Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2012 I. série

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2012 I. série"

Transkript

1 Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2012 I. série Rozpočtové změny RZ č. 1 Posílení rozpočtu ORJ 0012 Životní prostředí o Kč na příspěvek pro Správu bytových objektů Praha Modřany na provozování sběrné dvora v ulici Generála Šišky. V následující rozpočtové skladbě: 3727 (prevence vzniku odpadů), pol (neinvestiční příspěvky zřízením PO) ORG 518, UZ Kč Zdroj krytí: Hl. m. Praha viz dopis č.j. MHMP/ROZ 2/6/2012 ze dne Poznámka: Výdaje v částce Kč nutno označit ÚZ 00081, protože podléhají fin. vypořádání RZ č. 2 Posílení rozpočtu ORJ 0016 Kultura o Kč na příspěvek na obnovu knižního fondu pro Husovu knihovnu v Modřanech (činnosti knihovnické), pol. 5331(neinv. příspěvek PO), č. org Kč Zdroj krytí: Hl. m. Praha viz dopis č.j. MHMP/ROZ 2/15/2012 ze dne Poznámka: Výdaje v částce Kč nutno označit ÚZ 00081, protože podléhají fin. vypořádání RZ č. 3 Posílení rozpočtu ORJ Práce a sociální věci o Kč finanční prostředky z účelové neinvestiční dotace ze státního rozpočtu na sociálně-právní ochranu dětí budou použity na náklady spojené s poskytováním a zprostředkováním odborných poradenských a mediačních služeb pro rodiče a děti a pro jiné osoby odpovědné za výchovu dítěte, které orgán sociálně-právní ochrany dětí zajišťuje zaměstnanci SPOD nebo prostřednictvím zařízení sociálně-právní ochrany dětí, osob pověřených k výkonu Strana 1 (celkem 7)

2 sociálně-právní ochrany dětí nebo poskytovatelů sociálních služeb ( 11 odst. 1, 12 odst. 1 zákona č. 359/1990 Sb.) a na úhrady za specifické zdravotní výkony provedené na základě žádosti orgánu sociálně-právní ochrany dětí o poskytnutí údajů o zdravotním stavu podle 53 odst. 1 zákona č. 359/1999 Sb (ostatní soc. péče a pomoc dětem a mládeži) pol (nákup ostatních služeb), ÚZ Kč Zdroj krytí: Státní rozpočet viz dopis čj. MHMP ROZ 2/18/2012 ze dne Poznámka: Výdaje v částce Kč nutno označit ÚZ Dotace podléhá vyúčtování v rámci finančního vypořádání se státním rozpočtem prostřednictvím hl. m. Prahy za rok RZ č. 4 Posílení rozpočtu ORJ 0019 Vnitřní správa o Kč na úhradu nákladů vzniklých v souvislosti s výkonem sociálně-právní ochrany dětí, a to v následující rozpočtové skladbě: a) 6171 (činnost místní správy), pol (platy zaměst. v prac. pom.) Kč b) 6171 (činnost místní správy), pol (ostatní osobní výdaje) Kč c) 6171 (činnost místní správy), pol (povinné pojistné na sociální zabezpečení a příspěvek na státní politiku zaměstnanosti) Kč d) 6171 (činnost místní správy), pol (povin. poj. na veř. zdrav. poj.) Kč e) 6171 (činnost místní správy), pol (povin. poj. na úrazové pojištění) Kč f) 6171 (činnost místní správy), pol (náhrady mezd v době nemoci) Kč g) 6171 (činnost místní správy), pol (nákup materiálu j.n.) Kč Finanční prostředky budou použity na nákup kancelářských potřeb pro pracovníky OSV, kteří se podílejí na sociálně-právní ochraně dětí. h) 6171 (činnost místní správy), pol (studená voda) Kč i) 6171 (činnost místní správy), pol (plyn) Kč j) 6171 (činnost místní správy), pol (elektrická energie) Kč Finanční prostředky položek 5151, 5153 a 5154 budou využity na úhradu energií v prostorách, využívaných pracovníky sociálně-právní ochrany dětí. k) 6171 (činnost místní správy), pol (pohonné hmoty a maziva) Kč Finanční prostředky budou použity na nákup pohonných hmot pro vozidlo OSV, využívané pracovníky sociálně-právní ochrany dětí. l) 6171 (činnost místní správy), pol (služby telekom. a radiokom.) Kč Finanční prostředky budou použity na úhradu telefonních poplatků zaměstnanců OSV, kteří se podílejí na sociálně-právní ochraně dětí. Strana 2 (celkem 7)

3 m) 6171 (činnost místní správy), pol (služby školení a vzdělávání) Kč Finanční prostředky budou použity na školení a další vzdělávání zaměstnanců OSV, kteří se podílejí na sociálně-právní ochraně dětí. n) 6171 (činnost místní správy), pol (nákup ostatních služeb) Kč Finanční prostředky budou použity na úhradu služeb souvisejících se zabezpečením činností vykonávaných v oblasti sociálně-právní ochrany dětí. o) 6171 (činnost místní správy), pol (cestovné, tuzemské i zahraniční) Kč Finanční prostředky budou použity na cestovné pro zaměstnance OSV, kteří vykonávají agendu sociálně-právní ochrany dětí. p) 6171 (činnost místní správy), pol (platby daní a popl. stát. rozp.) Kč Finanční prostředky budou použity na úhradu dálniční známky pro vozidlo OSV, využívané pracovníky sociálně-právní ochrany dětí. Zdroj krytí: Státní rozpočet viz dopis čj. MHMP ROZ 2/18/2012 ze dne Poznámka: Výdaje v částce Kč je nutno označit ÚZ Dotace podléhá vyúčtování v rámci finančního vypořádání se státním rozpočtem prostřednictvím hl. m. Prahy za rok RZ č. 5 Posílení rozpočtu ORJ 0024 Výpočetní technika o Kč na úhradu nákladů vzniklých v souvislosti s výkonem sociálně-právní ochrany dětí, a to v následující rozpočtové skladbě: a) 6171 (činnost místní správy), pol (drobný hmot. dlouh. maj.) Kč b) 6171 (činnost místní správy), pol (nákup materiálu j.n.) Kč Finanční prostředky budou použity na zakoupení 3 ks počítačů HP Pro 3400, 3 ks LCD monitorů Samsung, 10 ks přepěťových ochran APC, či flash disků. Dále budou finanční prostředky použity na nákup spotřebního materiálu do tiskáren. Zdroj krytí: Státní rozpočet viz dopis čj. MHMP ROZ 2/18/2012 ze dne Poznámka: Výdaje v částce Kč je nutno označit ÚZ Dotace podléhá vyúčtování v rámci finančního vypořádání se státním rozpočtem prostřednictvím hl. m. Prahy za rok Strana 3 (celkem 7)

