O b e c D o l n í B r u s n i c e zastupitelstvo

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "O b e c D o l n í B r u s n i c e zastupitelstvo"

Transkript

1 O b e c D o l n í B r u s n i c e zastupitelstvo Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva obce Dolní Brusnice konaného dne Veřejné zasedání bylo zahájeno v 18,00 hodin Přítomni : Jan Suchý, Josef Vancl, Marcela Janáková, Petr Stránský, Jaroslav Svědiroh Miroslav Nožička, Jan Hažer, ing. Lubomír Savov Omluven : Arnošt Jäger Zapisovatelka : Drahomíra Ságnerová Program jednání : 1/ Kontrola zápisu z minulého jednání 2/ Rozpočtová změna č. 6 a rozpočtové opatření č. 5 3/ Výsledek dílčího přezkoumání hospodaření obce 4/ Rozpočet na rok 2017 návrh 5/ Výsledek provedené kontroly FV a KV 6/ Dodatek č. 4 ke smlouvě o odstraňování kom. odpadu 7/ Smlouva o smlouvě budoucí- Montprojekt a.s. + Obec 8/ Žádost o finanční příspěvek Městská knihovna Trutnov 9/ Žádost o finanční příspěvek Pečov. služba D.Králové n.l. 10/ Žádost o finanční příspěvek TJ Jiskra D.Brusnice lyžařský oddíl 11/ Žádost o finanční příspěvek na zbudování ČOV pro čp. 103 D.B. 12/ Žádost o finanční příspěvek pro ZŠ Bílá Třemešná 13/ Různé Návrh na doplnění : není Navrhovatel na usnesení : Jaroslav Svědiroh, Josef Vancl Ověřovatel zápisu : Marcela Janáková, Ing. Lubomír Savov K bodu 1/ - příspěvek MS Zvičina byl vyplacen začátkem října - byla dokončena zakázka na doplnění chlazení pro sál KD bez navýšení financí - byl uskutečněn prodej pozemku p.p.č farní charitě D.Králové byla vyplacena částka 2000,- Kč K bodu 2/ Rozpočtová změna č. 6 byla provedena změna v rámci položek, jak na straně příjmů tak i výdajů- příloha je nedílnou součástí tohoto zápisu. Dále obecní zastupitelstvo bere na vědomí rozpočtové opatření č. 5 příjmy ve výši ,- a výdaje ve výši ,- Kč na volby do krajských zastupitelstev, konané dne října 2016 příloha je nedílnou součástí tohoto zápisu

2 K bodu 3/ Dne se uskutečnilo na základě zákona č. 420/2004 Sb. o přezkoumávání hospodaření územně samosprávných celků, dílčí přezkoumání hospodaření obce. Výsledek kontroly je, že při přezkoumání nebyly zjištěny žádné chyby a nedostatky. Nedílnou součástí tohoto zápisu je kopie zprávy o výsledku přezkoumání hospodaření obce K bodu 4/ Návrh na schválení rozpočtu na rok příjmy ,- Kč výdaje ,- Kč obecní zastupitelstvo schvaluje rozpočet na rok 2017 jako vyrovnaný, ukazatelé jsou schváleny v odvětvovém členění závazných ukazatelů tj. na paragrafy. Návrh rozpočtu je nedílnou součástí tohoto zápisu K bodu 5/ Dne byla provedena kontrola účetnictví obce finančním výborem a kontrola plnění usnesení zastupitelstva obce kontrolním výborem. Se zápisy veřejnost seznámila paní Janáková a obecní zastupitelé je vzali na vědomí K bodu 6/ byl doručen firmou Transport Trutnov dodatek č. 4 ke smlouvě o odstraňování odpadu, kde je stanovena částka na příští rok 2017 na l kus známky na svoz popelnic 71,74 Kč a pytle na odpad za cenu 75,- Kč/ks K bodu 7/ byl starosta vyrozuměn o projektu uložení nového kabelového vedení pro areál p. Havránka. Zároveň s tím nám ČEZ posílá Smlouvu o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene-služebnosti, protože dojde k přechodu přes naše pozemky p.p.č. 1320,977/4 a 916/4. Souhlas musí projít usnesením a souhlasné stanovisko zastupitelstva pro zastupující firmu Montprojekt a.s., Arnošta z Pardubic 2082, Pardubice je potřeba schválit K bodu 8/ zaslala městská knihovna Trutnov žádost o poskytnutí dotace na nákup knih na výměnu a zároveň také darovací smlouvu na příspěvek ve výši 2.000,- Kč K bodu 9/ byla obci doručena žádost o finanční podporu na činnost sociálních služeb v roce 2017, zaslaná Pečovatelskou službou ze Dvora Králové n. L. návrh poskytnout částku ve výši 2000,- Kč

