Junior Big Band ZUŠ Litvínov

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Junior Big Band ZUŠ Litvínov"

Transkript

1

2 Vážení a milí návštěvníci Vačkářova Zbiroha 2017, je mi velkou ctí pozvat vás na již 24. ročník těchto hudebních slavností. Od začátku roku 2017 se naplno rozběhly přípravy a výsledkem je, jako v několika uplynulých letech, celodenní koncert těch nejlepších orchestrů ZUŠ naší republiky. V průběhu minulých ročníků jsme v programu nabízeli různé žánry, styly a věřím, že si mohli vybrat všichni z širokého věkového spektra. Letos na četná přání vás posluchačů rozšiřujeme vystoupení naší ZUŠky ze Zbiroha, která se představí ve dvou hudebních vstupech a také předvede v technických pauzách svůj taneční obor. Výtvarný obor se podílí již tradičně na dárcích a upomínkových předmětech pro ostatní vystupující kamarády a letos tomu nebude jinak. V programu ostatních základních uměleckých škol nebudou chybět ani mažoretky, které letos přijedou hned se dvěma orchestry. Ráda bych také poděkovala všem našim věrným příznivcům a partnerům za podporu a pomoc při realizaci tohoto slavnostního dne hudby. Velice si této podpory vážím, protože podporuje rozvoj a kultivovanost mladých. Vážení a milí, přeji vám v dalších dnech jen vše dobré a krásné kulturní zážitky. Za SVZ Kateřina Egermaierová Junior Big Band ZUŠ Litvínov vznikl v roce 2002 a pod taktovkou ředitele ZUŠ Jaroslava Sochora působil 8 let, během kterých absolvoval desítky vystoupení v ČR i v zahraničí a získal opakovaně přední ocenění na prestižních soutěžích (soutěže orchestrů vyhlašované MŠMT, mezinárodní soutěž Swingin Saxonia, Zlatá nota Děčín aj.). V roce 2010 prošel tento orchestr téměř kompletní obměnou členů a pod vedením nového dirigenta Františka Krtičky působí dodnes. V posledních letech se pravidelně zúčastňuje jazzových festivalů, přehlídek a dalších kulturních akcí převážně v severočeském regionu a okolí, příležitostně i v zahraničí (např. Německo, Itálie, Mad ǎrsko, Španělsko). Repertoár orchestru se zaměřuje zejména na jazz druhé poloviny 20. století. K největším úspěchům souboru v poslední době patří titul absolutního vítěze soutěže jazzových orchestrů ZUŠ vyhlašované MŠMT, který Junior Big Band ZUŠ Litvínov získal v červnu 2014 nebo umístění ve zlatém pásmu nejnáročnější kategorie mezinárodního soutěžního festivalu big bandů v Budapešti v listopadu 2015.

3 Dechový orchestr ZUŠ Toužim vznikl ve školním roce Ve svých počátcích měl složení a charakter klasického dechového orchestru. Působili zde hráči na tenory, barytony a tuby. Pravidelně se zúčastňoval festivalu dechových orchestrů ve Žluticích. Dále se zúčastňuje soutěží, přehlídek, festivalů a koncertních zájezdů nejen u nás, ale i v zahraničí. Ovšem jak šel čas - někteří hráči odcházeli, jiní přecházeli a charakter orchestru se měnil. Velké nátrubkové nástroje se vytrácely a bylo nutné je nahradit saxofony a basovou kytarou. Dnes obsazení našeho dechového orchestru připomíná spíše big band s počtem 25 hráčů. V měsíci dubnu orchestr ZUŠ Toužim oslavil výročním koncertem 23 let svého trvání. Po celou tuto dobu vede orchestr kapelník pan Karel Musil. Dechový orchestr 14 let úzce spolupracuje s mažoretkami, které úspěšně vede paní Mirka Vnoučková. Od roku 2006 spolupracuje náš orchestr s dechovým orchestrem ZUŠ Sokolov. Zúčastňují se společně soustředění, zájezdů a vystoupení. V roce 2009, 2012 a 2015 se společně zúčastnili mezinárodního festivalu v Lado Di Garde v Itálii a mezinárodní soutěže mládežnických dechových orchestrů v Neerpeltu v Belgii, kde získali 3. místo

4 Big band ZŠ a ZUŠ Karlovy Vary S nápadem vzniku školního jazzového Big Bandu přišel v létě 2003 známý karlovarský jazzman a pořadatel jazzového dění v Karlových Varech Milan Krajíc, který již 20 let s úspěchem vyučuje saxofony v ZŠ a ZUŠ Karlovy Vary a který zde za tuto dobu vychoval velmi nadějné jazzové muzikanty. Při vzniku velkého orchestru v září 2003 se dohodl s dalšími pedagogy školy Milanem Krajícem mladším, Miroslavem Šoltezsem a Janem Vaculou na společné práci s tímto bandem. Značný věkový rozptyl členů od 12 do 18 let dává příležitost mladším hráčům naučit se kolektivní přesné souhře a pokročilejším pak i uplatnit svou individualitu v jazzových sólech. Repertoar bigbandu tvoří jednak klasický swingový repertoár, ale zároveň skýtá některá původní aranžmá Milana Krajíce cover verze autorů a interpretů soudobé populární hudby (např. Amy Winehouse, Michael Jackson, Morcheeba atd.). Z velkého počtu veřejných vystoupení stojí za zmínku několikanásobné absolutní vítězství v krajské soutěži souborů základních uměleckých škol a následný postup do ústředního kola soutěže v Litvínově. Tam v červnu 07 skončil Big Band mezi nejvyspělejšími kapelami z celé republiky na třetím místě. Následovalo úspěšné zahraniční turné po Německu a Švédsku. Atraktivnost kapely ještě zvyšuje spoluúčinkování mladých talentovaných zpěváků z líhně vynikající jazzové zpěvačky Petry Brabencové. Big Band ZUŠ a ZŠ se hlásí hlavně k moderní jazzové éře se současnou funky soulovou rytmikou a jazzovým stylům konce století.

5 Dechový orchestr mladých Základní umělecké školy Frederyka Chopina v Mariánských Lázních vznikl v roce Je složen z více než 50 hudebníků, jejichž věkový průměr dosahuje 15 let. I takto mladý orchestr však vykazuje značné úspěchy nejen doma v Mariánských Lázních a jiných místech České republiky, ale rovněž v zahraničí. Tam sklízí slávu ve většině evropských zemí; navštívil například Španělsko, Francii, Belgii, Velkou Británii, Dánsko, Norsko, Švédsko, Maďarsko, Německo, Chorvatsko, Itálii, ale také ostrov Maltu a severoafrické Tunisko. Od roku 1973 se stala nedílnou součástí orchestru pohybová skupina 16 mažoretek. O tom, že je o oba soubory opravdový zájem, nejlépe vypovídá skutečnost, že ročně uskuteční kolem 100 společných vystoupení. Orchestr se také účastní řady festivalů a mezinárodních soutěží, ze kterých již přivezl kolem 40 diplomů a ocenění. Obrovský podíl na úspěších orchestru mají samozřejmě vedoucí obou souborů: dirigent Dechového orchestru mladých pan Josef Koreis a vedoucí skupiny mažoretek paní Eliška Sudová, kterou v roce 2010 nahradila MgA. Barbara Mikysková. V letech byla vedoucí mažoretek MgA. Nela Výborná. V současnosti je vedoucí mažoretek Mgr. Petra Koreisová.