4 RZ č. 6 Posílení rozpočtu ORJ 0019 Vnitřní správa o Kč na přípravu a zkoušky zvláštní odborné způsobilosti v následující rozpočtové skladbě: 6171 (činnost místní správy), pol (služby školení a vzdělávání) Kč Zdroj krytí: Hl. město Praha viz dopis čj. MHMP ROZ 2/40/2012 ze dne Poznámka: Výdaje v částce Kč je nutno označit ÚZ Poskytnuté RZ č. 7 Snížení rozpočtu ORJ Kultura o Kč pro ZŠ Písnická v Praze 12, která je již devátým rokem organizátorem Sportovního dne mateřských škol Prahy 12. Akce probíhá v areálu základní školy. Finanční prostředky jsou určeny na zajištění komplexního průběhu sportovních her. ORJ 0016 kultura, 3419 (ostatní tělovýchovná činnost) a) pol (nákup materiálu j.n.) Kč b) pol (nákup ostatních služeb) Kč c) pol (pohoštění) Kč d) pol (věcné dary) Kč Finanční prostředky budou na základě rozpočtové změny č. 8 zařazeny na ORJ Zdroj krytí: Snížení - ORJ RZ č. 8 Posílení rozpočtu ORJ 0014 Školství o Kč pro ZŠ Písnická v Praze 12, která je již devátým rokem organizátorem Sportovního dne mateřských škol Prahy 12. Akce probíhá v areálu základní školy. Finanční prostředky jsou určeny na zajištění komplexního průběhu sportovních her (ostatní tělovýchovná činnost), pol (neinvest. příspěvky zříz. PO), č. org Kč Finanční prostředky byly uvolněny z ORJ 016 na základě rozpočtové změny č. 7 a zařazeny na ORJ Zdroj krytí: ORJ Strana 4 (celkem 7)

5 RZ č. 9 Posílení rozpočtu ORJ 0013 Investice základní infrastruktury o Kč na investiční akci - Výstavba dešť. kanal. a rek. povrchů v oblasti Čechova čtvrť IV. etapa (ostatní záležitosti pozemních komunikací), pol (budovy, haly a stavby), ORJ 0213, ÚZ 0090, ORG Výstavba dešť. kanal. a rek. povrchů v oblasti Čechova čtvrť IV etapa Kč Finanční prostředky ve výši Kč byly městské části Praha 12 poskytnuty na základě usnesení Zastupitelstva hl. m. Prahy č. 15/4, ze dne , o ponechání účelových prostředků poskytnutých z rozpočtu hl.m. Prahy v roce 2011 k využití na stejný účel v roce Výše těchto finančních prostředků nahradí dočasné krytí schváleného rozpočtu MČ Praha 12 z Fondu obnovy. Celkový schválený rozpočet stavby na rok 2012 činil Kč, proto zbývající část finančních prostředků ve výši Kč z Fondu obnovy bude v rozpočtu ponechána. Zdroj krytí: Hl. město Praha viz dopis čj. MHMP ROZ 2/38/2012 ze dne Poznámka č. 1: Výdaje v částce Kč je nutno označit ÚZ Ponechané Poznámka č. 2: Snížení zdroje krytí z Fondu obnovy z rozpočtu ORJ 0013 na rok 2012 ve výši Kč, 2219 (ostatní záležitosti pozemních komunikací), pol (budovy, haly a stavby), ORJ 0213, ÚZ 0610, ORG Výstavba dešť. kanal. a rek. povrchů v oblasti Čechova čtvrť IV etapa Kč. RZ č. 10 Posílení rozpočtu ORJ 0013 Investice základní infrastruktury o Kč na investiční akci - ZŠ a MŠ Smolkova výměna oken v objektu MŠ (základní školy), pol (budovy, haly a stavby), ORJ 0413, ÚZ 0090, ORG ZŠ a MŠ Smolkova výměna oken v objektu MŠ Kč Finanční prostředky ve výši Kč byly městské části Praha 12 poskytnuty na základě usnesení Zastupitelstva hl. m. Prahy č. 15/4, ze dne , o ponechání účelových prostředků poskytnutých z rozpočtu hl.m. Prahy v roce 2011 k využití na stejný účel v roce Výše těchto finančních prostředků bude sloužit k pokrytí nákladů na nově zařazenou Strana 5 (celkem 7)

6 stavbu do rozpočtu ORJ 0013 v roce V loňském roce tuto stavbu realizoval OŠK, stavba nebyla dokončena a ani finanční prostředky z dotace HMP nebyly vyčerpány. Zdroj krytí: Hl. město Praha viz dopis čj. MHMP ROZ 2/38/2012 ze dne Poznámka č. 1: Výdaje v částce Kč je nutno označit ÚZ Ponechané RZ č. 11 Posílení rozpočtu ORJ 0013 Investice základní infrastruktury o Kč na investiční akci - Sportoviště v Modřanské rokli (využití volného času dětí a mládeže), pol (budovy, haly a stavby), ORJ 0613, ÚZ 0090, ORG Sportoviště v Modřanské rokli Kč Poznámka: Finanční prostředky ve výši Kč byly městské části Praha 12 poskytnuty na základě usnesení Zastupitelstva hl. m. Prahy č. 15/4 ze dne o ponechání účelových prostředků poskytnutých z rozpočtu hl.m. Prahy v roce 2011, k využití na stejný účel v roce Výše těchto finančních prostředků nahradí dočasné krytí schváleného rozpočtu MČ Praha 12 z Fondu obnovy ve výši Kč. Zdroj krytí: Hl. město Praha viz dopis čj. MHMP ROZ 2/38/2012 ze dne Poznámka č. 1: Výdaje v částce Kč je nutno označit ÚZ Ponechané Poznámka č. 2: Snížení zdroje krytí z Fondu obnovy z rozpočtu ORJ 0013 na rok 2012 ve výši Kč, 3421 (využití volného času dětí a mládeže), pol (budovy, haly a stavby), ORJ 0613, ÚZ 0610, ORG Sportoviště v Modřanské rokli Kč RZ č. 12 Posílení rozpočtu ORJ 0022 Sociální fond o Kč zůstatek sociálního fondu z roku 2011 v následující rozpočtové skladbě: 6171 (činnost místní správy), pol (ostat. nein. transfery obyvatelstvu) Kč Finanční částka bude použita na pokrytí příspěvku na rekreaci zaměstnancům. Zdroj krytí: Zůstatek Sociálního fondu z roku Strana 6 (celkem 7)