3 K bodu 10/ Další žádost o finanční příspěvek si podala TJ Jiskra Dolní Brusnice dne lyžařský oddíl Severka, na údržbu vleku a běžeckých tratí návrh na poskytnutí příspěvku ve výši 5000,- Kč K bodu 11/ si podaly žádost, v souladu s pravidly, o finanční příspěvek na zbudování ČOV, majitelky domu čp. 103 v Dolní Brusnici - paní Petra V. a paní Jaroslava J. - návrh žádost schválit (příspěvek bude vyplacen po zbudování a kolaudaci ČOV) K bodu 12/ obec obdržela od ZŠ Bílá Třemešná informace o škole a zároveň i žádost o finanční příspěvek na rozvojové aktivity. V přiložených zaslaných informacích je přehled o aktivitách školy v roce 2016 a o nákladech vynaložených na tyto aktivity. Návrh na poskytnutí příspěvku ve výši 25000,- Kč Schváleno : 6 členů Proti : 2 čl. K bodu 13/ - starosta informoval přítomné, že je nadále kritická situace s pitnou vodou - majitelka hotelu Pod Zvičinou zve všechny na zvěřinové hody, které se konají dne a na akci pečení vánočních perníčků, které se budou péct dne v říjnu byl u obce kontejner na velký odpad a tentokrát byl využit na 100% - v prosinci se budou prodávat na obci celoroční známky na vývoz popelnic za cenu 1.650,- Kč na celý rok - starosta poděkoval ženám za upečené sladkosti, všem, kteří se podíleli na organizaci prvního adventu a při rozsvícení vánočního stromu byla to velice podařená akce, dále poděkoval paní N. a paní L., které téměř po celý rok uklízely a staraly se o čistotu v obci, panu K. za šikovné ruce při různých opravách a pomocných pracích pro obec - starosta také poděkoval občanům na sále za celoroční spoluúčast na našich zasedáních, za celoroční práci zastupitelům obce, popřál všem krásné adventní dny, pohodové, veselé a šťastné vánoce a hodně štěstí a zdraví do nového roku 2017 Diskuze : Ředitel školy v Bílé Třemešné podal základní informace a důležité novinky o škole, poděkoval za poskytnutí finančního příspěvku a informoval přítomné o aktivitách školy : - proběhla školní Akademie, finále národní soutěže Česko se hýbe, kdy žáci postoupili do krajského kola, jezdí se na plavání, jak MŠ tak žáci 1-3. třídy, 4-9. třída se zúčastnila vzdělávacího projektu EDISON a další akce, které si můžete přečíst na webových stránkách školy / /. Podařilo se zlepšit dopravní spojení, navýšit kapacitu školy, zřídit školní klub s kapacitou 24 žáků, získat finanční prostředky a zřídit pozice asistenta pedagoga Mgr. Emil Kudrnovský ještě informoval občany o stavu podzemních vod na území Dvora Králové n.l. a našem území, neboť je členem Vodohospodářské kom. ve Dvoře Králové n.l.

4 Paní Dana K. požádala paní K. Hanu, aby přečetla poděkování Klubu důchodců v Bílé Třemešné a Dolní Brusnici za finanční příspěvky a informovala přítomné o akcích, které pořádali členové klubu a budou nadále pořádat - dále pak bylo promítání o přehradě Les království velice pěkné Schůze byla ukončena : hodin.. Jan Suchý Marcela Janáková ing. Lubomír Savov Vyvěšeno : Sejmuto :

5 O b e c D o l n í B r u s n i c e schválený návrh usnesení č. 5 ze dne / Obecní zastupitelstvo schvaluje rozpočtovou změnu č. 6 příloha změn je nedílnou součástí tohoto zápisu, dále obecní zastupitelstvo bere na vědomí rozpočtové opatření č.5, které je provedeno navýšením příjmů i výdajů v částce o 21000,- Kč pro volby do krajských zastupitelstev konaných ve dnech října 2016 příloha je nedílnou součástí tohoto zápisu 2/ Obecní zastupitelstvo schvaluje výsledek dílčího přezkoumání hospodaření obce dle zákona 420/2004 Sb. nedílnou součásti je kopie zprávy o výsledku přezkoumání hospodaření obce 3/ Obecní zastupitelstvo schvaluje Rozpočet na rok 2017 jako vyrovnaný Příjmy ve výši ,- Kč Výdaje ve výši ,- Kč Návrh rozpočtu je nedílnou součástí tohoto zápisu, ukazatelé jsou schváleny v odvětvovém členění závazných ukazatelů tj. na paragrafy 4/ Obecní zastupitelstvo bere na vědomí provedenou kontrolu účetnictví finančním výborem a kontrolu plnění usnesení kontrolním výborem ze dne / Obecní zastupitelstvo schvaluje dodatek č.4 ke smlouvě s firmou TRANSPORT Trutnov na svoz odpadů, kde je stanovena částka na příští rok 2017 známka l kus za 71,74 pytel l kus za 75,- Kč 6/ Obecní zastupitelstvo schvaluje Smlouvu o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemeneslužebnosti mezi Montprojekt a.s. Pardubice a Obcí Dolní Brusnice, vzhledem k tomu, že dojde při ukládání nového kabelového vedení pro fmu. pana Havránka k přechodu na p.p.č. 1320, 977/4 a 916/4 v obci Dolní Brusnice, k.ú. Dolní Brusnice 7/ Obecní zastupitelstvo schvaluje žádost o finanční příspěvek ve výši 2.000,- Kč pro Městskou knihovnu v Trutnově na nákup knih 8/ Obecní zastupitelstvo schvaluje žádost o finanční příspěvek na podporu činnosti sociálních služeb v roce 2017 ve výši 2.000,- Kč pro Pečovatelskou službu ve Dvoře Králové nad Labem 9/ Obecní zastupitelstvo schvaluje žádost o finanční příspěvek pro TJ Jiskra Dolní Brusnice lyžařský oddíl, na činnost a údržbu, ve výši 5.000,- Kč 10/ Obecní zastupitelstvo schvaluje žádost o poskytnutí příspěvku po zbudování a kolaudaci ČOV pro paní V. Petru a paní Jaroslavu J., Dolní Brusnice čp / Obecní zastupitelstvo schvaluje finanční příspěvek pro ZŠ v Bílé Třemešné na její činnost a pořádané rozvojové aktivity, ve výši ,- Kč Josef Vancl Jaroslav Svědiroh Vyvěšeno: Sejmuto:

6

Omluveni: Neomluveni:

Omluveni: Neomluveni: Zápis č. 1/2013 z veřejného zasedání ZO Podluhy konaného dne 8.1.2013 od 19.00 hod. Přítomni: dle presenční listiny, která je nedílnou součástí přílohou tohoto zápisu Omluveni: ----------- Neomluveni:

Více

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE OBECNÍ ÚŘAD Zábřezí Řečice Dokument č.: Datum vyvěšení: Datum sejmutí: 20. 6. 2016 ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE 10. 06. 2016 Konaného dne: Ověřovatelé: Přítomní zastupitelé:

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sloupno konaného dne 28.5.2009 v zasedací místnosti OÚ Sloupno od 18.00 hod.

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sloupno konaného dne 28.5.2009 v zasedací místnosti OÚ Sloupno od 18.00 hod. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sloupno konaného dne 28.5.2009 v zasedací místnosti OÚ Sloupno od 18.00 hod. čas konání: od 19.00 hod. do 20.30 hod Přítomni: Rosůlek Václav, Žižka Pavel, Lukáč Petr,

Více

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bílá Třemešná

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bílá Třemešná Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bílá Třemešná Datum konání: 28. 03. 2018 Místo konání: Dům hasičů, Bílá Třemešná Přítomni: Bc. Š. Čeněk, RNDr. J. Dobroruková, Ing. P. Holzhauserová,

Více

( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 11. listopadu 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17

( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 11. listopadu 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 ( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 11. listopadu 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Jednání řídí : Zapisovatel/ka :.. Členů ZO..

Více

Datum konání: 18.12.2013 Místo konání: Dům hasičů, Bílá Třemešná

Datum konání: 18.12.2013 Místo konání: Dům hasičů, Bílá Třemešná Zápis ze 17. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bílá Třemešná Datum konání: 18.12.2013 Místo konání: Dům hasičů, Bílá Třemešná Přítomni: Š. Čeněk, RNDr. J Dobroruková, Z. Fiala, Bc. P. Holzhauserová,

Více

Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 8. 12. 2017, od 18:00 hodin. Bod č. 1 Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

Z Á P I S ze zasedání ZO Jenčice 5/2017 ze dne

Z Á P I S ze zasedání ZO Jenčice 5/2017 ze dne OBEC JENČICE Z Á P I S ze zasedání ZO Jenčice 5/2017 ze dne 18.12.2017 Zasedání se konalo na sále KD v Jenčicích od 17.00 hod. Přítomno: 7 členů ZO - Josef Jalovecký, Hana Háková, Ing. Jiří Beneš, Jiří

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 14.6.2017 od 16:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Patokryje, konaného dne od 18:00 hodin.

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Patokryje, konaného dne od 18:00 hodin. Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Patokryje, konaného dne 4. 12. 2014 od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Patokryje (dále též jako zastupitelstvo ) bylo

Více

Obec Jankovice Jankovice 101, Holešov. Zápis z 1. zasedání zastupitelstva obce Jankovice konaného dne

Obec Jankovice Jankovice 101, Holešov. Zápis z 1. zasedání zastupitelstva obce Jankovice konaného dne Obec Jankovice Jankovice 101, 769 01 Holešov www.jankovice.net obec@jankovice.net Zápis z 1. zasedání zastupitelstva obce Jankovice konaného dne 8. prosince 2014 v 18.30 hod. v zasedací místnosti OÚ v

Více

Zápis č.1/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Černava, konaného dne , od 17:30 hodin.

Zápis č.1/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Černava, konaného dne , od 17:30 hodin. Stránka 1 z 7 Zápis č.1/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Černava, konaného dne 29.10.2018, od 17:30 hodin. Přítomni: Ing. Josef Krouza, Mgr. Milena Částková, Zuzana Šťastná, Lenka Bauerová,

Více

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Obec Benátky Obecní úřad Benátky I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Místo konání: Doba konání: Obec Benátky obecní úřad 20.12.2017 od 19:00 hodin Navržený program:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 11.12.2016 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 17 hostů

Více

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www:

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www: Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, 436 01 autopošta Litvínov tel./fax 476 116 021 www: www.kliny.eu ZÁPIS z 16. schůze Zastupitelstva obce Klíny, která se konala dne 16.12. 2016 od

Více

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek.