6 ZUŠ Zbiroh Miniband, Mušky a Zbirožáček. Hudební skupina vznikla na začátku školního roku 2011/2012, založila ji pí uč. Hana Chaloupková. Žáci se zde učí základům souborové hry. Pomocí jednoduchých aranží, které píší sl. uč. Eliška Chaloupková a Mgr. Petr Stratil žákům přímo na tělo, si zvykají na své spoluhráče a také na dirigenta. V současné době tvoří Miniband příčné flétny (zobcové fétny), klarinety, saxofon, housle, kytara, basová kytara, klavír, keyboard a bicí. Na společnou zkoušku se scházejí každý týden pod vedením pí uč. Hany a Elišky Chaloupkových. Jednotlivé party studují pod dohledem svého učitele hlavního oboru. Soubor se prezentuje na školních akcích i na veřejných koncertech. Orchestr se v letošním školním roce zapojil do společné přípravy muzikálu Čertovská pohádka, který nastudovali žáci všech oborů ZUŠ Zbiroh a bude i součástí připravovaného ZUŠ OPEN Zúčastnil se také soutěžní přehlídky ve hře orchestrů MŠMT, kde v krajském kole získal stříbrné pásmo. Připravuje se na již tradiční vystoupení v Praze na Jakufestu, festivalu školních kapel. Příchodem nového zpěváka se část Minibandu zaměřila i na rockový žánr a utvořila novou kapelu s názvem HEART STROKE. I od nich si můžete vyposlechnout několik skladeb. Součástí vystoupení bude i několik písniček nejmladšího sboru Mušky, který vede paní učitelka Andrea Frídová s korepetitorkou Lenkou Jandovou. Po malé odmlce se na letošních hudebních slavnostech představí i žákyně tanečního oboru ZUŠ Zbiroh, které všem divákům nabídnou krátké taneční choreografie v programových přestávkách. Vystoupení připravila paní učitelka Kateřina Ševčíková.

7 ZUŠ Zbiroh připravila pro Hudební slavnosti 2017, na četná přání diváků a posluchačů, nově jednu hodinu vystoupení navíc. Uslyšíte pěvecký sbor školy Zbirožáček, opět pod taktovkou paní učitelky Andrey Frídové. K nim se připojí pan učitel Eduard Spáčil a další učitelé školy, kteří doprovodí sbor a také vybrané sólisty pěveckého oddělení.

8 Vážené dámy, vážení pánové, jako každoročně i letos se můžeme těšit na inspirující hudební zážitky, příjemná osobní setkání a pohodově strávený den - tradiční hudební slavnosti Vačkářův Zbiroh. Poděkování patří všem sponzorům, kteří nás podporují a bez jejichž pomoci bychom tuto krásnou a obohacující akci jen stěží mohli připravit. Uvědomuji si význam uměleckého vzdělávání a talentu našich potomků, a proto přeji této akci početné publikum, organizátorům mnoho tvůrčí energie a všem účinkujícím radost z vystoupení. Ing. Milan Rusek starosta města Děkujeme našim partnerům: Ing. Hana Krešlová, Lesospol Zbiroh s.r.o., Ladislav a Irena Kotvovi, Jiří Čížek - autoopravna, Marie Vinšová - Lesanka Mediální partneři: Doprovodný program: VÝSTAVA SDRUŽENÍ VÝTVARNÍKŮ ČR A HOSTŮ K POCTĚ MĚSTA ZBIROHA 2017 pořádaná u příležitosti 120 let od povýšení Zbiroha na město, v Muzeu J. V. Sládka a v zasedacím sále MÚ Zbiroh.

Zámecké saxofonové kvarteto / kostel sv. Anny (Anenské náměstí) jablonecké kostely otevřeny doprovodný program VSTUPNÉ DOBROVOLNÉ

Zámecké saxofonové kvarteto / kostel sv. Anny (Anenské náměstí) jablonecké kostely otevřeny doprovodný program VSTUPNÉ DOBROVOLNÉ Zámecké saxofonové kvarteto 3. 7. 2012 / 17.00 kostel sv. Anny (Anenské náměstí) Zámecké saxofonové kvarteto vzniklo spojením zkušených hudebníků pohybujících se již mnoho let po známých českých orchestrech.

Více

školní rok 2012/2013

školní rok 2012/2013 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZÁKLADNÍ UMĚLECKÉ ŠKOLY ŽLUTICE za školní rok 2012/2013 Úvod výroční zprávy: Výroční zpráva ZUŠ je zpracována podle zákona č564/90 Sb. Se změnou 131/95 Sb. Tato zpráva poskytuje informace

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY Z Á K L A D N Í U M Ě L E C K Á Š K O L A Ž I R O V N I C E VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY PEDAGOGICKÁ ČÁST ŠKOLNÍ ROK 2011-2012 V ŽIROVNICI DNE 30. 6. 2012 a/ Charakteristika školy: V Základní umělecké

Více

1. r. 2. r. hudební dílna 1 1 sborový zpěv 0,5 0,5

1. r. 2. r. hudební dílna 1 1 sborový zpěv 0,5 0,5 UČEBNÍ PLÁN HUDEBNÍ PŘÍPRAVKA UČ.PLÁN Č.: ŠVP 1 1. r. 2. r. hudební dílna 1 1 0,5 0,5 Volitelný předmět: hra na akordeon, hra na basovou kytaru, hra na bicí nástroje, hra na housle, hra na violu, hra na

Více

Základní umělecká škola Plzeňská 395, 364 01 Toužim IČO:66361974 IZO:108018431. Výroční zpráva. o činnosti školy ve školním roce 2014/2015

Základní umělecká škola Plzeňská 395, 364 01 Toužim IČO:66361974 IZO:108018431. Výroční zpráva. o činnosti školy ve školním roce 2014/2015 Základní umělecká škola Plzeňská 395, 364 01 Toužim IČO:66361974 IZO:108018431 Výní zpráva o činnosti školy ve školním roce 2014/2015 a) Základní údaje b) Přehled vzdělání statistické údaje c) Přehled

Více

HUDEBNÍ OBOR. Mezinárodní festival dětských pěveckých sborů - Belgie (Neerpelt) 29. 4. - 4. 5. 2010

HUDEBNÍ OBOR. Mezinárodní festival dětských pěveckých sborů - Belgie (Neerpelt) 29. 4. - 4. 5. 2010 úspěchy žáků ZUŠ HUDEBNÍ OBOR Stříbrné pásmo získala Lucie Vaníčková z klavírní třídy p. uč. Lenky Šoborové Mozart opět v Olomouci 2009 - soutěžní přehlídka (12. 11. 2009) Chrám i tvrz 2010 - krajská soutěž

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI 2016/2017 ZA ŠKOLNÍ ROK. Soukromá základní umělecká škola D-MUSIC s.r.o., Velehradská 625, Kroměříž ; IČ:

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI 2016/2017 ZA ŠKOLNÍ ROK. Soukromá základní umělecká škola D-MUSIC s.r.o., Velehradská 625, Kroměříž ; IČ: VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ZA ŠKOLNÍ ROK 6/7 Soukromá základní umělecká škola DMUSIC s.r.o., Velehradská 65, Kroměříž 767 ; IČ: 5969 Soukromá základní umělecká škola DMUSIC s.r.o. OBSAH Základní charakteristika