7 Rozpočtové úpravy RÚ č. 1 Přesun fin. prostředků v rámci ORJ 0012 Životní prostředí v částce Kč v následující rozpočtové skladbě: z 3745 (péče o vzhled obcí a veř. zeleň), pol (nákup ostatních služeb) Kč na 2310 (pitná voda), pol (studená voda) Kč Finanční prostředky budou použity na úhradu faktury za vodné a stočné pro odběrné místo ulici Pejevové - fontána Jablko. Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ RÚ č. 2 Přesun fin. prostředků v rámci ORJ 0012 Životní prostředí v částce Kč v následující rozpočtové skladbě: z 3745 (péče o vzhled obcí a veř. zeleň), pol (nákup ostatních služeb) na 2310 (pitná voda), pol ((nákup ostatních služeb) Kč Kč Finanční prostředky budou použity na úhradu faktury za rozbory vzorků vody v Modřanské rokli. Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ Mgr. Petr Prchal v. r. starosta Ing. Eva Tylová v. r. zástupkyně starosty Strana 7 (celkem 7)

Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. č. R Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2013 I.

Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. č. R Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2013 I. Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. č. R-113-009-13 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2013 I. série Rozpočtové změny RZ č. 1 Posílení rozpočtu ORJ 0012 Životní

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 I. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 I. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 13.28.11 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 I. série Rozpočtové změny RZ č. 1 Posílení rozpočtu ORJ 0018 - Práce a

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-098-010-12 ze dne 11.12.2012 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2012 - IX. série Rada městské části 1. schvaluje

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-087-003-16 ze dne 5.9.2016 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu Městské části Praha 12 pro rok 2016 - rozpočtová opatření VI. série Rada městské části

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2015 VI. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2015 VI. série Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. R-029-013-15 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2015 VI. série Rozpočtové změny RZ č. 36 Snížení rozpočtu ORJ 0014 Školství

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 I. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 I. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 75.13.09 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 I. série Rozpočtové změny RZ č. 1 Posílení rozpočtu ORJ 0018 Práce a sociální

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 XII. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 XII. série Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. 39.03.11 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 XII. série Rozpočtové změny RZ č. 77 Snížení rozpočtu ORJ 0024 Výpočetní

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2010 II. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2010 II. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 114.31.10 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2010 II. série Rozpočtové změny RZ č. 16 Snížení rozpočtu ORJ 0019 Vnitřní

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 VII. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 VII. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 25.22.11 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 VII. série Rozpočtové změny RZ č. 64 Posílení rozpočtu ORJ 0010 Majetek

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu Městské části Praha 12 pro rok I.

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu Městské části Praha 12 pro rok I. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-062-009-16 ze dne 21.3.2016 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu Městské části Praha 12 pro rok 2016 - I. série Rada městské části 1. s c h v a l

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2010 IX. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2010 IX. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 127.03.10 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2010 IX. série Rozpočtové změny RZ č. 81 Posílení rozpočtu ORJ 0019 Vnitřní

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2015 III. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2015 III. série Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. R-022-006-15 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2015 III. série Rozpočtové změny RZ č. 15 Posílení rozpočtu ORJ 0014 Školství

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-178-004-14 ze dne 29.10.2014 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2014 - VIII. série Rada městské části 1. schvaluje

Více

RZ č. 75 Posílení rozpočtu ORJ 0000 Ostatní finanční výdaje (nespecifikované rezervy) o Kč

RZ č. 75 Posílení rozpočtu ORJ 0000 Ostatní finanční výdaje (nespecifikované rezervy) o Kč Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. R-004-005-15 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2014 XI. série Rozpočtové změny RZ č. 75 Posílení rozpočtu ORJ 0000 Ostatní

Více

Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. R Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2014 I.

Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. R Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2014 I. Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. R-154-004-14 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2014 I. série Rozpočtové změny RZ č. 1 Posílení rozpočtu ORJ 0012 Životní

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-001-001-18 ze dne 29.11.2018 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu Městské části Praha 12 pro rok 2018 - rozpočtová opatření X. série Rada městské

Více

RZ č. 75 Posílení rozpočtu ORJ 0013 Investice základní infrastruktury o ,- Kč v následující rozpočtové skladbě:

RZ č. 75 Posílení rozpočtu ORJ 0013 Investice základní infrastruktury o ,- Kč v následující rozpočtové skladbě: Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 95.43.09 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 VI. série Rozpočtové změny RZ č. 75 Posílení rozpočtu ORJ 0013 Investice

Více

RZ č. 84 Snížení rozpočtu ORJ 0012 Životní prostředí o Kč v následující rozpočtové skladbě:

RZ č. 84 Snížení rozpočtu ORJ 0012 Životní prostředí o Kč v následující rozpočtové skladbě: Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. 43.19.11 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 XIV. série Rozpočtové změny RZ č. 84 Snížení rozpočtu ORJ 0012 Životní

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 III. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 III. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 84.20.09 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 III. série Rozpočtové změny RZ č. 37 Posílení rozpočtu ORJ 0018 Práce a

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-189-022-18 ze dne 5.11.2018 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu Městské části Praha 12 pro rok 2018 - rozpočtová opatření IX. série Rada městské

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 VI. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 VI. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 22.42.11 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 VI. série Rozpočtové změny RZ č. 53 Posílení rozpočtu ORJ 0014 Školství

Více

RZ č. 57 Posílení rozpočtu ORJ 0014 Školství o Kč

RZ č. 57 Posílení rozpočtu ORJ 0014 Školství o Kč Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. R-094-001-12 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2012 VIII. série Rozpočtové změny RZ č. 57 Posílení rozpočtu ORJ 0014 Školství

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-136-004-13 ze dne 5.11.2013 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2013 - VII. série Rada městské části 1. schvaluje

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 VII. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 VII. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 101.54.09 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 VII. série Rozpočtové změny RZ č. 88 Posílení rozpočtu ORJ 0012 Životní

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2008 VIII. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2008 VIII. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 65.48.08 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2008 VIII. série Rozpočtové změny RZ č. 78 Posílení rozpočtu ORJ 0013 Odbor

Více

MČ PRAHA KUNRATICE: PŘÍJMY 2007 - Hlavní činnost

MČ PRAHA KUNRATICE: PŘÍJMY 2007 - Hlavní činnost MČ PRAHA KUNRATICE: PŘÍJMY 2007 - Hlavní činnost Položka Paragraf Rozpočtové příjmy příjmy 1341 Poplatek ze psů 100,00 100,00 131 187,00 1342 Poplatek za lázeňský nebo rekreační pobyt 220,00 220,00 120