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek. ZÁPIS č. 4/2019 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEZKOV dne 27. 6. 2019 Starosta obce zahájil zasedání v 18:00 hodin, přítomno 5 zastupitelů, zastupitelstvo obce je usnášení schopné. Pozvánka byla vyvěšena

Více

Zápis č. 7/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Střezimíř

Zápis č. 7/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Střezimíř Zápis č. 7/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Střezimíř Místo konání: Střezimíř zasedací místnost Obecního úřadu, Střezimíř čp. 110 Doba konání: 23. listopadu 2016 od 19:00 Přítomni: Miloš Jelínek, Jaruška

Více

ZÁPIS. ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany. konaného dne

ZÁPIS. ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany. konaného dne ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 11. 9. 2014 Starosta obce Hlaváček Pavel zahájil zasedání v 19:00 hod a všechny přivítal. Technický bod: Starosta obce konstatoval, že informace

Více

Zápis z 39. zasedání zastupitelstva obce Bílé Poličany konaného dne 26. dubna 2018

Zápis z 39. zasedání zastupitelstva obce Bílé Poličany konaného dne 26. dubna 2018 Zápis z 39. zasedání zastupitelstva obce Bílé Poličany konaného dne 26. dubna 2018 Zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany (dále jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 19:35 hodin starostou obce Petrem

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis ze 75. zasedání zastupitelů obce Bratčice, konaného dne 6. 10. 2014 od 19 hod v budově Obecního úřadu Bratčice 49. Přítomni: Havránek V., Kotrba Vl.,

Více

Z Á P I S. ze zasedání Zastupitelstva obce Roztoky u Semil ze dne v. Přítomni : Farský, Babec, Ing. Jancáková, Pěnička, Fidler

Z Á P I S. ze zasedání Zastupitelstva obce Roztoky u Semil ze dne v. Přítomni : Farský, Babec, Ing. Jancáková, Pěnička, Fidler Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva obce Roztoky u Semil ze dne 17. 6. 2015 v místnosti knihovny. Přítomni : Farský, Babec, Ing. Jancáková, Pěnička, Fidler Omluveni : Braun, Nesvadba Úvodem přivítal starosta

Více

Zápis z 22. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bílá Třemešná

Zápis z 22. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bílá Třemešná Zápis z 22. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bílá Třemešná Datum konání: 27. 06. 2018 Místo konání: Dům hasičů, Bílá Třemešná Přítomni: Bc. Š. Čeněk, RNDr. J. Dobroruková, JUDr. M. Hruška, Ing. K.

Více

Zápis číslo 8 ze zasedání Zastupitelstva obce Libotov ze dne

Zápis číslo 8 ze zasedání Zastupitelstva obce Libotov ze dne Obec Libotov Libotov 80, 544 01 Dvůr Králové nad Labem 01, e-mail: obec.libotov@tiscali.cz www.libotov.cz 728 993 219 Zápis číslo 8 ze zasedání Zastupitelstva obce Libotov ze dne 20.12.2018 přítomní: Tasler

Více

2. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 17.1.2011. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání:

2. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 17.1.2011. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání: 2. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 17.1.2011. Přítomni: Kuthanová Jana, Pavlíková Helena, Festová Renata, Hátle Vítězslav, Rejfek Otakar, Novák Milan, Hušek Josef, Mgr.Hojda Jan, Th.D. Omluveni:

Více

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 23.11.2016 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Macek Jan, Gric Jiří, Škorpík Milan

Více

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis č Z

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis č Z Zápis č. 10-2017-Z Ze zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory konaného dne 20. 12. 2017 v 18.00 hodin v Kulturním domě č. p. 59 ve Stříbrných Horách. Zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory bylo

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Den konání: 12.12.2018 Místo konání: zasedací místnost obecního úřadu Přítomni: starosta místostarosta členové zastupitelstva omluven hospodářka obce

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. listopadu Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. listopadu Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. listopadu 2015 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 6 členů zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 4 / 2015, které se konalo dne 29. 4. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 4 / 2015, které se konalo dne 29. 4. 2015 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 4 / 2015, které se konalo dne 29. 4. 2015 Přítomni : Leo Kordas, Marcela

Více

Z Á P I S. Před hlasováním dal předsedající možnost všem přítomným sdělit svá stanoviska. Žádné stanovisko vzneseno nebylo.

Z Á P I S. Před hlasováním dal předsedající možnost všem přítomným sdělit svá stanoviska. Žádné stanovisko vzneseno nebylo. Z Á P I S z 16. zasedání Zastupitelstva obce S o b ě c h l e b y, které se konalo dne 2. prosince 216 od 17:3 hodin v sále kulturního domu v Soběchlebích čp. 123 1. Zahájení Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis z 18. veřejného zasedání OZ dne v restauraci U Jíšů

Zápis z 18. veřejného zasedání OZ dne v restauraci U Jíšů Zápis z 18. veřejného zasedání OZ dne 13. 12. 2017 v restauraci U Jíšů Zahájeno v 19:04 hodin Přítomni: Prexl, Voráček, Johánek, Kotlan, Frančík Omluven: Plánička 1) Zahájení s odkazem na ustanovení 92

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne 8. 12. 2016, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hod. starostou

Více

Zápis č. 4/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Anenská Studánka konaného dne

Zápis č. 4/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Anenská Studánka konaného dne Obec Anenská Studánka Zastupitelstvo obce Anenská Studánka čj. OUAS 503/2019 Spis: OUASs 443/2019 Sp. zn.: 101.2.1. Sk. zn.: A Sk.lh.: 10 Počet listů dokumentu: 3 Počet příloh/ listů: 9/20 Zápis č. 4/2019

Více

Zápis z řádného zasedání ZO dne 18. 5. 2015, zahájeno v 18:00, ukončeno v 19:00.

Zápis z řádného zasedání ZO dne 18. 5. 2015, zahájeno v 18:00, ukončeno v 19:00. Zápis z řádného zasedání ZO dne 18. 5. 2015, zahájeno v 18:00, ukončeno v 19:00. Přítomni: 9 Hosté: Mgr. Josef Kozlovský, Kateřina Šabatová Ověřovatelé: Ing. Jaromír Poledňák, Markéta Počekajlová Program:

Více

z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 28. prosince 2018 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 28. prosince 2018 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 28. prosince 2018 od 10.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň Přítomni: 9 členů zastupitelstva města: Petr Havlík, Ing.