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2005 / 2006

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2005 / 2006 Základní škola,mateřská škola a Základní umělecká škola Jablonec nad Jizerou Odloučené pracoviště : Základní umělecká škola Jablonec n.jiz. 512 43 Jablonec nad Jizerou, Letná 439 481 591 338, e-mail zus-jablonecnj@netair.cz

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA za školní rok 2013/2014

VÝROČNÍ ZPRÁVA za školní rok 2013/2014 VÝROČNÍ ZPRÁVA za školní rok 2013/2014 V Praze dne: 01. 09. 2014 Petr Drešer Ředitel ZUŠ Adolfa Voborského I. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O ŠKOLE 1. Základní umělecká škola Adolfa Voborského, Praha 4, Botevova 3114

Více

Smíšeného pěveckého sboru

Smíšeného pěveckého sboru Přehled koncertů, akcí a vystoupení Smíšeného pěveckého sboru VOŠP a SPgŠ Litomyšl za školní rok 2009/10 zpracováno 29. 8. 2010 PODZIM 2009 7. 9. 2009 Vystoupení Komorního sboru KOKOS pro MÚ Litomyšl,

Více

Vážená paní ředitelko, vážený pane řediteli,

Vážená paní ředitelko, vážený pane řediteli, Vážená paní ředitelko, vážený pane řediteli, KONCERT PRO ŽÁKY 5. TŘÍD ZŠ Ten vánoční čas, aneb Jak Anděl málem propadl dovolujeme si Vám nabídnout výchovné koncerty, které základní umělecká škola Bedřicha

Více

LITVÍNOVSKÉ DŘEVOHRANÍ

LITVÍNOVSKÉ DŘEVOHRANÍ Základní umělecká škola Litvínov pořádá soutěž v sólové a komorní hře a seminář DVPP pro dřevěné dechové nástroje LITVÍNOVSKÉ DŘEVOHRANÍ 12. a 13. dubna 2019 V Litvínově Propozice soutěže 1. Soutěž v komorní

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ZA ŠKOLNÍ ROK2012/2013

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ZA ŠKOLNÍ ROK2012/2013 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ZA ŠKOLNÍ ROK2012/2013 Soukromé základní umělecká škola D-MUSIC s.r.o. 1 ZÁKLADNÍ CHARAKTERISTIKA ŠKOLY Název školy: Soukromá základní umělecká škola D-MUSIC Sídlo: Kroměříž,

Více

ÚSPĚCHY ŽÁKŮ ve školním roce 2017/2018

ÚSPĚCHY ŽÁKŮ ve školním roce 2017/2018 ÚSPĚCHY ŽÁKŮ ve školním roce 2017/2018 ZUŠ Adolfa VOBORSKÉHO Botevova 3114, 143 00 Praha 4 Modřany Obsah 1. KRAJSKÁ KOLA SOUTĚŽE POŘÁDANÁ MINISTERSTVEM ŠKOLSTVÍ... 2 2. CELOSTÁTNÍ KOLA SOUTĚŽE POŘÁDANÁ

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti školy

VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti školy Základní umělecká škola nám.míru 23, 768 24 tel. 573 35 65 e - mail: reditelka@zushulin.cz VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti školy za školní rok 24-25 Základní údaje o škole Název školy: Sídlo: Další místa poskytovaného

Více

Základní umělecká škola Rožnov pod Radhoštěm Pionýrská 20, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm Výroční zpráva 2008-2009 1 Charakteristika školy Základní umělecká škola Rožnov pod Radhoštěm Pionýrská 20, 756 61

Více

ZUŠ Blatná školní rok 2008/2009

ZUŠ Blatná školní rok 2008/2009 ZUŠ Blatná školní rok 2008/2009 Školní rok byl slavnostně zahájen v pondělí 1. září 2008 v 10:00 hodin v koncertním sále novým ředitelem školy Martinem Škantou, který byl jmenován do funkce na základě

Více

Výroční zpráva. Projednána a schválena na pedagogické radě dne 2.10.2012.

Výroční zpráva. Projednána a schválena na pedagogické radě dne 2.10.2012. Výroční zpráva Projednána a schválena na pedagogické radě dne 2.10.2012. Předána na MÚ Aš OŠKS dne 10.10.2012 Struktura výroční zprávy školy A. Základní údaje o škole str.2 B. Přehled oborů vzdělání str.

Více

36. ročník Turnajů šachových nadějí

36. ročník Turnajů šachových nadějí Gens una sumus 36. ročník Turnajů šachových nadějí pořádaných Beskydskou šachovou školou z. s. Termín konání: 2. 6. 4. 2015 Místo konání: Národní dům ve Frýdku-Místku Turnaje šachových nadějí Šachy - hra

Více

V Ý R O Č N Í Z P R Á V A

V Ý R O Č N Í Z P R Á V A V Ý R O Č N Í Z P R Á V A O ČINNOSTI ZA ŠKOLNÍ ROK 2013/2014 Soukromé základní umělecká škola D-MUSIC s.r.o., Velehradská 625, Kroměříž 76701; IČ: 25319639 1 ZÁKLADNÍ CHARAKTERISTIKA ŠKOLY Název školy:

Více

České divadlo po 2. světové válce

České divadlo po 2. světové válce České divadlo po 2. světové válce Tematická oblast Divadelní festivaly Datum vytvoření 15.12.2012 Ročník Čtvrtý Stručný obsah Přehlídka hlavních českých divadelních festivalů Způsob využití Výklad nové

Více

V. ročník mezinárodní pěvecké soutěţe ZUŠ Ţerotín Olomouc - listopad 2008

V. ročník mezinárodní pěvecké soutěţe ZUŠ Ţerotín Olomouc - listopad 2008 UMÍSTĚNÍ ŢÁKŮ ZUŠ KROMĚŘÍŢ NA VÝZNAMNÝCH SOUTĚŢÍCH A PŘEHLÍDKÁCH VE ŠKOLNÍM ROCE 2008/2009 V. ročník mezinárodní pěvecké soutěţe ZUŠ Ţerotín Olomouc - listopad 2008 Robert Marczak klavírní spolupráce paní

Více

II. Výsledky výchovy a vzdělávání

II. Výsledky výchovy a vzdělávání II. Výsledky výchovy a vzdělávání 1. Přehled učebních plánů: Organizace se řídi učebními plány pro ZUŠ vydané MŠMT ČR dne 26.06.1995 pod č. j.: 18.418/ 95.- 25 s účinností od 1.září 1995, pro výtvarný

Více

Smíšeného pěveckého sboru

Smíšeného pěveckého sboru Přehled koncertů, akcí a vystoupení Smíšeného pěveckého sboru VOŠP a SPgŠ Litomyšl za školní rok 2008/09 zpracováno 24. 8. 2009 PODZIM 2008 6. 9. 2008 Vystoupení na zámku v Rudolticích 11. 9. 2008 Koncert

Více

Základní umělecká škola, Hradec nad Moravicí, Zámecká 313, příspěvková organizace V Ý R O Č N Í Z P R Á V A O Č I N N O S T I Š K O L Y

Základní umělecká škola, Hradec nad Moravicí, Zámecká 313, příspěvková organizace V Ý R O Č N Í Z P R Á V A O Č I N N O S T I Š K O L Y Základní umělecká škola, Hradec nad Moravicí, Zámecká 313, příspěvková organizace V Ý R O Č N Í Z P R Á V A O Č I N N O S T I Š K O L Y za školní rok 2011/2012 Obsah: a) základní údaje o škole b) přehled

