CREATON. Zastřešíme vaši budoucnost. CREATHERM NADKROKEVNÍ TEPELNÁ IZOLACE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "CREATON. Zastřešíme vaši budoucnost. CREATHERM NADKROKEVNÍ TEPELNÁ IZOLACE"

Transkript

1 CREATON. Zastřešíme vaši budoucnost. NADKROKEVNÍ TEPELNÁ IZOLACE CZ

2 Nadkrokevní tepelná izolace Při stavbě či rekonstrukci rodinných domů i veřejných budov je vedle vzhledu neméně důležitá i kvalita skrytých částí jako je například tepelná izolace zabudovaná pod střešní krytinou. Zde často dochází ke kompromisu mezi očekávaným estetickým výsledkem a požadavky na energetickou úspornost, profesionální kvalitu a dlouhou životnost. Pro tyto případy nabízí společnost CREATON ke svým střešním krytinám široký sortiment tepelně izolačních produktů řady, které jsou určeny k provedení tepelné izolace nad krokvemi. Tvrzená polyuretanová pěna (PIR), z které jsou tepelně-izolační desky vyrobeny, vyniká mezi dostupnými izolačními materiály výbornými vlastnostmi: tepelná vodivost = 0,022 W/mK. Protože se jedná o materiál tvarově stálý a dlouhodobě odolný vůči klimatickým vlivům, právem zaujímá přední místo mezi moderními izolanty. Nadkrokevní tepelná izolace je z hlediska fyziky budovy nejlepším způsobem tepelné izolace, neboť tepelně-izolační materiál vytváří kompaktní kryt po celé ploše střechy. Velkou výhodou takto provedené izolace je odstranění tepelných mostů na dřevěných prvcích střešní konstrukce. Dřevo má desetkrát nižší tepelně-izolační vlastnosti než PIR-pěnové desky. Tepelná ztráta střešní konstrukce zateplené tradičním způsobem pouze mezi krokvemi, může zvýšit celkové ztráty objektu až o 40 50%. Nadkrokevní tepelná izolace pomocí PIR-pěnových desek umožňuje realizovat na střeše souvislou homogenní tepelně-izolační vrstvu bez tepelných mostů, která je slabší než dosud běžné izolační materiály. Homogenitu této izolační vrstvy dále zvyšuje speciální systém drážkování desek, které umožňuje rychlé spojení na pero a drážku bez vzniku zbytečných štěrbin a s úsporou nákladů. Při výrobě se na desky oboustranně kašírují další materiály, které uspokojí specifické nároky a umožní spojit některé fáze výstavby. Výsledkem je dokonalá a ekonomicky méně nákladná střecha. 1 cm PUR pěny, nadkrokevní tepelná izolace 1,7 cm minerální vaty Nejdůležitější vlastností tepelně izolačních materiálů jsou jejich tepelně-izolační vlastnosti. Materiál, který má lepší tepelně-izolační vlastnosti, splňuje odpovídající normy i v tenčí vrstvě, a proto je jeho přeprava, manipulace i zabudování snadnější. 1,7 cm expandovaného polystyrenu 4,9 cm pórobetonu 7,9 cm dřeva 8,4 cm keramických bloků 34,6 cm plného zdiva 87,5 cm betonu Tloušťka stavebních materiálů potřebná pro dosažení stejného tepelně izolačního účinku (cm) Nadkrokevní tepelná izolace má v porovnání s jinými stavebními materiály vícenásobně lepší tepelně-izolační vlastnosti.

3 a PLUS Pro rekonstrukci i novostavbu pro rekonstrukci Speciálně k použití při rekonstrukcích vyvinula společnost CREATON tepelně-izolační desky. Díky paropropustné folii nakašírované na tyto pěnové desky je zajištěn odvod par a vlhkosti z prostoru mezi krokvemi i z krokví. Základem systému je pokládka izolačních desek z vnější strany střešní konstrukce, což kromě zvýšené účinnosti přináší i další výhody. Díky vynikající pevnosti lze desky umisťovat přímo na krokve bez nutnosti další podpěry (laťování či bednění). Postup prací nevyžaduje zásah do vnitřního prostoru podkroví, které lze normálně používat po celou dobu rekonstrukce střechy. V případě zabudování 5 cm PIR desky lze snížit energetické nároky podkroví až o polovinu. PLUS pro novostavbu Desky PLUS jsou oboustranně kašírované hliníkovou folií, která v zimě zadržuje tepelné záření vycházející z vnitřního prostoru a v létě odráží vnější sluneční záření. Kromě výborných tepelně-izolačních vlastností PIR desek nabízí CREA- THERM PLUS i estetické výhody. Tepelná izolace umístěná nad krokvemi umožňuje přiznání vnitřní dřevěné konstrukce, která nemusí být kryta izolací a může se ukázat v přirozené kráse. Produktová řada nabízí řešení tepelné izolace, které funguje jako homogenní obal střechy, který se přizpůsobuje měnícím se požadavkům a poskytuje spolehlivou tepelnou ochranu v létě i v zimě. Materiál PIR má mezi tepelně-izolačními tvrdými pěnami jedny z nejlepších parametrů, a proto nabízí nové možnosti při řešení staveb. Směle můžeme říci, že vzhledem k rostoucím požadavkům na energetickou účinnost budov na úrovni pasivních domů se polyuretan stal určujícím produktem na trhu s tepelnými izolacemi. Doplňky tepelně izolačního systému Nadkrokevní tepelně-izolační systém má na horní straně střešní fólii CREATON TRIO, která společně se systémovými prvky CREATON umožňuje provedení vodotěsného podstřeší, takže odpadá nutnost aplikace dalších vrstev folií. Součástí nakrokevního izolačního systému je široký sortiment doplňků k fóliím CREATON, které jsou potřeba k realizaci vodotěsného podstřeší dále speciální upevňovací šrouby i doplňky potřebné pro souvislou tepelnou izolaci.

4 a PLUS Technické údaje a ceník Pro rekonstrukci Rozměr desek (užitný rozměr) 2400 x ,976 m 2 (2380 x 1220) (2,904 m 2 ) Povrch PIR deska se speciálním rounem na obou stranách, na horní straně opatřená střešní fólií CREATON TRIO se samolepícími páskami Drážkování Spoje pero a drážka po obvodu Pro novostavbu PLUS Rozměr desek (užitný rozměr) 2400 x ,976 m 2 (2380 x 1220) (2,904 m 2 ) Povrch PIR deska s hliníkovou fólií na obou stranách, na horní straně opatřená střešní fólií CREATON TRIO se samolepícími páskami Drážkování Spoje pero a drážka po obvodu Tloušťka Součinitel prostupu tepla U[W/(m²K)] Cena v Kč/m 2 *** Cena v Kč/ks 50 0, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,00 Tloušťka Součinitel prostupu tepla U[W/(m²K)] Cena v Kč/m 2 *** Cena v Kč/ks 80 0, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,80 Doplňkové prvky systému nadkrokevní tepelné izolace Rozměr Tloušťka desky Balení ks/balík Cena v Kč//balení Cena v Kč/ks vrut 8 x 165* ,00 33,50 vrut 8 x 225** ,00 38,90 vrut 8 x 255** ,00 43,30 vrut 8 x 275** ,00 45,70 vrut 8 x 302** ,00 47,70 vrut 8 x 302** ,00 47,70 vrut 8 x 335** ,00 51,30 vrut 8 x 365** ,00 64,80 vrut 8 x 397** ,00 70,80 vrut 8 x 397** ,00 70,80 *Rozměr délky vrutu byl určen pro kontralatě o výšce 50. **Rozměr délky vrutu byl určen pro bednění tloušťky 19 a kontralatě o výšce 50. ***Ceny se vztahují na celkový rozměr desky.

