s.r.o. Sezimova 380/13, 140 00 Praha 4 RNDr.

Více

NÁVRH. Změny č. 4 územního plánu Sluštice,

NÁVRH. Změny č. 4 územního plánu Sluštice, NÁVRH Změny č. 4 územního plánu Sluštice, (dokumentace návrhu změny územního plánu zpracovaná pro účel společného jednání, tedy projednání s dotčenými orgány, nadřízeným orgánem a sousedními obcemi. K

Více

JEDOVNICE ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU TEXTOVÁ ČÁST ŘEŠENÍ

JEDOVNICE ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU TEXTOVÁ ČÁST ŘEŠENÍ JEDOVNICE ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU TEXTOVÁ ČÁST ŘEŠENÍ Brno, březen 2018 JEDOVNICE Změna č. 2 územního plánu Objednatel: Pořizovatel: Zhotovitel: Městys Jedovnice Městský úřad Blansko, úřad územního plánování,

Více

Výroková část změny: A. základní údaje

Výroková část změny: A. základní údaje Výroková část změny: Z 1383 / 06 A. základní údaje Číslo změny: Z 1383 / 06 Městská část: Katastrální území: Parcelní číslo: Praha Čakovice, Praha Ďáblice, Praha Březiněves, Praha Vinoř, Praha Satalice,

Více

JIŘICE U MIROSLAVI okr. Znojmo

JIŘICE U MIROSLAVI okr. Znojmo ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE JIŘICE U MIROSLAVI okr. Znojmo I.A. TEXTOVÁ A TABULKOVÁ ČÁST Pořizovatel: Objednatel: Městský úřad Moravský Krumlov, odbor výstavby a územního plánování Obec Jiřice u Miroslavi

Více

Podmínky pro zveřejnění záměru převod nemovitostí - areálu bývalé Okresní vojenské správy v Uherském Hradišti č.p. 398 a 363

Podmínky pro zveřejnění záměru převod nemovitostí - areálu bývalé Okresní vojenské správy v Uherském Hradišti č.p. 398 a 363 Podmínky pro zveřejnění záměru převod nemovitostí - areálu bývalé Okresní vojenské správy v Uherském Hradišti č.p. 398 a 363 Předmět převodu: pozemky parcelních čísel stavební 555 a větší část 549, části

Více

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY OBCE NESTRAŠOVICE č. 1/2018 (dle 171 zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, v platném znění)

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY OBCE NESTRAŠOVICE č. 1/2018 (dle 171 zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, v platném znění) OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY OBCE NESTRAŠOVICE č. 1/2018 (dle 171 zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, v platném znění) Zastupitelstvo obce Nestrašovice, příslušné podle 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006

Více

O B E C Ř Í Č A N Y Říčany Říčany

O B E C Ř Í Č A N Y Říčany Říčany O B E C Ř Í Č A N Y Říčany 340 664 82 Říčany V Říčanech dne 26. ledna 2009 O p a t ř e n í o b e c n é p o v a h y č. 1 / 2 0 0 9 Změna č. I územního plánu obce Říčany Zastupitelstvo obce Říčany, příslušné

Více

I. ÚZEMNÍ PLÁN. Textová část územního plánu - Obsah

I. ÚZEMNÍ PLÁN. Textová část územního plánu - Obsah I. ÚZEMNÍ PLÁN Textová část územního plánu - Obsah Textová část územního plánu - Obsah... 1 1. TEXTOVÁ ČÁST... 2 1.1 (a) Vymezení zastavěného území... 3 1.2 (b) Koncepce rozvoje území obce, ochrany a rozvoje

Více

TEXTOVÁ ČÁST ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU LUČINA A.

TEXTOVÁ ČÁST ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU LUČINA A. TEXTOVÁ ČÁST ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU LUČINA A. Vymezení zastavěného území B. Základní koncepce rozvoje území obce, ochrany a rozvoje jeho hodnot C. Urbanistická koncepce, vymezení zastavitelných ploch,

Více