Více

Schválený rozpočet městského obvodu Hošťálkovice na rok 2015 Příjmová část

Schválený rozpočet městského obvodu Hošťálkovice na rok 2015 Příjmová část Schválený rozpočet městského obvodu Hošťálkovice na rok 2015 Příjmová část Příjmy Položka Název položky 2013 2014 Návrh 2015 1341 Poplatek ze psů 44 43 43 1343 Poplatek za užívání veřejného prostranství

Více

II. Rozpočtové výdaje-návrh ROZPOČTU NA ROK 2017

II. Rozpočtové výdaje-návrh ROZPOČTU NA ROK 2017 II. Rozpočtové výdaje-návrh ROZPOČTU NA ROK 2017 Paragraf Položka Schválený rozpočet Rozpočet po změnách Návrh rozpočtu a b 2016 2016 2017 1031 Pěstební činnost 5021 Ostatní osobní výdaje 25 000,00 25

Více

Schválený rozpočet městského obvodu Hošťálkovice na rok 2013 Příjmová část

Schválený rozpočet městského obvodu Hošťálkovice na rok 2013 Příjmová část Schválený rozpočet městského obvodu Hošťálkovice na rok 2013 Příjmová část Příjmy Položka Název položky 2011 2012 Návrh 2013 1341 Poplatek ze psů 45 44 44 1343 Poplatek za užívání veřejného prostranství

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2010 VIII. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2010 VIII. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 125.82.10 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2010 VIII. série Rozpočtové změny RZ č. 67 Posílení rozpočtu ORJ 0010 Majetek

Více

Par/Pol. Název Rozpočet 2018 Rozpočet 2019

Par/Pol. Název Rozpočet 2018 Rozpočet 2019 Rozpočet Městské části Praha 12 na rok 2019 Rozpočet příjmů 2019 v Kč Par/Pol. Název 0000/1341 Poplatek ze psů 1 800 000,00 1 700 000,00 0000/1342 Poplatek za lázeňský nebo rekreační pobyt 3 000,00 10

Více

Schválený rozpočet městského obvodu Hošťálkovice na rok 2014 Příjmová část

Schválený rozpočet městského obvodu Hošťálkovice na rok 2014 Příjmová část Schválený rozpočet městského obvodu Hošťálkovice na rok 2014 Příjmová část Příjmy Položka Název položky 2012 2013 Návrh 2014 1341 Poplatek ze psů 44 44 43 1343 Poplatek za užívání veřejného prostranství

Více

Hospodaření obce Spojil za rok 2010

Hospodaření obce Spojil za rok 2010 Hospodaření obce Spojil za rok 2010 Schválený rozpočet - po změnách (RO) Skutečnost Příjmy Paragraf Položka text částka v Kč částka v Kč % 0000 1111 Daň z příjmů fyzic. osob ze záv.činnosti 550 000 612

Více

Schválený rozpočet na rok 2017 Usnesením č.1/2017 dne 25.ledna 2017

Schválený rozpočet na rok 2017 Usnesením č.1/2017 dne 25.ledna 2017 I. ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY Schválený rozpočet na rok 2017 Usnesením č.1/2017 dne 25.ledna 2017 OdPa Pol Popis Rozpočet 2017 0 1111 Daň z příjmů fyzických osob ze záv. čin 3 200 000,00 Kč 0 1112 Daň z příjmů

Více

8115 přebytek hospodaření z minulého roku Kč VÝDAJE: položka: 5021 ostatní osobní výdaje Kč 5139 nákup materiálu j. n.

8115 přebytek hospodaření z minulého roku Kč VÝDAJE: položka: 5021 ostatní osobní výdaje Kč 5139 nákup materiálu j. n. PŘÍJMY: položka: 1111 daň z příjmu FO ze závislé činnosti 1 050 000 Kč 1112 daň z příjmu FO z podnikání 25 000 Kč 1113 daň z příjmu FO z kapit. výnosů 100 000 Kč 1121 daň z příjmu PO 1 500 000 Kč 1122

Více

Návrh rozpočtu MČ Praha - Zbraslav pro rok Rozpočtové výdaje

Návrh rozpočtu MČ Praha - Zbraslav pro rok Rozpočtové výdaje Návrh rozpočtu MČ Praha - Zbraslav pro rok 2016 - Rozpočtové výdaje OdPa Pol Popis Rozpočet 2015 Rozpočet 2015 schválený upravený Čerpání 2015 Návrh 2016 Pozn. 2143 5139 Nákup materiálu 0 0 0 150 000 2143

Více

Rozpočet obce České Libchavy na rok 2013

Rozpočet obce České Libchavy na rok 2013 PŘÍJMY Rozpočet obce České Libchavy na rok 2013 Daňové příjmy : 1111 Daň z příjmů fyz.osob ze záv.činnosti 900 000,00 1112 Daň z příjmů fyz.osob ze SVČ 27 000,00 1113 Daň z příjmů fyz.osob z kapitál.výnosů

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-186-012-18 ze dne 24.9.2018 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu Městské části Praha 12 pro rok 2018 - rozpočtová opatření VII. série Rada městské

Více

MČ PRAHA KUNRATICE: PŘÍJMY Hlavní činnost

MČ PRAHA KUNRATICE: PŘÍJMY Hlavní činnost MČ PRAHA KUNRATICE: PŘÍJMY 2008 - Hlavní činnost Pol. Par Rozpočtové příjmy příjmy 1341 Poplatek ze psů 170,00 170,00 164 862,50 1342 Poplatek za lázeňský nebo rekreační pobyt 100,00 100,00 164 210,00

Více

Rozpočet MČ Praha - Zbraslav pro rok Rozpočtové příjmy

Rozpočet MČ Praha - Zbraslav pro rok Rozpočtové příjmy Rozpočet MČ Praha - Zbraslav pro rok 2012 - Rozpočtové příjmy OdPa Pol Popis schválený upravený Čerpání 2011 Návrh 2012 0000 1332 Poplatek za znečištění 0 0 600 0 0000 1341 Poplatek ze psů 300 000 300

Více

Rozpočet hlavní činnosti MČ Praha-Řeporyje na rok 2011

Rozpočet hlavní činnosti MČ Praha-Řeporyje na rok 2011 Rozpočet hlavní činnosti MČ Praha-Řeporyje na rok 2011 P ř í j m y Třída 1 - Daňové příjmy Závazný ukazatel Kč Položka Poplatky za znečišťování ovzduší 1332 17,0 Poplatek ze psů 1341 100,0 Poplatek za