5 a PLUS Ceny a technické údaje Pro rekonstrukci oboustranně kašírovaná vrstva speciálního rouna zajišťuje dostatečnou paropropustnost vynikající pro rekonstrukce výborné tepelně-izolační vlastnosti vhodné pro kompletní celoplošnou tepelnou izolaci střechy způsob celoplošné montáže na pero a drážku zabraňuje vzniku tepelných mostů horní strana opatřena pevnou paropropustnou fólií pro doplňkovou hydroizolaci opatřenou samolepícím páskem na přelepení přesahů, která má i v tenké vrstvě výborný tepelně izolační účinek snadná a rychlá montáž díky velkoformátovým deskám a systému spojů na pero a drážku dlouhá životnost a tvarová trvanlivost Pro novostavbu PLUS oboustranně kašírovaná hliníková folie zajišťuje optimální tepelnou ochranu v zimě i v létě výborné tepelně-izolační vlastnosti vhodné pro kompletní celoplošnou tepelnou izolaci střechy způsob celoplošné montáže na pero a drážku zabraňuje vzniku tepelných mostů horní strana opatřena pevnou paropropustnou fólií pro doplňkovou hydroizolaci opatřenou samolepícím páskem na přelepení přesahů, která má i v tenké vrstvě výborný tepelně izolační účinek snadná a rychlá montáž díky velkoformátovým deskám a systému spojů na pero a drážku dlouhá životnost a tvarová stálost PLUS Popis desky z tvrdé pěny PUR / PIR desky z tvrdé pěny PUR / PIR Rozměr desek nější rozměr 2400 x ,976 m x ,976 m 2 krycí rozměr 2380 x ,904 m x ,904 m 2 Tepelná vodivost λ = 0,025 W / m K 120 λ = 0,024 W / m K λ = 0,022 W / m K Pevnost v tlaku 100 kpa (10 t /m²) 100 kpa (10 t /m²) Faktor difuzního odporu 40 (µ - hodnota) 200 (µ - hodnota) Hustota 30 kg/m³ 30 kg/m³ Drážkování po obvodu spoj na pero a drážku po obvodu spoj na pero a drážku Utěsnění přesahů integrované samolepící pásky integrované samolepící pásky Krycí fólie CREATON TRIO (210 g/m 2 ) CREATON TRIO (210 g/m 2 ) Reakce na oheň třída E třída E Hmotnost / deska cca 8,5 15,6 kg cca 7,8 14,8 kg DOPLŇKY Balení ks/karton ks/paleta Cena Speciální lepidlo SKL pro napojení střešní fólie 19 m lepení/tuba ,00 Oboustranně lepící páska NDS páska pod kontralatě, šířka 50 NDM tmel pod kontralatě k utěsnění preforací hřebíky (na cca 50bm) Podstřešní těsnící páska UAB pro utěsnění prostupů (šířka 25) Pěnová NDB páska pod kontralatě pro utěsnění perforací hřebíky (šířka 60) Samolepící bitumenový lepící pás pro vodotěsné provedení střešních prostupů 10 m/role , ml/tuba ,00 5 m/role ,00 30 m/role ,00 15 bm/role 1857,00 Creatherm PUR pěna 750 ml/tuba ,00 Nástavec šroubů pro dokonalé upevnění desek 1 ks/nástavec 2 748,00

6 Firemní filozofie společnosti CREATON klade velký důraz na osobní konzultace a odborné poradenství. Máte-li jakékoliv nestandardní požadavky či představy, neváhejte a obraťte se na nás! CREATON South-East Europe Kft. H-8960 Lenti, Cserépgyár u. 1. Telefon: Creaton South-East Europe Kft. Telefax: Kancelář Česká info@creaton.hu republika Vídeňská 153/119b Brno info@creaton.cz Bezplatná linka Oblastní manažeři Západ ČR tel: Střed ČR tel: Východ ČR tel: Projektový manažer tel: Vyhrazujeme si právo na jakékoliv technické změny. Neodpovídáme za barevnou odlišnost vyplývající z tisku. 2017, I. vydání. Uzávěrka obsahu: Únor 2017.

CENÍK betonových tašek Betonová krytina

CENÍK betonových tašek Betonová krytina CENÍK betonových tašek 2017 Betonová krytina HEIDELBERG Povrch Duratop Pro** tmaně červená tmavě hnědá tmavě hnědá VERONA Povrch Duratop Pro** tmavě červená tmavě červená GÖTEBORG Povrch Duratop Pro**

Více

CREATON. Zastřešíme vaši budoucnost. CENÍK vláknocementové krytiny Vláknocementová krytina DACORA a BALTIC

CREATON. Zastřešíme vaši budoucnost. CENÍK vláknocementové krytiny Vláknocementová krytina DACORA a BALTIC CREATON. Zastřešíme vaši budoucnost. CENÍK vláknocementové krytiny 2017 Vláknocementová krytina DACORA a BALTIC HLADKÝ POVRCH Spotřeba ks/m 2 (dle sklonu) kg/1 ks kg/paleta ks/balík ks/paleta modročerná

Více

Ceníkk izolačníchh desek www.pamaas.cz

Ceníkk izolačníchh desek www.pamaas.cz Ceník izolačních desek www.pamaas.cz steinothan 120 NADKROKVNÍ IZOLAČNÍ PRVK Z PUR difuzně uzavřený Popis produktu: nadkrokevní izolační prvek oboustranně potažený vrstvou čistého hliníku, na jedné straně

Více

DELTA -ALPINA. Extrémní spolehlivost! Svařitelná, difuzně otevřená, pojistná hydroizolace. Splňuje i rakouské a švýcarské normy

DELTA -ALPINA. Extrémní spolehlivost! Svařitelná, difuzně otevřená, pojistná hydroizolace. Splňuje i rakouské a švýcarské normy DELTA chrání hodnoty. Šetří energii. Zvyšuje komfort. DELTA -ALPINA P R E M I U M Extrémní spolehlivost! Svařitelná, difuzně otevřená, pojistná hydroizolace. Pro podstřeší s nejvyššími nároky na spolehlivost.

Více

BramacTherm Systém nadkrokevní tepelné izolace

BramacTherm Systém nadkrokevní tepelné izolace Systém nadkrokevní tepelné izolace Systém nadkrokevní tepelné izolace Jen taková skladba střešní konstrukce, která splňuje stavebně fyzikální požadavky zejména s ohledem na ochranu tepla a zároveň vylučuje

Více

DELTA -MAXX COMFORT. První tepelně izolační pojistná hydroizolace. Speciální vrstva tepelné izolace v tloušťce 3 cm. Výrazně snižuje tepelné ztráty.

