Kupónový dluhopis MS-INVEST 2022

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Kupónový dluhopis MS-INVEST 2022"

Transkript

1 Kupónový dluhopis MS-INVEST 2022 Conseq Investment Management, a.s.

2 Moravská stavební - Invest korporátní dluhopisy Moravská stavební Invest, a.s. se po úspěšné emisi korporátního dluhopisu s výnosem 5,5 % p.a. a splatností v roce 2021 vrací na finanční trhy s další emisí v podobném objemu. Připomínáme, že expozice klienta vůči jednomu emitentovi by v závislosti na objemu prostředků klienta neměla překročit 5 % portfolia. Korporátní dluhopis nakupuje klient bez poplatku s předem známým výnosem do splatnosti.

3 KDO JE MS - INVEST? Moravská stavební INVEST, a.s. má v oblasti developmentu zkušenosti již od roku MS - INVEST působí na nejvýznamnějších trzích v ČR Praze, Brně. Za dobu své existence MS - INVEST zrealizovala celkem cca bytů a rodinných domů, cca m 2 obchodních ploch a kanceláří a také více než m 2 pozemků.

4 KDO JE MS - INVEST? Ing. Lubomír Malík Ing. Vladimír Meister Ing. Pavel Strnad Moravská stavební - INVEST, a.s. Emitent dluhopisu Nová dominikánská, a.s. M.S. Nehvizdská, s.r.o. MAMEST, s.r.o. M.S. Karlínská, s.r.o. Palác Trnitá Brno a.s. MEMAX s.r.o. Stávající a nové projekty

5 PROČ DLUHOPISY MSI? Emitent je společnost s dlouholetou tradicí v oblasti nemovitostního developmentu. Emitent se zavazuje dodržovat pravidla, která zvyšují jistotu investorů, že dostanou své peníze zpět (viz. stránka s kovenanty). Dluhopisy zakládají přímé, obecné, nepodmíněné, nezajištěné a nepodřízené peněžité dluhy Emitenta, které jsou a vždy budou vzájemně rovnocenné (pari passu) jak mezi sebou navzájem, tak i vůči všem dalším současným i budoucím nezajištěným a nepodřízeným dluhům Emitenta Nový dluhopis tak nebude podřízený tomu předchozímu. Fixní výnos do splatnosti Klient upíše dluhopisy za 100 % a na roční bázi obdrží kupón ve výši 5,5 %. Vhodná diverzifikace Vašeho portfolia Korporátní dluhopisy patří do diverzifikovaného portfolia. I přes jejich fixní výnos však investorům vzhledem k expozici na jednoho konkrétního emitenta nedoporučujeme, aby jejich váha v portfoliu přesáhla 5 % z celkové hodnoty portfolia.

6 MS-INVEST 0,00/21 informace o dokončené emisi Diskontovaný dluhopis Objem emise 320 mil. CZK jmenovité hodnoty Výnos do splatnosti 5,5 % p.a. (vyplácen při splatnosti) Úpis v prosinci 2016 a splatnost v roce 2021 Investice v CZK Minimální investice CZK Nákup probíhal prostřednictvím standardních smluv Classic Invest společnosti Conseq Investment Management, a.s. 0,805 0,8 0,795 0,79 0,785 0,78 0,775 0,77 0,765 0,76 Cena dluhopisu - nákup Cena dluhopisu - nákup Kumulativní výkonnost za uvedené období*: 1 týden 0,10% 1 měsíc 0,51% 3 měsíce 1,41% 6 měsíců 2,81% Od počátku roku 4,20% * Hodnota investic může v čase jak růst, tak klesat a není zaručena ani návratnost původně investované částky. Jakékoliv údaje o historickém zhodnocení slouží pouze pro informaci a nejsou zárukou budoucích výnosů.

7 NA CO SI MS - INVEST PŮJČUJE PENÍZE? Palác Trnitá Brno (Palác Trnitá Brno a.s.) Výstavba komplexu s byty, kancelářemi a komerční částí v žádané lokalitě v centru Brna. Nemovitost vyroste v ulici Trnitá v blízkosti moderního nákupního centra Galerie Vaňkovka. Územní rozhodnutí by mělo být pravomocné do konce října. V první etapě vznikne 6500 m 2 kancelářských prostor, 192 bytů a 373 podzemních parkovacích stání. V přízemí nabídne projekt téměř 1600 m 2 obchodních ploch. Zahájení výstavby se očekává v roce 2018 a ukončení první etapy v roce V roce 2018 budou zahájeny předprodeje prostor včetně vyhledávání vhodných nájemců kanceláří.

8 NA CO SI MS - INVEST PŮJČUJE PENÍZE? Rezidence Michle (MEMAX s.r.o.) Výstavba bytového komplexu několika budov ve svažitém terénu. Lokalita uprostřed krásné zeleně, přesto nedaleko centra hlavního města. V blízkém okolí se nachází nákupní centrum Arkády Pankrác, Thomayerova nemocnice i supermarket Kaufland. Výstavba bytů o celkové ploše m² a 120 garážových stání. Zahájení výstavby se předpokládá v roce 2019 a dokončení v roce splacení bankovních úvěrů a další plánované projekty

9 JAKÉ PODMÍNKY SE EMITENT ZAVÁZAL DODRŽOVAT? Min. 18% podíl vlastního kapitálu Emitenta na celkových aktivech (po odečtení hotovosti). Tento ukazatel musí Emitent dodržovat na základě konsolidované účetní závěrky. Max. 70 % bude celková výše dluhů na projektu vůči budoucí tržní hodnotě projektu. Max. 80 % bude celková výše dluhů na projektech vůči celkovým nákladům projektů. Po dobu 3 let od Data emise nebude mít Emitent možnost vyplatit jakýkoliv podíl na zisku nebo podíl na jiných vlastních zdrojích, po 3 letech od Data emise takovouto výplatu nesmí provést, pokud by jeho Equity ratio kleslo pod 30 %. Zákaz prodeje zboží a služeb třetím osobám za podnákladové ceny. Emitent se zavazuje, že souhrn cen, které uhradí za jakékoli zboží a službu (včetně stavebních činností) jakýmkoli jiným osobám, než jsou Dceřiné společnosti, nebude vyšší, než souhrn cen, které Emitent obdrží za dané zboží či danou službu. Ukazatele budou kontrolovány na základě konsolidované účetní závěrky a to s roční frekvencí. Vyčerpávající přehled všech kovenantů a jejich přesné formulace jsou uvedeny v prospektu dluhopisů.