Více

Studovala na státní konzervatoři v Žilině hru na housle a operní zpěv pokračovala na Státní konzervatoři v Praze, kde absolvovala hudebně-dramatický

Studovala na státní konzervatoři v Žilině hru na housle a operní zpěv pokračovala na Státní konzervatoři v Praze, kde absolvovala hudebně-dramatický Studovala na státní konzervatoři v Žilině hru na housle a operní zpěv pokračovala na Státní konzervatoři v Praze, kde absolvovala hudebně-dramatický obor. Získala prestižní divadelní cenu Thálie, 2x ocenění

Více

LITVÍNOVSKÉ DŘEVOHRANÍ

LITVÍNOVSKÉ DŘEVOHRANÍ Základní umělecká škola Litvínov pořádá soutěž v komorní hře a seminář DVPP pro dřevěné dechové nástroje LITVÍNOVSKÉ DŘEVOHRANÍ 20. a 21. dubna 2018 V Litvínově Propozice soutěže 1. Soutěž v komorní hře

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA za školní rok 2014/2015

VÝROČNÍ ZPRÁVA za školní rok 2014/2015 VÝROČNÍ ZPRÁVA za školní rok 204/205 V Praze dne: 0. 09. 205 Petr Drešer Ředitel ZUŠ Adolfa Voborského I. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O ŠKOLE. Základní umělecká škola Adolfa Voborského, Praha 4, Botevova 34 2. ředitel:

Více

ZÁKLADNÍ STUDIUM HUDEBNÍHO OBORU

ZÁKLADNÍ STUDIUM HUDEBNÍHO OBORU ZÁKLADNÍ STUDIUM HUDEBNÍHO OBORU Vzdělávání na I. stupni základního studia je sedmileté a je určeno žákům, kteří dosáhli věku 7 let. Tato věková hranice platí bez ohledu na skutečnost, zdali žák navštěvoval

Více

Základní umělecká škola Rožnov pod Radhoštěm Pionýrská 20, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm. Výroční. zpráva

Základní umělecká škola Rožnov pod Radhoštěm Pionýrská 20, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm. Výroční. zpráva Základní umělecká škola Rožnov pod Radhoštěm Pionýrská 20, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm Výroční zpráva 2005-2006 1 Charakteristika školy Základní umělecká škola Rožnov pod Radhoštěm Pionýrská 20, 756 61

Více

UČEBNÍ PLÁNY PRO ZÁKLADNÍ UMĚLECKÉ ŠKOLY

UČEBNÍ PLÁNY PRO ZÁKLADNÍ UMĚLECKÉ ŠKOLY Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy České republiky UČEBNÍ PLÁNY PRO ZÁKLADNÍ UMĚLECKÉ ŠKOLY HUDEBNÍ, TANEČNÍ, VÝTVARNÝ A LITERÁRNĚ-DRAMATICKÝ OBOR Pozn.: platné učební plány VO viz Vzdělávací

Více

Základní umělecká škola, Hradec nad Moravicí, Zámecká 313, příspěvková organizace V Ý R O Č N Í Z P R Á V A O Č I N N O S T I Š K O L Y

Základní umělecká škola, Hradec nad Moravicí, Zámecká 313, příspěvková organizace V Ý R O Č N Í Z P R Á V A O Č I N N O S T I Š K O L Y Základní umělecká škola, Hradec nad Moravicí, Zámecká 33, příspěvková organizace V Ý R O Č N Í Z P R Á V A O Č I N N O S T I Š K O L Y za školní rok 202/203 Obsah: a) základní údaje o škole b) přehled

Více

Základní umělecká škola, Vítkov, Lidická 639, příspěvková organizace

Základní umělecká škola, Vítkov, Lidická 639, příspěvková organizace Základní umělecká škola, Vítkov, Lidická 639, příspěvková organizace Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2014/2015 Obsah 1. Základní údaje o škole 2. Přehled oborů vzdělávání 3. Rámcový popis

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014/2015. Základní umělecká škola Zlín-Malenovice

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014/2015. Základní umělecká škola Zlín-Malenovice VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014/2015 Základní umělecká škola Zlín-Malenovice VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ZA ŠKOLNÍ ROK 2014/2015 Charakteristika školy Název školy: Základní umělecká škola Zlín-Malenovice Sídlo: tř.

Více

Zápis z jednání Komise pro výchovu a vzdělávání RM č. 4/2013 ze dne

Zápis z jednání Komise pro výchovu a vzdělávání RM č. 4/2013 ze dne MÚ LOUNY Zápis z jednání str. 1 / 6 Zápis z jednání Komise pro výchovu a vzdělávání RM č. 4/2013 ze dne 29.05.2013 Přítomni: Omluveni: Hosté: Mgr. Jan Červa, PaedDr. Venuše Mirovská, Mgr. Štěpánka Slezáková,

Více

za období školního roku

za období školního roku V Ý R O Č N Í Z P R Á V A O Č I N N O S T I Š K O L Y za období školního roku 2013/2014 I. Základní údaje o škole 1. Název školy: Základní umělecká škola Zdounky Sídlo: Náměstí 23, Zdounky 768 02 Místa

Více

Základní umělecká škola Rožnov pod Radhoštěm Pionýrská 20, Rožnov pod Radhoštěm. Výroční. zpráva

Základní umělecká škola Rožnov pod Radhoštěm Pionýrská 20, Rožnov pod Radhoštěm. Výroční. zpráva Základní umělecká škola Rožnov pod Radhoštěm Pionýrská 20, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm Výroční zpráva 2010-2011 1 Charakteristika školy Základní umělecká škola Rožnov pod Radhoštěm Pionýrská 20, 756 61

Více

Základní umělecká škola Rožnov pod Radhoštěm Pionýrská 20, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm. Výroční. zpráva

Základní umělecká škola Rožnov pod Radhoštěm Pionýrská 20, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm. Výroční. zpráva Základní umělecká škola Rožnov pod Radhoštěm Pionýrská 20, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm Výroční zpráva 2011-2012 1 Charakteristika školy Základní umělecká škola Rožnov pod Radhoštěm Pionýrská 20, 756 61

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA za školní rok 2015/2016

VÝROČNÍ ZPRÁVA za školní rok 2015/2016 VÝROČNÍ ZPRÁVA za školní rok 205/206 V Praze dne: 0. 0. 206 Petr Drešer Ředitel ZUŠ Adolfa Voborského I. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O ŠKOLE. Základní umělecká škola Adolfa Voborského, Praha 4, Botevova 34 2. ředitel:

Více

Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2008/2009

Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2008/2009 Základní umělecká škola Bílina Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2008/2009 Zpracovaná v souladu s ustanovením 10 odst.3 Zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším

Více

Studovala na státní konzervatoři v Žilině hru na housle a operní zpěv pokračovala na Státní konzervatoři v Praze, kde absolvovala hudebně-dramatický

Studovala na státní konzervatoři v Žilině hru na housle a operní zpěv pokračovala na Státní konzervatoři v Praze, kde absolvovala hudebně-dramatický Studovala na státní konzervatoři v Žilině hru na housle a operní zpěv pokračovala na Státní konzervatoři v Praze, kde absolvovala hudebně-dramatický obor. Získala prestižní divadelní cenu Thálie, 2x ocenění