Více

Rozpočet na rok 2013. Obec Ruda nad Moravou

Rozpočet na rok 2013. Obec Ruda nad Moravou Rozpočet na rok 2013 Obec Ruda nad Moravou Členění Funkční Druhové Skupina Třída VÝDAJE Rozpočet OD-PA Položka 2013 1019 Pozemky 5362 Platby daní a poplatků 5 000 Kč 5169 Nákup ostatních služeb 40 000

Více

Návrh rozpočtu na rok 2014 Obec Malá Morava. Rozpočtové příjmy. Par. Pol. Text návrh rozpočtu

Návrh rozpočtu na rok 2014 Obec Malá Morava. Rozpočtové příjmy. Par. Pol. Text návrh rozpočtu Návrh rozpočtu na rok 2014 Obec Malá Morava Rozpočtové příjmy Par. Pol. Text návrh rozpočtu 0000 1111 Daň z příjmu fyz. osob ze závislé činnosti a funk.pož. 1.500.000 0000 1112 Daň z příjmu fyz. osob ze

Více

Přehled rozpočtového hospodaření MČ Brno-Líšeň za rok 2018

Přehled rozpočtového hospodaření MČ Brno-Líšeň za rok 2018 1019 Ostatní zemědělská a potravinářská činnost a rozvoj 20,000 20,000 5,808 29,04% 5169 Nákup ostatních služeb 20,000 20,000 5,808 29,04% 2141 Vnitřní obchod 145,000 145,000 72,716 50,15% 5021 Ostatní

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2008 VI. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2008 VI. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 60.09.08 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2008 VI. série Rozpočtové změny RZ č. 60 Posílení rozpočtu ORJ 0018 Práce a

Více

II. Rozpočtové výdaje Výsledek od %SR %UR **** , , ,30 68,82 68, Silnice

II. Rozpočtové výdaje Výsledek od %SR %UR **** , , ,30 68,82 68, Silnice 101 Pěstební činnost 101 519 Nákup materiálu j.n. 100 000,00 100 000,00 54 528,00 54,5 54,5 101 5169 Nákup ostatních služeb 400 000,00 400 000,00 289 549,0 72,9 72,9 101 **** 500 000,00 500 000,00 44 077,0

Více

Rozpočet MČ Praha - Zbraslav pro rok Rozpočtové výdaje

Rozpočet MČ Praha - Zbraslav pro rok Rozpočtové výdaje Rozpočet MČ Praha - Zbraslav pro rok 2011 - Rozpočtové výdaje OdPa Pol Popis schválený upravený Čerpání 2010 Návrh 2011 Pozn. 2212 5169 Nákup ostatních služeb 1 600 000 1 930 000 1 919 467 1 600 000 2212

Více

OBEC KUNŽAK Plnění rozpočtu příjmů a výdajů v plném členění podle rozpočtové skladby - rok 2011

OBEC KUNŽAK Plnění rozpočtu příjmů a výdajů v plném členění podle rozpočtové skladby - rok 2011 OBEC KUNŽAK Plnění rozpočtu příjmů a výdajů v plném členění podle rozpočtové skladby - rok 2011 ROZPOČET v Kč SKUTEČNOST PŘÍJMY 1111 Daň z příjmu FO závislá činnost 2 779 538,00 2 779 538,00 2 397 879,39

Více

Přehled rozpočtů obce ZÁKOLANY - 2010, 2011, 2012

Přehled rozpočtů obce ZÁKOLANY - 2010, 2011, 2012 Přehled rozpočtů obce ZÁKOLANY - 2010, 2011, 2012 PŘÍJMY Paragraf Položka Text Skutečnost Skutečnost r. 2010 r. 2011 r. 2012 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti 759786 805603 1112 Daň

Více

ROZPOČET MĚSTA KUNOVICE NA ROK 2014 - PŘÍJMY (v tis. Kč)

ROZPOČET MĚSTA KUNOVICE NA ROK 2014 - PŘÍJMY (v tis. Kč) ROZPOČET MĚSTA KUNOVICE NA ROK 2014 - PŘÍJMY (v tis. Kč) Paragraf Položka Název položky Návrh rozpočtu 1111 Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních požitků 10 800,00 1112 Daň z příjmů

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části č. 139 ze dne Změna objemu rozpočtu roku 2017 s o u h l a s í II. d o p o r u č u j e

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části č. 139 ze dne Změna objemu rozpočtu roku 2017 s o u h l a s í II. d o p o r u č u j e č.j.: 143/2017 Změna objemu rozpočtu roku 2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 139 ze dne 13.03.2017 Rada městské části I. s o u h l a s í II. 1. se změnou objemu rozpočtu městské

Více

229/18/a /18/a

229/18/a /18/a Příloha 1 Schváleno RM 01. 10. 2018 Oddělení investic - ORJ 4 229/18/a 4216 4 1147 4216 4 1147 Výstavba chodníku v ulici Lipovská, Jeseník - dotace IROP - úprava rozpočtovaných prostředků dle skutečně

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 225 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 225 ze dne č.j.: 237/2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 225 ze dne 19.04.2017 Úprava rozpočtu roku 2017 Rada městské části I. s c h v a l u j e 1. úpravu rozpočtu městské části Praha

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í. č. 457 ze dne 18.03.2014

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í. č. 457 ze dne 18.03.2014 č.j.: 189/2014 Změna objemu rozpočtu roku 2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í č. 457 ze dne 18.03.2014 Zastupitelstvo městské části I. s c h v a l u j e II. 1. změnu

Více

Návrh rozpočtu výdaje

Návrh rozpočtu výdaje ORJ ODPA POL Částka v Kč POPIS 0000000001 Sekretariát starosty 0000000001 002143 5331 988 000,00 Neinvestiční příspěvky zřízeným příspěvkovým organ 0000000001 002143 988 000,00 Cestovní ruch 0000000001

Více

Statutární město Ostrava - Městský obvod Pustkovec ROZPOČET NA ROK 2017

Statutární město Ostrava - Městský obvod Pustkovec ROZPOČET NA ROK 2017 PŘÍJMY v tis. Kč Schválený Schválený Schválený rozpočet rozpočet rozpočet 1341 Poplatky ze psů 23 25 26 1343 Poplatek za užívání veřejného prostranství 60 30 35 1351 Odvod výtěžku z provozování loterii

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 384 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 384 ze dne Rozpočtová opatření v roce 2019 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 384 ze dne 19.06.2019 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. rozpočtová opatření městské části Praha 3