10 ZÁKLADNÍ PARAMETRY DLUHOPISŮ Emitent Investiční nástroj Vedoucí manažer emise a administrátor Finanční poradce vedoucího manažera Právní poradce emitenta Podoba a vlastnictví dluhopisů Předpokládaný objem emise; měna ISIN Jmenovitá hodnota Moravská stavební INVEST, a.s. Kupónový dluhopis se splatností 5 let Conseq Investment Management, a.s. C Corporate Finance, s.r.o. Kocián Šolc Balaštík, advokátní kancelář, s.r.o. Zaknihované dluhopisy evidované v Centrálním depozitáři cenných papírů, a.s ,- CZK jmenovité hodnoty dluhopisů*; CZK CZ Datum emise 30. listopadu 2017** Datum splatnosti 30. listopadu 2022 Emisní kurz Výnos do splatnosti Vstupní poplatek 0 % Likvidita před datem splatnosti Předčasné splacení dluhopisů 1,- CZK (minimální objem investice je ,- CZK) 100 % jmenovité hodnoty 5,50 % p.a., vyplácen ročně Emitent je oprávněn, nikoli však povinen, dluhopisy odkoupit. Cenu mohou ovlivňovat zejména vývoj bezrizikových úrokových sazeb (tzv. úrokových swapů) a aktuální výše rizikové přirážky emitenta. Na základě rozhodnutí emitenta nejdříve po 3 letech *V případě, že celkový zájem investorů přesáhne předpokládaný objem emise, budou objednávky kráceny zejména podle data jejich podání (upřednostněny budou dřívější objednávky). Kompletní informace naleznete v prospektu. ** Doporučujeme, aby pokyny k nákupu/vydání dluhopisu stejně jako potřebné peněžní prostředky na Vašich Investičních účtech byly k dispozici nejpozději k datu

11 VÝZNAMNÁ RIZIKA Finanční rizika Kreditní riziko (neschopnost dostát svým závazkům jak pro Emitenta, tak jeho dlužníky) Riziko likvidity (krátkodobý nedostatek likvidních prostředků k úhradě splatných dluhů) Riziko úrokové sazby (nárůst úrokové sazby může způsobit obtíže se splácením svých finančních závazků pro Emitenta i propojené osoby) Rizika realitního trhu Riziko poklesu cen nemovitostí, které negativně ovlivní jeho ekonomickou situaci Riziko konkurence, pojištění majetku, nízké likvidity nemovitých věcí, umístění projektů atd. Provozní rizika Riziko závislosti Emitenta na skupině, ztráty klíčových osob, neoprávněného zahájení insolvenčního řízení atd. Rizika vztahující se k ČR Politická, ekonomická, inflační a další rizika Rizika týkající se dluhopisů Riziko přijetí dalšího dluhového financování Emitentem, úrokové sazby z dluhopisů, likvidity, nesplacení, předčasného splacení atd. V případě růstu úrokových sazeb zpravidla klesá tržní cena dluhopisů

12 DISCLAIMER A UPOZORNĚNÍ NA NĚKTERÁ RIZIKA Na veřejnou nabídku Dluhopisů se vztahuje povinnost uveřejnit nejpozději na jejím počátku prospekt Dluhopisů (dále jen Prospekt ). Prospekt byl uveřejněn na internetové stránce Emitenta v části O nás - Pro Investory a na webových stránkách Administrátora v sekci Speciální produkty. Prospekt je rovněž všem zájemcům bezplatně k dispozici k nahlédnutí v pracovní dny od 9:00 do 16:00 hod. na pobočkách Emitenta na adrese Vídeňská 995/63, Brno a Pobřežní 12, Praha 8 Karlín a v určené provozovně Administrátora na adrese Conseq Investment Management, a.s., Burzovní palác, Rybná 682/14, Praha 1. To platí obdobně pro případné dodatky Prospektu a ostatní dokumenty, které se podle Prospektu uveřejňují. Zájemci o koupi Dluhopisů musí svá investiční rozhodnutí učinit na základě informací uvedených v Prospektu ve znění jeho případných dodatků. V případě rozporu mezi informacemi uváděnými v Prospektu a jeho dodatcích platí vždy naposled uveřejněný údaj. Tento dokument není návrhem na uzavření jakékoliv smlouvy. Jakékoli rozhodnutí o upsání nabízených Dluhopisů musí být založeno výhradně na informacích obsažených v Prospektu a jeho případných dodatcích jako celku a na podmínkách nabídky, včetně samostatného vyhodnocení rizikovosti investice do Dluhopisů každým z potenciálních nabyvatelů a mělo by být učiněno se zohledněním principu řádné diverzifikace vzhledem k expozici na jednoho emitenta. Váha Dluhopisů by proto neměla přesáhnout 5 % z celkové hodnoty portfolia. Návratnost investice do Dluhopisů není zaručena. Každá investice obsahuje riziko, informace o rizicích spojených s investicí do Dluhopisů jsou uvedeny v Prospektu včetně jeho případných dodatků. Pojmy v tomto dokumentu uvedené s velkým počátečním písmenem a zde nedefinované mají význam uvedený v Prospektu. Tento dokument není návrhem na uzavření jakékoliv smlouvy.

13 KONTAKT Conseq Investment Management, a.s. Rybná 682/ Praha 1 Obchodní útvar institucionální a privátní zákazníci Lukáš Vácha (vacha@conseq.cz) Tomáš Kálal (kalal@conseq.cz) David Kufa (kufa@conseq.cz)

Diskontovaný korporátní dluhopis MS-INVEST 0,00/21. Conseq Investment Management a. s.

Diskontovaný korporátní dluhopis MS-INVEST 0,00/21. Conseq Investment Management a. s. Diskontovaný korporátní dluhopis MS-INVEST 0,00/21 Conseq Investment Management a. s. MS-INVEST 0,00/21 Po úspěšné emisi korporátního dluhopisu GES Real 0,00/2022 nabízí Conseq další příležitost v oblasti

Více

Diskontovaný korporátní dluhopis GES REAL 0 %/2016. Conseq Investment Management a. s.

Diskontovaný korporátní dluhopis GES REAL 0 %/2016. Conseq Investment Management a. s. Diskontovaný korporátní dluhopis GES REAL 0 %/2016 Conseq Investment Management a. s. GES REAL 0 %/2016 Chcete si zafixovat výnos na následujících šest let? Požadujete vyšší výnos, než Vám dnes nabízí

Více

GES REAL 0%/2016. Užijte si roční 5% úrok na neuvěřitelných 6 let

GES REAL 0%/2016. Užijte si roční 5% úrok na neuvěřitelných 6 let GES REAL 0%/2016 Užijte si roční 5% úrok na neuvěřitelných 6 let Proč Diskontovaný dluhopis GES REAL 0%/2016? Fixujte si výnos ve výši 5 % p. a. na následujících 6 let Vyšší výnos než spořicí produkty

Více

KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ

KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ M IČ +420 737 224 455 03312682 A Guaranteed investment a.s. Hlinky 138/27 603 00 Brno KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ Pětiletý dluhopis Guaranteed investment a.s. (2. emise) vydávaných v rámci dluhopisového

Více

EMISNÍ DODATEK - DOPLNĚK DLUHOPISOVÉHO PROGRAMU

EMISNÍ DODATEK - DOPLNĚK DLUHOPISOVÉHO PROGRAMU Komerční banka, a. s. dluhopisový program v maximálním objemu nesplacených dluhopisů 150.000.000.000 Kč s dobou trvání programu 30 let EMISNÍ DODATEK - DOPLNĚK DLUHOPISOVÉHO PROGRAMU Dluhopisy s pevnou