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti školy ve školním roce 2013/2014

VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti školy ve školním roce 2013/2014 Č. j.: ZUS HM 107/2014 VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti školy ve školním roce 2013/2014 Foto: Milan Mainuš Obsah: 1 Základní údaje o škole 2 Přehled oborů vzdělávání a charakteristika pedagogického sboru 3 Rámcový

Více

Zpráva pro jednání Zastupitelstva města Lanškroun dne 01.09.2010. vedoucí oddělení školství a kultury finančního odboru podpis

Zpráva pro jednání Zastupitelstva města Lanškroun dne 01.09.2010. vedoucí oddělení školství a kultury finančního odboru podpis Město Lanškroun Spisový znak: 51.4 Počet listů dokumentu: 5 Počet listů příloh: 16 Čj.: MULA 28233/2010 V Lanškrouně 18.08.2010 Zpráva pro jednání Zastupitelstva města Lanškroun dne 01.09.2010 Předkladatel:

Více

Základní umělecká škola, Vítězslava Nováka 934, Skuteč, 539 73

Základní umělecká škola, Vítězslava Nováka 934, Skuteč, 539 73 Výroční zpráva o činnosti a hospodaření školy za školní rok 2009/2010 Zpracoval: Jan Švestka - 1 - Výroční zpráva O činnosti školy za školní rok 2009/2010 Zpracovaná podle zákona č. 561/2004 sb. 10, o

Více

Výsledková listina. REGIONÁLNÍ a KRAJSKÉ KOLO ÚSTECKÉHO SKŘIVÁNKA 2012

Výsledková listina. REGIONÁLNÍ a KRAJSKÉ KOLO ÚSTECKÉHO SKŘIVÁNKA 2012 Výsledková listina REGIONÁLNÍ a KRAJSKÉ KOLO ÚSTECKÉHO SKŘIVÁNKA 2012 pořádáno Domem dětí a mládeže Teplická ul., Děčín IV dne 3. 3. 2012 od 09,00 13,30 hod. Celkem se krajského kola zúčastnilo 50 dětí

Více

Základní umělecká škola Slavičín Mezi Šenky 121, Slavičín, tel./fax 577 / E mail:

Základní umělecká škola Slavičín Mezi Šenky 121, Slavičín, tel./fax 577 / E mail: Základní umělecká škola Slavičín Mezi Šenky 121, 763 21 Slavičín, tel./fax 577 / 341201 E mail: reditel@zus-slavicin.cz, www.zus-slavicin.cz Výroční zpráva za školní rok 2014 / 2015 Zpracovala : Mgr. Jana

Více

ÚSPĚCHY ŽÁKŮ ve školním roce 2015/2016

ÚSPĚCHY ŽÁKŮ ve školním roce 2015/2016 ÚSPĚCHY ŽÁKŮ ve školním roce 2015/2016 ZUŠ Adolfa VOBORSKÉHO Botevova 3114, 143 00 Praha 4 Modřany Obsah 1. KRAJSKÁ KOLA SOUTĚŽE POŘÁDANÁ MINISTERSTVEM ŠKOLSTVÍ... 2 2. CELOSTÁTNÍ KOLA SOUTĚŽE POŘÁDANÁ

Více

Základní umělecká škola Habartov, okres Sokolov, příspěvková organizace Výroční zpráva Školní rok 2015/2016

Základní umělecká škola Habartov, okres Sokolov, příspěvková organizace Výroční zpráva Školní rok 2015/2016 Základní umělecká škola Habartov, okres Sokolov, příspěvková organizace Výroční zpráva Školní rok 2015/2016 Zpracovala: Mgr. Anna Pataková Obsah: 1. Charakteristika školy str. 3 2. Přehled učebních plánů

Více

Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2015/2016

Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2015/2016 Základní umělecká škola Jindřicha Jindřicha, Cheb, Židovská 8, příspěvková organizace Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2015/2016 O b s a h: 1. Charakteristika školy 2. Přehled učebních plánů

Více

Výroční zpráva Základní umělecké školy Libčice nad Vltavou za rok 2016/2017

Výroční zpráva Základní umělecké školy Libčice nad Vltavou za rok 2016/2017 1 Výroční zpráva Základní umělecké školy Libčice nad Vltavou za rok 2016/2017 Vypracoval Vladimír Kliment, ředitel ZUŠ Libčice říjen 2017 2 Výroční zpráva o činnosti Základní umělecké školy v Libčicích

Více

Z a s t u p i t e l s t v o m ě s t a Z l í n a

Z a s t u p i t e l s t v o m ě s t a Z l í n a S t a t u t á r n í m ě s t o Z l í n USNESENÍ Z a s t u p i t e l s t v o m ě s t a Z l í n a 25. zasedání 17. 5. 2018 53/25Z/2018 žadatele ART ZLÍN z. s. (IČ: 22726306), 60200 Kč, JAZZ DO REGIONU, červenec

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA za školní rok 2017/2018

VÝROČNÍ ZPRÁVA za školní rok 2017/2018 VÝROČNÍ ZPRÁVA za školní rok 207/208 V Praze dne: 3. 08. 208 Petr Drešer Ředitel ZUŠ Adolfa Voborského I. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O ŠKOLE. Základní umělecká škola Adolfa Voborského, Praha 4, Botevova 34 2. ředitel:

Více

Základní umělecká škola Slavičín Mezi Šenky 121, 763 21 Slavičín, tel./fax 577 / 341201 E mail: reditel@zus-slavicin.cz, www.zus-slavicin.

Základní umělecká škola Slavičín Mezi Šenky 121, 763 21 Slavičín, tel./fax 577 / 341201 E mail: reditel@zus-slavicin.cz, www.zus-slavicin. Základní umělecká škola Slavičín Mezi Šenky 121, 763 21 Slavičín, tel./fax 577 / 341201 E mail: reditel@zus-slavicin.cz, www.zus-slavicin.cz Výroční zpráva za školní rok 2012 / 2013 Zpracovala : Mgr. Jana

Více

HUDEBNÍ SOUBORY 2017 VÝBĚR ZE ZÁKLADNÍCH STATISTICKÝCH ÚDAJŮ O KULTUŘE V ČESKÉ REPUBLICE

HUDEBNÍ SOUBORY 2017 VÝBĚR ZE ZÁKLADNÍCH STATISTICKÝCH ÚDAJŮ O KULTUŘE V ČESKÉ REPUBLICE HUDEBNÍ SOUBORY 2017 VÝBĚR ZE ZÁKLADNÍCH STATISTICKÝCH ÚDAJŮ O KULTUŘE V ČESKÉ REPUBLICE NÁRODNÍ INFORMAČNÍ A PORADENSKÉ STŘEDISKO PRO KULTURU CENTRUM INFORMACÍ A STATISTIK KULTURY www.nipos-mk.cz HUDEBNÍ

Více

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy České republiky HUDEBNÍ, TANEČNÍ, VÝTVARNÝ A LITERÁRNĚ DRAMATICKÝ OBOR

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy České republiky HUDEBNÍ, TANEČNÍ, VÝTVARNÝ A LITERÁRNĚ DRAMATICKÝ OBOR Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy České republiky UČEBNÍ PLÁNY PRO ZÁKLADNÍ UMĚLECKÉ ŠKOLY HUDEBNÍ, TANEČNÍ, VÝTVARNÝ A LITERÁRNĚ DRAMATICKÝ OBOR 1995 Přípravné studium: pro děti 5 7 leté HUDEBNÍ

Více

Přijatí žáci do Základní umělecké školy Žerotín Olomouc na školní rok 2015/2016.