Více

Zápis 5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v Kulturním domě v Nedaříži

Zápis 5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v Kulturním domě v Nedaříži Zápis 5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v Kulturním domě v Nedaříži datum konání: 9. 9. 2011 začátek: 19.00 hod. ukončení: 20.00 hod. přítomno: 7 členů zastupitelstva

Více

Zápis ze schůze Zastupitelstva obce konané V zasedací místnosti Obecního úřadu.

Zápis ze schůze Zastupitelstva obce konané V zasedací místnosti Obecního úřadu. Zápis ze schůze Zastupitelstva obce konané 14.11.2016 V zasedací místnosti Obecního úřadu. Začátek v 17,00h. Přítomni : p.brhel, Veselský, Damborská, Benedikt, Zavadil, Truksová. Omluven: p. Valášek Ověřovatelé

Více

ZO ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PETRŮVKY ZE DNE Místo a čas konání: kancelář Obecního úřadu, hod hod.

ZO ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PETRŮVKY ZE DNE Místo a čas konání: kancelář Obecního úřadu, hod hod. ZO-43-2013 ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PETRŮVKY ZE DNE 10.12.2013 Místo a čas konání: kancelář Obecního úřadu, 18.00 hod.-19.00 hod. Přítomni: Omluven: Hosté: Miloslav Vrlík, Jaroslav Novotný,

Více

Z Á P I S. z 6. zasedání zastupitelstva obce Radimovice, konaného dne 14.12.2015

Z Á P I S. z 6. zasedání zastupitelstva obce Radimovice, konaného dne 14.12.2015 Z Á P I S z 6. zasedání zastupitelstva obce Radimovice, konaného dne 14.12.2015 Přítomno : 6 zastupitelů, dle prezenční listiny. Zastupitelka Jana Nejedlová od 18.10 hodin. Omluven : Robert Marek, zastupitel

Více

Zápis č. 6/2016. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích

Zápis č. 6/2016. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích Zápis č. 6/2016 ze zasedání ZO Malotice ze dne 12. 12. 2016 od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích Přítomni: František Jirkovská Radka, Kaše Jiří, Kallaschová Bohumila, Mgr. Klímová

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 1.2.2018 od 17:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne od hodin v místním pohostinství

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne od hodin v místním pohostinství Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 17. 6. 2014 od 19.30 hodin v místním pohostinství Přítomni: Jindrová Milena, Kosina Aleš, Ing. Kubasa Jiří, Pich Jaroslav, Pichová

Více

Z Á P I S. Hlasování o předneseném programu, včetně navrženého doplnění programu a ověřovatelů zápisu dnešního zasedání:

Z Á P I S. Hlasování o předneseném programu, včetně navrženého doplnění programu a ověřovatelů zápisu dnešního zasedání: Z Á P I S ze 40. řádného zasedání zastupitelstva obce Archlebov konaného ve čtvrtek 28.6.2018 v 19:00 hod. v zasedací místnosti obřadní síně na hasičce s tímto programem: ad 1) Zahájení: Zastupitelstvo

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne od 17:00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne od 17:00 hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne 31.10.2018 od 17:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Horní Brusnice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 8. 12. 2017 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

Zápis z 10. veřejného zasedání zastupitelstva obce

Zápis z 10. veřejného zasedání zastupitelstva obce Zápis z 10. veřejného zasedání zastupitelstva obce Datum konání: 17.12.2008 Místo konání: Dům hasičů, Bílá Třemešná Přítomni: B.Lacinová, J.Blinka, Mgr. J. Bělina, RNDr. J. Dobroruková, A.Forman, B.Fleček,

Více

Usnesení č.2: Zastupitelstvo obce schvaluje 2 ověřovatele dnešního zápisu Petra Malého a Petra Schoře.

Usnesení č.2: Zastupitelstvo obce schvaluje 2 ověřovatele dnešního zápisu Petra Malého a Petra Schoře. Z Á P I S z 5/2016 veřejného zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ BRÁNICE dne 22.12.2016 Přítomni: Kališ Zdeněk, Šimbera Marek, Ing. Káčerek Petr, Pexa Jiří, Holý Dušan, Malá Jana, Ing. Kříž Jiří, Holý Richard,

Více

Starosta navrhl na zapisovatele p. Jelínkovou, ověřovateli byli určeni pí H. Kailová a p. Josef Mezulián

Starosta navrhl na zapisovatele p. Jelínkovou, ověřovateli byli určeni pí H. Kailová a p. Josef Mezulián ZÁPIS č. 2/2009 Z veřejného zasedání obecního zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne 24. března 2009 v budově OÚ v Mezouni. Přítomni: Ing. Miroslav Hrubý, Karel Jelínek, Josef Mezulián, Libor Valenta,

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od 19.30 hod na obecním úřadě Přítomni: Omluvena: H. Růžičková, J. Soukup, Ing. A. Koucký, M. Řípa,

Více

Usnesení č. 6/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Říčky v Orlických horách konaného dne na obecním úřadě

Usnesení č. 6/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Říčky v Orlických horách konaného dne na obecním úřadě Usnesení č. 6/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Říčky v Orlických horách konaného dne 10. 12. 2015 na obecním úřadě Obecní zastupitelstvo po projednání: Schvaluje: 1) rozpočtové opatření č. 5 2) Obecně

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 21.12.2007 v 17.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 21.12.2007 se konalo 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Zápis č. 16/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne

Zápis č. 16/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne Zápis č. 16/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne 1.12.2015 Přítomni: H.Tomanová, Z.Vondrušová, E.Bočková, E.Šonková, K.Šebesta M.Nováková, J.Kuklová, P.Janouš, I.Zetocha Omluveni:

Více

1. Zahájení a schválení programu Starosta obce přivítal zastupitele obce a hosty a zahájil zasedání. Požádal o schválení programu.