Více

Letiště Praha, a.s. DOPLNĚK DLUHOPISOVÉHO PROGRAMU

Letiště Praha, a.s. DOPLNĚK DLUHOPISOVÉHO PROGRAMU Letiště Praha, a.s. dluhopisový program v maximálním objemu nesplacených dluhopisů 15.000.000.000 Kč s dobou trvání programu 10 let DOPLNĚK DLUHOPISOVÉHO PROGRAMU Dluhopisy s pevným úrokovým výnosem ve

Více

Komerční banka, a. s. dluhopisový program v maximálním objemu nesplacených dluhopisů 150 000 000 000 Kč s dobou trvání programu 30 let EMISNÍ DODATEK

Komerční banka, a. s. dluhopisový program v maximálním objemu nesplacených dluhopisů 150 000 000 000 Kč s dobou trvání programu 30 let EMISNÍ DODATEK Komerční banka, a. s. dluhopisový program v maximálním objemu nesplacených dluhopisů 150 000 000 000 Kč s dobou trvání programu 30 let EMISNÍ DODATEK amortizované hypoteční zástavní listy s pevným úrokovým

Více

HYPOTEČNÍ BANKA, a. s.

HYPOTEČNÍ BANKA, a. s. HYPOTEČNÍ BANKA, a. s. Dluhopisový program v maximálním objemu nesplacených hypotečních zástavních listů 100.000.000.000 Kč s dobou trvání programu 30 let EMISNÍ DODATEK - KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ

Více

EMISNÍ DODATEK KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ

EMISNÍ DODATEK KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ Dluhopisový program v maximálním objemu nesplacených hypotečních zástavních listů 15 000 000 000 Kč s dobou trvání programu 10 let EMISNÍ DODATEK KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ HYPOTEČNÍ ZÁSTAVNÍ LISTY

Více

EMISNÍ DODATEK KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ

EMISNÍ DODATEK KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ Dluhopisový program v maximálním objemu nesplacených hypotečních zástavních listů 15 000 000 000 Kč s dobou trvání programu 10 let EMISNÍ DODATEK KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ HYPOTEČNÍ ZÁSTAVNÍ LISTY

Více

DOPLNĚK DLUHOPISOVÉHO PROGRAMU

DOPLNĚK DLUHOPISOVÉHO PROGRAMU Hypoteční banka, a. s. Dluhopisový program v maximálním objemu nesplacených hypotečních zástavních listů 100.000.000.000 Kč s dobou trvání programu 30 let DOPLNĚK DLUHOPISOVÉHO PROGRAMU Dluhopisy s pevnou

Více

EMISNÍ DODATEK KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ

EMISNÍ DODATEK KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ Dluhopisový program v maximálním objemu nesplacených hypotečních zástavních listů 15 000 000 000 Kč s dobou trvání programu 10 let EMISNÍ DODATEK KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ HYPOTEČNÍ ZÁSTAVNÍ LISTY

Více

EMISNÍ DODATEK KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ

EMISNÍ DODATEK KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ UniCredit Bank Czech Republic a. s. Dluhopisový program v maximálním objemu nesplacených dluhopisů 100 000 000 000 Kč s dobou trvání programu 30 let EMISNÍ DODATEK KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ HYPOTEČNÍ

Více

RM otevřený podílový fond na jehož účet jedná DELTA Investiční společnost, a.s.

RM otevřený podílový fond na jehož účet jedná DELTA Investiční společnost, a.s. RM otevřený podílový fond na jehož účet jedná DELTA Investiční společnost, a.s. Dluhopisový program v celkové předpokládané jmenovité hodnotě 1.000.000.000 Kč s dobou trvání 10 let Dluhopisy v předpokládané

Více

Český fond půdy. Fond kvalifikovaných investorů

Český fond půdy. Fond kvalifikovaných investorů Český fond půdy Fond kvalifikovaných investorů 2016 I. Krátké představení Strategie Investice do vysoce kvalitní české zemědělské půdy za účelem kapitálového zhodnocení a nájmu. Obhospodařování a administrace

Více

Příručka k měsíčním zprávám ING fondů

Příručka k měsíčním zprávám ING fondů Příručka k měsíčním zprávám ING fondů ING Investment Management vydává každý měsíc aktuální zprávu ke každému fondu, která obsahuje základní informace o fondu, jeho aktuální výkonnosti, složení portfolia

Více

Wüstenrot hypoteční banka a. s. Dluhopisový program v maximálním objemu nesplacených dluhopisů 30.000.000.000 Kč s dobou trvání programu 20 let

Wüstenrot hypoteční banka a. s. Dluhopisový program v maximálním objemu nesplacených dluhopisů 30.000.000.000 Kč s dobou trvání programu 20 let Wüstenrot hypoteční banka a. s. Dluhopisový program v maximálním objemu nesplacených dluhopisů 30.000.000.000 Kč s dobou trvání programu 20 let EMISNÍ DODATEK - KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ - Hypoteční

Více

Wüstenrot hypoteční banka a. s.

Wüstenrot hypoteční banka a. s. Wüstenrot hypoteční banka a. s. Dluhopisový program v maximálním objemu nesplacených hypotečních zástavních listů 6.000.000.000 Kč s dobou trvání programu 5 let EMISNÍ DODATEK - KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE

Více

EMISNÍ DODATEK - KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ

EMISNÍ DODATEK - KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ Česká pojišťovna a. s. dluhopisový program v maximálním objemu nesplacených dluhopisů 10 000 000 000 Kč s dobou trvání programu 10 let EMISNÍ DODATEK - KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ dluhopisy s pevným

Více

Accolade Industrial Fund. Fond průmyslových nemovitostí

Accolade Industrial Fund. Fond průmyslových nemovitostí Accolade Industrial Fund Fond průmyslových nemovitostí Krátké představení skupiny Accolade Skupina Accolade investuje do průmyslových budov určených k pronájmu Accolade vlastní v současné době 17 průmyslových

Více

Wüstenrot hypoteční banka a. s.