Více

Obec SUKORADY, okres Jičín

Obec SUKORADY, okres Jičín Obec SUKORADY, okres Jičín Usnesení z veřejného zasedání obecního zastupitelstva dne 17.12.2014 Obecní zastupitelstvo schvaluje : 1) Prodej pozemků č. 475/21 o výměře 242 m2, 446/6 o výměře 136 m2, stavební

Více

Schválený rozpočet výdaje

Schválený rozpočet výdaje ORJ Sekretariát starosty Finanční ODPA POL Částka v Kč POPIS 002143 5331 977 000,00 Neinvestiční příspěvky zřízeným příspěvkovým organ 002143 977 000,00 Cestovní ruch 003113 5339 20 000,00 Neinvestiční

Více

ROZPOČET VÝDAJE

ROZPOČET VÝDAJE ROZPOČET 216 - VÝDAJE Běžné výdaje dle paragrafů a položek rozpočtové skladby na rok 216(v tis. Kč) Michálkovice 2212 2219 2321 3111 3113 Silnice 5139 nákup materiálu 82 5169 nákup ostatních služeb 355

Více

Obec Mochov - rozpočet na rok 2018

Obec Mochov - rozpočet na rok 2018 Obec Mochov - rozpočet na rok 2018 I. Rozpočtové příjmy 0000 0000 1111 Daň z příjmu fyz. osob za záv. činn. 3 000 000 0000 1112 Daň z příjmu fyz. osob ze sam výd. činn. 100 000 0000 1113 Daň z příjmu fyz.

Více

Obec Rožnov IČO 00272981 Rozpočet na rok 2014 - návrh

Obec Rožnov IČO 00272981 Rozpočet na rok 2014 - návrh Obec Rožnov IČO 00272981 Rozpočet na rok 2014 - návrh Rozpočet -závazné ukazatele byly vypracovány v souladu se zněním 11 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ve znění zákona

Více

II. Rozpočtové výdaje. Návrh rozpočtu. Paragraf Položka. a b. 3141 5139 Nákup materiálu j.n. 3314 5151 Studená voda

II. Rozpočtové výdaje. Návrh rozpočtu. Paragraf Položka. a b. 3141 5139 Nákup materiálu j.n. 3314 5151 Studená voda a b 2212 Silnice 2212 5169 Nákup ostatních služeb 30 00 2212 5171 Výdaje na dodavatel.zajišť.opravy a údrž 240 00 2212 6121 Budovy, haly a stavby 360 00 2212 **** 630 00 2219 Ost. záležitosti pozemních

Více

ROZPOČET OBCE HORY PRO ROK 2014

ROZPOČET OBCE HORY PRO ROK 2014 Příjmy ROZPOČET OBCE HORY PRO ROK 2014 schválený na zasedání zastupitelstva obce dne 31.3.2014 231 10 0000 1111 Daň z příjmů FO ze záv. čin. a funk. požitků 43 231 10 0000 1112 Daň z příjmů FO ze SVČ 21

Více

ROZPOČET OBCE HORY PRO ROK 2013

ROZPOČET OBCE HORY PRO ROK 2013 Příjmy ROZPOČET OBCE HORY PRO ROK 2013 Schválený na zasedání zastupitelstva obce 27.3.2013 231 10 0000 1111 Daň z příjmů FO ze záv. čin. a funk. požitků 150 000,00 231 10 0000 1112 Daň z příjmů FO ze SVČ

Více

Schválený rozpočet 2015

Schválený rozpočet 2015 Schválený rozpočet 215 OBEC ZELENEČ REKAPITULACE Příjmy rozpočtu 42 855 Výdaje rozpočtu 23 95 Financování -18 95 Rozdíl I. Rozpočtové příjmy Paragraf Položka Text Rozpočet schválený a b 1 - - 1111 Daň

Více

PŘÍJMY CELKEM v Kč ROZPOČET OBCE DRŽKOVÁ NA ROK 2013

PŘÍJMY CELKEM v Kč ROZPOČET OBCE DRŽKOVÁ NA ROK 2013 ROZPOČET OBCE DRŽKOVÁ NA ROK 2013 PŘÍJMY ROZPOČTU OBCE DRŽKOVÁ V ROCE 2013 Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti 550000 Daň z příjmu fyzických osob ze SVČ 30000 Daň z příjmu fyzických osob z

Více

Čerpání schváleného rozpočtu nákladů a financování podle položek a rozpočtové skladby na rok 2012 SMO MOb Plesná - VÝDAJE.

Čerpání schváleného rozpočtu nákladů a financování podle položek a rozpočtové skladby na rok 2012 SMO MOb Plesná - VÝDAJE. Čerpání schváleného rozpočtu nákladů a financování podle položek a rozpočtové skladby na rok 2012 SMO MOb Plesná - VÝDAJE. 2212 Silnice rozpočet 1. roz. opatření 2. roz. opatření 3. roz. opatření 4. roz.

Více

Rozpočtové změny v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2007 II. série

Rozpočtové změny v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2007 II. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 21.27.07 Rozpočtové změny v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2007 II. série RZ č. 17 Posílení rozpočtu ORJ 0014 Školství o 4.000.000,- Kč jako mimořádný

Více

Schválený rozpočet 2019

Schválený rozpočet 2019 ze dne 23.1. Rozpočet po změnách fialově-schválené RO Investiční nákupy a související výdaje - červeně-přesun mezi název akce 2212 Silnice položkami 5139 Nákup materiálu jn. 50 000,00 Kč 50 000,00 Kč 5154

Více

Rozpočet obce Klínec na rok 2019

Rozpočet obce Klínec na rok 2019 Par. Pol. PŘÍJMY Rozpočet obce Klínec na rok 2019 Schválený rozpočet 2018 Rozpočet 2018 po změnách k 31.10.2018 Skutečné čerpání k 31. 10. 2018 Návrh rozpočtu 2019 11 Daně z příjmu, zisku a kapitál. výnosů

Více

Schválený rozpočet rok 2018

Schválený rozpočet rok 2018 Schválený rozpočet rok 2018 Očekávané plnění (rozpočet po změnách) Schválený rozpočet na 2018 rok 2019 Obec Valchov ROZPOČET NA ROK 2019 PŘÍJMY: položka: 1111 daň z příjmu FO placená plátci 1 050 000 Kč

Více

ROZPOČET na rok 2013-návrh Výdaje Rozp Podnikání v zemědělství Pěstební činnost Produkční činnost v lese Silnice