Přijatí žáci do Základní umělecké školy Žerotín Olomouc na školní rok 2015/2016. Přijatí žáci do Základní umělecké školy Žerotín Olomouc na školní rok 2015/2016. Provoz školy, kmenové budovy v Olomouci bude 1. září v době 9 11.30 a 12.30 17.00. Níže zmíněné žáky, kteří budou navštěvovat

Více

{jathumbnail off} V kategorii Společenské vědy, humanitní obory a kultura ocenění NF GB získala kvintánka

{jathumbnail off} V kategorii Společenské vědy, humanitní obory a kultura ocenění NF GB získala kvintánka Na Staré radnici v Broumově se 24. listopadu se sešli Správní rada Nadačního fondu Gymnázia Broumov, studenti, vedení školy, sponzoři, rodiče a další přátelé školy u příležitosti předávání Ocenění NF GB

Více

Česká školní inspekce Jihomoravský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIB-222/14-B. náměstí Míru 1676, Veselí nad Moravou

Česká školní inspekce Jihomoravský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIB-222/14-B. náměstí Míru 1676, Veselí nad Moravou INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIB-222/14-B Název právnické osoby vykonávající činnost školy Sídlo E-mail právnické osoby IČO 70839964 Identifikátor 600003540 Právní forma Zastoupená Zřizovatel Místo inspekční

Více

Smíšeného pěveckého sboru

Smíšeného pěveckého sboru Přehled koncertů, akcí a vystoupení Smíšeného pěveckého sboru VOŠP a SPgŠ Litomyšl za školní rok 2007/08 zpracováno 19. 6. 2008 PODZIM 2007 20. 9. 2007 Koncert pro Městský úřad Litomyšl, Zámecké divadélko,

Více

Základní umělecká škola Gustava Mahlera Humpolec VÝROČNÍ ZPRÁVA ZUŠ G.MAHLERA HUMPOLEC ŠKOLNÍ ROK 2014/2015

Základní umělecká škola Gustava Mahlera Humpolec VÝROČNÍ ZPRÁVA ZUŠ G.MAHLERA HUMPOLEC ŠKOLNÍ ROK 2014/2015 Základní umělecká škola Gustava Mahlera Humpolec VÝROČNÍ ZPRÁVA ZUŠ G.MAHLERA HUMPOLEC ŠKOLNÍ ROK 2014/2015 1. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O ŠKOLE Název školy, adresa: Základní umělecká škola Gustava Mahlera, Humpolec,

Více

Základní umělecká škola, Hradec nad Moravicí, Zámecká 313, příspěvková organizace V Ý R O Č N Í Z P R Á V A O Č I N N O S T I Š K O L Y

Základní umělecká škola, Hradec nad Moravicí, Zámecká 313, příspěvková organizace V Ý R O Č N Í Z P R Á V A O Č I N N O S T I Š K O L Y Základní umělecká škola, Hradec nad Moravicí, Zámecká 313, příspěvková organizace V Ý R O Č N Í Z P R Á V A O Č I N N O S T I Š K O L Y za školní rok 2010/2011 Obsah: a) základní údaje o škole b) přehled

Více

Základní umělecká škola Plzeňská 395, Toužim IČO: IZO: Výroční zpráva. o činnosti školy ve školním roce 2017/2018

Základní umělecká škola Plzeňská 395, Toužim IČO: IZO: Výroční zpráva. o činnosti školy ve školním roce 2017/2018 Základní umělecká škola Plzeňská 395, 364 01 Toužim IČO:66361974 IZO:108018431 Výní zpráva o činnosti školy ve školním roce 2017/2018 a) Základní údaje b) Přehled vzdělání statistické údaje c) Přehled

Více

hudební slavnosti - 21. ročník 25. května 2014 ZUŠ Praha 9 - Malý Junior Band ZUŠ T. Brzkové Plzeň - DO Plzeňanka 50,- Kč, děti a senioři 30,- Kč

hudební slavnosti - 21. ročník 25. května 2014 ZUŠ Praha 9 - Malý Junior Band ZUŠ T. Brzkové Plzeň - DO Plzeňanka 50,- Kč, děti a senioři 30,- Kč VačkářůV Zbiroh hudební slavnosti - 21. ročník Program slavností: pátek 23. 5. 25. května 2014 16,30-21,00 Hudební pozvání v obcích regionu Zbirožsko a Cerhovicko hraje: Berounská šestka neděle 25. 5.

Více

NOTY A POMLKY - OPAKOVÁNÍ

NOTY A POMLKY - OPAKOVÁNÍ NOTY A POMLKY - OPAKOVÁNÍ Doplň názvy not. Napiš půlové noty. e 1 c 1 g 1 h 1 d 1 a 1 c 2 f 1 Zařaď hudební nástroje (smyčcové, dechové plechové-žesťové, dechové dřevěné, bicí). TYMPÁNY POZOUN KONTRABAS

Více

ROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI JAZZ SIDE z.s. rok 2015

ROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI JAZZ SIDE z.s. rok 2015 ROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI rok 2015 Stránka 1 z 9 OBSAH 1. HLAVNÍ ČINNOST Úvod 3 Personální zajištění.. 3 Provoz profesionálního brněnského bigbandu B-SIDE BAND. 4 2. EKONOMICKÁ ČINNOST Přehled dotací.7 Rozvaha

Více

Základní umělecká škola Roberta Schumanna Aš, Šaldova 7, 352 01 Aš Výroční zpráva 2009/2010. Výroční zpráva

Základní umělecká škola Roberta Schumanna Aš, Šaldova 7, 352 01 Aš Výroční zpráva 2009/2010. Výroční zpráva Výroční zpráva Projednána a schválena na pedagogické radě dne 5.10.2010. Předána MÚ Aš OŠKS dne 20.10.2010 1 Struktura výroční zprávy školy A. Základní údaje o škole str.2 B. Přehled oborů vzdělání str.

Více

Základní umělecká škola Rožnov pod Radhoštěm Pionýrská 20, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm Výroční zpráva 2009-2010 1 Charakteristika školy Základní umělecká škola Rožnov pod Radhoštěm Pionýrská 20, 756 61

Více

Kocianova houslová soutěž

Kocianova houslová soutěž Kocianova houslová soutěž 60. ročník 8. 12. května 2018 Ústí nad Orlicí Jaroslav Kocian * 22. února 1883 Ústí nad Orlicí 7. března 1950 Praha houslista, hudební skladatel, pedagog Jaroslav se narodil v

Více

Základní umělecká škola Břeclav, Křížkovského 4

Základní umělecká škola Břeclav, Křížkovského 4 Základní umělecká škola Břeclav, Křížkovského 4 IZO: 118401067 IČO: 70436304 Tel: 519 371 545 e-mail: zus.breclav@bv.orgman.cz www.zusbreclav.info V Ý R O Č N Í Z P R Á V A O Č I N N O S T I Š K O L Y