DELTA -MAXX COMFORT. První tepelně izolační pojistná hydroizolace. Speciální vrstva tepelné izolace v tloušťce 3 cm. Výrazně snižuje tepelné ztráty. DELTA chrání hodnoty. Šetří energii. Zvyšuje komfort. DELTA -MAXX COMFORT P R E M I U M První tepelně izolační pojistná hydroizolace. Speciální vrstva tepelné izolace v tloušťce 3 cm. Výrazně snižuje tepelné

Více

systém šikmých střech Přehled produktů

systém šikmých střech Přehled produktů systém šikmých střech Přehled produktů Leden 0 S vydáním tohoto přehledu produktů se stávají předchozí verze neplatnými. Vyhrazujeme si právo dělat změny. Obsah Systémové skladby strana Tepelně izolační

Více

SYSTÉM ŠIKMÝCH STŘECH Přehled produktů

SYSTÉM ŠIKMÝCH STŘECH Přehled produktů SYSTÉM ŠIKMÝCH STŘECH Přehled produktů Stav Leden 08 S vydáním tohoto přehledu produktů se stávají předchozí verze neplatnými. Vyhrazujeme si právo dělat změny. Obsah Systémové skladby strana Tepelně izolační

Více

steinothan Střešní prvky

steinothan Střešní prvky steinothan Střešní prvky CHARAKTRISTIKA je střešní izolační prvek povrstvený na obou stranách čistým hliníkem, s nakašírovanou armovanou fólií z pěnového P tl. 4 mm s podélným a příčným překrýváním, rastrovým

Více

BRAMACTHERM 2017 Systém nadkrokevní tepelné izolace

BRAMACTHERM 2017 Systém nadkrokevní tepelné izolace BRAMACTHERM 2017 Systém nadkrokevní tepelné izolace Člen BMI Group Systém nadkrokevní tepelné izolace BramacTherm Nadkrokevní izolace BramacTherm zvyšuje komfort bydlení. V zimě zajišťuje ochranu před

Více

Šikmá střecha. Zateplení nad, mezi a pod krokvemi izolací z kamenné vlny. Izolace pro požární ochranu a bezpečnost PROVĚŘENO NA PROJEKTECH

Šikmá střecha. Zateplení nad, mezi a pod krokvemi izolací z kamenné vlny. Izolace pro požární ochranu a bezpečnost PROVĚŘENO NA PROJEKTECH Izolace pro požární ochranu a bezpečnost Šikmá střecha Zateplení nad, mezi a pod krokvemi izolací z kamenné vlny Jediný výrobce a prodejce izolace se specializací pouze na kamennou vlnu v České republice.

Více

Eternit tradiční materiál. pro střechy i fasády

Eternit tradiční materiál. pro střechy i fasády Eternit tradiční materiál pro střechy i fasády Tradice a budoucnost Název Eternit pochází z latinského slova eternitas, což znamená věčnost. Eternit je střešní krytina s více než stoletou tradicí. Díky

Více

BramacTherm Systém nadkrokevní tepelné izolace

BramacTherm Systém nadkrokevní tepelné izolace Systém nadkrokevní tepelné izolace Systém nadkrokevní tepelné izolace BramacTherm Jen taková skladba střešní konstrukce, která splňuje stavebně fyzikální požadavky zejména s ohledem na ochranu tepla a

Více

BRAMACTHERM. Systém nadkrokevní tepelné izolace. Člen MONIER GROUP

BRAMACTHERM. Systém nadkrokevní tepelné izolace. Člen MONIER GROUP BRAMACTHERM Systém nadkrokevní tepelné izolace Člen MONIER GROUP Systém nadkrokevní tepelné izolace BramacTherm Jen taková skladba střešní konstrukce, která splňuje stavebně fyzikální požadavky zejména

Více

MAXIMA Velkoplošná taška pro rekonstrukce

MAXIMA Velkoplošná taška pro rekonstrukce Velkoplošná taška pro rekonstrukce CREATON CZ Značka jedinečných střech 02I03 Multitalent: 333 mm Technické údaje: Rozměr: cca 333 x 403 mm Krycí šířka: stř. cca 300 mm Krycí délka/laťování: min. cca 310

Více

DELTA -FOXX PLUS. Ještě vyšší ochrana díky inovativním lepicím okrajům. rychlá a snadná pokládka

DELTA -FOXX PLUS. Ještě vyšší ochrana díky inovativním lepicím okrajům. rychlá a snadná pokládka DELTA chrání hodnoty. Šetří energii. Zvyšuje komfort. DELTA -FOXX PLUS P R E M I U M Ještě vyšší ochrana díky inovativním lepicím okrajům. Ideální jako vodotěsné podstřeší. Vodotěsné disperzní povrstvení.

Více

THERMANO TEPELNĚIZOLAČNÍ PANELY PIR

THERMANO TEPELNĚIZOLAČNÍ PANELY PIR THERMANO TEPELNĚIZOLAČNÍ PANELY PIR VÍC NEŽ ALTERNARIVA PRO MINERÁLNÍ VLNU A POLYSTYREN Thermano je revolucí na trhu s tepelnou izolací. Jeden panel izoluje téměř dvakrát lépe než stejně tlustý polystyren

Více

BALANCE. Velkoformátová posuvná taška

BALANCE. Velkoformátová posuvná taška BALANCE Velkoformátová posuvná taška BALANCE Velkoformátová keramická taška vyvážených proporcí vhodná jak pro velké, tak i menší střešní plochy. Technické údaje Rozměry cca 323 502 mm 100 % Barevná stálost

Více

Funkční řešení fasádního a interiérového obložení

Funkční řešení fasádního a interiérového obložení Funkční řešení fasádního a interiérového obložení Dnešní doba klade vysoké nároky na kvalitu, funkčnost a užitné vlastnosti materiálů, které jsou použité pří výstavbě moderních domů nebo při rekonstrukci

Více

sarking Tepelná izolace pro šikmé střechy NADKROKEVNÍ IZOLACE www.enertherm.eu

sarking Tepelná izolace pro šikmé střechy NADKROKEVNÍ IZOLACE www.enertherm.eu Tepelná izolace pro šikmé střechy NADKROKEVNÍ IZOLACE www.enertherm.eu Nadkrokevní izolace pro šikmé střechy Špatně tepelně izolovaná střecha může způsobovat u budov až 30% tepelné ztráty. Proto je velmi

Více

BRAMACTHERM Systém nadkrokevní tepelné izolace

BRAMACTHERM Systém nadkrokevní tepelné izolace BRAMACTHERM Systém nadkrokevní tepelné izolace Platí od 1. března 2015 Člen BRAAS MONIER BUILDING GROUP Systém nadkrokevní tepelné izolace BramacTherm Jen taková skladba střešní konstrukce, která splňuje

Více

Izolační hmoty. EXTRAPOR EPS XPS BACHL tecta-pur PIR PERLIT PE FÓLIE. Hodnoty vytváříme společně. Ceník platný od 1. 11. 2010. Ceny bez DPH EPS XPS

Izolační hmoty. EXTRAPOR EPS XPS BACHL tecta-pur PIR PERLIT PE FÓLIE. Hodnoty vytváříme společně. Ceník platný od 1. 11. 2010. Ceny bez DPH EPS XPS Ceník platný od 1. 11. 2010 izolační hmoty Izolační hmoty Ceny bez DPH EXTRAPOR EPS XPS BACHL tecta-pur PIR PERLIT PE FÓLIE EXTRAPOR EPS XPS BACHL tecta-pur PIR PERLIT PE FÓLIE Hodnoty vytváříme společně

Více

Ceník platný od IZOLAČNÍ HMOTY. EXTRAPOR EPS XPS BACHL tecta-pur PIR PERLIT PE FÓLIE.