1. Zahájení a schválení programu Starosta obce přivítal zastupitele obce a hosty a zahájil zasedání. Požádal o schválení programu. Zápis z řádného zasedání ZO dne 17 12 2018, zahájeno v 18:00 hod, ukončeno v 19,30 hod Přítomni: 7 Ověřovatelé: Markéta Počekajlová, Ing Jiří Slanař Hosté : Omluveni: Ing Jaromír Poledňák, Milan Klust

Více

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE Dokument č.: Datum vyvěšení: 12.12.2016 Datum sejmutí: ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE Konaného dne: 9. 12. 2016 Číslo: 011/2016 Ověřovatelé: Martin SMĚLÝ Dana REJLOVÁ Přítomní

Více

Obec Křížkový Újezdec ZÁPIS

Obec Křížkový Újezdec ZÁPIS Obec Křížkový Újezdec ZÁPIS o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Křížkový Újezdec v roce 2018, konaného dne 27. února 2018 od 17.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu obce Křížkový Újezdec.

Více

Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Holín v zasedací místnosti Obecního úřadu v Holíně dne 8. prosince 2011

Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Holín v zasedací místnosti Obecního úřadu v Holíně dne 8. prosince 2011 Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Holín v zasedací místnosti Obecního úřadu v Holíně dne 8. prosince 2011 Jednání zastupitelstva obce zahájil a řídil starosta. V úvodu uvedl, že jednání zastupitelstva

Více

Zápis z 11/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin.

Zápis z 11/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin. Zápis z 11/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne 7.11.2016, od 18:30 hodin. Den a místo konání: 7. 11. 2016, budova úřadu městyse Heraltice, kancelář starosty Hodina zahájení a ukončení:

Více

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO :

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO : OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 Zápis č. 1/2017 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne 30.1.2017 od 19:00 hodin Přítomni: p. Ing. Soňa Machurová, p. Petr Heteš,,

Více

Přítomni: František Svátek, Václav Hořejší, Miroslav Sládek, Mgr. Michal Šimeček, Jan Kavka, Andrea Kubuďová

Přítomni: František Svátek, Václav Hořejší, Miroslav Sládek, Mgr. Michal Šimeček, Jan Kavka, Andrea Kubuďová Č. j. HVOZ-188/2018 ZÁPIS č. 1/2018 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 20:00 hodin dne 15. listopadu 2018 Přítomni: František Svátek, Václav Hořejší, Miroslav

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby konaného dne 12. 05. 2016, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hod. starostou

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.1 / 2014, které se konalo dne 3. 12. 2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.1 / 2014, které se konalo dne 3. 12. 2014 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.1 / 2014, které se konalo dne 3. 12. 2014 Přítomni : Leo Kordas, Marcela

Více

Zápis č. 4/2017. z jednání zastupitelstva obce Hraběšice, konaného dne 8. září 2017

Zápis č. 4/2017. z jednání zastupitelstva obce Hraběšice, konaného dne 8. září 2017 Zápis č. 4/2017 z jednání zastupitelstva obce Hraběšice, konaného dne 8. září 2017 Schůze zahájena: 17:04 hodin Schůze ukončena: 18:57 hodin Přítomni: Helena Večeřová, Ing. Zlata Lakomá, Ing. Jiří Resler,

Více

Z Á P I S ze zasedání ZO Jenčice 3/2018 ze dne

Z Á P I S ze zasedání ZO Jenčice 3/2018 ze dne OBEC JENČICE Z Á P I S ze zasedání ZO Jenčice 3/2018 ze dne 26.6.2018 Zasedání se konalo na sále KD v Jenčicích od 17.00 hod. Přítomno: 5 členů ZO - Josef Jalovecký, Věra Machálková, Hana Háková, Mgr.

Více

Obec Lanžov Obecní úřad Lanžov

Obec Lanžov Obecní úřad Lanžov Obec Lanžov Obecní úřad Lanžov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lanžov konaného dne 17.12.2012 v Lanžově. Přítomní: Skořepová A., Pavlíčková K., Kněžour M., Janeček J., Holub L.,Antonín M., od 18:21

Více

Z Á P I S č. 3/2009 ze zasedání Zastupitelstva obce Kocbeře konaného dne v hodin na Obecním úřadě v Kocbeřích

Z Á P I S č. 3/2009 ze zasedání Zastupitelstva obce Kocbeře konaného dne v hodin na Obecním úřadě v Kocbeřích Z Á P I S č. 3/2009 ze zasedání Zastupitelstva obce Kocbeře konaného dne 28. 5. 2009 v 18.00 hodin na Obecním úřadě v Kocbeřích Přítomni: Omluven: Rezková, Svatošová, Tlapáková, Hroneš, Makeš Štěpař, Hejzlar