Více

Kategorie: I. vokální A. sólový zpěv B. komorní zpěv

Kategorie: I. vokální A. sólový zpěv B. komorní zpěv ZUŠ BOHUSLAVA MARTINŮ POLIČKA VYHLAŠUJE PŘEHLÍDKU 5. 8. 5. 2014 Cílem této přehlídky je podpora interpretace skladeb Bohuslava Martinů a tvůrčí činnosti, kterou jeho dílo inspiruje. Pro účastníky přehlídky

Více

Výroční zpráva Základní umělecké školy Kralupy nad Vltavou za rok 2012/2013

Výroční zpráva Základní umělecké školy Kralupy nad Vltavou za rok 2012/2013 Výroční zpráva Základní umělecké školy Kralupy nad Vltavou za rok 2012/2013 Zpracoval: Luboš Harazin, ředitel ZUŠ Kralupy nad Vltavou říjen 2013 Výroční zpráva o činnosti Základní umělecké školy v Kralupech

Více

Výroční zpráva o činnosti Základní umělecké školy Vejprty ve školním roce 2011/2012

Výroční zpráva o činnosti Základní umělecké školy Vejprty ve školním roce 2011/2012 Výroční zpráva o činnosti Základní umělecké školy Vejprty ve školním roce 2011/2012 Obsah 1. Základní údaje a charakteristika školy... 3 1.1. Základní údaje... 3 1.2 Charakteristika školy... 3 2. Přehled

Více

Základní umělecká škola Slavičín Mezi Šenky 121, Slavičín, tel. 577 / E mail:

Základní umělecká škola Slavičín Mezi Šenky 121, Slavičín, tel. 577 / E mail: Základní umělecká škola Slavičín Mezi Šenky 121, 763 21 Slavičín, tel. 577 / 341201 E mail: reditel@zus-slavicin.cz, www.zus-slavicin.cz Výroční zpráva za školní rok 2016 / 2017 Zpracovala : Mgr. Jana

Více

OBSAH 2 ZÁKLADNÍ ÚDAJE O ŠKOLE 3 PŘEHLED OBORŮ VZDĚLÁVÁNÍ VE ŠKOLNÍM ROCE ZAMĚSTNANCI ŠKOLY 7

OBSAH 2 ZÁKLADNÍ ÚDAJE O ŠKOLE 3 PŘEHLED OBORŮ VZDĚLÁVÁNÍ VE ŠKOLNÍM ROCE ZAMĚSTNANCI ŠKOLY 7 říjen 2015 OBSAH OBSAH 2 ZÁKLADNÍ ÚDAJE O ŠKOLE 3 PŘEHLED OBORŮ VZDĚLÁVÁNÍ VE ŠKOLNÍM ROCE 2014-2015 5 ZAMĚSTNANCI ŠKOLY 7 DALŠÍ VZDĚLÁVÁNÍ PEDAGOGICKÝCH PRACOVNÍKŮ 10 ÚDAJE O VÝSLEDCÍCH VZDĚLÁVÁNÍ 11

Více

Mezinárodní soutěž mladých klavíristů AMADEUS 2010: Soutěžní přehlídka Mozart opět v Olomouci 2009:

Mezinárodní soutěž mladých klavíristů AMADEUS 2010: Soutěžní přehlídka Mozart opět v Olomouci 2009: Mezinárodní soutěž mladých klavíristů AMADEUS 2010: Josefína Janková 1. 4. MgA. Jana Šumníková Marie Šumníková 1. 6. MgA. Jana Šumníková Lada Soldánová 3. 4. Valérie Vaculíková Čestné uznání 4. Josefína

Více

Česká školní inspekce Ústecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIU-674/13-U

Česká školní inspekce Ústecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIU-674/13-U Česká školní inspekce Ústecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIU-674/13-U Název právnické osoby vykonávající činnost školy: Základní umělecká škola, Dubí 2, Dlouhá 134, příspěvková organizace Sídlo:

Více

Úspěchy školního roku 2017/2018

Úspěchy školního roku 2017/2018 Úspěchy školního roku 2017/2018 15. ročník Písňové soutěže Bohuslava Martinů 2017 20. 22. 10. 2017, Gymnázium a Hudební škola hl. m. Prahy Pavel Janečka - 4. ročník zpěv 3. cena v kategorii II C K+G Pedagogické

Více

Výroční zpráva ZUŠ Jablonné nad Orlicí

Výroční zpráva ZUŠ Jablonné nad Orlicí Výroční zpráva ZUŠ Jablonné nad Orlicí školní rok 2012/2013 1. Základní údaje Název školy: Základní umělecká škola Jablonné nad Orlicí Sídlo: Jablonné nad Orlicí, Aloise Hanuše 384, PSČ 561 64 Kontakty:

Více

Základní umělecká škola Otrokovice. Otrokovice VÝROČNÍ ZPRÁVA. o činnosti základní umělecké školy

Základní umělecká škola Otrokovice. Otrokovice VÝROČNÍ ZPRÁVA. o činnosti základní umělecké školy Základní umělecká škola Otrokovice Otrokovice VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti základní umělecké školy Školní rok 2011/2012 Základní údaje o škole Název školy: Sídlo: Místa poskytování vzdělávání. Základní umělecká

Více

Petra Vlčková je mladá začínající

Petra Vlčková je mladá začínající Dialog s akordeonem Petra Vlčková & Petr Přibyl Petra Vlčková je mladá začínající akordeonistka. Úspěšně absolvovala Západočeskou univerzitu v Plzni, kde vystudovala hru na akordeon společně s učitelstvím

Více

za období školního roku

za období školního roku V Ý R O Č N Í Z P R Á V A O Č I N N O S T I Š K O L Y za období školního roku 2012/2013 I. Základní údaje o škole 1. Název školy: Základní umělecká škola Zdounky Sídlo: Náměstí 23, Zdounky 768 02 Místa

Více

V ý r o č n í z p r á v a

V ý r o č n í z p r á v a Základní umělecká škola Vítězslava Nováka, Skuteč, okres Chrudim V ý r o č n í z p r á v a o činnosti a hospodaření školy za školní rok 2013/2014 O b s a h 1. Základní údaje o škole 3 2. Přehled oborů

Více

X X

X X Granty v oblasti kultury Rozpočet 705 tis. Kč + převod 7,283 tis. Kč, celková částka k rozdělení 712,283 tis. Kč ORJ 03 Př.č.Z.ć. Zadatel Název projektu Popis projektu Předp. výdaje Předp. příjmy Žádost

Více

Základní umělecká škola Rožnov pod Radhoštěm Pionýrská 20, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm. Výroční. zpráva

Základní umělecká škola Rožnov pod Radhoštěm Pionýrská 20, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm. Výroční. zpráva Základní umělecká škola Rožnov pod Radhoštěm Pionýrská 20, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm Výroční zpráva 2012-2013 1 Charakteristika školy Základní umělecká škola Rožnov pod Radhoštěm Pionýrská 20, 756 61

Více

Výroční zpráva Základní umělecké školy Kralupy nad Vltavou za rok 2014/2015

Výroční zpráva Základní umělecké školy Kralupy nad Vltavou za rok 2014/2015 Výroční zpráva Základní umělecké školy Kralupy nad Vltavou za rok 2014/2015 Zpracoval: Luboš Harazin, ředitel ZUŠ Kralupy nad Vltavou říjen 2015 Výroční zpráva o činnosti Základní umělecké školy v Kralupech

Více

UČEBNÍ PLÁNY PRO ZÁKLADNÍ UMĚLECKÉ ŠKOLY

UČEBNÍ PLÁNY PRO ZÁKLADNÍ UMĚLECKÉ ŠKOLY Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy České republiky UČEBNÍ PLÁNY PRO ZÁKLADNÍ UMĚLECKÉ ŠKOLY HUDEBNÍ A VÝTVARNÝ OBOR Schválilo Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy České republiky dne

Více

Dlouhodobá koncepce rozvoje školy

Dlouhodobá koncepce rozvoje školy Dlouhodobá koncepce rozvoje školy 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Předkladatel: Základní umělecká škola Brandýs n. L. Stará Boleslav F. X. Procházky 25, 250 01 Brandýs nad Labem IČO:43755097 Ředitel školy: Bc.