Ceník platný od IZOLAČNÍ HMOTY. EXTRAPOR EPS XPS BACHL tecta-pur PIR PERLIT PE FÓLIE. Ceník platný od 1. 10. 2015 IZOLAČNÍ HMOTY EXTRAPOR EPS XPS BACHL tecta-pur PIR PERLIT PE FÓLIE www.bachl.cz O nás Historie společnosti BACHL sahá až do roku 1926, kdy byla v Bavorsku zahájena výroba cihel.

Více

Maloobchodní ceník platný od 1.7.2013

Maloobchodní ceník platný od 1.7.2013 Flex * elastická tepelná izolace z dřevovlákna * meziprostorová izolace střech, stropů a stěn * vyšší akumulace tepla * objemová hmotnost cca 50 kg/m3 Tloušťka Formát Balík Paleta Cena Rozměr palety: 1150

Více

DELTA -MAXX WD. Fólie s vysokou úsporou pro valbové střechy.

DELTA -MAXX WD. Fólie s vysokou úsporou pro valbové střechy. DELTA chrání hodnoty. Šetří energii. Zvyšuje komfort. DELTA -MAXX WD Fólie s vysokou úsporou pro valbové střechy. D 30 o úspora materiá lu WD Obzvláště efektivní a hospodárná pokládka díky dvěma lepicím

Více

DOKONALÉ ŘEŠENÍ TEPELNÉ IZOLACE STŘECHY A FASÁDY

DOKONALÉ ŘEŠENÍ TEPELNÉ IZOLACE STŘECHY A FASÁDY DOKONALÉ ŘEŠENÍ TEPELNÉ IZOLACE STŘECHY A FASÁDY KVALITA RYCHLOST ÚSPORA ENERGIÍ SYSTÉMOVÁ SKLADBA PRO ŠIKMÉ STŘECHY S TAŠKOVOU KRYTINOU PRO STŘECHY S PLECHOVOU KRYTINOU PRO MODERNÍ ODVĚTRANÉ FASÁDY PRO

Více

Funkční řešení fasádního a interiérového obložení

Funkční řešení fasádního a interiérového obložení Funkční řešení fasádního a interiérového obložení Dnešní doba klade vysoké nároky na kvalitu, funkčnost a užitné vlastnosti materiálů, které jsou použité pří výstavbě moderních domů nebo při rekonstrukci

Více

Pracujte na střeše odborně podle moderních směrnic!

Pracujte na střeše odborně podle moderních směrnic! DELTA chrání hodnoty. Šetří energii. Zvyšuje komfort. Směrnice ZVDH Německý cech pokrývačů Pracujte na střeše odborně podle moderních směrnic! P R E M I U M Směrnice pro použití a pokládku pojistných hydroizolačních

Více

izolace a mikroventilace střechy Teknoroof

izolace a mikroventilace střechy Teknoroof izolace a mikroventilace střechy Teknoroof Teknoroof - tepelně izolační panely pro odvětrávané střechy. Tepelně izolační panel umožňující snadnou, rychlou, bezpečnou a účinnou mikroventilaci šikmých střech.

Více

První fólie na světě testovaná silákem roku: DELTA -MAXX X

První fólie na světě testovaná silákem roku: DELTA -MAXX X DELTA chrání hodnoty. Šetří energii. Zvyšuje komfort. První fólie na světě testovaná silákem roku: DELTA -MAXX X P R E M I U M Daniel Wildt, nejsilnější muž Německa 2013 Videa z testování fólie silákem

Více

K12 Rámová deska - IZOLACE DO DŘEVĚNÝCH A OCELOVÝCH RÁMŮ. K17 Interierová deska - VNITŘNÍ IZOLACE PRO STĚNY A STŘEŠNÍ KONSTRUKCE

K12 Rámová deska - IZOLACE DO DŘEVĚNÝCH A OCELOVÝCH RÁMŮ. K17 Interierová deska - VNITŘNÍ IZOLACE PRO STĚNY A STŘEŠNÍ KONSTRUKCE Izolace První vydání Srpen 2018 K12 Rámová deska - IZOLACE DO DŘEVĚNÝCH A OCELOVÝCH RÁMŮ K17 Interierová deska - VNITŘNÍ IZOLACE PRO STĚNY A STŘEŠNÍ KONSTRUKCE l Vysoce účinné izolační desky z tuhé pěny

Více

Sales & MKT meeting Bohumín,

Sales & MKT meeting Bohumín, Sales & MKT meeting Bohumín, 20.12.2012 Josef Mik Marketing Manager CZ/SK 2 3 AXTER výrobce a dodavatel asfaltových hydroizolací Kvalifikovaný výrobce a dodavatel asfaltových pásů a doplňků Široký sortiment,

Více

Fasádní Tepelně-izolační panely BELAN

Fasádní Tepelně-izolační panely BELAN Teplý, krásný dům! Fasádní Tepelně-izolační panely BELAN www.fasadpanel.eu nevyžaduje spárovací směs izolace - pěnápolyuretan Co je termopanel BELAN? FASÁDNÍ TERMOPANEL BELAN je NOVÝ unikátní výrobek na

Více

DELTA -Střešní program. Jediný evropský systém pro každou šikmou střechu. Jedinečná ochrana tepelné izolace. Snižuje náklady za energii.

DELTA -Střešní program. Jediný evropský systém pro každou šikmou střechu. Jedinečná ochrana tepelné izolace. Snižuje náklady za energii. DELTA chrání hodnoty. Šetří energii. Zvyšuje komfort. DELTA -Střešní program Jediný evropský systém pro každou šikmou střechu. Jedinečná ochrana tepelné izolace. Snižuje náklady za energii. Pojistné hyroizolace

Více

KERAMICKÉ TAŠKY CREATON

KERAMICKÉ TAŠKY CREATON KERAMICKÉ TAŠKY CREATON PREFEROVANÉ MODELY ZÁKLADNÍ TECHNICKÉ INFORMACE RAPIDO BALANCE TITANIA DOMINO OPTIMA Rozměry 325 x 495 mm 323 x 502 mm 322 x 515 mm 257 x 437 mm 262 x 441 mm Krycí šířka 277 280

Více

steinothan Střešní prvky

steinothan Střešní prvky steinothan Střešní prvky CHARAKTRISTIKA je střešní izolační prvek povrstvený na obou stranách čistým hliníkem, s nakašírovanou armovanou fólií z pěnového P tl. 4 mm s podélným a příčným překrýváním, rastrovým

Více

Postup zateplení šikmé střechy

Postup zateplení šikmé střechy Postup zateplení šikmé střechy Technologické desatero 1. Kontrola pojistné hydroizolace Proveďte kontrolu pojistné hydroizolační fólie Knauf Insulation LDS 0,04. Zaměřte se na její správné ukončení, aby

Více

Bezpečí Na povrchu se nachází protiskluzová latexová vrstva. Taus s.r.o.