Více

Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 14.12.2015 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Škorpík Milan, Gric Jiří, Vejmělková Jana, Ing. Mastný Martin, Ing, Macek

Více

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 30. prosince 2014

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 30. prosince 2014 Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 30. prosince 2014 Přítomni: Buchal J., Bureš J., Dvořák P., Kahoun T., Kocourek M., Kocourek P., Mach P., Sedláček J. Omluvena:

Více

Z á p i s. Přítomni: J. Bém, P. Luska, Bc. Kalenda, p. Švenka. Omluveni: Mgr. Šormová, Ing. Stejskal, p. Řehák. Program jednání:

Z á p i s. Přítomni: J. Bém, P. Luska, Bc. Kalenda, p. Švenka. Omluveni: Mgr. Šormová, Ing. Stejskal, p. Řehák. Program jednání: Z á p i s z 13. jednání kontrolního výboru Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 10. 3. 2010 od 9,00 hod. RegioCentrum Nový pivovar, Hradec Králové Přítomni: J. Bém, P. Luska, Bc. Kalenda,

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce č. 2/2016, které se konalo od v zasedací místnosti budovy Obecního úřadu Skryje

Zápis z jednání zastupitelstva obce č. 2/2016, které se konalo od v zasedací místnosti budovy Obecního úřadu Skryje Zápis z jednání zastupitelstva obce č. 2/2016, které se konalo 21.3.2016 od 18.00 v zasedací místnosti budovy Obecního úřadu Skryje Přítomni: Tomáš Jelínek, Jaroslav Houba, Josef Jedlička, Milada Grillová,

Více

Zápis č. Z ze zasedání Zastupitelstva obce Strančice ze dne 12. prosince 2016 ve Strančicích. Zahájeno: v 19 hodin Ing. Ivana Fiedlerová, Milosl

Zápis č. Z ze zasedání Zastupitelstva obce Strančice ze dne 12. prosince 2016 ve Strančicích. Zahájeno: v 19 hodin Ing. Ivana Fiedlerová, Milosl Zápis č. Z-16-05 ze zasedání Zastupitelstva obce Strančice ze dne 12. prosince 2016 ve Strančicích. Zahájeno: v 19 hodin Ing. Ivana Fiedlerová, Miloslav Janda, Ing. Hana Jarošová, Ing. Jiří Jančík, Karel

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 22. 12. 2016 25. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

OBEC HEŘMANICE. Výpis usnesení ze 20. zasedání Zastupitelstva obce Heřmanice, konaného dne

OBEC HEŘMANICE. Výpis usnesení ze 20. zasedání Zastupitelstva obce Heřmanice, konaného dne OBEC HEŘMANICE Výpis usnesení ze 20. zasedání Zastupitelstva obce Heřmanice, konaného dne 22.2. 2018 Zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných údajů podle

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015. 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 114819/2017/KUUK 667/KON/2017 Stejnopis č. 1 Zápis z dílčího přezkoumání hospodaření obec

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 21 / 2017, které se konalo dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 21 / 2017, které se konalo dne Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 21 / 2017, které se konalo dne 7. 11. 2017 Přítomni : Leo Kordas, Pavla

Více

Obec Radonice Rada obce. Zápis č. 39/2017 ze schůze Rady obce konané dne na obecním úřadě v Radonicích

Obec Radonice Rada obce. Zápis č. 39/2017 ze schůze Rady obce konané dne na obecním úřadě v Radonicích Obec Radonice Rada obce Zápis č. 39/2017 ze schůze Rady obce konané dne 20. 11. 2017 na obecním úřadě v Radonicích Upozornění: tento zápis ze schůze rady obce je uložen na obecním úřadě, zápis bez údajů,

Více

z 39. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 29. prosince 2017 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

z 39. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 29. prosince 2017 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS z 39. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 29. prosince 2017 od 13.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň Přítomni: Omluveni: 9 členů zastupitelstva města: Marek

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne 7. 12. 2017, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hodin starostou

Více

Zápis č. 11 ze zasedání zastupitelstva obce 10. prosince 2012

Zápis č. 11 ze zasedání zastupitelstva obce 10. prosince 2012 1 Obec Kostice Zápis č. 11 ze zasedání zastupitelstva obce 10. prosince 2012 2 Zápis o průběhu 11. zasedání zastupitelstva obce Kostice ze dne 10.12.2012 --------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne od hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne od hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 17.12.2018 od 18.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 17.12.2018 se konalo 2. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Zápis. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mírová pod Kozákovem konaného dne 27.11.2014 na Obecním úřadě Mírová pod Kozákovem.

Zápis. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mírová pod Kozákovem konaného dne 27.11.2014 na Obecním úřadě Mírová pod Kozákovem. Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mírová pod Kozákovem konaného dne 27.11.2014 na Obecním úřadě Mírová pod Kozákovem. Přítomni: Dle presenční listiny, která tvoří nedílnou součást tohoto zápisu,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 12.5. 2016 v 18.00 hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 9 Hosté: 1 Program: 1. Zahájení

Více

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Moravské Knínice konaného dne 26.11.2018 Přítomni: Jiří Hanák, Jiří Helan, Pavel Kaláb, Ing. Stanislav Krčma, Ing. Jana Zemanová Ph.D., Omluvena: MVDr. Ivana Koláčková

Více

Zápis ze 35. zasedání zastupitelstva obce Bílé Poličany konaného dne 17. ledna 2018

Zápis ze 35. zasedání zastupitelstva obce Bílé Poličany konaného dne 17. ledna 2018 Zápis ze 35. zasedání zastupitelstva obce Bílé Poličany konaného dne 17. ledna 2018 Zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany (dále jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 19:00 hodin starostou obce Petrem

Více

Zápis 11 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v klubu TJ Sokol na Horkách u Staré Paky

Zápis 11 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v klubu TJ Sokol na Horkách u Staré Paky Zápis 11 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v klubu TJ Sokol na Horkách u Staré Paky datum konání: 12. 12. 2012 začátek: 18.30 hod. ukončení: 20.00 hod. přítomno:

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva obce Kocbeře konaného dne v hodin.