ROZPOČET na rok 2013-návrh Výdaje Rozp Podnikání v zemědělství Pěstební činnost Produkční činnost v lese Silnice 5165 Nájem půdy 6 6 6 6 0 0 Podnikání v zemědělství 6 33 7 6 0 0 1031 5021 Ostatní osobní výdaje 0 0 0 0 10 10 5139 Nákup materiálu 113 20 18 52 105 105 5163 Služby peněžních ústavů 3 3 1 3 3 3 5169 Nákup

Více

Od Pa Pol Popis Schválený rozp. Změny rozp. - Změny rozp. + Výsledek od poč.roku

Od Pa Pol Popis Schválený rozp. Změny rozp. - Změny rozp. + Výsledek od poč.roku Rozpočet 2014 I. ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY -návrh XXXX XXXXXX 0 1111 Daň z příjmů FO ze záv. Čin. 2 700 000 2 700 000 1112 Daň z příjmů FO ze SVČ 920 000 920 000 1113 Daň z příjmů FO z kapit. výnos 270 000 270

Více

RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 15 U S N E S E N Í

RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 15 U S N E S E N Í RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 15 U S N E S E N Í Rady městské části Praha 15 číslo R - 153 ze dne 17.2.2015 Název: Návrh rozpočtu hlavní činnosti MČ Praha 15 pro rok 2015 R a d a městské části Praha 15 a) b

Více

Popisky řádků _Rozpočet Drobný hmotný dlouhodobý majetek Silnice Nákup materiálu j.n.

Popisky řádků _Rozpočet Drobný hmotný dlouhodobý majetek Silnice Nákup materiálu j.n. 2212 1 780 000 5137 50 000 Drobný hmotný dlouhodobý majetek 50 000 Silnice 50 000 5139 20 000 Nákup materiálu j.n. 20 000 Silnice 20 000 5141 10 000 Úroky vlastní 10 000 Silnice 10 000 5169 150 000 Nákup

Více

Rozpočet na rok 2010 obce Radimovice

Rozpočet na rok 2010 obce Radimovice Příjmy Rozpočet na rok 2010 obce Radimovice Paragraf Položka 0 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze záv.čin. 0 1112 Daň z příjmu fyzických osob ze SVČ 0 1113 Daň z příjmů fyzických osob z kapit. výnosů

Více

ROZPIS ROZPOČTU OBCE SVINČANY NA ROK 2019 OdPa Položka Popis ROZPOČET PŘÍJMY

ROZPIS ROZPOČTU OBCE SVINČANY NA ROK 2019 OdPa Položka Popis ROZPOČET PŘÍJMY ROZPIS ROZPOČTU OBCE SVINČANY NA ROK 2019 OdPa Položka Popis ROZPOČET 2019 - PŘÍJMY 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze záv.čin. 1 500 000,00 1112 Daň z příjmu fyzických osob ze SVC 30 000,00 1113 Daň

Více

Změna rozpočtu obce Dubicko za rok 2012-IX. ke dni Rada obce Dubicko

Změna rozpočtu obce Dubicko za rok 2012-IX. ke dni Rada obce Dubicko Změna rozpočtu obce Dubicko za rok 2012-IX. ke dni 19.11.2012 - Rada obce Dubicko VÝDAJE OBCE DUBICKO NA ROK 2012 Výdaje Obce Dubicko Rozpočet 2012 (Kč) Změna 2012-IX.(Kč) 2212-5011 Silice - Platy zaměstnanců

Více

Rozbor hospodaření za rok 2017 v plném rozsahu Příloha č. 2

Rozbor hospodaření za rok 2017 v plném rozsahu Příloha č. 2 I. ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY Paragraf Položka Název Schválený rozpočet a b text 1 Rozpočet po změnách 2 Výsledek od poč. roku 3 1111 Daň z příjmů fyz. osob placená plátci 18 630 000,00 18 630 000,00 19 713 332,66

Více

Rozpočtové opatření 2/ Rozpočet Obce Líšná Třídění na položky PŘÍJMY

Rozpočtové opatření 2/ Rozpočet Obce Líšná Třídění na položky PŘÍJMY Rozpočtové opatření 2/2018 - Rozpočet Obce Líšná Třídění na položky PŘÍJMY 8.2.2018 Par. Pol. Název Rozpočet Za paragraf Rozp. Op. Rozp. po změně Za paragraf Bez paragrafu 0000 1111 Daň z příjmů fyzických

Více

Výdaje. 1031 5139 nákup materiálu 10000 1031 5169 nákup ostatních služeb 20000 1031 pěstební činnost 30000

Výdaje. 1031 5139 nákup materiálu 10000 1031 5169 nákup ostatních služeb 20000 1031 pěstební činnost 30000 Rozpočet na rok 2012 paragraf položka příjmy 1111 daň z příjmů fyz. osob 1100000 1112 daň z příjmů fyz. osob 70000 sam. výd. 1113 daň z příjmů fyz. osob 100000 kapitál.výnosy 1121 daň z příjmů práv. osob

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE KUNŽAK NÁVRH. ROZPOČET v Kč SKUTEČNOST schválený upravený v Kč PŘÍJMY

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE KUNŽAK NÁVRH. ROZPOČET v Kč SKUTEČNOST schválený upravený v Kč PŘÍJMY ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE KUNŽAK 2005 - NÁVRH PŘÍJMY ROZPOČET v Kč SKUTEČNOST Daň z příjmu FO závislá činnost 2 131 000,00 2 180 400,00 2 180 281,00 Daň z příjmu FO ze samost. výděl. činn. 276 000,00 800 700,00

Více

Návrh rozpočtu na rok 2017 Obec Malá Morava. Rozpočtové příjmy. Par. Pol. Text návrh rozpočtu

Návrh rozpočtu na rok 2017 Obec Malá Morava. Rozpočtové příjmy. Par. Pol. Text návrh rozpočtu Návrh rozpočtu na rok 2017 Obec Malá Morava Rozpočtové příjmy Par. Pol. Text návrh rozpočtu 0000 1111 Daň z příjmu fyz. osob ze závislé činnosti a funk.pož. 1.700.000 0000 1112 Daň z příjmu fyz. osob ze

Více

Obec Malovice. Schválený rozpočet na rok 2018

Obec Malovice. Schválený rozpočet na rok 2018 Obec Malovice Schválený rozpočet na rok 2018 schváleno usnesením ZO Malovice č. 6/2017-12-14 ze dne 14.12.2017 Příjmy 2018 SU AU Org Uz EUNASTROJ EUZDROJ Para Pol ZP Schv. rozpočet 2018 NPol 1XXX - Daňové