Wüstenrot hypoteční banka a. s. Wüstenrot hypoteční banka a. s. Dluhopisový program v maximálním objemu nesplacených hypotečních zástavních listů 6.000.000.000 Kč s dobou trvání programu 5 let EMISNÍ DODATEK - KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE

Více

MS-INVEST 5/22. Moravská stavební - INVEST, a.s. Prospekt dluhopisů s pevným kupónem se splatností 5 let

MS-INVEST 5/22. Moravská stavební - INVEST, a.s. Prospekt dluhopisů s pevným kupónem se splatností 5 let MS-INVEST 5/22 Moravská stavební - INVEST, a.s. Prospekt dluhopisů s pevným kupónem se splatností 5 let v předpokládané celkové jmenovité hodnotě 250.000.000 Kč splatných v roce 2022 ISIN: CZ0003517484

Více

Raiffeisenbank a.s. EMISNÍ DODATEK KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ. podřízené dluhopisy pevným úrokovým výnosem

Raiffeisenbank a.s. EMISNÍ DODATEK KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ. podřízené dluhopisy pevným úrokovým výnosem EMISNÍ DODATEK KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ podřízené dluhopisy pevným úrokovým výnosem v celkovém předpokládaném objemu emise 125 000 000 Kč splatné v roce 2016 ISIN CZ0003702953 Emisní kurz: 102,21

Více

Komerční banka, a. s. dluhopisový program v maximálním objemu nesplacených dluhopisů Kč s dobou trvání programu 30 let EMISNÍ DODATEK

Komerční banka, a. s. dluhopisový program v maximálním objemu nesplacených dluhopisů Kč s dobou trvání programu 30 let EMISNÍ DODATEK Komerční banka, a. s. dluhopisový program v maximálním objemu nesplacených dluhopisů 150 000 000 000 Kč s dobou trvání programu 30 let EMISNÍ DODATEK amortizované hypoteční zástavní listy s pevným úrokovým

Více

2014 ISIN CZ0003501660

2014 ISIN CZ0003501660 Dodatek č. 1 k Prospektu dluhopisů ZONER software, a.s. Dluhopisy s pevným úrokovým výnosem 10 % p. a. v celkové předpokládané jmenovité hodnotě emise 200.000.000 Kč k datu emise nebo v průběhu emisní

Více

P R E Z E N T A C E D L U H O P I S U E I P

P R E Z E N T A C E D L U H O P I S U E I P P R E Z E N T A C E D L U H O P I S U E I P E U R O P A I N V E S T M E N T P R O P E R T Y C Z A. S. Evropské investiční nemovitosti www.europaproperty.org O B S A H O NÁS DLUHOPISY EIP KONTAKTY Profil

Více

Raiffeisenbank a.s. DOPLNĚK DLUHOPISOVÉHO PROGRAMU. hypoteční zástavní listy s pevným úrokovým výnosem. v celkovém předpokládaném objemu emise

Raiffeisenbank a.s. DOPLNĚK DLUHOPISOVÉHO PROGRAMU. hypoteční zástavní listy s pevným úrokovým výnosem. v celkovém předpokládaném objemu emise DOPLNĚK DLUHOPISOVÉHO PROGRAMU hypoteční zástavní listy s pevným úrokovým výnosem v celkovém předpokládaném objemu emise 2 000 000 000 Kč splatné v roce 2017 ISIN CZ0002001928 Emisní kurz: [Tento údaj

Více

Příručka k měsíčním zprávám ING fondů

Příručka k měsíčním zprávám ING fondů Příručka k měsíčním zprávám ING fondů ING Investment Management vydává každý měsíc aktuální zprávu ke každému fondu, která obsahuje základní informace o fondu, jeho aktuální výkonnosti, složení portfolia

Více

Kč. Tento Dodatek Základního prospektu byl vyhotoven ke dni 8. dubna 2008 a informace v něm uvedené jsou aktuální pouze k tomuto dni.

Kč. Tento Dodatek Základního prospektu byl vyhotoven ke dni 8. dubna 2008 a informace v něm uvedené jsou aktuální pouze k tomuto dni. DODATEK ZÁKLADNÍHO PROSPEKTU ZE DNE 8. DUBNA 2008 75 000 000 000 Kč Dodatek Základního prospektu Nabídkový program dluhopisů vydávaných v rámci dluhopisového programu s dobou trvání 10 let a splatností

Více

EMISNÍ DODATEK KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ

EMISNÍ DODATEK KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ UniCredit Bank Czech Republic, a. s. Dluhopisový program v maximálním objemu nesplacených dluhopisů 20 000 000 000 Kč s dobou trvání programu 30 let EMISNÍ DODATEK KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ HYPOTÉČNÍ

Více

Kč. Aranžér, Administrátor, Agent pro výpočty a Kotační agent Česká spořitelna, a.s.

Kč. Aranžér, Administrátor, Agent pro výpočty a Kotační agent Česká spořitelna, a.s. DODATEK ZÁKLADNÍHO PROSPEKTU ZE DNE 3.3.2009 75 000 000 000 Kč Dodatek Základního prospektu Nabídkový program dluhopisů vydávaných v rámci dluhopisového programu s dobou trvání 10 let a splatností kterékoli

Více

Český fond půdy Fond kvalifikovaných investorů

Český fond půdy Fond kvalifikovaných investorů Český fond půdy Fond kvalifikovaných investorů Conseq Investment Management a. s. Krátké představení Strategie Investice do vysoce kvalitní české zemědělské půdy za účelem kapitálového zhodnocení a nájmu.

Více

CONSEQ BEST BASKET Investice s 100% kapitálovou garancí. Strana 1

CONSEQ BEST BASKET Investice s 100% kapitálovou garancí. Strana 1 Investice s 100% kapitálovou garancí rozhodnutí, které vynáší Strana 1 Hledáte pro své klienty možnosti konzervativního zhodnocení peněz? Také si myslíte, že výnosy dluhopisů jsou nyní velmi nízké? Preferují

Více

ALTERNATIVNÍCH INVESTIC

ALTERNATIVNÍCH INVESTIC PŘEHLED ALTERNATIVNÍCH INVESTIC Informace o produktech 06/2018 CONSEQ EKO-ENERGETICKÝ Investice do různých způsobů využití zelené energie a energetických úspor CONSEQ OPPORTUNITY Investice do aktuálních

Více

Hypoteční banka, a. s.

Hypoteční banka, a. s. Hypoteční banka, a. s. Dluhopisový program v maximálním objemu nesplacených hypotečních zástavních listů 100.000.000.000 Kč s dobou trvání programu 30 let EMISNÍ DODATEK - KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ

Více

ALTERNATIVNÍCH INVESTIC

ALTERNATIVNÍCH INVESTIC PŘEHLED ALTERNATIVNÍCH INVESTIC Informace o produktech 6/2017 ALTERNATIVNÍ INVESTICE Investice mimo regulované trhy s finančními nástroji. Snadno přístupné prostřednictvím tzv. fondů kvalifikovaných investorů.

Více

Letiště Praha, a.s. dluhopisový program v maximálním objemu nesplacených dluhopisů 15.000.000.000 Kč s dobou trvání programu 10 let

Letiště Praha, a.s. dluhopisový program v maximálním objemu nesplacených dluhopisů 15.000.000.000 Kč s dobou trvání programu 10 let Letiště Praha, a.s. dluhopisový program v maximálním objemu nesplacených dluhopisů 15.000.000.000 Kč s dobou trvání programu 10 let DOPLNĚK DLUHOPISOVÉHO PROGRAMU Dluhopisy s pevným úrokovým výnosem ve

Více

EMISNÍ PODMÍNKY DLUHOPISŮ

EMISNÍ PODMÍNKY DLUHOPISŮ EMISNÍ PODMÍNKY DLUHOPISŮ 1. SKUTKOVÝ A PRÁVNÍ ZÁKLAD DLUHOPISŮ Společnost E&V Holding a.s., IČ: 24238759, se sídlem Nad Laurovou 2853/5, Smíchov, 150 00 Praha 5, společnost zapsaná v obchodním rejstříku

Více

Strana první NZ 174/2018 N 190/2018.