Bezpečí Na povrchu se nachází protiskluzová latexová vrstva. Taus s.r.o. TOP 160 dřevovláknitá nadkrokevní izolace Číslo výrobku Popis výrobku Dřevovláknitá izolační deska TOP 160 je odolná vůči vlivům počasí pro izolaci střech formou nadkrokevní izolace. V případě střech se

Více

PLECHOVÁ STŘEŠNÍ KRYTINA

PLECHOVÁ STŘEŠNÍ KRYTINA PLECHOVÁ STŘEŠNÍ KRYTINA Plechová střešní krytina SAFÍR, KRON, nebo nově RUBÍN PLUS je moderní střešní krytina s univerzálním použitím. Své příznivce si získává především díky výborným užitným vlastnostem

Více

Izolační materiály na bázi dřeva

Izolační materiály na bázi dřeva str.1 STEICOflex 036 - flexibilní tepelná izolace - elastická izolace do střech, stěn, stropních konstrukcí, do příček a instalačních stěn. Maloobchodní ceník Izolační materiály na bázi dřeva Objemová

Více

Systém podlahového vytápění. Euroflex extra ODOLNÝ SYSTÉM PRO SAMONIVELAČNÍ STĚRKU

Systém podlahového vytápění. Euroflex extra ODOLNÝ SYSTÉM PRO SAMONIVELAČNÍ STĚRKU Systém podlahového vytápění Euroflex extra ODOLNÝ SYSTÉM PRO SAMONIVELAČNÍ STĚRKU systém Euroflex extra VELMI ODOLNÝ A UNIVERZÁLNÍ SYSTÉM Velký kontakt trubky s deskou, typický pro systémové desky, je

Více

Podklad musí být hladký, čistý a bez nerovností. Izolaci nelze aplikovat, pokud jsou na ploše výstupky, otřepy, hřebíky, šrouby, kamínky atd.

Podklad musí být hladký, čistý a bez nerovností. Izolaci nelze aplikovat, pokud jsou na ploše výstupky, otřepy, hřebíky, šrouby, kamínky atd. λ Izolace vakuová má využití v místech, kde není dostatek prostoru pro vložení klasické tepelné izolace. Je vhodná i do skladeb podlah s podlahovým vytápěním. Používá se ve stavebnictví (v nezatížených

Více

Pouzdro ROCKWOOL 800. Nehořlavé potrubní pouzdro z kamenné vlny CREATE AND PROTECT. = 0,033 W.m -1.K -1 stejná lambda v celém průřezu.

Pouzdro ROCKWOOL 800. Nehořlavé potrubní pouzdro z kamenné vlny CREATE AND PROTECT. = 0,033 W.m -1.K -1 stejná lambda v celém průřezu. ROCKWOOL, a.s. Pouzdro Nehořlavé potrubní pouzdro z kamenné vlny TEPELNÉ A PROTIPOŽÁRNÍ IZOLACE nové uspořádání vláken = výrazná úspora tepla nehořlavost A2 L -s1,d0 λ 10 = 0,033 W.m -1.K -1 stejná lambda

Více

BALEXTHERM soft. www.balex.eu. Nadkrokevní izolace šikmé střechy. Montážní návod

BALEXTHERM soft. www.balex.eu. Nadkrokevní izolace šikmé střechy. Montážní návod BALEXTHERM soft Nadkrokevní izolace šikmé střechy Montážní návod BALEXTHERM soft Nadkrokevní izolace šikmé střechy Základní informace o výrobku Izolační materiál Obložení Celková šířka Krycí šířka Standardní

Více

DOMINO Plochá taška s rovnými liniemi

DOMINO Plochá taška s rovnými liniemi DOMINO Plochá taška s rovnými liniemi CREATON CZ Značka jedinečných střech 02I03 DOMINO elegantní kombinace tvaru a funkčních vlastností Všechny engoby jsou dostupné ve vysokém standardu kvality Creaton,

Více

thermodek SIL λ = 0,024 W/ (m.k)

thermodek SIL λ = 0,024 W/ (m.k) thermodek SIL λ = 0,024 W/ (m.k) 1. Oboustranná třívrstvá podstřešní fólie /Sd=0,01 mm/ 2. Lepící přesahy horní folie 3. Al horní mikrovrstva 4. PUR/PIR jádro se zámkem 5. Al spodní mirovrstva - funkce

Více

STŘEŠNÍ SENDVIČOVÝ PANEL PU-R (POLYURETAN)

STŘEŠNÍ SENDVIČOVÝ PANEL PU-R (POLYURETAN) STŘEŠNÍ SENDVIČOVÝ PANEL PU-R (POLYURETAN) KDYŽ ZÁLEŽÍ NA TEPELNÉ IZOLACI A NÍZKÉ CENĚ... Jádro z tvrdé polyuretanové pěny dokonale tepelně izoluje objekty. Zaručuje to vynikající součinitel tepelné vodivosti

Více

JUTA a.s., Dukelská 417 544 15 Dvůr Králové n.l., ČR Internet: www.juta.cz Tel. +420 499 314 211 Fax +420 499 314 210 14.01.2010 Stránka 1 z 4 INFORMACE PRO ZÁKAZNÍKA o spojovacích a těsnících páskách

Více

IZOLAČNÍ DESKY 3.1. IZOLAČNÍ DESKA. IZOLAČNÍ DESKY TIEMME - technický katalog podlahového vytápění - strana 18. Omezení rozptylu tepla směrem dolů

IZOLAČNÍ DESKY 3.1. IZOLAČNÍ DESKA. IZOLAČNÍ DESKY TIEMME - technický katalog podlahového vytápění - strana 18. Omezení rozptylu tepla směrem dolů IZOLAČNÍ DSKY IZOLAČNÍ DSKY 3.. IZOLAČNÍ DSKA Izolační deska je pro systémy podlahového vytápění nesmírně důležitá. její funkcí je: omezit rozptyl tepla směrem dolů snížit tepelnou hmotnost (setrvačnost)

Více

CENÍK 2015 Platnost od 1. 4. 2015

CENÍK 2015 Platnost od 1. 4. 2015 CENÍK 2015 Platnost od 1. 4. 2015 PŘEHLED MODELŮ RAPIDO BALANCE TITANIA DOMINO MIKADO OPTIMA BOBROVKA Rozměry 325 x 502 mm 323 x 502 mm 322 x 515 mm 257 x 437 mm 275 x 446 mm 262 x 441 mm 180 x 380 mm

Více

window certified system Made in Germany illmod Trio+ Pro moderní montáž oken

window certified system Made in Germany illmod Trio+ Pro moderní montáž oken window certified system Made in Germany illmod Trio+ Pro moderní montáž oken Materiál: illmod Trio+ Okna: hliník Stavba: novostavba Místo: Würzburg, DE Realizace: 2015 illmod Trio+ Nejrychlejší řešení

Více

Objevte dokonalý systém izolace stěn pomocí výrobku Powerwall. Studiebureau Omgeving-Mortsel

Objevte dokonalý systém izolace stěn pomocí výrobku Powerwall. Studiebureau Omgeving-Mortsel Objevte dokonalý systém izolace stěn pomocí výrobku Powerwall. Studiebureau Omgeving-Mortsel Kvalitní izolace je důležitá nejen pro životní prostředí, ale i kvůli nákladům za energii. Kdo izoluje svoji

Více

ETICS technické specifikace požadavky obecná charakteristika systém nebo výrobek všeobecné podmínky pro výběrové řízení

ETICS technické specifikace požadavky obecná charakteristika systém nebo výrobek všeobecné podmínky pro výběrové řízení ETICS technické specifikace požadavky obecná charakteristika systém nebo výrobek všeobecné podmínky pro výběrové řízení Veškeré y a výrobky uvedené v této dokumentaci jsou specifikovány s ohledem na požadované

Více

Izolační materiály na bázi dřeva

Izolační materiály na bázi dřeva STEICO flex 036 - flexibilní tepelná izolace - elastická izolace do střech, stěn, stropních konstrukcí, do příček a instalačních stěn. Maloobchodní ceník Izolační materiály na bázi dřeva Objemová - cca

Více

2 mm. Technický list. Izo-Floor plus. Podložka pod laminátové a dřevěné plovoucí podlahy.