Více

ZUŠ CAMPANELLA OLOMOUC. VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti ZUŠ ve školním roce 2012/2013. zpracovala: PhDr. Iveta Hlubinková ředitelka ZUŠ

ZUŠ CAMPANELLA OLOMOUC. VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti ZUŠ ve školním roce 2012/2013. zpracovala: PhDr. Iveta Hlubinková ředitelka ZUŠ ZUŠ CAMPANELLA OLOMOUC VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti ZUŠ ve školním roce 2012/2013 zpracovala: PhDr. Iveta Hlubinková ředitelka ZUŠ OBSAH 1 Základní údaje o škole 1 2 Charakteristika školy 1 3 Učební plány,

Více

Výroční zpráva o činnosti Základní umělecké školy Rudolfa Firkušného Napajedla

Výroční zpráva o činnosti Základní umělecké školy Rudolfa Firkušného Napajedla Výroční zpráva o činnosti Základní umělecké školy Rudolfa Firkušného Napajedla 1 školní rok 2010/2011 Část A Charakteristika školy 1. Základní umělecká škola Rudolfa Firkušného Komenského 305 763 61 Napajedla

Více

2018 rok 65. výročí založení ZUŠ Plán připravovaných aktivit 2017/2018

2018 rok 65. výročí založení ZUŠ Plán připravovaných aktivit 2017/2018 Příloha A: K PLÁNU PRÁCE ZÁKLADNÍ UMĚLECKÉ ŠKOLY PhDr. ZBYŇKA MRKOSE PRO ŠKOLNÍ ROK 2017/2018 2018 rok 65. výročí založení ZUŠ Plán připravovaných aktivit 2017/2018 Říjen 6. říjen 2017 (pátek) Šternberk

Více

Výroční zpráva Základní umělecké školy Libčice nad Vltavou za rok 2013/2014

Výroční zpráva Základní umělecké školy Libčice nad Vltavou za rok 2013/2014 1 Výroční zpráva Základní umělecké školy Libčice nad Vltavou za rok 2013/2014 Vypracoval Vladimír Kliment, pověřený řízením ZUŠ Libčice Listopad 2014 2 Výroční zpráva o činnosti Základní umělecké školy

Více

Avion Big Band. Avion Big Band

Avion Big Band. Avion Big Band Avion big band sdružuje amatérské muzikanty se stejným zájmem o hudbu, kteří ovládají hru na hudební nástroj a zpěv. Cílem je reprezentace Zlína, Zlínského kraje a České republiky a také rozvoj kapely

Více

Pracovní list pro opakování znalostí z hudební výchovy a prohloubení dovedností práce s internetem. Listy jsou rozděleny na 4 kategorie (A, B, C, D).

Pracovní list pro opakování znalostí z hudební výchovy a prohloubení dovedností práce s internetem. Listy jsou rozděleny na 4 kategorie (A, B, C, D). Autor: Vzdělávací oblast: Téma: Zuzana Štichová Umění a kultura hudební výchova hudební pojmy Ročník: 8. Datum vytvoření: prosinec 2012 Materiál: Anotace: Metodické pokyny: Pomůcky: VY_32_INOVACE_S2.2_HV.8.15

Více

PROGRAM SPOLEČNOST FRYDERYKA CHOPINA, SPOLEK MARIÁNSKÉ LÁZNĚ ČESKÁ REPUBLIKA

PROGRAM SPOLEČNOST FRYDERYKA CHOPINA, SPOLEK MARIÁNSKÉ LÁZNĚ ČESKÁ REPUBLIKA 59. ročník Chopinova festivalu 16. 25. srpna 2018 Festival a soutěž se konají za finanční podpory Města Mariánské Lázně, Karlovarského kraje a Ministerstva kultury ČR. Firma C. Bechstein oficiální partner

Více

CHOMUTOVSKÉ HUDEBNÍ VEČERY

CHOMUTOVSKÉ HUDEBNÍ VEČERY KONCERTNÍ AGENTURA uvádí pod záštitou Oldřicha Bubeníčka, hejtmana Ústeckého kraje, statutárního města Chomutova, za přispění Ústeckého kraje a ve spolupráci se společností KULTURA A SPORT CHOMUTOV s.

Více

Základní umělecká škola Otrokovice. Otrokovice VÝROČNÍ ZPRÁVA. o činnosti základní umělecké školy

Základní umělecká škola Otrokovice. Otrokovice VÝROČNÍ ZPRÁVA. o činnosti základní umělecké školy Základní umělecká škola Otrokovice Otrokovice VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti základní umělecké školy Školní rok 2013/2014 Základní údaje o škole Název školy: Sídlo: Místa poskytování vzdělávání. Základní umělecká

Více

VÝŇATEK ZE ŠKOLNÍHO VZDĚLÁVACÍHO PROGRAMU KLÁVESOVÉ ODDĚLENÍ, upraveno září 2013 ZUŠ Adolfa Voborského, Praha 4 - Modřany

VÝŇATEK ZE ŠKOLNÍHO VZDĚLÁVACÍHO PROGRAMU KLÁVESOVÉ ODDĚLENÍ, upraveno září 2013 ZUŠ Adolfa Voborského, Praha 4 - Modřany VÝŇATEK ZE ŠKOLNÍHO VZDĚLÁVACÍHO PROGRAMU KLÁVESOVÉ ODDĚLENÍ, upraveno září 03 ZUŠ Adolfa Voborského, Praha 4 Modřany OBSAH 5..0 STUDIJNÍ ZAMĚŘENÍ HRA NA KYTARU 5.. STUDIJNÍ ZAMĚŘENÍ HRA NA ELEKTRICKOU

Více

PLÁN ČINNOSTI - školní rok 2018/2019

PLÁN ČINNOSTI - školní rok 2018/2019 Základní umělecká škola Svitavy T. G. Masaryka 2095/25A, 568 02 Svitavy IČO: 67 439 900 PLÁN ČINNOSTI - školní rok 2018/2019 Základní umělecká škola Svitavy je tříoborovou školou, která vzdělává ve školním

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2013-2014

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2013-2014 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2013-2014 Základní umělecká škola Votice Malé náměstí 362, 259 01 Votice 1. Základní údaje o škole Název školy, adresa: Základní umělecká škola, Malé náměstí

Více

ARS Poetica Puškinův památník

ARS Poetica Puškinův památník ARS Poetica Puškinův památník 50. ročník Je to k nevíře, ale v pátek 8. 4. 2016 v Bohumíně proběhl již 50. ročník krajské přehlídky ARS Poetica Puškinův památník. Jubilejního ročníku se zúčastnilo téměř

Více