Strana první NZ 174/2018 N 190/2018. Strana první ----------------------------------------------------------------------------------- NZ 174/2018 N 190/2018 S t e j n o p i s Notářský zápis sepsaný dne 30. 7. 2018 (slovy třicátého července

Více

Accolade Industrial Fund. Fond průmyslových nemovitostí

Accolade Industrial Fund. Fond průmyslových nemovitostí Accolade Industrial Fund Fond průmyslových nemovitostí Krátké představení skupiny Accolade Skupina Accolade investuje do průmyslových budov určených k pronájmu Accolade vlastní v současné době 17 průmyslových

Více

Emisní podmínky RFH

Emisní podmínky RFH Emisní podmínky RFH 2017-01 vydané v souladu se zákonem č. 190/2004 Sb., o dluhopisech dne 1. 5. 2017 Tyto emisní podmínky upravují práva a povinnosti emitenta a vlastníka dluhopisu a dále také veškeré

Více

300.000.000 Kč. Aranžér, Administrátor a Agent pro výpočty Česká spořitelna, a.s. EMISNÍ DODATEK Č. 2 ZE DNE 11. DUBNA 2007

300.000.000 Kč. Aranžér, Administrátor a Agent pro výpočty Česká spořitelna, a.s. EMISNÍ DODATEK Č. 2 ZE DNE 11. DUBNA 2007 EMISNÍ DODATEK Č. 2 ZE DNE 11. DUBNA 2007 300.000.000 Kč Dluhopisy s výnosem závislým na souboru indexů a koši akcií splatné v roce 2011, emisní kurz 100,00 % jmenovité hodnoty ISIN CZ0003701237 Tento

Více

EMISNÍ DODATEK KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ

EMISNÍ DODATEK KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ UniCredit Bank Czech Republic a. s. Dluhopisový program v maximálním objemu nesplacených dluhopisů 100 000 000 000 Kč s dobou trvání programu 30 let EMISNÍ DODATEK KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ DLUHOPISY

Více

Moravská stavební - INVEST, a.s. Prospekt dluhopisů s výnosem určeným na bázi diskontu. v předpokládané celkové jmenovité hodnotě Kč

Moravská stavební - INVEST, a.s. Prospekt dluhopisů s výnosem určeným na bázi diskontu. v předpokládané celkové jmenovité hodnotě Kč Moravská stavební - INVEST, a.s. Prospekt dluhopisů s výnosem určeným na bázi diskontu v předpokládané celkové jmenovité hodnotě 320 000 000 Kč splatných v roce 2021 ISIN: CZ0003515108 Tento dokument představuje

Více

Vytvořte důležitý a stabilní článek ve svém portfoliu, článek generující zisk. Investujte do nemovitostí.

Vytvořte důležitý a stabilní článek ve svém portfoliu, článek generující zisk. Investujte do nemovitostí. Vytvořte důležitý a stabilní článek ve svém portfoliu, článek generující zisk. Investujte do nemovitostí. Představení společnosti a vize Jsme česká společnost, která vznikla v roce 2016 spojením investorů,

Více

Hodnota majetku (AUM) k CZK OBDOBÍ YTD 1M 3M 6M 1R 2R 3R OD ZALOŽENÍ

Hodnota majetku (AUM) k CZK OBDOBÍ YTD 1M 3M 6M 1R 2R 3R OD ZALOŽENÍ KB Peněžní trh Krátkodobá investice ISIN: CZ0008472529 Doporučená délka investice 6 měsíců Hodnota majetku (AUM) k 28.11.2018 6 331 230 073 CZK VÝKONNOST 1.08 1.06 1.04 1.02 1 0.98 2008 2010 2012 2014

Více

KB Privátní správa aktiv Flexibilní - Exclusive

KB Privátní správa aktiv Flexibilní - Exclusive KB Privátní správa aktiv Flexibilní - Exclusive Exkluzivní nabídka ISIN: CZ0008475068 Univerzální investiční řešení, které se přizpůsobí a reaguje na tržní změny za Vás. Doporučená délka investice 3 roky

Více

ČEZ, A. S. Dodatek Prospektu

ČEZ, A. S. Dodatek Prospektu DODATEK PROSPEKTU ZE DNE 17. 8. 2007 ČEZ, A. S. Dodatek Prospektu Dluhopisy nesoucí pevný úrokový výnos 4,30 % p.a. v předpokládané celkové jmenovité hodnotě 7 000 000 000 Kč s možností navýšení objemu

Více

EMISNÍ DODATEK KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ

EMISNÍ DODATEK KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ UniCredit Bank Czech Republic a. s. Dluhopisový program v maximálním objemu nesplacených dluhopisů 100 000 000 000 Kč s dobou trvání programu 30 let EMISNÍ DODATEK KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ DLUHOPISY

Více

1. DODATEK PROSPEKTU

1. DODATEK PROSPEKTU GES REAL, a.s. Prospekt dluhopisů s výnosem určeným na bázi diskontu v předpokládané celkové jmenovité hodnotě 400.000.000 Kč splatných v roce 2022 ISIN CZ0003513921 1. DODATEK PROSPEKTU Tento 1. dodatek

Více

EMISNÍ PODMÍNKY DLUHOPISŮ

EMISNÍ PODMÍNKY DLUHOPISŮ EMISNÍ PODMÍNKY DLUHOPISŮ 1. SKUTKOVÝ A PRÁVNÍ ZÁKLAD DLUHOPISŮ Společnost REALITNÍ FOND PRAHA a.s., IČ: 030 71 740, se sídlem Krkonošská 2001/16, Vinohrady, 120 00 Praha 2, společnost zapsaná v obchodním

Více

Wüstenrot hypoteční banka a. s. Dluhopisový program v maximálním objemu nesplacených dluhopisů 30.000.000.000 Kč s dobou trvání programu 20 let

Wüstenrot hypoteční banka a. s. Dluhopisový program v maximálním objemu nesplacených dluhopisů 30.000.000.000 Kč s dobou trvání programu 20 let Wüstenrot hypoteční banka a. s. Dluhopisový program v maximálním objemu nesplacených dluhopisů 30.000.000.000 Kč s dobou trvání programu 20 let EMISNÍ DODATEK - KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ - Hypoteční

Více

EMISNÍ PODMÍNKY DLUHOPISŮ

EMISNÍ PODMÍNKY DLUHOPISŮ EMISNÍ PODMÍNKY DLUHOPISŮ 1. SKUTKOVÝ A PRÁVNÍ ZÁKLAD DLUHOPISŮ Společnost REALITNÍ FOND PRAHA a.s., IČ: 030 71 740, se sídlem Krkonošská 2001/16, Vinohrady, 120 00 Praha 2, společnost zapsaná v obchodním

Více

Dodatek Základního prospektu Nabídkový program investičních certifikátů a warrantů

Dodatek Základního prospektu Nabídkový program investičních certifikátů a warrantů DODATEK ZÁKLADNÍHO PROSPEKTU ZE DNE 3.3.2009 Dodatek Základního prospektu Nabídkový program investičních certifikátů a warrantů Tento dokument představuje dodatek (dále jen Dodatek Základního prospektu

Více

Stabilita banky, její ovlivňování ČNB, pravidla likvidity, kapitálové přiměřenosti a úvěrové angažovanosti banky

Stabilita banky, její ovlivňování ČNB, pravidla likvidity, kapitálové přiměřenosti a úvěrové angažovanosti banky Stabilita banky, její ovlivňování ČNB, pravidla likvidity, kapitálové přiměřenosti a úvěrové angažovanosti banky Stabilita banky Stabilitou banky obecně rozumíme její solventnost a likviditu. Vzhledem

Více

Jednotlivé Dluhopisy budou označeny pořadovým číslem 1 až 500 000 000.