2 mm. Technický list. Izo-Floor plus. Podložka pod laminátové a dřevěné plovoucí podlahy. 2 mm -praktické balení v rolích, snadná přeprava a rychlá montáž Podložky Izo-Floor Plus, jsou určeny pod laminátové a dřevěné plovoucí podlahy. Slouží jako izolační materiál se schopnostmi protihlukové

Více

Izolační materiály na bázi dřeva

Izolační materiály na bázi dřeva STEICO flex - flexibilní tepelná izolace - elastická izolace do střech, stěn, stropních konstrukcí, do příček a instalačních stěn. Objemová - cca 50 kg/m3; Deklarovaný součinitel tepelné vodivosti λd [W

Více

KAPITOLA 13: TEPELNÉ IZOLACE Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích. Institute of Technology And Business In České Budějovice

KAPITOLA 13: TEPELNÉ IZOLACE Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích. Institute of Technology And Business In České Budějovice KAPITOLA 13: TEPELNÉ IZOLACE Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice Tento učební materiál vznikl v rámci projektu "Integrace

Více

Ceník pásek a podstřešních fólií

Ceník pásek a podstřešních fólií Difúzní fólie bez aplikační pásky Datum poslední úpravy: 11.6.2012 Ventia Bronze Ventia Gold Název Popis Rozměr Paleta Mj Ventia Titanium Ventia Platinium Ventia Metal** Vaxo XL Difúzní fólie s aplikační

Více

CENÍK STEICO materiálů. HARBE s.r.o. Rybná 716/ Praha ,

CENÍK STEICO materiálů. HARBE s.r.o. Rybná 716/ Praha , CENÍK 2018 STEICO materiálů HARBE s.r.o. Rybná 716/24 110 00 Praha 1 + 420 774 664 476, 774 946 906 harbe.cz@gmail.com Flexibilní dřevovláknité izolace STEICO flex036 Elastická tepelně-akustická izolace

Více

Icynene. chytrá tepelná izolace. Šetří Vaše peníze, chrání Vaše zdraví

Icynene. chytrá tepelná izolace. Šetří Vaše peníze, chrání Vaše zdraví Icynene chytrá tepelná izolace Šetří Vaše peníze, chrání Vaše zdraví Icynene chytrá izolační pěna z Kanady, která chrání teplo Vašeho domova Co je to Icynene Icynene [:ajsinýn:] je stříkaná izolační pěna

Více

Ceník Sklad: Bystrá 761/10, Praha 9 - Horní Počernice. Mobil: 731/ Web:

Ceník Sklad: Bystrá 761/10, Praha 9 - Horní Počernice. Mobil: 731/ Web: Ceník 2018 Sklad: Bystrá 761/10, 190 00 Praha 9 - Horní Počernice Mobil: 731/748 357 E-mail: info@jandus-izolace.cz Web: www.jandus-izolace.cz Kaiflex ST Izolace na bázi syntetického kaučuku s faktorem

Více

NEJLEPŠÍ ZATEPLENÍ KAŽDÉHO DOMU

NEJLEPŠÍ ZATEPLENÍ KAŽDÉHO DOMU NEJLEPŠÍ ZATEPLENÍ KAŽDÉHO DOMU DOZVÍTE SE, JAK UDĚLAT STŘECHU ODOLNOU KAŽDÉMU POČASÍ ŠIKMÉ STŘECHY 2 NEJVĚTŠÍ SLABOST ČESKÝCH STŘECH: TEPELNÉ MOSTY Vzpomeňte si na rozdílnosti klimatických podmínek v

Více

Spotřeba: 3 4 kg předpřipraveného nátěru / m² na dvě vrstvy, nanáší se štětcem nebo ocelovým hladítkem

Spotřeba: 3 4 kg předpřipraveného nátěru / m² na dvě vrstvy, nanáší se štětcem nebo ocelovým hladítkem HIDROSTOP FLEX Jednosložkový pružný vodotěsný nátěr Jednosložkový vysoce pružný vodotěsný (při kladném a záporném tlaku vody) nátěr na cementové bázi, který propouští vodní páry a je mrazuvzdorný. Na utěsňování

Více

Icynene chytrá tepelná izolace

Icynene chytrá tepelná izolace Icynene chytrá tepelná izolace Šetří Vaše peníze, chrání Vaše zdraví Icynene šetří Vaše peníze Využití pro průmyslové objekty zateplení průmyslových a administrativních objektů zateplení novostaveb i rekonstrukcí

Více

DELTA -Střešní program

DELTA -Střešní program DELTA chrání hodnoty. Šetří energii. Zvyšuje komfort. Střešní program Jediný evropský systém pro každou šikmou střechu. Jedinečná ochrana tepelné izolace. Snižuje náklady za energii. Pojistné hyroizolacea

Více

Více životního prostoru

Více životního prostoru Baumit Resolution Zateplovací systém Více životního prostoru Jedinečné tepelněizolační vlastnosti Maximální úspora podlahové plochy Minimální tloušťka obvodové konstrukce Baumit Resolution Extra štíhlá

Více

Minerální izolační deska Pura. Přirozená dokonalost vnitřní zateplení přírodním materiálem

Minerální izolační deska Pura. Přirozená dokonalost vnitřní zateplení přírodním materiálem Minerální izolační deska Pura Přirozená dokonalost vnitřní zateplení přírodním materiálem Vnitřní zateplení Šetří kapsu a životní prostředí Aby šlo vytápění a úspora ruku v ruce Energie citelně zdražuje,

Více

Zateplené šikmé střechy Funkční vrstvy. jan.kurc@knaufinsula=on.com

Zateplené šikmé střechy Funkční vrstvy. jan.kurc@knaufinsula=on.com Zateplené šikmé střechy Funkční vrstvy jan.kurc@knaufinsula=on.com Funkční vrstvy Nadpis druhé úrovně Ochrana před vnějšími vlivy Střešní kry=na Pojistná hydroizolace + odvětrání střešního pláště Ochrana

Více

SKLADBY ŠIKMÝCH STŘECH

SKLADBY ŠIKMÝCH STŘECH Návrh DHV v souladu s požadavky: Pravidla pro navrhování a provádění střech CKPT Směrnice ČHIS 03 České hydroizolační společnosti Technické podklady výrobců Návrh DHV stanovuje projektant na základě: bezpečný

Více

w w w. ch y t r a p e n a. c z

w w w. ch y t r a p e n a. c z CHYTRÁ PĚNA - střešní systém EKO H ROOF Jedním z mnoha využití nástřikové izolace Chytrá pěna EKO H ROOF jsou ploché střechy. Náš střešní systém je složen ze dvou komponentů, které jsou aplikovány přímo