Více

Rozpočtové změny č. 3/2011 dle jednotlivých kapitol - navýšení - PŘÍJMY : 231,236

Rozpočtové změny č. 3/2011 dle jednotlivých kapitol - navýšení - PŘÍJMY : 231,236 Rozpočtové změny č. 3/2011 dle jednotlivých kapitol - navýšení - PŘÍJMY : 231,236 0000 1112 DAň z příjmu fyz. osob ze sam. výdělečné činnosti -70.000 0000 1113 Daň z příjmu fyz. osob z kapitálových výnosů

Více

Obec Grygov Schválený rozpočet obce pro rok 2015

Obec Grygov Schválený rozpočet obce pro rok 2015 Rozpočet obce pro rok 2015 schválen zastupitelstvem obce na veřejném zasedání zastupitelstva obce dne 25.3.2015. Příjmová část (třída 1+2+3+4) 1111 Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních

Více

1 z 6. ORJ Sekretariát starosty. ODPA POL Částka v Kč POPIS

1 z 6. ORJ Sekretariát starosty. ODPA POL Částka v Kč POPIS ORJ Sekretariát starosty Finanční ODPA POL Částka v Kč POPIS 002143 5331 1 135 000,00 Neinvestiční příspěvky zřízeným příspěvkovým organizacím 002143 1 135 000,00 Cestovní ruch 003119 5493 7 000,00 Účelové

Více

ROZPOČTOVÉ OPATŘENÍ OBCE TRNÁVKA č.6/2018 PŘÍJMY

ROZPOČTOVÉ OPATŘENÍ OBCE TRNÁVKA č.6/2018 PŘÍJMY ROZPOČTOVÉ OPATŘENÍ OBCE TRNÁVKA č.6/2018 PŘÍJMY RADA OBCE RADA OBCE Skupina 1 - Daňové příjmy 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti 2 100 000 2 100 000 1112 Daň z příjmu fyzických osob

Více

Obec Mochov - návrh rozpočtu na rok 2019

Obec Mochov - návrh rozpočtu na rok 2019 Obec Mochov - návrh rozpočtu na rok 2019 I. Rozpočtové příjmy 0000 0000 1111 Daň z příjmu fyz. osob za záv. činn. 3 600 000 0000 1112 Daň z příjmu fyz. osob ze sam výd. činn. 100 000 0000 1113 Daň z příjmu

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 734 ze dne 29.11.2013

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 734 ze dne 29.11.2013 č.j.: 801/2013 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 734 ze dne 29.11.2013 Úprava rozpočtu roku 2013 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. úpravu rozpočtu městské části Praha

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 278 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 278 ze dne č.j.: 295/2017 Rozpočtové opatření v roce 2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 278 ze dne 17.05.2017 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. rozpočtové opatření městské

Více

Obec Mochov - rozpočet na rok 2016

Obec Mochov - rozpočet na rok 2016 Obec Mochov - rozpočet na rok 2016 I. Rozpočtové příjmy 0000 0000 1111 Daň z příjmu fyz. osob za záv. činn. 2 300 000 0000 1112 Daň z příjmu fyz. osob ze sam výd. činn. 100 000 0000 1113 Daň z příjmu fyz.

Více

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č. 176 ze dne Rozpočtová opatření v roce I.

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č. 176 ze dne Rozpočtová opatření v roce I. Rozpočtová opatření v roce 2018 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 176 ze dne 12.03.2018 Rada městské části I. s o u h l a s í II. 1. s rozpočtovými opatřeními městské části Praha

Více

2212 0000 5171 00000000 Opravy a udržování 50000.00 Celkem: 2212 Silnice 50000.00

2212 0000 5171 00000000 Opravy a udržování 50000.00 Celkem: 2212 Silnice 50000.00 Obec Radim N Á V R H R O Z P O Č T U roku: 2010 V Ý D A J E - dle paragrafů, organizací a položek Par Org Pol N+Z+Uz Popis KEO 7.70c / Uc19s zpracováno: 2.3.2010 strana : 1 Schválený rozpočet 2212 Silnice

Více

VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU ÚZEMNÍCH SAMOSPRÁVNÝCH CELKŮ, REGIONÁLNÍCH RAD A DOBROVOLNÝCH SVAZKŮ OBCÍ. v Kč na dvě desetinná místa

VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU ÚZEMNÍCH SAMOSPRÁVNÝCH CELKŮ, REGIONÁLNÍCH RAD A DOBROVOLNÝCH SVAZKŮ OBCÍ. v Kč na dvě desetinná místa Ministerstvo financí ČR schváleno č.j. 111/18 224/2002 Fin 2-12 M VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU ÚZEMNÍCH SAMOSPRÁVNÝCH CELKŮ, REGIONÁLNÍCH RAD A DOBROVOLNÝCH SVAZKŮ OBCÍ sestavený k 1. 12. 2016 v

Více

ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY CELKEM

ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY CELKEM Třída Daňové příjmy - položkový rozpis. I. ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY tis. Položka ORJ Text Rozpočet 2019 Rozpočet 2020 1361 Správní poplatky 160,00 160,00 917 OVS-ověřování 150,00 150,00 954 OSŽDP-rozh. 10,00

Více

Obec Mochov. I. Rozpočtové příjmy Parag. Položka Text Návrh Rozpočet Výsledek a b rozpočtu po změnách od poč. roku

Obec Mochov. I. Rozpočtové příjmy Parag. Položka Text Návrh Rozpočet Výsledek a b rozpočtu po změnách od poč. roku Návrh Rozpočet rozpočtu na na rok rok 2014 Obec Mochov I. Rozpočtové příjmy Parag. Položka Text Návrh Rozpočet Výsledek 0000 0000 1111 Daň z příjmu fyz. osob za záv. činn. 2 200 000 0000 1112 Daň z příjmu

Více

V Ý D A J E - dle paragrafů, organizací a položek

V Ý D A J E - dle paragrafů, organizací a položek Obec Čehovice N Á V R H R O Z P O Č T U roku: 2011 V Ý D A J E - dle paragrafů, organizací a položek Par Org Pol N+Z+Uz Popis Schválený rozpočet 2212 Silnice 2212 0000 5166 00000000 Konzultační, poradenské

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA-LYSOLAJE ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA-LYSOLAJE ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA-LYSOLAJE ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI Z V E Ř E J N Ě N Í návrhu ročního rozpočtu na rok 2017 Městské části Praha-Lysolaje Městská část Praha - Lysolaje na základě 11 odst. 3 zákona č. 250/2000

Více