Jednotlivé Dluhopisy budou označeny pořadovým číslem 1 až 500 000 000. EMISNÍ PODMÍNKY DLUHOPISŮ Zastupitelné dluhopisy v listinné podobě, ve formě na jméno, nesoucí pevný úrokový výnos ve výši 13 % p.a., vydávané společností HELVET HOLDING SE, se sídlem Praha 1, Nové Město,

Více

6. Dodatek Základního prospektu

6. Dodatek Základního prospektu Dluhopisový program v maximálním objemu nesplacených hypotečních zástavních listů 15 000 000 000 Kč s dobou trvání programu 10 let 6. Dodatek Základního prospektu Tento dokument aktualizuje Základní prospekt

Více

Platné znění novelizovaných ustanovení nařízení vlády č. 243/2013 Sb., o investování investičních fondů a o technikách k jejich obhospodařování, s

Platné znění novelizovaných ustanovení nařízení vlády č. 243/2013 Sb., o investování investičních fondů a o technikách k jejich obhospodařování, s Platné znění novelizovaných ustanovení nařízení vlády č. 243/2013 Sb., o investování investičních fondů a o technikách k jejich obhospodařování, s vyznačením navrhovaných změn a doplnění - 2-17 Limity

Více

Raiffeisenbank a.s. EMISNÍ DODATEK KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ. hypoteční zástavní listy s pevným úrokovým výnosem

Raiffeisenbank a.s. EMISNÍ DODATEK KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ. hypoteční zástavní listy s pevným úrokovým výnosem EMISNÍ DODATEK KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ hypoteční zástavní listy s pevným úrokovým výnosem v celkovém předpokládaném objemu emise 700 000 000 Kč (maximálně do 1 000 000 000 Kč) splatné v roce 2016

Více

1. Základní charakteristika dluhopisů:

1. Základní charakteristika dluhopisů: Sdělení Ministerstva financí ze dne 9. 5. 2012, jímž se určují emisní podmínky pro Proti-inflační spořicí státní dluhopis České republiky, 2012 2019, CPI % Ministerstvo financí vydává státní dluhopisy

Více

SMLOUVA O ÚPISU A KOUPI DLUHOPISŮ FINEMO.CZ

SMLOUVA O ÚPISU A KOUPI DLUHOPISŮ FINEMO.CZ SMLOUVA O ÚPISU A KOUPI DLUHOPISŮ FINEMO.CZ 01 2021 uzavřená mezi FINEMO.CZ s.r.o. a... dne... TATO SMLOUVA BYLA UZAVŘENA MEZI: (1) FINEMO.CZ S.R.O. se sídlem Rybná 716/24, Staré Město, 110 00 Praha 1,

Více

Smlouva o úpisu. Smluvní strany. 1. LIGS s.r.o.

Smlouva o úpisu. Smluvní strany. 1. LIGS s.r.o. Smlouva o úpisu Smluvní strany 1. LIGS s.r.o. a se sídlem Praha 6 - Břevnov, Tomanova 86, PSČ 16900 IČO: 27425185, DIČ: CZ 27425185 zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl

Více

DOPLNĚK DLUHOPISOVÉHO PROGRAMU

DOPLNĚK DLUHOPISOVÉHO PROGRAMU Wüstenrot hypoteční banka a. s. Dluhopisový program v maximálním objemu nesplacených dluhopisů 30.000.000.000 Kč s dobou trvání programu 20 let DOPLNĚK DLUHOPISOVÉHO PROGRAMU Hypoteční zástavní listy s

Více

ZJEDNODUŠENÝ PROSPEKT. Conseq Invest plc. Conseq Invest Dluhopisový fond. 22. prosince 2010

ZJEDNODUŠENÝ PROSPEKT. Conseq Invest plc. Conseq Invest Dluhopisový fond. 22. prosince 2010 ZJEDNODUŠENÝ PROSPEKT Conseq Invest plc Conseq Invest Dluhopisový fond 22. prosince 2010 Tento Zjednodušený prospekt (statut) obsahuje klíčové informace týkající se společnosti Conseq Invest plc (dále

Více

Malý český průmysl II

Malý český průmysl II Emisní podmínky dluhopisů společnosti Český průmyslový holding a.s. Malý český průmysl II I. Základní charakteristika dluhopisů 1.1. Emitent: Emitentem dluhopisů je Výrobní a obchodní společnost Český

Více

Amundi CR Krátkodobých dluhopisů

Amundi CR Krátkodobých dluhopisů Amundi CR Krátkodobých dluhopisů Krátkodobá investice ISIN: CZ0008471992 Vytvořte si likviditní rezervu, zhodnoťte své prostředky v krákotdobém horizontu Doporučená délka investice 18 měsíců+ Hodnota majetku

Více

Kč. Česká spořitelna, a.s. Aranžér, Administrátor, Agent pro výpočty a Kotační agent

Kč. Česká spořitelna, a.s. Aranžér, Administrátor, Agent pro výpočty a Kotační agent DODATEK ZÁKLADNÍHO PROSPEKTU ZE DNE 20.3.2012 75 000 000 000 Kč Dodatek Základního prospektu Nabídkový program dluhopisů vydávaných v rámci dluhopisového programu s dobou trvání 10 let a splatností kterékoli

Více

Investiční služby, investiční nástroje a jejich rizika DB Finance, s.r.o.