Více

pasivní domy HELUZ FAMILY nízkoenergetické domy energeticky úsporné domy NOVINKA PRO PASIVNÍ A NÍZKOENERGETICKÉ STAVBY

pasivní domy HELUZ FAMILY nízkoenergetické domy energeticky úsporné domy NOVINKA PRO PASIVNÍ A NÍZKOENERGETICKÉ STAVBY NG nová generace stavebního systému pasivní domy nízkoenergetické domy A B HELUZ FAMILY energeticky úsporné domy C D HELUZ FAMILY NOVINKA PRO PASIVNÍ A NÍZKOENERGETICKÉ STAVBY HELUZ FAMILY 50 nadstandardní

Více

DuPont TM Tyvek Podstřešní difuzní fólie. Ing. Pavel Pražák DuPont Safety & Construction

DuPont TM Tyvek Podstřešní difuzní fólie. Ing. Pavel Pražák DuPont Safety & Construction DuPont TM Tyvek Podstřešní difuzní fólie Ing. Pavel Pražák DuPont Safety & Construction Funkce difuzní fólie ve střeše a fasádě 1. doplňková hydroizolační vrstva (pojistná hydroizolace) 2. větrotěsná izolace

Více

FM D80 CB CP TECHNICKÉ IZOLACE. Základní charakteristiky. Výhody. Součinitel tepelné vodivosti λ 10 C = 0,035 W/mK. Třída reakce na oheň F

FM D80 CB CP TECHNICKÉ IZOLACE. Základní charakteristiky. Výhody. Součinitel tepelné vodivosti λ 10 C = 0,035 W/mK. Třída reakce na oheň F červenec 2010 FM D80 CB CP TECHNICKÉ IZOLACE Popis Minerálně vláknitá rohož na bázi čedičových vláken, s jednostranným podšitím a podlepovanými spoji z vlnitého papíru, balený standardně do rolí. Materiál

Více

BDX. Zateplovací sada. Zateplovací sada BDX se skládá ze tří částí:

BDX. Zateplovací sada. Zateplovací sada BDX se skládá ze tří částí: BDX Zateplovací sada Zateplovací sada BDX se skládá ze tří částí: a montážními úhelníky pro snadnou instalaci. Izolační rám BDX Tepelně izolační rám z polyethylenové pěnové izolace snízkým součinitelem

Více

TYPICKÉ SKLADBY STŘEŠNÍCH KONSTRUKCÍ

TYPICKÉ SKLADBY STŘEŠNÍCH KONSTRUKCÍ Verze I/2016 TYPICKÉ SKLADBY STŘEŠNÍCH KONSTRUKCÍ Skladba H01 Novostavby s tloušťkou tepelné izolace do 350 mm RD i BD Administrativní budovy Výrobní a skladovací haly Mechanicky kotvená, s tepelnou izolací

Více

KATALOGOVÝ LIST. Typová řada EP 120 (EP 120 G) Provedení A s prostupy pro elektroinstalaci B bez prostupů pro elektroinstalaci

KATALOGOVÝ LIST. Typová řada EP 120 (EP 120 G) Provedení A s prostupy pro elektroinstalaci B bez prostupů pro elektroinstalaci Typová řada EP 120 (EP 120 G) Provedení A s prostupy pro elektroinstalaci B bez prostupů pro elektroinstalaci Plocha Objem Hmotnost Označení Název položky MJ A B C (m2) (m3) (kg) EP 120 A 1250x2500 Panel

Více

NAD KROKVEMI. Pavatex Isolair. Pavatex Pavatherm Plus. Pavatex Pavatherm Combi. Technologický postup - desky PAVATEX - nad krokvemi

NAD KROKVEMI. Pavatex Isolair. Pavatex Pavatherm Plus. Pavatex Pavatherm Combi. Technologický postup - desky PAVATEX - nad krokvemi Technologický postup - desky PAVATEX - nad krokvemi DŘEVOVLÁKNITÉ DESKY NAD KROKVEMI Pavatex Isolair Pavatex Pavatherm Plus Pavatex Pavatherm Combi Tabulka 1 : vlastnosti desek Pavatex Tabulka 2 : tepelně-izolační

Více

ZATEPLUJTE RYCHLE - LEVNĚ - MODERNĚ!

ZATEPLUJTE RYCHLE - LEVNĚ - MODERNĚ! ZATEPLUJTE RYCHLE - LEVNĚ - MODERNĚ! Lepení desek z EPS a XPS na modifikované a oxidované asfaltové izolace 1 dóza = až 20 m 2 Na asfaltové izolace, dřevo, cihly, beton, omítky Vysoká úspora času Úspora

Více

NOBADRAP. Základní charakteristika. Výhody. Součinitel tepelné vodivosti λ D = 0,042 W/mK. Třída reakce na oheň A1

NOBADRAP. Základní charakteristika. Výhody. Součinitel tepelné vodivosti λ D = 0,042 W/mK. Třída reakce na oheň A1 duben 2011 NOBADRAP Popis Minerální foukaná izolace na bázi kamenného vlákna s frakcí max. 2 2 cm. Vlákno je při výrobě hydrofobizováno, čímž se zabezpečí odolnost izolantu vůči vlhkosti. Aplikace Dutinové,

Více

Udržitelné systémy pro termické oddělení, konstrukce, izolování a utěsnění. basistherm UDPtherm FDKtherm RVBtherm PŘEHLED PRODUKTŮ

Udržitelné systémy pro termické oddělení, konstrukce, izolování a utěsnění. basistherm UDPtherm FDKtherm RVBtherm PŘEHLED PRODUKTŮ Udržitelné systémy pro termické oddělení, konstrukce, izolování a utěsnění basistherm UDPtherm FDKtherm RVBtherm PŘEHLED PRODUKTŮ 01 02 materiál POUŽITÍ KERDYN GREEN FST Kerdyn Green FST, nová alternativa

Více

SPECIFIKACE STANDARDU A ROZSAHU STAVBY

SPECIFIKACE STANDARDU A ROZSAHU STAVBY Zákl SPECIFIKACE STANDARDU A ROZSAHU STAVBY Základní varianty dodávky: Hrubá stavba Dům k dokončení se základovou deskou (nejžádanější varianta) Dům na klíč (pouze ve vybraných regionech) Základy Dům zakládáme

Více

SCHEMA OBJEKTU POPIS OBJEKTU. Obr. 3: Pohled na rodinný dům

SCHEMA OBJEKTU POPIS OBJEKTU. Obr. 3: Pohled na rodinný dům Klasický rodinný dům pro tři až čtyři obyvatele se sedlovou střechou a obytným podkrovím. Obvodové stěny vystavěny ze škvárobetonových tvárnic tl. 300 mm, šikmá střecha zateplena mezi krokvemi. V rámci

Více

aktualizováno k 23.7.2014 Ing. Radek STEUER, Ph.D.

aktualizováno k 23.7.2014 Ing. Radek STEUER, Ph.D. Požární bezpečnost - dodatečné zateplování budov původně stavebně dokončených před rokem 2000 (vyjma dřevostaveb) a certifikovaná požárně bezpečnostní řešení ETICS Cemix THERM aktualizováno k 23.7.2014

Více

Obr. 3: Pohled na rodinný dům

Obr. 3: Pohled na rodinný dům Samostatně stojící dvoupodlažní rodinný dům s obytným podkrovím. Obvodové stěny jsou vystavěny z keramických tvarovek CDm tl. 375 mm, střecha je sedlová s obytným podkrovím. Střecha je sedlová a zateplena

Více

VYSOCE ÚČINNÁ IZOLACE Z PIR

VYSOCE ÚČINNÁ IZOLACE Z PIR VYSOCE ÚČINNÁ IZOLACE Z PIR PRO REZIDENČNÍ, PRŮMYSLOVÉ A ZEMĚDĚLSKÉ APLIKACE Exportní program lambda 0.0 od 0 do 0 mm www.unilininsulation.com UNILIN, divize Insulation Už 0 let se specializujeme na vývoj

Více

ZATEPLUJTE RYCHLE + LEVNĚ = MODERNĚ!