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva obce Kocbeře konaného dne v hodin. Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva obce Kocbeře konaného dne 15.1. 2008 v 18.00 hodin. Přítomni: Rezková,Svatošová,Tlapáková,Hroneš,Hejzlar,Makeš,Štěpař Omluven: Občané: dle prezenční listiny Zasedání

Více

Obec Ostružná. Starosta určil ověřovatele zápisu Františka Kolbová a Miroslav Janeček.

Obec Ostružná. Starosta určil ověřovatele zápisu Františka Kolbová a Miroslav Janeček. Obec Ostružná Zastupitelstvo obce Ostružná Z á p i s ze 18. zasedání Zastupitelstva obce Ostružná konaného dne 26. června 2017 v zasedací místnosti OÚ Přítomní členové ZO: M. Bendeková,, M. Janeček, F.

Více

Datum konání: od 18:00 hod.

Datum konání: od 18:00 hod. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Dolní Slivno --------------------------------------------------------------------------------------- Datum konání: 16.12.2014 od 18:00 hod. Místo konání:

Více

Zápis č. 7/2014. ze zasedání zastupitelstva obce Dvory nad Lužnicí dne 10.12.2014

Zápis č. 7/2014. ze zasedání zastupitelstva obce Dvory nad Lužnicí dne 10.12.2014 Zápis č. 7/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Dvory nad Lužnicí dne 10.12.2014 Místo konání : Dvory nad Lužnicí obecní úřad Začátek : 18 hodin Zasedání řídil : Jan Herzog, starosta obce Přítomni : viz

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz. USNESENÍ č.02/09 Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz. USNESENÍ č.02/09 Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz USNESENÍ č.02/09 Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA ve Vysokém konaného dne 6.3.2009 Přítomni:

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 25.2.2015 od 17:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Obec Ludíkov Ludíkov Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 5/2016 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 27. 12. 2016 v 16:00 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Nepřítomni: Omluveni:

Více

Hlasování 5 pro 0 proti 0 zdržel se schváleno.

Hlasování 5 pro 0 proti 0 zdržel se schváleno. Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva dne 5. 10. 2016 konaného v budově Knihovny v Městečku č. p. 121 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 22. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 22. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 22 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 21. září 2016 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Jana KUBELKOVÁ Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ Soňa

Více

Obec BUKOVANY Bukovany 57, okr. OLOMOUC, PSČ Tel.,fax : IČ: ,

Obec BUKOVANY Bukovany 57, okr. OLOMOUC, PSČ Tel.,fax : IČ: , Zápis č. 2/2015 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Bukovany ze dne 30.3.2015 Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Bukovany, které se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu, Bukovany č.p. 57,

Více

Obec Hospříz ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA

Obec Hospříz ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA Obec Hospříz Hospříz 28 IČ: 00246751 tel.: 384397117 377 01 Jindřichův Hradec DIČ: CZ00246751 e-mail: hospriz@iol.cz Naše značka: HOSP/368/2017 Vyřizuje: Martin Míka Dne: 15.06.2017 Z á p i s z 20. zasedání

Více

1. Schválení zápisu ze zasedání ZO z a z a kontrola usnesení

1. Schválení zápisu ze zasedání ZO z a z a kontrola usnesení ZO-29-2012 ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PETRŮKY ZE DNE 10.12.2012 Místo a čas konání: kancelář Obecního úřadu, 18.00 hod.-19.00 hod. Přítomni: Hosté: Miloslav Vrlík, Jaroslav Novotný, Jaroslav

Více

č. 12/2010 o průběhu zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle konaného dne v hod. na obecním úřadě Malá Štáhle

č. 12/2010 o průběhu zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle konaného dne v hod. na obecním úřadě Malá Štáhle Č.j. 815/02/2010 Z Á P I S A U S N E S E N Í č. 12/2010 o průběhu zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle konaného dne 3.12.2010 v 17.00 hod. na obecním úřadě Malá Štáhle Přítomni: Ing. Miroslav Pospíšil,

Více

Zápis a usnesení ze 5. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis a usnesení ze 5. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis a usnesení ze 5. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne 28. 2. 2019, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Vranov (dále též jako zastupitelstvo

Více

1. Zahájení a schválení programu Starosta obce přivítal zastupitele obce a hosty a zahájil zasedání.

1. Zahájení a schválení programu Starosta obce přivítal zastupitele obce a hosty a zahájil zasedání. Zápis z řádného zasedání ZO dne 9. 5. 2016, zahájeno v 18:00 hod., ukončeno v 19,30 hod Přítomni: 7, M. Počekajlová až od 18,10 hod. Hosté: Ilona Janušková, Jan Blaško, Petra Farářová Veselá, Martin Farář,

Více