Investiční služby, investiční nástroje a jejich rizika DB Finance, s.r.o. Investiční služby, investiční nástroje a jejich rizika DB Finance, s.r.o. Tento dokument je vytvořen Investičním zprostředkovatelem DB Finance s.r.o. ve smyslu ust. 15d zákona č. 256/2004 Sb., o podnikání

Více

EMISNÍ DODATEK - KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ

EMISNÍ DODATEK - KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ Hypoteční banka, a.s. Dluhopisový program v maximálním objemu nesplacených hypotečních zástavních listů 200.000.000.000 Kč s dobou trvání programu 30 let EMISNÍ DODATEK - KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ

Více

EMISNÍ PODMÍNKY DLUHOPISŮ

EMISNÍ PODMÍNKY DLUHOPISŮ EMISNÍ PODMÍNKY DLUHOPISŮ 1. SKUTKOVÝ A PRÁVNÍ ZÁKLAD DLUHOPISŮ Společnost BPA sport marketing a.s., založená a existující podle práva České republiky, se sídlem Praha 1, Těšnov 1/1059, PSČ 110 00, IČO:

Více

Kapitálový trh a financování akvizice

Kapitálový trh a financování akvizice Kapitálový trh a financování akvizice Petr Vybíral 1 Co všechno je financování Zápůjčka Úvěr Finanční leasing Odložená splatnost Dluhopis Dluhový cenný papír nebo nástroj Emise akcií nebo jiných účastnických

Více

Rizika financování obcí, měst a krajů na kapitálovém trhu

Rizika financování obcí, měst a krajů na kapitálovém trhu Rizika financování na kapitálovém trhu Rizika financování obcí, měst a krajů na kapitálovém trhu Vladimír Tomšík viceguvernér ČNB Národní setkání starostů, primátorů a hejtmanůčr Kongresové centrum ČNB,

Více

Investiční produkty v rámci finanční skupiny České spořitelny

Investiční produkty v rámci finanční skupiny České spořitelny Fakulta ekonomických studií Katedra financí a finančních služeb Navazující magisterské studium kombinované Bankovnictví ZS 2011 Investiční produkty v rámci finanční skupiny České spořitelny Struktura nabídky

Více

6. Přednáška Vkladové (depozitní) bankovní produkty

6. Přednáška Vkladové (depozitní) bankovní produkty 6. Přednáška Vkladové (depozitní) bankovní produkty VKLADOVÉ BANKOVNÍ PRODUKTY bankovní obchody, při kterých banka získává cizí peněžní prostředky formou vkladů nebo emisí dluhových cenných papírů. Mezi

Více

KLÍČOVÉ INFORMACE PRO INVESTORY dle nařízení Evropské komise č. 583/2010

KLÍČOVÉ INFORMACE PRO INVESTORY dle nařízení Evropské komise č. 583/2010 KLÍČOVÉ INFORMACE PRO INVESTORY dle nařízení Evropské komise č. 583/2010 CONSEQ PRIVATE INVEST DYNAMICKÉ PORTFOLIO ZÁKLADNÍ ÚDAJE O FONDU KVALIFIKOVANÝCH INVESTORŮ A O JEHO OBHOSPODAŘOVATELI A ADMINISTRÁTOROVI

Více

Sdělení Ministerstva financí ze dne 15. 9. 2011, jímž se určují emisní podmínky pro Kuponový spořicí státní dluhopis České republiky, 2011 2016, VAR %

Sdělení Ministerstva financí ze dne 15. 9. 2011, jímž se určují emisní podmínky pro Kuponový spořicí státní dluhopis České republiky, 2011 2016, VAR % Sdělení Ministerstva financí ze dne 15. 9. 2011, jímž se určují emisní podmínky pro Kuponový spořicí státní dluhopis České republiky, 2011 2016, VAR % Ministerstvo financí vydává státní dluhopisy v souladu

Více

HVĚZDY MĚSÍCE. Září 2009

HVĚZDY MĚSÍCE. Září 2009 Září 2009 HVĚZDY MĚSÍCE Fondy investující do akcií nemovitostních firem Parvest STEP 90 Euro vyvážená investice s ochranou při medvědím trhu Conseq Invest Fond dluhopisů nové Evropy Fondy investující do

Více

Klíčové informace pro investory

Klíčové informace pro investory Klíčové informace pro investory Tento dokument obsahuje klíčové informace pro investory o tomto fondu. Nejedná se o marketingový materiál. Tyto informace odpovídají zákonu o kolektivním investování a jejich

Více

SDĚLENÍ Ministerstva financí ze dne 2. května 2014, jímž se určují emisní podmínky pro Státní dluhopis České republiky, , VAR %

SDĚLENÍ Ministerstva financí ze dne 2. května 2014, jímž se určují emisní podmínky pro Státní dluhopis České republiky, , VAR % Strana 1042 Sbírka zákonů č. 98 / 2014 Částka 42 98 SDĚLENÍ Ministerstva financí ze dne 2. května 2014, jímž se určují emisní podmínky pro Státní dluhopis České republiky, 2014 2020, VAR % Ministerstvo

Více

UNICAPITAL INVEST I A.S. EMISNÍ DODATEK UCINVI 1 3,3/20

UNICAPITAL INVEST I A.S. EMISNÍ DODATEK UCINVI 1 3,3/20 EMISNÍ DODATEK KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ Tento emisní dodatek (dále jen "Emisní dodatek") představuje konečné podmínky nabídky ve smyslu 36a odst. 3 zákona č. 256/2004 Sb., o podnikání na kapitálovém

Více

Emisní podmínky dluhopisů obchodní společnosti ALOE CZ, a.s.

Emisní podmínky dluhopisů obchodní společnosti ALOE CZ, a.s. Emisní podmínky dluhopisů obchodní společnosti ALOE CZ, a.s. 1. Základní charakteristika dluhopisů 1.1. Emitent: Emitentem dluhopisů je obchodní společnost ALOE CZ, a.s., se sídlem Praha 9, Kytlická 818/21a,

Více

Zjednodušený prospekt Constantia Special Bond

Zjednodušený prospekt Constantia Special Bond Zjednodušený prospekt Constantia Special Bond Podílový fond podle 20 Zákona o investičních fondech. ISIN: AT0000A00EC3 / AT0000815022/ AT0000859418. Povolen Úřadem pro dohled na finančním trhem podle ustanovení

Více

1.3 Druh dluhopisů: Vydávané dluhopisy jsou podnikovými dluhopisy, nikoliv dluhopisy zvláštního druhu.

1.3 Druh dluhopisů: Vydávané dluhopisy jsou podnikovými dluhopisy, nikoliv dluhopisy zvláštního druhu. Emisní podmínky dluhopisů společnosti BonFood s.r.o. BonFood 8,4/2020 1 Základní charakteristika dluhopisů 1.1 Emitent: Emitentem dluhopisů je společnost BonFood s.r.o., se sídlem Holečkova 789/49, Smíchov,

Více

V l á d n í n á v r h

V l á d n í n á v r h 1 V l á d n í n á v r h ZÁKON ze dne 2014 o státním dluhopisovém programu na úhradu jmenovitých hodnot státních dluhopisů a některých dalších dluhů státu splatných v roce 2014 Parlament se usnesl na tomto

Více

Dluhopis Trikaya 6,0 % p. a.