ZATEPLUJTE RYCHLE + LEVNĚ = MODERNĚ! ZATEPLUJTE RYCHLE + LEVNĚ = MODERNĚ! Přednosti! Z jedné dózy lze přilepit až 14 ks polystyrenových desek Broušení a kotvení desek již po 2 hodinách od nalepení Vysoká úspora času viz. Časový harmonogram

Více

Stavební systém EUROPANEL

Stavební systém EUROPANEL Stavební systém EUROPANEL snadné řešení stavebních zakázek Výrobce: EUROPANEL s.r.o. U Kolory 302 463 12 Liberec XXV Vesec Česká republika www.europanel.cz info@europanel.cz EUROPANEL s.r.o. 2017 Obsah

Více

BRUCHAPaneel. PU střešní DP

BRUCHAPaneel. PU střešní DP PU CO-střecha PU střešní DP BRUCHAPaneel PU střešní DP sedlové a pultové střechy vysoká odolnost vůči povětrnostním podmínkám jedinečný systém s trojnásobným těsněním vysoká nosnost použitelný od 3 (5,2

Více

Nevíme, jak bude vypadat dům budoucnosti...... ALE JIŽ PRO NĚJ MÁME STŘECHU. Nadkrokevní systém THERMO-LINE Nadkrokevní izolace budoucnosti

Nevíme, jak bude vypadat dům budoucnosti...... ALE JIŽ PRO NĚJ MÁME STŘECHU. Nadkrokevní systém THERMO-LINE Nadkrokevní izolace budoucnosti Nevíme, jak bude vypadat dům budoucnosti...... ALE JIŽ PRO NĚJ MÁME STŘECHU. Nadkrokevní systém THERMO-LINE Nadkrokevní izolace budoucnosti HODNOTY & VIZE Nové požadavky nabízejí nové šance pro Vás, pro

Více

BRAMACTHERM 2017 Systém nadkrokevní tepelné izolace

BRAMACTHERM 2017 Systém nadkrokevní tepelné izolace BRAMACTHERM 2017 Systém nadkrokevní tepelné izolace Člen BRAAS MONIER BUILDING GROUP Systém nadkrokevní tepelné izolace BramacTherm Jen taková skladba střešní konstrukce, která splňuje stavebně fyzikální

Více

BETONOVÉ STŘEŠNÍ TAŠKY BRAMAC

BETONOVÉ STŘEŠNÍ TAŠKY BRAMAC BETONOVÉ STŘEŠNÍ TAŠKY BRAMAC Betonové střešní tašky Bramac jsou vyráběny z přírodních surovin a jsou plně recyklovatelné. Charakteristická je vysoká pevnost, která se v průběhu let zvyšuje. Pokládka je

Více

PRŮVODCE VÝBĚREM STŘEŠNÍHO BALÍČKU

PRŮVODCE VÝBĚREM STŘEŠNÍHO BALÍČKU PRŮVODCE VÝBĚREM STŘEŠNÍHO BALÍČKU 1. Co by měla vaše nová střecha Bramac poskytnout? Klid a jistotu díky kompletní dodávce s kvalitou Bramac Ochranu před zatečením díky doplňkům vyvinutým a testovaným

Více

SKLADBY KONSTRUKCÍ SYSTÉMU BORABELA VE SPOLUPRÁCI: 05/

SKLADBY KONSTRUKCÍ SYSTÉMU BORABELA VE SPOLUPRÁCI: 05/ SKLADBY KONSTRUKCÍ SYSTÉMU BORABELA VE SPOLUPRÁCI: 05/2018-0 - O společnosti Společnost Borabela s.r.o byla založena v roce 2013 a již nyní patří mezi dodavatele lehkých ocelových konstrukcí vysoké kvality

Více

Dřevostavby komplexně Aktuální trendy v návrhu skladeb dřevostaveb

Dřevostavby komplexně Aktuální trendy v návrhu skladeb dřevostaveb Dřevostavby komplexně Aktuální trendy v návrhu skladeb dřevostaveb Ing. arch. Tereza Vojancová Technický poradce tech.poradce@uralita.com 602 439 813 www.ursa.cz OBSAH 1 ZÁSADY NÁVRHU principy pro skladbu

Více

DOMINO Plochá taška s rovnými liniemi

DOMINO Plochá taška s rovnými liniemi Plochá taška s rovnými liniemi CREATON CZ Značka jedinečných střech 02I03 elegantní kombinace tvaru a funkčních vlastností Všechny engoby jsou dostupné ve vysokém standardu kvality Creaton, s jemným hedvábným

Více

ZATEPLUJTE - EFEKTIVNĚ - CHYTŘE - MODERNĚ!

ZATEPLUJTE - EFEKTIVNĚ - CHYTŘE - MODERNĚ! ZATEPLUJTE - EFEKTIVNĚ - CHYTŘE - MODERNĚ! Přednosti! Z jedné dózy lze přilepit až 14 ks polystyrenových desek Broušení a kotvení desek již po 2 hodinách od nalepení Vysoká úspora času viz. Časový harmonogram

Více

SCHEMA OBJEKTU. Obr. 3: Pohled na rodinný dům

SCHEMA OBJEKTU. Obr. 3: Pohled na rodinný dům Samostatně stojící dvoupodlažní rodinný dům s obytným podkrovím. Obvodové stěny jsou vystavěny z pórobetonových tvárnic tl. 250mm. Střecha je sedlová se m nad krokvemi. Je provedeno fasády kontaktním zateplovacím

Více

Děkujeme Vám, že jste si vybral na pokrytí svého objektu pálenou střešní krytinu Tondach. Na základě

Děkujeme Vám, že jste si vybral na pokrytí svého objektu pálenou střešní krytinu Tondach. Na základě Vážený zákazníku, Děkujeme Vám, že jste si vybral na pokrytí svého objektu pálenou střešní krytinu Tondach. Na základě Vámi zaslaných podkladů jsme pro Vás připravili detailní rozpis materiálů na dodávku

Více

ZATEPLUJTE RYCHLE - LEVNĚ - MODERNĚ!

ZATEPLUJTE RYCHLE - LEVNĚ - MODERNĚ! ZATEPLUJTE RYCHLE - LEVNĚ - MODERNĚ! Lepení desek z EPS a XPS na modifikované a oxidované asfaltové izolace 1 dóza = až 20 m 2 Na asfaltové izolace, dřevo, cihly, beton, omítky Vysoká úspora času Úspora

Více

TEPELNĚIZOLAČNÍ DESKY MULTIPOR

TEPELNĚIZOLAČNÍ DESKY MULTIPOR Kalcium silikátová minerální deska Tvarová stálost Vynikající paropropustnost Nehořlavost Jednoduchá aplikace Venkovní i vnitřní izolace Specifikace Minerální, bezvláknitá tepelně- izolační deska. Norma/předpis

Více