Dluhopis Trikaya 6,0 % p. a. Dluhopis Trikaya 6,0 % p. a. Trikaya 6,0 % p. a. O společnosti Realitní skupina Trikaya je skupinou společností podnikajících v oblasti bytové výstavby a investic do nemovitostí v České republice se zaměřením

Více

Raiffeisenbank a.s. EMISNÍ DODATEK KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ. dluhopisy s pevným výnosem. v celkovém předpokládaném objemu emise

Raiffeisenbank a.s. EMISNÍ DODATEK KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ. dluhopisy s pevným výnosem. v celkovém předpokládaném objemu emise EMISNÍ DODATEK KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ dluhopisy s pevným výnosem v celkovém předpokládaném objemu emise 200 000 000 Kč splatné v roce 2016 ISIN CZ0003702938 Emisní kurz: 100 % jmenovité hodnoty

Více

KLÍČOVÉ INFORMACE PRO INVESTORY dle nařízení Evropské komise č. 583/2010

KLÍČOVÉ INFORMACE PRO INVESTORY dle nařízení Evropské komise č. 583/2010 KLÍČOVÉ INFORMACE PRO INVESTORY dle nařízení Evropské komise č. 583/2010 Základní údaje o fondu kvalifikovaných investorů a o jeho obhospodařovateli a administrátorovi V tomto sdělení investor nalezne

Více

Pojistná plnění Neexistují.

Pojistná plnění Neexistují. SDĚLENÍ KLÍČOVÝCH INFORMACÍ Účel Tento dokument Vám poskytne klíčové informace o tomto investičním produktu. Nejedná se o propagační materiál. Poskytnutí těchto informací vyžaduje zákon, aby Vám pomohly

Více

KB Privátní správa aktiv 1 - Exclusive

KB Privátní správa aktiv 1 - Exclusive KB Privátní správa aktiv 1 - Exclusive Exkluzivní nabídka ISIN: CZ0008473725 Alternativa ke spořicímu účtu, likviditní rezerva Doporučená délka investice 2 roky Hodnota majetku (AUM) k 12.12.2018 6 584

Více

Projekt bytových domů Darian a Frida

Projekt bytových domů Darian a Frida Projekt bytových domů Darian a Frida Executive summary ČISTÝ VÝNOS.5,5% p.a. PŘEDPOKLÁDANÁ SPLATNOST...leden 2019 INVESTIČNÍ CÍL... 5,1 8,9 mil. Kč MINIMÁLNÍ VÝŠE INVESTICE.....5 000 Kč Developer: PRIMA

Více

SKUPINA ČSOB VYKÁZALA ZA ROK 2009 ČISTÝ ZISK 17,368 MLD. KČ 1

SKUPINA ČSOB VYKÁZALA ZA ROK 2009 ČISTÝ ZISK 17,368 MLD. KČ 1 Praha, 11. února 2010 SKUPINA ČSOB VYKÁZALA ZA ROK ČISTÝ ZISK 17,368 MLD. KČ 1 Hlavní informace: Čistý zisk vykázaný: 17,368 Čistý zisk udržitelný: 10,487 (-17 % meziročně) Provozní výnosy udržitelné:

Více

Kč. Dluhopisy nesoucí pevný úrokový výnos splatné v roce 2013, emisní kurz 99,41% jmenovité hodnoty ISIN CZ

Kč. Dluhopisy nesoucí pevný úrokový výnos splatné v roce 2013, emisní kurz 99,41% jmenovité hodnoty ISIN CZ EMISNÍ DODATEK ZE DNE 30. BŘEZNA 2010 700 000 000 Kč Dluhopisy nesoucí pevný úrokový výnos splatné v roce 2013, emisní kurz 99,41% jmenovité hodnoty ISIN CZ0003702359 Tento emisní dodatek (dále jen Emisní

Více

Fondy kvalifikovaných investorů od A do Z. Lukáš Vácha

Fondy kvalifikovaných investorů od A do Z. Lukáš Vácha Fondy kvalifikovaných investorů od A do Z Lukáš Vácha Přes fondy lze investovat lze nejen do cenných papírů... Fondy kolektivního investování jsou pro většinu synonymem pro investice do cenných papírů

Více

1.3 Druh dluhopisů: Vydávané dluhopisy jsou podnikovými dluhopisy, nikoliv dluhopisy zvláštního druhu.

1.3 Druh dluhopisů: Vydávané dluhopisy jsou podnikovými dluhopisy, nikoliv dluhopisy zvláštního druhu. Emisní podmínky dluhopisů společnosti Organic Active s.r.o. ORGANIC 6,2 1 Základní charakteristika dluhopisů 1.1 Emitent: Emitentem dluhopisů je společnost Organic Active s.r.o., se sídlem Podolská 1140/3,

Více

Raiffeisen fond high-yield dluhopisů, otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. Pololetní zpráva za období 2017

Raiffeisen fond high-yield dluhopisů, otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. Pololetní zpráva za období 2017 , otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. Pololetní zpráva za období 2017 Pololetní zpráva standardního podřízeného fondu za období 01. 02. 2017-31. 07. 2017 Měna: Kč ISIN: CZ0008474848

Více

DODATEK Č. 1 K PROSPEKTU CENNÉHO PAPÍRU

DODATEK Č. 1 K PROSPEKTU CENNÉHO PAPÍRU DODATEK Č. 1 K PROSPEKTU CENNÉHO PAPÍRU Arca Capital Slovakia, a.s. 10 500 000 EUR Dluhopisy splatné v roce 2017 Tento Dodatek č. 1 k Prospektu cenného papíru byl vyhotoven dne 6. června 2013. Arca Capital

Více

Emisní podmínky dluhopisů společnosti ČPH ENERGY s.r.o. Energetický dodavatel 7,8/24

Emisní podmínky dluhopisů společnosti ČPH ENERGY s.r.o. Energetický dodavatel 7,8/24 Emisní podmínky dluhopisů společnosti ČPH ENERGY s.r.o. Energetický dodavatel 7,8/24 I. Základní charakteristika dluhopisů 1.1. Emitent: Emitentem dluhopisů je obchodní společnost ČPH ENERGY s.r.o., se

Více

Finanční Trhy I. prof. Ing. Olřich Rejnuš, CSc.

Finanční Trhy I. prof. Ing. Olřich Rejnuš, CSc. Finanční Trhy I. prof. Ing. Olřich Rejnuš, CSc. 15.9.2016 Michal Šrubař 1 Dvousektorový tokový diagram Zboží a služby konečné spotřeby Meziprodukty Platby za zboží a služby Produkční jednotky /Firmy/ Spotřebitelské

Více

Raiffeisenbank a.s. EMISNÍ DODATEK KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ. Dluhopisy s pevným úrokovým výnosem. v celkovém předpokládaném objemu emise

Raiffeisenbank a.s. EMISNÍ DODATEK KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ. Dluhopisy s pevným úrokovým výnosem. v celkovém předpokládaném objemu emise EMISNÍ DODATEK KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ Dluhopisy s pevným úrokovým výnosem v celkovém předpokládaném objemu emise 50 000 000 Kč splatné v roce 2014 ISIN CZ0003703373 Emisní kurz: 107,09 % jmenovité

Více

Emisní podmínky Dluhopisů SAMMATI 2022

Emisní podmínky Dluhopisů SAMMATI 2022 Emisní podmínky Dluhopisů SAMMATI 2022 1. Emitent. Emitent Sammati s.r.o. (dále jen Emitent ) vydává níže vymezené dluhopisy a určuje jejich emisní podmínky v souladu s ustanovením 8 zákona č. 190/2004

Více